Sekretaris Negara AS John Kerry terus ngancam Rusia

165
Sekretaris Negara AS John Kerry terus ngancam RusiaMiturut kantor berita "Kabar", ing konferensi pers anyar, Sekretaris Negara AS John Kerry ngandhakake yen dalan Rusia saiki ora mung serius, nanging uga kesalahan "larang regane", nyatakake yen ekonomi Rusia wis mulai ngalami kesulitan.

"Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. Ora wakil siji saka panguwasa Rusia publicly disebut ing separatis kanggo ndhukung persetujuan Geneva, lay mudhun gaman lan ngosongake bangunan. Dheweke ora nimbali tumindak kasebut, "ujare.

Sekretaris Negara ngajak para panguwasa Rusia supaya "njupuk dalan de-eskalasi," ngelingake yen "jendela kesempatan wis ditutup."

Kajaba iku, Kerry ujar manawa layanan intelijen Rusia aktif ngrusak kahanan ing negara tanggane, kanthi nyebutake data saka intelijen Amerika. "RT in Russian".

Umumé, nalika wicara, Kerry nyoba kanggo ngirim idea sing Kyiv tundhuk karo perjanjian Geneva, nalika sisih Russian ora, ITAR-TASS ngringkes.

Wigati uga yen tanggal 24 April, obrolan telpon dijadwalake antarane John Kerry lan Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov. Nanging, miturut agensi kasebut "Kabar", iku ora njupuk Panggonan "amarga alasan ngluwihi kontrol sisih Rusia."

"RT in Russian" laporan yen sekretaris pers AS Jen Psaki uga ngomong babagan sanksi anyar marang Rusia ing briefing Departemen Luar Negeri. "Minangka presiden ngandika wingi, sanksi anyar bakal tindakake saka pihak kita yen Rusia ora bener nepaki kewajiban sawijining," dheweke ngandika.

Kacathet yen Psaki ora nggatekake pitakonan apa ana kebetulan yen "kaping pindho sawise kunjungan pejabat AS menyang Kyiv, pisanan dening Joe Brennan, lan banjur dening Joe Biden, panguwasa ngirim pasukan menyang sisih kidul-wétan negara."
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

165 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 56
    April 25 2014
    Cukup ofigela moncong jaran! Cowboy underscalped!
    1. + 22
      April 25 2014
      Iki diarani goblok? ora - malah goblok! wong bodho
      1. + 31
        April 25 2014
        Kutipan saka: alex
        : bodho? ora - malah goblok

        Ora, ora bodho. Kanggo negarane, dheweke nindakake kabeh kanthi bener: dheweke nambah kahanan ing tapel wates mungsuh sing potensial. Kita uga bakal nindakake kanthi becik kanggo nyedhiyakake kabeh "bantuan" ing Amerika Serikat, umpamane, ing Meksiko.
        1. + 47
          April 25 2014
          Psaki sing bungah mlaku ing ...
          Asu: Kabeh! Kita wis entuk bukti sing ora bisa dibantah manawa Rusia wis nguwasani Ukraina! Kene, ndeleng dhewe! (Narik tumpukan foto)
          Zhirinovsky (kasengsem): Apa ana? Saru seger karo Clinton nyeret? Kekno aku! (narik metu foto saka dheweke, katon ing disgustedly) ... Iblis ngerti apa ... Sawetara pasuryan bearded ... Iki, ing umum, katon kaya Hottabych lawas!
          Psaki: Dadi sampeyan ngakoni yen dheweke katon kaya tentara Rusia?
          Zhirinovsky: Ya, yen Hottabych minangka prajurit Rusia, ya ...
          Psaki: Nanging, pratelan sampeyan ora dibutuhake ... Deleng dhewe: kabeh jenggot, nganggo Kalashnikov lan nganggo topi wulu! Dheweke katon kaya prajurit Rusia, lan iki minangka bukti sing ora bisa dibantah saka pendhudhukan Rusia ing Ukraina!
          Zhirinovsky: Rungokna, Psaka! Apa sampeyan wis tau menyang pabeni monyet Sukhumi? Ing kana, setengah saka pedunung katon kaya presiden sampeyan! Kita ora bengok-bengok ing saben pojok yen Amerika wis nguwasani Abkhazia ...

          http://ursa-tm.ru/forum/index.php?/topic/86530-%d0%bf%d0%be%d1%85%d0%b8%d1%89%d0
          %b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d1%8b-%d0%bf%d1%8c%d0%b5%d1
          %81%d0%b0/#entri1764286
          1. +8
            April 25 2014
            ciptaan sing apik, psakami, ora bakal disebut Nyuwun
            1. +7
              April 25 2014
              nanggepi Rusia

        2. + 12
          April 25 2014
          Kutipan: Ingvar 72
          Kita uga bakal nindakake kanthi becik kanggo nyedhiyakake kabeh "bantuan" ing Amerika Serikat, umpamane, ing Meksiko.
          Wis wektune, ing Meksiko, Kanada, Amerika Serikat dhewe, kanggo nyeponsori "gerakan demokratis" lokal, lan mratelakake penindasan apa wae sing nglanggar demokrasi, supaya Yankees ora bosen. Iki bisnis layanan khusus kita, kanggo loosen lan weakened "kanca" sumpah.
          1. tukang golok
            +2
            April 25 2014
            Kutipan saka Perse.
            Kutipan: Ingvar 72
            Kita uga bakal nindakake kanthi becik kanggo nyedhiyakake kabeh "bantuan" ing Amerika Serikat, umpamane, ing Meksiko, umpamane, ing Meksiko, Kanada, Amerika Serikat dhewe, kanggo nyeponsori "gerakan demokratis" lokal, lan ngumumake apa wae. dipatèni saka wong-wong mau nglanggar demokrasi, supaya Yankees ora bosen. Iki bisnis layanan khusus kita, kanggo loosen lan weakened "kanca" sumpah.


            Sampeyan ora kudu lunga adoh ing kene.
            Ing jiwa asli Rusia Alaska lan pesisir California (FORT ROSS), wong India isih ngelingi Rusia.
            Maksudku, wektune kanggo nggawe Yayasan kanggo Masyarakat Pribumi ing Amerika Utara, nggawe kemah kanggo para pencari dalan enom (Sharp Eye) kanthi dhasar, sijine sing bisa dilatih (saka laler nganti kembang) ...
            1. 0
              April 26 2014
              "Ing jiwa Rusia asli Alaska lan pesisir California (FORT ROSS), wong India isih ngelingi wong Rusia.
              Maksudku, iku wektu kanggo nggawe Yayasan kanggo Masyarakat Pribumi ing Amerika Utara, nggawe kemah kanggo pathfinders enom (Sharp Mripat) ing basis, sijine soko kanggo wong-wong mau kanggo latihan ''. Miturut cara, pasukan khusus kita bakal katon apik ing cat perang India. Lan tentara tank kita bakal mow mudhun bison ing baja.
            2. Komentar wis dibusak.
        3. + 20
          April 25 2014
          Luwih apik ing Kuba. Kanca lawas luwih apik tinimbang loro sing anyar.
          1. +5
            April 25 2014
            Kutipan saka: Rostislav
            Luwih apik ing Kuba. Kanca lawas luwih apik tinimbang loro sing anyar.


            mesthi, pluru nuklir kudu diinstal kaya ing 62nd, saiki Yankees bakal remen!
            1. +1
              April 25 2014
              Quote: gratis
              Kutipan saka: Rostislav
              Luwih apik ing Kuba. Kanca lawas luwih apik tinimbang loro sing anyar.


              mesthi, pluru nuklir kudu diinstal kaya ing 62nd, saiki Yankees bakal remen!

              Ya, padha bakal squeal karo bungahaken.
        4. +3
          April 25 2014
          Ayo kula ora setuju. Kanggo negarane, dheweke ora nindakake apa-apa.
          Kabeh iki ditindakake kanggo sawetara wong sing ora nggawe sepersepuluh persen saka populasi AS. Kajaba iku, wong-wong bodho kaya dheweke lan wong-wong liyane sing padha mimpin jagad menyang jagad katelu. Lan yen dheweke lan patrone ora weruh iki, mula iki minangka panguwasa bodho ing Amerika Serikat. Ora ana maneh.
        5. WKS
          +1
          April 25 2014
          Kutipan: Ingvar 72
          Kita uga bakal nindakake kanthi becik kanggo nyedhiyakake kabeh "bantuan" ing Amerika Serikat, umpamane, ing Meksiko.

          Iki bakal larang regane. Kita ora duwe dhuwit ekstra. Pilihan sing paling apik kanggo njamin kegagalan lengkap proyek Amerika kanggo kudeta Ukrainia.
      2. +4
        April 25 2014
        Kutipan saka: alex
        Iki diarani goblok? ora - malah goblok!

        Amerika wis digunakake kanggo operasi karo nomer lan jumlah. Kanggo wong-wong mau, NEGARA (ora malah kesejahteraan), soko tanpa eksistensi sawijining negara iku unthinkable ...

        Dheweke nyoba "proyeksikan" "konsep" sing padha menyang Rusia, kanggo "ngikat" ("konsep") karo kasunyatan kita ...

