Frigate Angkatan Laut AS bakal mlebu ing Segara Ireng

153
Miturut pawarta kasebut INTERFAX.RUDina Selasa, kapal frigat kelas Oliver Hazard Perry Angkatan Laut AS Taylor bakal mlebu ing Segara Ireng. Bakal "ningkatake perdamaian lan stabilitas ing wilayah kasebut" lan nuduhake sekutu NATO AS yen Angkatan Laut AS terus "ngapikake interaksi karo pasukan aliansi kanggo nggayuh tujuan umum ing wilayah iki," miturut Layanan Informasi Angkatan Laut AS.

Kaya sing kacathet newsru.com, frigate "Taylor", ditugasake ing pangkalan ing Mayport (Florida), wis mlebu ing Segara Ireng ing Februari. Banjur dheweke kandha ing pesisir Segara Ireng ing Turki, wis ngluwihi wektu tetep sah (sesuai karo Konvensi Montreux internasional) ing perairan Segara Ireng nganti 11 dina. Kajaba iku, ing 10 April, pangrusak Donald Cook, dilengkapi sistem pertahanan rudal Aegis, mlebu ing segara Segara Ireng.

Tujuan utama fregat kelas Oliver Hazard Perry yaiku nyedhiyakake pertahanan udara lan pertahanan anti-kapal selam kanggo konvoi transportasi, kelompok anti-kapal selam lan formasi amfibi. Dhaptar senjata Taylor kalebu rong tabung torpedo, gunung artileri, rudal anti-kapal Harpoon, rudal anti-pesawat SM-1MR Standard, lan loro helikopter SH-60 Sea Hawk.
  • http://www.newsru.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

153 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Validator
    + 67
    April 23 2014
    Apike, kita uga bakal ngece ing palung iki?
    1. + 29
      April 23 2014
      Nah, lewati freebie kaya ngono. Dheweke nangkep awake dhewe! :) Lan ora ana sing mbatalake latihan tempur.
      1. + 16
        April 23 2014
        Liyane Su 34bakal kaendahan.
        1. +5
          April 23 2014
          Kutipan: Adipati
          Liyane Su 34bakal kaendahan.

          karo hub... ya hi
          1. +4
            April 23 2014
            Quote: Andrey Yurievich
            karo "hub"

            Luwih bener "khibiny".
            Lan ngurangi tentara kasur kudu diterusake, lan Sushki kudu dikirim karo jammers menyang Bosphorus kanggo ketemu lan terus-terusan ngawal fregat iki. Sampeyan katon, supaya kru salah siji mbucal ing pasukan lengkap, utawa malah nyerah kapal.
            1. +2
              April 23 2014
              Kutipan saka Canep
              Sampeyan katon, supaya kru salah siji mbucal ing pasukan lengkap, utawa malah nyerah kapal.

              Utawa, nalika terus-terusan ngeyek kanggo .... kapten, dheweke mung bakal ngirim aplikasi kolektif menyang kasur, lan dheweke dhewe bakal nempel ing Crimea lan njaluk kerja bareng karo kita! wassat
        2. +4
          April 23 2014
          ON tes lapangan, sabisane kanggo kahanan pertempuran nyata - PAK FA (T-50).

          Dadi, kanthi (y) ka, dheweke ora lagi nyolong irung lan cedhak karo ambang!

          ... banjur aku mung emosi wassat
        3. +1
          April 23 2014
          Apa spoil kaendahan kuwi karo muck Amérika, ing nalisir, sampeyan kudu soko lawas, saka wektu penaklukan saka Crimea, kabeh overboard bakal mlumpat bodho, banjur kepinginan kanggo trough iki ing Segara Ireng.
          1. +5
            April 23 2014
            ing nalisir, sampeyan kudu soko lawas, saka wektu penaklukan saka Crimea
            Kapal pelayaran kayu? Kang mung transparan kanggo gelombang radio, kang tegese kapal siluman Absolute?
            wassat
            Lan tinimbang ballast watu, ing tingkat garis banyu, ana 3-4 wadhah karo Klub ...
            Senajan ora ... Iki wis perang. Nanging yen kapal kayu sing transparan kanggo radar nyedhaki tutup kasur sing bingung ing jarak sing adoh, banjur saka cekelan ing ngisor garis banyu ngunggahake perang elektronik sing padha lan ngethok nganti lengkap, mula dheweke bakal kesurupan.

            Utawa metu saka garis pandelengan, nanging ing zona cedhak-tengah deteksi dening radar, saka kapal transparan kuwi, nurunake nomer N-th saka prau karet karo motor, nyebar menyang tatanan kasepakatan, banjur angkat reflektor sudhut saka wong-wong mau. ing probe tethered cilik. Ya, banjur numpak sekedhik bolak-balik. Banjur mudhunake maneh menyang prau lan gulungake kabeh ...
            Supaya sampeyan ora bisa ndeleng liwat teropong, lan ing radar ana akeh obyek aneh saka ngendi wae lan sawise gerakan aneh bali menyang ngendi wae ...
            Lan nglawan latar mburi iki, supaya dheweke ora bisa ndeleng kabeh karo helikopter, ing wektu sing padha mabur ing pejuang kaya Cook.

            PS Kanggo debat sing paling sregep: ​​kiriman iki minangka guyonan, ora liya.
          2. +3
            April 23 2014
            sampeyan kudu soko lawas, saka wektu penaklukan saka Crimea
            Kapal khusus Angkatan Laut Rusia "Flying Chernomorets" ??? wassat Kayane aku, saraf Amerika ora bakal tahan ... ngguyu
      2. +4
        April 23 2014
        Kutipan saka andranick
        Nah, lewati freebie kaya ngono. Dheweke nangkep awake dhewe! :) Lan ora ana sing mbatalake latihan tempur.

        Apa sampeyan wis nyediakake popok, barang-barang miskin?
        1. +3
          April 23 2014
          Kutipan: podpolkovnik
          Apa sampeyan wis nyediakake popok, barang-barang miskin?

          Ing kasunyatan, ora ana watesan kanggo bodho. wong bodho
          Iku ora cukup kanggo duwe siji kru rampung, padha ngirim siji liyane.
          Dheweke saiki duwe Segara Ireng minangka detektor ngapusi utawa papan latihan.
          Padha lelayaran, ndeleng pesawat Federasi Rusia, ora kesel.. isih bisa ngawula.
          Wektu kanggo mbayar latihan. Lan banjur kanggo freebie, "profesor" uga bisa sijine "gagal". ngguyu
      3. +3
        April 23 2014
        Ya Ya Ya!!! Wong lanang anyar, kathoke isih resik ngguyu
    2. + 20
      April 23 2014
      Su 24 ngenteni, ora bakal ngenteni ... babayka pelaut Amerika bakal medeni maneh ...
      1. +7
        April 23 2014
        Kutipan saka ShturmKGB
        Su 24 ngenteni, ora bakal ngenteni

        Lan aku duwe pendapat sing padha ... Wong lanang ora ngerti pisanan sedulur
        1. +7
          April 23 2014
          Padha bakal menehi cekungan bobrok iki kanggo Ukrainians. Kanggo ngiyataken armada bangga keprungu
          Lan trik kanthi pengulangan serangan ora bakal bisa. Ora ana Aegis ing galosh iki lan wis siyap - padha nganggo popok, nutup mata ...
          1. 0
            April 23 2014
            Quote: matros
            Padha bakal menehi cekungan bobrok iki kanggo Ukrainians. Kanggo ngiyataken armada bangga

            Sial, aku maca "armada kapal selam" amarga sawetara alasan. Inspirasi... ngguyu
          2. +2
            April 23 2014
            Lan kenapa Ukraina butuh cekungan bobrok iki? Yen negara Novorossia, Donetsk, Lugansk, Kharkiv, Odessa, lan Nikolaev dibentuk ing wektu sing cendhak, lan Ukraina ora bakal duwe segara !!! Wates tanah - ing endi kanggo nyelehake cekungan?
            1. +4
              April 23 2014
              Quote: Ural
              Wates tanah - ing endi kanggo nyelehake cekungan?

