"Smolny" tindak ing trip dawa

52
Kapal latihan Smolny, sing ninggalake Kronstadt dina iki, kudu lelungan 6 mil laut. Tugas komando kapal kalebu nindakake latihan praktis kanthi luwih saka 300 kadet saka macem-macem institusi pendidikan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia. Babagan metu saka "Smolny" ing laporan trip dawa Kamentrian Pertahanan.

"Smolny" tindak ing trip dawa


Kadet, sing bakal nggarap katrampilan navigasi, uga katrampilan kontrol kapal, makili 5 institusi pendidikan Federasi Rusia bebarengan: Akademi Angkatan Laut Kirov, Institut Angkatan Laut Pasifik Laksamana Makarov, Institut Militer Timur Jauh Rokossovsky, St. Institut Naval dijenengi sawise Peter the Great, Institut Naval Baltik dijenengi sawise Ushakov.

Kapal latihan sajrone lelungan dawa kudu ninggalake Segara Baltik menyang Segara Lor, nyabrang Selat Inggris, lan mlebu Segara Mediterania. Titik pungkasan rute sadurunge mulih yaiku pelabuhan ibukutha Aljazair.
Ing sasi, kadet-pelaut kudu latihan ing disiplin navigasi, entuk katrampilan ngatur kapal ing macem-macem kahanan iklim lan kahanan navigasi sing angel. Durasi total perjalanan luwih saka sasi.

Kanggo referensi: kapal "Smolny" minangka kapal latihan peringkat 1, dibangun miturut proyek 887 ing periode saka 1976 nganti 1978 ing galangan kapal Polandia. Awak - 12 perwira, 120 pelaut, nganti 30 guru lan nganti 300 kadet. Otonomi - nganti 40 dina. Persis minangka akeh lan wis ngrancang kanggo nglampahi "Smolny" ing kampanye.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    52 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Biolan
      + 13
      April 22 2014
      Lan ing dalan kanggo Sevastopol katon, supaya bisa ngomong, ngarep kanggo cahya)))
      1. +5
        April 22 2014
        Kutipan: Biolant
        Lan ing dalan kanggo Sevastopol katon, supaya bisa ngomong, ngarep kanggo cahya)))

        Dheweke duwe hak!
        1. jj
          +5
          April 22 2014
          Iku apik yen komandan mangsa diwulang saka umur dini menyang teater aksi - Atlantik lan Mediterania
          1. S_mirnov
            -6
            April 22 2014
            300 kadet saka 5 "institusi pendidikan" ... Setaun sepisan ... Utawa malah kanggo pisanan? Ya, iki mesthine acara kasebut. Nyuwun
            Mesthi luwih apik tinimbang apa-apa, sawise kabeh.
            1. +3
              April 23 2014
              Kowe kok minus S_mirnova...? Wong iku mung ora ngerti. lan dheweke ora mung siji ...
              Ayo kula pitutur marang kowe (saka pengalamanku dhewe):
              Perjalanan sing padha ing saindenging Eropa ditindakake dening kadet ing kapal latihan nalika sinau. Iki biasane kedadeyan ing taun 2 lan 3 (ing sekolah beda kanthi cara sing beda). Nanging, iki ora ateges ing kabeh limang taun sinau mung sapisan ing segara. Saliyane lelungan iki, meh saben taun ana jinis latihan kapal liyane. Aku kelingan taun-taun awal (VVMURE dijenengi sawise A.S. Popov, 1982-1987):
              Kursus 1 - Armada Utara, cruiser "Alexander Nevsky", laku minangka pelaut biasa.
              Taun kaping 2 - Kampanye ing saindenging Eropa (Kronstadt-Sevastopol), praktik navigasi lan kabeh segara. Miturut cara, aku lunga menyang "Smolny" sing padha :)).
              Kursus kaping 3 - latihan kapal, Armada Baltik, Liepaja.
              4, 5th mesthi - laku shipboard ing beluk langsung, iku uga wis diploma, ngandika ing basa sipil.
              Kajaba iku, sajrone sinau ana uga "nglangi" cilik, kayata prau lan prau, ing ngendi kadet nguwasani katrampilan ngatur armada cilik lan nampa diakoni sing cocog.
              Muga-muga saiki para taruna ora kepotong saka segara ...
              1. S_mirnov
                0
                April 23 2014
                Matur nuwun kanggo njlentrehake. Banjur saka kabar kasebut pancen ora jelas apa sing kedadeyan ing para pelaut. hi
    2. mesem marang kowe
      +4
      April 22 2014
      Sayange dheweke ora bakal teka ing Teluk Meksiko ... Nanging aku pengin wong lanang ndeleng tutup kasur saka teropong ... apik
      1. +8
        April 22 2014
        Quote: Senyum kanggo sampeyan
        Sayange dheweke ora bakal teka ing Teluk Meksiko ... Nanging aku pengin wong lanang ndeleng tutup kasur saka teropong ...

