Media Kyiv: pasukan pertahanan diri nangkep bocah-bocah

140
Laporan provokatif babagan kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina, sing disebarake dening media Kyiv, wis tekan tingkat anyar. Miturut pesen "RT in Russian" Saiki, sawetara publikasi wis nerbitake materi babagan kekejaman sing disebabake dening para demonstran ing Sloviansk.



"Walikota Slavyansk sing nyatakake diri, Vyacheslav Ponomarev, mrentahake para militan bersenjata supaya manggon ing taman kanak-kanak. Walikota uga menehi prentah supaya nggunakake taktik Putin - kanggo ndhelikake wanita lan bocah-bocah, ujare salah sijine. - Wong tuwa sing teka kanggo njupuk anak-anake saka taman kanak-kanak, ngadhepi kasunyatan sing bocah-bocah ora diwenehi ing macem-macem pretexts lan pratelan sing tuwane kudu perang ing sisih "Republik Donetsk".

Pernyataan iki dikonfirmasi kanthi referensi kanggo tembung saksi anonim, uga pesen wartawan Roman Burko ing salah sawijining jaringan sosial.

Perlu dielingake manawa tentara Ukraina nyerang pos papriksan kunci ing cedhak Slovyansk kanthi prentah tumindak. Presiden Ukraina Oleksandr Turchynov. Ana laporan sing tiwas lan tatu.

Kajaba iku, tentara Ukraina wiwit nyebar leaflet kampanye nglaporake ancaman penyanderaan lan serangan teroris. "RT in Russian".
  • http://russian.rt.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

140 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 64
    April 25 2014
    Iku mung wiwitan. Ing seminggu, dheweke bakal mulai mangan bayi.
    1. + 29
      April 25 2014
      Kutipan: Ingvar 72
      Ing seminggu, dheweke bakal mulai mangan bayi.

      Inggih, kok, aku mikir yen sesuk ukroSMI bakal nulis apa sing wis dipangan, lan apa sing durung dipangan, dikemas kaleng. Iki minangka media paling mandiri ing planet iki.
      1. +7
        April 25 2014
        Ya, lan dheweke ora ngapusi akhir-akhir iki mung saka akal sehat.
        1. 0
          April 25 2014
          - mung kabodhoan, paling luar biasa, bodho awet lan goroh elek! Mung sapa kabeh omong kosong iki dirancang kanggo?!
        2. +1
          April 25 2014
          Kutipan saka Perforator
          Ya, lan dheweke ora ngapusi akhir-akhir iki mung saka akal sehat.

          ngguyu Inggih rampung, kanggo titik. Kaya kabeh pamrentahane.
      2. +7
        April 25 2014
        Quote: Prokop
        sesuk ukroSMI bakal nulis apa sing wis padha mangan

        Mesthi, sawise kabeh, banderlogs gagah prakosa ngrebat ALL persediaan pangan kutha ing checkpoint, supaya ora ana liyane kanggo mangan ing kono. Kayane tinimbang otak, penulis-jurnalis kaya ngono duwe kacang polong ing tengkorak kosong, dheweke nulis kabeh jinis .. am .
        1. +2
          April 25 2014
          iki amarga banderlogs ora duwe apa-apa kanggo mangan, lan saka keluwen kabeh limo omong kosong menyang sirahe.
      3. 0
        April 25 2014
        Persis, persis, lan pasukan Ukraina bakal njupuk panganan saka pos-pos papriksan sing dicekel.
    2. W1950
      + 10
      April 25 2014
      Ora sia-sia wong sing mangan dasi teka ing Kiev, dheweke mulang babagan propaganda.
      1. +1
        April 25 2014
        ayo padha ngirimake hubungan Amerika minangka bantuan Saakashvili nyoba, iku sing dibutuhake, bisa uga bakal mangan barang Amerika sing bisa dikunyah. lol
    3. + 14
      April 25 2014
      Nanging inspirasi maneh:
      Junta:
      Siji wong wadon marang aku
      sing ana anak ing Slavyansk.
      Lan saka AS padha ngandika
      Aku fitnah kowe.
      Rusia:
      Ketimbang ngrungokake pituture wong,
      nguripake kanggo otak.

      Aja owah-owahan ing tenggat wektu
      kabeh ing paket lan ing Magadan.
      ngguyu wassat
      1. + 11
        April 25 2014
        Ing nguber:

        Delengen praupane Junta, penasehate saka Amerika Serikat.
        Ana perasaan yen ana masalah karo genetika.
        Lan nyawang Rus asliku, aku weruh kaendahane angkasa.
        Ukraina, tangi, mbuwang isin wong Yahudi.
        hi
        1. +1
          April 25 2014
          Sialan, hormatku.
    4. +5
      April 25 2014
      Dheweke wis mangan bocah-bocah ing UkroSMI. Mung transvestit lawas sing ngandhut saka PACE sing dicekel lan dikorbanake menyang Kremlin sing ora ditemokake.
    5. +3
      April 25 2014
      Punika banders. Banjur lintang. Uga taktik Putin. Lan sing nalika Perang Patriotik Agung mateni bocah-bocah. ? ur.od.s
    6. +1
      April 25 2014
      Sialan..t. Ngendi arahe jagad iki? Lan link menyang saksi anonim pungkasanipun super, nyengsemaken. Iblis bisik-bisik, apa ora sengaja? lol
    7. +3
      April 25 2014
      Kutipan: Ingvar 72
      Iku mung wiwitan

