Apa AS mindhah peralatan militer abot menyang pelabuhan?

248
Miturut pawarta kasebut Jaringan Radio Turner, ing 72 jam pungkasan ing Amerika Serikat, transfer aktif peralatan militer abot menyang pelabuhan laut wiwit dikirim menyang Eropa. Kacathet yen ing cahya saka kahanan ing Ukraina, mobilisasi iki "katon ominous."

Ing ngisor iki ana video sing ngonfirmasi gerakan paling ora sawetara eselon karo Amerika tank M1A1, kendaraan tempur Bradley, operator personel lapis baja lan HUM-V.







    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    248 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 98
      April 25 2014
      Hacks NATO nyiapake kanggo mbuwang kayu bakar menyang tungku perang ing Ukraina. Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...
      1. + 116
        April 25 2014
        Nanging iki wis serius, misale jek kasur mutusaké kanggo nyopot kabeh utang kanthi cara kaya mengkono. saka peradaban Slavia kita.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. + 31
            April 25 2014
            Apa "Ottoman yoke"? Mungkin sing dimaksud Mongol-Tatar? Kakaisaran Ottoman minangka Turki saiki.
            1. + 42
              April 25 2014
              Apa tegese Kerry...


            2. +3
              April 25 2014
              Persis! Matur nuwun!
            3. +7
              April 25 2014
              Mongol isih ora bisa ngerti nalika padha bisa numpes Kievan Rus. Wis ngombe koumiss???
              1. 120352
                +1
                April 25 2014
                Genri
                Ana crita lucu karo Mongol lan Tatar. Wiwitane, wong-wong sing saiki dadi Mongol diarani Tatar. Wontên pawartos bab niyatipun dhatêng Rus, sampun ngajêngakên obahipun. Bulgars sing manggon ing Volga, wis ngira carane bisa kaancam dening invasi manca, mutusaké kanggo ngganti jeneng menyang Tatar. Dheweke ujar manawa ora bakal ngrampog, ngrusak lan ngrusak dhewe, lan bisa uga bakal nuduhake piala. Nanging padha ora ngerti yen sadurunge arep kampanye, Tatar wiwit nelpon piyambak Mongol.
                Lan ternyata parsley kuwi nalika Tatar, sing dadi Mongol, teka ing Volga Bulgars, sing dadi Tatar, jeneng kasebut ora disimpen! Dadi Tatar Volga ilang jeneng lan kamardikan, nanging ora entuk apa-apa.
                1. Andrey44
                  +7
                  April 25 2014
                  Koreksi: Bulgars meh dadi sing pertama ing sejarah sing ngalahake wong Mongol. Wong-wong mau ngalahaké gerombolan SEPULUH èwu. A taun mengko, mesthi, khanate ambruk ing jotosan saka pasukan unggul. Dadi, ati-ati karo keturunan Bulgars lan Mongol - Tatar Kazan.
                  Kanthi eseman, kabeh sing paling apik. Andrey. Rusian. Kazan
                2. +5
                  April 25 2014
                  Kutipan: 120352
                  Bulgars sing manggon ing Volga, wis ngira carane bisa kaancam dening invasi manca, mutusaké kanggo ngganti jeneng menyang Tatar. Dheweke ujar manawa ora bakal ngrampog, ngrusak lan ngrusak dhewe, lan bisa uga bakal nuduhake piala. Nanging padha ora ngerti yen sadurunge arep kampanye, Tatar wiwit nelpon piyambak Mongol.
                  Lan ternyata parsley kuwi nalika Tatar, sing dadi Mongol, teka ing Volga Bulgars, sing dadi Tatar, jeneng kasebut ora disimpen! Dadi Tatar Volga ilang jeneng lan kamardikan, nanging ora entuk apa-apa.


                  Omong kosong lengkap:
                  - Pamrentahan Rusia ngatur serangan ing Bulgars, nalika Mongol-Tatars durung ngrancang (Babagan 965, kampanye militer pangeran Rusia Svyatoslav marang Volga Bulgars, Svyatoslav njarah-rayah ibukutha - Bulgar;
                  985 kampanye Pangeran Vladimir nglawan Volga Bulgars; lsp),
                  - 1223, 1229 lan 1232 tawuran pisanan antarane Bulgars lan Mongol lan ngusir serangan,
                  - 1236 dijupuk saka Bulgar dening Batu Khan,
                  - 1236 - 1240 pemberontakan Bulgaria nglawan Mongol,
                  - 1240 - 1260 Bulgar - ibukutha ulus Jochi (jenenge putrane Jenghis Khan lan bapake Batu).

                  Bener, ulus Jochi dadi basis saka Golden Horde, lan ing tanah Bulgaria Mongol dibangun mung kutha - Saray.

                  Dadi ora perlu nyritakake dongeng babagan carane wong-wong Bulgars mudhun ing sangisore Tatar.
                  1. I_VOIN_I
                    +1
                    April 25 2014
                    Populasi lokal asring nganggo jeneng bangsa tituler. Ing jantung tentara Genghis Khan ana suku Tatar, Mongol nelukake Tatar ing esuke saka tatanan kekaisaran lan banjur aktif digunakake ing kampanye.
                    1. 0
                      April 26 2014
                      Kutipan saka: I_VOIN_I
                      Populasi lokal asring nganggo jeneng bangsa tituler. Ing jantung tentara Genghis Khan ana suku Tatar, Mongol nelukake Tatar ing esuke saka tatanan kekaisaran lan banjur aktif digunakake ing kampanye.


                      Aha! Lan kabeh pedunung ing Eropah iku siji - wong barbar, amarga wong Yunani kuna disebut wong.
                3. I_VOIN_I
                  0
                  April 25 2014
                  ngelem. Maca Lev Gumilyov
            4. +4
              April 25 2014
              Inggih, ora tenan. Kakaisaran Ottoman meh kaping pindho ukurane Turki saiki. Lan liyane bener - rakit Ottoman ora ngluwihi kanggo donya Russian (kajaba serangan). mandheg
            5. +5
              April 25 2014
              Inggih, kula nyuwun pangapunten, lan sampeyan bener - maksudku yoke Tatar-Mongolia. Lan kabeh wong langsung mudhun, kaya aku sing pungkasan ... :(
          2. +9
            April 25 2014
            Apa jenis kuk, utamane Ottoman? Ana perang sipil antarane kidul lan lor, aku pracaya, nanging ana sing nelukake kita ... ora tau!
            1. + 18
              April 25 2014
              Karo sampeyan, sejarawan, sampeyan bakal ngguyu. Kidul lan Lor ing Amerika padha perang. Ottoman yoke ora komentar ing kabeh. Guys, ayo sinau sethithik babagan sejarah kita, pancen akeh kaca heroik, sanajan ora ana kuk Ottoman. Sawise kabeh, saiki ana kesempatan kanggo iki, kita ora duwe ing 70s lan 80s, nanging kita luwih melek. Lan luwih becik yen akeh wong ngerti basa Rusia, amarga iku basa sing paling ayu, paling imajinatif lan paling sugih ing donya. Iki, mesthi, dudu topik warta ing artikel kasebut, nanging uga penting banget. Lan yen ing topik, banjur: ora ana sing bisa medeni kita, kita wedi. Kanggo medeni kita padha karo landak wuda ... nembang. Iku ing Eropah sing padha wedi yen kita bakal maneh tekan Berlin utawa Paris ing panas wayahe.
              1. +4
                April 25 2014
                Kutipan: Svetlana
                Karo sampeyan, sejarawan, sampeyan bakal ngguyu.

                Sampeyan ndeleng, biasane generasi lawas ngelingi soko saka sajarah, nalika padha sinau ing jaman Soviet, nonton film Soviet. Lan saiki pepsicol muda lan remaja sinau (sinau) kanti awon ing sekolah, lan sinau sajarah miturut Western (lan asring Russian) wayang, kang ora ketinggalan ing syarat-syarat debility. Iku angel kanggo njaluk idea saka acara bener saka Perang Donya II utawa jaman Louis XIII saka "Inglorious Stones" utawa anyar "Telung Musketeers". Mulane rakit Ottoman ing Rus ', lan perang ing sisih lor lan kidul (temenan, Arkhangelsk lan Tbilisi).
                1. +5
                  April 25 2014
                  Aja ngomong, contone, saka jaman Soviet, aku isih duwe gambar rakit Mongol-Tatar (istilah sing diciptakake dening Polandia, miturut sawetara sumber) minangka sawetara penaklukan monstrous ing tanah Rusia, pembantaian populasi lan gerakan pembebasan sing terus-terusan. Sawise sinau luwih jero babagan bahan kasebut, sanajan para sejarawan ngevaluasi periode iki kanthi beda, aku bisa ujar manawa ora ana kuk kaya ngono. Ana hubungan vassal feodal sing umum kanggo wektu kasebut.
                  1. -3
                    April 25 2014
                    WACANA PANGERAN LAN ORA PERCAYA MUNG SING BEBAS LAN APA AKSI ARBA SING IKU LUHUWUR cah lanang opo iki wes lali YA
                    1. 120352
                      +1
                      April 25 2014
                      Kabeh ala saka Martians!
                  2. Alexander65
                    +2
                    April 25 2014
                    Yaiku, ora ana pertahanan Kozelsk, Ryazan, Kyiv, Mongol Batu, Mamai? Sampeyan kudu mulang ing akademi!
                    1. +4
                      April 25 2014
                      ana gropyokan, padha ora akeh beda saka serangan saka pangeran Rusia ing saben liyane. Ora kabeh kutha dirusak lan diobong dening wong Mongol. Banjur ana aliansi militèr-politik, Mongol mbantu Nevsky ing nimbali Pskov lan Novgorod, banjur karo wong-wong mau menyang Alans. Pasamuwan lan iman ora ditindhes, pangeran Rusia ngumpulake upeti. Apa sing dakkandhakake, maca, ana akeh sumber lan sudut pandang: Gumilyov, Klyuchevsky, Solovyov ...
                    2. +1
                      April 25 2014
                      Kutipan: Aleksandr65
                      Yaiku, ora ana pertahanan Kozelsk, Ryazan, Kyiv, Mongol Batu, Mamai? Sampeyan kudu mulang ing akademi!


                      pasamuwan prasepuluhan

                      Gréja Tithe dibangun ing antarane 986 lan 996 kanggo ngurmati Ibune Gusti Allah ing Kiev nalika masa pemerintahan Vladimir Agung, sing nyedhiyakake sepersepuluh penghasilan kanggo pambangunan lan pangopènan candhi - tithe, saka ngendi jenenge teka. saka. Ing sumber, Gréja Persepuluhan, nanging asring diarani Gréja Assumption of the Virgin.

                      Iku candhi watu enem tingkat kubah salib. Ing wiwitan abad kaping 1007, gréja kasebut rusak amarga geni, nanging ora suwe dipulihake lan galeri ditambahake ing telung sisih. Gréja Tithe dihias kanthi mozaik, fresko, marmer sing diukir lan slab slate. Ikon, salib lan piring digawa saka Korsun (Tauric Chersonese) ing taun XNUMX. Peninggalan Hieromartyr Clement uga digawa saka Korsun. Saliyane ing misbyah utama, pasamuwan wis loro liyane: St. Vladimir lan St. Nicholas.

                      Ing Gréja Persepuluhan ana kuburan pangeran, ing ngendi garwane Kristen Vladimir, Anna, sing tilar donya ing taun 1011, disarèkaké, lan banjur Vladimir piyambak, sing tilar donya ing taun 1015. Uga, Sisa saka Putri Olga ditransfer kene saka Vyshgorod. Ing taun 1044, Yaroslav the Wise ngubur sedulur-sedulur Vladimir, Yaropolk lan Oleg Drevlyansky sing anumerta "dibaptis", ing Gréja Persepuluhan.

