Rudal balistik RS-24 - panggantos "Topol" lan "Stiletto"

79
Miturut pawarta kasebut "NVO", Senin, peluncuran uji coba rudal balistik antarbenua (ICBM) RS-24 "Yars" kanthi kendaraan mlebu maneh. Peluncur seluler saka kru tempur gabungan Angkatan Pertahanan Aeroangkasa (VVKO) lan Pasukan Rudal Strategis (RVSN) melu tes kasebut.

Miturut Kolonel Igor Yegorov, juru bicara layanan pers Kementerian Pertahanan lan departemen informasi kanggo Pasukan Rudal Strategis, tugas utama peluncuran kasebut yaiku "kanggo konfirmasi linuwih rudal rudal."

Rudal balistik RS-24 bakal ngganti RS-18 Stiletto lan RS-12M Topol ICBM. Kajaba iku, tes desain penerbangan ngluncurake rudal balistik propelan padhet anyar sing jenenge RS-2014, sing digawe adhedhasar RS-26, bakal ditindakake ing 24. Direncanakake yen ing 2015 sistem rudal seluler sing dilengkapi karo kebaruan iki bakal dadi tugas tempur.

Wigati dicathet yen ing 2018-2020, sistem rudal strategis Sarmat kudu mlebu layanan, sing bakal ngganti kompleks kasebut karo rudal abot RS-20B Voyevoda. Jarak tembake ngluwihi 11 ewu kilometer.

Laju pangembangan lan pangiriman senjata anyar menyang unit militer ditemtokake dening Program Persenjataan Negara kanggo 2011-2020. Implementasine tegese Rusia ora mbutuhake layanan saka Kharkiv NPO Elektropribor lan biro desain Dnipropetrovsk Yuzhnoye.
  • http://militaryrussia.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

79 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    April 22 2014
    Dear Ascetic, aku pengin krungu komentar sampeyan!
    1. +3
      April 22 2014
      Dear "Ascetic" ora duwe wektu ... Dheweke menet tombol, nampa laporan, nganalisa, pours. Cathetan.
      Ana sing arep dirayakake. Inggih, kita bakal melu! ombenan
  2. + 13
    April 22 2014
    Muga-muga kapabilitas anyar rudal modern bakal bisa nembus pertahanan rudal AS .... kita kudu nggunakake wayahe iki kanggo menehi pitunjuk marang Kulon yen bakal ana jawaban sing apik ing RUSSIA kanggo pertahanan rudal ing Eropa. .
    1. +4
      April 22 2014
      Quote: LYOKHA padha
      rudal modern bakal ngidini nembus sistem pertahanan rudal AS

      Iku ora perlu kanggo pierced ing sapa, padha kudu ngerti iki, lan sing padha ora bakal bisa nolak apa-apa.
      1. + 30
        April 22 2014
        Kutipan saka Regin
        , padha kudu ngerti iki, lan padha ora bakal bisa nolak apa-apa.

        Ya, aku wis menehi saran supaya saben kompleks anyar diwenehi jeneng kaya kapal. Mung jeneng sing kudu dituju - London, Paris, Brussels, Washington, Alabama, Montana, Dakota, Minnesota, lsp. saka sampanye ing ngarepe saka kabèh donya, sijine Komplek anyar ing database wassat
        1. +7
          April 22 2014
          Banget wicaksana dening cara, Aku mbayangno histeria saka Western bau
        2. +5
          April 22 2014
          Wis suwe banget ngguyu Ing Siberia, akeh kutha ing taiga sing kasebar kanthi jeneng kasebut ngguyu Aku tau duwe kanca ing Paris wassat
          1. +4
            April 22 2014
            Kutipan saka: igor_m_p
            Aku tau duwe kanca ing Paris

