Protes ing Ukraina wétan

35
Gerakan protes marang panguwasa anyar terus ing Ukraina wétan. Duwe flared munggah ing Donetsk lan Kharkov, rapat umum saka panyengkuyung federalization terus ing Slavyansk, Kramatorsk, Mariupol, Yenakiyevo, Zhdanovka, Luhansk, Krasny Liman, Gorlovka lan pamukiman liyane.

Pasukan pertahanan diri lokal ngrebut dewan kutha lan departemen polisi, wong njaluk referendum babagan status wilayahe. Kyiv mutusake kanggo nanggapi protes kanthi kekuwatan, ngirim pasukan lan kendaraan lapis baja menyang Ukraina wétan minangka bagéan saka operasi anti-teroris.



Krisis politik diwiwiti ing Ukraina ing pungkasan November 2013, nalika Viktor Yanukovych nundha "integrasi Eropa" negara kasebut. Protes massal sing diarani "Euromaidan" nyebabake bentrokan antarane radikal bersenjata lan lembaga penegak hukum ing Januari. Tanggal 22 Fèbruari 2014, ing Ukraina ana perebutan kekuwatan kanthi kekerasan. Tanggal 27 Februari, parlemen Ukrainia nyetujoni komposisi "pemerintah kepercayaan rakyat", Arseniy Yatsenyuk dadi perdana menteri.

Sawetara pengamat nyebut apa sing kedadeyan minangka "revolusi warna" liyane, padha karo "oranye" ing taun 2004, diatur dening ahli strategi politik Amerika kanggo nggulingake pamrentahan sing ora sopan.

Pendukung federalisasi nyerbu bangunan administratif. Kharkiv, 6 April 2014. (Foto dening Sergey Bobok | AFP | Getty Images):



Donetsk, 6 April 2014. (Foto dening Reuters | Mikhail Maslovsky):



Donetsk, 6 April 2014. (Foto dening Alexander Khudoteply | AFP | Gambar Getty):



Anggota saka gerakan protes. Ing Rusia diarani "pendukung federalisasi", ing Kyiv diarani teroris, ing Kulon diarani "aktivis pro-Rusia".

Slavyansk, 14 April 2014. (Foto dening Reuters | Gleb Garanich):



Balai kutha ing Donetsk, 16 April 2014. (Foto dening Reuters | Stringer):



Barricades cedhak bangunan administrasi regional ing Donetsk, 10 April 2014. (Foto AP Photo | Efrem Lukatsky):



Barricades cedhak bangunan SBU ing Lugansk, 10 April 2014. (Foto dening Reuters | Shamil Zhumatov):



Slavyansk, 14 April 2014. (Foto AP Photo | Evgeniy Maloletka):



Proklamasi Republik Rakyat Donetsk, Donetsk, 7 April 2014. (Foto AFP):



Barricades ing Lugansk. (Foto AFP):



"Dina iki, operasi anti-teroris diwiwiti ing sisih lor wilayah Donetsk. Iki bakal ditindakake kanthi bertahap lan kanthi cara sing seimbang. (Présidhèn A. Turchynov, 15 April 2014).

Helikopter Ukraina ngirim prajurit menyang Kramatorsk ing Ukraina wétan tanggal 15 April 2014. (Foto dening Reuters | Marko Djurica):



Prajurit Ukrainia karo granat. Prajurit diwenehi amunisi ing lapangan ing pinggiran Izyum, 15 April 2014. Nalika syuting, wartawan Associated Press ngetung paling ora 14 kendaraan lapis baja kanthi bendera Ukraina, siji helikopter lan truk militer ing parkir 40 kilometer. lor kutha. (Foto AP Photo | Sergei Grits):



Sekretaris Pers Gedung Putih Jay Carney dikonfirmasi manawa Direktur CIA John Brennan ngunjungi Kyiv lan ketemu karo pejabat keamanan sadurunge Menteri Dalam Negeri Ukraina ngumumake wiwitan operasi khusus marang panyengkuyung federalisasi ing Ukraina wétan.