                      Ing 1169 pasamuwan dijarah dening pasukan Andrei Bogolyubsky, ing 1203 dening pasukan Rurik Rostislavich.

                      Ing pungkasan taun 1240, gerombolan Khan Batu, njupuk Kiev, numpes Gréja Tithes - benteng pungkasan saka wong Kiev. Miturut legenda, Gréja Tithes ambruk ing bobot saka wong crowded menyang, nyoba kanggo uwal saka Mongol.

                      Penggalian reruntuhan candhi diwiwiti ing 30s abad kaping XNUMX kanthi inisiatif Metropolitan Peter Mohyla, sing ngedegake gréja cilik ing sacedhake kanggo ngelingi kuil sing ilang lan dipamerake ing salah sawijining lambang paling tuwa kanthi gambar St. Nicholas, digawa dening Vladimir saka Korsun. Mengko, sarcophagus pangeran lan garwane Anna ditemokake ing reruntuhan. Tengkorak pangeran disarèkaké ing Gréja Juruwilujeng ing Berestov, banjur ditransfer menyang Cathedral Assumption saka Kiev-Pechersk Lavra. Sisa liyane disarèkaké ing St. Sophia Cathedral. Ing wasiat, Peter Mohyla ninggalake sewu dhuwit recehan emas kanggo pemugaran saka Gréja Persepuluhan.
              2. 120352
                +2
                April 25 2014
                Gusti!
                Waca fantasi! Kabeh ana kaya sing bener.
            2. + 12
              April 25 2014
              Matur nuwun kanggo kuk Ottoman! Iki mesthi "+"! Dheweke ngangkat swasana. ngguyu Iku mung sawise rakit Sumeria.
              1. 0
                April 25 2014
                Kutipan saka Valter1364
                Matur nuwun kanggo kuk Ottoman! Iki mesthi "+"! Dheweke ngangkat swasana. ngguyu Iku mung sawise rakit Sumeria.

                Ngapusi rakit utama digawe dening lepen, amarga iku Adam sing instilled wong-wong mau, lan sawise akeh kabeh jinis hetmans karo wathags, kabeh remuk crita ana nyata dicet lan kekaisaran ana Ukrovskaya mung wong Yahudi. nundhung wong-wong mau metu, padha ora nylametake wong-wong mau nalika padha ora ngerti jeneng saka Fir'aun sing padha wisuh mati, padha ngilangke wong-wong mau, BEBENER ora ngerti Ukrainians sing MOSCOW ora ana ing kuk saka KAISAR CHINA, bebener ora ngerti. IKI, CARA SEJARAH MODERN DIBUAT IKI, ANEH LAN ORA ORA ONO KATA COSSACKS, BERARTI ORA UKROVTSKY KANG IKI PRESTASI IKI NO YANKISOVSKOYA MUNG KITA HILANG AMERIKA SING SING ANDOING. Iki kabeh gampang dikunyah, aku ora ngerti sapa sing mbayar iki, ora mbayar, ora umum sawetara OLIGARCH ndhukung kabeh kamar maca iki,
          3. -1
            April 25 2014
            Kutipan saka Gxash
            Durung ana sing bisa ngukir jagad Rusia.
            Saindhenging sajarah. 300 taun Yoke Ottoman, yen sampeyan mung ngelingi ...

            Dina iki dudu wektune !!!

            Sejarah kudu dingerteni! Ora ana sing kaya ngono !!! Sampeyan ora pantes ngutip sejarah Slavia Agung sing ditulis maneh dening Euroreids ing sangisore Peter lan ing sangisore Katya !!!! Sejarah luwih sugih tinimbang kabeh!!!! (Buku Velesov lan Dovelesov, Reflection on the Slavs utawa dewa sing kita putu?) Buku-buku iki diterbitake dening "Imrata - Rus" Moscow. Terjemahan lan komentar dening Valentin lan Yulia Gnatiuk. Diterbitake taun 2003!!!! Maca lan aja nulis omong kosong !!!!!! hi
            1. +3
              April 25 2014
              Kutipan saka Imigrant
              Buku Velesov lan Dovelesov,


              Kutipan saka Imigrant
              Buku-buku kasebut diterbitake dening "Imrata - Rus" Moscow. Terjemahan lan komentar dening Valentin lan Yulia Gnatiuk. Diterbitake taun 2003!!!! Maca lan aja nulis omong kosong !!!!!!


              Lan ing ngendi salinan pisanan saka buku-buku kasebut disimpen? Link please?
              1. -3
                April 25 2014
                Dear, buku-buku iki ditulis ing basa imam Slavonic Lawas, dimaksudaké kanggo babad lan pandonga ritual, lan ora ing basa cahya kaya ing dongeng! Mulane, padha diterjemahake kanggo para pamaca modern, umume para pemuda! Salajengipun! Salinan pisanan, kaya sampeyan Pak, disambungake karo "tablet" misterius - tulisan Slavik saka jaman pra-Kristen! Menawi kasengsem, Pak, takon-takon ing perpustakaan ilmiah. Ana karya Yu.P. Mirolyubov, copyist pisanan saka misuwur "Veles Book" Aku pengin sampeyan apik luck ing gamblang, iku tau kasep kanggo sinau. Aku ngerti kabeh iki ing taun 2003. Aku iki diajeni kanggo nampa iki autographed buku, Gnatyukov ing Dnepropetrovsk, saka tangan Valentin!!! Aku duwe kamulyan !!! hi
                1. 0
                  April 26 2014
                  apa sampeyan nggunakake ing kono?
                  Buku Veles sampeyan digawe dening loro imigran putih.
          4. +3
            April 25 2014
            Kepiye babagan "pemutihan"? Whitewash utawa peroksida? keprungu
          5. +1
            April 25 2014
            kanggo wiwitan, ora telung atus, nanging rong atus seket. Lan kapindho, kuk Tatar-Mongolian, minangka precedent sajarah, ora bisa ngganggu pembangunan lan nguatake Rus, nanging Rus ilang lan dipeksa kanggo mbayar pajeg ing awal abad kaping 13, nanging bisa kanggo njaga negara. , superethnos Slavic lan banjur munggah, negara gedhe kaya China uga ana ing pengaruh Tatar-Mongol, pancen ana sawetara jinis pendhudhukan, lan Rus mung mbayar upeti, lan ora ana invasi Mongol ing wilayah sing luwih gedhe. , njupuk paling sethithik tanah lor lan kulon
            1. 0
              April 25 2014
              Kutipan: Sasha_Bykov
              Lan kapindho, kuk Tatar-Mongol minangka precedent sajarah ora bisa ngganggu pembangunan lan nguatake Rusia.


              Dadi, sejatine populasi kasebut dibantai bola-bali, lan diusir dadi perbudakan - sepele (ing wektu sing padha, aku setuju yen komunikasi lan nyilih akeh perkara saka Mongol-Tatars bisa nerusake Rus - kaya surat, pajak, lan liya-liyane).

              Kutipan: Sasha_Bykov
              TAPI bisa njaga kanegaraan


              Kievan Rus ing wektu Batu wis ora ana maneh negara terpusat, nanging ateges Uni kang ora stabil saka panguwasa cilik, statehood revive pamaréntahan Moscow ing Course saka perjuangan dawa lan wangkal.

              Kutipan: Sasha_Bykov
              .utamane negara gedhe kaya China iki uga ana ing pengaruh Tatar-Mongol, pancen ana sawetara jinis pendhudhukan.


              Ana apa-apa utamané isin saka hektar China, ana India, lan Asia Tengah, lan sing jancok tak menyang kumpulan, Mongol ngerti prakara tightly.

              Kutipan: Sasha_Bykov
              lan Rus mung mbayar pajeg


              Bener, Baisks (pemungut pajak saka khans Mongol) dipateni kanggo pisanan ing taun kapindho penaklukan Rus ', minangka respon, Mongol-Tatars nyembelih pamrentahan kasebut (kabeh wong ing ndhuwur sumbu arba). ; upeti ora mung pajeg kanggo kasugihan, sing paling pinunjul iku pajeg kanggo muda - stupidly getihen bangsa.

              Kutipan: Sasha_Bykov
              lan ing wilayah sing luwih gedhe ora ana invasi Mongol., njupuk paling sethithik tanah lor lan lor-kulon.


              Mung bagean gedhe saka rakit lan nggegirisi, nanging bêsik cilik kaya Galicia-Volyn kerajaan zashkerelis ing alas, gunung lan rawa. hi
          6. Andrey44
            +1
            April 25 2014
            Sapa sing pengin PUTIH kita? Apa sebabe wong Turki ngubur kita nganti 300 taun?
        2. +2
          April 25 2014
          Kutipan: max 702
          kanggo ndeleng kasur mutusaké ing cara iki kanggo nulis mati kabeh utang

          koyok biasane...
        3. + 16
          April 25 2014
          ,,, ngapusi, p, w lan provokasi,,, nglirik

          video pisanan sing diunggah tanggal 23 Mei 2013

          http://www.youtube.com/watch?v=NZ5vH2K67sM#t=101
          1. +2
            April 25 2014
            ,,, ngapusi, p, w lan provokasi ,,, nglirik

            miturut "Turner Radio Network", apa iku radio?
            1. +2
              April 25 2014
              spech EN  Dina iki, 10:58 ↑
              miturut "Turner Radio Network", xs apa jenis radio


              ,,, saka garis OBS ,,, ngguyu
              1. +1
                April 25 2014
                Situs kasebut yaiku http://turnerradionetwork.com/news/449-pat. Nanging ana sing aneh ... Dumadakan padha melu politik. Paling kamungkinan fakers.
            2. Komentar wis dibusak.
          2. +4
            April 25 2014
            Video kasebut ing wagon pipa lan bogie. Apa sebabe wong diwasa nanggapi warta palsu kaya ngono? pitakonan retorika yen ...
          3. +2
            April 25 2014
            Dheweke duwe soko ing situs web Jaringan Radio Turner iki ing dina anyar 2 warta - 1) babagan tank iki lan 2) ancaman Deshchitsa kanggo ngalahake Rusia yen dheweke ora mbatalake pasukan saka wates. Umumé, iki sawetara jinis situs lingkungan, padha duwe liyane lan liyane babagan Fukushima lan gunung geni ana ... Apa lagi diformat, mbok menawa, ing latar mburi histeria umum gething kanggo Rusia?
        4. +5
          April 25 2014
          Kutipan: max 702
          Nanging iki wis serius, kanggo ndeleng kasur mutusaké kanggo nulis mati kabeh utang ing cara iki.

          Ora gupuh. Poland takon kanggo masang pasukan, lan lagi dijupuk ana, padha bakal nggawe pangkalan lan neraka karo wong-wong mau. Kita bakal menehi jawaban ing Belarus.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 15
        April 25 2014
        wong mbukak titik koleksi kethokan non-figuring ing Yvroppe keprungu
        1. +4
          April 25 2014
          Quote: Aryan
          wong mbukak titik koleksi kethokan non-figuring ing Yvroppe

          Rusia ngguyu
          1. -4
            April 25 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Rusia

            Aku bubar nonton program kasebut, mula, kita duwe 3500 tank, lan NATO duwe 30000! Dadi aku ora bakal ngguyu yen aku dadi kowe.......
            1. +9
              April 25 2014
              Kutipan saka nycson
              kita duwe 3500 tank, lan NATO duwe 30000
              Aku wonder carane akeh peralatan saka konservasi ngatur kanggo numpes pengkhianat kaya Serdyukov? Luwih anyar, saham AK ing gudang "dibakar pupu", aku elinga, patang yuta "Kalash" nyoba mbuwang, saham nyegah wong urip ... Pitakonan liyane, kaya saiki karo teori iki babagan tentara cilik, kompak, Apa wektu kanggo nambah tentara kita, nimbang maneh syarat dinas militer?
              1. 0
                April 25 2014
                Kutipan saka Perse.
                Aku wonder carane akeh peralatan saka konservasi ngatur kanggo numpes pengkhianat kaya Serdyukov?