            Inggih ... Iki dudu Siberia. Iki wilayah Chelyabinsk.
            Aku wis nulis soko. Bojoku lulus saka jurusan sajarah Universitas Ural State. Dadi guru-gurune terus-terusan guyon: "Ya, kenapa sampeyan kabeh kuwatir babagan distribusi? Kita bakal mbagekke sampeyan kabeh menyang Paris! Utawa, ing kasus sing ekstrem, menyang Ferchampenoise! ​​​​Leres, wilayah Chelyabinsk ...".
            1. 0
              April 23 2014
              Ana pirang-pirang kutha lan desa sing kasebar ing saprenene jagad ... Kalebu sing jenenge padha. Paris iku nang endi wae ing wilayah Irkutsk, utawa ing Wilayah Krasnoyarsk. Ana kenalan njupuk turis ana udakara 20 taun kepungkur, dheweke manggon ing Irkutsk dhewe.
          2. 0
            April 23 2014
            Kutipan saka: igor_m_p
            Aku tau duwe kanca ing Paris

            Lha kok ana ngguyu
        3. +6
          April 22 2014
          Ide kasebut apik, nanging kudu "digedhekake".
          Karakteristik kinerja "Yars" ngidini sampeyan ora mung jeneng kutha, nanging uga kabeh negara saka Idaho, Iowa, Alabama ... nganti South Dakota, South Carolina, Utah ... sedulur
          1. +3
            April 22 2014
            Kutipan saka ptah
            Ide kasebut apik, nanging kudu "digedhekake".

            Vadim, miturut informasi sing kasedhiya, jumlah kompleks ngluwihi jumlah negara. Cukup kanggo kabeh wong! Lan kanggo kabeh negara EU, uga, sanajan aku nyabrang Siprus, Yunani lan Bulgaria.
            1. +3
              April 22 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              Siprus, Yunani lan Bulgaria aku nyabrang.

              Aku angel milih ... Ing Kroasia, ing desa cedhak Jablonec, ana "kamp serikat pekerja" sing apik banget.
              Rega "penny", havchik ngluwihi pujian.
              Mung ora ana saluran pembuangan, kaya ngono. Lepen mlaku tengen ing grooves watu. Rada goyang.
              Nanging "nandur Poplars" bakal ngenalake sawetara ora seimbang babagan iki ... Sayange ... opo nangis
        4. +2
          April 22 2014
          Lan aku ngusulake supaya siji kompleks modern dijenengi Obama. Supaya dheweke bakal mabur liwat negara-negara lan nggoleki mungsuhe ing endi wae, ing bolongan Amer. Bakal kelangan carane dheweke bakal mlayu saka dheweke lan ndhelikake ing endi wae, lan dheweke bakal nggoleki dheweke. ngguyu
        5. +2
          April 22 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          , menehi jeneng kanggo saben Komplek anyar, kaya kapal

          Ana sing bisa gelo yen ora cukup!
        6. 0
          April 22 2014
          Lan kabeh d.e.r.b.mocracy bakal klelep ing d.e.r.b.me
    2. Wong Ural
      +3
      April 22 2014
      Aku krungu yen Obama mrentahake instalasi senjata laser ing kabeh kapal Angkatan Laut, supaya ing mangsa ngarep kita kudu nggawe piring mabur (iki serius). Aku Shoigu kita kudu mikir babagan masalah iki.
      Ing kasus pangembangan pesawat iki, iki bakal ngganti keseimbangan kekuwatan ing saindenging jagad.
      Nanging kanggo ngembangake kanthi sawetara gambar lan teknologi, dhasar bahan anyar dibutuhake.
      1. +4
        April 22 2014
        Amerika isih wedi karo Poplar, lan kita wis nandur Yars kanggo khianat, kanggo adrenalin. ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        April 22 2014
        Laser ora panacea, iku wedi mirrors, lan karo bantuan saka pangilon bisa diarahake ing ngendi wae, malah ing kapal dhewe sing ngirim balok iki. Utawa polish kepala menyang Rampung pangilon lan suhu panas bakal luwih murah, lan yen isih ana cloudiness ...? Banjur Amerika kenek! Kajaba iku, sampeyan bisa sijine gangguan marang laser, ing wangun bledug aluminium, nalika pierces iku, sirah roket kita bakal pindhah luwih lan maneh kudu digoleki. wong bodho ngguyu
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +7
      April 22 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Muga-muga kapabilitas anyar rudal modern bakal bisa nembus pertahanan rudal apa wae