        Dheweke isih duwe dalan sing adoh ... eseman
        1. +1
          April 22 2014
          Kutipan: russ69
          Quote: Senyum kanggo sampeyan
          Sayange dheweke ora bakal teka ing Teluk Meksiko ... Nanging aku pengin wong lanang ndeleng tutup kasur saka teropong ...

          Dheweke isih duwe dalan sing adoh ... eseman


          Mungkin ing sawijining dina dheweke bakal katon liwat periskop.
          1. mesem marang kowe
            +2
            April 22 2014
            Gusti Allah pareng, Gusti Allah pareng lan GDP ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        April 22 2014
        Mungsuh kudu dikenal dening pandeleng ngguyu nglirik eseman Ing Teluk Meksiko, Gusti Allah piyambak dhawuh ...
      3. +2
        April 22 2014
        Quote: Senyum kanggo sampeyan
        Sayange dheweke ora bakal teka ing Teluk Meksiko

        Saiki, dheweke bakal latihan ing Selat Inggris, para kadet kabeh padha. Ing kana uga ana sing nuduhake "ajiné saka sikut." ngguyu
        Pitung kaki ing ngisor keel.
    3. +2
      April 22 2014
      Saben dina aku maca warta kaya ngono ing wayah esuk, kanggo nyenengake, lan sadurunge turu - supaya TIDUR dadi SENENG.
      1. +7
        April 22 2014
        Mesthi, iku apik, nanging padha slamet ... Institut Militer Wétan Tebih Rokossovsky ngirim kadet saka Vladivostok menyang Leningrad - kapal kasebut kudu ana ing saben universitas angkatan laut lan maritim.
        1. Schul.sergey
          +3
          April 22 2014
          TOVVMU wong. Makarov ana "Bakhmut", lan banjur "Borodino". Sing terakhir diprentahake dening Kapten. 1st rangking V. Timofeev
    4. + 10
      April 22 2014
      Aku iri karo wong lanang lan ing wektu sing padha aku bangga karo Angkatan Laut kita. Sinau kanthi cara sing paling apik. Dadi pantes kanggo para leluhurmu. Lan iki ora gampang! Nanging sanadyan: dadi pantes!
      1. + 11
        April 22 2014
        Quote: pensiunan
        Sinau kanthi cara sing paling apik.


        Ngerti iki Yuri Batkovich teka ing akeh nyedhaki pensiun ngguyu Contone, ing taun-taun kadet (sanajan dheweke sinau banget pantes lan ora kanggo lemak), dheweke bisa nyekel rattle saka staf pengajar Ras. sedulur Oh, ing ngendi sampeyan - taun emas!? opo
        1. +9
          April 22 2014
          Konstantin Kupriyanov sing dikasihi! Aku tau kerja ing sekolah militer minangka guru sipil. Ing ngarepe mripatku, para kadet, sing diarani landak, dadi perwira. Lan ora ana siji loro banjur sambat marang aku: "Lho, kok aku ora sinau IKI ing sekolah??". Ing pasukan, mesthi, padha diwulang kabeh, nanging ... Lan cara latihan ing pasukan padha rada beda saka cara latihan ing YEVAKU ...
          1. +5
            April 22 2014
            Quote: pensiunan
            "Lho, aku kok ora sinau IKI nang sekolah??".


