Korespondensi sing nggegirisi: Petugas Berkut mbayar mateni Bily

90
Korespondensi sing nggegirisi: Petugas Berkut mbayar mateni Bily


Tumindak kuat marang panyengkuyung federalisasi bakal diterusake maneh ing mangsa ngarep. Iki nyatakake ing Layanan Keamanan Ukraina. Pernyataan perang kasebut sacara tradisional bertepatan karo kunjungan menyang Kyiv tamu liyane sing misuwur saka Amerika Serikat - Wakil Presiden Joe Biden. Dheweke ketemu karo pimpinan Ukrainia saiki, janji bakal terus nyedhiyakake kabeh dhukungan sing bisa ditindakake. Lan dina iki, ing Kyiv, komandan perusahaan khusus Berkut dipenjara. Dheweke dituduh melu penembak jitu ing Maidan. Ing latar mburi iki, informasi muncul yen perwira "Berkut" saka Kementerian Dalam Negeri mbayar "Sektor Tengen" kanggo mateni Sashko Bily.

Gendéra ing ngarep Verkhovna Rada kaya barometer orientasi Ukrainia, lan Wakil Presiden AS Biden ora bisa ngelingi iki. Panguwasa anyar ing Kyiv langsung nuduhake manawa Washington samesthine bakal ndhukung konfrontasi karo Rusia, lan Biden janji. Pranyatan babagan iki, lan uga babagan kesiapan kanggo mesthekake kamardikan energi Ukraina, tanpa nemtokake, Nanging, carane, lan kanggo ngenali pemilihan presiden ing Mei 25, Biden digawe sawise dheweke ketemu karo wakil fraksi parlemen ing parlemen.

Penasaran yen dudu speaker sing ditunjuk Turchinov sing mbantu Biden kepenak ing Rada, nanging Duta Besar Amerika Pyatt: dheweke nuding kanthi cara bisnis menyang kursi ing ngendi Biden kudu njagong lan ngenalake dheweke menyang elit politik lokal - Vitali Klitschko, Petro Poroshenko (ijol-ijolan saperangan frase ing Inggris), Sergey Tigipko.

Rapat karo Yatsenyuk sing ditunjuk minangka perdana menteri terus ditutup. Nanging makna umum isih cetha. Kesepakatan Geneva kanggo ngrampungake krisis politik ing Ukraina, ing ngendi loro-lorone kudu ngosongake bangunan sing dicekel lan dilipat. gaman, Washington interprets ing cara sing padha Kyiv, kang kok kapercayan saka radikal Maidan ing impunity dhewe mung strengthens. Ora ketompo carane hard regionals nyoba kanggo golek plus kanggo sisih kidul-wétan ing flirting iki karo West, iku ora bisa.

"Kabeh sing disuarakake Ms. Nuland iku kanggo kepentingan negarane, nanging ora kanggo kepentingan Ukraina," ujare Elena Bondarenko, wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina, "lan luwih-luwih ing sisih kidul-wétan, sing ora dirungokake, nanging kang mbela hak-hake.”

Sajrone kunjungan saka sebrang samodra, para wartawan wis ngelingi pola: panguwasa Kyiv ngluncurake serangan militèr marang sisih wétan sing mbrontak sanalika sawise kedatangan rahasia CIA Brennan. Lan dina iki, nalika Wakil Presiden Biden ketemu karo Turchynov lan Yatsenyuk, SBU ngumumake wiwitan fase aktif anyar saka operasi khusus. Ing Kyiv, radikal - kaya padha nguwasani bangunan - manggoni wong-wong mau.

Miturut pejabat Amerika, radikal Ukrainia, iku dadi metu, nyekeli dikuwasani bangunan administratif ing Kyiv ing latar legal rampung - karo idin saka panguwasa lokal, pamaréntah lan parlemen, lan malah gadhah perjanjian sewa cocok ing tangan. Iki miturut omongane uwong sing dicekel lan banjur diobong House of Trade Unions. Apa karusakan lan ngobongi bangunan kasebut ditemtokake ing syarat-syarat sewa, pejabat AS ora nemtokake.

Kasunyatan manawa militan Maidan sing ngobong House of Trade Union dikonfirmasi dening mantan komandan unit khusus Alpha Chovgalyuk. Sajrone interogasi ing rapat komisi sementara Verkhovna Rada kanggo neliti kerusuhan kasebut.

Kanggo pitakonan saka wakil saka Verkhovna Rada Gennady Moskal - "Apa sampeyan nggunakake senjata ing House of Trade Unions?" Vladisir Chovgalyuk, mantan komandan unit khusus Alfa SBU, mangsuli kaya mangkene: "Mung rong tembakan peringatan sing diluncurake nalika unit kasebut mlebu ing atap Gedung Serikat Pekerja. Ana pirang-pirang botol karo koktail Molotov ing atap. , lan misale jek ana wong loro sing mlaku-mlaku kanthi gaman "Salah sawijining karyawan nembakake rong tembakan peringatan ing tembok kanggo nyegah wong kasebut nggunakake senjata. Wong kasebut mlayu menyang lawang teknis lan ngobong lawang ing mburine. A mandeg digawe ing lantai wolung supaya kelompok baris munggah. Ing wektu iki, rembugan tartamtu wis kelakon karo demonstran - padha diwenehi kesempatan kanggo ninggalake, nanging padha dibakar maneh ing lantai mburi.

Sanadyan Washington utawa Brussels ora siyap nampa versi kasebut. Dheweke ora weruh radikalisme rampant, utawa kasunyatan sing kampanye Pemilu njupuk Panggonan ing kondisi meksa abot ing calon objectionable kanggo Kyiv. Dina iki, Mikhail Dobkin, wis sakabeheng mati sarwa ijo di buwang ing wong dening extremists, presented konsep saka konstitusi anyar, kang ngusulake kanggo mindhah kamardikan financial maksimum kanggo wilayah, lan sapisan lan kanggo kabeh mungkasi masalah basa. .

