Kendaraan lapis baja AS modern lan janjeni

37
Kendaraan lapis baja AS modern lan janjeni
CTV (Combat Tactical Vehicle) demonstrator teknologi ing posisi transportasi (reresik lemah minimal lan headroom 76,4 inci) ing Nevada Vehicle Test Center (NATC). NATC lan kontraktor militèr nduduhake kanggo komunitas automaker opsi panggantos kanggo kendaraan Marine Corps


Operasi modern sing melu militer AS nggambarake masa depan sing ora bisa diramalake nalika mbangun kendaraan tempur darat sawise Perang Dingin. Mesthine nindakake operasi khusus ing luar negeri, sing bakal dadi basis kegiatan operasional sawise Perang Dunia II. Nanging sirnane medan perang kanthi garis ngarep sing cetha lan wilayah mburi sing relatif aman minangka akibat saka muncule taktik perang gerilya. Ora ana sing nyangka yen ancaman IED bakal dadi serius, paling ora nganti kendaraan pendukung kudu dadi kendaraan tempur amarga ancaman serangan saka kabeh pihak, kalebu serangan saka ngisor.

Pelajaran keras sing disinaoni ing Irak lan Afghanistan wis meksa militer AS fokus ing armada tempur jaringan lan kendaraan roda taktis sing bakal luwih abot, luwih dhuwur, lan luwih dilindhungi tinimbang sing dibayangake kanggo program Future Combat Systems (FCS) sing dibatalake. Akibaté, mobilitas operasional lan taktis diganti kanggo nglindhungi kru lan pasukan. Kendaraan pangkalan anyar kanggo Angkatan Darat lan Korps Marinir bakal beroperasi bebarengan karo versi kendaraan sing wis dianyari, dianyari lan dianyari, sing dikarepake militer bakal kelangan mobilitas amarga armor tambahan nanging njaga tingkat perlindungan ing tingkat sing padha.

Nalika akuisisi kendharaan kulawarga MRAP kanthi cepet lan sukses minangka pangembangan paling gedhe ing memori anyar, Angkatan Darat saiki fokus kanggo ngganti BRADLEY, ngowahi struktur armada HMMWV lan ngganti sebagian karo kendaraan taktis ringan sing luwih awet. JLTV (Joint Light Tactical Vehicle).

Nalika program modernisasi jero lan dandan sing gegandhengan bakal ngluwihi umur BRADLEY, kendaraan sing sukses banget iki ora cocog karo konsep strategis, operasional lan taktik Angkatan Darat, sebagian amarga kapasitas pitu sing dilengkapi saiki ora cukup. . Tentara pengin ngganti karo kendaraan tempur darat GCV (Ground Combat Vehicle) sing bisa ngirim 9 prajurit menyang medan perang. Syarat mlebu kalebu proteksi underbody kaya MRAP, proteksi sisih lan kemampuan off-road kaya BRADLEY, mobilitas kutha lan mobilitas operasional kaya STRYKER. Tujuan liyane sing padha penting kalebu kapabilitas jaringan canggih, biaya unit ora luwih saka $10,5 yuta ing rega 2010, lan pangiriman mesin produksi pisanan ing pitung taun kontrak.

Sawise penilaian risiko sing diowahi sing nyebabake pembatalan panjalukan GCV asli kanggo proposal ing Agustus 2010, Angkatan Darat ngetokake RFP anyar ing November lan banjur menehi kontrak pangembangan teknologi kanggo tim sing dipimpin dening BAE Systems lan General Dynamics Land Systems (GDLS) ing Agustus 2011. . Minangka bagéan saka fase rong taun iki, desain awal wis rampung lan persiapan diwiwiti kanggo tahap pangembangan lan produksi (EMD) mesin serial.

Program JLTV lan GCV
General Light Tactical Vehicle JLTV (Joint Light Tactical Vehicle)

JLTV lagi dikembangake dening Angkatan Darat AS lan Korps Marinir minangka penerus 11 varian HMMWV beda sing wis digunakake wiwit taun 1985. Ing Februari 2011, diumumake yen kontrak fase EMD bakal ditundha nganti Januari utawa Februari 2012 amarga Angkatan Darat ngganti syarat JLTV. Kamentrian Pertahanan ngrancang nerbitake rong kontrak kanggo fase EMD, sing direncanakake nganti 24 wulan, nanging durasine 48 wulan.

Rong opsi JLTV dibayangke: Kendaraan Taktis Tempur CTV (Combat Tactical Vehicle), sing bakal nggawa 4 penumpang lan 3500 kilogram kargo, lan kendaraan dhukungan tempur CSV (Combat Support Vehicle), sing bakal nggawa rong wong lan 5100 kilogram kargo. .

Panjaluk anggaran 2012 kanggo JLTV yaiku $ 172,1 yuta kanggo R&D Angkatan Darat lan $ 71,8 yuta kanggo R&D Korps Marinir, kanthi total $ 243,9 yuta.

Nanggepi overruns biaya, Kepemimpinan Angkatan Darat lan Marinir katon wis nyingkirake prabédan kepungkur kanthi santai syarat portabilitas lan nyetel biaya sing luwih murah saben kendaraan ing $ 225. Kajaba iku, fase EMD bisa dipotong nganti 000 wulan, dadi 16 wulan tinimbang 32 wulan sadurunge.

Angkatan Darat lan Marinir nyathet yen, sanajan ana penekanan kanggo ngolah ulang kendaraan kelas HMMWV lan MRAP tinimbang ngembangake JLTV, ana watesan babagan tingkat kendaraan sing bisa ditingkatake lan isih tetep efektifitas pertempuran.
Topik liyane sing bisa dipikirake yaiku biaya JLTV sing anyar lan murah, sing bisa nyedhaki biaya HMMWV sing diowahi. Iki nuwuhake pitakonan apa sing luwih apik lan luwih irit, apa arep tuku JLTV "anyar" utawa HMMWV "lawas" nanging diowahi.

Program kendaraan tempur darat US Army GCV (Ground Combat Vehicle).

Tinimbang program kendaraan tempur darat MGV FCS sing ditutup, tentara mutusake ngembangake GCV sing bisa digunakake ing spektrum operasi tentara lan bakal nggabungake pengalaman tempur sing dipikolehi ing Irak lan Afghanistan. Angkatan Darat nerbitake maneh panjalukan kanggo informasi babagan GCV ing 30 November 2010 lan ngrancang miwiti nyebarake GCV ing taun 2015-2017.

Panyuwunan anggaran 2012 kanggo GCV yaiku $884,387 yuta kanggo R&D, sing nuduhake wektu tundha pitung sasi ing program kasebut. Undhang-undhang Pertahanan Nasional 2012 nyedhiyakake $ 449 yuta lan nemtokake manawa ora luwih saka 80% bisa ditindakake sadurunge tanggal Sekretaris Angkatan Darat ngirim laporan menyang komite pertahanan sing ngemot rencana Sekretaris Angkatan Darat kanggo nindakake analisis dinamis alternatif. nginggilaken.

