Tanggal 9 Mei, gendera ireng lan pita bakal digantung ing Lviv

131
Tanggal 9 Mei, gendera ireng lan pita bakal digantung ing LvivMiturut pawarta kasebut "Musim semi Rusia", Dhéwan kutha Lviv mutusaké kanggo ngumumake Mei 8-9 dina mourning kanggo wong-wong sing tilar donya nalika Perang Donya II lan kanggo korban rezim totalitarian. Uga dina iki dilarang nggunakake simbol Soviet, komunis lan Nazi.

Anggota partai Svoboda, Lubomyr Melnychuk, nyathet yen Lviv minangka kutha Eropa, mula dheweke kudu melu ngurmati wong-wong sing tiwas nalika Perang Donya II, kaya adat ing praktik Eropa.

Miturut keputusan Dewan Kota, tanggal 8-9 Mei, bendera negara kanthi pita ireng bakal katon ing lurung-lurung Lviv. Kajaba iku, ora bakal ana acara perayaan utawa hiburan. Dina iki, larangan nggunakake simbol Soviet, komunis lan Nazi ditepungi ing tlatah kutha.

Miturut Melnichuk, inisiatif iki kudu nylametake kutha kasebut saka kemungkinan provokasi. Kajaba iku, saka 7 Mei, perwira penegak hukum wilayah Lviv bakal njupuk monumen militèr ing pangayoman.
  • http://zavtra.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

131 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 55
    April 22 2014
    Ketoke iki minangka mourning cepet dhewe.
    1. + 58
      April 22 2014
      Lan ing pisanan September
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 31
        April 22 2014
        Kita bakal duwe parade!
      3. +8
        April 22 2014
        Lan kok padha ora nyisakke simbol Nazi favorit? M.b. amarga dheweke wis neo-Nazi? Nganyarke? Inggih, carane manggon karo freaks kuwi ing negara siji? .. Sampeyan dhewe bakal dadi freak lan sampeyan ora bakal sok dong mirsani nalika.
      4. +8
        April 22 2014
        Quote: aku
        Lan ing pisanan September

        Nanging aku ora ngerti kabeh, ana sing nulungi aku ... Ayo ngomong yen USSR salah yen perang karo Nazi Jerman ing wektu iku, ayo ngomong. Nanging banjur Inggris salah, dheweke wiwit perang Jerman malah sadurungé saka USSR, supaya aku duwe pitakonan logis - kok kita banjur ala, lan padha apik? Salajengipun. Amerika Serikat - sing saiki dadi warga paling terhormat ing Ukraina kulon, minangka lambang demokrasi lan nilai-nilai universal - uga nglawan Jerman, ngremukake swastika ing Normandia kanthi boot tentara. Wong Kulon dhewe saiki ngaku yen tentara Rusia ora ana apa-apa, contone. Nanging banjur tentara iki ora bakal bisa nundhung Jerman lan "ngabdi" nyawa sengsara saka katurunan saka Polandia lackeys - Western, yen Amerika Serikat lan Inggris ora mbantu ing siji wektu.
        1. +3
          April 22 2014
          Kanggo otak Svidomo primitif, iki minangka konstruksi logis sing rumit banget. Ing kene, ing tingkat "Muscovites mangan kabeh," mulane, Banderlog sejatine ora duwe apa-apa, lan Putin sing ala kudu disalahake kanggo kabeh - ya, iki ana ing kekuwatane! Pukulan iku siji. Lan sing ngisor mburi ...
        2. 0
          April 22 2014
          Ing Eropah modhèrn, umumé nganggep rezim Sovyèt minangka ala kaya Nazi, kanthi anggepan yen Jerman minangka sing pisanan ngetokaké perang. Posisi kasebut bisa didebat, nanging ing kasus apa wae, dekade Perang Dingin sing diterusake sawise Perang Dunia II mulang wong-wong ing Eropa Kulon supaya wedi marang prajurit Soviet ora kurang saka Nazi.
        3. ajaib
          0
          April 22 2014
          Inggih, luwih apik kanggo Svidomo kanggo ngobong ing tungku toleran kamp konsentrasi Jerman tinimbang manggon ing aliansi karo sedulur ((
      5. ajaib
        0
        April 22 2014
        pemuda bandera ((
    2. + 52
      April 22 2014
      Iku bakal luwih apik yen padha Hung metu piyambak.
      1. + 11
        April 22 2014
        ora ana makhluk sing butuh pitulungan
        1. + 11
          April 22 2014
          Quote: armageddon
          ora ana makhluk sing butuh pitulungan

          Ukrainians, ing umum, kudu corak sirah saka hydra iki piyambak ... Yen ora, sawise sawetara wektu, kahanan saiki bisa njedhul maneh ...
          1. +1
            April 22 2014
            anggere Rusia ana, ora bakal ana kahanan kaya mengkono
            1. ASASHOKA
              +1
              April 22 2014
              Rusia apik! Kabecikan kita tansah teka ing sisih kita. Banjur sampeyan kudu ketegangan lan sijine, pungkasanipun, kabeh ing panggonan. Iku tega sing saka kanak-kanak wong iki inspirasi sing ana soko sing bener ora ana ing kabeh, lan wong iki saka Ukraina! Mesakake rakyat lan negara. Dheweke butuh perawatan darurat! Dheweke ora ngerti, sayangé.
      2. +3
        April 22 2014
        Iku bakal becik, nanging ora ana sing ideal ing donya :-(
    3. + 51
      April 22 2014
      Bisa nolak kekalahan ... Nanging nolak Kamenangan ... Negara sing uripe ...
      Dadi pembangunan kahanan ing kono bener ... Negara sing kaya mengkono iku ora perlu ing Bumi iki ...
      1. + 30
        April 22 2014
        Lviv iku kutha Eropah? Aja ngece sikilku.
        Gopota sing gumantung ora gelem nyambut gawe. Ora produksi utawa tetanèn.
        1. +6
          April 22 2014
          Cukup - nonhuman!!!
        2. 0
          April 22 2014
          Kutipan saka: Coffee_time
          Lviv iku kutha Eropah? Aja ngece sikilku.
          Gopota sing gumantung ora gelem nyambut gawe. Ora produksi utawa tetanèn.

          Sampeyan kaget kula! Dadi lantai geyropa urip ing kahanan kaya singa ora bisa urip! ngguyu
      2. +9
        April 22 2014
        Sampeyan kudu ndharat ing kana, wong sing sopan nganggo pita St.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. + 37
        April 22 2014
        Kutipan saka domokl
        Nanging nolak Kamenangan ... Negara sing uripe kuwalik ..

