Simpen, ora gelut

237
Simpen, ora gelutPadha wedi yen Amerika kanthi licik mbujuk Rusia menyang Ukraina, kaya-kaya dadi jebakan. Kaya, sampeyan ora bisa mlebu ing kono karo tentara, sampeyan kudu tahan lan nutup mripat marang kejahatan junta, ora nyerah marang provokasi.

Nanging apa trap, nerangake? Apa Rusia bakal bali menyang tanah Ukrainia asli, nglindhungi wong lan mulihake tatanan ing kana? Kasunyatan bilih Rusia bakal tuwuh ing populasi lan mulihake sajarah kaadilan?

Apa dheweke bakal nglawan fasisme lan Bandera Nazisme? Kasunyatan yen swasana ati patriotik lan kreatif bakal murub kanthi kekuwatan sing durung ana sadurunge? Sing Amerika Serikat bakal nampa pukulan liyane lan paling nglarani statuse minangka hegemon donya lan bakal dipeksa kanggo dilat tatu karo bantuan saka sanksi bodho?

Apa arsitektur politik internasional bakal mulai ganti radikal menyang model sing luwih adil? Apa trap Amerika sing licik banget iki?

Amerika nyengkuyung panganiaya junta marang Tenggara amarga alasan sing prasaja yen junta ora bisa tetep kuwasa. Dheweke dipeksa lan bakal terus perang karo wong Ukraina.

Iki dudu provokasi, nanging tumindak alami kanggo dheweke. Dheweke digawe kanggo mateni Rusia lan bakal ditindakake. Dadi kita bisa ngomong yen Hitler nggodho wong Rusia menyang Berlin, numpes wong-wong mau nganti mayuta-yuta lan nembus menyang Moskow.

Kita wedi perang karo sedulur. Ora bakal ana perang karo pedunung Ukraina. Bakal ana operasi ngluwari kanggo nglindhungi wong asli kita saka penjahat sing wis manggon ing Kyiv kanthi bantuan saka Amerika.

Iki bener, lan kudu diumumake saka kabeh stands. Luwih becik yen, bebarengan karo tentara pembebasan Rusia, detasemen Kamentrian Situasi Darurat mlebu Ukraina kanthi bantuan kamanungsan - iki bakal dadi simbol yen Rusia bakal nylametake, ora perang. Kajaba iku, bencana kamanungsan pancen kedadeyan ing Ukraina, lan obat-obatan, panganan, sumber daya lan hukum lan ketertiban dibutuhake banget ing kana.

Kita kudu ngomong sing bener. Kanggo nelpon penjahat kriminal, korban korban, lan sing nglindhungi saka penjahat pelindung. Bebener iku prasaja lan nyenengake.

Yen impostor lan Nazi sing ngrebut kekuwatan ing Kyiv mateni wong sing ora setuju karo dheweke lan ora pengin menehi omah, mula dadi tugas lan hak kita kanggo nglindhungi. Junta saiki ora mbandhingake Slavyansk lan kabeh Donbass ing lemah mung amarga tentara Rusia konsentrasi ing tapel wates, lan Churkin ana ing Dewan Keamanan PBB.

Tanpa Rusia, Kidul-Wétan bakal murub karo geni, lan paukuman ora bakal isin apa-apa - ora pengamat OSCE, utawa wartawan mbayar. Kaya ing Kosovo lan akeh negara liyane. Kulon lan tentara bayaran Bandera sing perang karo Ukraina.

Sing dadi agresor. Prajurit Rusia bakal dadi pembela wong-wong iki, bakal disambut karo kembang, lagu-lagu ngombe Rusia lan Rusia cilik bakal ditembangake karo dheweke. Wong Rusia sing sopan tank, sawise numpes klompok bandit sing ora pati penting nganggo seragam militer Ukrainia (ya, operasi militer sing nyata bakal dibutuhake ing kene, lan korban bisa ana ing kana), banjur dheweke bakal nggulung bocah-bocah lan wanita sing ngucapke matur nuwun kanthi armor sopan ing kutha-kutha Novorossia lan Ukraina.

Liyane saka karya kanggo numpes junta bakal dileksanakake dening pasukan saka pasukan khusus ora sopan. Tentara NATO ora bakal perang kanggo wong-wong mau, kaya sing dielingake Obama kaping pirang-pirang. Kanggo numpes prajurit dhewe kanggo pribumi ora ing tradhisi "donya demokratis." Ya, Amerika bisa nggawe kekacauan ing Ukraina, nanging ora bakal weruh perang lengkap ing lemah kita.

Mungkasi wedi Rusia. Kita wedi lan ngerti banget rega crita-crita medeni iki. Rusia ora pengin perang lan ora bakal nindakake. Nanging Rusia ora nglirwakake dhewe. Lan yen dheweke lunga, banjur ora suwe, lan mesthi bakal teka dhewe. Iki bakal bali menyang omah. A bali lan reuni sing ditunggu-tunggu.

Ya, ora kabeh warga Ukraina bakal seneng, lan butuh wektu kanggo otak supaya adoh saka zombie sing agresif. Ya, kudu dijlentrehake lan dijlentrehake akeh, kanggo ngelingake sejarah umum, mulangake maneh marang para mudha ing wilayah tengah lan kulon.

Nanging dheweke ora bakal nglawan tentara Rusia, iki katon kanthi jelas saka asil mobilisasi sing ditindakake dening junta - kira-kira 2%. Sajrone wektu, kabeh tatu bakal waras, lan mayuta-yuta Rusia ing iki lan sisih liyane saka Dnieper bakal nemokake basa umum lan ngelingi werna.

Bebarengan kita bakal miwiti mbangun maneh tanah Ukraina lan nggawe kekaisaran Eurasia. Ing ngendi Russophobia bakal duwe papan mung ing pagunungan Kaukasia lan Carpathian, ing papan sing paling ora bisa dilewati.

Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

237 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    April 26 2014
    Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
    Ya kuwi pokoke, dudu titik nanging koma. Kira-kira 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Eastern, lan 50% siap perang nganti mati karo, lan iki utamané YOUTH ... swasana ati saka populasi Ukraina. wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...
    1. + 34
      April 26 2014
      Kutipan saka: svp67
      Suasana pedunung Ukraina wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...

      Aku ora mikir tembung sampeyan nggambarake kasunyatan. Aku duwe sederek ing Ukraina, lan pracaya kula kanggo Rusia, ing Kharkov, Donetsk, Lugansk wilayah. 80 persen, kaya ing Crimea, ing sisih kulon, ya, banjur mripate uga mbukak. Dadi aku bisa nganggep manawa pendapat sampeyan minangka produk saka ngapusi para liberal lan pers. Kasunyatan manawa ora mungkin saiki dadi prakara liyane, nanging jeda iki dibutuhake supaya wong-wong ing Ukraina kulon padha mbukak mata. Lan nyiapake pendapat umum ing Eropa lan Amerika Serikat. Nalika ora ana pilihan lan pasukan digawa menyang Ossetia Kidul, dheweke kudu ngumbah nganti suwe, saiki isih ana wektu lan ana kesempatan kanggo ngatur maneh Kulon lan ningkatake ideologi KITA, sing cedhak banget karo pasukan patriotik ing wilayah kasebut. padha Kulon lan ing AS. Pancen ideologi kita sing paling diwedeni dening hegemon.
      1. + 17
        April 26 2014
        Kutipan: Oleg147741
        Aku duwe sederek ing Ukraina, lan pracaya kula kanggo Rusia, ing Kharkov, Donetsk, Lugansk wilayah. 80 persen kaya ing Crimea,

        Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa Crimea minangka Rusia lan ora bakal bisa mlebu kapentingan sampeyan, lan iki bakal nyuda kanthi signifikan. Salajengipun, kula asalipun saking papan-papan punika lan saged ngadili kanthi kesan pribadi. Kanggo Rusia, utamane generasi tuwa, sing urip ing sangisore USSR lan padha duwe sing bisa dibandhingake. Mayoritas wong enom sing nentang, iki kena pengaruh 23 taun kamardikan ... Nalika saben dina ing kelas aku ngandhani babagan peran NEGATIF ​​Rusia ing sajarah Ukraina, babagan HOLODOMOOR, ing ngendi Rusia disalahake. , bab purges saka NKVD, kang Rusia maneh kanggo nyalahke, nalika padha nonton film ngendi Rusia disalahake kanggo kabeh alangan saka Ukraina, padha ora bisa mbentuk pendapat beda. Mula aku bungah marang para sanak-sedulurmu sing padha netepi pamikire. Sayange, aku ora bisa ngomong sing padha karo aku, uga babagan akeh wong sing biyen dadi kanca, kanggo wong-wong mau aku saiki dadi mungsuh.
        1. + 18
          April 26 2014
          Kutipan saka: svp67
          Sayange, aku ora bisa ngomong sing padha karo aku, uga babagan akeh wong sing biyen dadi kanca, kanggo wong-wong mau aku saiki dadi mungsuh.

          Lan akeh kanca-kanca lan kenalanku sing ngomong sing padha karo aku ...
          Iku mung mokal kanggo ngomong karo akeh wong kita dhewe ing Ukraina - koyo sing ana nir pepeteng ana.
          1. + 14
            April 26 2014
            Kita wedi perang karo sedulur. Ora bakal ana perang karo pedunung Ukraina.


            Ya, banjur ngusap mripatmu, ing Ukraina saiki, ora kabeh sedulur. Apa sedulur menehi 10 dolar kanggo dijupuk, lan menarik, padha nyekel wong. Apa sedulur ngajak rusak mo @ watu. Apa ing Maidan kabeh wektu iki siji Sektor tengen, lan sing atusan iki, yen ora ewu Kyivans sing mbantu wong. Dadi aja nggawe ilusi babagan Square.
            1. 0
              April 26 2014
              Mbuwang pasukan khusus Angkatan Udara, GRU, kanthi ranting "bersenjata", sabuk! LAN SHOT, SHOT!!! Nganti resik pikiranku!!! Jebule keras!!! ing Maidan, smack!
              1. Validator
                +3
                April 26 2014
                Kutipan saka asar
                Mbuwang pasukan khusus Angkatan Udara, GRU, kanthi ranting "bersenjata", sabuk! LAN SHOT, SHOT!!! Nganti resik pikiranku!!! Jebule keras!!! ing Maidan, smack!

                Sampeyan kudu flog karo bantahan. lan akses menyang media. Lan iki, misale jek, ora bisa maneh tanpa intervensi.
                1. +4
                  April 26 2014
                  Kowe bener! Aku rashly, ora mikir, lan "slapped" komentar sandi! Nyuwun pangapunten, pangguna forum!
          2. Validator
            +5
            April 26 2014
            Kutipan: Tartarius
            Kutipan saka: svp67
            Sayange, aku ora bisa ngomong sing padha karo aku, uga babagan akeh wong sing biyen dadi kanca, kanggo wong-wong mau aku saiki dadi mungsuh.

            Lan akeh kanca-kanca lan kenalanku sing ngomong sing padha karo aku ...
            Iku mung mokal kanggo ngomong karo akeh wong kita dhewe ing Ukraina - koyo sing ana nir pepeteng ana.

            Ukrosmi ing karya lengkap. Apa sia-sia yen AS ngentekake 5 meter. Propaganda global minangka senjata sing nggegirisi. Nanging luwih-luwih, perlu campur tangan sadurunge kasep, yen ora, kita bakal kelangan mayuta-yuta wong ing donya Rusia. Jendhela kesempatan ora patiya gedhe, yen kita ora bali ing Ukraina taun iki, kita bisa ilang, bakal ana Polandia-2
        2. vlum
          +4
          April 26 2014
          jajak pendapat sosial Anna-news nuduhake persentase dhuwur banget kanggo Rusia. kapisah kanggo wilayah beda, lan ora bebarengan utawa kapisah karo Crimea.

          Lan durung suwe, aku krungu saka Maidan umume yen ing Crimea ora ana kapentingan kanggo Rusia - kabeh mung njeblug ing gunpoint, lan Dzhemilev isih dadi pimpinan nasional Tatar sing super duper. Lan sapa sing kudu percaya? Maidanuts ora bisa dipercaya.
          1. vlum
            + 10
            April 26 2014
            Yen kabeh dadi ala karo dhukungan saka Rusia, banjur apa Kyiv kudu wedi referendum?! Kanggo ndeleng dheweke liwat, kanggo ndeleng sing kabeh, kabeh, kabeh iku bener lan ora ana siji kudu pindhah menyang Rusia ... Apa padha wedi?
            1. +3
              April 26 2014
              . Apa sing padha wedi?

              Banjur pitakonan liyane sing adil: - Apa sing dikarepake? Yen, miturut tembung sampeyan, ora ana wong sing cedhak karo kita ing Ukraina, ora apa-apa! paling ora kita bakal dosa marang bebener kanthi urutan gedhene kurang saka wong-wong mau) Ya, lan lali jancok! Kita urip tanpa dheweke suwene 23 taun lan bakal urip 10 maneh! Apa?
              Apa iki sing sampeyan nelpon?
              1. 0
                April 27 2014
                Iku katon kaya therapy kejut dibutuhake ana ing pangertèn tartamtu .. IMHO.
                1. +1
                  April 27 2014
                  Kutipan: Roman 57 rus
                  Iku katon kaya therapy kejut dibutuhake ana ing pangertèn tartamtu .. IMHO.


                  Kang? Ing kana, dheweke "diformat" nganti ora bisa, dheweke ora weruh sing jelas:

                  1. kosh
                    0
                    April 27 2014
                    Kasihan tuan rumah. HE, miskin, isih durung sinau basa
            2. +8
              April 26 2014
              Kutipan saka vlum
              Yen kabeh dadi ala karo dhukungan saka Rusia, banjur apa Kyiv kudu wedi referendum?!

              - Aku takon dhewe pitakonan padha. Yen massa ora ndhukung federalisasi utawa pemisahan, mula kenapa ora nggabungake negara saiki, nalika industri isih ambegan lan menehi dhukungan kanggo negara kasebut. Suwe-suwe, kahanan bakal saya tambah parah, kemampuan kanggo nganakake referendum bakal ilang. Dadi, apa iku tujuane? Iku misale jek sing - ya, tujuane kanggo numpes sepotong donya Slavia, bebarengan nggawe kekacoan cedhak tapel wates Rusia. Nanging, lan intervensi eksternal dening mayoritas lokal ora bakal disetujoni (ana bangga, sawetara jenis). Miturut cara, bangga bisa dikonfirmasi dening menang kamenangan ing perang. Aku kaya kanggo bantuan ing perang karo banderlogs lan pendhudhuk NATO, nanging saiki ana kasempatan cilik banget kanggo cepet ketemu minangka penjajah. Massa durung mratelakake panemune. Dadi barang-barang sing arep rusak. Sayange iku pilihane.
              1. fbn
                fbn
                +1
                April 27 2014
                Nyedhiyakake bantuan kamanungsan, informasi, dhukungan politik ing arena internasional, nanging aja melu permusuhan ing wilayah Ukraina nganti referendum dianakake ing wilayah kasebut. Junta turu lan ndeleng nalika Rusia bakal ditarik menyang perang, sing bakal ngidini dheweke tetep kuwasa tanpa wates.
        3. +7
          April 26 2014
          Aku konfirmasi tembung sampeyan. Aku uga saka Ukraina, aku wis manggon ing Rusia kanggo akèh taun lan nimbang negara iki dhewe, nanging sayangé aku weruh sing sawetara saka sederek sing manggon ing Ukraina duwe sikap negatif marang Rusia lan, ing umum, peran Rusia ing. kahanan saiki kabiji arang banget negatif. Kanggo nglawan Yanukovych utawa nglawan Junta ora otomatis kanggo Rusia. Iku morally angel malah kanggo wong-wong sayap tengen kanggo njupuk ing warga ing sisih kidul-wétan, kajaba kanggo wong-wong sing wis rampung frostbitten, nalika ing Rusia - sing, malih, bakal teka ing tank - bakal ana alangan moral kurang.
          1. 0
            April 27 2014
            Inggih, ya, aku setuju, salah sawijining janjine arep nembak Inggris kanggo aku bisa dadi kasunyatan manawa dheweke nggawe panas Gorbachev (sialan!) IMHO
        4. +7
          April 26 2014
          Aku uga mikir yen kita wis nampa pie - Crimea, lan kita kudu mandheg ana. Tymoshenko lan Co. Nanging saiki kita kudu mandheg lan terus kerja mung kanthi daya alus - kanggo menehi tekanan marang ekonomi lan uga, minangka pilihan, kanggo nyengkuyung sisih Kidul-Wétan, nanging ora mlebu tentara.
          1. Validator
            +2
            April 26 2014
            Kutipan saka Slon1978
            Aku uga mikir yen kita wis nampa pie - Crimea, lan kita kudu mandheg ana. Tymoshenko lan Co. Nanging saiki kita kudu mandheg lan terus kerja mung kanthi daya alus - kanggo menehi tekanan marang ekonomi lan uga, minangka pilihan, kanggo nyengkuyung sisih Kidul-Wétan, nanging ora mlebu tentara.