      Amarga interception saka R-36M2, yaiku Voyevoda, alias Setan, ora realistis kanthi sistem pertahanan rudal modern, misale jek interception sistem sing luwih modern luwih sithik.
    5. 0
      April 22 2014
      Ana sing ora bener, nalika aku dadi "stiletto" aku ngadeg ing BZHRK lan kabeh padha dipotong. Apa dheweke pengin nyelehake "Yars" ing BZHRK anyar? BZHRK mung rencana kanggo urip maneh. Ya, lan "Voevoda" yaiku R-36M, dudu RS-208, penulis bingung kabeh.
      1. 0
        April 22 2014
        R-36M minangka indeks GRAU, RS-20V minangka indeks miturut perjanjian START.
      2. 0
        April 22 2014
        Aku ora tekan BZHRK, aku weruh mung ing Plesetsk, saka sisih. Mung Pioneer - Poplar ...
  3. shyler
    + 11
    April 22 2014
    Ora perlu nyisihake dhuwit ing kompleks industri militer! Kabeh kanggo pertahanan negara
    1. + 24
      April 22 2014
      Kutipan saka shyler
      Ora perlu nyisihake dhuwit ing kompleks industri militer!

      Supaya kompleks militer-industri bisa digunakake ing mangsa ngarep, dheweke ora kudu nyisihake dhuwit kanggo pendidikan.
      1. +9
        April 22 2014
        Lan supaya wong bisa mulang, wong kudu ora melas kanggo tetanèn, lingkungan sosial, lan industri.
      2. +6
        April 22 2014
        - Lan saka awal kanak-kanak, tanpa mandheg, kanggo cultivate Roh Sang Pencipta, ora konsumen.
    2. +5
      April 22 2014
      Kutipan saka shyler
      Ora perlu nyisihake dhuwit ing kompleks industri militer! Kabeh kanggo pertahanan negara

      Investasi ing kompleks industri militer ora mung perlu saka sudut pandang keamanan, nanging uga kanggo ndhukung ekonomi! Luwih apik tinimbang mbayar buruh tamu kanggo IMITASI konstruksi dalan!
      1. +6
        April 22 2014
        Kutipan saka: serega.fedotov
        !Endi sing luwih apik tinimbang mbayar buruh tamu kanggo IMITASI konstruksi dalan!

        Wiwit lair, numpes kultus dhuwit ing sirahe.
      2. +6
        April 22 2014
        Kutipan saka: serega.fedotov
        Luwih apik tinimbang mbayar buruh tamu kanggo IMITASI konstruksi dalan!

        Ndandani dalan dening gastrabukhters ora bisa rampung, mung bisa mandheg! lol Nanging iki ngalangi dening rakus panguwasa lokal.
  4. +7
    April 22 2014
    Aku mikir Amerika Serikat lan NATO wis ngerti lan bakal cepet-cepet nguwuh yen Rusia mbangun Angkatan Bersenjata lan ngancam kabeh jagad.
    1. 0
      April 22 2014
      Kutipan: ALTAY2
      Aku mikir Amerika Serikat lan NATO wis ngerti lan bakal cepet-cepet nguwuh yen Rusia mbangun Angkatan Bersenjata lan ngancam kabeh jagad.

      Sing paling njerit biasane kena pilek.
      1. +3
        April 22 2014
        Terus terang, program Sarmat paling saya kuwatir. Iku wektu dhuwur kanggo ngganti roket abot karo sing anyar. Dheweke sing nggawe instalasi pertahanan rudal Eropa ora ana gunane, amarga dheweke ora preduli saka sisih endi kanggo mabur ing ndonya.
        Ora, mesthi, yard uga dibutuhake, nanging ora ngrampungake kabeh masalah konten. Maksudku ngemot US.