      Wis, Psaki ujar manawa milisi wingi saka Slavyansk nyerang pos pemeriksaan, lan dudu tentara Ukrainia.
      Ora ketompo carane akeh wong sing tiwas saiki, kabeh korban bakal dianggep teroris.
    8. platitsyn70
      +1
      April 25 2014
      ing Slavyansk, separatis lan teroris nyolong anak lan ngombe getih saka wong-wong mau, padha vampir, lan Panamarev kanggo Dracula. Aku wis ora katon liyane edan ngendi wae, sampeyan bisa nulis sing Avakava Yarosh saben dina wis ing bokong kanggo music lan sing bakal luwih dipercaya.
      1. 0
        April 25 2014
        Lan sing paling penting ing sekitar saksi mata!
    9. Komentar wis dibusak.
    10. storog.ccp
      +3
      April 25 2014
      Pawarta sing nguwatirake, iki carane nyiyapake lemah kanggo provokasi.
    11. Komentar wis dibusak.
    12. 0
      April 25 2014
      Lan uga ngombe getih bayi!
    13. +3
      April 25 2014
      Ing Kramatorsk, milisi nembak helikopter ing bandara, versi lengkap kanthi komentar!
      1. jj
        0
        April 25 2014
        Yen milisi pancen nindakake, mula dheweke pancen hebat
    14. 0
      April 25 2014
      Dadi manawa, lan ing minggu liyane Kiev bakal laporan kabeh bocah-bocah dipangan, mbah putri bakal nyebat kabeh kasebut minangka pembantaian terang-terangan, Kiev bakal ngomong ora ana bocah ing kana, mung separatis, teroris lan kanibal, mbah putri bakal njawab sampeyan bisa nggunakake es, iku bakal manungsa. PBB bakal ndhukung. Kabeh "donya beradab" sternly nonton karusakan saka separatisme ing Slavyansk. Hillary bakal ngomong ya. Mesthi, kabeh iki omong kosong, nanging apa sing bisa ditindakake, utamane wong Amerika.
    15. 0
      April 25 2014
      Mutiara monoton saka media Ukro nuwuhake wangsulan:
  2. + 12
    April 25 2014
    P.......... apa maneh sing dakkandhakake!
    1. Salamander
      + 14
      April 25 2014
      Lan apa, bocah-bocah cilik saka "PS" teka main, ngukir kue cilik karo kelelawar - lan dumadakan diantemi, dilebokake ing dhengkul. nangis Dadi dheweke nulis artikel amarga sedhih nalika dheweke entuk angin. Dheweke bocah-bocahngguyu

      1. +5
        April 25 2014
        Quote: Scamander
        Dheweke bocah-bocah

        Wong nakal wis dipecut sadurunge ngguyu
        1. Salamander
          +2
          April 25 2014
          Kanggo iki, carane bakal disensor kanggo ngomong ... bakal becik wassat Nggih ngertos ya
  3. + 11
    April 25 2014
    Ora ana tembung (tembung normal)!
    1. +1
      April 25 2014
      uga, ana apa-apa kanggo ngomong kene, iki media Ukrainia mouthpiece bebener
      1. Salamander
        +4
        April 25 2014
        Layang kanggo saluran 5

        Dear Editor,
        Mungkin luwih apik babagan reaktor,
        Babagan traktor lunar favorit sampeyan,
        Sawise kabeh, iku ora bisa kanggo taun ing saurutan
        Sing piring wedi
        Ngomong, jahat, mabur,
        Banjur asu-asumu kluruk
        Reruntuhan ngomong.

    2. 0
      April 25 2014
      ora ana tembung, mung drooling, iku tega kanggo sijine wiper ing monitor duka
  4. +1
    April 25 2014
    Iki wis ora ana maneh ing sembarang gerbang ... Outright terrorism.
    1. + 13
      April 25 2014
      Kutipan: Minyak standar
      Terorisme langsung.

      Cooler, informasi. Mateni wong iku gampang, ngyakinake luwih angel. Iki sing lagi dilakoni. Lan aku kudu ngakoni, ing sisih kulon Ukraina padha ngubur, lan bakal ngirim sukarelawan kanggo mbebasake Donbass. Kabeh iki nuduhake carane massa bisa dikontrol liwat media. Lan sampeyan kudu ngunci kumis, lan nganggo amandemen hukum lan media, kanggo nggedhekake tanggung jawab kanggo misrepresenting informasi. hi
      1. +4
        April 25 2014
        Kutipan: Ingvar 72
        tangguh tanggung jawab kanggo misrepresentation informasi.

        Tansah tanggung jawab, kanthi bantuan cambuk umum ing alun-alun.
      2. +3
        April 25 2014
        Kutipan: Ingvar 72
        Lan aku kudu ngakoni, ing sisih kulon Ukraina padha ngubur, lan bakal ngirim sukarelawan,

        Padha hawal hawah, nanging ora kesusu ndaftar dadi relawan, ana wong sayap kanan - Kanca-kancane Bily kandha yen Rivny ora ana sing nglawan korupsi, kaya-kaya arep nglawan separatis.
        1. 0
          April 25 2014
          Kutipan saka Anper
          lan sukarelawan ora cepet-cepet mlebu

          Nanging batalyon "Donbass" lagi dibentuk ing Dnepropetrovsk. Ing basis kontrak. Pembayaran - 1000 dolar. pribadi, komandhan - 5000 dollar.
      3. fedorovith
        0
        April 25 2014
        Ya, sayangé, nganti 200 pisanan.
  5. + 17
    April 25 2014
    Apa dheweke ora nulis babagan gerombolan kanibal barbarians saka wétan ing Kyiv? Goebbels gugup ngrokok ing pinggir.
    1. 0
      April 25 2014
      Dheweke kudu bangga karo para pengikute, urip bisnis lan makmur, lan kepiye carane.
    2. +5
      April 25 2014
      Mbokmenawa, dheweke terus-terusan ndeleng gambar kasebut kanggo nggabungake materi kasebut.
  6. + 11
    April 25 2014
    Media Kyiv: pasukan pertahanan diri nangkep bocah-bocah


    Pranyata miturut versi sing dijupuk anak-anake. Apa sing bisa dakkandhakake, omah edan saya tambah kuwat ngguyu
    1. +2
      April 25 2014
      Ya, apa sampeyan? piye kabare? Dheweke nyekel dhewe, banjur ora menehi dheweke ... Iki mbokmenawa FSB sing nglakoni bisnis penculikan. :)
  7. Kelevra
    + 11
    April 25 2014
    Inggih, sawise idiocy kuwi, mesthi ora bakal ana siji Ukraina lan ora ana siji! Iku wektu kanggo ngakoni yen minangka negara merdika ing Ukraina, ora bisa ditindakake, sampeyan kudu urip kaya sadurunge, sadurunge panguwasa kita wiwit menehi tanah kanggo Kiev lan gabung dadi negara siji!
  8. + 19
    April 25 2014
    Nyedot yen akeh ing Ukraina percaya omong kosong iki ...
    1. +4
      April 25 2014
      Kutipan: russ69
      Iku nyedot yen akeh ing Ukraina pracaya omong kosong iki

      Ya, sampeyan bisa pracaya ing omong kosong kuwi, yen Gusti Allah ora menehi pikiran babar pisan ngguyu
      1. +1
        April 25 2014
        Kutipan: Afinogen
        Ya, sampeyan bisa pracaya ing omong kosong kuwi, yen Gusti Allah ora menehi pikiran babar pisan

        Duc, iku worth looking UkrSMI lan statements saka junta, iku ora kamungkinan sing malah bakal nemokake wiwitan saka pikiran. Nanging, dheweke dikumbah kanthi rutin.
        1. +6
          April 25 2014
          Kutipan: russ69
          Nanging, dheweke dikumbah kanthi rutin.

          Conto apik liyane!

