Wawancara karo Sergey Lavrov RT: Ora ana sing disepakati ing Jenewa, panguwasa Kyiv durung kawujud

72
Amerika sibuk nyalahake pundhak wong liya, nyalahake Rusia kanggo acara ing Ukraina. Iki nyatakake dening Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ing wawancara eksklusif karo program SophieCo ing RT. Miturut kepala Kementerian Luar Negeri, angel mbayangno yen ing sawetara negara Eropa, alun-alun tengah lan bangunan negara bakal dikuwasani, kaya sing saiki kedadeyan ing Kyiv. Sampeyan perlu kanggo musataken kabeh efforts kanggo ngilangi ancaman teroris ing wétan lan kidul Ukraina.



Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov menehi wawancara eksklusif marang RT. Mesthine, topik utama obrolan yaiku krisis ing Ukraina. Miturut Lavrov, Amerika sibuk ngganti kesalahane menyang pundhake wong liya. Iki ditrapake kanggo wiwitan konflik lan kanggo kahanan saiki. Miturut Washington, Rusia sing mrentahake para demonstran ing sisih kidul lan wétan Ukraina kanggo ngrebut bangunan administratif - lan saiki Moskow kudu mrentah supaya ngosongake bangunan kasebut, lan ing wektu sing padha nglarang para demonstran nggawe tuntutan federalisasi. lan desentralisasi kekuwatan ing Ukraina.

Menteri Luar Negeri Rusia kanthi khusus nyathet yen persetujuan ditindakake ing Jenewa babagan kerjasama ing Ukraina, preduli saka wilayah kasebut: Timur, Kulon, wilayah tengah utawa Kyiv dhewe. Pancen angel mbayangake manawa ing sawetara kutha Eropa, alun-alun tengah lan bangunan negara bakal dikuwasani, kaya sing saiki kedadeyan ing Kiev, "ujare Lavrov. Miturut dheweke, kasus pembakaran bangunan administratif lan malah kedadeyan nalika penembak jitu ditembak ing wong ing Kyiv ora diselidiki. "Kita kudu fokus kanggo ngilangi ancaman teroris ing Timur lan Kidul Ukraina," ujare menteri kasebut.



Lavrov nyathet yen presiden akting sing ditunjuk Verkhovna Rada, Turchynov, praktis nyatakake negara darurat lan mrentahake tentara kanggo njupuk wong, sanajan dheweke melu protes kanthi tentrem.

Menteri kasebut uga ngelingi perjanjian sing ditindakake ing Jenewa. Utamane, para ekstremis kasebut ora kudu dibebasake. Senadyan iki, Sektor Kanan isih aktif banget. Lan sawise persetujuan kasebut, sawetara provokasi diatur, sing nyebabake pati wong ing Slavyansk ing liburan Paskah. Ana uga persetujuan amnesti kanggo para demonstran sing setuju ninggalake bangunan sing dicekel lan nyerah gaman. Mangkono, gubernur Donetsk ngirim ora tetep ditahan lan penahanan anyar ngirim ora tindakake. Pavel Gubarev ora tau nyerang bangunan, dheweke ora duwe senjata. Dheweke ditangkep mung amarga para demonstran milih dheweke dadi gubernur wilayah kasebut lan dheweke njaluk referendum babagan kemungkinan federalisasi Ukraina. Nyatane, dheweke minangka tahanan politik, - Lavrov percaya.

Menteri nandheske yen panguwasa Kyiv ora nepaki titik siji saka perjanjian ing Jenewa. Ngomentari tagihan amnesti, kepala Kementerian Luar Negeri Rusia nyatakake keprihatinan yen hukum iki ora bakal ditrapake kanggo tahanan politik. Sawise jeda sing diumumake ing aksi militer, sing ing Kyiv diarani operasi kontra-teroris, dheweke mlebu maneh ing fase aktif. Lavrov narik kawigatosan manawa kedadeyan kasebut sawise kunjungan menyang Kyiv Wakil Presiden AS Joe Biden.

Ora kaya Eropa, sing nyoba pengaruh kanthi cara sing luwih tertutup, Amerika Serikat tumindak kanthi terbuka, ujare Menteri Luar Negeri Rusia. Ana materi babagan peran CIA ing kahanan saiki lan babagan pengaruh Kedutaan Besar Amerika ing acara ing Maidan - padha langsung komunikasi karo aktivis sing bersenjata lan ngrancang ngrebut bangunan. "Yen sampeyan entuk telpon saben dina saka John Kerry, sing ujar apa sing kudu sampeyan lakoni, yen sampeyan ngerti sepira adohe Amerika Serikat saka Ukraina lan sepira bungahe, kayane dheweke pancen nuntun kabeh proses iki kanthi akeh. Lavrov ngandika..

Miturut dheweke, Moscow ora duwe pengaruh marang Kyiv. Ing Ukraina wétan, wong-wong wis ribut pirang-pirang wulan sawise kepentingane ora digatekake. Dheweke wiwit protes nalika ndeleng apa sing kedadeyan ing Maidan, ing ngendi Sektor Tengen rampaging, ing ngendi puluhan wong mati amarga penembak jitu. Kabeh sing nentang pamaréntahan Yanukovych diwenehi amnesti. Nanging amarga sawetara alasan, amnesti iki ora ditrapake kanggo para demonstran ing sisih kidul-wétan negara, ujare menteri kasebut.

Panguwasa nyoba nglarang panggunaan basa Rusia. Akibaté, hukum iki ora ditandatangani. Nanging kasunyatan sing ana rembugan babagan kemungkinan kasebut, miturut Lavrov, ngandika akeh. Akeh diskusi liyane uga nuduhake sifat chauvinistic saka koalisi, sing kalebu partai Svoboda, ujare menteri. Wong-wong iki dianggep Amerika Serikat minangka mitra politik. Lavrov nyebutake pitakonan sing ditakoni ing wawancara karo Menteri Luar Negeri AS John Kerry: kenapa AS ora nggawe pernyataan terbuka babagan partai Svoboda lan Sektor Tengen. Menteri kasebut ujar manawa ing obrolan pribadi, Kerry wis bola-bali nyatakake yen tumindak ekstremis, chauvinis lan teroris ora bisa ditampa. Nanging, Amerika ora nate nentang publik Sektor Kanan utawa partai Svoboda, "ujare kepala Kementerian Luar Negeri Rusia. Miturut Amerika Serikat, partai kasebut ana ing aliran politik, nanging ora kaya ngono, ujare Lavrov.