        Kajaba iku, babagan sistem pertahanan rudal Eropa, informasi sing diluncurake manawa rudal kasebut bisa dilengkapi maneh kanthi cepet kanggo misil jarak menengah strategis. Nanging iki topik temen beda, lan Iskanders piyambak (minangka misale jek kula) kita ora bakal ngatur kene. Nanging, kita kuwat ora mung dening Iskanders. Wangsulan: Bab ingkang utama iku latihan lan moral ing pasukan ing tingkat, lan gaman sing riveted.
    2. +1
      April 22 2014
      mandheg Ayo padha bengok-bengok, lan kita bakal nindakake. Akeh negara sing isih ora percaya karo Amerika.
  5. +9
    April 22 2014
    Utamané seneng karo siklus lengkap produksi ing Rusia!
    Wah, kabeh kabar iki pas wektune. keprungu Kita ngenteni "Sarmat".
    1. +5
      April 22 2014
      Sing paling penting yaiku produksie ora gumantung marang kasunyatan ekonomi global, juru mudi sing didhelikake.
  6. +9
    April 22 2014
    "Implementasine tegese Rusia ora mbutuhake layanan saka Kharkiv NPO Elektropribor lan biro desain Dnepropetrovsk Yuzhnoye."

    Oke, mesthi. Sawise kabeh, ing produksi senjata iku perlu kanggo gumantung ing pasukan dhewe, nanging yen Kharkiv lan Dnepropetrovsk residents ngrampungake karo masalah, ing wangun Kyiv junta, padha bisa uga kontribusi kanggo sabab umum. Lan dheweke bakal nulungi lan nyukupi awake dhewe.
    1. Andrei SPB
      +4
      April 22 2014
      Aku kanggo biro desain kuat kuwi Yuzhnoye lan NPO Elektropribor, ing acara saka rapprochement karo Rusia, bakal tansah nggunakake. Contone, pangembangan lan perbaikan rudal jarak cendhak supersonik (nganti 500 km) lan torpedo supersonik kanggo armada.
  7. 0
    April 22 2014
    Wigati dicathet yen ing 2018-2020, sistem rudal strategis Sarmat kudu mlebu layanan, sing bakal ngganti kompleks kasebut karo rudal abot RS-208 Voyevoda. Jarak tembake ngluwihi 11 ewu kilometer.

    Laju pangembangan lan pangiriman senjata anyar menyang unit militer ditemtokake dening Program Persenjataan Negara kanggo 2011-2020. Implementasine tegese Rusia ora mbutuhake layanan saka Kharkiv NPO Elektropribor lan biro desain Dnipropetrovsk Yuzhnoye.
    Apa ora bakal isin? Padha nyoba, squeezed South-East saka Banderlogs, lan siji wonder apa? Program kasebut diklumpukake sajrone pirang-pirang taun lan ora owah kanthi cepet, nanging pabrik kudu diisi, yen ora bakal mbengkongake, nanging apa sing bisa dakkandhakake marang wong? Kaya "matur nuwun kabeh, kabeh gratis"?
    1. +5
      April 22 2014
      Sapa iki lan apa sing diarani "ngemut"?
      Kabeh luwih "ati-ati"?
      1. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka mirag2
        Sapa iki lan apa sing diarani "ngemut"?
        Kabeh luwih "ati-ati"?
        Kanggo pitakonan "sapa". Ana tembung kasebut - "Wong". Ora krungu? Lan kanggo "sregep" - yen tinimbang nggawe gaweyan, wong bakal lungguh ing omah, ngombe apa wae sing disenengi ing sangisore wong zombie lan ngemil permen "roshen", ora bakal ana republik ing sisih kidul-wétan. Mesthine, "Wong Ijo" penting, nanging tanpa dhukungan populer, dheweke ora bakal nindakake apa-apa.
    2. +4
      April 22 2014
      Nalika "wong" saka Yuzhmash iki langsung mlayu menyang Turki kanggo ngedol teknologi, ora sayang!
    3. 0
      April 22 2014
      ora bzdi karya Specials bakal!
    4. Komentar wis dibusak.
  8. 0
    April 22 2014
    Kanggo saben sistem pertahanan rudal, Rusia duwe CSO kanthi benang kiwa.
  9. +4
    April 22 2014
    Rudal sing luwih anyar lan peluncuran sing sukses, luwih dhuwur kemampuan pertahanan kita, lan Lavrov bakal luwih yakin nalika negosiasi karo kasur.
  10. +4
    April 22 2014
    Miturut NVO, peluncuran uji coba rudal balistik antarbenua RS-24 Yars (ICBM) kanthi kendaraan mlebu maneh ditindakake dina Senin.

