Apa Turchinov bisu babagan?

90
Sajrone patemon karo Wakil Presiden AS Joseph Biden, speaker sing ditunjuk dening Verkhovna Rada lan ing wektu sing padha dadi Présidhèn Ukraina Oleksandr Turchynov nuduh ing sisih kidul-wétan Ukraina nglanggar Kesepakatan Geneva. Turchynov ujar manawa ing Kramatorsk, wong-wong sing diarani separatis njupuk sandera sawetara petugas polisi ing gedung departemen urusan internal lokal. Tembung Turchinov dipetik dening kantor berita "Kabar RIA".

Apa Turchinov bisu babagan?


Turchynov ujar manawa ing kahanan saiki, Kyiv bakal "tumindak kanthi cekap." Ing jaringan sosial, pratelan kasebut dening presiden Ukraina sing nyatakake diri wis dipoyoki. Pangguna nyathet yen panguwasa Ukrainia mung bakal tumindak kanthi cekap saiki, apa tegese Kyiv negesake kekurangane, ditampilake sadurunge kunjungan Biden?

Warta "Telegraf" laporan sing bangunan polisi tetep ing tangan panyengkuyung saka federalization saka Ukraina, nanging ora ana alangan kanggo karya policemen.

Acara sing kedadeyan ing sisih kidul-wétan negara kasebut nyebabake kasunyatan manawa para wakil saka Verkhovna Rada nyatakake panjaluk supaya Turchynov lan Avakov, sing nyebut awake dhewe Menteri Dalam Negeri, mundur.

Ing saluran udara "112" ana crita ing ngendi wakil Yuri Karmazin nuntut saka Arsen Avakov lan Alexander Turchinov sing saiki nulis mundur.

Sauntara kuwi, unit nasionalis radikal sing didhukung Kyiv terus nambah jumlahe ing wilayah Lugansk lan ing Donbass. Miturut portal kasebut "Musim semi Rusia" ing wilayah Luhansk (Republik Luhansk), polisi nahan wong enom sing lara selesma gaman lan sertifikat Persaudaraan Prajurit UPA. Interogasi pisanan nuduhake yen wong enom ora bakal tumindak piyambak. Turchinov ora ngandhani Biden babagan kasunyatan neo-Nazisme sing akeh banget lan nyengkuyung para radikal ing Ukraina.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    90 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 15
      April 22 2014
      Babagan kasunyatan manawa ana kewan alus lor manggon ing omahe! ombenan
      1. + 11
        April 22 2014
        Kutipan saka fregina1
        Babagan kasunyatan manawa ana kewan alus lor manggon ing omahe! ombenan

        UKURAN GIANT!
        1. +4
          April 22 2014
          Lan uga banget ditemtokake, pinter, wani lan sopan! Lan dheweke ora seneng ngapusi lan Bandera mambu ...!
        2. +9
          April 22 2014
          Kutipan saka: serega.fedotov
          UKURAN GIANT!
        3. Validator
          + 26
          April 22 2014
          Nasib sub-pind-osnik ing Ukraina
          1. Komentar wis dibusak.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. Komentar wis dibusak.
      2. +7
        April 22 2014
        Kutipan saka fregina1
        Babagan kasunyatan manawa ana kewan alus lor manggon ing omahe! ombenan
        1. +8
          April 22 2014
          wong karo senjata edged lan certificate saka Persaudaraan saka UPA Warriors.

          Wit-wit cemara!!!iki sekte!!!wassatDadi saksi UPA!!!wassat
          Sementara!!!

          Turchynov ujar manawa ing kahanan saiki, Kyiv bakal "tumindak kanthi cekap."

      3. +2
        April 22 2014
        ngrasa fagot cedhak mburi.
        1. +1
          April 22 2014
          Kutipan: dmitrich
          ngrasa fagot cedhak mburi.

          Piye carane sampeyan dadi ambigu! aran
      4. + 11
        April 22 2014
        Asumsiku:
        Apa Turchinov bisu babagan?

        Turchin mlaku, staggering
        Srengenge aku lunga.
        Inggih, ing kene pungkasane urip.
        Aku bakal mati kaya asu.
        ngguyu wassat
        1. +3
          April 22 2014
          Quote: Cilik Muk
          Asumsiku:
          Apa Turchinov bisu babagan?

          Turchin mlaku, staggering
          Srengenge aku lunga.
          Inggih, ing kene pungkasane urip.
          Aku bakal mati kaya asu.
          ngguyu wassat

          Kabeh geng Leica iki ngrusak Ukraina.
    2. + 11
      April 22 2014
      Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.
      1. + 10
        April 22 2014
        Kutipan saka WIN969
        Raine kaya bokong, njijiki dideleng

        Lan nalika dheweke isih ngomong karo wong Ukraina ing TV, dheweke pungkasane duwe papan skor sing serius lan langsung bodho nganti medeni. ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +7
        April 22 2014
        Kutipan saka WIN969
        Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.