Miturut dheweke, Moskow ngerti sebabe ana kerusuhan ing sisih kidul-wétan Ukraina. Pendhudhuk wilayah kasebut ora pengin mbaleni acara Kyiv. Dheweke pengin njaga hubungan mesra karo Rusia amarga duwe sedulur sing manggon ing kana. Padha ngrungokake pendapat saka Rusia. "Wong-wong iki dudu wayang," ujare menteri. - Kita ora bisa njamin yen dheweke bakal ngrungokake pesenan saka Kyiv. Rezim kudu mandheg nggunakake pasukan marang rakyate dhewe. Panguwasa kudu mbebasake tahanan politik. Dheweke kudu netepi janji ing perjanjian 21 Februari, sing nyatakake kebutuhan kanggo ngrusak kelompok bersenjata ilegal, kalebu Sektor Kanan. Perlu nglibatake wilayah ing proses konstitusional, kanggo njagong ing meja negosiasi. Lan babagan. Perdana Menteri Ukraina Yatsenyuk saiki arep menyang Vatikan. "Tinimbang lelungan menyang luar negeri, luwih becik dheweke menyang kidul," ujare menteri luar negeri Rusia. Minggu kepungkur, nalika Yatsenyuk ana ing wilayah negara iki, dheweke mung ketemu karo wong-wong sing ditunjuk dhewe, nanging ora pengin ketemu karo para demonstran.



"Ora bisa dikandhakake yen kita nglirwakake masalah ing sisih kidul-wétan Ukraina," ujare Lavrov. Moskow negesake manawa kepentingan politik wilayah kasebut ing Ukraina kudu digatekake. Miturut menteri, mula delegasi Rusia menyang Jenewa lan negosiasi dokumen sing, ing antarane, mbutuhake pamrentah interim kanggo mungkasi tumindak ilegal sing terus ditindakake ing Kyiv lan wilayah liyane ing negara kasebut. Pimpinan sing dipilih kanthi populer ing Kidul lan Timur wis ujar manawa dheweke siap nyerahake senjata lan ngosongake bangunan, yen pamrentah mandheg nerbitake pesenan ilegal lan nggunakake pasukan militer, lan uga netepi janji babagan Sektor Kanan lan pasukan ekstremis liyane. Nanging, Amerika Serikat percaya yen bangunan ing Kyiv dicekel kanthi sah, manawa panguwasa Kyiv kudu mbenerake wong sing nindakake. "Iku mung luar biasa!" - Menteri Luar Negeri Rusia nyatakake kebingungan.

"Kita nganakake rapat ing Jenewa kanggo nyoba ngasilake proses kasebut kanthi tentrem, kanggo miwiti proses konstitusional kanthi partisipasi kabeh wilayah Ukrainia," ujare Lavrov. Nanging, dheweke nyathet yen Rusia "ora duwe wewenang moral, ora ana pengaruh ing sisih kidul, supaya dheweke nindakake kanthi sepihak."

Lavrov kanthi khusus nyatakake yen perjanjian 21 Februari ditandatangani kanggo nyegah Presiden Yanukovych saka nggunakake langkah polisi lan ora nyatakake negara darurat ing negara kasebut. Yanukovych kawujud kabeh janji ing persetujuan, - ngandika kepala Kementerian Luar Negeri Rusia. Miturut Lavrov, iku sejatine kapitulasi.

Rusia ora nate mbantah manawa wis ngirim pasukan tambahan menyang tapel wates Rusia-Ukraina. Panguwasa Ukrainia tumindak kanthi cara sing padha, nransfer bagéan saka pasukan menyang wilayah kidul-wétan negara. Pasukan kita ana ing wilayah Rusia. Dheweke melu latihan militer, sing ditindakake dening Sergei Shoigu, pimpinan Departemen Pertahanan, kanthi rutin, terus-terusan. Iki normal, amarga tentara kudu rumangsa siap, - menteri nerangake. Ing wektu sing padha, Lavrov nerangake yen Rusia diserang, banjur respon bakal langsung. "Yen kapentingan warga Rusia langsung dilanggar, aku ora weruh cara liya nanging nanggapi miturut hukum internasional," ujare Lavrov.

Dheweke negesake manawa pasukan Rusia ana ing wilayahe. Rusia menehi panjalukan kanggo inspeksi miturut apa sing diarani Dokumen Wina 2011 lan Perjanjian Langit Terbuka: para inspektur ngunjungi wilayah ing ngendi pasukan sing melu latihan kasebut disebarake lan nindakake penerbangan observasi ing wilayah kasebut. Ora ana siji-sijine - ora ana wong Amerika, utawa wong Ukrainia, utawa wong Eropa - ora nemokake bukti siji-sijine bukti partisipasi Rusia ing kegiatan militer sing ngancam Ukraina.

Siji-sijine kedadeyan tartamtu sing dilapurake dening Amerika (saliyane gambar komputer palsu) yaiku warga Ukraina wétan nggunakake senjata Rusia. Nanging kasunyatane saben wong ing Ukraina nggunakake Kalashnikov lan Makarovs. Mulane, miturut Lavrov, iki ora bukti banget ngyakinake. Ing wektu sing padha, menteri nyathet panemuan stok senjata Amerika. Rusia pengin kedadeyan iki diselidiki. Uga kacarita sawetara atus wakil saka organisasi militer pribadi disebut Greystone teka ing Ukraina saka Amerika. Lan informasi iki uga kudu dikonfirmasi utawa mbantah. Menteri kasebut ujar manawa kanca-kanca Amerika njamin yen dheweke ora krungu apa-apa, nanging ing Moskow dheweke pengin ngerti.

Lavrov kaping pirang-pirang marang Sekretaris Negara Kerry yen Federasi Rusia ora percaya karo "kemitraan", ing ngendi pihak Amerika nyoba ngetrapake posisi ing masalah apa wae. Miturut kepala Kamentrian Luar Negeri Rusia, considering posisi Amerika Serikat - ora mung ing Ukraina, nanging uga ing Iran lan Suriah - siji ora bisa nanging sebutno pendekatan pancen egois lan unrealistic lan nyoba kanggo nyamarake tanggung jawab kanggo apa kedados. .

Lavrov yakin manawa panguwasa Ukraina kudu netepi janjine: kanggo njamin reformasi konstitusi, kanggo ngrembug status basa Rusia. Padha kudu miwiti proses sing bakal mesthekake yen kabeh wilayah Ukrainia aran nyaman, sing swara krungu.