            Pie iku apik, mesthi. Nanging kahanan berkembang ngluwihi kepinginan kita. Lan menehi kritik dening dinamika acara lan ambruk ekonomi Ukrainia, kita isih kudu campur tangan. Sing utama ing kene yaiku milih wektu sing tepat, kaya sing ditindakake ing Crimea
            1. +2
              April 26 2014
              Sayange, ora ana skenario kanggo operasi kasebut, sing pungkasan lan asil positif kanggo Rusia bakal katon kanthi jelas, IMHO dina iki lan kita ora duwe inisiatif, saiki kita "dipimpin" liwat kahanan kasebut, nggunakake apa sing kita lakoni. mlebu ing pangayoman saka populasi Crimea saka ancaman nasionalis lan proklamasi padha bab South-East. Mangkene pilihan sing dakdeleng (aku wis nulis ing topik liyane):
              1. Yen junta wiwit ngebom pedunung ing Kidul-Wétan utawa nggunakake tentara kanthi skala lengkap nglawan wong-wong mau, kaya tumindak Saakashvili, mula kita bisa lan kudu ngalahake unit tentara kanthi cepet, mundur pasukan saka wilayah kasebut. , nanging ora adoh lan miwiti dialog anyar babagan pemukiman politik. Opsi iki apik banget - kita minangka penjaga perdamaian, kerugian minimal, operasi kasebut kompak banget. Nanging iki ora bakal kedadeyan, AS menehi saran marang junta lan ora nggawe kesalahan kasebut - nggunakake unit khusus - ora bakal ana lan ora bakal ana korban massal.
              2. Kita bisa supaya kahanan ripen ekonomi - mateni gas, njaluk utang. Sawise kabeh, Eropa lan Amerika Serikat ora semangat kanggo mbiayai ekonomi Ukraina, yen ora ana intervensi militer kita, junta bakal dipeksa kanggo ngatasi masalah internal lan enggal-enggal bakal mulai mangan saben liyane - 1- 2 taun lan kahanan ing Ukraina bisa ngganti dramatically. Nanging dheweke ora ngidini kita ngatasi solusi ekonomi - dheweke kanthi terang-terangan memprovokasi kita dadi operasi militer, tanpa kalah, kita ora bisa mundur pasukan kita saiki.
              3. Yen junta nggunakake spets.sily, apa bisa mbales-lengen Kidul-Wétan? Kanggo nyata - uncalan bedhil, peluncur granat, MANPADS. Omega, kanthi Jaguar lan Sektor Tengen, dheweke bakal miwiti raking - bakal dipeksa nyambungake pasukan lan kita bakal bisa mlebu lan ngalahake dheweke miturut pilihan 1. Nanging pilihan iki ora bisa ditebak, saliyane, ora jelas. Sapa sing bakal entuk senjata, sampeyan ora mikir yen milisi Tenggara bakal entuk maneh? Bisa uga banjur wiwit "muncul" ing Rusia tengah, Chechnya ....
              4. Ketik kontingen peacekeeping winates ing Donetsk, wilayah Lugansk - mblokir dalan saka unit tentara Ukrainia (nanging sampeyan kudu ngerti - ora saka pasukan khusus lan pravosekov, sing bisa infiltrate). Sabanjure, lengen milisi, ganti dadi polisi - supaya dheweke bisa nglawan para saboteur. Ya, iki pilihan. Nanging apa sing diparingake marang kita? Kita isih raking saka kabeh donya minangka invaders bagéan saka tanah Ukrainia, kita menehi junta alesan apik kanggo terus makarya ing regime pendhudhukan dening Rusia, kang tegese padha ora bisa terlantar ekonomi amarga squabbles internal. - negara darurat ing efek, sampeyan bisa pirembagan bab utang kanggo gas lali, Penyetor gas kanggo Eropah uga ing serangan, pilihan iki uga ora duwe asil positif cetha kanggo kita. Kajaba iku, mesthine kudu ndhukung ekonomi Kidul-Wétan tanpa dicaplok. Ing kasus iki, bisa uga luwih apik kanggo mung mikir babagan nggawe kahanan sarujuk kanggo resettlement saka populasi Slavic saka Kidul-Wétan kanggo kita ing Rusia, paling kita bakal njaluk ibukutha manungsa ing kahanan krisis demografi.
        5. +1
          April 27 2014
          Lan aku duwe mung ngelawan: Ibu (73 taun) ing Donetsk resents Rusia lan pracaya sing padha ora duwe apa-apa ana. Niece lan kanca-kancane (30+ taun) ndhukung DPR .. dadi goleki kene. Sing paling menarik yaiku kabeh wong terus kerja kaya ora ana sing kedadeyan. Ora ana wektu kanggo rally - rega mundhak lan kulawarga kudu diwenehi panganan.
      2. W1950
        +5
        April 26 2014
        Crimea ora nate nganggep awake dhewe minangka bagean saka Ukraina, sanajan ing jaman USSR. Kharkov minangka kutha kerah putih, mula aku ragu banget yen bakal ana 50 nganti 50. Dnepropetrovsk bakal nyerahake Rusia, mesthi. Nikolaev ngandika a sethitik, lan kasepen. Kherson iku umume bisu. Lan ngendi njamin sing bakal ana kembang, lan ora piso ing mburi?
        1. vlum
          +3
          April 26 2014
          Sampeyan uga ujar manawa ora ana sing nindakake ing Mariupol, ya.

          Yen sampeyan ora duwe informasi babagan apa wae, iki ora ateges ora ana kedadeyan apa-apa ... Utawa asil referendum, yen dianakake, mesthi wae bakal ora dikarepke kanggo Rusia.
          1. W1950
            +2
            April 26 2014
            Banjur critakna kepiye 20-30 pejuang saka sektor tengen bisa mbubarake para pembela rong dina kepungkur? Iku tegese ora kabeh gampang banget ing Mariupol.
            1. vlum
              +2
              April 26 2014
              Ana mung 20-30 wong ing bangunan dewan kutha kanggo wengi, lan wektu ing jam ana 3 utawa 4 esuk, Aku ora ngelingi persis. Kapindho, PS ora 20-30, nanging watara satus.

              Lan yen sampeyan mikir kaya ngono, banjur ing 3-4 ing wayah wengi sampeyan bisa nangkep bangunan administratif lan, kanthi swasana ati khusus, kanthi klub ing tangan sampeyan, ngalahake sawetara warga.
              Sing. privasi normal kuwi pendekatan karo klub, contone, lan ot3.14 dissent. Kajaba iku, detasemen sayap tengen iki ora manggon ing Mariupol.
              1. W1950
                0
                April 26 2014
                Kasunyatan manawa ana 20 wong saka Sektor Tengen dilapurake dening para pembela Dewan Kota menyang koresponden Rusia Vesti 24. Kanggo apa sing daktuku, kanggo sing aku adol.
            2. Validator
              +1
              April 26 2014
              Kutipan: W1950
              Banjur critakna kepiye 20-30 pejuang saka sektor tengen bisa mbubarake para pembela rong dina kepungkur? Iku tegese ora kabeh gampang banget ing Mariupol.

              Ora ana milisi bersenjata ing Mariupol. Gedhong RGA sing dijaga mung 6 wong, serangan kasebut ora dikarepake. Nanging kutha iki umume kanggo DPR
      3. +1
        April 26 2014
        Kutipan: Oleg147741
        Aku ora mikir tembung sampeyan nggambarake kasunyatan.

        Apa sing kudu dibantah? Deleng apa persentasi saka populasi ing wilayah Donetsk protes lan kabeh bakal dadi cetha!
      4. +1
        April 26 2014
        [quote = Oleg147741] [quote = svp67] Swasana pedunung Ukraina wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ... [/ kutipan]
        Aku ora mikir tembung sampeyan nggambarake kasunyatan. Aku duwe sederek ing Ukraina, lan pracaya kula kanggo Rusia, ing Kharkov, Donetsk, Lugansk wilayah. 80 persen, kaya ing Crimea, ing sisih kulon, ya, lan banjur mripate uga mbukak. Dadi aku bisa nganggep manawa pendapat sampeyan minangka asil ngapusi para liberal lan pers. Kasunyatan sing ora mungkin saiki dadi masalah liyane, nanging jeda iki dibutuhake supaya wong-wong ing Ukraina kulon padha mbukak mripate. Lan nyiapake pendapat umum ing Eropa lan Amerika Serikat. Nalika ora ana pilihan lan pasukan digawa menyang Ossetia Kidul, dheweke kudu ngumbah nganti suwe, saiki isih ana wektu lan ana kesempatan kanggo ngatur maneh Kulon lan ningkatake ideologi KITA, sing cedhak banget karo pasukan patriotik ing wilayah kasebut. padha Kulon lan ing AS. Ideologi kita sing paling diwedeni dening hegemon. [/ Quote]
        [quote = Oleg147741] [quote = svp67] Swasana pedunung Ukraina wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ... [/ kutipan]
        Aku ora mikir tembung sampeyan nggambarake kasunyatan. Aku duwe sederek ing Ukraina, lan pracaya kula kanggo Rusia, ing Kharkov, Donetsk, Lugansk wilayah. 80 persen, kaya ing Crimea, ing sisih kulon, ya, lan banjur mripate uga mbukak. Dadi aku bisa nganggep manawa pendapat sampeyan minangka asil ngapusi para liberal lan pers. Kasunyatan sing ora mungkin saiki dadi masalah liyane, nanging jeda iki dibutuhake supaya wong-wong ing Ukraina kulon padha mbukak mripate. Lan nyiapake pendapat umum ing Eropa lan Amerika Serikat. Nalika ora ana pilihan lan pasukan digawa menyang Ossetia Kidul, dheweke kudu ngumbah nganti suwe, saiki isih ana wektu lan ana kesempatan kanggo ngatur maneh Kulon lan ningkatake ideologi KITA, sing cedhak banget karo pasukan patriotik ing wilayah kasebut. padha Kulon lan ing AS. Ideologi kita sing paling diwedeni dening hegemon. [/ Quote]
        frase kritis, saiki iku mokal, iki prakara liyane, nanging ngaso iki perlu supaya wong ing Ukraina kulon padha mbukak mata. Lan nyiapake pendapat umum ing Eropa lan Amerika Serikat. Nalika ora ana pilihan lan pasukan digawa menyang Ossetia Kidul, dheweke kudu ngumbah nganti suwe, saiki isih ana wektu lan ana kesempatan kanggo ngatur maneh Kulon lan ningkatake ideologi KITA, sing cedhak banget karo pasukan patriotik ing wilayah kasebut. padha Kulon lan ing AS. Ideologi kita sing paling diwedeni dening hegemon. [/ Quote]
        kudu sabar!
        keno nalika risak liwat, lan iku bakal. banjur sampeyan ora kudu ngirim pasukan, bantuan kamanungsan bakal bisa ngalahake junta
    2. -47
      April 26 2014
      Ya, aku setuju karo sampeyan. Upama ana pitulungan ekonomi, gotong-royong, lan ora kabeh perang dagang, sisih kidul wetan, ora mung setaun utawa rong taun, mesthi njaluk, mula kita bakal ngrasakake kekerabatan. Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake dhewe. Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya, aja ngganggu kita. Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.
      1. + 14
        April 26 2014
        Sundel kuwi ngrebut kekuwatan ing Kiev .. Apa sampeyan mikir sampeyan bisa rembugan karo wong-wong mau ..?
        1. +3
          April 26 2014
          Nyuwun pangapunten, nanging mbok menawa ora "politik", nanging mung mayit?
          Ing mratelakake panemume, iku bakal piye wae liyane alam.
      2. +7
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake kene dhewe. Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya, aja ngganggu kita. Awaké déwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.

        Ayo dadi - kurang emosi. Malah ing kulawarga, kedadeyan nalika sedulur-sedulur padu getih, asring amarga perkara-perkara sepele, nanging uga kedadeyan amarga alasan penting, nanging hubungan iki ora mbatalake. Dadi, kaya kowe padha dadi sanak-sedulur kita, supaya padha tetep. Saiki ana akeh "skala" lan dhokter sing paling apik kanggo iki yaiku TIME. Aku ngerti yen ora kabeh, nanging akeh bakal bali "normal" ... Lan kita kudu ora lali yen kita duwe siji getih ... kita padha karo sampeyan. Lan cepet utawa mengko, "swara getih" bakal ngucapake tembung sing abot.
        Lan aku uga ora setuju babagan Georgia, pasukan kita mlebu ing wilayah Abkhazia lan Ossetia ora saka urip sing apik. Kita ora bakal nangkep sapa wae. Kita dhewe, sing paling dhisik, butuh PEACE ing wates kita supaya bisa nindakake bisnis biasa ...
      3. + 18
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        sawise Crimea, kita bakal perang, kita ing tanah kita dhewe lan kita bakal tokoh metu dhéwé.


        Iki minangka asil saka propaganda 23 taun. Dadi miwiti gelut. Yen sampeyan bisa. Cukup aja lali sumpah setya marang pamrentah bandit lan bendarane saka AS sadurunge perang. Padha bakal appreciate. Ing sawetoro wektu, sampeyan kudu nggunakake kabeh mercenaries.
        "Junta Kyiv ngirim tentara bayaran menyang perang
        Slavyansk diserang dening Kroasia, lan diprentahake dening Amerika.

        Kyiv junta (Vladimir Putin ngenalaken istilah iki wingi) nyurung junta Kiev kanggo nyerang checkpoints Slovyansk dening Wakil Presiden AS John Biden.
        “Sampeyan duwe kesempatan. Gawea!” ("Sampeyan duwe siji kasempatan . Apa iku!") - ngandika apik kanggo Turchinov lan Co nalika padha pamit ing bandara.
        Bab sing padha kedadeyan sawise kunjungan menyang direktur CIA Kyiv John Brennan. Wedi banget karo tank Rusia, pimpinan "de facto" panguwasa Kyiv, sawise komunikasi karo pengunjung jaban rangkah, putus asa saka serangan liyane ing kutha-kutha Novorossia sing mbrontak, kesandhung ing barikade milisi, mateni sawetara warga sipil lan muter maneh kanggo dilat. tatu lan njaluk mundur total pasukan Rusia saka wates Ukraina.
        Nanging wektu iki, kabeh dadi luwih emosional.
        Sawise siaran langsung karo Putin, ing ngendi dheweke nyebut junta junta, sawise pernyataan keras Lavrov lan wiwitan "latihan" pasukan Rusia liyane ing tapel wates Ukraina, dheweke nelpon saka Kyiv menyang Moskow lan "squealed", miturut sumber kita. : “Wis, wis ora ana sing lunga, mandeg!”