Kemungkinan (aksesibilitas) GCV uga tetep dadi masalah utama kanggo Kongres. Tentara ujar manawa rega jual rata-rata saben unit GCV antara $ 9 yuta nganti $ 10,5 yuta, lan biaya rata-rata saben unit bakal $ 11 yuta nganti $ 13 yuta.

Kantor Program lan Evaluasi Biaya Pentagon ngira manawa biaya rata-rata produk bakal ana ing wilayah $16 yuta nganti $17 yuta. Yen prakiraan agensi kasebut akurat, Angkatan Darat mbutuhake tambahan $7,2 milyar kanggo tuku 1800 GCV.

Masalah Biaya lan Jadwal GCV

Selaras karo syarat sing wis direvisi bakal kalebu trade-off sing angel; bayangan saka 22 program akuisisi Tentara utama dibatalake antarane 1990 lan 2010 macet liwat GCV. Kantor Akuntabilitas Pemerintah, ing laporan sing dirilis tanggal 26 Oktober 2011 kanthi irah-irahan "Masalah Pendanaan lan Pengembangan Kendaraan Darat sing Janji lan Inisiatif Jaringan", ngakoni macem-macem alasan kanggo pembatalan lan akeh masalah umum. Iki kalebu: "pasinaon biaya sing lemah utawa analisis alternatif; syarat tanpa watesan kanggo sistem senjata; ngremehake risiko, utamane tingkat kesiapan teknologi; prioritas maneh saka kelayakan; jadwal tundha; lan kanthi alon ngganti syarat lan teknologi.

Undersecretary of Defense for Acquisition, Technology and Supply nyetujoni program kasebut, nanging ngajokake sawetara bantahan, kalebu prentah kanggo nggedhekake analisis alternatif sajrone tahap demonstrasi teknologi supaya bisa nyuda risiko teknis lan biaya produksi nalika njelajah perdagangan antarane kemampuan tartamtu. lan biaya. Tentara uga kudu ngevaluasi aset tempur sing ana kanggo nemtokake manawa ana kendaraan sing dadi alternatif kanggo GCV anyar utawa yen kemampuan tartamtu saka kendaraan kasebut bisa dilebokake ing kono. Kendaraan sing wis diuji babagan iki kalebu BMP PUMA saka PSM Projekt System Management (usaha patungan antarane Kraus-Maffei Wegmann (KMW) lan Rheinmetall) lan Israel Military Industries (IMI) NAMER. Kontraktor uga dijaluk nindakake studi mandiri kanggo entuk analisis lengkap babagan alternatif kasebut.


Saiki, ing antarane proyek liyane, Angkatan Darat AS fokus banget kanggo ngganti BRADLEY. Prajurit saka Brigade Auxiliary 1 AS lan Divisi Irak 17 parasut saka BRADLEY IFV sajrone latihan pertahanan bebarengan ing papan latihan Besmaya tanggal 19 Juni 2011.


Kantor Akuntabilitas Pemerintah uga nyimpulake manawa pangiriman kendaraan produksi pisanan pitung taun sawise ditanggepi kontrak isih beresiko, sanajan tentara santai sawetara syarat GCV asli lan njaluk kontraktor nggunakake teknologi sing wis kabukten. Mulane, Undersecretary of Defense for Acquisition, Technology, and Supply (USD/ATL) wis ngusulake supaya Angkatan Darat nggawe jadwal luwih realistis, utamane amarga penilaian independen sing diajukake kanggo review milestone-A, sing adhedhasar sing luwih dhuwur. biaya pembangunan lan 9 kanggo 10 taun kanggo ngrampungake.

Amarga penilaian independen, rega tuku paling sethithik 30% luwih dhuwur tinimbang rega tentara, lan sekretaris ujar manawa persetujuan jangka panjang gumantung karo rega unit sing dikarepake $ 13 yuta.

Pentinge Angkatan Darat kanggo program kasebut bisa diklumpukake saka kompromi sing dikarepake Angkatan Darat ing portofolio kendaraan tempur. Ngarepake pemotongan pendanaan ing mangsa ngarep, pejabat tentara arep nerusake proyek GCV kaya sing direncanakake, sanajan kanthi biaya nyuda upgrade armada BRADLEY, ABRAMS lan STRYKER yen perlu.

Ing tanggal 18 Agustus 2011, GD ngumumake yen wis dianugerahi kontrak demonstrator teknologi $439,7 yuta, sing ditindakake kanthi kolaborasi karo mitra Lockheed Martin, Raytheon, lan spesialis propulsi Tognum America. Esuke, BAE Systems ngumumake kontrak $449,9 yuta karo Northrop Grumman. Ing prototipe, loro tim uga kudu nginstal sistem anti-RPG lan subsistem tes perlindungan tambang.

Tawaran katelu sing dipimpin SAIC sing dumadi saka KMW, Rheinmetall lan Boeing ora nampa kontrak demonstrator teknologi lan ngetokake protes resmi menyang Kantor Akuntabilitas Pemerintah, sing ditolak tanggal 5 Desember 2011.

Minangka kontraktor utama ing tim GCV, GDLS nduweni tanggung jawab penuh kanggo manajemen program desain mesin lan integrasi. Perusahaan iki uga tanggung jawab kanggo desain lan sasis, kondisi internal kompartemen pasukan lan kompartemen kru bebarengan karo safety lan kelangsungan urip.

Turret lan kabeh gaman sing bisa nyebabake lan ora bisa nyebabake tanggung jawab Lockheed Martin bebarengan karo "latihan immersion"; Raytheon tanggung jawab kanggo pangayoman marang RPG, integrasi piranti lan sensor non-line-of-sight; GD C4 Systems mimpin integrasi jaringan, komunikasi, komputasi lan integrasi informasi; lan Tognum America bakal nyedhiyakake powertrain kalebu mesin diesel MTU, transmisi lan sistem pembangkit listrik.

Tim BAE Systems-Northrop Grumman nawakake sistem propulsi diesel-listrik hibrida. Perusahaan kasebut nggambarake minangka teknologi sing dipercaya, biaya-efektif, beresiko rendah sing ngidini mobilitas unggul kanthi bobot sing luwih murah tinimbang sistem tradisional. Uga duwe potensial kanggo pertumbuhan konsumsi daya ing mangsa ngarep amarga teknologi anyar digabungake menyang platform kasebut, ujare perusahaan kasebut.

Komponen utama powertrain hibrida yaiku transmisi listrik EX-Drive saka tim Qinetiq. Anggota liyane saka grup BAE Systems-Northrop Grumman ing proyek GCV yaiku MTU, sing nyedhiyakake mesin diesel lan sistem pembangkit listrik; produsen baterei Saft, tanggung jawab kanggo sistem panyimpenan energi; lan iRobot, sing bakal nggabungake robot lemah karo mesin lan "ngapikake operasi otonomi mangsa ngarep."