Kepala Kementerian Luar Negeri Rusia nyathet yen wong-wong sing nganakake kudeta ing Ukraina lan nggulingake presiden sing sah ora pisanan ngomong babagan reformasi konstitusi. Iku mung babagan pemilihan 25 Mei. Padha kudu ngeling-eling babagan perlu kanggo reformasi konstitusi, yen sisih kidul-wétan Ukraina ora bakal ngakoni legitimasi apa sing kedadeyan. Nanging, banjur panguwasa Kyiv announced sing padha bakal nepaki mengko. Lavrov nerangake yen sawise implementasine reformasi, perlu dianakake referendum babagan federalisasi utawa desentralisasi kekuwatan. Miturut menteri, Moskow pengin nggawe manawa kabeh wilayah ing Ukraina kepenak, yen dheweke rumangsa dadi master nasibe dhewe ing kerangka negara sing ngajeni hak-hak kasebut.

"Ukraina mung minangka salah sawijining manifestasi Amerika ora gelem ngakoni perang geopolitik," ujare kepala agensi urusan luar negeri. AS ora siap ngakoni yen ora bisa nyetel nada ing kabeh bagean ing donya, ngetrapake solusi sing wis siap kanggo kabeh wong. Dheweke duwe kesan yen ora perlu nggatekake panemune wong liya. Ing babagan iki, Lavrov ngelingi kompromi sing ditindakake babagan senjata kimia ing Suriah, program nuklir Iran, lan Ukraina ing Jenewa. Nanging nalika persetujuan wis rampung, Washington nyoba ora nepaki janji. Menteri kasebut nyebutake program nuklir Iran minangka conto. Persetujuan sing ditandatangani kasebut cetha banget lan transparan, nanging nalika wiwit dileksanakake, Amerika wiwit ngetokake tuntutan anyar, contone, ing program rudal Tehran. Nanging sajrone negosiasi topik iki ora dibahas. Uga, babagan Suriah, persetujuan ditandatangani babagan penghapusan senjata kimia Siria. Proses iki lumaku cukup lancar. Ing wektu sing padha, Amerika langsung miwiti muni kabeh lonceng lan nuduh pamrentah Siria amarga nundha proses kasebut lan ora netepi janjine. "Saben-saben kita nyimpulake sawetara jinis persetujuan, Amerika wiwit nuduh wong liya kanthi sengaja nundha proses kasebut, utawa, luwih elek, dheweke wiwit nuntut panjaluk anyar sing ora cocog karo konsensus sing ditindakake. Iki sing ditindakake saiki ing Jenewa, "ujare Lavrov.

"Muga-muga Amerika bakal tumindak kanthi tanggung jawab lan ora mung mikir babagan geopolitik, kepentingan sepihak," ujare Lavrov. Yen kita mikir babagan Ukraina, lan ora babagan sapa sing bakal ngontrol, mula ora bakal angel banget mbantu wong-wong ing negara kasebut entuk kompromi nasional, menteri luar negeri Rusia yakin.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Stalker
    + 26
    April 23 2014
    Lavrov apik banget !!! Ngajeni marang dheweke amarga keteguhan, kebijaksanaan lan ketenangane !!!!! hi prajurit Ora ana diplomat KAYA ing Kulon ... Lan ora bakal ana !!!!
    1. platitsyn70
      + 11
      April 23 2014
      Lavrov mung kudu ngomong yen sampeyan pengin, kita bakal sijine iku ing Ukraina ing minggu, yen mangkono, banjur kita mimpin pasukan, kita njupuk Tuchinov lan sampah liyane, lan gaman diatur, kabeh wong bakal nyerahke sisih wétan. lan kulon.
      1. + 12
        April 23 2014
        Nalika tokoh-tokoh ing Kyiv wiwit nyolong gas saka Eropa, dheweke bakal takon dhewe babagan iki.
      2. +4
        April 23 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        Lavrov mung kudu ngomong yen sampeyan pengin, kita bakal sijine iku ing Ukraina ing minggu

        Oh, iki kudune piye? Lan kabeh bakal rampung? Lan sapa sing kudu ngomong? Kerry? Ashton? Sampeyan nulis marang dheweke, ngomong.
      3. 0
        April 23 2014
        Dadi unfoundedly nyatakake minangka kasunyatan campur tangan RUSIA, mbok menawa sampeyan kudu campur.
      4. 0
        April 23 2014
        Luwih saka 500 wong dina iki milih konser negara "Ukroboronprom" nuntut mundur langsung saka kepala perusahaan Yuriy Tereshchenko sing mentas diangkat. Para demonstran ora seneng karo keputusan personel, amarga kedadeyan kasebut tanpa diskusi lan persetujuan sadurunge karo Maidan.

        Punika warta anyar liyane.
        1. Polarfox
          +1
          April 23 2014
          Kutipan: Adipati
          Punika warta anyar liyane.

          Lan apa, saiki awak utama kekuwatan yaiku Maidan? Pancen, saben juru masak bisa ngatur negara.
      5. 120352
        0
        April 23 2014
        platitsin70
        Timur bakal nyerahake senjatane. Lan Kulon ora bakal nyerah. Ana sing bakal nyerah. Kita bakal ngumpulake sadurunge dikubur.
    2. +7
      April 23 2014
      Rusia duwe korps diplomatik sing paling kuat. Tetep nganggo sarung tangan putih ing viper Euro-American iki, bravo.
    3. mesem marang kowe
      +3
      April 23 2014
      Lavrov-Giant, kabijakan manca Federasi Rusia!!!
      Ora ana diplomat KAYA ing Kulon ... Lan ora bakal ana !!!!

      Aku bakal nambah: Ora ana ing Kulon utawa ing Timur ...
    4. +9
      April 23 2014
      Lavrov apik tenan. Dheweke lan Putin ngupayakake garis sing jelas lan aku mikir bakal entuk tujuane.

      Mangkene apa sing dakwaca dina iki:
      "Artikel punika BOMB! Bangga kanggo Rusia lan admiration kanggo Putin akeh banget! Tansah maca kanggo nemu emosi padha!
      Akeh warga, kanthi ati-ati kanggo Ukraina, ing babagan iki lan ing sisih liya wates kita, wingi kaget nalika kenal karo dokumen pungkasan rapat kasebut ing konferensi pers Jenewa lan Lavrov. Efek kasebut utamane kuwat, amarga tumindak Jenewa ditindakake sejajar karo garis langsung Vladimir Putin. Isi saka rong acara iki mbantah banget nganti bledosan otak minangka reaksi alami.
      asumsi yen tumindak Putin lan Lavrov padha inconsistent ora munggah menyang gerbang sembarang. Lan yen Lavrov nandatangani Deklarasi Jenewa, mula kudu dianggep minangka unsur kabijakan Putin.
      Uga menarik yaiku pengamatan wartawan kondhang Kashin, sing ana ing Jenewa minangka koresponden Sputnik lan Pogrom. Rembugan angel, delegasi Rusia wiwit wiwitan duwe sikap hawkish. Contone, Lavrov ora gelem salaman karo Catherine Ashton. Sajrone negosiasi, dheweke metu kanggo ngrokok kaping pirang-pirang (Kashin sakperangan alesan nganggep iki minangka bukti kelemahane - dheweke ora wani ngrokok ing ngarsane wong sing duwe pangkat dhuwur - nanging iki luwih kaya cara sing apik kanggo ngrokok. mikir dhewe kanggo sawetara menit). Delegasi Ukrainia ana ing negosiasi mung sawetara wektu - kaping pirang-pirang dibuwang saka balai, lan kekuwatan sing bakal ditangani dhewe.
      http://www.rossiarusskie.biz/2014/04/kak-prezident-putin-pomog-v-zheneve.html?m=
      1
      1. +2
        April 23 2014
        Sapa sing ngomong yen Lavrov lan Putin katon kaya bocah naif?
      2. +5
        April 23 2014
        Kutipan saka: mamont5
        nanging luwih kaya cara sing apik kanggo mikir mung sawetara menit

