Cabang kapindho pejuang abot Amerika wis muncul ing World of Warplanes

21
Artikel diselehake ing hak kerjasama informasi



Nganyari 1.3 nambahake kendaraan anyar ing game kasebut

23 April 2014 — Wargaming seneng ngumumake rilis Update 1.3 kanggo game aksi MMO udhara World of Warplanes.

Penggemar teknologi Amerika nampa enem pesawat anyar, mbentuk cabang alternatif pejuang abot AS. Antarane barang anyar saka 1.3 yaiku "Amerika" sing misuwur kayata Grumman F7F Tigercat, Lockheed XF-90 lan McDonnell F2H Banshee, Pancake Peluang-Vought XF5U eksperimental, uga Lockheed P-38F Lightning lan Lockheed P-38J Lightning.

Saliyane isi anyar, 1.3 ngenalaken deteksi otomatis setelan grafis lan sistem apik kanggo ngrekam muter maneh.



###

Babagan World of Warplanes

World of Warplanes minangka game aksi MMO sing darmabakti kanggo jaman perang emas penerbangan lan ngidini para pemain melu perang sing terus-terusan kanggo supremasi udara. Game kalebu mesin perang saka sawetara wektu tombol ing crita construction pesawat - saka biplanes saka 30s kanggo jet pejuang saka Perang Korea, kang dadi progenitors saka aviation militer modern.

Gabung karo Angkatan Udara armada: www.worldofwarplanes.ru

Babagan Wargaming

Wargaming minangka salah sawijining penerbit lan pangembang paling gedhe ing donya ing pasar MMO free-to-play. Perusahaan iki didegaké ing taun 1998 lan ing wektu iki wis bisa ngembangake lan ngeculake luwih saka 15 proyek. Wargaming saiki nggarap seri militer game MMO sing darmabakti kanggo tank, perang udara lan segara ing pertengahan abad kaping-XNUMX: World of Tanks, World of Warplanes lan World of Warships. Telu proyek kasebut bakal dadi bagean saka siji jagad MMO Wargaming.net (www.wargaming.net), nggabungake jutaan pemain dadi komunitas wargamer global.

Rincian liyane ing situs web: www.wargaming.com
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      April 24 2014
      Ayo wong Amerika njupuk nyawane sanajan ing dolanan, yen ora ana sing metu ing urip nyata. )))
      1. +2
        April 24 2014
        Belarusians nggawe game
    2. dmitrij.blyuz
      +1
      April 24 2014
      Ora ala! Plus, mesthi! Aku ora thrash dhewe, nanging anak-anakku dipotong, nganti squeal. Saiki padha bakal nyoba iki uga!
      1. +3
        April 24 2014
        Kutipan saka: dmitrij.blyuz
        Ora ala! Plus, mesthi! Aku ora thrash dhewe, nanging anak-anakku dipotong, nganti squeal. Saiki padha bakal nyoba iki uga!

        Unduh War Thunder!
      2. Hedgehog
        +1
        April 24 2014
        Game Perang Thunder uga babagan pesawat nanging luwih menarik lan luwih apik!!
    3. +1
      April 24 2014
      Aku ora ngerti karakteristik penerbangan lan taktik, nanging dheweke katon kaya aneh, kaya kasur sing nutupi awake dhewe, ora ana estetika, crita medeni saka komik ...
      1. +2
        April 24 2014
        Ayo kula ngelingake sampeyan: Aerocobra, Pokryshkin.
    4. 0
      April 24 2014
      Game kasebut digawe ing Kiev. Mung ana tank ing Minsk.
      Umumé, iki ngomong kabeh.
      Nganyari paling anyar mung ala, sing pengin bisa maca forum kasebut.
      1. dmitrij.blyuz
        +2
        April 24 2014
        Link? Bukti?
      2. +1
        April 24 2014
        Lan nalika cabang pangembangan Ukraina bakal katon? wassat
      3. +2
        April 24 2014
        Pancen, Persha Studia (Ukraina), sampeyan bisa miwiti kanthi prema, ana piranti sing cocog:
    5. dmitrij.blyuz
      0
      April 24 2014
      Aku ora ngerti ciri terbang lan taktike, nanging katon elek, kaya kasur nutupi awake dhewe, ora ana estetika, crita horor saka komik ... Duc mung dolanan, nyatane, ora kanggo aku nerangake babagan sampeyan. propaganda, karo avatar sampeyan! hiCountryman - Halo!
    6. 0
      April 24 2014
      ing test, kabeh bangsa kajaba Jepang tekan lvl 10, supaya bajingan iki (((ing pisanan padha ngganti kabeh kontrol karo patch, lan banjur njupuk kabeh mobil saka hangar lan menehi biplanes (((!
      1. dmitrij.blyuz
        +1
        April 24 2014
        Seryoga! Kaya sing direncanakake! Tuku pemotong sekrup lan kabeh ana ing bunch! wassat Biplane sing apik yaiku kacepetan lan siluman ing radar. Perang!
      2. IGS
        0
        April 24 2014
        Aku mbukak kabeh ing test)) Aku mabur ing luwih saka setahun, aku ana ing ndhuwur 100 ... Aku nesu nalika favorit 410 Cut lan cabang saka Inggris dikenalaké. Umumé, karo saben nganyari banjur aku wis digunakake kanggo kabeh anew, utamané nalika tekstur padha rampung anyar lan kontrol diganti. Lan sadurunge release ing November, pisanan komputer game ditutupi, banjur ora ana wektu kanggo game, dadi wiwit iku aku ora mlebu, utawa luwih aku pindhah kanggo ngganti sandi nganggo huruf, ana sawetara jenis. tumindak. Sampeyan kudu mlebu piye wae. Aku ora pengin kabeh gumantung ing sumbangan, kaya ing game liyane sing padha. game online pisanan) lan mbokmenawa pungkasan. Aku seneng, aku njupuk kanthi apik))
    7. +5
      April 24 2014
      Kita kabeh ngelingi kertu pos ...
      Tank, pesawat lan armada .... Where is armada ing game?
      Menehi FLEET! F-L-O-O-T..... F-L-O-O-O-T....

