Wakil Dewan Kutha Bakhchisarai Crimea diculik ing Ukraina

53
Pengawal tapel wates Ukraina ing tapel wates karo Crimea nahan wakil dewan kutha Bakhchisaray, ataman saka Crimean Cossacks Sergei Yurchenko.

Yury Pershikov, kepala staf gerakan umum Cossack Crimean Front, marang publikasi kasebut Kryminform:

Dheweke nyopir mobil kanggo ngunjungi wong tuwane ing desa Andreevka, wilayah Zaporozhye, lan ditahan ing pos papriksan Chongar.
Kanthi telpon, sawise jam 11, dheweke ujar manawa dheweke ora nglilani dheweke, lan kabeh mobil kasebut secara harfiah diuripake. Miturut informasi kita, ing wayah wengi, karyawan Layanan Keamanan Ukraina teka kanggo Yurchenko lan nggawa dheweke menyang Zaporozhye. Nanging kanthi resmi durung ana sing menehi katrangan babagan nasibe.


Wakil Dewan Kutha Bakhchisarai Crimea diculik ing Ukraina


Pershikov uga ujar manawa Cossack Krimea, sawise ngerti yen Yurchenko ora diidini mlebu ing wilayah Ukraina, curiga manawa para pengawal tapel wates ngenteni wong lan sengaja muter wektu.

Ing wayah wengi, miturut dheweke, Yurchenko ngubungi wakil Uni Cossacks Ukraina "Host Zaporozhye". Ing kana dheweke yakin manawa dheweke wis ngubungi penjaga perbatasan liwat saluran kasebut.

Dijamin ora masalah. Saiki masalah wis muncul, kita uga ora bisa ngubungi pimpinan "Pasukan Zaporizhzhya".
,-

Pershikov ngandika, lan nambah sing mbok menawa Yurchenko wis lured metu saka Crimea sengaja.

Kajaba iku, interlocutor nyathet yen kahanan karo wakil Yurchenko luwih mirip karo penculikan pegawai negeri dening layanan khusus Ukraina. Ketajaman khusus saka kahanan kasebut yaiku Yurchenko minangka pejabat yurisdiksi Rusia. Lan yen dheweke pancen diculik dening SBU, mula iki wis dadi skandal internasional tingkat dhuwur.

Dina iki, kanca-kancane ora bisa liwat Yurchenko - telpon pelanggan diblokir.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    53 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 21
      April 24 2014
      Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?
      1. mesem marang kowe
        + 14
        April 24 2014
        Mbokmenawa mikir babagan sing apik ... Utamane. marani wong tuwaku...
        1. -16
          April 24 2014
          babagan gorila utawa apa?
          1. mesem marang kowe
            -4
            April 24 2014
            Wangyu......???? Ora...
      2. + 36
        April 24 2014
        Mung Yurchenko, putra normal saka wong tuwane. Lan asu iki saka SBU, nggunakake raos anak, dijupuk pejabat Russian. Lan kudu dianggep manawa Crimea bakal nanggapi kanthi cekap. Lan Cossack Cossack, nari ing lagu SBU, mung discredited piyambak.
        1. + 11
          April 24 2014
          Lan kudu dianggep manawa Crimea bakal nanggapi kanthi cekap. Lan Cossack Cossack, nari ing lagu SBU, mung discredited piyambak.

          Lan ora malah Crimea, nanging Rusia.
          1. kamulyan45
            +5
            April 24 2014
            Inggih, punika esche takaya inf-ziya.
            Novoross.info - Layanan Keamanan Ukraina, sing dikontrol dening junta Kyiv pro-Amerika, nahan Sergei Yurchenko, ataman Asosiasi Cossack, wakil Dewan Kutha Bakhchisaray, nalika ninggalake Crimea menyang Ukraina. Marina Ostapenko, kepala pusat pers saka putschist SBU, ngandika: "Ing 23 April, minangka bagéan saka operasi anti-teroris, SBU nahan wong iki, warga Yu (Sergey Yurchenko - ed.), sing nyoba kanggo mlebu saka Krimea."

            "Ing Februari-Maret 2014, kanthi koordinasi wakil saka intelijen Rusia, nggunakake kemampuan struktur umum ing kontrol, warga Yu. diatur lan njupuk bagéyan langsung ing aktivitas separatis ing tlatah Crimea, kalebu tumindak militèr karo panangkepan. saka unit militer Ukrainia dening kelompok sabotase Rusia, departemen panguwasa Krimea, "ujare Marina Ostapenko.

