Pasukan khusus Rusia dilatih saka bocah-bocah sekolah ing Stavropol

23
Pasukan khusus Rusia dilatih saka bocah-bocah sekolah ing Stavropol


Sekolah kadet sing jenenge Jendral Yermolov ing Stavropol nyiapake kanggo nganakake perjalanan lapangan tahunan lan perayaan kelulusan. Guru sekolah mbentuk macem-macem kapribaden saka siswa sing bisa mujudake potensial kreatif ing kahanan sosial-ekonomi dinamis, pembela nyata saka tanah air.

Sekolah kasebut ngidini para siswa melu lelungan lapangan, sajrone nginep ing kemah, ningkatake kabugaran fisik lan latihan kanthi gaman. Iki minangka acara sing padha, ing ngendi para kadet melu ing pertengahan April, sing maca bisa ndeleng ing foto laporan kasebut.
Gelar kehormatan sekolah kadet dijenengi miturut Jenderal A.P. Gimnasium Yermolov ditampa ing 2002.



Sistem pendidikan modern ing sekolah kadet ngidini sampeyan nemtokake profil sekolah. Sekolah kasebut ngatur karya penerbangan lan gabungan departemen senjata. Wiwit saka kelas 9, siswa jurusan penerbangan ngalami latihan parasut khusus lan nggawe lompatan parasut. Siswa kanthi minat khusus penerbangan, ngidini sampeyan nggawe penerbangan mandiri ing pesawat.



"Tujuan utama tim sekolah kadet yaiku nggawe kahanan kanggo pangembangan sing paling lengkap lan implementasi praktis saka bakat bocah-bocah wadon lan bocah-bocah saiki, pembentukan gagasan patriotisme lan tanggung jawab kanggo nasibe dhewe lan nasibe Tanah Air ing antarane wong-wong mau. mudha. Kita pitados bilih karya kita punika njamin yen masa depan kutha lan Rusia ana ing tangan apik, lan lulusan kita, kaya ora ana wong liya, bakal nindakake akeh kanggo ngreksa lan nambah tradhisi kamulyane lan buruh diadegaké dening generasi lawas, nuduhake. partisipasi maksimum ing iki. Anak-anak kita minangka pangarep-arep kanggo sesuk sing cerah," ujare Alexei Khitrov, direktur sekolah kasebut.


Para kadet lagi ngresiki kamare.



Galeri foto
























































Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    April 24 2014
    Aku duwe pacar loro lan sanga lan aku wis mikir babagan sing padha karo dheweke - jujur ​​aku wedi karo lingkungan (pengaruhe kanggo wong lanang) - Aku pengin nggedhekake dheweke dadi manungsa.
    1. wadimus
      + 17
      April 24 2014
      Lan pinten bocah-bocah yatim piatu ngimpi sekolah kasebut? Tinimbang ninggalake nasibe....
      1. Rasul
        +5
        April 24 2014
        Aku ngimpi yen sekolahku bakal sinau ing sekolah sing padha !!!Lan bakal ana akeh sekolah sing kaya ngono, tinimbang pondokan lan panti asuhan !!!
  2. + 18
    April 24 2014
    Sekolah kasebut ngidini para siswa melu lelungan ing lapangan, ing ngendi dheweke nginep ing kemah, nambah kabugaran fisik lan olahraga nganggo senjata. Iki minangka acara sing padha, ing ngendi para kadet melu ing pertengahan April, sing maca bisa ndeleng ing foto laporan kasebut.
    Iku apik, mung lawas sing wis lali, nanging sayang
    nambah kabugaran jasmani
    Ayo dadi elinga TRP ngendi lemparan granat
    Lan apa NVP ing biasa, lan ora sekolah kadet? AK disinaoni dening kabeh wong, mula ora mung dheweke.Kawruh babagan VPKhR (alat pengintai kimia militer), radiometer DP-5A, lan mlaku kanthi azimuth dijupuk saka sekolah.
    acara kang kadet melu ing agêng-April
    Lan biaya ing 10 cl. padha ing sekolah militèr ing pungkasan April padha ora njupuk bocah-bocah wadon lan tinimbang lambang ana propaganda visual
    IKI SMA BIASA!
    Lan 30 taun kepungkur, banjur ing sekolah, tinimbang NVP, dheweke wiwit nganakake pelajaran toleransi, lsp.
    Wis wayahe Kementerian Pendidikan dadi luwih wicaksana, mbuwang omong kosong iki lan ngajari wong, lan dudu manajer sing efektif.
    1. 225 teh
      +3
      April 24 2014
      Quote: Denis
      Wis wayahe Kementerian Pendidikan dadi luwih wicaksana, mbuwang omong kosong iki lan ngajari wong, lan dudu manajer sing efektif.