Kendaraan taktis ringan SARATOGA saka Navistar International, adhedhasar pengalaman ekstensif perusahaan ing wilayah iki, nduweni tingkat keseragaman sing dhuwur karo kendaraan lapangan. Perusahaan kasebut uga wis nggawe lan nguji geometri sing dipatenake, sing ningkatake kelangsungan urip kendaraan. Ngelingi kombinasi materi, desain hull lan wangun, Saratoga nawakake solusi sing luwih bisa urip kanggo kelas kendaraan taktis cahya nalika njaga dhuwur transportasi 76 inci. Mesin kasebut nyukupi kabutuhan sing paling penting lan nutupi luwih saka 25000 mil sajrone uji coba laut. SARATOGA nduweni mesin MAXXFORCE D6.0L V8, diferensial winates-slip otomatis, transmisi otomatis Allison 2100 SP 6-SP, lan suspensi independen udara kanggo penanganan sing luwih apik.


upgrade ABRAMS

Angkatan Darat AS ngarepake tank GDLS ABRAMS sing kuwat bakal tetep ing layanan nganti pirang-pirang dekade. Versi digital paling anyar, sing dikenal minangka M1A2 SEPv2, mlebu layanan relatif anyar ing 2007, lan kanggo nyukupi kahanan anyar, varian ED lan SA saka M1A1 sing lungse bakal ngliwati program manajemen terpadu ABRAMS. MBT uga dadi subyek saka seri upgrade tambahan sing direncanakake sajrone dekade sabanjure. Dikarepake, kaya akeh mesin liyane, njaga keseimbangan antarane ukuran, bobot, daya mesin lan kinerja sistem pendinginan bakal dadi tantangan serius.

Sistem Enhancement Package (SEP) v2 kalebu waja uranium entek, printah digital lan arsitektur kontrol, peta werna digital lan sensor anyar. Modifikasi anyar wis kalebu waja ngisor tambahan kanggo ngusir tambang lan IED, blok penginderaan jarak jauh kanggo nglindhungi proyektil kumulatif lan kursi pembalap sing nyerep bledosan. Uga dipasang ing SEPv2 yaiku telpon tank-infantry eksternal lan unit daya tambahan.

Nanging, ABRAMS kudu luwih nganyarke sistem pembangkit tenaga on-board lan kemampuan off-road. Tentara pengin nguwasani turbin angin lan sensor tank ing mode bisu 12 jam, nanging saiki nggunakake solusi penengah saka enem baterei timbal-asam, wektu iki 8 jam. Solusi sing disenengi yaiku unit daya tambahan underarmored, calon sel bahan bakar sing ngekstrak hidrogen saka bahan bakar JP8 banjur digabungake karo oksigen kanggo ngasilake listrik lan banyu produk sampingan. Nganyarke listrik sing direncanakake luwih lanjut kalebu generator voltase dhuwur sing terintegrasi kanggo nyukupi kenaikan beban listrik saka upgrade sing bakal teka, sensor panuntun, komunikasi jaringan-sentris, sistem sensor-gunner, lan elevasi bedhil listrik lan turret traverse drive.

Pawulangan anyar uga wis nyorot perlu kanggo gun utama recoil luwih cendhek, kang meriam XM 360 E1 lagi dikembangaké. bedhil iki, Originally dimaksudaké kanggo kendaraan program FCS, bakal nambah Kapabilitas geni langsung saka tank ABRAMS, nalika Kajaba saka senjata non-nyebabake lagi rembugan kanggo nambah Kapabilitas ing mburi liyane saka spektrum ancaman.

Massa tambahan saka peralatan khusus anyar wis samesthine kanggo nemtokake perlu kanggo daya lan upgrade kanggo transmisi lan penundaan mesin.


MRAP MAXXPRO lagi dilayani karo Tim Tempur Brigade STRYKER kaping 56. Fitur reflektor wire mesh. Piranti iki dipasang ing loro-lorone kendaraan kanggo proteksi tambahan marang granat tangan. MRAP ing sisih kiwa durung duwe komponen tambahan. Tabung plastik sing mlengkung sing mlaku saka ngarep menyang mburi MRAP dirancang kanggo nggawa kabel listrik sing gantung sithik ing ndhuwur mesin kanthi aman.


Korps Marinir pindhah saka proyek EFV menyang proyek ACV

Kangge, Marines teka menyang metamorfosis sing ora dikarepke saka sesanti dhewe saka masa depan amfibi, ngenalaken ing "Maju saka Segara" doktrin, kang nyedhiyani kanggo kebangkrutan Marinir saka helikopter, pesawat tiltrotor V22 OSPREY lan EFV (Expeditionary Fighting Vehicle). ) Kendaraan Tempur Ekspedisi liwat cakrawala saka jarak 25 mil laut saka pesisir mungsuh supaya bisa ngamanake kapal pendarat lan njaga jarak sing aman. Persyaratan iki nemtokake konsep EFV sing ageng lan apik tenan, sing ngowahi saka prau sing obah kanthi kecepatan 25 knot menyang IFV sing dilacak tanpa alon-alon nalika daratan. Nanging konsep jarak "ambruk" ora bisa nahan panyebaran rudal anti-kapal jarak jauh, safety ilusi saka jarak 25 mil laut dituduhake. Tinimbang narik kapal pendaratan sing luwih adoh, Angkatan Laut mutusake supaya luwih cedhak supaya infantri tekan pesisir luwih cepet, gumantung marang serangan presisi presisi, EW lan persenjataan pertahanan kanggo nglawan ancaman rudal. Iki ngilangake kabutuhan kacepetan dhuwur saka EFV, sing dadi masalah sing paling dikarepake nanging ana masalah sajrone proses pangembangan. Program EFV dibatalake ing Januari 2011 lan diganti karo Kendaraan Tempur Amfibi (ACV) sing kurang ambisius lan luwih alon, sing Korps Marinir ngetokake panjaluk informasi tanggal 17 Februari 2011 kanthi panjaluk tanggapan ing tanggal 22 April 2011. .

Manajer program korps nindakake analisis alternatif, sing rampung ing musim panas 2012. Game perang bakal ngevaluasi dampak operasional kanggo nempatake kapal sing luwih cedhak karo pesisir (12 mil laut tinimbang 25 mil laut) lan nggunakake kendaraan sing luwih alon. Kajaba iku, syarat kanggo ACV padha karo kanggo EFV amarga samesthine bakal pindhah saka banyu menyang ndharat "tanpa jeda taktis" nalika njaga kecepatan sing padha karo tank ABRAMS. Kajaba iku, kendaraan kasebut kudu bisa ngancurake kendaraan saka kelas sing padha, nyedhiyakake keterlibatan jarak jauh lan geni sing akurat saka platform sing stabil lan geni langsung kanggo infanteri. Armor modular bakal adaptasi karo misi pertempuran, lan ing wektu sing padha, tandha visual lan termal (tandha visibilitas) bakal suda. Telung pilihan sing ditawakake: kendaraan maneuver / tempur, pos komando lan BREM.