        Lan apa sing dikarepake saka brainwashed iki
        1. +3
          April 22 2014
          Kutipan saka TroN
          Lan apa sing dikarepake saka brainwashed iki

          Aku pengin kabeh wong bali ing sikile ... Lan sirah digunakake kanggo mikir ... Utawa, ing kasus nemen, kanggo nindakake rambut ... sedulur
          Mungkin aku idealis aran
          1. +4
            April 22 2014
            Kutipan saka domokl
            Mungkin aku idealis

            Ana akeh kita. Kita pengin mbangun maneh jagad supaya kaadilan lan kalbu nguwasani. Lan kita lali yen "apik kudu karo ajiné."

            Apik kudu karo ajiné.
            Sing apik kudu kasar
            kanggo fly wool ing tufts
            saka saben wong sing munggah kanggo apik.
            Kabecikan dudu rasa welas asih utawa kekirangan.
            Good crush kastil belenggu.
            Becik iku dudu lumpur lan dudu suci,
            ora ana pangapunten.
            Dadi apikan ora mesthi trep
            kanggo nampa ora mung kesimpulan
            yaiku pecahan, pecahan, apik-apik
            ngerti carane nggarap senapan mesin,
            apa tegese sejarah ing pungkasan
            ing tumindak becik piyambak -
            alon-alon tumungkul
            apik ora nyerah apik!

            Stanislav Kunyaev
            1. 0
              April 22 2014
              Kutipan saka TroN
              Ana akeh kita. Kita pengin mbangun maneh jagad iki supaya dikuwasani dening kaadilan lan kalbu

              Sampeyan bisa uga bener ... Kabeh umur diwasa, kabecikan sing daktandur yaiku ajine sing kebak ... Bisa ngrusak gulu meh kabeh ala ...
              nanging ternyata, iki ora cukup ... Yen kabecikan karo ajiné, iku ora apik maneh ... Iki anyar ... Nanging mesthi ora apik ...
              Sanajan, ing sisih liya, mung ala sing bisa nuduhake apa sing apik ... Filsafat ... ibune ...
        2. +2
          April 22 2014

          Dheweke cepet-cepet kaya x ing washstand, ora ana cara kanggo mutusake manawa wong Kulon ana ing sisih kulon, Timur Tengah lan Kidul karo kita. Padha nyuwek negara kanggo shreds, uga, ana conto karo Cekoslowakia, padha pisah quietly lan tentrem lan saiki manggon ing harmoni sampurna. Lan ing kene Persahabatan ora bakal bisa lan wong wis brainwashed.
        3. 0
          April 22 2014
          Kutipan saka TroN
          Lan apa sing dikarepake saka brainwashed iki

          Lan wong ing sisih tengen apik !!!!! apik Wis luh. eseman
      5. + 20
        April 22 2014
        Kutipan saka domokl
        Negara sing uripe terbalik...

        Kutipan saka domokl
        Kita ora butuh negara kaya ngono ing Bumi iki ...

        Saindhenging sajarah, wong-wong sing manggon lan manggon ing wilayah negara disebut Ukraina kesusu saka sisih menyang sisih, periodik nailing menyang siji utawa liyane boob (gumantung saka entuk manfaat ing wektu sajarah tartamtu). Padha ing Polandia, lan ing Jerman, lan Turki. Nanging sanalika bokong wiwit diobong, dheweke langsung mlayu menyang Rusia kanthi nangis njaluk tulung lan perlindungan. Nanging bareng wis luwih gampang, mburine dilurusake lan bekas pecut empu (Jerman, Polandia lan Turki) mari, kabeh kabecikan sing ditindakake Rusia langsung dilalekake lan para pembela lan panyengkuyung wingi dadi penjajah lan mungsuh. Bangsa iki ora duwe ajining dhiri lan rasa syukur marang wong-wong sing wis nulungi ing wektu sing angel. Lan saiki, setengah saka negara, miturut prinsip "mangan iwak lan njagong ing x ... th," nunggu, lan apa sing bakal kelakon sabanjuré. Lan ing kana kita bakal nggantung gendera sesuai karo wektu saiki. Jiwa lara kanggo mbrontak tenggara. Nanging dheweke uga ngenteni apa-apa, ora bakal ilang dina - jam. Nanging paling ora dheweke tangi lan mbalela. Lan liyane saka Ukraina - supaya iku diobong karo geni biru. Dheweke milih masa depan dhewe. Nanging dheweke ora duwe masa depan ...
        1. +7
          April 22 2014
          Kutipan: Kombitor
          Saindhenging sajarah, wong-wong sing manggon lan manggon ing wilayah negara disebut Ukraina kesusu saka sisih menyang sisih, periodik nailing menyang siji utawa liyane boob.

          Kabeh bangsa biyen ana ing posisi kaya ngono ... Pancen angel langsung dadi rakyat ... Luwih gampang dadi wakil rakyat liya ... Nanging, kahanan iki ora tahan nganti pirang-pirang abad ...
          Sawetara sing saiki nyeponsori maydauns, ing sawetara abad, wis dadi ora mung dadi wong, nanging wis dadi wong-wong sing wis nggawa panguwasa kepungkur menyang dhengkul ... lan patriot independen iki mung bisa nyolong lan takon ..
          Nalika dheweke ana ing sangisore kuk Soviet, kabeh jagad ngurmati Ukraina ... Lan kamardikan kasebut sejajar karo suku Afrika ...
          1. +3
            April 22 2014
            Kutipan saka domokl
            Kabeh bangsa biyen ana ing posisi iki ... Iku angel langsung dadi wong ...