Para nasionalis, nanging, wis janji: ora bakal ana negara liya Rusia. Ing wektu sing padha, nasional-radikal sing padha, ternyata, nggawe kesepakatan karo panguwasa lan lembaga penegak hukum. Klompok peretas disebut "Kiberberkut" dikirim ing Web disusupi korespondensi antarane Menteri Dalam Negeri Avakov lan asistene. Kanggo mateni militan Sashko Bily, Kamentrian Dalam Negeri Ukraina mbayar maneh "Sektor Tengen" kanthi nyekel pejuang "Berkut". Kondisi kasebut diucapake lan malah jeneng tartamtu dijenengi, sing jelas yen Yar yaiku Yarosh, lan Nalivaiko minangka kepala SBU Nalivaichenko.

Dmitry Bruk: - Arsen Borisovich, aku kuwatir babagan elang emas. Aku ketemu metu sing Yar ora setuju, pengin 5-7 wong lan manawa kanggo nutup komandan perusahaan. Dheweke ora bakal tenang, ketoke, lan bakal "susu" kita kanggo Bily nganti suwe. Pencet wis ngrancang, nanging bahan wis disiapake mung loro, aku ngerti. Ayo jaksa nyiapake soko kanggo "berkuts" liyane utawa nundha kabeh kanggo dina. Aku kuwatir amarga pers kudu dielingake sadurunge.

Arsen Avakov: Aku ngerti. Aku bakal mikir soko karo Nalivaika. Aku bakal ngandhani sampeyan. Sampeyan ora bisa ngganti tanggal, nanging ngenteni karo media kanggo saiki. "Berkutov" bakal menehi. Yar bakal meneng. Sampeyan nyetel penet tengen.

Ketoke, Avakov kasil "nyiapake pers": dina iki, wakil sing ditunjuk jaksa umum maneh ngonfirmasi kesimpulan tim investigasi sing sajrone operasi khusus, militan Sashko Bily nembak awake dhewe. Sengaja. Saperangan nembak.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

90 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 30
    April 22 2014
    Iki bakal bali menyang negara Ukrainia ....
    V.V. Lebokno
    1. + 21
      April 22 2014
      Kutipan: Biksu
      Para nasionalis, nanging, wis janji: ora bakal ana negara liya Rusia.

      Dheweke lali sapa sing dikontak.
      1. jj
        +8
        April 22 2014
        Cudgel saka Perang Rakyat
      2. +3
        April 22 2014
        Hymne kanggo wong sopan

        http://youtu.be/zqQjKaJBDOY
      3. Komentar wis dibusak.
    2. +6
      April 22 2014
      Ing topik pasukan keamanan 'metu. SBU ora urip mlarat ing wektu sing angel kanggo negara! Kabeh kaya biasane.

      Riyaya sajrone Holodomor: Departemen Pasokan SBU nyimpulake tender kanggo nyedhiyakake panganan iwak kanthi jumlah 426,47 ewu hryvnias

      Miturut asil tender, Departemen Dhukungan Ekonomi saka SBU nyimpulake persetujuan kanggo pasokan iwak lan produk iwak kanthi jumlah 426,47 ewu hryvnias.

      Iki dilaporake dening Buletin Pengadaan Umum.

      Varietas meja iwak, varietas delicacy, cumi-cumi lan crab sticks wis dipesen, sing bakal diwenehake dening pengusaha Elena Udartseva, uga produk iwak sing wis rampung, sing bakal diwenehake SBU kanggo LLC Pevex LTD. "Salmon asin lan eskalar asap kadhemen bakal regane 218,4 hryvnia saben kg lan 190,5 hryvnia saben kg," tulis koran kasebut.

      Antarane varietas delicacy sing dipesen yaiku fillet salmon ing 70,4 hryvnia saben kg, trout ing 86,5 hryvnia lan escalar (butterfish) ing 67 hryvnia.
      Umumé, taun iki departemen ekonomi SBU ngumumake tender kanggo tuku produk panganan kanthi jumlah total sing dikarepake UAH 5,46 yuta.

      Transaksi senilai UAH 1,73 yuta wis rampung, sing UAH 119 ewu bakal digunakake kanggo daging (pitik), UAH 426 ewu kanggo iwak lan produk iwak, UAH 462 ewu kanggo lenga lan produk susu, UAH 429 ewu kanggo sayuran, lan liyane. 296 ewu hryvnia bakal digunakake kanggo permen.

