Egor Kholmogorov: Ordo Rusia

58
Junta nggawe skenario pembantaian dening tangan tentara bayaran, geng sayap tengen lan bagean tentara sing wis dikurangi dadi geng amarga keluwen lan rereget. Lan ing kene ana bebaya utama. Junta ora duwe kekuwatan kanggo menang perang sipil.

Minangka wong sing terus-terusan nunjukake sajrone sawetara wulan kepungkur yen Rusia kudu campur tangan ing kahanan ing Ukraina, ora mung kanthi diplomatik lan politik, nanging uga kanthi cara militer, perkara pungkasan sing arep daklakoni saiki yaiku nulis pathetic. tembung lan mréntahaké ing gaya "The Rubicon wis nyabrang!".

Ora ana sing anyar, ora dikarepke utawa dumadakan. Iku kabeh kedaden ing Desember 1991, nalika Ukraina resmi ngumumaké kamardikan, nalika minangka asil saka Belovezhskaya Accords sing numpes USSR ditandatangani, nalika wewatesan technical ing USSR dadi wates negara, nalika saka papan. sajarah Segmen Rusia ing sisih kidul Rusia dibantai kanthi cepet, nalika 11 yuta wong Rusia nganggo paspor lan luwih saka 20 yuta wong Rusia kanthi basa dipotong saka Rusia kanthi tapel wates.

Negara Ukraina dibentuk minangka "non-Rusia" lan "anti-Rusia" lan mung digawe ing kapasitas iki. Panguwasa lan ideolog kasebut ngerti manawa dheweke duwe properti wong liya - nyatane, dicolong - properti: wilayah lan populasi.

Lan mung ana rong cara kanggo nggawe wong liya - sampeyan.

International: entri menyang kabeh limo struktur Western sing bisa menehi jaminan wates: EU, NATO, etc Internal: digawe cepet Ukrainization, transformasi dipeksa saka Rusia manggon ing kidul lan wétan Ukraina menyang Ukrainians.

Ing tembung liya, kanthi eksistensi, Ukraina ditakdirake kanggo geopolitik anti-Rusia lan politik domestik lan budaya anti-Rusia. Iki bisa ditindakake kanthi bentuk ekstremis, kaya ing Yushchenko, sawise Maidan pisanan.

Bisa - ing wangun softened lan licik, kaya ing Yanukovych, nanging arah gerakan Ukraina iku siji - kanggo legalize wates liwat struktur Western, kanggo nggawe massa podho saka warga karo bantuan saka universal Ukrainization. Wong Rusia, kaya wong Rusia, kudu mati, diganti karo "Ukrainia".

Ing wektu sing padha, kabeh wong ngerti yen ora ana "Ukrainians" ing pangertèn sing propaganda Ukrainia ngandika bab wong-wong mau. Iki dikonfirmasi, ing tangan siji, dening nasionalis Ukrainia, sing meh ora ngomong bab Ukrainia, lan ing liyane, dening akeh ètnis Great Russian sing gelem lan agresif campuran menyang Ukraina lan nuduhake identitas kuning-ireng, lan kadhangkala abang-ireng.

Kanthi hak sing padha, para elf, sing duwe basa dhewe, sejarah sing diciptakake Tolkien, seragam lan malah pratandha katon, bisa ngenggoni Taman Neskuchny lan nyatakake sawijining.

Aku dhewe duwe kenalan sing full-blooded Great Russian utawa operator saka "bouquet of blood" sing wis dadi nasionalis Ukrainia zealous, nelpon pemberontak Rusia "Colorados", Rusia - "penjajah" lan nelpon etnis Ukrainians luwih greyhounds.

Divisi kasebut ora duwe karakter ètnis - para pemberontak ing Donbass duwe ciri khas Rusia kidul lan jinis Rusia cilik, wong Ukrainia bisa asring disalahake kanggo kreakles Moskow. Sadurunge kita ora konflik kelompok etnis, sadurunge kita ana konflik peradaban lan worldviews, ngendi sisih ditemtokake ora dening getih lan lemah, nanging dening free bakal.

Menapa malih, hak lemah ing kene mung ana ing sisih Donbass sing mbalela, mbela cara uripe, sejarahe, tanah air cilik, sedulur lan kanca-kancane. Sapa kanca utawa mungsuh ing Donbass katon cetha banget. "Musim Semi Rusia" dadi pemberontakan nasional, sosial lan patriotik "kanggo kanca-kanca" kanthi kaendahan sing luar biasa.

Ing sawetara titik, Ukraina nyabrang garis abang. Tinimbang alon-alon nyusup menyang superstruktur kulon, lompat lan lompat diwiwiti. Sapa sing ora mlumpat yaiku Muscovite. Tinimbang Ukrainization suffocating - Ukrainization agresif, karo bouts saka gething ing tingkat resmi marang pedunung Rusia ing negara sing (mesthine).

Kanthi Twitter Euromaidan keselak kanthi bungah: "Pungkasane, dheweke wiwit mateni separatis bajingan." Ing wektu sing padha, rega saka Euromaidan iki langsung katon. Tentara Ukraina ora gelem perang. Layanan khusus Ukrainia gelut kanthi wegah.

Milisi Ukrainia sebagian lunga menyang sisih wong. Tegese, ora ana sing ndhukung fantasi getih ndhuwur junta lan aktivis Euromaidan: perang sipil ora dadi pilihan saka wong Ukrainia (ing tembung sing apik).

Junta, minangka asil, nempatno ing skenario ontran-ontran dening tangan mercenary, geng saka separatis sayap tengen lan bagean saka tentara Ukraina, kang wis suda kanggo negara geng dening keluwen lan rereget. Lan ing kene ana bebaya utama. Junta ora duwe kekuwatan kanggo menang perang sipil.

Nanging kekuwatan kanggo miwiti pembantaian lan perang sing nggegirisi kabeh marang kabeh, sing bakal nyebabake bencana kamanungsan karo mayuta-yuta pengungsi, cukup. Dheweke duwe kekuwatan sing cukup kanggo nyurung Timur Ukraina dadi kekacauan lan teror kriminal.