            Aku ora setuju karo sampeyan, wong-wong sing saiki bangga nyebut awake dhewe "Ukrainians" lan nilar paseduluran karo Rusia wis cukup wektu kanggo dadi wong. Kita padha getih. Kyiv minangka ibukutha Rusia. Saka ing kono negara kita wis lunga. Nanging sejarah wis misahake kita. Mung kita duwe cukup wektu ing sewu taun kanggo dadi wong. Nanging "Ukrainians" ora ... Yen bangsa duwe jeneng dhewe, iki ora ateges sing duwe bangsa dhewe. Amarga "wong" iku sawijining entitas tunggal. Lan wong ora bakal dilat bokong gantian kanggo siji utawa pemilik liyane. Wong duwe bangga lan memori. Mayoritas POPULASI saiki Ukraina ora duwe bangga lan memori. Dadi dudu wong. Lan supaya - wong akeh sing manggon ing wilayah geografis.
            1. 0
              April 22 2014
              Kutipan: Kombitor
              Dadi dudu wong.


              wong. Dheweke mung sengaja dianggep ideologis. Apa salahe bocah sing digedhekake tinimbang kulawargane? Guru sing disalahake. Kita kudu nyoba bali "anak" menyang pangkone kulawarga, ing ngendi karo wortel, lan ing ngendi nganggo pecut. hi
            2. +6
              April 22 2014
              Sing mesthi, wingi kanggo bapak-in-hukum ing wilayah Kyiv. tanggane teka lan ayo ngomong babagan politik. Kaya biasane, komunyaku ing gilyaku, lsp. Lan aku marang wong-wong mau, nanging apa commies nindakake kanggo sampeyan pribadi? Ing omah, sekolah, taman kanak-kanak, pendidikan, rekreasi, obat gratis, kabeh wong kerja. Buruh keras rumangsa kaya wong sing dihormati, nanging saiki ing Ukraina buruh keras dianggep meh kaya sapi, gajine mung sepeser. Duc langsung wiwit mambu mburi sirah, minangka alesan, kita ora ateges komunyaks iku. Aku iki opo? Sing: sing saiki, aku sho marang wong-wong mau kanggo edan kanggo 23 taun kamardikan, kabeh padha ngaco, oligarki mung makarya kanggo awake dhewe. Lan ing 91 sampeyan lunga liwat negara gedhe, sawise tuku sho mo karo ka li kabeh lemak zyily. Lan babagan apa sing ora dakkarepake ing Ukraina, stasiun koper-Rusia, aku uga nyepelekake dhewe - Aku uga ujar manawa kita ora bakal dadi wong siji nganti kabeh wong saka pinggiran ngrasa padha, mula bakal ana 2-3 wilayah ing Ukraina lan tutup.
              Ngapunten yen sho punika kekacoan.
      6. +9
        April 22 2014
        Kutipan saka domokl
        Sampeyan bisa nolak kekalahan ... Nanging nolak Kamenangan ...

        Kasunyatane yaiku yen populasi Galicia perang ing polisi tambahan Ukraina, utawa ing formasi militer OUN, utawa ing divisi SS "Galicia" lan bagean Wehrmacht liyane. Mula, para pemimpin Galicia saiki nganggep awake dhewe dadi sisihan saka korban kekalahan, mula dheweke ngumumake tangisan ing Dina Kamenangan.
        1. 0
          April 22 2014
          Kutipan saka bistro.
          mulane padha wara-wara ing dina Kamenangan.

          Dadi parlemen Ukrainia kita kanthi tenang ngliwati hukum kasebut - kanggo ngrayakake Dina Kemenangan tanggal 8 Mei (minangka "beradab" Eropa), lan tanggal 9 Mei - dina pengetan kanggo wong-wong sing tilar donya ing Perang Donya II. Dadi Lviv minangka hukum. - kutha tetep.
      7. Papa Bear
        0
        April 22 2014
        Kutipan saka domokl
        Negara urip kuwalik

        Ana pengaruh psikologis lingkungan marang wong sing manggon ing kono.

        Wiwit 2004, sanajan aku bisa salah + -2 taun, ana tren ing Ukraina sing, saben-saben aku ngunjungi ana, diuripake nang metu, kaya wit-witan sing tuwuh kuwalik. Cara tanduran iki, nguripake wit kasebut mudhun, tunas mudhun. Mangkono tuwuhe. Wit-witan kasebut ditandur ing papan sing paling akeh gerakane wong. Dadi saka figurative "terbalik" negara nguripake loro fisik lan psikologis "munggah" secara harfiah / Aku pancene pengin metu ing wayah wengi karo kapak lan chop iki "karya seni"

        Link ora ana dhasar http://maps.yandex.ru/-/CVfLvNiB
    4. +2
      April 22 2014
      Kutipan: Biksu
      Ketoke iki minangka mourning cepet dhewe.

      Ya, "Ukraina wis mati."
      1. IGS
        +6
        April 22 2014
        Duta Besar AS kanggo Ukraina John Tefft:
        Iku utamané mokal kanggo ngrungokake lagu kabangsan. Iku kaya sawetara jinis torture! Padha kaya paduan suara: "Ukraina durung mati ...". Kayane sampeyan lagi dikubur urip. Sawetara jenis serangan melankolis sing nyiksa lan nglarani ati, sing kadhangkala katon lalat sing mati ing wilayah kasebut saka lolongan iki. Ngrungokake lolongan iki pancen ora bisa diendhegake, mula kadang katon luwih gampang mati

        kaya kapal ngunjuk nelpon... wassat
    5. +7
      April 22 2014
      Lan supaya iki Gendéra Negara Banderland

      ( piye wae presiden negara Baltik ngakoni: Aku bangga yen ora ana warna abang ing bendera negaraku
      Setengah gendérané dikuwasani Black

      Terus, E U R O P A, sampeyan mbukak tas ula.
    6. 0
      April 22 2014
      Conto liyane saka WULANGAN SEJARAH sing kurang sinau! Warga Lvov, pawulangan sejarah dibayar kanthi getih lan kebebasan, dadi luwih wicaksana, aja nyerah karo agitasi neo-fasis!
      Malah bangsa Jerman sinau pawulangan saka Perang Donya II - padha nggawe 8 Mei dina mardika saka fasisme! Lan bangsa metu saka depresi asor ing perang lan wiwit berkembang - padha nemu cara sing pantes metu, narik kesimpulan!
    7. Komentar wis dibusak.
    8. Validator
      +2
      April 22 2014
      Pati kanggo bedbugs - banderlogs!
    9. +1
      April 22 2014
      Kutipan: Biksu
      Ketoke iki minangka mourning cepet dhewe.

      Apa sampeyan pengin dheweke ngrayakake dina kekalahane? eseman
      Dheweke, kaya wong Jerman, LOST! Kanggo wong-wong mau, ngrayakake 9 Mei iku sadomasochism! Kanggo wong-wong mau, iki pancen dina kasangsaran! Inggih, kita bakal nyoba kanggo ngrameke iku bener - éwadéné Nazi! apik ombenan
    10. 0
      April 22 2014
      Tanggal 9 Mei, kapitulasi Nazi Jerman ditandatangani lan kanthi mangkono mungkasi Perang Patriotik Agung lan Perang Donya II, ing teater operasi Eropa, lan perdamaian sing ditunggu-tunggu teka.

