Nggawe federasi "Novorossiya"

72
RIA News " nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk, Pavel Gubarev, ing ngendi dheweke ngumumake wiwitan persiapan kanggo referendum babagan kamardikan "Republik Rakyat Donetsk".

"Referendum bakal ngetokake masalah sing ditampa dening rakyat kamardikan Republik Rakyat Donetsk, sawise iku kita bakal bisa miwiti pambentukan lengkap pamaréntahan lan badan pamaréntahan, nemtokake struktur ekonomi kita lan ninggalake kabeh dhuwit sing kita entuk ing republik kita. Referendum "Republik Rakyat Donetsk" dijadwalake bakal dianakake tanggal 11 Mei 2014. Saiki proses persiapan wis diwiwiti, "ujare Gubarev ing kaca ing jaringan sosial Facebook.

"Kita kudu nggawe pilihan iki karo sampeyan sanalika bisa, amarga. wilayah liyane ing sisih kidul-wétan pengin ngetutake conto kita. Kita kabeh pengin nyawiji dadi negara federal gedhe NOVOROSSIYA, "tambah Gubarev.

Miturut gubernur rakyat, iki bakal ngidini republik bisa tumindak ing arena internasional minangka "negara merdika sing lengkap" lan bakal nggawe tentara dhewe.

Wigati dicathet yen ing 20 April, ing rapat umum kanggo ndhukung federalisasi ing Kharkov, ana panggilan sing padha kanggo proklamasi sing disebut Republik Rakyat Slobozhan. Nanging, kaya sing kacathet INTERFAX.RU, miturut jaksa saka wilayah Kharkiv Vasily Sinchuk, statements kuwi mbantah aturan saiki.

"Sesuai karo Artikel 2 saka Hukum Dasar, Ukraina minangka negara kesatuan, lan wilayahe ing tapel wates sing ana integral lan ora bisa dilanggar. Mulane, telpon kanggo nglanggar integritas teritorial lan inviolability saka Ukraina, utamané, kanggo federalization lan proklamasi saka supaya disebut-Republik Rakyat Slobozhanskaya, kang krungu sak rapat-rapat massa, sing nalisir hukum lan entail tanggung jawab pidana, "pencet. layanan saka kantor jaksa wilayah Kharkiv dipetik Sinchuk ngandika. .

Jaksa penuntut nyuwun marang warga wilayah Kharkiv supaya ora nyerah marang provokasi lan ora melu unjuk rasa sing dianakake tanpa menehi kabar marang panguwasa lan pamrentahan lokal.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 39
    April 23 2014
    Jeksa Agung bisa ngetokake saka acceptance dening wong kamardikan saka "Republik Rakyat Donetsk" bakal diajukake kanggo referendum,


    Gusti tulung.
    1. + 27
      April 23 2014
      Jaksa penuntut nyuwun marang warga wilayah Kharkiv supaya ora nyerah marang provokasi lan ora melu unjuk rasa sing dianakake tanpa menehi kabar marang panguwasa lan pamrentahan lokal.
      Lan meneng ngenteni tiket menyang kamp konsentrasi utawa Ukrainisasi miturut Bandera.
      1. sepi tanpa wates...
        + 16
        April 23 2014
        sumber - http://www.e-news.in.ua/news/8176-obratnyy-otschet-vtorzhenie-na-yugo-vostok-nem
        inuemo.html

        Thanks kanggo bantuan patriotik saka salah siji perwira SBU, kita dadi weruh saka sawetara rincian operasi sing panguwasa Kyiv nyepakaké kanggo nindakake marang wilayah "mbrontak". Iki dudu sing sepisanan ana bocor informasi saka Kyiv sing bisa ngganggu rencana junta. Rencana anyar kasusun saka sawetara tahapan.

        Ing tataran kapisan, pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina ngalangi wilayah "berontak". Ing pungkasan minggu, checkpoints kudu dipasang ing kabeh lawang menyang kutha lan pemukiman jinis kutha, uga ing dalan gedhe lan persimpangan, supaya bisa lumpuh kabeh gerakan ing antarane kutha-kutha sing mbrontak lan "nyegel" kutha-kutha kasebut dhewe. mlebu lan metu saka "pemberontak" ".

        Tahap kapindho nyakup pamblokiran lengkap wilayah operasi kontra-teroris, mriksa total rezim paspor, identifikasi kabeh wong manca lan penduduk ing wilayah liyane lan ditahan nganti kahanan tetep dijlentrehake.

        Tahap katelu yaiku serangan simultan ing kabeh kutha sing dicekel (kajaba Donetsk lan Luhansk) sing mesthine bakal dikontrol sajrone sawetara jam. Saka kontur njaba kutha, pasukan "pasukan khusus" bakal nyerang kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja lan helikopter, "saka njero" serangan kasebut kudu didhukung dening "pejuang" SBU.

        Ana kabeh alesan kanggo pracaya yen keputusan final babagan wektu operasi bakal ditindakake sajrone kunjungan menyang Kyiv dening Wakil Presiden Amerika Serikat Joe Biden, sing ndhukung politik Kyiv pengin mlebu. (Minangka sampeyan ngerti, Biden wis ngunjungi)

        Apa invasi ing Tenggara wis cedhak? Kepinginan kanggo kekuwatan palsu iki jelas.
        1. +9
          April 23 2014
          Pak Presiden - Amerika Serikat brazenly ngatur karusakan saka populasi Rusia, spits ing kabeh hukum internasional !!! Apa sing kita tunggu??? Pengulangan versi Siria?????
        2. +3
          April 23 2014
          bro, ora bakal selawase, kaya-kaya ing kuwasa. Rusia bakal ndhukung, supaya iki, daya iki sak wentoro, ora suwe. Cukup terus.
        3. +7
          April 23 2014
          Rencana anyar kasusun saka sawetara tahapan.

