Sekretaris pertama kedutaan Kanada diusir saka Rusia

59
Masalah anyar wis muncul ing hubungan antarane Rusia lan Kanada. miturut RIA News ", nyebutake sumber informasi sing apik ing Kementerian Luar Negeri Rusia, tanggal 22 April, departemen diplomatik mutusake kanggo ngusir sekretaris pertama kedutaan Kanada, Margarita Atanasov, saka negara kasebut. Kacathet yen iki minangka respon kanggo "usir anyar saka Ottawa asisten atase militer Rusia Yuri Bezler."

"Iki dudu kasus pertama "ijol-ijolan sopan" ing antarane menteri luar negeri Rusia lan Kanada, lan saben-saben Ottawa dadi inisiator," sumber kasebut negesake. "Kita ngomong, utamane, babagan penolakan visa tanpa dasar kanggo diplomat Rusia." Ing mratelakake panemume, alasan utama dumunung ing "posisi anti-Rusia sing ngrusak" panguwasa Kanada amarga kedadeyan ing Ukraina lan Krimea.

"Ing Ottawa, kayane ora mikir babagan akibate, dheweke ngeculake emosi, dheweke uga tundhuk karo kahanan politik dhewe. Moskow, amarga kabeh ora setuju karo wong Kanada, ora nentang ngowahi kaca negatif saiki. Lapangan kanggo interaksi konstruktif, ing prinsip, ana ing ngendi kapentingan loro negara kanthi objektif, utamane ing Arktik lan ing bidang ekonomi. Nanging terus terang serangan sing ora ramah, mesthine ora bisa dijawab, "ujare.

Wigati dicathet yen Kanada kanthi aktif ndhukung aplikasi sanksi marang Rusia amarga aneksasi Crimea. Tanggal 7 Maret, Ottawa ngusir pitung prajurit Rusia saka negara kasebut liwat kerjasama militer bilateral. Sabanjure, Kementerian Luar Negeri Rusia ngumumake sanksi marang 13 tokoh publik Kanada, anggota parlemen lan pejabat tinggi sing dilarang mlebu ing negara kasebut.
  • http://www.newsru.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    April 23 2014
    Sing bener-nah.ren kanggo neh.ren!
    1. +5
      April 23 2014
      Uga, sampeyan ora bisa nampa surat kapercayan saka duta besar AS ... ngguyu hi
      1. + 16
        April 23 2014
        Lan njupuk medallion)
      2. +1
        April 23 2014
        ora bisa ditampa, iku bakal nglanggar protokol diplomatik.
        nanging sampeyan bisa ngirim surat kapercayan
        sekretaris kapindho wakil katelu Lavrov.
    2. Validator
      + 32
      April 23 2014
      Kanada umume agresif banget. Mbokmenawa ukrolobi ngganggu dheweke
      1. + 12
        April 23 2014
        Diaspora Bandera ing Kanada minangka sing paling akeh saka kabeh wong Slavia.
        Sawisé MV 2nd, underdogs mlayu mrana, minangka Anglo-Saxon (ing Australia uga) nylametaké saka retribusi uga-pantes; Carane Amerika Selatan nampa buronan Nazi; Iki utamané negara karo rezim pro-fasis.

        Lan aja lali - Kanada (sakbenere) ora merdika. Nyanyi apa sing dicritakake
      2. +4
        April 23 2014
        Saben uwong ngira yen Rusia wis dhengkul kanggo 23 taun, nanging ternyata dheweke wis lacing munggah berets. V. Solovyov

        lan saiki berets lan ing kuldi saka Ukrainians fasis, Bandera, wayang lan dalang saka gayopa
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +3
        April 23 2014
        Kanada piye wae saka kadohan miwiti klaim menyang Kutub Lor ... keprungu
      5. 0
        April 23 2014
        Kutipan saka Validator
        Kanada umume agresif banget. Mbokmenawa ukrolobi ngganggu dheweke