            Miturut dheweke, "wong iki koordinasi partisipasi organisasi pro-Rusia ing kerusuhan ing wilayah Donetsk lan Lugansk, sing diiringi pogrom lan perlawanan marang pejabat pemerintah kanthi nggunakake senjata, uga kanthi penyitaan bangunan negara."

            "Sampeyan wis ditetepake manawa tahanan kasebut, miturut instruksi FSB Federasi Rusia, ngatur kiriman klompok Cossacks saka wilayah Crimea kanggo melu kegiatan ekstremis lan separatis ing wilayah wétan negara kita," wakil kasebut. saka putschist SBU uga ngandika, nambah sing Sergei Yurchenko "nyebar sentimen anti-Ukraina ing tlatah Zaporozhye, Kherson , Dnepropetrovsk, wilayah Odessa".

            Miturut kepala pusat pers saka putschist SBU, "nglawan wong iki, SBU mbukak proses pidana miturut Art. 110 "encroachment ing integritas wilayah lan inviolability saka Ukraina", Art. 111 "treason" lan Part 1 saka Art. .kode Ukraina.

            Elinga yen wakil Dewan Kota Bakhchisaray, Sergei Yurchenko, pancen sah ninggalake Crimea ing mobil dhewe menyang wilayah Zaporozhye Ukraina kanggo ngunjungi wong tuwane, lan uga ketemu karo imam Tentara Zaporizhzhya.
            1. 0
              April 25 2014
              Ya, sampeyan bener. SBU kerja sama karo Amerika. Ora mungkin wong lanang iku melu-melu liwat pos pemeriksaan. Pengawal tapel wates duwe tugas kaya ngono, kanggo ngrusak kabeh seluk-beluk .... Lan ana cara penahanan "Ing pretext masuk akal." kaya - "Tulung ngenteni sedhela, dheweke pengin ngobrol karo sampeyan saka taman kanak-kanak No. 33." Sampeyan ora bisa dadi naif. Utamane kanggo pejabat. Utamane ing zona perang. Ukrainia kaya bocah-bocah. Saiki dheweke bakal nyuntikake dheweke karo serum bebener lan sirah bakal muter ....

              Lan para pengawal tapel wates ora bisa nglilani wong-wong mau, nanging 10000 km / Kalomoisky / luwih larang.
              Saiki kita kudu mbalekake 20 putrane wong Amerika sing setya.
        2. +5
          April 24 2014
          hmm... wong tuwa setuju! Sial, nanging sampeyan uga kudu mikir saiki kaya apa kanggo wong-wong mau? padha turu ana lan ndeleng carane ngrusak Rusia
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +6
          April 24 2014
          Wong tuwa ngerti iki, nanging sampeyan kudu mikir kanthi sirah! Apa ora saiki wong tuwa luwih tenang? Banderlog banjur ora menehi idin kanggo secession saka Crimea! Saka iki, lan iku perlu kanggo nari karo kabeh jalaran.
      3. + 10
        April 24 2014
        Kutipan saka saag
        Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?

        Quote: Senyum kanggo sampeyan
        Muga-muga mikir sing apik ...

        Kutipan warta-Dheweke lunga kanthi mobil menyang wong tuwane ing desa Andreevka, wilayah Zaporozhye Aku tujuan trip wis cetha ditandhani. Yen dheweke lunga menyang wong tuwane, dheweke mikir babagan wong tuwane ... Lan wektune kanggo Menteri Luar Negeri kita muni lonceng, amarga ing tapel wates karo Ukraina bisa uga ora nglilani dheweke, nanging ora nahan dheweke.
        1. +4
          April 24 2014
          Kutipan: Tersky
          Dheweke lunga kanthi mobil menyang wong tuwane ing desa Andreevka, wilayah Zaporozhye

          Aku ngelingake yen saiki ana "rezim khusus" ing tapel wates. Wong lanang umur 16 nganti 60 diidini mlebu ing Ukraina mung yen duwe dokumen konfirmasi penyakit serius utawa pati sanak sadulur.
        2. SSR
          +1
          April 24 2014
          Kutipan: Tersky
          Kutipan saka saag
          Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?

