Napa Angkatan Laut AS arep ndandani sekolah ing Sevastopol?

58
Aksyon Kepala Republik Crimea Sergey Aksyonov ing dheweke microblog narik kawigaten kanggo kasunyatan sing nganti bubar ing situs FedBizOpps.gov - Situs web pengadaan pemerintah AS - tender mbukak kanggo ndandani salah sawijining sekolah ing kutha Sevastopol diselehake ing domain umum.

Napa Angkatan Laut AS arep ndandani sekolah ing Sevastopol?


Sisih Amerika diselehake tender kanggo ndandani sekolah Sevastopol ing sambungan karo kepinginan kanggo pungkasanipun nguripake menyang salah siji saka kirim engineering saka US Navy ing Crimea. Sergei Aksyonov piyambak nyatakake versi iki. Versi iki sacara ora langsung dikonfirmasi kanthi kasunyatan manawa pelanggan kasebut yaiku Komando Teknik lan Konstruksi Angkatan Laut AS.

Informasi babagan tender isih ana ing situs web pengadaan umum AS, sing nuduhake yen tender kasebut dibatalake mung tanggal 15 April 2014. Seminggu wis liwati wiwit pembatalan tender, nanging informasi babagan kepinginan nggunakake dana AS kanggo ndandani atap, fasad lan ngganti jendhela ing sekolah Sevastopol ora ilang saka platform elektronik.

Gegayutan karo reunifikasi Sevastopol lan Crimea karo Rusia, Amerika Serikat mesthi nyimpen dhuwit kanggo ndandani sekolah Sevastopol.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    58 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 32
      April 22 2014
      Matur nuwun, go jancok dhewe! Awake dhewe!
      1. + 49
        April 22 2014
        Dheweke dhewe, nanging kasunyatane nggawe tender ing situs kasebut nuduhake manawa taun kepungkur dheweke mbayangake masa depan Ukraina kanthi jelas. Dheweke nyiapake Sevastopol kanggo pangkalane. Iki wae geng iki salah ngitung. Mbayangno apa sing bakal kelakon kanggo pedunung kutha, lan pancen kabeh Crimea. Nits!
        1. +5
          April 22 2014
          Iki minangka nasib sing nunggu Sevastopol lan kabeh Crimea ing kabeh ... Dheweke butuh pangkalan angkatan laut ing kene, nanging salah ngitung, kapercayan dhewe gagal !!!
        2. ASASHOKA
          +4
          April 22 2014
          Sajrone 23 taun anarki virtual ing Ukraina, "kekuwatan" iki diganti dening "Paman Sam" Amerika kanthi lengkap. Sawise njarah-rayah negara sing biyen sugih, Amerika lan asisten-asistene meksa rakyat Ukraina supaya "makmur demokrasi" - kayata saiki ing bekas Yugoslavia, contone (negara mlarat lan utang).
          Ana akeh conto "demokrasi" saka Amerika Serikat - katon ing ngendi negara iki mlebu kanthi moncong, supaya bisa diucapake, woh-wohan saka kegiatane langsung katon: mlarat, karusakan, getih, tangis, pati, permusuhan lan liya-liyane. kondhang "nilai demokratis" digawe ing AS.
          Iringan "transformasi demokratis" diiringi lan diiringi perang informasi sing kuat karo mungsuh saka transformasi kasebut, lan wong sing ngalami tekanan iki dadi edan!
          Apa iki - iku perlu kanggo kamakmuran mung Amerika Serikat, kang wedi Uni Eropah, kang ing katergantungan kuat ing Amerika.
          Pembagian donya terus. Apa Amerika bakal mandheg?
          1. R1a1a
            +1
            April 23 2014
            Pitakonan yaiku: apa Amerika bakal mandheg, sapa lan kapan? Dheweke ora bakal mandheg.
      2. -4
        April 22 2014
        Utawa Mungkin iku ora dadi medeni? Inggih, para petani Amerika kepengin entuk dhuwit, kanggo dolanan trik, supaya bisa ngomong. Ora kabeh padha, Moldova lan Tajik melu ndandani. Dadi, supaya ora bisu, dheweke njupuk, lan Angkatan Laut AS ditutupi. Lan apa, saiki akeh sing entuk.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          April 22 2014
          Iku kabeh kaya pigura saka film "Panggonan patemon ora bisa diganti .."
          Frasa Sharapov: "Marang Levchenko, ngiyanati .." Lan Levchenko (bareng padha mangan kutu trench ing Perang Donya II) nyoba kanggo nerangake carane dheweke mlebu perusahaan gop iki .. "Aku mung bingung .." Dadi karo Ukraina. saiki .. (Sevastopol cetha arep nyerah ..) Mesthi, sampeyan ora bisa mbandhingaké Yanyka karo Levchenko (ing film) .. Lan ora bakal babras saiki yen Yanukovych nindakake iki .. nanging sayang!
          1. +1
            April 22 2014
            Lan lambe ora rep, kasur ora? Digulung metu ...
          2. +3
            April 22 2014
            Kabeh iki minangka persiapan Amerika kanggo pangkalan Marinir AS, nanging Crimea bali menyang Rusia.
          3. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        April 22 2014
        Ora, sampeyan kudu "langganan" kanggo ndandani - sekolah saiki bakal tetep dadi milik kita, nanging bakal didandani kanthi biaya, lan dudu biaya kita)))
        1. ipshum
          0
          April 23 2014
          Ngomong "A", ngomong "B". Repair tegese ndandani. Lan carane nglampahi 5 lard ing demokrasi, supaya please, nanging carane ndandani sekolah, supaya ing grumbulan. Ora perlu mbatalake tender. Aku bisa dadi kontraktor ... nglirik
          Ayo nguwasani mbah putri kanthi cara sing paling apik.
      4. +2
        April 22 2014
        Ora, sampeyan kudu "langganan" kanggo ndandani - sekolah saiki bakal tetep dadi milik kita, nanging bakal didandani kanthi biaya, lan dudu biaya kita)))
      5. 0
        April 22 2014
        Aku durung tau ndeleng komentar sing luwih ringkes.+
    2. Validator
      + 12
      April 22 2014
      Amerika iku bocah. Mung saiki ora jelas, apa dheweke wis ngerti ing wulan September yen Janek bakal dibuwang?
      1. + 11
        April 22 2014
        Kutipan saka Validator
        Amerika iku bocah. Mung saiki ora jelas, apa dheweke wis ngerti ing wulan September yen Janek bakal dibuwang?

