Kamp militer anyar bakal katon ing Kuriles lan Sakhalin

54
Ing pungkasan taun kepungkur, komandan Distrik Militer Timur, Kolonel Jenderal S. Surovikin, ngomong babagan rencana Kementerian Pertahanan babagan pembangunan infrastruktur. Kapuloan Kuril lan Sakhalin bakal dadi perhatian khusus ing taun-taun sing bakal teka. Nganti 2020, Kementerian Pertahanan, bebarengan karo Badan Federal kanggo Konstruksi Khusus (Spetsstroy Rusia), kudu nindakake sawetara karya penting babagan pambangunan fasilitas anyar lan ndandani sing lawas.

Ing 18 April, Yuzhno-Sakhalinsk dadi tuan rumah patemon off-site saka komando Distrik Militer Wétan. Sajrone acara iki, pimpinan militer ngrembug sawetara masalah penting, kalebu pembangunan fasilitas anyar lan modernisasi sing wis ana. Arah prioritas ing taun-taun sabanjure yaiku pembangunan fasilitas infrastruktur ing Kapuloan Kuril. Miturut Kolonel Jenderal S. Surovikin, ing taun 2016 luwih saka 150 fasilitas anyar bakal dibangun ing pulo Kunashir lan Iturup (Kuril Kidul). Kaputusan kanggo mbangun infrastruktur anyar digawe sawetara taun kepungkur. Saiki, kabeh karya awal wis rampung. Kabeh proyek sing dibutuhake ditampa lan disetujoni.

Tujuan konstruksi, sing bakal diwiwiti ing sawetara minggu sabanjure, yaiku nggawe kemah militer otonom. Sawetara fasilitas militèr bakal katon ing pulo kidul ranté Kuril, uga akeh bangunan omah, lsp. Otonomi kutha bakal dijamin dening macem-macem fasilitas sipil: rumah sakit, institusi pendidikan, budaya, luang lan fasilitas olahraga. Secara total, luwih saka 150 bangunan lan fasilitas sing beda bakal dibangun. Kajaba iku, dalan sing dibutuhake bakal dibangun utawa didandani.

Masalah sing menarik yaiku klasifikasi fasilitas infrastruktur anyar. Agensi informasi SakhalinMedia, nyebutake kepala layanan pers Distrik Militer Timur A. Gordeev, nyatakake yen siji setengah atus bangunan lan institusi kadhaptar minangka militer ing dokumen kasebut. Kasunyatane, konstruksi kasebut dipesen lan dibiayai dening Kementerian Pertahanan. Konsekuensi kasebut minangka klasifikasi khusus rumah sakit lan taman kanak-kanak, sing, miturut dokumen kasebut, dadi instalasi militer.

Personil militèr VVO bakal ngenggoni kamp-kamp militèr anyar ing taun 2016. Dheweke bakal bisa njupuk kauntungan saka kabeh keuntungan sing diwenehake dening infrastruktur sing dibangun. Sawise rampung karya ing Kapuloan Kuril, karyawan Spetsstroy Rusia bakal melu implementasine pesenan liyane kanggo militer. Ing taun 2020, direncanakake mbangun kemah otonom anyar ing Pulo Sakhalin, uga modernisasi sing wis ana. Pambangunan anyar lan renovasi kemah sing ana ing Sakhalin bakal ditindakake miturut skema sing padha karo ing Kuriles. Militer bakal nampa bangunan omah anyar, institusi medis lan pendidikan, uga fasilitas budaya lan olahraga.

Mangkono, ing 2020, sawetara kamp militer anyar kanthi kabeh infrastruktur sing dibutuhake bakal katon ing Timur Jauh. Iki bakal bisa kanggo ngiyataken klompok pasukan ing Sakhalin lan Kapuloan Kuril, kang bakal duwe efek sing cocog ing kemampuan pertahanan negara. Kanggo nambah efektifitas pertempuran pasukan, telung lapangan latihan ing Sakhalin lan Kapuloan Kuril bakal dimodernisasi ing taun iki. Lapangan latihan bakal nampa peralatan paling modern.