          Quote: Senyum kanggo sampeyan
          Muga-muga mikir sing apik ...

          Kutipan warta-Dheweke lunga kanthi mobil menyang wong tuwane ing desa Andreevka, wilayah Zaporozhye Aku tujuan trip wis cetha ditandhani. Yen dheweke lunga menyang wong tuwane, dheweke mikir babagan wong tuwane ... Lan wektune kanggo Menteri Luar Negeri kita muni lonceng, amarga ing tapel wates karo Ukraina bisa uga ora nglilani dheweke, nanging ora nahan dheweke.

          Sial, sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan tulis? Kanggo banderlogs lan scavengers sing dipimpin dening USA-Crimea yaiku Ukraina.... Lan Yurchenko kudu mikir karo sirahe.... Nanging yen dheweke bisa ngganti paspor ... Banjur ya, ora ana alesan. Elinga yen balapan pido Barat lagi perang dhewe nglawan Rusia kanthi nilai tradisional.
          1. kosh
            0
            April 25 2014
            Kutipan saka S.S.R.
            Nanging yen dheweke bisa ngganti paspor ...


            Banjur dheweke kudu ora diijini menyang Ukraina (miturut hukum saka 16 kanggo 60 taun).
            sanajan padha warga Rusia, mentalitas isih padha, saben wong mikir sing nang endi wae sampeyan bisa setuju ing Piece saka lemak.
      4. + 16
        April 24 2014
        Kutipan saka saag
        Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?

        Aja ngadili lan sampeyan ora bakal diadili! Mbok (Gusti Allah mboten sare) kedaden marang wong tuwane! Mungkin padha wiwit cling kanggo wong-wong mau ana - Aku banjur kanggo tokoh metu. Nalika alasan ora dingerteni - iku ora worth reproaching. IMHO hi
        1. +2
          April 24 2014
          Aja ngadili lan sampeyan ora bakal diadili! Mbok (Gusti Allah mboten sare) kedaden marang wong tuwane! Mungkin padha wiwit cling kanggo wong-wong mau ana - Aku banjur kanggo tokoh metu. Nalika alasan ora dingerteni - iku ora worth reproaching. IMHO

          Sikap panguwasa Ukrainia marang Rusia dikenal, luwih elek marang wong Krimea. Wakil, pejabat, pancen ora ngerti apa sing ana ing perjalanan iki. Dheweke jelas ora nindakake sing luwih apik marang wong tuwane, malah sebaliknya.
          Mesthine, kanggo Rusia, Rusia kudu njupuk kabeh langkah diplomatik lan non-diplomatik sing bisa ditindakake. Nanging tumindak ora tanggung jawab, kabodhoan, Pak Yurchenko padha karo tumindak provokator ing, lan supaya, ora kahanan prasaja. wong bodho
        2. Komentar wis dibusak.
        3. SSR
          0
          April 24 2014
          Quote: Egoza
          Kutipan saka saag
          Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?

          Aja ngadili lan sampeyan ora bakal diadili! Mbok (Gusti Allah mboten sare) kedaden marang wong tuwane! Mungkin padha wiwit cling kanggo wong-wong mau ana - Aku banjur kanggo tokoh metu. Nalika alasan ora dingerteni - iku ora worth reproaching. IMHO hi