          "Ing wilayah Lugansk, provokator 1200 wis kapapar, sing nampa dana lan senjata liwat saluran pembiayaan ilegal lan mesthine kanggo nindakake serangan teroris lan sabotase ing wilayah Ukraina. Iki dikandhakake dening Wakil Jaksa Agung Ukraina Mykola Golomsha sajrone konferensi internasional babagan pengembalian aset sing dicolong saka elit korup ing Ukraina, layanan pers saka laporan GPU. "Prosedur pidana marang kabeh klompok wong diselidiki ing wilayah Lugansk. 12 atus provokator ditemokake sing, liwat saluran pendanaan ilegal, nampa dana lan senjata lan mesthine kanggo nindakake serangan teroris lan sabotase ing wilayah negara ing koordinasi karo tangga-tanggane supaya ora bisa nindakake Pemilu duwe kekacauan sing kita alami saiki, "ujare Golomsha.
          Dheweke uga nyathet yen ing pirang-pirang kasus pidana dibukak ing kasunyatan telpon nglanggar integritas wilayah Ukraina, nggulingake tatanan konstitusional, tumindak teroris, ngrebut lan mblokir institusi negara, kamungkinan saka Financing Kadurjanan iki ing beyo saka legalized. dhuwit sing dipikolehi kanthi cara pidana lagi ditliti. Kajaba iku, dheweke ujar manawa langkah-langkah sing angel bakal ditindakake marang para separatis lan saboteur sing operasi ing wilayah Ukraina.
          Kajaba iku, miturut dheweke, kemungkinan partisipasi ing tumindak institusi perbankan kasebut, kalebu sing diadegake dening negara manca, lagi dipriksa. Umumé, Golomsha nyathet, babagan fakta pelanggaran pidana sing ana hubungane karo pelanggaran integritas wilayah negara, luwih saka 240 kasus pidana didaftar ing Unified Register of Pre-trial Investigations, 150 wong diidentifikasi guilty saka nglakoni kejahatan kasebut, sing diakoni dicurigai.
          http://polemika.com.ua/news-144159.html
          1. +3
            April 25 2014
            Quote: Egoza
            Conto apik liyane!

            Aku ngenteni pengumuman penangkapan mata-mata 100500 ... eseman
          2. +4
            April 25 2014
            Quote: Egoza
            1200 provokator kapapar ing wilayah Luhansk

            Ora suwe ora ana populasi sing isih ana ing Rusia, kabeh wong bakal kejiret minangka mata-mata ing Ruin.
          3. +3
            April 25 2014
            Quote: Egoza

            "1200 provokator kapapar ing wilayah Lugansk,

            Oh ya, kabeh staf FSB langsung ditaleni ing kene, GRU wis kecekel kabeh wassat
        2. GrenadeR1912
          +2
          April 25 2014
          ..... dicuci otak karo diare, sing saben dina tambah parah!
          1. +7
            April 25 2014
            Kutipan: GrenadeR1912
            ..... dicuci otak karo diare, sing saben dina tambah parah!

            12:12 / 25.04.2014 Ing pinggiran Slavyansk, helikopter saka Angkatan Bersenjata Ukraina maneh kasebar agitation.

            Ing wektu sing padha, helikopter mabur cukup dhuwur lan nyoba ora ngliwati wates kutha. Milisi percaya yen iki amarga kasunyatane yen helikopter wis ditembaki.

            "Ing April 23, Mi-8 ngrancang ndharat pasukan Ukraina ing cedhak menara TV ing Slavyansk," ujare salah sawijining aktivis pertahanan diri. - Dheweke ditembak. Wolung peluru nempuh target lan ngrusak mesin. Dheweke meh ora bisa menyang lapangan terbang ing Kramatorsk. Ing tanggal 24 April, Mi-24 ditembaki. Ladinge rusak.

            Selebaran saka Kementerian Dalam Negeri lan Dinas Keamanan njaluk supaya ora menyang rapat umum, amarga iki "muter menyang tangan teroris." Ing wilayah kidul-wétan Ukraina diduga operate "detasemen teroris" sing teka saka Rusia. Para warga didhawuhi supaya ora nyedhaki gedhong-gedhong sing dikuwasani milisi, nyingkiri papan sing rame, lan ora melu protes massa.

            Miturut "walikota rakyat" Slavyansk, Vyacheslav Ponomarev, Kyiv nggunakake metode mesin ideologi fasis, nyoba pengaruhe pendapat umum.
            1. +2
              April 25 2014
              Kutipan: Corsair
              Miturut "walikota rakyat" Slavyansk, Vyacheslav Ponomarev, Kyiv nggunakake metode mesin ideologi fasis, nyoba pengaruhe pendapat umum.

              Dadi wingi, ing warta sore, media Ukraina ing mripat biru ngandhakake yen Ponomarev menehi prentah kanggo njupuk kabeh wong sing duwe leaflet sing ditemokake.
              1. +4
                April 25 2014
                12:12 / 25.04.2014 Ing pinggiran Slavyansk, helikopter saka Angkatan Bersenjata Ukraina maneh kasebar agitation.
                Kita mabur menyang Kramatorsk.

                Helikopter njeblug ing Kramatorsk sawise ditembak (foto, video) Dina iki, helikopter Mi-8 Ukrainia njeblug ing bandara Kramatorsk. Versi awal - shelling sajrone pemanasan helikopter sadurunge lepas landas. Iki diumumake dening kepala Pusat Riset Militer-Politik Dmitry Tymchuk ing konferensi pers. Miturut Tymchuk, ora ana korban nalika bledosan, komandan kru bisa mlumpat saka helikopter. Rincian kedadeyan kasebut lagi diselidiki.
                Dzherelo: fakty.ictv.ua

                Bener, Tymchuk iki isih babi.
                1. 0
                  April 25 2014
                  )))) ya, dheweke kejiret saka umur tuwa dhewe)) nanging dheweke nulis kanggo mbela diri)))
    2. +2
      April 25 2014
      Kutipan: russ69
      Nyedot yen akeh ing Ukraina percaya omong kosong iki ...

      Propaganda sanadyan.
      Dadi perawatan wong bakal dawa. hi
    3. +1
      April 25 2014
      Ing mratelakake panemume, malah CNN ora bisa saged edan kuwi
      1. 0
        April 25 2014
        Endi panah, jarum?
      2. 0
        April 25 2014
        Endi panah, jarum?
  9. zzz
    zzz
    +6
    April 25 2014
    Dadi sampeyan kudu nulis ing foto apa wae, kaya ing Kyiv, 10000 wong mati saka permen Poroshenko! Sengaja diracun!!!
  10. +1
    April 25 2014
    Mangkono kabeh kabar ing Ukraina ditampilake kanthi cara iki. "Eksekusi, sampeyan ora bisa ngapura!"
  11. + 10
    April 25 2014
    Wong lanang padha menyang TK kanggo anak-anake. Kene lagi difoto. Kegilaan media Ukraina jelas maju.
    1. +2
      April 25 2014
      Ya, iki dudu taman kanak-kanak, nanging papan dolanan biasa
    2. +1
      April 25 2014
      Quote: Kar Karych
      Wong lanang padha menyang TK kanggo anak-anake. Kene lagi difoto. Kegilaan media Ukraina jelas maju.