                Yen kita nerusake saka kasunyatan iku logam lan logam mulia, banjur kabeh.
                Kutipan saka Perse.
                Paling anyar, saham AK ing gudang "ngobong pupu", elinga, patang yuta "Kalash" nyoba mbuwang, saham nyegah wong urip ...

                Padha temenan ngganggu. Aku padha nindakake karya reged sing.
                Kutipan saka Perse.
                kanggo nimbang maneh syarat dinas militer?

                Ya, aku ngalahake kabeh clave babagan iki .........
            2. +1
              April 25 2014
              Kutipan saka nycson
              kita duwe 3500 tank, lan NATO duwe 30000!

              Sampeyan nonton luwih akeh tinimbang "program cerdas" - dheweke bakal ngandhani kabeh ing kana, Kulon mung nyuda jumlah tanke sajrone 20 taun kepungkur, saengga ora bisa duwe 30 "tysh" kabeh ...
              1. +1
                April 25 2014
                Kutipan saka Albert1988
                dadi ora bisa duwe 30 "tysh" kabeh ...

                Tergantung nomer piro sing diusir.....
        2. Vasya Ko
          -19
          April 25 2014
          abrams dudu dolanan, bakal luwih apik tinimbang kita.
          1. +6
            April 25 2014
            Kanthi biaya sing luwih apik tinimbang tank kita, titik moot. Kanthi kabeh infrastruktur, satelit, drone ing udhara, luwih apik, nanging tanpa kabeh iki, ora. Kakehan disambungake karo elektronik sing bisa klelep. Lan dheweke duwe mobilitas sing luwih apik.
          2. +3
            April 25 2014
            Kutipan: Vasya Ko
            abrams dudu dolanan, bakal luwih apik tinimbang kita.


            Apa sampeyan wis dipesen SS tambahan?
          3. 0
            April 26 2014
            Nanging sing paling menarik yaiku manawa ana sistem anti-tank kita, aku umume tetep sepi babagan RPG-7.
      4. + 20
        April 25 2014
        Minangka komandan perusahaanku ngandika ... sing utama ing tank yaiku ... bener ... aja omong kosong. Apa iki wiwitan pungkasan utawa kasunyatane jagad tank? Dadi sawise kabeh, kita ana ing posisi pertama ing game kasebut.
        1. +1
          April 25 2014
          lan ora mung ing tank, ing kabeh penembake uga.
      5. + 11
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...

        mlayu ... lobak ...
        1. MBA78
          +5
          April 25 2014
          sarèhne padha buyar ... wis wayahe ngethok sikile
      6. +2
        April 25 2014
        Setuju. Iki "dvizhuha" kanggo coffins pisanan maksimum. Nanging paling kamungkinan mung saber rattling, kaya kita kelangan ...
      7. + 12
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Hacks NATO nyiapake kanggo mbuwang kayu bakar menyang tungku perang ing Ukraina. Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...

        Iku gampang.
        Amerika Serikat butuh perang kaya udara.
        Lan kabeh aktivitas ing Ukraina godhok mudhun kanggo kasunyatan sing ing sembarang biaya kanggo geni perang iki.
        Cara mung kanggo Rusia kanggo nyegah perang iki, mung njupuk kabeh Ukraina nganti bala bantuan menyang Kyiv junta teka!!!!!
        Halo kabeh. hi
        1. +3
          April 25 2014
          Siji-sijine cara kanggo Rusia ngindhari perang iki yaiku mung ngrebut kabeh Ukraina nganti bala bantuan kanggo junta Kyiv teka!!!!!
          Sampeyan ora perlu kabeh - mung Novorossia, lan iki wis Cut Ukraina mati saka segara. Ayo tank dikirim kanthi pesawat - sanalika mbukak lan njupuk - kita bakal ngumumake "zona ora bisa mabur". Ora ana karusakan militer, nanging kita bakal narik ekonomi lan saraf Pentagon sethithik
          1. +3
            April 25 2014
            Sayange, misale jek kita kudu nindakake kabeh, yen ora, kita bakal ninggalake springboard kanggo konsentrasi pasukan anti-Rusia, lan jog panas saka tension, iku ing Ukraina kulon sing godhok iki ripened lan flooded kabèh Ukraina karo. pus, lan mulane Cut lan cauterize supaya panyebaran infèksi .. Wong Zapden banget tresnani saka gumunggung sing padha urip luwih apik lan sugih saka wong ing sisih wétan utawa ing Rusia (sanajan ing beyo kang pesta iki. lagi sepi), saiki iki wektu kanggo mbenerake ketidakadilan iki, drive menyang Jaman Watu kanggo 10-20 taun, lan alon-alon narik iku nyedhaki peradaban.
            1. +7
              April 25 2014
              Kutipan: max 702
              kanggo drive menyang Stone Age kanggo 10-20 taun, lan sing éling iku, alon-alon narik nyedhaki peradaban.

              Ora perlu ilusi! Dheweke ora ngerti apa-apa.
              Proses pamikiran babagan Rusia lan Rusia wis suwe ditindakake kanthi jinis psikosis sing ora bisa dikontrol.
              Enteni luwih sethithik lan kabeh Ukraina, kalebu penutur Rusia lan malah Rusia, bakal mikir kaya ngono.
              Iki minangka patologi klinis, aku nulis iki tanpa lelucon lan serius banget!
              Mulane, Rusia kudu perang ing Ukraina tho, cepet utawa mengko!
              Luwih awal, banjur bakal kurang getih ing loro-lorone.
            2. YRAL59
              0
              April 25 2014
              Miskin ing Kulon
        2. Komentar wis dibusak.
      8. 0
        April 25 2014
        nanging iki wis serius, dheweke dudu tentara Ukrainia, sampeyan ora bisa mbuwang topi ing kene - dadi masalah wektu pimpinan kita nggawe keputusan babagan Ukraina
      9. +3
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ..

        Dheweke wis biasa nggawa peti mati sajrone taun-taun kepungkur 14. Iki ora nggegirisi maneh kanggo Amerika.
        1. +2
          April 25 2014
          Alexander Romanov Salam hi .
          Secara pribadi, video kasebut ora ndemek aku, nanging iki nguwatirake ----
          Wes jelas nganti soko. prajurit .
          Kepala pungkasan Staf Umum Angkatan Bersenjata USSR Lobov Vladimir Nikolaevich bali saka pensiun menyang layanan aktif minangka jenderal tentara.
          1. +2
            April 25 2014
            Jendral TNI dudu jabatan, nanging pangkat...
            1. +2
              April 25 2014
              Kutipan saka ranger
              Jendral TNI dudu jabatan, nanging pangkat...


              Bebenermu iku segelku nangis ...
      10. +7
        April 25 2014
        Dukung A sampe Z!!!! Masalahe beda - bakal ana apa wae lan apa sing kudu digawa !!!! Luwih becik mbudidaya lemah kanthi bener !!!! Lan logam kethokan bakal digunakake kanggo remelting awake dhewe !!! Yankees ora ngerti de facto sapa sing dituju !!!!
        1. jj
          +2
          April 25 2014
          Aku bungah sing kita duwe liyane lan liyane sober-minded. Nanging, sanksi sing saya tambah akeh marang Rusia, penurunan peringkat kedaulatan, lan stimulasi penarikan modal nuduhake yen Kulon nggawe kahanan kanggo bisnis luwih dhisik supaya bisnis iki bisa ngrampungake bisnis ing Rusia kanthi kerugian minimal. . Iki biasane ditindakake ing pinggir perang.
        2. Lenochka
          -7
          April 25 2014
          Sikap patriotik mesthi apik, nanging saka ngendi asale kapercayan kasebut supaya bisa ngalahake Amerika kanthi gampang? Apa sampeyan bakal ngalahake mungsuh? Kasunyatan bilih leluhur kita saged ngalahaken mengsahipun ing jaman rumiyin boten ateges generasi ingkang ringkih sapunika saged nindakaken ingkang sami! Carane akeh wong lanang edan sawise Chechnya? Iki ora kedadeyan nalika Perang Dunia II.
          1. Bashkaus
            +1
            April 25 2014
            Aku ora ngerti sapa sing cocog karo sampeyan, nanging wiwit cilik aku digedhekake dadi keturunan sing pantes saka mbah kakungku, sing mbebasake jagad saka fasisme.
            Aku mangsuli pitakonmu: Ya, aku dhewe bakal lunga mbela tanah airku, aku wis nindakake akeh supaya mungsuh mikir kaping sepuluh sadurunge mlebu ing tanahku.
          2. 0
            April 25 2014
            Kutipan saka Lenochka
            Iki ora kedadeyan nalika Perang Dunia II.

            Lan ing wektu iku. Perang minangka perkara sing angel, nanging kita kudu ngerti manawa kita ora ngeculake. Mulane, perlu kanggo ketegangan lan numpes mungsuh. Luwih optimisme, kita butuh banget.
        3. 0
          April 26 2014
          Inggih, apa sing bisa dakkandhakake, Agung minangka wong aneh kanggo para politisi Barat saiki, lan dheweke uga ngelingake supaya ora perang karo Rusia !!!
      11. WKS
        0
        April 25 2014
        We kudu scrap metal. Ayo guys, nggawa liyane lan nyawiji kabeh dadi bajak.
        1. 0
          April 26 2014
          Kutipan saka WKS
          We kudu scrap metal. Ayo guys, nggawa liyane lan nyawiji kabeh dadi bajak.

          Napa kita njerit karo uranium sing wis entek?
      12. -2
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...

        Dheweke bakal njupuk, nanging ing kene malah luwih akeh peti mati kita bakal tetep.
        Aku lungguh lan ngelingi reformasi tentara, transisi menyang layanan setahun, karusakan saka komponen mobilisasi ......
        Kepiye NATO bakal nanggapi?
      13. wanderer_032
        +3
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Hacks NATO nyiapake kanggo mbuwang kayu bakar menyang tungku perang ing Ukraina. Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...


        Sumber saka ngendi informasi iki ditampa ora bisa dipercaya.
        Amarga Situs kasebut dhewe duweke wong sing ora dingerteni.
        Uga, kabeh video sing kasedhiya saka U.Tube sing dikirim ing 24.04.2014/XNUMX/XNUMX ora duwe tanggal shooting, lan saka iki kita bisa nyimpulake manawa bisa direkam ing sembarang wektu (contone, sanajan nalika perang ing Irak utawa Afghanistan. ).
        Bisa uga dianggep yen Amerika pancen nransfer peralatane saka Amerika Serikat menyang Eropa, mesthine bakal ngati-ati yen kabeh tumindak kasebut ora bakal mlebu ing media.
        Lan iki bisa uga disinformasi.
        Tujuan saka misinformation kasebut bisa uga tekanan psikologis marang warga Federasi Rusia supaya dheweke wiwit nyatakake rasa ora puas karo tumindak panguwasa negara Federasi Rusia babagan kahanan ing Ukraina, contone, ing ancaman wabah. Perang Donya 3. (IMHO)
      14. -2
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Hacks NATO nyiapake kanggo mbuwang kayu bakar menyang tungku perang ing Ukraina. Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...