      Dhaptar rega ora kalebu nanas lan grouse hazel.
      1. +2
        April 22 2014
        dadi yaytsenyuh dhawuh keju lan daging kanggo 7 yuta hryvnias.
        Perusahaan Negara Administrasi Negara kanggo Nglayani Acara Resmi Garant-Service nandatangani sawetara kontrak kanggo nyedhiyakake produk pangan menyang kantin Administrasi Presiden lan komite Verkhovna Rada kanthi jumlah UAH 7 yuta. UAH 4,45 yuta bakal digunakake kanggo daging lan produk daging. Contone - wedhus ing 542,86 UAH / kg, daging babi loin ing balung lan tanpa iku - ing 69 lan 72 UAH saben kilogram Kajaba iku, dhaftar ngandhut daging babi panggang ing prunes - 81,59 UAH / kg, daging sapi ilat ing lard - UAH 97,87 / kg, Darnytskyi balyk - UAH 161,81 / kg UAH 1,56 yuta bakal digunakake kanggo produk susu lan UAH 990 ewu ing keju.
      2. + 15
        April 22 2014
        Repost: Pengusaha saka negara-negara CIS wis nglumpukake enem yuta rubel ($ 170) minangka ganjaran kanggo kepala oligarki Ukraina lan kepala wilayah Dnepropetrovsk sing anyar, Igor Kolomoisky. Sing padha sadurunge ngumumake ganjaran 10 ewu dolar kanggo panangkepan ing Ukraina sing diarani "wong ijo cilik" saka Rusia. Bener, ing kasus Kolomoisky, sirah isih kudu dikirim bebarengan karo awak lan, luwih, ing negara urip. Nanging, kaya sing sampeyan ngerteni, rega ing kene luwih akeh. ngajeni. Siji Kolomoisky padha karo 17 "wong ijo cilik". Wingi, pengusaha Kazakh Ermek Taychibekov ngumumake yen tanggal 18 April, luwih saka enem yuta rubel wis diklumpukake kanggo nyekel gubernur wilayah Dnepropetrovsk. "Telung yuta rubel kanggo nyekel pengusaha Igor Kolomoisky kanthi jumlah total biaya diwenehake dening pemilik salon perhiasan saka Minsk, Rina Naumova-Davis. A sawetara jam mengko, kanca saka Chelyabinsk, Igor Baibulatov, disebut, iku melu ing construction engineering, ngandika dheweke wis liyane 1 yuta rubles saka wong. Pemilik klub wengi ing kutha Ivanovo, Rinat Bederdinov, nelpon lan janji liyane 100. Lan meh 6 yuta rubel akumulasi. A nomer ageng usulan-usulan ditampa saka wong liyo, mbokmenawa sawetara atus wong sing siap kanggo nandur modal 5-10-20 ewu rubles mung urip. Luwih aman lan swara. "Aku ora pengin Kolomoisky bener-bener dibubarake," ujare Taychibekov. "Dadi aku mung pengin menehi perhatian marang kasunyatan manawa pimpinan Sektor Kanan, Dmytro Yarosh, teka, dikonorasi karo Kolomoisky, lan Boris Filatov nggawe kaya ngono. statement (babagan nyekel "saboteurs Rusia". Auth.). Sawise kabeh, iki minangka telpon kanggo perang sipil ing wilayah Ukraina, wong bakal mateni saben liyane kanggo dhuwit iki lan nggawa meh scalps! Perlu dibuwang ing "caesor.net", jumlah wong sing pengin entuk dhuwit ekstra bakal tambah akeh. ngguyu
        1. +1
          April 22 2014
          Lan apa tambahan sing apik kanggo pensiun))
        2. +1
          April 22 2014
          sorry aku kena banned kono lol
        3. +7
          April 23 2014
          Secara pribadi, kanggo kula - perlu kanggo nggawa pasukan. Kanggo ... @ apa wis ana bab creaturely kuwi.
          Ayo padha miwiti Perang Donya 3, kita bakal ngadeg. Nanging apa urat Obama bakal goyah - kita bakal weruh. Bajingan iki ora ngerti apa-apa kajaba kekuwatan. Apa kita bakal ngenteni nganti 100-200 wong mati ing sedina? Indikator apa sing kita aturake kanggo awake dhewe, endi pakurmatan?
          Ayo kula ngelingake sampeyan yen kanggo wong Amerika sing tiwas, Amerika Serikat janji ing wektu kasebut bakal nyopir kapal induk.
          Apa, pira sing sampeyan butuhake kanggo wong-wong Rusia sing mati supaya bisa ngrusak makhluk kasebut?
        4. +3
          April 23 2014
          Mangkene pangandikane kancane babagan Kolomoisky, yen Kolomoisky iku kotoran Yahudi.
      3. +9
        April 22 2014
        Apa aku bisa mlebu karo ob ide? aran Opisthorchiasis - Aku njamin ...
      4. wong tuwa 72
        +4
        April 22 2014
        Apa scumbags iki mamah dhewe (apa YOU dhewe guess), lan ngombe "Royal vodka" supaya luwih apik lan diproses ing weteng.
        1. +1
          April 23 2014
          Inggih ... Kaya, ya ... Lan apa urip sing sugih sawise iku! - apik
      5. +1
        April 23 2014
        Mangan nanas, ngunyah grouse, cookie, Aku padha snickered, kanca?
        1. IGS
          +4
          April 23 2014
          Mangan nanas, ngunyah grouse, cookie, Aku padha snickered, kanca?
      6. Filipus
        +1
        April 23 2014
        Mandheg, mandheg, mandheg
        salmon

        Ora ditemokake ing Segara Ireng. Ing panggonan iki kanggo rincian liyane.
    3. +5
      April 22 2014
      Apa ora wektu kanggo Avakov kanggo njupuk piyambak uga? A saperangan nembak, plus kontrol siji ing mburi sirah. Lan Nalivaichenko uga ana.
    4. Validator
      + 15
      April 22 2014
      Ing pitakonan saka colorados-
    5. Validator
      + 16
      April 23 2014
      Malah raine ora owah
      1. IGS
        +2
        April 23 2014
        Involuntarily, sampeyan bakal pracaya mistik ... Ing kasus apa wae, dheweke begja ... dheweke tetep urip.
    6. 0
      April 23 2014
      Aku weruh positif ing Ukraina, iki purun bisa ing film ala, banget serius, ing bab utama saka ora ono hukum, nanging apa, lan timbalan siji Pharion Krasava, lan iku menarik kanggo mantan komunaki iki. ora mimpin kanggo pikirane, lan tumindak gentlemen iki banget Iku apik kanggo foresee sing grombolan kabeh limo prediktor saka mantra lan palmities lan setan ngerti sing kanggo Feed apa daya ing Ukraina, lan debat ing Rada nimbulaké kawentar ing bunderan medical, sanajan aku sajujure ngerti sikap saka Doctors menyang debat ing Duma lan kene langsung kapentingan, nanging panguwasa diaktifake metu Nglumpukake sak lintang bebener ora kabeh padha pengin ndeleng nanging Sampeyan kudu nandhang sangsara, iki DEMOKRASI,
  2. + 15
    April 22 2014
    amarga mateni Bily dibayar dening perwira "Berkut"
    Jujur, ora kaget ... Ing Ukraina, dheweke bali menyang Abad Pertengahan ...
    1. +1
      April 22 2014
      Kutipan saka: svp67
      Jujur, ora kaget ... Ing Ukraina, dheweke bali menyang Abad Pertengahan ...

      Jujur, katon kaya provokasi ...
      1. + 28
        April 22 2014
        Kutipan saka Nick
        Jujur, katon kaya provokasi ...

        Lan iku padha?

        Aku ora ngerti sethithik karo Kementerian Luar Negeri kita.
        Nyuwun pangapunten sadulur moderator lan admin, nanging yen proposal kasebut muncul kanthi tulisan "Kanggo wong Yahudi ..." utawa "Kanggo Yankees ... kuping, utawa malah pasukan bakal mlebu ...
        1. jj
          +3
          April 22 2014
          Kita mung bakal mbatalake lisensi bank kasebut
        2. +5
          April 22 2014
          lan apa sing ora dingerteni, akeh pamrentah Rusia ing negara kasebut duwe pamilik ...
        3. +3
          April 22 2014
          Kutipan saka: svp67
          nanging ukara kasebut katon kanthi tulisan "Kanggo wong Yahudi ..."

