"Kakang"

42
Aku mesthi ora ngerti kenapa wong Ukrainia sensitif nalika wong Rusia nyebat awake dhewe "Big Brother", kanthi alami nuduhake yen Ukraina minangka adhine. Nanging ayo padha ngatur.

Ora suwe kepungkur kita urip minangka kulawarga sing ramah, ing "omah" sing padha lan pitakonan babagan senioritas ora diunggahake, kabeh iku umum, ruang urip, kulkas, dompet ... Nanging ing wayahe katon wong sing "sedulur" lan "sadulur" padha rampung ora perlu kanggo manggon ing siji "apartemen komunal" gedhe (Aku bakal tetep bisu bab sing menehi wong idea iki minangka rasah). Mratelakake panemume saya tambah akeh lan dadi kuwat lan mung takon dhewe apa kudu terus manggon ing omah umum utawa menyang apartemen sing kapisah. Lan ing kene, manifestasi pisanan saka Ukraina minangka bocah wadon cilik sing capricious kanthi ambisi gedhe. Bisa dingerteni yen tujuan pemisahan yaiku kepinginan kanggo ngganti sistem, ngganti vektor pembangunan, ngganti urip wong dadi luwih apik…. Nanging ora.

Aku elinga banget carane woro-woro Hung ing saben kutub sing Ukraina mrodhuksi dadi akeh meat, susu, gandum, lard ... lan Rusia njupuk meh kabeh!!! Iki ngendi redneck teka menyang muter. Napa kita kudu menehi panganan?! Ternyata kita ngisi "kulkas", nanging kabeh wong mangan! Lan apa sing digawe panas, dilengkapi, dijaga, lan didandani "omah" kita ora penting maneh kanggo wong liya. Mung ana siji bab ing sirahku: "yen kita ora menehi bali, banjur kita bakal urip kaya gentlemen." Kanthi semangat lan bungah banget, Ukraina mutusaké kanggo manggon dhewe. Lan aku kudu ngomong sing pangarepan padha sabdho. Secara harfiah sawise wektu sing cendhak, kabeh warga Ukraina dadi jutawan. Nanging kasunyatan sing yuta iki bisa tuku crumbs, kasunyatan sing ekonomi ambruk, produksi ambruk, property dicolong (kabeh bisa lantaran kanggo pamindhahan, padha ngandika ilang) ora count. Sing utama yaiku "mandiri", sing utama yaiku ora ana sing mrentah. Piye cak? "Sedulur" terus nganggep Ukraina adhine sing ditresnani. Watesan transparan, produksi bareng, perdagangan bebas bea, gas kanthi rega sedulur, nanggung kabeh utange, lan mbuwang dhuwit saka wektu kanggo wektu ...

Alon-alon kabeh wiwit apik. Mung luwih saka sepuluh taun, Ukraina wis sinau kanggo urip mandhiri, sinau kanggo golek urip, lan mbaka sethithik nyiapake samubarang. Lan kabeh bakal apik, nanging dheweke ora duwe "pacar jaban rangkah". Dheweke ora janji arep nikah karo dheweke, nanging dheweke aktif bubuk otak. "Aku bakal nuduhake sampeyan urip sing ayu, aku bakal mulang sampeyan carane nindakake, aku bakal nggawe sampeyan sugih ...", lan kabeh sing dibutuhake ora kekancan karo adhiku. Lan wiwit: kenapa aku setengah ngomong basa sedulur (alien), lan kenapa kudu ana wong sing ngandhani sapa sing kudu dadi kanca, sing kudu turu, lan kenapa aku butuh gas sampeyan kanthi rega sedulur? Lan kasunyatan manawa "pacar" minangka mungsuh ideologis lan sengit marang kabeh sing ana gandhengane karo "Brother" ora ngganggu Ukraina. Lan maneh "Dhik" mung ngangkat pundhake amarga bingung, ujar, apa sing bisa ditindakake karo bocah wadon cilik, sampeyan isih bodho. Lan kanggo sepuluh taun liyane, senadyan kabeh efforts Ukraina kanggo kadohan dhewe, nyabrang metu, lali kabeh sing disambungake karo "House Umum", iku ora bisa kanggo break hubungan kulawarga.

Lan kabeh bakal apik, nanging "dandy jaban rangkah" ora tenang, yen sampeyan ora pengin dadi apik, bakal dadi ala. Apa "si cilik" ora pengin ndhaftar ing asrama liyane? (ora urip, mung ndhaftar). Iku resik, ayu, kualitas Eropah renovasi. Saben uwong "tresna" saben liyane (preduli saka jender, umur, spesies). Lan minangka imbalan, sampeyan nulis surat kuasa umum supaya kita bisa ngandhani apa sing kudu ditindakake karo warga kita, karo kasugihan kita, karo lemah kita, karo sapa sing dadi kanca lan kepiye dadi kanca. Lan ana fermentasi ing kesadaran Ukraina, lan kabeh sing ana ing njero wiwit malik, ora kabeh awak nampa apa sing ditawakake kanggo dheweke. Lan "Dheweke" wiwit lara, dadi luwih ringkih.