        Ora mung ngerti, nanging uga disiapake!
      2. alin12
        +8
        April 22 2014
        Nalika Latvia gabung karo peternakan kolektif Eropa, lisensi nyopir warga Uni Eropa dicithak nem sasi sadurunge referendum! Kepiye carane? Warga durung milih, lan negara wis mutusake kabeh!
      3. +3
        April 22 2014
        Gegayutan karo reunifikasi Sevastopol lan Crimea karo Rusia, Amerika Serikat mesthi nyimpen dhuwit kanggo ndandani sekolah Sevastopol.
        Trolling cahya. Ha-ha-ha. apik
        1. +1
          April 22 2014
          Quote: Cilik Muk
          Gegayutan karo reunifikasi Sevastopol lan Crimea karo Rusia, Amerika Serikat mesthi nyimpen dhuwit kanggo ndandani sekolah Sevastopol.
          Trolling cahya. ... apik

          mandheg Ora! Ora gampang. Teknis. ya
      4. 0
        April 22 2014
        Kutipan saka Validator
        Amerika iku bocah. Mung saiki ora jelas, apa dheweke wis ngerti ing wulan September yen Janek bakal dibuwang?

        Dheweke ora ngandhani rahasia mbukak iki mung kanggo bocah-bocah ing taman, ora, dheweke pengin mbangun Crimea karo sekolah
    3. + 10
      April 22 2014
      Oke, kita dhewe wae. Kita bakal ndandani sekolah lan mundhakaken anak. Patriot saka Tanah Air Agung.
    4. + 16
      April 22 2014
      Secara teknis, Vladimir Vladimirovich nyusul dheweke ... .
    5. + 19
      April 22 2014
      Muga-muga gambar kasebut bakal tetep mung ing kenangan warga Sevastopol. Aja maneh supaya ora infèksi siji mlebu gropyokan. am
      1. +3
        April 22 2014
        Ya, ayo padha mlebu - bakal weruh sapa sing bakal klelep. Alice, iki puding, puding, iki Alice. Orlan, iki Zumvolt, Zumvolt, iki Orlan.
    6. +7
      April 22 2014
      "Gegandhengan karo reunifikasi Sevastopol lan Crimea karo Rusia, Amerika Serikat mesthi nyimpen dhuwit kanggo ndandani sekolah Sevastopol."