      Fursenki Livanovs lan liya-liyane mung bakal ngrampungake pendhidhikan kanthi kawruh kaya Ujian Negara Bersatu.
    2. +6
      April 24 2014
      Quote: Denis
      Wis wayahe Depdiknas kudu wicaksana

      Sugeng sonten! Ing kene pitakonan ora ana ing Kementerian Pendidikan, nanging ing kabijakan nasional. Anggere program TV gaya Barat ora dilarang, anggere ideologi "saben wong kanggo awake dhewe lan kanggo awake dhewe" dipromosekake ing bioskop lan ing urip, nganti saiki bakal terus. Mungkasi mbayar jesters (aktor lan penyanyi, pemain bal-balan) Fees kaya raja, matesi manaCher ing gaji, lan hucksters ing bathi, lan wong bakal rauh ngerti sing padha kudu bisa, ora nyolong. Banjur bakal bisa ngomong babagan owah-owahan kesadaran, ing hubungane karo wong lan Tanah Air. Lan liwat wektu, 50 buku sajarah bakal ilang, kang saben penulis bakal defend versi acara.
    3. 0
      April 26 2014
      Aku isih kelingan orienteering.
  3. +9
    April 24 2014
    Mungkin gambar sing apik. Nanging mripatmu, seneng banget hi Luwih kaya iki. Aku kelingan aku ing klub militer-patriotik, saka kelas 5 nganti 9. Iku dina sing apik. Nalika dheweke lunga ngladeni, dheweke wis ngerti carane njupuk, mlayu, Maret lan liya-liyane.
  4. + 11
    April 24 2014
    Perlu ngenalake pendidikan militer-patriotik ing kurikulum sekolah wajib.Wong patriotisme diwiwiti saka bocah-bocah.
  5. hon
    -3
    April 24 2014
    Jaringan kasebut nduweni rekaman latihan remaja Chechen. Ing kono ana latihan para pejuang, kanthi bimbingan pasukan khusus sing aktif.
    1. +9
      April 24 2014
      Ing kene, tugas utama yaiku kanggo nuwuhake rasa tresna marang tanah air ing bocah-bocah, lan ora ngunggahake asu perang .......
    2. Alexander.B
      +1
      April 24 2014
      Sampeyan perlu kanggo nggawe sekolah kuwi kanggo bocah enom Russian. Yen ora, jam ora malah, karyawan mangsa Terek bakal pengin liyane lan bakal nuduhake "hak" kanggo Wilayah Stavropol.
  6. Zelen
    +3
    April 24 2014
    Bakal ana luwih akeh sekolah kaya ngono.
  7. +5
    April 24 2014
    Sekolah Kadet Stavropol dijenengi miturut Jenderal Yermolov minangka organisasi sing serius banget kanthi latihan militer profesional sing apik banget. Pawulangan latihan fisik sing dikuatake, lelungan lapangan (lan perwira pasukan khusus saiki sing tanggung jawab), sinau wajib budaya Ortodoks, tanpa dipikirake warga negara. Pendidikan patriotik sing serius. Aku ana ing sasi Februari, dheweke njaluk aku ngatur pameran model peralatan militer kanggo Defender of the Fatherland Day, dheweke ngajak aku ngubengi sekolah, nuduhake aku, marang aku. "Asu perang" ora thukul ana, lan katresnan kanggo Motherland wis instilled banget profesional!
  8. +2
    April 24 2014
    informasi gedhe. Prakara sing perlu lan pas wektune. Ing pikirane wong lanang temenan bakal ana bubur sing ora toleran
  9. Alexander.B
    0
    April 24 2014
    Kutipan: Evgeniy-111
    sinau wajib budaya Ortodoks preduli saka warga negara