Prajurit Ukraina ing kapal pengangkut personel lapis baja lan jet tempur Ukraina ing Kramatorsk, Ukraina wétan, 16 April 2014. (Foto dening Reuters | Marko Djurica):



Blogger obat:

"Esuk iki, 16 April 2014, nalika kendaraan lapis baja saka brigade mobil udara Ukrainia kaping 25 mlebu Kramatorsk, melu operasi anti-teroris ing Donbass, ora ana sing ngerti kepiye serangan iki bakal rampung. Kaping pisanan, warga lokal ngalangi dalan kanggo pasukan payung Ukrainia, banjur muncul wong bersenjata ing kamuflase lan topeng (kayane klompok sabotase sing padha sing nyekel bangunan polisi ing kutha kanthi njupuk). Dheweke cepet netralake prajurit Ukrainia, lan kru enem kendaraan BMD, miturut milisi lokal, nyatakake pembelotan menyang separatis.

Sawisé iku, klompok sabotase, bebarengan karo milisi bersenjata lan pasukan payung Ukrainia, numpak enem BMD iki, ngunggahake gendera Rusia lan nyopir menyang Slavyansk. Iki langsung dilaporake dening koresponden sing ana ing papan kasebut. Nalika kendaraan lapis baja karo militan mlayu ing dalan gedhe menyang Slovyansk, Kamentrian Pertahanan Ukraina nyatakake yen foto lan video saka kendaraan lapis baja sing dijupuk iku palsu.

Nalika dadi cetha yen kendaraan tempur Ukrainia sing mabur ing gendéra Rusia ora palsu, Serhiy Sobolev, wakil saka partai Batkivshchyna, melu. Dheweke dumadakan mutusake kanggo ngandhani wartawan yen nyatane serangan kendaraan lapis baja ing sangisore gendéra Rusia minangka penyamaran lan cara partisan kanggo nembus langsung menyang wilayah sing dikontrol dening separatis. Kanthi cara sing licik, Sobolev nerangake, pasukan pendaratan Ukrainia nyusup menyang sarang teroris. Ing wektu iki, Twitter lan Facebook wis ngguyu ing ngisor meja - goroh Kementerian Pertahanan lan Wakil Sobolev pancen anekdot.

Wartawan foto saka agensi berita ngirim foto saka Slovyansk - padha nuduhake yen BMD Ukrainia dipasang ing Slovyansk ing sangisore pangayoman para pejuang saka grup sabotase. Ana laporan manawa pasukan payung Ukraina ora diidini mlebu kendaraan kasebut. Mung banjur Kamentrian Pertahanan ngakoni mundhut enem kendaraan lan transfer bagéan saka pasukan terjun payung menyang sisih milisi Donbass.

Dina iki wis dadi cetha yen partisipasi unit tentara ing operasi kontra-teroris sing diwiwiti ing Kyiv ing Donbass ora dianggep. Paratroopers sing dumunung ing wilayah Dnipropetrovsk tetanggan ora bisa lan ora pengin melu netralisasi separatis bersenjata - padha ora duwe motivasi kanggo iki.




Kolom BMD kanthi gendéra Rusia, Kramatorsk, 16 April 2014. (Foto AP Photo | Evgeniy Maloletka):



Sajrone "Jalur Langsung karo Vladimir Putin" tanggal 17 April, presiden kanthi kategoris nolak partisipasi unit Rusia ing acara ing Ukraina wétan.

"Iki kabeh omong kosong - ora ana unit Rusia ing sisih wétan Ukraina."

Uga, Vladimir Putin ngumumake rahasia "wong sing sopan" ing Crimea lan ngakoni kanggo pisanan yen prajurit Rusia ngadeg ing mburi pasukan pertahanan diri Krimea. Deleng uga Wong Sopan ing Crimea Liwat Mata Amerika.

"Tugas mung kanggo nyegah apa sing kedadeyan saiki ing sisih kidul-wétan Ukraina."

Moskow, 17 April 2014. (Foto AP Photo | Pavel Golovkin):



"Panganggone tank и penerbangan marang pedunung ing sisih wétan Ukraina minangka kejahatan liyane saka panguwasa Kyiv " (V. Putin).