          Srengenge iku Egoza kita - aja lali yen Crimea ora kanggo kabeh wong Rusia lan ora kabeh paspor wis diganti.
      5. +4
        April 24 2014
        nalika arep menyang Ukraina, ana persetujuan karo wong-wong sing padha-minded, nanging ora ana siji mbatalake pengkhianat hi
      6. +8
        April 24 2014
        Penangkapan warga Rusia? Cherevato skandal purun fasis!
        1. jj
          +2
          April 24 2014
          Apa wae alasane, kabeh iki main geni. "Mungkin" lan "kaya wae" rampung. Akibate bisa banget. Dheweke bisa uga dituduh saboteur lan dituduhake minangka warga negara Rusia sing nindakake tumindak musuhan
      7. Komentar wis dibusak.
    2. mesem marang kowe
      +6
      April 24 2014
      Sampeyan kudu njawab kanthi tepat. Beda-beda IT mboten ngertos...
    3. +8
      April 24 2014
      Provokasi liyane saka junta fasis, nalika, pungkasane, dheweke bakal nguripake ibune. Amarga dheweke wis bosen amarga ora manungsa.
    4. +6
      April 24 2014
      Acuteness tartamtu saka kahanan iku Yurchenko minangka pejabat yurisdiksi Rusia. Lan yen dheweke pancen diculik dening SBU, mula iki wis dadi skandal internasional tingkat dhuwur.
      Lawlessness, padha mung extort kita kanggo nimbang padha kanggo fullest.
    5. +5
      April 24 2014
      Tit tok tik tok tik tok tik tok...iki jam terakhir junti tiktok....
      1. +3
        April 24 2014
        Omonganmu bakal kupinge Gusti...
    6. +6
      April 24 2014
      Maneh, bajingan bakal ngomong yen Putin sing disalahake, sampeyan bakal weruh !!! Kanggo wong-wong mau, apa sing ora kedadeyan yaiku kesalahan Rusia.
      1. +5
        April 24 2014
        Kutipan saka nvn_co
        Maneh, bajingan bakal ngomong yen Putin sing disalahake, sampeyan bakal weruh !!!

        mesthi! Dheweke bakal ngomong yen Crimea iku Ukrainia, lan dheweke nglanggar hukum, amarga. njupuk kewarganegaraan liyane lan umume ....
        Militer Ukrainia wis ngatur regime checkpoint ing checkpoints antarane wilayah Kharkiv lan Donetsk, ngendi operasi khusus lagi digawa metu, Kamentrian Pertahanan negara ngandika ana. "Kanthi upaya gabungan personel lembaga penegak hukum, kontrol akses diwenehake ing checkpoints. Langkah-langkah ditindakake kanggo mblokir, yen perlu, rute transportasi motor, "ujare laporan kasebut.

        Ora suwe, visa bakal diwenehake kanggo lelungan saka wilayah siji menyang wilayah liyane, lan dhuwit bakal dijupuk
        1. 0
          April 24 2014
          Ora suwe, visa bakal diwenehake kanggo lelungan saka wilayah siji menyang wilayah liyane, lan dhuwit bakal dijupuk

          Utawa panganan lan rokok.
        2. tokin1959
          +1
          April 24 2014
          ora ana sing diijini ngganti kewarganegaraan.
          padha ora njaluk kunjara kanggo iku.
          malah resmi, pengawal wewatesan Ukrainia ora bisa mundhakaken pitakonan saka ngganti kewarganegaraan.
      2. +1
        April 24 2014
        kabeh wong mung wedi marang Kebesaran kita))
    7. Tanechka-pinter
      +9
      April 24 2014
      "Yurchenko khusus ditarik metu saka Crimea" - kabeh iki kaya cara fasis - padha butuh sandera kanggo ijol-ijolan. Lan saben wong sing saiki bakal mlebu ing wilayah Ukraina kudu ngerti. Ukraina ngumumake perang marang Rusia, nanging kita ora miwiti.
      1. +7
        April 24 2014
        Quote: Tanechka-pinter
        kabeh iki kaya cara fasis - padha kudu hostages kanggo ijol-ijolan.

        Ora temenan! Dheweke ngerti yen Rusia bakal mangsuli! Kene padha provoke! AS lan EU Mbutuhake Rusia ngirim pasukan, lan dheweke bakal tetep "putih lan alus." Apa muspra yen "Amerika" teka? Mesthine dheweke menehi prentah "Pacify Timur, utawa perang karo Rusia kanthi cara apa wae. Lan kita bakal ndhukung"
        1. 0
          April 25 2014
          Quote: Egoza
          Mesthine dheweke menehi prentah "Pacify Timur, utawa perang karo Rusia kanthi cara apa wae. Lan kita bakal ndhukung"


          Parentah kasebut paling mungkin diwenehake, nanging para pamburu mbokmenawa ora bakal ngenteni dhukungan nyata saka negara lan NATO. Iku siji bab squeal lan ngidoni ing PBB, iku cukup liyane ing wutah lengkap ing bedhil mesin. Mung Kyiv, ing khayalan, ora nyadari yen ana kedadeyan, pijet rektum ing wangun perverted bakal cocog karo dheweke, lan ora ana Amerika sing bakal mbantu. Nah, squealing lan drooling ... Saka screeching - earplugs, drooling - iku ora nyenengake, nanging kita bakal tekan esuk, kok dadi gelo karo wong miskin ...
          1. 0
            April 25 2014
            Kok ngusapi? Iku luwih apik kanggo break idu langsung.
        2. 0
          April 25 2014
          Quote: Egoza
          AS lan EU Mbutuhake Rusia ngirim pasukan, lan dheweke bakal tetep "putih lan alus"