          Rencana sakabèhé ndadekake pangertèn! Iku mung ora dianggep ...
          .... sing gerakan resistance populer ora bakal ngenteni banderlogs kanggo Cut mau! Saben uwong ngerti banget yen KEKUASAAN MUNG ING MAnunggaling Kawulo!!!!
          Sampeyan uga ora dianggep manawa kabeh pejuang tentara Ukrainia ... bakal "ngunggahake celana" kanggo mlayu (kaya Yesenin kanggo Komsomol) kanggo nindakake perintah pidana saka banderlogs! Pira wong-wong mau, yen ora pindhah menyang sisih para pemberontak, mung ora bakal nembak lan bener-bener nuruti prentah kanggo ngalangi gerakane rakyat!
          Sampeyan uga ora dianggep manawa RUSIA bakal kanthi tenang ndeleng implementasine telung tahap kasebut ... sing pisanan lan sebagian sing kapindho bakal tetep ... mbok menawa bakal tahan ... Nanging tahap katelu .. .kita ora mungkin ngenteni wiwitane. ..lan utamane - implementasine ...
          1. sepi tanpa wates...
            +6
            April 23 2014
            Pahlawan SAVAN!
        4. Komentar wis dibusak.
        5. +3
          April 23 2014
          Lan saka ngendi asale informasi kasebut? Saiki aku nonton macem-macem "gosip sing bisa dipercaya" sing wis ora jelas ing endi sing bener lan ing ngendi "disinformasi" ... Kajaba iku, "pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina ngalangi wilayah" mbrontak "- iki pasukan sing melu nggawe masalah - uga, rute utama isih piye wae oke, nanging carane mblokir dalan negara (steppe)? Lan ana akeh ing antarane desa lan kutha-kutha cilik ... lan sanajan sampeyan bisa ngliwati sawah (uga, utawa supaya ora sumunar - ing sadawane pendaratan) ... Dadi ana keraguan gedhe babagan sukses. saka operasi kuwi!
      2. +7
        April 23 2014
        kudeta wis dileksanakake - wiwit wektu iku, kabeh undang-undang sing diadopsi sadurunge ora bisa digunakake! Jaksa lan sampeyan sinau utawa tuku ijazah????
      3. 0
        April 23 2014
        Jaksa pasca-Soviet, dibandhingake karo Soviet, umume ora sopan. Lan ing Ukraina saiki, tembung "jaksa" iki kudu dianggep saru.
      4. 0
        April 23 2014
        ngenteni voucer menyang kamp konsentrasi utawa Ukrainisasi miturut Bandera.

        Apa ngenteni? Kita kudu tumindak ... nanging, kanthi taktik sing rada owah ... saka serangan frontal, pindhah menyang maneuver detour ... lan tumindak - kanthi bertahap ....
        Miturut jaksa saka wilayah Kharkiv Vasily Sinchuk, statements kuwi mbantah aturan saiki.

        Lan yen sampeyan ngumumake ora babagan negara bebas NOVOROSSIYA ... nanging mung babagan republik otonomi NOVOROSSIYA minangka bagean saka Ukraina kanthi hak sing wiyar ... iki dudu SEPARATISME !!!
        Lan ana ... banjur, wis tekan tonggak sejarah pisanan, pindhah menyang nguwasani kaloro ...
      5. Komentar wis dibusak.
      6. AVIATOR36662
        0
        April 23 2014
        Lha endi jaksa sing padha ing februari? Apa dheweke mbaleni KUHP? ​​Apa dheweke uga bisa entuk dening mardas, saiki padha nyemburake prinsip "dikirim" marang wong kerja. Nanging preseden kasebut wis nindakake tugase.
    2. Validator
      + 16
      April 23 2014

      Banderlog minangka cetakan njijiki ing awak mantan negara Ukraina. Mugi ing Novorossia jamur iki bakal numpes ing Bud
      1. +8
        April 23 2014
        Kutipan saka Validator
        Banderlog minangka cetakan njijiki ing awak mantan negara Ukraina. Mugi ing Novorossia jamur iki bakal numpes ing Bud
        wong gemblung. Piye, ora ngerti apa iku fasisme! Aku kaget. am Apa dheweke pengin nemu kabeh kanggo awake dhewe?
        1. +3
          April 23 2014
          Aja diapusi, bocah-bocah wadon pungkasane ngerti apa sing dipertaruhake lan njlentrehake pandangane jagad.
          Apa sing ditindakake para wartawan, yaiku. diterangno lan dibangun chain logis dingerteni, ORA rampung ana ing kabeh, pramila kekacoan ing sirahe.
        2. +3
          April 23 2014
          Kutipan saka fif21
          wong gemblung. Piye, ora ngerti apa iku fasisme! Aku kaget. am Apa padha pancene pengin nemu kabeh kanggo awake dhewe?

          ya cah ayu biasa wae. Otak, kanthi cara, ora lempitan. Ya, wong enom durung ngerti akeh nuansa putih lan ireng. Nanging wangsulane rada kendel.
          Fasisme ora diteliti babar pisan, mesthi aneh yen Fasisme bakal dadi subyek sinau. Bocah-bocah wadon ora ndhukung dheweke lan panyengkuyunge.
          Tumindak fasisme, padha ngukum (ora ditrapake saka tembung kasebut).
          Ya, kabeh apik karo sirahe. Aku panginten video bakal nuduhake yen kita duwe bocah-bocah wadon bodho ayu - nanging ora ... Ana kamar kanggo tuwuh munggah. Liyane bab iku buku teks Ukraina wis ing par karo media - alat banget serius kanggo stupidity.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. sepi tanpa wates...
        + 15
        April 23 2014
        Mugi ing Novorossia jamur iki bakal numpes ing Bud