Sepisan maneh, mung "Kakak" sing nulungi. Lan dheweke ngedhunake rega gas, menehi dhuwit, lan wiwit nambah produksi sakabèhé. Nanging malah ing kene Ukraina bisa cokotan tangan iki, flattered dening janji urip ayu ing masyarakat Eropah. Lan senadyan kabeh iki, "Dheweke" terus nganggep dheweke minangka duweke dhewe, ora nolak, terus ndhukung dheweke, amarga dheweke wis ndhukung dheweke sajrone rong puluh telu taun. "Dheweke" nambani kabeh "adhine" antics sabar lan condescendingly, lan ngapura kabeh, kaya padha ngapura paling enom ing kulawarga. Dadi, kenapa wong Rusia ora duwe hak moral kanggo diarani "kakak"?

Aku pengin sedulur sing luwih tuwa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 29
    April 22 2014
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/281/ztcd942.jpg
    1. + 32
      April 22 2014
      Aku pengin nambah kanggo jenengku dhewe, bisa uga ora ana topik:
      1. +6
        April 22 2014
        Gambar iki, lan ing ngarepe mata "wong enom" .... sanajan ing Ukraina "sesanti" ala banget, dheweke krungu lan mung ngomong babagan lan ing kanthong:
    2. Wajar, 2,3
      -1
      April 22 2014
      Lha wong lanang, kowe ki didorong ora usah tuku kabeh. Lungguh kene mikir, omahe endi? Neng ndalan opo internet. Tangi maning, cukup bodho. misale jek ora ngerti apa sing BENER kedaden BRAKE_Ayo tenang kanggo dina.
      1. +5
        April 22 2014
        Kutipan: Cukup, 2,3
        _Ayo ayo dino iki.

        Durung ana tandha-tandha gugup Nyuwun , dadi yo tambah pendapatmu nang komentar... opo ora, eh.. opo
    3. +5
      April 22 2014
      Ing foto, adhine Rusia isih luwih ayu eseman
      1. +5
        April 22 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ing foto, adhine Rusia isih luwih ayu

        Nanging loro-lorone apik, amarga padha nuduhake getih sing padha. apik
    4. +1
      April 22 2014
      Rusia bakal luwih ayu lan setya. Aku bakal nikah karo dheweke.
    5. ipshum
      + 16
      April 22 2014
      Biyen ana kulawarga - kang disebut USSR (ibu - tanggi ngrusak Kakaisaran). Mbakyu Rusia nyambut gawe loro, ora, lima, supaya sing luwih enom bisa urip sing apik. Sing paling enom nganggep awake dhewe wis diwasa lan merdika, mlayu saka omah, njupuk meh kabeh karo wong-wong mau (dibagi karo tanggane), lan apa sing bisa dakkandhakake - dheweke ninggalake dheweke tanpa celana. Wong-wong mau padha ngalami macem-macem masalah: menyang warung, salaman, seneng-seneng, cendhak. Rusia nguntal penghinaan. Ora ana sing kudu ditindakake, kita kudu kerja, mulihake properti. Iku angel, nanging aku slamet lan saya kuwat. Juniors padha overextended, padha felt sing padha mangan telek pungkasan tanpa uyah, padha wiwit ngemis saka Rusia, njaluk utangan, ngancam, sawetara telek ing gapura lan ngobong pager, Cut tangan lan sikil dhewe. lan uncalan sing mbarep menyang kebon. Padha katon kaya wong gemblung suci, supaya tangga-tanggane padha melasi. Lan sing mbarep disalahake kanggo kabeh.
      1. GRUN
        0
        April 22 2014
        Kancaku, sampeyan minangka provokator, nanging ahli nyopir wedges antarane bangsa ... Utawa sampeyan salah, sampeyan ora ngerti, dadi ngomong, apa sing sampeyan lakoni.
        Opus sampeyan ora luwih apik tinimbang panemu yen Ukraina menehi panganan kabeh Uni, yen Donbass nyusoni kabeh Ukraina lan liya-liyane kaya dheweke, utamane nrenyuhake yen dheweke ditinggal tanpa celana, malah malah ditinggal nganggo jas wulu lan rolling pin (SNF) lan dheweke dhewe lunga karo rasukan.
        Negara-negara ora pindhah menyang warung, maling mlaku liwat warung lan wis nyolong meh kabeh, padha uga disebut Oligarki, lan padha nyolong luwih akeh saka adhine kita mesthine kuwat, iku mung ing ukuran ageng, iku mung ora nyata kanggo nyolong kabeh. . Iki dudu babagan negara, nanging babagan sing duwe kuwasa, mung akhir-akhir iki kita ora lengkap.
        1. ipshum
          +1
          April 22 2014
          Republik Interrepublik USSR exchange External exchange Balance
          RSFSR (+23,88) (+6,96) (+30,84)
          Estonia (-1,06) (-0,24) (-1,30)
          Latvia (-0,99) (-0,32) (-1,31)
          Lithuania (-3,33) (-0,36) (-3,69)

