Pamrentah Ukraina ngenteni Amerika ing Chernobyl

104
Presiden Perusahaan Penghasil Energi Atom Nasional Ukraina, Energoatom Yuriy Nedashkovsky, ngumumake yen ing zona pengecualian Chernobyl, kanthi keputusan pemerintah negara, plot sekitar 45 hektar dialokasikan, ing ngendi fasilitas panyimpenan khusus kanggo bahan bakar nuklir bakal dibangun. . Dilaporake dening IA Interfax. Ukraina".

Pamrentah Ukraina ngenteni Amerika ing Chernobyl


Pambangunan fasilitas panyimpenan, sing diarani Central ing Kabinet Ukrainia, bakal ditindakake dening perusahaan Amerika. Holtec International. Kyiv nandheske yen pambangunan fasilitas panyimpenan dhewe kanggo bahan bakar nuklir sing dienggo bakal bisa mbuwang bahan bakar iki tanpa partisipasi Rusia. Dina iki, bahan bakar sing dienggo saka telung pembangkit listrik tenaga nuklir ing Ukraina (Rivne, Khmelnytsky, South-Ukrainian) diekspor menyang Federasi Rusia. SNF saka Zaporozhye NPP dikirim menyang fasilitas panyimpenan dhewe. Perusahaan Rusia sing nampa SNF saka Ukraina yaiku Mayak (Wilayah Chelyabinsk) lan GCC (Wilayah Krasnoyarsk).

Rencana kanggo pambangunan repositori ditindakake dening panguwasa Ukrainia ing wektu sing beda-beda. Mbalik ing 2005, Holtec International menang tender. Nanging, pambangunan CSNF (Fasilitas Penyimpanan Sampah Nuklir Pusat) sing lengkap ditundha. Panguwasa Ukrainia sing nyatakake awake dhewe rumangsa yen wektune wis teka kanggo proyek kasebut ditindakake. Nanging, miturut rencana, konstruksi kudu rampung ora luwih awal saka Desember 2017.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    104 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 63
      April 23 2014
      Donya ora peduli karo Ukrainia. Nalika sampeyan bakal ngerti, para sedulur Slavs sing ditresnani, yen dheweke pengin ngowahi sampeyan dadi tong sampah. Gusti Allah ngalang-alangi sing iki ora kelakon.
      1. Validator
        + 64
        April 23 2014
        Apa junta bisa dikubur ing kono?
        1. +7
          April 23 2014
          Apa junta bisa dikubur ing kono?
          Napa ngrusak tanah Chernobyl? Krematorium mung!
          1. + 14
            April 23 2014
            Krematorium gas bisa digunakake, nanging ora duwe dhuwit!
            1. +8
              April 23 2014
              ngguyu ngguyu ngguyu Ah ha ha! Matur nuwun! mesem. Anekdot sing apik ternyata - junta Kyiv ora duwe dhuwit kanggo gas kanggo kremasi dhewe !!! ))))) Aku bocah.
        2. Validator
          + 34
          April 23 2014
          Limbah radioaktif dikubur ing cedhak Kyiv, lan Crimea njupuk kesempatan lan saiki ngombe sampanye (seri kolektor kanggo ngurmati reunifikasi). ngguyu
        3. + 23
          April 23 2014
          Kutipan saka Validator
          Apa junta bisa dikubur ing kono?

          Ora usah!!!! Banjur ing alam snorks karo bloodsuckers bakal metu.
          1. RBLipetsk
            +4
            April 23 2014
            Kutipan saka Shuhartred
            Ora usah!!!! Banjur ing alam snorks karo bloodsuckers bakal metu

            ngguyu pasuryan pisanan saka Maidan
            1. 0
              April 24 2014
              Apa kucing ing sisih tengen? Ga inget itu.
      2. +8
        April 23 2014
        Quote: wong sopan
        Nalika sampeyan bakal ngerti, para sedulur Slavs sing ditresnani, yen dheweke pengin ngowahi sampeyan dadi tong sampah

        sanajan iku ala kanggo awake dhewe, nanging paling sethithik, nanging ngrusak Rusia Ya, lan Belarusians.
        lan ora ana kapercayan ing teknologi Amerika
        1. + 10
          April 23 2014
          Bl @ di, syk, Aku ora duwe tembung normal siji kanggo wong-wong mau. Kita ing Bryansk durung budhal saka Chernobyl kasebut, lagi nyiapake sing anyar kanggo kita. Selehake Iskanders utawa Points U ing tapel wates cedhak Klimovo lan ngelingake yen konstruksi diwiwiti, serangan bakal ditindakake ing situs kasebut.
          1. +1
            April 23 2014
            Sampeyan ngerti yen ana uga lapangan udara kanggo MiG-29 Iku bakal migunani banget kanggo medeni ... Nanging kanthi biaya permusuhan - aku ora menehi saran mikir. Aku krungu yen ing wilayah sampeyan awan Chernobyl ditanduri "alazani". Kaya-kaya ing kasus iki, bledug sing kuat saka geni ora nggawa menyang Moskow
        2. +3
          April 23 2014
          Kutipan saka: andrei332809
          lan ora ana kapercayan ing teknologi Amerika

          Nalika aku ngerti, padha mbangun fasilitas panyimpenan bodho, lan ora pusat Processing. Apa teknologi ing kene.
      3. + 20
        April 23 2014
        Lavrov: Angkatan Bersenjata Rusia bakal nanggapi ancaman marang wargane

        MOSCOW, 23 April - RIA Novosti. Angkatan Bersenjata Rusia kudu disiapake kanthi lengkap kanggo tumindak yen ana ancaman kanggo kepentingan warga negara, Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ngandika ing wawancara karo RT ing basa Inggris.


        "Yen kita diserang, kita mesthi bakal nanggapi. Yen kepentingan sah kita, kapentingan Rusia, diserang langsung, kaya sing kedadeyan ing Agustus ing Ossetia Kidul, aku ora weruh pilihan liyane nanging kanggo nanggapi kanthi lengkap karo hukum internasional. Serangan marang warga Rusia minangka serangan marang Rusia, "ujare menteri kasebut.