Miturut rencana pengadaan saiki, lambung ACV bakal ditambah karo kendaraan MPC (Marine Personnel Carrier) 8x8 lan JLTV anyar, bebarengan karo armada sing dianyari AAV (Amphibious Assault Vehicle) lan LAV (Light Armored Vehicle). Syarat kasebut nyedhiyakake rong kendaraan kanggo ngangkut lan nyedhiyakake regu sing dikuatake saka 17 marinir; saben bisa nampung 8 utawa 9 infantri lengkap lan loro anggota kru karo pangayoman unggul saka LAVs. Saliyane transportasi personel, opsi kanggo tugas komando lan evakuasi uga dibutuhake.

Program kasebut saiki ana ing tahap demonstrator teknologi, kanthi rong tim sing saingan, BAE Systems lan Iveco nglawan Lockheed Martin lan Patria, mantan nawakake varian SUPER-AV Iveco lan solusi adhedhasar Patria AMV. Tahap pangembangan lan produksi dijadwalake diwiwiti ing 2012 kanthi kesiapan operasional awal ing 2018.


Tentara lan Korps Marinir ngarepake panggunaan HMMWV sing signifikan ing misi abot sanajan sawise 2025 lan pengin mulihake mobilitas lan transportability, nambah proteksi lan nyuda biaya operasi lan pangopènan.


Teka-teki karo kendaraan taktis entheng

Angkatan Darat lan Korps Marinir ngandelake kendaraan taktis entheng (LTV) kanggo macem-macem misi, lan sajrone telung dekade pungkasan iki tegese gumantung marang HMMWV. Nanging, massa bakal nglindhungi saka RPGs lan IEDs worsened mobilitas lan stabilitas saka HMMWV. Iki nyebabake Angkatan Darat lan Marinir, uga Komando Pasukan Operasi Khusus, uga Angkatan Darat Australia, nemtokake JLTV sing bisa nggabungake kemampuan off-road saka HMMWV asli kanthi perlindungan MRAP, nalika isih cukup entheng. kanggo diangkut ing C-130s lan helikopter.

Sesuai karo memorandum 2007 sing diterbitake dening Undersecretary of Defense for Acquisition, Technology and Supply, cabang-cabang militer kasebut milih macem-macem pemasok kanggo tahap demonstrasi teknologi supaya bisa nyuda risiko kanthi ngevaluasi calon JLTV saka BAE Systems / Navistar, Lockheed Martin / BAE Systems and General Tactical Vehicles (konsorsium AM General and General Dynamics Land Systems), sing ngirim prototipe ing Mei 2010.

Ing wulan Juni 2011, analisis awal rampung lan pasukan mutusake yen syarat asli ora bisa ditindakake lan kendaraan bakal larang banget. Contone, wis dikonfirmasi sing ora bisa kanggo nyedhiyani pangayoman sing dibutuhake nalika njaga transportability ing helikopter, sebagéyan amarga kasunyatan sing waja isih tetep luwih abot (lan luwih larang) saka samesthine. Akibaté, Angkatan Darat lan Marinir ngedhunake syarat portabilitas, nransfer sawetara misi saka JLTV menyang HMMWV. Kangge, syarat kanggo pangayoman saka cabang militèr diverged, tentara seneng tingkat sing luwih dhuwur - padha karo M-ATV, kalebu pangayoman ngisor, nalika Korps Marinir milih kanggo nahan pangayoman asli kaya ing kendaraan MRAP, pangayoman ngisor waja kanthi kapisah lan nyuda impact. saka tambang lan IED amarga luwih akeh wektu nyopir ing dalan.

Pasukan kasebut saiki arep njaluk panjaluk marang industri kanggo nyedhiyakake uji coba calon prototipe liyane sing digawe miturut syarat sing wis direvisi. Kantor Akuntansi Umum ngritik pendekatan iki amarga ora duwe tes pangembangan lan pangembangan desain rinci sing biasane ditindakake sadurunge ing tahap desain lan produksi, amarga ana risiko sing luwih dhuwur kanggo nemokake yen mesin kasebut isih mentah.

Ing 2010, Kantor Akuntansi Umum ngira biaya siji JLTV spesifikasi asli antarane $306 lan $000; prakiraan kanggo program revisi diselehake biaya ing sawetara $332 kanggo $000. Biaya iki nyebabake Komite Layanan Bersenjata Senat menehi rekomendasi supaya JLTV dibatalake lan perane ditransfer menyang kendaraan liyane, kalebu jip HMMWV sing dianyari. Nanging pasukan kasebut tetep, lan Kongres ndhukung ing Undhang-undhang Pengeluaran Pertahanan 230.

Ing sawetoro wektu, RFP kanggo restrukturisasi armada HMMWV miturut program MECV (Modernized Expanded Capability Vehicle) nemtokake biaya saben unit $ 180 plus pesenan. Tentara lan infanteri ngarep-arep nggunakake HMMWV kanthi abot ing kahanan sing atos ngluwihi 000 lan pengin mulihake mobilitas lan transportabilitas, nambah perlindungan, lan nyuda biaya operasi lan pangopènan. Kira-kira 2025 kendaraan hardened iki bakal ditingkatake, lan yen pendanaan ngidini, malah luwih.

Saiki ana papat tim sing saingan, dipimpin dening AM General (produsen HMMWV pisanan), BAE Systems, Oshkosh lan pungkasane Textron Systems kanthi kolaborasi karo Granite Tactical Vehicles, sing nggawe kompartemen kru tahan jeblugan sing dikenal minangka Kendaraan Taktis Pertempuran Survivable. SCTV (Survivable Combat Tactical Vehicle) utawa "kapsul". Navistar Defense ngenalake International SARATOGA LTV ing AUSA 2011 minangka calon kanggo program MECV lan JLTV.

Pipa Anti Explosion Struktural

Salah TCTerms banget saka HMMWV asli ngisor warata, kang nggawe wilayah gedhe kanggo gelombang jeblugan kanggo "mbuwang" mobil munggah. Umume solusi kalebu masang kabin sing bentuke V menyang lambung kanggo nyegah jeblugan ing saubengé kendaraan, nanging V-hull bisa nyuda jarak lemah utawa nambah dhuwur. Alternatif sing diteliti dening AM General yaiku sing diarani Structural Blast Tube, sing dikembangake dening spesialis waja komposit Hardwire. Solusi iki minangka orifice kanggo ngeculake gelombang jeblugan munggah liwat tengah mesin, nggawe pasukan reaktif mudhun saka muncung ing atap, nggawe resistance angkat. Ing wektu sing padha, solusi kasebut bisa uga mbutuhake sawetara pangurangan ing ruang kabin.