          Populasi Republik (yuta wong) Rubles saben wong saka anggaran USSR
          RSFSR (147,4) (-209)
          Estonia (1,6) (812)
          Latvia (2,7) (485)
          Lithuania (3,7) (997)
          "Ora ana gunane kanggo kerja sing luwih apik," ujare mantan Ketua Panitia Perencanaan Negara SSR Estonia, R. Otsason, terus terang, "nanging nggawe layang kanggo njaluk bantuan. Sing penting bisa njaluk dhuwit, panganan, panganan, barang, apa wae - iki luwih penting tinimbang bisa nggawe.
          V. Miloserdov: "Sanajan kasunyatan manawa akeh gas diprodhuksi ing wilayah liyane ing negara kasebut, desa Baltik luwih maju tinimbang Rusia babagan gasifikasi. Nalika negara-negara Baltik ninggalake Uni, meh kabeh desa ing negara Baltik, uga Ukraina Kulon lan Transcaucasia, padha gasifikasi. Diferensiasi ageng wis muncul ing antarane republik serikat pekerja ing ukuran alokasi saka anggaran negara, ing volume pasokan bahan lan sumber daya teknis, ing alokasi mata uang, barang impor lan ing wilayah liyane. Lan, minangka asil, ing standar urip antarane republik "
          Lan iki sing ditulis ekonom akademik T.S. Khachaturov lan N.N. Nekrasov - kutipan saka surat gabungan marang Menteri Industri Gas USSR S.A. Orujev, tanggal 16 November 1977: "Sajrone 10 taun kepungkur, RSFSR terus-terusan dirugikan ing alokasi macem-macem sumber daya terpusat: volume tambah akeh dialokasikan menyang republik liyane, sanajan kontrol nggunakake sumber daya sing diparengake ing republik kasebut saya ringkih lan dadi resmi. : sanajan saka apa sing dialokasikan kanggo RSFSR, banjur asring ditarik saka dana, ana uga kecenderungan sing ora becik kanggo beku ora mung investasi modal, nanging uga macem-macem sumber daya alam ing wilayah RSFSR, nalika volume tambah loro. , mungguh, diarahake lan dikembangake ing republik liyane.. Sing terakhir dikarepake kanggo nambah lan investasi ibukutha, lan pasokan liwat garis impor (wates), sing, ora kaya panjaluk sing padha saka RSFSR, wareg. kahanan bakal mbutuhake ... imbalances irreversible ing pembangunan sosio-ekonomi lan sumber daya saka wilayah saindhenging USSR ... "

          Dadi, Grun, aja nganggur.
          1. GRUN
            0
            April 23 2014
            Nah, ayo gawe...
            njupuk meh kabeh karo wong-wong mau (dituduhake karo tanggi), nanging apa aku bisa ngomong - padha ninggalake kula tanpa celonone
            Apa sampeyan wis nyekel gas, lenga lan celengan mineral liyane? - Ora. Kasunyatan manawa ana gasifikasi sing nyebar apik kanggo dheweke, nanging ora ana gunane tanpa gas dhewe ...
            Industri ... ing Rusia meh kabeh industri diwakili kanggo eksistensi normal lan pembangunan sing luwih sukses, kasunyatan manawa perusahaan diprivatisasi lan dirusak minangka masalah sing ana gandhengane karo Oligarki, yaiku apa sing dakcritakake, lan masalah kasebut umum kanggo kabeh. mantan republik serikat (sadulur) , kajaba Belarus, Old Man ora nglilani kabeh bakal numpes ana ...
            Kajaba iku, aku ora weruh Ukraina ing kutipan, nanging kita ngomong babagan iki ... Mungkin uga dicopot dening sprats ...
      2. 0
        April 22 2014
        Kutipan saka ipshum
        Mbakyu Rusia nyambut gawe loro, ora, lima, supaya sing luwih enom bisa urip sing apik

        Aku ora mikir sing ing USSR, sawetara makarya lan sawetara ora. Ora ana bedane sapa sing dikirim kanthi basis republik. Saben uwong nyambut gawe: wong Turkmen lan Armenia lan Georgia lan Rusia lan Ukrainia.
        Ngelingi tingkat urbanisasi (luwih dhuwur ing SSR Ukrainia), loro sumber daya alam lan manungsa padha konsentrasi ing kene. Mulane Moscow gumantung ing industri lan ilmu ing SSR Ukrainia (kanthi cara, industri dhewe wiwit kene ing kekaisaran - njupuk padha Donbass utawa Nikolaev) Lan ana uga efisiensi ekonomi saka iklim wilayah.
        Ing USSR ora ana "idlers" antarane republik. Ide iki umum - kita kerja bareng.
        Sawise taun 1991, iku ambruk sistem kasebut ... sing bisa uga "panganan" kabeh USSR, kanthi pangarep-arep yen kabeh USSR nggarap asil kasebut.
    6. Validator
      +5
      April 22 2014

      Ing Lugansk ing patemon Anthem of Russia
    7. +4
      April 22 2014
      Ya dudu sedulur. Iki minangka salah sawijining wong Rusia, bagean saka Kulon mutusake nggawe wong sing kapisah "Ukrainia".
      Elingi Gogol, "Taras Bulba" - "we are Russian"!!!
  2. +7
    April 22 2014
    Bom video TONTON KABEH https://www.youtube.com/watch?v=fDI582TFBq4
    1. +4
      April 22 2014
      Iki cukup menarik!! Matur nuwun!!
      1. +2
        April 22 2014
        Lan TERIMA KASIH saka kula
        (Aku nggawe tetenger, banjur dakbagekake marang kanca-kanca kaya biasane)
  3. +4
    April 22 2014
    Mung adhine wis ngalami jaman transisi, akibat saka "maximalisme muda"! nglirik
    1. +2
      April 22 2014
      Kutipan: Rostov
      Mung adhine wis ngalami jaman transisi, akibat saka "maximalisme muda"!