        Komunitas pakar Rusia kaget: "Wong aneh. Bisa uga wis suwe ngerti yen Sergey Viktorovich nggawe pratelan ing basa Inggris, mula ora perlu dipriksa manawa dheweke guyon utawa ora.
        Lavrov, Shoigu, lan malah Putin ora guyon. Yen "operasi anti-teroris" Kyiv ing Slavyansk ora mandheg, pasukan Rusia bakal ngliwati wates Ukraina. Lan ing sawetara dina para pemimpin junta wis padha ngakoni.
        http://nvdaily.ru/info/24833.html
        1. +2
          April 26 2014
          Artikel iki ngandhut ukara "Amerika Serikat wis menang kabeh perang sing wis padha perang, lan padha bakal scalp kita."

          Ambune kaya rot.
          1. +3
            April 26 2014
            Ya, kabeh! Ayo kanthong luwih amba! Mungkin padha lali carane padha mlayu saka Saigon? Lan kepiye carane irunge dadi asem ing Somalia? Lali, sial! Kelingan!
      4. + 15
        April 26 2014
        Sijine plus kanggo decisiveness - ya .
        Kutipan saka zbidnev
        kita bakal perang karo sampeyan
        -nalika sampeyan arep perang - prosemaphore. Aku ora kesed, aku bakal menyang gereja lan nyelehake lilin kanggo abdine Gusti Allah liyane, ndhelikake julukan zbidnev. nangis
        1. -43
          April 26 2014
          Aku ora butuh plus sampeyan, aku uga ora butuh lilin. Ora isin mati kanggo Tanah Air, lan dadi pakurmatan kanggo kabeh wong. Lan kanggo sapa prajurit lan perwira sampeyan bakal dipateni lan dipateni? Kanggo kekaisaran mitos? Kanggo USSR? utawa kanggo ambisi wong? Lan iki isin.
          1. + 11
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            utawa kanggo ambisi wong?

            Ya, iku masalah, kabeh korban sampeyan lan "swarga satus" lan "Berkuts tiba" lan akeh liyane minangka asil saka AMBITIONS ... Apa khusus wis diganti kanggo sampeyan? Padha nggulingaké ONE bunch saka maling, supaya liyane bakal munggah menyang ndhuwur daya liwat awak? Lan iki minangka asil sing adil?
            1. -24
              April 26 2014
              Lan sampeyan nawakake maling sampeyan, ora matur nuwun!
              1. avs1208
                + 11
                April 26 2014
                Ora ana sing bakal takon marang korban beekeeping.
                1. -9
                  April 26 2014
                  Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku ngina mungsuh. Plus akeh bravado. Aku ora ngerti sejarah ala, biasane wong-wong kuwi raked kanggo kebekan, mungsuh kudu diajeni lan sinau, lan yen perlu, sinau saka wong. Lan kanthi pendekatan kasebut, sampeyan ora bakal duwe kasus.
                  1. avs1208
                    +2
                    April 26 2014
                    Bakal, ora - kita bakal weruh.
                  2. +1
                    April 27 2014
                    Tembung emas - babagan sinau mungsuh. ngguyu Apa sampeyan yakin yen mungsuhe durung ditliti lan dianalisis? Lan padha teka menyang kesimpulan sing ora ana alesan kanggo ngormati wong - mungsuh? Lan kanggo ngina - uga, situs iki dudu situs Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia, dudu situs Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, ing kene ana wong biasa kanthi emosi biasa. Lan nalika lagi moyoki, padha nanggepi patut.
                  3. -1
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku ngina mungsuh. Plus akeh bravado. Aku ora ngerti sejarah ala, biasane wong-wong kuwi raked kanggo kebekan, mungsuh kudu diajeni lan sinau, lan yen perlu, sinau saka wong. Lan kanthi pendekatan kasebut, sampeyan ora bakal duwe kasus.
                    Aku ngerti banget sampeyan! Sapa wae sing wis ana ing panggonan sampeyan ing Maidan mesthi bakal ngomong sing padha, utawa paling ora mayoritas. Ing kene uga, kita duwe konsep intoleransi, lan iki uga minangka produk zombie liwat TV kita. Kabeh kita mung kudu mandheg, ngetung nganti 10 lan ndeleng jagad kanthi mripat sing beda-beda, dhewe, lan dudu sing "diresmikake" dening media kanggo kita. marang kowe +
                  4. 0
                    April 27 2014
                    Ketoke, sampeyan bocah wis mulang sejarah saka buku-buku pelajaran sing "didandani", yen sampeyan ngidini jerami nanggung ahnia kaya ngono?
                2. -11
                  April 26 2014
                  Breeding tawon dudu bab sing ala, bisa uga korban, nanging sampeyan korban sapa?
                  1. avs1208
                    +8
                    April 26 2014
                    Korban akal sehat.
              2. + 13
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Lan sampeyan nawakake maling sampeyan, ora matur nuwun!
                Ya Allah ampun... Urip karo awakmu. Mung aja nyalahke kita iki. Maling iku duwekmu, lan pilihanmu... Ora ana hubungane. Mung ora pantes mateni wong kanggo kepentingane ...
              3. Validator
                +7
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Lan sampeyan nawakake maling sampeyan, ora matur nuwun!

                Sampeyan bisa nginstal sistem politik ing panggonan sampeyan. Carane sampeyan pengin nglawan korupsi, kita mung pengin sukses ing iki. Nanging nalika sampeyan miwiti mbangun negara Ukrainia bangsa ing wates sing ora sengaja entuk lan ing negara ngendi setengah saka Rusia - nuwun sewu. Kita bakal nglindhungi kita.
                1. 0
                  April 27 2014
                  Ketoke, awak iki nyusup metu saka panggonan sing dikenal (uga, sampeyan ngerti apa sing diarani organ kasebut) sawise ambruk USSR. Tegese, iki generasi sing lagi wae ilang. Pramila IT ngidini dhewe nulis perkara kasebut ing kene. Bisa dideleng yen bocah sing ana ing tangane wong liya durung nate o.b.s.e.r.a.l.s.ya. Lan sampeyan kudu, karo worldview kuwi hi
              4. +2
                April 27 2014
                Sampeyan korban propaganda Amerika, aku kanthi tulus melas sampeyan.
          2. +5
            April 26 2014
            Wis wayahe sampeyan ngumpulake barang-barang pan lan bali menyang negara asal.
          3. +9
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Aku ora butuh plus sampeyan, aku uga ora butuh lilin.

            Apa sampeyan duwe pabrik lilin? opo Nah banjur telpon ... Nyuwun
            Umumé, sampeyan sijine dhewe ...
            1. -17
              April 26 2014
              Ora ana pabrik, aku pejabat keamanan sing prasaja, sing uga ngadeg ing Maidan. Kabeh wis ana - aku mbelani kanthi lengkap. Ing bab mung aku ngerti yen Yanukovych gedhe lan kuat, kanthi cara, sing ndhelikake karo sampeyan - lengkap, pengecut lan bandit. Ngkhianati kabeh kita lan wong-wong uga. Lan ing kene ing Ukraina kita bakal nemtokake dhewe, aja ngganggu lan sampeyan bakal seneng.
              1. +6
                April 26 2014
                Ngerti yen ora ana sing ngganggu sampeyan, ora ana sing pengin ala. Sampeyan nulis saiki, kaya aku ngerti, babagan emosi. Cukup mikir kanthi tenang, ngobrol karo wong ing forum. Muga-muga sikapmu marang apa sing kedadeyan bakal owah. Rahayu kanggo sampeyan lan kesehatan.
                1. -10
                  April 26 2014
                  Matur nuwun kanggo tembung sing apik !!! Nem sasi kepungkur aku duwe pendapat sing beda lan swasana ati sing beda. Aku pancen ngormati lan bangga karo tanggane wetan. Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhls, Bulbash, lsp.). Iki ngomong babagan penyakit masyarakat, agresi marang wong liya. Wong beda-beda, pikirane lan gagasan beda - kabeh iki ndadekake peradaban maju. Sampeyan duwe budaya lan sejarah sing apik, nanging saiki kedadeyan mung elek.
                  1. avs1208
                    +7
                    April 26 2014
                    Bangsa (suku, wong) - nerangake, connoisseur sajarah, transformasi iki, Kievan Rus - Ukraina, mungguh, carane wong Rusia dadi Ukrainia?
                    1. -11
                      April 26 2014
                      Pitakonan bangsa, suku lan wong - uga, sampeyan bisa menehi definisi sing jelas babagan konsep kasebut? Kievan Rus iku banget dawa ago, lan ora mengaruhi dina. Kajaba ing kertas, amarga kita ora ngerti persis apa sing kedadeyan. Aku ora bakal ngomong babagan transformasi amarga aku ora ngerti lan ora ana sing ngerti, aku yakin. Iki minangka spekulasi para ahli sejarah sing dipolitisasi. Hosh iku Rusia gedhe, yen sampeyan pengin Belarus, oke, aku ora bakal ngomong babagan Ukraina supaya ora ngganggu. Inggih, wong liya teka, contone, saka Pole, nanging aku ora Care yen wong iku apik.
                      1. avs1208
                        +2
                        April 26 2014
                        "Bangsa (saka Latin natio - suku, wong) - sosial-ekonomi, budaya, politik lan spiritual masyarakat jaman industri"
                        Cetha?) Marichka padalko ing 1 + 1 uga ora ngerti akeh)
                      2. -5
                        April 26 2014
                        Pira negara ing Rusia? Marichka minangka wanita cantik kanthi pandangan dhewe. Saiki ayo padha mbukak konsep sosial-ekonomi, daya ekonomi utama ing sisih kidul-wétan kerja kanggo oligarki lokal, sing nyebabake krisis sosial. Budaya lan politik, budaya Rusia-Ukraina, utawa kosok balene, lan ora ana siji infringes ing basa, iku mundhak ing Pemilu utawa nalika federalization dituntut. Komponen spiritual utamane, sayangé, nyolong, ngombe, lan mlebu penjara, amarga ana tingkat kriminalisasi sing dhuwur, tk. ora ana proyek. Papan sing sampurna kanggo ngatur kerusuhan. Saiki pitakonane apa sing dikarepake ing sisih kidul-wétan?
                      3. avs1208
                        +2
                        April 26 2014
                        Salah sawijining wong Rusia. We Rusia pengin Circus Euro-Katolik iki pindhah ngarep lan njupuk Filaret karo wong. Lan Marichka dadi, kanggo amatir)
                      4. LAN Aku
                        0
                        April 27 2014
                        kepengin urip kanthi becik
                      5. Validator
                        +2
                        April 26 2014
                        Kutipan saka zbidnev
                        Pitakonan bangsa, suku lan wong - uga, sampeyan bisa menehi definisi sing jelas babagan konsep kasebut?

                        Maca, contone, "Etnogenesis" Gumilyov. Iku banget populer ing kono.
                      6. +1
                        April 26 2014
                        Aku maca kanthi teliti komentar sampeyan. Inggih...
                        Sampeyan salah siji tenan m.u.d.a.k ... Oh, nuwun, aku kudu huruf "M".
                        Utawa... Uh-uh-uh... Sing padha, mung nganggo layang cilik.

                        Kievan Rus wis suwe banget? Inggih? Dadi apa?
                        Lan Kristus isih ana ing jaman biyen. Angger-angger Sepuluh wis suwe banget. opo? Uga ora cocog lan ora mengaruhi dina iki?
                        Iku saka posisi apa sejarah kudu dianggep kanggo miwiti kanggo dibagi siji wong tritunggal?
                      7. Pavel Sinko
                        +1
                        April 27 2014
                        Iku kasus sing angel. Ing kasus kaya mengkono, aku ngomong yen aku urip tanpa guna. Sedhih banget ngadhepi tembok kesalahpahaman sing kosong lan kepiye carane dheweke bisa ngatasi. Sedhih.
                      8. +1
                        April 27 2014
                        SD, buku ing basa Ukrainia abad 18 ora ana !!!!! Mikir kok.
                      9. 0
                        April 27 2014
                        Kutipan: Roman 57 rus
                        SD, buku ing basa Ukrainia abad 18 ora ana !!!!! Mikir kok.


                        Lan patamushta ala m @ rocks zanykali am
                  2. +7
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Nem sasi kepungkur aku duwe pendapat sing beda lan swasana ati sing beda. Aku pancene ngormati lan bangga karo pepadhamu wetan. Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhls, Bulbash, lsp.).


                    Sampeyan ngerti, sawetara sasi kepungkur aku uga duwe sikap sing beda karo wong Ukraina. Nanging sawise obrolan karo wakil saka wong Ukrainia, aku entuk akeh rereget. Menapa malih, mung nyoba mangertos lan ngirim titik tampilan.
                    Sampeyan ngomong: "Aja campur tangan ing tanah kita, kita bakal nemtokake dhewe." Apik lan bisa dingerteni. Nanging ... kepiye warga ing sisih kidul-wétan Ukraina sing bangkit nglawan junta Kyiv lan saiki wis mati. Ninggalake wong-wong mau kanggo nyembelih? Inggih, yen padha bisa mbela tanahe dhewe, lan yen ora. Ora ana wong ing kene sing pengin miwiti ontran-ontran, nanging yen sing diarani "pemerintah" sampeyan isih mutusake akeh pertumpahan getih. Jawab mangga. Lan pitakonan liyane. Lan sampeyan saiki ing ngendi? Ing sisih endi?
                    1. -15
                      April 26 2014
                      Aku duwe pitakonan, apa sing bakal ditindakake dening pasukan keamanan ing Rusia yen ana wong sing ngrebut bangunan kanthi gaman? Digawe pamblokiran dalan, ana uga wong sing ora nganggo baton. Dheweke nyerang petugas dinas rahasia lan ditembak, sanajan ora nembak siji lan ora mateni wong siji. Lan sisih kidul-wétan minangka akibat saka pamrentah sadurunge, sing pengin tetep dadi pimpinan lan ngrampog wong-wong iki. Kita nyerahake administrasi SBU lan Kementerian Dalam Negeri tanpa nembak siji-sijine, ora ana sing lara, kajaba ing Gorlovka kepala departemen regional dikalahake kanthi abot. Sing mateni petugas kita, wong lanang umur 16 taun, isih bocah, lsp. Wartawan dicekel, deputi lan mahasiswa disembelih. Mesthi, padha zombifying kita, nanging wong lanang, aku ora ngerti sing padha zombifying?
                      1. avs1208
                        +8
                        April 26 2014
                        "Aku duwe pitakonan, apa sing bakal ditindakake dening pasukan keamanan ing Rusia yen ana wong sing ngrebut bangunan kanthi gaman? Nggawe checkpoints, uga ana wong sing ora nganggo baton. Petugas keamanan nyerang lan nembak, sanajan ora nembak siji-sijine, lan ora. wong siji ora mati."

                        Kiev, mangsa 2014
                      2. +9
                        April 26 2014
                        Kutipan saka avs1208
                        "Aku duwe pitakonan, apa sing bakal ditindakake dening pasukan keamanan ing Rusia yen ana wong sing ngrebut bangunan kanthi gaman? Nggawe checkpoints, uga ana wong sing ora nganggo baton. Petugas keamanan nyerang lan nembak, sanajan ora nembak siji-sijine, lan ora. wong siji ora mati."