      Wingi, dheweke mung ora nglilani bocah-bocah ninggalake sekolah tanpa wong tuwane. Dadi, kanthi bodho, dheweke ora munggah ing papan sing ora perlu ...
  12. Gagarin
    +5
    April 25 2014
    Kapan bacchanalia ngapusi sing mabuk iki bakal rampung!?
    Kanggo cuci otak kriminal kasebut, luwih saka rolas penyiar kudu digantung ing jejere kabeh Turchins.
    1. zzz
      zzz
      +2
      April 25 2014
      Kutipan saka Gagarin
      Kapan bacchanalia ngapusi sing mabuk iki bakal rampung!?


      Anggere Amerika Serikat ana, kang feed wong metu saka tangan, anggere saluran TV kagungane bubuk, bacchanalia iki ora bakal mungkasi.
    2. 0
      April 25 2014
      Kutipan saka Gagarin
      Kapan bacchanalia ngapusi sing mabuk iki bakal rampung!?

      Nalika ora ana Internet, TV lan koran.
  13. kudwar68
    + 12
    April 25 2014
    Iku misale jek kula sethitik ing topik. Mung ana siji titik, deceitfulness saka ukrov overestimates.
    1. +3
      April 25 2014
      Kapethik saka: kudwar68
      ngapusi ukrov overstates.

      Ya, ora ana Ukrainians, pamaréntah Ukraina meh kabeh karo jumlah beda getih umaté Gusti Allah.
  14. +1
    April 25 2014
    rampung lengkap
    1. +1
      April 25 2014
      Muga-muga wong normal ora ngerteni omong kosong iki, nanging supaya wong edan lunga, penyakit kasebut ana ing tahap lanjut.
  15. +1
    April 25 2014
    Iki sing nulis kuping kanggo nyuwek supaya wong liya bisa ndhelikake goroh.
  16. +4
    April 25 2014
    Kutipan: Ingvar 72
    Iku mung wiwitan. Ing seminggu, dheweke bakal mulai mangan bayi.

    Sawise situs Ukrainia, aku ora kaget maneh! Ana akeh sing pracaya informasi kuwi. Apa padha nggunakake menarik?
    1. +7
      April 25 2014
      Kutipan saka Kosmos
      Apa padha nggunakake menarik?

      Dolar, saka wong-wong mau luwih adhem tinimbang jamur. Saka jamur mung otak garing, lan saka greenery iki, pisanan kabeh, nurani atrophies. hi
    2. +3
      April 25 2014
      Kutipan saka Kosmos
      Ana akeh sing pracaya informasi kuwi

      Mangga. Episode wiwit 20.04.
      1. 0
        April 26 2014
        kene saben wartawan Ukrainia ngerti sak tenane apa cartridges lan saka taun apa pasukan khusus Rusia digunakake.
        Iku lucu. Iku langsung cetha sing ngandika apa kang dhawuh.
  17. + 14
    April 25 2014
    Jackal nguwuh. Lan nalika ambegan. Kita ora bakal krungu bab kuwi durung, banderlogs perverted kanggo kebekan. Prayoginipun dipun damêl gêgamanipun piyambak-piyambak, wêkdalipun tiyang-tiyang ingkang pro-Maidan wau sami maos lêrêsipun wau, sampun kalêbêt utek-utekipun, kathah-kathahipun botên sagêd, botên sagêd, sadaya. Wong sing waras ora bakal kesusu.
    1. +7
      April 25 2014
      Nanging saiki jagad iki bakal perang nglawan kita,
      Dheweke mambu getih kita - dadi luwih elek kanggo dheweke.
      Jiwaku resik, kancaku padha karo aku,
      Dadi kita bakal weruh sapa sing menang
      .
      Trofim.
      hi
  18. +3
    April 25 2014
    Operasi informasi. Wiwitan.
  19. +6
    April 25 2014
    Cetha yen wartawan dudu wong sing paling moral. Nanging dheweke bakal dadi canggih supaya bisa ngalahake saben liyane ing nistha kasebut.
  20. +5
    April 25 2014
    Mesin propaganda junta nggegirisi. Iku menarik sing penulis opuses iki bakal nyanyi nalika owah-owahan daya.
  21. avt
    +3
    April 25 2014
    Kutipan: Ingvar 72
    Iku mung wiwitan. Ing seminggu, dheweke bakal mulai mangan bayi.

    Dheweke wis digoreng lan ngrokok ing ban sing kobong, lan sajrone seminggu, nalika ban kobong, dheweke bakal mangan mentah. Padha kelalen ngomong sing wingi punishers Ukrainia Agung ora bisa nindakake tumindak kanggo introduce kendaraan wojo kanggo Slavyansk, padha ora duwe wektu kanggo jahitan gendéra Rusia kanggo ngunggahake lan Hung Ukrainia, supaya shooting diwiwiti, padha kudu mundur.
  22. +1
    April 25 2014
    Edan tansaya kuwat wassat
  23. +4
    April 25 2014
    Apa sampeyan ndudhuk cathetan Goebels utawa ngirim "paus minke"? Ora ana liya sing dipikir!
  24. +3
    April 25 2014
    Maca lan ngrungokake apa sing ditayangake ing media iki, aku pengin ngutip salah sawijining wong sing ketoke ideologis: "Para priyayi iki wiwit saka pitungan sing bener, yen luwih gedhe sampeyan ngapusi, luwih cepet sampeyan bakal dipercaya."A. Hitler ("Mein Kampf", ch.10).
  25. + 27
    April 25 2014
    Ing Slavyansk, dheweke ngumumake tumindak ... eseman
    1. +2
      April 25 2014
      Kutipan: russ69
      Ing Slavyansk, dheweke ngumumake tumindak ... eseman


      Kelas! Lan carane sukses ing barter7
      1. +2
        April 25 2014
        Kutipan saka: mamont5
        Kelas! Lan carane sukses ing barter7

        Nanging, ora kanggo kabeh personel militer UVS, informasi kasebut dilaporake ... eseman
    2. +3
      April 25 2014
      lan yen nyata, nambah ragad kaping 5, dheweke bakal mikir)))))))
      Sampeyan perlu kanggo menehi pilihan sing luwih cocok, 5 rokok, jaket suede - 5, etc.
      Bakal ana pilihan sing menarik, carane dheweke bakal "ngawal penjaga".
  26. +1
    April 25 2014
    Angkuh, elek-elek JUNTA, ora ana watesan!
    Ya, kabeh wong skizofrenia ...
    1. +7
      April 25 2014
      Kutipan saka ia-ai00
      Ya, kabeh wong skizofrenia ...