        "Kita ora nate nolak manawa kita wis narik pasukan tambahan menyang tapel wates. Kaya panguwasa Ukrainia mindhah pasukan nyedhaki tapel wates Rusia, padha dipindhah menyang wilayah wétan lan kidul, "ujare Lavrov, mangsuli pitakon babagan panyebaran pasukan Rusia ing tapel wates karo Ukraina.

        Ing wektu sing padha, menteri negesake manawa pimpinan negara kasebut rutin nindakake latihan angkatan bersenjata ing wilayah sing beda-beda ing Rusia.
        1. +7
          April 23 2014
          Quote: Gusti saka Sith
          Lavrov: Angkatan Bersenjata Rusia bakal nanggapi ancaman marang wargane

          Apa iki panjelasan sadurunge tumindak, utawa peringatan supaya sampeyan ora lali?
        2. 0
          April 23 2014
          Quote: Gusti saka Sith
          Serangan marang warga Rusia minangka serangan marang Rusia, "ujare menteri kasebut.

          Apa malah bisa napuk bojo nganggo bantal? Utawa uga "serangan ing Rusia?" ngguyu
      4. +6
        April 23 2014
        Yen dideleng ing kana, wis ana tong sampah.
        1. +2
          April 23 2014
          luwih mirip bak sampah...
      5. platitsyn70
        +3
        April 23 2014
        Kyiv nandheske yen pambangunan fasilitas panyimpenan dhewe kanggo bahan bakar nuklir sing dienggo bakal bisa mbuwang bahan bakar iki tanpa partisipasi Rusia.
        bakal nambah dhewe lan Eropa, yen ora Amerika ora bakal njupuk duweke, mulane padha golek kuburan sing murah.
      6. +3
        April 23 2014
        Inggih, kabeh katon cetha ing kene. Pindos pengin ngedol TVEL menyang Ukrainia, nanging ora kaya Rusia, dheweke ora pengin daur ulang bahan bakar bekas.
        Mulane, supaya Okraintsy tuku bahan bakar saka wong-wong mau, iku perlu kanggo mbangun panggonan kanggo kuburan.
        Lan, manungsa waé, bonus free!
        Sampeyan bisa njaluk rampokan saka saben wong sing pengin nyingkirake sampah radioaktif!
        Hooray, menang liyane!
      7. 0
        April 24 2014
        Quote: wong sopan
        Donya ora peduli karo Ukrainia. Nalika sampeyan bakal ngerti, para sedulur Slavs sing ditresnani, yen dheweke pengin ngowahi sampeyan dadi tong sampah. Gusti Allah ngalang-alangi sing iki ora kelakon.

        Sampeyan bener lan salah !!! Ora peduli karo dill lan sampahe !! Slop nuklir saka sak ndonya bakal mili kaya kali !! Am.e.rikakashki bakal ngatasi masalah miturut prinsip "Masalah saka Sheriff India ora lan..ut" !! Lan junta wayang bakal menehi lampu ijo ing endi wae kanggo bungkus permen ijo! Aku ora bakal kaget yen lard saka duwit janji lan limang nandur modhal minangka bagéan saka project iki!!
    2. +9
      April 23 2014
      Amerika, kaya biasane, bakal mbangun sawetara pakunjaran ing kana. am utawa bio-lab.
      1. +3
        April 23 2014
        Kutipan: Alexey11
        Amerika, kaya biasane, bakal mbangun sawetara pakunjaran ing kana


        wis mbangun:

        http://politikus.ru/events/16089-na-ukraine-gotovyat-konclagerya-dlya-politiches
        kih-zaklyuchennyh.html
      2. +8
        April 23 2014
        Ya, Eropa kudu ngusir Gypsies lan Arab ...
    3. + 11
      April 23 2014
      Sial, kita ngerti carane daur ulang SNF, nanging bakal dikubur ora adoh saka kita ... Amirikosy, sing khas. Sawise kabeh, gudang mung bisa dibangun, ora bakal ana pungkasane sing pengin ngubur kerjane. Lan junta kudu mbayar utang utang ...
      1. +5
        April 23 2014
        Bener, bakal ana mbucal Amerika Serikat, lan geyropa mbokmenawa bakal nyusul! Lan kabeh omong kosong iki. Mo ana ing ngisor irung!
      2. +9
        April 23 2014
        Quote: Morgan
        Sawise kabeh, gudang mung bisa dibangun, ora bakal ana pungkasane sing pengin ngubur kerjane. Lan junta kudu mbayar utang utang ...

        Bener banget! Lan minangka L.V. ".... kabeh sampah beracun ing Eropah bakal digawa cedhak Kyiv. Lan ora mung Eropah. Minangka Pak Nedashkovsky, kepala Energoatom, cathetan, "bahan bakar ngginakaken saka Westinghouse perusahaan Amérika, kang dilakokno ing nuklir Ukraina. pembangkit listrik, uga bakal dikirim menyang fasilitas panyimpenan. dicukur lan didilat.

        .... kanggo mbangun kuburan, kaya sing wis kita kenal (dheweke nulis lan malah menehi link), mesthine miturut "proyek sing disederhanakake", lan iki, apa wae tegese, muni ora nyenengake. Nanging, ing sisih liya, integrasi Eropa mbutuhake pengorbanan, mula, ibu-ibu lan bapak-bapak ing kutha Kyiv sing dikasihi, kepenak yen siji kepala apik, lan loro luwih apik. Luwih trep yen mikir karo wong loro, nanging kadhangkala sampeyan kudu mikir ... "
        xxx
        Inggih, inggih! Ing Rovenshyn, sing "ora ana cara" ing memori - dheweke bakal menehi gulu, nanging cedhak Kyiv - sampeyan bisa, ing kene kabeh wong wis dadi maidan ora ana sing bisa tekan!
        1. +4
          April 23 2014
          Quote: Egoza
          pan Nedashkovsky, pangareping Energoatom, "bahan bakar saka perusahaan Amerika Westinghouse uga bakal diwenehake menyang fasilitas panyimpenan,