(Foto dening Reuters | Stringer):



Pejuang Angkatan Udara Ukraina ing Luhansk, 17 April 2014. (Foto dening Dimitar Dilkoff | AFP | Gambar Getty):



Perdhana Mentri Ukraina Arseniy Yatsenyuk nimbali wong-wong sing ngrebut bangunan administratif ing wilayah wétan negara ekstremis lan teroris lan njaluk supaya langsung lay mudhun. gaman lan ngosongake papan kasebut. Iku penasaran yen nalika bangunan administratif dicekel ing Kiev dening radikal, pamaréntah saiki disebut tumindak iki cukup beda.

Anggota pertahanan diri Maidan, Kyiv, 15 April 2014. (Foto dening Reuters | Valentyn Ogirenko):



"Enggal, kita ora bakal duwe teroris sing isih ana ing Donetsk utawa ing wilayah liyane. Padha (teroris. - approx.) Bakal njagong ing dock, ngendi padha dadi kagungane. (A. Turchinov).

Prajurit Ukraina ing pangkalan udara ing Kramatorsk, 15 April 2014. (Foto dening Reuters | Marko Djurica):



Barricades ing Donetsk. (Foto AFP):



Barricades njaba bangunan SBU ing Donetsk. (Foto AFP):



A rally ing bangunan dijupuk saka SBU ing Lugansk. (Foto AFP):



Parlemen Eropa lan Amerika Serikat nyatakake dhukungan lan solidaritas lengkap karo pamrentah Ukraina, sing "ngupaya mulihake kekuwatan ing kutha-kutha sing dikuwasani."

"Ancaman utama saiki ing sisih wétan Ukraina yaiku kelompok sabotase, sing kalebu militer Rusia, mantan militer Ukraina lan penjahat, lan sing ndhelikake ing mburi populasi sipil." (Kepala pusat pers SBU Marina Ostapenko).

Kangge ing Rada…Kyiv, Ukraina, 8 April 2014. (Foto AP Photo | Vladimir Strumkovsky):



Sajrone pitung jam dhiskusi ing Geneva, ana pratelan sing disepakati babagan panganiaya de-escalating. Posisi utama yaiku klompok ilegal saka loro-lorone konflik kudu nglucutake senjata lan ngosongake bangunan sing dikuwasani kanthi ilegal, lan panguwasa ing Kyiv kudu "langsung miwiti dialog nasional sing amba."

Administrasi Wilayah Kharkiv, 8 April 2014. (Foto dening Sergey Bobok | AFP | Gambar Getty):



Nanging pamaréntah Ukraina interim ora bakal mbatalake pasukan saka sisih kidul-wétan negara, sanajan ana persetujuan ing Geneva kanggo de-escalate konflik.

Luhansk, 16 April 2014. (Foto dening Dimitar Dilkoff | AFP | Gambar Getty):



"Anane pasukan ing Ukraina kidul-wétan ora ateges dheweke bakal melu." (Penjabat Menteri Luar Negeri Ukraina Andriy Deshchytsia).

Prajurit lan demonstran Ukraina bentrok ing lapangan cedhak Kramatorsk, 16 April 2014. (Foto dening Reuters | Marko Djurica):



Prajurit Ukraina ngobrol karo para demonstran sing ana ing cedhak Kramatorsk, 16 April 2014. (Foto dening Reuters | Marko Djurica):



Sekretaris Negara AS John Kerry nyatakake pangarep-arep yen wakil saka pasukan pro-Rusia sing beroperasi ing Ukraina wétan bakal nyelehake senjata.

Slavyansk, 13 April 2013. (Foto dening Reuters | Gleb Garanich):



"Hipe propaganda ing Amerika Serikat ing sekitar Ukraina ora ana tandhingane crita. Ing patang taun luwih ing jurnalisme, aku durung nate nyekseni pendekatan sing luwih bias lan mblusukake saka media utama AS. (Robert Parris, editor-in-chief saka publikasi online Consortium News).

