Slavyansk. Blokade tinimbang nyerang?

43
Kepala pusat anti-teroris SBU, Vasily Krutov, ujar manawa kabeh peserta ing operasi khusus ing Slavyansk ora bakal nyerang kutha kasebut, amarga iki bisa nyebabake akeh korban jiwa ing antarane warga sipil. Dheweke ngumumake iki ing taklimane dina Jumuah. Ing briefing sing padha, Pak Krutov ujar manawa bubar SBU wis nahan 30 saboteurs ing sisih kidul-wétan Ukraina, kalebu loro perwira reguler Rusia lan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing direkrut dening layanan khusus Federasi Rusia. Laporan portal kasebut "URA-Inform".

Slavyansk. Blokade tinimbang nyerang?


Ing wektu sing padha, informasi teka ing Slavyansk ing ring diatur dening pasukan Ukrainia lan unit sing disebut National Guard. Tujuan blokade kutha kasebut, miturut panguwasa Kyiv, yaiku kanggo nyegah tekane bala bantuan kanggo "separatis" (iki carane Kyiv nyebat para pejuang pertahanan diri Donbass).

Carane kandhel ring iki kang kawangun sak Slavyansk bisa diadili dening paseksi warga lokal, sing ngomong sing prajurit asring ninggalake posisi, nyoba kanggo njaluk pangan dhasar kanggo awake dhewe. Ana episode sing menarik ing RT nalika, sajrone siaran langsung, milisi lokal muncul ing ngarep kamera lan nyuwun marang Turchynov kanthi telpon kanggo menehi panganan "dheweke", sing disalahake amarga penjarahan.



Ing saluran TV "Russia 24", walikota Slavyansk, Vyacheslav Ponomarev, ujar manawa militan saka "Sektor Tengen" nyoba mlebu ing kutha kasebut, ngliwati pos pemeriksaan milisi.
  • 1tv.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

43 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 28
    April 25 2014
    Mergo ngono...

    Turchilla penyu
    1. + 11
      April 25 2014
      Diblokir, apa sabanjure? Apa dheweke bakal ngenteni nganti mati? Idiocy lengkap.
      1. +7
        April 25 2014
        SBU percaya yen "teroris" manggon ing Ukraina wiwit jaman biyen wassat
        http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/sbu-s-tem-chto-proishodit-v-slavyanske-ne

        -stalkivalas-ni-odna-specsluzhba-v-mire-515762.html
      2. platitsyn70
        +9
        April 25 2014
        wong miskin pengin mangan jatah garing Amerika, ora bisa mangan weteng.
        1. +2
          April 25 2014
          Kutipan saka: platitsyn70
          wong miskin pengin mangan jatah garing Amerika, ora bisa mangan weteng.


          Ya, dheweke bakal seneng mangan, nanging kabeh wis suwe didol.
      3. +2
        April 25 2014
        Apa sing ora bisa dingerteni - dheweke ngenteni tim "sing mrentah musik" (kanggo jeneng utawa kita ngerti sing endi? Inggih, sing mbayar ...?). Lan sing "dhawuh" ambruk menyang "stupor cahya", amarga nampa sulih swara saka maksud Rusia, kanthi tandha pengulangan skenario 2008.
      4. Klepa
        +2
        April 25 2014
        Inggih, boten, Leningrad tahan 900 dina, lan Slavyansk bakal tahan. Jeksa Agung bisa ngetokake iki temenan ora bakal mutusaké ing 900 dina.
    2. + 32
      April 25 2014
      junta kesel..(padha ngarep-arep supaya para pembela ing sisih kidul-wétan buyar) Lan wong Slavia ora nyerah..!
      1. +7
        April 25 2014
        Ya, dheweke pengin ngatur blokade, nanging dheweke ora duwe papan kanggo mangan.
    3. + 20
      April 25 2014
      Kabar saka Izyum! eseman

