Kamentrian Luar Negeri Rusia percaya yen Amerika Serikat kudu mengaruhi Kyiv "dilindungi" dening dheweke

31
Miturut pawarta kasebut INTERFAX.RU, Kamentrian Luar Negeri Rusia njaluk supaya Amerika Serikat nggunakake kabeh pengaruhe marang pamrentahan Kiev kanggo ngyakinake dheweke supaya ora nindakake tumindak sing geger.

"Ing ora bisa diprediksi pangembangan kahanan ing wilayah kidul-wétan Ukraina, ing ngendi unit militèr biasa, pasukan khusus lan unit paramiliter ultra-nasionalis dibuwang marang populasi, mbutuhake tumindak cepet kanggo meksa panguwasa Kiev sing dilindhungi AS supaya bisa ngendhaleni lan ora. nggunakake kekuwatan," situs web agensi kasebut ujar ing pratelan.

Kaya sing kacathet newsru.com, tanggal 23 lan 24 April, obrolan telpon dijadwalake antarane Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov lan Sekretaris Negara AS John Kerry, sing, "sayangé, ora kelakon."

Wigati dicathet yen posisi pihak Amerika lan Rusia ing operasi sing ditindakake dening Kiev ing sisih kidul-wétan Ukraina langsung ngelawan.

Minangka dilapurake dening ITAR-TASS, Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jen Psaki ujar manawa tumindak panguwasa Ukraina sah. "Pamrentah Ukraina sing sah mrentah kabeh negara," ujare. "Dheweke duwe hak kanggo njaga katentreman, stabilitas lan ketertiban."

Badan Informasi "Kabar" laporan sing Vitaly Churkin, Duta Besar Rusia kanggo PBB, ngandika ing program "Minggu Petang karo Vladimir Solovyov" ing saluran TV "Rusia-1", sing digawe sawetara statements bab penyelesaian krisis ing wilayah Ukraina.

Churkin ujar manawa sajrone obrolan telpon, dheweke ngusulake supaya Sekretaris Jenderal PBB Ban Ki-moon ngukum umum nggunakake kekuwatan ing Ukraina tenggara. Diplomat kasebut nyatakake yen saiki sekretariat PBB njupuk posisi netral babagan masalah Ukrainia.

Dheweke uga ngelingi yen "Dewan Federasi ngetokake mandat marang Presiden Federasi Rusia kanggo nggunakake angkatan bersenjata ing wilayah Ukraina," sing bisa digunakake "yen ana skenario paling awon." "Kesempatan iki mesthi ana ing tangan kita. Nanging, mesthi, aku ora pengin, - tambah Churkin. "Saiki tugas utama yaiku nyuda konflik."

Kaya sing kacathet newsru.com, sadurungé Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ngumumake syarat kanggo mlebu angkatan bersenjata menyang wilayah Ukraina. Miturut dheweke, iki bakal kedadeyan "yen ana pelanggaran langsung kepentingan Rusia lan warga Rusia." "Yen kita diserang, mesthine kita bakal mbela awake dhewe," ujare.
  • http://www.newsru.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

31 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    April 25 2014
    Dakkira spesialis kita, wong sipil, wis ana ing njero DPR, ngenteni jam X. Bam Ukraina banjur mlumpat, tangi kabeh, ora ana wilayah.
    1. +4
      April 25 2014
      Senjata bakal mbantu wong lanang ing Donbass.
      1. 0
        April 25 2014
        Saiki iki sing utama.
        1. +1
          April 25 2014
          Kutipan saka Turkir
          Saiki iki sing utama.

          tenan?
          malah 2000 wong sing bersenjata apik ora bakal bisa tahan suwe nglawan 11 prajurit kanthi peralatan ...
          sing penting nyegah pertumpahan darah...