Penawaran saka BAE Systems - mobil lapis baja HMMWV kanthi sistem Smart V Terpadu


BAE Systems nyebat penawaran ISV (Integrated Smart V), nandheske tingkat kesamaan sing dhuwur karo HMMWV, utamane komponen powertrain, roda, rem lan listrik sing dipasang ing awak monocoque V-shaped. Armor digawe saka baja kanggo ngurangi biaya, lan pangayoman bisa ditingkatake karo kit modular. Bobot total 15400 kilogram ninggalake solusi ISV ing kapasitas helikopter CHINOOK.

Sistem SCTV (Survivable Combat Tactical Vehicle) tim Textron/Granite minangka pusat saka V-kapsul monocoque waja terpadu anyar sing nahan sebagian besar kontrol, sambungan lan drive sing ana. SCTV ora mengaruhi mobilitas taktik lan transportability udhara HMMWVs karo subsistem diinstal lan komponen buktiaken, menehi tengah kurang gravitasi dibandhingake HMMWVs wojo saiki; uga, sistem iki diinstal luwih cepet dibandhingake karo pangayoman ana.

Oshkosh nyoroti keuntungan saka suspensi mandiri TAK-4 sing wis bukti perang. Suspensi TAK-4, ngandika Oshkosh, ngirim kinerja rock unggul, pothole, lan reruntuhan liwat travel suspension unggul, stabilitas, headroom, lan kualitas, mulihake Humvee karo waja ngisor nganti 2500 lbs.

Perusahaan uga nawakake pilihan kanggo mulihake peralatan sing dipasang ing teater, modernisasi mesin HMMWV lan "zeroing" jarak tempuh. Nganyari opsional kalebu mesin sing luwih kuat lan drivetrain tugas abot kanthi rasio poros / hub sing bisa dipilih lan rem cakram sing dioperasikake kanthi daya.

Tentara ngrancang nerbitake kontrak ora luwih saka telung pangembang, sing banjur bakal nyedhiyakake prototipe. Program MECV bakal kalebu rong fase. Tahap pisanan - R&D, testing lan evaluasi - bakal fokus ing varian transporter senjata, sanajan data kanggo transporter personel uga bakal dianalisis. Ing tahap kapindho, kontraktor R&D bakal ngrampungake produksi. Opsi sing bisa ditingkatake ing tahap iki bakal dadi pusat kontrol, transporter ATGM, transporter senjata lan modul kanggo personel.

Mungkasi review anyar babagan program kendaraan tempur taktis AS, Rand Corporation (organisasi nirlaba sing darmabakti kanggo ningkatake kabijakan masyarakat Amerika liwat riset lan analisis) mbatesi tantangan kanggo nemtokake lan netepi syarat, nandheske yen militer bakal "tansah duwe. kendharaan sing dirancang kanggo syarat sing beda karo sing diadhepi dhewe", amarga macem-macem ancaman, skenario lan solusi. Kajaba iku, "ora mungkin mesin kasebut bakal nyukupi syarat sing dikarepake", amarga kontradiksi ing antarane. Disebutake yen "segitiga wesi saka kompromi iku permanen", lan tekanan ing kene bakal nambah. Mesin sing diasilake "bisa uga ora nyukupi kabeh syarat, nanging isih bisa kepenak."

Bahan sing digunakake:
Teknologi Militer 2/2013
www.baesystems.com
www.generaldynamics.com
www.navistar.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    April 25 2014
    Video sing gegandhengan:
    1. +4
      April 26 2014
      Ing emphasis ing film ing lack dhisikan konsep lan ngrumusake syarat kanggo mobil lan wektu Sairing ingkang dipun danguaken ing nggawe "apa iki, Aku ora ngerti apa."
      Film instruktif kanggo kita, tentara ora duwe kendaraan tempur infanteri modern paling ora 20 taun lan "Kurgan-25" tartamtu macet nang endi wae, lan BTR-82A minangka barang sing paling "maju" kanggo menehi infantri, p-c! senadyan kasunyatan sing kanggo siji utawa alesan liyane disarèkaké BMP-3M lan BTR-90 "Berezhok".
      1. 0
        April 27 2014
        Matur nuwun kanggo review apik
    2. Komentar wis dibusak.
  2. avt
    +3
    April 25 2014
    Kutipan saka GREY
    Video sing gegandhengan:

    Ya , dheweke main mobil kanthi konkrit lan ora ngerti carane mandheg . Aku seneng hacking kanggo loot gampang lan nyetel kabeh teori dissecting spasi ing jeeps, kang padha siap kanggo Book kanggo tingkat tank, supaya dadi ora kanggo metu saka mobil menyang lapangan, Aku langsung elinga umum kang Gritsenko diputer ing ,,17 lan moments saka spring -, , Aku wis onomatopia bodho iki kanggo taun kapindho, padha mikir sing perang bisa menang dening bombing piyambak! peralatan bakal numpes wong. airsoft.
    1. PAM
      +2
      April 25 2014
      Sayange, ora mung duwe conto peralatan sing ora nyukupi syarat modern lan tugas sing ditugasake, nanging pendanaan asring ora "gagasan paling apik".
      1. +2
        April 25 2014
        Kutipan: PAM
        tugas, nanging pendanaan asring kantun "gagasan paling apik".

        gagasan paling apik ing Rusia, ana sawetara !!!

        nanging kabeh gumantung marang LOBIS sing lobi kanggo kepentingan produsen gedhe (((
        perusahaan cilik saka St. Petersburg, desain biro "Caiman" mobil wojo "Vepr", nanging ing seri. mobil iki .. ora tangi lan kabeh karya dibatasi amarga kekurangan dana ((((

        sisih ngisor mesin dilindhungi dening piring, berbentuk V (((
        sasis, ing kelenjar BTR-80 !!!!
        1. 0
          April 25 2014
          Kutipan saka cosmos111
          perusahaan cilik saka St. Petersburg, desain biro "Caiman" mobil wojo sing "Vepr
          ngisor mesin dilindhungi dening piring, V-shaped"

          Celeng iku cabover, kaya Shishiga (GAZ-66) lan KamAZ.
          Malah saka Afghanistan, dikenal apa sing kedadeyan nalika tambang diunekake karo kru cabover.
          1. 0
            April 26 2014
            Kutipan saka Pak X
            Malah saka Afghanistan, dikenal apa sing kedadeyan nalika tambang diunekake karo kru cabover.

            lan apa sing kedadeyan karo wong-wong mau????
            apa jenis tambang ???? gentlemen-comrades IED-tambang darat sing digunakake ing Chechnya 1,2 ..... lan saiki ing Dagestan ((((
            "Typhoon K", apa tutupe ???
        2. 0
          April 26 2014
          90 derajat piring waja ora apik.
          1. 0
            April 26 2014
            Kanggo ruang interior, apik banget.
    2. +3
      April 25 2014
      Kutipan saka avt
      Ya , dheweke main mobil kanthi konkrit lan ora ngerti carane mandheg .