      Banjur cabang game iki isih ana ing sawetara jinis bayi ...

      1


      2


      3


      4


      5


      6


      7

      1. +1
        April 24 2014
        Ana uga prau. Saiki ana tes tertutup.
        http://worldofwarships.ru/
    8. dmitrij.blyuz
      +2
      April 24 2014
      Inggih, Vadim! hiAku elinga riko pisanan kanggo situs lan komentar sampeyan. ombenan Plus kanggo sampeyan kanggo tetep! Lan kita bakal pour kanggo armada, sanajan ing game. Sing utama kanggo kita! hi
    9. +3
      April 24 2014
      Eh.. ono sing gawe geger perang?
      1. +2
        April 24 2014
        Kutipan saka mrDimkaP
        Eh.. ono sing gawe geger perang?

        Sing mesthi ya Kajaba iku, nganyari 1.39 uga dirilis bubar. Lan tank janji bakal luwih adhem tinimbang ing World of tank.
    10. 0
      April 24 2014
      ora ngerti. Sawise IL 2, aku ora seneng karo simulator penerbangan. Manajemen iku primitif. Model ora cocog karo prototipe nyata. Paling ora download kita. hi
      1. IGS
        +2
        April 24 2014
        Inggih, yen sampeyan nggawe urutane critane game lan kontrol kaya ing IL-2, iku bakal soko. Sampeyan mabur sajrone jam menyang medan perang lan langsung tembak, utamane yen ana ing saluran ngguyu
        1. Jin
          +1
          April 24 2014
          Kutipan saka igs
          Inggih, yen sampeyan nggawe urutane critane game lan kontrol kaya ing IL-2, iku bakal soko. Sampeyan mabur sajrone sejam menyang medan perang lan dheweke langsung nembak, utamane yen ngguyu ana ing saluran


          Aku melu! eseman Propeller pitch, flaps, ailerons-elevons, pitch-afterburner, mesin overheating, open-close oil cooler damper, spin, stall ... ngguyu Bakal nggawe dolanan sing nyenengake ngguyu ...
          1. IGS
            +2
            April 24 2014
            Ya, aku bungah amarga sawetara alasan ... sejam kanggo mabur ... kanggo mabur, sampeyan kudu mabur tanpa ngalih saka landasan pacu lan ora ngubur baling-baling ing lemah. ngguyu ya, lan tak bungah bab Strip ... iku isih bakal miwiti munggah wassat
            1. Jin
              +1
              April 24 2014
              Kutipan saka igs
              Ya, aku dadi bungah amarga sawetara alasan ... sejam kanggo mabur ... supaya bisa mabur, sampeyan kudu mabur tanpa ninggalake landasan pacu lan ora ngubur baling-baling ing lemah kanthi ngguyu lan aku bungah babagan landasan pacu .. .sampeyan isih kudu miwiti wassat


              Miturut cara! Piye wae aku pancen ora kejawab! ngguyu
    11. +2
      April 24 2014
      Tank iku normal kanggo wargaming, nanging dheweke mabur nganggo pesawat, 100 kaping luwih apik ing wartender, lan miturut CBT, tank bakal luwih menarik.
    12. Grimaldus
      0
      April 24 2014
      purun, dadi luwih estetis lan pinter, ana Perang Thunder, lan iku ora Ukrainia utawa Belarusian, nanging Russian, lan iku luwih apik saka pakaryan iki ing dhengkul saben 100
      1. IGS
        -1
        April 24 2014
        Lan luwih pinter tinimbang apa? Pinter ora dipotong kaya aku umur seket ing pesawat wassat Ing Perang Thunder, yen sampeyan nyumbang, sampeyan dadi pro, sanajan tangan sampeyan tuwuh saka sak panggonan. Aku ora ngerti carane iku saiki ing WoW, Mungkin iku padha, mesthi, nanging aku ora mikir iku kanggo ombone.
        1. Grimaldus
          0
          April 25 2014
          ora rampung lan ora muter ing arcade, supaya padha isin ekspresi bab donat
    13. mesem marang kowe
      +1
      April 24 2014
      Apa bakal VG. ora seneng, yen mung ora nangis ...
      Tinimbang b. rampung game. Tambelan bengkok lan janji kosong ...
    14. 0
      April 25 2014
      Yen bab Perang Dunia II, ora ana dolanan "Pahlawan lan Jendral" sing luwih apik, sanajan isih beta. Aku menehi saran kanggo penggemar.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"