            Ing kene aku meh padha. recourse
            1. jj
              +6
              April 22 2014
              Kutipan saka SHILO
              swara saka staf pengajar

              Kaunggulan ing pertempuran lan latihan politik biasane ora entuk prestasi, nanging nampa penghargaan, nanging para priyayi kaya sampeyan mesthi siap kanggo prestasi. Aku dhewe padha gouging, lan personelku gouging. Parentah kasebut terus-terusan ngresiki kita ing buntut lan ing mane. Nanging sawetara bab mung kita bisa nindakake. Lan aku pengin njlentrehake, gouging - iki dudu dypak, iki wong kanthi karsa bebas. Dheweke ora tumindak miturut rencana lan kanthi jiwa.
        2. 0
          April 22 2014
          Akeh kita padha bajingan, nanging sakperangan alesan padha ora dadi pengkhianat ...
          1. +4
            April 22 2014
            Ya, ing kene babagan pengkhianat, katon ora cocog. Wong lanang ing prau normal, meh tempur, mlaku-mlaku kanthi jarak sing ora patiya.
            Aku duwe kanca, sayangé wis tilar donya, sing lunga menyang kapal selam nuklir ing saindhenging donya. Spesialis sipil. Dadi: kanthi urutan khusus, dheweke dianugerahi pangkat mandor ing sawetara jinis artikel, sanajan dheweke dadi utama ing urip sipil. Banjur dheweke lunga lan nuduhake marang kita kabeh (ngagungake) pangkat loro: mayor ... pasukan lan mandor ... artikel Angkatan Laut. Kenangan rahayu kanggo dheweke ... Aku meri dheweke !!!!
            1. +1
              April 22 2014
              Quote: pensiunan
              Ya, ing kene babagan pengkhianat, katon ora cocog.


              Supaya julukan Tra-ta-ta lan njupuk menyang Bla-bla-bla ngguyu
              1. +3
                April 22 2014
                Inggih ... Kanggo kasunyatan sing kita, nindakake tra-ta-ta, ora bakal menehi metu Bla-bla-bla ing metu! ombenan Sepi... Dewe... recourse Nanging Nanging ... kesehatan Konstantin! (Lan langsung ngombe...)
                1. +2
                  April 22 2014
                  Lan sampeyan Yuri Batkovich! ombenan
                  1. +2
                    April 22 2014
                    Yuri Georgievich kanggo informasi sampeyan. Lan luwih apik: mung Yura. Lan aku bakal duwe audacity kanggo alamat, uga, ing cara prasaja - Kostya. Aku duwe 0 Chili garing Libertas Merlot. Kudu njaluk. Yen ora, iku ora apik: Aku lay stagnant kanggo minggu ... Plus, aku pengin ngenteni bal-balan. Ya, Konstantin kanggo Atlético? Aku kanggo dheweke ombenan
                    1. 0
                      April 22 2014
                      Inggih Yura hi kaget ombenan Aku uga duwe kewan tatu saka preian - aku bakal rampung mati nglirik
                      1. +2
                        April 22 2014
                        Kostya! Kabeh cara! Aku pour. Kanggo sampeyan, kanca Ukrainia. Lan umume, kanggo Ukraina sing dikasihi.
                        Aja banget nyiksa wong sing tatu. Kirdyk - lan iku! Banjur luwih becik rampung kanthi sehat ...
                        1. +2
                          April 22 2014
                          Ya, kewan sing tatu ing rong tumpukan - sampeyan ora bakal disiksa ngguyu O! Kapindho tindak - kanggo kesehatan.
                        2. +1
                          April 22 2014
                          Matur nuwun! Rumangsa luwih apik ... Nah, kanggo kesehatan sampeyan uga - ombenan
                        3. +1
                          April 22 2014
                          Aku isih nonton Atlético - Chelsea. Yen Athletico menang kanthi skor apa wae, aku bakal entuk cognac sesuk. Kajaba iku, kita sarujuk yen ora luwih murah tinimbang 500 rubel saben 0,5 liter. Topi, mesthi, nanging isih ... Ya, yen Atlético ora menang ... Banjur dadi sebaliknya. recourse
                        4. +2
                          April 23 2014
                          iku apik kanggo muter bebarengan, lan malah karo kabeh wong! lan sawetara kerja ing wayah wengi ... aran hi
                        5. +2
                          April 22 2014
                          Kostya. Ay! Ora apik kanggo senior (Muga-muga kanthi pangkat uga ngguyu ...) ditinggal dhewe karo alkohol ...
                        6. +2
                          April 22 2014
                          Iki carane sampeyan ilang kanca ... recourse Nah, oke...meneng...Oraku dhewe...Eh-h-h-h...
                        7. +1
                          April 23 2014
                          Quote: pensiunan
                          Iki carane sampeyan ilang kanca ...