Slavyansk, Ukraina, 14 April 2014. (Foto AP | Evgeniy Maloletka):



Miturut RIA News, Layanan Border Negara Ukraina ngumumake larangan sementara kanggo mlebu ing negara kasebut kanthi kabeh moda transportasi kanggo warga lanang saka Federasi Rusia umur 16 nganti 60 taun.

Slavyansk. (Foto dening Reuters):



Foto apik. sedulur Slav. Prajurit Ukraina lan demonstran ing lapangan cedhak Kramatorsk 16 April 2014. (Foto AP Photo/Manu Brabo).

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

35 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    April 22 2014
    OSCE ngandika: Ana pratandha yen militer Rusia ana ing sisih kidul-wétan, nanging ora ana personil militer! Versi resmi sanadyan!
    1. 0
      April 22 2014
      Kutipan: Igor39
      Ana pratandha yen militer Rusia ana ing sisih kidul-wétan
      - wektune ngirim OSCE, NATO lan roh jahat liyane kanggo perawatan, menyang Siberia ... wassat
      1. +7
        April 22 2014
        - wektune ngirim OSCE, NATO lan roh jahat liyane kanggo perawatan, menyang Siberia ...wassat

        Ora perlu ngobong Siberia - supaya padha bosok ing omah!
      2. +1
        April 22 2014
        dudu kanggo perawatan ... nanging kanggo terapi kerja :)))) logging diarani
        1. +1
          April 22 2014
          Kutipan saka: pavel_SPB
          dudu kanggo perawatan ... nanging kanggo terapi kerja :)))) logging diarani

          Negor alas dudu urusan sing angel, ayo padha nyambut gawe mulihake alas, nandur bibit ...
      3. Lenochka
        +2
        April 22 2014
        - wektu kanggo ngirim OSCE, NATO lan roh-roh jahat liyane kanggo perawatan, kanggo Siberia

        Ya, sampeyan duwe elit negara sing manggon ing bagean Eropa ing Rusia, lan kita mung duwe Katarzhans ing Siberia, nanging wong buangan !!! Aku kesel karo sikap iki menyang Siberia!
        1. +4
          April 22 2014
          Akibaté, wong pinter sing sehat manggon ing Siberia, amarga padha diasingake lan dipindhah saka macem-macem wilayah, wong sing peduli. Lan "elit" mung ana ing sawijining kutha, lan kabeh wong ngerti apa sing diarani!
    2. zzz
      zzz
      +1
      April 22 2014
      Misi OSCE ing Yugoslavia mung nyedhiyakake inf. dhukungan kanggo aksi militer NATO.
    3. 0
      April 22 2014
      Avatar))))
  2. +7
    April 22 2014
    Nenek-nenek iki kanthi lambang meh padha karo pasukan khusus Rusia.
  3. +4
    April 22 2014
    crita foto apik.
    1. +1
      April 22 2014
      Kutipan: FC Skif
      crita foto apik.

      A gedhe!!! apik !!!
  4. +1
    April 22 2014
    Lan pratandha ing grumbulan pinggir dalan mbokmenawa ditemokake.
  5. 0
    April 22 2014
    Foto sing menarik, kapan kabeh bakal rampung ing Ukraina? Nalika Putin bakal menang pemilu ing kana?
  6. +7
    April 22 2014
    Gusti Allah maringi wong-wong saka Kidul-Wétan, kekuatan, sabar, kuwat kanggo nepaki rencana!
  7. +1
    April 22 2014
    Foto apik. sedulur Slav.
    - ya, pancen, Slavs duwe otak luwih akeh tinimbang liyane ... hi
  8. ken
    + 24
    April 22 2014
    !!!!!!!!!!!!!!!!
    1. MG42
      +4
      April 22 2014
      Kalo-moisky wis mbayar 80 ewu dolar AS pisanan kanggo "separatis" sing ditahan

      Ing wilayah Dnepropetrovsk, dhuwit wis dibayar kanggo penahanan wolung separatis, 10 ewu dolar AS kanggo saben. Iki dilaporake dening Radio Liberty kanthi referensi kanggo Wakil Kepala Staf Pertahanan Nasional Wilayah Dnipropetrovsk Mikhail Lysenko.