              Supaya dheweke bakal nyopir menyang Dnieper, bakal diarani "Aurora", Kuevs revolusioner nglirik
        2. 0
          April 23 2014
          SING BODO!!! ombenan
          1. 0
            April 23 2014
            meh ora. Paling kamungkinan, peralatan test khusus diselehake kanggo ngerti inti jero Khibiny. Iku ora worth mbaleni flyby yen ora ana cara kanggo nuduhake spektrum beda saka efek ing peralatan.
          2. Komentar wis dibusak.
        3. 0
          April 23 2014
          Quote: matros
          Lan aku padha mratelakake panemume ... Wong lanang ora ngerti pisanan fellow


          Inggih, bakal kaya ing lelucon lawas: "Kanca kita pucet pasuryan ketemu mop kaping pindho."
      2. + 12
        April 23 2014
        Kabeh sing paling apik!
        Aku ora ngerti yen iku nanging ...

        Operasi khusus kanggo bali kendaraan wojo., Minangka iku REALLY

        Kabar kasebut metu kanthi referensi menyang Kementerian Pertahanan, rincian operasi khusus ora dilaporake.

        Mangkene carane diterangake:

        "Ing wilayah Donetsk tanggal 18 April, minangka bagéan saka operasi anti-teroris, prajurit Angkatan Udara Highly Mobile (VDV) Angkatan Bersenjata Ukraina (APU) bali loro saka enem kendaraan lapis baja sing dicekel dening ekstremis. 16 April ing Kramatorsk.

        Minangka asil saka tumindak profesional "infteri bersayap", operasi khusus njupuk Panggonan tanpa korban lan ciloko.

        Foto sing rada nyenengake uga ditempelake ing bahan kasebut.

        Nanging ing kene sing aneh. Yen mobil-mobil kasebut direbut maneh saka ekstremis, banjur ing ngendi para ekstremis dhewe? Apa padha dicekel, diinterogasi? Ora. Kanggo alasan sing ora dingerteni, dheweke ora ditampilake ing umum.

        Kajaba iku, amarga alasan sing ora dingerteni, kendaraan lapis baja liyane ora dicopot saka para separatis.

        Saiki aku bakal ngandhani apa sing kedadeyan.

        Ing tanggal 18 April, kolom paratroopers saka salah sawijining unit saka brigade udhara kapisah kaping 25 bali menyang titik penyebaran permanen ing wilayah Dnepropetrovsk. Cedhak Slavyansk, cedhak desa Ivanovka, salah sawijining mobil rusak.

        Komandan unit mutusake kanggo nerusake perjalanan, ninggalake kendaraan liyane ing cedhak BMD sing rusak kanggo menehi pitulung lan pos.

        Sawetara wektu mengko, markas pusat anti-teroris nampa "informasi operasional" - rong kendaraan lapis baja karo wong bersenjata ing kamuflase dumunung ing cedhak Slavyansk kanthi tujuan sing ora bisa dingerteni!

        Ing markas padha mutusake kanggo "njupuk", kanggo kang mundhakaken helikopter karo pejuang Kyiv "Alpha" menyang udhara.

        Tim serbu ana ing papan, dheweke pancen ndeleng warga sing ora bisa dingerteni kanthi senjata otomatis. Tindakake antrian ing udhara lan supaya nyerah.

        Prajurit Angkatan Udara nguwuh-uwuh yen dheweke "dhewe", nanging "pasukan khusus" ora percaya, pertempuran tangan-tangan-tangan diwiwiti.

        Asil saka perang wis predetermined sadurunge miwiti - pejuang dilatih lan kompeten "Alpha" sijine conscripts diantemi lan wedi saka 25 Airborne Brigade ing saurutan. Banjur dheweke ngerti yen ing ngarepe dheweke - nyatane dhewe.

        Apa ora bener yen operasi iki rada beda karo cara ditampilake ing media? Nanging ora mung kuwi. Frasa saka laporan sing "minangka asil saka tumindak profesional saka" infanteri winged, operasi khusus njupuk Panggonan tanpa korban lan tatu "ora bener.

        Salah siji saka pasukan terjun payung, oncat saka endi wae katon preman, ndhelik ing lumbung bobrok. Ing ngendi dheweke nyekel bata utawa balok kanthi sirahe.

        Prajurit kasebut banjur digawa menyang rumah sakit ing kutha Slavyansk, ing ngendi tatu kasebut dijahit, lan sertifikat sing diwenehake marang korban kasebut nuduhake yen dheweke wis tatu sirahe amarga tiba saka moped ing Slavyansk. Dheweke bakal nulis "nunggang carousel." Mlaku dadi mlaku.

        Komedi mutlak, sepisanan, nanging "operasi khusus" bisa nyebabake korban manungsa. Menawi para prajurit sampun mbedak-mbedakaken tembak, mesthi sedaya sami mandhap. Kanggo sapa kerugian kasebut bakal dianggep? Kanggo saboteurs?

        Apa sing kedadeyan saiki. Pimpinan operasi khusus iki nglaporake marang pimpinan negara, lan ... lagi nyiapake kanggo nampa pesenan militer. Mungkin dheweke bakal entuk.

        Ing tangan siji - conto kanggo pasukan, ing liyane - iku perlu kanggo piye wae kasurung kanggo "bali loro kendaraan wojo." Mung ing ngendi kabeh crita iki ana "separatis" - ora jelas.

        http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3353070/
      3. 0
        April 23 2014
        Dheweke duwe jawaban sadurunge - kabeh popok lan psikolog kanggo saben anggota kru
        1. 0
          April 23 2014
          Apik + 1 popok maneh, ana sing nyisihake
      4. +1
        April 23 2014
        Kutipan saka ShturmKGB
        Su 24 ngenteni, ora bakal ngenteni ... babayka pelaut Amerika bakal medeni maneh ...

        banjur luwih apik kaya iki:
    3. +3
      April 23 2014
      Aku ora ngerti liyane. Dheweke pungkasane ngluwihi periode tetep nganti 11 dina. Kita duwe hak kanggo mencet dheweke karo sing luwih abot, lan kita bakal bener. Nanging ing wektu liyane para pelaut Amerika mesthi wedi banget.
      1. +2
        April 23 2014
        Kutipan saka logam
        Aku ora ngerti liyane. Dheweke pungkasane ngluwihi periode tetep nganti 11 dina. Kita duwe hak kanggo mencet dheweke karo sing luwih abot, lan kita bakal bener. Nanging ing wektu liyane para pelaut Amerika mesthi wedi banget.