                          Dina Yura angel - dheweke nuthuk kucing sing tatu saka kukune ngguyu Ngapurani aku ninggal siji recourse .
                          Inggih, ya, kita ora manggon ing dina pungkasan, kita bakal lungguh ombenan
                      2. +1
                        April 22 2014
                        Aku wis bola-bali nulis ing kene babagan carane aku bisa sukses kanggo awake dhewe lan ora entuk manfaat kanggo dheweke ing Ukraina wiwit pertengahan 80-an nganti 93. Poltava, K. Rog (bijih wesi ing kene), Zh. Kita nandatangani perjanjian karo Zhdanov, Khartsizsk lan Pavlograd ing 91. Banjur kabeh ambruk ...
        3. +2
          April 23 2014
          Kutipan saka SHILO
          njupuk rattle saka staf pengajar

          Ah ha ha armada nyepeng krucil.. dyah!!! Ora usah bingung karo raz..byami!
          1. +1
            April 23 2014
            Kutipan saka chehywed
            Ora usah bingung karo raz..byami!

            Ing endi sampeyan nemokake: kepiye para perwira ing departemen militer nelpon aku?
            1. +1
              April 23 2014
              Quote: pensiunan
              Ing endi sampeyan nemokake: kepiye para perwira ing departemen militer nelpon aku?

              Kanthi apa-oh-oh, Ro-one wiwit ... nglirik
              1. +2
                April 23 2014
                Ngerti ... Lan aku panginten ... Lan kaya sing ... Ie. parapet alas sing misuwur iki ndhelik ing kandhutan ora mung sapi lanang kita ...
    5. +4
      April 22 2014
      Tugas komando kapal kasebut kalebu nindakake latihan praktis kanthi luwih saka 300 kadet saka macem-macem institusi pendidikan Kementerian Pertahanan.
      Sapa sing slamet bakal dadi pelaut militer sing sejati..!Ana maneh lelungan kaya ngono.. Pitung kaki ing ngisor lunas!
    6. 0
      April 22 2014
      Mesthine apik, nanging sinau babagan kapal sing luwih tuwa tinimbang sawetara wong tuwa kadet wis angel.
      1. +2
        April 22 2014
        Quote: lelikas
        Mesthine apik, nanging sinau babagan kapal sing luwih tuwa tinimbang sawetara wong tuwa kadet wis angel.

        Kanggo njupuk skills dhasar lan laku nyata banget malah.
        Ayo segara krasa. hi
        1. +2
          April 22 2014
          Quote: Cilik Muk
          Kanggo njupuk skills dhasar lan laku nyata banget malah.
          Ayo segara krasa.

          Dadi, nanging laku lawas - lali kabeh sing diwulangake lan katon kaya sing kudu ditindakake - terus.
          Sampeyan bisa pindhah menyang segara lan ing prau layar - ana liyane skills nyata.
          1. +1
            April 22 2014
            Quote: lelikas
            Sampeyan bisa pindhah menyang segara lan ing prau layar - ana liyane skills nyata.