        Inggih, ana f.o.p.k.i. sing malah apik banget dideleng, ora kaya raine!
        1. +3
          April 22 2014
          Pasuryane tansah ora dicukur) ora tau becik dideleng))
          hornbeam
          1. 0
            April 23 2014
            Litsozhopka lan ing mratelakake panemume karo wasir internal.
        2. +2
          April 22 2014
          Kutipan: Oleg147741
          Inggih, ana f.o.p.k.i. sing malah apik banget dideleng, ora kaya raine!

          Ing tembung liyane: -Aja ngenyek J.O.P.Y. mbandhingake kuwi nglirik
      4. +6
        April 22 2014
        Kutipan saka WIN969
        Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.

        Kanggo parade gay bakal nindakake ngguyu
      5. +4
        April 22 2014
        Kutipan saka WIN969
        Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.

        Kanggo iku, miturut dheweke, dheweke wis siyap mimpin parade gay ing Kyiv sawise 25 Mei, mula penampilane cukup cocok kanggo iki!
      6. 0
        April 22 2014
        Tren Gayrop.
      7. DimychDV
        +3
        April 22 2014
        Lan sakperangan alesan, setengah saka pandhita sektarian duwe pasuryan sing kaya ngono. Kita duwe wong ing kutha. Ora muspra yen Kuraev dadi misionaris kanggo Ortodoks: rong atus sekte setengah persen populasi bakal ngapusi sampeyan - lan sampeyan ora bakal duwe Ortodoks, utawa Rusia, utawa ... apa wae. Lan isih mlaku-mlaku kanthi pasangan lan nganggo koper sing padha. Aku seneng bejat wong.
        - Halo! Apa sing sampeyan tindakake ing kene?
        - Aku ngenteni bis.
        - Apa?
        - Iki. - Aku njagong mudhun lan ninggalake.
        1. +2
          April 22 2014
          Lan aku langsung duwe counter: yen sampeyan nggawa ampas pseudo-religius saka sikilmu, sampeyan bakal entuk disonansi kognitif lan dadi wegah lan pengin ngobrol. Kadhangkala padha begja, nanging biasane mlayu.
          Sawise mbah putri lan cah wadon getih-lan-susu mulih, aku arep teka ing Gru enom, lan sampeyan tuwa nangis, iku ora pantes nyekel lilin. Pranyata teleportasi ana.
      8. 225 teh
        +1
        April 22 2014
        Kutipan saka WIN969
        Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.


        Lan tengkorak iku ala, tindak ing sudhut. Mungkin ibuku ninggalke nalika isih bocah ...
        1. +1
          April 22 2014
          Kutipan: 225chay
          Lan tengkorak iku ala, tindak ing sudhut. Mungkin ibuku ninggalke nalika isih bocah ...

          Aha! Link pungkasan ing rantai acara sedih yaiku emban sing dhuwur lan lantai watu!
      9. +2
        April 22 2014
        Kutipan saka WIN969
        Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.

        Kanggo wong Eropa gay, imam lanang sing paling akeh sing kita deleng
    3. +2
      April 22 2014
      Amarga ana apa-apa kanggo please Lamb utusan lan sampeyan kudu sijine pasuryan apik ing game ala. Sawise kabeh, dheweke ngerti yen dheweke bakal digabung dadi Bily. Dadi dheweke nyoba kanggo nundha pungkasan karya pastoral. Sanajan, malah dewa sektarian ora fraer, dheweke ndeleng kabeh hi
    4. RUS
      +4
      April 22 2014
      Turchinov ora ngandhani Biden babagan kasunyatan neo-Nazisme sing akeh banget lan nyengkuyung para radikal ing Ukraina.

