Milisi rakyat muncul ing wilayah Ivano-Frankivsk

70
Milisi rakyat muncul ing wilayah Ivano-FrankivskMiturut pawarta kasebut INTERFAX.RU, ing tlatah wilayah Ivano-Frankivsk, organisasi umum "Militia Rakyat Carpathians" wiwit kerja. Bakal nglindhungi integritas wilayah lan kedaulatan negara, njamin ketertiban umum lan keamanan ing wilayah kasebut.

"Organisasi umum" Militia Rakyat Prykarpattya "wis digawe. Sesuai karo undang-undang saiki, piagam kasebut wis dikembangake, sing menehi kesempatan kanggo nggabungake kabeh warga wilayah kanthi sukarela kanggo nglindhungi integritas wilayah, kedaulatan Tanah Air kita lan njamin hukum lan ketertiban ing wilayah kasebut, ” ujare kepala Administrasi Negara Wilayah Ivano- Frankivsk Andrei Trotsenko.

Dheweke uga njaluk pimpinan panguwasa lokal kanggo nganakake rapat umum warga ing akhir April kanggo mbentuk struktur milisi rakyat ing pemukiman.

Miturut Trotsenko, milisi rakyat bakal nampa dhukungan finansial saka dana kepercayaan regional kanggo kabutuhan mobilisasi Dewan Daerah Ivano-Frankivsk.
  • vesti.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

70 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 42
    April 24 2014
    Inggih, yen padha mbela integritas ing tlatah wilayahe, banjur padha dadi milisi, lan yen padha njotosi irung menyang wong liya, banjur padha punishers.
    1. + 19
      April 24 2014
      Miturut Trotsenko, milisi rakyat bakal nampa dhukungan finansial
      Jeneng lan surname Trotsenko opo wis ana sing jenenge podho, nyopir blizzard nganti utek-utek dibuwang nganggo kapak es.
      1. +2
        April 24 2014
        polisi kotamadya, kanthi cara sing padha nglatih bocah-bocah sing, sawise sawetara taun latihan iki, diarani polisi politik - sing diarani "penjaga nasional"
        1. AVG
          + 10
          April 24 2014
          Miturut Trotsenko, milisi rakyat bakal nampa dhukungan finansial saka dana kepercayaan regional kanggo kabutuhan mobilisasi Dewan Daerah Ivano-Frankivsk.

          Sing paling awon yaiku wong-wong Kulon mung makarya kanggo awake dhewe, utamane melu mancing musiman lan, mesthine, tanpa mbayar pajak. Lan ngisi anggaran kabeh tingkat diwenehake dening perusahaan ing sisih kidul-wétan, ing ngendi wong urip luwih elek tinimbang ing sisih kulon. Lan saiki dheweke uga bakal dipoyoki amarga dhuwite dhewe. Nyuwun
      2. +1
        April 24 2014
        Ora mung Trotsenko, nanging Trotsky-Yahudi!
        1. 0
          April 24 2014
          Kutipan saka xbhxbr-777
          Ora mung Trotsenko, nanging Trotsky-Yahudi!

          Apa bedane yen tumindak padha?
          Lan sapa sing ngomong yen Trotsenko dudu jeneng sing digawe maneh kanthi cara anyar?
          Yen sampeyan pracaya Farion, anak ora bisa disebut Nikolai, mung Mikola
        2. +1
          April 24 2014
          Kutipan saka xbhxbr-777
          Mung ora Trotsenko, nanging Trotsky wong Yahudi!

          Dideleng saka tumindake, ora ana tatu.
      3. +5
        April 24 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Surname Trotsenko apa

        Ibune kanthi kasempatan ora Bronsteinko? ngguyu
      4. +2
        April 24 2014
        Inggih, umpamane sing diarani: Leiba Davidovich Banshtein lan dheweke asale saka wilayah Kirovograd ing Ukraina.
        1. +2
          April 24 2014
          Kutipan saka Tulip.
          Inggih, umpamane sing diarani: Leiba Davidovich Banshtein lan dheweke asale saka wilayah Kirovograd ing Ukraina.

          Banjur manawa - sederek!
        2. 0
          April 24 2014
          Kutipan saka Tulip.
          Inggih, umpamane sing diarani: Leiba Davidovich Banshtein lan dheweke asale saka wilayah Kirovograd ing Ukraina.