    Panglima Angkatan Rudal Strategis AS bakal mabuk maneh karo mabuk. Lan, sing khas, m.o.s.k.a.l.i maneh disalahake kanggo kabeh)))
  11. +1
    April 22 2014
    tugas utama peluncuran yaiku "konfirmasi keandalan rudal rudal."

    Aku wonder carane akeh kuwi "bab" ing partai? apik
    1. +3
      April 22 2014
      Sampeyan ngerti akeh - sampeyan turu ala. nglirik
    2. 0
      April 22 2014
      Ing salawas-lawase uripku mung ana ing resimen
    3. +1
      April 22 2014
      Quote: MIKHAN
      Aku wonder carane akeh kuwi "bab" ing partai? apik

      Paling ora loro eseman
      1. +1
        April 22 2014
        bener bingung kanca potensial prajurit
  12. +1
    April 22 2014
    Iki minangka jawaban kanggo sistem pertahanan rudal Amerika lan sing-along sing diwakili dening Polandia, Republik Ceko lan sycophants Baltik.
    1. +2
      April 22 2014
      bakal ana klub cukup kanggo penyanyi ing pasuryan saka Polandia, Republik Ceko lan sycophants Baltik.
      1. deathfa
        -1
        April 22 2014
        kabeh lomba evramerzavtsev, amerevrohysterics, etc.
  13. 0
    April 22 2014
    ... yen mung ora tetep ing kertas, nanging ora ana apa-apa, nyengsemaken!
  14. +6
    April 22 2014
    Rusia ora mbutuhake layanan saka Kharkiv NPO Elektropribor lan biro desain Dnepropetrovsk Yuzhnoye.
    Sampeyan kudu duwe rantai teknologi ENTIRE ing wilayah sampeyan lan dilindhungi kanthi apik.
    1. deathfa
      0
      April 22 2014
      Kabeh nggawa Kyiv kelangan akeh pesenan saka Rusia, demi ambisi Amerika. Apa sing bakal sampeyan mangan? Batubara kalori dhuwur Donbass?
  15. 0
    April 22 2014
    Sarapan disedhiyakake ing tradhisi sing paling apik. Iki diarani kerut bathuk minangka tandha prihatin banget.
  16. Andrei SPB
    +3
    April 22 2014
    Aku wis bisa mbayangno carane seneng padha keplok tangan ing pentogon ngguyu
    Mesthine para pejuang demokrasi wis ngerti yen dheweke mbantu nutup siklus produksi roket ing Rusia (kanthi tumindak ing negara-negara CIS).
    Iku kanggo bantuan kekuwatan gedhe sing saiki ngrusak industri pesawat (Antonov) ing Ukraina,
    nanging bakal ana apa-apa kanggo Sukhoi lan Ilyushen belay
  17. +2
    April 22 2014
    Kabar apik lan mesthi nyenengake. Aku ngarep-arep manawa tekane conto anyar menyang pasukan bakal sistematis, tanpa gagal lan kerja cepet. Mesthine, kasunyatan manawa Rusia bakal duwe siklus perakitan rudal FULL penting. Nanging warga Kharkiv lan Dnepropetrovsk ora kudu dilalekake. Aku sing fasilitas produksi isih bakal dimuat karo kaya iki, yen ora, kita bisa kelangan partner strategis sing, kanggo njaga produksi (kabeh pengin mangan), bakal miwiti kanggo golek pelanggan saka sisih liyane. Aku mikir yen ing cahya saka acara anyar, GDP mesthi ora bakal Cut mati kontak karo Kharkov lan Dnepropetrovsk - otak, padha tansah needed.
  18. ed65b
    0
    April 22 2014
    Stylets kaya kita wis ing BZHRK.
  19. Voenruk
    0
    April 22 2014
    Saliyane kanggo nyegah nuklir, soko konseptual kudu dikembangake. Saiki kita mung nganyarke analog sing ana.
  20. Gagarin
    0
    April 22 2014
    A tutugan logis pantes dinasti roket.
  21. 0
    April 22 2014
    "Januari 14, 2012Mantan Perwakilan Tetap NATO Dmitry Rogozin nandur rong tunas poplar ing perpisahan ing Brussels, menehi jeneng minangka pakurmatan kanggo misil balistik Topol lan Topol-M."