      1. Prajurit kasebut sebagian ana ing kutha (ing rumah sakit, ing taman kanak-kanak), sebagian ing njaba kutha (ing tarub, ing desa)
      2. Warga lokal sing ngomong karo militer yakin manawa dheweke dipindhah ing Izyum ora kanggo nyerang Donbass, nanging kanggo mblokir separatis saka dalan menyang Kharkov (dalan gedhe mung diwiwiti lan ana jalur sepur).
      3. Prajurit dipangan banget, mula padha ngumbara ing desa-desa, ngemis. Inggih, padha melas lan dipakani. Sawetara prajurit wis siyap nggarap panganan - kanggo motong kayu bakar ing kana, ndhudhuk kebon, lsp. Sing. padha bebas milih saka lokasi Unit lan roaming wilayah kanggo jam.
      4. Ing checkpoints stands Nat. njaga. Umume ana wong Kulon (wong lokal sing nganggo basa Ukraina meh ora ngerti dialekne). Ana uga wanita ing antarane Pengawal Nasional. Rong dina kapisan, para pengawal ing pos papriksan padha ngamuk, nanging saiki wis anteng.
      Pengusaha lokal saiki duwe expanse - yen sadurunge padha njupuk udakara 1 kasus bir menyang desa saben dina, saiki - 10-20.
      Pengawal Nasional ngombe bir langsung ing pos pemeriksaan. Dheweke mbayar bir (saka gaji).

      Ing pungkasan dina, ing postingan, mayoritas ngapusi jejer (kajaba bir, padha ngombe moonshine sing dipikolehi saka warga desa, campur tangan siji liyane, asil jelas)
      Kabar kuwi."

      Inggih, kabeh lumaku miturut skenario lawas!!!Lan kabeh bakal bola-bali kaya jaman biyen... ya
      1. +4
        April 25 2014
        Sid.74 (2) RU  Dina iki, 17:52 ↑ Prajurit dipangan banget, mula padha ngumbara ing desa-desa, ngemis.


        ,,, kabeh iki sedih sad , nurunake tentara ing ngisor plinth ,,, lan iki "polisi"
        Ing checkpoints ngadeg Nat. njaga. Umume ana wong Kulon (wong lokal sing nganggo basa Ukraina meh ora ngerti dialekne). Ana uga wanita ing antarane Pengawal Nasional. Rong dina kapisan, para pengawal ing pos papriksan padha ngamuk, nanging saiki wis anteng.
        lemu,,, am ,,, durung kedutan, terus "yayko" "susu" "partisan = oposisi"? Kanthi "" Lan !!!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +9
        April 25 2014
        Eugene ing Izyum wis wiwit nesu karo antics "pembela" kuwi.

        Nanging, kahanan ing Cherkassy ora luwih apik. Wartawan Ukrainia nganakake eksperimen: nganggo seragam militer lan nyopir menyang gedung administrasi:

        - Pemerintah daerah ngendi?
        - Ing kana, aja noleh menyang ngendi wae.
        - Apa sampeyan bisa nyekel?
        - Iyo, monggo!
        1. + 13
          April 25 2014
          Aku ora ngerti yen ana ing VO utawa ora, nanging aku bakal sijine ing tho. Ayat kasebut apik banget.
          Nggoleki ing steppes Donetsk lan ing Lugansk,
          Cedhak Kramatorsk, cedhak Slavyansk.
          Mungsuh malah menehi dhuwit
          Yen mung ana sing nyekel wong lanang!

          Malah ana dhaptar tandha khusus:
          Wong lanang umure kira-kira 25 taun,
          Ndhuwur dhuwur rata-rata, ing pundhak.
          Sopan. Digawa munggah. Kekandelan ing wicara.
          Ora seneng ngomong kakehan.
          Mripat biru liwat balaclava.
          Atine kandel ing dhadha sing kuwat.
          Luwih kerep karo kanca-kanca, luwih jarang dhewekan.
          Sepatu ing berets. Rifle ing tangan.
          Sapa dheweke, saka ngendi asale - durung jelas ...
          Mungkin dheweke teka saka Crimea,
          Lan ana wanita Crimean sing bingung lan kaget?