      Apa iku mourning? apa Jerman kalah lan Nazi ora bisa mateni kabeh wong ing kamar gas? manawa para pengawal Bandera ora bisa nyopot kabeh emas saka mayit?

      Apa padha metu saka pikirane?!
    11. 0
      April 22 2014
      uga, tsuki, sawise kabeh, sampeyan bakal scrape mati ing pungkasan
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Joyly Roger
    +9
    April 22 2014
    Kaya sampeyan lan kita?
    Licik ** opye wong kulon
    1. +7
      April 22 2014
      Kutipan saka JoyRoger
      Kaya sampeyan lan kita?
      Licik ** opye wong kulon


      Aku mikir salah kanggo mindhah tanggung jawab kanggo pancasan junta Lviv kanggo populasi kabeh Western Ukraina.
      ----------
      Yen ora - sembarang komentator lokal wajib diwajibake njupuk tanggung jawab kanggo Gorbachev .. lan kanggo Yeltsin .. lan ing.
      ----------------
      Iki link-
      http://atnews.org/news/golye_ciferki/2014-04-21-14465

      ".. 75,3% saka responden antarane residents saka wilayah Lviv Ukraina pengin gabung karo Federasi Rusia ... "
      ----------
      wektu iki.
      Kapindho ... Kanggo siji anggota geng Bandera ing taun 40-an, ana 4 (papat) wong asli Zap. Ukraina, pejuang Tentara Soviet (Abang).
      ------------
      Lan pungkasan -
      Pemberontakan anti-fasis ing Ukraina Kulon iku satus luwih angel diwiwiti tinimbang ing Donetsk sing padha.
      Amarga Rusia adoh .. lan Kulon kene .. tengen jejere divisi Polandia. Lan iki dudu sing utama.
      Sing utama yaiku. Ing Rusia, wong-wong ora bakal teka kanggo ngluwari, amarga padha sengit marang kabeh pedunung ing Kulon. kawanan Ukrainia. Kaya-kaya ana ing wilayah Moskow, kulawarga prajurit garis ngarep disembelih.. lan ora ing Kulon Ukraina.(((((
      1. KOH
        0
        April 22 2014
        Luwih saka 75 persen, iki akeh banget, banjur kok keju boron kabeh ana kene? Utawa padha ditutupi ...? Pemberontakan ora bisa, nanging Pridnestrovie ... Cetha yen padha dikuwasani dening 25 persen saka Nazi, nanging 75 lan 25, bab soko ngandika ... iki kanggo saben pravosek, meh 4 wong ...
        1. +1
          April 22 2014
          Kutipan: KOH
          Pemberontakan ora mungkin, nanging Transnistria ...


          Lan ing Transnistria ana Tentara Jenderal Lebed. Ojo lali.
          Kajaba iku, ing Transnistria, ora 75% nanging 95%.
          Lan sing paling penting - Moldova dudu Bandera kanggo sampeyan. Moldova dudu ancaman serius.
  4. +7
    April 22 2014
    Tanpa tembung. Apa maneh sing bisa diomongake, ditambah karo pernyataan Departemen Luar Negeri babagan 5 milyar rubel?
  5. + 12
    April 22 2014
    Miturut Melnichuk, inisiatif iki kudu nylametake kutha kasebut saka kemungkinan provokasi.
    Aku ora ngerti, aku ora ngerti - nanging kanggo kula, ing nalisir, kaputusan iki, ing nalisir, bakal kontribusi kanggo PROVOCATIONS, lan iku dhewe PROVOCATION. Wong dicabut saka HOLIDAY KEMENANGAN
    1. +3
      April 22 2014
      Wong dicabut saka HOLIDAY KEMENANGAN

      Aku setuju, tinimbang preian, mourning.
      1. 0
        April 22 2014
        lan kita, kaya ing lelucon, bakal nyuwek telung tombol akordion ing mourning kasebut)))
    2. +2
      April 22 2014
      Kutipan saka: svp67
      Wong dicabut saka HOLIDAY KEMENANGAN

      Yen mung kanggo preian, padha nyuda SEJARAH, lan MASA DEPAN. Pungkasane, Iwashiki bakal manggon ing kono sing ora kelingan sanak-sedulure.., lan bakal..
    3. 0
      April 22 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku ora ngerti, aku ora ngerti - nanging kanggo kula, ing nalisir, kaputusan iki, ing nalisir, bakal kontribusi kanggo PROVOCATIONS, lan iku dhewe PROVOCATION. Wong dicabut saka HOLIDAY KEMENANGAN

      Wong isih kudu metu minangka kanggo preian, lan ora kanggo mourning Apa padha begalan simbol? Apa sampeyan wedi karo provokasi? Dadi sampeyan mung kudu nganggo pita elegan, balon, kembang ... Lan sing paling penting - kanthi eseman !!!
  6. +9
    April 22 2014
    Yen dheweke ora pengin dadi pemenang, aja. Padha mlayu munggah dhewe.
    1. +3
      April 22 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Yen dheweke ora pengin dadi pemenang, aja.

      Dadi wong-wong mau kalebu wong sing kalah.
      1. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka Horst78
        Kutipan saka: mamont5
        Yen dheweke ora pengin dadi pemenang, aja.

        Dadi wong-wong mau kalebu wong sing kalah.

        Nanging saiki dheweke mikir yen dheweke menang Maidan wong bodho
    2. +1
      April 22 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Dheweke ora pengin dadi pemenang - aja

      Fasis kalah, mula dheweke ngakoni awake dhewe minangka fasis, mula menarik apa sing bisa dirayakake ing akhir perang dunia II. kekalahane? Fasis bodho.
  7. KOH
    +7
    April 22 2014
    Lan kanggo dangu durung iki kabeh wong Ukraina bakal keno...?
  8. + 17
    April 22 2014
    nggih. larangan ing simbol Soviet. supaya banjur sekolah, rumah sakit, dalan, pabrik njeblug. padha SOVIET. supaya padha nyerah pendidikan lan omah (padha uga SOVIET), supaya padha njupuk piyambak kabeh. sawise kabeh, malah lair padha dijupuk dening dhokter SOVIET.
    1. +2
      April 22 2014
      Ya, dheweke meh ora duwe apa-apa
      1. +5
        April 22 2014
        Kutipan saka: Coffee_time
        Ya, dheweke meh ora duwe apa-apa

        Nanging telek ing sirah ing turah mbrawah sad
        1. +2
          April 22 2014
          yen mung telekku ... nggunakake kertas toilet NATO ...
      2. 0
        April 22 2014
        ora ninggalake, nanging isih padha dagang ...
  9. Energik
    + 12
    April 22 2014
    Bangsa sing ora ngelingi sejarahe ora duwe masa depan.
    1. +5
      April 22 2014
      Aku bakal ngomong liyane. wong nyipta sajarah sawijining - ora wong ing kabeh, nanging Bunch saka wedhus bodho.
  10. zzz
    zzz
    + 15
    April 22 2014
    Dewan kutha Lviv mutusake kanggo ngumumake dina 8-9 Mei kanggo wong-wong sing tiwas nalika Perang Dunia II lan kanggo para korban rezim totalitarian.