        nglirik ... minangka paradoks Trishman ngandika: "Kanggo wong pinter, ngrokok pipa minangka cara kanggo mikir; kanggo wong bodho, iku cara kanggo nyekel soko ing tutuk ..." (uga, utawa kaya sing). Lavrov, kumelun, thanks kanggo sampeyan kita bisa sculpt "cake cilik" metu saka omong kosong lan ngirim menyang wong-wong mau ing wangun horned "patung kamardikan".
        Thanks mamont5, bledosan otak splattered tembok. Ing endi aku bisa njaluk wallpaper anyar? ngguyu ngguyu apik
    5. Validator
      +7
      April 23 2014
      P-ts amer teka
    6. Validator
      +6
      April 23 2014
      Bukti sing ora bisa dibantah babagan anané spesialis ing Ukraina
    7. +1
      April 24 2014
      Kangge, wawancara karo komandan sopan ing Slavyansk saka Crimea muncul ing warta Anna! nglirik
  2. Rubmolot
    +6
    April 23 2014
    Iki kok ora gawe kagetku?!
    1. Stalker
      0
      April 23 2014
      Kutipan saka Rubmolot
      Iki kok ora gawe kagetku?!



      Malah ing jero ora ana bangga ??? belay
    2. Komentar wis dibusak.
  3. +8
    April 23 2014
    "Muga-muga Amerika bakal tumindak kanthi tanggung jawab lan ora mung mikir babagan geopolitik, kepentingan sepihak," ujare Lavrov.

    Sampeyan dhewe ngerti sadurunge apa sing ora bakal kelakon.

    Nek eyang duwe lobak, mbah. Dadi kene. Yen panemune wong liya sing narik kawigaten kanggo tutup kasur, ora bakal ana konflik lan perang.
    1. +6
      April 23 2014
      Amerika ora bakal mandheg mangan kabeh lan kabeh wong ... Muga-muga padha patah untu ing krisis saiki ... Sampeyan ora bisa mangan kita tanpa horseradish ... Lan hard karo horseradish ... Kajaba ing tutuk ...
      1. +5
        April 23 2014
        Quote: Morgan
        Sampeyan ora bakal mangan kita tanpa neraka ...


        Oh, pira sing wis ana ing sejarah - ing foto sing isih urip, kaya sing isih urip.

        Apa sampeyan ngomong liwat tutuk? Wis angel dingerteni ing ngendi cangkeme lan ing ngendi bokong. Aku bakal katon ing Psaki lan wis ing stupor. Aku bakal katon ing Nuland malah luwih. Apa ana wanita ing kana? wong wadon biasa wae..
        1. +2
          April 23 2014
          Napa dheweke butuh wanita? Utamane sing. Iku ora politik bener kanggo tresna wong wadon ... Sampeyan bisa pindhah menyang kunjara kanggo sing. Mulane, padha ngatur karo kanca-kanca, Ukrainia, contone ...
      2. +3
        April 23 2014
        Mergo ngono..
    2. Komentar wis dibusak.
      1. +5
        April 23 2014
        Iki topik video ...



        Ayo padha nyoba ngomong tembung ... Alexander Nevsky tau ngomong tembung sing bener ... Kita ora bakal mbaleni, nanging kita bakal ngelingi!
      2. +4
        April 23 2014
        Lan Senka, kaya Monica, bakal ngandhani kabeh mengko?