          Aku mung duwe siji pitakonan babagan iki.
          Sapa sing ngatur keuangan iki???
          Amarga dhuwit kanggo proyek kasebut ora mung butuh akeh, nanging jumlah gedhe. Mung ana siji blumbang kanggo panyimpenan sauntara rod sing dibuwang kanggo sawetara puluhan yuta liter banyu. nandur.Ora ana dhuwit, banjur dicolong, banjur renget mangan ... ......... cendhak, ora bakal dadi scam liyane?
          Ukraina ora bakal metu yen Amerika bakal mbangun lan mbiayai dhewe - nalika iku persis ..
          1. +3
            April 23 2014
            Kutipan saka APAS
            Ana mung siji blumbang kanggo panyimpenan sak wentoro rod ngginakaken kanggo saperangan saka puluhan yuta liter banyu.

            Adhuh! Lha kowe ngomong opo! Sampeyan dikandhani - ing proyek sing disederhanakake!!! Dheweke bakal ndhudhuk bolongan nganggo shovel lan remuk karo pasir ing ndhuwur! Ingkang utama yaiku saiki dheweke menehi dhuwit, nanging luwih akeh!

            Lan banjur metu - pihak 4-sisi kumpul kanggo negosiasi gas sesuk !!! Lan ora bisa ditindakake - ora bakal ana negosiasi!
            IMF mung bakal ngomong apa wae ing pungkasan April, kapan lan pira sing bisa dialokasikan, banjur pambrontakan diwiwiti ing tentara ...
            Dadi "adol murah, nanging ora ana sing tuku!"
        2. +5
          April 23 2014
          Iku ora nyenengake kanggo manggon ing jejere kuburan. Iki dudu kuburan, nanging mung mbucal tailing saka tanduran pengayaan uranium. Tengen jejere blok kutha. "Meh ora mbebayani", nanging diagnosa padha. Clickable.
        3. +4
          April 23 2014
          Quote: Egoza
          kabeh sampah beracun ing Eropah bakal digawa menyang Kyiv.

          Quote: Egoza
          cedhak Kyiv - sampeyan bisa, kene kabeh wis dadi maidan sing ora tekan wong-wong mau!

          Ya, ora ana tembung ...
          Panyimpenan sampah nuklir cedhak ibukutha negara! Kaya-kaya Chernobyl dhewe ora cukup! Iki apotheosis wong bodho ...
          Elok tenan pakaryan Paduka, dhuh Yehuwah!
          1. +2
            April 23 2014
            Logika wong Maydanut pancen bener - dheweke nyebut Chernobyl minangka sabotase m_oskal, lan dheweke dhewe siap ngrusak negarane kanthi limbah radioaktif. wong bodho
        4. +2
          April 23 2014
          Sampah ing non-simpenan
          Lan mburi - bumi ireng,
          Kok apik kudu ilang
          Ora barter frail kanggo nguripake metu recourse
    4. + 11
      April 23 2014
      Lan ing tapel wates Polandia, sepur kanthi sampah wis suwe dibentuk dadi alun-alun. Saka kabeh EU, guano uga diklumpukake ing sisih kita.
    5. +7
      April 23 2014
      Aha! Ing puffs, lan ing kacepetan, padha usaha kanggo awis ing sampah nuklir p Indos ... Iku misale jek sing ora frail dhuwit duwe utang ana ... Bandits saka sembarang warga negara mung peduli babagan dompet. Lan saiki, ngerti yen dina-dinane wis wilangan, padha ngedol kabeh, ora preduli ... Lan p.Indos keliling ing kono. Supaya kabeh padha ana - p. Indos lan antek-antekne maydaunuty suwuk !!!
    6. +3
      April 23 2014
      Kabeh padha, padha di-push liwat .... Sepur ing Polandia wis ngadeg kanggo sawetara sasi. Salah siji saka versi Rajapati Muzychko iku dheweke ketemu karo kesepakatan iki lan wanted Piece saka pie iki.
      1. + 11
        April 23 2014
        Sadurungé, Galicia crap sacara lokal, lan saiki padha crap ing tingkat negara. Nyopir menyang Hongaria ing par karo Polandia, supaya padha merdika ing kono nganti padha biru ing pasuryan.
        1. +4
          April 23 2014
          Dheweke wis nindakake pirang-pirang perkara sing kudu ditindakake Ukraina nganti suwe. Iki minangka utangan IMF lan tandha tangan ing bagean ekonomi asosiasi, uga khusus mutusake kanggo ngrusak sajrone 30 taun ... Inggih, Yanukovych ngandika ing mréntahaké kaloro marang wong Ukrainia sing kabeh prajanjèn internasional ora sah , iku tetep kanggo wong bali.
          Iki kabeh nganggep manawa konsep Ukraina bakal tetep, kaya ngono.
          Kanthi sampah, yen dheweke teka ing Ukraina, bakal ana masalah, sampeyan ora bisa bali maneh, dheweke bakal tetep ana (((
          1. +3
            April 23 2014
            Sapa sing ngerti, lan negara-negara tanggane duwe hak kanggo mbantah keputusan iki?
    7. +6
      April 23 2014
      Lengkap 3,14*des. Siji Chernobyl ora cukup. Ana sing ngomong: Cossack dudu mobil, Kyivian dudu wong lanang. Nggawe dongeng dadi nyata...
      1. +4
        April 23 2014
        Ora ana tembung, ora menehi kesempatan kanggo wong urip. Sing, sanajan kabeh, ora mati keluwen, bakal dipateni dening radiasi. Hitler lagi ngaso!
    8. +4
      April 23 2014
      Lan ana ora bakal natoni kanggo ndandani sarcophagus liwat unit daya 4th.
      1. +1
        April 23 2014
        Ngangkat pisanan saka sisih wétan lengkungan kanthi bobot 5300 ton menyang "Shelter" pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl rampung. Pipa sing misuwur kanthi bulkhead dipotong mudhun.
    9. +2
      April 23 2014
      Junta ora bakal urip nganti Desember 2017, lan amers maneh kudu ngetung kerugian. CSSNF bisa uga dibangun, nanging miturut merek iki bisa uga nggawe luwih elek ...
      1. nicollider
        +3
        April 23 2014
        Ora bakal ana panyimpenan - bakal ngethok rampokan, lan sampah bakal dibuwang ing udara terbuka
        1. 0
          April 23 2014
          Dadi kenapa njaba? Kanggo gesheft kaya ngono, dheweke mbukak sarcophagus, lan bakal mbuwang kabeh ing kana ...
    10. +6
      April 23 2014
      Rampung ambruk saka oak. Kanthi gouging sing, sirah wis rampung mati ... Clinical lan bab sampeyan wong bodho
    11. +4
      April 23 2014
      Tanggal 4 April, NATO ngluncurake program kanggo ngubur maneh sampah radioaktif ing wilayah Ukraina. Vasily Litvinchuk, kepala proyek NSPA (NATO Logistics Agency) ing Ukraina, ngumumake iki.
      Wigati dicathet yen ora ana pernyataan resmi babagan pasokan sampah nuklir menyang Ukraina. Nanging, dingerteni manawa panguwasa negara kasebut wis ngilangi larangan transportasi bahan bakar nuklir, kaya sing dilaporake dening Inspektorat Negara kanggo Regulasi Nuklir Ukraina ing surat.