    Yaiku, nutupi. Sing utama ora kanggo ngrayakake Kamenangan Agung, bener !!! Amarga iku KEMENANGAN KITA!!!!!!!! Lan sampeyan bakal tetep ana ing kono, amarga sampeyan dadi mungsuh lan pengkhianat, lan para veteran isih bakal ngrayakake !!!
  11. andko5
    +3
    April 22 2014
    Kita ora perlu kanggo njupuk South-East Ukraina, nanging maneh menyang Lviv.
    1. +1
      April 22 2014
      Dakkandhani, kenapa kita butuh? Cukup saka slackers sing.
      1. Bi_murza
        +6
        April 22 2014
        Ojo kandha yen ora kabeh fasis ana, mung akeh sing wedi lan sing ora wedi marang anak, bojo, sanak keluarga, akeh sing sandera kahanan.
    2. nicollider
      +6
      April 22 2014
      ora perlu. ora ana apa-apa. sumber utama punika Bandera. Kita ora butuh kabecikan iki. Lan sampeyan ora butuh dhuwit. Sing pengin manggon ing Kakaisaran, pengin njelajah papan - welcome to Rusia. Sapa sing pengin parade gay, pedofilia lan "kabungahan" liyane - dadi bioreaktor (menyang tong sampah sejarah, yen sampeyan seneng).

      Ingkang utama yaiku elit kita ora ngedol kita, kaya ing 85 lan 90
      1. 0
        April 22 2014
        aku setuju...
    3. nicollider
      0
      April 22 2014
      ing nguber: Rusia kudu liberator a, Juruwilujeng, minangka ing Crimea. nganti keluwen terapeutik wiwit (ya, iki ala, bakal kenek bocah lan wong tuwa ing wiwitan), otak ora bakal tiba.

      Inggih, yen padha metu saka bokong iki - uga rampung.
  12. +5
    April 22 2014
    Anggota partai Svoboda Lubomyr Melnichuk nyathet yen Lviv minangka kutha Eropa
    Inggih perlu apa jenis toleransi Eropah padha mutusaké kanggo nuduhake.
    Lungguh ing loro kursi biasane rampung ing tiba, nanging penunggang break sadawane "garis fault" ora tilar. ngguyu
    1. 0
      April 22 2014
      Lan dheweke wis nyiapake mental lan fisik !!!)) Dheweke ngerti apa tujuane bisa digawa menyang EU !!
    2. +1
      April 22 2014
      Quote: Cilik Muk

      Lungguh ing loro kursi biasane rampung ing tiba, nanging penunggang break sadawane "garis fault" ora tilar. ngguyu

      Muga-muga para fasis Lvov istirahat ing garis fault!!! sedulur
      1. Komentar wis dibusak.
  13. +9
    April 22 2014
    Wis miskin, moral uRRRRRody ora ngerti carane spoil bagean nyukupi saka populasi negara dhewe luwih.
  14. +5
    April 22 2014
    Lha.. Lha, matur nuwun, paling-paling bakal ngreksa monumen-monumen, lan nglarang nggunakake swastika (sanajan sedhela) .. Pancen, kaya perek
    1. KOH
      +3
      April 22 2014
      Monumen kanggo Bandera, Shukhevych, apa sing sampeyan pikirake?
      1. 0
        April 22 2014
        Aku mikir babagan kita, para prajurit pembebas ((
  15. Gagarin
    +9
    April 22 2014
    Edan tambah kuwat!
  16. +5
    April 22 2014
    Apa ana sungkawa ing Eropah ing tanggal 8-9 Mei? Luwih becik dheweke ngatur tangisan kanggo otak sing ora ana.
    1. +2
      April 22 2014
      Kutipan: Minyak Standar
      Apa ana sawetara tangisan ing Eropa tanggal 8-9 Mei?

      Balts wis mourning ing Mei 9, lan padha dadi anggota EU lan NATO. Lviv fasis duwe wong kanggo katon munggah kanggo negatif
      Para pengikut Lviv Bandera pengin mbatalake 9 Mei sadurunge
  17. +3
    April 22 2014
    Fasis, padha fasis ing Lvov. Duka kanggo Bandera. Ora suwe bakal ana tangisan kanggo "Sektor Tengen", ngenteni sedhela.
  18. +7
    April 22 2014
    Lan apa maneh sing diarep-arep saka wong-wong mau, padha wangkal, lan bakal nganti urip mulang, kabeh urip padha bengok-bengok babagan kamardikan, banjur padha golek wong kanggo ngapusi.
    1. +8
      April 22 2014
      Balt minangka sing pisanan mlayu menyang Kulon kanggo menehi handout. Saiki Moldova ana ing mburine kanggo cracker lan Ukraina ditarik nganggo tali, kaya centaur - sirah pengin, nanging sikil ora diidini.
      Umumé, SMERSH makarya banget "sopan" ing Ukraina! Akeh wong jahat sing slamet!
  19. Gagarin
    +5
    April 22 2014
    Aku ngaso kaping pindho ing Lviv, kutha ayu, wong normal ... ANA ...
    Apa propaganda sing wis ditindakake, kepiye media wis ngumbah otak wong, ora kena amnesti!
    1. +4
      April 22 2014
      Sing paling menarik yaiku sapa sing dipilih dadi wakil !!! Katurunan saka henchmen fasis lan zapadazhopolizov.
    2. +1
      April 22 2014
      Dikumbah 20 taun...
  20. Pendaftar
    +6
    April 22 2014
    LEBOKNO! CEPAT!

    Parade darmabakti kanggo Kamenangan Agung Rakyat Soviet ing perang nglawan fasisme,
    nglampahi 9 MEI ing kutha Lviv!