          Pokoke bener.)
          Nanging luwih tepat:
          Anglo-Saxon lan elit Yahudi mbutuhake pravoseks Maidan lan liya-liyane kanggo ketemu ing perang karo Angkatan Bersenjata Rusia. Kabeh sing diwiwiti ing Ukraina kanggo iki)).
    8. +5
      April 24 2014
      Inggih, yen sampeyan mikir sing ora bakal kelakon ing Ukraina, banjur iki, kanggo sijine iku entheng, presumptuous kanggo wong diwasa.
    9. +3
      April 24 2014
      Ayo bom atom karet tiba ing Kyiv,
      Ya, dheweke bakal mateni geeks iki sing wis manggon ing kana!
    10. +1
      April 24 2014
      Ana wong arep menyang wong tuwane, sing digebugi, ... Dheweke uga bakal njahit sawetara jinis artikel ...
    11. +3
      April 24 2014
      Ing teori, yen dheweke warga Rusia, mesthine kaya sing dijanjekake Lavrov.
    12. 0
      April 24 2014
      http://www.anna-news.info/node/15418 тут про него и за что его закрыли
    13. Melnik
      +2
      April 24 2014
      Yagene dheweke ora lunga menyang Kyiv nemoni bapake? Kanthi posisi kaya ngono
    14. Palych9999
      0
      April 24 2014
      Apa dheweke dadi ataman utawa ora?
      Apa dheweke mikir yen dheweke bakal bebas numpak "alun-alun" bolak-balik?
      Kaya, yen Yarosh lunga menyang Suzdal, ngomong, kanggo ngunjungi mbah putri, apa kita uga ngidini dheweke liwat?
      Apa dheweke mikir yen iki "perampok Cossack" ing kamp perintis?
    15. +2
      April 24 2014
      Kutipan saka Palych9999
      Apa dheweke mikir yen iki "perampok Cossack" ing kamp perintis?

      Ya, ing kene, miturut pendapatku, kadang-kadang congkak ngluwihi pamikiran kritis
    16. Ork-78
      +1
      April 24 2014
      SBU-CIA wis tekan tingkat kriminalitas!
    17. Palych9999
      -1
      April 24 2014
      Kemiskinan pikiran sing ana ing kabeh wakil saka negara tanpa negara iki ...
      Kayane ngisin-isini...
    18. +1
      April 24 2014
      Kanthi sembarang cara, ing pretext sembarang, padha arep provoke invasi Rusia ing Ukraina. Katon kaya sekolah Amerika. Siji bab padha ora njupuk menyang akun. Bangsa Amerika bisa ditebak kaya rong driji abas falta. Itung-itung tumindake, malah ora kudu pinter. Lan PDB, minangka mantan KGBist, diwilang kanggo nefik apa. Sampeyan ora kudu katon adoh kanggo conto - Crimea padha.
      Inggih, Cossack, mesthi, menehi umpluk tanpa mikir. Maneh Lavrov strained unforeseen entuk. Iku isin.
    19. +1
      April 24 2014
      Kutipan: Roman1970
      Ana wong arep menyang wong tuwane, sing digebugi, ... Dheweke uga bakal njahit sawetara jinis artikel ...

      Marang sapa kang ora bakal lunga. Ana madhouse permanen ing rusak, lan uga "Cossacks" ana. Aku dadi kacang saka warta saka sawijining. SURYA!!! Aku mung pengin nguwuh - Bukak kelopak mata!
      PS Demi Gusti, tulungi aku supaya ora ana ing jejere omah edan iki.(Aku ora ngerti sapa sing dakkandhakake ing kasus iki)
      PS2 Dill garing terusan menyang Crimea. Dheweke pengin ngatur Holodomor. Apa wektu kanggo ngumpulake hryvnia kanggo monumen?