          Mungkin dheweke teka saka Rusia?
          Yen kecekel, dheweke bakal langsung takon.
          Mung saiki Crimea ora ngakoni dhewe,
          Ya, lan Rusia ora ngerti dheweke ...
          Apa yen tanah kelairane Donbass bangga?
          Dumadakan dheweke lair lan tuwuh ing antarane kita?
          Dumadakan ing jejere dheweke - bapake minangka panambang?
          Ibu mimpin tim perawat
          Simbah ora bisa nolak, entuk Berdanka,
          Dheweke ngadeg ing jejere putune,
          Ing checkpoint - sedulure sopan,
          Adhine menehi panganan bubur gedang marang prajurit,
          Ing barricade, bojone ana ing jejere,
          Mung mbah putri sing ana ing omah karo bocah-bocah.

          Dheweke ndeleng pasuryan sing akrab ing sakubenge.
          Kene - kanca kelas, ana - kanca saka tentara,

          Pelatih bal-balan, tetanggan ing negara,
          Guru sekolah teka, kaya wong liya ...
          Kyiv, deleng, sampeyan ora kejawab kabeh -
          Saben kita wis dadi sopan.
          Lan saben kita bakal konfirmasi kanggo sampeyan:
          Wong sing sopan yaiku Donbass!

          Natalia Balalueva©
          1. +2
            April 25 2014
            Kutipan saka VengefulRat
            Pelatih bal-balan, tetanggan ing negara,
            Guru sekolah teka, kaya wong liya ...
            Kyiv, deleng, sampeyan ora kejawab kabeh -
            Saben kita wis dadi sopan.
            Lan saben kita bakal konfirmasi kanggo sampeyan:
            Wong sing sopan yaiku Donbass!

            Ayat sing apik. Wong-wong padha munggah kanggo mbela hak urip.
        2. +5
          April 25 2014
          Kutipan: Rum 1977
          - Pemerintah daerah ngendi?
          - Ing kana, aja noleh menyang ngendi wae.
          - Apa sampeyan bisa nyekel?
          - Iyo, monggo!


          Novel, hi Ya, aku ndeleng !!!Katoné padha ngenteni kita ing kana !!! ya
    4. +5
      April 25 2014
      Junta dibuwang.
  2. + 17
    April 25 2014
    Nalika aku ngerti, padha ngatur serangan ing checkpoint kanggo ngisi daya kanggo ponsel, lan padha nyekel soko kanggo mangan. Saiki ana taktik anyar - blokade. Bakal nyegat mobil karo produk ing pinggiran kutha. sedulur
    1. + 17
      April 25 2014
      Ya bener, padha fasis, kuwi blokade, kaya blokade Leningrad.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  3. tnship2
    + 10
    April 25 2014
    Vasily Krutov ora bisa nolak, dheweké mutusaké kanggo nglakokaké Holodomor, Profesor kabeh jinis ilmu militer, ora ana tembung.
  4. + 13
    April 25 2014
    Sawetara jenis sirkus ... Dheweke teka ing kutha kanggo mangan, banjur bali menyang posisine ... Iku luwih apik yen padha teka langsung ngliwati tapel wates menyang Rusia, ana latihan lan pawon lapangan ana - bakal dipakani, ora bakal nyinggung horonyak..
  5. + 16
    April 25 2014
    wong sing ngerti, ngomong. lan kita duwe paling sethithik wong siji ing GRU? Banjur kanthi cepet sing dijupuk dening Svidomo, jumlah kolonel GRU bakal nyedhaki jumlah populasi lanang ing Rusia. Aku wedi.... wassat
    1. +7
      April 25 2014
      Tinimbang saboteurs, Ukrainians nyerahke sederek ngganggu ngguyu
      http://gazeta.ua/ru/articles/np/_vmesto-diversantov-ukraincy-sdayut-nadoedlivyh-
      rodstvennikov / 554635
  6. + 16
    April 25 2014
    wong bodho Kapindho Leningrad ing plans Kyiv? Mung Jerman ora "rummage" ing sadawane garis ngarep lan mburi kanggo nggoleki grub! Kyiv! Sampeyan lagi nyiapake kanggo perang, lan tentara luwe buyar! Ora isin ing ngarepe srengenge?! Kita ing Rusia isin sampeyan U. RODOV! wong bodho
    1. +6
      April 25 2014
      U. RODOV - Aku bakal ngomong UK.RODOV
  7. + 13
    April 25 2014
    Taktik apik, mung ora ing kasus iki. Saiki wilayah liyane lagi diaktifake lan purun, sampeyan bakal drive telung operator personel wojo antarane Slavyansk lan Kramatorsk. durung ana perang, lan kapitunanmu stupefied.