      Inggih, iku kabeh kanggo sampeyan, partners! Lan sampeyan isih gelo. Lho, sampeyan kurang sopan, nanging ...
    7. +4
      April 22 2014
      Cuckoo, dudu pangkalan Angkatan Laut AS ing Crimea!
      1. +5
        April 22 2014
        Iku bakal luwih apik ora kanggo rebab, nanging kanggo lyule wong .. kabeh awak)
        Umumé, dheweke ora wedi apa-apa lan ora isin. Ora utek, ora isin, ora sopan.
        1. 0
          April 22 2014
          tresna wong-wong mau .. kabeh awak)

          We morally numpes wong, padha bakal sijine peluru ing bathuk dhewe.
          1. 0
            April 22 2014
            Inggih .. banjur enema nutrisi. Sadurunge mangan 3 kali dina
            1. +1
              April 22 2014
              Kutipan saka zorcher
              Inggih .. banjur enema nutrisi. Sadurunge mangan 3 kali dina


              Luwih becik ora nutritious, nanging pendidikan. eseman
        2. +2
          April 22 2014
          Kutipan saka zorcher
          Iku bakal luwih apik ora kanggo rebab, nanging kanggo lyule wong .. kabeh awak)
          Umumé, dheweke ora wedi apa-apa lan ora isin. Ora utek, ora isin, ora sopan.


          Impunity nuwuhake rasa permissiveness. Iku wektu kanggo ngukum wong-wong mau, supaya bisa ngomong, kanggo tujuan pendidikan.
    8. amba kurang
      -8
      April 22 2014
      crita karo tender iki misale jek wis nemokke sawise kabeh .. Iku pisanan muncul ing Petualangan lan mbantah ana ... Ana sekolah kuwi nomer 5 ing Sevastopol, nanging wis kabongkar dawa ago lan ana bangunan dhuwur. ..
      1. IGS
        +5
        April 22 2014
        Ana gimnasium nomer 5 dalan Simonok, 50. Lan iki dheweke. Iki minangka link menyang dokumen sing dilampirake ing tender kanthi foto, alamat, rencana sekolah, peta satelit, rincian apa sing kudu ditindakake, lsp.
        https://www.fbo.gov/utils/view?id=e9d1a3da67c6a1d3f8129c5e2f9b46db
        Dadi ora palsu.
        1. 0
          April 22 2014
          ora, sekolah 5 wis ora ana 20 taun, utawa luwih, sing dakngerteni, ora adoh saka pusat.
          1. IGS
            +3
            April 22 2014
            Jawaban kanggo pitakonan sampeyan wis ditulis ing ndhuwur. Pindhah menyang situs tender dhewe, kabeh wis dituduhake ing spesifikasi sing dilampirake. Malah ana gambar tandha gimnasium.
            Mung wong Amerika sing cacat duwe sekolah, gimnasium, kabeh ing siji tembung, kenapa njupuk saka penyakit wassat
            Bab liya ditindakake miturut program kamanungsan.
    9. +3
      April 22 2014
      Ketoke cookie bakal dipanggang kanggo nyuda biaya ndhukung pandhita lan papan pangibadah hi
    10. 0
      April 22 2014
      Ndandani minangka perkara sukarela utawa, ing kasus iki, negara. Ayo padha ndandani, banjur aku bakal ngerti - Bucks (!!!!) menyang Rusia - dhuwit mudhun ... Putin lan wong-wong seneng tumindak iki ...
    11. +4
      April 22 2014
      Umumé, iki bakal dadi wektu kanggo meksa Turki supaya ora ngiwa liwat Bosphorus, yen ora, kita bakal nganakake referendum ing kana. ngguyu
    12. +4
      April 22 2014
      kabar kacarita sing Yankees dibusak statement "gandhengan karo acara ing Ukraina." lan padha nambahake yen "Washington ora bakal ngakoni aneksasi Crimea menyang Rusia."
      Aku kesel banget - saiki bocah-bocah Sevastopol bakal mlebu sekolah sing ora didandani, lan Crimea bakal tetep ing limbo ... recourse pelatuk ngucap wong bodho
      1. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka: andrei332809
        ... lan dheweke uga nambahake yen "Washington ora bakal ngakoni aneksasi Crimea menyang Rusia" ...wong bodho