      Lan kenapa dheweke kudu nyritakake iki, sawise kabeh, anak-anake lan proyek Amerika sing lengkap, Biden dhewe bisa ngandhani Turchinov babagan wong neo-Bandera.
    5. +1
      April 22 2014
      Wakil Yuri Karmazin nuntut Arsen Avakov lan Alexander Turchinov nulis mundur saiki.

      lan alternatif, putra, geese
    6. tnship2
      +1
      April 22 2014
      Kanthi pasuryan sing pinter kaya wong tani ing foto, dheweke biasane nindakake perkara sing bodho.
      1. +4
        April 22 2014
        Wong sing buta huruf biasane difoto karo buku ing tangane. Lan siji iki - ing foto tansah karo pasuryan serius banget.
        Komentar sing superfluous.
    7. Gagarin
      +5
      April 22 2014
      Dheweke mung ngerti yen dheweke ora seneng dadi REVOLUSIONER!
      Kutipan saka WIN969
      Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.
    8. +4
      April 22 2014
      Turchinov ora bakal ngomong sing bener! Dheweke dudu jinis wong sing ngandhani bebener langsung. Nanging fabrications, outright goroh, iki, please, karo seneng banget. A boss fasis Ukrainia nyata.
      1. + 34
        April 22 2014
        Quote: Raksasa Pikiran
        Turchinov ora bakal ngomong sing bener!

        Lan iku ora bener, yen dheweke ngomong sing bener)
        1. 0
          April 22 2014
          Aja jancok dhewe!!! Punika wacana!
        2. +5
          April 22 2014
          Kanggo wong, bebener iku nalika sampeyan bisa Cut sawetara dhuwit kanggo tembung. Ketoke, saiki negara generously mbayar wong ing advance - kang nyoba karo kuat lan utama.
          1. +1
            April 22 2014
            Quote: Petugas cadangan
            Kanggo wong, bebener iku nalika sampeyan bisa Cut sawetara dhuwit kanggo tembung. Ketoke, saiki negara generously mbayar wong ing advance - kang nyoba karo kuat lan utama.

            Ing kasunyatan, Amerika nggawe sawetara jinis madhouse saka Ukraina.
      2. 0
        April 22 2014
        Sauntara kuwi, unit nasionalis radikal sing didhukung Kyiv terus nambah jumlahe ing wilayah Lugansk lan ing Donbass.

        Ing kasunyatan, Amerika ngupaya divisi Ukraina.
    9. +3
      April 22 2014
      Ditilik dening kasunyatan manawa jumlah mata-mata sing kejiret ing tapel wates karo alun-alun (mowing ing sangisore wong sing ora duwe omah, pengungsi, lan liya-liyane) wis tambah ing wilayah Rostov! Cacahe wadyabala sing ngempet ing tapel wates karo jarak saperangan puluhan kilometer saya tambah akeh. , lan ora ringkih! Aku mikir WE PAncen ana ing ambang GRAND SHUKHER! Pasukan kita ngenteni provokasi (lan misale jek referendum ombenan ) Lan misale jek Pembaptis ngerti kabeh kanthi sampurna! Mung kekurangan kegiatan analitis ngidini sampeyan nemokake dalan metu! Ora suwe, pahlawan kita Maidan, sing wis nyedhiyakake butik wanita ing Kyiv, bakal mbaleni prestasi Kerensky!
      1. +1
        April 22 2014
        Lan bakal ana panjaluk kanggo dheweke nganggo rasukan kaya ing GEYROP !!!!!
    10. +2
      April 22 2014
      Nanging, ora muspra yen ana ilmu kayata fisiognomi. Lan ing ngendi wong-wong Ukrainia katon lan apa sing dikira, ndeleng pasuryane para pemimpin saiki?
    11. kudwar68
      +7
      April 22 2014
      Ya, raine isih padha, iki grimis asline! wassat
      1. +5
        April 22 2014
        Tak delok sak tenane iki dudu rai babar pisan, nanging ana sing ngelingi aku, kadang aku ngeruk.
      2. +2
        April 22 2014
        Tutupen cangkeme nganti mabur..... kue
      3. +7
        April 22 2014
        Kabeh saka siji inkubator. ya
      4. Daemon
        +2
        April 22 2014
        Panjenenganipun ngelingaken kula saka wong, nanging z.a.l.u.p.u. yen sampeyan mbusak kuping;))
    12. ken
      + 13
      April 22 2014
      Eh, sampeyan ora bakal nguber - akting. presiden kanggo murah!!!!!
    13. MG42
      + 25
      April 22 2014
      Apa Turchinov bisu babagan?
      1. +2
        April 22 2014
        Padha bakal digantung apik ing dasi iki!
        1. 0
          April 22 2014
          "dimdimich71 SU Dina iki, 18:02 ↑

          Dheweke bakal digantung kanthi apik ing dasi iki!"


          Yen mung dheweke ora duwe wektu kanggo mangan ...))))))))))
    14. +1
      April 22 2014
      Turchinov ora ngandhani Biden babagan kasunyatan neo-Nazisme sing akeh banget lan nyengkuyung para radikal ing Ukraina.