      Miturut dheweke, total 11 sing diduga separatis saiki wis dikirim menyang checkpoints ing wilayah kasebut: enem ditahan ing wilayah Donetsk, papat ing Luhansk, lan siji ing Kharkov. Minangka Lysenko njlentrehake, kabeh iku "warga Rusia."


      http://korrespondent.net/ukraine/politics/3352486-za-zaderzhannykh-8-separatysto
      v-uzhe-vyplacheny-obeschannye-kolomoiskym-denhy
      1. +1
        April 22 2014
        Separatis - lan warga Rusia? Lan sapa sing dipisahake, yaiku dibagi? Ukraina? Lan kepiye carane bisa dadi separatis?
        Aku sing V.R.Odki iki mung looking for lan keno sembarang warga Rusia.
  9. +2
    April 22 2014
    Bedane utama:
    - kanggo pisanan (2004) lan 2 (2013-2014) wong digawa dening bus lan lokomotif uap utamané saka wilayah kulon Ukraina. Ing wektu sing padha, struktur kekuwatan negara nglawan Maidans (ora kanggo sebutno tentara) ora aktif digunakake (tumindak nyegah) sing bola-bali boasted, sing manggon ing Ukraina bebarengan karo warga Italia, shuster. Kanthi "ana salah siji saka initiators saka nggawe saluran TV Internet" Hromadske Telebachennya "(" Public Television "), kang tindak ing online pisanan ing November 2, 22. Mustafa iku salah siji saka pisanan sing ing November 2013 ndhesek. Ukrainians teka menyang Maidan Nezalezhnosti, sing nuwuhake Euromaidan"
    http://www.youtube.com/watch?v=ufgZi_oCMJk
    (http://www.youtube.com/watch?v=02xd5TJAW2g)
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D0%B5%D0%BC,_%D0%9C%D1%83%D1%81%
    D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B0
    Lan saiki lagi nyoba menek ing sisih wétan lan kidul-wétan .., kanthi aktif melu tentara, SBU lan organisasi "Sektor Tengen" lan kelompok liyane ..
    -protes ing sisih wétan lan kidul muncul minangka protes marang tumindak pemerintah anyar lan Maidan ing wilayahe kanggo hak lan kabebasan .. masa depan ..
    1. +2
      April 22 2014
      Kutipan: 222222
      Ing wektu sing padha, Mindan kaping 2 diwiwiti dening Pashtun Mustafa Naem (kang bola-bali gumunggung), sing manggon ing Ukraina bebarengan karo warga Italia, shuster.

      Iki "karakter" ing sikil Shuster (seri animasi "Fairytale Rus'").
  10. Komentar wis dibusak.
  11. -7
    April 22 2014
    Protes ing Timur pancen wis garing, Rusia puas karo Crimea lan alon-alon.
    Kabeh dadi sampurna ing Crimea, kene - ...............
    1. kanca Sukov
      0
      April 22 2014
      Aja kuwatir, dheweke ora bakal layu, ora ana sing butuh wasir kaya Donbass, uga Kyiv utawa Moskow ... dadi, sayangé, nasib Transnistria nunggu wong-wong mau, sanajan ora saben wong ngerti iki.
  12. +2
    April 22 2014
    Lan wong-wong iki ing Slavyansk ora "sopan"? Dilengkapi paling...
    1. +1
      April 22 2014
      Ora, ora, apa sampeyan, apa sampeyan, mesthi sampeyan salah, ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu prajurit
      1. 0
        April 22 2014
        "Perlu dielingake. Dheweke salah, dheweke murub ... " aran
  13. +1
    April 22 2014
    Essay foto sing apik banget! Wis ngenteni sing kaya kiye...
    Ayo nglawan sedulur Slavs lan terus nyerang!
  14. MG42
    +3
    April 22 2014
    Ditahan ing Slavyansk, centurion saka atusan wanita saka Maidan Irma Krat sing mowed ana minangka wartawan lan melu spionase
    Irma Krat = aktivis sing semangat, dituduh nyiksa anti-Maidanists lan nembak anggota unit polisi khusus Berkut
    1. +1
      April 22 2014
      Mungkin ora sia-sia yen dheweke ndhelikake pasuryane. Nonton rai lan prilaku dheweke - sawise kabeh, ana masalah karo sirahe. Soko sing padha karo Chornovil. Video iki direkam rong taun kepungkur - babagan carane dheweke diwutahake slop ing sirah walikota Nizhyn.