        ... Nanging "plot" iki ora bakal bisa ditindakake ing Rusia !!!"Para ahli strategi" ora ngerti yen pacoban nyawiji kita ing upaya kanggo nggayuh tujuan kasebut.
        1. +3
          April 25 2014
          Apa ora bakal lulus? Wis lulus. Kita wis duwe sistem, oligarki dhewe, bank, layanan khusus. Lingkungan sosial wis dipotong, sanajan sawetara sing isih ana wiwit jaman Soviet. Kita wis padha karo wong-wong mau, mung kanthi spesifik dhewe, amarga demokrasi, miturut model Amerika, njijiki puncak kita, lan wong luwih seneng tangan sing luwih angel.
          1. +2
            April 25 2014
            Kutipan saka clidon
            Apa ora bakal lulus?

            Ya, sifat kita beda-beda ...
            Dheweke ngalahake kita, nanging kita tambah kuwat!
            1. 0
              April 25 2014
              Sifat kita kaya ngono, kantor registrasi lan pendaftaran militer isih ngoyak wajib militer, sanajan wis nyuda umur layanan nganti setahun.
          2. 0
            April 25 2014
            Dheweke ora duwe demokrasi. Kita duwe luwih akeh.
            1. 0
              April 25 2014
              Kita duwe iki nalika gubernur (sing dakdeleng kanthi mripatku dhewe) nglumpukake para pengusaha lan kepala distrik lan ujar - sampeyan kudu milih kanthi cara iki lan kasebut (ana tenan ana tembung sing beda-beda - "jamin asil sing dibutuhake", yen ora katon. , masalah karo bisnis bisa miwiti "ing ndhuwur padha katon ing kita rapet, "uga, marang wong liya. Aku bakal katon ing gubernur ing Amerika Serikat.
              Mesthine, dheweke duwe demokrasi versi "Amerika", nalika ana "ayunan" saka rong partai gedhe (lan rolas cilik), ana pelobi sing kadhaptar kanthi apik lan media mbayar. Nanging ujar manawa kita duwe kebebasan luwih akeh mung ora masuk akal.
              1. 0
                April 26 2014
                Aku bakal ndeleng gubernur ing AS.


                Deleng ing "occupy wall street" crackdown. Deleng sistem pemilihan, deleng "paduan suara Pyatnitsky" saka media independen. Delengen pakunjaran sing akeh banget, ing panyiksa ing Guantanamo, ing ngendi wong-wong ditahan tanpa diadili utawa diselidiki. Deleng sistem spionase total. Ya, mung katon ing kasunyatan sing kethek lungguh kanggo periode kapindho, sanajan ratings ngisor plinth. Demokrasi ing pawai, sialan.
                1. 0
                  April 26 2014
                  Yaiku, demonstrasi, piket lan kumpul ing Amerika Serikat luwih elek tinimbang ing negara kita, ing ngendi mung langkah draconian sing ditindakake kanggo rapat umum? Wall Street minangka dalan sing sempit sing mung pengin lumpuh supaya bisa narik kawigaten. Aku ora setuju karo cara polisi (lan luwih aku ora idealize policemen lokal) lan ing umum aku ora nganggep Amerika Serikat minangka sawetara jenis tanah prajanji. Nanging kita nganti wong-wong mau ing syarat-syarat nglindhungi individu lan kamungkinan kanggo nglindhungi wong saka tirani negara lan birokrasi kaya sadurunge Mars.
                  Lan ya, Obama kapilih - banjur ratinge apik lan pemilihan maneh ora kaget kanggo sapa wae.
                  1. 0
                    April 26 2014
                    Yaiku, demonstrasi, piket lan kumpul ing Amerika Serikat luwih elek tinimbang ing negara kita, ing ngendi mung langkah draconian sing ditindakake kanggo rapat umum?


                    Apa langkah draconian? Sampeyan manggon ing ngendi? Malah pawai oposisi ditindakake ing Rusia. Elingi "pawai milyaran". jancok...

                    Nanging kita nganti wong-wong mau ing syarat-syarat nglindhungi individu lan kamungkinan kanggo nglindhungi wong saka tirani negara lan birokrasi kaya sadurunge Mars.


                    Apa sampeyan? Inggih, matur marang s / c Amerika, sing amer duwe persentase luwih akeh tinimbang ing negara maju liyane. Babagan Guantanamo, sampeyan kanthi trampil bocor pitakonan kasebut, ora digatekake.
                    Nanging, pawai oposisi ditindakake ing negara kita, lan nyebar ing antarane amer. Kepiye cara iki cocog karo demokrasi, hak asasi manungsa lan perlindungan saka sewenang-wenang negara?

                    Wall Street minangka dalan sing sempit sing mung pengin lumpuh supaya bisa narik kawigaten.


                    Dadi apa? Saiki sampeyan bisa mbubarake demo ing kana yen sempit :)?

                    Lan ya, Obama kapilih - banjur ratinge apik lan pemilihan maneh ora kaget kanggo sapa wae.


                    Ya ... dheweke wis dibilas kanthi lengkap sadurunge pemilihan. Lan ora ana sing kaget, amarga kabeh wong ngerti yen wayang sing diangkat dening oligarki bakal dadi prezik para amers. GDP kita, mesthi, uga mellowed karo oligarki, nanging paling iku independen ing nguber politik, supaya ora ngalangi wong-wong mau dadi sugih.
                    1. 0
                      April 26 2014
                      alicante11
                      Sampeyan manggon ing negara apa? Rali lan pawai mung kanthi ijin saka panguwasa lan mung ing papan sing bener, lan dheweke bisa nolak sampeyan kanthi pretext sing paling konyol. Piket tanpa ijin mung siji, ora ana topeng anonim (iki diwenehi yen kita duwe "administratif" langkah-langkah kanggo nglanggar bisa ditrapake ing tingkat apa wae), denda yen jumlahe ngluwihi, denda yen jumlahe ora cukup, denda kanggo nglanggar 300 ewu. Aku ora ngomong babagan macem-macem "agen manca", undang-undang babagan mblokir Internet, lan liya-liyane.

                      Inggih, marang s / c Amérika, kang amers ing persentasi istilah luwih saka ing negara maju liyane.

                      Dadi undang-undang sing angel lan kontingen apa? Negro, Latino-Mexicans ora mung luwih saka setengah saka tawanan ing kono. Teka ing negara-negara lor, ana ing kutha-kutha padha ora kelingan nalika paten pinaten. Ing wektu sing padha, kabeh kejahatan (massa emigrasi, dhuwit, obat-obatan lan senjata) luwih murah tinimbang ing Rusia.

                      Babagan Guantanamo, sampeyan kanthi trampil bocor pitakonan kasebut, ora digatekake.

                      Guantanamo minangka kabijakan luar negeri Amerika, sing sejatine ora ana hubungane karo warga Amerika. Persis kaya penyiksaan CIA. Aku ora nggawe alesan kanggo iki, nanging Yankees tansah mbedakake privasi manca, ngendi demokrasi ngédap lan Samaritanism ora cukup kanggo entuk. Ora kabeh wong seneng karo iki, Snowden minangka conto sing apik. Apa kita bakal duwe wong kaya ngono?

                      Nanging, pawai oposisi ditindakake ing negara kita, lan nyebar ing antarane amer.

                      Amerika duwe wong-wong mau kanthi rutin. Lan ing Gedung Putih, piket lan protes luwih umum tinimbang pangecualian.

                      Ya ... dheweke wis dibilas kanthi lengkap sadurunge pemilihan

                      Padha mbilas kabeh wong ana, iki pakewuh kanggo Amerika. Nanging peringkat Obama luwih dhuwur tinimbang saingan, lan kamenangan kasebut ora nyebabake keraguan umume.

                      GDP kita, mesthi, uga mellowed karo oligarki, nanging paling iku independen ing nguber politik, supaya ora ngalangi wong-wong mau dadi sugih.

                      Putin mung paling gedhe lan paling kuat kabeh. Ora langsung, mesthi. Nanging saiki daya wis dikuwataké kanggo titik concreting iku.
      3. tukang golok
        0
        April 25 2014
        Kutipan saka: alex
        Cukup ofigela moncong jaran! Cowboy underscalped!

        Kutipan saka: alex
        Iki diarani goblok? ora - malah goblok!


        Iki nuduhake. apa padha schat, stsuki!
        Lan sanksi ... apa sing ora mateni kita nggawe kita kuwat!
        Sing apik kanggo wong Rusia yaiku Pati kanggo wong Jerman!
    2. + 25
      April 25 2014
      Aku ora ngerti carane nulis diplomatis, nanging mung aturan Sait ora ngidini kula kanggo ngomong apa aku mikir bab kabeh iki.
      1. 0
        April 25 2014
        merga iki, monitorku kabeh ana ing idu !! lan sing saru !!!! ngguyu
    3. + 15
      April 25 2014
      "Jendhela kesempatan wis ditutup."
      Lan nalika Rusia mbukak lan nutup jendhela? Tansah Cut liwat, banjur sampeyan ora bakal nutup.
      1. + 29
        April 25 2014
        Kita ora mbukak jendhela, kita nyuda. Kamulyan kanggo Pétrus Agung! ombenan
        1. +7
          April 25 2014
          Sejatine mulya!!!
      2. Komentar wis dibusak.
    4. + 14
      April 25 2014
      Kanggo ngangkat swasana ati, migunani kanggo ngrungokake musik sing apik.
      1. Aku bangga karo Rusia
        +6
        April 25 2014
        Ross RU Dina iki, 12:20 ↑ Anyar
        Kanggo ngangkat swasana ati, migunani kanggo ngrungokake musik sing apik.