Pambangunan kutha otonom ora mung bisa duwe akibat militer, nanging uga politik. Nggawe fasilitas kasebut ing Kuriles Kidul bakal dadi argumentasi tambahan kanggo Rusia ing perselisihan Rusia-Jepang sing wis suwe. Tokyo resmi nyebat sawetara pulo kidul ranté Kuril (Iturup, Kunashir, Shikotan lan grup Habomai) dadi wilayahé, sanajan sawisé asil Perang Donya II dadi wilayah Uni Soviet, lan banjur Rusia.

Ing pratelan ing pulo kasebut, Jepang ngandelake Perjanjian Perdagangan lan Perbatasan, sing ditandatangani dening negara loro kasebut ing taun 1855. Rusia, ing siji, Appeals kanggo asil saka Perang Donya II. Sajrone dekade kepungkur, pejabat Jepang ajeg ngajak Rusia supaya nyerahake wilayah sing diduga Rusia menyang Jepang. Moscow, ing siji, tansah ngelingaken saka sawijining posisi.

Ing kahanan kaya mengkono, penguatan wadyabala Distrik Militer Wétan, lan luwih-luwih pambangunan kamp-kamp militèr ing Kuriles Kidul, katon kaya pratelan liyane babagan seriuse posisi Rusia. Munculé kutha-kutha permanen lan fasilitas anyar kudu cetha nuduhake yen Rusia ora bakal nyerah sawetara pulo "sengketa". Mulane, ing mangsa ngarep, statement ora ramah anyar saka pimpinan Jepang lan macem-macem organisasi radikal sing pengin njaluk pulo bisa katon.

Nanging, akibat utama saka pambangunan kamp militer otonom anyar bakal dadi perbaikan kondisi layanan. Thanks kanggo program konstruksi anyar, sajrone sawetara taun sabanjure, sawetara unit sing dilayani ing Kapuloan Kuril lan Sakhalin bakal miwiti layanan ing kahanan sing nyaman. Personil militèr bakal bisa njupuk kauntungan saka kabeh keuntungan saka kutha-kutha anyar wis ing 2016.


Miturut situs web:
http://ria.ru/
http://sakhalinmedia.ru/
http://itar-tass.com/
http://vz.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

54 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 34
    April 22 2014
    Timur wis suwe ngenteni iki, arah sing paling penting. apik
    1. Bi_murza
      + 13
      April 22 2014
      Kabeh urip GAME! game politik lan game perang ya kejem, ya njijiki, Nanging dudu USSR sing diwiwiti - USSR mangsuli Lan Jepang nggawe taruhan lan ilang bagean saka tanahe Kabeh iku adil NHEEEER main game diwasa karo mbah kakung lan nyuwun bali. prajurit
  2. + 23
    April 22 2014
    Wis wektune kanggo nglengkapi Kuriles kanthi cara modern. Wektu kanggo mungkasi kabeh "perselisihan" - Tanah Kuriles Kidul RUSIA. Lan supaya Amerika graze karo bison ing lapangan padha.
    1. +3
      April 22 2014
      BISONS iku kewan LAKOTA sing apik!
      1. +4
        April 22 2014
        Lan saraf Jepang, aku weruh sampeyan ora keberatan ngguyu
  3. + 11
    April 22 2014
    Ya, kita pancene kudu nggawe kabeh ayu ana, utamané prasarana, lan ora mung cedhak Jepang, nanging nang endi wae ngendi kita wewatesan negara, supaya padha ndeleng saka sisih ora petani Rusia karo botol, nanging ndeleng negara maju sing siji bisa. mung ngimpi eseman .
    1. + 10
      April 22 2014
      Kutipan: ZU-23
      Ya, kita pancene kudu nggawe kabeh apik ing kono, utamane infrastruktur, lan ora mung ing cedhak Jepang, nanging ing endi wae ing ngendi kita wewatesan karo negara,

