Angkatan Udhara Ukraina diisi maneh karo helikopter Mi-8MSB-V

37
Helikopter transportasi serbu Mi-8MSB-V diadopsi dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Dekrit sing cocog ditandatangani dening Mykhailo Koval, Penjabat Menteri Pertahanan Ukraina. Iki dilaporake "Kabar RIA"karo referensi kanggo Kamentrian Pertahanan Ukraina.

Angkatan Udhara Ukraina diisi maneh karo helikopter Mi-8MSB-V


Miturut Kementerian Pertahanan Ukraina, helikopter kasebut bakal digunakake kanggo transportasi udara, latihan, operasi telusuran lan nylametake, lan pengawasan udara. Lan uga kanggo nindakake tugas related kanggo nambah mobilitas kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina.

Mi-8MSB-V minangka versi modern saka helikopter Mi-8T. Modernisasi pejuang Mi-8T kalebu panggantos sistem rekaman paramèter penerbangan kanthi sistem kanggo ngumpulake, ngrekam lan ngolah informasi penerbangan; instalasi suar radio darurat, uga unit kontrol suhu.

Upgrade sing paling penting yaiku ngganti mesin TV2-117 karo mesin seri TV3-117VMA-SBM1V 4E.

Mesin iki wis diwenehi solusi desain paling apik sing ngarahake nyedhiyakake paramèter lan sumber daya sing luwih dhuwur sing wis digarap ing mesin dhasar. Modifikasi anyar nduweni daya lepas landas 1500 hp. lan frekuensi rotasi turbin bebas 12000 rpm. Paramèter kasebut cocog karo paramèter output mesin TV2-117, sing dipasang kanthi standar ing helikopter Mi-8T, sing ngidini ora kalebu panggantos gearbox lan transmisi sajrone modernisasi lan nyuda biaya karya kasebut.

Keuntungan saka helikopter kanthi mesin anyar yaiku:

- njaga daya lepas landas 1500 hp nganti suhu +55 ° C lan dhuwuré 4600 m;
- tambah indikator sumber daya: sadurunge ndandani pisanan - 5000 jam (tinimbang 1500 jam) lan ditugasake - 15000 jam (tinimbang 12000 jam);
- konsumsi bahan bakar spesifik sing luwih murah (ngirit nganti 20%) lan, minangka asil, jarak penerbangan sing luwih dawa;
- wiwitan difasilitasi ing kahanan suhu dhuwur lan gunung dhuwur;
- ease saka pangopènan ing operasi, maintainability dhuwur lan linuwih;
- operasi stabil ing kahanan bledug dhuwur lan kumelun;
- biaya siklus urip murah.

Elinga yen militer Ukraina saiki njupuk bagéyan aktif ing operasi khusus ing sisih kidul-wétan Ukraina, dijamin dening rally panyengkuyung saka federalization.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    37 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      April 24 2014
      Lan kenapa? Transfer jatah garing?
      1. + 15
        April 24 2014
        Kutipan saka kocclissi
        Lan kenapa? Transfer jatah garing?

        Nyiyapake kanggo evakuasi, iku tetep mung kanggo nyelehake lampu sumunar.
        1. 120352
          +4
          April 24 2014
          Iku bakal perlu kanggo pour saperangan buckets saka wedhi menyang gearboxes.
      2. +2
        April 24 2014
        cookie :)
        1. + 21
          April 24 2014
          Sadurungé, aku bakal seneng kanggo tukang pesawat Ukrainia .. Ora saiki! (Junta bisa digunakake kanggo nglawan rakyat)
          1. AVG
            +4
            April 24 2014
            Quote: MIKHAN
            Sadurunge, aku bakal seneng karo manufaktur pesawat Ukrainia.