        Matur nuwun klip "Rus". Satemene awake dhewe iki ana ing tanahe dhewe, lan ngumbara nyabrang samodra kanggo nelukake tanahe wong liya. Lan ing forum iki, katon manawa, umume, kabeh uga cocog karo patriotisme ing Rusia! Sandhangan lan gaman mung dadi luwih modern lan mbebayani ... Wedi mungsuh Rusia.
    5. + 19
      April 25 2014
      Lan junta karo Biden kobong!
      1. +3
        April 25 2014
        Kutipan saka Ross
        Lan junta karo Biden kobong!

        Iki "Rain" nyoba kanggo rehabilitasi dhewe kanggo posisi anti-Rusia ...
        1. 0
          April 25 2014
          Anti-Rusia, sing persis iki?
          1. 0
            April 25 2014
            Kutipan saka Turkir
            Anti-Rusia, sing persis iki?

            Pandhuan, lan saluran kanthi sakabehe. Apa jawaban iki cocog karo sampeyan?
      2. +7
        April 25 2014
        Kutipan saka Ross
        Lan junta karo Biden kobong!


        Lha wong-wong kacukan kuwi tambah kendel sawise BIDEN dhewe ngomong! am

        Gegayutan karo pernyataan Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu babagan wiwitan latihan pasukan Rusia ing cedhak tapel wates Ukrainia. Kamentrian Luar Negeri Ukraina nuntut saka Federasi Rusia sajrone 48 jam kanggo menehi klarifikasi babagan tujuan lan lokasi latihan, tanggal rampung, uga nomer lan jinis unit militer sing melu. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Luar Negeri. Laporan kasebut nyathet yen, sawise ngumumake latihan kasebut, "pihak Rusia bener-bener ngonfirmasi yen kegiatan militer sing ditindakake ing sasi anyar cedhak tapel wates Ukraina ora direncanakake, nanging ana hubungane langsung karo perkembangan acara ing Ukraina."

        Kamentrian Luar Negeri nyatakake yen Rusia, "nduduhake kekuwatan militer ing tapel wates karo Ukraina, nyoba pengaruhe tumindak sah saka panguwasa Ukraina sing tujuane kanggo nglawan geng bersenjata ing wilayah wétan Ukraina, sing nindakake aksi teroris marang warga sipil ing Ukraina. " Nindakake latihan ing cedhak tapel wates Ukraina ing departemen diplomatik ditaksir minangka "petunjuk sing ora jelas babagan kemungkinan ngenalake pasukan Rusia menyang wilayah Ukraina."

        "Ing tampilan kasebut ing ndhuwur, Ukraina, sesuai karo paragraf 16 Dokumen Wina babagan Langkah-langkah Bangunan Kapercayan lan Keamanan, ditrapake liwat saluran komunikasi OSCE menyang Federasi Rusia kanthi panjaluk kanggo menehi klarifikasi babagan tujuan lan lokasi latihan, tanggal rampung, uga nomer lan jinis unit militèr sing melu.Miturut Dokumen Wina, Federasi Rusia wajib menehi katrangan sing jelas babagan latihan kasebut sajrone 48 jam wiwit ditampa panyuwunan, yaiku, nganti jam 16:00 tanggal 26 April taun iki. G.", Kamentrian Luar Negeri ngandika ing statement.
        1. +3
          April 25 2014
          ANSWER-Amarga kahanan angel ing ekonomi sawise introduksi saka sanksi US lan EU, kita dipeksa kanggo ndherek angkatan bersenjata ing kampanye sowing (thukul bakal pindhah kanggo Feed tentara), kanggo kang bagean Western Military District. lan Distrik Militer Tengah diunggahake saka panggonan penyebaran. Mung traktor, seeders lan gabungan sing digunakake saka peralatan .Aviation ora olahraga, nanging nyemprotake pupuk. Lan tapel wates karo Ukraina durung ditetepake kanthi resmi, amarga lahan pertanian bisa digunakake kanthi bener nganti Dnieper!Walité pengin mangan! prajurit
        2. 0
          April 25 2014
          Kanggo sapa kita kudu nglaporake latihan militer kita?! Ing ngarepe bandit dhewe saka Ukraina? Sadurunge OSCE? Apa sampeyan ngerti apa sing diomongake? Utawa bisa uga kudu Shoigu ngirim rencana kanggo nganakake latihan militer Tentara Rusia ing kabeh rincian menyang Turchinov kanggo disetujoni? Wis ora teka karo apa-apa liyane? Pitakonan sing solid! Bodho manungsa pancen ora ana watesan! Lan audacity uga!
      3. +2
        April 25 2014
        Ora, kabeh padha bener. Sing padha mikir. Biden Penjabat Presiden Ukraina (koma dilebokake ing panggonan sing salah ngguyu ). Ukraina minangka Amerika Serikat, mula kita, miturut pendapate, campur tangan ing urusan internal. Umume kuldi lan GAJAH wassat
    6. + 10
      April 25 2014
      Kaya ing guyon, nalika hedgehog puzzled takon: "Lan ngendi bokong wuda elek iki?" Nyuwun
    7. Komentar wis dibusak.
    8. +1
      April 25 2014
      Ya, putih, putih panas))
      1. +4
        April 25 2014
        Aku terus mikir - sing Kerry iki ngelingake aku? Eling!
        1. +1
          April 25 2014
          Kutipan: Serg 122
          Aku terus mikir - sing Kerry iki ngelingake aku? Eling!

          Makin aneh-aneh...
    9. +4
      April 25 2014
      Sejujure, aku wis dadi wong sing sopan, nanging yen sampeyan ngrungokake pasuryan langit iki, sampeyan mung pengin ngucapake telung tembung kanggo dheweke - Go to hell ...!!!!!
    10. igvladfil
      +7
      April 25 2014
      Apa moncong sing njijiki! Pasuryane mudhun katon luwih nyenengake ing pendapatku. Kepiye Lavrov bisa ngomong karo dheweke? Kasus sing angel.
      1. +5
        April 25 2014
        Amarga dheweke, Lavrov ngrokok, ngganggu mambu sing njijiki.
        1. 0
          April 25 2014
          Kutipan saka Turkir
          Amarga dheweke, Lavrov ngrokok, ngganggu mambu sing njijiki.

          http://coub.com/view/1455e
      2. +1
        April 25 2014
        Kutipan saka igvladfil
        Apa moncong sing njijiki! Pasuryane mudhun katon luwih nyenengake ing pendapatku. Kepiye Lavrov bisa ngomong karo dheweke? Kasus sing angel.

        unta amerika bangga... ngguyu
    11. platitsyn70
      +2
      April 25 2014
      Aku wonder yen Putin tau ngancam Amerika, padha mbokmenawa bakal bajingan munggah, dening kasunyatan sing padha ngerti yen GDP ngandika iku tegese bakal nindakake, lan ora carane padha ora pipis ing pot, Aku bakal sambat ibukku.
      1. +2
        April 25 2014
        Kabeh inti saka USA
    12. +1
      April 25 2014
      Dheweke wis rampung garing saka raos kanggo Ukraina, banjur yen "jendhela nutup", banjur bakal mati tanpa oksigen.
    13. +4
      April 25 2014
      Cukup ofigela moncong jaran! Cowboy underscalped!

      Gentlemen saka Departemen Negara ngandika sing Sektor tengen duwe lisensi ing Kyiv ngguyu
  2. angin prahara
    +9
    April 25 2014
    "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. - Carane lara padha?
    1. +5
      April 25 2014
      Ya, deleng pasuryane! Iki wong lara lan pikun sing terus-terusan ngigau.
      1. +2
        April 25 2014
        "Kok dideleng - digebugi!".
        Lan jujur, pancen medeni!
        Nalika dheweke murup ing setengah layar ing kene, aku pengin mbandhingake fotone karo bingkai film horor.
        Dadi sampeyan ngerti, monsters film sing luwih cute tinimbang pasuryan iki!
        Mangan hamburger karo cola, sampeyan duwe otak, medeni pasuryan sampeyan!
        Patut, lan mikir!
      2. +4
        April 25 2014
        Ing Kulon, setengah saka politisi edan, lan iki ditindakake kanthi sengaja, sampeyan nyoba mbuktekake kasus sampeyan menyang wong sing lara mental, iki mung mokal. Ngira karo sapa sampeyan kudu komunikasi karo Churkin, Lavrov, Putin ing pungkasan.
    2. +1
      April 25 2014
      Quote: angin badai
      ing arah sing bener

      Sing pas kanggo wong-wong mau.
    3. +1
      April 25 2014
      Quote: angin badai
      "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. - Carane lara padha?

      Kaya ing putusan - dheweke ora njupuk dalan koreksi. Kita wis weruh hakim kuwi.
    4. zzz
      zzz
      +6
      April 25 2014
      Quote: angin badai
      "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. - Carane lara padha?