      Piye wae dheweke wis nggantung sawetara wektu ... kita duwe gipsi ing Lipetsk, aku ngelingi dheweke wiwit cilik, dheweke ngubengi pasar lan stasiun sepur, ngemis dhuwit (kira-kira 20 taun saiki). tansah ngandika - Aku bocah! iku ngelingake sampeyan apa wae?
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. +1
    April 22 2014
    SIJI RAH - SIJI NASIB!!! Lan ora ana cara kanggo uwal saka iki, kaya ndhelikake saka cahya saka Gusti Allah!!
  7. +3
    April 22 2014
    Saiki adhine iki kudu mbenerake pikirane nganti suwe. Nalika ing kana dheweke bakal sinau kanggo mikir tenan.
  8. +8
    April 22 2014
    Kanggo kula, Ukraina saiki ora ngelingake aku babagan adhine sing dimanjakan, dheweke katon kaya wong tuwa, untune bosok lan inkontinensia, kutil ing irung, lan uga nyebul sirahe saka menopause.
    1. +6
      April 22 2014
      Quote: Humpty
      Kanggo kula, Ukraina saiki ora ngelingake aku babagan adhine sing dimanjakan, dheweke katon kaya wong tuwa, untune bosok lan inkontinensia, kutil ing irung, lan uga nyebul sirahe saka menopause.

      Ora, wong wadon ngapusi lan ilang. Dheweke wis njaluk bali menyang omah. Nanging anak sing ora sah saka Kulon, luwih becik digedhekake, dipakani, disiram, dijaga lan diuri-uri ing panti asuhan Heropean.
  9. +2
    April 22 2014
    Kanggo kula, kabeh game politik lan pengecut iki mung nuntun Ukraina menyang kekacauan lan kesewenang-wenangan. Apa salah karo negara kita mbantu dheweke (Ukraina)? Fashion pro-Eropa iki minangka kesalahan gedhe banget, amarga Kulon sing oppressive bakal ambruk ing bobote dhewe saka kawulo, srakah, Vanity lan duplikat. Lan Amerika (pemula kabeh restrukturisasi "demokratis") bakal ambruk kaya log bosok. Tentrem kanggo kabeh wong, tentrem kanggo Rusia lan Ukraina!
    1. +2
      April 22 2014
      Quote: bajak laut
      Kanggo kula, kabeh game politik lan pengecut iki mung nuntun Ukraina menyang kekacauan lan kesewenang-wenangan. Apa salah karo negara kita mbantu dheweke (Ukraina)? Fashion pro-Eropa iki minangka kesalahan gedhe banget, amarga Kulon sing oppressive bakal ambruk ing bobote dhewe saka kawulo, srakah, Vanity lan duplikat. Lan Amerika (pemula kabeh restrukturisasi "demokratis") bakal ambruk kaya log bosok. Tentrem kanggo kabeh wong, tentrem kanggo Rusia lan Ukraina!

      Kabeh bener. Nanging, kanggo dangu kita uga katon maneh ing partners paling apik ing Eropah lan jaban rangkah. Nanging jebule pasangan kuwi dudu kanca, luwih-luwih sedulur.
  10. +5
    April 22 2014
    Aku pengin sedulur sing luwih tuwa.

    Aku uga. Bener, dosa yen aku sambat babagan adhine.

    Artikel kasebut, mesthi, bener, nanging dirancang kanggo tingkat pangerten bocah-bocah sekolah wingi utawa bocah-bocah Ukrainia.
    Plus.
  11. +4
    April 22 2014
    Lan conto apa (Ukraina) kanggo wong liya? Sawise kabeh, yen wong Slavia pribumi terus-terusan "shknit" lan "babakan", banjur Gusti Allah dhawuh marang macem-macem Lithuanians lan Turki liyane.
  12. +8
    April 22 2014
    Siji generasi wis cukup kanggo nyurung bid'ah menyang otak, nanging telung generasi ora cukup kanggo ngalahake ...
  13. +5
    April 22 2014
    Ing taun 1992 aku ana ing trip bisnis kanggo Kharkov. Yen ing Rusia meh kabeh wong getun ambruk Uni, banjur ing Ukraina padha tenan mbukak seneng sing padha ora Feed Rusia mlarat lan pungkasanipun waras. Dheweke duwe kesempatan wiwitan sing apik - industri sing kuwat, tanah sing sugih lan subur, lokasi geografis sing apik, populasi sing berpendidikan. Lan saiki Ukraina wis ngowahi saka subyek politik internasional menyang subyek sing buntu lan tanpa bantuan Rusia ora ana cara metu saka buntu iki!
  14. +8
    April 22 2014
    Sawise ngliwati garis sing isih ana "donya sing ala", mung bodho mandheg. Iku bodho kanggo pindhah lan nyalahke dhewe sadurunge "hakim buritan" - Amerika lan "juri" - ing Brussels mongrels - Ashton, Barroso, Rampey lan Ramunsen, ngandika, "Nuwun sewu, kita kebawa!"
    Iki tegese - uga, yen ora langsung bali Crimea kanggo wong-wong mau, banjur ing paling "uncalan wong saestu fraternal saka Donetsk penambang kanggo dibantai dening Pack rabid saka fasis Western."
    Saiki kita kaya taun 1944, nalika Ukraina dibebasake saka penjajah Jerman.
    Minangka komandan "skuadron singing" ngandika ing film "Only Old Men Go to Battle"? - "Apa sampeyan weruh kaya apa langit dina iki? Sawise kabeh, kita mabur liwat Ukraina dina iki!" Apa sampeyan ngelingi pahlawan - warga Krasnodon saka Pengawal Muda? Sawise kabeh, iki wong kita! Lan turunane - para penambang saiki - katon kanthi pangarep-arep ing Moskow lan Kremlin - "ngendi sedulur kita sing kuwat sing bisa diandelake?" Padha ora katon ing Western "setengah-sadulur" saka Lvov, nanging ing sadulure dhewe - ing "Muscovite", karo kang, sanajan kadhangkala iku "ora apik banget", luwih asring karo wong iku "banget, apik tenan".
    Ing asas, Rubicon wis "meh nyabrang", lan kabeh sing isih kanggo ngobong kreteg supaya ora bali lan mundur.
    Hubungane karo "negara" wis rusak banget. Status saiki beda karo hubungan sing kita alami karo "negara" ing taun 60-an mung amarga manajer politik generasi saiki - kabeh "Psaki, Power, Rice lan Biden" iki ora duwe rasa hormat sing padha karo Rusia sing ana ing ngisor iki. Présidhèn Eisenhower utawa Kennedy - lan yen wektu iku ing 60s, "saka inersia kanggo kamenangan ing '45, sanajan padha sengit Moscow, isih ngormati Moscow," banjur saiki Psaki lan Power - nalika uga sengit, AJA RESPECT. iku.
    Dheweke ora ngajeni amarga '45 wis suwe dilalekake, nanging '90 lan '93, nalika Gorbachev pisanan "nyerah Eropa Timur," banjur Yeltsin nyerahake kabeh liyane, dikenang banget. Ora ana gunane Samantha Power, nyedhaki Churkin ing Dewan Keamanan PBB, njerit ing kupinge, nyemprotake saliva:
    "Aja lali yen sampeyan kalah ing Perang Dingin, lan sampeyan ora menang, nanging kita."
    1. 0
      April 22 2014
      Kutipan: demotivator
      "Aja lali yen sampeyan kalah ing Perang Dingin, lan sampeyan ora menang, nanging kita."