      Lan jeneng asline Nadezhda Matvienko.
      1. MG42
        +3
        April 22 2014
        Kutipan saka Anper
        Mungkin dheweke ndhelikake pasuryane kanthi alasan.

        Iku milisi sing nyandhang dheweke kaya ngono. Dheweke.
      2. +1
        April 22 2014
        Murly-murlo!!! Ora ana ereksi ing moncong iki...
    2. +1
      April 22 2014
      Rungokake, apa dheweke ora nyuwek kuku nganggo tang kanggo sawetara wartawan ing Maidan?
      1. 0
        April 22 2014
        Kutipan saka andj61
        , nanging dudu dheweke sing nyuwek kuku nganggo tang kanggo sawetara wartawan ing Maidan?

        Ya dheweke
        1. 0
          April 22 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ya dheweke

          Sing nggumunake, wartawan kasebut enom lan nggantheng? Basa ala pratelan sing, saliyane kanggo dhuwit, dheweke tresna banget marang wong enom, kanggo kang divorce saka bojone pisanan. sing umure 20 taun luwih tuwa saka dheweke, sadurunge ngethok setengah saka rejeki bojone.
          1. 0
            April 22 2014
            Dheweke digebugi kabeh, raine biru, mripate bengkak, tangane kabeh dibalut - angel ngomong kaya apa sadurunge sesambungan karo Euro-oriented. Panjenenganipun, ing mratelakake panemume, ngandika sing wong mung ngalahake wong, lan dheweke, apa maneh, scoffed. Sadis, ing dalan. Lan apa sing bisa ditindakake saiki? Kanggo nyerahake polisi iku bodho, dheweke bakal langsung ngeculake sampeyan. Yen mung kanggo interogasi PIKIR, ing ngisor video, banjur diterbitake supaya kabeh wong bisa ndeleng apa jenis scum iku!
        2. 0
          April 22 2014
          Punika s.c.u.k.a!
  15. tukang golok
    +3
    April 22 2014
    Kutipan: ALTAY2
    Nenek-nenek iki kanthi lambang meh padha karo pasukan khusus Rusia.


    Mbah-mbah iku nyamar saboteurs lan separatis,
    lan bocah sing duwe wiji iku utusan! Ngirim instruksi sabanjure saka Kremlin!
  16. +6
    April 22 2014
    Ukraina ing "Field of Miracles"
    Yakubovich: Ukraina, sampeyan entuk sektor Priz. Lan hadiah dina iki saka sponsor - Uni Eropa!
    Ukraina - Aku njupuk hadiah!
    Yakubovich - Aku propose ora mbukak kothak ireng, lan aku menehi diskon ing gas.
    Ukraina - Aku njupuk hadiah!
    Yakubovich - saliyane diskon ing gas, kita menehi keuntungan kanggo nyedhiyakake barang sampeyan menyang Rusia lan negara-negara CIS
    Ukraina - Hadiah!
    Yakubovich- (katon ing kothak ireng) .... ugh ... tinimbang isi kothak ireng iki, aku menehi diskon kanggo gas, keuntungan kanggo pasokan barang sampeyan menyang Rusia lan CIS, lan liyane 15 milyar. dolar, tanpa syarat.
    Ukraina - Hadiah! hadiah! hadiah!
    Yakubovich - apa wae sing dikarepake ... (njupuk cookie oatmeal saka kothak ireng) - entuk hadiah sampeyan!
    1. 0
      April 22 2014
      hahahahahahahaha.............matur nuwun.............hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  17. +6
    April 22 2014

    kaya ngene iki
  18. 0
    April 22 2014
    Kerry ngimpi ing sisih kidul-wétan, nyelehake tangane, ya, coba lunga lan nglucuti senjata, paling ora siji senapan mesin bakal dadi duweke, sing sampeyan sijine tong minyak ing bokong, lan sampeyan bakal njupuk yen bener. wong ora narik pemicu nalika bedhil mesin diwenehi kanggo asshole Panjenengan
  19. +5
    April 22 2014