          Dene spesialis kita, kabeh sing kedadeyan ing DPR luwih aneh, amarga jujur, para petugas pertahanan diri tumindak adoh saka profesional ...
          gedhong-gedhong sing dicekel lan lagi lungguh ... apa kita lungguh, apa kita lungguh? apa rencana masa depan?
          dheweke ora ngontrol wilayah Donbass ...
          1. 0
            April 25 2014
            Apa tegese Kerry


  2. +8
    April 25 2014
    Kamentrian Luar Negeri Rusia percaya yen Amerika Serikat kudu mengaruhi Kyiv "dilindungi" dening dheweke


    Lan apa sing kena pengaruh? Iki Amerika lan junta didorong kanggo mateni rakyate. Kita kudu nyebut spade spade.
    1. +3
      April 25 2014
      Kutipan: Afinogen
      Lan apa sing kena pengaruh? Iki Amerika lan junta didorong kanggo mateni rakyate. Kita kudu nyebut spade spade

      Joseph Biden ing Kyiv ing rapat pamaréntahan Ukraina lungguh ing panggonan Presiden Ukraina. Aku mung ora ngerti apa maneh ngomong. Kabeh katon cetha
  3. +2
    April 25 2014
    Toppers kasur mung nyeret kita menyang kekacoan iki. Ora ana sing ngirim pasukan. Ana cara liya kanggo ndhukung. Bentenipun pasukan tentara Ukraina lan pembela kutha-kutha wétan ora gedhe, nanging morale striking!
    1. mnbv199
      +4
      April 25 2014

      Ing 25 April, ana sambungan telpon langsung ing radio "FM" karo koresponden Elena Sokolova saka Washington. Dadi, miturut dheweke, D. Kerry nggawe statement babagan Rusia ing wayah wengi.
      Dheweke ujar manawa Rusia bakal getun karo kabijakan ing Ukraina, sanksi tambahan bakal dileksanakake, hubungan ekonomi lan politik bakal diganggu, lan akeh horor liyane.
      Nanging sing utama ing pidato kasebut dudu isine, nanging kepiye dheweke ngomong. Minangka akeh koresponden nyathet, D. Kerry nduweni kalem lan ngempet. Nanging wektu iki kinerja mung soko! Dheweke nesu banget lan emosional. Keganggu babagan Ukraina kaget kabeh wong. Menapa malih, ing inisiatif, obrolan telpon karo Sergey Viktorovich Lavrov ora njupuk Panggonan.
      Sing gawe nesu D. Kerry angel diucapake. Mungkin tembung S. Shoigu, lan ngandika ing ngisor iki: "Pasukan iku cetha ora padha. Tegese kanggo nggunakake senjata marang warga sipil ing negarane wis diwenehake. Yen mesin militèr iki ora mandheg dina iki, bakal nyebabake akeh wong sing tiwas lan tatu", bisa uga obahe pasukan gedhe saka pasukan Rusia ing cedhak tapel wates Ukraina.
      Sanajan, Elena Sokolova ngaku yen wong India bisa dadi penyebab iritasi!
      Kasunyatane yaiku dheweke pengin nggawe pipa minyak ing wilayah Kanada lan Amerika Serikat, lan iki bakal dadi jarak sing cukup. Babagan kasunyatan manawa lingkungan bakal dilanggar kanthi serius yaiku setengah masalah. Nanging kasunyatan manawa pipa minyak bakal ngliwati tanah suci para leluhure wong India iku kasunyatan! Lan kanthi iki, wong India ora pengin ngukur awake dhewe. Dheweke nganakake protes ing Washington. Para aktivis nunggang jaran menyang dalan lan pindhah menyang kolom liwat tengah kutha. Banjur padha nganakake konser rally, kanthi rasa nasional. Para demonstran kandha: "Iku ora bener. Kita ora bisa ngidini pambangunan pipa minyak. Pengaruh asing ing negara kita kudu disalahake kanggo kabeh. Kita, wong asli Amerika, ana ing kene kanggo protes." Kajaba iku, dheweke ujar manawa protes bakal terus.
      Nanging aku mikir yen protes wong India bakal dadi referendum .......
      Oalah. Wiwit pratelan kasebut digawe dening D. Kerry ing wayah wengi, kita wong Rusia (sing beda-beda bangsa) ujar: "Esuk luwih wicaksana tinimbang sore."
      Dadi, turu sing enak Kerry, turu... .