        Ora ana PILIHAN! Wétan Kidul ora bakal urip bebarengan karo fasisme!
        1. +5
          April 23 2014
          Novorossiya! lan langsung ngirim aplikasi menyang Serikat Pekerja.
          1. +1
            April 23 2014
            Luwih apik dhisik ing CSTO!)
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +4
          April 23 2014
          RIA Novosti nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk Pavel Gubarev
          Kanca-kanca, aku ora ngerti apa-apa, Pavel dibebasake? hi
          1. +3
            April 23 2014
            Pitakonan sing padha ...
            1. sepi tanpa wates...
              +6
              April 23 2014
              Ora ... Katya ngandika atas jenenge ... bojoné. Dheweke saiki dadi kepala Kementerian Luar Negeri DPR.
              1. Luzhichanin
                +1
                April 23 2014
                Dadi sawise kabeh, DNR utawa Kharkiv?
          2. 0
            April 23 2014
            Durung ngerti uga
          3. Luzhichanin
            0
            April 23 2014
            Kutipan: Sid.74
            Kanca-kanca, aku ora ngerti apa-apa, Pavel dibebasake? hi

            salah siji ing ria padha bodho lan padha mung stupidly mbingungake pimpinan Kharkov karo pimpinan Donetsk, utawa padha nindakake kanthi sengaja kanggo nuduhake yen Gubarev isih urip.
            iki ora pisanan lan ora mung krungu saka ria, malah news24 lan padha nandhang sangsara marga saka uwuh padha saka masalah kanggo masalah.
        4. +2
          April 23 2014
          Kamulyan kanggo sedulur!!!!
          1. sepi tanpa wates...
            +3
            April 23 2014
            Pahlawan SAVAN!
      4. 0
        April 23 2014
        Radikalisme pemuda asale saka impunitas kanggo nolak norma-norma moralitas lan moralitas, sanajan agresif. Lan ... Saka kasunyatan sing wis dadi modis! Iki uga salah Rusia. Sampeyan perlu kanggo mbenerake kesalahane rong puluh telu taun ora tumindak. Aku pancene kudu showcase!
    3. +6
      April 23 2014
      Alhamdulillah terminologie wis jelas. Ana Novorossiya, Ukraina lan wilayah kulon.
    4. +2
      April 23 2014
      Merdika kanggo manuk beo, kamardikan, kamardikan. . .

      Aku sing AS lan Rusia wis dibagi Ukraina.
      Sawise kunjungan Biden menyang Ukraina, ternyata sing utama kanggo Amerika yaiku ngontrol pipa kasebut (lan, mesthi, pasokan menyang Eropa - kaya sing dikandhakake, ora ana sing pribadi - GEOPOLITICS), jelas iki minangka chip tawar-menawar karo Rusia. ing ijol-ijolan kanggo nggawe sawetara jenis entitas rampung sawijining ing Tenggara kaya federasi utawa republik, iku tetep mung kanggo menehi wrapper ayu kaya referendum.
      Miturut cara, ora ana sing bakal ngelingi babagan kapentingan Ukraina. Sampeyan kudu mikir, sadurunge ngobong ban ing Maidan, carane kabeh bakal rampung, lan ora nguwuh "sapa sing ora mlumpat sing m @ skal" lan bantuan saka ngisor atiku (sing paling menarik ing crita iki. ) kanggo menang kamardikan ing Maidan kanggo Ukraina. Miturut cara, Eropa bakal tetep bisu ing kasus iki (sing bisa uga luwih penting tinimbang pasokan gas biasa menyang EU).
      Kene aku wrote menarik, nanging aku dhewe mikir "iku kabeh tenan dadi f @ meager ing politik."
      1. W1950
        +2
        April 23 2014
        Dear, apa, apa sampeyan saiki ing rapat karo Biden, yen sampeyan ngomong sing utama yaiku pipa? Lan miturut tutup kasurku, sampeyan butuh hotbed saka ketegangan sing terus-terusan ing Ukraina, utawa kontrol lengkap ing negara kasebut, keterlibatan sakteruse ing NATO.
  2. NIWH
    +2
    April 23 2014
    Federasi de facto Ukraina?
    1. +9
      April 23 2014
      Kanggo federasi, aku ora yakin, nanging mesthi dadi rong bagean.
      1. sepi tanpa wates...
        +9
        April 23 2014
        Ing Ukraina Kulon, senjata seismik diciptakake - "sapa wae sing ora mlumpat - watu kasebut", sajrone tes Crimea bubar lan kesalahan jero ngliwati sisih kidul-wétan Ukraina.
    2. 0
      April 23 2014
      Kutipan: NIVH
      Federasi de facto Ukraina?

      Apa jenis Ukraina? Wiwit 14 Maret, ora ana sing kaya ngono!
  3. +3
    April 23 2014
    nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk Pavel Gubarev,

    Apa sing dibebasake? Utawa iku bojo nulis?
    1. 0
      April 23 2014
      Pitakonanku sing sepisanan padha. Aku ragu yen ana Internet ing pusat tahanan pra-sidhang.
    2. ed65b
      0
      April 23 2014
      Kutipan: Fin
      nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk Pavel Gubarev,

      Apa sing dibebasake? Utawa iku bojo nulis?

      Aku ora ngerti bab sing padha saka pusat tahanan pra-sidhang, utawa apa?
  4. +4
    April 23 2014
    nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk Pavel Gubarev

    Apa wis dirilis?
    1. Validator
      +5
      April 23 2014
      Quote: Maca pawarta
      nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk Pavel Gubarev

      Apa wis dirilis?