        Tentara kita SOPAN! ngguyu
        1. +3
          April 23 2014
          Tentara kita SOPAN!
          Inggih, tegesipun sopan isin. Kaya: "Nyuwun pangapunten kanggo masalah ing udhara, aku ora pengin ngganggu sampeyan saka tugas penting kayata nggawa demokrasi menyang Segara Ireng. Nanging ing pungkasan sampeyan tetep ana akeh panjaluk lan panjaluk saka kabeh Black Komunitas iwak segara babagan kepinginan kanggo gabung karo nilai-nilai Barat, sing sampeyan duwe akeh banget. Kita wis njaluk banget kanggo ngunjungi wong-wong mau ing kunjungan sabanjure. Mula, mangga nampa hadiah saka kita, sing wis ana ing dalan . .. Ngaturaken sugeng riyadi... PS Mental kita sedaya dados setunggal kaliyan panjenengan..."
          Lan pluru anti-kapal kanggo wong-wong mau ing waterline
          1. Bodrov
            0
            April 23 2014
            Kita mung ngormati alam lan ora pengin ngrusak dhasar Segara Ireng kanthi logam kethokan kasebut.
    4. +3
      April 23 2014
      Kutipan saka Validator
      Apike, kita uga bakal ngece ing palung iki?

      Yen petani jagung "diisi daya" mabur lan kabeh peralatan "metu", gambar iki bakal nggedhekake. Lan kita bakal weruh histeria massa (chorus of sobs). ngguyu
      1. +1
        April 23 2014
        Yen jagung "diisi" mabur liwat
        Akeh perkara sing bisa mabur liwat dheweke! Dadi wedi...
    5. 0
      April 23 2014
      mesthi bakal, kita uga kudu nglatih)))
    6. +1
      April 23 2014
      Kutipan saka Validator
      Apike, kita uga bakal ngece ing palung iki?

      Wektu iki lagi bersenjata karo pasokan telung popok, kita ora bisa njupuk saiki ngguyu
      1. MBA78
        0
        April 23 2014
        ana wong sing ngluncurake piring mabur ing wayah wengi kanthi penunjuk laser, LED utawa sawetara puing sing padhang ... priksa reaksi kasebut marang munculé UFO sing tiba-tiba ...
    7. Validator
      0
      April 23 2014
      Pernyataan Oleg Tsarev
      Rincian rapat Wakil Presiden AS Joseph Biden karo sawetara calon Presiden Ukraina, sing dadi publik thanks kanggo salah siji peserta ing rapat iki, iku staggering. Intine, pejabat pemerintah AS sing paling dhuwur ngandhani politisi Ukrainia apa sing kudu ditindakake lan kepiye. Partisipasi ing patemon politisi iki kanthi panemune diametrically minangka indikatif, sing menehi kesaksian babagan kontrol kepentingan Amerika, sing, mesthine, nemtokake kanggo dheweke.
      Sawise iku, nuduh Rusia campur tangan ing urusan internal Ukraina ora mungkin.

      Sayange, liwat upaya rezim Kyiv sing pro-Amerika saiki, Ukraina tambah akeh dadi sandera kanggo game geopolitik AS nglawan Moskow. Lan mung wong bodho sing ora ngerti iki.

      Panjaluk saka ketua Verkhovna Rada Ukraina Oleksandr Turchynov kanggo nerusake langkah-langkah anti-teroris ing sisih kidul-wétan banget mbantah tujuan sing diumumake kanggo normalake kahanan ing Ukraina. Perlu dimangerteni manawa tumindak bersenjata sing ganas marang rakyate dhewe mung bakal ngrusak perpecahan sing ana lan nuwuhake tumindak kekerasan lan pertumpahan getih.

      Panguwasa nyoba nggunakake pembunuhan Volodymyr Rybak, anggota Dewan Kota Horlivka, anggota partai Batkivshchyna, kanggo nerusake operasi militer ing sisih kidul-wétan negara. Mangkono, panguwasa ora mung succumb kanggo provokasi ketok radikal lan kriminal, nanging uga njupuk kaputusan suicidal. Perang nglawan rakyatmu dhewe ora bakal nulungi para politisi iki supaya tetep kuwasa.

      TIMUR
  2. +8
    April 23 2014
    Kene iku takon lan ing .. Aku kudu wong kene.
    1. +8
      April 23 2014
      Kutipan saka Cron1982
      Kene iku takon lan ing .. Aku kudu wong kene.

      oh! nalika dheweke mlebu, dheweke bakal lunga! (Mung kacepetan bakal nambah) wassat
      1. +1
        April 23 2014
        mung yen ora bakal kelangan maneh ...
        1. + 12
          April 23 2014
          Sampeyan mung kudu menehi pesenan kanggo kru saka cethek.
          1. 0
            April 23 2014
            Kutipan saka Wedmak
            Sampeyan mung kudu menehi pesenan kanggo kru saka cethek.

            Iku misale jek sing padha "kejiret" sengaja, kanggo 11 dina kabèh padha macet metu saka wektu - Lan kita kandhas, apa masalah?
            Dadi kru sing kandas bisa uga wong Amerika.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +9
        April 23 2014
        Quote: Egoza
        oh! nalika dheweke mlebu, dheweke bakal lunga! (Mung kacepetan bakal nambah)
        Ngapunten Elena, apa karo gambar kuwi, ya kanggo komentar sampeyan ...
        1. + 12
          April 23 2014
          Kutipan: Corsair
          Ngapunten Elena, apa karo gambar kuwi, ya kanggo komentar sampeyan ...

          Aku bisa nawakake versi sing luwih disensor:
          1. +2
            April 23 2014
            Kutipan saka: inkass_98
            Aku bisa nawakake versi sing luwih disensor:

            Singkate.....banjur ngerti lol
          2. alex 241
            +5
            April 23 2014
            Kutipan saka: inkass_98
            Aku bisa nawakake versi sing luwih disensor:
            1. dmitrij.blyuz
              0
              April 23 2014
              Alex! hi Lan apa kita butuh? Sanajan, dheweke bakal migunani!
            2. stakan1951
              0
              April 23 2014
              Tembakan keren :mandeg amarga kudu dipakani.
      4. dmitrij.blyuz
        +1
        April 23 2014
        Egoza! tresna Kanggo pitunjuk subtle!
  3. vlad0
    + 15
    April 23 2014
    Wektu sing nyenengake kanggo pilot kita wis diwiwiti!!!!
    Ngurangi tentara Amer tanpa karusakan geni.
    Iki aerobatik!!!!
  4. +1
    April 23 2014
    kudu njaluk dheweke uga
    1. +3
      April 23 2014
      Mabur ing beruang supaya akustik gagal)))
      1. Komentar wis dibusak.
  5. + 17
    April 23 2014
    supaya Tu-95 mabur liwat wong ing tingkat kurang .. supaya diunekake adoh nafig
    1. +1
      April 23 2014
      IL-2 nyoba ngguyu 600kg kudu cukup kanggo wadhah ...
      1. +7
        April 23 2014
        Kutipan saka Narcom
        IL-2 nyoba ngguyu 600 kg kudu cukup kanggo wadhah ...