            Segara kaya gunung. Sampeyan bisa langsung ndeleng sapa sing.
            Utamane ing kahanan darurat. hi
            1. jj
              +1
              April 22 2014
              Ing muda, siji kudu sinau kanggo nonton tanpa asisten otomatis supaya aran segara lan armada. Lan durung suwe aku krungu yen dheweke bakal nyelehake "mbah" armada Rusia ing pin lan jarum. Kene lan pas trip dawa
      2. +1
        April 22 2014
        Dadi isih mlaku-mlaku numpak prau layar!tradhisi kaya ngono.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          April 22 2014
          Kadet pelaut sipil numpak prau layar!
      3. +9
        April 22 2014
        E....tenang wae ....... minangka peserta Long Campaign ing taun 1986 menyang perusahaan manajemen KHASAN - jinis sing padha ing ndhuwur, aku bisa ngomong - DP minangka metu pisanan menyang segara. saka kadet VMU .... Kaping pisanan, wong kudu ngrasakake pitching (seneng kabeh wong ing badai pisanan, banjur ana sing biasa, ana sing ora), Banjur, ing segara, kadet sinau lan lulus. ujian: - gawe kapal, pandhu arah, astronomi, Teori piranti lan kaslametané kapal, laku segara (duwe pakurmatan saka sailing ing yacht lan dayung ing Teluk Biscay) ... lan liyane ... Padha tetep nonton , njaluk digunakake kanggo jadwal kapal, ... Supaya UK 100% cocok kanggo laku, preduli saka umur, Minangka aturan, lelungan wis mesthi wis watara Eropah, Saka Baltik kanggo Sevastopol lan bali! Iki mengko, saka 3 taun latihan lan internships wis njupuk Panggonan langsung ing Armada, ing kapal perang .... Sawise, wong lanang bakal dianugerahi badge "Kanggo Kampanye Long", Panjenenganipun ngagem piyambak karo bangga, Guys Pitung kaki ing keel! Aku iri!
        1. +3
          April 22 2014
          Quote: FREGATENKAPITAN
          "Kanggo Kampanye Long", Dheweke nganggo bangga

          hi hi hi hi
        2. +3
          April 23 2014
          Aku lunga ing Smolny ing 2002 kanggo Belgia (ing wektu iku ora cukup bahan bakar kanggo lelungan menyang Segara Ireng, minangka ing Uni Soviet), kita mung teka ing dina Angkatan Laut, kajaba kita ana: Jerman. , Walanda, Saudi, Prancis, Inggris, Italia. Turis diijini ing Papan ing port, Aku elinga carane padha ngadeg jejere mriem salam 45mm lan guyon bab apa kapal kuna kita.
          Quote: FREGATENKAPITAN
          Pisanan, wong kudu ngrasakake pitching (kabeh wong seneng-seneng ing badai pisanan, banjur ana sing wis biasa, ana sing ora)
          .
          Aku ora setuju, Aku ngidinke Rolling ing Smolny tolerably, nanging ora bisa dibandhingake karo Rolling ing minesweeper, nalika saka posisi horisontal njupuk ing vertikal, koyo bisu.
          Quote: FREGATENKAPITAN
          Sawise , wong lanang bakal dianugerahi tandha "Kanggo Long March"