                        Kiev, mangsa 2014

                        Kita ora duwe wong sing njupuk sekolah ing Beslan, Nord-Ost lan liya-liyane. Iki dudu wong !!! Sampeyan s.u.k.a ora mbandhingaké x.e.r karo trem nangani! Sampeyan stupidly negara pro.s.r.ali, nanging sampeyan looking for guilty ing sisih! UMAT sampeyan dudu teroris (Basaevs, Gilaevs lan roh-roh jahat liyane), aku ngerti yen sampeyan wis dicuci otak lan ora ana gunane kanggo mbantah sampeyan! Lan ngetung, aku bakal mlaku ing dalan lan bengok-bengok H.o.h.l.o.v. ing lading. Muni bisu, nanging sampeyan bisa! N.e.x dhewe sing kudu disalahake, apa sampeyan duwe paling sithik otak? Sampeyan perlu kanggo udan teroris lan fasis sampeyan, lan kanggo nglanggar hukum karo wong-wong sampeyan bakal takon sampeyan lan oh, carane padha takon!
                      3. -9
                        April 26 2014
                        Ya, ing ngendi dheweke mateni paling ora siji Rusia tanpa senjata ing Ukraina, mung kasunyatan tartamtu? Sapa sing njeblug omah sadurunge perang ing Chechnya? Sapa sing nyerang kutha-kutha nganggo artileri? Ana ora mung militan ing kono. Wong lan sejarah mung bakal takon saka sapa?
                      4. Pavel Sinko
                        +3
                        April 27 2014
                        Sampeyan ora bisa nemtokke rereget lan nistha iki kanggo kita, kita wis figured metu kabeh kanggo dangu lan kita ngerti sing konco kabeh iku njijiki saka 80s lan 90s lan mandheg kaya pati.
                      5. avs1208
                        +1
                        April 26 2014
                        Aku ora njagong ing Eurosleds) Ora reproach tengen!
                  3. +7
                    April 26 2014
                    Ora ana intoleransi marang bangsa liya ing kene ... Lan uga ora ana agresi. Agresi, sayangé, ana ing Kyiv, malih, ing hubungan kanggo wong dhewe. Ukraina minangka negara sing apik banget! Kuwi mung Nazi sing kuwasa - iki sing isih ora bisa dakbayangake. Umumé, sampeyan ora beruntung karo para panguwasa, sawetara sing teka ... Nanging sampeyan dhewe sing milih ... Njupuk, contone, Belarus. Bapakne, mesthi, minangka tokoh sing ora jelas, nanging dheweke nggawa pesenan menyang negara kasebut - dadi sehat! Sikap sing apik kanggo wong Rusia, kaya ing Belarus, sampeyan aran, kajaba ing Serbia. Yaiku, nalika aku istirahat ing Serbia utawa Belarus, aku rumangsa kepenak. Aku mbaleni, ora ana sing munggah menyang sampeyan. Dadi, atur prekara ing negara sampeyan!
                    1. -8
                      April 26 2014
                      Aku duwe pitakonan sing Nazi. Apa ana definisi sing jelas? Banjur kabeh wong ing forum ngelingi iki, nanging aku ora bisa ngerti apa iku?
                      1. +8
                        April 26 2014
                        Ora duwe pangilon?
                      2. 0
                        April 27 2014
                        Sapa wae wong sing ngutamakake awake dhewe tinimbang wong liya adhedhasar kewarganegaraan
                  4. Validator
                    +4
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Matur nuwun kanggo tembung sing apik !!! Nem sasi kepungkur aku duwe pendapat sing beda lan swasana ati sing beda. Aku pancen ngormati lan bangga karo tanggane wetan. Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhls, Bulbash, lsp.). Iki ngomong babagan penyakit masyarakat, agresi marang wong liya. Wong beda-beda, pikirane lan gagasan beda - kabeh iki ndadekake peradaban maju. Sampeyan duwe budaya lan sejarah sing apik, nanging saiki kedadeyan mung elek.

                    Dear, iki ngendi wong Ukrainia minangka bangsa dihina ing kene? Ing kene, dheweke bakal langsung dilarang, lan ora ana rasa sengit ing antarane wong Rusia sing normal. Sampeyan ora pindhah menyang sensor, sing ngendi mbucal uwuh nasionalis, Aku moncong Nazi, lan padha tulus sengit dheweke. Lan kita kanca karo Ukrainians lan ora galau karo Bandera
                    1. 0
                      April 27 2014
                      Padha konfirmasi censor ing beyo Ora, pisanan aku panginten sing iki umume rumah sakit jiwa karo akses menyang Internet.
                  5. +1
                    April 26 2014
                    zbidnev- ing kasunyatan, julukan nimbulaké ora asosiasi paling apik, nanging ora bab sing.
                    Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhls, Bulbash, lsp.). Iki ngomong babagan penyakit masyarakat, agresi marang wong liya.

                    Minangka petugas keamanan, sampeyan kudu diwulangake yen ing wujud manifestasi emosi ana tandha-tandha sing nduweni emosi kasebut. Dadi, singkatan ora tansah adhine, nanging tandha kesed utawa indikator kosakata. Ekspresif utawa agresi minangka tandha psyche sing ora stabil. Dadi, nyaring informasi kasebut (deleng profil "aktivis").

                    Lan aja "... mung medeni," - ana munggah lan mudhun ... lan kesimpulan.
                  6. +2
                    April 26 2014
                    Sial, sayang, apa sing kedadeyan ing kene mung bayangan omong kosong sing ditindakake dening media ing alun-alun babagan kabeh sing ana gandhengane karo Rusia. Lan sadurunge sampeyan poke ing pvlts - "Apa sampeyan nelpon kula!", Njupuk dipikir ing layar biru ing negara!
                  7. +1
                    April 27 2014
                    zbidnev, Aku maca sawetara komentar kanggo marga saka kontak langsung karo wong saka kono. Posisi sampeyan biasane nasionalis-fasis, strictly ing gaya Goebbels klasik: cynicism, goroh lan pitenah powdered karo moralizing Mutiara Panjenengan, contone, babagan intoleransi Rusia marang bangsa liya, mung konyol Bengok-bengok mungkasi maling, iku umume kanggo maling, kaya kanggo sampeyan, iki minangka trik propaganda nasionalis sing khas. Ana akeh situs sing cocog kanggo iki. Kene, kajaba minuses lan ngguyu ing komentar, sampeyan ora bakal ngenteni apa-apa.
                  8. +1
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhls, Bulbash, lsp.).


                    A dikirim Cossack? Menehi conto sing ing situs "nuduhake intoleransi marang bangsa liya?" Lan malah luwih kanggo Belarusians lan Ukrainians? (Real, ora Bendera). Sampeyan bisa dadi empedu kaya sing dikarepake, nanging, untunge, ing sisih kidul-wétan, wong-wong kuwi ana ing minoritas. Aku ngeweruhi sing muni sampeyan diganti akeh sawise mundhut saka Crimea. Setuju yen dheweke ora tau dadi Ukrainia lan, aku yakin, ora bakal maneh. Nalika sampeyan tuwuh lan ngerti yen kita ora duwe apa-apa, lan Crimea lan Novorossia dadi duweke lan sampeyan, yen kita dadi siji, mula sampeyan bakal seneng! hi
              2. vlum
                +5
                April 26 2014
                Aja lali yen "kita bakal nemtokake dhewe" ora kudu rampung kanthi total 3.14 kanggo setengah Eropa. Diwiwiti karo GTS sing kondhang lan dipungkasi karo pembangkit listrik tenaga nuklir.

                Ya, lan ora ana sing pengin nanggung pambangunan kamp konsentrasi lan peluncuran krematorium ing kono. Dheweke uga ora ngidini penyebaran pasukan NATO. Inggih, ing kabeh liyane ... Ngerti. Ora ana sing bakal nyopot pemilihan sampeyan. Lan referenda.
                1. -10
                  April 26 2014
                  Apa ana kamp konsentrasi ing endi wae ing Eropa? Aku basa Rusia 23 taun kamardikan, aku nganggo basa iki lan ora ana sing nglanggar aku, dheweke malah ora menehi komentar. Kita ora bakal ngidini pasukan NATO mlebu nganti saiki. Sampeyan pancene pengin iki, banjur ayo mbangun sing normal, yen sampeyan pengin sing pragmatis utawa persaudaraan. Lan banjur mlumpat ing sadawane wates, maneuver. Kanggo apa?
                  1. vlum
                    +7
                    April 26 2014
                    Ora apa-apa ngapusi. Utusan NATO lan tentara bayaran kanggo detasemen punitive wis dilebokake.
                    Dheweke menehi komentar babagan basa kasebut, ora ... Ora ana pengkhianat sampeyan saka BP sing narik basa kasebut nalika dheweke wiwit rivet hukum. Nderek Bandera ing Maidan. Nanging, basa ora ana hubungane.

                    Kamp konsentrasi dibangun kanthi jeneng manungsa "kanggo wong sing terlantar" utawa sing padha. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa babagan iki, sampeyan bisa google kanggo grup anti-Maidan lan bakal ana link menyang video kasebut.
                    1. -4
                      April 26 2014
                      Sampeyan nuduh aku ngapusi. Link menyang internet. Saranku kanggo sampeyan teka lan ndeleng apa sing kedadeyan ing papan kasebut. Ing Internet, sampeyan bisa ngatur apa wae. Lan uga nemokake brosur kasebut ing jaring - "metode lan metode propaganda" coba maca lan ora nonton TV sajrone sawetara dina. Sawise iku, nonton saluran utawa film dokumenter saka produksi apa wae liwat lensa kawruh sing wis ditampa. Ing jagad propaganda, kudu sinau mikir lan nglawan.
                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. Komentar wis dibusak.
                      3. Pavel Sinko
                        +1
                        April 27 2014
                        Ya, mesthi, sanalika junta bakal ngilangi larangan mlebu Rusia menyang Ukraina kanthi bungah.
                  2. Validator
                    +4
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Apa ana kamp konsentrasi ing endi wae ing Eropa? Aku basa Rusia 23 taun kamardikan, aku nganggo basa iki lan ora ana sing nglanggar aku, dheweke malah ora menehi komentar.

                    Nanging wiwit saka panggonan iki, aku ora percaya maneh kancaku. Cetha yen ora ana sing bakal menehi komentar babagan sampeyan ngomong nganggo basa Rusia. Nanging nalika negara-film sampeyan kudu isi metu kabeh makalah resmi ing pamindhahan, ngrungokake terjemahan bodho ing bioskop bab "casserole exorbitant" lan sak dina teka tengen Welasan cilik, nanging ngganggu ukranisms. Akibaté, 97 persen ing Crimea kanggo Rusia.
                    1. AVIATOR36662
                      +2
                      April 27 2014
                      Kancane kasebut kanthi cetha saka tembung pisanan yen dheweke minangka provokator prasaja saka Maidan, lan kabeh wong ngerti sejarahe Maidan, malah wong-wong Barat sing ngapusi. Dhuwit mung kanggo es krim, amarga ngerti yen dheweke pancen ora duwe masa depan. Ora suwe dheweke bisa blab lan nyurung sayap-tengen menyang Timur, dheweke tekan titik karo Crimea. Saiki para penambang lagi " dimuat" supaya padha mbayar karusakan saka tengah Kyiv dening Nazi jenis iki. Mung kelas! Sinisme ora bisa ditandingi. Dheweke wedi karo kabeh wong Rusia saka 16 nganti 60 taun. Malah wedi karo koresponden wanita lan wartawan. nganggo sandal."
                    2. 0
                      April 27 2014
                      ngguyu bab "kashchik exorbitant".
                      Oleg, aku wani mbenerake sampeyan:
                      Kashchei sing Abadi - Kashchik Nevmyryuschiy;
                      kondom - gum natsyutsyurnyk,
                      lan ing semangat sing padha, contone, helikopter iku helikopter (bakal luwih bener ngomong helikopter). Umumé, sampeyan bener. Aku sijine plus ombenan
                  3. 0
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Kita ora bakal ngidini pasukan NATO mlebu nganti saiki.


                    Lan aja nganti saiki. Mung sip. Miturut cara, ora mung sampeyan, nanging uga.


                    Kutipan saka zbidnev
                    Lan banjur mlumpat ing sadawane wates, maneuver. Kanggo apa?


                    mung. Lan apa? medeni?
                  4. 0
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Lan banjur mlumpat ing sadawane wates, maneuver. Kanggo apa?
                    Utawa mungkin pitakonan sing luwih apik yaiku KENAPA? Lan aku bakal mangsuli sampeyan - kanthi nyatane wong akeh sampeyan Mlumpat karo nangis: "Sapa sing ora mlumpat, sing ...." lan "M ..... menyang Gilyak" ... Mulane kita maneuver, supaya sampeyan padha ngerti yen kita ora seneng ... Umume pasukan iku duweke, tanah iku duweke, tegese ngendi kita pengin, ana maneuver.
                  5. 0
                    April 27 2014
                    Banjur, supaya tembung para politisi Ukraina saiki babagan apa sing bakal ditindakake karo pedunung SE Ukraina, Gusti Allah ora bakal kelakon.
                  6. 0
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Lan banjur mlumpat ing sadawane wates, maneuver. Kanggo apa?


                    Nganti saiki, mung pemuda sing diformat karo Nazi sing mlumpat. Numpak, dheweke wis mlayu saka Crimea ...
                  7. +1
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Apa ana kamp konsentrasi ing endi wae ing Eropa? Aku basa Rusia 23 taun kamardikan, aku nganggo basa iki lan ora ana sing nglanggar aku, dheweke malah ora menehi komentar. Kita ora bakal ngidini pasukan NATO mlebu nganti saiki. Sampeyan pancene pengin iki, banjur ayo mbangun sing normal, yen sampeyan pengin sing pragmatis utawa persaudaraan. Lan banjur mlumpat ing sadawane wates, maneuver. Kanggo apa?

                    sampeyan Rusian, sampeyan nganggo Rusian, lan muga-muga sampeyan ngerti Rusia kanthi apik, ujare ing basa Rusia, wilayah kita, ing ngendi kita arep menyang kana lan lumaku!
                    Lan uga, yen dheweke mandheg mbayar sampeyan, kepiye carane sampeyan mendem? Aku yakin sampeyan bakal nglawan junta! priksa manawa ora kasep!...
                  8. LAN Aku
                    0
                    April 27 2014
                    "Kita ora bakal ngidini pasukan NATO mlebu nganti saiki."
                    - Sapa "kita? Tangan kiwa ora ngerti apa sing ditindakake tangan tengen. Sampeyan isih mikir yen Rusia lagi turu lan ndeleng carane ngresiki Ukraina ... Kita duwe kabeh lan Ukraina mung negara sedulur kanggo kita.
              3. +7
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Aku prajurit prasaja

                Sampeyan lagi ngapusi banderlozhik! Uga kasunyatan sing ngerti crita!
                Senajan ora! Apa banderlozhik!
                Go pek!
                1. -11
                  April 26 2014
                  Apa sampeyan entuk bintang utawa plus kanggo rereget lan moyoki sing sampeyan tulis? Banjur plus sampeyan pancen pantes!
              4. +6
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                , Aku pejabat keamanan prasaja, sing, dening cara, uga ngadeg ing Maidan.

                Amarga kasunyatan sing padha ngadeg - saiki kabeh dadi * uevo - iku perlu kanggo tumindak.
                Yen pancene pengin nyalahake kita kabeh - ngganti huruf d dadi d ing julukan - kabeh bakal langsung tiba ing panggonan.
                1. -7
                  April 26 2014
                  Apa sampeyan ngerti apa pesenan? Yen ora, maca Civilopedia.
                  1. +3
                    April 26 2014
                    Oh ya, aku ngerti, nanging aku uga kasengsem - nalika fasis sampeyan dadi kuwasa - pesenan sapa sing sampeyan terusake lan terus ditindakake?
                    Aku wedi yen sadurunge sampeyan nembak kita, sampeyan bakal kudu nembak ing wong dhewe kanggo isi atimu - kene sampeyan ora bakal bisa nyalahke apa-apa marang Yanyk - maneh kita bakal tetep kanggo disalahake kanggo kabeh.
                  2. +7
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Apa sampeyan ngerti apa pesenan?