      Pitakonan tetep? Yen sampeyan butuh pranala lan / utawa kutipan - tulis.
    12. +6
      April 23 2014
      Ing jejere fasilitas panyimpenan, hotel kudu dibangun kanggo pejabat lan prajurit Amerika. Kanthi kolam renang, banyu sing sumunar ing wayah wengi, restoran karo produk alami Chernobyl (jamur ngomong lan liya-liyane). Langsung nyedhiyakake bantal loro supaya sirah loro pas, sandal telu lan sarung tangan enem driji. Ayo padha urip lan seneng-seneng, lan aja mbuwang kabeh jinis taek menyang kebon pepadhamu. (Ya, lan dudu tanggane, aku iki ....)
    13. +3
      April 23 2014
      Urgently kabeh sampah paling beracun kanggo UKRAINE. Dheweke setuju. EROPA aja turu, UKRAINE mangan. wong bodho
    14. grenz
      + 15
      April 23 2014
      Pamrentah Ukraina ngenteni Amerika ing Chernobyl

      Lan kita bakal seneng nggawa menyang Baikal!
      (diterbitake, nanging kadhangkala ora perlu dieling-eling)
      1. + 11
        April 23 2014
        Ora, ngapura, awake dhewe butuh Baikal, supaya mengko bakal ditarik menyang kerajaan c.e.r.m.o.cracy.
      2. +3
        April 23 2014
        Baikal minangka sumur Rusia, nanging kaya sing diucapake?
    15. +2
      April 23 2014
      Elinga yen ana informasi babagan sepur sing sampah durung suwe? Kayane ora ngapusi banjur .... Lan aku uga arep dolan ing kana ...
    16. + 10
      April 23 2014
      Kabeh negara tetanggan Ukraina kudu ngunggahake masalah ing PBB babagan impossibility mbangun repositori iki ing wilayah Ukraina, utamane ing zona pengecualian Chernobyl. Aku percaya yen Ukraina ora bakal bisa njaga ketertiban lan keamanan ing fasilitas iki, lan amarga dheweke pengin mbangun ing zona sing kena infeksi, konstruksi kasebut uga bakal tanpa kualitas lan keamanan sing tepat.
      Iki bakal dadi bom nuklir "reged" dhasar sing ditandur ing saindenging Eropa!
      1. +1
        April 23 2014
        Iki bakal dadi bom nuklir "reged" dhasar sing ditandur ing saindenging Eropa!
        3.14 Dosia on.compare kanggo Eropah.
    17. Kanca Mauser
      +2
      April 23 2014
      Kutipan saka: mig31
      Nganti Desember 2017, junta ora bakal urip

      Anggere padha ora miwiti ngimpor sampah sadurunge construction rampung. Pikiran wis cukup...
      Dheweke pengin dhuwit saiki.
    18. +1
      April 23 2014
      Yen iki wis rampung, bakal luwih cepet yen Evres iki dikubur ing kono!Ya, ana luwih konkrit supaya scum ora metu!
    19. +1
      April 23 2014
      Luwih becik gawe kubah kanggo anggota junti, supaya ana papan sing bisa didhelikake saka bebendune rakyat.
    20. +2
      April 23 2014
      Che trifles ing sampah Maidan ora diukur. ana lan tetep everyone lan kabeh. Ngapunten Kyiv.
    21. +2
      April 23 2014
      Panguwasa Ukrainia sing nyatakake awake dhewe rumangsa yen wektune wis teka kanggo proyek kasebut ditindakake.


      "Zona" sing digawe manungsa bakal katon ing Ukraina, lan ing kana para stalker bakal nyekel.
    22. +2
      April 23 2014
      Para p.id..or.s sing mandhiri bakal nindakake apa-apa saiki, banjur bakal ilang nganti satus taun !!!
    23. +2
      April 23 2014
      Disangka banget :(
      Lan dudu kasunyatan manawa kasus kasebut diwatesi ing Chernobyl am
    24. +3
      April 23 2014
      Quote: Gusti saka Sith
      Lavrov: Angkatan Bersenjata Rusia bakal nanggapi ancaman marang wargane

      MOSCOW, 23 April - RIA Novosti. Angkatan Bersenjata Rusia kudu disiapake kanthi lengkap kanggo tumindak yen ana ancaman kanggo kepentingan warga negara, Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ngandika ing wawancara karo RT ing basa Inggris.