          Aku ora ngerti carane saiki, nanging ing wektu aku padha ora diwenehi maneh, sawise kampanye padha tuku piyambak
          1. 0
            April 23 2014
            [kiwa] [/ kiwa] Swinging ....... Kaya sing sampeyan ngerti, pitching paling elek ing gelombang cendhak. Lan gelombang paling cendhak ing segara ing Segara Lor (Baltik cedhak), nalika padha liwat Sabuk amba, iku wiwit, kaya 2-3 TCTerms, ...... Nanging medeni kanggo kita ...... .Inggih, Mungkin ora kabeh, nanging 95% poisoned pinten muspra! Lan esuk, meh kabeh normal, awak adaptasi, lan ing Biscay kanthi tenang nandhang badai 6-7 titik (ana 360 dina setahun kaya ngono) ............ ... Ya, pitching campuran, knalpot jiwa sisih lunas ..................................... .......... ...... Ing foto UK "HASAN" 1986 English Channel
            1. +2
              April 23 2014
              ................................................... Ing foto Inggris "HASAN" Around Europe 1986
            2. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +4
            April 23 2014
            warhead-3
            Iki Maxim mesthi, sampeyan ora bisa iri karo wong-wong sing ngladeni lan ngladeni para penyapu ranjau, wong sing nekat. prajurit
      4. Komentar wis dibusak.
    7. +2
      April 22 2014
      Kabar apik ! Meh kampanye latihan tempur! Seneng kanggo kadet! Teori minangka teori, lan praktik karo guru minangka perkara sing kuwat lan ora bisa dilalekake! Lan yen uga karo njupuk ... Saben uwong bakal kaya!
    8. CapYar 48315
      +2
      April 22 2014
      Ganti dadi segara. warta liyane kuwi
    9. +2
      April 22 2014
      Pitung kaki ing sangisore lunas, para taruna ingkang minulya. Siapke dadi perwira angkatan laut sing nyata. Sugeng ndalu.
    10. +2
      April 22 2014
      Pitung kaki ing ngisor lunas lan angin sing adil!
      1. alex 241
        +3
        April 22 2014
        Proyek 887 kapal latihan dibangun ing galangan kapal Polandia Stochnia Szczecinska im. Adolf Varsky", ditugasake dening Angkatan Laut USSR, minangka kapal latihan khusus gedhe lan dimaksudake kanggo latihan angkatan laut dening kadet Sekolah Angkatan Laut USSR. Proyek teknis 887 nyedhiyakake jarak jelajah 14 knot nganti 9000 mil, kacepetan lengkap 20 knot kanthi pamindahan standar 6120 ton, uga panggonan ing kapal latihan lan basis produksi kanthi 30 guru lan 300 kadet. . Secara total, ing proyek iki, ing Polandia, telung kapal "Smolny" (1976), "Perekop" (1977) lan "Khasan" (1978) dibangun.
        1. +1
          April 22 2014
          Sugeng dalu Sasha! hi Nggawe perusahaan, ya? Aku ora ngombe dhewe, nanging aku pengin banget. Lan, sing paling penting, ana apa-apa! Chilean 0,75 garing.
        2. +1
          April 23 2014
          Nah, iku ... aku ngipat-ipati sampeyan Sasha- am !
          Banjur dheweke ngapura lan maneh wiwit ngormati ... Bisa mbayangno: apa gamut raos bisa lair saka mung siji inaction! Alexander! Ayo nggawe pesawat. Aku ngerti carane ngetung sayap ... Bebarengan karo set daya- ya .
          1. dmitrij.blyuz
            +1
            April 23 2014
            Sampeyan ngetung, aku ngumpul. Iku gampang kaya shelling pears! Pasang iga menyang spars, push boosters hydraulic, mbangun slats, flaps, spoiler - lan nutup kabeh tryahomundia iki karo duralumin. Lan ayo fly-m-m! sedulur
    11. grenz
      +2
      April 22 2014
      Coba pikirake, kita mulihake apa sing ilang.
      Lan perlu kanggo nganakake eksperimen ing negara lan wong-wong mau supaya maneh bisa yakin karo bener saka apa sing padha, pisanan padha defam everyone lan kabeh Soviet, lan saiki kita bali.
      Saiki sampeyan ngerti apa, ing tembung "intelektual", akeh panguwasa gedhe, loro "apik" lan "ala" untu.
      Happy sailing lan pisanan pitung kaki ing keel. Anak lanang kita teka ngganti kita.
    12. Komentar wis dibusak.
    13. Igor Gor
      +3
      April 22 2014
      Aja lali njupuk lumba-lumba gelut Amerika kanggo Dolphinarium St. Petersburg ing dalan)))
      1. +2
        April 22 2014
        Ya, dheweke nyiapake kejutan kanggo lumba-lumba iki ing Segara Ireng, kabeh bakal nglangi adoh saka Amerika lan njaluk kewarganegaraan Rusia.
        1. jj
          +3
          April 22 2014
          Ya, kawin naluri tinimbang nindakake misi tempur pancen pertahanan gaya Rusia. Dheweke nuduhake spesialis sing ujar kanthi eseman:
          - Ora ketompo carane padha jotosan munggah kapal sing sawise ketemu karo kita
    14. Komentar wis dibusak.
    15. +7
      April 22 2014
      Eh!!! biyen aku ndek DP ki!!! Jaman emas!!!
    16. +6
      April 22 2014
      Pitung kaki ing ngisor keel!
    17. +3
      April 22 2014
      Iku ora bakal worth ngirim wong menyang kidul ... Ana, ing geladhak ngisor, malah ing cuaca kelangan, neraka iku Jarak. Ora ana ventilasi. Ing kokpit mung ing kathok jero, sikil, groin, armpits minangka mangsa. Lan banyu ana limang menit kaping telu dina. Lan galley kadet .... Sumelang
      1. +1
        April 22 2014
        Ing lingkungan kaya mengkono, siji kudu sinau paseduluran lan tuwuh kuwat ing semangat. Senajan bakal ana sethitik pangertèn saka 40 guru (ana pengalaman ing Kruzenshtern ing siji wektu ..; sawise bali, kursus matematika diwaca maneh) .
    18. +4
      April 22 2014
      wong lanang sing dilatih kanggo kapal liyane serius kang dibangun ing galangan kapal lor. pitung kaki, wong lanang!
    19. +6
      April 22 2014
      "Pakdhe" Angkatan Laut Rusia. Wiwit awal taun 80-an, aku wis nonton dheweke ing meh kabeh parade ing St Petersburg, aku malah ngunjungi dheweke kaping pindho. Lawas, nanging kuwat. Pitung kaki ing ngisor lunas kanggo sampeyan, serigala laut !!!
      1. alex 241
        +5
        April 22 2014
        [/ center]
        Ing 2012, didandani lan dimodernisasi ing pabrik Flotski Arsenal, Varna, Bulgaria.
        1. dmitrij.blyuz
          0
          April 23 2014
          Alex! Matur nuwun kanggo foto kasebut. Lan sapa sing bakal ngandhani proyeke sapa? Ana bab kontur lambung kapal sing dudu sekolah kita. Utawa aku salah?
    20. +6
      April 22 2014
      Kutipan: Alseers
      Iku ora bakal worth ngirim wong menyang kidul ... Ana, ing geladhak ngisor, malah ing cuaca kelangan, neraka iku Jarak. Ora ana ventilasi. Ing kokpit mung ing kathok jero, sikil, groin, armpits minangka mangsa. Lan banyu ana limang menit kaping telu dina. Lan galley kadet .... Sumelang