          Oh ya-ah-ah-ah, tantrum bakal dadi epik. Ing kene dheweke uga bakal ngelingi babagan Holocaust lan babagan "sing njupuk Odessa", lsp. lan liya-liyane.
          Sampeyan bakal perlu kanggo bungle poster kuwi ing wektu luang, supaya bisa ngomong, kanggo tujuan eksperimen. nglirik
          1. +1
            April 22 2014
            Onishchenko ora ana ing dheweke!
      2. -3
        April 23 2014
        Aku ora ngerti, aku ora ngerti ... Ing mratelakake panemume, iku katon kaya karya wewenang saka layanan khusus. Wektu dibuwang ing informasi sing ditampa sadurunge. Sakcepete sawise "Berkuts" wiwit tearfully nyuwun bali menyang layanan ...
    2. +2
      April 23 2014
      Kutipan saka: svp67
      Jujur, ora kaget ... Ing Ukraina, dheweke bali menyang Abad Pertengahan ...


      Sayange padha ora maca iki.
      "Surat saka Yunani. Pengakuan saka "Eropah seneng"
      kanca mesum! Aku pengin nuduhake karo sampeyan ditresnani urip ing Eropah saka pengalaman pribadi.
      Aku manggon ing Eropah amarga Ukraina meksa aku kene. Aku kudu ninggalake anakku lan ibu tuwa ... Aku pancene pengin bali, nanging ora ana owah-owahan ing Ukraina ing 15 taun. - sing bakal ngganti urip kanggo wong biasa. Ora, mesthi dudu politik. Kabeh padha korupsi lan ngapusi - kaya ing ngendi wae ing donya. Lan ing Eropa uga, kanthi cara. Mung kene kabeh mengkono luwih subtle, utawa soko. Luwih canggih, ing tingkat "seni politik" sing luwih dhuwur. Dadi - penipu lan maling sing padha, mung kanthi rasa lokal ... "
      http://www.liveinternet.ru/users/5115102/post322130711/
  3. + 20
    April 22 2014
    Umumé, aku mikir yen kunjungan saka Amerika kaya "aneh" diiringi aktifitas pasukan keamanan lan kabeh "kejutan". Aku ora mikir Pak Amerika muncul kanggo ngomong babagan ekonomi lan korupsi. Nanging yen, sawise budhal, ana maneh serangan ing sipil ing sisih kidul-wétan, utawa sawetara "ora trep" dibusak (kanthi pratondo sakteruse saka GRU, mesthi), banjur kabeh bakal sampurna pas karo rencana presented dening artikel kasebut.
    1. +2
      April 22 2014
      Quote: Egoza
      utawa mbusak sawetara "ora trep"

      Wis ... dheweke nemokake anggota partai Batkivshchyna sing dipateni ...
      1. +5
        April 22 2014
        Tymoshenko, Mugi?
    2. +2
      April 22 2014
      Quote: Egoza
      mbusak sawetara "ora nyaman"

      Aku bisa ngira. Bisa uga Tymoshenko.
      Dheweke wis dadi blotter bekas. Lan ana ancaman marang Rusia.
      Kaya sing diucapake, sampeyan ora bisa mikir sing luwih apik. hi
      1. +1
        April 23 2014
        Quote: Cilik Muk
        Aku bisa ngira. Bisa uga Tymoshenko.

        Ora, Iulya ora bakal bisa, lan sabenere kanggo alasan sing dituduhake. Bahan sampah. Ya, lan babagan ancaman dheweke, Putin wis ngomong, ujare, emosi lan ora liya.
        Junta pancen pengin nganakake pemilihan, lan ngilangi salah sijine calon, lan apa wae, legitimasi pemilihan kasebut bakal ngrusak. Sapa sing pengin per.nut banter saka liyane mbukak risiko obsr-Xia, nanging padha ora pengin resiko.
        Pengorbanan suci saiki bisa digawe saka kanca sing paling cedhak, sing ora katon - kepala keamanan, pengawal, lan liya-liyane, kayata upaya pembunuhan dicegah, pembunuh GRU ditahan lan menehi kesaksian, dheweke mati kanthi heroik ing proses kasebut. saka tahanan ... lan liyane.
        Lan paling kamungkinan, padha bakal jotosan soko munggah supaya wong cilaka. Lan banter lan aman.
      2. 0
        April 23 2014
        Yulia saiki nglakoake soko ing Donetsk - dheweke disaranake sawetara jenis protokol karo janji saka "Batkivshchyna" - nanging reaksi saka Kepemimpinan DPR durung krungu - Mugi sing padha bakal ngirim dheweke menyang alamat tengen!
    3. +2
      April 22 2014
      Sadurunge ninggalake Kyiv, Wakil Presiden AS Joseph Biden nganakake rapat setengah jam karo calon gubernur AS saka Ukraina Petro Poroshenko lan sekelompok wakil. Rapat kasebut dirawuhi: Inna Bogoslovskaya, Vitaliy Kalyuzhny, Vitaliy Klitschko, Lesya Orobets, Sergey Sobolev, Oleg Tyagnibok, Sergey Tigipko lan Vladimir Litvin, sing "bocor" rincian obrolan sing ora nyenengake ing Facebook:
      "Sampeyan duwe kesempatan siji." Iki minangka ukara sing diucapake Wakil Presiden AS Joe Biden sajrone rapat karo sekelompok wakil rakyat ... Sawise pidato pambuka Biden, wakil saka pihak Ukraina duwe kesempatan kanggo ngomong.
      1. +1
        April 22 2014
        "Sampeyan duwe kesempatan siji." Iki minangka ukara sing diucapake Wakil Presiden AS Joe Biden sajrone rapat karo sekelompok wakil rakyat.


        Inggih, leres, Gusti Putih paring pitedah dhateng para antek.
      2. +1
        April 23 2014
        Kutipan saka: vezunchik
        Sadurunge ninggalake Kiev, Wakil Presiden AS Joseph Biden nganakake rapat setengah jam karo calon gubernur AS saka Ukraina Petro Poroshenko lan sekelompok wakil.