        Ora, mung pemilik negara sing menehi prentah: "Swara!" Ing kono padha linger.
  2. grenz
    + 22
    April 23 2014
    Nindakake survey: "Apa sampeyan butuh Kanada? Lan sampeyan ..."
    Pranyata dheweke ora butuh sapa-sapa.
    Sekretaris pisanan diterusake karo sing nomer loro lan luwih mudhun ing daftar.
    Lan ing bangunan kosong saka kedutaan "House of Russian-Syrian Friendship".
    1. +2
      April 23 2014
      Kutipan saka grenz
      Lan ing bangunan kosong saka kedutaan "House of Russian-Syrian Friendship".

      Sampeyan bisa dadi kanca karo Suriah tanpa "Omah". Iku luwih apik kanggo nindakake dhewe - panti asuhan utawa hotel kanggo bocah-bocah sing teka ing Moscow kanggo perawatan.
    2. +1
      April 23 2014
      Kelangan banget .. Lan kabeh diplomat Rusia uga lunga menyang tanah air lan tetep ing kono tanpa "mripat lan kuping" - amarga kedutaan kita ana, mula ana wong sing isih butuh, mula aja cepet-cepet polling, ora kaya ngono ...
      PS Lan bangunan kedutaan, minangka aturan, duweke hak milik, supaya ora perlu cepet-cepet karo House of Friendship uga.
    3. +2
      April 23 2014
      Aku kelingan saka siji humoresque "Bocah, ngendi Ka-na-da?"
      Lan apa dheweke malah mutusaké? Iki sawmill Amérika.
  3. Alikovo
    +6
    April 23 2014
    iku bakal perlu kanggo ngirim duta US anyar enggal nalika rawuh.
  4. +9
    April 23 2014
    Ing Kanada, ana akeh nasionalis terry sing metu.
    Macan tutul ngganti titik.
    1. +2
      April 23 2014
      Quote: Humpty
      Ing Kanada, ana akeh nasionalis terry sing metu.
      Macan tutul ngganti titik.

      About Humpbacked - rampung ing bolongan ngguyu ! Yen ora kanggo wong, apa maneh masalah kita saiki bakal duwe.
      1. 0
        April 23 2014
        kita? Bongkok? Mikhail Sergeevich?

        Ora Ora-Ora-YA! ya wis!
  5. +3
    April 23 2014
    Bener, iku perlu kanggo dangu! Malah sawise padha wiwit ngumumake sanksi, amarga ora ana apa-apa kanggo asu mbungkuk kanggo babakan.
  6. +1
    April 23 2014
    Iku mung cara kanggo menehi hasil karo wong-wong mau !! Tendhang ing gulu !! Apa hello padha respon kita cukup!! Lan uga kanggo nyopir kabeh aktivis sosial kanthi sapu reged supaya para pelacur rawa kita ora dibiayai !!
  7. +2
    April 23 2014
    Kanada ora duwe posisi penting ing arena politik.
    Dibandhingake karo kekuwatan Rusia, Kanada minangka kerdil.
    1. 0
      April 23 2014
      wangsulane kanthi bener!

      Rusia - Kanada

      persamaan utama:
      1. ukuran iso dibandhingke GDP
      2. kahanan demografi sing padha (yaiku tingkat lair, tingkat kematian, pangarep-arep urip)
      3. kahanan alam cedhak lan wilayah

      salah sawijining bedane:
      1. tarif hipotek rata-rata tetep ing Kanada yaiku 3%, aku bakal tetep bisu babagan tarif Rusia :(
      saka iki nderek volume pasar hipotek kanggo 2013:
      Rusia 40 yuta $
      Kanada 65 milyar $