      Aku seneng karo mutiara Biden ... Dadi ing Timur kabeh wong nindakake perkara sing bener ... eseman
      "Aku pengin nggusah sampeyan kanggo terus apa sing dilakoni. Kita weruh kelompok ing Ukraina sing padha ngumpul ing squares ibukutha, lan kang mbuwang mati pamaréntah, mratelakake demokrasi, "ujare.
    15. + 26
      April 22 2014
      Wektu kanggo tumindak enggal 9 Mei..! Simbah kakung lan mbah kakung sing wis tiwas ora bakal ngapura kita! (Aku meneng babagan para veteran Perang Dunia II sing isih urip)
      1. +6
        April 22 2014
        Nanging pancen menarik banget kanggo nonton Parade Kamenangan ing Kiev taun iki. Nalika aku ngerti, Rada durung ngetrapake hukum babagan ngganti jeneng preian resmi ing Ukraina.
        1. +3
          April 22 2014
          Kutipan saka Espado
          Nanging pancen menarik banget kanggo nonton Parade Kemenangan ing Kiev taun iki.

          Parade apa?! Wis suwe ora ketemu! sadurungé, paling padha ngatur prosesi para veteran menyang Flame Langgeng, padha nyerahke kembang, lan ana, wis ing bukit Dnieper ing Taman Kamulyan, pawon lapangan nunggu wong-wong mau, lan 100g saben.
          Orkestra diputer ... KABEH!!! Lan malah banjur, padha dijaga saka "pemuda progresif karo Bandera"
          Yen 9 Mei ora dibatalake minangka preian, i.e. dina libur, iki ora ateges sing soko bakal dianakaké solemn.
          Paling apik, dheweke bakal ngucapake selamat ing TV. adhep-adhepan karo kincir angin kebak karo ...
          1. +1
            April 22 2014
            Ing Kyiv, parade Kamenangan pungkasan dianakaké ing taun 1990 (partisipasi), ing taun 1991 dianakaké pawai para veteran. Bebarengan Krasnoarmeiskaya, banjur, luwih ing Khreshchatyk, menyang Square Eropah saiki. Lan saka sisih uverniset, yen memori sandi serves kula tengen, wong Bandera padha stomping. Aku wedi salah, mbok menawa aku wis lali, yen ana sing kelingan, refresh.
          2. +1
            April 22 2014
            Quote: Egoza
            Parade apa?! Wis suwe ora ketemu!

            Sayange para veteran, saiki wis nasibe, apa sing diperjuangake, siji takon, aku pengin percaya, mbok menawa paling sethithik bakal slamet nganti bali eling.
        2. +1
          April 22 2014
          "Mirsani" bisa uga menarik ... Nanging muni ... piye wae arrogant, sinis.
        3. 0
          April 22 2014
          Putin bakal dadi tuan rumah Parade Kamenangan
      2. +1
        April 22 2014
        Quote: MIKHAN
        Wektu kanggo tumindak enggal 9 Mei..! Simbah kakung lan mbah kakung sing wis tiwas ora bakal ngapura kita! (Aku meneng babagan para veteran Perang Dunia II sing isih urip)


        Sampeyan ora bakal nindakake apa-apa dhewe - ora ana sing bakal nindakake apa-apa kanggo sampeyan.
    16. Vrvarius
      +3
      April 22 2014
      ora duwe otak, biasa-biasa wae, ngapusi, pengecut, kulit rusak. mung likuidasi sing bakal mbantu ...
      1. +2
        April 22 2014
        Sampeyan ora bener politik, dear. Ora liquidation, nanging lustration - ing pangertèn saka chandelier ing sirah ..
        1. +1
          April 22 2014
          pasuryan sing luwih apik babagan meja
    17. + 21
      April 22 2014
      Apa maneh sing bisa dikandhakake, Turchilla Turtle?
    18. +7
      April 22 2014
      Inggih, hrystoseller, Bidens, Nulands, Ashtons sampeyan nulungi sampeyan! ??
      1. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka: mig31
        Panjenengan Bidens, Nulands, Ashtons mbantu Toby!??