          Miturut pendapatku, kabeh padha - Bronstein ....
      5. +3
        April 24 2014
        .... Sayange, ing kasus iki, sampeyan ora bisa njaluk karo kapak es ..
    2. Validator
      + 34
      April 24 2014
      Lan ing Ivano-Frankivsk ana wong normal. Sampeyan ora bisa ninggalake wong-wong mau supaya ambruk dening banderlogs
      1. Validator
        + 13
        April 24 2014
        Senajan mung ing Ivano-Frankivsk ana memorial ageng lan museum kanggo Bandera. Sing bakal njupuk mudhun
        1. +1
          April 24 2014
          .... "Satu swarga" bakal enggal muncul ... Sayembara wis diumumake ...
          1. 0
            April 24 2014
            Damn, ora ana apa-apa kanggo Feed tentara, lan padha melu museum!
      2. RusKaz
        0
        April 24 2014
        babagan kutipan B. Khmelnitsky
        iku ngremenaken sing ing werna. Khmelnitsky urip Vitali Klitschko, miturut info ing Internet)))
    3. +5
      April 24 2014
      Saiki saka artikel kasebut ora jelas babagan kamanunggalan tanah air sing kita ucapake. Roofing felts bab kamardikan saka Carpathians, roofing felts babagan Ukraina? Lan saka ngendi asale angin? Nyuwun
      1. ASASHOKA
        +1
        April 24 2014
        Kutipan saka comprochikos
        Saiki saka artikel kasebut ora jelas babagan kamanunggalan tanah air sing kita ucapake. Roofing felts bab kamardikan saka Carpathians, roofing felts babagan Ukraina? Lan saka ngendi asale angin? Nyuwun

        Angin saka Kulon! Padha wedi marang bebendune wong lan wiwit nggawe punishers ing sauce disguised. Dheweke diarani ... milisi! Kita ngerti milisi sampeyan! Saka milisi kaping 41, Nazi nggawe dofiga: ing Latvia, Estonia, Lithuania, Georgia, Rusia, Ukraina, Belarus ...
      2. 0
        April 24 2014
        .... Saka kulon, i.e. saka Kiev ...
    4. 0
      April 24 2014
      Kutipan: digawe13
      Inggih, yen padha mbela integritas ing tlatah wilayahe, banjur padha dadi milisi, lan yen padha njotosi irung menyang wong liya, banjur padha punishers.


      Wektu bakal nuduhake! Ora suwe ditinggal !!
      1. +1
        April 24 2014
        Revolusi unik dumadi ing Ukraina, ing ngendi wong sugih ngrampok wong miskin, padha ngunggahake dhuwit kanggo revolusi liyane kanthi tangane dhewe, supaya para oligarki bakal kuwasa. Banjur oligarki sing padha iki maneh ngumpulake dhuwit saka pengemis kanggo tentara, supaya mengko tentara iki bisa diarahake menyang pengemis padha.
        Sajarah conto kuwi ora ngerti.
        Iki dialektika banget ...
    5. 0
      April 24 2014
      .... Lan bakal muncul ... Carane menehi ngombe ...
  2. +2
    April 24 2014
    Milisi rakyat muncul ing wilayah Ivano-Frankivsk

    Nah, iki tentara liyane.
    1. +8
      April 24 2014
      Ukraina wis slipping menyang abad tengahan. Saben kutha duwe tentara dhewe-dhewe.
      1. Dromac
        +3
        April 24 2014
        Iki diarani federalisasi ing Ukrainia ngguyu
        1. 0
          April 24 2014
          .... Iki diarani perang sipil bener ...
          1. 0
            April 24 2014
            Pancen bener. Nalika warga sing wis dadi kuwasa ilegal klumpukne pasukan kanggo nglawan pemberontak ing sisih wétan negara, iki, sanajan karo leladen lan babagan, bisa dianggep CTO. Iku misale jek dadi. ora ngerti.
            Nanging nalika pedunung negara dhewe dipérang dadi kanca lan mungsuh lan siap perang karo saben liyane, lan negara wis ora bisa kanggo pengaruhe, iki bilai.
      2. +2
        April 24 2014
        Ukraina wis slipping menyang abad tengahan. Saben kutha duwe tentara dhewe-dhewe.