            Junta nambani perusahaan Motor Sich, lan tinimbang arep mogok, padha modernisasi helikopter. Banjur padha nangis lan sambat babagan urip. Nyuwun
          2. 77 bob 1973
            +1
            April 24 2014
            Ora jelas pira? -yen ana siji integer, iki siji bab, lan yen nomer liyane, banjur apa dhuwit!
            1. 0
              April 24 2014
              pesen 5 =))
              Pabrik bisa nindakake 24 saben taun.
        2. 0
          April 24 2014
          ya, padha ngumpulake kanggo cookie, beyo dhuwur, layanan larang, lan kerep, lan iku cara dawa kanggo fly kanggo pin.dos.tan! ngguyu
      3. + 12
        April 24 2014
        Kabeh wis ilang, saiki kita wis bajingan kabeh ... bocah-bocah! belay
        1. 0
          April 24 2014
          Wis wayahe golek papan perlindungan bom...
    2. +6
      April 24 2014
      Ing jumlah 1 Piece!? Aku ngerti junta wis nggawe rencana uwal.
      1. +1
        April 24 2014
        Ora bakal adoh, kewan rakus, meh ember minyak tanah semenit.
      2. +1
        April 24 2014
        Mungkin, bisa uga ... Yen paling ora kasur penyamakan diisi "urine keledai abang" ...
        Aku uga ora ngerti sebabe sumber mesin ing artikel kasebut tambah 1000 jam kanggo tujuan kasebut? Pabrikan - Motor Sich OJSC, sing ana ing Zaporozhye, ora ngaku iki ... Lan kepiye carane nindakake "pengamatan" saka gudang sing dicet iki?
        Kutipan saka Espado
        junta ngembangaken rencana uwal
        ketoke mung nganti tengah Segara Ireng. Lan ing kana - Neptunus bakal nulungi dheweke ... nglirik
    3. +1
      April 24 2014
      Lan sing paling penting, apa shisha?
      1. +1
        April 24 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Lan sing paling penting, apa shisha?

        Dadi wong Ukrainia langsung ngomong: padha diadopsi! Ora ana omongan babagan tuku utawa mbangun!
    4. + 18
      April 24 2014
      Saiki dheweke bisa nggambar kanthi aman ing papan
      1. +9
        April 24 2014
        Kutipan saka delfin
        Saiki dheweke bisa nggambar kanthi aman ing papan




        Bener, ora ana lemak Ukrainia
    5. +2
      April 24 2014
      dicet soko? SSB_T
    6. +6
      April 24 2014
      "Inggih rampung" buruh pabrik!
      Ditebak karo helikopter ridnoi tentara! Mung ing wektu kanggo awal ATO, marang sedulur Ukrainia dhewe!
      "DIJOGO" !!!
      1. 0
        April 24 2014
        Apa sampeyan mikir sadurunge ora cukup helikopter? =))
        Mi8 transporter (iki uwuh) Yen padha arep ngrusak, padha bakal nyedhiyani mi 24. (Motor iki uga nggawe)
    7. +1
      April 24 2014
      Iku wektu kanggo nyelehake ing Kyiv, bakal ana soko kanggo muter ing kahanan tambah kumelun! am
      1. +1
        April 24 2014
        Ya, sijine ing pedestal, kaya T-34. Lan apa sing ayu, padha dicet muspra, utawa apa? ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
    8. +6
      April 24 2014
      Ing asas, helikopter dibutuhake kanggo sapa wae ... Ana ATO, ora ana ATO, nanging dibutuhake ... Lan wolung wis dicenthang lan dipercaya ...
      Koyone kabar kaya berita, nanging aku duwe perasaan sing ora sopan ... Wah, spesialis wis suwe reged, nanging dheweke nyeret tentara ing kana ... Iku njijiki piye wae ing wong Ukraina mambu. ...
    9. 0
      April 24 2014
      Bakal ana sing bisa nyingkirake sikil saka bebendune wong ...
    10. +2
      April 24 2014
      Aku duwe pitakonan siji .... lan nah.ya ??? nah.ya padha butuh dheweke ???
      ora ana tentara kaya ngono ... kawanan kidang liar mlaku-mlaku kanggo sawetara ... apa maneh iki dudu helikopter tempur .. kanggo ngeterake apa wae ??? dadi ora ana apa-apa .. .. mlarat ing negara (sayang) ... mung yen dadi penumpang ... wah, utawa ngirim surat :)