      Lan kepiye sampeyan pengin - dumadakan perang? Nanging aku ora ngombe kopi lan kelalen Rollex ing piano? Ayo padha kringet (ora ana wanita ing kana), nanging banjur bakal dadi "srigala laut".
      1. Gromila78
        +2
        April 22 2014
        Kita bakal nyoba dhewe, nalika ora bisa mlaku tanpa alas kaki ing dek ndhuwur (ing kokpit (+40-45). Kita nindakake udan saka petugas pemadam kebakaran kanggo personel kita, nanging iki ora nylametake kita nganti suwe. Internet warriors tansah siap ninggalake prajurit lan pelaut tanpa banyu, pangan , lan aja nganti turu, dumadakan santai.
        1. 0
          April 22 2014
          Ya, aku ora mbantah lan aku setuju. Aku nyoba dhewe, "nggantung dhewe", nanging ing kondisi liyane, ing -40, ing minus 25 wis panas. Sawise seminggu, adus - sampeyan mbukak metu menyang kadhemen, padha poured nggodhok banyu saka ember ing sampeyan lan dosvidos. Cetha yen kahanan kudu digawe kanggo kru.
        2. +3
          April 23 2014
          Nyoba, kancaku Gromila78, lan luwih saka sepisan. Papat unit tempur ing 5. OpEsk, siji saka wong-wong mau ing Elusive pr.56m, kondisi ana steeper saka ing Smolny, Aku ora ngomong bab wong-wong mau sing plowed Bumi Tengah ing encore 30th!!!! prajurit
    21. +4
      April 22 2014
      Kita dikirim kanggo sinau teater mangsa operasi kita, kita bakal Cut liwat jendhela maneh.
    22. Kelevra
      +3
      April 22 2014
      Kampanye sing sukses! Lan latihan sing sukses kanggo para kadet!
    23. +2
      April 22 2014
      Bocah-bocah lagi sinau mlaku! Happy sailing lan pitung kaki ing keel kanggo sampeyan, masa depan armada Rusia.
    24. coserg 2012
      +3
      April 22 2014
      Ya ... Aku kelingan dheweke ing taun 1978, dheweke, bebarengan karo perusak ZORKIY, tindak menyang Oslo. Aku panginten dheweke ora urip suwe. !
      1. +1
        April 22 2014
        Kutub ing wektu iku dibangun kanthi apik. Saka baja gawe kapal nyata tanpa nikah, kaya ing Nikolaevsky ...
        1. +2
          April 22 2014
          Kutipan: Tra-ta-ta
          baja gawe kapal