    Gendéra ing tangan. Keren sampeyan ora keren tenan.
  8. +8
    April 25 2014
    Inggih, mesthi! Personil militer Rusia, Ukrainians direkrut dening FSB, residents saka rembulan daulat, zombified dening propaganda Putin.
    Lan bumi iku kothak. Nanging mung kosmonot sing ngerti babagan iki, sing manggon ing pojok lan SBU Ukraina ....
  9. + 13
    April 25 2014
    Puncak junti ora kaliren, nanging ora perduli marang prajurit.
  10. Gagarin
    + 10
    April 25 2014
    Ing sadawane dalan, padha ora nggawa bekal babar pisan, padha luwe, saiki lagi nunggu pasukan payung Rusia, ngarep-arep njaluk grub.
    Sampeyan bakal nedha awan, lan sampeyan ora pengin tambahan, sialan para prajurit ...
  11. +2
    April 25 2014
    ora suwe lampune bakal mati
  12. +7
    April 25 2014
    Maneh saboteurs kita kejiret. Aku wonder apa padha dhewe wis ora ilang count sing kejiret?
    Sing utama yaiku ora luwih saka 148. ya
    Sing. ora ana maneh wong Rusia
  13. + 14
    April 25 2014
    Iki dudu taktik kanggo dheweke, iki sing diarani titik. Rusia banjur miwiti latihan ing cedhak tapel wates.
  14. +5
    April 25 2014
    Pedunung Slavyansk kudu ngganti grub kanggo senjata lan amunisi saka unit militèr saka tentara Ukrainia "wanuh".
    1. +3
      April 25 2014
      Kutipan saka konvalval
      Pedunung Slavyansk kudu ngganti grub kanggo senjata lan amunisi saka unit militèr saka tentara Ukrainia "wanuh".


      Sakabehing dalan, dheweke bakal mangan seminggu lan wong lanang dhewe bakal sumpah setya marang DPR.
  15. Gagarin
    + 11
    April 25 2014
    Kayane helikopter ora setuju karo rega ...
    Kutipan saka konvalval
    Warga Slavyansk kudu ngganti grub kanggo senjata lan amunisi
  16. +5
    April 25 2014
    Ora suwe dheweke bakal mangan tanah kasebut, ing sektor ing sekitar Slavyansk. Dheweke nganakake blokade, nanging dheweke ora duwe apa-apa. Kutha iki bakal manggon ing kebon, nanging kepiye carane?
  17. +8
    April 25 2014
    ha ha ha, jarene awake dhewe dudu lokal, ketinggalan karo operator personel lapis baja, dokumen-dokumen kasebut dijupuk, tulung dipakani wassat
  18. +4
    April 25 2014
    Maneh, deja vu, pira wong Rusia sing tahan blokade?, apa sing ngetutake terobosan blokade ora kudu dielingake, nanging kabeh wong kudu ngerti sejarah .....
  19. +5
    April 25 2014
    Intine! Nggawa prajurit sing keluwen menyang Slavyansk supaya padha mangan kabeh persediaan ing kana lan, kaya, nyebabake pailan! Lan kita tegese kita kudu ngenalake zona sing ora bisa mabur lan mbuwang grub kanthi parasut! Kaya jembatan udhara kanthi gaya Goering cedhak Stalingrad! Umume, aku ora enak!
  20. +2
    April 25 2014
    Blokade ... sawise iku, kolom kaping lima bakal mulai beroperasi ... mateni struktur pendukung urip kutha, ngrusak gudang kanthi panganan lan obat-obatan ... kabeh iki bakal dipromosekake dening junta, minangka tumindak sing bener. patriot nglawan separatis lan teroris.
    Ing wektu sing padha, ing sacedhake Slavyansk, tentara bayaran lan Nazi saka tim Sonder sing nganggo busana "wong ijo cilik" bakal nindakake kekejaman lan perampok ... kanthi periodik, rekaman "saksi sing ora sengaja urip" saka tumindake bakal dikirim kanthi komentar sing cocog. .
  21. Polarfox
    +1
    April 25 2014
    sajarah:
  22. +7
    April 25 2014
    http://sokol-ff.livejournal.com/781796.html
    Nah, ana sing arep diomongake, kanca-kanca.
    Kepala pungkasan Staf Umum USSR, sing pensiun ing taun 1994, Lobov Vladimir Nikolaevich, 78 taun, maneh ing layanan militer aktif, kanthi pangkat jenderal tentara, ngrungokake Shoigu ing Collegium Kementerian Pertahanan. Federasi Rusia ...
    MULAI?
    Kita njupuk lan tuku panganan kaleng, kabeh wong bakal seneng))
  23. +2
    April 25 2014
    Kutipan saka snifer
    ha ha ha, jarene awake dhewe dudu lokal, ketinggalan karo operator personel lapis baja, dokumen-dokumen kasebut dijupuk, tulung dipakani wassat