        Apa karo dheweke karo wortel?
      3. +1
        April 23 2014
        Dadi, menyang ngendi maneh, homoseksual? ..
  4. +6
    April 23 2014
    t-shirt kanggo diplomat Rusia .......... uga, hieroglif Rusia ing kasus sing angel, iki wis ana ing mburi.
    1. +3
      April 23 2014
      Bener, iki prinsip Zekov. Lavrov tumindak miturut prinsip - "Ngalahake mungsuh nganggo senjata dhewe" !!!
  5. +3
    April 23 2014
    Luwih banter saka kabeh "Stop maling!" Kerry njerit...
  6. +3
    April 23 2014
    Ya, lan supaya Amerika pungkasane miwiti tumindak kanthi tanggung jawab, kudu ditampilake argumentasi sing tanggung jawab kanthi sopan. Padha ora ngerti liyane.
  7. Gagarin
    + 17
    April 23 2014
    Jelas, diplomasi ora ngidinke ribut ...
    NANGING PIYE AKHIRE AKSI!
    Kita, pedunung Donbass, saiki kaya balung ing tenggorokan Kyiv junta.
    1. Polarfox
      +2
      April 23 2014
      Tetep wong. Aku ndedonga kanggo sampeyan.
  8. +7
    April 23 2014
    Aksi pasukan, sing diarani operasi kontra-teroris, minangka serangan dening punishers saka divisi SS 14. Lan dheweke isih bangga karo para leluhure ... Ing Rusia, ora ana sing bangga karo Vlasov, lan ketoke ora ana pahlawan liyane ... APA PAHLAWAN - IKI WONG? Utawa ana wong jujur? Mugo-mugo... Mugo-mugo nganti akhir...
  9. + 12
    April 23 2014
    Apa wong wicaksana! Lump! Rusia kudu ngadegake tugu kanggo politisi iki. Dheweke ora wedi karo sapa wae, kanthi latar mburi, kabeh politikus Amerika lan Eropa mung mongrel.
    1. +2
      April 23 2014
      Gorchakov saka abad 21!
  10. + 35
    April 23 2014
    "Halo. Aku wong Rusia. Iki kedadeyan historis. Aku nguwasani Siberia. Saiki lenga, gas, aluminium lan akeh barang migunani liyane sing diekstrak ing kana. Saiki ana kutha kanthi bangunan bertingkat, taman kanak-kanak, banyu panas lan rumah sakit. Saiki ana "Sampeyan ora bisa ngedol wanita kanggo mbendel kulit sable, kaya sadurunge pendhudhukan. Aku dikuwasani Negara Baltik. Aku mbangun pabrik, stasiun daya lan sekolah ana ing situs saka farms lucu. Baltik Rusian. Negara-negara nggawe peralatan radio lan mobil sing berkualitas tinggi, misuwur amarga minyak wangi lan balm, aku dijaluk lunga saka kana. Saiki aku manggon ing Asia Tengah, nggawe kanal, pabrik, pelabuhan antariksa, rumah sakit lan stadion, nggawe roket lan pesawat ruang angkasa, minyak lan peralatan gas lan kimia, tembaga ditambang, lenga lan emas, tansaya gandum lan katun kanggo kabeh negara. Aku dijaluk lunga. Saiki utangan Amerika ditambang ana lan rami ditanam, lan setengah pedunung sing bisa ditinggal kerja ing situs konstruksi bekas penjajah. Aku dikuwasani Ukraina. Lan ing kana aku uga mbangun pabrik lan pembangkit listrik, kreteg lan pabrik, tambang lan universitas. Ukraina nggawe mesin pesawat, kapal, tank lan mobil. Aku dikon lunga saka kono. Saiki Maidans diprodhuksi ana ing jumlah komersial. Lan dheweke ora ngasilake telek maneh, nanging dheweke yakin manawa Eropa ngenteni dheweke kanthi tangan terbuka. Ngerti apa? Aku kesel njaluk ngapura amarga dadi penjajah. Ya, aku dadi penjajah. Miturut hak lair. Piranti senapan serbu Kalashnikov, aku luwih ngerti tinimbang piranti puting susu. Aku aggressor lan ngelak getih. Aja wedi, aku sing ngobong Moskow supaya ora diwènèhaké marang Napoleon Bonaparte, nanging kepriye pungkasané Bonaparte? Iku aku sing lungguh ing trench near Volokolamsk, lan kobong ing tank near Kursk, sadhar sing iku luar biasa angel kanggo njaga Jerman, nanging ora ana cara liyane. Ing endi wong Jerman saiki, ing ngendi Hitler? Aku iki penjajah, nanging ing Eropah demokratis padha ora ngerti bab iku, supaya ing omahku kabeh wong sing ora kesed teka. Turki, Inggris, Polandia, Jerman, Prancis. Ana cukup lemah kanggo saben wong - 2,5 meter kanggo saben. Amerika pancen wedi teka, ngarep-arep roket kabeh. Amerika pancen wedi teka, padha ngarep-arep rudal lan Navalny, nanging kita duwe akeh tanah kanggo wong-wong mau - cukup kanggo kabeh wong, ing turah mbrawah. kapitalisme, gagasan duplikat lan kabeh sing sampeyan sebut nilai Barat - perversions, vices, cidra lan srakah tanpa wates - iku asing kanggo kula. Aku duwe kapentingan liyane. Penjajah Rusia luwih kasengsem ing papan, pendidikan, obat, ilmu pengetahuan lan pangembangan kemampuan kreatif manungsa.
    1. + 10
      April 23 2014
      Aku ndhukung AKU JUGA PENDUDUHAN ... Aku kelakon kanggo nyedhiyani bantuan medical kanggo anak-anak bangsa sing dikuwasani, lan ora ana siji ibu saka pasien sandi ngomong yen aku nggawa ala menyang LANDNE ... Aku ngandika bener, kanca penjajah Rusia. ...
    2. +3
      April 23 2014
      Kutipan saka delfin
      Aku dikuwasani Ukraina. Lan ing kana aku uga mbangun pabrik lan pembangkit listrik, kreteg lan pabrik, tambang lan universitas

      Heh, kanthi cara, Ukraina (banjur) dhewe "nguwasani" Republik Ingushetia (USSR)
      Inggih, luwih tepat, Peter, Moscow lan ndhuwur daya.
      Umumé, bener, mung proses "pendudukan" kasebut bebarengan.
    3. -1
      April 24 2014
      Kutipan saka delfin
      delfinN (1)

      Paling ora nyambung menyang sumber asli! Apa yen kabeh wong mikir yen iku ide sampeyan?
    4. +2
      April 24 2014
      Aku ndhukung. AKU JUGA SING OPEN! Simbahku dumunung ing tanah Ukraina. Dheweke mati mbebasake dheweke saka integrasi Eropa fasis. Aku dhewe njabat ing Sevastopol, lan iki kutha MY! Nalika isih cilik, aku tresna marang gang-gang lan tanggul-tanggulku, lan aku bangga marang para leluhurku, sing ngalahake mungsuh kanthi kamulyan lan kamulyan, kanthi kapinteran lan kapinteran. Ya, aku iki penjajah, nanging menyang ngendi wae, tentrem ing kono, kamakmuran diwiwiti. Lan sampeyan! Amerika, apa sampeyan bisa ngomong kaya ngono kanthi jujur? Ya, apa aku? Tembung HONOR ora ana ing leksikon Amerika. Ana sing teka, ana rampokan lan panganiaya, ana karusakan lan goroh. Dadi dudu kanggo sampeyan, sampah Amer, kanggo ngajari urip kanthi tentrem lan rukun karo kabeh wong.
  11. Gagarin
    +4
    April 23 2014
    Aku yakin yen nalika mlebu Perjanjian Geneva, pancen kabeh pihak yakin yen ora netepi kewajiban. Kyiv maneh wiwit agresi menyang kidul-wétan ... ASSIGNING?
    Tumindak bunuh diri nekat ...
  12. +1
    April 23 2014
    Aku seneng ndeleng versi lengkap ...
  13. + 26
    April 23 2014
    Enjing. Wong lanang ngombe kopi nalika arep kerja. Dheweke njupuk remot TV, ngeklik "1 + 1" - penyiar ngumumake:
    - Bengi iki Verkhovna Rada diobong bebarengan karo kabeh wakil.
    Wong kasebut kaget, kanthi cepet ngeklik remot kontrol ing "UT-1" - warta, penyiar ngumumake:
    - Esuk iki, Tymoshenko, bebarengan karo para pengawal ing mobil pribadi, ngalami kacilakan. Ora ana sing slamet.
    Wong lanang wiwit duwe tic gemeter, frantically klik ing "Inter":
    - Kabar sedih. Dina iki, ing apiary, Yushchenko mati digigit tawon.
    Wong lanang iku kaget banget. Dadi opo iki??!!! Dheweke ngeklik "ORT" - siaran langsung, Presiden Federasi Rusia ngandika:
    — Dear sabangsa! Aku bakal ringkes - entuk! ..
  14. +6
    April 23 2014
    Punika politisi Rusia sing sopan banget. ananging mergo katentremane nggawe “pasangan” kita ora kepenak.
    Lan sepira sabar sing dibutuhake kanggo nerangake marang "mitra" sing kurang apa sing dibutuhake.
    iku bakal luwih gampang kanggo mencet ing gulu. nanging ora.... Ora ana sing diparingi murah lan ora dihargai sebanding karo unggah-ungguh
  15. +2
    April 23 2014
    Aku kepengin weruh apa hak panguwasa sementara ing Kyiv kanggo nggawe keputusan babagan kabeh Ukraina. Pemilu bakal dianakake lan bisa uga ora ana ing salawas-lawase. Dadi ana janji saiki ing sisih kidul-wétan Ukraina.
  16. pahom54
    +7
    April 23 2014
    Sing carane becik iku liwat taun suwene kerusuhan ing Kepemimpinan kita wiwit katon wewenang, wong cerdas - patriot Rusia, patriot negara. Lavrov, kanthi pidato lan tumindake, menehi inspirasi marang Rusia sanajan ing antarane mutts sing keselak karo barking angkoro, sing, kajaba saka barking kosong, ora duwe apa-apa ing otak. Malah kanthi propaganda palsu marang kita, dheweke tumindak kanthi wicaksana lan bener. Matur nuwun lan akeh hormat!
  17. +2
    April 23 2014
    Lan apa sing dikira wong sing bener bakal netepi syarat-syarat perjanjian kasebut??Dheweke ora bisa kuwasa supaya kulon lan wétan Ukraina dadi manunggal.
    1. +5
      April 23 2014
      Kutipan: Anton Gavrilov
      Lan ana sing ngira yen dheweke bakal nepaki syarat-syarat perjanjian kasebut?