        Aja ngomong ora tau"! am
        Dheweke ora ngakoni Amerika Serikat, dheweke ngerti apa sing bakal diganti.
        Nalika lagi ngomong, aja nolak pakunjaran lan tas, iki ora mung ditrapake kanggo individu, nanging uga kanggo negara. hi
      2. 0
        April 23 2014
        bocah-bocah bakal mlebu sekolah sing ora didandani,

        Sekolah saiki Rusia! Lan umume kita ndandani sekolah nalika musim panas.
        Lan kanggo status Crimea - Sapa sing ora ngenali - sing luwih elek!
    13. +7
      April 22 2014
      Sisih Amerika sijine tender kanggo ndandani sekolah ing Sevastopol

      Soko aku ora ngerti, uga, sekolah, uga, ing negara berdaulat .... Lan apa Amerika kudu apa karo ???? Kanggo nganakake tender kanggo ndandani, sampeyan kudu dadi pemilik utawa ana hubungane karo sing duwe .... Dadi apa kita bisa ngumumake tender kanggo ngecat Gedung Putih, kanthi warna ireng radikal ??? wassat
      1. 0
        April 22 2014
        Quote: sniper
        uga, ing negara kang daulat

        kedaulatan apa? Banjur Crimea dianggep Ukrainia. sanajan ... mesthi loro Kiev lan Yankees bakal teka saka KchF.
        py.sy.hi, Nikolay hi
    14. +2
      April 22 2014
      Kutipan saka Wiruz
      Umumé, iki bakal dadi wektu kanggo meksa Turki supaya ora ngiwa liwat Bosphorus, yen ora, kita bakal nganakake referendum ing kana. ngguyu

      Ora perlu push - Sopan takon
    15. Arh
      +2
      April 22 2014
      Kutha Sevastopol Pelaut Rusia !!!***
    16. +2
      April 22 2014
      Nanging ... Pak Surkov lan wong-wong sing ora misuwur banget cedhak karo kaisar, lan, mesthi, Vladimir Vladimirovich dhewe, aku njupuk topi kanggo sampeyan.
    17. +4
      April 22 2014
      Ayo uga nyeleh soko, kaya "tender kanggo dismantling saka Pentagon." Lan apa?
      1. +4
        April 22 2014
        Kutipan saka Wiruz
        Ayo uga nyeleh soko, kaya "tender kanggo dismantling saka Pentagon." Lan apa?

        Mungkin kita nyinggung wong kanthi sia-sia,
        nyembur sawetara megaton ekstra ...
        ndeleng carane nyenengake bumi godhok
        ngendi Pentagon biyen
      2. +2
        April 22 2014
        Lan apa sing kudu dibongkar, nandurake saperangan "poplars", iku kabeh dismantling
      3. +1
        April 22 2014
        Kutipan saka Wiruz
        Ayo uga nyeleh soko, kaya "tender kanggo dismantling saka Pentagon." Lan apa?


        Napa ngrusak struktur ibukutha? Nyuwun
        Ayo padha ngalahake pedhang dadi bajak. Luwih becik ngonversi Pentagon dadi klinik psikiatri jinis tertutup (kanggo wong sing kasar) utawa dadi pusat perawatan para pecandu narkoba, uga ditutup. hi
        1. 0
          April 23 2014
          Persis!
          Ayo padha ngalahake pedhang dadi bajak.
          Lan carane kita bengok-bengok ing kabeh wong kasar, arrogant, buggy lan Novodvorsky. Kanggo ngerti panggonane.
    18. +1
      April 22 2014
      Banjur padha pengin, kaya ula, nyusup menyang Crimea, nanging ora ana. Rebab gedhe ing ngisor irung, tutup kasur. Dilat lambe, sampeyan ora bakal weruh Crimea minangka kuping!
    19. +2
      April 22 2014
      Sekolah kaping 22 didandani kanthi bantuan Amerika Serikat (iki ana ing panguwasa Ukraina). sawise ndandani, padha diselehake flag Amérika ana lan mutilated tembok karo sawetara prasasti bodho kaya "matur nuwun kanggo Amerika", Aku ora ngelingi persis. kayane critane padha.