      Ora, bojone sing nulis atas jenenge, dheweke saiki dadi kepala Kementerian Luar Negeri DPR
  5. +7
    April 23 2014
    Saiki proses iki ora bisa mandheg !! Musim semi wis tekan musim semi !! Musim semi Rusia !!
  6. Ussuriets
    +7
    April 23 2014
    Wektu bakal teka nalika iki bakal kelakon! Rusia lan Belarus karo sampeyan Novorossiya! eseman
  7. Kodar75
    +2
    April 23 2014
    Wis wektune kanggo nganakake referendum tabungan iki!
  8. zzz
    zzz
    +1
    April 23 2014
    Saka ngendi Gubarev nulis, aku kepengin weruh? Mungkin liwat pengacara sampeyan?
  9. +4
    April 23 2014
    Kabar apik. DONETSK kita karo sampeyan. apik apik apik
  10. Ork-78
    +2
    April 23 2014
    Utawa ngganti konstitusi, utawa perang sipil!
  11. +1
    April 23 2014
    Sapa sing bakal menehi pencerahan babagan Gubarev?
  12. +5
    April 23 2014
    Miturut jaksa saka wilayah Kharkiv Vasily Sinchuk, statements kuwi mbantah aturan saiki.
    Lan ing ngendi dheweke sadurunge karo undang-undang? JAKSA ING SABUN!!!
    1. +2
      April 23 2014
      Kutipan saka Horst78
      JAKSA ING SABUN!!!
      Dheweke minangka utang Ukrainia sing pengin dibayar saka gaji jaksa ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
  13. +6
    April 23 2014
    "Kita kudu nggawe pilihan iki karo sampeyan sanalika bisa, amarga. wilayah liyane ing sisih kidul-wétan pengin ngetutake conto kita. Kita kabeh pengin nyawiji dadi negara federal gedhe NOVOROSSIYA, "tambah Gubarev.
    ..... yen sampeyan bisa nindakake lan nindakake kanthi bener, sampeyan bakal mudhun ing sajarah donya Rusia nganti pirang-pirang abad.
    1. avv77
      0
      April 23 2014
      Novorossiya minangka sedulur getih Rusia! Sejarah kudu nyelehake kabeh ing panggonane, ora ketompo carane barak Obama lan klompok Uni Eropa liyane seneng ... Ide kasebut bener lan saiki kita mung kudu nggabungake upaya wilayah kasebut ing siji manajemen kahanan saiki! Mung bebarengan!
  14. APS
    +1
    April 23 2014
    Donetsk, Lugansk - 11 Mei. Odessa kene!
  15. Tanechka-pinter
    +6
    April 23 2014
    "kanggo nyawiji dadi negara federal gedhe anyar NOVOROSSIYA" iku keputusan sing paling bener. Iku tetep kabeh pasukan saka tenggara sing ora ngakoni wayang Maidan karo dalang Amerika nyawiji.
    1. +1
      April 23 2014
      Lan padha ora mung nyawiji, nanging kanthi cara sing jelas kanggo Saben uwong (pen, dos, geyropa lan roh-roh jahat liyane) yen dheweke wis teka ing salawas-lawase, dheweke ora bakal nyerahake jabatane, SINGIKU!
      1. Aku bangga karo Rusia
        0
        April 23 2014
        Sanyok RU Dina iki, 10:15 ↑
        Lan padha ora mung nyawiji, nanging kanthi cara sing jelas kanggo Saben uwong (pen, dos, geyropa lan roh-roh jahat liyane) yen dheweke wis teka ing salawas-lawase, dheweke ora bakal nyerahake jabatane, SINGIKU!

        Aku pengin dheweke sukses. Supaya wong pungkasane bisa ambegan kanthi bebas lan wiwit manggon ing republik anyar sing digawe dhewe. Dadi wong-wong Hindhu sing teka ing negarane padha gumulung saka kene lan njupuk junta geekse. Ayo padha menehi staf lan muter ing omah ... ayo ndeleng kepiye reaksi warga Amerika biasa babagan iki. O. Bamka, miturut panemuku, ora bakal urip nganti sewulan. Amarga padha seneng nggawa senjata gratis ... hi
  16. +3
    April 23 2014
    Kaputusan iki bertentangan karo hukum Ukraina, nanging pambrontakan Bandera cocog karo dheweke? Sanadyan sampeyan jaksa, sampeyan bodho, kaya kabeh wakil junta Kyiv, lan ora ana sing bakal takon sampeyan, minangka wong sing mutusake, dadi! Mrico cetha saka sing "maling ing hukum" iki dilatih (Nuland uga nyoba sing "Maidan" penyitaan lan kudeta sah).
  17. maksimal1
    +3
    April 23 2014
    Kutipan saka zzz
    Saka ngendi Gubarev nulis, aku kepengin weruh? Mungkin liwat pengacara sampeyan?

    Kemungkinan nransfer dokumen saka penjara tansah ana.
    Kasunyatan saka pendapat umum kasebut kanggo tumindak ing sisih kidul-wétan lan khusus sing ana hubungane karo iku penting banget.
  18. 0
    April 23 2014
    Quote: Maca pawarta
    nerbitake statement dening Gubernur Rakyat Donetsk Pavel Gubarev

    Apa wis dirilis?