      Perlu ora mung cedhak tapel wates, ing saindhenging negara kudu ditindakake kanthi apik lan kanthi kualitas dhuwur
    2. +4
      April 22 2014
      Nang endi wae aku wis krungu. Diwiwiti karo Potemkin lan dipungkasi karo desa Kidjond
      http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0
      %BD
      Lan apa ora miwiti saka Rusia Tengah utawa Vladivostok (lan ora Pulo Russky) lan bisa nglengkapi Norilsk (kutha paling unecological ing Rusia) utawa menehi Apartemen kanggo kabeh veteran utawa mbangun rumah sakit normal lan rumah sakit, etc.. Lan banjur katon lan bakal ditarik menyang Rusia ora mung kanggo pensiun (Crimea lan Abkhazia Kidul).
  4. +7
    April 22 2014
    Negara asalku jembar, lan ing wates-wates ekstrem saka redoubt, oh, kepiye kita butuh ...
  5. +7
    April 22 2014
    Yen sampeyan pengin tentrem, siap kanggo perang!Lan supaya Jepang urtrutsa: babagan.
  6. +5
    April 22 2014
    Militer bakal nampa bangunan omah anyar, institusi medis lan pendidikan, uga fasilitas budaya lan olahraga
    Lan iki, saliyane kanggo nguatake kemampuan pertahanan, minangka karya sipil, sing, kanthi produksi mono, ora akeh ing wilayah kasebut, lan produksi utama, fishing, asring dadi manca.
    Kabar apik banget!
  7. + 16
    April 22 2014
    Musim semi Rusia wis teka -
    Wong sopan lunga.
    Samurai nangis babagan Kuriles.

    ngguyu
    1. +5
      April 22 2014
      Iki wektu kanggo ngresiki kabeh tanah Rusia lan Rusia. Katon kaya wong Tionghoa, kepala bokong Jepang kanggo saben watu ing segara!
      1. +3
        April 22 2014
        Port Arthur lan CER bali menyang Rusia eseman Finlandia lan Polandia uga ana Lithuania, Estonia, Latvia lan liya-liyane. Lan Alaska? Lan malah medeni ngomong Fort Ross.
    2. +1
      April 22 2014
      Mungkin metu saka topik, nanging katon kaya salju, jaket dadi teles, pati kanggo penjajah Jerman!
  8. + 15
    April 22 2014
    Hadiah apik saka Jepang. Putin isih bakal menehi "kuping saka kuldi mati."
    1. +6
      April 22 2014
      sing pasti, ngerti panggonane...(dildo kuna)
      1. + 11
        April 22 2014
        Sial, wong lanang, ing kene para wanita katon umum! aran
    2. +2
      April 22 2014
      Kutipan: Mizhgan
      Putin isih bakal menehi "kuping saka kuldi mati."

      Sampeyan duwe typo! kudu maca"Sushi saka wong mati сkuldi" eseman
    3. +2
      April 22 2014
      uga, jawaban patriotik mesthi, nanging aku kudu isin utawa apa????? uga, pungkasanipun, peduli, lan malah luwih gedhe sing ora pas menyang pigura ???
  9. + 10
    April 22 2014
    Aku saka 94 kanggo 97. dilayani ing Armada Pasifik. Kehancuran, Aku pitutur marang kowe, malah sing!!! Lan padha mabur liwat Khorol - ana 95 Tu-30 kanggo kethokan. Ana akeh conto. Lan kasunyatan sing padha wiwit kawentar mung FOR amba.
  10. +3
    April 22 2014
    Lan kanggo oksigen luwih akeh, sampeyan bisa nandur wit lan semak - "Poplars"!
  11. + 17
    April 22 2014
    Aku kudu ngunjungi pulo iki kaping pirang-pirang. Iki minangka tanah kita, lan iklim lan alam sing apik banget ing kana. Aku kudu nginstal stasiun kanggo pandhu arah radio jarak adoh saka rantai Timur ing kana. We coped karo tugas saka Motherland. Aku uga weruh tank Jepang lawas ing kono. Saiki kabeh kudu dilakoni miturut pikiran. Ing pulo kasebut uga kudu ana pangkalan angkatan laut kanggo Pasukan Border FSB kita. Lan kita, miturut instruksi pasukan kasebut, bakal nggawe sistem kontrol penerbangan lan ndharat ing kapal patroli. Karya kasebut menarik lan wong enom bakal pindhah menyang kana, wong enom saka Ukraina kudu diundang, dheweke ora bakal getun. Aku duwe pakurmatan.
    1. +7
      April 22 2014
      Aku setuju. Lan ana cukup karya, lan cukup kanggo saben wong.
    2. Komentar wis dibusak.
  12. + 16
    April 22 2014