      iki dudu game, iki perang
      mobil (kabeh jinis mobil waja dibutuhake, kabeh jinis mobil penting))))
      Alex Alexeev, kaya biasane ing HEIGHT, artikel +!!!!
      babagan topik kasebut, MRAP klasik wis ilang, diganti karo mobil lapis baja sing dilindhungi kanthi apik ... ing AS yaiku JLTV, nggunakake pembangkit listrik hibrida lan waja komposit (((
      nanging biaya tartamtu $ 220-250, ewu, dadi konflik (bahan komposit lan wesi larang banget))))

      mobil Inggris sing digawe saka campuran komposit lan perlindungan ing tingkat MRAP II biaya 100000 pound sterling !!!
      Mobil Rhone "Ocelot"
  3. mesem marang kowe
    +3
    April 25 2014
    Aku ora weruh apa-apa salah karo nyilikake losses.
    We are konco ing arah iki. Yen ana gagasan menarik. kok ora njupuk dipikir lan
    njupuk soko ...
    1. wanderer_032
      +1
      April 25 2014
      Quote: Senyum kanggo sampeyan
      ana sawetara gagasan menarik. kok ora njupuk dipikir lan
      njupuk soko ...

      Ya ... Ide sing menarik yaiku nyelehake pabrik pemisah bahan bakar ing tangki kanggo ngasilake hidrogen lan oksigen.
      Ranjau darat nuklir mini-tank minangka ide "sarwa", kanggo wong-wong mau, mbokmenawa, kru mung saka Latinos lan kulit ireng bakal rampung minangka kamikaze. ngguyu
    2. 0
      April 25 2014
      Quote: Senyum kanggo sampeyan
      ana sawetara gagasan menarik. kok ora njupuk dipikir lan
      njupuk soko..

      dudu nalika ora isin sinau lan nyalin, nanging ing basis sampeyan dhewe, kaya sing ditindakake China lan India (((
      blind copy, lan nggunakake teknologi, nggunakake bahan, mesin, unsur suspensi (((

      MRAP saka TATA Motors-India, temokake 10 bedane saka pabrikan Afrika Selatan ???
  4. wanderer_032
    0
    April 25 2014
    Aku sing paling kamungkinan, diwenehi kahanan ekonomi saiki sing wis dikembangaké ing Amerika Serikat lan statement saka USMC ing terus saka operasi saka Humvee, iku paling kamungkinan sing Humvee karo Integrated Smart V bakal pindhah menyang produksi massal. minangka BA utama kanggo USMC. Lan uga bisa dianggep sing kanggo Tentara AS, banget, amarga. kanggo Humvee, kabeh komponen lan rakitan sing dibutuhake wis suwe diprodhuksi, sing bakal nyederhanakake produksi massal.

    Uga ing artikel iki, bagean saka materi babagan APU ing M1A2 "Abrams" MBT ana sawetara kapentingan:
    Solusi sing disenengi yaiku unit daya tambahan underarmored, calon sel bahan bakar sing ngekstrak hidrogen saka bahan bakar JP8 banjur digabungake karo oksigen kanggo ngasilake listrik lan banyu produk sampingan.

    Diragukan manawa penempatan unsur "bledosan" saka Angkatan Bersenjata Ukraina migunani kanggo nambah kelangsungan hidup tank ing medan perang, yaiku BM sing operasi ing ngarep lan duwe kesempatan sing bisa ditumpes ing perang. .

    Kanggo referensi:
    JP-8 - kerosene penerbangan.

    JP-8 minangka campuran hidrokarbon kanthi nomer karbon saka C9 nganti C16. Iki digunakake minangka bahan bakar ing Angkatan Udara AS lan angkatan udara liyane saka negara NATO kanggo pesawat. Penerbangan komersial nggunakake bahan bakar sing padha sing diarani Jet-A, Jet-A1. Ing Angkatan Laut AS, komposisi sing padha digunakake - JP-5, sing beda karo JP-8 ing sawetara aditif. JP-8 uga akeh digunakake dening militer AS minangka bahan bakar kanggo tank lan peralatan lemah liyane, generator diesel portabel lan seluler (minangka pengganti bahan bakar solar), lan uga minangka bahan bakar ing kompor lan kompor ing pawon camp.(Wikipedia)

    Supaya sampeyan ngobong luwih apik ing wong-wong mau, tuan-tuan, Amerika. ya
    1. +3
      April 25 2014
      Kutipan: wanderer_032
      iku luwih kamungkinan sing Humvee BA karo Integrated Smart V bakal pindhah menyang produksi massal

      ora setuju::: Program JLTV, digawe kanggo ngganti HAMVI (((

      Pengembangan JLTV, Oshkosh Defense, Lockheed Martin lan AM General.

      sing menang kemungkinan besar yaiku Oshkosh, kanthi suspensi mandiri TAK-4i Oshkosh sing canggih, kontrol digital lan mesin Duramax ...


      karo TAK-4,70% off-road patency apik, reresik lemah tambah kanggo 17 inci, kacepetan kendaraan maksimum tambah dening 40%, sistem rem apik dening 45%, kapasitas mbukak tambah kanggo 1,25 ton, jarak tempuh tambah kanggo 500.000 mil ((( ((
      1. wanderer_032
        0
        April 25 2014
        Kutipan saka cosmos111
        ora setuju::: Program JLTV, digawe kanggo ngganti HAMVI (((


        Lan kanggo "shishi" apa Yankees bakal nindakake program iki?
        Kanggo nggawe produksi serial saka peralatan anyar, akèh dhuwit dibutuhake.
        Mungkin Andrey sampeyan ora ngerti apa Humvee aku nulis babagan?
        Lan aku nulis babagan dheweke.



        "Humvee" karo PMZ.
        Murah lan nesu.
        Paling saiki ing baris perakitan.
        1. 0
          April 25 2014
          Kutipan: wanderer_032
          "Humvee" karo PMZ.
          Murah lan nesu.

          Aku ngerti apa sing sampeyan tulis
          Aku nulis babagan suspensi: suspensi Humvee ora bisa ngatasi bobote tambah lan reresik lemah mobil ((((
          Oshkosh, ing taun 2011, nggawe modifikasi Humvee sing padha karo PMZ, nanging kanthi suspensi TAK-4 dhewe ((((
          JLTV-sell lan golek dhuwit ($$$ printing press bakal print minangka akeh minangka needed), nanging Humvee uga bakal modern ((((
          paling kamungkinan bakal dadi "wong tuwa" AM Umum (((

          Humvee karo suspensi SO-4 Oshkosh
  5. +3
    April 25 2014
    Pipa Blast Struktural? Iki minangka ide sing menarik, yen njeblug ing tengah ngisor, bisa uga mbantu.
    1. wanderer_032
      +3
      April 25 2014
      Kutipan saka GREY
      Pipa Anti Explosion Struktural


      Iki minangka gagasan "jenius" kudu katon kaya iki:



      Aku wonder apa sing bakal kelakon kanggo wong nang yen gelombang jeblugan break tembok saka pipa iki?
      Mungkin kabeh "pipa" ... ngguyu
      1. +1
        April 25 2014
        Iku bakal break yen ngluwihi tingkat gawan saka pangayoman. Yen dheweke nyimpen enem kilogram bahan peledak ing ngisor ngisor, iku wis "worth it." Bener, pipa bakal "mangan" dimensi ing njero mobil - sawise kabeh, diametere kudu apik banget. Nanging ing kene jawabane kudu diwenehi tes ...
        1. wanderer_032
          +2
          April 25 2014
          Kutipan saka clidon
          Iku bakal break yen ngluwihi tingkat gawan saka pangayoman. Yen dheweke nyimpen enem kilogram bahan peledak ing ngisor ngisor iki wis "worth it"


          Banjur sing luwih gampang, lay 7-8 kg. lan salam chamomile. ngguyu
          Lan kita pancene duwe soko kanggo lay mudhun ... Lan ora ana pipo bakal bantuan. ya
          1. wanderer_032
            +2
            April 25 2014
            Sampeyan bisa ndeleng, kaya sing diomongake, kanthi jelas:

            review tambang Russian

          2. +1
            April 25 2014
            Napa kita butuh tank - waja apa wae isih bisa ditusuk.
            1. +3
              April 26 2014
              Kutipan saka clidon
              Napa kita butuh tank - waja apa wae isih bisa ditusuk.

              Alex! Aku banget ora setuju karo sampeyan! Pitakonan ana ing subyek, plus sampeyan, nanging sampeyan takon pengalaman carane tanker mbantu wong metu sak nyapu ing hot spot. Tanpa tank lan kru sing kompeten, angel kanggo infanteri, aku dhewe (kanthi cepet) minangka mekanik driver MTLB, aku tansah ngormati lan saiki aku matur nuwun kanggo ALL tanker! hi
              1. 0
                April 26 2014
                Aku mung kanggo waja. Lawan ing ndhuwur aku nuduhake yen bisa ditusuk lan ora ketompo carane akeh kilogram bahan peledak (mobil).
          3. +1
            April 25 2014
            Kutipan: wanderer_032
            Banjur sing luwih gampang, lay 7-8 kg. lan salam chamomile.


            8 - kg sajrone tes, kanggo detonasi: sasis saka Ural 4320, awak lapis baja saka Sistem Mahindra-BAE (Caspir Mk6))))
            1. wanderer_032
              0
              April 25 2014
              Andrey, apa hubungane karo "Kasspir"?
              Kita ngomong babagan mobil sing luwih entheng.
              1. 0
                April 25 2014
                Kutipan: wanderer_032
                Apa kabar karo "Kasper"?
                Kita ngomong babagan mobil sing luwih entheng.

                ya, aku setuju Casper Mk6, dudu conto sing apik banget (((
                liyane: Amerika Serikat ngembangake mobil lapis baja anyar ... lan ora mung program JLTV, sing bakal ngganti Hammer sing ora diprodhuksi maneh ((((
                pusat riset tentara Amerika TARDEC, bebarengan karo perusahaan Inggris Ricardo, dikembangake ing 2011 proyek kanggo SUV tentara anyar (((((
                jenenge FED, asile nggawe mobil lapis baja ... kanthi proteksi tambah lan irit bahan bakar sing signifikan (((

                "FED Alpha" diadaptasi kanggo operasi tempur ing kutha, nduweni kemampuan maneuver lan keamanan sing apik ing tingkat STANAG 3, saka segi perlindungan balistik lan tambang .... waja aluminium, kajaba taksi, ing bentuk V. ngisor....
      2. +1
        April 25 2014
        Kutipan: wanderer_032
        Iki minangka gagasan "jenius" kudu katon kaya iki:


        Ketoke, sopir kudu kaya ndeleng supaya posisi pipa ing ndhuwur tambang, lan dudu sawetara anggota kru.
        1. 0
          April 25 2014
          Wangun ngisor ngarahake energi bledosan menyang tabung lan pinggir.
          1. +2
            April 26 2014
            Kutipan saka: Bad_gr
            oh, kaya pemandangan, supaya dumunung ing ndhuwur tambang karo pipa,

            Kutipan saka clidon
            Wangun ngisor ngarahake energi bledosan menyang tabung lan pinggir.

            gagasan iki, fantasi murni .... apa tenaga kerja, apa kacepetan gelombang jeblugan lan pecahan, nalika ranjau darat didetonated, supersonik (((

            pipa iki, sanajan ngisor digawe corong-shaped, mung ora duwe wektu kanggo kantun gelombang jeblugan (pengalaman prasaja, pour banyu menyang corong, akeh banyu, corong kapenuhan banyu))))
            semono uga ombak jeblugan, ing panggonan iki bakal ana break ing ngisor !!!!

            mung ana 2 solusi utawa ngisor V-shaped, utawa leladen ngisor gabungan, karo instalasi stiffeners (nanging iki bakal nggawe sasis akeh luwih abot)))
            1. 0
              April 26 2014
              Ora perlu mbusak kabeh energi, nanging mung bagean kasebut. Dadi iki uga discharge saka ngisor V-shaped padha, kang uga mbusak gelombang saka pinggir pinggir, nanging daya ing tengah mobil.
              Mesthi, iki kabeh teori, nanging tes iku kanggo.
              1. 0
                April 26 2014
                Kutipan saka clidon
                nanging tanpa daya ing tengah mesin.

                kok, ing tengah ora daya?????
                Deleng kanthi cetha ing video tes Kaspir Mk6, ing sasis Ural 4320, daya mbledhos, mung ing tengah lambung waja !!!
                Kutipan saka cosmos111
                8 - kg sajrone tes, kanggo detonasi: sasis saka Ural 4320, awak lapis baja saka Sistem Mahindra-BAE (Caspir Mk6))))
                1. 0
                  April 26 2014
                  Deleng kanthi cetha ing video tes Kaspir Mk6, ing sasis Ural 4320, daya mbledhos, mung ing tengah lambung waja !!!

                  Lan yen sampeyan mbuwang mercon ing Zhiguli, sampeyan ora perlu leladen. ) Mesthi, kanthi kesenjangan kasebut, ora ana pipa sing kudu dipasang. Ing kene dheweke pengin nyuda tekanan luwih cepet, masing-masing, resistensi bakal luwih dhuwur.
    2. +2
      April 25 2014
      Kutipan saka GREY
      Pipa Blast Struktural?

      Kutipan: wanderer_032
      Miturut gagasan "jenius", mesthine kaya mangkene

      lan kasunyatan perang gerilya ing Irak lan Afghanistan - SO

      kabeh palu lapis baja, ing tong sampah, ing potongan !!!!
      1. +1
        April 26 2014
        Kutipan saka cosmos111
        kabeh palu lapis baja, ing tong sampah, ing potongan !!!!