        Halo apa sing sampeyan tulis ing kene, Yankis ora bakal munggah menyang Ukraina, dheweke ngrampungake masalah karo sekutu dilawan dening tawaran AS, durung suwe kanggo ngikat dheweke lan dheweke wis nindakake iki, ora. kabeh wong wis wareg karo tumindak Amerika Serikat, iki kudu dibalekake secepat mungkin, Masalah wiwit muncul ing PBB, iku tambah angel kanggo mbujuk yen Amerika Serikat bener, sekutu wiwit nambah swara lan malah nuduhake carane nindakake, sing apa Amerika Serikat mrihatinake saiki lan ana alesan kene, kanggo nyebut khusus nimbali Eropah lan mbangun everyone ing panguwasa, Inggris wiwit ora kanggo ngrampungake WE NEED TO HELP
      15. +1
        April 25 2014
        Ya, pewarnaan ora mangu-mangu menyang arah "kanca" sumpah kita, iki masalah serius
      16. 120352
        0
        April 25 2014
        Aku iki provokasi, serangan psikis. Bakal nggawa wesi menyang plabuhan, dimuat ing kapal kukus, kapal kukus iki bakal menyang segara, tekan Selat Bosphorus lan Dardanelles. Sampeyan ora kudu pindhah luwih, sanajan sabenere "luwih" sampeyan bisa entuk efek syaraf-wracking maksimum. Ketik Segara Ireng, pindhah menyang pesisir kita ... Lan mbongkar nang endi wae ing Romania utawa Bulgaria. Nganakake latihan sing ora dijadwalake ing kana. Georgia, aku, wis thukul wicaksana lan ora kamungkinan kanggo poke sirah menyang ngulandara iki, digunakake iku kudu kurban siji presiden liyane kanggo "persahabatan" karo Amerika Serikat.
        Sing utama ing kene yaiku supaya kita terus tumindak kaya-kaya ora ana kedadeyan, yaiku. sesuai karo rencana strategis kita ing Ukraina lan, ing wektu sing padha, kudu disiapake kanggo tumindak bodho Obama. Panjenenganipun punika Muslim lan kita kafir. Kaya sing ditindakake dening Amerika. Rusakne wong kafir kanggo dheweke iku tegese urip.
        Ing idea sing iki provokasi ndadékaké kanggo kasunyatan sing informasi bab gerakan saka angkatan bersenjata, rahasia saka awal, supaya gampang njaluk menyang media.
        1. MBA78
          +1
          April 25 2014
          aja nyopir steamboat menyang nato ... sampeyan bakal tenggelam
      17. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka Stiletto
        Hacks NATO nyiapake kanggo mbuwang kayu bakar menyang tungku perang ing Ukraina. Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...

        Inggih, saiki wis jelas kanggo saben wong sing ngatur pembantaian ing Ukraina lan ngapa. Beban sampeyan abot Rusia. Mungsuh iku kuwat lan licik. Inggih, ayo ngelingi paribasan Slavia - Sing sapa nekani kita nganggo pedhang bakal mati dening pedhang.
      18. alex_83
        0
        April 25 2014
        lagi ngomong welcome to neraka!!!
    2. Validator
      + 41
      April 25 2014
      Amerika Serikat ora bakal nindakake apa-apa ing Ukraina sanajan Divisi Airborne Pskov kita ndharat ing Boryspil
      1. Validator
        + 104
        April 25 2014
        Video lan fotografi gerakan pasukan Rusia, kanthi upload sabanjure menyang jaringan - kalebu ing Artikel 275 KUHP Federasi Rusia - Pengkhianatan dhuwur.

        Ing kene, conto sing paling gampang, nonton video saka cangkeme propaganda Amerika ing Eropa - Euronews, ing video 0:12 min, shooting amatir wingi saka mobil. Saiki, panjelasan rinci kanggo wong sing ora kuwat.

        1. Sampeyan ndeleng tank kanggo pisanan ing urip, manggon lan nesu karo rasa seneng, nyekel ponsel, kamera utawa kamera lan wiwit njupuk.
        2. Ing gelombang padha kirik bungahaken, padha mlayu ngarep, upload video kanggo American YouTube lan kasebar ing jaringan sosial.
        3. Angkatan Laut AS, NSA AS, CIA AS - mriksa video sampeyan lan nganalisa:
        - jinis peralatan apa, jumlahe, tujuane, wektu gerakan lan papan.
        - padha nelpon junta Kyiv lan ngandika, ing bagean tapel wates *** km - urgently ngiyataken pertahanan ...
        4. Bebarengan karo iki, US NSA ngirim video iki kanggo media, ngendi media mbentuk fodder informasi kanggo otak US-Kulon, karo komentar "AAA!! Deleng!! Rusia nyerang Ukraina !!" - lan wong hawala. Lan nalika wong Amerika Kulon nyebar informasi, dheweke setuju karo tumindak apa wae sing ditindakake dening panguwasa, sanajan sing paling berdarah.

        Ngisor garis:
        1. "Komunitas" Donya - ngukum Rusia lan njupuk tindakan
        2. Junta Kiev-Bandera sampun siyaga, nguningani obahing wadyabala Ruslan sampun tumindak.

        Lan kabeh amarga siji, nesu karo rasa seneng ing ngarsane tank - suntingan utawa malah wong bodho diwasa saka Rusia.

        Apa pengkhianatan? Iki minangka spionase, ngetokake rahasia negara, utawa bantuan LAIN kanggo negara manca, organisasi manca utawa wakile kanggo nindakake aktivitas musuhan kanggo ngrusak keamanan eksternal Federasi Rusia, sing ditindakake dening warga Federasi Rusia,
        - bakal diukum dening nyabut kamardikan kanggo wektu rolas kanggo rong puluh taun, karo denda ing jumlah nganti limang atus ewu rubles.

        Kanthi syuting gerakan pasukan Rusia lan banjur ngirim materi ing jaringan, utamane ing YouTube Amerika - YOU, kanthi mangkono nindakake - ".. pitulungan liyane menyang negara manca ... kanggo ngrusak keamanan Rusia .."

        Wong lanang, aja lali, saiki sejatine ambang perang, lan miturut hukum perang - ora ana sing bakal main karo sampeyan, ora ana sing bakal ngerti yen sampeyan wong bodho sing prasaja "ya, aku ora ngerti . ." utawa "ya, aku ora mikir ..."

        Eling iki lan tundhuk marang kepala remaja, utamane sing dadi admin / editor grup lan komunitas ing jaringan sosial.
        1. +3
          April 25 2014
          ing Ukraina, padha langsung nyekel saiki.
        2. +2
          April 25 2014
          Kutipan saka Validator
          1. "Komunitas" donya - ngukum Rusia lan njupuk langkah2. Junta Kiev-Bandera wis siyap, ngerti babagan obahe pasukan Rusia lan wis tumindak.

          Secara teoritis bener, nanging kanthi amandemen, "komunitas" donya nduweni sikap lan saben wong wis dipérang banget dadi sing nuduhake apa, yen ora ana video lan gambar, dheweke bakal nuduhake bocah sing sneezing lan ngomong yen wong Rusia kejam nggunakake bocah-bocah minangka operator senjata biologi sing nyerang Maidan Ukrainians.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. 0
          April 25 2014
          Tanpa sawetara uji coba pertunjukan, ora ana gunane, wong bodho mlumpat saka payon kanggo ndeleng ing YouTube, lan sampeyan wedi karo artikel.
        5. +7
          April 25 2014
          OKLMN! Ing kene, miturut konsep sampeyan babagan LAIN, kabeh situs bisa ditutup. Apa jenis histeria iku?
          Aku kepengin weruh: sepira dhukungan sing bakal ditindakake pamrentah yen ngluncurake paling ora siji proses kasebut?
          Lan yen wartawan asing nembak kolom kasebut - jupuk, mateni? Lan yen telik nyata saka bushes? Apa prajurit kudu diselehake nganggo layar ing sadawane trek sawise 5 meter? Lan apa yen kita wis dihukum rolas warga, plus saperangan saka wartawan manca, lan video saka ndelok langsung katon ing ABN, bypassing moderator sadar ing sumber iki?
          Tangisan histeris kuwi nyenengi mungsuh luwih saka mbantu negara.
        6. +4
          April 25 2014
          Kutipan saka Validator
          Video lan fotografi gerakan pasukan Rusia, kanthi upload sabanjure menyang jaringan - kalebu ing Artikel 275 KUHP Federasi Rusia - Pengkhianatan dhuwur.

          Sampeyan exaggerate Kadhangkala "flexing saka Otot" ageman soberingly ing sirah panas, utawa kaya "padusan kadhemen." Apa dikonfirmasi ing laku iku worth nganakake latihan cedhak wates Ukraina, dikonfirmasi dening akeh video saka Internet, supaya langsung nyerang unit Ukrainia mandheg. Babagan kasunyatan sing njupuk gerakan tatanan militèr iku pambocoran saka Rahasia negara, minangka sampeyan ngomong, aku ora setuju, iku gumantung ing apa kanggo njupuk, yen gerakan mobile strategis. Kompleks poplar yaiku YA, iki minangka pelanggaran lan minangka pambocoran rahasia negara, nanging gerakan unit ing kerangka latihan ora nindakake rahasia apa wae, utamane amarga militer dhewe ora ngganggu shooting lan, luwih-luwih, saka Satelit, Amerika wis ndeleng kabeh. Kosok baline, ayo padha ndeleng manawa pasukan kita isih ana ing tapel wates lan yen ana aggravation, bantuan ing sisih kidul-wétan bakal langsung teka, video kasebut menehi inspirasi ing sisih kidul-wétan Ukraina lan luwih akeh. kurang kroso ayem ngerti apa yen bantuan abot bakal teka langsung.Aku bungah ndeleng kekuwatane tentara kita b, video iki, ing nalisir, iku sifat propaganda - everyone sumerep daya saka tentara kita, utamané wiwit newsreels sajarah syuting sak perang konfirmasi sing syuting ora mbukak rahasia negara.
          1. +1
            April 25 2014
            Kutipan saka: elmir15
            lan liyane, saka satelit, Amerika wis ndeleng kabeh

            Tampilan satelit iki mbutuhake dhuwit akeh, sing bisa ngrusak anggaran. Lan njupuk informasi saka xxxtube biaya Penny.
            Ojo lali. Perang iku ngrusak ekonomi mungsuh.
            1. +1
              April 25 2014
              Kutipan saka Genry.
              Tampilan satelit iki mbutuhake dhuwit akeh, sing bisa ngrusak anggaran.