      Untunge, ora kabeh wong (maksudku wong)

      residents Odessa stubbornly ora pengin mlebu munggah kanggo layanan ing unit khusus kanggo pangayoman saka tatanan umum "Storm", miturut koresponden Polemika. Minangka Petr Lutsyuk, kepala GUMVD regional, ngandika ing dalan komunikasi karo wakil saka dewan regional, kanggo luwih saka rong minggu wiwit digawe, saka 500 lowongan, mung 18 padha dikuwasani. Mangkono, negara diparengake mung 500 hryvnia saben sasi kanggo gaji karyawan. Lan iki tundhuk dina kerja 12 jam lan kerja kanthi resiko kanggo urip. Lan ana sawetara banget wong sing wanted kanggo ngawula pamaréntah anyar "kanggo apa-apa" malah antarane bagéan saka Odessans setya marang. Kajaba iku, ing komisi medis pisanan, miturut kepala polisi Odessa, meh sapratelon saka wong-wong sing pengin ngladeni ing Storm ditolak dening psikolog.
  27. +2
    April 25 2014
    https://pbs.twimg.com/media/Bl_sNzZCcAA3xJD.png

    Lan iki minangka leaflet sing disebarake.
  28. +3
    April 25 2014
    B...yyyyyyyyyyyyyyy! Sapi bodho! Mung th bisa teka karo kuwi!
  29. Gagarin
    +5
    April 25 2014
    MATUR NUWUN DADI SING NGERTI IKI!
    Aku mung kesel karo frasa - Ukrainia bakal mungkasi Maidan!
    Kabeh kekacoan digawe dening LAYANAN KHUSUS WESTERN, MANKURTY OLIGARCHS, BANDEROVTS GANG.
    Nanging ing Slavyansk, ing wektu iki, wong-wong wis ngomong!
    Kutipan: Ingvar 72
    Ya, ora ana Ukrainians, pamaréntah Ukraina meh kabeh karo jumlah beda getih umaté Gusti Allah.
  30. +2
    April 25 2014
    Penerima propaganda Hitler CIA, Departemen Luar Negeri, Capitol-AMERICAN FASCIS!!!!!
    1. +2
      April 25 2014
      Penerus mung ngerti kekuwatan lan paukuman sing ora bisa ditindakake.
      Dheweke mikir yen dheweke iku seniman, lan kabeh wong Ukrainia minangka pamirsa sing mung kudu memuji.
      Sayange akeh wong Ukrainia ora weruh yen dheweke dianggep dudu wong, nanging sapi sing bakal "mangan" goroh.
      Kamulyan ora tuwuh ing kebon.
  31. +1
    April 25 2014
    Sing liyane monstrous goroh, cepet padha pracaya ing, misale jek sing malah dina iki ukrgovernment poto-gaya urip ing dhawuh Goebbels, diencerke karo Amérika-gaya "demokrasi"! Kelalen pelajaran sejarah, nuwun!
  32. +3
    April 25 2014
    Sawise kabeh, Banderlogs kudu piye wae mbenerake operasi "anti-teroris". Yen ora ana teror nyata, siji kudu nggawe. Goebbels uga ngapusi. Lan luwih akeh ngapusi, luwih cedhak pungkasane Reich. Iku misale jek sing mburi Banderlozh Reich wis cedhak.
  33. +9
    April 25 2014
    Apa wiwit maneh ...

    Ing Kramatorsk, bledosan keprungu saka pinggir lapangan udara. Foto dijupuk 5 menit kepungkur - kumelun!
    1. +2
      April 25 2014
      Kutipan: russ69
      Ing Kramatorsk, bledosan keprungu saka pinggir lapangan udara. Foto dijupuk 5 menit kepungkur - kumelun!

      Pesawat kasebut bisa uga nabrak
      1. +3
        April 25 2014
        Quote: Manajer
        Pesawat kasebut bisa uga nabrak

        Max, meh guessed, punika info saka Censor
        5.04.14 12:07 Helikopter Mi-8 Ukrainia njeblug ing bandara Kramatorsk sawise ditembak, - Tymchuk
        Dina iki, helikopter Mi-8 Ukrainia njeblug ing bandara Kramatorsk. Versi awal - shelling sajrone pemanasan helikopter sadurunge lepas landas.
        1. +5
          April 25 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          5.04.14 12:07 Helikopter Mi-8 Ukrainia njeblug ing bandara Kramatorsk sawise ditembak, - Tymchuk


          Helikopter murub. Dheweke ujar manawa pembawa personel lapis baja kasebut kobongan dhisik.
    2. +1
      April 25 2014
      Apa tank dheweke kobong maneh? wassat
  34. MG42
    + 11
    April 25 2014
    Aku wis ngalih saluran warta Ukrainia ing TV nangis disebut kanggo ngrangkul lan nangis, moncong Poroshenko pleased mung wingi, nalika dheweke ngerti yen kendaraan lapis baja Rusia nyedhak ing tapel wates wétan Ukraina, iku ketoke sing ninggalake jedhing kanggo menehi pitakonan sawise diare abot, muzzle digawe dowo metu, pucet lan ora seneng. tresna
    1. +7
      April 25 2014
      Dheweke ngerti yen dheweke ngalami masalah, lan bisnis kirdyk ora bakal dadi kekuwatan maneh.
    2. +8
      April 25 2014
      Kutipan: MG42
      kayane dheweke metu saka kamar mandi kanggo menehi wawancara sawise diare parah, cangkeme mulur, pucet lan ora seneng.


      Mugi sampeyan (Ukrainians) bakal duwe kesempatan kanggo poke sedulur iki ing jamban saka jantung. Dadi pucet dadi pucet lan suwe
    3. +1
      April 25 2014
      Wis wektune Poroshenko pesen tas dasi, yen ora, dheweke uga kudu ngunyah mengko. Siji mesthi ora cukup. Lan sing utama yaiku warna sing pas: kuning, biru lan ireng lan abang.
    4. +4
      April 25 2014
      Kutipan: MG42
      Kendaraan lapis baja Rusia nyedhaki tapel wates wétan
      Apa sing nyedhaki? Avakov wis nindakake perang getih karo penjajah Rusia ing sasi kaping 2 ... Anyar saka Dmitruk. Kanggo saben propaganda ana propaganda.
    5. jj
      0
      April 25 2014
      Kutipan: MG42
      mung wingi seneng karo moncong Poroshenko, nalika dheweke ngerti yen kendaraan lapis baja Rusia nyedhaki tapel wates wétan.

