Armada Caspian waspada

36
Miturut pawarta kasebut "koran mandiri", Kaspia flotilla ngangkat weker kanggo mriksa kesiapan pasukan kapal. Latihan taktis bakal terus nganti pitung dina.

"Latihan kasebut, sing bakal suwene pitung dina, kalebu sepuluh penyapu ranjau, prau lan kapal pendukung, uga luwih saka 400 pelaut flotilla. Klompok minesweeping adhedhasar kapal kudu lelungan luwih saka 350 mil ing sadawane Terusan Volga-Caspian ing dalan menyang Segara Kaspia lan nindakake latihan tempur ing segara, "lapurake layanan pers saka Distrik Militer Kidul.

Tahap pisanan latihan nyedhiyakake kontrol lan pengintaian lan penghapusan lapangan ranjau kanthi nggunakake trawl kontak lan non-kontak. Banjur tim penyapu ranjau bakal mimpin klompok kapal pendukung, peran sing ditindakake dening kapal hidrografi flotilla, ing mburi trawl kanggo meksa lapangan ranjau.

Kajaba iku, tembakan artileri ing tambang ngambang, uga ngrusak tambang ing permukaan lan posisi ing jero banyu, direncanakake sajrone latihan.

Klompok kapal penyapu ranjau dipimpin dening komandan brigade Kapten First Rank Kirill Taranenko.

Wigati dicathet yen ing 22 April, konferensi dianakake ing Moskow kanthi partisipasi para menteri luar negeri saka negara Kaspia, ing ngendi persiapan kanggo KTT Kaspia kaping papat dibahas. Rapat kasebut dirawuhi dening Sergey Lavrov (RF), Mohammad Javad Zarif (Iran), Elmar Mamedyarov (Azerbaijan), Yerlan Idrisov (Kazakhstan) lan Rashid Meredov (Turkmenistan).

"Dina iki kita ngrembug lan sebagian mutusake masalah babagan delimitasi ruang banyu, kanthi nganggep perjanjian sing wis ditindakake sadurunge ing kerangka negosiasi multilateral (lima sisi) babagan delimitasi dhasar," ujare Sergey Lavrov ing a konferensi pers sawise rapat kasebut.

Lavrov uga nandheske manawa tanggung jawab kanggo kahanan ing wilayah Kaspia mung ana ing pundhak limang negara Kaspia.
  • http://www.ng.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AnakKuburanKuda
    + 17
    April 24 2014
    Ing cahya saka persetujuan barter mangsa karo Iran - mung tengen.
    1. Validator
      +5
      April 24 2014
      Terusan Volga-Don bakal dikontrol7
      1. 0
        April 24 2014
        hmm... kabeh bakal apik...
      2. Komentar wis dibusak.
  2. + 16
    April 24 2014
    Kaputusan sing bener, saiki kabeh cabang pasukan Rusia kudu bersenjata kanthi lengkap lan waspada ...
    1. + 11
      April 24 2014
      Paling ora, pasukan wiwit latihan rutin.
  3. +6
    April 24 2014
    Iku apik yen tandha latihan, dudu perang. Mesthi wae, kita kudu nglatih supaya mungsuh potensial ndeleng kekuwatan kita lan mikir kaping sepuluh sadurunge teka karo perang.
  4. +5
    April 24 2014
    Votros kanggo Moremans: wiwit Caspian biasane artileri bêsik, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?
    1. +7
      April 24 2014
      Inggih, padha mlaku ing sadawane Volga lan bakal ngliwati Dnieper!
    2. +7
      April 24 2014
      Sembarang "bab cilik" bisa digunakake ing Dnieper, iku bakal dadi keputusan sing kuwat.
    3. Associate Professor
      +6
      April 24 2014
      Kutipan saka: serega.fedotov
      Votros kanggo Moremans: wiwit Caspian biasane artileri bêsik, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?

      Ana sawetara kapal ing Kaspia sing bersenjata karo pluru tliti dhuwur Kaliber-NK, sing nduweni jarak tembak luwih saka 2000 ton. Dadi iki adoh saka trifle, nanging Komplek kejut serius.
      1. +1
        April 24 2014
        Kutipan: Profesor Madya
        Ana sawetara kapal ing Kaspia sing bersenjata karo pluru tliti dhuwur Kaliber-NK, sing nduweni jarak tembak luwih saka 2000 ton. Dadi iki adoh saka trifle, nanging Komplek kejut serius.