    Wektu kanggo nandur maneh ing Brussels lan nandur sawetara wit birch sing diarani RS-24 lan RS-26 "Avangard" lan "Frontier".
    1. 0
      April 22 2014
      Oh, aku weruh, kabeh dalan wit-witan kudu ditandur, kanggo kabungahan kita, amarga wedi marang mungsuh!
  22. 0
    April 22 2014
    Pangembangan, produksi, layanan dhewe minangka tujuan strategis negara kita. TANPA iki, sampeyan mung bisa dadi negara cilik. ombenan
  23. 0
    April 22 2014
    Quote: wong Ural
    Obama mrentah supaya senjata laser dipasang ing kabeh kapal Angkatan Laut

    ... lan ing ngendi dheweke bakal entuk senjata laser sing bisa dipasang ing kapal Angkatan Laut AS? Bakal padha tuku penunjuk laser ing toko souvenir?
    1. +1
      April 22 2014
      Ayo padha mbuwang dhuwit kanggo pembangunan, iku dudu panacea kanggo misil kita. Laser wis akeh shortcomings sing kudu dibusak, contone: cloudiness kuwat, sampeyan bisa sijine gangguan kuwi, Kajaba iku, Beam wedi pangilon sing bisa digunakake kanggo ngarahake menyang kapal sing dibukak. wong bodho ngguyu
  24. +2
    April 22 2014
    Modernisasi sing direncanakake kanggo operator senjata rudal mlaku kanthi apik, nanging ana peralatan kanggo ndhukung operator kasebut ora apik banget. Komponen lemah jelas ora tetep karo operator. Lan militèr jelas ora apik. A nomer ageng kabeh jinis "mbantu" layanan, ing asas, ora tanggung jawab kanggo apa-apa, kajaba saka pointing driji, lan Staff saka resimen ing Komplek anyar malah ora bisa njamin mbeta normal saka database. Meh kabeh perwira sing tugas nggawa jatah paling ora tikel kaping pindho. Supaya sampeyan bisa nggawe cookie. Ya, lan ana sing kudu ngajar wajib militer sing umur setaun.
  25. 0
    April 22 2014
    Kita ora tau mandheg gumun, apik banget !!!
  26. torrr38_41
    +3
    April 22 2014
    Iki, kontol sing bakal kita pasang ing NATO, p.i.n.d.o.s.o.v lan toleransi liyane wassat
  27. +1
    April 22 2014
    warta apik.Latihan anyar digawe iku bisa kanggo njupuk sampah lawas lan saiki (Ural, sapa ing subyek, bakal konfirmasi) - pabrik wis wiwit digunakake lan industri pertahanan lan metalurgi, wong wareg.
  28. SakaTheNewWorld
    0
    April 22 2014
    Ing dina liyane aku ketemu artikel iki http://oleg-leusenko.livejournal.com/776979.html. Aku seneng ngrungokake komentar saka pangguna topvar sing kompeten babagan apa sing ditulis.
  29. pahom54
    +1
    April 22 2014
    Sing paling penting ing warta iki yaiku Rusia ora gumantung maneh ing Biro Desain Yuzhnoye ing wiwitan roket tempur, amarga umume sistem tempur rudal sing isih ana ing tugas tempur utamane dikembangake. Lan saiki pembangunan maneh saka BZHRK wis pecking, produk kang kanggo pisanan uga Utkinsky, sing, Sejatine Pasukan Rudal Strategis padha banget gumantung ing pangembang Dnepropetrovsk ... Umumé, padha nyuwek kita munggah. , nanging kita saya kuwat - liyane watesan sing dileksanakake ing kita, Rusia luwih energik looking for cara metu saka kahanan saiki. Umumé, kabeh apik, kabeh apik!
  30. +1
    April 22 2014
    Jarak tembake ngluwihi 11 ewu kilometer.
    Lan jarak saka Moscow kanggo Washington yaiku 7827 km;)
    1. 0
      April 22 2014
      Kutipan saka CrippleCross
      Jarak tembake ngluwihi 11 ewu kilometer.
      Lan jarak saka Moscow kanggo Washington yaiku 7827 km;)