                    Yen apa sing wis ditulis nganti saiki isih bisa dimangerteni - ora ditampa, nanging dimangerteni - mula sampeyan muspra. Ana cukup wong kene sing ngerti apa pesenan. Lan dheweke uga ngerti apa Sumpah, LAN HONOR PEGAWAI! Seranganmu sansaya konyol, amarga sampeyan mung nglanggar Sumpah sing diwenehake marang wong Ukraina, miturut prentahe KRIMINAL sing ngrebut kekuwatan kanthi cara kriminal. Mangkono, sampeyan kanthi otomatis dadi accomplice saka kriminal, lan nyatane, sampeyan ora luwih saka wong-wong mau. Lan pratelan kaya "apa wae bisa diatur ing Internet" minangka alesan sing trep, ora liya. Amarga kita uga bisa entuk informasi langsung babagan kahanan nyata, duwe kanca lan kenalan ing Ukraina. Adhine kancaku teka karo bocah-bocah saka Donetsk, mlayu saka militan PS, sing kanthi diam-diam, ing wayah sore, neror warga sipil ing wayah wengi! SEAL, KOWE IKI?! AU! .. Sampeyan ora kene! Sampeyan ora duwe wektu kanggo nglindhungi warga sipil. Sampeyan bend ing Nazi, siap kanggo numpes ora bersenjata dhewe mung amarga padha mikir beda saka Kyiv!
                  3. +1
                    April 27 2014
                    Ana uga sumpah sing langsung nglarang tentara perang karo rakyate!
                  4. 0
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Apa sampeyan ngerti apa pesenan? Yen ora, maca Civilopedia.

                    lan apa, kanggo mangerteni apa pesenan, sampeyan kudu maca civilopedia? sampeyan jelas ora ngerti apa pesenan, yen sampeyan sinau konsep iki miturut definisi ing civilopedia, iki maneh ujar manawa sampeyan dudu petugas keamanan.
              5. +5
                April 26 2014
                zbidnev apa jenis inti sampeyan malah ora bisa disebut wong. kita bakal duwe rasa seneng nalika wong kaya sampeyan mungkasi forging hak kanggo wong lan imposing worldview Panjenengan, nyoba kanggo mikir karo sirah apa sampeyan bisa manggon ing dhewe, nanging JUJUR tanpa nyolong gas tanpa blackmailing bobot lan NATO dening gabung, Aku manawa ora
                1. -2
                  April 26 2014
                  Oh, aku wis dudu manungsa maneh. Ya, wong lanang slamet, mula iki dudu kanggoku, kaya sing dakngerteni, aku wis dilatih maneh menyang kelas ngisor. Tegese, kelas 1 konsonan, kelas 2 ora banget, kelas 3 ora cukup, lan kasta wong sing diremehake lan ditindhes ora setuju, ing tingkat kewan. Lan sajujure, aku ora nyolong gas, aku ora pengin mlebu EU, aku ragu karo CU, mula aku ora disalahake babagan iki.
                  1. +2
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Oh, aku wis dudu manungsa maneh.

                    Ora, sampeyan mung HOMO.
                    Kajaba iku -
                    zbidnev , sampeyan duwe julukan _ utawa kanthi fantasi sing salah, utawa ing ngarepe bos maneh ...
                  2. 0
                    April 26 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Oh, aku wis dudu manungsa maneh.


                    Apa tenan???


                    Kutipan saka zbidnev
                    Tegese, kelas 1 konsonan, kelas 2 ora banget, kelas 3 ora cukup, lan kasta wong sing diremehake lan ditindhes ora setuju, ing tingkat kewan.


                    Aja ngina kewan! M.u.d.a.k.i. kelas bakal malah luwih murah. Lan sampeyan wakil padhang saka jenis.

                    Kutipan saka zbidnev
                    Lan jujur, aku ora nyolong gas, aku ora pengin menyang EU


                    Ya ora perlu. Kabeh wis rampung kanggo sampeyan. Lan padha nyolong, lan padha wanted kanggo.
                  3. Pavel Sinko
                    +1
                    April 27 2014
                    Meh kabeh bener, nanging ora usah mangu-mangu, ora usah percaya, banjur kabeh bakal apik. Sing utama ora kelangan iman, supaya ora kelakon. Perjuangan Ojo dumeh percaya lan mung percoyo neng ngarepe mung neng dalan iki konco.
                  4. 0
                    April 27 2014
                    zbidnev nulis liyane, mburu kanggo ndeleng telung jolly rogers ing nyudo Pundhak
                2. 0
                  April 27 2014
                  Kutipan saka: sv68
                  zbidnev apa jenis entitas sampeyan

                  Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan salah alamat _ zbiГora perlu .
              6. 0
                April 27 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Ora ana pabrik, aku pejabat keamanan sing prasaja, sing uga ngadeg ing Maidan. Kabeh wis ana - aku mbelani kanthi lengkap. Ing bab mung aku ngerti yen Yanukovych gedhe lan kuat, kanthi cara, sing ndhelikake karo sampeyan - lengkap, pengecut lan bandit. Ngkhianati kabeh kita lan wong-wong uga. Lan ing kene ing Ukraina kita bakal nemtokake dhewe, aja ngganggu lan sampeyan bakal seneng.

                ngendi, sampeyan ngadeg ing ngendi? lanang sampeyan keren! mung sampeyan duwe mentalitas bocah enom. Aku ora bakal mbantah babagan Yanukovych, nanging aku mung bakal ngomong, mungkin dheweke mung ora wani nggunakake kekuwatan marang wargane. arep mutusake? utawa sampeyan salah siji sing matèni sipil ing wétan Ukraina?
              7. LAN Aku
                0
                April 27 2014
                Janek, mesthi, iku wong ala, nanging sampeyan ora ngerti dhewe, nanging karo bantuan saka Amerika, lan kita uga mbayangno apa bisa nggawa. Kita duwe kapentingan dhewe, nuwun sewu. Konsultan sampeyan wiwit perang salib, kolonisasi amerika, lsp. nganti saiki, Iran, Kosovo, nindakake perkara sing padha. Dadi, ora perlu ndalang yen kabeh ana ing kontrol sampeyan - ora ana sing percaya !!!
          4. + 14
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Ora isin mati kanggo Tanah Air


            Wong manca wis padha nguwasani tanah kelairanmu.
            Dheweke ora bakal dadi sedulurmu - iki ora ana ing prinsipe.
            Elinga, getih manungsa dudu banyu!
            1. -21
              April 26 2014
              Ora weruh siji. Kajawi makatên kalihan tiyang-tiyang ingkang sarwa pranatacara rumiyin, anggènipun sênjata, nanging punika botên manca, punika wadya-bala mirunggan.
              1. avs1208
                +9
                April 26 2014
                Pranyata petugas keamanan mlayu nalika isih urip)
                1. -9
                  April 26 2014
                  Sampeyan uga kudu bisa kanggo mbukak, lan padha mbukak ora mung mundur nanging uga maju.
              2. +4
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Ora weruh siji. Kajawi makatên kalihan tiyang-tiyang ingkang sarwa pranatacara rumiyin, anggènipun sênjata, nanging punika botên manca, punika wadya-bala mirunggan.


                Meh ora ana negara (bangsa) sing isih ana ing donya sing duwe hak milih kursus kanthi mandiri.
                Malah Jerman ora duwe pilihan ing babagan iki.
                Apa sampeyan pengin melu?
                Dhuwit (lan isih kudu entuk ing Ukraina utawa apa sing isih ana.) - ora ateges apa-apa ing babagan hak kamardikan bangsa kanggo mandhiri.
                1. 0
                  April 27 2014
                  Digatekake omongane IKI ORA ASING!!!!!!!
                2. 0
                  April 27 2014
                  Quote: Prasaja
                  Meh ora ana negara (bangsa) sing isih ana ing donya sing duwe hak milih kursus kanthi mandiri.
                  Malah Jerman ora duwe pilihan ing babagan iki.
                  Apa sampeyan pengin melu?


                  Ukraina ora tau mardika, aja ngomong.
                  1. 0
                    April 27 2014
                    Lha piye... sakwise 23 taun kepungkur wis merdeka ping telu !!! ngguyu
              3. +4
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Ora weruh siji. Kajawi makatên kalihan tiyang-tiyang ingkang sarwa pranatacara rumiyin, anggènipun sênjata, nanging punika botên manca, punika wadya-bala mirunggan.

                Nah, yen sampeyan durung weruh, deleng ...

                Ya, kaya sing disaranake Kolomoisky sadurunge, ana akeh wong Kroasia ing "SS" ... ana data saka wong sing aku percaya, lan ing video kasebut langsung metu kanthi aksen "nyanyi" ...
                Lan ing ngendi foto utawa video "pasukan khusus Rusia" ing Ukraina, utawa sampeyan, minangka menteri luar negeri sampeyan - Deshitsa, mung pracaya ing "blogosphere" tanpa bukti ...
                Lan carane sampeyan nemtokake "komando Rusia" ing wong bersenjata? KRITERIA APA?
                1. Komentar wis dibusak.
              4. +2
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Ora weruh siji. Kajawi makatên kalihan tiyang-tiyang ingkang sarwa pranatacara rumiyin, anggènipun sênjata, nanging punika botên manca, punika wadya-bala mirunggan.

                Spetsnaz wis ing Kyiv? - kita ora marang kabeh ing TV!!!
              5. AlexRed
                0
                April 26 2014
                IKI KOWE LUCU wassat
              6. Komentar wis dibusak.
              7. +2
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                iki dudu wong manca, iki pasukan khusus Rusia

                Lan saiki sampeyan ngaco! Ora ana pasukan khusus kita ing kana. Sampeyan ngapusi terus terang - sampeyan dudu pejabat keamanan - "alien" pro-Amerov! Yen pasukan khusus kita ana ing kana, sampeyan mesthi wis ngusapi snot getih! Siji kudu ora mikir yen ing Rusia kanggo 23 taun "spesialis" wis lali carane perang.
                1. 0
                  April 27 2014
                  "... ing Rusia, kanggo 23 taun, "spesialis" wis lali carane perang. aran
                  Kosok baline, dheweke malah entuk latihan sing apik. Utawa aku salah? ngguyu ombenan Aku uga seneng nalika media kita (Ukraina) laporan meh saben dina babagan penahanan pejabat GRU Rusia. Dheweke mung lali babagan latihan APA lan jumlah wong sing bakal mati sajrone ditahan. Ya, lan durung ana sing ditampilake. keprungu
              8. 0
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Kajaba saperangan kaping padha ketemu wong uga-dilengkapi ing proses Russian


                Kelangan!
                Wong sing dilengkapi nganggo cara Rusia?
                Phraseology gugup ngrokok ing koridor.
              9. 0
                April 27 2014
                Ngapusi, langsung ngapusi sampeyan, aku mikir iki minangka sikap sing ora sopan marang pengunjung situs iki!
          5. NAVOI
            + 14
            April 26 2014
            Apa sampeyan bakal perang miturut?
            1. 0
              April 27 2014
              Foto saka ngendi? Gendéra Ukrainia BENER. Biru iku banyu (ing ngisor) kuning iku srengenge (ndhuwur).
          6. +1
            April 26 2014
            Sampeyan malah ora mabur saka komputer, "vodka"
          7. Validator
            +5
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Aku ora butuh plus sampeyan, aku uga ora butuh lilin. Ora isin mati kanggo Tanah Air, lan dadi pakurmatan kanggo kabeh wong. Lan kanggo sapa prajurit lan perwira sampeyan bakal dipateni lan dipateni? Kanggo kekaisaran mitos? Kanggo USSR? utawa kanggo ambisi wong? Lan iki isin.

            Otak saka kanca wis dicuci khusus. Sampeyan, pejuang, weruh mbah putri, sing mungkasi BMP karo tangan? Lan dheweke wis manggon ing Ukraina suwene 23 taun kepungkur. Lan ing ngendi tanah kelairane, kenapa dheweke kesusu ing BMP? Kita duwe tanah kelairan siji karo sampeyan, Rusia. Watesan antarane Rusia lan wilayah sing diarani Ukraina sajrone sawetara taun kepungkur minangka salah pangerten sejarah.
          8. +2
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Aku ora butuh plus sampeyan, aku uga ora butuh lilin. Ora isin mati kanggo Tanah Air, lan dadi pakurmatan kanggo kabeh wong. Lan kanggo sapa prajurit lan perwira sampeyan bakal dipateni lan dipateni? Kanggo kekaisaran mitos? Kanggo USSR? utawa kanggo ambisi wong? Lan iki isin.

            apa wong enom panas! Apa sampeyan ndeleng cukup film babagan perang? mung mbayangno sing ora bakal perang, nanging operasi counter-teroris. lan iki temen beda, malah ora cedhak minangka saiki cedhak Slavyansk!
            ya, ora sing kita ngomong bab. "Sampeyan dudu sedulurku," nanging aku duwe akeh kanca sing duwe sedulur ing Ukraina, lan bapakku saka wilayah Poltava. nanging sedulur kaya kowé kudu digebugi nganggo kayu lan nganggo kacang polong kanggo maca masmur, muga-muga utekmu resik!
          9. sawo 69
            +2
            April 26 2014
            Aku duwe 7 wong sanak sedulur ing Ukraina ing Zaporizhzhia, iku kanggo wong-wong mau, yen aku takon apa-apa saka sarwa dumadi ing jaban rangkah, sing saiki pitting kita, mung padha ora nglilani aku mlebu, aku kudu ngomong karo sing aku njaluk. kanggo, sing, karo Bandera lan Patriot liyane.
          10. +3
            April 26 2014
            Apa banget inspirasi - mati kanggo pravosekov lan Bandera, ing tangan kang getih puluhan ewu mbah? 20 diobong ing Khytyn, 80 dipateni ing Volhynia, alon-alon mati, bocah-bocah ngaco nganggo kawat barbed menyang wit-witan ing pinggir dalan. Inggih, ayo ndhisiki bagasi sejarah kasebut marang putu sing ngelingi mbah kakung Rusia lan Ukraina sing mbebasake Eropa saka Nazisme.
          11. 0
            April 27 2014
            Yen mung kanggo mati ora muspra, sampeyan mikir mbah kakung kita sijine mudhun sing urip supaya-wingers tengen saiki mrentah Ukraina?
        2. +4
          April 26 2014
          Quote: pensiunan
          Aku ora kesed, aku bakal menyang gereja lan nyelehake lilin kanggo istirahat abdine Gusti Allah.


          Nah, minangka Yura, aku mbuwang artikel? nglirik Sabanjure "jebakan Ukraina" uga minangka karya tanganku - isi sing ngelawan eseman
          1. +3
            April 26 2014
            Lan sampeyan, Kostya, aku weruh, malah sing siji ... Woh ... Dheweke mimpin wong tuwa menyang laku cabul ... recourse
            1. +2
              April 26 2014
              Quote: pensiunan
              Lan sampeyan Kostya, aku weruh, malah sing ... Woh ...


              nyobi aran Aku mung maca wingi - Aku isih mikir padha duwe panggonan ing VO. Thanks kanggo moderator sing ora dingerteni hi dikirim.
              Lan komentar, komentar Yura! Sampeyan bakal maca. Siji zbidnev apa iku worth apik
              1. +3
                April 26 2014
                Kutipan saka SHILO
                Lan komentar, komentar Yura! Sampeyan bakal maca. Siji zbidnev apa iku worth

                Aja mangan brondong! ngguyu
                1. +4
                  April 26 2014
                  Quote: pensiunan
                  Aja mangan brondong!