        ... yen memori serves, banjur .... ing pungkasan 20s - awal 30s, SS lan SD uga wiwit ing Jerman karo jeneng saka rakyat lan partai milisi kanggo pangayoman lan pangayoman ... Kanthi milisi nasionalis kuwi.. ..uga karo batalyon DONBASS kawangun dening Yarosh....lan mangsa PUNISIVE TEAM OF FASCITs wiwit!
        Lan kanthi cara sing gampang - tugas kasebut yaiku kanggo legitimasi paling ora lan nggawe geng bersenjata PRAVOSEKOV sah! Saben uwong saiki bakal dicathet ana (saka kabeh wilayah), sing manut Yarosh lan ora pindhah menyang Pengawal Nasional ... lan padha bakal resik sadurunge Agreement Geneva saka 3 plus "enem amers!" lan bakal diijini duwe gaman!Lan, iki ... sing diarani milisi digawe ing administrasi daerah! Iki wis ... meh dadi struktur negara (nanging nyatane tentara pribadi YAROSH)! Lan iki dudu kilogram kismis kanggo sampeyan! Iki daya! Utamane sadurunge pemilihan presiden ...
      3. Komentar wis dibusak.
  3. nicollider
    +5
    April 24 2014
    Ukraina mlayu. kulon, Bandera, wilayah, Aku, bakal dibuwang malah sadurungé saka wétan.
  4. +5
    April 24 2014
    Divisi Ukraina entuk momentum ...
    1. +4
      April 24 2014
      Kutipan saka: svp67
      Divisi Ukraina entuk momentum ...

      Skenario Yugoslavia.
      Dibagi lan aturan. strategi Amer biasanipun. Primitif nanging efektif.
      Aku kaya pracaya yen kita duwe solusi kanggo pilihan iki.
  5. +1
    April 24 2014
    Iku menarik carane Junta bakal keno gelut ing 2 ngarep utawa bakal wara-wara uga teroris, ngiring dening operasi anti-teroris.
    1. ZSP
      +2
      April 24 2014
      Ya, misale jek kanthi dekrit saka Kiev, sawijining organisasi publik digawe, lan malah kanthi pendanaan, "milisi rakyat bakal nampa dhukungan finansial saka dana kepercayaan regional kanggo kabutuhan mobilisasi Dewan Wilayah Ivano-Frankivsk."
    2. 0
      April 24 2014
      .... Sampeyan koyone ora ngerti ... Iki wong Kulon - Ivano-Frankivsk ....
  6. +4
    April 24 2014
    Saiki saben "raja" cilik ing Ukraina ngatur unit militer dhewe. Akibaté, tinimbang pemilihan ing Mei, Ukraina bisa entuk perang sipil skala penuh.
    1. 0
      April 24 2014
      Dadi ora ana sing milih. Ing sembarang poke driji, iku bakal dadi swindler, pervert, utawa mung durjana lan maling. Nanging mesthine ora bakal ana kolom "nglawan kabeh" ing kertu suoro, lan wong bakal ngadhepi kasunyatan milih sing paling cilik saka kabeh ala. Lan sampeyan ora bisa pindhah menyang jajak pendapat, yen panguwasa bakal milih "sakepel sing kuwat"
  7. 0
    April 24 2014
    Sistem feodal dipulihake ...
    1. 0
      April 24 2014
      5 taun kepungkur padha nyoba kanggo ngedol asrama bebarengan karo nyewo ing Odessa (kabeh jeneng karo nomer passport dituduhake ing kontrak Advertisement), nyewo mbalela lan kontrak dibatalake dening pengadilan.
  8. 0
    April 24 2014
    Hmm, yen ora kanggo wektu saiki ing Ukraina, aku mesthi bakal takon - APA STRUKTUR NEGARA?
  9. +1
    April 24 2014
    Carane ora ngelingi film "Wedding in Malinovka". Warga lokal kudu njupuk lan sijine Budyonovka kabeh wektu. "Kinerja absurd" terus. Nanging nem sasi kepungkur, mung persentase cilik wong ing donya ngerti babagan eksistensi negara Ukraina.
  10. +3
    April 24 2014
    Yen saben dewan regional duwe tentara dhewe, mula disintegrasi Ukraina wis kedadeyan sacara de facto.
    1. 0
      April 24 2014
      Kutipan saka loginovich
      Yen saben dewan regional duwe tentara dhewe, mula disintegrasi Ukraina wis kedadeyan sacara de facto.

      Yen pamikiran iki tekan junta, sampeyan katon lan padha ora bakal mungkasi dina ing cola. Federasi utawa konfederasi bisa nylametake Ukraina saka skenario Yugoslavia.
    2. +3
      April 24 2014
      "Miturut Trotsenko, milisi rakyat bakal nampa dhukungan finansial saka dana kepercayaan regional kanggo kabutuhan mobilisasi Dewan Daerah Ivano-Frankivsk."