    Yen ora bertentangan karo hak konstitusional, mula bisa ditampa.
    1. +2
      April 25 2014
      iki wektu angel kanggo kula ... nanging sinau ora ateges nampa iman Ortodoks, ta?
  10. +1
    April 24 2014
    tawaran apik. Iku luwih apik tinimbang lungguh ing game shooting ngarep.
  11. +2
    April 24 2014
    Dina iki aku maca laporan babagan sekolah iki ing koran Jerman. Kanthi foto sing padha ... Ana sing negatif))) Wong-wong mau ngomong yen dheweke moyoki bocah-bocah ... dheweke meksa mlayu. Apa medeni uga kudu menehi pakurmatan lan ngangkat senjata (DICOOLING saka ANAK MISKIN) ... uga, ing urat sing padha ... wartawan utamane "seneng" gambar ing ngendi bocah "miskin" kudu ngangkat wong diwasa ing dheweke. bali lan ngambung salib (apa medeni, dheweke uga dipeksa percaya marang Gusti Allah) ...
    Apa sing bisa dakkandhakake)) Aku duwe cah wadon. Aku ora bakal menehi ana, ing mratelakake panemume iku ora Panggonan ana. Sanajan aku rutin mlaku-mlaku karo dheweke lan njupuk dheweke mancing ... Nanging bocah kasebut kudu tuwuh lan tuwuh))
  12. amba kurang
    +3
    April 24 2014
    sistem pendidikan sing paling bener, sayang banget yen ana sawetara sekolah sing kaya ngono ... prajurit
  13. +2
    April 24 2014
    Ya, pirang-pirang wong militèr sing wicaksana pensiun saben taun, mula dheweke bakal kepincut kerja bareng karo bocah-bocah lan menehi pengalaman! Banjur padha lungguh ing perusahaan keamanan swasta lungguh celonone, nanging isih wong cukup sehat. Aku mikir negara kudu luwih aktif melu pendidikan pemuda Rusia. Ana segara personel, mung ngatur lan mbayar wong (maksudku pensiunan) lan ing 10 taun bakal bisa ngomong babagan tentara serius lan profesional lan ora perlu nyopir wong akeh karo petugas polisi distrik. menyang registrasi militèr lan kantor enlistment!
  14. +1
    April 24 2014
    Sayange aku mabur liwat iki minangka bocah. Aku ngerti kabeh, bocah-bocah iku anak, nanging mesin otomatis ngadeg piyambak ing amben nyengsarakke mripat, iku ora kanggo instill sikap kuwi kanggo senjata, malah yen latihan. Sampeyan bisa milih wangun sing padha, sanajan ora "reeds", "kink", lan liya-liyane, malah "flora" sing prasaja. Iki ora dadi penting, utawa Mungkin aku ora ngerti apa-apa ing metodologi pendidikan, nanging iki mratelakake panemume profesional. prajurit
    1. +1
      April 24 2014
      Ya, aja padha sumelang, sampeyan dadi, iku wartawan foto. Dheweke butuh pigura. Carane akeh desas-desus sing ana ing Stavropol: padha ngomong bakal menehi jeneng Kadyrov, mung bakal mulang wong Chechen, lan liya-liyane. Nanging nyatane angel banget mlebu ing kana, sampeyan kudu ngerti basa manca kanggo papat utawa lima taun sinau. Minangka kanggo asu perang, ana wong sing nulis ing kene, dheweke ujar yen masak ing Chechnya ... Dadi, ing kene kita nglatih lan EDUCATE Petugas mangsa, lan dudu daging kanggo perusahaan keamanan pribadi. Yo ngono iku :)
  15. +1
    April 24 2014
    Aku meri putih meri. Dheweke pancen ngajari wong-wong ing kana. Lan foto ing ngendi salib dicium umume ngluwihi pujian.
  16. +1
    April 25 2014
    Prajurit manungsa sing sejati kudu dilatih saka umur sing luwih awal. Latihan paling lengkap ing tingkat pemahaman game. Menapa malih, prajurit modern lan prajurit masa depan praktis minangka prajurit-ilmuwan. Nduweni analisis lengkap babagan kahanan operasional sing ganti kanthi cepet lan kemampuan kanggo ngetrapake metode lan metode kanthi cekap kanggo nggayuh tujuan kasebut, iki bakal mbedakake pejuang sing kuwat lan cerdas, lan sing paling penting, pejuang sing cukup. Tanpa potensi kasebut, ora ana masa depan kanggo negara apa wae. Perjuangan kompetitif kanggo slamet tuwuh kanthi cepet.
  17. Serg93
    +1
    30 May 2014
    Mantap!!! Luwih akeh sekolah kaya ngono!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"