        Ngentekake ing toilet, dideleng saka foto ...
    4. 0
      April 22 2014
      Penjabat Presiden Ukraina, Ketua Verkhovna Rada Ukraina Oleksandr Turchynov nuntut supaya pasukan keamanan Ukraina nerusake langkah-langkah anti-teroris. Iki nyatakake ing statement Turchynov, sing disebarake dening layanan pers Verkhovna Rada saka Ukraina.
    5. +3
      April 22 2014
      Ing Nikolaev, junta Kiev nggawe pangkalan militer strategis. Pasukan lan kendaraan lapis baja ditarik menyang kutha, kira-kira 300 tentara bayaran saka PMC asing wis disebarake. Ahead saka sing disebut ATO. Kanggo ngrasakake swasana lan ombone saka goroh rezim, aku nganggep migunani kanggo sinau babagan materi sing jelas bias saka abdi junta Kiev Dmitry Tymchuk, sing durung main cukup ing perang: "Kidul-Wetan: ancaman. lan prospek (laporan bagean Alpha saka grup IS)
    6. ZSP
      0
      April 23 2014
      Mula banjur padha nyepak, banjur padha gonjing maneh
  4. +3
    April 22 2014
    Oh, iki bakal bali menyang Eropa lan pena. Dosii nalika kabeh bajingan frenzied iki munggah menyang wong-wong mau
    1. 0
      April 22 2014
      Quote: giring
      Oh, iki bakal bali menyang Eropa lan pena. Dosii nalika kabeh bajingan frenzied iki munggah menyang wong-wong mau

      mung kanthi cara iki kabeh nistha iki bakal bali maneh
    2. -1
      April 22 2014
      Quote: giring
      Oh, iki bakal bali menyang Eropa lan pena. Dosii nalika kabeh bajingan frenzied iki munggah menyang wong-wong mau

      mung kanthi cara iki kabeh nistha iki bakal bali maneh
  5. +4
    April 22 2014
    Panguwasa anyar ing Kyiv langsung nuduhake: dheweke ngarepake dhukungan saka Washington ing konfrontasi karo Rusia, lan Biden janji.
    Mungkin Fashington mbutuhake aggravation, lan Kyiv janji? Luwih tepate, aku mikir ...
  6. +6
    April 22 2014
    Guru saka sebrang samodra, ditarik kaya wedge menyang tanah ukrov gedhe!
    Mbokmenawa skillfully lan pleasantly sniffs endhog, lan pandhita muzzy grunts!
  7. +5
    April 22 2014
    Lha, kabeh wis kaya biasane, juragan teka lan njaluk supaya para juru tulis nindakake pakaryan.
    1. +1
      April 22 2014
      Quote: Yuri Ya.
      Lha, kabeh wis kaya biasane, juragan teka lan njaluk supaya para juru tulis nindakake pakaryan.

      durung rammed loot
    2. 0
      April 22 2014
      Quote: Yuri Ya.
      Lha, kabeh wis kaya biasane, juragan teka lan njaluk supaya para juru tulis nindakake pakaryan.

      durung rammed loot
  8. 0
    April 22 2014
    Kok njupuk saka wong mlarat .. ora butuh ekonomi lan industri Ukraina lan ora ngerti .. Iki sing arep diburu ing mangsa ngarep .. (Muga-muga wis ana ing njaba Ukraina )
  9. +4
    April 22 2014
    Ukraina saiki minangka teater sing ora masuk akal. Nanging dheweke uga nduweni pamirsa sing apresiasi. Lan direktur APA!
    Lan Kars ujar manawa durung dadi ala ... Mungkin kita ora ngerti apa-apa? Mungkin bensin kanggo 70 rubel. saben 1 liter kanthi gaji 15 rubel. Iki apik? Inggih, ayo ngomong, padha duwe vodka ana ing Desember kanggo 000 rubles ... Lan banjur: kita ngombe 60 rubles kanggo 200 liter.!! Pokoke aku ora ngerti...
  10. +2
    April 22 2014
    Kunjungan jago menyang kandhang pitik sing ora ana pitik. Sadurunge, wis ana siji - Brennan. Malah yen sampeyan ngirim Obama dhewe, ora bakal ana pangertèn.
    1. +1
      April 22 2014
      Kutipan saka: surovts.valery
      Paling ora ngirim Obama dhewe

      Punika ide ingkang sae. Mung ora kanggo Ukraina, nanging malah luwih adoh, ing sadawane kabeh koordinat Cartesian, dilambangake dening huruf X, Y, lan huruf liyane saka matématika sing luwih dhuwur. Aku mung curiga yen dheweke ora bakal mrana, paling ora kanthi sukarela. Oh, sapa sing bakal menehi tendangan ...
      1. 0
        April 22 2014
        Quote: Nagant
        x, sapa sing bakal menehi tendangan ...

        Aku ngerti siji sing diijini kanggo awak ya . Lebokno keprungu jeneng. Bisa takon marang opo ?
        1. +2
          April 22 2014
          Iku ora apik kanggo Presiden reged sikile. Sampeyan kudu takon Valuev, ing wektu sing padha video kanggo MTS bakal katon - "kita duwe sambungan sing luwih apik tinimbang ing Amerika" nglirik
  11. mesem marang kowe
    +5
    April 22 2014
    Inggih. sabisa-bisa ... Wis ing babak katelu ... Senajan 5 lards kudu digarap ... Janek, sampeyan, khusus "matur nuwun" kanggo "seneng" mangsa Ukraina ...
    Kanggo Crimea. ora sarkas ya...
  12. Nicholas
    +2
    April 22 2014
    Wiwitane mendhung, saiki malah mendhung. nanging padha nurunake dhewe lan ing printah, kasunyatan.
  13. +1
    April 22 2014
    Quote: Egoza
    Aku ora mikir Pak Amerika muncul kanggo ngomong babagan ekonomi lan korupsi. Nanging yen sawise budhal, bakal ana maneh serangan marang sipil ing Kidul-Wétan

    Mesthi, ya, sewn karo benang putih - teka kanggo pirembagan bab perang nglawan korupsi lan janji apes 20 utawa 25 yuta kanggo iku. Luwih menarik yaiku apa sing dirembug ing mburi lawang sing ditutup. Aku ora mangu-mangu yen salah sawijining topik utama yaiku pacification saka Kidul-Wétan, kemungkinan tumindak Rusia, perang informasi, operasi militer.
  14. +4
    April 22 2014
    Wayang amerika, kaya gurune ing jaban rangkah, padha ngianati kanthi bungah banget, nganggo standar ganda, mung siji bae ora ngerti, yen bakal tumeka wektune, lan Paman Sam bakal masrahake tanpa jengkel, mangkono nasibe. kabeh s.uchek.
    1. 0
      April 22 2014
      Siji wis sewn ing, utawa rodo kang dijupuk piyambak karo sawetara nembak ing dodo. Dadi aku sinau nembak kaya target.
  15. +1
    April 22 2014
    Kutipan: a52333
    Mungkin Fashington mbutuhake aggravation, lan Kyiv janji? Luwih tepate, aku mikir ...