      Yen dheweke gugup, mula Rusia bakal mlaku ing arah sing bener.
      1. +1
        April 25 2014
        d.u.r.a.k cangkang-cingak, wedi kita, dheweke wedi!
      2. +1
        April 25 2014
        Kabeh histeria anti-Rusia sing terus-terusan ing Amerika Serikat lan sekutu-sekutune mung ngomongake apa sing diomongake - "Bebener nyenyet mripat .." mbok menawa ora mung mripat ....
        Wingi aku mirsani karo kapentingan program Vladimir Solovyov ing Rusia 1 karo partisipasi saka Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang Dewan Keamanan PBB Vitaly Churkin ... Apa cah wadon pinter, dheweke ngomong diplomatically, nanging prangko karo tembung kabeh histeris. Diplomat Amerika menyang tembok .... Lavrov duwe asisten sing pantes!
    5. +6
      April 25 2014
      Quote: angin badai
      "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener.

      Inggih, inggih! Dheweke ngarep-arep yen Rusia bakal mlaku ... karo pasukane menyang Ukraina, lan banjur dadi bummer! Ora mlaku! Dheweke ngenteni, ngenteni, banjur ... nakosya-cokotan! ngguyu
  3. + 10
    April 25 2014
    Kanggo sawetara alasan, kabeh sanksi "SSANTS" ...
    1. +3
      April 25 2014
      Banjur media wiwit nesu:
      Saluran RT arep njaluk ngapura saka Departemen Luar Negeri AS kanggo statement saka Sekretaris Negara John Kerry, sing nuduh RT propaganda. Iki dilaporake dening layanan pers saluran TV.
      "Kita rencana nulis panjaluk resmi menyang Departemen Luar Negeri AS kanggo njaluk conto tartamtu ing ngendi RT wis kleru kasunyatan, lan kita bakal njaluk ngapura. Nuwun sewu yen kepala departemen kabijakan luar negeri AS ora ngerti babagan kahanan sing sejatine kedadeyan ing Ukraina, "ujare layanan pers pimpinan editor RT Margarita Simonyan.
      Dina sadurunge, John Kerry disebut saluran RT "mouthpiece saka propaganda." "Kabeh wektu padha melu propaganda lan distorsi kasunyatan babagan apa sing kedadeyan utawa ora kedadeyan ing Ukraina," ujare Kerry ing konferensi pers ing Departemen Luar Negeri babagan krisis Ukraina.
      "Kita nuwun banget yen kepala Departemen Luar Negeri nolak ngakoni kasunyatan sing ora disenengi, lan ngidini tuduhan sing ora ana dhasar kasebut," ujare pimpinan editor RT.
  4. +7
    April 25 2014
    Mungkin BACHEM? aran
    1. +8
      April 25 2014
      Kutipan saka nizrum
      Mungkin BACHEM?

      Jagad kabèh wis rusak belay
      1. +6
        April 25 2014
        Dadi manawa kanggo bang nanging banjur wassat
    2. +2
      April 25 2014
      Ngombe, kanca! ombenan
      1. +2
        April 25 2014
        Kutipan saka Valter1364
        Ngombe, kanca!

        Jum'at... Wis seminggu aku tresno. ngguyu
        1. +1
          April 25 2014
          Kutipan: Ingvar 72
          jumat... Seminggu wis cukup aku ketemu, mas.

          Lan dheweke ora piyambak nangis ... Bener, aku wis nandhang sangsara ora saka abstinence, nanging malah saka liyane ... Nanging dina iki aku ora averse kanggo ana uga! - ombenan
          Hi Igor! hi
          1. 0
            April 25 2014
            Quote: pensiunan
            Hi Igor! hi

            Hello Yura! hi Ing sawetoro wektu, aku sumpah ngombe tanpa alesan (aku wiwit sok dong mirsani yen tanpa kaca sore, nedha bengi ora sedhep. ngguyu ), digawe sumpah kanggo ngombe mung ing preian lan preian tanggalan. Dadi dina Jumuah wis liwat aku, nanging sesuk kanca mlaku sedina, aku bakal nyuwek dhewe. ombenan hi
    3. + 28
      April 25 2014
      Kutipan saka nizrum
      Mungkin BACHEM?


      Bang, mesthine, jagad kabeh ana ing bledug, nanging banjur ngguyu


      1. +1
        April 25 2014
        Kutipan: Afinogen
        Bang, mesthi, donya kabeh rusak, nanging banjur ngguyu


        Inggih, nalika. Aku pengin dadi luwih cepet. eseman
    4. +5
      April 25 2014
      Ayo gawe)

      Kayane aku, yen sampeyan ngeculake sawetara tanpa hulu ledak, dheweke bakal mati amarga wedi nalika ngenteni. Padha kaya, mung sethitik - EGEGEGEY, donya wis rampung, ayo mangan lan jancok, ngombé lan pindhah ngrampok toko, lan tanggane kudu saiki kanggo isi pasuryan, amarga dheweke bajingan bojoku. Amerika iku wong mlarat, padha seneng banget ing demokrasi lan negara Hollywood sing malah ora ngerti carane ora seneng.
  5. +8
    April 25 2014
    Kajaba iku, Kerry ujar manawa layanan intelijen Rusia aktif ngrusak kahanan ing negara tanggane, kanthi nyebutake data saka intelijen Amerika.

    Yaiku, Amerika nyusup ing kana lan ngakoni kanthi umum! Kesel karo wong ala iki! Kepiye Lavrov bisa ngomong karo dheweke, wong miskin ...
    1. pit
      pit
      +3
      April 25 2014
      Kutipan: Roman1970
      Yaiku, Amerika nyusup ing kana lan ngakoni kanthi umum!

      Salajengipun:
      "Kaping pindho sawise kunjungan pejabat AS menyang Kyiv, pisanan dening Joe Brennan lan banjur dening Joe Biden, panguwasa ngirim pasukan menyang sisih kidul-wétan negara."

      Nanging ora, apa sing dakkandhakake? Padha teka kanggo mbujuk wong Maydanuts supaya ora perang ing kidul-wétan, lan iki kaya bocah cilik, ayo padha lunga.
    2. Aku bangga karo Rusia
      +7
      April 25 2014
      Roman1970 RU Dina iki, 12:01
      Kajaba iku, Kerry ujar manawa layanan intelijen Rusia aktif ngrusak kahanan ing negara tanggane, kanthi nyebutake data saka intelijen Amerika.

      Yaiku, Amerika nyusup ing kana lan ngakoni kanthi umum! Kesel karo wong ala iki! Kepiye Lavrov bisa ngomong karo dheweke, wong miskin ...

      Lavrov ayu! Wong paling pinter karo toleransi baja. Nalika padha ditampilake ing jejere dheweke, iku becik kanggo katon ing wong lan ngandika kabeh iku tengen, nanging sampeyan ora bakal katon ing Kerry iki tanpa nangis ... sawetara jenis disgustingly karu ... Ya, padha kabeh sawetara jenis degenerates ana, kaya Nuland, sing psaki, sing Ashton passion ya lan mung.
      1. +3
        April 25 2014
        Kutipan: Bangga karo Rusia
        Kerry ujar manawa layanan intelijen Rusia aktif ngrusak kahanan ing negara tanggane, kanthi nyebutake data saka intelijen Amerika.

        Lan kepiye intelijen Amerika ngumpulake data ing kana? wassat
        1. Aku bangga karo Rusia
          +2
          April 25 2014
          Egoza SU Dina iki, 12:51 ↑ Anyar

          Lan kepiye intelijen Amerika ngumpulake data ing kana?

          Minangka wong ndhuwur wrote nyusup mesthi ngguyu Sanajan jumlah pengamat OSCE sing kejiret ing kana lan dheweke uga janji bakal nambah 500 potongan, ora kaget yen ana penjaga keamanan ing antarane. Nyuwun
          1. +1
            April 25 2014
            dimangertèni apa: diisep saka driji
        2. 0
          April 25 2014
          Kerry, apa sampeyan ngrujuk menyang Meksiko?
      2. ZSP
        +1
        April 25 2014
        Dheweke disewakake mung sawise pilihan khusus, mulane padha banget - pasuryan iki !!!
    3. +4
      April 25 2014
      Kanggo sesambungan karo wong kaya ngono, Lavrov kudu menehi susu gratis minangka mbebayani ... uga, paling ora nemtokake Pahlawan Rusia. hi
      1. 0
        April 25 2014
        Nah .. dheweke dadi pacangan cognac lan cerutu sing apik, maca babagan iki. Dadi, luwih apik 100 gr garis ngarep.
    4. +3
      April 25 2014
      Kutipan: Roman1970
      Kajaba iku, Kerry ujar manawa layanan intelijen Rusia aktif ngrusak kahanan ing negara tanggane, kanthi nyebutake data saka intelijen Amerika.