      Lan apa wong mikir yen perjanjian kasebut kanggo Ukraina? Iki "perjanjian" kanggo Rusia! Supaya dheweke mundur pasukan, supaya ora ngganggu ... Padha mlayu! Dadi Rusia bakal nyerah marang sampeyan! am
  18. +1
    April 23 2014
    Teater wayang ora bisa merdika, dalang Dinas Negara kikuk nganti ngguyu, yen ora sedhih...
    1. +7
      April 23 2014
      Para dalang iki ora tau ngadhepi penolakan serius saka Rusia sajrone uripe. Kidul-Wétan ngangkat sirah amarga wong yakin manawa Rusia duwe tembung pungkasan. Dheweke ora bakal mandheg.
      Lan Barat kudu ngelingi sejarah. Apa bisa negara sing ilang meh 30 yuta wargane ing perang saiki bakal wedi karo sawetara sanksi?
      Ayo padha wedi. Wektu kanggo harnessing wis liwati. Saiki ayo miwiti nyopir.
  19. MG42
    +7
    April 23 2014
    Dadi kabeh wong diampuni saka Maidan, ana wong sing diwenehi pahlawan Ukraina sacara anumerta, contone, mbah kakung ngadeg ing cedhak metro nalika ditembak, dheweke mati alami amarga serangan jantung = pahlawan, lan anti-Maidanites terus. kanggo dicekel ing Kharkov piyambak, luwih saka 50 dipenjara wiwit 08 April ing pusat tahanan pra-sidhang, bagean ing tahanan omah babak-the-jam, ora ana siji disarms sektor tengen, kajaba dhewek mutusaké kanggo nyerah kanggo katon, lan malah liyane supaya, ora ana siji sijine wong ing kunjara.
  20. MG42
    +3
    April 23 2014
    Pengawal Nasional Drunken ing Mariupol, prajurit wassat >>
    1. MG42
      +1
      April 23 2014
      Video babagan detasemen pertahanan diri Dnepropetrovsk <<urutan>> nyelehake barang ing dalan, nyekel lan nggoleki wong sing liwat >>
  21. +2
    April 23 2014
    "Muga-muga Amerika bakal tumindak kanthi tanggung jawab lan ora mung mikir babagan kepentingan geopolitik lan sepihak,"

    Aku uga pengin ngarep-arep, nanging sayangé, iki ora bakal kelakon, amarga dheweke mung mikir babagan kepentingane dhewe, liyane ora ana gunane.
  22. +1
    April 23 2014
    Enggal Word Jenewa dadi tembung kluwarga, kabeh sing ditandatangani ana ora kelakon....
  23. +1
    April 23 2014
    3,14ndos, dudu bangsa, iki diagnosa! Lan aja ngremehake ing Kyiv, iku mbokmenawa ngimpi sing paling jero ....
  24. +2
    April 23 2014
    Lavrov mung wong super!!! Ngalangi agresi kaum gay Amerika lan junta fasis !!! Sujud gedhe marang dheweke !!!
  25. +1
    April 23 2014
    . "Iku mung luar biasa!" - Menteri Luar Negeri Rusia mratelakake rasa bingung, kanggo diplomat, iki ora bisa dipercaya. Kanggo wong-wong mau, iku crita umum.
  26. +1
    April 23 2014
    Bener, Lavrov nerangake lan nerangake kenapa perkembangan kahanan, implementasine pranata Deklarasi Jenewa gumantung marang rezim Kyiv lan Amerika Serikat, minangka master. Sanadyan sing pisanan utawa sing nomer loro durung ngangkat driji - mung dina iki tagihan amnesti didaftar, ora ana sing bener-bener rampung. Komitmen kanggo nolak panggunaan kekuwatan ora ditindakake, kosok balene, kekuwatan digunakake, formasi bersenjata ilegal durung dibubarake, kegiatan para ekstremis nasionalis durung ditindhes, tatanan durung dibalekake ing bangunan, alun-alun lan lurung-lurung ing wilayah kasebut. wilayah sing dikuwasani junta, lsp. lsp.
  27. +4
    April 23 2014
    [quote = MG42] Pengawal nasional mabuk ing Mariupol, prajurit
  28. +1
    April 23 2014
    Pakdhe Seryozha lan Pakdhe Vitaly, loro jenius diplomatik Rusia.
  29. upasika1918
    +2
    April 23 2014
    Panggonan sing dikuwasani kanthi sah. Lisensi kasebut diterbitake ing taun 1944.
  30. avengo60
    +1
    April 23 2014
    AMERICOS ora ngerti sapa sing wis dikontak: http://www.odnoklassniki.ru/profile/362708006477/statuses/62518739817805
  31. +1
    April 23 2014
    "Muga-muga Amerika bakal tumindak kanthi tanggung jawab lan ora mung mikir babagan kepentingan geopolitik lan sepihak,"