    Kene wong lanang ing kono!
  20. +1
    April 22 2014
    Akeh, akeh, wong Ukrainia keselak ing omong kosong gaya Amerika iki. Musim semi wis liwat, musim panas bakal mabur luwih cepet, frost ora adoh, apa sing dipikirake sedulur Slav?! Yen padha pengin banderlogs ing Kyiv krungu Timur, posisi ora mung kudu krungu, nanging resound karo muni, njerit, nangis ati-remuk ing kuping Kyiv devilry. Lan supaya Timur-WELCOME TO FEDERASI RUSIA!!!
  21. revera92
    -9
    April 22 2014
    Tenggara kobong! Rally dianakaké ing Luhansk, Kharkov lan kutha Donbass lan klumpukne ewu wong! Ing Kharkov, 300 wong edan lan nenek-nenek kutha padha kumpul ing umum, sing percaya marang masa depan komunis sing cerah! Lan wong-wong sing diapusi, ngadeg bebarengan karo bandit lan njupuk tangan ing tangane, mung nuwuhake simpati. Bener, ing Donbass padha ana rapat umum kanggo persatuan saka Ukraina, nanging padha buyar dening Colorados, kang exploitasi shamed St. George Ribbon!
    1. +4
      April 22 2014
      "Banderlozhek", sampeyan ketoke lagged konco komplotan Panjenengan? Ayo 3,14 jotosan nah ... menyang Maidan! (Kata-kata saka V. Klitschko) Dheweke ujar manawa Vika Nuland nggawa sampeyan kue cookie anyar ngguyu Lan sampeyan dhewe ngerti ngendi kanggo Kiss Obama nglirik
      1. revera92
        -4
        April 22 2014
        opo? Apa pancen pait? Apa apricot saka negara gagal dadi wangkal banget?
        1. +1
          April 22 2014
          Apa sing bener? Lans Kopral Akstis ... Dheweke duwe kabeh negara ing Maidan, dheweke nggawa OLIGARCHIATS lan langsung DEGENERATES menyang kekuwatan, ora ana maneh ndhelikake apa-apa ... Dheweke mateni Berkutovites sing ora nolak (padha ngethok mripate / ngethok tangane. , Ambulans ora nglilani wong-wong mau liwat kanggo nulungi ...) Lan kepiye ing ruang paling ngisor omah-omah serikat pekerja lètnan kolonel Berkut diobong urip kanthi koktail Molotov, apa sampeyan ora ngerti bebener iki? Lan babagan "Emas Scythian" sing diekspor saka negara dening Yaytsenyukh ing negara gagal, ketoke sampeyan ora krungu apa-apa ... mripat lan kuping kabeh negara ing saluran: 1+ 1, 5 saluran, etc. Kita ing Rusia, ora kaya sampeyan, ora nglarang saluran Ukrainia;)! Lan malah ing kita PUTIN'S Rusia ing tengah Moscow (Mbayangno) demonstrasi resmi dianakaké kanggo ndhukung (Gusti ngapura kula) - "Maidan". Nanging sampeyan bisa menyang Maidan, ora, ora nganggo pita St. George (aku ora pengin mateni sampeyan), nanging mung nganggo bendera Rusia? ..
        2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      April 23 2014
      Lan sampeyan ora salah siji saka wong "tentrem" maydauns
      sing nganggo rante lan watu nuduhake
      usus kewan Nazisme?

      Yen sampeyan seneng mlumpat kanggo nuduhake yen sampeyan ora,
      yen sampeyan ngimpi saka dongeng nalika Bunch saka nazi
      nganggo basa bakal nelukake papan saka San kanggo Don

      trus kowe nulis opo neng kene nganggo basa manca?
      Komunikasi karo nir jenis dhewe lan ing Latin.

      Aku mikir yen Shevchenko minangka Kobzar, ngowahi ing kuburane (ping telu saben jam)
      ndeleng sampeyan numpes siji saka negara paling ayu ing Eropah.