      Mungkin uga dheweke ing YUX kabijakan iki, nanging kasus bakal bisa metu
      1. 0
        April 23 2014
        misale jek kula sing ora duwe kawruh saka mekanisme financial ing kabeh ... maca liyane. lan ora mung komentar.
  8. +1
    April 23 2014
    Lan ana sing ngerti mekanisme ora nampa kredensial? Apa bisa nolak duta besar AS? Utawa apa luwih becik yen dheweke ana ing tangan, lan banyu ora dadi lendhut ing wates kita?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      April 23 2014
      Mekanisme kasebut ora ana ing praktik diplomatik. sadèrèngipun calon duta angsal sêsêrêpanipun, departemen diplomatik kalih nagari sami sarujuk dhatêng pencalonanipun supados angsal idin saking nagari ingkang dipun wastani, ingkang dipun wastani. agrément. Mung sawise nampa persetujuan kasebut, duta besar nampa kredensial sing ditandatangani dening kepala negara sing diwakili lan uga diwenehake marang kepala negara tuan rumah sajrone upacara khusus. Minangka aturan, ora ana pelanggaran praktik kasebut ... Umume, kaya iki ...
  9. +5
    April 23 2014
    Hadits Kanjeng Nabi
    Hadits 75
    Miturut Abu Mas'ud Uqba ibn 'Amr al-Ansari al-Badri (mugi Allah paring ridho marang dheweke!):

    Ing antawisipun pranatan ingkang dipun paringaken dhateng manungsa dening para nabi ing jaman kapengker, inggih punika: manawi siro boten gadhah kawirangan lan kalbu, mila tumindaka kados ingkang sampun dipunmangertosi.

    Bukhari
    1. Tanggung jawab marang apa sing wis ditindakake bakal dadi nyawa sampeyan, sing dadi sandera kanggo tumindak sampeyan lan kudu mangsuli ing dina kiamat ing ngarepe Sang Pencipta.
  10. +3
    April 23 2014
    Kita kudu kanthi kendel lan cetha nyatakake posisi kita marang masyarakat donya! Wektu kanggo ngiler wis rampung, wektune "mbuwang watu"! Oh, lan muspra padha miwiti kabeh iki, oh, carane muspra!
  11. +8
    April 23 2014
    Aku nggoleki judhul kaya iki:Rusia nendhang Kanada metu saka Arktik"
  12. +1
    April 23 2014
    Nanging terus terang serangan sing ora ramah, mesthi ora bisa dijawab.
    mesthi!
    Lan reaksi kita, aku mikir, durung cukup simetris, bisa uga diusir kanthi luwih keras lan menehi wektu sing luwih cendhek kanggo budhal - 24 jam paling apik.
    Lan kanthi biaya kebetulan kepentingan kita ing Arktik, aku ragu-ragu. Kita duwe kita, lan dheweke duwe.
  13. +4
    April 23 2014
    Kanada dhewe duwe 2 basa resmi - Inggris lan Prancis. Ing wektu sing padha, penampilan nuduhake penolakan iki ing Ukraina. Apa sing diidini kanggo Jupiter ora diidini kanggo budak. wong munafik...
    1. +6
      April 23 2014
      Kutipan: Rurikovich
      Kanada dhewe duwe 2 basa resmi - Inggris lan Prancis. Ing wektu sing padha, penampilan nuduhake penolakan iki ing Ukraina.

      Ya, dheweke nandur modal dhuwit akeh ing "buku teks Ukraina"! Dadi akeh perkembangan ing basa lan sejarah, lan ing kene ON YOU! Wong Rusia iki ora pengin ngerteni! Dadi sawise kabeh, "mova" bakal mati yen wong Kanada ora "jaga"! Ana sing ora mati ing pamrentahan Soviet, nanging dialek Kanada-Galicia - supaya mati, lan luwih cepet luwih apik!
  14. +2
    April 23 2014
    Oh, iki akeh-swara menggonggong! Pira manuk gagak enggal-enggal merengek. Dheweke ora rumangsa ala babagan kabeh ...
  15. 0
    April 23 2014
    Kutipan saka agfa
    Lan ana sing ngerti mekanisme ora nampa kredensial? Apa bisa nolak duta besar AS? Utawa apa luwih becik yen dheweke ana ing tangan, lan banyu ora dadi lendhut ing wates kita?