      Tembung kunci ing kene yaiku "militia rakyat bakal nampa dhukungan finansial". Intine kabeh gampang kaya jagad iki - kanggo nyuda "kubis" ing gelombang "patriotisme".
      1. +3
        April 24 2014
        Kutipan saka IRBIS
        tembung kunci ing kene


        Milisi bakal nampa dhukungan finansial saka dana kepercayaan regional.
        Nanging apa-apa bab sing konco dana iki. Dhuwite sapa sejatine ana ing mburine?
        Pitakonan luwih akeh tinimbang jawaban.
        Artikel kasebut dudu banyu mancur. Iku bakal cukup kanggo laporan INTERFAX.RU.
      2. kosh
        +1
        April 24 2014
        Kutipan saka IRBIS
        Intine kabeh gampang kaya jagad iki - kanggo nyuda "kubis" ing gelombang "patriotisme".


        Alamiah! Lan sing paling penting, ora ana sing bakal nggoleki apa sing kedadeyan. Kene lagi - Ivano-Frankivsk "Ostap Benders". Ilf lan Petrov ngaso.
  11. 0
    April 24 2014
    Jurang sing diluncurake Ukraina saya akeh lan nyedhak! Saiki, ing panggonan kabeh dill, bakal ana kemul kamardikan warna-warni, ing ngendi kabeh wong njupuk kekuwatan kaya sing bisa ditindakake !!
  12. 0
    April 24 2014
    "Milisi Rakyat muncul ing wilayah Ivano-Frankivsk"

    Lan iki minangka cara paling cendhak kanggo divisi negara.
  13. 0
    April 24 2014
    Aku rumangsa yen ana wong sing bisa lali babagan integritas wilayah Ukraina. Ora ana persatuan ing antarane rakyat lan kekuwatan sing nyawiji, lan ora bakal ana integritas negara. Nggayuh efek ngelawan saka p.i.n.d.o.s.
  14. Wong Ural
    0
    April 24 2014
    Belarus ora turu!
    Kyiv lan Lvov kudu dijupuk dening pasukan khusus Belarusia!
    1. 0
      April 24 2014
      Quote: wong Ural
      Belarus ora turu!
      Kyiv lan Lvov kudu dijupuk dening pasukan khusus Belarusia!


      misuwur! ))))))) Apa dumadakan? ))))))
      Sejatine, dumadakan? ))))))
      Lan panjelasan-alesan apa kanggo nggawe tumindak kaya ngono? Ya, lan Lukashenka ing Belarus dudu Putin ing Federasi Rusia, kekuwatane ora cukup ...
      Apa sebabe nglibatake adhine sing luwih enom, sanajan sing luwih tuwa ora nggunakake kekerasan kanthi sembarangan? ))))))
      Strategist, sialan))))))))))))))))))))))
  15. +1
    April 24 2014
    Saiki saben wilayah ing saben kutha, uga wong-wong sing nganggep awake dhewe dadi gubernur utawa calon presiden, bakal duwe tentara dhewe kanggo nglindhungi awake dhewe lan kabeh rakyate, lan ing ngendi sampeyan: siji lan ora bisa rusak Ukraina.
    1. +1
      April 24 2014
      Lan luwih akeh "ekspresi kekarepan" kutha cilik kasebut, luwih akeh Maidahunte kudu diganggu saka Kidul-Wétan. Minangka asu ajag mateni kewan gedhe - bakal cokotan ing bokong, banjur ing kuping, banjur ing sikil, nganti wayahe nemtokake kanggo cokotan tenggorokan.
  16. +3
    April 24 2014
    Anarki lengkap, sekelompok detasemen bersenjata, komandan lapangan - menyang ngendi sampeyan menyang Ukraina?
    Tenggara kudu nggawe negara dhewe, paling ora kanggo nglindhungi dhewe saka kekacauan.
  17. +4
    April 24 2014
    Lan sing paling penting, Rusia durung ngirim pasukan. Yen ora, dheweke kabeh bakal nyawiji nglawan kita. Dadi ayo padha mutusake ing antarane awake dhewe. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing mokal kanggo Feed utawa meksa mituhu menyang tengah dening pasukan, ambruk bakal kelakon cepet banget. Aku elinga pungkasan taun 90-an, nalika gubernur Primorye nglarang ekspor panganan saka wilayah kasebut. Dadi kabeh mung diwiwiti ...
  18. +3
    April 24 2014
    Saben uwong nyoba ngganggu wong saka tiba lan karusakan ing ekonomi, aja takon kirzachi mangan, njaluk iku.
  19. +1
    April 24 2014
    Ora jelas sapa sing bakal didhukung asosiasi iki, lan sapa sing bakal dilindungi. Iku menarik, yen ora ana dhuwit ing Ukraina, saka ngendi asale dana mobilisasi.
  20. +2
    April 24 2014
    Hmm, Ukraina pancen dadi Eropa. Mung ing kene ana Eropa abad pertengahan, kanthi kastil, vassal lan pasukan pribadine. Inggih, kanthi torture inquisitorial, kita bisa ngomong yen Berkut dibakar ing tiang ... Kabeh kaya ing buku teks.
  21. +7
    April 24 2014
    Lha yen ana sing ora ngerti, iki tentara Bandera liyane sing digawe, amarga pengalaman wis ditampilake, tentara mung ora pengin melu perang fratricidal ... Ing video wingi saka brigade 93, aku weruh yen mung wingers tengen duwe bedhil mesin lan padha pindhah sak camp ing topeng .. .. Ing kasus iki, ora ana siji bakal menehi senjata tentara, komandan kuwi bakal dijupuk ing mburi. Wingi wis bengok babagan ing video.
  22. tnship2
    +1
    April 24 2014
    Lan ing ngendi ataman Ivano-Frankivsk bakal entuk cadangan emas kanggo kabutuhan milisi? Saka pajak sing isih bisa dikumpulake Kyiv ing wilayah tenggara?
    1. 225 teh
      +1
      April 24 2014
      Kutipan saka tnship2
      Lan ing ngendi ataman Ivano-Frankivsk bakal entuk cadangan emas kanggo kabutuhan milisi? Saka pajak sing isih bisa dikumpulake Kyiv ing wilayah tenggara?