      Banjur Poroshenko dumadakan nyadari apa sing Saakashvili wedi banget ing wulan Agustus taun kaping wolu
  35. +8
    April 25 2014
    Ing salah siji saka checkpoints saka aktivis sing disebut. "Euromaidan" ing lawang mlebu Odessa ing wayah wengi 25 April, ana bledosan, laporan koresponden REGNUM.

    Miturut saksi mata, kedadeyan kasebut dumadi watara jam 4 esuk. Miturut para aktivis, granat urip dibuwang ing pos pemeriksaan saka salah sawijining mobil sing liwat. 7 wong sing ciloko saka macem-macem keruwetan digawa menyang rumah sakit. Salah sijine yaiku polisi.

    Sadurungé, kepala polisi regional Odessa, Petr Lutsyuk, nuntut supaya Kyiv mbusak kabeh aktivis Kyiv saka checkpoints ing lawang mlebu kutha, amarga bakal ngrusak kahanan. "Amarga kasunyatan manawa akeh wong sing padha ngumpul ing Kiev sing ora ana ing kono, diputusake ngirim formasi kasebut menyang Odessa. Kita ora butuh iki. Dheweke teka lan nggawe kahanan sing ora stabil, "ujare Lutsyuk.



    Rincian: http://www.regnum.ru/news/polit/1795519.html#ixzz2zsxAbLJe
    Panggunaan materi apa wae mung diidini yen ana hyperlink menyang kantor berita REGNUM
  36. lenussicbk.ru
    +1
    April 25 2014
    Kanggo kapentingan, maca Unian, ana, ora ketompo artikel, ana diagnosis wassat
  37. johnsnz
    +3
    April 25 2014
    Sampeyan kudu dadi ora duwe daya kanggo muter KAYA????? Nonhumans, scum, scum
  38. +3
    April 25 2014
    RUSIA KUDU MATEMATI YEN AS MULAI PERANG KARO KAMI, KITA BAKAL MANGGO WILAYAH!!! lan ora mung ing ALASKA. NEGARA NEGARA MERDEKA PENUH!!!!
  39. +2
    April 25 2014
    Kutipan: russ69
    Nyedot yen akeh ing Ukraina percaya omong kosong iki ...

    Iki diobati kanthi cepet kanthi ngethok gas amarga ora mbayar lan nutup pasar Rusia kanggo produk u.r.o.do.s kayata Poroshenko, Kolomoisky, lsp.
  40. Fevrrr
    +1
    April 25 2014
    Ing kene sampeyan bisa langsung ndeleng sing sinau ukroSMI. Kita krungu padha "lagu" bab Irak lan Libya, kang worth warta saka Suriah. Ing kesempatan iki, Vladimir Semenovich, miturut pendapatku, kanthi jelas nyatakake gagasan kasebut
    "... Padha nglarani nyawa kita
    Swara kanggo ewu mil
    Kita ora nggawe bisu Amerika kanthi sia-sia
    Oh, muspra kita ora ngremuk Israel
    Kanthi kabeh inti musuhan
    Ngrusak lan cilaka
    Feed, sing kita bermuda
    Babagan alun-alun misterius ...
    "
    Square, Slavyansk, Kramatorsk, Mariupol, Donetsk, lsp.
  41. +1
    April 25 2014
    Yen Parashenki, Yaroshis, Tyagniboks, Yaitsenyukhas, Krutovs, Razumovskys iki ngerti yen dheweke ana ing daftar ireng BEBENER, banjur kabeh bakal duwe pasuryan pucet lan elongated.
    Kasabaran manungsa ora ana watesan. Kita kelingan carane Mussolini lan Hitler mungkasi uripe.
    Parashenko bakal ngungsi menyang Israel, nanging Yarosh padha menyang ngendi? Ing Inggris? Kanggo kulawarga?
  42. 0
    April 25 2014
    ... junta Bandera iki begja banget yen Putin ana ing Rusia, lan dudu Khrushchev! Wis suwe ora ana tutup kasur, ora ana scum Kyiv.
  43. +1
    April 25 2014
    Apa dheweke pancen ora ngerti yen ora ana wong liya kajaba Barat sing percaya karo ajaran sesat iki!
  44. Eugene1
    +1
    April 25 2014
    Kejahatan lan cidra wartawan Bandera ora ngerti wates! Goebel punika Boy Scout sethitik cute dibandhingake karo wong-wong mau!
    Sejatine, perlu golek "alat" kanggo nggawa majalah lan publikasi kasebut menyang JAWABAN kanggo fitnah lan nyebabake rasa sengit!
  45. 0
    April 25 2014
    Nalika aku ngerti ..... sampeyan kudu nyekel irung ing Ukraina, salah siji TsErushnik utawa mercenary ..... banjur bakal dadi bom .... yen sampeyan nuduhake ing kabeh TV ... " apa sampeyan ndeleng tentara bayaran? - ora, lan aku ora .... nanging dheweke ana ing kana"!!!
  46. VSO 82-84
    +1
    April 25 2014
    Mungkin penulis nulis saka madhouse?
  47. +2
    April 25 2014
    <<<<Walikota (saka Slavyansk, miturut media Ukrainia) uga menehi prentah kanggo nggunakake taktik Putin - kanggo ndhelikake wanita lan bocah-bocah,>>>
    Fasis nasional Ukrainia modern minangka penerus setya saka karya leluhure - Bandera, sing aktif nggunakake teknik propaganda para majikane - para fasis! Apa media Ukrainia kebak Banderaisme nyebar saiki persis karo salah sawijining postulat utama ideologi utama propaganda fasis, Goebbels, sing biyen ngomong - sing luwih nggegirisi PALSU, sing luwih dipercaya!
  48. 0
    April 25 2014
    Ditulis ing situs iki yen reaksi histeris mental kasebut ing kabeh negara isih ngenteni sinau, lan wis muncul ing 2-3 minggu kepungkur.
    Iku banget padha karo "ngukur" - kayata zombification, nalika wong manut bakal dileksanakake saka njaba lan kaleksanane pesenan saka wong iki, malah kanggo ngrugekake piyambak lan wong sing paling cedhak. Ing sisih lor, kabeh desa ambruk ing negara iki, sinau Cheka ing 20-30s, asil isih diklasifikasikaké.
    Iku misale jek kula sing Amerika Serikat wis pindhah luwih saka Federasi Rusia ing arah iki.
  49. +2
    April 25 2014
    . Bocah-bocah sing duwe operasi anti-teroris superduper iki wis ana ing omah. Wong tuwa wis seneng ngulungake dheweke menyang teroris ing taman kanak-kanak lan sekolah, nanging para sadis iki ora pengin disandera - dheweke ngomong akeh masalah karo dheweke (ya, mlaku-mlaku ing kana, crita dongeng, terus kelas. kanggo bocah-bocah sekolah lan liya-liyane).
    Sincerely, warga kutha tentrem Slavyansk! hi
  50. +2
    April 25 2014
    Kabeh militan sing ditawan ing taman kanak-kanak kudu diadili miturut hukum perang ing papan kasebut. am
  51. Elena2014
    +1
    April 25 2014
    Ing ngriki kita kagèt ing samukawis ingkang kadadosan ing Ukraina, lan taksih dereng saged mangertosi, awit pamrentahan ingkang kados makatên punika, têgêsipun tiyang-tiyang wau sami suka, manawi para Maidanist punika sampun suwawi sampun rêmên, tuwin sanès-sanèsipun. saka Ukraina seneng karo warta iki, lan prajurit ditemokake nglawan wong-wong ing sisih kidul-wétan.
  52. +1
    April 25 2014
    World wis dadi mad. Lan aku lan Geyropa bakal ngobong omong kosong iki lan bakal yakin yen iki pancen bener.
  53. tverskoi77
    0
    April 25 2014
    Komplek Iskander kanthi amunisi propaganda minangka cara persuasi sing paling apik lan ing wektu sing padha.
  54. 0
    April 25 2014
    Kabeh junta, kabeh panguwasa tanpa kajaba, kudu enggal-enggal nyatakake penjahat perang, ditangani miturut hukum militer, lan yen ditahan, ditembak tanpa diadili. Boten dangu anggenipun ngempalaken daftar tiyang ingkang kagolong ing angger-angger punika, sadaya sampun katingal cetha, manawi sami lumayu kados tikus saking kapal ingkang kleleb, saha legitimasi ukum perang punika sampun cetha, piyambak-piyambak piyambak-piyambak ngumumaken perang. wong.
  55. tnship2
    +1
    April 25 2014
    Sinau saka bawa-bawa.Dheweke uga nudhuh RT tanpa dhasar.Taktike ngungkuli lawan nganggo basa-basi supaya (lawan) mung gawe alasan, siasat tegese.
  56. Igor Gor
    0
    April 25 2014
    Penulis artikel lan wong-wong sing dheweke whitewashes, kalebu ... sing becik, pasien standar Kashchenko)))
  57. AIRO
    0
    April 25 2014
    Ing mratelakake panemume, warta kuwi muter ing tangan saka "Republik Donetsk". Yen lagi rembugan ing Eropah, banjur wong bakal cepet ngerti sing media sing apik kanggo apa-apa lan tiba kanggo omong kosong kuwi.
  58. +1
    April 25 2014
    Iki wong Bandera, padha nglanggar suci. Panggonan mung kanggo iku ing neraka.
  59. 0
    April 25 2014
    Quote: giring
    World wis dadi mad. Lan aku lan Geyropa bakal ngobong omong kosong iki lan bakal yakin yen iki pancen bener.