              Amerika ora ngetung dhuwit, lan luwih-luwih, dheweke ora bakal nyimpen foto satelit. Dheweke uga duwe mesin cetak, dheweke bakal nyetak kaya sing dibutuhake.
        7. Ora nesu
          0
          April 25 2014
          Secara teoritis iku. Nanging nyatane, iki ditindakake supaya kabeh wong weruh. yen perlu sing ora katon, padha bakal tumindak beda. Kaya sing kita deleng, Rusia ora dikelola dening wong bodho.
        8. PAPA cokelsgogel
          0
          April 25 2014
          Setuju karo saben tembung ing ndhuwur! Saben uwong sing ngirim informasi babagan gerakan pasukan ing jaringan utawa acara liyane sing mbukak rahasia kudu diukum! kok sampeyan ora weruh tank?
        9. +1
          April 25 2014
          Pancen bener kanca. Aku ora peduli apa sing ditindakake wong liya, sampeyan kudu nindakake kewajiban sipil. Lan yen ana pangolahan, banjur ora bakal mundhut saka rating ing daya, ing nalisir, supaya negara bakal teka. Sampeyan kudu mangsuli dhewe.
        10. +2
          April 25 2014
          Ana sing kaya mangkene: tumindak demonstratif.
          Minangka aturan, lagi dileksanakake kanthi swara maksimum, crackling lan katerangan. Apa sing kita deleng, contone, ing video saka DVR saka wong bodho sing overgrown (kene aku setuju karo sampeyan).
          Tumindak kasebut katon, ing kasus kita - pawai paling ora klompok batalyon, ora mung kanggo moron kita, nanging uga kanggo wong lanang sing luwih serius sing nampa informasi kanthi nyata saka Keyholes optik-elektronik. Iki minangka tujuan saka tumindak kasebut.
          Yen tugas iku ngelawan - kanggo covertly Occupy area konsentrasi, ing paling iki bakal rampung ing wayah wengi ing interval antarane penerbangan satelit lan karo implementasine saka kabèh Bunch saka macem-macem acara ..
          Konsep "Kamuflase Taktis", "Kamuflase Operasional" durung dibatalake - Crimea minangka bukti paling jelas babagan iki.
        11. shushpanzer
          0
          April 26 2014
          Rampung karo konjektur sampeyan.
          1. Transfer unit militer ing wayah awan minangka latihan. (Sing kanthi cara ngelekake masyarakat donya).
          2. Obahe awan katon banget saka satelit.

          Rampung karo megalomania.
        12. Lyuba1965_01
          0
          April 26 2014
          Aku mikir babagan iki kanggo dangu, nanging ora ngerti carane kanggo saiki. Sampeyan nindakake iku sampurna. Sampeyan ngandika iku banget bener.
      2. +3
        April 25 2014
        Kutipan saka Validator
        AS ora bakal nindakake apa-apa ing Ukraina


        Ya, paling kamungkinan, iku padha nggawa Eropah kanggo ngiyataken, digunakake ana pancen boten kiwa, lan apa yen Rusia ora mandheg ing tapel wates kulon.

        "Eropa ora tau dadi lemah militer kaya saiki. Tentara reguler negara-negara Eropa wis dikurangi dadi minimal nganti ora bisa nyedhiyakake kemampuan pertahanan negara kasebut.
        Ing Bundeswehr, sing bubar ngalami pengurangan abot dadi 200 personel, rencana wis digambar kanggo luwih "ngoptimalake personel. Enggal wadya Jêrman badhe dipun suda wadyabala 208 malih. Jumlah pasukan darat Jerman ing taun-taun pungkasan wis suda saka 100 dadi 92 ewu wong, lan bakal dikurangi dadi 70 ewu.
        Armada tank Jerman, sing wis nyusut luwih saka 15 kaping ing 10 taun - dadi 390 tank, bakal dipotong dadi 270. Program modernisasi tank Leopard 2 bakal dipotong, lan Bundeswehr ninggalake Puma kabeh.
        http://warfiles.ru/show-53602-zaporozhe-sdadut-v-muzey.html
    3. + 17
      April 25 2014
      Apa padha lunga rampung perkakas ana? Kanggo nyeret tank ing setengah donya ... Apa iki sanksi anyar marang Rusia utawa apa?
      1. zzz
        zzz
        +7
        April 25 2014
        Kutipan saka Gxash
        Apa iki sanksi anyar marang Rusia utawa apa?

        Dina iki aku nyopir kanggo kerja ing wayah esuk, ngrungokake Vesti FM, koresponden kita ing AS ngandhani carane John Kerry menyang media wingi. Apik banget, dheweke ujar manawa ora ana sing ndeleng dheweke kaya ngono, dheweke dudu duweke dhewe - bingung lan nesu! Dheweke ujar manawa Rusia bakal mangsuli kabeh. Lan bakal ana sanksi anyar. Noleh lan lunga tanpa mangsuli pitakon. Iku kita 2 am.
      2. +5
        April 25 2014
        Kutipan saka Gxash
        Apa padha lunga rampung perkakas ana? Kanggo nyeret tank ing setengah donya ... Apa iki sanksi anyar marang Rusia utawa apa?

        Luwih, kesempatan kanggo ngedol kendaraan lapis baja lawas, p.e.n.d.o.s.s mikir babagan dhuwit sanajan nggawe bocah ........
      3. 0
        April 25 2014

        Gxash EN  Dina iki, 10:11

        Apa padha lunga rampung perkakas ana? Seret tank menyang setengah jagad ...


        ,,, Aku ora ngerti saiki, nanging ing 80-90 kabeh peralatan abot sing dibutuhake dening Amerika ing acara penyebaran unit ing Eropah ana ing kapal transportasi abot sing terus-terusan ing sawetara pelabuhan Eropah. ... lan l / s kanggo wong-wong mau saka negara diterbangake ...

        http://pentagonus.ru/publ/ehkspedicionnye_brigady_morskoj_pekhoty_ssha_i_ikh_vza


        imodejstvie_s_ehskadrami_sudov_skladov_ch1/29-1-0-1317
      4. Komentar wis dibusak.
    4. Validator
      + 55
      April 25 2014
      Dheweke wis ora lucu maneh
    5. +9
      April 25 2014
      Metal diangkut menyang China! ))
      1. +6
        April 25 2014
        Kutipan saka madzalai
        Metal diangkut menyang China! ))
        ayo padha teka lan daur ulang
        1. + 14
          April 25 2014
          sampeyan ora bisa mbantah ... kita duwe kompleks. nanging kita ora ... ngguyu
        2. 0
          April 25 2014
          ayo padha teka lan daur ulang
          Ora jelas apa sing pengin diomongake karo foto iki lan kepiye cocog karo pernyataan sampeyan? Ing foto, mesin demining yaiku Serpent Gorynych. hi
          1. +1
            April 25 2014
            Kutipan saka Gomunkul
            Ora jelas apa sing pengin diomongake karo foto iki lan kepiye cocog karo pernyataan sampeyan? Ing foto, mesin demining yaiku Serpent Gorynych.

            Aku ngerti banget apa iku hi nanging Serpent Gorynych muni hi
          2. zzz
            zzz
            +2
            April 25 2014
            Kutipan saka Gomunkul
            ayo padha teka lan daur ulang
            Ora jelas apa sing pengin diomongake karo foto iki lan kepiye cocog karo pernyataan sampeyan? Ing foto, mesin demining yaiku Serpent Gorynych. hi


            Aja golek kesalahan karo wong, mung Serpent Gorynych ayu ngguyu
        3. Komentar wis dibusak.
    6. +4
      April 25 2014
      Dijupuk kanggo scrap metal
    7. +5
      April 25 2014
      Kanggo daur ulang?
      1. +4
        April 25 2014
        Kutipan saka vorobey
        Kanggo daur ulang?


        klelep ing segara supaya pajak sampah ora dibayar wassat
        1. +2
          April 25 2014
          Quote: Aryan
          Kutipan saka vorobey
          Kanggo daur ulang?


          klelep ing segara supaya pajak sampah ora dibayar wassat


          karo kru? sampeyan kudu dadi kanca sing luwih welas asih ombenan
          1. +2
            April 25 2014
            Kutipan saka vorobey
            Quote: Aryan
            Kutipan saka vorobey
            Kanggo daur ulang?


            klelep ing segara supaya pajak sampah ora dibayar wassat


            karo kru? sampeyan kudu dadi kanca sing luwih welas asih ombenan


            oke, yakin!
            supaya wong putih lan non-gay diwenehi jaket urip keprungu
            1. +5
              April 25 2014
              Quote: Aryan
              supaya wong putih lan non-gay diwenehi jaket urip


              kasur angin basa
              1. +1
                April 25 2014
                Kutipan saka vorobey
                kasur angin

                Kumis belang ... - apa iku?
          2. Ora nesu
            +2
            April 25 2014
            Kutipan saka vorobey
            karo kru? sampeyan kudu dadi kanca sing luwih welas asih



            Kanggo iku irit ing pangiriman: tas awak lan tutup kasur. Kabeh wong bakal diangkut ing siji van. wassat
      2. Komentar wis dibusak.
    8. zzz
      zzz
      +7
      April 25 2014
      Lha wong-wong kuwi butuh repot-repot, melu neng negara manca. Kanggo nyuda krisis.
    9. + 10
      April 25 2014
      Lha, sapa sing gawe panase kahanan? Sink kapal kanthi teknik iki langsung ing dalan.
    10. +5
      April 25 2014
      Penagih logam kethokan duwe akeh karya, nambah titik koleksi sedulur
    11. +7
      April 25 2014
      Ngunggahake gelar liyane saka hubungan internasional. Amerika, ing peran, pengin meksa kita, nanging isih ora bakal perang karo kita amarga Ukraina, padha ora duwe semangat cukup, nanging padha duwe cukup pikiran kanggo nyelehake peralatan ing Ukraina.
      1. +4
        April 25 2014
        Quote: Raksasa Pikiran
        nanging padha duwe pikiran cukup kanggo nyelehake peralatan ing Ukraina.


        Kepiye babagan maknane? Apa ana sing ngerti dheweke ing kana? Abrams bakal larang banget ing layanan ing Ukraina, Ukraina dudu minyak Irak utawa Arab Saudi. Temtunipun daur ulang.


        Sugeng rawuh para tamu Amerika ingkang pasuryan pucet. Kita bakal menehi kabeh pitulungan lan pitulungan. Aku tansah ngimpi numpak abrams.
    12. + 14
      April 25 2014
      Aku iki vids lawas ora
      Provokasi
      1. +3
        April 25 2014
        Kutipan saka Draz
        Provokasi

        Ing-in, padha mung ngumpul! mangan kacang polong, lan kita wis cepet-cepet plug irung. Adoh banget kanggo gupuh, nanging sampeyan uga ora kudu ngantuk. hi
        1. +2
          April 25 2014
          Kutipan: Ingvar 72
          Ing-in, padha mung ngumpul! mangan kacang polong, lan kita wis cepet-cepet plug irung. Adoh banget kanggo gupuh, nanging sampeyan uga ora kudu ngantuk.


          Lan sapa sing panik? Wong-wong mung kepengin weruh, menyang ngendi negara-negara kasebut "karo barang-barang sing arep metu?" Mungkin dheweke mutusake kanggo ngungsi menyang Afrika Lor utawa Australia? Kene padha ngemas tas keprungu

          Miturut cara, Igor hi , nuwun sewu, nanging sampeyan kaya marshal, apa sih rating?
          1. +1
            April 25 2014
            Kutipan saka bistro.
            Lan sapa sing panik?

            Hi Aleksey. hi Ya, ing kene ana reaksi kaya ngono, kaya-kaya wis ngisi tangki, lan wis mlaku liwat Bosphorus. ngguyu
            Kutipan saka Stiletto
            rating apa sih?