Unit Ukraina disintegrated dadi geng karo gaman lan BTEers sing nyolong pangan lan pangisi daya telpon saka milisi. Bandit sing mutusake yen wektu lan kekuwatane wis diwiwiti (para pimpinan Republik Rakyat Donetsk wis nuduhake iki kanthi prihatin).

Ing sisih liya, fragmentasi milisi miturut pengaruh beda politik lan konflik ambisi (kaya sing saiki direncanakake ing Luhansk). Teror Kolomoisky-Yarosh ing Dnepropetrovsk... Kabeh iki ngancam tragedi mayuta-yuta wong.

Rubicon iku persis. Pasukan Rusia ora dibutuhake kanggo "ngukum Ukraina" - Kyiv ngukum dhewe kanthi sampurna. Wong luput lan wong lugu. Pasukan Rusia ora dibutuhake kanggo nindakake "penjajahan maneh" tanah Rusia. Milisi uga bisa ngatasi iki. Rusia dibutuhake minangka pasukan tatanan.

Perlu kanggo nyegah tanah sing ayu, subur lan rajin iki dadi papan kekacauan getih, dadi "zona", dadi wilayah pelanggaran hukum. Supaya bledosan otomatis, skirmishes wengi, kidnappings ora mateni kabungahan saka spring ngembang lan eseman saka anak.

Donbass lan kabeh Novorossiya bakal nemtokake lan mutusake dhewe karo sapa sing kudu ditindakake - karo penjahat saka Kyiv, karo Moskow (kita uga duwe kekurangan, nanging umume pilihan saka Kidul-Wétan jelas ing kene), ing dhewe.

Nanging supaya wong bisa nggawe keputusan sing tanggung jawab, perdamaian lan ketertiban dibutuhake. Kita butuh ora ana ancaman saka separatis sayap tengen, lan saka tentara bayaran, lan saka perampok, lan saka Gestapo anyar - SBU.

We kudu mardika saka total goroh propaganda ukrogebbels. Wong, ngomong kanthi cara sing prasaja, kudu "mambu" lan ngerti carane urip sesuk. Ing Crimea, Rusia bisa main ing ngarep kurva. Kene kita telat, nanging saiki wektu tundha ora kritis.

Padha ngomong yen ing sisih peralatan, kang atusan wong saiki ndeleng obah menyang tapel wates Ukraina (sanajan ing wektu nulis teks iki, iku durung nyabrang) ditulis: "Pasukan Peacekeeping." Iki minangka perkara utama sing dibutuhake Timur Ukraina sing disiksa. Tentrem lan ketertiban. Urutan Rusia kanggo jagad Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Validator
    + 22
    April 25 2014
    Partisan Rusia ing Odessa ngobong cabang Bank Privat Pan Kalomoisky
    flash mob apik
    1. PPP
      +9
      April 25 2014
      Iku dudu metode kita. belay kabeh kudu dilakoni kanthi sopan, prajurit kalebu dhuwit kanggo mulihake rusak, iku uga kudu sopan remet metu. lol
      1. +3
        April 25 2014
        Kutipan: PPP
        Iki dudu cara kita, kabeh kudu ditindakake kanthi sopan


        padha teka banget sopan dening cara. padha ora njeblug, padha ora nabrak.




        Kutipan: PPP
        kalebu dhuwit kanggo mulihake rusak, iku uga kudu sopan remet metu.


        Apa wring metu piyambak bakal nggawa nalika wong sopan karo wesi soldering nuthuk ing omah.
        1. Evgeniy.
          0
          April 25 2014
          iki sing jenenge "nyesek"
      2. + 20
        April 25 2014
        Kutipan: PPP
        kabeh kudu ditindakake kanthi sopan

        Kurang luwih kaya iki:
      3. Ork-78
        +4
        April 25 2014
        Kolomoisky bakal katon apik ing aspen!
        1. RND
          +6
          April 25 2014
          Kutipan: Ork-78
          Kolomoisky bakal katon apik ing aspen!

          Aspen ora nyalahke. Telek - klelep ing jamban. am
          1. +1
            April 25 2014
            Aja klelep, aja klelep. Mung diobong!
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +1
          April 25 2014
          Luwih apik ing sawetara grumbulan kanthi parasut sing durung dibukak. Bukak lan mbuktekake yen dheweke dhewe, amarga wedi, ora bisa narik cincin kasebut, lan otomatisasi ora bisa ditindakake kanthi tepat. WO-Oh-Oh! Pancake bakal dadi gedhe lan Kalo-moysky! sedulur
    2. +1
      April 25 2014
      Ing kahanan kaya mengkono, mung partisan sing tetep
      1. +2
        April 25 2014
        Ya, dheweke wis diwiwiti, ing Kramatorsk Mishka dibongkar nalika lepas landas, nanging ora jelas manawa penembak jitu ana ing tangki bahan bakar, utawa saka RPG. Kacarita pilot bisa mlumpat metu, ora ana sing tatu. Liyane iku ora jelas, kru ana 3 wong, nanging kaya-kaya ora ana, siji kanggo kabeh. Utawa apa flyers ora gelem makarya ing antarane wong-wong mau lan sawetara tentara bayaran padha scraped bebarengan kanggo loot tinimbang wong-wong mau?
        1. 0
          April 25 2014
          Yen dheweke bisa mlumpat metu, banjur menehi umpluk lan ngerti carane iku bakal mungkasi.
      2. RND
        +1
        April 25 2014
        Kutipan saka comprochikos
        Ing kahanan kaya mengkono, mung partisan sing tetep