      Idi zvitsi njaluk, holop polsko-litivskiy.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. tokin1959
    +3
    April 22 2014
    loro oligarki Ukraina perang ing pakunjaran babagan sing kudu ngumbah jamban:
    - sampeyan mine, amarga sampeyan Peter PARASHENKO!!!
    - ora, kowe dadi duwekku, merga kowe KALOMOI!!!
  24. +7
    April 22 2014
    Layanan Pengawal Perbatasan Negara Ukraina ngumumake larangan sementara kanggo mlebu ing negara kasebut kanthi kabeh moda transportasi kanggo warga lanang saka Federasi Rusia umur 16 nganti 60 taun.
    Ora mriksa, abdi. Sajrone Perang Patriotik Agung, ana bocah lanang umur 10-12 taun ing detasemen partisan, uga para veteran sing umure luwih saka 70 taun.
  25. 0
    April 22 2014
    apa ana liyane, gilingan daging mung muter ...
  26. 0
    April 22 2014
    Ukrainians wis nyiapake kanggo iki luwih saka 2 taun.
    Iki video sing dikirim ing YouTube - 2 Mèi 2012

    "Ukraina siap mbela wilayahe saka penjajah Rusia."



    Tegese, paranoia saiki wis nyiapake pirang-pirang taun.
    Sapa sing ngelingi latihan gabungan tentara Ukrainia lan Rusia?
    Nanging karo NATO lan negara, Ukrainians kabeh wektu wis maneuver segara lan darat.
    1. Com. T-64a
      0
      April 22 2014
      Kelangan disiapake! Kabeh kobong, njeblug, rusak kaya sing dikarepake! ngguyu
  27. 0
    April 23 2014
    Kutipan saka RoTTor
    Perdhana Mentri Ukraina Arseniy Yatsenyuk nimbali wong-wong sing ngrebut bangunan administratif ing wilayah wétan negara ekstremis lan teroris lan disebut kanggo lay mudhun langsung saka senjata lan ngosongake panggonan. Iku penasaran yen nalika bangunan administratif dicekel ing Kiev dening radikal, pamaréntah saiki disebut tumindak iki cukup beda.

    10 beda antarane Kyiv Maidan lan Administrasi Negara Daerah Donetsk
    1. OGA ora bau cipratan. Ora bosen
    2. Ora ana simbol Nazi ing Administrasi Negara Daerah.
    3. Padha ora mlumpat menyang RSA. Mbokmenawa kabeh.
    4. Praktek ora bisa ngrungokake pidato sing dikirim saka panggung ing Administrasi Negara Daerah. Wong gagap, kesandhung, "idu" menyang mikropon, nanging saka jantung.
    5. Produk sing digawa wong menyang Administrasi Negara Daerah beda-beda kanggo sawetara alasan. Lan ora sengaja dituku dening mbah sewu, akeh ing supermarket siji.
    6. Kayu bakar sing diobong ing Pemprov DKI ya iku sampah konstruksi, ora ana sing nebang wit-witan ing sakiwa-tengené penyelenggara negara, lan mbah-mbah mbah belasan ora mampir nggolek kayu bakar ing pom bensin sing padha.
    7. Ing tlatah sajeroning barikade ing sakiwa tengene RSA, para polisi padha mlaku kanthi anteng. Mesthi, dheweke sok-sok diserang dening wanita umur Balzac, nyekel wong-wong mau, remet menyang ngrangkul karo tangan baja, ngambung, lan matur nuwun: "Kanggo dadi karo wong"
    8. Ing Administrasi Negara Daerah, wong-wong sing nganggo topeng "kelelawar" nyritakake lelucon babagan polisi patroli.
    9. Sholat ora diwaca saka tataran RSA saben 15 menit, nanging wong ing sakubenge panggung yakin yen Gusti Allah nunggil karo dheweke.
    10. Perwakilan negara liya ora nindakake ing Administrasi Negara Daerah, dene Maidan wis dadi papan panggonan permanen kanggo warga AS lan EUROPE. Administrasi Negara Daerah ora duwe Rusia karo cookie.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"