    Cukup realistis, Kyiv kanggo wong-wong mau minangka wayang lan alat nglawan Rusia.
  16. +1
    April 22 2014
    Aku yakin wektune bakal teka lan kabeh sampah fasis iki bakal ngolesi ing pipi lan nyusup ing dhengkul ing ngarepe Berkut.
  17. +1
    April 22 2014
    Sing njijiki iku maneh Turchinov ngaktifake pasukan ing sisih kidul-wétan. Pravosekov praktis legitimized Nuland karo statement dheweke. Lan milisi kudu cepet-cepet nggawe perjanjian sewa kanggo bangunan sing dikuwasani lan bagean dalan kanthi papan papriksan. Sanalika p lan n do s katon, getih langsung diwutahake.
  18. +3
    April 22 2014
    Maydanuts, mesthi, Maidanuts, nanging ora kabeh, lan ora nganti kekirangan lengkap (uga, paling ora sing bisa ngucapake pikirane kanthi artikulasi) lan langkah-langkahe, lan reaksi Rusia kanthi sampurna. Sing mrentahake operasi militer nunggu paling apik kanggo pengadilan Tver Moskow, opsi liyane uga bisa dingerteni. Pesenan liwat jaringan sosial lan masalah. Dadi wong Amerika, weruh yen dheweke pengecut, kudu ngirim wong-wong mau menyang serangan kanthi serangan jambon, dheweke bakal nuduhake kegiatan kasar sing cilik ing semak-semak. Rauh, mbokmenawa, sing disamak bakal teka kanggo ngrangsang!
  19. +1
    April 22 2014
    Kutipan saka: svp67
    amarga mateni Bily dibayar dening perwira "Berkut"
    Jujur, ora kaget ... Ing Ukraina, dheweke bali menyang Abad Pertengahan ...

    Lan sapa guru? Kanthi Nuland lan Bidens, iki ora bisa ditindakake. Junta minangka murid sing apik ing Lintang lan Belang.
    1. + 13
      April 22 2014
      Yen sampeyan ora nglebokake stake aspen menyang atine (sampeyan bisa ing bokong), lan ora ngobong relik, banjur kadhangkala dheweke (Nosferatu) bali ...
    2. +5
      April 22 2014
      Bocah nakal liyane...
    3. + 16
      April 22 2014
      Inggih, Jedi langgeng.
      1. + 13
        April 22 2014
        Lan panguwasa rings pentil mlaku kabeh.
        1. + 12
          April 22 2014
          Nanging kanggo saben Nosferatu ana Van Helsing kita (Aku ora masang foto saka bali menyang mangsa).
  20. +5
    April 22 2014
    Kulon lan AS dadi edan. Dheweke kanthi terang-terangan ndhukung Nazi, Uni Eropa mbiayai pambangunan kamp konsentrasi. Malah ing taun 30-an ora ana dhukungan sing jelas kanggo Hitler. Lan roh-roh jahat ing Kyiv antusias dilat bokong saka Amerika. Dheweke ora pengin ndeleng apa sing kedadeyan ing Irak, Libya, Suriah, dhaptar kasebut akeh banget. Ing ngendi ana bantuan AS, ana gunung mayit lan segara getih. Padha a.m.e.r.a.m ora peduli karo Ukraina lan Ukrainians, mung kapentingan mercantile lan bisnis.
    1. +3
      April 22 2014
      padha butuh perang kanggo metu saka krisis
    2. +3
      April 22 2014
      Malah ing taun 30-an ora ana dhukungan sing jelas kanggo Hitler


      Ayo. Ing taun 1938, Hitler dijenengi Man of the Year majalah Time.
    3. 0
      April 23 2014
      Siji kita ngerti persis saka Naftagaz mung tandha tetep, lan mesthi padha duwe tombol gedhe-gedhe tresna, sampeyan wis janji gambar ayu dolar nanging ora menehi, nanging Naftagaz wis ditampa apik banget, lan liyane mung aplikasi, ing Ingkang utama yaiku sakperangan alesan kabar kasebut diucapake kanthi swara dening Yanks, sing bisa dingerteni wong Eropa SAIKI MASALAH-MASALAH SING SING SING SING TANGGAL,
  21. +1
    April 22 2014
    Ukraina bali menyang Eropah. Tengen ing 1654.
    Mung ing jaman jayaning mentalitas.
  22. +5
    April 22 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Wayang amerika, kaya gurune ing jaban rangkah, padha ngianati kanthi bungah banget, nganggo standar ganda, mung siji bae ora ngerti, yen bakal tumeka wektune, lan Paman Sam bakal masrahake tanpa jengkel, mangkono nasibe. kabeh s.uchek.

    Georgia minangka sing pungkasan. Aja kick hard - Brezhnev sumpah, ora aku.
  23. +6
    April 22 2014
    Logika sing ora bisa dingerteni - kita bakal mateni salah sawijining pimpinan PS, lan supaya ora nesu - kita bakal nutup sawetara "Berkuts".
    Umumé, Yarosh lan liyane saka ndhuwur Sektor tengen ora Care babagan Berkutovites - padha ngerti sing padha ora matèni meat ing Maidan.
    nanging eliminasi salah siji saka panyengkuyung cedhak iku tantangan saka Departemen Dalam Negeri kanggo PS.
    Aku ndeleng mung siji pilihan - iki "disinformasi" kanggo "sapi". Bily dicopot dening SBU + CIA supaya ora ngrusak gambar Maidan (utawa kanggo alasan liyane), nanging Avakov njupuk alih, amarga dheweke minangka tokoh sing dipeksa.
    1. +1
      April 22 2014
      Setuju kabeh 100! Wong-wong iki kudu nggabung ing sembarang cara - padha ngaco munggah kakehan! Nanging kanggo Rusia, paradoks, karakter kuwi trep (aku ngilangi komponen moral) - sampeyan bisa tansah poke pseudo-daya anyar ing pasuryan! Lan banjur - kesimpulan digambar dhewe
  24. +1
    April 22 2014
    Badut, sirkus aneh.
  25. +1
    April 22 2014
    Sampeyan malah ora ngerti apa Iku kudu kelakon ana kanggo surprise Iku.
    Iku kabeh liwat pinggir ...
    1. +1
      April 22 2014
      Aku wis nulis yen junta kudu ndhudhuk mayit Bandera lan diangkat dadi presiden.
  26. + 12
    April 22 2014
    Bakal ana pesenan - Maidan pi ... ets! Iku kabeh critane...
  27. +2
    April 22 2014
    ing Kyiv, langsung dituduhake: dheweke ngarepake dhukungan saka Washington ing konfrontasi karo Rusia, lan Biden janji. Pranyatan babagan iki, lan uga babagan kesiapan kanggo njamin kamardikan energi Ukraina, tanpa nemtokake, Nanging, carane, lan kanggo ngenali pemilihan presiden ing 25 Mei.