    Aha mesthine apa jenis mat bagean saka panganan? senjata dirilis? mlebu? muter kaya sing dikarepake ... Urutan ditulis! (lan kita bakal ngetung dolar Biden saiki ..) Sing ana ing kana ..
    Lan ora penting "Elinga kulawargane .. yen ana apa-apa ..) Kanthi tembung perpisahan kasebut, prajurit Ukrainia dikirim menyang operasi punitive ..
  24. tnship2
    +3
    April 25 2014
    Slavyansk bisa mlaku kanthi cepet ing setengah jam, lan kabeh tentara Ukraina nyerang lan ora bisa nyerang kanthi cara apa wae, menang lan ora menang kanthi cara apa wae, junta ora bakal sukses.
  25. mesem marang kowe
    +3
    April 25 2014
    Aku ora mikir bakal bisa. sadurunge blokade pangan. Yen ora, bakal dadi ala banget kanggo loro-lorone. Ana ing kono: bocah-bocah, wong tuwa lan wadon. Aku ora mikir bakal teka iki ...
    1. +7
      April 25 2014
      Kaping pisanan, Slavyansk dumunung ing zona steppe, saéngga angel banget kanggo mblokir kutha, ana akeh jahitan lan dalan. Kapindho, Slavyansk minangka pusat regional kanthi tetanèn sing berkembang kanthi apik, lan setengah saka kutha kasebut minangka sektor swasta kanthi plot rumah tangga, saéngga ora bakal ana paceklik. Iku wektu kanggo menehi Slavyansk judhul kutha kamulyan militèr, kanggo wani saka sawijining pedunung. ngurmati. Nyopot topi. hi
  26. +2
    April 25 2014
    Nanging apa aku bisa ngomong kaya pikiran seditious? Dheweke njagong ing "lapangan" (markas ATO), kayata pimpinan kaya Krutov, nampa instruksi lan instruksi saka Turchinov lan liya-liyane, nanging ngerti kahanan nyata ing pasukan lan pasukan, dheweke bodho sabotase instruksi, uga, bisa uga. nggambarake eksekusi sing sregep, lan ing bagean ngisor apa sing padha? Acara anyar cedhak Slavyansk nyaranake gagasan iki. Pilot mabur, kendaraan lapis baja maju, pasukan khusus diduga ngrebut pos pemeriksaan, nanging nyatane ora ana asil positif kanggo junta. Inggih, kaya mentas kawangun batalyon khusus "Dnepr", Slobozhanshchina", Garda Nasional, minangka unit militèr meh ora bisa duwe nilai pertempuran, amarga padha durung klebu ing struktur umum saka komunikasi lan printah lan kontrol saka Angkatan Bersenjata Ukraina. , lan yen padha nyoba kanggo mlebu ing kono, bakal ana sabotase padha.
  27. Gagarin
    +6
    April 25 2014
    Ing serangan sabanjuré saka sektor tengen, padha sengaja ninggalake persediaan karo laxatives ing barikades, nanging liyane.
    Kita bakal perang manungsa karo wong lara.
    Banjur, sing utama yaiku nyedhiyakake akses menyang tentara iki menyang media Barat.
    Akumulasi tenaga kerjane banjur bisa dilacak kanthi akumulasi laler.
  28. wol.volkoff
    +6
    April 25 2014
    Padha cedhak.
  29. Komentar wis dibusak.
  30. +3
    April 25 2014
    Kutipan saka booze
    Bakal nyegat mobil karo produk ing pinggiran kutha.