        Maksudku konsep kapal! Lan ora amarga kepinginan kanggo ngremehake pentinge pengadilan!
    4. rumatam
      +2
      April 24 2014
      ora perlu ngina armada nyamuk, kabeh armada wiwit karo.
    5. +3
      April 24 2014
      Wah cilik wassat
  5. +8
    April 24 2014
    Kerjasama perdagangan karo Iran kanggo rubel minangka paku liyane ing peti kanggo dolar.
    Ngelingi perdagangan karo China, bisa uga sing terakhir.
  6. +8
    April 24 2014
    Kutipan saka: serega.fedotov
    : wiwit Caspian utamané artileri trifle, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?

    Sampeyan ora golek cara sing gampang :-)
    1. +3
      April 24 2014
      Kutipan saka saag
      Sampeyan ora golek cara sing gampang :-)

      iku mung piye wae kabeh ing wektu sing padha, ukraine, latihan ... Lan saka sudut pandang TEORI, kontrol denpr-kontrol saka kabèh Ukraina!Lan tanpa operasi tanah gedhe!
      Muga-muga iki mung FANTASIKU, dadi ora ana sing kudu dipikirake!
      1. +1
        April 24 2014
        Eh, ora, sayang, iki dudu "fantasi". Sampeyan bisa nyuda prau rudal saka pantai kanthi artileri lan tank. Nanging iki mbutuhake prajurit utawa veteran sing dilatih ...
        Kutipan saka: serega.fedotov
        mung piye wae kabeh ing wektu sing padha, ukraine, latihan ...

        ... kepiye carane nambah paranoia ing Kulon? Nalika Kulon nyebarake pasukane, ora ngerti sapa sing luwih nguntungake kanggo mbantu, Rusia wiwit mbusak bokong sing lemu saka rong kursi ... (dadi, uga ora mikir apa-apa) ngguyu
  7. +6
    April 24 2014
    Kutipan saka: serega.fedotov
    Votros kanggo Moremans: wiwit Caspian biasane artileri bêsik, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?

    Sejatine bisa ...
    1. +1
      April 25 2014
      Ing asas, mesthi, kabeh bisa, nanging ngendi Segara Kaspia, lan ngendi Dnieper ... Iku apik kanggo wong-wong mau kanggo nglangi kanggo minggu .. pindhah. sanadyan

      Kutipan: Profesor Madya
      Kutipan saka: serega.fedotov
      Votros kanggo Moremans: wiwit Caspian biasane artileri bêsik, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?

      Ana sawetara kapal ing Kaspia sing bersenjata karo pluru tliti dhuwur Kaliber-NK, sing nduweni jarak tembak luwih saka 2000 ton. Dadi iki adoh saka trifle, nanging Komplek kejut serius.


      Diwenehi jarak tembak, bisa uga kurang saka seminggu)
  8. Gagarin
    +7
    April 24 2014
    Kanthi acara ing wilayah Donetsk, sampeyan kudu nindakake latihan sing padha ing pesisir Segara Azov.
    1. + 11
      April 24 2014
      - Panglima Tertinggi Kanca! Komandhan kontingen pasukan winates ing tlatah Ukraina, Jenderal Ivanov, kontak.
      - Lapor kahanan.
      - Tugas operasional ditindakake miturut rencana sing disetujoni, ora ana korban jiwa, markas kasebut ana ing Wilhelmstrasse, 20.
      - Sampeyan bodho?!! Ora ana dalan kaya ing Donetsk !!!
      - Ngapunten, kanca Supreme, amarga kebiasaan dheweke njupuk Berlin ...
  9. upasika1918
    +3
    April 24 2014
    Amandemen. Dawane Terusan Volga-Kaspia yaiku 33 kilometer (350 mil ing artikel kasebut).
    1. 0
      April 24 2014
      Kutipan saka upasika1918
      Amandemen. Dawane Terusan Volga-Kaspia yaiku 33 kilometer (350 mil ing artikel kasebut).

      Kanggo asu mad - 100 mil ora detour!
    2. 0
      April 24 2014
      Paling kamungkinan iki jarak menyang TPA
    3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      April 24 2014
      sakperangan alesan sampeyan mikir sing padha menyang Segara Kaspia, lan yen saka?
  10. 0
    April 24 2014
    Kutipan saka: smart75
    Ngelingi perdagangan karo China, bisa uga sing terakhir.


    Aja nyopir jaran, kolega, kanggo nyopir pucuk pungkasan menyang peti mati Amerika Serikat, oh, luwih akeh karya sing kudu ditindakake, aku mikir ora bakal kelakon sajrone urip kita.
    1. +1
      April 24 2014
      Kita uga ora ngarep-arep ndeleng Crimea minangka bagéan saka Federasi Rusia sajrone urip kita ... Lan impen dadi nyata) Apa ora guyon)
    2. +1
      April 25 2014
      Karo kita, karo kita. keprungu
  11. Palych9999
    0
    April 24 2014
    Nah, apa kaya Armada 6 Amerika?
  12. 0
    April 24 2014
    Kutipan: russ69
    Kutipan saka: serega.fedotov
    Votros kanggo Moremans: wiwit Caspian biasane artileri bêsik, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?