      Nuwun sewu, nanging sampeyan bakal miwiti Yarsy langsung saka Red Square tanggal 9 Mei?
      1. 0
        April 22 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Nuwun sewu, nanging sampeyan bakal miwiti Yarsy langsung saka Red Square tanggal 9 Mei?

        ya wis! Apa banjur mbuwang dhuwit kanggo kembang api? Kita ngalahake mungsuh kanthi siji salvo lan langsung ngrayakake kamenangan))
        Nyatane, aja nulis sing padha saka Anapa nganti Chicago.
        Saka ibukutha menyang ibukutha + apa maneh saham!
        1. 0
          April 22 2014
          Kutipan saka CrippleCross
          Kita ngalahake mungsuh kanthi siji salvo lan langsung ngrayakake kamenangan))

          Aku wedi yen kita ora bakal duwe rudal sing cukup kanggo Amerika Serikat lan pangkalan 800 sing kasebar ing saindenging jagad.
          1. 0
            April 22 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            kita ora duwe pluru cukup kanggo Amerika Serikat lan 800 pangkalan sing kasebar ing saindhenging donya.

            Ideologi perang ijol-ijolan nuklir ora ateges ngrusak kabeh pangkalan mungsuh. Tugas kasebut yaiku nyebabake karusakan sing ora bisa didandani menyang mungsuh ing wilayahe, karusakan fasilitas militer, infrastruktur, lan kerugian manungsa. Yen kita miwiti ngganti pukulan, target # 1 yaiku AS. Saka pangkalan sing kasebar ing saindenging jagad, kita bakal nglawan maneh sawise kasunyatan.
            Lan umume, aku mikir ora kabeh blok NATO bakal pengin perang. Senadyan perjanjian lan anggota, yen mambu goreng, akeh sing bakal cepet mikir maneh nilai. Ana negara NATO kanggo karusakan lengkap kang loro serangan nuklir cukup, nanging padha ora bisa nglawan. Dadi sebagian, blok NATO ing sawetara panggonan dadi goblok. Kesatuan gedhe kuwi ora bisa kuwat. Sing liyane anggota NATO ana, liyane mesin iki bakal gagal nalika nyoba kanggo miwiti ing kacepetan lengkap. Saiki NATO sebagian mung minangka cara kanggo entuk keuntungan lan rampokan saka Amerika Serikat, uga dhukungan. Hukum militer bakal ngowahi kabeh.
      2. 0
        April 22 2014
        Lan apa ora, supaya padha nyekel. recourse ngguyu
  31. Palych9999
    0
    April 22 2014
    Sing nggumunake, kabeh "Poplars" bakal ditingkatake lan dimodernisasi kanthi huruf "M", "Yarsami", lsp.
    Nanging karo Bulava, kaya sing katon, ora ana kemajuan ing linuwih utawa owah-owahan ing modernisasi, supaya dheweke pancene mulai mabur, lan malah ing ngendi wae kudu ...
    Ing mungsuh, prau ngawula kanggo 20 taun lan nggawa pluru liyane, lan fly luwih, lan ana liyane kepala lan ora ana gagal diamati ...
    Dadi apa sing kudu ditindakake?
  32. 0
    April 22 2014