    Pancen, menehi informasi rinci babagan Pavel Gubarev!
    Iku bakal menarik banget.
  19. +1
    April 23 2014
    Kanggo njaluk sawetara jenis pendidikan sing luwih utawa kurang efektif, siji kudu duwe tentara lan lembaga penegak hukum ing sisih siji, supaya adoh, ing tembung, padha pindhah menyang sisih kidul-wétan lan luwih ngarep, iki cetha dituduhake dening kasunyatan sing sipil ing checkpoints. Lha, tanggal 11 Mei ana referendum, terus piye?
    1. PADANG
      +1
      April 23 2014
      Sampeyan pancen bener. Referendum dibutuhake kanggo konfirmasi utawa legitimasi apa sing kedadeyan. Lan Power ing SE isih dual. Kabeh ana ing sawetara jinis sing durung rampung, dilereni soko tugas. Kajaba iku, ora jelas karo Gubarev. Aku ragu yen saka SBU dheweke bisa mimpin kaya ngono
  20. PASUS
    +2
    April 23 2014
    Tsarev O., Gubarev P. - ora akeh sing dikawruhi babagan wong-wong iki, ora ana jaminan yen dheweke pancen nominasi wong, kajaba iki, sampeyan kudu duwe kekarepan politik - apa dheweke duwe?
    Kanca-kanca sing lagi susah)
    1. avt
      +1
      April 23 2014
      Kutipan saka P.A.S.
      Tsarev O., Gubarev P. - ora akeh sing dikawruhi babagan wong-wong iki, ora ana jaminan yen dheweke pancen nominasi wong, kajaba iki, sampeyan kudu duwe kekarepan politik - apa dheweke duwe?
      Jaman susah kanca

      Inggih, Tsarev, "calon rakyat", punika overkill, anggere dheweke mung dipromosekake minangka panandhang lan wali, lan iku cukup fungsi saka "Partéi Wilayah" lan iku sabenere amarga saka kuwi dhewe-organisasi. ing Timur lan Kidul nandhang sangsara. Dadi, ing Lugansk, Ivan Ivanich lan Ivan Nikitich, Bolotov lan Mozgov wis padu, mula ora kabeh lancar lan apik kanggo pertahanan diri, nanging iki kuwatir!
  21. +3
    April 23 2014
    Wong nggawe wates lan negara. Nanging ora ana cara - negara nggawe negara.
    Lan sawise kabeh, integritas wilayah lan inviolability saka Ukraina wis dilanggar.
    1. integritas teritorial - Crimea mlayu menyang Rusia
    2. inviolability saka Ukraina-diwenehake kanggo Amerika Serikat.
    Bottom line: integritas teritorial lan inviolability saka Ukraina - iki ora cilik.
    Ora ana pamaréntahan, ora ana konstitusi, ora ana struktur kekuwatan. Ora ana apa-apa.
    Ana junta.
  22. +2
    April 23 2014
    Kutipan saka Patti
    Ora ana pamaréntahan, ora ana konstitusi, ora ana struktur kekuwatan

    Ora ana wates darat sing diakoni sacara internasional uga :-) (Ban Ki-moon dadi saksi :-)
  23. +3
    April 23 2014
    Dheweke ora pengin ngerti ing Kyiv yen negara Ukraina wis ora ana. Timur ora pengin menehi panganan infeksi lan nampa aturane, uga konsep babagan carane lan karo sapa sing bakal urip. Wong kepengin urip lan nyambut gawe kanggo awake dhewe lan tanahe lan cara sing dikarepake. Lan manggon bebarengan karo tanah kelairan sajarah Rusia. Tanpa geyropa lan omong kosong saka AS.
  24. +4
    April 23 2014
    Iki revolusi nyata. Lan revolusi tansah njupuk Panggonan nalisir hukum ana, lan ora ana apa-apa anyar iki, lan banjur wong bakal ngganti hukum, amarga. sumber daya iku wong. Kepemimpinan kita kudu nyedhiyakake kabeh pitulungan kanggo nggawe federasi iki, amarga iki minangka cara kanggo solusi tanpa getih kanggo masalah Ukrainia.
    1. +2
      April 23 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Iki revolusi nyata. Lan revolusi tansah njupuk Panggonan nalisir hukum ana, lan ora ana apa-apa anyar iki, lan banjur wong bakal ngganti hukum, amarga. sumber daya iku wong

      Revolusi kalebu owah-owahan ing sistem sosial, lan ing Ukraina, minangka kapitalisme oligarki, iku tetep. Dadi iki ing wangun murni sawijining kudeta, nalika siji cabal saka crooks ing kuwasa diganti liyane.
  25. +3
    April 23 2014
    Nggawe federasi "Novorossiya"
    Nggawe federasi kasebut bakal ngidini warga ing sisih kidul-wétan Ukraina nampa jaminan keamanan saka wakil saka "Wild West". Sugeng Novorossiya! hi
  26. Arh
    0
    April 23 2014
    Maju terus guys!!!)))
  27. I_VOIN_I
    0
    April 23 2014
    Miturut Pasal 2 UU Dasar. Mmm, nanging konstitusi ora ujar manawa sumber kekuwatan mung RAKYAT?
  28. lenussicbk.ru
    0
    April 23 2014
    "Miturut jaksa saka wilayah Kharkiv Vasily Sinchuk, statements kuwi mbantah aturan saiki." kabeh mau biyen nentang angger-anggering Toret, awit iku angger-anggering Toret
  29. Zelen
    +1
    April 23 2014
    Good luck kanggo wong-wong mau!!!
  30. Alexey N
    0
    April 23 2014
    Dheweke bakal rampung muter legalitas Ukrainia, padha bakal ngenteni punishers saka Kyiv am Pinten sampeyan bisa palu ing siji gapura! Ing gerbang kita !!! Iku wektu kanggo misahake saka fasis Ukraina. Sing luwih cepet luwih apik. Lan padha ngrancang rong referendum sad Dheweke bakal menehi siji kanggo ditahan ...
  31. Alexey N
    0
    April 23 2014
    Sugeng Enjang Kidul! prajurit
  32. 0
    April 23 2014
    Federalisasi ing sisih kidul-kulon Ukraina minangka siji-sijine cara metu saka ambruk lengkap negara lan wiwitan perang sipil .. (sing dikarepake Biden lan kanca-kancane)
  33. +2
    April 23 2014
    Militer ora pengin nulungi wong lanang, yen militer bakal mbantu kabeh bakal luwih gampang, yen ora, dheweke kaya ing jebakan. Lan sakperangan alesan wong ora pengin. ora ana kamardikan finansial, dheweke ora ngrebut perusahaan lan bank, mula kabeh bakal beda. Kabeh sing ana ing sisih kidul-wétan kudu dikendhaleni piye wae. Dibutuhake wong sing kasengsem, bisnis kudu dicopot saka "gubernur", banjur bakal nyanyi beda.
  34. +1
    April 23 2014
    Kita kabeh bebarengan pengin nyawiji dadi negara federal gedhe NOVOROSSIYA"