      "Yen kita diserang, kita mesthi bakal nanggapi. Yen kepentingan sah kita, kapentingan Rusia, diserang langsung, kaya sing kedadeyan ing Agustus ing Ossetia Kidul, aku ora weruh pilihan liyane nanging kanggo nanggapi kanthi lengkap karo hukum internasional. Serangan marang warga Rusia minangka serangan marang Rusia, "ujare menteri kasebut.

      "Kita ora nate nolak manawa kita wis narik pasukan tambahan menyang tapel wates. Kaya panguwasa Ukrainia mindhah pasukan nyedhaki tapel wates Rusia, padha dipindhah menyang wilayah wétan lan kidul, "ujare Lavrov, mangsuli pitakon babagan panyebaran pasukan Rusia ing tapel wates karo Ukraina.

      Ing wektu sing padha, menteri negesake manawa pimpinan negara kasebut rutin nindakake latihan angkatan bersenjata ing wilayah sing beda-beda ing Rusia.
      mambu goreng
      1. +2
        April 23 2014
        Rusia dielingake (mboten!), Kanggo wong liya - pikirane kanggo wengi, muga-muga ora bisa turu!
    25. +1
      April 23 2014
      Sing belang-belang bakal kesel mlaku liwat karusakan iki))
    26. Arh
      +2
      April 23 2014
      Ing wektu kaya mengkono, ing ngendi ana kekacoan ing negara lan padha mutusake kanggo main game !!!)))
    27. +2
      April 23 2014
      edan. Kaping pisanan, nganti Desember 2017, dheweke ora bakal nggawe dhasar. Kapindho, mbutuhake keahlian teknis lan lingkungan sing apik. Dheweke mikir yen Jerman bakal gampang ngidini dheweke ngatur mbucal ing sisihe (yaiku, mbucal, amarga ora duwe papan sing cukup kanggo luwih akeh). Inggih, kaping telu, ing ngendi golek dhuwit saka IMF, ya, Eropa mlaku lan tiba kaya ngono supaya wong-wong iki bisa ngalokasi dhuwit kanggo ngrusak setengah Eropa. Aku ora ngerti, nanging tembung ******** cocok banget kanggo kepemimpinan Ukraina saiki.
      Umumé, minangka aktor keren kita ngandika, "NEGARA INDOT TANPA wedi."
      Sesuk ing kantor, kabeh bosku bakal ngalami kolik amarga ngguyu.
      1. +1
        April 23 2014
        Apa sampeyan babagan 2017? Sawise kabeh, ngandika - "miturut teknologi SIMPLIFIED"! Yayasan apa, teknologi apa? Padha rumiyin ora Care babagan Ukraina lan Ukrainians lan negara saubengé! Tugas iku kanggo break dhuwit ing sembarang cara lan narik menyang neraka, bisa kanggo negara padha. Iki khalifah sak jam!
    28. +1
      April 23 2014
      Nah, wong-wong mau pancen kurang berkembang, wong maydaun pancen duwe gyrus siji, banjur paling kamungkinan metu ing wayah esuk !!!!
    29. +1
      April 23 2014
      Iki carane ngunggahake PDB negara, nguras industri, lan ngisi sampah! Ganteng! Iki strategi!
    30. +2
      April 23 2014
      Obrolan babagan pambangunan fasilitas panyimpenan kanggo sampah saka stasiun Ukrainia lan manca. Apa sampah Eropa?
    31. Lyoshka
      +1
      April 23 2014
      saiki wis cetha apa nasibe wong-wong mau, nasibe ember sampah
      1. +1
        April 23 2014
        Kutipan: loska
        saiki wis cetha apa nasibe wong-wong mau, nasibe ember sampah

        Pranyata metu sing miturut versi karo "abu-abu" Sepur saka sampah nuklir lan bahan kimia, kang Sashko Bily nolak, supaya bisa ngomong, kanggo menehi lampu ijo ing wangun sisih tengen Sekovsky ngiringan, iku uga ideologi. patriot, ora kaya Turchinov lan Yatsenyuk?
        1. 0
          April 23 2014
          Infa saka ngendi?
          1. +1
            April 23 2014
            Kutipan saka Lunic
            Infa saka ngendi?
            Iki ditulis dening pemalsue sawise dheweke mati.
        2. +1
          April 23 2014
          Versi iki dikonfirmasi Nanging Muzychko ora break mudhun kanggo idea, nanging wanted Piece luwih gedhe, lan ora apa kang ditawakake.
          1. +1
            April 23 2014
            Umumé, luwih, mesthi, chatter lan asumsi.
            [media=http://mikle1.livejournal.com/3878049.html]
            1. +1
              April 23 2014
              Kutipan saka Anper
              , chatter lan anggepan.
              Chatter dikonfirmasi, ta? Versi iki malah ora dianggep minangka alesan kanggo paten pinaten, kabeh dianggep ing cahya saka kawicaksanan Maidan, Avakov mbales, lan kene wiwit Sepur sampah nuklir ing Polandia lan iku. versi mesthi nuduhake kuburan ing Chernobyl.
              Yen katon kaya kucing, meong kaya kucing, mlaku kaya kucing, bisa uga kucing? (Aku ora bisa njamin akurasi frasa kasebut)
    32. +1
      April 23 2014
      Kutipan: Alexey11
      Amerika, kaya biasane, bakal mbangun sawetara pakunjaran ing kana. am utawa bio-lab.

      hmm ... lagi mbangun, ndeleng wayahe bebener
    33. +1
      April 23 2014
      Lan apa, sarcophagus anyar wis dibangun? Apa Chernobyl ora cukup kanggo sampeyan? Mutusake kanggo nganyarke? Urrodyy...
    34. +1
      April 23 2014
      Sing de .... ly. Lan sing wis ngrebut kuwasa mung kriminal - kanggo nggawe mbucal sampah nuklir metu saka wilayah negara! Ing tengah Eropah!
    35. +1
      April 23 2014
      Blaygross!!! Padha mutusaké ing tho, bajingan. Ing sarcophagus, tungku bakal aktif maneh 50000 taun, lan wis ngadeg tanpa ndandani kanggo 30 taun lan wis wiwit cemlorot! Lan: kene sampeyan, wong - kita bakal mbangun poop liyane ing jejere kanggo kepentingan EU.
      Kutipan: Anton Gavrilov
      Elinga yen ana informasi babagan sepur kanthi sampah durung suwe?