                  Eh Yura, popcorn apa sing dak masak kanggo film (maaf ora ana emoticon dilat ngguyu ) - ing butter krasan karo uyah segara. Senggol tenan.
                  1. +2
                    April 26 2014
                    Tenggelem karo rasa iri... recourse
          2. -9
            April 26 2014
            Isine padha. Sampeyan isih kudu perang. Mung ing kono aku ora ngerti apa sing bakal sampeyan perjuangake? Kanggo ninggalake sisih kidul-wétan, murni fraternally. Lan sijine Janeka ing dhampar, supaya dheweke bakal mateni dheweke sajrone seminggu. Apa sing dikarepake? Ora ana sing nyinggung wong Rusia. Dadi kapentingan ing panggonan liya.
            1. +3
              April 26 2014
              Kutipan saka zbidnev
              Mung ing kono aku ora ngerti apa sing bakal sampeyan perjuangake?

              Ora kanggo apa, nanging kanggo SIAPA. Kanggo wong-wong, kanggo hak urip kaya sing dikarepake, kanggo kesempatan kanggo ngomongake basa ibune ... kanggo LEGALITAS, lan dudu kanggo HAK KUAT ... Yen sampeyan ngandhani apa-apa.
          3. 0
            April 26 2014
            Kutipan saka SHILO
            Quote: pensiunan
            Aku ora kesed, aku bakal menyang gereja lan nyelehake lilin kanggo istirahat abdine Gusti Allah.


            Nah, minangka Yura, aku mbuwang artikel? nglirik Sabanjure "jebakan Ukraina" uga minangka karya tanganku - isi sing ngelawan eseman

            Ya, sampeyan kancaku, sadis, adnaka, perlu kanggo ngece ing kesadaran wong kaya ngono!
            nanging bab sing paling subtle ing kabeh sing diterangake iku wong dhewe kudu munggah. subtlety iku bisa migunani kanggo Rusia, ora ing syarat-syarat kraman, nanging bisa push kanggo kegiatan ing urip sosial tanpa revolusi rasah. iki mesthi seng di pengeni, akeh gumantung ing wong-wong sing bakal dadi ing daya, nanging ... carane Crimea dipengaruhi, sanadyan liyane ing syarat-syarat patriotisme, nanging sing mangerténi, Mungkin kang bakal njaluk liwat loro aligarhs lan sing ing daya.
      5. avs1208
        + 17
        April 26 2014
        Bocah, Ukraina mabuk lan turu mabuk tanpa kathok, ngowahi titik menyang Eropa. Lan pracaya kula, Saxon impudent bakal njupuk kauntungan saka iki.
        1. Filipus
          0
          April 27 2014
          Kancaku, muni apik, nanging aku lali ndeleng UKRAINE IS RUSSIA.
      6. avs1208
        +6
        April 26 2014
        "we are on our own land" -?!?. Jamur lan kerucut sampeyan ana ing alas.
        1. -12
          April 26 2014
          Nalika aku ndeleng, sampeyan saka Ukraina - ngendi tanah kelairan utawa tanah?
          1. avs1208
            + 11
            April 26 2014
            Sampeyan meneng nalika pabrik-pabrik dijarah, meneng nalika tentara dirusak, meneng nalika logam diekspor kanthi sithik ing luar negeri, meneng nalika ChMP dijarah (paling gedhe babagan tonase ing donya). Sampeyan meneng wae. Nyatane, tanah airku yaiku USSR, aku lair ing Selendum, Buryatia. Kita pindhah menyang Nikopol nalika umur 6 taun, ing taun 1987 - lan pracaya marang aku, aku seneng ing USSR, kita duwe kompleks olahraga, aku lunga menyang kemah bocah-bocah saben musim panas, aku ora duwe masalah apa-apa. Banjur aku weruh ambruk, aku weruh carane buruh pipa Hung piyambak kanggo taun tanpa nampa gaji, aku weruh pecandu narkoba mati saka Shirka, Aku weruh banyu mancur ing tengah kutha karo croaking toads. Kaya kiye) Lha, saiki menurutmu nang endi lur?
            1. -8
              April 26 2014
              Aku weruh sampeyan uga meneng. Lan bapakku uga wong militer, aku lelungan liwat serikat pekerja. Lan sapa sing nyolong kabeh? Mungkin mantan elit partai, kejahatan sing muncul sawise serikat pekerja, direktur abang, buruh toko, lsp. sampah. Lan sampeyan ora ngelingi sapa sing didhukung ing pemilihan Federasi Rusia. Ing endi kabeh sampah iki dibuwang lan saiki dibuwang. Banjur aku dibukak dening pikirane, lan sing kanca kita, lan sing ora banget?
              1. avs1208
                + 14
                April 26 2014
                Apa sing kedadeyan wis rampung, wektune kanggo mbenerake kesalahane. Pranyata metu kabeh Yanukovych nyolong? Kravchuk ora disalahake, Kuchma ora disalahake, Yulia Yushchenko kabeh ora salah? Pinchuk ora diwenehi YUTZ, Kolomoisky OGOK, YUGOK, NZF, MGOK? Firtash VGMK, IGOK, Armenian Titan? Aku bisa terus kanggo dangu. Putin ngatur kabeh?
                1. +4
                  April 26 2014
                  Iku ora babagan Putin. Terserah kita. Saben uwong kudu mbangun maneh. Yen sampeyan prajurit - ngladeni kanthi hormat, yen sampeyan pejabat - ngladeni kanthi jujur, lsp. Banjur negara lan negara bakal mbangun maneh.
                  1. Pavel Sinko
                    +1
                    April 27 2014
                    Aku kelalen dhasar sing paling penting - sampeyan kudu dadi wong pisanan, banjur kabeh liyane bakal tindakake.
                  2. sowa8
                    0
                    April 27 2014
                    Nanging ana siji liyane gedhe TAPI, kok sampeyan duwe vezeds hanging watara ana saiki? Napa Pengantin ana ing sirah meja? lsp. Ya, kabeh iku prasaja. Amarga kanggo dangu Ukraina langgeng USA 5 milyar dolar, USA nandur modhal ing soko, nanging sampeyan ora njaluk wong biasa, lan sampeyan entuk mung ambruk lan lam ... Nganti ana pimpinan kuwi ing saindhenging Ukraina sing njaluk mati iki. jarum, kang USA iki kecanthol, banjur bakal dadi pindhah banjur revolusi, banjur perang, banjur mergo, amarga. Iku kanggo keuntungan sing saiki .. Lan kaya ngono, dheweke ora bakal ninggalake Ukraina tanpa barang nganti cukup nandur Rusia ... kabeh luwih rumit ... saiki sampeyan kudu ngarahake pasukan sampeyan nglawan campur tangan AS ing urusan sampeyan. , nyatane, ana resep kanggo sampeyan luwih apik tinimbang manggon ing sangisore usa ing wayahe, nanging pamaréntah saiki mung ora bisa njaluk mati kabeh dhuwit orihrant ora ing Ukraina, supaya tarik kesimpulan, Amerika liyane bakal ninggalake, padha bakal tuku liyane, kulon ... Lan mikir karo sirah, apa maneh sing Ukraina nampa liyane goodies saka kekancan karo Rusia saka iku bakal nampa saka Eropah, iku bakal luwih apik yen Russophiles padha wungu ana lan kabeh bakal luwih apik,,, supaya sampeyan njagong mudhun lan mikir bab sing perlu kulon utawa ing Amerika Serikat asli ukrainian bener? Sapa sing bakal luwih ngerti Ukrainia? Rusia utawa Eropah?
                  3. 0
                    April 27 2014
                    Kutipan saka zbidnev
                    Iku ora babagan Putin. Terserah kita. Saben uwong kudu mbangun maneh. Yen sampeyan prajurit - ngladeni kanthi hormat, yen sampeyan pejabat - ngladeni kanthi jujur, lsp. Banjur negara lan negara bakal mbangun maneh.

                    soko waras! lan apa bidah sadurunge iku?
                2. 0
                  April 27 2014
                  Ya, dheweke iku ngguyu Kaya ing lelucon kasebut:
                  - Sapa sing munggah?
                  - Penganten.
                  - Ta її ora ana wong ing ngarep ?!
                  - Lan metu ana її mburi hanging!
                  wassat
              2. +4
                April 26 2014
                Dhuh, panyuwun ingkang ageng, bok genti genti, mugi-mugi panjenengan sami ningali asalipun saking pundi, sampun ngantos isin, inggih, lan panjenengan boten saged gesang kanthi nalar ingkang kados makaten ing Uni, cetha dudu saking ing ngriku, panjenengan tiyang asing.
              3. +1
                April 26 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Lan sampeyan ora ngelingi sapa sing didhukung ing pemilihan Federasi Rusia.

                Ing endi Amerika, tenan! Pranyata metu sing padha mung panginten sing padha ndhukung Yushchenko, gelaran Revolusi Orange - nyatane, iku Rusia dhewe sing ngatur kabeh! .. Aku bakal pitutur marang kowe iki, .. kurva! Anak-anakmu, sing saiki mlumpat ing maydaun karo nangis "moska.lei - ing lading!", sampeyan dhewe sing nggawa dheweke kaya ngono! Lan aja ngomong yen kabeh wong ing saubengé kudu disalahake, kajaba sampeyan! Apa sampeyan pengin ngganti donya? Dadi miwiti karo dhewe!
      7. + 17
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.
        Nah, sampeyan ora bakal dipeksa dadi apik. Mesakaké! Sayange sampeyan gampang banget karo Bandera. Lan kanggo paseduluran karo kita, sampeyan kudu "bantuan ekonomi", iki wis katon kaya "tresna kanggo dhuwit." Nanging kenapa wong-wong kita ora duwe masalah karo Belarusians sing kita duwe karo sampeyan. Ora, mesthi kita mbantah, nanging ngethok hubungan persaudaraan, lan malah ngethok karo ayat-ayat kaya sampeyan, lan malah kanggo wong-wong Barat sing pancen asing, iku kegilaan. wong Ukraina! Sampeyan ora bakal duwe sapa wae sing luwih cedhak tinimbang kita ANYONE lan NATE. Aja pracaya marang Rusia, banjur pracaya kula, non-Rusia. Wong Rusia saiki dadi pasukan sing paling kuat lan mung ing bumi, nanging kenapa iki kudu nyinggung sampeyan, aku ora ngerti. Sampeyan kudu bangga karo kekerabatan kasebut, lan aja ngremehake, nglindhungi lan nguatake, minangka barang sing paling aji ing jagad iki. Dene Bandera, wong-wong mau lan wong-wong mau, iku mungsuh kita kang galak, lan yen sira padha karo wong-wong mau, iku ateges nglawan kita. Mangkono uga, lan ana sing nyritakake, yen prentah lan prajurite mlebu ing sisih kidul-wétan, wong-wong sing arep nglawan kita "nganti mati" bakal lali babagan keberanian.
        1. -14
          April 26 2014
          Sapa sing Bandera? Aku ora weruh wong-wong mau. Ana ing ngendi? Aku ora ngarang geguritan iki, lan aku ora ngutip ing kene. Lan apa jenis sedulur ing tapel wates saber-rattling? Lan ya, iki sedulur, hubungan kulawarga sing apik!
          1. avs1208
            +6
            April 26 2014
            Trident, UNA-UNSO, White Hammer, Freedom, lsp. Apa Staliniss ngadegake monumen kanggo Bandera, Shukhevych, Konovalyuts?
          2. +4
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Sapa sing Bandera? Aku ora weruh wong-wong mau. Ana ing ngendi?

            Don Corleone ing kasus kaya mengkono ngandika: "Ora, wong iki ora ngerti nalika padha arep tenang karo wong." Mungkin luwih gampang kanggo njupuk? Sial, kita kudu sinau pengendalian saka Putin lan Lavrov.
            1. -7
              April 26 2014
              Aku njupuk apik. Nanging aku ora pengin njupuk. Lan yen ora ana bantahan, luwih becik meneng.
              1. nicollider
                +1
                April 26 2014
                sampeyan nindakake iki saka kursi? utawa ing Slavic ing scorch tanpa senjata? ngerti carane pencet pemicu tank? Ya, ora angel - mung ana siji tombol. sukarelawan - lan ngremukake separatis ing Slavyansk. sijine iku supaya, njaluk salib wesi lan cabang Oak. ana sing arep dicritakake marang anak putu
              2. +1
                April 27 2014
                Putra, akeh peserta ing forum iki (iki bener, kanggo informasi) njupuk sethitik luwih cepet saka sampeyan ngerti carane mikir, lan liyane sabenere, njupuk tembung sandi. Lan Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan supaya aku njaluk ing baris ... Sampeyan bakal "game liwat" saka dijupuk banget pisanan am Silovik sampeyan x.r.e.n.o.v. Kemungkinan sampeyan minangka petugas keamanan Maidan. Aku bakal pracaya iki. Banjur kabeh kiriman sampeyan ing forum iki dadi jelas.
                1. 0
                  April 27 2014
                  Kutipan saka: papik09
                  Kemungkinan sampeyan minangka petugas keamanan Maidan.

                  Yen ora, aja nerangake kegilaan iki ing kiriman. Pemenang _ Kucing Yoshkin!
              3. 0
                April 27 2014
                Kutipan saka zbidnev
                Aku njupuk apik. Nanging aku ora pengin njupuk. Lan yen ora ana bantahan, luwih becik meneng.

                ya, sampeyan bodho, m l l, sampeyan wis mbantah kabeh, babagan Bandera lan babagan Nazi sing kuwasa ... kabeh iku kabeh.
          3. nicollider
            +2
            April 26 2014
            sing bandera? - Aku iki pikiran, pakurmatan lan kalbu jaman kita. wong sing paling apik. kabeh kudu dibuwang mas. malah sak urip. Iki sarcasm yen ana. Apa sampeyan mikir yen wong sing komunikasi ing forum iki ora ngerti sejarah? kita ora ana ing sensor. kontingen kene rada beda. Yen sampeyan durung ndeleng wong-wong mau, njupuk sirah metu saka zh.op.y lan katon ing YouTube kanggo tembung kunci "sektor tengen Maidan" utawa "Bandera Ukraina", uga, mikir dhewe. Sampeyan mung bisa nonton video saka Maidan. ora mungkin ora ana simbol Nazi. iku isih mbukak. kabeh bisa katon.

            Sampeyan ngerti, sawise statement saka politisi Panjenengan (Farion, Tymoshenko - iki apa teka ing pikiran offhand, uga Google kanggo mbantu, nggoleki lan golek) saber-rattling iku sedulur. Iki mung siji-sijine sing mandhegake para fasis saka nggunakake, contone, instalasi es, iku ora kanggo apa-apa sing padha nyeret menyang Slavic.