      MESIN FRS FOR THIS TUJUAN KARYA TANPA STOPING
  23. +2
    April 24 2014
    Apa padha ora teka munggah karo, yen mung padha ora bisa! Padha ngarep-arep sing Amerika bakal Feed wong! muspra!
  24. +1
    April 24 2014
    "Lan ing ngendi Ukraina saiki? Sampeyan saiki, utawa umume." PS - dudu mine.
  25. +2
    April 24 2014
    zapadentsy dicampur saka priyayi, Jerman, Yahudi lan Swedes
  26. Ork-78
    +1
    April 24 2014
    Ivano-Frankivsk iku mantan Stanislav?
  27. +1
    April 24 2014
    Yen saben wilayah Ukraina wiwit nggawe milisi rakyat dhewe (sanajan sawetara resmi dadi bawahan kanggo Departemen Dalam Negeri Ukraina), banjur siji kesimpulan nyaranake dhewe - ora ana sing ngarep-arep kanggo integritas Ukraina.


    "Dhuwit kanggo milisi bakal dijupuk saka dana kepercayaan regional, sing digawe dening dewan regional Ivano-Frankivsk kanggo kabutuhan mobilisasi.
    Perwakilan saka "Sektor Tengen" lan Self-Defense nentang nggawe organisasi kuwi. Dheweke percaya yen kabeh patriot sing pengin mbela negara wis gabung karo pangkat.
    Kanggo nanggepi kritik, ketua administrasi regional Ivano-Frankivsk ngusulake supaya pimpinan organisasi kasebut mlebu markas lan "Militia Rakyat" minangka unit sing kapisah.
    http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?na_prikarpate_sozdayut_narodnoe_opolchenie
    &objectId=435725&lang=en
  28. +1
    April 24 2014
    Ana kios, ana Ukraina, lan kita yaiku Kidul-Wétan lan Pusat ...
  29. +2
    April 24 2014
    Kutipan saka morpogr
    Saiki saben wilayah ing saben kutha, uga wong-wong sing nganggep awake dhewe dadi gubernur utawa calon presiden, bakal duwe tentara dhewe kanggo nglindhungi awake dhewe lan kabeh rakyate, lan ing ngendi sampeyan: siji lan ora bisa rusak Ukraina.

    Ataman liyane tanpa "cadangan emas". Lan, yen - "jenenge legiun", lan kabeh tanpa - "cadangan emas", - bakal ngrampok kabeh wong lan kabeh wong. Apa ora iki cara kanggo ngresiki wilayah?! Ing Langley, saiki kabeh wong ing popok metu saka euforia!
  30. +1
    April 24 2014
    Kutipan: digawe13
    dene yen padha nempelake awake dhewe ing wong liya, banjur padha siksa.