    "Aku bisa menehi wong Inggris." ngguyu ngguyu ngguyu
  13. Voenruk
    +9
    April 22 2014
    Punika kanggo kanca Jepang kanggo sanksi. Lan kabeh bisa beda. Sanajan iki ora cukup kanggo Rusia, aku menehi plus kanggo dinamika positif. Kita butuh konstruksi global ing Timur Jauh kanggo miwiti migrasi menyang Timur. Amargi manawi tiyang Tionghoa ingkang kathah-kathahipun ugi saged ngawontenaken referendum. Iku banget nglarani kanggo nonton carane alam wis najis dening Cina iki.
  14. +7
    April 22 2014
    Apik banget yen ing saben wilayah kita wong Rusia sing sopan bakal urip ing kahanan sing apik (sanajan ing kamuflase). Lan kanggo Timur Jauh, iki utamané bener, utamané ing irung Jepang.
  15. +7
    April 22 2014
    KURILS minangka atusan kilometer sumber daya alam sing paling sugih! Konstruksi, pertambangan, lan perlindungan KURIL minangka tujuan nomer 1 kanggo RUSIA. ombenan
  16. 0
    April 22 2014
    Iki sawetara omong kosong.

    Aku ana ing Sakhalin lan Kamchatka - kamp militèr nilar lan posisi wiwitan - VERY. Ing Sakhalin - cedhak desa luwih utawa kurang, iku wajib kanggo ndeleng reruntuhan mantan unit militèr.

    Apa mbangun sing anyar yen ana sing lawas? Apa ana akeh dhuwit?
    1. +9
      April 22 2014
      Apa mbangun sing anyar yen ana sing lawas? Apa ana akeh dhuwit?

      Luwih gampang mbangun sing anyar tinimbang ndandani sing lawas!
      Sembarang tukang lan tukang ndandani bakal konfirmasi.
      1. +2
        April 23 2014
        Aku dudu wong Greenpeace, nanging aku wis kesel karo reruntuhan teyeng iki. Yen luwih gampang mbangun sing anyar, sapa sing bakal mbuwang sing lawas? mbongkar?

        Ing pungkasan, pambangunan sing anyar yaiku, ngapura dhuwitKU, nyuwek saka aku (Keluargaku) ​​ing wangun pajak. Sing lawas kudu disimpen, utawa luwih apik dibangun.
    2. +1
      April 22 2014
      History develops ing spiral, kanggo pisanan soko wis jumangkah ing rake padha! Aku ngajak wong-wong sing sregep ngabdi ing pulo-pulo kasebut miturut kontrak, kira-kira limang taun. Kaping pisanan, sampeyan kudu paling ora ngenggoni pulo karo wong, menehi apa sing kudu ditindakake supaya wong bisa urip.
    3. +1
      April 23 2014
      Kutipan saka Takashi
      Apa mbangun sing anyar yen ana sing lawas? Apa ana akeh dhuwit?

      Kanggo nggawe reruntuhan anyar.
  17. +4
    April 22 2014
    Ingkang utama yaiku kabeh iki ora tetep ing tingkat obrolan lan impen. Nguatake kemampuan tempur kita ing Kuriles mung bakal menehi kapercayan marang para diplomat kita.
  18. +2
    April 22 2014
    Aku mikir wong Jepang bakal tangi maneh babagan pulo kasebut ...
    1. +3
      April 22 2014
      Kutipan: Roman1970
      Aku mikir wong Jepang bakal tangi maneh babagan pulo kasebut ...
      - ya, dheweke luwih seneng nggawe hara-kiri saka "nepsu lan sedhih sing jero" ... ngguyu
  19. +6
    April 22 2014
    Sakhalin piyambak, lan weruh carane kutha-kutha padha dirusak. Yen sampeyan pindhah saka kidul menyang lor, sampeyan bisa langsung ndeleng. Kaping pisanan, lapangan terbang helikopter ing Korsakov dirusak, adhedhasar "baya" lan "sapi", uga divisi S-300, sing mblokir kabeh kidul. Mbusak ranjau lan MPK. Resimen udhara ing Khomutovo dibubarake, lapangan udara militer ing Sokol ditutup, lan kabeh pencegat pejuang dicopot. Yen ana UKM ing Sakhalin, disedhiyakake saka roda, ora ana gudang RAV normal, kabeh digawa menyang daratan utawa banjir ing Segara Okhotsk. Pasukan wis suda luwih saka 70% saka komposisi sadurunge sadurunge 1994. Lan maneh dheweke pengin mbangun maneh ... Putin dhewe, dadi perdana menteri, mbubarake unit kasebut. Aku wonder apa pemerintah kita mikir?
    1. +6
      April 22 2014
      Babagan kanthong sampeyan. Kaping pisanan, dheweke entuk dhuwit saka dodolan properti (bagian cair), saiki bakal entuk dhuwit saka konstruksi.
    2. +1
      April 22 2014
      Kutipan saka wektu entek
      Resimen udhara dibubarake ing Khomutovo,