      Yaiku, Amerika nyusup ing kana lan ngakoni kanthi umum! Kesel karo wong ala iki! Kepiye Lavrov bisa ngomong karo dheweke, wong miskin ...
  6. Zelen
    +7
    April 25 2014
    Wis kesel banget karo ancamane...
    1. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka Zelen
      Wis kesel banget karo ancamane...

      https://www.youtube.com/watch?v=klr-yeI7RL0 . Мирный "US citizen" где-то в Харькове подвергся насилию. Это Россия сделала неправильный шаг.
    2. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka Zelen
      Wis kesel banget karo ancamane...

      https://www.youtube.com/watch?v=klr-yeI7RL0 . Мирный "US citizen" где-то в Харькове подвергся насилию. Это Россия сделала неправильный шаг.
  7. +3
    April 25 2014
    "Asu nguwuh, nanging kafilah terus"
  8. + 22
    April 25 2014
    Wis pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener.


    Megalomania paronoid lan anané permanen ing alam semesta paralel. Ora ana kepinginan maneh kanggo ngrungokake apa sing ditayangake.
  9. +4
    April 25 2014
    Sialan, sapa sing ngajari sampah urip iki? Inggih, ora ana Manungsa ing jerone, siji sari kewan.
  10. +5
    April 25 2014
    Nah, kita wis ngerti john. tenang. endi buktine? media sampeyan dhewe lan wong-wong wis ora percaya.
    1. pit
      pit
      +2
      April 25 2014
      Kutipan saka: punk
      pengin jennifer psaki paling ora omong kosong saben-saben dheweke nandhang kanker.

      Mungkin dheweke seneng?
      Ing Yandex, ing kabeh gambar, dheweke seneng banget
  11. +4
    April 25 2014
    Sing obama mumet...
  12. +9
    April 25 2014
    Inggih, apa iku, kaya gramophone lawas, muter rekaman lawas padha, yen ora malah menarik kanggo ngrungokake wong maneh. Mungkin dheweke ora duwe otak sing cukup kanggo sing anyar, sanksi, sanksi ... kaya wong iki ora duwe tembung liyane ing kosakata. Umume, kita ora peduli karo sanksi lan Amerika sampeyan.
    1. +1
      April 25 2014
      Lan umume, rauh kabeh Amerika kirdyk)))
    2. 0
      April 25 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Inggih, apa iku, kaya gramophone lawas, muter rekaman lawas padha ...

      aja nganggep penting ... iki umure ... "papa Johnny" iku wong lara tuwa ... pikun ... nglirik
  13. +8
    April 25 2014
    Sekretaris Negara ngajak para panguwasa Rusia supaya "njupuk dalan de-eskalasi," ngelingake yen "jendela kesempatan wis ditutup."
    Kerry mbutuhake Rusia mbantu nglucuti senjata ing Tenggara sing ora nganggo senjata, lan nguatake junta bersenjata maneh. Apa dheweke duwe memori kabeh?
    1. +3
      April 25 2014
      Dragonoid iki nyoba kanggo entuk soko, salah siji saka Rusia kanggo pengaruhe milisi lan ngidini junta kanggo nganakake pemilihan, utawa kanggo nyeret Rusia menyang ontran-ontran.
      1. 0
        April 25 2014
        Amerika Serikat lan Uni Eropa ngupaya pangenalan saka Rusia saka junta saiki lan pemilihan mangsa ing Ukraina, yen kita ngakoni pamrentahan iki minangka sah, obrolan sing beda bakal ditindakake. Ora ana infeksi sing menehi dhuwit Ukraina (ora ngetung 800 ewu saka Jepang minangka bantuan), lan Rusia nyedhiyakake gas sawise Janek dibuwang luwih saka 1 milyar.
    2. Aku bangga karo Rusia
      +3
      April 25 2014
      Lumrahe ora. Kenangane wis suwe ilang kanggo ndeleng lan kapinterane uga ilang .... Iki sing ndadékaké lelungan terus-terusan saka amers menyang psikolog. lol uteke ora dienggo wong liyo. Sapa sing nyurung dheweke dadi wong super sing nggawa tentrem ing saindenging jagad, apa jenis superpsychologist sing wis kerja ... ngguyu
      1. +1
        April 25 2014
        Kutipan: Bangga karo Rusia
        lan kepinteran uga ilang....

        Sampeyan ora bisa ilang apa sing ora tau duwe ...
  14. +4
    April 25 2014
    "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener."

    Ana sing ora jelas, ing arah sing bener kanggo sapa, kanggo John Kerry utawa kanggo mungkasi kekerasan? Wisuh wong lanang campur arah.
    1. +1
      April 25 2014
      Dheweke nganggep mung pituduhe sing bener. Inggih, kita bisa ngirim wong-wong mau ing perjalanan erotis kanthi mlaku ... Kanggo ..., menyang ..., menyang ..., lan ngluwihi ...!!!
  15. ed65b
    +8
    April 25 2014
    Jendhela durung ditutup? Wis sewulan ditutup lan isih mbukak. katon macet nang endi wae. wassat
  16. +2
    April 25 2014
    Kutipan saka: alex
    Iki diarani goblok? ora - malah goblok! wong bodho

    Iku mung Kerry ing ngarsane kosong, lan Biden ing meneng. Punika intriguer bener! Kusam, bandel. Maca pendapat babagan dheweke saka mantan Menteri Pertahanan AS.
  17. +2
    April 25 2014
    Kutipan saka: alex
    Iki diarani goblok? ora - malah goblok! wong bodho

    ing wong bodho lan wong bodho drive
  18. +2
    April 25 2014
    Asu-asu iki, ketoke thukul ing serpentarium lan ilang rasa kasunyatan, tumindak kaya-kaya pasukan kita nindakake latihan ing tapel wates karo Amerika Serikat ... am
    1. +7
      April 25 2014
      Kutipan saka polly
      nganakake latihan ing tapel wates karo Amerika Serikat.


      Aku kanggo iku. Lan Romanov bakal seneng banget. Dheweke wis ngurus kantor oval.
      1. 0
        April 25 2014
        Kutipan saka vorobey
        Lan Romanov bakal seneng banget. Dheweke wis ngurus kantor oval.

        lan antek ing wektu sing padha ... ing panggonan sing padha ... sing peteng ... Disebut lamb ... miturut pendapat kita, bajingan, dheweke ora ngerti ... ngguyu
    2. 0
      April 25 2014
      Lan malah karo AS! Ing Timur Jauh kita! Ing kana kita karo wong-wong mau. Lan Amerika Serikat ora duwe dekrit kanggo kita ngendi kanggo nindakake latihan. Dheweke nindakake ing Arktik, kenapa ora ana ing cedhak Anadyr? Kajaba iku, kita nindakake latihan ing wilayah dhewe, ora kaya negara sing padha. Bentenipun dhasar antarane latihan lan latihan NATO yaiku kita latihan MBEL NEGARA, nalika lagi MENYERANG NEGARA ASING!
  19. +5
    April 25 2014
    ngrujuk data intelijen, dheweke nggawe aku ngguyu, kabeh jagad iki wis ngerti apa sing dilayani para pendongeng ing kana (sing diarani intelijen)
    1. +2
      April 25 2014
      "Oh, dongeng iki, Oh, tukang crita iki" ngguyu
    2. ZSP
      +1
      April 25 2014
      Lan kanggo ndeleng dheweke ana, satelit diidini reorientasi saka BV menyang SE, mula infa banjir ...
  20. +5
    April 25 2014
    Kampanye kanthi sanksi lan langkah-langkah Rusia macet. Lavrov, Gusti Allah menehi kekuatan sabar.
  21. Gagarin
    +5
    April 25 2014
    Iku misale jek sing Amerika duwe masalah karo komunikasi (lan kasunyatan), padha mesthi krungu (lan pracaya) apa padha ngomong dhewe, nanging padha ora krungu apa mengkono watara lan apa padha marang.
    1. +2
      April 25 2014
      Kesimpulan - pasien rumangsa luwih apik, ambegan dadi kurang asring. keprungu
  22. +4
    April 25 2014
    Kacathet yen Psaki ora nggatekake pitakonan apa ana kebetulan yen "kaping pindho sawise kunjungan pejabat AS menyang Kyiv, pisanan dening Joe Brennan, lan banjur dening Joe Biden, panguwasa ngirim pasukan menyang sisih kidul-wétan negara."
    Ora ana kebetulan ing kabijakan Anglo-Saxon lan ora bakal ana, kabeh miturut rencana. Miturut cara, Hitler uga nggawe rencana serius.
  23. -3
    April 25 2014
    Aku duwe pitakonan kaya ngono, aku ora bisa njaluk kabijakan OSAGO (amarga ora ana ing ngendi), apa tangan Washington utawa bungling Rusia kita ???
    1. 0
      April 25 2014
      Hubungi panguwasa pangaturan.
      1. +1
        April 25 2014
        Kutipan saka samoletil18
        Hubungi panguwasa pangaturan.

        Ya, ing ngendi saiki ora ditrapake, padha duwe alesan wesi, kita bakal njamin sampeyan, nanging ora ana cagak, ana cagak kanggo sing, bebarengan karo OSAGO, duwe omah, urip, lsp. lan ewu 5 - 7 mlaku. Siji-sijine sing menehi pangarep-arep kanggo pesenan yaiku Putin ing rapat sing diprentahake kanggo ngatasi iki.
        1. 0
          April 27 2014
          Seminggu kepungkur, aku ngenteni mobil ing cuci mobil, karo bibi umur 60 taun, ana obrolan babagan iki. Persis masalah sing padha. Dheweke netes menyang Komite Perlindungan Hak Konsumen, sawise dheweke nampa OSAGO tanpa tambahan. layanan. menehi saran OSAGO kanggo nggambar munggah ing sawetara minggu kanggo miwiti. Ora mengko, yen perusahaan asuransi lan Putin ora peduli, ujare, sampeyan arep menyang ngendi yen sampeyan arep nyopir mobil.
    2. Komentar wis dibusak.
  24. +6
    April 25 2014
    Carane zadolbali iki USA supaya padha .............................................. ...................................................