    Dheweke wis suwe ngobong kabeh sing dipakani dening pemilik ing luar negeri. wong bodho
  60. +5
    April 25 2014
    Otak Avacavo ora nyambung. Lan dheweke dhewe iku salah alam, freak.
  61. +9
    April 25 2014
    Sing luwih elek ngapusi, luwih akeh wong sing percaya.

    Prinsip propaganda Goebbels

    Pengulangan pesen, gambar lan slogan sing prasaja nggawe kawruh babagan donya, nemtokake apa sing bener lan nemtokake cara urip kita.
    Propaganda kudu nglipur, ora biasa, warni sabisane, oversaturated karo informasi, nanging gagasan utama kudu diulang kanthi ketekunan sing ora bisa ditindakake, mbentuk gambar sing dikarepake ing donya. Aku mung nuduhake poster propaganda liyane sing nggumunake lan padha mlumpat." Label acara kanthi slogan utawa ekspresi sing narik kawigaten lan ngarahake pikirane menyang arah tartamtu. 6. Kanggo nyuda persepsi penjarahan, penyiksaan, pembunuhan lan pembantaian sing ditindakake minangka kabijakan negara, eufemisme digunakake. Contone, Gestapo ora nangkep warga, nanging tundhuk "penahanan pencegahan"; wong-wong mau ora nyolong barang darbeke, nanging ”dijupuk ing jaga-jaga sing dipercaya”. Invasi Polandia minangka "tindakan polisi," lan pembunuhan warga negara kasebut diarani "tumindak pacification sing luar biasa." Bangunan ing kamp konsentrasi diwenehi jeneng sing nyenengake lan nyenengake kaya "The Happy Nightingale," "The Rose Garden, "lan "Institut Inhalasi lan Hidroterapi." Lan wong-wong Yahudi ing Jerman Nazi ora nate digas utawa dipateni; dheweke mung digawa menyang "solusi pungkasan" utawa diwenehi "perawatan khusus"
  62. +3
    April 25 2014
    Sing liyane monstrous goroh, sing luwih gedhe sensasi saka "warta-luwe" GIRLS GOSSIP.
    Ana perang informasi, nanging ing perang kaya perang.
    Pers uga melu, nanging beda antarane prayoga lan jackal-omnivora.
  63. +1
    April 25 2014
    Lha...UkroSMI nduweni panemu sing sithik marang para pamirsa, pamiyarsa, lan pamaca, amarga dheweke ngucapake omong kosong sing terang-terangan ...
  64. +2
    April 25 2014
    Media Ukraina minangka sekelompok paranoid. Panggonane ana ing omah edan. Ing kono dheweke bakal main game sing medeni.
  65. +4
    April 25 2014
    Ing Lugansk, wanita wis sinau carane nangani AKs ...
    1. jj
      0
      April 25 2014
      Wangsulan: Bab ingkang utama - kanggo mulang carane mencet bedhil mesin. Lan disassembly lan reassembly ora dadi penting ing kahanan iki
  66. Sinik lawas
    +5
    April 25 2014
    Juru tulis, kanca-kanca!
    "Deleng" iku tembung Moskow!!! (Ing kene Farion dipenjara amarga omission ing pinchikryag tanpa lubrication!)
    Ing Vilnius lan ora ing Ukraina tembung "BACHYTY". Hey, Farion? Oh, sampeyan wis sampo dhewe?

    Mangkono, "biru lan independen" - MACA FILE INDEPENDENT YOUR!