    Ala, ora bakal. Gyrus diasah sapisan lan kanggo kabeh. Mung twist. Lan Lavrov kudu diwenehi susu kanggo karya ing produksi mbebayani.
  32. +2
    April 23 2014
    Lavrov uga rampung. Ndandani kanggo sejarah lan titik E, kanggo generasi sabanjure.
    Iku wektu kanggo njaluk kertu trump wis, ing pasuryan saka blackwater bolo 20. Zheleznyak hinted ing iki.
  33. +1
    April 23 2014
    Biden, sing dibukak Kyiv, kaya kepala CIA, biasane sawise wong-wong mau getih wiwit diwutahake lan provokasi ... Padha temenan pengin spoil Victory Day kanggo kita .. Lavrov nindakake kabeh supaya getihen .. Nanging sayangé, padha nindakake. ora setuju karo Bandera utawa tuku (Nazis, kaya ing Perang Donya II lan saiki AS) utawa mung numpes kaya USSR.! Takon lan maca apa wae veteran SMERSH .. Terus ing Tenggara ..! Ora gampang kanggo kita uga .. Rusia nyoba sing paling apik!
  34. +4
    April 23 2014
    Lavrov minangka diplomat sejati. Lan ora tantrum ing wangun mongrels Departemen Luar Negeri. Kabeh tenang lan rinci. Ing basa Rusia.
    1. 0
      April 23 2014
      Carane nyuworo spring iki: Ing Russian, Russian, Russian World - iku gratifying sing saiki muni Bangga, WITH A SIGN QUALITY Aku pengin cocog karo swara bangga lan makna nyata saka ungkapan iki! prajurit
  35. +2
    April 23 2014
    Apa bisa ngarep-arep janji sing bener saka maling? NATE.
  36. +3
    April 23 2014
    Lavrov ngirim Yaytsenyukh ing sisih kidul (Kidul miturut pendapat kita) ... Ambune, kaya apa!
  37. +1
    April 23 2014
    Tradhisi diplomasi Rusia urip lan pantes.
  38. +1
    April 23 2014
    Iki ora kok Ukrainians mlebu perjanjian kanggo nepaki.
  39. buser
    +2
    April 23 2014
    Iki wektu kanggo ngevaluasi Lavrov ing TNT sing padha ...
    1. 0
      April 23 2014
      Wektu kanggo menehi jeneng dalan-dalan kasebut kanthi jeneng dheweke))
  40. 0
    April 23 2014
    Kyiv ora bisa ngatasi apa-apa ing dhewe .. Krisis kekuwatan .. sethitik soko - oh, aku arep takon karo "pangareping"
    Ora suwe Pak Lurah bakal ngomong - kepiye sampeyan lara aku (ana tembung sumpah liyane)
    sanajan miturut prastawa kasebut, sawijining presiden dileksanakake ing Ukraina, kanthi jelas nuruti instruksi Amerika Serikat.
    Wis dinobatno, pemilu iku formalitas kosong.. kanggo tontonan
  41. kalkulator
    + 11
    April 23 2014
    Reaksi para janitor Volzhsk Mari El marang kabijakan luar negeri Amerika Serikat.....
    1. 0
      April 24 2014
      Wah, sialan. Ide. Lan aku mikir babagan cara nglukis jamban ing negara kasebut kanthi cara asli ...
  42. +1
    April 23 2014
    Apa sampeyan bisa rembugan karo wong-wong mau yen padha ora master saka tembung? Lan ora ana gunane kanggo rembugan karo "pemilik" - dheweke ora krungu wong liya kajaba awake dhewe.
  43. +1
    April 23 2014
    Lavrov pinter! Perwakilan Rusia sing pantes!
  44. +2
    April 23 2014

    Pencet nganggo wesi abang panas ing Amerika Serikat!
  45. Komentar wis dibusak.
  46. +1
    April 23 2014
    Quote: Stalker
    Lavrov apik banget !!! Ngajeni marang dheweke amarga keteguhan, kebijaksanaan lan ketenangane !!!!! hi prajurit Ora ana diplomat KAYA ing Kulon ... Lan ora bakal ana !!!!

    Iki ora mung PROFI sing nganggo huruf kapital, nanging CLUB. Untunge duwe politisi kaya ngono.
  47. 0
    April 23 2014
    "Muga-muga Amerika bakal tumindak kanthi tanggung jawab lan ora mung mikir babagan geopolitik, kepentingan sepihak," ujare Lavrov.


    Ana sing ngandhani yen Amerika ora peduli karo apa sing kita pikirake. Dheweke ngetutake kursuse.
    Lan ngarep-arep manawa Amerika bakal tumindak kanthi tanggung jawab yaiku utopia.
    Mbok ngandika marang pers ing gaya iki. Nanging kita ngerti manawa ora bisa dipercaya pasta.
  48. 0
    April 23 2014
    Nanging, ing Amerika Serikat, dheweke percaya yen bangunan ing Kiev dicekel kanthi sah,