    ................................................... ................................

    ................................................... ................................
    .............................. s.o.s.
  25. 0
    April 25 2014
    Quote: angin badai
    "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. - Carane lara padha?

    Ing arah sing bener, kanggo sapa??? Ah, wis jelas! Dadi sampeyan ora bakal weruh langkah-langkah kasebut!
  26. Komentar wis dibusak.
  27. Alexander 2
    +2
    April 25 2014
    Apa sing bisa dikandhakake babagan iki?
    "Aja tangi nalika sepi."
  28. +2
    April 25 2014
    Nanging Kerry bener! Dheweke pengin Rusia cepet-cepet nglucuti junta Kyiv. Oh, sampeyan kudu setuju. nglirik
  29. +1
    April 25 2014
    Inggih, nggih, Kerry. Anggere sampeyan menehi sampeyan, ngomong. Ora suwe sampeyan bakal nutupi cangkeme! Tantrums.
  30. +4
    April 25 2014
    Wektu kanggo kita, kanggo wiwitan, ngancam paling ora ...
    Sampeyan bisa nglarang pasokan produk titanium kanggo Boeing, minangka asil, baris perakitan kanggo drinkliners anyar bakal mandheg. (Boeing wis ngumumake iki wingi)
    Mung kepinginan kanggo nolak Visa lan Mastercards wis nyebabake karusakan ing prinsip, lan iki mung wiwitan.

    MOSCOW, 25 April - RIA Novosti. Visa, sistem pembayaran paling gedhe ing donya, ngandika sing sanksi dileksanakake dening Amerika Serikat marang Rusia wis impact negatif ing volume saka transaksi lan bakal alon mudhun revenue wutah ing waktu saiki, Reuters laporan. Pengumuman kasebut ngirim saham perusahaan mudhun 5%.
    "Kita wis dadi sandera kabijakan AS lan kabijakan Rusia," ujare direktur urusan finansial Visa Byron Pollitt. Dheweke ujar manawa saiki 100 yuta kertu wis ditanggepi ing Federasi Rusia.

    RIA Novosti http://ria.ru/economy/20140425/1005399208.html#ixzz2zsrx33hi



    Nerbitake dhaptar langkah-langkah sing bisa ditindakake, supaya dheweke mikir ...
    1. 0
      April 25 2014
      Sampeyan bisa uga ora nerbitake babagan langkah apa wae, nanging kanthi tenang ngalih menyang sistem pembayaran sampeyan dhewe (ora menyang wong Tionghoa, kaya sing disaranake sawetara wong pinter) kanthi nasionalisasi Bank Sentral bebarengan! Banjur saka sisih kita kanggo Negara bakal ana sanksi, dadi sanksi! "Sanksi" saiki bakal katon kaya dolanan bocah-bocah!
  31. +3
    April 25 2014
    John Kerry urip kanthi impen sing obsesif, kanggo ngganggu Rusia kanthi sanksi, lan liya-liyane! Nanging "mesh" iki ora dienggo bareng karo kabeh wong .....
  32. Gagarin
    +1
    April 25 2014
    [media=http://m.youtube.com/watch?v=z0jRk1lqPL0]

    Inggih ngandika!

    http://m.youtube.com/watch?v=z0jRk1lqPL0
  33. Kelevra
    0
    April 25 2014
    Jancok, Kerry dinosaurus iki! Dheweke ndeleng awake dhewe lan ora isin amarga kabeh sampah lan rereget sing nglambangake Amerika Serikat!
  34. kudwar68
    + 11
    April 25 2014
    Kepiye carane sampeyan entuk karo ssants sampeyan.
    1. +1
      April 25 2014
      ... supaya Amerika Serikat ngetrapake sanksi marang sampeyan, lan sampeyan bakal ngetrapake dheweke ...
      uga, apa wae.
      Lan luwih akeh sampeyan sijine, luwih akeh sing bakal ditindakake, nanging wis ana ing celonone.
  35. +5
    April 25 2014
    Rekaman amers "luar biasa" diretas, kabeh ana ing sak panggonan, kabeh wis jelas kanggo umume ing saindenging jagad:
  36. +5
    April 25 2014
    Pak Kerry, kula mangertos dhawuh panjenengan, kula lampahi. Tim : "SIAP LAN MABUK NAH BARAT". prajurit
  37. kamulyan45
    + 17
    April 25 2014
    "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. Ora ana wakil saka panguwasa Rusia kanthi umum njaluk para separatis kanggo ndhukung persetujuan Jenewa, nyelehake tangane lan ngosongake bangunan kasebut. Dheweke ora nimbali tumindak kasebut, "ujare.

    Waca: sajrone 7 dina, Rusia ora nyerahake jabatane kanggo milih rencana AS babagan dominasi jagad. Ora ana wakil saka panguwasa Rusia dadi
    sayap tengen lan pengkhianat ing Tanah Air.
    Apa ana watesan kanggo fantasi paranoid AS? Infeksi iki
    wis kena infeksi setengah jagad.
    1. Aku bangga karo Rusia
      +2
      April 25 2014
      Infeksi kasebut stabil banget lan wis kena pengaruh kabeh omah putih .. mung siji sanksi kanggo RUSIA tetep ana ing otak. Operator infèksi tindak luwih menyang geyropa ... vaksin ora bisa digunakake kanggo kabeh wong ana ... lan pungkasanipun setengah saka Ukraina wis infèksi ... lan infèksi iki disebut SCHIZOPHRENIA. Apa sampeyan ngerti yen dheweke wis mari?
  38. Tanechka-pinter
    +3
    April 25 2014
    "Kesalahan "larang regane" yaiku dhukungan AS kanggo pamrentahan Maydan sing anti-rakyat - wong Ukraina lan Rusia ora bakal ngapura maneh AS amarga ngrusak memori sejarah umum kita. Sesambetan dibangun kanggo dangu, nanging bisa numpes banget prasaja kaya omah kertu. Ora ana sing dilalekake, lan ora ana sing diapura. Kita, wong Ukraina lan Rusia, priksa manawa kesalahane Amerika Serikat saiki ora ngrugekake wong Ukrainia.
  39. +3
    April 25 2014
    Iki wis nglewati kabeh wates, punika jaran pedal - apotheosis saka demokratis
  40. +2
    April 25 2014
    Kepiye carane dheweke mlebu politik kanthi mug bodho liwat amben utawa liya wassat
    1. +1
      April 25 2014
      Liwat anus wassat
    2. Komentar wis dibusak.
  41. Aku bangga karo Rusia
    +4
    April 25 2014
    Kutipan saka comprochikos
    Ya, deleng pasuryane! Iki wong lara lan pikun sing terus-terusan ngigau.


    100% iku. Iki minangka pikiran pisanan sing ana ing pikiran sawise ndeleng cangkir iki. Kaya-kaya padha menehi shovel, lan ing wektu sing padha ngrusak otakku. Minangka akeh sing amers pengin panguwasa, carane akeh padha pengin tetep "superpower", carane akeh padha arep kanggo mencet Rusia kanggo kuku, banjur padha mbokmenawa jiwit titik saka pinunjul dhewe ... yen mung ngimpi iki bakal mungkasi. kanggo wong-wong mau, yen mung Rusia bakal tangi ....
  42. +3
    April 25 2014
    Amerika ora mung lara ing sirah, dheweke duwe sirah ing panggonane, oops ...
  43. +3
    April 25 2014
    "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener ...

    Miturut konsep kasebut, yaiku: - Rusia kudu ndhukung teroris mayDAUNS, nyerahake Crimea, supaya a / M / E / R / s bisa ngadegake pangkalan militer ing kana lan Rusia kanthi biaya dhewe mulihake kabeh sing rusak ing wilayah kasebut. negara dening maydauns, uga mundhakaken ekonomi Ukraina. Iki ing Amer, bakal dadi "ARAH YANG TEPAT" ...
    ... dalan saiki Rusia ora mung serius, nanging uga kesalahan "larang regane".

    Ya ... ing Amerika Serikat, dheweke nggawe kesalahan cilik, dheweke wis ngentekake 5 yard, lan isih kudu mbuwang, dheweke nggulung lambe, lan sampeyan kudu "cokotan" sethithik ...
  44. +2
    April 25 2014
    Kartun "Mickey Mouse" dideleng babagan Tom lan Jerry !!!!!!
  45. +5
    April 25 2014
    "Menteri Luar Negeri AS John Kerry terus ngancam Rusia"
    Apa maneh sing kudu ditindakake? Pakaryane kaya mangkene. Lan kita duwe tugas kanggo ngrungokake lan nindakake perkara kita dhewe.