    Sejatine bisa ...

    Mesthi wae.

    "Rata-rata, ambane Dnieper ing Kyiv saka 3,5-4 nganti 18-19 meter. Ambane minimal kali, kira-kira 4 meter, ana ing antarane Jembatan Patona lan Jembatan Kidul, lan paling dhuwur ana ing sangisore Jembatan Pejalan Kaki, sekitar 19 meter.

    "Relief ing sisih lor Kaspia minangka dataran wavy cethek karo bank-bank lan pulo akumulatif, ambane rata-rata Kaspia Lor 4-8 meter, maksimum ora ngluwihi 25 meter ..."

    "... armada bakal nampa rong kapal saben taun. Armada uga kudu diisi maneh karo kapal pendarat anyar kanthi rancangan. 1,5 m lan kanthi kacepetan dhuwur 40 knot lan sapu ranjau anyar."
  13. +1
    April 24 2014
    Kutipan saka: A1L9E4K9S
    Aja nyopir jaran, kolega, kanggo nyopir pucuk pungkasan menyang peti mati Amerika Serikat, oh, luwih akeh karya sing kudu ditindakake, aku mikir ora bakal kelakon sajrone urip kita.

    Wong, mesthi, ngimpi munggah sethitik, nanging asosiasi karo pucuk bener, aku mung bakal mbenerake: kuku ing tumit saka shniks US!
  14. +1
    April 24 2014
    Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
    Kajaba iku, tembakan artileri ing tambang ngambang, uga ngrusak tambang ing permukaan lan posisi ing jero banyu, direncanakake sajrone latihan.

    Ya, dheweke bakal ngrusak kano para pemburu Azerbaijan, Dagestan, lan wong-wong sing wis diwasa - iki spawning, nanging sterlet lan asetrok bakal nyediakake VOOO "SANGSA DAN DIBUTUHKAN" ing Moskow! sedulur
  15. Associate Professor
    +2
    April 24 2014
    Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu ujar manawa unit distrik militer Kidul lan Kulon Angkatan Bersenjata Rusia wiwit latihan ing wilayah sing wewatesan karo Ukraina.
    "Ing wilayah sing wewatesan karo Ukraina, latihan kelompok taktis batalyon saka formasi senjata gabungan saka distrik militer Kidul lan Kulon diwiwiti. Pasukan kasebut ngrampungake masalah nggawe pawai dhewe lan nindakake tugas kaya sing dikarepake, ”ujare Menteri Pertahanan ITAR-TASS.

    "Kajaba iku," tambah Shoigu, "penerbangan bakal nindakake penerbangan kanggo latihan tumindak ing cedhak tapel wates negara."

    Miturut kepala departemen, ing operasi militer nglawan warga sipil ing sisih kidul-wétan Ukraina, ana klompok pasukan Ukraina sing cacahe luwih saka 11 ewu wong, nggunakake 160 tank, luwih saka 230 kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja. , paling 150 bedhil, nomer akeh pesawat.

    "Kahanan ing Ukraina nyebabake keprihatinan serius. Tanggal 22 April, pimpinan Ukrainia anyar miwiti fase aktif operasi ing tapel wates tenggara Ukraina. Wis ana korban jiwa, "ITAR-TASS ngutip Shoigu.

    Dheweke ujar manawa "unit Garda Nasional, uga batalyon ekstremis saka Sektor Kanan (Kharkiv, Slabozhanets), operasi nglawan warga sipil, pambentukan batalyon Donbass wis diwiwiti. Penindasan protes warga sipil ditindakake dening para prajurit pasukan khusus layanan keamanan Ukraina, uga Kementerian Dalam Negeri, dikirim menyang Donetsk lan Lugansk, "ujare kepala departemen militer.

    Miturut Menteri Pertahanan, pasukan wis disebar ing sisih wétan Ukraina saka sisih kulon.

    "Ing tapel wates karo Rusia," dheweke terus, "ana kelompok manuver bermotor sing dirancang kanggo nindakake kegiatan sabotase. Saka angkatan bersenjata, tank kaping 17 lan brigade mekanik kaping 24, sing ditugasake maneh saka sisih kulon Ukraina, melu operasi kasebut.