        Luwih saka setengah saka bledosan adoh ngluwihi 20 kg saka bahan peledak.
    3. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka GREY
      Pipa Blast Struktural? Iki minangka ide sing menarik, yen njeblug ing tengah ngisor, bisa uga mbantu.

      Ya. Gawea gapura ing sisih ngisor kaya sing ana ing sisih kulon, ing lawange dhaharan!
      1. 0
        April 25 2014
        Ora, luwih bakal ana ing ndhuwur pipa. Panel kick-off isih ana ing tank Amerika.
    4. Komentar wis dibusak.
  6. wanderer_032
    +2
    April 25 2014
    Minangka kanggo kendaraan amfibi kanggo USMC, bisa ngandika karo jurusan dhuwure kamungkinan sing pembangunan wis digawa menyang mati banget trep kanggo nyolong dhuwit. keprungu
    Aku rumangsa saka "proyek" iki yen birokrat Amerika saka departemen persenjataan (utawa apa wae sing diduweni) bakal diwenehi panganan saka potongan senjata negara nganti suwe. sedulur
    Umume medium kasebut bakal dipotong ing riset, mesthine. nglirik
  7. +3
    April 25 2014
    Apa ora CTV saka Carmageddon? wassat

    Lan apa jenis semangat kanggo gudang lapis baja kaca? Apa ora luwih apik yen senapan mesin bisa dikontrol kanthi jarak jauh?
  8. zavesa01
    0
    April 25 2014
    Ing foto pisanan mobil wis batesan sing mung muter ing aspal. Ora adoh saka dalan.
  9. +1
    April 25 2014
    Nalika aku ndeleng lengen suspensi prangko ing mobil waja Amérika, padha karo Zhiguli lan tutup karet ing joints CV, Aku duwe pikirane ala. Butuh akèh gaweyan kanggo nggawe desain miskin kuwi dhuwit.
    1. +2
      April 25 2014
      ing Minsk ing 2013, MZHKT nampilake kendaraan multi-tujuan saka kulawarga 6001 anyar, sing bisa pas antarane truk umum Ural lan KamAZ (((
      nggunakake suspensi hidropneumatik independen kabeh roda (((

      pangembang nganggep pengalaman Amerika, MZKT nggunakake suspensi meh padha karo TAK-4 ((((


      nggunakake suspensi kasebut, sampeyan bisa nggawe mobil lapis baja sing dilindhungi ranjau lengkap kanthi mobilitas sing apik, kemampuan lintas negara, padha karo Oshkosh M-ATV ((((
      1. wanderer_032
        +1
        April 26 2014
        Kutipan saka cosmos111
        nggunakake suspensi kasebut, sampeyan bisa nggawe mobil lapis baja sing dilindhungi ranjau kanthi lengkap, kanthi mobilitas sing apik, kemampuan lintas negara.


        Ya, kita wis ngembangake BA kaya ngono.
        Mobil saka macem-macem kelas, entheng - "Wolf", medium - "Bear", abot - "Typhoon &
        ".
        Kajaba iku, conto kendaraan lapis baja sing luwih serius, nanging beda: "Boomerang" lan "Kurganets-25", uga "Kurganets-25", miturut wakil KMZ, meh siap lan diuji.
        Lan Andrey, sampeyan ngomong babagan program JLTV, inconsistency ing model peralatan ing layanan ora apik. Amarga iki nggawe masalah gedhe ing nyediakake bagean karo spare parts lan consumables.
        Kajaba iku, kabeh wong sober-minded ngupaya kanggo manunggalaken teknologi (kurang ngelu). Dadi, Humvee, sing wis nguwasani produksi, duwe kesempatan sing luwih gedhe kanggo produksi massal tinimbang kabeh prototipe kasebut saka Navistar International, Lockheed Martin, lsp.
  10. +4
    April 25 2014
    Lan apa sing dicap? Zhiguli go and go!!!!! Senadyan suspensi katon ala, aku dhewe wis nggatekake iki luwih saka sepisan, tutup karet ing sendi CV, kok dadi ala? Apa sampeyan butuh tutup kulit birch? Utawa saka kirsa. utawa terpal? Aku duwe Niva. wah, tutupe sobek, wah... uy karo dheweke. Bakal ana wektu kanggo ngganti. Aku bakal angin 500 kilometer tanpa ngganti. Apa masalahe?
    1. 0
      April 25 2014
      Ngerteni piranti saka poros ngarep UAZ, bisa uga luwih cocog kanggo lelungan ing dalan?
      1. wanderer_032
        +1
        April 26 2014
        Kutipan saka: uzer 13
        Ngerteni piranti saka poros ngarep UAZ, bisa uga luwih cocog kanggo lelungan ing dalan?


        Kanggo kabeh UAZ, jembatan minangka balok sing padhet lan dipasang ing pigura kanthi sumber, ing sawetara kasus kanthi sumber, nanging minangka suspensi jinis gumantung.
        Amarga iki, mobil muter akeh banget ing lereng lan wis cenderung kanggo muter ing sisih, lan nalika nyopir ing dalan atos, sampeyan kudu alon mudhun kanggo minimal. Yen ora, mobil nyepak. Mulane dheweke entuk julukan "wedhus".
        Adhedhasar iki, kita mesthi bisa ujar manawa suspensi mandiri kanthi penggerak roda SHRUS luwih lancar lan luwih cocog kanggo nyopir ing dalan.
        1. 0
          April 26 2014
          Kutipan: wanderer_032
          Adhedhasar iki, kita mesthi bisa ujar manawa suspensi mandiri kanthi drive roda SHRUS luwih penting lan luwih cocog kanggo nyopir ing dalan.

          iki sing utama, sanajan NP, sanajan ing produksi lan operasi (((
          kabeh, kendaraan lapis baja kanggo pasukan khusus, pasukan udhara, anggota parlemen, kudu duwe mobilitas dhuwur lan maneuverability, dadi stabil karo muter sisih paling sethithik 25 derajat ...
          kaluwihan kasebut diwenehake dening NP (((isih transmisi otomatis domestik))) lan umume GUT ((((
          terus topik: sasis rodha
          MZKT-6001, bobot reged 14 ton, kapasitas mbukak 10 ton (iki 10 ton waja, hydropneumatic NP !!!!
          1. 0
            April 26 2014
            Punika ingkang sampun kula daftaraken ing video!!!
            KamAZ lan Ural, Typhoons, kudu dibangun nganggo suspensi iki (((
  11. +2
    April 26 2014
    artikel kasebut seneng amarga sawetara alasan: 1) padha nyolong barang sing padha saka wong-wong mau (sing tegese kita ora piyambak ing alam semesta) 2) padha ora bisa ngerti bab sing padha isih perlu - apa bakal ana pangayoman, utawa soko sing bakal mabur, atap felts supaya ora panas ing "telek"
  12. tiba
    -1
    1 May 2014
    Sistem BAE ngendi????????????
  13. ngakak
    0
    Juli 19 2014
    Iki aku pengin download!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"