        Scream FULL bakal yen ana kemungkinan perang elektronik ing AN-2 "jagung" nglirik
        1. +1
          April 23 2014
          Scream FULL bakal yen ana kemungkinan perang elektronik ing AN-2 "jagung"
          An-2 nduweni kompartemen sing cukup wiyar ing jero fuselage supaya ora nggantung apa wae saka njaba.
          1. -1
            April 23 2014
            Sampeyan wong Rusia sing ala, lungguh lan moyoki mitra kita ngguyu
      2. +6
        April 23 2014
        Nyelehake 600 kg telek saka saluran pembuangan Sevastopol ing dek ngguyu
      3. +3
        April 23 2014
        Nyelehake 600 kg telek saka saluran pembuangan Sevastopol ing dek ngguyu
    2. 0
      April 23 2014
      Luwih becik yen saiki padha nggedhekake Jepang.
      http://vestiprim.ru/2014/04/23/ministerstvo-oborony-yaponii-zayavlyaet-ob-anomal
      noy-activnosti-vvs-rossii.html
      1. 0
        April 23 2014
        uga .. Aku ora ngerti, banjur mbukak sawetara jinis pemadam geni MChS kaya be-200 telek .. m)))
  6. +8
    April 23 2014
    Lan link Su wis ditransfer menyang Crimea, lan iki ketoke mung wiwitan.
  7. +8
    April 23 2014
    Inggih guys, SU-24 wis siap?
  8. Komentar wis dibusak.
  9. +5
    April 23 2014
    Target liyane kanggo latihan pilot lan tembak torpedo kanggo kapal selam !! Miturut cara, "Bastions P" minangka trough sing apik kanggo njupuk !!! Mlebet kene didhawuhi menyang cekungan ngambang kaya ngono !!)))
  10. shyler
    0
    April 23 2014
    Mungkin ana sing bakal muncul ing wektu iki?))
    1. + 10
      April 23 2014
      Ya, apa tambang nib saka jaman Perang Donya II, sampeyan ora ngerti, ing wektu sing tepat ing panggonan sing bener eseman
      1. zzz
        zzz
        0
        April 23 2014
        Kutipan: Ija 22
        Ya, apa tambang nib saka jaman Perang Donya II, sampeyan ora ngerti, ing wektu sing tepat ing panggonan sing bener


        Para penyelam menyang kana lan jam weker angel banget kanggo magnet. Iki kanggo sawetara ngguyu!
    2. +3
      April 23 2014
      Kutipan saka shyler
      Mungkin ana sing bakal muncul ing wektu iki?))

      sayangé, kita duwe siji alrosa ..... nanging yen sampeyan sijine elek geni-kapal ing ram disebut Zaporizhzhya ..... banjur aku dhaptar wong-wong sing ngajokake kanggo buyaran bakal nambah kaping pirang-pirang !!
  11. + 19
    April 23 2014
    Elinga yen rudal target BQM-74 nyerang kapal perusak Amerika sing bersenjata sistem anti-rudal Aegis.

    [/kiwa]
    1. +5
      April 23 2014
      Sajrone tes sistem anti-rudal Aegis berbasis kapal Amerika, siji rudal target subsonik BQM-74 kanthi remot kontrol dipecat. Akibaté, rudal tabrakan menyang destroyer, kang bisa dianggep minangka kekalahan lengkap lan mundhut saka kapal.
      Nalika roket nyerang kapal kasebut, loro pelaut sing tatu, uga kapal kasebut.
    2. +3
      April 23 2014
      Kutipan saka Molgro
      Elinga yen rudal target BQM-74 nyerang kapal perusak Amerika sing bersenjata sistem anti-rudal Aegis.

      A bolongan ... Loro ing awak lan ing pertahanan udara ...
      1. 0
        April 23 2014
        Ya, saliyane Su-24, ana cara dagang liyane.
        Ngomong ing taun kaya ing taun 2000 ...

        "Ing 24 April jam 13, rudal jelajah Progress, diluncurake saka Cape Khersones dening kru Resimen Rudal Pesisir 25 saka Armada Laut Ireng Rusia, nyerang kapal kelas kali-segara Ukrainia Pavel Vereshchagin (pelabuhan registri Ilyichevsk), sing ngoperasikake pesawat charter saka Istanbul menyang Skadovsk (wilayah Kherson) ing sisih lor-kulon Segara Ireng, 854 mil saka Donuzlav Lake, ing ngendi pangkalan angkatan laut Angkatan Laut Ukrainia dumunung.
        Isih ora dingerteni kepiye Vereshchagin rampung ing wilayah sing diwatesi sing diumumake dening Armada Segara Ireng ditutup kanggo pandhu arah sajrone latihan: area latihan dijaga dening 13 kapal lan kapal armada, lan kenapa dheweke "ora weruh" kapal kasebut. ora cetha.
        Kru Vereshchagin begja yen Rusia nembak blas. Kothong pierced liwat superstructure saka kapal lan plunged menyang telenging segara. Ing wektu sing padha, salah sawijining kru, tukang listrik Vadim Ponomarenko, 37 taun, tatu. Kaping pisanan, kapten Vereshchagin pengin ngirim wong sing tatu kasebut menyang desa Mirny, sing ana ing pesisir Segara Ireng ing lawang menyang Donuzlav, nanging ing 16 ana prau rudal Armada Segara Ireng nyedhaki kapal, sing ngirim Ponomarenko menyang desa Novoozernoe menyang rumah sakit Angkatan Laut Ukrainia.
        1. 0
          April 23 2014
          Kutipan saka GREY
          Ya, saliyane Su-24, ana cara dagang liyane.

          Ing kedadean iki, operator radio-amatir teka-teki silang teka-teki silang khusus banget, nalika rudal anti-kapal nyerang ruangan radio, sing mudhun menyang kabin kanggo teka-teki silang anyar ...

          Lan kudu dicathet yen alasane kedadeyan kasebut yaiku rakus banal saka kapten kapal (pemilik kapal?), Sing mutusake "motong dalan" lan mlebu ing wilayah banyu sing ditutup kanggo navigasi (sing diumumake sadurunge) . ..
  12. Komentar wis dibusak.
  13. grenz
    +6
    April 23 2014
    Frigate Angkatan Laut AS bakal mlebu ing Segara Ireng

    Dielingake ing wektu!
    Mung sewulan, penerbangan penerbangan kita ing wilayah Segara Ireng direncanakake.
    Saiki sampeyan ora kudu nglanggar rencana penerbangan. Overflights lan "latihan" serangan saka mungsuh potensial ing wangun penghancur US wis klebu.
    Bejo pilot.
    Nanging, dheweke bakal nglatih penembak anti-pesawat kanthi penerbangan dhuwur ing wilayah kita.
    Dadi sampeyan bakal percaya yen Obama minangka agen kita - prihatin kanggo nambah kesiapan tempur kita.
  14. mesem marang kowe
    +2
    April 23 2014
    Saben "kasur" -pantes rapat!!!
  15. +4
    April 23 2014
    Aku ngusulake supaya kapal lan kapal selam kita bali menyang Kuba.
    1. + 13
      April 23 2014
      Wis rampung ;)

      Tugu segara paling kuat ing donya, Nikolai Chiker, dumunung ing pesisir wétan Florida. Nanging sing luwih penting, saka sudut pandang para pengamat, kapal tunda tansah katon ngawal aset-aset penting armada Rusia ing penyebaran. Napa wong Rusia ngetokaké tug angkatan laut utama ing Armada Lor ing pesisir Florida, nggumunake saka thetrenchesworldreport.com
      1. Alexey 1977
        +2
        April 23 2014
        Kutipan saka andranick
        fromthetrenchesworldreport.com