        Partisan minangka faktor sing kuwat.
    3. Komentar wis dibusak.
  2. + 18
    April 25 2014
    Aku ngormati lan ngormati Kholmogorov minangka nyata, lan ora palsu, patriot Rusia.
    Kabeh katon bener. Aku sijine plus ing artikel.
    Siji bab sing ora jelas saka artikel kasebut - persentase nyata sentimen pro-Rusia ing Donbass lan umume ing sisih wétan Ukraina. Iki isih misteri kanggo kula. Warga lokal uga ora pengin ngomong babagan iki.
    Upamane para penjaga perdamaian kita mlebu ing kana. Pira wong sing bakal ndhukung, utawa paling ora mbantah? 5% utawa 95%? Sapa sing ana ing subyek - nyritakake babagan swasana ati wong ing wilayah kasebut. Aku duwe INFA mung saka wong siji, lan banjur pungkasan taun. Miturut dheweke (lan dheweke manggon ing Donbass suwene 30 taun), ora kabeh wong ing kana duwe sentimen pro-Rusia, kira-kira setengah. Kajaba iku, sentimen kasebut ora dadi separatis kaya koper.
    1. zzz
      zzz
      +4
      April 25 2014
      Quote: Asem
      Upamane para penjaga perdamaian kita mlebu ing kana. Pira wong sing bakal ndhukung, utawa paling ora mbantah? 5% utawa 95%? Sapa sing ana ing subyek - nyritakake babagan swasana ati wong ing wilayah kasebut.


      Vitrenko ngandika wingi, dheweke ngandika sing 60% kanggo Rusia. Aku mikir yen tembung dheweke bisa dipercaya. Dheweke ngomong babagan kabeh Ukraina. Ing sisih kidul-wétan, aku mikir yen 70-80% kanggo Rusia. (Maksudku wilayah Donetsk lan Luhansk, amarga ana sederek) lan bisa uga liyane. Ing taun-taun pungkasan, dheweke wis dadi kuwasa ing kana, ora ketompo carane ngomong babagan Yanukovych yen dheweke manggonake wong-wong dhewe ing kono, nanging akeh sing ditugasake ing wilayah Lviv. Aku ngerti manawa televisi lan media Barat ana ing pimpinan.
      1. 0
        April 25 2014
        Ngresiki tengah Ukraina saka gapoto-bandit lan bakal sepi lan whim! Kyiv pusat kabeh ala!
    2. +2
      April 25 2014
      Adhedhasar obrolan karo kenalan sing manggon ing deso ing tapel wates wilayah Zaporizhia lan Donetsk, mayoritas wong duwe sikap iki - padha wis entuk kabeh, supaya kita manggon ing tentrem. Ing cendhak - hataskranost. Senajan iki wis kemajuan - sadurunge iku - "Yen ora kanggo Putin ..."...
    3. tukang pit
      0
      April 25 2014
      Ketoke, persentasi nyata pro-Rusia ora gedhe ... kita uga kudu njupuk menyang akun nomer akeh wong sing undecided lan wong-wong sing, ing asas, siap kanggo nampa sembarang final saka confrontation iki (inert).
    4. +5
      April 25 2014
      Artikel sing apik tenan! Nalika wong nuduhake pikirane karo akal saka Gusti Allah (yaiku kawicaksanan), sampeyan bakal entuk jawaban kanggo pitakonan sing ditegesake urip. Kenapa liberal terus-terusan salah..noo ing "mikir" (padha pracaya - filsafat), ramalan, kesimpulan? Ya, amarga atine ala saka bokong calloused, tangan lincah, dompet kandel lan turah mbrawah saka dandruff ...
    5. +2
      April 25 2014
      Quote: Asem
      Siji bab sing ora jelas saka artikel kasebut - persentase nyata sentimen pro-Rusia ing Donbass lan umume ing sisih wétan Ukraina.
      Twitter "euromaidan" nganakake jajak pendapat online kanthi jajak pendapat kaya ngono - "Pasukan penjaga perdamaian sing sampeyan senengi" lan nampa jawaban sing ora dikarepke. Ing Ukraina, akeh wong sing mung wedi nyatakake kekarepane. Mangkene pindai:
    6. +3
      April 25 2014
      Manggon ing wilayah Belgorod , raket karo tanggane. Aku ora bakal ngomong kanggo kabeh Ukraina, nanging ana kanca lan sederek ing Dnepropetrovsk, Cherkassy, ​​​​Kharkov lan Sumy. Lan iki kesimpulan sing ora nyenengake.
      Cherkasy minangka histeria Russophobic. Ora ana gerakan protes. Lan ora ana sing protes. Iki wis irretrievably ilang pikiran saka populasi lokal.
      Dnepropetrovsk luwih apik, nanging apatis. 40-50 persen ora seneng karo panguwasa anyar. Nanging padha rampung unorganized. Padha tumindak kanthi tenang. Paling pengin metu saka bedlam iki.
      Sumy minangka kahanan sing unik. 20% nasionalis sing semangat medeni wong liya. Kutha sing tenang banget. Kabeh katon cocog karo kabeh wong.
      Kharkiv - Russophobes lan Russophiles sing jelas meh padha - 30%. Standar urip warga Kharkiv mesthi ora ala. Mulane, liyane mung wedi kanggo bingung sisih, lan mulane padha bodho nunggu - sing bakal menang.
      1. +3
        April 25 2014
        Kabeh tata letak iki .... saka kang ala.
        Sajrone 23 taun ngresiki otak, kahanane luwih elek.
        Kanggo gabung karo Federasi Rusia - mung lan eksklusif - sing lair ing USSR. dilayani. Urip. Iki 10-15 persen.
        Kanggo fiksi federalisasi ... sanajan iku ... mung myhataskaru agresif ... ora ana ing cendhak - 40%.
        Ora apa-apa, ora apa-apa, ora kepriye...mung chatting.
        Lan wong-wong sing ing sih saka siji, sawijining - dietung - kabeh liyane ... 50-45 persen. Ora nglawan Rusia, sederek manggon ing kana. Nanging, sederek kabeh Colorados .... anggota Putin alon-alon dilat, ing dina Minggu. Lan wektu liyane ... padha ngombe kaca, lan dheweke duwe wanita Ukrainia sing lucu ing Leningradsky. Kanggo.
        ...
        Sistem liar, kepiye wong diwasa bisa ngrusak otak. Dheweke pancen nganggep kita - Rusia - mungsuh.
        Dheweke pancen percaya yen ing Lugansk lan Donetsk, ora kanggo sebutno Slavyansk, akeh wong sing dibenturi watu, lètnan kolonel GRU sing wis dicuci kaca mlaku-mlaku, sing mung ngimpi ngowahi saperangan wong Ukrainia dadi budak.
        Lara, wong lanang, saka goroh tanpa isin.
        Mual.
        ...
        Tegese RusiaToday kita entuk wong Amerika kanthi goroh nganti Sekretaris Negara AS wis njerit ... babagan BENER.
  3. zzz
    zzz
    + 11
    April 25 2014
    Padha ngomong yen ing sisih peralatan, kang atusan wong saiki ndeleng obah menyang tapel wates Ukraina (sanajan ing wektu nulis teks iki, iku durung nyabrang) ditulis: "Pasukan Peacekeeping." Iki minangka perkara utama sing dibutuhake Timur Ukraina sing disiksa. Tentrem lan ketertiban. Urutan Rusia kanggo jagad Rusia.