    IMHO dheweke bisa diumumake persona non grata sanajan sadurunge mlebu negara. Ing praktik diplomatik modern, duta besar minangka kepala misi diplomatik, sing mbutuhake persetujuan wajib saka negara tuan rumah. Yen Rusia ora gelem milih, duta besar bakal dadi persona non grata, IMHO kaya iki.
    1. 0
      April 23 2014
      Tanggepan sing apik kanggo bleating sing ora disengaja! Jauhake wedhus kasebut saka kebon kita!
  16. 0
    April 23 2014
    Kutipan saka: serega.fedotov
    Sing bener-nah.ren kanggo neh.ren!

    Ingkang utama yaiku ING? Kanggo Yamal - kabeh kedutaan - kanggo tuwuh horseradish! (Kanggo Kolyma, sampeyan isih bisa - supaya padha nggawe "zona tetanèn tradisional" saka diplomat Kulon.)
  17. +2
    April 23 2014
    Amarga ana meh 3 yuta etnis Ukrainia ing Kanada, kabeh Bandera ora sukses mlayu menyang kana.
  18. 0
    April 23 2014
    Ya, Kanada mangan bubur-borzyanki !!! Dheweke kudu diukum!
  19. +2
    April 23 2014
    Kanada ... Siji entuk kesan yen dheweke bocah cilik ... Kenapa kabeh pengusiran lan pengusiran iki? Ketoke, supaya ora ilang pasuryan lan nyatakake solidaritas karo Amerika ... aku ora nemokake panjelasan logis liyane ...
  20. 0
    April 23 2014
    Amarga ora suwe, endhog bakal mlayu ing kana, lan dheweke pengin kanca-kancane padha ngumbara menyang omah!
  21. 0
    April 23 2014
    Ya, kita ora butuh apa-apa saka Kanada))) lan x ... karo dheweke. Mbokmenawa negara-negara kasebut entuk, Kanada ing Crimea lan Ukraina mesthi ora kelangan apa-apa.
  22. +1
    April 23 2014
    Kanada budak Inggris, 6 USA lan sing ngomong kabeh.............
  23. +2
    April 23 2014
    Iki siji ing sapu sapu ing daya dhewe ana uga !!!
  24. sang Punisher
    +1
    April 23 2014
    Sugeng riyadi. Aja bali maneh.
  25. 0
    April 23 2014
    Pendhal sopan ing bokong am
  26. +1
    April 23 2014
    Quote: lawas banget
    Diaspora Bandera ing Kanada minangka sing paling akeh saka kabeh wong Slavia.
    Sawisé MV 2nd, underdogs mlayu mrana, minangka Anglo-Saxon (ing Australia uga) nylametaké saka retribusi uga-pantes; Carane Amerika Selatan nampa buronan Nazi; Iki utamané negara karo rezim pro-fasis.