    Kanca-kanca, sampeyan ana ing dalan sing bener!
  35. 0
    April 23 2014
    NOVOROSSIYA dudu Ukraina utawa Galicia. Wis wayahe wis biasa.
  36. +1
    April 23 2014
    Kutipan saka Validator
    Banderlog minangka cetakan njijiki ing awak mantan negara Ukraina. Mugi ing Novorossia jamur iki bakal numpes ing Bud

    negara Ukrainia ora nimbulaké kula sembarang bab. Pancen. Mbok menawa ora kabeh wong ngerti iki, nanging negara melu promosi budaya sing migunani kanggo masyarakat. Tegese, apa lan kepiye negara karo wargane, kepiye carane nyinaoni, bisa ngadili negara lan tujuane. Contone, Amerika Serikat melu propaganda nilai-nilai Amerika ing antarane wong Amerika. Nganti saiki, Hollywood dadi sarana paling kuat kanggo propaganda iki. Yen kita nonton rolas film tradisional Hollywood remaja, kita nemokake yen rata-rata katon kaya iki:
    ana karakter utama - bocah enom, sing saben wong dipoyoki ing sekolah, ora katon ing dheweke
    bocah wadon sing paling ayu lan liya-liyane. Banjur dheweke wiwit nindakake tugas kanggo Amerika (ing kamuflase utawa kostum superhero - ora Matter) - lan ngganti peran sosial. Isih ana kabeh gaman sing paling modern lan malah janjeni, komandan bapak lan spanduk belang-belang ing angin, sing protagonis ing gerakan alon mlaku menyang prestasi kanthi jeneng kebebasan, demokrasi lan Amerika Serikat. . Apa sing kita deleng minangka asil? We ndeleng warga kang Amerika Serikat pengin njaluk ing metu, supaya banjur ngirim menyang sawetara Irak sabanjuré. Amarga iku sing dianggep Amerika Serikat penting kanggo awake dhewe.
    Saiki menyang Ukraina. Sing nggegirisi yaiku negara Ukraina uga nindakake kegiatan negara sing sistematis kanggo ngajari para mudha. Lan apa sing ditindakake, siji bisa ngadili tujuan strategis negara Ukraina. Lan apa sing teka saka iku? Kanggo dangu aku nyoba kanggo golek ing paling sawetara liyane utawa kurang prayoga, istilah ilmiah sing bisa digunakake kanggo njlèntrèhaké asil saka pendidikan patriotik Ukraina. Nanging kabeh aku entuk "bodho". Minangka asil pendidikan patriotik Ukrainia, sampeyan bakal dibenturi watu. Pancen wong edan kanthi mekanisme kognitif lan reflektif sing rusak, ngubengi lanskap kasunyatan sing ora ana lan ing swasana konstruksi ideologi delusional. Masalahe yaiku kesadaran sing bandel pancen ora cocog karo kegiatan kreatif sing positif. Kabeh sing ditindakake dening patriot negara Ukrainia saiki ora bisa ditindakake lan ora bisa ditindakake.
    Lan yen kabeh sing ditindakake Rusia, pranyata padha karo bedhil serbu Kalashnikov,
    apa wae sing ditindakake patriot Ukrainia, mesthi rampung karo Maidan.
    1. 0
      April 23 2014
      Lan bocah-bocah tuwuh ing negara pseudo
      Kang Gusti Allah ora dhaftar, padha mulang
      Fabel babagan dheweke. Mbok cukup
      Malah kanggo rajin "banget" bakal nampa
      .
      Lan padha pasrah bakal pracaya goroh,
      Apa diwasa wis dileksanakake ing wong ing guise.
      Dhewe - slip babi kuwi!
      Manuver ala durung katon.
      .
      Lan yen padha weruh iku, padha lali iku dangu ago.
      Nanging iki sing paling anyar, digawe kondhang,
      Pukul makutha kaya anggur ala,
      Nggawa pasulayan lan hype,
      .
      Ayo dadi elinga nganti suwe. Wis munggah
      Lan generasi kasebut ing dalan
      Kanggo sapa nesu anti-Rusia
      Ditanem saka buaian, kaya syahadat.
      .
      Wis suku anyar ing ragi iki
      Tuwuh, wis biasa ngapusi wiwit cilik.
      Nalika kerajaan palsu tiba, bakal ana lebu
      Pait banget nganti ora ana obat,
      .
      Oh, ora butuh wektu suwe kanggo manis.
      Lah, wit mau wis dipangan cacing.
      Ora ditandur kanggo mangan kita,
      Nanging pemimpin sing srakah iku guwa-garba sing ora bisa dipangan.
      .
      Lubang Eropa kita mambu,
      Ganti klan ganas liyane.
      Mula mangana, cacing, aja melas marang kabecikan,
      Nanging mesakake bocah-bocah sing kecanthol cidra.