        tapi opo maneh kue, roti, garing... sedulur
    19. +3
      April 22 2014
      Vooot, dheweke wis tekan titik yen Rada dhewe njaluk mundur saka salah sawijining junta utama.
    20. +2
      April 22 2014
      Sing serius, mbok menawa arep ngomong apa-apa, nuwun sewu cangkeme rame, lungguh ing.
    21. +1
      April 22 2014
      Perang ora poker ! Sampeyan ora bisa ngumumake kapan wae! Perang iku... perang! (C) Grigory Gorin "The same Munchausen" (screenplay)
    22. +3
      April 22 2014
      Nanging Yatsenyuk "nandhani" awake sadurunge Biden, kaya sing dikarepake dening nasib sistem transportasi gas, minangka salah sawijining tidbits saka apa sing isih bisa dicobi:
      Perdhana mentri nyathet yen Ukraina butuh investasi ing sektor energi: "Tanggepan paling apik kanggo ketergantungan energi Ukraina ing Rusia bakal ana investor Eropa lan Amerika ing Ukraina."
      "Kita uga siap nimbang masalah operasi gabungan lan modernisasi sistem transportasi gas Ukraina," Yatsenyuk nandheske.
      Aku ora mangu-mangu yen ing mangsa ngarep Yatsenyuk bakal menehi tawaran kanggo pelanggan Amerika sing mung ora bisa nolak.
      Aku elinga carane ing Kyiv ing siji wektu padha nolak usulan-usulan Russian kanggo sistem transportasi gas.
      1. +4
        April 22 2014
        Kutipan: 51064
        Nanging Yatsenyuk "mriksa metu" ing ngarepe Biden,

        Yatsenyuk njaluk Biden kanggo investasi Amerika, lan Biden mangsuli - sampeyan isih durung ngatasi korupsi!
        Ora ana apa-apa, warga Biden, enggal, kita bakal ngalahake korupsi, lan kita bakal ngganti kabeh kompiler!

        http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fvofGn6f4hE
    23. +5
      April 22 2014
      yen para wakil saka Verkhovna Rada nuntut supaya Turchynov lan Avakov, sing nyebut awake dhewe Menteri Dalam Negeri, mundur.
    24. +5
      April 22 2014
      “Ya, kowe sapa, asale saka ngendi?”
      Pasukan njupuk pecut ...
      "Mabuk..., ayo, mabuk,
      Lan ora ana sing bisa dicritakake ... "

      Sarujuk - kudu ditindakake. Tembung sampeyan dudu sing duwe - ilang. Lan "Berkut" kanggo njaluk bantuan ora kabeh miturut konsep maling Panjenengan. Wong mbela tanah air, lan sampeyan klelep ing de..me, lan malah sijine wakil paling apik saka wong ing dhengkul. isin...
    25. + 10
      April 22 2014
      Nalika Stream Kidul bakal rampung! Miller, Putin, lan sawetara kanca bakal ngombe sampanye lan, sawise mbukak tutup anyar, bakal nggawe sing lawas! Lan projectionist syuting kabeh iki banter nandheske: "Kabeh film wis rampung, ora bakal ana sanak! ayo REVERSE BUY ing Jerman!
    26. +3
      April 22 2014
      Wakil Yuri Karmazin nuntut Arsen Avakov lan Alexander Turchinov nulis mundur saiki. Di hitung uhhhhhh!!!!
      1. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka: slavik_gross
        Wakil Yury Karmazin

        Apa Karmazin wis dadi wakil? Ya, dheweke bali menyang papan sing kosong ...
        Nanging ing kene dheweke pinter lan licik! Dheweke ngerti yen Avakov ngaku yen serangan ing Mariupol marang wong sing ora duwe pertahanan ditindakake dening grup GRU Rusia, mula Federasi Rusia bakal nggawe klaim kasebut kanggo fitnah sing kabeh BP, bebarengan karo pemerintah, bakal njagong ing bunk. suwe banget. Mula dheweke kesusu nyingkirake wong-wong sing kebangeten.
    27. +2
      April 22 2014
      Oh, kepiye Maidan kedadeyan ing wektu sing salah. Dheweke mesthi ngenteni 9 Mei kanthi medeni. Dheweke bisa uga nganggo pita St. George (ora ana kasus, ora ngidini, mung sampeyan bisa nuduhake saka kadohan, ing bangsal No. 6, minangka psikoterapi lan ngobati penyakit sing diarani maydaunisme). Nanging sak tenane, yen dheweke urip kanggo ndeleng Dina Cahya, dheweke bakal menyang PR karo wong-wong mau (kanthi perlindungan, mesthi). Miturut cara, salah siji warga Donbass wis menehi wong cukur kanggo cukur, luwih mbebayani.
    28. Tanechka-pinter
      +4
      April 22 2014
      "bakal" tumindak cekap ". Ridicule-ridicule, nanging sawise katon saka pejabat Amerika kuwi ing sisih kidul-wétan, getihen dumadi. Padha ora weruh tentrem tanpa getih acara ing Ukraina. Iku ora ngagetne sing ing donya ngendi kuwi American peacekeepers mlaku. kerusuhan ora bakal rampung
    29. +4
      April 22 2014
      Kutipan saka fregina1
      Nalika Stream Kidul bakal rampung! Miller, Putin, lan sawetara kanca bakal ngombe sampanye lan, sawise mbukak tutup anyar, bakal nggawe sing lawas!