      Dadi jawaban: "Kanca, aja ngidoni aku ..." minangka langkah sing apik saka psikolog supaya bisa tenang wanita skizofrenia.
  15. +4
    April 22 2014
    Akeh wong pengin duwe sedulur kuwi - senadyan kabeh antics, ngapura, mbantu, nglindhungi
  16. +6
    April 22 2014
    Yen Rusia minangka "sadulur gedhe", mula iki bener babagan ukuran wilayah (Rusia Agung) lan kekuwatan sakabèhé Rusia. Yen kita pirembagan bab kaadilan sajarah, Kievan Rus, banjur "adhi" - Kyiv, Ukraina, Rusia asli kita. Penjajahan tanah Rusia dening penjajah Polandia-Lithuania lan Austro-Hungaria ora liwati tanpa ninggalake jejak. Kaya dene divisi gawean saka rakyat Rusia sing digabung dadi sedulur sing luwih tuwa lan luwih enom ora liwati tanpa tilak. Sedulur-sedulur kita wong Serbia, nanging ing kene ana siji wong, siji tanah Rusia. Kita kalah ing propaganda, kita ora kuwat ing promosi ideologi, mula entuk Bandera. Wis wektune kanggo nggawe aksioma - Kyiv minangka ibukutha kuna ing tanah Rusia, wong Ukrainia minangka wong Rusia. Iku wektu dhuwur kanggo mulihake kaadilan sajarah dening bali ibukutha Rusia kanggo Kyiv, paling karo hak padha St Petersburg disebut ibukutha budaya lan lor. Kene Kyiv asli, ibukutha sajarah, lan tlatah Ukraina modern asli, pribumi Rusia. Iki kudu ing saben ambegan lan pulsation saka vena saben penduduk Ukraina, saben Rusia lan wong-wong sing nganggep awake dhewe minangka bagéan saka donya Rusia.
  17. +1
    April 22 2014
    Aku seneng carane Zhirinovsky ngandika
    https://www.youtube.com/watch?v=HVnMqCKM4wo
  18. +1
    April 22 2014
    "dandy jaban rangkah" iku setan sing kudu diukum!!ora jelas apa, amarga dheweke ora mung ndeleng adhine, nanging uga sedulure, ngapura aku.. sampeyan ora bisa nelpon dheweke. belay
  19. +7
    April 22 2014
    Ayo dadi tokoh metu. Mitos saka sedulur sing luwih tuwa lan luwih enom wis dicekel kanthi kuat dening ideolog partai Soviet sajrone 70 taun nganti dadi dogma. Ing taun 1991, sanalika sawise Komite Darurat Negara, aku duwe kesempatan kanggo ana ing Lutsk lan ngrungokake siaran langsung saka rapat umum saka Kyiv, sing ditindakake ing Independence Square (sanajan ora kasebut banjur). Apa sing dakrungu banjur saka lambene penutur ing rapat umum iki ora pas ing sirahku nganti suwe. Ing wektu iku durung ana sektor tengen, pandherekipun Bandera ora mundhakaken sirah, ora ana kang krungu bab Tymoshenko, Yarosh lan Turchinov. Kabeh pamicara, aku nandheske, kabeh mau, minangka siji, ngandika bab Rusia minangka exploitor saka wong miskin Ukraina, sing Rusia mangan munggah Ukraina, ora ngidini kanggo berkembang, lan ing aliansi karo Rusia, Ukraina iku. ora ing dalan. Aku malah kelingan carane siji milkmaid disaranake ngeduk parit anti-tank ing sadawane tapel wates kita supaya ora Rusia siji bisa mlebu ing Ukraina merdika. Wong akeh nguwuh slogan anti-Rusia. Sing paling menarik yaiku ora mung politisi sing ngomong, nanging uga akeh warga biasa. Teks pidato kasebut diterbitake ing koran ing dina sabanjure (supaya sampeyan bisa nemokake lan maca kabeh iki yen sampeyan pengin). Iki 1991! Luwih saka 15 taun wis liwati. Ukraina wis cukup kamardikan lan ngelingi "kakak". Pranyata awake dhewe ora urip normal lan ora ngerti nyambut gawe. Saiki Rusia wajib menehi pitulungan. Nganti wektu sabanjure? Lan dheweke mesthi bakal ana. Aku supaya padha mbenerake kesalahane dhewe, malah karo gegaman ing tangan, yen perlu. Ing urip iki sampeyan kudu mbayar kabeh. Lan ora perlu nulis ing kene babagan siji urip lan takdir lan mbaleni mitos partai - saben bangsa milih nasibe dhewe. Iku wektu kanggo kita mandheg terus-terusan mlaku ing garu sing padha
  20. +1
    April 22 2014
    Luwih "sejarah"
    Mangkene apa sing ditulis Valerian Kalinka ing sawijining wektu: Antarane Polandia lan Rusia ana wong sing ora Polandia utawa Rusia. Polandia ora njupuk kauntungan saka kesempatan ing wektu kanggo nguripake menyang Polandia amarga pengaruh banget saka budaya Polandia ing Little Russian. Yen Kutub, sajrone dominasi lan kekuwatane, ora bisa narik wong Rusia Cilik marang awake dhewe lan ngowahi dheweke dadi Kutub, mula saiki dheweke ora bisa nindakake iki, nalika awake dhewe ringkih. Rusia cilik saiki luwih kuwat tinimbang sadurunge amarga demokrasi lan relaksasi unsur Polandia. Wong-wong biasa durung ngerti bangsane, nanging ora tresna marang wong Polandia minangka bendarane, wong sing luwih sugih lan ngaku agama Romawi sing beda. Wong-wong Rusia Cilik sing Enlightened sengit marang Polandia tinimbang wong-wong biasa, lan ora seneng karo wong-wong biasa.