      Pengarang: mnbv199

      Yagene dheweke ora nelpon aku?
      1. +2
        April 25 2014
        Perlu ngirim pasukan perdamaian menyang Amerika. sopan banget. prajurit
      2. +4
        April 25 2014
        Kutipan saka: mnbv199
        Yagene dheweke ora nelpon aku?

        Jawaban saka Churkin:
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +1
        April 25 2014
        Dheweke nesu banget lan emosi.
      5. Ora nesu
        0
        April 25 2014
        Kutipan saka: mnbv199
        Kasunyatane yaiku dheweke pengin nggawe pipa minyak ing wilayah Kanada lan Amerika Serikat, lan iki bakal dadi jarak sing cukup. Babagan kasunyatan manawa lingkungan bakal dilanggar kanthi serius yaiku setengah masalah. Nanging kasunyatan manawa pipa minyak bakal ngliwati tanah suci para leluhure wong India iku kasunyatan! Lan kanthi iki, wong India ora pengin ngukur awake dhewe. Dheweke nganakake protes ing Washington. Para aktivis nunggang jaran menyang dalan lan pindhah menyang kolom liwat tengah kutha. Banjur padha nganakake konser rally, kanthi rasa nasional. Para demonstran kandha: "Iku ora bener. Kita ora bisa ngidini pambangunan pipa minyak. Pengaruh asing ing negara kita kudu disalahake kanggo kabeh. Kita, wong asli Amerika, ana ing kene kanggo protes." Kajaba iku, dheweke ujar manawa protes bakal terus.



        Ana cemlorot, bisa ditambahake kastor sing apik kanggo nambah minyak tanah sethithik. ngguyu
  4. Kodar75
    +5
    April 25 2014
    Kanggo ngadili para incendiaries iki! wong lamis!
  5. Sus
    Sus
    +3
    April 25 2014
    Amerika pengaruh mung ngelawan, iku mbutuhake panguwasa Kyiv unleash ontran-ontran ing janji mangsa kanggo ngetokake silihan kanggo Ukraina. Junta nindakake sing paling apik lan nggawe gambar saka paprangan kaya wingi, nanging padha wedi lan ora pengin Rusia campur tangan, ngerti yen bakal bisa mungkasi karir politike.
  6. grenz
    +3
    April 25 2014
    Cetha manawa iki minangka pamrentahan umum ing jagad iki. Nyatane, mesthi, ora ana pitakonan babagan campur tangan AS ing proses kasebut, sing diwiwiti dening Amerika dhewe.
    Lavrov mung ngelingake pangembangan luwih lanjut.
    Amerika, kita ngandhani apa sing sampeyan lakoni karo junta sampeyan ing Ukraina.
    Saiki aja nyalahake aku - hak kita kanggo nglindhungi wong Rusia entuk basis legal.
    1. Sus
      Sus
      +3
      April 25 2014
      Kutipan saka grenz
      Cetha manawa iki minangka pamrentahan umum ing jagad iki. Nyatane, mesthi, ora ana pitakonan babagan campur tangan AS ing proses kasebut, sing diwiwiti dening Amerika dhewe.
      Lavrov mung ngelingake pangembangan luwih lanjut.
      Amerika, kita ngandhani apa sing sampeyan lakoni karo junta sampeyan ing Ukraina.
      Saiki aja nyalahake aku - hak kita kanggo nglindhungi wong Rusia entuk basis legal.