      nalika iku isih ana pirembagan bab carane iku, apa kita kudu panguwasa lokal lan Ukraina ing kabeh yen kutha ngemis supaya humiliatingly ing ngarepe mungsuh potensial saka Armada Segara Ireng. nanging piye wae kabeh banjur meneng, kanthi tembung "kita ora duwe dhuwit." crita delusional lan isin, mesthi. lan ngremehake panguwasa kutha. shushara kita wis diresiki, sanajan mung sebagian. lan, nalika ing lemah kabeh pejabat korupsi, maling, defectors, etc. makhluk.

      malih, sawetara ing Crimea malah tindak kanggo promosi. contone, ngidoni ing pasuryan saka warga Sevastopol janjian saka Ms. Kovitidi minangka senator saka Crimea. ing kutha kita, dheweke dadi misuwur minangka maling paling arrogant lan unprincipled lan nyogok, sing bakal gampang liwat lawlessness. saiki, ing Dewan Federasi ... Dheweke duwe julukan lucu ing Parlemen Crimean - Golden Lobok.
      1. 0
        April 22 2014
        sinau materiel - "Power in TNT setara" - Dewan Federasi Federasi Rusia minangka papan perlindungan kanggo maling lan nyogok!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 225 teh
        0
        April 23 2014
        Kutipan: Sevastopol
        maling lan nyogok sing paling sombong lan ora sopan, sing bakal gampang lunga sanajan ora ana hukum. saiki, ing Dewan Federasi ... Dheweke duwe julukan lucu ing Parlemen Crimean - Golden Lobok.



        Dadi, "Golden f...yes" iki isih ana ing Parlemen?
    20. +3
      April 22 2014
      Tanpa Crimea, Ukraina ora perlu kanggo Pindocs.
    21. Tanechka-pinter
      +4
      April 22 2014
      Ukraina-bakal pungkasan Amerika Serikat. Crimea kanggo wong-wong mau wis dadi pusat alam semesta lan kamenangan paling penting ing donya. Mula gething ngamuk kuwi - saiki iku tega kanggo menehi dhuwit kanggo Maydanuts, lan misale jek banget awal kanggo nolak - sawise kabeh, isih ana sisih kidul-wétan - kanggo kang isih bakal perang. Nanging rasa sengit marang Amerika Serikat saya tambah akeh ing Rusia lan Ukraina - pendhudhukan Amerika ing Ukraina, aku yakin, bakal duwe bentuk paling liar sing bisa dibandhingake karo Afrika lan bakal dirasakake ing Kyiv.
    22. +1
      April 22 2014
      Nah, sampeyan kudu menang tender, ayo padha mbayar. Aku propose kanggo entuk renovasi lengkap kabeh sekolah ing Rusia kanggo dhuwit Amérika. Luwih becik yen dalan-dalan didandani kanthi cara iki. Ing jalur kasebut, tulis nganggo huruf gedhe - "dalan iki didandani kanthi biaya Amerika, aku bakal nyopir karo kesenengan khusus lan sinis.)
      1. 0
        April 22 2014
        Aku ndhukung! Ayo padha mbayar kanggo ndandani! Kabeh padha, ndandani kudu ditindakake miturut proyek sing diwenehake lan disetujoni! Ayo para spesialis nyinaoni usulan-usulan babagan kasunyatan ndandani, banjur ujar "Persetujuan"!
        Banjur dheweke pengin nggawe institusi kanggo Angkatan Laut kanthi biaya bantuan kamanungsan.
        Ayo padha mbayar, Moldova bakal teka lan nindakake kabeh kanthi bener.
        Lan prasasti, uga werna bangunan, kudu rampung ing Faschinkton, ing Capitol! "Inggih punika Ionel"!
    23. +2
      April 22 2014
      Kutipan saka zorcher
      Inggih .. banjur enema nutrisi. Sadurunge mangan 3 kali dina