        Dadi Ford ora mlaku-mlaku.
        Kita butuh sesuatu kanggo nggeret kapal induk masa depan kanggo ngrampungake lan persenjataan maneh.
    2. +1
      April 23 2014
      Utawa bisa uga ngluncurake roket roket ???
      ... dadi, mung ing kasus
      1. +2
        April 23 2014
        Luwih apik kanggo nyelehake Moskow-1 utawa Krasukha, ing kene bakal diwiwiti kanthi nyenengake, ibu aja kuwatir
  16. +2
    April 23 2014
    A frigate Angkatan Laut AS bakal teka kanggo ngumbah thongs sing bener.
  17. +2
    April 23 2014
    Wong lanang ing fregat Angkatan Laut AS, aja santai, kita ana ing kana.
  18. +5
    April 23 2014
    Endi SU-24MR! "Taylor" nggawa tim kanggo ngresiki usus! ngguyu
  19. +5
    April 23 2014
    Raiders mbokmenawa digawa ing fregat iki eseman
  20. 0
    April 23 2014
    Rusia duwe cukup perang elektronik "Khibiny" kanggo kabeh logam kethokan ngguyu
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      April 23 2014
      Aku ndeleng sawetara jinis "Kazachek" minusanul, mungkin dheweke ora ngerti apa tegese "Khibiny" sad ... Ing gambar kasebut, EW (Radio-Electronic Warfare) "Khibiny" pamblokiran, kanthi bantuan pamblokiran kasebut, SU-24 Kita klelep ALL elektronik saka penghancur Amerika "Donald Cook", dilengkapi karo informasi tempur multifungsi kapal paling anyar lan sistem kontrol "Aegis", lan uga bersenjata, antara liya, karo rudal jelajah Tomahawk. Duwe mabur ngubengi kapal sing apes lan de-energized 12 TIMES simulasi pendekatan tempur Mulane, kapal kasebut "DESTROY" 12 TIMES ... Iki tegese tembung "KHIBINS" ngguyu ngguyu ngguyu
      1. +2
        April 23 2014
        Kutipan saka ispaniard
        Duwe mabur ngubengi kapal sing apes lan de-energized 12 TIMES simulasi pendekatan tempur Mulane, kapal kasebut "DESTROY" 12 TIMES ... Iki tegese tembung "KHIBINS" ngguyu ngguyu ngguyu

        Aku ora bisa nolak
  21. +1
    April 23 2014
    Tujuan utama fregat kelas Oliver Hazard Perry yaiku nyedhiyakake pertahanan udara lan anti-kapal selam


    Sampeyan uga kudu mriksa kanggo kutu ngguyu
  22. steppe
    +1
    April 23 2014
    ngusir wong-wong mau metu saka kono kanthi keras, yen ora, dheweke bakal mlebu ing Volga
  23. 0
    April 23 2014
    Bodho. Wiwit sepisanan, ora ngerti manawa kabeh armada sing dikepengini mung dadi target sing gedhe banget. Ora ana gunane nglawan negara-negara sing nganggo senjata Rusia. Oke, hiburan penerbangan Angkatan Laut.
  24. 0
    April 23 2014
    Ayo mlebu, flyer kita uga kudu latihan ing kahanan sing paling cedhak
  25. +2
    April 23 2014
    Miturut perwakilan layanan informasi Angkatan Laut AS, bakal "nyumbangake perdamaian lan stabilitas ing wilayah kasebut"

    Nganti padha klelep! ngguyu Lan mikir, purun, yen padha bener ambles? Carousel iki bakal muter! ngguyu
  26. vladsolo56
    +2
    April 23 2014
    Padha moyoki yen kabeh Amerika telek ing Segara Ireng amarga wedi, uga stinks saka semangat Amérika. Amerika Serikat kanthi mangkono kepengin ngganggu musim wisata 2014 ing Crimea.
    1. +1
      April 23 2014
      Mekaten! Wis wayahe Kementrian Luar Negeri nulis cathetan kanggo tutup kasur supaya ora omong kosong ing Segara Ireng.
      Lan banjur kabeh preian bakal rusak.
    2. 0
      April 23 2014
      Kutipan saka vladsolo56
      yen kabeh Amerika telek ing Segara Ireng amarga wedi, iku bakal mambu saka roh Amérika.

      Ing Segara Ireng, hidrogen sulfida ora bisa diukur, alam ora bakal weruh sing Amerika. Kanggo alam - SGA absurdity sauntara.
  27. 0
    April 23 2014
    Ya FSU kanggo kita ing simulator kanggo pilot kita. Apike, ana totalisasi babagan jumlah laporan kanggo decommissioning saka layanan kasebut?
  28. esmiralda
    +3
    April 23 2014
    Sugeng rawuh, sing utama yaiku "Oliver" ora nglangi ing SU 12 kali kanthi tentrem
  29. +1
    April 23 2014
    Wedi ilang Amerika reged! duka duka duka
  30. +7
    April 23 2014
    Irak ing 87th ora sengaja nyuwil sing padha.
  31. steppe
    +3
    April 23 2014
    Aku ngusulake patung kasebut (sing diarani kamardikan) kanggo nggulung sirah saka kapal selam supaya dheweke wis ngerti sapa sing dadi bos ing omah.
    1. 0
      April 23 2014
      kanggo ngerti sapa sing dadi bos ing omah
      Nalika padha éling bakal kasep!
    2. 0
      April 23 2014
      kok ngono?
      lucu lan luwih masuk akal - kanggo masang Kebebasan sing padha ing cedhak pulo anyar - kanggo mbangun luwih bener tinimbang ngrusak
    3. Komentar wis dibusak.
  32. Ham
    + 15
    April 23 2014
    Apike, nanging "terdampar" wis dipindhah?!
    1. +5
      April 23 2014
      Kutipan saka HAM
      Apike, nanging "terdampar" wis dipindhah?!

      Pakaryan lagi ditindakake ... Mung TSYTS, ora ana tembung maneh ...
  33. 0
    April 23 2014
    Bakal perlu kanggo prau iki kanggo ngatur ora nyaman maksimum ing Segara Ireng. Kanggo ngelingi yen dheweke nglangi ing papan sing salah.
  34. mesem marang kowe
    +2
    April 23 2014
    Kayane dheweke, kru pengganti, kanggo - "Donald Cook", nggawa ...
  35. reg 71
    0
    April 23 2014
    Utawa Mungkin ora supaya metu supaya iwak feed
  36. Igor Gor
    +1
    April 23 2014
    Grounding ing Segara Ireng minangka pertanda ala kanggo fregat Amerika, uga kanggo Amerika umume)))
  37. sang Punisher
    +1
    April 23 2014
    Sawetara rolas pesawat kita bakal menehi sambutan sing apik, lan ing kana, bisa uga bakal kandas utawa ngambang ing tambang wiwit Perang Dunia II. Iblis ngerti ...)))
    1. 0
      April 23 2014
      Luwih kaya tambang. Lan yen terdampar, amarga SOS bakal dibuwang ing kabeh frekuensi. Kudu nyimpen. Yagene kita butuh wong-wong mau?
    2. yulka2980
      0
      April 23 2014
      Luwih becik duwe tambang! Lan ing kana, goleki apa ana tambang anyar utawa sing lawas. nglirik
  38. 0
    April 23 2014
    Kutipan saka ShturmKGB
    Su 24 ngenteni, ora bakal ngenteni ... babayka pelaut Amerika bakal medeni maneh ...