      Posisi Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia banget mbiyantu lan diplomatis banget babagan wong-wong sing pengin ngeculake konflik skala penuh kanthi narik Federasi Rusia. Kahanan pra-perang ana ing irung, mungsuh dikenal, lan kita isih nyoba nglindhungi awake dhewe saka kutukan "komunitas donya" ing mangsa ngarep lan menehi peringatan sing ora ana gunane kanggo negara-negara sing wis suwe nunjukake kita minangka mungsuh lan perang. ing kabeh ngarep.
      1. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka sus
        Posisi Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia banget mbiyantu lan diplomatis banget babagan wong-wong sing pengin ngeculake konflik skala penuh kanthi narik Federasi Rusia. Kahanan pra-perang ana ing irung, mungsuh dikenal, lan kita isih nyoba nglindhungi awake dhewe saka kutukan "komunitas donya" ing mangsa ngarep lan menehi peringatan sing ora ana gunane kanggo negara-negara sing wis suwe nunjukake kita minangka mungsuh lan perang. ing kabeh ngarep.

        Lan apa saran sampeyan?
        miwiti jagad katelu lan jagad kabeh dadi bledug?
  7. +4
    April 25 2014
    Amerika mung bakal nambah bensin menyang geni saka kekacauan Ukrainia.
    1. +1
      April 25 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Amerika mung bakal nambah bensin menyang geni saka kekacauan Ukrainia.

      ora digression gedhe, nanging ing topik, yen katon ing warta, aku njaluk kesan sing Polandia lan negara Baltik saiki nyoba kanggo ngarahake ing Eropah. Mesthi, karo dhukungan saka tutup kasur. Poland (mung mikir) mbutuhake Jerman kanggo ngangkat moratorium ing produksi shale gas. padha ora bakal ngidinke iku. nanging yen Polandia wis barking ing salah siji saka negara paling kuat ing donya, banjur aku ora ngerti telek maneh. Amerika pamisah Eropah kanggo dhuwit
      1. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka: punk
        Amerika pamisah Eropah kanggo dhuwit

        dadi iki tujuan utama kabeh kotovasi iki ...
        Ya, mesthi, Amerika uga pengin menehi telek kanggo kita, nanging dudu tujuan utama ...
        Nyatane, kita ora nindakake bisnis serius karo Amerika, sing ora bisa dikandhakake babagan Eropa lan euro ...
  8. +5
    April 25 2014
    Aku sing Ukraina kudu ngirim ultimatum angel. Salah siji padha mungkasi kabeh permusuhan lan miwiti ngrungokake kidul-wétan, utawa kita nggawa pasukan bersenjata menyang wilayah kanggo meksa wong-wong mau kanggo tentrem. LAN ORA ngurus kasur!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Sus
      Sus
      +4
      April 25 2014
      Kutipan: Hyperborea
      Aku sing Ukraina kudu ngirim ultimatum angel. Salah siji padha mungkasi kabeh permusuhan lan miwiti ngrungokake kidul-wétan, utawa kita nggawa pasukan bersenjata menyang wilayah kanggo meksa wong-wong mau kanggo tentrem. LAN ORA ngurus kasur!