      Luwih becik tinimbang!
    24. 0
      April 22 2014
      Ayo padha nggawe mrikso gedhe saka "gendheng".
    25. +2
      April 22 2014
      Deleng, kazly main tender sadurunge lan PDB minangka grandmaster nyata, checkmate ing rong gerakan.
    26. +2
      April 22 2014
      We kudu ndandani soko ing Alaska.
      1. +3
        April 22 2014
        Kutipan: Alexey11
        We kudu ndandani soko ing Alaska.


        Contone, kompleks HAARP. eseman
    27. +6
      April 22 2014
      US mesthi disimpen ing ndandani sekolah Sevastopol
      Ayo padha mbuwang dhuwit sing disimpen kanggo perawatan politikus sing ora duwe otak
    28. 0
      April 22 2014
      Kutipan saka zorcher
      Matur nuwun, go jancok dhewe! Awake dhewe!

      Ora, sampeyan kudu "langganan" kanggo ndandani - sekolah saiki bakal tetep dadi milik kita, nanging bakal didandani kanthi biaya, lan dudu biaya kita)))
    29. 0
      April 22 2014
      Sayange ora didandani. Dibandhingake karo limang milyar, iki ora biaya gedhe, nanging isih bakal becik.
    30. Kelevra
      0
      April 22 2014
      Bajingan ora lulus!
    31. +1
      April 22 2014
      lan kita bakal ngirim pasukan landing kita kanggo mrikso karo demolition saka Pentagon prajurit
    32. +4
      April 22 2014
      Kartun lawas isih relevan ing jaman saiki, ora ana owah-owahan, mung jenenge ...
    33. +1
      April 22 2014
      Kutipan: Stavros
      PDB minangka grandmaster nyata, checkmate ing rong gerakan.

      lan pira kloso sing nanggapi :-)

      sayange gak onok sing apik karo tenggara :-(
    34. +1
      April 22 2014
      Aku propose kanggo nyeleh ing website Amer proposal kanggo ndandani, mrikso bangunan Pentagon, Gedung Putih karo owah-owahan ing fasad kanggo pink lan panentu saka Course papan pemulihan free ing paling sanatorium rumah sakit mental Federasi Rusia.
    35. 0
      April 22 2014
      Apa sekolah ora didandani?
    36. Verdent
      0
      April 22 2014
      Bisa uga Amerika Serikat ngrancang nggunakake aplikasi kasebut kanggo tujuan kumpul intelijen lan kanggo propaganda, amarga siji ora kudu ngremehake sinisisme Barat lan game mata-mata, utamane sawise data sing diwenehake dening Pak Snowden.
    37. +3
      April 23 2014
      sekolah. USA.
      Bocah-bocah!!! Dina iki ing pawulangan kita sinau gendera Rusia ...
      - Apa sampeyan mikir werna abang ing gendéra Rusia tegese?
      Hutan tangan....
      - Bill, jawab!
      - Werna abang ing gendéra Rusia tegese warna getih sing bakal kita metu saka tenggorokan!
      - Inggih Bill! apik tenan!
      - Apa sampeyan mikir warna biru ing gendera Rusia tegese?
      Hutan tangan....
      - Ayo, George, jawab!
      - Werna biru ing gendéra Rusia tegese warna kali sing bakal klelep wong Rusia!
      Bener George! Agung!!!
      - Apa sampeyan bisa ngomong babagan warna putih ing bendera Rusia?
      Kasepen ... Kabeh wong mudhun ... Lan mung Vovochka, putrane imigran Rusia, sing narik tangan cilik ...
      Guru ngunggahake Vovka amarga putus asa ...
      - Ayo, Vovan, jawab ...
      Vovka ora cepet-cepet ...
      - Lan warna putih ing gendéra Rusia tegese warna salju salju Siberia sing kadhemen, sing sampeyan miwiti mbuwang shovel ing pasar bosok ...
    38. 0
      April 23 2014
      iki sing dimaksud
      https://www.google.com/maps/place/Sevastopol+Junior+High+School/@44.8870195,-87.
      2901631,16z/data=!4m7!1m4!3m3!1s0x0:0x0!2zNDTCsDUzJzI2LjYiTiA4N8KwMTcnMjAuMCJX!3
      b1!3m1!1s0x0:0xdf44e1aad335405f?hl=ru
    39. +1
      April 23 2014
      Ya, bummer ing amers karo sekolah metu. Nanging dhuwit kanggo kontrak wis sawn lan dileksanakake, paling kamungkinan. Kanthi Crimea, kita misuwur narik wong-wong mau. Bener, saiki luwih becik ngresiki pejabat lokal kanggo korupsi lan nesu liyane. Kanggo aku ngerti yen ing Ukraina nyolong lan nepotisme wis munggah pangkat kanggo kabijakan negara. Dadi ngresiki, ngresiki lan ngresiki liyane. Natalia, ayo ...))
    40. 0
      April 23 2014
      Proyek Ukraina wiwitane ngarahake ngowahi Crimea dadi pangkalan militer AS. Tahap pertama yaiku bentrokan antarane Rusia lan Tatar Krimea. Nalika konflik kasebut mundhak dadi pembantaian getih, Rusia bakal disalahake kanggo iki. , lan NATO MS dikenalake. . Kita ngusapi irunge kanthi sopan, lan banjur bubar.
    41. 0
      April 23 2014
      Minangka ternyata, ora mung sekolah ing Sevastopol, nanging uga obyek liyane:

      Ing Ochakovo: "Kajaba iku, militer AS ndandani bangunan, fasad lan atap sekolah menengah No. 2, dipasang boiler gas sirkuit kaping pindho ing kana. Padha mbangun gedung olahraga, nginstal peralatan kantor, mulihake dalan "saka sekolah menyang monumen kanggo A. Schmidt." Insinyur militer Amerika uga nampa partisipasi langsung ing pemugaran bangunan taman kanak-kanak No. 1 "Bell".
      "Asil karya kasebut yaiku pemugaran tembok mooring kanthi dawane 10 m lan jembaré 5 m saka berth No. 9 saka pelabuhan militèr ing Ochakovo."

      Ing Simferopol: "Temokake liyane: kolega mordorian nyaranake yen Amerika uga pengin ndandani Rumah Sakit Anak Republik ing Simferopol kanthi biaya dhewe - tender kasebut diumumake tanggal 12 Desember. Wong sing apik banget, ta?
      Kosok baline, aja nganti saben-saben nggawa anak-anak perwira laut menyang tanah air. Ing keadilan, ayo ngomong yen wong lanang Krimea uga bisa entuk soko saka inovasi kasebut.
      Lot ditutup tanggal 14 April. Kanggo sawetara alasan, mitra Amerika ilang kapentingan ing pribumi."
      http://www.liveinternet.ru/community/globalnaya_politika/post322136462/
      1. 0
        April 23 2014
        Amerika Serikat terus-terusan nggawe sawetara hadiah kanggo negara-negara donya katelu sing ramah ing konsep "Nguatake Persahabatan".
        "Ing 2012-2013, Amerika Serikat ngrancang kanggo mbiayai perbaikan ing rong sekolah Sevastopol. Harry Hunter, atase militer Kedutaan Besar AS ing Ukraina, ngandika ing bukaan departemen dental kanggo wong sing ora duwe kabisan. "Ing wayahe, kita duwe loro sekolah Sevastopol No. 5 lan No. 22, sing bisa dibiayai taun iki utawa taun ngarep, "ujare atase. Miturut dheweke, proyek saiki ditindakake ing Simferopol kanggo ndandani salah sawijining sekolah ing kutha kasebut. Uga, kanthi dhukungan saka pamrentah AS, departemen dental sing direnovasi kanggo wong cacat, ing ngendi sampeyan bisa diobati ora mung nganggo peralatan anyar, nanging uga tanpa tangi saka kursi rodha.
    42. AIRO
      0
      April 23 2014
      Padha mung wanted kanggo njaluk pendidikan normal lan ing mangsa kanggo nampa kewarganegaraan Russian supaya manggon ing negara normal karo Pemimpin normal, lan ora ing kebon binatang dhewe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"