      Aku rumangsa yen "sungu ing Kulon" bakal nglawan Aliran Kidul.
    30. +2
      April 22 2014
      Paling kamungkinan nalika lair dheweke Durchinov
      1. alex 241
        +3
        April 22 2014
        Pengusaha Kazakh mbukak safari Ukraina kanggo nanggepi statement dening pimpinan wilayah Dnipropetrovsk babagan ganjaran kanggo nyekel aktivis pro-Rusia.

        Taychibekov ngandika ing jaringan sosial sing bakal mbayar yuta rubles kanggo sapa sing nyekel utawa ngilangke gauleiter wilayah Dnipropetrovsk Igor Kolomoisky.

        Ing wektu sing padha, Taychibekov nampilake dhaptar kabeh perusahaan sing diduweni utawa diduweni bebarengan karo Kolomoisky. Taychibekov, sawise nampa bukti, janji bakal nransfer "hibah, ragad, bonus" menyang kertu bank.

        Ing wektu sing padha, pengusaha Kazakh nyetel watesan wektu kanggo ngrampungake tugas kasebut. "Musim mburu", kaya sing ditulis Taychibekov, mbukak nganti 1 Mei taun iki.

        Sadurungé, Wakil Igor Kolomoisky Boris Filatov ngumumake cara anyar kanggo nglawan aktivis pro-Rusia. Kanggo saben wong sing diarani ijo sing ditangkap, Filatov janji 10 dolar AS.
        1. + 11
          April 22 2014
          Ya wis...
        2. 0
          April 22 2014
          Kutipan: alex 241
          Taychibekov ngandika ing jaringan sosial sing bakal mbayar yuta rubles kanggo sapa sing nyekel utawa ngilangke gauleiter wilayah Dnipropetrovsk Igor Kolomoisky.

          Ngormati Taychibekov, dheweke ngelingi carane bapake lan mbah kakung nylametake MOTHERLAND saka Nazi.
    31. +2
      April 22 2014
      wong lanang bakal klelep ing getih, ing bab utama iku kanggo terus metu, lan ana kita. teka ing wektu!
      1. +1
        April 22 2014
        Lha, kaya wong Bandera arep nyemplungake wong Yahudi ing getih .... dheweke. Kalomoisky ora prihatin???
    32. +1
      April 22 2014
      Dheweke lan Yatsenyuk wis suwe tekan tingkat incompetence Peter.
    33. +4
      April 22 2014
      ... Nanging, apa syaraf kuwat dibutuhake kanggo ngrungokake kabeh iki.

      Warta liyane - dheweke mutusake kanggo modernisasi pipa gas lan ngajak EU lan AS kerja sama.

      Kepiye carane menehi jeneng supaya teks ora dipotong?

      Sampeyan perlu kanggo nyelehake pipa ing sisih kidul kanggo nyuda feeders
      1. +1
        April 22 2014
        Ora perlu dipeksa. Pateni pipa ing pinggiran lan ngenteni nganti dheweke takon sampeyan.
    34. +1
      April 22 2014
      Turchinov lan K nyiapake jaket kacang kayu...
    35. ken
      + 11
      April 22 2014
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      1. 0
        April 22 2014
        Aja tenang! Sampeyan ora bakal tenang ing salawas-lawase !! MENENG!
        1. +5
          April 22 2014
          Ngapa ora? Sampeyan uga bisa tenang. Langgeng. Aku ora mikir akeh sing mbantah.
      2. 0
        April 22 2014
        Quote: ken
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Slavyansk dadi lambang perlawanan marang Nazi. Kutha iku pahlawan. Slavs kudu ora tiba ing perjuangan bangsawan nglawan Nazi.
    36. +2
      April 22 2014
      Aku duwe pakurmatan kanggo kenalan karo Pan Turchinov ing taun 1988. Banjur dadi sekretaris panitia kutha Dnepropetrovsk LKSMU kanggo ideologi lan nyanyi lagu sing beda banget. Ya, lan dibedakake dening toadying lan arrogance. Aku ora ngira yen wis akeh owah-owahan wiwit iku. Lan dheweke katon luwih apik tinimbang saiki. Iki sing nyebabake kerja keras kanggo kabecikan rakyat. Saben uwong bisa ndeleng foto lan nggawe manawa. Bengi ora turu, kurang gizi, kobong saben dina ing karya. Aja melu politik, bocah-bocah, yen ora kaya pakdhe iki ...
    37. +8
      April 22 2014
      Impen carane njaluk menyang sistem iki.
    38. +3
      April 22 2014
      Serun Biden, dipakani Turchinov nganggo purgen!Dadi meneng wae ....... wedi karo Abasratzo!
    39. +2
      April 22 2014
      Miturut pendapatku, "wong suci" iki menengyen pengawetan Ukraina minangka negara dudu bagean saka rencana junta lan bendarane.
      Pemisahan Ukraina yaiku apa sing dibutuhake Amerika miturut pendapatku - ketegangan wis digawe, industri kasebut kanthi aman menyang op, wong-wong dipérang, kaya negara kasebut, dadi rong pihak sing nentang. (bagian kulon utamane duwe masalah sirah) lan sisih wétan mung ora pengin manggon karo Nazi lan Feed wong(arep metu kanggo rapat umum ing akhir minggu lan sawise kerja kanggo sebagian besar).
      Lan iki mung bisa ditindakake yen wong-wong mau rampung munggah lan ora nggulingake junta.
      Elinga apa sing diomongake Putin babagan nggawe keputusan babagan Crimea: ............. nalika aku weruh yen wong-wong metu ......
    40. +2
      April 22 2014
      Kutipan saka WIN969
      Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.