      dodolan...
    20. +1
      April 24 2014
      Mratelakake panemume, iki wektu kanggo mungkasi PDB iki. Lan diskusi babagan topik nggambar Rusia menyang perang - kita wis diseret menyang paling aku ora pengin wiwit pesawat Yanukovych, nanging dina iki, misale jek, ana jerami pungkasan ing Slavyansk. Lan bab kasunyatan sing Kozak saka Crimea iku bener utawa salah - supaya Gusti Allah ngalang-alangi saben wong supaya anak-anakmu padha!
    21. +1
      April 24 2014
      Dheweke ora bisa nglilani dheweke minangka wong sing ora dikarepake, nanging kanggo nahan dheweke misuwur.
    22. bda
      bda
      +2
      April 24 2014
      Kutipan saka saag
      Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?

      Warga Rusia nduweni hak kanggo pindhah menyang negara apa wae yen negara kasebut kanthi resmi ngidini dheweke liwat ing tapel watese.
      Manawi srana (ed.), ingkang dipun urmati dening Warga Rusia ing ngarsanipun, nglanggar hak-hakipun, wangsulanipun kedah kados pundi kemawon, kados pundi srane (ed.) boten katingal alit.
      Whining kaya "iku salah sampeyan dhewe" iku pendekatan saka provokator, utawa birokrat Soviet (kaya - daya gedhe ora bakal kurban soko kanggo sawetara wong individu, nanging nyatane maca: Aku, PNS sah, bakal ora luh sandi bokong mati kanggo nglindhungi kang - soko ana fellow warga prasaja). Aku ora nyumbang sapisan (aku ora nyuwek bokong). Loro - ora nyumbang (lungguh ing kursi)! A - telu lan ... banjur sing bakal kurban soko kanggo dheweke (wektu kanggo kick boot ing bokong).
    23. nicollider
      +1
      April 24 2014
      Nah, yen pejabat diculik, mula saiki bakal nyenengake: deshitsa ora bakal dikumbah.
    24. +2
      April 24 2014
      Lha, wong wis diculik, teroris. Bandit dhewe, lan cara bandit. Kita kudu njupuk iki "raspberry", ing pangertèn saka outpost, opo ing KUHP, artikel kanggo penculikan durung dibatalake.
    25. mokr77
      0
      April 24 2014
      Aku kepengin weruh apa sing dipikirake Yurchenko nalika arep menyang Ukraina?
    26. +3
      April 24 2014
      Kutipan: Adipati
      Lan Cossack Cossack, nari ing lagu SBU, mung discredited piyambak.

      Lan padha historis "loro kita lan sampeyan." Ing Peter Agung, padha njupuk bagéyan aktif ing dipatèni saka pambrontakan Bulavinsky ing Don, padha matèni sedulur Cossack. Mengko, padha "disajikake" Peter piyambak ing kene dheweke dadi nesu banget, lan Zaporizhzhya Sich wis ilang.
      1. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka Paranoid50
        Mengko, padha "disajikake" Peter piyambak ing kene dheweke dadi nesu banget, lan Zaporizhzhya Sich wis ilang.