    "Ing pitung dina, Rusia durung njupuk langkah siji ing arah sing bener."
    Arah sing bener ing Kerry yaiku ing arah sing dituju Amerika. Lan kita bakal lunga dhewe lan ngidoni negara. Sing Kerry lan nesu.
  46. +8
    April 25 2014
    Pak Carey, jendhela kesempatan pancen nutup. Apa ora wektune sampeyan nutup ancaman kasebut, yen ora, Wishlist kita bisa entuk versi bajingan.

    Apa sampeyan ngerti carousel game rakyat Rusia?
  47. lenussicbk.ru
    +7
    April 25 2014
    Psaki ora nggatekake pitakonan apa kebetulan yen "kaping pindho sawise kunjungan pejabat AS menyang Kyiv, pisanan dening Joe Brennan lan banjur dening Joe Biden, panguwasa ngirim pasukan menyang sisih kidul-wétan negara kasebut.

    Bener, sampeyan bisa nemokake wanita sing luwih pinter, siji iki ora ngerti carane ngapusi - mripate muter ing endi wae saka goroh.
    1. +5
      April 25 2014
      Kutipan: lenussicbk.ru
      Dheweke tansah muter mripate nalika ngapusi.


      lan ilat menyang endi wae ...
  48. +3
    April 25 2014
    "Jendhela kesempatan wis ditutup."

    Ya wis banting jendelane, ok kasur. Dheweke ora bakal uwal saka kapal selam ing endi wae nalika Poplar mekar kanthi misahake hulu ledak ing lintasan pungkasan. Ngelingi yen siji rudal bisa nutupi Texas, ora ana Houston sing bakal nulungi dheweke sejam sawise konfrontasi mbukak.
  49. +2
    April 25 2014
    Suwene sampeyan bisa ngrungokake serigala iki nganggo sandhangan wedhus?! Sampeyan ndeleng, kita wis tumindak salah ing 7 dina, etc. Nanging kita bisa uga ora kaya carane Amerika wis tumindak salah ing Ukraina ing nem sasi kepungkur, considering piyambak master ana! Ayo nggawe soko kanggo medeni AS kanggo nyata. Jancok guru-guru demokrasi karo aturan bokong sing licik. Stands, mbalek mripate, - "dara tentrem." "FAK Yu", kaya sing diomongake, supaya luwih jelas!
  50. Ork-78
    +2
    April 25 2014
    "Arah sing bener" yaiku kanggo ngrusak paws sampeyan! .oyo kowe!!!
  51. +2
    April 25 2014
    Kutipan saka kirieeleyson
    "Jendhela kesempatan wis ditutup."

    Ya wis banting jendelane, ok kasur. Dheweke ora bakal uwal saka kapal selam ing endi wae nalika Poplar mekar kanthi misahake hulu ledak ing lintasan pungkasan. Ngelingi yen siji rudal bisa nutupi Texas, ora ana Houston sing bakal nulungi dheweke sejam sawise konfrontasi mbukak.

    Iku ayu babagan Poplar, aku wiwit mbayangno. apik
  52. +1
    April 25 2014
    wah! Iki pisanan aku setuju karo Departemen Luar Negeri AS. Aku ora nindakake apa-apa.
    Apa ora 3,14 - ing kasus apa wae, Rusia ora bakal nindakake apa-apa kanggo ngrusak awake dhewe lan wong-wong sing ana. Ayo Amerika Serikat mbubarake NATO, contone, kanggo miwiti langkah retaliatory ing bagean Rusia.
    1. Aku bangga karo Rusia
      +2
      April 25 2014
      samoletil18 SU Dina iki, 12:53
      wah! Iki pisanan aku setuju karo Departemen Luar Negeri AS. Aku ora nindakake apa-apa.
      Apa ora 3,14 - ing kasus apa wae, Rusia ora bakal nindakake apa-apa kanggo ngrusak awake dhewe lan wong-wong sing ana. Ayo Amerika Serikat mbubarake NATO, contone, kanggo miwiti langkah retaliatory ing bagean Rusia.

      Persis. Bubarake NATO, yen ora, dheweke wis lungguh ana ing kono amarga sawetara alasan ... USSR wis suwe, nanging isih lungguh. apik Umumé, aku maca komentar ing artikel iki lan saya ngguyu, luwih aku ngguyu ngguyu Cerita rakyat Rusia ora bisa diganggu apa wae ... Hak Zadornov ora bisa dicopot saka Rusia kanthi apa wae ... Nanging, ing kene, gantungan liyane ngangkat swarane:
      Kiev, 25 April - RIA Novosti. Kyiv ngenteni tanggapan resmi Moskow babagan panjaluke kanggo njlentrehake tujuan lan wektu latihan ing cedhak tapel wates wétan Ukraina, ujare Perdana Menteri sing ditunjuk Rada Arseniy Yatsenyuk ing rapat kabinet, Jumuah.
      "24 jam wis liwati (wiwit panjaluk kasebut dikirim - ed.), kita ngenteni tanggapan saka Federasi Rusia," ujare.

      RIA Novosti http://ria.ru/world/20140425/1005417436.html#ixzz2zt5xmqxb
  53. +1
    April 25 2014
    Ay American Pug, sampeyan ngerti dheweke kuwat, amarga dheweke barks ing GAJAH RUSIA!
  54. +1
    April 25 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Aku ora ngerti carane nulis diplomatis, nanging mung aturan Sait ora ngidini kula kanggo ngomong apa aku mikir bab kabeh iki.

    Sorry Alexander, nanging aku uga ora duwe tembung, mung drool. recourse
  55. +2
    April 25 2014
    Luwih padha bengok-bengok, saya yakin yen kita nindakake kabeh kanthi bener. apik
  56. KAVS
    0
    April 25 2014
    Wis wayahe padha masang moncong... lan luwih kenceng!!!
  57. +2
    April 25 2014
    wong lanang, katon ing pasuryan saka Heri lan Ssaki, padha saka stabil padha! Ing kene padha nunggang jaran, Aku pengin aku bisa uncalan laso ing gulu lan nyumerepi saka kandhang putih.
  58. +1
    April 25 2014
    ora, mung katon ing ur.o.ds iki, padha mangan ing pinggiran am
  59. Komentar wis dibusak.
  60. +2
    April 25 2014
    Apa, durung ana sing nerangake Jen Psaki iki apa tegese jeneng mburi ing basa Rusia?
  61. +4
    April 25 2014
    2015 Kartun anyar. Lavrov katon ing Kerry, sing lagi nenun tali - "Gusti tulungana aku! Apa, padha kicked kula metu?! Apa sampeyan kelingan carane sampeyan barked ing kula? Ya, ya, iku proyek ... "
  62. +3
    April 25 2014
    "Sajrone pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener.

    Cukup, kita wis obah ing 90s ing arah sing bener kanggo Amers. Saiki kita pindhah menyang arah sing cocog kanggo kita.
  63. Igor Gor
    0
    April 25 2014
    Kerry) yen telek sing sampeyan muntahake rampung, bukak cangkeme luwih akeh lan lebokake omong kosong liyane ing cangkeme, lan liyane, supaya sampeyan bisa ngidoni maneh ...)))
  64. Komentar wis dibusak.
  65. P-38
    +2
    April 25 2014
    Sekretaris Negara AS John Kerry ujar manawa kursus Rusia saiki ora mung serius, nanging uga kesalahan "larang regane".

    Kerry, skor!! Akhire ngomong sing bener!! Persis, kesalahan serius lan larang !! Kanggo AS, Rusia dhewe ing urutan sampurna. Sampeyan, Kerry, durung ngerti carane larang regane kanggo sampeyan!
  66. +2
    April 25 2014
    Wong kaya iki Kerry wis destabilizing kahanan ing Ukraina kanggo 23 taun (minangka piyambak ngakoni, padha diparengake 5 dolar lard kanggo iki) lan mercenary Amérika saka PMCs nyekel saboteurs Amer sing arep njeblug pembangkit listrik tenaga nuklir ing sisih kidul. -Wetan Ukraina, babagan Rusia duwe bukti dokumenter, nanging kaya sing diomongake, sanajan sampeyan ndeleng mripate, dheweke bakal ujar ebune Gusti Allah! Ya, ketoke Gusti Allah tenan ngukum Amerika dening depriving dheweke saka pikirane!
  67. +2
    April 25 2014
    "... Kursus Rusia saiki ora mung kesalahan serius nanging uga kesalahan 'larang regane', nyatakake yen ekonomi Rusia wis mulai ngalami kesulitan."

    Matur nuwun kanggo keprihatinan sampeyan Kerry! Mikir luwih apik babagan ekonomi lan ekonomi hangers-on sampeyan. Apa yen mesin mandheg nyithak dhuwit?

    "Ing pitung dina, Rusia durung njupuk langkah siji ing arah sing bener."

    Kita duwe arah sing bener. Kita kaya kucing Siberia, kita mlaku ing ngendi wae lan karo sapa wae sing dikarepake! Lan kita nandhani wilayah Amerika ing wektu sing suwe lan malah ngetik data yen perlu.
  68. +2
    April 25 2014
    Lavrov minangka diplomat. Mulane Kerry ditoleransi. Lan sampeyan bisa uga digodha kanggo ujar: "Yen sampeyan nelpon maneh kanthi ancaman, sampeyan bakal nyeret tentara metu saka Afghanistan liwat Pakistan ..."
    1. 0
      April 26 2014
      Kutipan saka: tolancop
      Lavrov minangka diplomat. Mulane Kerry ditoleransi. Lan sampeyan bisa uga digodha kanggo ujar: "Yen sampeyan nelpon maneh kanthi ancaman, sampeyan bakal nyeret tentara metu saka Afghanistan liwat Pakistan ..."