      Lan ngandika saka dheweke!
    41. +2
      April 22 2014
      Yen ana metastase Borjomi lan yodium ora bakal mbantu.
      Nasionalisme lan fasisme ora bisa diobati nganggo bledug.
      Elinga Mei 1945 - iki mung resep.
    42. +1
      April 22 2014
      Pendeta, miturutku, wis ganti popok saben dina.. (bumi kobong ing sikile junta..) Junta saiki mbebayani banget ... Sampeyan kudu waspada! Iku ora kanggo apa-apa sing dhuwur kasur toppers ngunjungi Kyiv ing jambs ..!
    43. RUSIA
      -14
      April 22 2014
      Saben RUSIA! Kudu ngalahake KOKHLOV BANDEROVTS SHUKHEEVTSEVS! Ukrainia!
    44. RUSIA
      0
      April 22 2014
      KITA BAKAL BANDING KITA !!!!!!!!
    45. RUSIA
      -1
      April 22 2014
      KAZAKH KITA NGGAK ANGIN NENG Endi!!! Ngalahake FASIS!
    46. RUSIA
      -2
      April 22 2014
      TURCHINS MISKIN IKI I TSENYUK WANITA MISKIN KARO laba-laba lan kaya wong-wong mau karo wong-wong mau, kita ngrusak FASHIK-FASHIK MISKIN INI.
    47. +2
      April 22 2014
      tenan! Pasuryane Turchinov kaya bajingan gay saka Eropa gratis! Sing mung ditinggal kanggo tamparan ing bokong iki !!!
      1. alex 241
        0
        April 22 2014
        Wong lanang goleki apa sing ditemokake! PMOP "Berkut" benteng katentreman negara!!!
        Ponsel lan alamat omah Turchinov, Yatsenyuk, Tyagnibok lan Klitschko. Ayo padha ngerti apa sing dipikirake wong!

        Kita, pedunung Ukraina, bosen karo kekacoan sing kedadeyan ing tanah air kita. Panguwasa Kyiv, ing pasuryan saka terwelu, pandhita lan perusahaan, nindakake edan lengkap, ora gelem ngrungokake wong biasa.

        Amerika Serikat lan pravoseki saka panguwasa Kyiv luwih cedhak saka setengah negara. Apa sing dikira, sawise ngrusak wilayah industri, banjur urip kanthi tetanèn?

        Amarga kasunyatane yen junta Kyiv ora gelem ngrungokake rakyat saka karsane dhewe. Kita nuduhake ponsel lan alamat omah Turchynov, Yatsenyuk, Tyagnibok lan Klitschko.

        Ayo padha ngerti apa sing dipikirake wong. Nelpon kabeh sing duwe soko lan ing wangun apa ngomong!

        1) Oleksandr Valentinovich Turchinov m.Kyiv, Protasiv Yar, 8, apt. 120, m. Kyiv, st. Kotsiubinsky, 2, apt. 17, m. Kyiv, B.Khmelnytsky str., 39, apt. 42, Telp. +380672677777, Telp. +380684016437

        2) Yatsenyuk Arseniy Petrovich - wilayah Kiev, distrik Vyshgorod, desa NovіPetrivtsi, "LazarevSad", bud. 73, m. Kyiv, st. Riznitska, 8, apt. 17, telpon +380673296740

        3) Tyagnibok Oleg Yaroslavovich m. Kiev, vul. Zhylyanska, 59, apt. 726, telpon +380504306843