    Lan aja lali - Kanada (sakbenere) ora merdika. Nyanyi apa sing dicritakake

    Pancen. Aku ora ngelingi sing ngandika: US iku USA + loro negara Kanada lan Meksiko. Nasionalis (lobi fasis) ana mung gedhe. Bojone Yushchenko kayane saka kono?!!!
  27. +1
    April 23 2014
    Kabeh iki minangka game, nanging nalika Rusia nglarang pasokan daging saka Kanada, mula dheweke bakal ribut. Ish jago ing godhong maple!
  28. 0
    April 23 2014
    Kanada, kaya Polandia, njerit, nanging ora bisa cokotan. Usaha kanggo ngelingake awake dhewe katon kikuk. negara karo rwaning maple ing gendéra tansah dianggep kita ora banget.
  29. 0
    April 23 2014
    Ya, Margarita, ketoke dudu nasib ...
  30. PASUS
    0
    April 23 2014
    Kanada minangka wayang Amerika Serikat sing ora kuwat, kanthi kabeh akibat.
  31. 0
    April 23 2014
    Masalah karo Ukraina nuduhake kabeh alignment pasukan ing tataran donya, dadi cetha sing karo Rusia, lan sing nglawan lan sing ana ing sela-sela. respon nyukupi kanggo antics musuhan, sengaja ngelekake embassy Canadian sing padha bakal Pack tas ing sambungan karo antics musuhan marang Rusia. Ayo padha tandha caviar lan ana apa-apa kanggo kari sih karo wong-wong mau, kita ora luwih murah saka wong-wong mau. Wektu bakal teka lan kabeh wong, sing nesu ing negara kita, bakal ngadeg ing baris kanggo entuk sih saka Rusia.
  32. 0
    April 23 2014
    Ayo dheweke tiba dhewe. Kita uga bakal ngelingake Kanada yen dheweke ora menehi pemain hoki kita Piala Tantangan sing dimenangake.
  33. 0
    April 23 2014
    Inggih, aku ngerti negara, iki nang endi wae sing corkscrew, uga, Eropah, ngendi padha tanpa paman, lan iki sing perlu, sirup maple fermentasi? Aneh, Mongolia meneng, nanging wong-wong iki ngomong. "The haberdasher lan kardinal, kekuatan!"
  34. 0
    April 23 2014
    Perlu, minangka respon kanggo langkah-langkah sing ora ramah, kanggo nutupi NCO sing dibayar lan mbebayani kanggo Rusia. Iki bakal entuk luwih akeh lan entuk manfaat kanggo Rusia.
  35. Kuantum
    0
    April 23 2014
    Ora suwe, amarga dosa lan kejahatan kewan, Yellowstone bakal ngukum!
    Kanada bakal ilang tanpa bali. Wektu kanggo Rusia mikir babagan sanksi apa sing bakal ditindakake
    marang antek Amerika iki.
  36. 0
    April 23 2014
    Apa negara iki Kanada? Aku panginten iku cabang wong
  37. 0
    April 23 2014
    aku sengit kanada Aku maca nang endi wae sing perdana menteri ngandika iki bab kita: Rusia punika Piece saka telek kebungkus ing rwaning Gobis lan dibuwang konco jamban ... Ing pasuryan wedhus kang.
  38. 0
    April 23 2014
    Kanada, kaya Amerika, minangka negara sing didunungi dening wong anyar, lan dudu "kuthah" sing paling apik. Kabeh sing ora ana ing negarane, kalebu Rusia, Kanada. Iki dikontrol dening Amerika Serikat, mula tumindak kaya ngono. Oh, sayang banget yen Alyasochka dudu duweke kita.
  39. 0
    April 23 2014
    Nalika bakal tentrem donya, iku cetha yen Amerika lan Kanada ora perlu!
  40. Kelevra
    0
    April 23 2014
    Ayo muter!
  41. +1
    April 23 2014
    Kancil Kanada - mulih!!!
  42. 0
    April 23 2014
    Kanada minangka koloni kasur sing paling elek, penyangga Departemen Luar Negeri ...
  43. 0
    April 23 2014
    Aku ora ngetutake kanthi sengaja, nanging suwene telung utawa patang taun kepungkur, aku kerep nemokake warta babagan Kanada kanthi sifat Russophobic sing jelas. Kajaba iku, dheweke nggawe game ala iki. Iku ora please ing kabeh.
  44. 0
    April 23 2014
    Miturut cara, padha diusir cepet banget, ngandika, koper, stasiun sepur, Ottawa, padha ngiyanati akselerasi perlu, mungguh, supaya cetha.
  45. 0
    April 23 2014
    Jawaban sing bener lan pancen nyukupi diwenehake miturut kabeh standar internasional.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"