    Anggota NATO nggawa lumba-lumba tempur menyang Segara Ireng, iki uga nyatane yen ana wong sing cepet-cepet mlayu kanthi wedi karo pelaut Amerika, apa sing bakal disimpen)))
    1. +3
      April 23 2014
      Wingi, ing warta, dheweke wis nyebarake CARA sing bakal ditemokake ... apa sampeyan ngerti yen lumba-lumba gelut kita kabeh lanang utawa wadon?
      1. 0
        April 23 2014
        Kasunyatane, lumba-lumba iku, mesthine, makhluk sing nyenengake.
        Lan padha cocok kanggo lanang lan wadon. Lan asu, kucing, lan wong sing nglangi.
        Mulane, Amerika seneng kekacoan karo dolphin - orientasi padha.
        ..
        Kita luwih kaya segel lan walrus, lan iki wong lanang sing serius.
  39. 0
    April 23 2014
    Wektu iki dheweke ngarepake nyekel lan, kemungkinan gedhe, ora bakal ana overflight kasebut. Iku ora babras kanggo nggawe soko anyar. Contone, "bolongan ireng" bakal metu saka ngendi wae kanthi jeneng simbolis Novorossiysk.
  40. Wong Ural
    +1
    April 23 2014
    Ana anggepan sing pengin nyoba laser negara ngalangi, nanging yen sistem panuntun dhumateng dipatèni, carane padha arep nggunakake? Kanthi tangan?!
    1. 0
      April 23 2014
      Inggih ngandika!!!
    2. 0
      April 23 2014
      Wong lanang kita sing paling pinter ing donya, pira listrik sing dijupuk saka Chubais, dheweke isih ora ngerti awake dhewe, apa maneh de-energize sawetara sampah ...
  41. 0
    April 23 2014
    Wiwit kapal kasebut mlebu ing Segara Ireng, konsentrasi hidrogen, metana, hidrogen sulfida bakal tambah akeh ing kapal lan ing saubengé. Solusi kanggo masalah gas saka Kulon!
  42. +5
    April 23 2014
    Ora, Amerika bisa uga pengin nyoba gubug iki nganggo tangan loro, yen ora ngerti apa sing kudu dilawan. Mulane, bisa uga ora perlu medeni maneh. Kabeh padha, sarana perang elektronik kanggo operasi militer, nanging Taylor isih nduweni cara manual kanggo ngrusak.
    Dadi saiki yen overflights banget sopan. Rahasia negara kudu disimpen.
    1. 0
      April 23 2014
      Kutipan saka andr327
      Ora, Amerika ing tangan loro mbokmenawa pengin nyoba gubug iki

      Setuju. Padha, mesthi, bodho, nanging isih padha ora raking ing clono dowo menyang segara kanggo omong kosong kanggo kaping pindho ing saurutan!
      Mungkin ing trough iki padha bisa duwe soko saka peralatan karo kang padha arep nyoba kanggo apa sing nggawe clono dowo crap pungkasan wektu?
      Ora perlu dibakar maneh!
      Dadi wektu iki, kanthi sopan utawa kanthi cara liya - pesenan kanggo kru "terdampar", uga, utawa kanggo kru "tambang jagad 2"! wassat
  43. +1
    April 23 2014
    Kutipan saka zorcher
    supaya Tu-95 mabur liwat wong ing tingkat kurang .. supaya diunekake adoh nafig

    Ndhuwur dek IMHO, ora mungkin miturut perjanjian internasional, sing sayang, bisa disebarake brosur, buklet karo demotivator))) "Yankees nyerah, barak sing nyaman lan pesisir sing misuwur ing Crimea nunggu sampeyan, akeh. saka panganan, vodka apik."
    1. yulka2980
      0
      April 23 2014
      Aku mung mikir "Yankees nyerah lan wis rampung!" Kita isih bakal ketemu dheweke ing kene karo roti lan uyah am
  44. 0
    April 23 2014
    Sing saiki Krupuk Legendaris, muga-muga ora mabur adoh? Sampeyan kudu sopan salaman mantan "mitra".
  45. +3
    April 23 2014
    Kutipan saka Validator
    Apike, kita uga bakal ngece ing palung iki?


    Lan ora ana sing moyoki lan ora bakal moyoki.
    Padha mung muter bunderan POLITE pakurmatan.

    Nanging .... kerep banget padha wiwit mlebu ing Segara Ireng
    Siji kudu nelpon COURTESY menyang pesisir California lan Florida.
  46. +2
    April 23 2014
    Ora ana sing nolak adol lenga kanggo BACK!
    Dheweke lan saka UKRAINE REFUSE!
  47. +1
    April 23 2014
    Frigates saka jinis iki (Oliver H. Perry) pelvis rodo lawas dibangun ing 70-80s abad pungkasan. Menapa malih, miturut Amerika piyambak, padha ora banget sukses malah ing kasunyatan ing wektu iku (30 taun kepungkur). Senadyan kabeh nginggilaken, iku ora malah nyedhaki pangrusak Aegis, salah siji kang "ngubengi" dening kita SU-24, sawise kang 27 kasur dikirim saka karusakan! Lan saiki, manungsa waé, pitakonan: pinten kasur sing bakal dibuwang saka fregat lawas iki sawise kedadeyan kaya ngono?
    1. +1
      April 23 2014
      Kutipan saka Horly
      Lan saiki, manungsa waé, pitakonan: pinten kasur sing bakal dibuwang saka fregat lawas iki sawise kedadeyan kaya ngono?

      Apa tenan "Wong Walanda sing mabur", kapal - hantu tanpa awak, ngumbara ing segara lan samudra?!?
    2. +1
      April 23 2014
      Iki diluncurake ing taun 1983. Ya, lan pertahanan udhara lemah SM-1, Saka PLO, mung rong tabung torpedo ... ora ana ancaman. Dheweke mung medeni wong Papua
      1. 0
        April 23 2014
        Ing wektu sing padha, yen ora salah, pertahanan udara uga dadi target saluran tunggal
    3. Komentar wis dibusak.
  48. +2
    April 23 2014
    Nah, saiki Dryers wis kudu nyepetake suspensi. Supaya terapi kasebut progresif, contone, tas popok sing presisi dhuwur utawa apa wae. eseman
    1. +3
      April 23 2014
      Ora ana kasus sampeyan kudu nggantung liontin - bisa ngowahi kabeh.

      Bayangake sawetara pesawat mabur saka loro-lorone ing tingkat dek.
      lan padha njupuk alangi swara ing sadawane busur kapal .....

      Aku wedi sawise iku - kabeh kru bakal pengin mulih
      1. 0
        April 23 2014
        Bayangake sawetara pesawat mabur saka loro-lorone ing tingkat dek.
        lan padha njupuk alangi swara ing sadawane busur kapal .....
        Lan 12 kaping saurutan
  49. +1
    April 23 2014
    Saben uwong nyekel gagasan utama -
    Banjur dheweke kandas ing pesisir Segara Ireng ing Turki, ngluwihi wektu tetep sah nganti 11 dina.
    ... Aku kepengin weruh apa sing bakal kelakon yen dheweke mung ngluwihi wates wektu 20 dina??? ngguyu ngguyu ngguyu
  50. +2
    April 23 2014
    Kutipan: podpolkovnik
    Kutipan saka andranick
    Nah, lewati freebie kaya ngono. Dheweke nangkep awake dhewe! :) Lan ora ana sing mbatalake latihan tempur.