    Kabeh persis kaya ing komentarku wingi babagan tekane Joe sing unik marang para vassal-losers. Ora nggawa cookie. Dheweke nggawa janji hipotetis lan jaminan sing ora jelas. Sapa sing ngerti, dheweke nepuk-nepuk pipi badut-badut iki minangka persetujuan?
    1. +2
      April 22 2014
      "Sapa sing ngerti, dheweke nepuk-nepuk pipi badut-badut iki minangka persetujuan?" Aku wedi sawetara wong mangertos sampeyan, nanging figuratively gambar katon kaya sing.
    2. +1
      April 22 2014
      Mesthi dheweke ora pat, amarga Barin jahat teka))
      1. +2
        April 22 2014
        Apa sampeyan mikir dheweke langsung mbungkuk?
  28. 0
    April 22 2014
    Sayange para abdine, isih kudu lunga..
  29. 0
    April 22 2014
    Kerugian tempur pisanan saka kendaraan lapis baja sajrone konflik intra-Ukrainia. Numpes BMD-2.
    Foto-foto penasaran saka BMD-2 sing ditembak ing cedhak Sergeevka (distrik Slavyansky, wilayah Donetsk) katon ing jaringan http://vk.com.

    Adhedhasar foto kasebut, bisa dianggep manawa BMD-2 dirusak dening geni RPG, lan uga ana jejak peluru. Sanajan, miturut penulis foto kasebut, kanthi referensi kanggo warga lokal, nyatakake yen mobil kasebut ditembaki dening helikopter, kru kasebut sadurunge dievakuasi. Iku uga ndudohke marang negara rampung matèni saka mesin mlaku - ban karet saka rollers rampung numpes. Bisa dianggep yen mobil kasebut gagal lan dirusak dening militer dhewe.
  30. 0
    April 22 2014
    Kutipan saka: vezunchik
    lan apa sing ora dingerteni, akeh pamrentah Rusia ing negara kasebut duwe pamilik ...
    Luwih becik nembak pemilik utama supaya ora kedadeyan maneh.
  31. Arh
    +1
    April 22 2014
    Apa pengkhianat marang rakyate!!!
  32. +3
    April 22 2014
    Kyiv saiki duwe tekanan wektu, lan krisis ora mung ing ambang, nanging wis mangan sisa-sisa sistem ekonomi.

    Sayange, acara ing Ukraina dhewe kurang optimistis. Dhuwite wis entek, lan pegawe negara kalebu pensiunan wis siyap-siyap menyang Maidan. Kyiv saiki duwe tekanan wektu, lan krisis ora mung ing ambang, nanging wis mangan sisa-sisa sistem ekonomi sing isih ana ing Ukraina amarga perjanjian karo Rusia lan Uni Eropa.

    Sayange, panguwasa Kyiv, nyadari illegitimacy sing, sanajan ora mbukak ngakoni, tetep ing oposisi kanggo federalization. Miturut cara, federalisasi dituntut ora mung dening Rusia, nanging uga dening oligarki Timur, sing siap numpes negara kasebut, ndhelikake bendera Rusia. Iki nyebabake karusakan gambar serius ing Moskow, lan minangka asil, pimpinan negara kita nemokake dhewe ing kahanan sing angel. Ora bisa ngomong yen ora bakal ndhukung populasi sing nganggo basa Rusia, lan oligarki njupuk kauntungan saka iki. Dheweke nyoba negosiasi kahanan federalisasi saka Kyiv supaya entuk bathi kanggo ngeksploitasi sumber daya wilayah kasebut. Kyiv tetep, nalika populasi Ukraina nandhang sangsara, lan ekonomi uga nandhang sangsara. Uni Eropa temen maujud sing iku luwih larang kanggo dhewe kanggo muter karo Amerika Serikat, lan pengin Moscow njupuk tanggung jawab lengkap kanggo kahanan. Lan, mesthi, Amerika kasengsem ing iki, sing mesthi bakal nyalahake Rusia kanggo ambruk Ukraina. Cukup aneh, Kyiv uga kasengsem ing iki - supaya pin kabeh tuduhan ing Rusia babagan kahanan angel ing Ukraina ...

    Minangka sampeyan bisa ndeleng, kabeh wong kepengin nggambar Rusia menyang konflik.
    1. +2
      April 23 2014
      Dadi nggawe bisu babagan oligarki wétan kuwatir - Akhmetov utawa Efremov ora sumunar ing endi wae (aku ora ngerti liyane)
  33. +6
    April 22 2014
    Quote: Cilik Muk
    Quote: Egoza
    mbusak sawetara "ora nyaman"

    Aku bisa ngira. Bisa uga Tymoshenko.
    Dheweke wis dadi blotter bekas. Lan ana ancaman marang Rusia.
    Kaya sing diucapake, sampeyan ora bisa mikir sing luwih apik. hi