    Ayo ora mungkasi Anglo-Saxon saiki lan ing kene, dheweke bakal lunga menyang Rusia.
    1. +1
      April 25 2014
      Dadi mung ora jelas kanggo wong bodho. Sawise kabeh, kita kabeh elinga chatterbox Misha karo mesem lan ngrangkul karo konco saka luar negeri. Janjine para homies iki. Dadi apa sing kita deleng ing 20 taun?
    2. +3
      April 25 2014
      Kutipan saka zzz
      Padha ngomong yen ing sisih peralatan, kang atusan wong saiki ndeleng obah menyang tapel wates Ukraina (sanajan ing wektu nulis teks iki, iku durung nyabrang) ditulis: "Pasukan Peacekeeping."

      Wingi, nalika aku nyopir menyang konvoi operator personel lapis baja lan tank sing pindhah menyang tapel wates karo Ukraina, aku weruh tricolor Rusia sing berkembang ing sawetara mobil.
      Wis bledosan bangga kanggo negara lan tentara kita!
  4. +3
    April 25 2014
    peacekeepers dibutuhake sing ora ana ontran-ontran, lan ngendi padha arep ing sisih wétan utawa kulon, bisnis lan pilihan, lan ora kanggo kita mutusaké.
  5. +8
    April 25 2014
    Matur nuwun kanggo penulis kanggo artikel kasebut. YES! RUSIA DIBUTUHKAN SEBAGAI KEKUATAN ORDER.
    1. +4
      April 25 2014
      Apa sampeyan ora mikir kaya ngono, Pak?
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +5
    April 25 2014
    Quote: Asem
    Aku ngormati lan ngormati Kholmogorov minangka nyata, lan ora palsu, patriot Rusia.
    Kabeh katon bener. Aku sijine plus ing artikel.
    Siji bab sing ora jelas saka artikel kasebut - persentase nyata sentimen pro-Rusia ing Donbass lan umume ing sisih wétan Ukraina. Iki isih misteri kanggo kula. Warga lokal uga ora pengin ngomong babagan iki.


    Ketoke, pitakonan iki saiki dadi sing utama. Ing Crimea, kita didhukung dening mayoritas. Kados pundi swasana ingkang sejatosipun tiyang ing tlatah Tenggara? Kepiye wilayah Donetsk beda karo Luhansk, Kharkiv, Zaporozhye, Dnepropetrovsk? Yagene acara berkembang beda ing endi wae? Yagene kabeh pasukan keamanan ing Kyiv lan ing wilayah, uga kabeh panguwasa negara, langsung ngirim menyang junta, amarga malah pertahanan diri saka Maidan lan bebarengan karo sektor sing bener ora ndhukung iki, yen aku bisa ngomong pemerintah sanalika sawise kudeta? Sapa sing bisa nerangake iki?
    1. +2
      April 25 2014
      lan j61
      Sapa sing bisa nerangake iki?

      Kanggo nerangake bab, sampeyan kudu ngerti subyek lan kahanan. Lan ora ana sing ngerti manawa!

      Rong puluh taun propaganda tiba ing lemah sing subur saka kesadaran Lyupmen-Khutoryan. Para penambang nggebug helm, amarga ngerti yen iku worth nyebrang dalan lan bali ing karya, nanging saiki iku adoh saka cilik. Dheweke nggebug untune ing rak. Lan sejarah Ukraina ora sumunar karo prestasi negara.

      A pamisah tartamtu ing rangking saka "federals" ketok, amarga. prospek kanggo ngrebut daya lan nggawe negara mardika banget samar, nanging totoan dhuwur.
      Properti pribadi kurang digabungake karo aspirasi rakyat kanggo keadilan, lan gabung karo Federasi Rusia bakal narik kawigaten hiu bisnis kita. Ing kene ana konflik kepentingan. Ing nguber - lack of idea umum ("Peace to the huts ...") lan total rasa ora percaya saben liyane lan saben wong bebarengan.

      Kabeh tetep, nganti saiki, ing kabodhoan junta, sing njanjeni karusakan fisik saka Rusia, preduli saka tingkat penghasilan. Junta bakal ngganti retorika utawa panitia regional Washington bakal ngganti "tokoh" ing clearing lan bakal ana rollback.
      1. tukang pit
        0
        April 25 2014
        tochnyak Mishan!
      2. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka grbear
        Junta bakal ngganti retorika utawa panitia regional Washington bakal ngganti "tokoh" ing clearing lan bakal ana rollback.