          belay
          Apa: iki kedadeyan? Ora ngerti... recourse
          Nuwun sewu ... Aku lunga maca buku teks maneh ...
      2. Filipus
        0
        April 23 2014
        Ya ... nanging aku duwe corefan ing taun 1990 ing GLONASS. matur nuwun kanggo sing dilabeli,,, gps endi?
    25. +2
      April 22 2014
      6 ewu mil laut
      lan 7 kaki ing ngisor lunas, wong lanang!!!
    26. +2
      April 22 2014
      Padha ngomong yen sampeyan sinau kanggo numpak ing Moskvich lawas, sampeyan bisa numpak kabeh. Dadi ing kene, wong tuwa bakal nguwasani, dheweke bakal mabur ing korvet modern.
    27. 0
      April 22 2014
      Kuwatir bab anak kita, pitakonan kanggo connoisseurs: ana apa-apa pinunjul ing Papan yen pindi, cingak dening cookie, nyoba kanggo medeni lads ..?
      1. +2
        April 22 2014
        Ora ana sing penting, nanging bisa nggawe rustle. Kabeh gumantung marang kru lan karsane dhawuhe.
    28. counter
      +1
      April 23 2014
      Kutipan: S_mirnov
      300 kadet saka 5 "institusi pendidikan" ... Setaun sepisan ... Utawa malah kanggo pisanan? Ya, iki mesthine acara kasebut. Nyuwun Mesthi luwih apik tinimbang apa-apa, sawise kabeh.

      Inggih, kok vyser iki? Kanggo referensi kanggo wong miskin: iki disebut trip dawa, lan kabeh kadet saka VVMU wis liwat trip kuwi wiwit kaping Soviet. Ing Kronstadt uga ana rong kapal liyane sing padha karo tujuan sing padha: "Khasan" lan "Perekop", nanging para veteran kasebut wis ditumpes. Iku apik sing Smolny isih ngambang.
      1. +2
        April 23 2014
        Kutipan saka Counter
        Ing Kronstadt uga ana rong kapal liyane sing padha karo tujuan sing padha: "Khasan" lan "Perekop", nanging para veteran kasebut wis ditumpes. Iku apik yen Smolny isih ngambang.

        Perekop ing Bulgaria direnovasi nganti 2015
    29. dmitrij.blyuz
      0
      April 23 2014
      Kutipan saka chehywed
      Quote: pensiunan
      Ing endi sampeyan nemokake: kepiye para perwira ing departemen militer nelpon aku?

      Kanthi apa-oh-oh, Ro-one wiwit ... winked

      Oh! Wis saka ngguyu aku lara sithik! Yura! hi Sawise kabeh, aku uga kelingan iki (y)! keling pungkasan, padha seneng ngeduk ing jero pesawat, padha ajeg gelar tawuran karo warga, padha lulus karo diploma biru. Oh, nom! Aku uga duwe biru. Lan ing wayahe aku mbenerake werna diploma! wassat ombenan
    30. dmitrij.blyuz
      +2
      April 23 2014
      Miturut wartos, ing kene perusak Taylor ndharat ing Segara Ireng. Ayo mabur maneh, utawa kepiye? Rumania sing miskin! wassat

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"