            Ya, Smirnov turun pangkat, amarga "tresna" sing berlebihan kanggo siji Semit. ngguyu Dadi dheweke ngandika -
            Iku fly, jawata.
            lan nggawe aku "sunat" ngguyu
            1. +1
              April 25 2014
              Kutipan: Ingvar 72
              lan nggawe aku "sunat"


              kejem. Kanthi siji bebaya - lan langsung sad Inggih, kita kabeh lumaku ing Gusti Allah, uga, ing Vadim, ya. Aku mung ora percaya karo mripatku, mula aku takon maneh. Inggih, kita bakal uncalan HFS, iku gain. Aku tansah maca komentar sampeyan kanthi seneng banget. apik padha tansah bast ing baris.
      2. +1
        April 25 2014
        Kutipan saka Draz
        Aku iki vids lawas ora
        Provokasi

        Sapa sing kudu dilacak lan dikandhani menyang ngendi.
      3. +2
        April 25 2014
        Setuju. Aku uga luwih seneng provokasi lan minangka unsur perang informasi liyane. Aku yakin manawa ora ana perang kanthi kendaraan lapis baja ing antarane Rusia lan Amerika Serikat ing alam: mung "kompleks" lan ora liya. prajurit
    13. +3
      April 25 2014
      Ora bakal munggah menyang usus sing mbukak ... Iki provokasi !!!
    14. silaichev
      +2
      April 25 2014
      Rusia wiwit ngembangake catapult elektromagnetik / apik
    15. +2
      April 25 2014
      iku katon kaya ana krisis tenan serius ing Amerika, wiwit padha mutusaké ing perang serius, Gusti Allah ngalang-alangi
    16. Gagarin
      + 12
      April 25 2014
      Obama mutusake kanggo nambah gelar WARRIOR ing kabeh gelar.
      NAPUN IKI - P.R.O.S.R.A.T.E.L.L.
      1. +3
        April 25 2014
        Columbus nemokake Amerika, lan Russ bakal nutup ing Ukraina.
      2. +1
        April 25 2014
        SUPER PIKIR!!! apik
      3. Komentar wis dibusak.
    17. lex
      +8
      April 25 2014
      Aku mangu-mangu yen peralatan iki bakal dimuat lan dikirim menyang Eropah.
      Napa nggawa peralatan ing setengah jagad!?
      Apa NATO ing Eropah duwe sawetara tank lan pesawat, ora kanggo sebutno sumber daya manungsa !?
      Iki luwih kaya video sing dijupuk saka YouTube, lan padha ngoyak asu sing nyiapake peralatan kanggo dikirim menyang Ukraina !!!
    18. +2
      April 25 2014
      Kanthi syuting gerakan pasukan Rusia lan banjur ngirim materi ing jaringan, utamane ing YouTube Amerika - YOU, kanthi mangkono nindakake - ".. pitulungan liyane menyang negara manca ... kanggo ngrusak keamanan Rusia .."

      Wong lanang, aja lali, saiki sejatine ambang perang, lan miturut hukum perang - ora ana sing bakal main karo sampeyan, ora ana sing bakal ngerti yen sampeyan wong bodho sing prasaja "ya, aku ora ngerti . ." utawa "ya, aku ora mikir ..."

      Aku setuju 100%!
    19. +1
      April 25 2014
      Padha nggawa tumpukan logam, supaya padha nggawa, padha munggah menyang Ukraina, logam iki bakal dadi kuburan geni.
    20. +3
      April 25 2014
      Sing paling ora nyenengake babagan kabeh iki yaiku yen pimpinan AS ora ngerti kabeh kahanan ing sekitar Ukraina lan Rusia. Lan transfer peralatan minangka acara mung konfirmasi kesan iki. Apa padha kanggo? Kanggo nyerang Rusia, dheweke butuh ewu tank, butuh bahan bakar, cangkang, kru, pasokan. Malah nggatekake pangkalan lan gudang sing ana, panyebaran pasukan mogok mbutuhake sawetara wulan transportasi sing intensif banget. Kanggo nduduhake kekuatan - iki luwih kamungkinan kanggo nduduhake kekirangan saka Amerika Serikat, iku dadi metu sing heavy equipment tetep bantahan pungkasan kanggo pengaruhe kahanan, padha ora duwe liyane kiwa ... Kanggo nimbali negara NATO - misale jek sing padha duwe cukup peralatan ing Eropah, lan iku ndadekake ora pangertèn , ora ana siji ngancam Eropah. Kanggo defend Ukraina - uga, banjur iku rampung bodho, amarga bakal rampung nyabrang kabeh bantahan saka perang informasi ... Jawaban mung iki aku weruh siji - Amerika Serikat wis nyepakaké kanggo acara sing kita, wong biasa, durung ngerti. Lan bisa uga ora ana hubungane karo Ukraina
      1. ZSP
        0
        April 25 2014
        Ya, kabeh iku prasaja, padha ndeleng carane kita nindakake latihan, lan uga pengin mlaku-mlaku, iku kabeh! Ya, padha bodho, mesthi, nanging ora kaya nyeret peralatan teknis liwat genangan !!!
    21. RusKaz
      + 11
      April 25 2014
      Sekretaris Negara AS John Kerry nyebut RT minangka "mouthpiece propaganda"
      http://russian.rt.com/article/29283

      Sial, luwih sampeyan maca kiriman. statements saka wakil saka Departemen Negara US ing Ukraina, liyane sing pracaya paribasan sing maling bengok paling banter "Stop maling!"

      Lan saluran CNN lan liya-liyane dudu propaganda telanjang, ta? lan wis och. kanggo dangu
    22. +2
      April 25 2014
      Panangkepan kilat 14 kapal selam strategis jinis Ohio kanthi banjir sakteruse, kapal selam kasebut minangka basis pencegahan nuklir (serangan) bakal nyuda Amerika saka serangan nuklir pembalasan marang Rusia. minangka asil saka operasi kuwi, iku bakal bisa kanggo permanen nyisihaken saka Wewelak ireng.
    23. +2
      April 25 2014
      Drown "kucing" ing segara. Sampeyan menehi daur ulang super!
    24. +2
      April 25 2014
      Kacathet yen ing cahya saka kahanan ing Ukraina, mobilisasi iki "katon ominous"

      Aku mikir Rusia perlu, supaya njamin keamanan dhewe, kanggo narik prau selam lan lumahing peralatan strategis sabisa cedhak wates Amerika Serikat, "mlaku-mlaku" bali lan kasebut, supaya "katon serem" kanggo wong-wong mau. .
    25. sazhka4
      +2
      April 25 2014
      Artikel dirating minangka positif? -0 +12. Patriotisme sing aneh.. Adhedhasar kritéria apa pro kontra? Sawise kabeh, nyatane lagi digawa perang.. Mbok menawa karo kita Perang Donya III?
    26. 0
      April 25 2014
      kayaknya lagi kejar horor, wah, wah.......
    27. marine siji
      +4
      April 25 2014
      Sumber Jaringan Radio Turner? Iki minangka sarang paranoid paten lan teori konspirasi crypto. Kanthi sukses sing padha, sampeyan bisa ngrujuk menyang koran "Mripat Katelu".
      1. +2
        April 25 2014
        +100500! Ngelingi yen mantan pemilik situs iki minangka informan FBI sing dibayar, banjur ing pengadilan dheweke ora duwe kepemilikan lan kontrol ing situs kasebut, jelas saka ngendi sikil tuwuh.
    28. angin prahara
      0
      April 25 2014
      Amerika ngrusak awake dhewe kanthi cara urip sing parasit. Ana dheweke dear! Sayange yen dheweke ora masak kanthi cepet kaya sing dikarepake .. Nanging ora apa-apa, kita bakal nulungi ..
      Sing sapa nekani kita nganggo pedhang, bakal mati dening pedhang!
    29. Komentar wis dibusak.
    30. +1
      April 25 2014
      Aku mikir yen ora ana gunane, yen kita kabeh munggah bakal angel ambegan, ora ana wong ing Rusia sing wedi, kudu dipotong ing irung, lan obahe awak mung nyebabake kepinginan kanggo nyepak. bokong, dadi luwih supaya padha ngelingi kanggo dangu kita!
    31. +1
      April 25 2014
      Kutipan: max 702
      Nanging iki wis serius, misale jek kasur mutusaké kanggo nyopot kabeh utang kanthi cara kaya mengkono. saka peradaban Slavia kita.

      Padha ora njupuk menyang akun kasunyatan sing tentara mercenary mung cocok kanggo fungsi punitive. Ing Irak, Amerika padha gumeter, jendral Irak kudu disogok. Iku mung ancaman kanggo Bidens wae. Dheweke ora bakal wani miwiti. Nanging dheweke bisa ngirim pasukan menyang Ukraina. Kita kudu mutusake kanthi cepet.
    32. 0
      April 25 2014
      Ayo padha mbukak, pitakonan apa bakal dikirim? ... prajurit
    33. 0
      April 25 2014
      Iki dudu bebek Bandera........... karo apel???
    34. 0
      April 25 2014
      Inggih, kadosipun wadyabala ingkang sopan taksih badhe mlebet ing Ukraina, saha satunggal utawi kalih dinten sadèrèngipun mlebetipun wadyabala Amerika. Ukraina bakal dipérang dadi setengah. Iku bakal becik kanggo Amerika kanggo menehi Galicia, sing ora bakal dadi hadiah ala kanggo masa depan sing bener-bener berdaulat Ukraina-Kievan Rus
      1. 0
        April 25 2014
        Rampung setuju karo sampeyan! Malah ing sawetara kabupaten, ngumumake mobilisasi lan Eropa bakal keselak dhewe.
    35. mamba
      +3
      April 25 2014
      Operasi demonstratif kanggo medeni Rusia. Ora suwe bakal ana AUG sing cedhak karo pesisir kita, banjur kapal selam nuklir bakal wujud saka jero segara, penerbangan para ahli strategi bakal diwiwiti ing tapel wates kita ... Lan, ing wektu sing padha, pembantaian getih bakal mbukak ing sisih kidul-wétan Ukraina. am
      Apa kethek lop-kuping ireng saka Gedung Putih pengin lentur otot? wassat Iku misale jek sing ora d_rak, kang ngerti sing ora bakal njupuk Rusia kanggo pamer, apa sing ngarep-arep? wong bodho
      1. +2
        April 25 2014
        Mungkin padha duwe idea kanggo ngembangake utang donya katelu sing kudu ditulis mati kat. Amerika ora miwiti apa-apa tanpa nimbang kabeh opsi bisa. opo
        1. mamba
          0
          April 25 2014
          Kutipan saka: gfhjkm
          Mungkin padha duwe idea kanggo ngembangake utang donya katelu sing kudu ditulis mati kat.

          Bisa uga, nanging luwih kaya nyoba mbanting lawang kanthi banter sadurunge ninggalake panggung donya. Kanggo nindakake iki, "karusakan sing dikontrol" diowahi dadi "kaos absolut." Padha ngerti soko bab pungkasan sing cedhak. recourse
          Kutipan saka: gfhjkm
          Amerika ora miwiti apa-apa tanpa nimbang kabeh opsi bisa.

          Ora, iki luwih khas saka wong Tionghoa, sanajan wong Amerika asring cukup cekap mimpin kita menyang jebakan. Cukup kanggo ngelingi Afghanistan, Boeing Korea, ambruk USSR. duka
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        April 26 2014
        Nanging dheweke ora mutusake apa-apa! Marianette, Pak!
    36. johnsnz
      +1
      April 25 2014
      Lan aja nganti mbuwang. Dadi ora ana dhuwit, mung utang milyaran dolar. Mesin militèr mangan oh carane appetizing)))). Karusakan kanggo sampeyan sanalika bisa, "kanca" belang kita ngguyu
    37. +2
      April 25 2014
      Iku wektu kanggo mbanting titik transshipment ing Ulyanovsk. Wanted - njaluk.
    38. +1
      April 25 2014
      Aku pancene pengin ngarep-arep sing kethokan iki ora tekan Eropah, nanging bakal nggawe karang Ponggawa anyar ing Atlantik.
    39. Jamukha
      +2
      April 25 2014
      Kutipan saka Gxash
      Durung ana sing bisa ngukir jagad Rusia.