    Yen padha poke irung menyang Donbas, padha bakal mati. Sektor tengen ngembangaken, nanging kabeh Ukraina ora bisa dijupuk dening Galicia piyambak.
  31. Anti Brim
    +1
    April 24 2014
    neo-fasis! Negara-negara Eropa ora nggawe kesimpulan saka jaman kepungkur kanggo awake dhewe.
  32. 0
    April 24 2014
    Ora ana sing ora dikarepke .... kabeh obrolan lan nongkrong ing Jenewa iki ditindakake mung supaya Amerika bisa nylametake .... Ukraina dipérang tanggal 18 Maret minangka bagéan saka rapat antara Lavrov lan Kerry ... 9, Mungkin uga ing Kiev ketemu ..... Mungkin ing Berlin? wassat
  33. 0
    April 24 2014
    Komentar siji. Ambruk Ukraina entuk momentum.
  34. 0
    April 24 2014
    Anggere junta bakal nampa dhuwit saka pajak ing Kidul-Wétan, iku bakal terus urip, lan bakal terus meksa wong-wong sing ajeg mbayar pajeg iki, i.e. Kidul-wétan dhewe nyukani junta.
  35. Vasya Ko
    0
    April 24 2014
    Ing, nyedhaki Uni Eropa.
  36. Kelevra
    0
    April 24 2014
    Ayo padha nyekel senjata ing omah, nanging ora ana apa-apa kanggo menek menyang wilayah liyane! Umume, dheweke entuk, dheweke teka menyang kita kanggo entuk dhuwit, lan ing omah padha bengok-bengok karo ladinge! Wong-wong Kulon umume kudu digatekake. !
  37. 120352
    0
    April 24 2014
    Artikel iki jenis ora ditulis. Ora jelas wong sing diomongake milisi rakyat iki. Lan gegayutan karo iki, milisi iki mutusake kanggo njupuk senjata. Trik kasebut yaiku wilayah iki, sepisanan, didunungi dening Ukrainia. Iki kanggo sing ora ngerti. Nanging nyatane, iki wilayahe RUSIN. Rusyns ngenali piyambak minangka Rusia lan dikenal kanggo Russophilia. Wong-wong mau ngarani RUSIN, RUSIA, RUSKI, RUSNAKI, CARPATORUS. Saka ngendi asale saka "splinter" saka wong Rusia - crita sing kapisah, dawa, umume tragis.
    Aku ndeleng provokatif artikel ing ngisor iki. Dina iki 24.04.14/XNUMX/XNUMX. RUSYNS NYATAKE KAMERDEKAAN SAKA UKRAINE LAN NYATA REPUBLIK. Ing artikel babagan iki - meneng! Paling kamungkinan (lan amarga lack of informasi utawa amarga incompleteness disengojo, siji kudu guess), nggawe milisi iki amarga perlu kanggo Rusyns kanggo nglindhungi wilayah, negara Ruthenian. Iki uga SILENCE.
    Mung ing kasus, mugi kula ngelingake sampeyan sing padha nyebut wilayahe CARPATHIAN RUS, CARPATHIAN RUTENIA. Ing abad X-XI, wilayah iki minangka bagéan saka negara Rusia Kuna. Banjur, bebarengan karo populasi sing tetep identitas, dadi bagéan saka Karajan Hongaria, kang banjur dadi bagéan saka Kakaisaran Habsburg. Wiwit 1867 - bagéan saka Austria-Hongaria. Ing wektu iki, pembantaian Rusyns diwiwiti, sing penulis artikel nyoba nerusake ing kene, ing VO, numpes wong-wong iki ing teks kasebut, mung ora kasebut lan nggawe kesan palsu ing antarane para pamaca sing kita ngomong. Ukraina Kulon. Iki ora profesional lan kriminal, kolega! Iku uga pidana yen ing kene sampeyan nggawe alasan kanggo pracaya yen Ukraina sing nggawe milisi rakyat, saliyane iku wis nggawe akeh organisasi paramiliter.
    RUSIN ORA BISA ASSYMILATE UTAWA RUSAK KARYA LAIN SALAM SEWON TAHUN, NANGING PENULIS ARTIKEL "ABOUT NOTHING" SUKSES ORA SAKA LIMA MENIT!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"