      Aku ora percaya, mesthi, nanging Ukraina minangka cadangan alam, tanah sing dijanjekake, tanah lemu saka wong bodho sing ora wedi ... (nanging bakal duwe lele lan cacing tanah paling gedhe ing donya, jaran Przewalski lan celeng ing kutha-kutha - ing cendhak, padha bakal urip dening mburu karo tumbak ing mammoths ya)
      1. +1
        April 23 2014
        Iku bakal gampang kanggo nindakake karo enem perangan awak lan mata ing bokong.
    36. +2
      April 23 2014
      Produksi shale gas lan Advertisement menyang Ukraina ing Ukraina ..)) Lan pembuangan sampah radioaktif ing Ukraina (ngendi paling subur lemah ing donya) Iki sarwa! NDELENG RUSIA NANDENG MATAMU lagi dirudopekso siji-siji .. (ora butuh Ukraina .. nyatane ..? lagi apa ..
      1. Lenochka
        +3
        April 23 2014
        Delyagin nyaranake supaya kita uga ngasilake shale gas (lenga). Nalika aku nulis ing situs web yen iki ora bisa ditampa, aku langsung dilarang.
      2. +2
        April 23 2014
        Ukraina ngrusak dhewe
        Ing nesu lan padu kanggo dhuwit lan kekuwatan,
        "Kamulyan kanggo Ukraina" - trompet nang endi wae,
        Kanggo ilang kabeh ...
      3. Lenochka
        +2
        April 23 2014
        Ana informasi saka 2012. mbebasake manawa perusahaan Lukoil, bebarengan karo sawetara perusahaan manca, lagi nyiapake kanggo ngembangake subsoil Siberia kanthi nggunakake teknologi shale.
      4. 0
        April 24 2014
        NDELENG RUSIA NANDENG MATAMU lagi dirudopekso siji-siji .. (ora butuh Ukraina .. nyatane ..? lagi apa ..


        Dheweke seneng karo cara iki, lan iki dudu kekerasan maneh, nanging BDSM, yen singkatan ditulis kanthi bener.
    37. sregep
      +1
      April 23 2014
      Dhuwite ngendi Zin??? Perusahaan kabeh ing Ukraina amarga dhuwit iki saka kuburan!
    38. Lenochka
      +2
      April 23 2014
      Minangka adoh aku ngelingi, sampah radioaktif padha digawa menyang Siberia, utamané ing wilayah Krasnoyarsk ing 90s - awal 2000s. Kahanan saiki aku ora ngerti.
    39. +1
      April 23 2014
      Ukraina alon-alon dadi zona pangecualian. Sampeyan katon kanggo nyekel lan kabeh karakter saka game "Stalker" kanggo numpuk. Lan padha bakal miwiti entuk dhuwit dening nelusuri artefak.
      1. +1
        April 23 2014
        Damn, misale jek sing kabeh dregs ing Ukraina iki digawe kanggo Panggenan game iki .. Apa iki jenis New marketing? Aku mesthi bakal nginstal game iki kanggo aku saiki ....
    40. +1
      April 23 2014
      Amerika nandur tambang nuklir sing ditundha ing sangisore wates kita kanthi ijin junta Yaytseturchinov.
    41. Korablev
      -5
      April 23 2014
      Quote: wong sopan
      Donya ora peduli karo Ukrainia. Nalika sampeyan bakal ngerti, para sedulur Slavs sing ditresnani, yen dheweke pengin ngowahi sampeyan dadi tong sampah. Gusti Allah ngalang-alangi sing iki ora kelakon.

      Rusia wis dadi tong sampah kanggo sampah nuklir manca kanthi saran saka wakil deputi sing wis suwe. Saiki giliran "Vilna Ukraina". Nyatane, aneh yen iki ora kedadeyan luwih awal.
      1. 0
        April 23 2014
        Nuding driji ing ngendi sampeyan ndeleng ember slop kanggo sampah nuklir ing Rusia. Iku ember ing nglelebke Panjenengan, wadhah ing ngleboke utawa ing dalan lan mil lan setengah saka kutha mbucal ukuran kutha dhewe. Deleng iki luwih apik, nanging sampeyan ora ngerti apa-apa.
      2. Komentar wis dibusak.
    42. + 12
      April 23 2014
      Dhuwite ngendi Zin??? Perusahaan kabeh ing Ukraina amarga dhuwit iki saka kuburan!
    43. +2
      April 23 2014
      Amerika bakal nulungi. Bukak cangkeme luwih amba!
    44. Pangeran
      +1
      April 23 2014
      Lan mesthi bakal nggawe tetenger, ing kasus kasebut bisa ngrusak utawa meres, iki ana ing gaya DEMOKRASI. Ora ana kapercayan marang dheweke.
    45. +1
      April 23 2014
      Umumé, padha kanca karo Eggheads sirah!
      Iku wektu kanggo nggawa wong-wong mau menyang kaadilan.
    46. +1
      April 23 2014
      Amerika bakal mbantu Ukraina kanggo mujudake gagasan "apik" iki. Chernobyl pungkasane bakal dikubur ing sangisore lapisan telek nuklir saka kabeh wilayah Kulon.
    47. +1
      April 23 2014
      Nganti Desember 2017, luwih saka siji pamaréntahan bakal diganti ing Ukraina. Dadi ora kasunyatan manawa Bahan Bakar Nuklir Kimia Pusat bakal dioperasikake utawa dibangun.
    48. Korablev
      0
      April 23 2014
      Kutipan saka Lunic
      Nganti Desember 2017, luwih saka siji pamaréntahan bakal diganti ing Ukraina. Dadi ora kasunyatan manawa Bahan Bakar Nuklir Kimia Pusat bakal dioperasikake utawa dibangun.