        Wedi scenario asline, arep ngadaake pemilu, koyo presiden sing sah, utek-utek wong sing dikunjara, sing diwedeni trus ngono....
        Ora mungkin sampeyan bisa menek kaping pindho!
  8. +1
    April 25 2014
    Kidul-Wétan swayed kanggo dangu, yen padha mbuwang piyambak bebarengan karo Crimea, marang Maidan, lan wis ora ngenteni nganti padha nguwuh "ngalahake wong Donetsk" ing Kyiv, ora bakal ana masalah karo introduksi saka peacekeepers. . Kabeh bakal cocog karo legitimasi. Lan saiki kita kudu ngrebut wayahe, lan kasempatan ora kantun precedent trep kanggo introduksi pasukan karo losses minimal.
  9. +1
    April 25 2014
    Matvienko: partisipasi pasukan Rusia ing konflik ing Ukraina ora bisa ditampa

    ST PETERSBURG, 25 April - RIA Novosti. Ketua Dewan Federasi Valentina Matviyenko nganggep ora bisa ditrima nggunakake pasukan Rusia kanggo ngatasi konflik ing Ukraina tenggara, Matviyenko marang wartawan ana.

    "Aku malah ora pengin nimbang skenario kasebut. Kita ora duwe hak kanggo ngidini perang sipil lan tambah eskalasi ing sisih kidul-wétan, "ujare dheweke, nyatakake yen kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina kudu dirampungake liwat negosiasi.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140425/1005444636.html#ixzz2ztZqt9MW
    1. -1
      April 25 2014
      Quote: Oleg Sobol
      Ketua Dewan Federasi Valentina Matviyenko nganggep

      Iki minangka sinyal sing menarik.
      Panggunaan Tentara Rusia ing luar negeri tanpa nyatakake perang minangka prerogatif Dewan Federasi. Sanadyan Presiden, utawa Duma, utawa Pemerintah mutusaké masalah iki.
      Ketoke, ora bakal ana sing mlebu pasukan. Oalah, kanggo saiki.
      1. -1
        April 25 2014
        Sing bener - nganti saiki. Ora suwe Valya-kaca bakal njerit ..... cepet-cepet nggawa pasukan perdamaian Rusia .....
      2. 0
        April 25 2014
        Apa sampeyan ngomong babagan? Putin wis duwe idin saka Dewan Federasi. Kelalen?
        1. +1
          April 25 2014
          Kutipan: Zaslavsky-S
          Putin wis duwe idin saka Dewan Federasi.

          Banjur pasar liyane.
          Aku ora ngelingi yen diwatesi mung kanggo Crimea lan pigura wektu tartamtu. Ana pigura wektu ing kasus apa wae, pitakonan - apa?
      3. 0
        April 25 2014
        Quote: Asem
        Panggunaan Tentara Rusia ing luar negeri tanpa nyatakake perang minangka prerogatif Dewan Federasi. Sanadyan Presiden, utawa Duma, utawa Pemerintah mutusaké masalah iki.

        Apa sampeyan lali babagan delegasi kekuwatan menyang Presiden Dewan Federasi?
        Pernyataan Matvienko bisa dadi operasi tutup, wong liya bakal mutusake.
    2. 0
      April 25 2014
      yen kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina kudu dirampungake liwat rembugan.

      Sampeyan penasaran carane sampeyan bisa rembugan karo wong sing ora sampeyan kenal minangka wong
      Ora de juro, ora de facto
      Aku ora seneng statement kaya iki.
      Kajaba iku mung terusan, bagean, akeh partai mlaku
      Banjur, mesthi, sampeyan bisa nyenengake Paman Sema karo Saxon sing ora sopan, yaiku. tuwuh kaya banteng ing jagung recourse
  10. +3
    April 25 2014
    Ing Nikolaev, Russophiles, "Vitrenkovits" lan komunis mblokir Dewan Kutha
    Para demonstran pro-Rusia wiwit bentrok karo polisi, lan para aktivis "Militia Rakyat" ngadeg minangka tameng manungsa ing ngarep lawang menyang kantor walikota.
    http://www.unian.net/politics/911675-v-nikolaeve-rusofilyi-vitrenkovtsyi-i-kommu
    nistyi-blokiruyut-gorsovet.html#ad-image-0
    1. 0
      April 25 2014
      vowa48 ...... Ing Nikolaev, Russophiles, "Vitrenkovites" lan komunis mblokir dewan kutha
      Para demonstran pro-Rusia wiwit bentrok karo polisi, lan para aktivis "Militia Rakyat" ngadeg minangka tameng manungsa ing ngarep lawang menyang kantor walikota.

      Ana sing ora jelas. Yen bisa kanthi luwih rinci. Sapa sing "Russophiles", "Vitrenkovits", "militia rakyat"?
  11. +4
    April 25 2014
    Mesthi, introduksi malah pasukan peacekeeping dening Rusia isih durung wayahe, nanging perlu kanggo ndhukung Tenggara ing paling karo senjata.
    1. 0
      April 25 2014
      Kutipan saka mackonya
      nanging perlu kanggo ndhukung Kidul-Wétan paling karo senjata.