        4) Klitschko Vitaliy Volodymyrovich. Kiev, st. B. Khmelnitsky, 30/10, apt. 20, telpon +380504698836
        1. +1
          April 22 2014
          Kutipan: alex 241
          Ponsel lan alamat omah T

          Aku ora ngerti carane mobiles ana, nanging iki alamat ... ya, padha duwe luwih saka siji apartemen, lan luwih saka siji "omah musim panas" kasedhiya. Supaya sampeyan bisa nggoleki kanggo dangu.
    48. +2
      April 22 2014
      Kutipan saka fzr1000
      Nanging, ora muspra yen ana ilmu kayata fisiognomi. Lan ing ngendi wong-wong Ukrainia katon lan apa sing dikira, ndeleng pasuryane para pemimpin saiki?

      Aku kelingan cangkir Yeltsin, dheweke duwe ekspresi kaya wis mangan tong sampah.
    49. +1
      April 22 2014
      Apa Turchinov bisu babagan?


      Babagan dadi M.U.D.A.K.?
    50. 0
      April 22 2014
      "Deputi Verkhovna Rada nuntut Turchynov lan Avakov, sing nyebut awake dhewe Menteri Dalam Negeri, mundur."

      Oh tenan? Lan swarane Rada ngethok. Malah deputi nyatakake rasa ora marem. Bener, kabeh wong pensiun. Lan pemerintah lan wakil kanggo nyekel sadurunge nyoba. Lan pengadilan sawise referendum lan pemilihan presiden lan Rada anyar.
    51. +6
      April 22 2014
      Turchinov minangka karakter film horor!
    52. +1
      April 22 2014
      Kutipan: 51064
      "Kita uga siap nimbang masalah operasi gabungan lan modernisasi sistem transportasi gas Ukraina," Yatsenyuk nandheske.

      +
      Aku elinga Yushchenko lan Tymoshenko bengok-bengok yen Rusia pengin privatisasi pipa, lan iki sebabe perang gas kedadeyan. Nah, banjur njupuk apa sing dikarepake. Inggih rampung. Bender ngaso.
    53. sanek0207
      +1
      April 22 2014
      Sanajan Turchinov meneng, ora masalah !!!
    54. legolan
      0
      April 22 2014
      Dheweke katon kaya Karpov saka seri kasebut, lan saliyane penampilane, dheweke uga duwe pikiran sing ora sehat.
      Kutipan saka WIN969
      Raine kaya bajingan, njijiki dideleng.
    55. Komentar wis dibusak.
    56. +3
      April 22 2014
      Mutant ing mutant lan kurang ajar mutant driving!

    57. +1
      April 22 2014
      Kabeh kui koyo laba-laba nang kendi, wong podo atine, sial!!!!

    58. +1
      April 22 2014
      Kutipan saka: slavik_gross
      Wakil Yuri Karmazin nuntut Arsen Avakov lan Alexander Turchinov nulis mundur saiki. Di hitung uhhhhhh!!!!

      Apa sampeyan pengin ngukum utawa nyengkuyung?
    59. 0
      April 22 2014
      ve;brb b lfvs dct byf [j[kzncrbt cfqns nfrjuj pyfybz bcnjhbb bb[ ghjbc[j;ltybz f nfr;t vscktq ds yt ult yt dyt dcnhtnbnt!
    60. 0
      April 22 2014
      Dheweke duwe Physio Down ing generasi kaping papat. Lan dheweke ora ngomong, dheweke delusional!!!!
    61. 0
      April 22 2014
      supaya padha ngomong yen Avakov lan Turchinov wis nulis statement lan dumunung ing kantor pendaptaran Kiev wong bodho wong bodho
    62. Kelevra
      0
      April 22 2014
      Turchinov iki nindakake kabeh miturut pecut Amerika!
    63. 0
      April 22 2014
      Yagene Turchinov wiwit kuwatir karo polisi? Ing Maidan, dheweke nembak lan ngobong lan ora kuwatir, nanging dumadakan ana ing sampeyan.
    64. 0
      April 22 2014
      Pangguna nyathet yen panguwasa Ukrainia mung bakal tumindak kanthi cekap, apa iki tegese Kyiv ngonfirmasi kekurangane sadurunge kunjungan Biden?
      Lha wong-wong kuwi piye??? am Mung saiki pikirane teka, lan rada adoh aku maca artikel kasebut, lan ing kana (pikiran sampeyan) wis dibahas !! gih!! Padha nyolong pikirane ing fly!
    65. 0
      April 22 2014
      "Cekap", turchinov narsis lan narsis maneh menehi prentah kanggo miwiti CTO.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"