      Irina Dubrovskaya
  37. DPN
    +2
    April 23 2014
    Mung sawise wong-wong ing sisih kidul-wétan mandheg masrahake gubernur rakyate marang panguwasa Kyiv, lan sinau kanggo mbelani negarane, mung bisa ngomong babagan republik rakyat, yen ora, kabeh iku mung omong-omongan. Saiki akeh getun USSR, lan siji dijupuk ing Gedung Putih cukup kanggo ambruk. Semono uga ing Ukraina.
  38. 0
    April 23 2014
    Aku uga ora ngerti iki:
    "Referendum bakal ngetokake masalah sing ditampa dening rakyat kamardikan Republik Rakyat Donetsk, sawise iku kita bakal bisa miwiti pambentukan lengkap pamaréntahan lan badan pamaréntahan, nemtokake struktur ekonomi kita lan ninggalake kabeh dhuwit sing kita entuk ing republik kita. Referendum "Republik Rakyat Donetsk" dijadwalake bakal dianakake tanggal 11 Mei 2014. Saiki proses persiapan wis diwiwiti, "ujare Gubarev ing kaca ing jaringan sosial Facebook.

    Lan babagan Catherine? Banjur dheweke bakal nulis kanthi bener, yen ora, sampeyan bakal nyasarké wong ...
  39. Kelevra
    0
    April 23 2014
    Gusti Allah lan Rusia karo sampeyan!
  40. 0
    April 23 2014
    ora melu ing rapat umum sing dianakake tanpa kabar saka panguwasa lan pamrentah lokal.

    Ngelingi manawa panguwasa dilat badan Nazi lan Amer sing relevan, lan awake dhewe ngrebut kekuwatan iki kanthi ilegal, ujare jaksa penuntut katon kaya squeak saka wong wuta ..
  41. 0
    April 23 2014
    Ing kasus apa wae, apa wae sing diputusake, iki wong kita, lan Gusti Allah ngalang-alangi yen Rusia tuwuh karo NOVOROSSIYA !!!
  42. 0
    April 23 2014
    Gubarev ing Kyiv, ing dungeons saka SBU, wis lungguh kanggo sasi kapindho. Dheweke ora bisa ngirim apa-apa saka kono. Iki jenis provokasi.
  43. +6
    April 23 2014
    Kutipan: Afinogen
    Jeksa Agung bisa ngetokake saka acceptance dening wong kamardikan saka "Republik Rakyat Donetsk" bakal diajukake kanggo referendum,


    Gusti tulung.

    Republik Novorossia menyang Uni Pabean!
    1. 0
      April 23 2014
      Matur nuwun! Kerja serius. Aku kepéngin kaya ngono. Lambang lan gendera dibandhingake karo kuning Austria.
  44. 0
    April 23 2014
    Minangka mambu goreng, supaya padha eling konstitusi. Ketoke, dheweke mikir yen kita bakal nglanggar sethithik, nanging ora bakal ngidini wong liya. Sawetara taman kanak-kanak. Wiwit nglanggar, dadi saiki sampeyan kudu mangan panas.
  45. Komentar wis dibusak.
  46. Komentar wis dibusak.
  47. +3
    April 23 2014
    Ora ana sing bakal teka. Ing Donbass, carane akeh kutha kaya mbrontak? Apa ora ana pandhuan siji? Apa ora ana siji-sijine kebijakan? Banjur sawetara kanggo gabung karo Rusia, liyane kanggo Novorossiya, liyane kanggo federalisasi Ukraina. Apa sing dikarepake? Apa ora ndemek wong-wong mau? Ing panggonan junta, aku bakal mundur pasukan, nganakake referendum, lan kabeh bakal mati. Amarga statement banter babagan nganakake referendum ing wilayah tartamtu minangka pernyataan populis. Sapa sing bakal nggawe dhaptar yen panguwasa nutup pangkalan kaya ing Crimea, uga, ayo ngomong yen ing Donetsk, Luhansk, wong-wong kuwi wis slamet saka pemilihan pungkasan lan ngetutake conto Crimea, lan bakal mrentah sajrone proses kasebut nalika dokumen diwenehake. . Nanging sapa sing bakal nggawa surat suara menyang desa lan desa, menyang kutha? Kepiye carane dheweke ngrancang? Yen wilayah kasebut akeh pasukan, Bandera lan sampah liyane. Ya, dheweke ora bakal tekan TPS utawa bali saka dheweke. Sapa sing bakal njaga kabeh iki? Yen polisi nindakake pesenan Kyiv, lan Komisi Pemilihan Pusat lan dewan regional, dewan kutha ora pengin ngganggu lan ngadeg aside, lan mayoritas katon menyang tutuk Kyiv. Unit tentara (disebarake ing wilayah) uga ana ing sisih Kyiv, yen ora, kita bakal weruh ing TV ing barricades ora akeh warga sipil sing variegated, nanging unit tempur polisi lan militer. Kabeh referendum iki omong kosong, ora ana sing bakal teka.
    Aku ndhukung aneksasi Donbass menyang Rusia kanthi sepenuh ati, aku lair, sinau ing Slavyansk, aku duwe sedulur lan kuburan wong tuwa ing kana. Nanging sampeyan kudu ngadhepi bebener saka kahanan sing diamati saiki, ora ana sing bakal teka. Yen Kyiv ngobahake pasukane, kabeh pemberontakan iki bakal ditumpes, lan bakal diwiwiti saka kuthaku kanggo pertunjukan. Saka guo saka SBU (utawa saka ngendi) iku gampang kanggo ngatur lan uncalan slogans (Aku lungguh kene mencet tombol, lan slogans lan deklarasi ora Samsaya Awon), nanging sing bisa sijine menyang laku?
    Apa pemberontakan iki? Yen isih durung ana pamarentah utawa lembaga penegak hukum? Pasukan pindhah kanthi bebas ing sadawane dalan sepur, tekan Lugansk kanthi dalan, nanging kanggo tekan kono, sampeyan kudu nyabrang wilayah Donetsk - sing, kaya, wis mbalela. Lan badan bawahan kanggo Kyiv nampa instruksi tanpa alangan (sarana komunikasi uga ing tangan Kyiv). Lan pesawat ngirim pasukan lan tentara bayaran kanthi bebas liwat udhara. Tambang, pabrik kerja - amarga wedi kelangan kerja. Nganti saiki, kabeh iki katon kaya sandiwara getih, bab pungkasan sing durung rampung lan, Gusti Allah, ora bakal getih. Saben-saben kanggo tujuane dhewe-dhewe. Pangarep-arep yen Rusia bakal teka lan ngatur kabeh, ora ana sing kudu kita campur ing kono, saiki ora ana sing ndhukung. Aku bola-bali lan mbaleni manawa para patriot surak kita kudu nyemplungake sirahe ing tong banyu adhem lan adhem (wong-wong kita zombified dening propaganda resmi ora luwih elek tinimbang ing Ukraina), ora ana apa-apa kanggo ngeculaké getih, iki dudu Crimea. , lan mlaku-mlaku ing negara ora bakal bisa.
    Yaiku nalika nutup tapel wates, nguwasani ril sepur lan dalan, ngrebut alat komunikasi, polisi lan tentara bakal sumpah setya marang rakyat, bakal muncul pimpinan sing bisa mimpin lan mimpin paling ora 60% saka rakyat. pamaréntah (saged nggawe pancasan lan ngerti apa padha arep lan carane nindakake) iku bakal dadi cetha apa isih pengin - banjur sampeyan bisa ndeleng. Lan saiki sing maksimal yaiku bantuan dhuwit, dhukungan informasi, lan senjata (yen ana ing kapentingan kita).
    Baleni maneh, lara lan kabeh wis kesel, kaya ing negara kita kabeh masalah wis rampung lan ora ana sing kudu ditindakake.
  48. 0
    April 23 2014
    Kabeh iki piye wae mangu-mangu lan ora jelas sapa sing nggawe, kepiye nggawe lan apa bakal narik referendum, dhukungan saka populasi ora kaya sing dikarepake. Ayo ndeleng - ora khayalan.
  49. 0
    April 23 2014
    Lan jaksa wilayah Kharkiv, minangka anak didik saka panguwasa ilegal saka junta Kyiv, ora duwe hak legal lan moral kanggo nunjukaké utawa supaya residents Kharkiv apa! Dadi, pedunung ing wilayah Kharkiv, miturut conto warga Donetsk lan Luhansk, bakal nggawe pilihan sing tepat kanggo federalisasi! Gusti tulung!
  50. +1
    April 23 2014
    Tugas Departemen Luar Negeri yaiku mateni mayuta-yuta wong Rusia supaya dheweke dhewe mbayar pembunuhan. - Mandaliza Rise.