      Ora masalah, kita bakal ndandani. Ora let suwe, wakil saka brigade udhara kaping 11 bakal katon ing kana.
      1. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka Sirocco.
        Kutipan saka wektu entek
        Resimen udhara dibubarake ing Khomutovo,

        Ora masalah, kita bakal ndandani. Ora let suwe, wakil saka brigade udhara kaping 11 bakal katon ing kana.

        Sampeyan bisa uga, nanging iki perlu kanggo mulihake kabeh basis pendidikan, kanggo rampung mbangun kutha sing wis suwe ditransfer menyang kotamadya lan warga sipil manggon ing kono. Lan sing paling penting, kanggo mulihake lapangan terbang militer ing Sokol kanggo penerbangan transportasi militer. Banjur ing PULAD kaping 18 bisa nimbang dhukungan kasebut, mula bakal teka sajrone 2 jam.
    3. 0
      April 22 2014
      Dhuwit kudu dikuasai!
  20. +5
    April 22 2014
    Kutipan saka wektu entek
    . Mbusak ranjau lan MPK.

    iku tega, Aku isih bocah kaping pirang-pirang ing Korsakov. Aku malah sinau ing Kholmsk ing pelaut, mula aku menek kabeh kapal (kaya dolan) hi
  21. Komentar wis dibusak.
  22. +5
    April 22 2014
    Dheweke entuk janji sesuk, ing 2020, ing 2025, lan ing ngendi iki lan iki wis rampung. Ing taun 2002 dheweke terus-terusan ngandhani - ing taun 2012, ing taun 2005 dheweke nulis ing taun 2015 bakal dadi .... Ing cendhak, lagu lawas bab utama. A nang ing memori singkat wong rata-rata. Iku curious sing sawetara gelem, Aku ngandika antusias, sing diapusi.
  23. +3
    April 22 2014
    Shish cross-eyed, dudu Kuriles!
  24. +2
    April 22 2014
    Kaya ing lagu kasebut: "Kita ora pengin tanah manca, nanging kita uga ora bakal nyerahake sepotong dhewe !!!"
  25. +3
    April 22 2014
    Ayo wong Jepang nindakake apa sing dikarepake. Kuriles iku tanah kita lan ora ana gunane malah nyoba njupuk.
  26. +3
    April 22 2014
    lan tank sing ana ing foto kaya is2 kudu dikirim menyang museum, ana panggonan
  27. +2
    April 22 2014
    Pegunungan Kuril dawa lan akeh pulo, yen sampeyan nyedhaki kanthi wicaksana, sampeyan bisa mbangun kompleks pertahanan-ofensif sing ora ana analog ing donya. Amerika Serikat ora adoh saka kono. Iki bakal dadi respon sing apik kanggo sanksi Obama, lan bakal bantuan US Congress kanggo miwiti mikir ing kategori nyata.Ing wektu sing padha, sampeyan bisa banget rapet melu ing pangembangan fishing, kang saiki rampung ambruk lan remnants saka armada fishing katon kaya kapal pirate melu ing. bisnis kriminal.
  28. +2
    April 22 2014
    Kita ora nyimpen apa sing kita duwe, nanging saiki kita mbangun sing anyar ........ Nanging sejarah dadi bunder - pisanan Khrushchev numpes pasukan lan kemah militer, kabeh sing dibangun dening Stalin ing Timur Jauh. Ing Brezhnev, dheweke dibalekake kanthi kringet lan getih, banjur Gorbachev lan Yeltsin nganakake kekalahan, ora saben mungsuh bisa sukses .....
    1. +1
      April 22 2014
      Yen padha kasil, banjur pracaya pengalaman - iku luwih gampang kanggo mbangun maneh. Recovery luwih larang.
      PS Aku duwe werna saka Spetsstroy padha.
  29. +2
    April 22 2014
    Aku bakal ngandhani sampeyan "rahasia gedhe": kabeh pesisir Timur Jauh, saka Vladik nganti Sov. Havana, dibangun kanthi benteng militer miturut hukum sinusoidal. Lan banjur kabeh nilar, utamané akeh sawise Perang Patriotik, pungkasanipun nilar ing taun 19-an, bagean utama benteng ora tau perang, lan beton diwutahake ...... iku bakal cukup kanggo rembulan. Mungkin kita ora bakal mbuwang dhuwit "peternakan kolektif", nggawe sing luwih nyukupi?
    1. +1
      April 23 2014
      Aku dhewe weruh benteng-benteng kuwi ing De-Kastri.