    Aja kleru KITA!
  67. +1
    April 25 2014
    ukroSMI
    Kutipan: russ69
    Nyedot yen akeh ing Ukraina percaya omong kosong iki ...
  68. +1
    April 25 2014
    Media Kyiv: pasukan pertahanan diri nangkep bocah-bocah

    ya. Lan padha mangan.
  69. +2
    April 25 2014
    ing Agustus 2013, Duta Besar AS Pyatt diparengake babagan 50 ewu dolar kanggo oposisi saluran televisi Internet Ukrainia "Hromadske TV", kang tim, kalebu utama.
    editor Roman Skrypin direkrut saka wong-wong sing sadurunge wis makarya kanggo media Amérika-mbiayai liyane $ 30, karo patronage Payette, bakal diparengake kanggo saluran TV ngandika dening Soros Foundation. Lan liyane
    Hromadske TV nampa total watara 95 ewu dolar saka Kedutaan Besar Walanda. Kamulyan kanggo para pahlawan! BUCKS TO MEDIA INDEPENDENT OF COMMON SENSE!
    Aku kepengin weruh yen Kedutaan Besar Walanda mung menehi dhuwit utawa nuduhake liyane?
  70. +1
    April 25 2014
    Dheweke uga mangan endhog saksi lan saksi mata sing paling sregep lan ngumbah nganggo koktail Molotov.
  71. +2
    April 25 2014
    Iku bakal dadi apike kanggo ngumpulake dhaftar jeneng karyawan permanen saka media ndhuwur, lan nyimpen rekaman iki nganti dina pangadilan, bebarengan nerangake kanggo wong-wong mau ... sing padha blacklist!
  72. +1
    April 25 2014
    Kanthi akeh saluran sing dikontrol ing Ukraina, mung aligophrenics sing bisa nindakake apa wae. Kabeh jaringan relay, kang ing Soviet ana bawahan kanggo negara, uga belongs kanggo wong-wong mau. Saiki tambahake akeh blogger sing "kaya asu" ing Ukraina, sing utamane kerja kanggo pesta "Svidomo". Nah, apa sing bisa dakkandhakake, JANCOK lengkap. Aku mung katon ing Shuster kanggo April 24.04, ngendi Nemtsov, Aku ora bisa sijine iku sembarang cara liyane, "nangis" bab kabebasan ing Rusia. Miturut cara, dheweke nembangake lagu sing padha karo junta. Ningali dheweke, rata-rata Ukrainia bakal percaya apa wae sawise iki.
  73. +1
    April 25 2014
    Lan sawise kabeh, bagean saka wong Ukraina Kulon bakal pracaya warta kuwi, kadhangkala sampeyan kaget ing tingkat "zombification".
  74. 0
    April 25 2014
    Apa sing kudu ditindakake saka wong sing lara, tes kasebut ala, mung ana siji sing ditinggalake - kanggo nambani, mula wong lara ngadeg ing baris kanggo prosedur - kanggo nglebokake enema menyang papan sing paling lara. ora mikir apa sing ana ing sirahmu.
  75. rocketman
    -2
    April 25 2014
    Inggih, iku kabeh emosi.
    Punika link kanggo informasi alternatif. Yen ana sing kasengsem, maca.
    http://novosti.dn.ua/details/223633/
    1. +1
      April 25 2014
      Aku ora bakal ujar manawa iki minangka informasi alternatif. Mung goroh, dibuwang karo biaya saka media Rusia. Biasa wae. Mung siji bab ketoke menarik. Ing pungkasan artikel kasebut dituduhake manawa petisi wis muncul ing situs web resmi Gedung Putih Presiden AS sing njaluk Barack Obama kanggo ngakoni Rusia minangka sponsor terorisme. Lan komentar ing ngisor iki dipateni sementara. Cetha kok komentar dipateni. Nanging pranala menyang offsite Gedung Putih kanthi jelas nuduhake saka ngendi "urutan" kanggo ngapusi kasebut. Lan maneh "slip Freudian"!
  76. +1
    April 25 2014
    Kutipan saka rocketman
    Inggih, iku kabeh emosi.
    Punika link kanggo informasi alternatif. Yen ana sing kasengsem, maca.
    http://novosti.dn.ua/details/223633/


    Ya, omong kosong lengkap. Nyerbu unit militer nganggo peluncur granat lan ora ana sing mateni. Kowe guyonan. Iki dudu informasi alternatif, iki minangka anekdot alternatif. Matur nuwun kanthi sanget aku wis ngguyu apik wassat
  77. 0
    April 25 2014
    SMD (disinformasi) iku sekelompok tukang ngapusi!!!!!!!!!!!!!!!!!
  78. +1
    April 25 2014
    saka situs http://sobesednik.ru/politika/20140424-pervyy-prezident-ukrainny-leonid-kravchuk-

    ukraina-nado-vospit

    Saka wawancara karo Kravchuk ...

    "Bubar iki, pengawal tapel wates saka wilayah Lvov teka ing wilayah Kharkov. Ora kanggo mateni warga sipil - mung kanggo ngresiki komunitas: padha mbantu ngresiki pekarangan ... Nanging provokator, kalebu ing media, muddying banyu, inciting wong. Lan padha diyakini. Wanita saka Donetsk disambut karo mobil watu saka penjaga perbatasan sing dikirim kanggo nguatake wates Ukraina."
    Jarene wong-wong kuwi, diagnosise wis jelas... nek wong-wong sing pangkat iki ngomong omong kosong. arah temen ngelawan.
    saka paragraf sabanjure ...
    "Aku pengin wong ing Rusia pungkasanipun krungu: revolusi Ukrainia iku perang nglawan pamaréntahan korup, non-selaras karo hukum. Kanthi kahanan ing ngendi kabeh wis dicolong, rusak, sing, dijupuk. Saiki wong wis mutusaké kanggo mbangun a negara anyar karo nilai-nilai Eropa. basis saka warga negara ... lan sawise dijupuk ... kanggo wara-wara pedunung negara sing ora ngakoni junta minangka teroris lan uncalan mercenaries lan Nazi Sonder printah marang wong-wong mau karo dhukungan saka tentara.
    Umumé ... cathetan saka wong edan ... ora ketompo carane Gorby minangka kanca-kancane, dheweke digabungake dening siji diagnosis ... gething marang negarane dhewe lan wong-wong sing manggon ing kono.
  79. 0
    April 25 2014
    Simbah kita saka fasis lan bangsa saiki ing Khatyn perang karo wanita lan bocah-bocah ing cara sing padha, diobong karo gething bodho lan ala, donya ngerti carane iku rampung.
  80. Komentar wis dibusak.
  81. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"