    Wong Sopan.
  21. +4
    April 22 2014
    Kabeh iki njijiki lan ala. Ora ana apa-apa kajaba jijik lan penumpang iki ora nyebabake aku. Lha saiki wayahmu, mlaku-mlaku. Nanging aja bungah banget, ora bakal suwe sampeyan ngatur tarian ing balung.
  22. zzz
    zzz
    + 13
    April 22 2014
    Ing macem-macem acara Dhiskusi ing televisi Ukrainia, wakil saka partai Svoboda terus-terusan ngomong sing padha ora ana hubungane karo fasis utawa, malah luwih, Nazi. Nanging, tumindak sing ditindakake dening Svoboda ujar liya.
    Dadi wektu iki, ing umum, sabab suci, reburial saka Sisa saka wong mati, partai Svoboda nguripake menyang coven Nazi.
    1. +2
      April 22 2014
      Dadi ing coffin Yarosh dumunung karo Yaytsenyuk ing ngrangkul, padha nggabungake menyang Eropah.
    2. 0
      April 22 2014
      Ngenteni sedhela, bajingan, lan dheweke bakal ngemas sampeyan ing kothak sing padha karo mbah kakungmu, henchmen fasis. Sampeyan bakal duwe Brody dhewe!
  23. +3
    April 22 2014
    Sejarah ora mulang apa-apa, nanging mung ngukum amarga ora ngerti pelajaran. (c) Vasily Klyuchevsky
  24. + 22
    April 22 2014
    Iki minangka simbolisme sing kudu digantung ing Lviv ..
  25. + 12
    April 22 2014
    Kita ngalahake makhluk ing ngisor Brody, kita bakal ngalahake dheweke saiki.
  26. kudwar68
    + 10
    April 22 2014
    Intine kabeh ana ing Ukraina Kulon ...
  27. Vrvarius
    +2
    April 22 2014
    Aku ora tau mikir yen idiocy iki bakal teka iki ... Aku maca bab kaya iki lan aku ngerti yen aku ora nesu, ora nesu, ora pracaya yen donya iki ayu.
    1. IGS
      + 15
      April 22 2014
      ora percaya yen donya iki ayu.
      -

      Donya iki pancen apik tenan.

      Lan ing kaca sing resik, saben bintik katon.
      Lan aja mikir yen Banderlog luwih akeh. Wis mesthi ana bledug, kadhangkala sampeyan mung kudu nindakake reresik umum.
  28. +1
    April 22 2014
    Roly, ora ngelingi kekerabatan! Panggonan sampeyan ana ing tong sampah sejarah, ing sangisore birch, ora, stake aspen tanpa jeneng, miturut nomer! Dikutuk ing salawas-lawase kanggo tumindak ala!
  29. +1
    April 22 2014
    Kayane ana menara ing kono ambruk. Haloperidol bakal nusuk kabeh ana ing kana. Nanging sing paling awon yaiku wong normal isih bakal metu kanggo ngrayakake, ing kene para maydaun bakal ngatur ontran-ontran.
  30. +1
    April 22 2014
    Anggota partai Svoboda, Lubomyr Melnychuk, nyathet yen Lviv minangka kutha Eropa, mula dheweke kudu melu ngurmati wong-wong sing tiwas nalika Perang Donya II, kaya adat ing praktik Eropa.

    wong munafik...
  31. +5
    April 22 2014
    Lan aku mikir yen kabeh iku adil!
    Wong-wong mau pancen prihatin amarga fasisme.
    1. +1
      April 22 2014
      Padha sungkawa kanggo awake dhewe!
      Undersizes iki bakal rauh golek piyambak ing panggonan sing padha karo leluhur spiritual lan nyata - ing kuburan. Nanging ora ana wong siji-sijia sing bakal nglairake sedhih kanggo wong-wong mau.
  32. 0
    April 22 2014
    LVIV minangka dump beracun gedhe ing UKRAINE.
  33. 120352
    0
    April 22 2014
    Aku seneng gagasan mindhah Parade Kamenangan saka Moskow menyang Lviv. Utawa bisa uga ana gunane kanggo nindakake latihan kanggo ngrampungake Nazi ing sarang? Soko kaya "Zarnitsa" kanggo wong enom 20-35 taun? Penerbangan kebangkrutan kita kayane bakal dipulihake, lan tanah kasebut, miturut sejarah, dadi duweke. Ing omah, kita bisa nindakake apa sing dianggep cocog.
  34. +1
    April 22 2014
    Ana sing maju, lan ana sing kudu mundur, mudhun, iki normal. Dheweke dadi bahan bakar kanggo kemajuan lan evolusi kita.
  35. 0
    April 22 2014
    Inggih, sing bener; yen iki mourning kanggo wong-wong sing tilar donya ing WW2, iku ateges kanggo prajurit Tentara Abang karo allies lan partisans sing tilar donya ing perang nglawan Nazisme, lan kanggo mayuta-yuta sipil Belarusians, Polandia, Rusia, Yahudi, Gypsies lan (dadakan) Ukrainians piyambak. sing mati ing tangan pasukan Nazi-Jerman lan sekutuné. Kabeh padha mati amarga perang iku, iki sungkawa kanggo wong-wong mau lan kabeh wong sing tiwas ing perang nglawan Wewelak coklat.
  36. +6
    April 22 2014
    Lan karo wong-wong iki kanggo golek kompromi? 9 Mei minangka liburan sing diakoni sacara internasional, lan kanggo wong-wong mau minangka dina mourning.
  37. Rubmolot
    +2
    April 22 2014
    Wong bodho ngganggu urip ora bodho...!!!

    Kanggo wong sing ora bodho!

    Generasi sing ora ngurmati urip leluhure - liberators saka mungsuh saka perang pungkasan, pantes mung siji bab - kasangsaran anyar saka Perang Anyar.