      Benteng beton bertulang kanthi kekandelan 2-4 m.
      Aku mung kaget - pira dhuwit sing padha abuh (carane mbangun !!!!! - nyatane ing wilayah De-Kastri ora ana pasir sing perlu kanggo beton. Tegese, kabeh bahan konstruksi digawa nganggo tongkang. Ing 30-40-50s Malah Amerika ngimpor wedhi saka Sakhalin kanggo mbangun terminal.
  30. +2
    April 22 2014
    Akhire!
  31. +5
    April 22 2014
    Spetsstroy punika Almater sandi. Ing tangan siji, aku bakal "nyuwek metu tenggorokan" kanggo wong, ing tangan liyane, Aku mangu urip. P / I lan ing papan lelungan asring banget sedhih ...
    Jujur, aku ora ngerti prinsip saiki, nanging ing jamanku kaya ngono.
    Ana telpon kanggo USSR.
    Rekrut penjaga perbatasan, paratroopers, misil, pelaut.
    Saka liyane, prajurit angkatan udara, signalmen, tanker, infantri bermotor, lan sappers direkrut.
    Saka liyane, liyane klan direkrut.
    Saka liyane, batalyon konstruksi direkrut.
    Saka liyane, ril sepur lan struktur liyane, kalebu konstruksi, lagi direkrut.
    Saka liyane, struktur sing spesifik banget kaya Atommash direkrut.
    Liyane sebagian menyang Spetsstroy.
    Sing paling pinter lan paling bisnis tetep ana ing "markas".
    Liyane dipérang dadi departemen.
    Punika rawuh replenishment. Kepiye cara nuduhake? Tunggul iku cetha. Sing paling pinter ing peleton komandan. Sing paling cerdas liyane ing pangkalan industri - ana frank de6ilof bisa dipateni nganggo wesi. Sing paling wicaksana liyane - menyang headframe, kompresor, buldoser, lan liya-liyane. Sing isih pinter - menyang pawon lan panentu. Sing liyane pinter - kanggo installers - bisa jancok munggah ana. Isih cerdas ing urutan mudhun - dadi tukang batu (kita mesthi bangga karo kualitas jahitan))), dheweke ora njupuk pikiran sing ringkih menyang finisher TOS. Liyane menyang kula minangka kontraktor umum ...
  32. +2
    April 23 2014
    Kemah-kemah militèr ... Aku dhewe tansaya gedhe ing kuwi. Aku mung bisa ngomong sing bakal luwih apik kanggo ngawula remot militèr "titik" ing basis rotasi. Lan kanggo mapanake kulawarga, bocah-bocah ing mburi alangan, kanthi kapisah saka keuntungan peradaban, cendhak. Aja mbaleni kesalahane Uni! Cukup kanggo nyelehake penghalang mung ing ngarep fasilitas militer, nanging ora ing ngarep desa! Dadi ternyata bocah-bocah saka mayoritas prajurit digawa munggah ing sawetara jinis isolasi saka donya njaba, asring tanpa kesempatan kanggo pindhah menyang bunderan favorit lan klub olahraga, amarga meh ora ana ing garnisun militèr. Bojo ora duwe kesempatan kerja, amarga ora ana kerja ing garnisun ... Kita kudu ninggalake iki !!! Instalasi militer minangka sabab suci, nanging aja ngrusak kulawargane kanggo urip kaya ngono!
  33. -1
    April 23 2014
    Eh, Amerika duwe 13 ewu pesawat ing tentara, Jepang duwe 1500 http://expert.ru/2014/04/22/rejting-voennoj-moschi-stran-mira/
  34. Mnemonik
    0
    April 23 2014
    Kabar apik! Militer - kanggo ngawula, tukang bangunan - kanggo mbangun, buruh transportasi - kanggo nindakake. tawaran apik.
  35. Kelevra
    0
    April 23 2014
    Wilayah pulo kita ora kudu kosong, yen penjajahan Jepang bakal cepet dadi wilayah Jepang. Kajaba iku, pulo kasebut strategis, sampeyan bisa nyelehake misil balistik lan Amerika Serikat gampang digayuh!
  36. +1
    April 23 2014
    Iki minangka langkah sing perlu kanggo ngiyataken kemampuan pertahanan saka distrik tartamtu kayata Vostochny.