    kita kudu miwiti mobil karo moonshine, ing siji jam bakal bisa kanggo ngirim konvoi utama :-)
  31. +1
    April 25 2014
    http://rusvesna.su/news/1398433076
  32. +1
    April 25 2014
    Wong-wong desa nandur kentang, kayane dudu nasibe dheweke dadi panen! Prajurit merdika sing keluwen ngeduk metu saka keluwen, ora preduli carane wong-wong desa! keprungu
  33. +4
    April 25 2014
    Ora ana sing butuh Slavinsk, Kyiv utawa Ukraina! Sampeyan mung kudu nyebar rereget lan kebingungan cedhak Rusia, scandalize lan uncalan kabeh sing digunakake ing game iki ... Padha dikembangke.
  34. +3
    April 25 2014
    Kutipan saka vorobey
    Taktik apik, mung ora ing kasus iki. Saiki wilayah liyane lagi diaktifake lan purun, sampeyan bakal drive telung operator personel wojo antarane Slavyansk lan Kramatorsk. durung ana perang, lan kapitunanmu stupefied.

    Gendéra ing tangan. Keren sampeyan ora keren tenan.

    Soko sing ngelingake "Zarnitsa"
    kesel kaya wong liya, isin ing wayah awan, turu ing wayah wengi
    kabeh iku cetha malah kanggo wong awam prasaja, sawetara ora pengin, liyane banget
  35. +2
    April 25 2014
    Piye wae nomer kanggo saboteurs beda-beda, banjur 30 utawa 40 wingi nomer 82 muni paling ora ditemtokake. kanggo kabeh perang dingin, CIA utawa KGB karo Stasi ora makarya dadi misuwur minangka SBU.
  36. +1
    April 25 2014
    Ya, para Huntyata iku mung niru tumindak kasar .... ing kono para "cerdas" nyambut gawe !!! ngguyu
  37. +2
    April 25 2014
    Ya, blokade, blokade, jatah sapa sing bakal rampung luwih cepet, perang Ukraina sing gagah, yen kenceng banget karo panganan, pindhah menyang tapel wates, mantunu ana ing latihan, ing tapel wates. Yen aku nelpon dheweke, dheweke bakal menehi panganan, kita ora Nazi, apa wae, kita ora bakal ngatur Leningrad.
  38. Tanechka-pinter
    +6
    April 25 2014
    Kyiv junta tambah kaya Nazi Jerman ing wilayah USSR. leaflet ditempelake, lan dina iki tameng ageng sing janji ganjaran awis kanggo nyekel mungsuh junta, leaflets karo mréntahaké kanggo populasi sipil siji-siji karo Jerman, panangkepan lan penylametan hostages, oligarki Yahudi sing banjur lan saiki mbiayai junta. Lan saiki blokade, sing diumumake tanpa ragu-ragu ing tingkat dhuwur - lan ngelingake Leningrad lan "dalan urip." Amerika ora isin nelpon fasisme demokrasi - minangka pamaréntah ing Amerika Serikat kudu degrade bebarengan karo wong Yahudi kayata Kolomoisky lan Soros kanggo mbiayai tekane junta iki. Eropa kanthi malu nyengkuyung prinsip demokrasi sing nggegirisi - sawise iku ora ana sing ngumbah. Mung kabeh wong lali yen iki minangka wilayah historis Rusia, kebak getih para leluhur heroik kita, lan Rusia lan Ukraina manggon ing kene - getih lan daging kita. Iki tegese Bandera lan wong-wong kaya Nalyvaichenko ora bakal entuk yen wong Rusia isih urip ing bumi.
  39. +1
    April 25 2014
    "... bubar, ing sisih kidul-wétan Ukraina, SBU nahan 30 saboteurs, ing antarane ana loro perwira biasa Rusia lan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina, sing direkrut dening layanan khusus Federasi Rusia."
    Spy mania ing munggah. Krutov ilang kalbu. Aku wis nampa tong minyak senggol lan bakul biskuit saka bourgeoisie.