    Kabeh Little Russian tundhuk pengaruh moral saka Rusia, kang ngandika basa padha lan professes iman padha ... Proses sajarah sing diwiwiti ing Raja Casimir, di-push maju dening Jadwiga lan culminated ing gerakan Katulik Roma lan peradaban Western loro. satus mil ing sisih wétan, wis ilang dening Polandia. Carane nglindhungi dhewe? Nggawe "kamardikan Ukrainia", sing diwiwiti kanthi alon-alon dening Little Russian, ora cukup kanggo nglindhungi saka panyerepan sing ora bisa ditindakake dening Rusia. Yen counterforce saka Pole disimpen ing nyawa Polandia, banjur Ora ana prabédan dhasar antarane nyawa saka Little Russian lan nyawa I. Mulane, iku perlu kanggo infuse nyawa anyar menyang Little Russian - iki tugas utama saka Polandia. Ayo jiwa iki saka Kulon. Ayo wong-wong Rusia Cilik nyawiji karo jiwane karo Kulon lan mung karo ritus gereja eksternal karo Timur. Banjur Rusia bakal mundur menyang wates sempit saka suku Rusia Agung, nalika ana liyane ing Dnieper, Don lan Segara Ireng. Banjur, mbok menawa, Little Russian Ukraina bakal bali menyang persaudaraan karo Polandia nglawan Rusia. Lan sanajan iki ora kelakon, ing kasus Rusia Cilik sing merdika bakal kaping sewu luwih apik tinimbang Rusia Cilik Rusia. Yen Grits ora bisa dadi mine, yen ngono, aja dadi mine utawa sampeyan. Saka iki teka instruksi kanggo Polandia: ora mung ora ngganggu pembangunan nasional saka Ukraina sawijining, nanging, ing nalisir, kanggo ndhukung separatisme Ukraina ing saben cara bisa lan ngiyataken Uni pasamuwan karo Roma antarane Little Russian.