    Negara-negara tanggane duwe klaim marang kita, kalebu wilayah teritorial, nguatake klompok kasebut minangka respon sing bener lan cukup kanggo tantangan kasebut.

    Kasunyatan bilih prasarana sing dikembangake lan fasilitas latihan tempur bakal dibangun nyatakake keseriusan niat elit politik negara lan keprihatinan kanggo wong-wong sing bakal nguatake wates Tanah Air.
  37. 0
    April 23 2014
    Kaya biasane, sawetara tembung sing apik banget ...!
    Buruh migran Asia Tengah bakal mbangun, pejabat kabeh departemen bakal duwe dhuwit kanggo "laundering".
    Lan sapa sing bakal ngawula? Mesthine wong ijo)))
    Saindhenging Timur Jauh, wis ana kekurangan obat-obatan lan puluhan kamp militer sing ditinggalake lan nyuda HF.
    Ora ana sing pengin ngladeni, lan sanajan gaji sing apik, sampeyan ora bisa nyopir prajurit kontrak utawa perwira menyang garnisun sing adoh.
    Saben uwong pengin nampa "pangkat militer" ing komputer ing omah, ing kursi sing gampang karo botol bir)))
  38. +1
    April 23 2014
    Jepang kudu ngerti yen Rusia, sing diwakili dening V.V. Putin ora bakal nyerahake pulo kasebut. Ya, nalika jaman Yeltsin, dheweke isih bisa ngarep-arep, nanging saiki Putin, sebaliknya, dadi presiden "kolektor tanah". Mulane, wong Jepang mung duwe siji cara metu ing kene, kanggo ngembangake tanah iki karo Rusia, yen ora, dheweke bakal kelangan gagasan sing paling ora ana ing wilayah iki.
  39. 0
    April 24 2014
    Lan ing Shikotan, kanthi cara, (ing wektu paling apik) ana batalyon artileri + 2 stasiun radar - kabeh Hokkaido diblokir + kantor komandan penjaga perbatasan + divisi kapal patroli. Saiki mung brigade (versi diudani saka divisi) saka penjaga pantai. Minangka tansah, panguwasa dhuwur mriksa luwih minangka sanatorium Kunashir "Hot Keys" tradisional ora fuss, ing dalan = ((
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      April 24 2014
      http://www.maksimov.su/in.php?tnum=1&dvar=http://www.maksimov.su/sahalin/&var=sa

      halin/sitokan-tanki/sitokan-tanki.htm
  40. Leonid41
    0
    Agustus 2 2014
    Taburetkin ninggalake warisan "sugih" ing wangun fasilitas militer, infrastruktur, kutha-kutha sing rusak. Bakal mbutuhake wektu sing suwe kanggo mbangun lan mulihake kabeh, lan yen sampeyan nganggep bakal nyuda situs konstruksi, mula butuh dhuwit sing luar biasa kanggo iki. Kajaba iku, skandal korupsi terus-terusan muncul ing Spetsstroy.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"