            Bandera dudu sanak sedulur, aja nyamar.
          4. sowa8
            +1
            April 27 2014
            Nanging sira wus goroh bab iku, wiwit cilik ingsun wus sumurup bab wong Banderait, nanging sira manggon ana ing kono ora sumurup, bokmanawa sira mung nutupi, cekake wong Banderait iku saka Stepan Bandera. Dheweke perang karo Nazi nglawan dhewe, apa iku Polandia Ukrainia, Rusia, sanadyan dheweke pancene pengin kamardikan Ukraina mengko, nanging Jerman ngapusi dheweke lan nawakake salah siji kita matèni sampeyan utawa sampeyan tetep urip nanging lali bab kamardikan saka Ukraina - supaya dheweke adol metu lan manggon ing comfort ing Jerman nganti padha mbanting dheweke ... Inggih, supaya sedhela ,,, lan seisam nesu wong mati lan digawe wong pahlawan dening distorting kabeh kasunyatan lan sajarah, iku fasis lan a fasis ing Afrika ,,, nanging bab kasunyatan sing potret Hung ing Kiev ??? Iki ngandika akeh bab wong-wong sing digawa metu lan sing, karo idin sepi, ngidini kelompok kuwi minangka sektor tengen lan kaya ana,,, malah yen Ukraina iku siji. nanging ora kudu mbangun kabijakan babagan Russophobia, Nazisme lan nasionalisme lan agresi marang Rusia lan Rusia ??? Kenapa??? Nanging iki bisa dingerteni tanpa bantuan Amerika Serikat lan Barat, padha dipimpin,,, utawa bisa uga Ukrainia sengit marang Rusia kabeh urip, maca piyambak dening werna, lan kita mung ora ngerti iki, banjur ngapura kula. , wes ra usah ngopeni nek koe ra iso ngempet rasa sengit,,,
          5. 0
            April 27 2014
            Iku kita sing nuduhake sampeyan carane angkatan bersenjata modern kudu katon kaya lan sampeyan ana, ing "siloviki" gropyokan checkpoints kanggo ngrebut pangan, obat-obatan lan biaya kanggo ponsel, saka warga sing mung pengin tentrem setuju lan ora nglilani radikal saka PS (s).
      8. + 11
        April 26 2014
        Inggih, punika troll zombie khas. Dear Rusia, ing wayahe negara sing tenan ndhukung ekonomi sampeyan, pamaréntah gay anyar sampeyan lagi perang dagang, padha ngalang-alangi pabrik sampeyan kanggo ngedol produk ing Rusia lan tuku produk ing Rusia, padha uga nglarang, lan sampeyan aran kekerabatan mung nalika padha. menehi sampeyan kabeh gratis. Lan aja mbukak cangkeme menyang Crimea, iki minangka wilayah sajarah kita, uga bali menyang tanah air saka ekspresi bebas saka karsane wong sing manggon ing kono. Yen sampeyan pengin pindhah menyang geyropu, nanging dudu pitakonan sampeyan isih nyekel, pindhah menyang Latvia, sapisan wilayah makmur ing USSR, saiki meh kabeh bisa kanggo pamilik ing Eropah minangka abdi. Lan ora ana sing munggah kaya sampeyan, wong-wong Kulon, sawise padha ngedol awake dhewe dadi budhak marang Polandia, ing salawas-lawase dadi mungsuh, lan kita ora bakal ninggalake kita dhewe sing nganggep kita sadulur ing alangan. Lan kanggo gelut, luwih becik ora nyoba, aja nesu. Mung maca (bakal hard, mesthi, kanggo nampa kabeh karo otak) Sajarah, mung njupuk buku paling saka 80s lan ora sampah anyar ditulis didikte dening CIA. Sanadyan apa sing dakkandhakake yen ana kepinginan, lan ora umpluk ing cangkeme, aku dhewe wis suwe ngerti.
        1. -19
          April 26 2014
          Bener, sing ora mikir kaya sampeyan iku troll zombie, hebat, luwih apik dadi troll lan mikir tinimbang ora mikir lan dadi jenderal.
          1. nicollider
            +1
            April 26 2014
            statement banget ora tanggung jawab. Ngerti, yen ora ana bantahan, luwih becik meneng wae
      9. +8
        April 26 2014
        Yen sampeyan duwe hubungan loropaken karo pedunung ing Crimea, kok sampeyan nyuda petani biasa banyu, sing. urip? Sampeyan padha gas oksigen, ora tumpang tindih?
        1. -2
          April 26 2014
          Aku pribadi nglawan. Sampeyan wis maca. Saiki sampeyan kudu takon marang panguwasa anyar - dheweke wis njupuk tanggung jawab iki.
          1. 0
            April 27 2014
            Nglawan? Apa sampeyan ora tumindak. Sing paling ala sing bisa ditindakake ing kahanan apa wae yaiku ora nindakake apa-apa!
      10. +9
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Dadi bantuan ekonomi, kerjasama, ora kabeh jinis perang dagang

        Kutipan saka zbidnev
        Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.


        Sampeyan pancen bingung nak. ngguyu
        1. -12
          April 26 2014
          Aku duwe bapak lan aku ora entuk anak-anakmu, aku ora bingung, maca kanthi teliti, mbok menawa sampeyan bakal ngerti!
          1. + 10
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Aku duwe bapak lan aku ora ngisi sampeyan karo anak lanang,


            Iki giliran wicara kaya kanca enomku (kanca enom padha giliran wicara ngguyu ) Lan ... lan Gusti Allah nyimpen saka putra Svidomo pumped! ora
      11. +5
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Yen bantuan ekonomi, kerjasama, lan ora kabeh jinis perang dagang - kidul-wétan lan ora mung ing setahun utawa rong taun, aku bakal takon dhewe, supaya kita bakal ngrasakake kekerabatan.

        Amerika mbantu sampeyan karo jatah garing tentara, ngendi padha? Prajurit sampeyan, ninggalake pos papriksan sing ditawan ing Slavyansk, ngombe panganan ing kana ... dili. Sajrone taun kamardikan, sampeyan wis nampa luwih saka 100 milyar dolar saka diskon gas mung, apa sampeyan nindakake? Ora cukup bantuan? Dear, raimu ora retak?
        Kutipan saka zbidnev
        . Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake dhewe.

        Apa masalah karo Crimea? Celeng mau tau diparingi dolanan, dolananmu meh pecah, dicopot. Apa sampeyan pribadi ora marem? Lan aku ora seneng nalika Crimea dijupuk saka kita, supaya 1:1. Apa sampeyan bakal nemtokake dhewe? Sampeyan wis ngerti manawa republik paling sugih nalika runtuh Uni dadi Somalia Eropa. Lan tanah ing kana dadi duweke sampeyan, padha karo tanahku - Rusia!
        Kutipan saka zbidnev
        Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.

        Para sedulur, awaké déwé karo kowé. Lan sampeyan bakal nemoni pi ... lin saka adhine! Apa sampeyan ora seneng njerit ing kono? "Koper - stasiun sepur - New York!!!" Aku ora ngerti babar pisan nalika padha isin ngrusak hubungan karo wong-wong sedulur. Sedulur-sedulur sing nyukupi ora bakal gelo karo kita, dene para sedulur liya ora ragu-ragu ngina lan ngrusak hubungan karo kita.
        1. -18
          April 26 2014
          Kanthi biaya jatah garing - kita duwe cukup produk kita dhewe. Nalika ana ribut karo Crimea, kita nyebarake pasukan bersenjata, lan kita terus-terusan nyiapake, kita entuk wektu. Lan babagan ancaman kasebut, wong Spartan tau mangsuli wong Persia - teka lan coba.
          1. +5
            April 26 2014

            zbidnev SU  Dina iki, 18:36 ↑

            Kanthi biaya jatah garing - kita duwe cukup produk kita dhewe. Nalika ana fuss karo Crimea, kita nyebarake angkatan bersenjata, lan kita terus-terusan nyiapake, tuku wektu.
            belay
            ,, omonganmu omong kosong sayang ,,, ya

            Amarga kekurangan dana sing akut, Kamentrian Dalam Negeri Ukraina njaluk bantuan kanggo nglengkapi pasukan khusus kanthi "kabeh sing dibutuhake kanggo kinerja misi pertempuran sing efektif" - saka "helm Kevlar lan waja awak" dadi " jeroan lan produk kebersihan pribadi."

            Layanan militer bisa bali menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, ujar akting. Menteri Pertahanan Mikhail Koval, Interfax-Ukraine nglaporake dina Setu, 26 April.

            "Tentara bakal profesional - iki masa depan Angkatan Bersenjata. Nanging nganti saiki Angkatan Bersenjata durung siap kanggo iki. Mulane, kita bisa uga kudu bali wong lanang umur 21-23 taun kanggo sawetara wektu, lan bakal ngabdi negara,"
            1. nicollider
              +2
              April 26 2014
              uga, sampeyan salah maca. Tentara Ukraina paling dilengkapi ing donya. Pejuang generasi kaping 6 ana ing layanan, dadi kapal selam lan bisa mabur menyang rembulan ing sawetara menit. masang sawetara pangkalan militer ing rembulan. Prajurit nganggo waja sing dikuatake kanthi exoskeletons. uga, lsp.

              lan dhuwit diklumpukake kanggo keluwihan. uga, ana sampeyan bisa nggawa resimen menyang restoran utawa tuku nishtyakov.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +9
            April 26 2014
            zbidnev-y lan mungsuhe.
            Aku nyoba kanggo mratelakake panemume sadurunge (ing ndhuwur), sawise maca kiriman ing ngisor iki, aku nyadari ...
            Salah sawijining wong gedhe ujar: "Aja nyoba ngyakinake wong, dheweke bakal ngerti kabeh dhewe ... Nalika wektune teka"
            1. avs1208
              0
              April 26 2014
              Dadi teka sacara eksklusif liwat usus)
            2. 0
              April 27 2014
              Aku ora setuju pitung tumindak welas asih rohani: 1 Kanthi tembung lan tuladha, nyingkirake wong dosa saka dalan sing salah 2 sing ora nuntun mulangake kabeneran lan kabecikan 3 menehi pitutur sing apik lan sementara marang pepadhamu sing lagi susah 4 nglipur wong sing susah 5 ora mbales piala kanggo piala 6 ngapura moyoki kanthi gumolonging atimu 7 ndedongaa marang ALLOH Allah
          4. +1
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Spartan tau mangsuli wong Persia - teka lan nyoba.

            Nonton blockbuster anyar ing layar - 300 wong Maydaun!
            kene wong Spartan sing asli -
          5. nicollider
            +2
            April 26 2014
            nangis. Aku maca lan nangis. Sapa wong Spartan, aku bisa takon? pahlawan ajaib adol produk ing pos pemeriksaan ???

            nanging bab kasunyatan sing ana cukup produk - Aku pracaya. Sampeyan adol jatah garing Amerika ing toko online. saw-saw.

            mbok menawa panguwasa sampeyan mbutuhake bantuan militer supaya bisa push ing internet. amarga senjatane cukup :)

            sampeyan bisa tuku sawetara wektu liyane? misahake Republik Donetsk? oh, lan nguripake watara banjur - terus kanggo saiki. sampeyan bakal tekan Urals.
          6. +2
            April 26 2014
            Kancane ngomong kanthi lengkap. Umume, wis jelas sapa dheweke. Mungkin patriot-nanging ora Ukraina. Malah mung amarga wong normal ora ngrungokake banget lan mbantah kanthi sabar nganti luwih saka siji jam! Silovik, sampeyan ora duwe apa-apa? Ana akeh masalah ing negara sampeyan! Ngaso saka Internet zombie - nggawa sampeyan paling ora kaya tatanan. Banjur sampeyan wis wiwit ngomong, angan-angan. Kene iku ora bakal bisa - ora pirsawan!
      12. +9
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya

        Iku bajingan! Sampeyan ora Chechnya! Nyelehake sampeyan ing dhengkul, sampeyan ora kudu ketegangan, lan sampeyan bakal nindakake liyane dhewe, metu saka pakulinan!
        Geyropeets ibumu! IT isih wedi! Tsmo!
        Dheweke dudu Chechnya! Ya, mung amarga gosip babagan pendekatan batalyon Vostok, sampeyan mbuwang kabeh wilayah lan larut ing kono! Mengko, karo arkeolog, dheweke bakal nggoleki 20 generasi lan ora bakal nemokake!
        1. -13
          April 26 2014
          Iku sabenere amarga saka wong kaya sampeyan sing bakal ilang!
          1. nicollider
            +3
            April 26 2014
            Mon Cher, kita durung kalah. Rusia kadhangkala mundur, kadhangkala kalah perang, kabeh kedadeyan. nanging ing pungkasan, dheweke menang. Rusian = juara. Mung Perang Crimean teka ing atine. nanging ora sakabehe cetha apa iku.

            lan Dmitry kebacut emosi, nanging ora tanggung jawab. Kabeh bakal dadi bundle. pindhah pasukan yen perlu. yen perlu, kita bakal nyuda Svidorastov lan tengen-wingers. aja padha sumelang.

            Apa sampeyan nonton apa wae kajaba TV sampeyan? mimpin saka lapangan ing kana, analisa aliran-aliran telek sing dilebokake propaganda sampeyan? sampeyan mriksa warta?
          2. 0
            April 27 2014
            Apa sing dikandhakake babagan sampeyan. snot am
      13. +6
        April 26 2014
        zbidnev, aja ngomong atas jenenge kabeh Ukraina, sampeyan mung ora duwe hak nglakoni. Yen sampeyan pengin perang karo kita, mangga, mung nyimpen prajurit karo mock-up kayu, iku bakal sing kok arani negaramu yaiku tanah Rusia lan Rusia, kaya sing sampeyan ngerti, mesthi teka kanggo awake dhewe, lan babagan persaudaraan, sampeyan dhewe nggawe mungsuh.
        1. -10
          April 26 2014
          Kita ora pengin perang karo sampeyan - iki dibudidayakake dening sampeyan, kanthi ati-ati maca komentar ing forum, mungkin sampeyan bakal ngerti.
          1. nicollider
            +2
            April 26 2014
            Nanging Zbidnev bener - dheweke ora pengin perang karo kita. kita duwe tentara paling kuat ing planet saiki. padha arep nglawan separatis sing duwe 1 bedhil kanggo saben 200 wong.
            1. 0
              April 27 2014
              Kutipan saka: nicollider
              Nanging Zbidnev bener - dheweke ora pengin perang karo kita.

              Amarga padha wedi marang KUASA am. Lan pungkasane, sampeyan bener, Pak. Dheweke pipis ing banyu sing nggodhok nalika ana "gerakan awak Angkatan Bersenjata Rusia" diwiwiti ing wilayah Rostov. aran
      14. +5
        April 26 2014
        Sampeyan ora ing tanah dhewe
        Lan ing kita, sing dadi wong liyo amarga ngiyanati, nanging kita bakal bali kabeh
        1. -6
          April 26 2014
          Sampeyan bakal nguwasani taiga sampeyan. Siberia lan Timur Jauh kudu diresiki saka wong Tionghoa. Ya, lan dudu perang karo kita, nanging dadi kanca, sampeyan ora bisa narik China. Mung bebarengan karo kita, Kazakhs, Belarusians, lan aku ora ngilangi Eropah padha. Demi Gusti, China pancen gedhe.
          1. +6
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Ya, lan ora kanggo perang karo kita, nanging dadi kanca

            Sampeyan "kanca" mlebu Uni Eropa lan ngimpi babagan NATO. Kanca-kanca kaya sampeyan kudu menyang museum. Mungkasi crita sampeyan ing kene - "kanca" Galicia. Sampeyan ana ing Maidan wanted kanggo njaluk nyisihaken saka maling oligarki? Kedadeyan? Maling padha teka menyang daya, lan malah karo gagasan Nazi! Saiki sampeyan bakal seneng-seneng ing kana, sampeyan isih bakal ngelingi Yanukovych kanthi tembung sing apik, sawise sampeyan ngeculake guts kanggo saben liyane.
            Kamulyan kanggo Ukraina!
          2. nicollider
            +1
            April 26 2014
            Wong Tionghoa manggon ing Wétan Tebih lan Siberia. iku pancene. Dheweke nikah karo wanita Rusia, iki uga kedadeyan. mung 2 generasi wis Russian. :)
            dadi ora perlu ditarik. lan yen sampeyan ngomong babagan konfrontasi militer, mula 10 yuta wong Tionghoa kasebut ora medeni banget kanggo negara sing duwe senjata nuklir.