    Ing wektu sing padha, Shoigu ujar, "ana mung luwih saka 2 wong ing unit pertahanan diri ing Ukraina kidul-wétan, udakara 100 unit senjata otomatis, umume ditangkap ing departemen polisi distrik lan Dinas Keamanan, uga sawetara rolas unit senjata. gegaman mburu mulus."

    "Pasukan kasebut jelas ora padha," ujare menteri pertahanan. - Go-ahead kanggo nggunakake senjata marang sipil ing negara wis diwenehi. Yen mesin perang iki ora mandheg dina iki, bakal nyebabake akeh sing tiwas lan tatu. Latihan sing diumumake pasukan NATO ing wilayah Polandia lan negara Baltik ora nyumbang kanggo normalisasi kahanan ing Ukraina.

    "Kita kepeksa nanggepi perkembangan kahanan kasebut," ujare Menteri Pertahanan.

    Artikel asli: http://russian.rt.com/article/29187#ixzz2zoFF1RZL
  16. +1
    April 24 2014
    piwulang sing bener, tentara kudu siap perang, tansah lan ing endi wae ...
    teknologi kudu ora nganggur.. prajurit
  17. +1
    April 24 2014
    Kutipan saka Validator
    Terusan Volga-Don bakal dikontrol7

    Dadi misale jek dadi kita wiwit dina konstruksi, lan ing kontrol kita
  18. +2
    April 24 2014
    Quote: Predator
    Inggih, padha mlaku ing sadawane Volga lan bakal ngliwati Dnieper!

    uga, sing ana ing gambar kanggo artikel kamungkinan kanggo pass bebarengan Dnieper, lan MAKs, uga, sampeyan pancene kudu katon Nyuwun
  19. 0
    April 24 2014
    Shoigu: Rusia miwiti latihan kanggo nanggepi kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina

    "Wiwit dina iki, latihan kelompok taktis batalyon saka formasi senjata gabungan saka distrik militer Kidul lan Kulon diwiwiti ing wilayah sing wewatesan karo Ukraina. Pasukan kasebut ngupayakake masalah nggawe pawai dhewe lan ngetrapake tugas-tugas kanggo tujuan sing dikarepake, "ujare Interfax, kepala Kementerian Pertahanan Rusia.

    Miturut Shoigu, kahanan kanthi nggunakake kekuwatan ing sisih kidul-wétan Ukraina kuwatir.

    "Kita kepeksa nanggapi pangembangan kahanan kasebut," ujare Menteri Pertahanan.

    - Ing tapel wates karo Rusia, ana kelompok maneuver bermotor sing dirancang kanggo nindakake kegiatan sabotase. Saka angkatan bersenjata, tank kaping 17 lan brigade mekanis kaping 24, sing dikirim maneh saka Ukraina Kulon, melu operasi kasebut, "tambah Shoigu.

    Miturut Kementerian Pertahanan Rusia, kira-kira 160 tank, luwih saka 230 kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja, paling ora 150 bedhil lan mortir, lan akeh pesawat sing melu operasi ing sisih kidul-wétan Ukraina.
  20. +1
    April 24 2014
    Kutipan saka: serega.fedotov
    Votros kanggo Moremans: wiwit Caspian biasane artileri bêsik, iku bisa kanggo nggunakake ing banyu saka Dnieper?

    Napa nggunakake flotilla Caspian ing Dnieper, nalika ana cukup kapal cilik ing Armada Segara Ireng:
    Proyek 1239 kapal roket cilik Bora
    Proyek 1239 kapal roket cilik "Samum
    Kapal roket cilik proyek 1234 "Shtil"
    Proyek 1234 Mirage kapal roket cilik
    Proyek prau rudal 1241 "R-71"
    Proyek prau rudal 1241 "R-60"
    Proyek prau rudal 1241 "R-109"
    Proyek prau rudal 1241 "R-334"
    Proyek prau rudal 1241 "R-239"
    Kapal anti-kapal selam cilik proyek 1124 "Kasimov"
    Proyek 1124 Yeysk kapal anti-kapal selam cilik
    lsp.
    Komposisi Armada Laut Ireng Federasi Rusia bisa dideleng ing kene: http://fishki.net/1248095-sostav-chernomorskogo-flota-rf.html
    1. +2
      April 24 2014
      Kutipan saka anfil
      Napa nggunakake flotilla Caspian ing Dnieper, nalika ana cukup kapal cilik ing Armada Segara Ireng:

      Kaya sing dakmangerteni, prau rudal yaiku pug sing bisa nyuwek gajah! Nanging dudu tank sing ngambang! Lan ing Segara Kaspia aku dhewe weruh kapal-kapal cilik kanthi artileri sing nyengsemake, konsep cethek, lan waja sing kuat!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"