    Stanislaw Tarnowski, hrabia, "Ksiadz Waleryan Kalinka", W Krakowie,
    1887, kaca 167-170
  21. +4
    April 22 2014
    Ide iki saka "sedulur gedhe" muncul nalika EBN lan ambruk umum USSR. Aku nganggep iku licik dileksanakake dening ahli strategi politik Amerika. Langkah pisanan ing rencana dibagi lan nelukake. Salah siji bagéan saka wong-wong gedhe, kang werna ing Kievan Rus, wiwit pamer kaya "Aku sing paling tuwa," liyane wiwit sepi freak babagan "kok ndadak sampeyan sing paling tuwa." Lan sapa wae sing dianggep "senior"?
    Sing ana ing wilayah asale Tanah Rusia, utawa sing duwe dhuwit luwih akeh, amarga ... apa kang duwe lenga lan gas, kang katon thanks kanggo loro mau?
    Omong kosong iki kabeh babagan "sepuh" lan omong kosong banget mbebayani. Siji wiwit swell karo "raos wigati", liyane harbors dendam.
    Ayo ditinggalake ajaran sesat babagan "senior" lan "wong enom". Kita wong siji. Mung ing macem-macem negara.
    1. +1
      April 22 2014
      Iku apik yen Magadan ngandhani sapa sing mbarep lan sing paling enom.
      Ora ketompo aku krungu omong kosong iki babagan sing luwih tuwa, sing luwih enom, aku isih ora ngerti - saka ngendi asale?
      Ing Agreement Belovezhskaya, iku bab "telung earflaps" ing hubungan kanggo "skullcaps".
      Nalika iku aku krungu squeal sing wis wungu ing Ukraina - "kita bakal urip" banjur.
      ...
      Dene aku, kaluwihan iki, senior-junior, ditindakake kanthi sengaja. Kanggo njaga pembakaran.
      Sial, jenis kobong apa wae - asap, asap lan bau. Ngapusi tanpa isin, distorsi, idiocy.
      Padha nuduhake ing kothak carane iki anggota OSCE lumaku, padha ngrungokake wong. Dadi sawise sawetara wektu kita bakal krungu pancen ngelawan, miturut media Kulon.
      Lan apa sing kudu ditindakake?
      ...
      Materi sing didokumentasikake babagan kekejeman Pravoseks lan bocah-bocah liyane ing Ukraina wis cukup kanggo pinunjul tumindak pasukan njaba. Ora preduli apa West squeals.
      Lan kita meneng.
      Aku ora ngerti kok. Nanging sampeyan kudu pracaya. Lan ngenteni.
      Aku pengin aku bisa ngenteni.
      1. +1
        April 22 2014
        Ketoke aku wis tuwa, dadi aku kelingan kabeh kanthi jelas :)
        1991 Parade kedaulatan. Punks ing Ukraina ngubengi takon wong liwat apa tembung Ukrainia kanggo "gastuk", lan yen sampeyan ora mangsuli "crib", padha doyo sampeyan ing pasuryan.
        Sabanjure, ing Rusia, wong-wong sing ora pinter banget karo nilai-nilai liberal wiwit miwiti topik babagan "gas lan lenga kita, saiki kita bakal mateni keran, mula bakal bengkak amarga keluwen, dheweke" bakal nyusup ing wetenge.” njijiki....
        Ukrainia wiwit ngomong yen kats nganggep awake dhewe dadi pinituwa lan saiki bakal mrentah Ukraina. Banjur ana omong-omongan "yen kita kabeh sedulur." Jawaban babagan kasunyatan manawa sedulur-sedulur iku Serbia, lan Ukrainia iku sejatine kita, ing wilayah liyane, piye wae mati amarga media liberal ing Rusia (padha diduweni dening Berezovsky lan Gusinsky) sing terus mbaleni babagan kabeh cara sing bisa ditindakake. "Sedulur pengemis sing luwih enom sing menehi kita Ora mbayar bensin."

        Inggih, para liberal Rusia seneng karo obrolan kasebut, sawetara proletar sing ora patiya sukses ing urip uga seneng karo obrolan kasebut, amarga bisa ningkatake rasa percaya diri ing dalan. Inggih, ana "Aku urip miskin, nanging ing Hoch ... tanah padha umume miskin."
        Wiwit jaman saiki, ejekan lan olok-olok wis diajeni, mula swara nalar ora digatekake.
        Umumé, iku kasunyatan sing sedhih lan ala: kita sampeyan, nanging saling slinging lendhut minangka nada normal, kanggo nyenengake Amerika Serikat lan liberal.
        Miturut cara, ora mung Ukraina sing main. Ing kene ana pasulayan langgeng antarane St. Petersburg lan Moskow babagan topik sapa sing luwih apik lan mbandhingake kutha-kutha liyane.
  22. Kuantum
    +2
    April 22 2014
    Rusia pancen apikan karo Nenka! Sapa sing nggawe ide ing Moskow?
    mbayar luwih dhisik, gas lan barang-barang liyane? Akibaté, dheweke kelangan puluhan milyar, lan total padha tenggelam ing Ukraina - 200 milyar greenbacks. Dheweke ngerti yen dheweke licik.
    Svidomo bakal ngapusi. Nanging ora, dheweke nulungi kanthi sekuat tenaga. Ing pungkasan, kabeh dicolong, lan kita ora bisa ndeleng utang kaya kuping kuldi! Elinga carane
    Panikovsky gumunggung: sampeyan ora ngerti sapa Panikovsky, dheweke kabeh sampeyan
    bakal tuku, adol lan tuku maneh lan liya-liyane... Iki penduduk Kiev usil,
    wis ana ing 20s abad pungkasan, dheweke mbuktekake kapinteran wong Yahudi-Ukraina.
    mentalitas.
    1. 0
      April 22 2014
      babagan lenga lan gas. Cetha yen ana ing wilayah kita. Nanging leluhur kita padha nggawa kita lenga lan gas iki. Mula saka iku, adol minangka wong wadon homo, liyane yaiku hubungan antarane ahli waris. Ya, saiki wis adil kanggo ngirim junta lan pengikut Bandera, amarga dheweke dhewe nolak kekerabatan, utamane spiritual.
      Nanging ing pamrentahan normal, kaya ing Belarus, nalika kita mbangun bebarengan United Russian World, siji-wong tuwa iki kudu diakoni, sing tegese kita kudu nyebarake warisan leluhur umum ing antarane awake dhewe.
  23. 0
    April 22 2014
    Inggih, ya, kakang kakung nulungi adhine, lan adhine, sawise nyekel bantuan kasebut, ngidoni lan telek ing tangan iki. munggah ora putri ayu, nanging Baba Yaga
    1. 0
      April 22 2014
      lan wong-wong kaya sampeyan, kanthi crita babagan "sedulur-sedulur", nindakake tugas sing apik kanggo ngrusak Donya Rusia sing umum, kanggo nyenengake Amerika Serikat. Banjur angel banget kanggo wong kaya aku kanggo mbenerake kahanan ing Ukraina kanggo wong Amerika biasa sing sempit
  24. +2
    April 22 2014
    Aku uga pengin nambah komentar. Saiki ana histeria elek ing media kita babagan bentrokan ing sisih kidul-wétan Ukraina lan mundhut nyawa. Lan apa sing dikarepake saben wong??? Yen politisi sing ora kompeten wis nggawa negarane menyang ambang perang sipil lan wong-wong padha ngangkat senjata, mula senjata kasebut kudu diobong. Iki minangka aksioma. Yen ora, luwih becik ora ndemek. Lan wiwit gegaman kasebut murub, mesthi bakal ana korban. Banjur kita kudu ngusir politisi kasebut kanthi sapu sing reged. Saka Kiev, lan saka Ukraina.
  25. 0
    April 22 2014
    Kutipan saka: be0560
    Mitos saka sedulur sing luwih tuwa lan sing luwih enom wis dadi kuwat banget ing sirah kita.