    Aneh yen wong Maydanut ora ngerti babagan iki. Ing 23 taun kudune wis dadi luwih wicaksana, nanging mung saya tambah parah ing kegiatan otak.
  51. 0
    April 23 2014
    Ing Ukraina, liwat kabeh taun eksistensi, daya negara normal ora bisa metu. Diragukan manawa Novorossiya uga bisa nindakake iki. Dadi slogan-slogan babagan tentara kita dhewe, lan liya-liyane, meh ora bisa ditindakake (yen tegese tentara sing bersenjata lan negara kanthi kabeh sifat kamardikan). Lan iki apa Donetsk nyoba kanggo entuk? Kita kudu alon-alon nyiapake pendapat umum Barat kanggo aneksasi sabanjure menyang Rusia.
  52. 0
    April 23 2014
    Yen kabeh iki bakal rampung cepet! Kesel banget! Miturut pendapatku, kabeh kudu diwiwiti saka tentara, kanthi pertahanan diri, banjur ngumumake republik!
  53. Lyoshka
    0
    April 23 2014
    apik luck ing prestasi iki, kita kudu bantuan wong
  54. +1
    April 23 2014
    Kaya sing dikandhakake, "kabeh sing anyar iku lawas sing wis dilalekake." Padha uga bisa dikandhakake babagan Novorossiya, sing ora tau dadi wilayah asli Ukraina, nanging diwenehake dening Lenin. pangeran (nenek moyang langsung saka Ukraina) ing 12 -14 abad ora bisa, amarga tanah iki tau malah dadi bagéan saka Kievan Rus umum, wong Slavic pisanan manggon ing wilayah iki padha Rusia, basa Slavic pisanan ana uga Rusia, Mulane, Dhiskusi sing iki mesthine tanah Ukrainia tanpa basis. negatif
  55. 0
    April 23 2014
    Apa jenis republik sing bisa kita gunakake? Ing kene ing situs kasebut ana topik anyar sing Tymoshkenko ketemu karo pamilih ing Donetsk. Iki dina Yuriev ...
  56. +1
    April 23 2014
    Quote: Dr.Faust.Patron
    Kutipan saka siemens7774
    Nanging mung dadi luwih elek ing kegiatan otak.

    uh...Secara rahasia: iki video nyata wiwitan protes ing Ukraina:


    Ora, kanthi ijin sampeyan, aku bakal nggawa menyang panggonanku. Aku bakal nyoba kanggo nuduhake Eurododics esensi.
  57. +1
    April 23 2014
    Referendum bener. Nanging... Apa ana sing bisa nerangake: kepiye P. Gubarev nindakake iki yen dheweke ana ing pusat tahanan pra-sidang Kiev? Utawa aku bingung soko?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"