    Maca hukum iki ... "Legal penyitaan bangunan" - muni menarik. )
  49. 0
    April 23 2014
    lan panguwasa Kyiv malah ora ngerti tenan apa padha sarujuk ing Geneva, pemilik ngandika nindakaken minangka tansah lan mongrels maneh wiwit nyalahke Rusia kanggo masalah sing.
  50. +1
    April 23 2014
    Dadi iki tujuane Amerika Serikat - kanggo nyalahke Rusia kanggo kabeh, kanggo nyetel Rusia marang Rusia.
    Singkatnya, pashli ngebom Pentagon! Gek-gek iki-ora ngerti, ora-ora ngerti biasane, apike ngomong karo wong-wong mau ing tank lan ing pentagon sing diobong, dilebokake ing pasuryan!
    1. +1
      April 23 2014
      Ing sawijining wektu, kolonialis bisa nglawan wong Yahudi lan Arab, Hindu lan Pakistan. "Dibagi lan digdaya" minangka prinsip Romawi lawas, lan ora ana sing mbatalake. Ing Yushchenko, Rusia lan Ukrainia padu nganti suwe lan kanthi sengaja. Ora bisa ditindakake, nanging ora ana sing nyegah upaya sing padha ditindakake 10 taun sabanjure ...
      Aku, aku.. Aku ora ngerti. Aku ora weruh cara liyane - kajaba kanggo bang pentagon kurang ajar iki lan mungkasi piala iki - sapisan lan kanggo kabeh. Lan langsung nyawiji kabeh wong ing Rusia! Aku - aku ora 'Ora ngerti - kabeh liya - misale jek kula, omong kosong kosong lan chatter. Aku pancene, VERY pengin salah. Kita kudu ora kelangan Ukraina, nyerahke RUSSIAN.
      Umumé, aku weruh siji-sijine prospek - ing entri kabeh menyang Rusia, menyang negara siji, kuwat lan apik.
  51. Polarfox
    0
    April 23 2014
    Wong pinter, Sergei Viktorovich, thanks kanggo wong kanggo efforts. Apa jenis wong Rusia wis wungu! Iki sawise kabeh pandemonium taun nineties, nalika ora ana sing narik pucuking kekuwatan.
    1. +1
      April 23 2014
      Dadi nganti saiki, durung ana sing bisa digayuh... Ukraina iki ora perlu diseret menyang kothak dawa. Maksimal diurutake sadurunge musim gugur taun iki. Kita isih kudu ngatasi Suriah, Serbia lan Afghanistan, kanggo mblokir kabeh pendekatan kanggo perdagangan narkoba lan bandit. Dadi Sampeyan ora bisa bebarengan karo Ukraina. Uga, ngiyataken Kapuloan Kuril. Cekakipun, minangka tansah, ana akèh karya lan kekacoan!
  52. +1
    April 23 2014
    Aku ora ngerti apa sebabe Rusia teka ing Jenewa. Apa sing kita entuk saka iki? Apa junta lan bendarane nyuda tekanan ing Novorossiya? Ora, padha mencet minangka akeh sumber daya ngidini. Apa sampeyan duwe panyengkuyung anyar ing jagad iki? Iku ora mungkin, nanging malah padha nimbulake tuduhan tambahan saka non-kasenengan saka persetujuan, lan sing persis carane kabeh wis presented ing media Western. Lan sing paling ora nyenengake yaiku Lavrov melu rembugan karo junta, sing tegese dheweke de facto ngakoni kekuwatane ing Kyiv.
  53. mburi
    0
    April 23 2014
    Iku angel kanggo Sergei Viktorovich rembugan karo wayang.
  54. 0
    April 23 2014
    Ukraina saiki meh padha karo Spanyol ing taun 1936. Cukup liyane Russophobia. Kita kudu njlentrehake marang wong-wong aneh iki ing Kulon, yen ana apa-apa, Rusia ora bakal nyegah para sukarelawan lunga menyang sisih kidul-wétan. Aku 54, duwe tekanan darah tinggi, arthrosis, nanging yen perlu ... Aku bakal sijine elk ing 300 meter ... Lan kanggo Natsik ... Aku ora bakal kantun.
  55. +1
    April 23 2014
    Tim sing apik banget wis diklumpukake: Putin, Lavrov, Shoigu, Churkin, Rogozin! Tanah Rusia durung kehabisan wong sing pantes!
  56. 0
    April 23 2014
    Lavrov lan Churkin - judhul Citizen of the Year!
    Ing topik: apa sing kudu dibuktekake - dheweke bakal nglanggar lan ora bakal tundhuk. Padha munggah ing pitchforks piyambak, lan padha bakal matèni piyambak karo wong-wong mau. Kita ora perlu menyang kana, paling ora kanggo saiki, wong-wong ing kana wis dicuci otak kanthi retorika anti-Rusia sing nggumunake. Goebbels mbokmenawa nguripake ing kuburan lan ngakoni yen dheweke gagal dibandhingake karo propaganda. Dadi aja nganti melu-melu (sampeyan bisa mbantu meneng-menengan, nanging aja melu-melu), ayo padha rebab lan ngurutake. Nganti kabeh wong ngerti apa sing bener lan apa sing salah, ora bakal ana rasa.
    1. Daemon
      -1
      April 24 2014
      maturnuwun KEP!!kowe malah paham teka-teki opo yo??salah ngitung....
  57. Daemon
    0
    April 24 2014
    kabeh masalah iku pamaréntah modern ing Ukraina katon kaya iki, lan kabeh rasul ing Ukraina (wêdakakêna, Klitschko, yaytsenyukh...) dilat silit amers, tanpa isin bab iku, lan ngapusi negara dhewe ing nyatane utangan tansah keren lan keren...
  58. Daemon
    +2
    April 24 2014
    pratelan sing kuat, sing penting kabeh wong ngerti yen tegese padha ...
  59. 0
    April 25 2014
    Kutipan saka: mamont5
    Lavrov apik tenan. Dheweke lan Putin ngupayakake garis sing jelas lan aku mikir bakal entuk tujuane.

    Mangkene apa sing dakwaca dina iki:
    "Artikel punika BOMB! Bangga kanggo Rusia lan admiration kanggo Putin akeh banget! Tansah maca kanggo nemu emosi padha!
    Akeh warga, kanthi ati-ati kanggo Ukraina, ing babagan iki lan ing sisih liya wates kita, wingi kaget nalika kenal karo dokumen pungkasan rapat kasebut ing konferensi pers Jenewa lan Lavrov. Efek kasebut utamane kuwat, amarga tumindak Jenewa ditindakake sejajar karo garis langsung Vladimir Putin. Isi saka rong acara iki mbantah banget nganti bledosan otak minangka reaksi alami.
    asumsi yen tumindak Putin lan Lavrov padha inconsistent ora munggah menyang gerbang sembarang. Lan yen Lavrov nandatangani Deklarasi Jenewa, mula kudu dianggep minangka unsur kabijakan Putin.
    Uga menarik yaiku pengamatan wartawan kondhang Kashin, sing ana ing Jenewa minangka koresponden Sputnik lan Pogrom. Rembugan angel, delegasi Rusia wiwit wiwitan duwe sikap hawkish. Contone, Lavrov ora gelem salaman karo Catherine Ashton. Sajrone negosiasi, dheweke metu kanggo ngrokok kaping pirang-pirang (Kashin sakperangan alesan nganggep iki minangka bukti kelemahane - dheweke ora wani ngrokok ing ngarsane wong sing duwe pangkat dhuwur - nanging iki luwih kaya cara sing apik kanggo ngrokok. mikir dhewe kanggo sawetara menit). Delegasi Ukrainia ana ing negosiasi mung sawetara wektu - kaping pirang-pirang dibuwang saka balai, lan kekuwatan sing bakal ditangani dhewe.
    http://www.rossiarusskie.biz/2014/04/kak-prezident-putin-pomog-v-zheneve.html?m=

    1

    Yen kabeh dadi ... Aku mikir ... carane luwih pinter VV Putin saka kabeh mungsuh Western ?! apa iki bener kelakon? AS ora duwe kesempatan apa-apa; rauh bakal dadi alat ing tangan GDP. Amin.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"