    Iki dudu mitos, nanging kasunyatan. Nanging nangis sing "Muscovites mangan kabeh lemak kita" - iki mitos nyata, eksploitasi Galicians Bandera ngapusi milkmaids Ukrainia gullible. Sajrone luwih saka rong puluh taun "Kamardikan", akeh sing ora bisa mbebasake awake dhewe saka belenggu mitos kasebut, sanajan ana wektu luwih saka cukup kanggo tuwuh. Aku ora ngelingi kasus ing ngendi Ukraina kanthi bangga nolak tangan pitulungan saka sedulur tuwa. Ing nalisir, dheweke tansah, malah ing taun pungkasan kamardikan, brazenly nuntut saka Rusia kabeh limo konsesi lan konsesi, lan yen padha ora diwenehi kanggo dheweke, banjur nyolong kabeh sing teka kanggo tangan. Yen sampeyan bangga banget, banjur ndhudhuk selokan jero ing saubengé wates sampeyan lan urip kaya sing dikarepake?! Nanging ora, padha njerit bab siji, nanging tumindak beda. Miturut cara, saiki, nalika Rusia wis dadi ora disenengi kanggo wong-wong mau, padha milih Eropah, Uni Eropa, kanggo muter peran saka "adhi". Saiki dheweke njaluk dhuwit lan kabeh jinis dhukungan saka dheweke. Non-negara, kanthi tembung, ora bisa urip mandiri ing donya modern tanpa dhukungan saka njaba. Dadi, dhukungan persaudaraan kanggo Rusia minangka salah sawijining perkara, nanging sumbangan saka Kulon, sanajan dheweke setuju, ana sing beda banget.
    1. -1
      April 22 2014
      iku mitos. Muscovite Rus' tuwuh saka Kievan Rusia, lan ora kosok balene. Yen mergo adhine ngrebut warisan luwih akeh tinimbang sing luwih tuwa, iki ora ndadekake dheweke dadi sedulur tuwa.
  26. 0
    April 22 2014
    Kanggo ngerti kabeh sing ditulis ing artikel, Ukraina 23 taun, ketoke, ora cukup. Wawasan bakal teka, iki wis dadi kasunyatan. Ora ana sing ngerti sepira abote mabuk, nanging bakal teka, kaya ngono, sawise mabuk mesthi ana mabuk.
  27. 0
    April 22 2014
    Jarene wong eropah dadi kaya wong wedok... Luwih becik dadi wong sing sopan ning Rusia...
  28. 0
    April 22 2014
    Kabeh omongan iki amarga kompleks inferioritas. Dene kula, kula namung ndherek menawi wonten celakipun ingkang langkung pinter, langkung gagah tinimbang kula, saged nyuwun pitedah, ingkang tansah paring pitulungan... apik
  29. 0
    April 22 2014
    Menehi sabuk sing kuwat kanggo adhine iki.
  30. +1
    April 22 2014
    Bosen karo klise ideologi Barat lan agen-agen. Ana wong siji sing pengin manggon ing Negara Bersatu. Hak Rakyat iki dilebokake ing Peraturan PBB. Dadi sing ngidoni hak asasi manungsa, Rusia utawa Kulon.
  31. andko5
    0
    April 22 2014
    Dheweke uga lali babagan "pemukim parasit" saka kanca Polandia-Hungaria Kulon
  32. AIRO
    +1
    April 22 2014
    Aku seneng artikel kasebut ... Interpretasi sing menarik babagan acara 23 taun kepungkur)
  33. 0
    April 22 2014
    ora perlu dibagi dadi enom-senior, adhine-adhine, amarga ora ana sing tau ngarani adhine Siberia utawa sedulur Urals utawa sedulur Kaliningrad utawa adhine Kuban (muga-muga dheweke ora bakal bisa)
  34. 0
    April 23 2014
    KITA SATU RAH. KOWE LAN AKU!!!)))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"