    Ora mungkin Tymoshenko - dheweke ora mbebayani kanggo dheweke, rating ing balapan presiden rada luwih saka nol, lan dheweke katon kaya dheweke edan, dudu pesaing.
  34. + 11
    April 22 2014
    ......................
  35. +2
    April 22 2014
    kita wong Rusia, kita apikan,
    kita ora nusuk mungsuh,
    nanging "bisa sethitik" ing muzzles
    saben Rusia wis siyap wiwit lair.
  36. DNR
    +4
    April 22 2014
    Gusti! Aku ora ngerti kahanan karo Berkut. Padha dibubaraké, dicekel, nyebar rot. Lan padha ora nglawan junta??? Padha PROFESIONAL. Dheweke bakal nyapu PS apa wae sing isih ana. Apa padha ndhukung junta? Ra cetho. Yagene padha ora tumindak ing sisih Kidul-Wétan? Ya, ana kulawarga sing padha wedi. Nanging Pertahanan Diri Tenggara uga duwe kulawarga. Sampeyan bisa sementara pindhah ing kana. Aku mikir dheweke ora bakal nolak bantuan. Utawa padha disambungake menyang panggonan lair? Iku angel kanggo ngganti, aku ngerti. Nanging paling ora luwih apik tinimbang lungguh ing omah lan njaga sirah.
    1. +1
      April 23 2014
      Ya, kabeh iku prasaja karo Berkutovtsy - lagi ALL ing potlot lan gerakan sembarang dilacak Carane njupuk kulawarga metu Ghouls iki ora bakal ngidini iki.
  37. s1n7t
    0
    April 22 2014
    Dadi ora ana sing nggumunake - saka wong jahat iki (aku ora nulis "jackals", dadi isin kanggo kewan) sampeyan bisa nyana apa wae nistha. Lan umume, wis dadi wektu kanggo wong-wong mau - ing pangertèn, iku bakal dadi wektu kanggo ngrampungake booth elek iki.
  38. +1
    April 22 2014
    Penasaran yen dudu speaker sing ditunjuk Turchinov sing mbantu Biden kepenak ing Rada, nanging Duta Besar Amerika Pyatt: dheweke nuding kanthi cara bisnis menyang kursi ing ngendi Biden kudu lungguh.


    Mbokmenawa layanan khusus saka amers mriksa kursi iki lan panggonan ing ngisor iki sepuluh kaping, ketoke, malah padha, geeks Kyiv iki, ora pracaya siji iota.
  39. 0
    April 22 2014
    Ajiné mung ora bakal nulungi masalah ing kene, Rus' wis wiwit metu saka jebakan sing diseret dening pengikut Trotsky. Ukraina bakal tiba ing paling ngisor, ora medeni.
  40. +1
    April 23 2014
    Sesuk wis oyod ing dina wingi, kita manca [mitra] nyoba kanggo ngapusi kita kabeh wektu lan racun-racun saben liyane.[Wong] Ukraina salah siji bakal ngresiki awake dhewe saka rot iki lan ngelingi werna Rusia sing, utawa dadi babu lan antek coklat / jambon [peradaban] Aku nyaranake Svidomo sejarah wong India - saiki anak-anake ana ing kebon binatang.
  41. +1
    April 23 2014
    Bakal menarik kanggo maca babagan kahanan ekonomi saiki ing Ukraina. Banjur kabeh bosok lan bosok, kaya kulon. Lan kurs hryvnia marang ruble tetep padha karo rubel 3. Nalika padha menehi paling sethithik saperangan rubel kanggo hryvnia, mula aku bakal percaya yen ana kedadeyan sing ala ing Ukraina. Inggih, babagan kunjungan. Cetha yen saiki Ukrainia hun (i) sampeyan gagal kanggo bend wilayah mbrontak, amers kudu rembugan karo Rusia kanggo nyimpen pasuryan nalika ninggalake cloaca Ukrainia. Lan aku melas kanggo Berkutovite. Senajan aku uga ora ngerti apa neraka padha ora mbucal ing Crimea padha kanggo nalika. Sawise kabeh, iku cetha sing padha priori guilty saka kabeh, saka titik tampilan saka Kyiv Gauleiters.
    1. +1
      April 23 2014
      Ora kabeh gampang banget karo Berkutovtsy. Cetha karo Krymsky, padha mulih. Lan wong-wong saka wilayah tengah? Sapa sing bakal nglilani? Ing ngendi? Lan sing luwih penting, mbuwang kabeh sing wis sampeyan entuk?
  42. kode
    0
    April 23 2014
    Yen babagan penembak jitu, mula Biden pengin nutupi jejak saka ngarsane lan mateni minangka "berkutovtsy". Tegese dheweke wedi yen bebener bakal metu.
  43. +1
    April 23 2014
    Kutipan saka: vezunchik
    Dmitry Tymchuk, sing durung cukup main perang: "Kidul-Wétan: ancaman lan prospek (laporan bagean Alpha saka grup IS)

    Sajrone perang ing Irak, Dmitry Tymchuk minangka perwira Angkatan Darat AS kanthi pangkat kapten lan njabat ing perusahaan propaganda, ana foto ing jaring kanthi seragam, yen ora, pribadine peteng umume tanpa biografi ... tangan tengen Danila Yanevsky, sing mimpin perang informasi ing Ukraina. Resmi - salah siji saka editors televisi Hromadske. Sadurunge tekan Ukraina ing pungkasan taun 2013, dheweke dadi wakil Madeleine Albright kanggo Eropa Timur ing Institut Demokrasi AS. Sadurunge, dheweke dadi kurator Departemen Luar Negeri ing kursus taunan kanggo wartawan negara-negara CIS, mimpin layanan Ukrainia lan Rusia "Voice of America" ​​​​lan sateruse ...
  44. 0
    April 23 2014
    Tanpa guna, Amerika mlebu bisnis iki, ora bakal ngerti jiwa Slavia !!! Ing geyropa, bocah-bocah sing wis "ilmiah" ora menet kanthi keras, dheweke ngerti kepiye pungkasane.
  45. 0
    April 23 2014
    trus ojo mlaku-mlaku WE SING SENENG......
  46. 0
    April 23 2014
    Rawa Kiev, ing kene ora ana bau negara ...
  47. Rod sing nyambung
    0
    April 23 2014
    Iki Amerika ing kabeh cara bisa provoking Rusia "kanthi bantuan saka Maidan prostitusi" kanggo njupuk langkah salah kanggo miwiti tumindak miturut skenario ngrancang. Kabeh padha, perlu kanggo nuduhake pengendalian lan ndeleng alesan tartamtu kanggo penyebaran prajurit lan ing kasus ora succumb kanggo provokasi !!!
  48. 0
    April 23 2014
    malah ibune dhewe bakal didol
  49. 0
    April 24 2014
    Aku mung melas karo wong lanang - sing dadi pahlawan sejati.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"