    Apa sampeyan wis nyediakake popok, barang-barang miskin?
    Dheweke ora bakal sukses. Siji RTO saka kadohan saka Sevastopol kanggo Istanbul "lan kasepen ...", mung Amerika karo braids ngadeg.
  51. Kovrovsky
    0
    April 23 2014
    Kita uga kudu medeni wong-wong iki! ngguyu
  52. +5
    April 23 2014
    Mbuwang sepotong rel saka 10 m, ayo dideleng carane perang kasebut ... ngguyu
    1. 0
      April 23 2014
      Sepotong stan..suwek! Aku ngguyu setengah jam! Matur nuwun kanggo lelucon iki !!!
    2. 0
      April 23 2014
      rel ngarep? lucu, sanadyan. lan aku entuk akeh telpon saka dheweke ing dalan.
    3. Komentar wis dibusak.
  53. steppe
    +2
    April 23 2014
    Dakkandhani, apa hak dheweke ana ing segara kita? lan apa kita ora ing Karibia?
    1. +4
      April 23 2014
      bab Karibia - pitakonan tengen.
      iku wektu dhuwur lan terus-terusan
  54. 120352
    +2
    April 23 2014
    Segara Ireng cilik, nanging ing wektu sing padha cukup jero, nganti 4,5 km. Armada Amerika ora bakal bisa pas karo pangilon. Kapal kasebut mesthine kudu dipanggonke kanthi vertikal, saka ngisor lan luwih cedhak karo permukaan. Lan kita ora duwe apa-apa apa karo. Ana akeh tambang sing isih ana ing Segara Ireng wiwit perang, sing lawas ora bisa diresiki. Nanging bakal ana akeh sampah lan kethokan mengko! Kanggo ngumpulake, kita kudu nguripake maneh organisasi perintis. Nanging bocah-bocah bakal sibuk. Maneh, bakal bisa ngedol bahan mentah menyang perusahaan metalurgi Ukrainia, supaya ing pungkasan ora bakal ditinggal tanpa kerja.
    Lan kanggo nyegah jenuh banyu daratan, perlu kanggo mesthekake yen sawetara kapal Amerika sing luwih gedhe macet ing Bosporus lan Dardanelles, yaiku. kejiret ing ngisor supaya ora ana kene utawa ana. Iki Türkiye, negara NATO, tegese ora ana keluhan marang kita. Mesakke tenan dolphin...
    Kanggo perairan teritorial kita, taktik ing kene ditindakake ing taun 1988, nalika loro kapal patroli cilik kita nindakake maneuver sing disebut "massal" lan ngusir rong kapal penjelajah Amerika sing gedhe banget metu saka perairan kita. Nanging iki yen padha nembus selat lan ranjau.
    1. 0
      April 23 2014
      iki wis versi naval saka guyon bab telung pahlawan lan 5 yuta tentara
    2. Komentar wis dibusak.
  55. 0
    April 23 2014
    Para penjaga perdamaian sing getihen terus munggah. Supaya padha klelep siji liyane utawa sekutune amarga wedi.
  56. dmitrij.blyuz
    0
    April 23 2014
    Wong-wong! Lho kok padha dipoyoki kaya ngono? Diwenehi pesenan, dheweke berlayar. (Kita lagi berlayar). Dheweke bakal mbenerake awake dhewe sawise mlebu ing pelabuhan Rumania. Apa sampeyan mikir yen popok ora disiapake ing kana? Lan psikolog ora ing ointments? Sampeyan ora bisa ngombe adoh pengalaman!
  57. 0
    April 23 2014
    Ayo bantalan kasur ndedonga ing wayah wengi supaya wong Rusia ora mabur lan medeni bocah-bocah miskin.
  58. +4
    April 23 2014
    Iku bakal katon apik ... lan pariwisata bakal berkembang luwih apik ing Crimea ... Penyelam bakal seneng, lan ora mung wong! ngguyu
  59. +1
    April 23 2014
    Wong Amerika kok butuh kabeh iki, apa sing ditindakake!? Hegemoni apa sing digoleki? Rasane Amerika minangka omah gila gedhe sing mbukak lawang lan pasien sing lara terminal!
    1. 0
      April 23 2014
      golek alesan kanggo konflik. lan 20 ireng ing trough Rusty rega cilik kanggo mbayar skandal serius
    2. Komentar wis dibusak.
  60. +1
    April 23 2014
    Macem-macem "Levers saka Perry" mlaku-mlaku lan nglangi ing kene. Minangka Lenya Golubkov, misuwur ing jaman kepungkur, ngandika, amarga kita partners.
  61. 0
    April 23 2014
    "Cookie" wis entek popok ... Perry nggawa bantuan kamanungsan kanggo wong-wong mau, yen ora ana jejak sing wis ana ing mburine ... Ketoke dadi isin ...
  62. +1
    April 23 2014
    Lan sing nelpon menyang Segara Ireng utawa ora kabeh troughs saka armada Amer - "z.a.s.r.a.n.y", utawa padha kelalen sing soko adhem saka Su-24 dipindhah menyang Crimea, utawa padha kelalen resimen Tu-22M3 ". bakal muter metu kabeh kothak ing kedhip saka mripat. Ya, padha bodho, amarga sajrone latihan gabungan, loro Tu-22M3 mateni sistem pertahanan rudal sing sombong? Lan ing kene dheweke uga medeni kita kanthi nggunakake "lumba-lumba tempur, iki wektu kanggo miwiti "melawan hiu" (nanging aku melas kanggo lumba-lumba). Inggih, paus minke nggawe ngarep anyar karya kanggo psikolog utawa sampeyan ngurangi Angkatan Laut dhewe ing cara iki?
    1. 0
      April 23 2014
      Kanggo Segara Ireng, TU 22m mung ora ana gunane, salvo rudal anti-kapal pertahanan pesisir saka pesisir Sevastopol nutupi lawang menyang Segara Ireng saka Selat.
  63. +3
    April 23 2014
    Lan ing kene ing Segara Kaspia, mriksa dadakan diwiwiti kanthi tepat :)
    http://ria.ru/defense_safety/20140423/1005065814.html
  64. dmitrij.blyuz
    0
    April 23 2014
    Armada Amerika ora bakal bisa pas karo pangilon. Kita mbokmenawa kudu posisi kapal iki vertikal, ================== Tex. Ayo mulai ngetung. Telung kapal perusak kanthi sistem Aegis sing kurang ajar bakal ngenggoni area sekitar 3 km. Target saka mantan armada Ukrainia. Kira-kira 30 troughs. Bakal njupuk watara 35-70 km persegi. Drone Amerika. (ana precedent) - ayo njupuk 0,5 km persegi. Kesimpulan - ana panggonan kanggo kabeh, TAPI! Kok sampah iki ngrusak Segara Ireng? Aku pengin nglangi ana.
  65. PASUS
    +1
    April 23 2014
    Mlaku-mlaku lan bravado sing ora cocog ora bakal mbantu. Nguatake ngarsane Amerika ing Segara Ireng, utamane kanthi ora netepi syarat-syarat tetep ing wilayah kasebut, praktis minangka provokasi lan eskalasi kahanan. Ing endi jawaban simetris? utawa paling ora asimetris? A tug ing Florida ora count.
    1. dmitrij.blyuz
      +1
      April 23 2014
      Ora ana bravado. Crimea kebak kabeh - ibu, aja kuwatir! Mung sing kudu dienteni yaiku provokasi saka maydaun. Nanging dheweke wis siyap. Negara-negara ora bakal campur tangan. Iku luwih larang kanggo awake dhewe. durung rampung bodho.
    2. 0
      April 23 2014
      jawaban asimetris: mbangun munggah Pack es ing bagéan tengah segara
  66. Kuantum
    +2
    April 23 2014
    Yen spesialis Rusia wis sinau pengaruh rangsangan seksual lumba-lumba, mula kudu nyiyapake lumba-lumba sing apik banget lan ngilangi pertempuran.
    Dolphins kanggo kawin ing siji teluk trep Crimea.
    Misi Taylor bakal gagal lan Angkatan Laut AS bakal dihina maneh.
  67. 0
    April 23 2014
    Ayo padha lunga! Kita duwe akeh Su-24 lan cukup kanggo kabeh wong. Nanging jawabane kudu padha, sanajan dheweke nulis laporan kasebut!
  68. +1
    April 23 2014
    Piye wae kapal-kapal kasebut saya suwe saya cilik - ing wulan Februari ana kapal penggedhe Armada 6 AS, kapal markas Mount Whitney, diiringi fregat, ing wulan Maret kapal perusak kelas Arleigh Burke, saiki mung ana siji frigate. Sabanjure Corvette? nglirik
    1. +1
      April 23 2014
      bakal teka menyang pedal boats?
    2. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        April 23 2014
        bakal teka menyang pedal boats?