      Dheweke bakal mbangun ... yen "proses wis diwiwiti." Banjur, minangka Resor pungkasan, padha bakal mbayar wong sing perlu, lan padha bakal mbangun kabeh lan sijine menyang operasi.
    49. +2
      April 23 2014
      Aku ndeleng mung rong pilihan. Salah siji sing duwe junta iku bodho lengkap, utawa ana bab sing kita kabeh ora ngerti. Ing kasus kapindho ora ana informasi kanggo refleksi, lan ing pisanan aku ora percaya. Cetha yen sadurunge ngatur konstruksi jangka panjang kasebut, perlu ngilangi masalah wilayah Kidul-Wétan. Yen ora, negara mung ora bakal urip kanggo ndeleng completion saka construction. Salah siji Rusia bakal mbuwang junta, utawa sethitik mengko, Maydanuts dhewe, nalika South-East kapisah mandheg dipakani.
      1. +1
        April 23 2014
        Kutipan saka Walk
        Salah siji sing duwe junta iku bodho lengkap, utawa ana bab sing kita kabeh ora ngerti

        Padha ora! Padha s.v.o.l.o.h.i!!! Kita yakin manawa dheweke bakal duwe wektu kanggo pindhah menyang sisih kulon, njupuk dhuwit sing dicolong. Banjur padha mati! Ya, lan gawe trik ing Rusia! kepiye carane banyu lemah lan banyu liyane nyebar ...
      2. +1
        April 23 2014
        Dhuwit sing nandur modal kudu dibayar. Nah, Ukraina lan Ukraina saiki mung dadi sumber daya sing kudu dikuasai kanthi cepet nganti warga lokal sadar.
    50. +1
      April 23 2014
      Kutipan: Alexey11
      Amerika, kaya biasane, bakal mbangun sawetara pakunjaran ing kana. am utawa bio-lab.

      Dadi dheweke wis ora mbangun penjara, nanging kamp konsentrasi. Mung wingi ana laporan dening Arkady Mamontov. http://politland.ru/bez-rubriki/specialnyjj-korrespondent-arkadijj-m.html
    51. +1
      April 23 2014
      Inggih, kene kita, Nanging! Lho, apa ora padha bodho?! wong bodho
    52. Kelevra
      +1
      April 23 2014
      Banjur ternyata Amerika bakal mbangun fasilitas iki kanggo bahan bakar nuklir sing dibuwang!
    53. 0
      April 23 2014
      Kutipan saka clidon
      Obrolan babagan pambangunan fasilitas panyimpenan kanggo sampah saka stasiun Ukrainia lan manca. Apa sampah Eropa?

      Dheweke nulis akeh ing pager, nanging sing disimpen ing mburi dudu sing ditulis.
      1. 0
        April 23 2014
        Inggih, nalika padha miwiti nyimpen, banjur kita kudu ngomong, yen padha uga ngomong akeh bab atom kita.
        1. 0
          April 24 2014
          Ya, nalika miwiti mbangun kuburan ing jejere omah sampeyan, apa sampeyan uga bakal ngenteni dheweke "miwiti nyimpen"?
          1. 0
            April 24 2014
            Kanggo kula (sanajan ing kasus iki, aku ora bisa manggon ing zona pengecualian Chernobyl) umume ora ketompo apa jenis sampah sing ana - domestik utawa impor, kajaba mesthine mbayar.
            Nanging, para panguwasa ora bakal takon apa-apa, lan yen dheweke takon, dheweke bakal nglirwakake aku.
            Miturut cara, banjur, logis, kita kudu seneng - karya ora bakal teka kanggo kita. Pancen kita ora bakal entuk dhuwit.
    54. Valentine77 64
      +2
      April 23 2014
      Punika tambahan kanggo lengkap dEbilism:
      "Ketua Komisi Investigasi Sementara Verkhovna Rada, Gennady, ujar manawa dheweke bakal njaluk Kantor Jaksa Agung Ukraina kanggo nggolongake tumindak pasukan keamanan sajrone pambubaran Euromaidan ing Kiev tanggal 30 Nopember minangka" nggawe kelompok kriminal terorganisir." (karo)
      Piye perasaanmu?
    55. +1
      April 23 2014
      Quote: wong sopan
      Donya ora peduli karo Ukrainia. Nalika sampeyan bakal ngerti, para sedulur Slavs sing ditresnani, yen dheweke pengin ngowahi sampeyan dadi tong sampah. Gusti Allah ngalang-alangi sing iki ora kelakon.

      Aku pengin iki bakal kelakon cepet. Mung banjur bakal teka. opo
    56. 0
      April 23 2014
      Kita mlumpat.
    57. 0
      April 23 2014
      Ukraina! tangi! Amerika pengin jancok sampeyan saka mburi lan saka ngarep!
    58. 0
      April 23 2014
      Kapethik saka: sem-yak
      Krematorium gas bisa digunakake, nanging ora duwe dhuwit!