      Sanalika properti Rusia wiwit dicekel, kudu dicekel ing Ulyanovsk bebarengan karo personel lan evacuees, lan ngirim menyang perbaikan Rute Laut Lor.
  69. +1
    April 25 2014
    Nanging iki kanca kanggo alesan, sing sak iki wektu, supaya akeh freaks padha ing setir saka Amerika Serikat ing siji wektu. Ketoke Gusti Allah pungkasanipun mutusaké kanggo muter trick ing Amerika dening ngumpulake supaya akeh freaks, manggonke wong ireng liwat wong-wong mau, mangkono nuduhake liyane saka donya apa freak negara Amerika wis ing sajarah orane.
  70. 0
    April 25 2014
    Sing utama ora mundur! Banjur bakal hiccup kanggo dangu ...
  71. zol1
    +1
    April 25 2014
    Wong bodho iki duwe pasuryan apa? Bener, otak ora luwih apik!
  72. +3
    April 25 2014
    Lavrov lan Churkin kudu komunikasi karo wong aneh saka kuntskamera iki minangka bagéan saka karyane; padha kudu ngetung pengalaman kerja 1 taun minangka telu minangka mbebayani.
  73. PASUS
    +1
    April 25 2014
    Wis pitung dina, Rusia ora njupuk langkah siji ing arah sing bener. (c) - sapa sing menehi sampeyan hak dadi bebener sing paling penting?
  74. 0
    April 25 2014
    Kutipan saka anfil
    Nah... dheweke iku pacangan wiski lan cerutu Scotch, maca babagan iki. Dadi, 100g garis ngarep luwih apik.
  75. bob
    +1
    April 25 2014
    "....Sekretaris Negara njaluk panguwasa Rusia supaya "njupuk dalan de-eskalasi," ngelingake yen "jendela kesempatan wis ditutup"
    Tumindak Amerika Serikat ing Ukraina kanggo ndhukung junta bisa hipotetis dibandhingake karo kemungkinan tumindak Rusia ing tapel wates AS - contone, ing Kuba, ing Meksiko - wilayah tapel wates sing ngancam Amerika Serikat kanthi utama - orane. .
    Amerika dadi liar nalika nyabrang garis abang. Lan saiki dheweke kanthi brazenly nyatakake yen iki saiki dadi wilayah lan wilayah tanggung jawabe. Ing cendhak, ora cara. Ana krisis jero ing hubungan antarane loro negara adidaya. Amers diwenehi kapercayan kanthi kasunyatan sing adoh saka teater utama operasi, uga kanthi overestimation saka kemampuan ekonomi lan militer ing konfrontasi karo Rusia. Kabijakan Perang Dingin sing lawas wis ana, ngarep-arep yen Rusia ora bakal bisa nindakake apa-apa sing penting babagan iki, lan pungkasane (ing sawetara taun) bakal ambruk miturut bobot biaya militer, biaya ekonomi lan pergolakan sosial.
    Ing babagan potensial, Amerika bisa nggawe kesalahan gedhe ing kene. Yen kita nganalisa teknologi militèr sing kasedhiya, janji, sing sadurunge diusulake dening para ilmuwan kanggo karusakan paling efektif ing Amerika Serikat, gambar kanggo Amerika iku depressing. Contone, contone, proyek sing diusulake kanggo Tsar-torpedo T-150 ... Cekakipun, Carrie - aja dadi wong bodho. Aku mikir "pesen" sing padha wis dikirim menyang dheweke. Lan aku ora bakal njupuk wong Eropa minangka pemain independen - sprei utawa bantalan - iku peran sejatine ing perjuangan global iki. Jerman wis suwe dikuwasani dening Amer, Prancis mung bisa nglawan babon, Inggris ora bakal ngangkat kuku kanggo mbukak mburi.
  76. +3
    April 25 2014
    Umumé, Putin wis dadi ora sopan. Dheweke ora pengin mlumpat lan iku. Sampeyan kudu mlumpat metu saka celonone kanggo nuduhake arah sing bener.
  77. +1
    April 25 2014
    Cetha kahanan saya mundhak. Kita kudu njupuk dheweke dening ... (ya, sapa mikir) supaya dheweke mandheg bawling. Aku adoh saka mikir kanggo menehi saran marang tuku Heinz ketchup, nanging, ing mratelakake panemume, iku bisa lan perlu kanggo clamp mudhun ing geng presumptuous iki, yen ora, kita bakal kelangan wektu, padha rampung nutup Selat Segara Ireng. Iki wis kedadeyan nalika Perang Krimea wiwit ing pertengahan abad kaping XNUMX. Nakhimov ngusulake kanggo nyerang Turki pisanan, nanging usulan-usulan kasebut ditolak dening rombongan tsarist, lan sawise rong puluh taun dheweke ora bisa njaga armada ing Segara Ireng.
  78. +1
    April 25 2014
    “Ekonomi Rusia wis ngalami kangelan...”..iki dudu JOHN, iki jenis JIM CARREY..komedian...utowo GOMIC..Mulai 10 Januari 2013, porsi publik warga negara AS utang mung liwat $11,5 triliun dolar. Iki kira-kira 73% saka PDB. Ditambah bagean antar pemerintah liyane $ 4,8 triliun. Total - $16,4 trilyun dollar...iki tanggal Januari 2013...sing Januari 2014, sing tak eling-eling utang luar negeri AS wis 14, dadi 20 TRILIUN dollar AS...dadi iki. .. aku arep takon apa ... ekonomi sing ngalami kangelan, huh? :))))) yen dibandhingake - utang njaba Rusia mung 700 milyar dolar ... soko aku wis wiwit (lan malah ora tau. wiwit) ngerti humor SUBTLE USA..susah..deleng ing celonone, mung ana siji milimeter daya ana ... arep ngendi ...
    1. 0
      April 25 2014
      Delengen negara sampeyan, pasuryan jaran! Sapa sing utang kabeh?! Yen ora kanggo AUGs lan "printing press," Khan mesthi wis teka kanggo sampeyan! wassat
  79. +2
    April 25 2014
    Yen Departemen Luar Negeri duwe bukti babagan layanan khusus Rusia ing sisih kidul-wétan, dheweke bakal goyangake (kaya tabung uji) ing saben "pojok". Saiki, mung omong-omongan, dheweke ngetutake ujare Goebbels - "A goroh sing diomongake kaping sewu dadi bebener."
  80. +1
    April 25 2014
    Dheweke lara omong kosong.
  81. +1
    April 25 2014
    Pri-piwulang saka Gedung Putih
  82. +4
    April 25 2014
    Quote: ya ampun
    Cukup ofigela moncong jaran! Cowboy underscalped!
  83. +2
    April 25 2014
    Sekretaris Negara njaluk panguwasa Rusia supaya "njupuk dalan de-eskalasi," ngelingake yen "jendela kesempatan wis ditutup." - lagi ngomong: Wedi mbah karo wong bodho!
  84. +1
    April 25 2014
    Mungkin wong iki karo "jaran" pasuryan wis "siji liyane" panggonan kanggo Kiss! Apa dheweke ora wedi karo kasus kasebut?! Mungkin dheweke dhewe, ing umum, bakal "dilat"?!
  85. +1
    April 25 2014
    Aku sing kita bakal nepaki kewajiban kita kanggo nglindhungi populasi Russian-speaking nalika pasukan kita mlebu ana, mbokmenawa -ri ngelingaken kita kewajiban iki?
  86. +2
    April 25 2014
    Ya, iku Asu - asu barks lan kafilah obah ing. Ayo dheweke bark, sawise sanksi toothless aku wong ora urip luwih elek, supaya asu cilik babakan! Ing foto - Kerry, Obama, Biden.
    1. 0
      April 25 2014
      Lha, kok nyinggung asu kaya ngono?
  87. +1
    April 25 2014
    Kutipan saka: Coffee_time
    Kabeh inti saka USA

    Ya, temenan nalika isih cilik, dolanan Kerry dipaku ing lantai.
  88. sanek0207
    0
    April 25 2014
    KERRY IKI MUNG GAY, MUNG NYEKEH DIBICARAKAN FAG..KOM, LAVROV KIRIM, LET IMPLY GAY IN EUROPE!
  89. +2
    April 25 2014
    Ajar wong wadon carane masak sup kubis, Pak (utawa mungkin .er)!
  90. 0
    April 25 2014
    Acara liyane dibiloids !!! Dheweke dhewe ora jijik nggawe badut politik saka awake dhewe lan nampilake wong-wong mau minangka booth wong-wong sing ora maju mental???
  91. skifo
    0
    April 25 2014
    Kerry duwe pasuryan wong sing lara mental, aku mesakake wong Amerika ...
  92. 0
    April 26 2014
    Kanggo nyoba ora sopan sampeyan bisa njaluk rebana. Ngerti iki, Kerry.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"