      Wis ngomong babagan.
      Malah konflik sing sithik bakal nyebabake milisi cepet kehabisan amunisi. Dheweke uga butuh obat-obatan, dhuwit, lan gaman ora bakal lara. Mesthine ora kabeh wong padha gegaman.
    2. +2
      April 25 2014
      Lan ora mung otomatis. Pengintaian udara ing wilayah tapel wates, komunikasi sing apik, obat-obatan lan senjata sniper. prajurit
  12. AVIATOR36662
    +1
    April 25 2014
    Penulis menehi jeneng anyar sing bener kanggo SBU-anyar GESTAPO! Nalika padha ngomong, hak kanggo kabeh 100!
  13. +5
    April 25 2014
    Temtunipun ing titik! Sajrone wektu kamardikan, padha nyoba kanggo Ukrainize kabeh cara saben dinten, urip budaya ing Ukraina. Iki diwiwiti nalika "perestroika". Contone, jeneng Rusia sing beda-beda mung siji huruf diolesake ing pratandha dalan, sing katon kanthi jelas (umpamane: S. N. Petrovtsy dadi N. Petrivtsy), ing metro Kiev, tinimbang pengumuman mandheg ing basa Rusia lan Ukrainia, mung tetep. - ing Ukrainia. Iku misale jek sing pisanan iki ora keganggu sapa (malah ing Rusia-speaking Kyiv). Nalika kabeh preian, saka mengeti saka Ukrainia panulis lan pujangga kanggo Dina Kutha, Victory Day, pasukan saka Western Ukraina wiwit teka ing Kyiv bis, iki uga ora keganggu sapa. Sanajan ana konflik, contone, ing Mei 1991, nalika Dina Kutha, kolom pasukan Bandera mlebu Khreshchatyk saka Podil, lan ketemu karo rame lan riang saka mantan penjaga perbatasan sing ngrayakake liburan. Ora ana sing weruh maneh Bandera ing dina iku ing Kyiv.
    Delengen saiki! Basa Rusia wis dadi ora mung resmi, nanging wis dadi dominan ing Ukraina! Malah iki nuduhake kabeh falsity saka "Ukro-Europeanization" saka Ukraina. Pseudo-state, pseudo-culture, pseudo-heroes, pseudo-history, pseudo-economics, malah luwih - pseudo-Ukrainians, mburi kabeh iki wis teka.
  14. +3
    April 25 2014
    We kudu mardika saka total goroh propaganda ukrogebbels.

    Sing pisanan. Lan kita kudu bali saluran Rusia. Ayo ana sawetara sudut pandang. Wong-wong dhewe sing bakal nemtokake endi sing bener.
    Banjur ukr0zombirovnie iki isih "kumbah" otak.
    1. +2
      April 25 2014
      Apa wong bakal mutusake? Nanging wong dhewe nemtokake sapa Yushchenko? Sapa Tymoshenko, kleptomaniak sing lara iki? Nanging apa wong dhewe nemtokake manawa Stepan Bandera minangka pahlawan Ukraina lan dikunjara dening Jerman? Lan konsep "wong" iku lunyu.
    2. +2
      April 25 2014
      Awake dhewe kudu nyiarake luwih aktif lan ora mung menyang Ukraina. Banjur mung "Rush to Day" sing bisa digunakake, lan malah sing dipalu. Peretas RF, dalan metu. keprungu
  15. +1
    April 25 2014
    Pawarta rada metu saka topik
    Presiden AS Barack Obama, mangsuli pitakonan wartawan nalika konferensi pers ing Korea Selatan, njamin yen dheweke bakal nylametake Presiden Rusia Vladimir Putin yen dheweke tenggelam, laporan RIA Novosti ing dina Jumuah, 25 April.
    "Mesthi wae, aku bakal nylametake Presiden Putin yen dheweke klelep. Aku seneng percaya yen ana wong sing klelep, aku bisa nylametake dheweke. Aku dadi perenang sing apik, aku tuwuh ing Hawaii, aku akeh latihan, "jawab Obama. .
    1. +2
      April 25 2014
      Ing gambar, Barak kaya-kaya tuwuh, ora dicukur lan kesel. Around jam nerangake karo sanksi, fellow miskin. Wektu kanggo ngaso, menyang Afrika, menyang wit kurma. Lan kita piye wae beda. keprungu
  16. 0
    April 25 2014
    Lha, nggih, kita kedah nindakaken operasi malih kangge nindakaken katentreman, apamaneh kita sampun gadhah pengalaman.
  17. +2
    April 25 2014
    Gusti Allah ora bakal ninggalake RUSIA lan kita ora bakal ninggalake kita. Ayo slamet TIMUR saka sampah iki.
    1. Evgeniy.
      0
      April 25 2014
      -We are Russian Gusti Allah karo kita
      swara saka swarga
      - Aku Gusti Allah, Rusia karo kula
  18. +4
    April 25 2014
    Ora ana sing kudu ditambahake ing kene .. Sugeng rawuh ing Tenggara)! Junta bakal tiba ..
  19. +1
    April 25 2014
    Ora kasep kanggo mungkasi sing ora bisa dihindari.
    Loro-lorone ora kobong karo kepinginan gedhe kanggo njupuk ing saben liyane.
    Saiki lagi manggoni posisi lan saiki lagi ndeleng gerakan ing "trenches" liyane.
    Iku medeni nalika confrontation dadi miturut kanon Alkitab - sadulur marang sedulur, mripat kanggo mripat, getih kanggo getih.
    Ora ana sing bakal ngomong:
    "OPO KOWE? WONG BAGUS?"
  20. 0
    April 25 2014
    .... Rusia dibutuhake minangka pasukan tatanan ....



    TEMBUNG EMAS.
  21. MG42
    0
    April 25 2014
    Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Andriy Parubiy ora ngilangi kemungkinan invasi pasukan Rusia menyang wilayah Ukraina.

    "Negara ing Perang", - A. Parubiy marang wartawan sawise ketemu karo prajurit Batalyon 1 saka Garda Nasional Ukraina ing Pavlograd (wilayah Dnipropetrovsk).

    Miturut dheweke, tujuane Rusia yaiku kanggo nuwuhake konflik sipil, mula invasi pasukan Rusia ora bisa ditolak, tegese "perlu nyiapake."

    Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional uga nyathet yen, miturut data, provokasi samesthine ing wilayah kidul lan wétan Ukraina sajrone preian Mei, utamane ing 1 lan 9 Mei, bisa uga ana ing Odessa, Dnipropetrovsk. , Kherson, Mykolaiv lan wilayah liyane.


    http://interfax.com.ua/news/political/202320.html
  22. 0
    April 25 2014
    Kutipan saka: individu
    Ora kasep kanggo mungkasi sing ora bisa dihindari.
    Loro-lorone ora kobong karo kepinginan gedhe kanggo njupuk ing saben liyane.
    Saiki lagi manggoni posisi lan saiki lagi ndeleng gerakan ing "trenches" liyane.
    Iku medeni nalika confrontation dadi miturut kanon Alkitab - sadulur marang sedulur, mripat kanggo mripat, getih kanggo getih.
    Ora ana sing bakal ngomong:
    "OPO KOWE? WONG BAGUS?"