    Generasi sing kaya ngono ora nyebabake rasa getun.
  38. 0
    April 22 2014
    Sing bener, nyedhiyakake peti mati - ing Rusia 9 Mei minangka Dina Kamenangan.
  39. 0
    April 22 2014
    <<<Miturut keputusan Dewan Kutha, gendéra negara kanthi pita ireng bakal katon ing lurung-lurung Lviv tanggal 8-9 Mei.>>>
    Persis! Iki bakal dadi pangeling sing apik kanggo turunane Bandera sing durung rampung - fasis nasional modern kepiye ideologe, kabeh Bandera - Shukhevychs nyoba nggawe rezim fasis nasional ing Ukraina kanthi bantuan pembantaian para dissenters lan apa sing ditunggu-tunggu para pengikut modern!
  40. 0
    April 22 2014
    ya, lan ing gendera ireng tulis "negara tunggal")
  41. +1
    April 22 2014
    Dheweke mung lara banget, lan penyakit iki, ing tingkat genetik, wis ditularake kanggo wektu sing suwe. Elinga carane akeh goroh lan ngiyanati tanah iki wis katon. Dheweke ora nate duwe tanah air, mula, ibu lan kabeh. Dheweke isih ora ngerti apa sing ditindakake. Napa dheweke butuh integrasi Eropa iki? Sawise kabeh, ora ana wong sing waras sing bakal entuk manfaat babagan iki. Sawise kabeh, sampeyan bisa kanthi aman ngembangake negara lan kerja sama sanajan ing saindenging jagad, nanging kanthi dhasar sing padha, kanthi kamulyan. Mung saiki ora ana tembung lan konsep kasebut ing basa Banderlog! Ora bisa ditahan dadi sampah geyropy liyane, nanging mangan cookie.
  42. 0
    April 22 2014
    Negara sing lali sejarahe mesthi bakal ilang. Negara, negara, nanging ana negara kaya Ukraina Kulon, aku ora kelingan apa-apa. Galicia ana ing peran enem sing didilat bokong Austria, misale jek sing pahlawan ana, Aku kelingan ora dingerteni Andre Sheptytsky ideologist saka Bandera, kang padha introduce menyang pangkat suci. Gusti bakal remen karo kuwi. replenishment ing tentara wong mursid Ya, film menarik, carane Alexander Nevsky bakal ngalahake Sheptytsky ing pasuryan.
  43. MG42
    +7
    April 22 2014
    Foto cedhak kantor pravosekov ing Kharkov, sanajan PS wis ngrusak plakat pengetan iki.
  44. 0
    April 22 2014
    Duka langgeng...
  45. 0
    April 22 2014
    Aneh, aku nulis komentar, diklik add lan kabeh ilang ing endi wae. Apa iki wis kedadeyan karo kanca-kanca?
  46. +1
    April 22 2014
    rampung, aku isih ngenteni dheweke ngumumake cabang.
    pager lan lali.
  47. +3
    April 22 2014
    Dheweke ora duwe preian, nanging terus-terusan tangisan. Ya, lan lagu kabangsaan asline minangka requiem ...
  48. 0
    April 22 2014
    Keputusan sing kaya ngono minangka provokasi !! Wong-wong sing menang ora bisa diendheg dening nilai lan larangan Eropa gay sing padha!
  49. MG42
    +3
    April 22 2014
    Wakil wong Irina Farion saka <<kabebasan>> foto ing Carpathians cedhak cache
  50. +1
    April 22 2014
    Ayo padha nindakake, supaya padha mbukak, donya bakal weruh, lan kita ora duwe bukti.
  51. 0
    April 22 2014
    Ukrops nandheske ing saben cara sing simbol Soviet lan simbol fasis iku siji lan padha, nanging ngapura kula, iki plagiarism saka Chukhonians. Kanggo kula, Red Star iku Tentara Abang, yen sampeyan pengin Rusia. Swastika iku Jerman ing taun-taun kasebut lan ora liya. Aku ora mung siji sing duwe asosiasi kaya ngono.
  52. +1
    April 22 2014
    Nazi ora bisa muncul ing Lvov tanggal 9 Mei. Amarga Kulon ora weruh wong-wong mau ing kana. Lan ing kene ana subversif! ngguyu
    1. zzz
      zzz
      0
      April 22 2014
      Quote: siberalt
      Nazi ora bisa muncul ing Lvov tanggal 9 Mei. Amarga Kulon ora weruh wong-wong mau ing kana. Lan ing kene ana subversif! ngguyu


      Aku mikir bakal katon, lan provokasi ora bisa diendhani, nanging Kulon bakal nemokake alesan. Dheweke bakal nglukis swastika dadi lintang.
    2. MG42
      +3
      April 22 2014
      Iku angel ora sok dong mirsani penduduk Lviv kuwi karo tato kuwi >>
    3. MG42
      +4
      April 22 2014
      Ganti generasi Galician >>
  53. +2
    April 22 2014
    Ayo wong-wong mau mbungkus pita ireng ing saubengé, mesthi bakal migunani. Lan 9 Mei minangka preian suci KEMENANGAN KITA !!! Ora ana sing bisa ngrusak apik
  54. +2
    April 22 2014
    Lan sing saiki wani ngomong bab Ukraina united. Iki wektu kanggo wong-wong sing ngurmati memori saka bapak lan mbah kakungipun kanggo pindhah menyang Rusia. Sing ndedonga kanggo Hitler lan Bandera ing Eropah, supaya padha sirah. Lan kita isih nandhang sangsara kanggo Ukraina sing manunggal lan ora bisa dipisahake. Ora ana, Banderlogs kuwi wis numpes lan nggawe koloni AS. Lan uga padha bengok-bengok bab kamardikan.
  55. +3
    April 22 2014
    Lan bakal ana parade ing Sevastopol! Kajaba iku, segara lan darat!
  56. 0
    April 22 2014
    Kutipan: Andrey77
    Lan bakal ana parade ing Sevastopol! Kajaba iku, segara lan darat!