    Aku seneng banget karo teka anyar senjata modern anyar ing pasukan - MiG-29, Su-30, RS-24. Pranyata, kabeh jinis pasukan dadi "sopan" ing negara kita!
  33. sazhka4
    0
    April 22 2014
    http://yandex.ru/video/search?text=%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C%20%D0%B2%D1%8B%D0%B1
    %D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%20%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BD%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%2
    0%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2&filmId=EB2Ex-B4UXI
    Wangsulan prasaja..lan ora ana pitakonan..
  34. +1
    April 22 2014
    Muga-muga ing wektu iku Dnepropetrovsk lan Kharkov wis dadi Rusia, mula ora perlu ngrusak kerjasama kasebut.
  35. +1
    April 22 2014
    Aku bakal pindhah Poplars decommissioned menyang Crimea. Ora peduli, malah wis perang. Ayo padha mung nduduhake sudut pandang Rusia babagan apa sing kedadeyan ngguyu
  36. sang Punisher
    0
    April 22 2014
    Gampang mabur menyang Amerika prajurit
  37. +1
    April 22 2014
    Amerika! Ku-ku! Iku aku Yars .. Sapa sing ora ndhelikake - Aku ora nyalahke! ngguyu
  38. +1
    April 22 2014
    Sapa wae kudu ngembangake lan nyelehake misil medium lan jarak cendhak (nganti 5000 km), yen ora, Eropa bakal dadi gila. Ya, lan saka Arktik bisa ditembak ing sawetara negara, trep banget, lan sing paling penting, kanthi cepet lan akurat.
  39. 0
    April 22 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka Regin
    , padha kudu ngerti iki, lan padha ora bakal bisa nolak apa-apa.

    Ya, aku wis menehi saran supaya saben kompleks anyar diwenehi jeneng kaya kapal. Mung jeneng sing kudu dituju - London, Paris, Brussels, Washington, Alabama, Montana, Dakota, Minnesota, lsp. saka sampanye ing ngarepe saka kabèh donya, sijine Komplek anyar ing database wassat

    Swara apik "Pusat regional London masa depan" :)
  40. Kelevra
    0
    April 22 2014
    Iki kisaran! Ing kasus iki, kita ora kudu nyiyapake pangkalan ing Kuba lan Amerika Latin! Sampeyan bisa miwiti Yankees langsung saka omah saka kebon!
  41. +1
    April 22 2014
    Kabar apik banget. Roket anyar digawe ing batch, saben batch dipecat, lan roket dimodernisasi saka batch menyang batch. A upgrade umum roket samesthine minangka asil saka kombinasi upgrade sadurungé. Eh, jiwa nyanyi bener ... Saiki kita kudu nggawa kompleks pengintaian satelit lan sebutan target menyang pikiran lan ...
  42. +1
    April 22 2014
    Kabar apik! Rauh gembong BZHRK anyar bakal rattle bebarengan kita boundless. Dadi ayo borjuis, mbangun PRU dhewe, aja mandheg :)
  43. +1
    April 22 2014
    tengen, iku perlu kanggo berkembang lan nambah. Dadi bakal ora ngormati sapa wae ora mung nyerang, nanging uga nguwuh-uwuh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"