        Kanthi "Khibiny" ing floats?
  69. Artis
    0
    April 23 2014
    Apik tenan. Bakal ana kesempatan maneh kanggo nindakake petungan taktis lan latihan kanggo ngrusak kapal mungsuh nalika nyerang wilayah Rusia.
  70. +1
    April 23 2014
    Munculé kapal liyane tinimbang D. Cook ngidini jiwa wedi para pengikut Bandera bisa tenang. Kapal iki dikirim mung supaya dhengkul panguwasa Kyiv ora goyangake.
  71. 0
    April 23 2014
    Napa Sushka, AN-2 cukup, mesthine dheweke entuk akeh popok, sanalika ndeleng Annushka, kabeh bakal lungguh. ngguyu
  72. 0
    April 23 2014
    Quote: Egoza
    Kutipan saka Cron1982
    Kene iku takon lan ing .. Aku kudu wong kene.

    oh! nalika dheweke mlebu, dheweke bakal lunga! (Mung kacepetan bakal nambah)
    wassat

    Iku ora bakal menyang ngendi wae maneh. Lan ora bakal teka. Ambruk amarga kakehan karo feces dialokasikan bebarengan dening kru ...
  73. 0
    April 23 2014
    Dheweke mung mriksa pilot. Ora kabeh cethek (bank) padha dienggoni. Padha bisa "digulung" ing wong-wong mau.
  74. necha265
    0
    April 23 2014
    Wong Turki wis abuh banget! Dheweke wis nyiyapake "pelataran dalan", lan kabeh padha ngubengi Selat Bosphorus!
  75. 0
    April 23 2014
    Topik flyby lan blinding bakal enggal katon ing Baltik, dadi papan latihan sing apik uga bakal mbukak ing kana ...
  76. 0
    April 23 2014
    sugeng siang sedaya!
    Apa dheweke bakal kandas maneh?
    Trough kuwi ora kena diijini cedhak pesisir kanggo nyegah
    polusi pesisir... hi
  77. +1
    April 23 2014
    Aku krungu manawa ana rudal karo hulu ledak elektromagnetik? Yagene ora, sawise 21 dina palung iki tetep ing Segara Ireng, ora mateni kabeh elektronik ing dheweke, lan malah wong Prancis intelijen? Naik kapal karo Marinir lan nangkep kapal kasebut. amarga nglanggar Konvensi Montreux internasional?
  78. Kelevra
    0
    April 23 2014
    Iki wektu kanggo Rusia nesu banget lan bisa uga ngirim sawetara korvet menyang Kuba!
  79. +1
    April 23 2014
    Lan iki sing ngerti kabeh cethek ing Segara Ireng ngguyu
    1. 0
      April 23 2014
      Kutipan saka: alex80
      Lan iki sing ngerti kabeh cethek ing Segara Ireng

      Ing darat kita duwe Ivan Susanin, lan ing segara kita duwe Ivan Ryabov! ngguyu prajurit
  80. 0
    April 23 2014
    Rumah sakit jiwa ngambang liyane wis teka :) Cepet nggawa dhokter menyang Sushki.
  81. 0
    April 23 2014
    Iku metu lan metu, iku apik banget ...
  82. +5
    April 23 2014
    Mungkin iki carane rapat kudu diatur?

    1. 0
      April 23 2014
      film apa? Aku pengin ndeleng.
      1. +1
        April 23 2014
        film "THE PRICE OF FEAR" karo Ben Affleck.
    2. 0
      April 23 2014
      Krystal, kok dadi ora sopan? nglirik
    3. dmitrij.blyuz
      0
      April 23 2014
      Crystal! Sampeyan wanita kejam! tresna
  83. konstantinus1770
    +1
    April 23 2014
    Siji cekungan maneh... Wah, pilot kita uga kudu ngerjakake jam penerbangan. Lan ing kene ana target sing wis siap kanggo latihan. Sampeyan ora butuh simulator.
  84. Lyoshka
    0
    April 23 2014
    Sawise kabeh, senjata rudal wis dicopot, kepiye dheweke bisa mbantu? Nyuwun
  85. 0
    April 23 2014
    Kutipan: Corsair
    Kutipan saka HAM
    Apike, nanging "terdampar" wis dipindhah?!

    Pakaryan lagi ditindakake ... Mung TSYTS, ora ana tembung maneh ...

    Kanggo tetep meneng, yen ora, kita wis angel ora ngguyu hi
  86. 0
    April 23 2014
    Ya, Amerika sing nyoba cara anyar kanggo ngekstrak gas "FREAKING", ngluncurake kapal menyang Segara Ireng lan nguji kru sing bakal ngasilake gas paling akeh; dheweke kudu ngirim gas sing dijanjekake menyang Geyropa.
  87. +2
    April 23 2014
    Kelangan, trough lawas ketoke luwih apik tinimbang Aegis super-duper-megapepelats ngguyu
  88. 0
    April 23 2014
    12 kaping, iki ing wangun perverted. Nalika padha nulis ing komentar ing artikel sadurunge babagan topik iki, ora bisa macet sistem Aegis saka pesawat. Iki ora perlu. Sinyal ditampa wis digitized dening IBM, lan ngganti nul karo siji, kabeh bisa. Lan kanggo iki, sinyal sing dibayangke ora mbutuhake daya "megawatt". Iki fisika kelas 7-8. Iki minangka "respon asimetris"
  89. 0
    April 23 2014
    Kaping pisanan diapura, kaping pindho dilarang, lan kaping telune bakal klelep sampeyan.
  90. 0
    April 23 2014
    Utawa bisa nyelehake Bom Propaganda ing fregat? uga, kaya sing digunakake kanggo nyebar leaflet nalika Perang Donya II. Lan leaflet kanthi ucapan selamat sing sopan nalika teka ing Segara Ireng....
    Senajan ora. Awak bom kuwi bisa nusuk fregat nganti tekan lunas....
  91. 0
    April 23 2014
    Piye wae aku kedaden ing prau padha ing dolan. Iki minangka galosh lawas lan ringkih sing wis suwe ora ana regane pertempuran. Ing sawijining wektu, dheweke malah bisa nginstal meriam kasebut kanthi cara sing mung cocok "kanggo njupuk". Sistem pertahanan udara ing kono uga luwih ringkih, kaya kabeh liyane. Dadi kenapa wedi frigate iki? Dheweke dhewe bakal klelep ... saka decrepitude
  92. 0
    April 23 2014
    Sayange yen Rusia ora nate bisa ngontrol selat kasebut; ora bakal ana omong kosong NATO ing Segara Ireng saiki.
  93. 0
    April 23 2014
    Oh ora wong lanang. Ora kaya ngono babar pisan. Apa sampeyan wis lali apa sing kedadeyan ing frigat 3,14 Ndo pungkasan sing mlebu ing Segara Ireng? Mung saluran National Geographic nemokake shoal anyar ing Segara Ireng, lan Angkatan Laut AS langsung ngirim fregat kanggo mbukak ing shoal iki.
  94. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"