    "Episode menarik ditindakake ing RT, nalika, sajrone siaran langsung, milisi lokal muncul ing ngarep kamera lan nguripake Turchynov kanthi banding kanggo menehi panganan" tentara, disalahké saka penjarahan."
    Lan apa sing bakal dipangan? Dhuwit sing digawa Brian kanggo ngisi bahan bakar, liyane dicolong, lan ora cukup kanggo pangan.
  40. + 11
    April 25 2014
    Duc padha piyambak macet menyang Eurosiska!
    Lan liyane ora peduli!
    1. +4
      April 25 2014
      Lan apa bab euro kapindho .... ora sibuk?
      1. RAF
        0
        April 25 2014
        eseman Turchin staked, bakal rauh tetep.
  41. +4
    April 25 2014
    Leningrad ora nyerah marang fasis sing reged! Kita uga ora bakal nyerah Ukraina! prajurit prajurit prajurit Ana akeh kita lan kita kabeh sedulur Slavs!!!
    1. +1
      April 25 2014
      Kutipan saka: alex47russ
      Leningrad ora nyerah marang fasis sing reged! Kita uga ora bakal nyerah Ukraina! prajurit prajurit prajurit Ana akeh kita lan kita kabeh sedulur Slavs!!!

      Ora ana wonder yen Nazi kanthi jeneng kasebut milih kutha kasebut kanggo eksperimen. Slavyansk ing ati kita.
  42. +1
    April 25 2014
    Dadi perlu kanggo ngatur dering kapindho, saka njaba iki - kanggo nyegah pangiriman pangan, banyu, amunisi .. Langkah aside - titik menyang panggonan. Kabeh ana ing armored personel carrier. Iki supaya urip ora katon kaya madu. Iki ngendi kekuatan dites. Apa dheweke pengin federasi utawa ora. Priksa kutu, supaya bisa ngomong. Lan sing ngubengi, supaya jatah garing Amérika bledosan, nganti padha tetep bebarengan.
  43. +1
    April 25 2014
    "Mbah, pemicu dafai, endhog, susu, ford ..."
    Apa ora kenal karo penjajah!
  44. +1
    April 25 2014
    Mekaten. Atur batalyon nenek lan bocah-bocah wadon kanthi kabecikan sing gampang. Sawetara kampanye kanggo perdamaian lan - "Apa sing sampeyan lakoni?" Kapindho kanggo katresnan lan "Ayo mangkat kene komandan karo aku menyang Seychelles??? Ngembangake kanthi lengkap. Kanthi cara apa wae. Bocah-bocah wadon enclose-konsonan- Moonshine segara-lemak ora crank a. Sampeyan bisa karo coklat .. Dhewe decompose ing rong dina.
  45. Kelevra
    +1
    April 25 2014
    Miturut cara, iku bisa banget! Militer njupuk obat-obatan lan panganan, ora amarga, misale jek, yen dheweke keluwen lan lara, uga bener, nanging amarga padha ngatur keluwen lan penyakit biasa! Kekepungan ing perang sadurunge. Inhumanity kuwi mesthi kudu metu miring saindhenging Eropah, kang ndhukung Kyiv!
  46. 0
    April 25 2014
    Dear Readers! Yen pancene pengin njaluk informasi obyektif (aku, sayangé, ora bisa tansah komentar ing acara sing njupuk Panggonan ing negara kita ing wektu), sampeyan bisa nemokake kene:
    http://www.odnoklassniki.ru/profile/335673831395

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"