      Pancen kita ora bakal PUTIH!!! duka
    40. +1
      April 25 2014
      Aku narik kawigaten menyang kutub telegraf sing mlaku ing sadawane ril, biasane ing USSR, jalur komunikasi khusus, sing disebut ZhD, dipasang ing sadawane ril. Ngendi keunggulan teknis Amerika sing dipuji? Pilar kasebut ilang ing Ukraina ing taun 80-an. Kabeh komunikasi kabel overhead banjur didhelikake ing lemah, yaiku, diganti karo kabel lemah.
    41. 0
      April 25 2014
      uga ... kita ngenteni laporan anyar babagan mundur saka militer Amerika sing bakal teka ing kene, dheweke bakal weruh yen perang kasebut beda karo tugas, perang lan jagad tank, yen ing perang kasebut nyatane mati tanpa kamungkinan saka nyimpen lan wacana telas tingkat padha.
    42. +7
      April 25 2014
      Kita uga bisa nindakake iki:
    43. Melnik
      +1
      April 25 2014
      Kanggo ngebom Afghan, kanggo nglukis langit, gubug lempung bisa dibentuk sajrone seminggu. Eropa ing! Liyane bab. Boom ekonomi pasca perang, iku impen manis saka Illuminati. Mung ancaman nyata saka serangan nuklir bakal mungkasi wong-wong mau! Kita wis siyap?
    44. +1
      April 25 2014
      wong lanang! Ojo dumeh karo omong kosong!!! Carane goblok kabeh.
    45. +1
      April 25 2014
      Ya ora, transfer pasukan saka negara bagian lor wis ditindakake seminggu ...
      Dadi ana liyane sing bakal teka ...
    46. +1
      April 25 2014
      A provokasi salah siji cara utawa liyane, Aku, crita iki kabèh transfer peralatan. Amarga sanajan gerakan kasebut bener-bener menyang Amerika Serikat, mula pisanan ing Internet dirancang kanggo warga sipil ing kene. Aku luwih becik nglirwakake informasi iki paling ora kanggo saiki lan nindakake sing luwih penting.
    47. PASUS
      +1
      April 25 2014
      Saiki, yen kapal karo peralatan militer Amérika ilang saka radar nang endi wae ing Segitiga Bermuda, iku bakal bisa kanggo ngubungake menyang tumindak anomali alam, lan maneh karusakan kanggo mungsuh bakal nyoto.
    48. HoholUA
      -5
      April 25 2014
      Wong Amerika sing apik...
      Kita nunggu sampeyan .. bantuan mbusak piala iki saka tanah Ukrainia
      1. 0
        April 25 2014
        Sampeyan isih kudu dilat bokong ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          April 25 2014
          PIRO UMURMU? AKU TAKSIH ING AFGHAN NANGUNGI, KAYA ING KABUL DUTANYA NGGORENG SING DESATRURA TEKAN. NGADUNG LAN NANGIS.
      2. 0
        April 25 2014
        sampeyan korupsi, sampeyan dhewe s.u.k.a. Lan sampeyan mikir kabeh wong kaya sampeyan, bakal diadili tanpa diadili utawa diselidiki!
      3. SERGEY USSR
        0
        April 25 2014
        Nalika aku ngerti, kanca Ukrainia, sampeyan duwe roh jahat ing sektor sing bener lan geng Kyiv kov
      4. denosaur
        0
        April 25 2014
        Delengen, aja keselak "demokratisasi" Amerika, aja kakehan!
    49. +3
      April 25 2014
      Tarik "Eskanders" menyang Kaliningrad lan menyang tapel wates Polandia ing Belarus!
      Senajan ing mratelakake panemume - disinformasi. Dheweke bakal ngrembug babagan langkah kasebut ing parlemen sajrone seminggu.
    50. Adzhimushkay
      +3
      April 25 2014
      Wiwit wiwitan, aku duwe ide manawa kabeh bakal rampung kanthi mlebu bareng pasukan menyang Ukraina, menyang wilayah tanggung jawabe. Iki bakal nylametake pasuryan Eropa lan Amerika Serikat, lan bisa uga ditindakake kanthi persetujuan karo Rusia.
    51. +2
      April 25 2014
      Kutipan saka zzz
      John Kerry ngandika marang media. Sing nggumunake yaiku dheweke ujar manawa ora ana sing nate ndeleng dheweke kaya ngono, dheweke dudu awake dhewe - bingung lan nesu! Dheweke ujar manawa Rusia bakal tanggung jawab kabeh.
      Dear Pak Kerry, aku mung pengin ngidoni "pasuryan" sampeyan sing ora sopan amarga kemunafikan lan standar ganda sampeyan. Lan sampeyan bakal tanggung jawab kabeh. Kanggo apa sing sampeyan lakoni ing Ukraina, Irak, Yugoslavia, Mesir, Libya. bakal ngelingi kabeh kanggo sampeyan, lan utamane demokrasi palsu sampeyan.
      1. 0
        April 25 2014
        Ing wektu sing padha, Obama, Bush lan Clinton.
        1. 0
          April 25 2014
          Cukup aja ngidoni Abraham Lincoln, dheweke kaya wong normal - dheweke ngilangi perbudakan. Kanca-kancane ireng ngurmati dheweke.
    52. +1
      April 25 2014
      Kayane aku iki kabeh nggetak, goblok kanggo meden-medeni massa. Yen aku wis mutusake kanggo nindakake apa-apa, operator pesawat bakal dikirim dhisik. Doktrin AS wis dadi serangan udara wiwit Perang Dunia II. Inggih, dheweke bakal mbukak tank iki, isih kudu diangkut piye wae, butuh sawetara minggu ing segara, banjur bakal dibongkar ing endi wae, nanging ing endi? Ayo dadi ngomong ing Turki. Pindhah menyang Ukraina dhewe ora dadi pilihan. Abrams bakal nyopot sepatune sawise telung atus kilometer, dheweke ngapusi, nanging sawise kaping lima dheweke mesthi bakal njupuk sepatune. Aku ora mikir yen Odessa bakal ngidini Amerika teka ing kene.
    53. 0
      April 25 2014
      Ora ana sing bakal nulungi Banderlogs, raja permen, Kuda Kolomoisky lan Kolomoisky dhewe. "Kita bakal ngilangi mendhung mungsuh, kita bakal nyuwek alangan ing dalan lan mungsuh ora bakal uwal saka pati sing ora bisa dihindari, lan ora bakal uwal saka kuburane!"
    54. +1
      April 25 2014
      Kita mesthi wedi karo apa sing diarani "peradaban Barat": dumadakan kita bakal "mlaku liwat" Ukraina kanthi cepet lan mandheg ing wilayah Lisbon.
    55. +1
      April 25 2014
      Ayo jago! Sampeyan ora bakal bali!!
    56. +1
      April 25 2014
      Ya, ayo padha nransfer, luwih-luwih mbuwang negarane kanthi muspra. budget luwih apik. Sanajan aku rumangsa jagad kabeh kudu "mbayar" kanggo negara. kanggo dangu USA, padha mung bisa kanggo mundhakaken langit-langit.
    57. HoholUA
      -1
      April 25 2014
      Apa sampeyan lali apa bobot 200 ?? Putin ora bakal nglilani sampeyan lali.
      1. 0
        April 25 2014
        Kita mesthi perang lan berjuang kanggo awake dhewe, lan sampeyan mung ngandelake master Amerika sampeyan ...
    58. +1
      April 25 2014
      Aku ora percaya karo kasunyatan.
      1 Eropa ora bisa setuju perang ing omah
      2 Satus prajurit Amerika sing mati - pungkasane administrasi AS
    59. 0
      April 25 2014
      Drowning ing segara mercilessly ing cara kanggo Rusia bakal biaya kita kurang!
      We kudu doyo ing untu ing paling sapisan, kita kudu!!!
    60. 0
      April 25 2014
      Kayane aku iki kabeh nggetak, goblok kanggo meden-medeni massa. Yen Pind..ia mutusake kanggo nindakake apa wae, mula kapal induk pesawat bakal dikirim dhisik. Doktrin AS wis dadi serangan udara wiwit Perang Dunia II. Inggih, dheweke bakal mbukak tank iki, isih kudu diangkut piye wae, butuh sawetara minggu ing segara, banjur bakal dibongkar ing endi wae, nanging ing endi? Ayo dadi ngomong ing Turki. Pindhah menyang Ukraina dhewe ora dadi pilihan. Abrams bakal nyopot sepatune sawise telung atus kilometer, dheweke ngapusi, nanging sawise kaping lima dheweke mesthi bakal njupuk sepatune. Aku ora mikir yen Odessa bakal ngidini Amerika teka ing kene.
      1. +1
        April 25 2014
        Kutipan saka Cron1982
        Aku ora mikir yen Odessa bakal ngidini Amerika teka ing kene.


        Odessa kaya apa, sing bakal ngidini dheweke menyang Piala Dunia?
        1. +1
          April 25 2014
          Türkiye bakal ngidini sampeyan mlebu. Loro kapal Amérika wis ing Segara Ireng lan padha ora menehi peduli bab kabeh konvènsi bab wektu kapal ngginakaken ing Piala Donya, lan padha bakal kelakon karo tonase kapal.
          1. +1
            April 25 2014
            Kutipan saka Cron1982
            Türkiye bakal ngidini sampeyan mlebu.


            Turki bisa uga nglilani, nanging ing wektu iku Ukraina ora bakal duwe pelabuhan utawa garis pantai Piala Dunia.
    61. kudwar68
      +6
      April 25 2014
      Apa Amerika wis lali? Nanging kedaden bubar, kita bisa mbaleni!
    62. +2
      April 25 2014
      Supaya Amerika bisa nindakake operasi militer karo kita, dheweke mung kudu nglumpukake pasukan menyang wates kita suwene setengah taun. Lan dheweke ora bakal menek dhewe; mulane ana mongrel kaya Polandia. Polandia ora bakal menek tanpa dhukungan saka pimpinan Eropa, lan dheweke ora butuh peti mati. Dadi iki kabeh bluff ...
    63. Zelen
      0
      April 25 2014
      Dheweke ujar manawa kita ora duwe logam senjata sing cukup, mula dheweke nggawa)))
    64. HoholUA
      -4
      April 25 2014
      Aku bakal sinau basa Rusia mung kanggo ... perlu kanggo interogasi tawanan
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Malah
        0
        April 25 2014
        sinau sampeyan kanthi bener
    65. 0
      April 25 2014
      Wekasane jaman sepi digatekake, wis wayahe perang maneh.
    66. +2
      April 25 2014
      Padha bisa uga push peralatan iki menyang sudhut Eropah, digunakake bakal metu saka kontrol (Eropah lawas). Prancis nyoba ninggalake NATO.
      "Ing wawancara karo Komsomolskaya Pravda, politisi Eropa sing misuwur, pimpinan Front Nasional Prancis, Marine Le Pen, ujar manawa dheweke menang ing pemilihan presiden sing bakal teka, dheweke bakal mundur saka NATO. "Sampeyan kudu nyatakake yen ing wayahe Prancis ngetutake garis NATO, "publikasi kasebut ngutip Marine Le Pen. - Yen aku kapilih, aku bakal mundur Prancis saka NATO. Amarga ing wayahe Prancis wis kelangan swara dhewe, kita rampung adaptasi lan nindakake pesenan sing teka saka "Washington. Kadhang-kadhang pesenan teka saka Berlin. Prancis kaya-kaya ana ing antarane pesenan banjur saka Washington, banjur saka Berlin."
      http://warfiles.ru/show-53790-vyhod-francii-iz-alyansa-mozhet-stat-nachalom-ego-
      razvala.html