        Zaporizhzhya Sich dirusak ing Catherine II. Ing kene Potemkin nindakake sing paling apik.
    27. Palych9999
      +5
      April 24 2014
      Mangkene carane katon, nglawan "panguwasa Kyiv sing ora sah" lan nglawan "kekejaman" - sing paling independen, dheweke pancen aktif protes ing salah sawijining pusat distrik (kaya kita ... Serpukhov, 100-200 wong aktif lan 2-3 ewu simpatisan) lan pirang-pirang atus liyane ing 3-4 kutha, kayata Penza lan Tambov kita, lan malah kontingen kasebut saka strata sosial sing ora penting.
      Ya, akeh sing ngelingi lan nostalgia kanthi tulus kanggo USSR lan ngurmati Kamenangan Agung bakal pindhah menyang Mei lan Dina Kemenangan.
      Ya.
      Nanging...
      Kabeh jinis timoshenki lan bubuk menyang wilayah mbrontak "nepsu" iki lan ngumpulake balai lengkap!
      Ana sing salah...
      Where ewu aktif ora marem, ngendi ana jalur bis saka wilayah kanggo Kyiv, ngendi massive "strike" ing Enterprises industri paling gedhe?!??
      Ing endi ana ewonan penambang sing ngalangi ril sepur ing saindenging negara (utawa paling ora ing sisih kidul-wétan)?
      Nada saka komentator kita ora cocog karo apa sing kedadeyan: kabeh stasiun, kabeh bandara, kabeh pabrik, kabeh perusahaan milik negara kerja, hryvnia piye wae terus, upah dibayar, siswa sinau, bocah sekolah ora ketinggalan. konco wong, Barefoot lan luwe tentara njaluk menyang miraculously njupuk mati Sushki lan infantri kendaraan gelut lan ora ana Letnan Schmidts antarane wong-wong mau.
      Dadi, 98% populasi seneng karo kabeh?
      ya wis! Padha ing mayoritas Absolute, menehi peduli bab kabeh, kang tegese padha mung ora pantes urip liyane lan Welasan urip sing malah ora worth tatu tipis kanggo prajurit Rusia, Gusti Allah ngalang-alangi, dikirim menyang wong "kanggo nyimpen"!
      Ukraina minangka wilayah sing didunungi dening populasi sing ora pati penting (dudu Rakyat) sing pantes nasibe lan ora pantes urip sing beda.
      Sing 3-4 ewu sing pancene wis kesel kabeh, mung kudu ninggalake kabeh (taman sayur karo semangka) lan pindhah, sing luwih ambisi - menyang Kulon, sing luwih rajin lan ora dadi wasis - kanggo kita, kanggo Rusia - kita kudu ngunggahake Timur Jauh, lan urip maneh jalur tengah sing kosong, sambutan.
      Lan whining ing nasib lan whining kaya "kirim prajurit mati kene karo kita nalika kita pil wiji lan katon metu saka jendhela" - iki ora discontent lan ora intoleransi marang panguwasa saiki, whining iki ora pantes manungsa waé.
      Crimea Rusia 98% kanggo reunifikasi karo MOTHERLAND, kabeh wis sabdho ana, nanging ora iki "revolusioner" sing quietly mikir njaluk ing gulu wong ngendi pensiun 3 kaping luwih.
      Aku mikir
      1. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka Palych9999
        Aku mikir

        Siji mikir, mikir, nanging dheweke entuk pluck.
        Wektu minangka hakim sing ora sopan, nanging nganti saiki wis ngetrapake kabeh ramalan sing ala.
    28. S_W_A_T_72
      +1
      April 24 2014
      Cossacks lali carane mbah buyut nulis layang kanggo Sultan Turki kanggo $$$ didol lan carane apik Cossacks wiwit karo wong-wong mau lan ternyata isin ngirim ora sadurunge wong sadurunge leluhur.
    29. 0
      April 25 2014
      Siji kudu ora mikir sing ing sembarang mantan republik panguwasa ora bisa melu ing lawlessness. Wong sing durung tau ngalami dhewe bisa uga mikir kaya ngono. Penjaga tapel wates utawa polisi Kazakh tumindak kanthi cara sing padha. Padha bisa cling kanggo apa wae, lan njaluk dhuwit. Ora, dheweke bakal mudhun saka sepur. Kadhangkala, para pengawal tapel wates Uzbek bisa tumindak luwih elek. Sawetara taun kepungkur, pensiunan Rusia ngunjungi putrane ing Tashkent. Piyambakipun punika tilas perwira. Dheweke njabat ing Uzbekistan, banjur pindhah menyang Rusia lan nampa kewarganegaraan. Dheweke ditangkep lan dikunjara amarga "pengkhianatan". Wong lanang umure luwih saka 60 taun. Kanthi angel banget, setaun mengko, konsulat Federasi Rusia bisa dibebasake. Apa bebaya sing diwakili kanggo Uzbekistan? Wong tuwa sing lali kabeh rahasia, yen dheweke ngerti.
      Mulane aku uga mikir yen Yurchenko mesthine ora menyang ngendi wae kajaba Rusia. Iku luwih gampang kanggo ngirim dhuwit kanggo tuwane teka.
      1. Palych9999
        0
        April 25 2014
        Rampung setuju ing loro TCTerms.
        Lan Rusia kudu ngulu telek saka "kanca sing direkam" (Kazakhs lan Belarusians)
        Lan kepala kepala bisu kadhangkala mindhah otak, paling bisa nyabrang Crimea-Kaukasus, lan banjur, ndhelikake konco passport Russian, ngunjungi mbah Kharkov, mampir saka kontinental Rusia.
      2. Palych9999
        0
        April 25 2014
        Rampung setuju ing loro TCTerms.
        Lan Rusia kudu ngulu telek saka "kanca sing direkam" (Kazakhs lan Belarusians)
        Lan kepala kepala bisu kadhangkala mindhah otak, paling bisa nyabrang Crimea-Kaukasus, lan banjur, ndhelikake konco passport Russian, ngunjungi mbah Kharkov, mampir saka kontinental Rusia.
    30. Polarfox
      0
      April 25 2014
      Setuju karo Palych9999, Aku ora provokator a, nanging piye wae kabeh iku piye wae ora goyang utawa mbalek ing Donbass. Yen ana protes massal, ana ngendi? Yagene media tansah nampilake sawetara wong sing padha? Apa iki ora ateges sing liyane wis marem karo daya sing nyatakake dhewe? Lan yen cocog, banjur kenapa Rusia ngirim putrane kanggo perang kanggo sapa sing ngerti? Ya, aku ngerti, saliyane kanggo nglindhungi populasi, uga ana kepentingan politik lan geopolitik. Nanging padha presuppose wicaksana lan, ndhuwur kabeh, tumindak diplomatik, lan ora introduksi saka pasukan menyang negara tetanggan ing request pisanan saka bagean cilik saka populasi.