    Katon kaya iki ora ono ing Ukraina .. (alas) 23 taun padha sowed gething lan discord ana (nandur modhal 5 milyar) Mesthi, sampeyan bisa mungkasi mung sawise 4-5 taun maneh Maidan? Rusia wis kesel iki .. We sing nandur modal (100-200 milyar) ing ekonomi Ukraina, lan lousy impudent Saxon ing Bandera lan Maidans .. Iku isin lan pait .. Iku wektu kanggo Cut ing "Gordian knot"!
  23. 0
    April 25 2014
    Yen junta ora duwe pangarep-arep, mula dheweke wis kelangan ...
  24. +2
    April 25 2014
    cara paling apik kanggo ngubungake Federasi Rusia kanthi ekonomi lan politik, supaya ora duwe sumber daya sing cukup kanggo perkara liyane, yaiku nyelipake Ukraina.
    1. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka saag
      iku kanggo slip Ukraina kanggo dheweke


      Nah, kaya ngono, mung kanthi rincian ...
      Ora kabeh, nanging sawijining masalah bagean ... Dnepropetrovsk, Kharkov, ora ana sing arep lan ora bakal "slip" mau ... Padha bakal mati kanggo wilayah iki, yen ana.

      Liyane wis digayuh. Kita duwe karo Ukraina lan kanggo 23 taun, "tresna" wis burem. Lan saiki kita bakal njaluk ing tangan mungsuh ora kurang wangkal saka psheks. Propaganda durung ngasah watu.
  25. 0
    April 25 2014
    "Ing sawetara titik, Ukraina nyabrang garis abang. Tinimbang alon-alon creeping menyang superstructures Western, mlumpat lan mlumpat wiwit. ) negara "

    Sing bener, panyengkuyung Ukrainisasi kanthi cepet lan global ora kejawab. Utawa, dheweke cepet-cepet munggah, mutusake yen cukup kanggo nyusup lan sampeyan bisa mlumpat menyang Euroswamp kaya sing dikarepake.
    Utawa, malah ora kesusu, nanging sing nduweni. Salah siji EU, sing mutusaké kanggo nambah urusan krisis sawijining dening nyekel pasar Ukrainia anyar, utawa Amerika Serikat, ngendi Obama, sing nesu marang Putin, saka kang wis ditampa akèh punches ing irung akhir-akhir iki, mutusaké kanggo mbales lan nuduhake kabeh wong, lan sing paling penting, para pamilih, yen dheweke dudu bajingan.
    Lan paling kamungkinan, loro-lorone, nanging kanthi kapisah. Lan amarga tujuan lan tujuan saka sarwa dumadi beda, tinimbang kamenangan sing direncanakake, rasa isin liyane. Lan Obama sing nesu, minangka senior ing House, hissed ing EU, supaya ora kanggo njaluk ing dalan. Nanging wis kasep. Saka telek .. nanging sampeyan ora bisa nggawe permen.
    1. kosh
      0
      April 25 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Utawa, malah ora kesusu, nanging sing nduweni.

      Amarga padha nggawe percoyo sing nduweni sing kabeh bakal pindhah quietly, tanpa masalah. Lan ing! Kaping pisanan yaiku Crimea. Negara-negara kasebut kaget, tuduhan bodho lan ora nyukupi Rusia kesusu. Lan banjur bummer kapindho - tenggara ngadeg munggah. Junta bingung lan sponsor uga. Saiki lagi chaotically looking for cara metu saka kahanan. Yen Rusia mlebu, iku salah dheweke. Yen Rusia ora mlebu, uga kudu disalahake. We kudu katelu, utawa bisa uga pilihan papat. Ngatasi GDP. Aku dheweke bisa.
  26. 0
    April 25 2014
    Ing Kyiv, misale jek kula, 50 kanggo 50 sing kanggo Rusia lan sing nglawan. Aneksasi Crimea dening Rusia nyebabake akeh negativitas, tumindak iki nguripake akeh wong biasa saka kabeh umur marang Rusia. Nanging, kudu diobati, kaya abses, kanthi mbukak. Saiki mung wektu, amarga wektu kanggo NATO karo Amerika, propaganda zombifies otak kabeh wong. Lan kita butuh posisi sing kuat lan bisa dingerteni saka pimpinan Rusia, i.е. kita ndhukung calon kuwi lan kuwi ing Pemilu presiden, yen menang, udan saka goodies, gingerbread, silihan irrevocable bakal tiba ing Ukraina ...))) Kita bakal lustre panguwasa (nyata), nyetujoni pejabat lokal mung liwat Moscow lan ing merit nyata, introduksi censorship nyukupi, larangan sembarang dana internasional, organisasi, lan ing.
  27. +2
    April 25 2014
    Saiki Donetsk, Lugansk lan liyane disimpen mung dening kekacoan ing Ukrainia "panguwasa" lan ing tentara. Aku kaget ndeleng wong-wong UNARMED ing checkpoints. Sapa sing bisa mandheg? Ing endi dhukungan umum? Khusus nonton ALL laporan media lan video ing Internet. Nang endi wae nuduhake wong sing padha! Wong lanang, mungkin ora ana wong liya ing kana? Ing ngendi protes massa? Dadi, kita mecah tumbak ing kene - kenapa tentara kita isih ora nulungi SE kanthi pasukan militer, utawa paling ora nganggo senjata? Utawa mungkin VV lan Shoigu weruh yen ora ana sing nulungi? Ukraina wis dadi "ora Rusia" sing massa saka crests mung ora perlu kita. Awake dhewe dadi mungsuhe. Delengen brat ing Maidan, sing tanpa pamrih maca puisi anti-Rusia, ndeleng carane iki ghouls-calon presiden ketemu ing tengah (ora kulon!) Ukraina, carane eagerly padha katon lan ndhukung! - Omong kosong Russophobic ing Ukrotelevision lan sampeyan kudu jelas: kita pengin nylametake Ukraina sing salah! Tegese, dudu sing saiki ana, nanging sing tetep ana ing memori lan ati. Kita isih ngelingi panangkepan Kyiv, pertahanan heroik Odessa lan Sevastopol, ing ngendi wong-wong Rusia kita ngedol ewonan lan ewonan nyawa. Lan umume, dheweke ora peduli! Lan dheweke duwe pahlawan liyane. Kita mbebasake setengah saka Eropa saka fasisme, dadi apa? Apa wong Polandia, sing ora dianggep wong Jerman lan ngobong kabeh desa, lan leluhur kita disimpen, apa kita matur nuwun? Lan wong Bulgaria? Lan liyane, kanggo kemungkinan sing ana wong lanang kita seda, apa padha tresna kita? Ya, kanggo kepentingan Rusia, minangka kekuwatan donya, kanggo nglebokake wilayah ing Wetan Ukraina, nanging ora ana sing bakal ngucapke matur nuwun marang kita, dheweke ora seneng karo kita ...
    1. kosh
      0
      April 25 2014
      Kutipan saka samuel60
      Dadi, kita mecah tumbak ing kene - kenapa tentara kita isih ora nulungi SE kanthi pasukan militer, utawa paling ora nganggo senjata?