      wong-wong ing negara enggal ora duwe apa-apa ... nanging padha nggawe helikopter (ora ana gunane) ... ora ing piz.u, utawa ing tentara abang ... ugh wong bodho
    11. Gagarin
      +1
      April 24 2014
      Minangka tansah, nggantheng!
      Kutipan saka delfin
      Saiki dheweke bisa nggambar kanthi aman ing papan
    12. 0
      April 24 2014
      mesin kanggo wolung MS modern chic. Modifikasi anyar pertambangan lan mesin sing luwih apik.
      Aja wedi, jarene, kabeh nglawan rakyat. Pesenan kanggo wong-wong mau wis suwe banget.
      Aku ora ngerti yen padha supaya mesin kuwi kanggo GXNUMX ing Federasi Rusia - nanging mesin apik.
    13. 0
      April 24 2014
      Lan carane akeh sing bakal diowahi kanggo modifikasi iki?
    14. 0
      April 24 2014
      Pitakonan yaiku - negara ora duwe dhuwit, nanging entuk peralatan saka endi wae. kepriye?
    15. +1
      April 24 2014
      kayu bakar saka ngendi? Apa ana sing kerja ing Ukraina saiki?
    16. 0
      April 24 2014
      Armada iki ora nyebabake masalah kanggo kita.
    17. Verdent
      +2
      April 24 2014
      Usaha liyane dening junta Ukrainia kanggo nuduhake keagungan lan kekuwatan tentara lan nggawe khayalan manawa panguwasa nindakake perkara sing serius, lan ora ngrampok perbendaharaan sing wis meh kosong ing sangisore kepala politisi Washington saka radio.
    18. 0
      April 24 2014
      Mesin - jelas anyar. Nanging apa SARPP (perekam penerbangan kanggo ngrekam parameter penerbangan) ala? Utawa ora model NATO?
    19. +1
      April 24 2014
      MOTOR SICH ditulis ing Papan, nanging sampeyan kudu sajujure nulis MI-8.
      1. 0
        April 24 2014
        helikopter iki ing foto minangka properti pribadi saka motor. Foto saka buldoser macet. Lan artikel kasebut dhewe digawe.
    20. +2
      April 24 2014
      Aku nangis... Padha nyelehake leaflet ing Slavyansk ... ngguyu
      Bisa diklik...
      1. +4
        April 24 2014
        Ngelingake: nyerah, kita menehi shag, vodka lan herring

        Iki tembung babagan "cookies", Kelalen?
      2. 0
        April 24 2014
        Kutipan: russ69
        Leaflet diluncurake ing Slavyansk ..

        n-iya opo
      3. 0
        April 24 2014
        Sampeyan perlu kanggo mlebu "Furer sampeyan" ing sisih ngisor.
    21. Ork-78
      0
      April 24 2014
      Aku wonder ngendi padha ketemu dhuwit, nyolong kanggo modernisasi?
      1. +2
        April 24 2014
        Lan iki dhuwit? Dheweke diadopsi, nanging mung ora ana ing pasukan. Bakal ana poster propaganda murah kanthi karakteristik kinerja.
    22. 0
      April 24 2014
      Kutipan saka: svetlomor
      Mi-8MSB-V minangka versi modern saka helikopter Mi-8T. Modernisasi pejuang Mi-8T kalebu panggantos sistem rekaman paramèter penerbangan kanthi sistem kanggo ngumpulake, ngrekam lan ngolah informasi penerbangan; instalasi suar radio darurat, uga unit kontrol suhu.

      Lan ora nyedhiyakake instalasi Shit-meth, tank kanggo muntah, Lan parasut kertas jamban.
    23. +2
      April 24 2014
      lan yen sampeyan ndeleng helikopter tanpa politik? ora kesel procrastinating Ukraina durung? Motor Sich minangka perusahaan sing apik, sawise kabeh.
    24. Lyoshka
      +1
      April 24 2014
      ing akordion kancing hrina ngguyu
    25. 0
      April 24 2014
      hmm .. sak wulan lak lak kesel mlebu neraka
    26. 0
      April 24 2014
      Feed tentara luwih apik, yen ora, sampeyan bakal dishonored dening kabeh donya - tentara ora menyang ngendi wae - feed, kita luwe. recourse
    27. +1
      April 24 2014
      luwih becik sampeyan menehi panganan marang tentara supaya sampeyan ora ngremehake jagad kabeh, lan ngethok roti isi karo daging babi ing helikopter, ing endi sandwich bakal mabur lan tentara bakal mlayu. wassat

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"