      Lan wong-wong sing mentas diakoni ing NATO, ing nalisir, whining: "Wenehi aku tank. Menehi kula pesawat."
    67. +5
      April 25 2014
      Deza! Diterbitake 23 Mei 2013
      1. +1
        April 25 2014
        Ya, cathetan iki luwih saka setahun.
      2. 0
        April 26 2014
        Kutipan saka Gayver
        Deza! Diterbitake 23 Mei 2013

        Matur nuwun kanggo informasi kasebut. Yen ora, dheweke medeni babagan undang-undang babagan ora nyebarake informasi. Nanging informasi sing salah bakal ngrusak kahanan lan ngganggu tumindak sing nyata. Manuver kaya ngono wis digunakake sajrone sewu taun.
    68. PN
      0
      April 25 2014
      Sauntara kuwi, Pabrik Metalurgi Cherepovets lagi nyiapake kanggo nampa batch gedhe saka kethokan ngguyu
    69. 0
      April 25 2014
      Mungkin nggetak, nanging sithik-sithik ditarik menyang Segara Ireng, menyang Baltik ....
      Apa ana sing narik dheweke menyang kita utawa nyopir ...????
      1. +1
        April 25 2014
        Utang kasebut nyebabake 17 triliun)
    70. 0
      April 25 2014
      Kutipan: Barracuda
      Tarik "Eskanders" menyang Kaliningrad lan menyang tapel wates Polandia ing Belarus!
      Senajan ing mratelakake panemume - disinformasi. Dheweke bakal ngrembug babagan langkah kasebut ing parlemen sajrone seminggu.

      Aku setuju bab misinformation))) tank padha ing Mona lan ing wayah wengi dening express
    71. 0
      April 25 2014
      Dadi apa saiki kanggo melu paws lan ngenteni "pemilik" teka?
      Kita Rusia tansah mbuktekaken mungsuh kita karo senjata ing tangan kita,
      bilih kita padha free lan bakal terus.
    72. 0
      April 25 2014
      Kabeh iki omong kosong Amerika, ngeterake tank liwat segara lan nglebokake ing pawai kasebut larang banget. Lan tank ing pertempuran modern mung besi tua. Saiki artileri luwih efektif, utamane artileri sing didorong roket. Dheweke nyusup ngubengi Irak tanpa hukuman. .
    73. 0
      April 25 2014
      supaya padha dimuat menyang kapal! Iku ora babras kanggo kita ketemu wong-wong mau ing Triangle Bermuda! Siji salvo torpedo lan saluran TV RTR nduweni tema kanggo program kaya "Rahasia Planet" sajrone setaun!
    74. VaranG42
      0
      April 25 2014
      banyu resik vbos, video lawas saka 11, 12, 13 taun
      dheweke wis ngerti kabeh nganggo basa Jepang nglirik http://www.yaplakal.com/forum3/topic794194.html
    75. 0
      April 25 2014
      Cara normal mung ngirim pasukan PBB, luwih becik tanpa pasukan Amerika, nanging karo wong Cina. Sabanjure, nganakake pemilihan. Ngelingi nomer akeh residents saka kidul-wétan, lan nomer cilik saka wilayah kulon, kasedhiya yen bagéan tengah dipérang merata ing preferensi, ana kamungkinan dhuwur wong saka kidul-wétan dadi presiden. Banjur giliran politik ing tatanan konstitusional.
      Kita ora bisa mung ngirim pasukan kaya ngono. Dheweke ora bakal ngidini.
      Lan milisi dhewe ora bakal bisa nglawan maneh.
      Mulane, pasukan PBB. Mesthine, bakal ana wong Jerman lan Inggris lan Eropa gay liyane ing kana, nanging yen kita, Cina, Kazakh lan Belarusia ana, aku mikir bakal bisa mungkasi wiwitan perang sipil lan nganakake pemilihan sing adil.
    76. 0
      April 25 2014
      uga .. Aku ora pengin nyoba FA PAK ing kahanan pertempuran nyata.
    77. 0
      April 25 2014
      Warga ora bakal ngapura korbane lan ora bakal ana perang. Padha manggon ing saubengé kita kaya ing swarga. Kerry bakal keselak ing empedu. Bakal ana sanksi sing abot. Kabeh mungsuh Amerika nggosok tangan lan tawar-menawar. Iku bakal biaya Amerika luwih. Iran bungah, China uga, Korea Lor bakal bungah, Eropah nangis pait. Lan saben wong bakal wisuh piyambak karo snot getih.
    78. Kelevra
      0
      April 25 2014
      Alarmists, kabeh sing dikarepake yaiku perang!
    79. 0
      April 25 2014
      Apa kabeh wong bungah lan semangat kanggo pindhah menyang garis ngarep?
      Utawa bakal ana wong sing tetep ing komputer nganggo keyboard?
      Sampeyan ndeleng propaganda iki saka loro-lorone lan sampeyan ngerti carane gampang wong dipimpin!
    80. 0
      April 25 2014
      Aku wonder, kang kru bakal ing potongan wesi iki? Gendéra apa sing kudu sampeyan pesen peti mati ing tutup?
    81. KAVS
      0
      April 25 2014
      Tenggelem ing satengahe....
    82. Kuantum
      0
      April 25 2014
      Mesthi, ana pasukan pendudukan AS ing EU!
    83. +1
      April 25 2014
      Para sprats lan psheks ketoke durung ngerti yen kekacoan pecah ing Eropah antarane kasur NATO lan Rusia, padha bakal mati ing geni pisanan. Lan padha terus-terusan vying kanggo soko ... Masokis peduli.
    84. +3
      April 25 2014
      Wong lanang, ayo ora kedutan. Informasi kasebut ora jelas, uga sumbere. Ayo ngenteni lan ndeleng! Kanthi cara dhewe, dheweke mlaku-mlaku nganggo sepur cilik, nanging ora apa-apa! Kita saiki uga ngatur gerakan, nanging ing wilayah dhewe lan kabeh padha menyang neraka! Warta sing kaya ngono nggawe negara Baltik lan Polandia koma, aja nganti kaya wong-wong mau!
    85. petugas
      +2
      April 25 2014
      Ing sajarah kita wis mbela dhéwé, lan kita tansah disebut aggressors. Amerika wis ngentekake kabeh sejarah perang ing tanah manca lan tansah dadi liberator. Yen perang ing wilayah sing, Mungkin soko bakal ngganti, huh?
    86. 0
      April 25 2014
      Amerika ngedegaké Éropah manèh, déné dhéwé-dhéwé mikir arep njagong ing jaban rangkah.
    87. 0
      April 25 2014
      Ya, kahanan dadi panas ...
      Nanging, ana kedadean tragis ing sajarah karo kafilah PQ, nalika peralatan militer disedhiyakake menyang Rusia liwat segara, lan kapal selam lan pesawat Jerman nyuda banget ...
      Apa ora nggunakake pengalaman Jerman iki, nggunakake cara modern sabotase ing bandar, lan banjur ing rute?...Lan dockers Amérika uga pasukan!
    88. -3
      April 25 2014
      Utawa bisa uga kita kudu dadi sing pertama ngetutake pelabuhan kasebut, bakal ana perang neraka.
      1. 0
        April 26 2014
        Kutipan saka larand
        Utawa bisa uga kita kudu dadi sing pertama ngetutake pelabuhan kasebut, bakal ana perang neraka.

        Iki minangka reaksi sing kita ngarepake.
    89. 0
      April 25 2014
      Lha...ayo ngobong tank musuh...
      1. 0
        April 25 2014
        Kapethik saka: serjant4
        Lha...ayo ngobong tank musuh...

        Mesthi kita bakal, nanging apa biaya? Sing pitakonan!
    90. +1
      April 25 2014
      Sumber punika Cossack dikirim. Ana akeh pasukan NATO ing Eropa, Amerika Serikat perang karo Federasi Rusia, lan senjata nuklir? Ya, sing utama amarga Ukraina - Honduras Eropa, sing ora bakal ana maneh. Kepiye babagan wong Eropa? Doktrin kasebut katon babagan panggunaan senjata nuklir taktis.
    91. 0
      April 25 2014
      Kutipan saka Stiletto
      Hacks NATO nyiapake kanggo mbuwang kayu bakar menyang tungku perang ing Ukraina. Nah, peti mati bakal digawa bali menyang Pindostan ...


      Lha, apa ora bosen karo wedhus? Sawise kabeh, dheweke bakal mateni wong lan ngrusak peralatan lan ora entuk apa-apa
    92. 0
      April 25 2014
      Aku elinga ing taun 95, kita lungguh ing ruang paling ngisor, ora sopan, nganti kuping nganggo sandhangan lan bandage "ala", lan ngimpi nyekel sawetara Yankee, nyuwek sikil lan dilebokake ing cangkeme. Lan dudu Arab, dudu Bandera, dudu Ceko, nanging Yankee. Mesthine impen bakal dadi kenyataan?
    93. 0
      April 25 2014
      Padha mbuwang kahanan kang ora tetep ing penggemar, kita kudu luwih tingkat-tumuju lan tanpa gupuh lan mriksa informasi.
    94. 0
      April 25 2014
      Ora ana sing mbatalake hukum bumerang ...
      1. +7
        April 25 2014
        Sing utama yaiku carane mangsuli!
    95. +1
      April 25 2014
      Deza - satus kilogram, 20% saka pasukan perang karo wong-wong mau, 80% isih kasedhiya. TD wis disebar, ana pira personel, pasang tenda ing ngendi?
    96. 0
      April 25 2014
      kanggo siji torpedo..!..muatan apik..! bakal cepet pindhah menyang ngisor.
      1. MBA78
        0
        April 25 2014
        Siji ombak sing apik wis cukup ... luwih apik watara jam 4 esuk
    97. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka shelva
      Amerika ngedegaké Éropah manèh, déné dhéwé-dhéwé mikir arep njagong ing jaban rangkah.

      Iki wektu kanggo ndhukung wong pribumi ing Amerika Serikat.
    98. 0
      April 25 2014
      Eropah bakal dadi sing pisanan, apa wis ilang rasa mambu, utawa durung ngerti, utawa Watu Kuning tangi, apa ana eksodus gedhe?
    99. -1
      April 25 2014
      Sink kabeh sing digawa ing Atlantik. Iku wektu kanggo miwiti saka adoh!
      1. GruBBeR
        0
        April 26 2014
        Aku setuju banget! Ora ana gunane nyerah!
    100. Mr.RadioAmateur
      +1
      April 25 2014
      Miturut Rama, Aku Ukrainia, Ibu saka Kaluga, lair ing Zelenograd! lan aku nglarani ndeleng apa sing ditindakake ing Ukraina (padha ngganggu aku). Gusti Allah maringi ora ana perang, nanging yen kita kudu, aja biasa (KTurkVO 83-85, ora melu memungsuhan), nanging dheweke mulang kita kanthi apik! Para politisi Amerika bakal rampung dolanane, ayo nyuwek botol banyu panas kaya Tuzik! P.S. Obama wedi apa? Sing kita bakal njupuk adoh Alaska! Yen ngono, ya dadi!
      1. 0
        April 26 2014
        Sial, iki jenis omong kosong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"