      Kanggo sawetara ombone aku setuju karo Ora perduli. Senajan, ora ing kabeh. Ing Kazakhstan, kahanan ing tapel wates sawise persetujuan ing Uni Customs wis dadi luwih apik. Aku kerep mabur menyang Moskow, mula aku ngerti langsung. Ana nasionalis lan patriot koumiss ing negara kasebut, kita ndeleng conto "patriotisme" kasebut ing kasus anyar saka majalah sing nerbitake artikel babagan Hitler. Nanging, umume, ing sisih lor Kazakhstan tenang, mung wong kidul sing kadhangkala muddy banyu. Ora seneng Rusia? Lan sampeyan takon - sing umume tresna ing sisih kidul Kazakhstan? Dheweke ora seneng karo wong Kazakh sisih lor. Lan jarak saka Uzbekistan anti-Rusia nduweni peran gedhe ing babagan iki.
      Kutipan saka Palych9999
      Apa bebaya sing diwakili kanggo Uzbekistan?

      Iku mung kesempatan kanggo provokasi. Ing Uzbekistan, aktivitas anti-Rusia dhuwur banget, mula ora ana sing nggumunake yen wong-wong Uzbek njupuk kauntungan saka sembarang wektu kanggo nindakake tumindak ala marang Rusia utawa Rusia.
    31. 0
      April 25 2014
      ing artikel kasebut, busana jendela foto .., nuwun sewu, wong lanang, aku ora maca yen ana wong sing bener, banjur sampeyan +, nanging ora, lan aku - / Nanging kabeh wis rampung ...)))
    32. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka saag
      Aku wonder apa Yurchenko iki panginten nalika arep kanggo Ukraina?


      Sing a.h.r.e.n.e.l.i menyang wong tuwane! Wong tuwa Tanah Air Cilik ora dipilih! Rusian ngepit kita ing kabeh ngarep a.m.ry. u.k.r.y. endi dukungane? tembung saka sampeyan!
    33. Polarfox
      0
      April 25 2014
      Nangkep wayahe kanthi apik.
    34. 0
      April 25 2014
      Ing Ukraina, wong sing ora duwe hukum tanpa otak wis ngrebut kekuwatan. Pikiran diwenehake dening Amerika Serikat, lan iki mung disuaraake. Lan apa sing kedadeyan minangka skandal internasional! Wis wektune Rusia kudu ngomong !!! ?!
    35. GRUN
      0
      April 25 2014
      Wong edan tenan, arep menyang negara musuhan, sadurunge "sarujuk" karo clowns ing clono dowo, penganut "pertempuran hapak", sing uga nyerahke marang SBU. Saiki jagad kabeh bakal nulungi wong bodho iki ...
      1. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka Grune
        sing masrahake marang SBU

        Padha entuk dhuwit apik, nanging bisnis!
        Mung bisnis, ora pribadi.

        Utamane politik!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"