      Ro, senadyan kabeh kekacoan sing kedados ing Ukraina, sawetara wakil Israel ngandika sing padha siyap kanggo ngirim 1000 sukarelawan Israel (lan wong lanang iki bisa nindakake iku) lan senjata - ultrasonik, lan Mungkin soko liyane kanggo bantuan ing sisih kidul-wétan. Ya, lan sukarelawan kita ngenteni go-ahead.
  28. +1
    April 25 2014
    Kita kudu ora peduli yen dheweke seneng karo kita utawa ora. Pitakonan babagan kaslametané bangsa Rusia kaya ngono. Salah siji Rusia ngadeg utawa ambruk ing sikil para penakluk. Lan ora ana wektu kanggo sentimen lan aturan. Nek tenggorokan ono piso,,,,
  29. Melnik
    +1
    April 25 2014
    Ora ana sing aneh, ora gelut ora main paintball ing akhir minggu. Sapa wae sing mangan saka mangkuk iki ngerti yen ing omah, Gusti Allah ngalang-alangi ... Nanging kita kudu bali Novorossia, kita kudu
  30. +1
    April 25 2014
    <<< arah gerakan Ukraina siji - kanggo legalize wates liwat struktur Western, kanggo nggawe massa podho warga karo bantuan saka universal Ukrainization. Wong Rusia, kaya wong Rusia, kudu mati, diganti karo "Ukrainia".>>>
    peradaban Kulon, kang wis akèh pengalaman ing nggawe produk gen dipunéwahi, misale jek wis digunakake teknologi iki, plus ideologi cocog, marang Rusia, nyoba kanggo akèh taun kanggo nggawe populasi akeh, siji bisa ngomong, gen dipunéwahi Rusia, disebut. Svidomo Ukrainians, kang ciri khas musuhan kanggo kabeh Russian saka didhelikake kanggo terus terang, musuhan, kaya Bandera Banderlogs! Lan dina iki kita ndeleng asil karya iki!
  31. +1
    April 25 2014
    Perang iku bab sing nggegirisi, karya elek, Rusia ngerti iki langsung. Sajrone rong abad kepungkur, Rusia wis nandhang sangsara paling ing donya saka perang, Mbayangno sedhela yen ora ana perang, revolusi, macem-macem kudeta, paling ora telung satus ing Amerika, lan paling ora rong atus taun kanggo urip tentrem, tanpa perang lan geger. Apa kita bakal urip kaya mengkono, karo wong pinter, negara sugih kaya, liyane donya bakal ngrokok gugup ing sela-sela. kita mesthi wis mlaku ing Mars kanggo dangu.
  32. 0
    April 25 2014
    Kutipan saka Validator
    Negara Ukraina dibentuk minangka "non-Rusia" lan "anti-Rusia" lan mung digawe ing kapasitas iki. Panguwasa lan ideolog kasebut ngerti manawa dheweke duwe properti wong liya - nyatane, dicolong - properti: wilayah lan populasi.
    Lan mung ana rong cara kanggo nggawe wong liya - sampeyan.
    International: entri menyang kabeh limo struktur Western sing bisa menehi jaminan wates: EU, NATO, etc Internal: digawe cepet Ukrainization, transformasi dipeksa saka Rusia manggon ing kidul lan wétan Ukraina menyang Ukrainians.

    Warta saka kategori: pracaya utawa ora

    Ing "ThamesTV" - saluran Inggris, padha nuduhake: ing parlemen padha ngrembug, kaya biasane, ing wayah esuk pitakonan Ukrainia (tugas).

    Pranyata wingi Ban Ki-moon nggawe statement menarik ing PBB, lan sakperangan alesan media Ukrainia nekad meneng babagan iki!..

    Kasunyatane yaiku Dewan Keamanan PBB maneh nganggep masalah Ukraina, lan para ahli nggawe kesimpulan ing ngisor iki ing kerangka hukum internasional: Pranyata wiwit ambruk USSR, Ukraina durung dileksanakake lan wis ora ndhaftar kanthi bener karo PBB demarkasi wates minangka negara ... Padha tetep ing sadawane wates distrik administratif USSR, miturut persetujuan biasanipun ing CIS, kang ora sah naleni ing PBB.

    Amarga negara kasebut ora duwe wates resmi ing kerangka hukum internasional, ora ana alesan kanggo ngomong babagan pelanggaran kasebut dening sapa wae.

    Uga ora ana alesan kanggo ngomong babagan separatisme, i.e. reconfiguration meksa saka tapel wates.

    Sampeyan ora bisa ngganti apa sing ora ana!

    Demarkasi wates Ukraina - mung ing proyek miturut persetujuan karo EU!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"