      A ultimatum angel kudu ditanggepi ing arah saka mungsuh - Amerika Serikat, kanggo miwiti mblokir aktivitas perusahaan Amérika lan satelit ing Federasi Rusia, sing ngandika unflatteringly bab Rusia ing PBB, PACE. Banjur padha nguripake buntut ing antarane sikil, lan iki mung cara kanggo nyegah perang saiki.
    3. 0
      April 25 2014
      Junta kudu ngosongake institusi sing dikuwasani, apartemen presiden lan parlemen! prajurit
  9. +1
    April 25 2014
    Natsyk ngirim wadyabala, wadyabala meneng-meneng sabotase dhawuhe junta!Padha ngongkon wadyabala, diwènèhi piranti-piranti banjur mulih! e.n. mlayu kanthi nistha! Bener, saora-orané padha mangan!
  10. +6
    April 25 2014
    Wis kesel saka AS lan EU Kanthi standar pindho
  11. +1
    April 25 2014
    Pen.do.sia nyurung junta kanthi kabeh kekuwatan kanggo nindakake provokasi supaya bisa narik Rusia menyang konflik militer skala penuh
  12. 0
    April 25 2014
    Dheweke ora bakal mengaruhi sapa wae ... Sampeyan ora bakal interogasi salju ing musim dingin ...
  13. +1
    April 25 2014
    "Pamrentah Ukraina sing sah mrentah kabeh negara," ujare. "Dheweke duwe hak kanggo njaga katentreman, stabilitas lan ketertiban."
  14. +3
    April 25 2014
    ... Sergey Lavrov ngumumake syarat kanggo mlebu angkatan bersenjata menyang wilayah Ukraina ...lan kayane penahanan wartawan NTV minangka salah sawijining, amarga ..."Iki bakal kelakon (komisi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia)" yen ana pelanggaran langsung kepentingan Rusia lan warga Rusia "...", lan iki minangka serangan marang RUSIA. Lan motivasi bisa gampang diwenehake ... A.
  15. +6
    April 25 2014
    Paling kamungkinan Rusia kudu pengaruhe AS. Padha ngerti mung impact hard. Contone, kaya iki.
  16. +2
    April 25 2014
    "Miturut ITAR-TASS, juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jen Psaki ujar manawa tumindak panguwasa Ukrainia sah. "Pamrentah hukum Ukraina ngatur kabeh negara," ujare. "Dheweke duwe hak kanggo njaga katentreman, stabilitas lan pesenan."
    Yagene sundel iki banjur mlayu menyang Suriah, ana uga, pamrentah sing sah mrentah negarane lan duwe hak kanggo njaga katentreman, stabilitas lan ketertiban.
    Mekaten, ora ana gunane kanggo mbuktekake apa wae marang wong-wong aneh iki, kita kudu tumindak kaya sing dikarepake lan ora ndeleng sapa wae - Bebener ana ing mburi kita.
  17. necha265
    0
    April 25 2014
    Iki kabeh jinis "perestroika", "reset", "toleransi", kaya "demokrasi", tembung banget nyerang kanggo Slav ing wangun kang padha presented dening Departemen Negara! Dadi peduli iku, aku arep kanggo miwiti nggawe. kanca karo dheweke !! duka
  18. +4
    April 25 2014
    Diplomat mesthi dadi diplomat. Padha perang nganti pungkasan.

    Lan AS kaya asu lawas. Nyakot ora padha kakuwatane, ora ngunggahake ahli waris, amarga wedi marang saingan, ora duwe kanca, amarga kanca-kancane ora kanggo pakurmatan, nanging amarga wedi. Lan ing pungkasan - mung thukul-up anak saka mungsuh, lan padha grapyak.
  19. 0
    April 25 2014
    Senjata kanggo pangayoman warga Donetsk, wilayah Luhansk, kanggo pangayoman warga saka Nazi.
    Senjata sing paling apik.
  20. nicollider
    0
    April 25 2014
    Diplomat iku diplomat. Yen sampeyan nerjemahake menyang Rusia saka diplomatik, iku bakal bisa, supaya bawahan kanggo mungkasi kekacoan
  21. Kelevra
    +1
    April 25 2014
    Aku wis kesel karo statement Kamentrian Luar Negeri yen Amerika Serikat kudu mengaruhi kahanan!Iku kepentingan geopolitik lan nasional ing Ukraina sing saiki diputusake, kita kudu menek kanthi sikil loro lan nglindhungi wong-wong sing dianiaya!
  22. +1
    April 25 2014
    Kutipan saka kelevra
    Aku wis kesel karo statement Kamentrian Luar Negeri yen Amerika Serikat kudu mengaruhi kahanan!Iku kepentingan geopolitik lan nasional ing Ukraina sing saiki diputusake, kita kudu menek kanthi sikil loro lan nglindhungi wong-wong sing dianiaya!


    Apa sampeyan mikir yen Kementrian Luar Negeri tumindak salah? Aneh!
    Lan saiki aku mikir yen ana serigala sing wis berpengalaman. Lan padha ngerti apa sing lagi dilakoni. Padha ngerti banget.
  23. 0
    April 25 2014
    Kamentrian Luar Negeri bisa nimbang iku bener mung sampeyan ora bisa remake Amerika - kanggo pengaruhe Kyiv ing pangertèn Amérika tegese kanggo unleash perang sipil ing lengkap nalika nyalahke Rusia

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"