      Ing India lan Nepal, kayu bakar digunakake kanggo tujuan kasebut.
    59. retur
      0
      April 23 2014
      Yen ana panyimpenan normal, kabeh bakal apik.
      1. +1
        April 23 2014
        Panyimpenan normal? iya ta? Apa sampeyan mikir yen Yankees prihatin banget babagan ekologi Ukraina, Rusia lan Belarus? Lan padha bener pumping munggah dhuwit kanggo super-panyimpenan? Aku duwe sawetara "rada" mamang babagan iki.
        1. retur
          0
          April 23 2014
          Aku dhewe ora ngerti apa jenis sampah sing bakal dikubur, tingkat menengah utawa tingkat dhuwur. Nanging aku ngerti manawa dheweke ora bakal gampang dibuwang ing lemah, lan Rosatom bakal dilaporake.
    60. Komentar wis dibusak.
    61. +1
      April 23 2014
      Pambangunan repositori kanggo limbah pembangkit listrik tenaga nuklir ing wilayah Chernobyl bakal nyebabake akibat sing sedhih banget. Saiki "junta" ing Kyiv bisa ngliwati garis sing bakal nyebabake bencana lingkungan global ora mung ing Ukraina, nanging uga ing wilayah Rusia Tengah, Belarus lan Eropa. Sayange, ora ana piwulang sing disinaoni saka tragedi 1986. Kajaba iku, kabeh fasilitas energi nuklir ing tlatah Ukraina nuduhke bebaya ageng, safety kang "panguwasa" ora bisa njamin bener. Iku medeni kanggo nyadari yen kanggo 30 lembar perak, nasibe mayuta-yuta wong dadi taruhan.....
    62. 0
      April 23 2014
      Lan sapa sing bakal nonton dheweke ing kana?
      Sampeyan kudu duwe kahanan sing stabil ing negara - banjur nyiyapake fasilitas panyimpenan.
    63. +1
      April 23 2014
      Nanging pamrentah Ukraina ora pengin ngatur Chernobyl ing Amerika. Lan sampeyan ora perlu ngundang.
    64. 0
      April 23 2014
      AS bakal nggawe Ukraina minangka fasilitas panyimpenan kanggo bahan bakar nuklir.
      Tymoshenko pengin senjata atom nampa fasilitas panyimpenan pusat kanggo mbuwang sampah nuklir. am
    65. 0
      April 23 2014
      Ukraina, ing mata "panguwasa" anyar lan pelanggan Amerika, minangka mbucal sampah gedhe.
    66. 0
      April 23 2014
      Maidan minangka mbucal sampah ing saben pangertene tembung, iki gegayutan karo kebersihan lan wong-wong sing nindakake kekacauan iki. Dadi apa sing dikarepake - Ukraina minangka pinggiran Uni Eropa, ing endi wae sampeyan kudu nggawe mbucal sampah wassat
    67. 0
      April 23 2014
      Iki minangka kekuwatan saka cookie Maidan - padha mangan lan dadi bodho, misale jek Ukraina dhewe kepengin banget babagan Eropa ing omah nganti siap adol kepentingan rakyat lan dadi mbucal radioaktif pan-Eropa.
    68. 0
      April 23 2014
      Kutipan saka Validator
      Limbah radioaktif dikubur ing cedhak Kyiv, lan Crimea njupuk kesempatan lan saiki ngombe sampanye (seri kolektor kanggo ngurmati reunifikasi).

      Sial, aku bakal tuku sawetara botol kanggo ngelingi acara kasebut ...
    69. 0
      April 23 2014
      Ora ana proyek junta sing kudu ditindakake. Kabeh sing ditindakake dening Amerika Serikat lan ngrugekake Rusia. Ing prakara iki, ana kesempatan kanggo muter ing fobia saka Gay Eropah lan alon mudhun perusahaan iki ora apik.
    70. Komentar wis dibusak.
    71. Korablev
      0
      April 23 2014
      Saiki dheweke bakal nggawa racun menyang Ukraina. sampah. Sepira enggal bakal teka ing sirah wong kanggo nyebarake "kotoran" iki ing tlatah wilayah Rusia sing wewatesan karo Ukraina? Kanggo mbales "moskal sialan" ...
    72. yur
      yur
      0
      April 23 2014
      Aku ora tau mangu-mangu "jenius" saka panguwasa Ukraina saiki. Pitakonku beda. Yagene dheweke menehi akeh downvotes kanggo artikel kasebut? Kanggo informasi? Nyuwun
    73. everest2014
      0
      April 23 2014
      Stalker, wiwitan wis digawe nglirik
    74. 0
      April 23 2014
      Ya, saiki sampeyan bisa mlumpat kanthi papat sikil kaya ... lan Maidan bakal macem-macem - mutan ...
      We kudu nyebar iki - supaya mripatmu ndeleng kok padha diwenehi 200 UAH saben ... revolusi saka oligarki ...
      Aku wedi yen sawetara wong bakal mikir maneh "propaganda Putin" ... yen ora, Putin dhewe ngubur ...
      nanging umume perkara kasebut minangka bencana. Bisa dingerteni yen Ukraina lan Uni Eropa lan AS kudu disalahake, nanging ora lucu maneh nyalahake kabeh wong ing wilayah kasebut ... ora lucu maneh.
    75. +2
      April 24 2014
      "... pambangunan fasilitas panyimpenan bahan bakar nuklir kita dhewe bakal bisa mbuwang bahan bakar iki tanpa partisipasi Rusia ..."
      Nanging, wong-wong mau ujar manawa sadurunge STOR, SNF kudu DIBUANG! Sing ngerti bakal ngerti. Kalebu apik luck ... Nderek conto Fukushima, saka kahanan sing ora worth a peduli (Aku exaggerating dicokot), Japs kasil kanggo kacilakan nuklir dening nolak bantuan saka Rusia. Kita duwe macem-macem pendekatan kanggo njamin keamanan nuklir, kita luwih angel!
      1. 0
        April 24 2014
        Ora bener. SNF bisa disimpen tanpa pembuangan. Apa sing ditindakake ing Rusia lan, umume, ing pirang-pirang papan (umpamane, ing AS).
    76. 0
      April 24 2014
      Ora suwe aku maca ing Internet yen ana sepur karo sampah nuklir ing tapel wates karo Ukraina ing Polandia. Lan kudeta ing Ukraina ditindakake kanggo ngubur sampah ing Chernobyl. Yulia lan Yarosh duwe persetujuan babagan iki. Sashko Bily digawa mlebu kanggo njamin keamanan sepur iki. Nanging Sashko, kroso sing iku pemilik saka rahasia kang bisa blackmail atasan, supaya piyambak pindhah lan wiwit nuntut akèh iku. Mulané banjur dicopot. Saiki Barat kesel ngenteni, lan Polandia jelas protes, mula dheweke mutusake kanggo ngubur kabeh. Ketoke dheweke rumangsa yen pamrentahan iki ora bakal suwe.
      1. 0
        April 24 2014
        Iki luwih kaya plot kanggo novel detektif, kanthi latar mburi perang informasi sing mekar. )

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"