    - Aku uga pengin narik kawigaten aviation karo flyover sakteruse saka pasukan Maidan
    1. 0
      April 22 2014
      Secara teknis, ora ana pitakonan, nanging eselon kudu dikoordinasi tanpa nglanggar wilayah udara Ukraina. Maneh, peralatan lawas bakal diwenehi. Iku bisa, nanging perlu?
  57. 0
    April 22 2014
    Sing luwih maju, luwih akeh bukti sing dadi mokal kanggo wong normal karo Banderlogs manggon ing sangisore gendheng sing padha.
  58. 0
    April 22 2014
    gantung sing bener! elinga scum ing spring saka '45
  59. +1
    April 22 2014
    Padha bakal luwih akselerasi pamisah ing masyarakat Ukrainia. Kabeh apik. Minangka kudune.
  60. 0
    April 22 2014
    Padha mbuwang kayu bakar ing wajan dhewe. Ora apa-apa, kita bakal ngenteni nganti padha suar lan banjur kita sijine ing kono.
  61. +1
    April 22 2014
    I. Brodsky 1994 "Kanggo kamardikan Ukraina" http://www.proza.ru/2013/12/22/1118 (teks lengkap)
    "..... Ayo padha ngomong, karo ibu sing muni, menehi tandha ngaso kanthi tegas:
    Sugeng tanggap warsa, saha sugeng riyadi.
    Metu saka kita ing zhupan, ora kanggo sebutno - ing seragam,
    Telung huruf kanggo alamat, papat huruf ing sisih.
    Saiki supaya Hans ing gubug ing paduan suara
    Karo kutub padha sijine sampeyan ing papat balung, bajingan.
    Carane menek menyang daur ulang, supaya bebarengan, milih sup ing luwih asring,
    Lan mangan pitik borscht mung luwih manis.
    Pamit, urip bebarengan - wis cukup!
    Spit, utawa soko, ing Dnipro, Mungkin dheweke bakal muter maneh.
    Disdained bangga karo kita, minangka rame dikemas,
    Pojok-pojok lan dendam sing wis pirang-pirang abad ... "
  62. 0
    April 22 2014
    Aneh, iki abad kaping 21, nanging wakil-wakil rakyat sing "paling padhang" (politisi, seniman) terus-terusan, dadi ora sopan, tumindak ora kaya sundel sing prasaja (sing mayoritas), nanging kanthi sawetara jinis. saka pamer. Sampeyan njupuk buku teks sajarah (kajaba sing paling anyar), ana jawaban kanggo kabeh pangolahan lan fénoména, sampeyan ora perlu kanggo invent apa-apa, wis ditulis ing rinci apa sampeyan bisa njaluk piz..du..ley kanggo. Lan akeh tak daya liwat amben, nanging perlu liwat ABCBAR.
  63. 0
    April 22 2014
    Wong-wong mau isih padha sungkawa.
  64. Kelevra
    0
    April 22 2014
    !Lan pangguna uga, sing menehi plus kanggo topik!
  65. 0
    April 22 2014
    Nanging aku rumangsa dadi. Tikus kudu diwenehi dalan uwal. Remet makhluk iki metu saka tanah Rusia asli menyang reruntuhan, saubengé karo pager lan supaya padha nggawe negara dhewe ana. Tugas kita saiki yaiku ngunggahake wong lan ngukir tanahe bali menyang Rusia. Aku duwe perasaan sing saiki Lavrov lan Kerry ngrembug babagan carane lan ing sauce apa kanggo menehi iki kanggo donya. Supaya Amerika bisa nylametake pasuryane lan supaya Eropa ora krasa mudhun.
  66. 0
    April 22 2014
    Kutipan: Andrey77
    Lan bakal ana parade ing Sevastopol! Kajaba iku, segara lan darat!

    Aku bakal nambah kanthi ati-ati. Wis 4 owah-owahan penerbangan aku wis mirsani ing bandara ing preparation saka aerobatics liwat Sevastopol ing 9 Mei. Dheweke rencana kerja saka Primorsk-Akhtarsk. Yen kahanan sing ora dikarepake ora kedadeyan (maksudku acara ing sisih kidul-wétan Ukraina), sampeyan bakal weruh aerobatik sing ora kalah karo skuadron aerobatik Kubinka.
    Cedhak tanggal 1 Mei, mugi-mugi pungkasanipun saged ngecesaken kesiapan acara menika.
    Salam hi
  67. 0
    April 22 2014
    Lan aku teka munggah karo eksekusi kanggo junto-fasis lan YAROTYAGNISHENKO. Kelet tong minyak menyang kothong (sampeyan bisa nindakake iku tanpa ngarsane ngarep) lan njupuk BLANK. Ora ana ahli bedah bisa nyimpen sampeyan. Lan padha bakal nandhang sangsara kanggo dangu.
  68. 0
    April 22 2014
    oh, ninggalake wong-wong mau piyambak.. Lvov ana Soviet ana mung 2 taun, ora pahlawan saka kutha lan ing umum dadi misuwur mung kanggo kasunyatan sing ora nyerah marang Bogdan Khmelnitsky (Mangkono, iku ora Ukrainia, nanging Polandia. kamulyan)
    Apa sing bakal dijupuk saka wong miskin? Kutha dhewe ayu ing gaya Kulon (Katolik). Umume wong apik, nanging kabeh sing bisa dirungokake yaiku bosok ... Para veteran mbokmenawa wis ditransfer - mula ora ana sing bisa ngomong. Lan saka ngendi para veteran?
    Ayo padha nindakake apa sing dikarepake - mung urip ing pariwisata. Sawise Maidan lan liya-liyane, wong-wong kita kurang lelungan menyang Lvov, wong Rusia mung mlebu ing tank, lan wong Belarus uga. Iku kutha Eropah ... lan kanggo Eropah mung ana wisata tank.
    Ing tanggal 10 April, kita duwe gendéra komunis sing digantung bebarengan karo gendéra kutha. lan bakal 9! lan 8.
    Dheweke uga janji parade. Levitan bakal siaran cedhak Unknown. Nanging, dheweke ngomong kaya ngono.
  69. 0
    April 22 2014
    nanging saiki Lvov wis beda nilai, mung nada razorbatsa kepriye ing kabeh prosesi obor padha bisa bebarengan NATKSKI.P.I.D.O.R....KOLOMOSKIE yaiku [bgoselected] Apa kanca-kanca iki tenan nyawiji [tresno] kanggo wong Rusia..... ....
  70. Ork-78
    0
    April 22 2014
    Inggih, jancok wong!
  71. skifo
    0
    April 22 2014
    isin ing siji tembung!
  72. 0
    April 22 2014
    Lviv minangka kutha Eropah, mula kudu melu ngurmati wong-wong sing tiwas nalika Perang Dunia II, kaya sing umum ing praktik Eropa.

    1. Lviv dudu kutha, dudu desa, iku inkubator kanggo roh-roh jahat. Sayange kanggo sawetara wong normal sing manggon ing kana lan ora nandhang kadurjanan perang - ora dhewe utawa sedulure, anak lan putu.
    2. Ing laku Eropah, iku adat kanggo ngrameke tentrem meh kapisah ing 8 Mei. rampung dina sadurunge karo Nazi. Dina sabanjure, ing panjalukan Stalin, tumindak nyata liyane nyerah tanpa syarat saka Nazi ditandatangani. Nalika aku ngerti, kamenangan kaping pindho saka wong-wong Soviet ora ngganggu keturunan fasis utawa keturunan sekutu. Nah, muspra... ayo dielingake...
    3. Aku ngerti yen ana wong liya sing 9 Mei minangka dina susah. Lan sayang banget yen jumlah non-manungsa saya mundhak. Jamur fasis nyebar maneh. Iki elek, nanging mbah kakung kita wis nuduhake apa sing kudu ditindakake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"