            Ya lan ora Ukrainians. iki uga wong Rusia sing nganggo dhialèk sing béda.
            ing St Petersburg, contone, padha ngomong curb lan loaf. Nanging iki ora ndadekake wong-wong mau dadi wong sing kapisah!
          3. +3
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            ora ngilangi Eropah padha

            Dideleng saka intensitas lan ora kesel zbidnev, dina iki dina libur ing klub gay.
            1. 0
              April 27 2014
              Utawa, mula dheweke nglilani dheweke lunga. wassat ombenan apik
      15. +4
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun

        Lha kowe iki, kok banjur menek menyang situs kanggo non-sedulur?
      16. +1
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake dhewe.

        Lho, kok sampeyan "minus" wong lanang?! Apa sampeyan dhewe ngerti yen sampeyan menehi minus mung amarga panemune wong kasebut beda karo sampeyan?! Lan sauntara kuwi, dheweke ora ngomong apa-apa sing ora dikarepake. Nyatane, ana sawetara sentimen kaya ing sisih kidul-wétan, lan iki kudu digatekake! Iki Omahe, dudu Omahe! Wektu kanggo nyingkirake khayalan, lan mandheg menek "menyang biara wong liya kanthi piagam sampeyan"! Dheweke durung njaluk bantuan, lan ora bisa ngidoni kabeh jagad (ora babagan Amerika Serikat). Nganti saiki, ora ana kekuwatan politik sing bisa mratelakake yen dheweke ngomong atas jenenge mayoritas rakyat Kidul-Kulon.
      17. 0
        April 26 2014
        kita ing tanah kita dhewe lan kita bakal ngerti dhewe. Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya, aja ngganggu kita. Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.
        Zbig... Tangi. sad Saben uwong mung ora duwe wektu! BOC ngumpulake krisis donya lan redistribusi Globe. Kanthi Rusia, pinggiran isih duwe kesempatan kanggo nylametake paling ora bagean saka populasi. hi
      18. +1
        April 27 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Dadi bantuan ekonomi, kerjasama, lan ora kabeh jinis perang dagang ....

        - Dadi sampeyan mung ngerti babagan perang dagang (mbokmenawa sampeyan tegese larangan permen Poroshenko karo benzopyrene utawa ekspor maneh daging babi Polandia), nanging sampeyan durung krungu babagan pitulung ekonomi lan kerjasama?! belay Ana sing mrono! wassat Bantuan nalika ana ing kanthong sampeyan? Apa sampeyan isih durung maca babagan apa sing sampeyan pengin mlebu karo EU? Apa padha janji sampeyan akeh bantuan? Lan apa maneh, moncong presiden ora seneng karo pembantu? Apa sebabe para asisten ora kesusu nggawa oleh-oleh, nanging mung nabuh "gendang perang" saka kadohan?
        Yen pahlawan sampeyan Bandero-Shukhevych, mula sampeyan dudu sedulurku ......
      19. +2
        April 27 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Ya, aku setuju karo sampeyan. Upama ana pitulungan ekonomi, gotong-royong, lan ora kabeh perang dagang, sisih kidul wetan, ora mung setaun utawa rong taun, mesthi njaluk, mula kita bakal ngrasakake kekerabatan. Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake dhewe. Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya, aja ngganggu kita. Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.


        Zbyszek, sampeyan Polandia? Utawa iku Ukrainia? Apa sampeyan duwe dina libur ing sensor lan duwe wektu luang kanggo menehi tandha feces ing sumber daya liyane? Njaluk menyang hohlosrach kanggo sensor!
      20. 0
        April 27 2014
        Dideleng saka statement sampeyan, sampeyan wis 15 taun, ora luwih ....
      21. -1
        April 27 2014
        Andryusha, kenapa nesu banget marang Rusia? Apa salah Rusia marang sampeyan? Sampeyan pantes dikurangi, nanging aku welas asih marang wong sing cacat kaya sampeyan, mula aku ora bakal menehi sampeyan.
    3. +6
      April 26 2014
      Kutipan saka: svp67
      Udakara 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, banjur ing wilayah SOUTH-Wétan, lan 50% siap perang nganti mati, lan iki utamané YOUTH ..

      Lan sapa sing nindakake jajak pendapat iki lan kepiye carane bisa dipercaya?!
      1. 0
        April 26 2014
        Kutipan saka: svetlomor
        Lan sapa sing nindakake jajak pendapat iki lan kepiye carane bisa dipercaya?!
        Cetha yen saiki ora ana sing bakal nyekel wong-wong mau, iki minangka pendapat lan kesan pribadi ... Aneksasi Crimea minangka Kamenangan lan Kalah kita ... Sawise iku, akeh wong sing gelo karo kita ...
        1. +2
          April 26 2014
          Kutipan saka: svp67
          Sawise dheweke, akeh wong sing gelo karo kita ...

          Ya, demi Gusti, Rusia mesthi dadi jiwa sing loman, nanging yen saben-saben wedi yen ana wong sing gelo, aja nganti apa-apa, kita bakal menehi Kaliningrad, pulo Jepang lan liya-liyane, yen ora. gelo.
          1. +4
            April 26 2014
            Kutipan saka: svetlomor
            Ya, demi Gusti, Rusia mesthi dadi jiwa sing loman, nanging yen saben-saben wedi yen ana wong sing gelo, aja nganti apa-apa, kita bakal menehi Kaliningrad, pulo Jepang lan liya-liyane, yen ora. gelo.
            Lan aku ora menehi saran supaya kepentingan kita dikompromi, aku mung pengin WARN. Yen pasukan kita nemokake ing tlatah Ukraina, ora kabeh wong bakal seneng babagan iki, lan kita kudu disiapake kanggo kasunyatan sing ora mung kembang, nanging muntahake lan peluru bakal mabur menyang arah kita ...
            1. +3
              April 26 2014
              Kutipan saka: svp67
              Aku mung pengin WARN.

              Kanggo iki, Putin duwe FSB, SVR, GRU, lan liya-liyane, lan introduksi pasukan menyang negara liya ora tau ditindakake tanpa getih, sanajan ing Crimea, sayangé, getih wis diwutahake.
              1. 0
                April 26 2014
                Kutipan saka: svetlomor
                Kanggo nindakake iki, Putin duwe FSB, SVR, GRU lan

                Inggih, sepisanan, dudu Putin, nanging Rusia, lan kaping pindho, ana uga Kementerian Dalam Negeri, FSO, FAPSI lan Pos Rusia ... Saben uwong bakal lan bakal nindakake dhewe-dhewe. Katelu, getih iku getih, nanging uga kesiapan psikologis kanggo apa lan apa sing bisa ditemoni ing kana, MUNGKIN kudu ...
                1. 0
                  April 26 2014
                  Kutipan saka: svp67
                  lan "Pos Rusia" ...

                  ORA! Mung ora iki - yen padha njaluk mudhun kanggo bisnis kirdyk planet !!!
            2. nicollider
              0
              April 26 2014
              Mulane, sampeyan kudu ngetik minangka Resor pungkasan, kang kedados saiki. utawa nalika bencana kamanungsan pecah
          2. nicollider
            0
            April 26 2014
            Aja lali babagan Kemska Volost :)
        2. nicollider
          0
          April 26 2014
          ngapunten, sapa sing tersinggung? USA lan satelit? iki mungsuh - iku mestine kanggo nyinggung wong
        3. sowa8
          0
          April 27 2014
          Lan kita padha gelo nalika ing 91 Crimea lan kidul-wétan dijupuk saka kita, kaya aku ngerti, banjur ana akeh discontent, lan 97 persen ora pengin misahake ,,, Aku ora ngerti kabeh lan iku. iki ngina kanggo wong sing ,,, iku bakal luwih jujur ​​banjur mung kulon Ukraina kanggo secede,,
        4. 0
          April 27 2014
          Kutipan saka: svp67
          Kutipan saka: svetlomor
          Lan sapa sing nindakake jajak pendapat iki lan kepiye carane bisa dipercaya?!
          Cetha yen saiki ora ana sing bakal nyekel wong-wong mau, iki minangka pendapat lan kesan pribadi ... Aneksasi Crimea minangka Kamenangan lan Kalah kita ... Sawise iku, akeh wong sing gelo karo kita ...

          Padha njupuk banyu kanggo gelo.Ukronat ninggalake kita ora ana pilihan: salah siji pangkalan kita ing Crimea, Sevastopol utawa NATO. Iki senadyan kasunyatan sing NATO njamin non-proliferasi NATO ing sisih wétan. NATO nggawe pilihan, saiki langkah kanggo Federasi Rusia ing Crimea. Kandel, aku malah bakal ujar heroik, amarga bagean sing kuwat ing jagad iki didhawuhi mandheg. Ora ana kekalahan, ana perang dingin, kaya biasane ora diwiwiti dening kita, serigala NATO mung mbuwang kulit wedhus lan nuduhake marang donya kabeh grin ala. We are mental disiapake kanggo iki, yen ora, iku ora bisa. Rusia nyatakake yen ora arep ngidinke NATO expansion ing sisih wétan lan bakal nindakake kabeh bisa kanggo njejegaké bebener-observance perjanjian karo NATO ing non-expansion saka blok militer agresif ing sisih wétan.
      2. nicollider
        0
        April 26 2014
        Sampeyan ora bisa dipercaya polling. ora ana. amarga konstituen ora objektif. mung referendum. lan ngetung swara sing adil
    4. avs1208
      +8
      April 26 2014
      "lan 50% siap perang nganti mati karo dheweke" - aja ngomong omong kosong, dheweke bakal ngomong yen ora kaya botol vodka. "Ana sawetara kekerasan nyata."
      1. +1
        April 26 2014
        Kutipan saka avs1208
        "Ana sawetara kekerasan nyata."
        Aku uga setuju, akeh pahlawan ing tembung, nanging Nanging ana ... Lan iku siji bab ing Crimea, ngendi iku rampung cetha kanggo WHOM pedunung lokal lan mulane tentara behaved rampung infantile, iku temen beda ing kontinental Ukraina. Saiki, Donbass nampa "vaksinasi" marang Ukrainisasi ... ing wilayah liyane ana macem-macem "pertahanan diri", lan pepeteng iku anti-Rusia. Wektu bakal nyelehake akeh ing panggonane ...
        1. avs1208
          +2
          April 26 2014
          We lungguh tahap, mlebu munggah kanggo poto-nimbali saka boten apa. Lan wektu, kanthi cara, wis nyelehake kabeh ing panggonane luwih saka sepisan.
      2. +1
        April 26 2014
        Sofa party rocks
    5. +2
      April 26 2014
      Angka kasebut ora bener ... nanging ora ana sing bisa menehi jeneng nomer sing bener. Nanging, ya, alangan yaiku paling ora sawetara wong Ukrainia kanggo kita, lan malah ora nganggep awake dhewe dadi wong Ukrainia, sisih liya kita pancen sengit banget.
    6. +4
      April 26 2014
      Ya, ing Odessa, wong enom main ing prajurit saka 12 atus, main granat, lan mbledhos, padha nyatakake serangan teroris, supaya kabeh kumingsun liwati, padha gumeter kaya anak kucing teles.
      1. +3
        April 26 2014
        Kutipan saka serioga
        Ya, ing Odessa, wong enom main ing prajurit saka 12 atus, main granat, lan mbledhos, padha nyatakake serangan teroris, supaya kabeh kumingsun liwati, padha gumeter kaya anak kucing teles.

        Salah sijine bengok-bengok perang lan nabuh gendhing banter-banter, ana maneh yen tiba-tiba sadar yen ora mung sampeyan siap mateni, nanging uga sampeyan ... banjur sapa sing luwih begja. Ing lingkungan sing kaya ngono, akeh sing bakal tetep. dadi pasif...
    7. +3
      April 26 2014
      Kutipan saka: svp67
      15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Wétan, lan 50% siap perang nganti mati karo iku,

      Lan sampeyan ora mbingungake apa-apa karo angka? Yen ora, banjur apa sing kudu dirembug? Ngidoni ing wilayah neraka iki lan lali? Topik ora worth iku. Yagene sampeyan teka dhewe? Ngyakinake kita babagan iki?
      Dadi ora ana sing kudu dibahas!
      huh?
    8. +1
      April 26 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
      Ya kuwi pokoke, dudu titik nanging koma. Kira-kira 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Eastern, lan 50% siap perang nganti mati karo, lan iki utamané YOUTH ... swasana ati saka populasi Ukraina. wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...

      Omong kosong Galimy, 50% bakal ndhukung iki paling ora ing saindhenging Ukraina, 30% saka wong-wong mau bakal nglawan 3-5%, lan banjur akeh sadurunge perang nyata pisanan.
      Ing lampiran, sikap kanggo acara, pikiran sampeyan, sawise perang, asil Georgians malah luwih apik!
      1. +1
        April 26 2014
        Nanging jawaban kanggo pitakonan "Kepiye sikap sampeyan marang Rusia diganti?" dileksanakake dening saluran TV Ukrainia 112. Liyane 3-5 sasi lan bakal luwih dhuwur.
        1. nicollider
          0
          April 26 2014
          Carane iku malah uncensored?
    9. 0
      April 26 2014
      Aku mikir Rusia wis kesel ketemu "kargo 200" maneh! Mungkasi gelut! Kaukasus - padha sijine akeh loro kita lan sampeyan! cukup! Rusia ora bakal ninggalake Kaukasus, Iki tanah kita, ditaklukaké karo getih kita! Apa sampeyan kurang perang? Bisa uga cukup?! Ana akeh Kaukasia ing Afghanistan, padha nglayani kanthi setya! Bumi mudhun kanggo ALL HEROES! Apa sethitik dimuat menyang "tulip ireng"?! Ora kesel?! Aku kesel, jujur! Lan sampeyan nggawa kargo "200" menyang tanah air, menyang wong tuwa! Lan kanggo Ossetia, lan kanggo Georgia, lan kanggo Dagestan, kanggo Rusia! Apa sampeyan wis katon ing mripate? Apa, wilted cheers-patriotism?!
      1. nicollider
        +1
        April 26 2014
        ambisi Imperial teka ing biaya.
        Aku ora nyopir. lan muga-muga sampeyan ora kudu ngirim utawa nampa. nanging pati 1 prajurit ing perang bisa nylametaké 1000 nyawa sipil
      2. +2
        April 26 2014
        Dear - kita ora perang karo sapa wae! Sampeyan bisa ngaso kanthi gampang.
    10. 0
      April 26 2014
      Rusia ora siap ketemu "kargo 200" maneh! Kelangan wong lanang!
    11. Validator
      +2
      April 26 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
      Ya kuwi pokoke, dudu titik nanging koma. Kira-kira 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Eastern, lan 50% siap perang nganti mati karo, lan iki utamané YOUTH ... swasana ati saka populasi Ukraina. wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...

      ora sarujuk. Bagian aktif saka populasi ana 10 persen ing loro-lorone. Ing sisih wétan, aset iki kanggo kita, ing sisih kulon iku nglawan. Iki wong-wong sing arep protes. Nanging nyatane sepuluh persen siap mateni lan mati. Jumlah iki cukup kanggo nggawe kekacoan, nanging ora bakal ana pembantaian. Nalika ekonomi ambruk ing musim gugur - banjur saluran banyu, pamrentahan apa wae bakal dibongkar. Lan saiki introduksi saka pasukan ing South-East mung bisa ing perang serius karo massa mati. Ana sing ngandhani yen iki bisa kedadeyan ing wulan Mei.
  2. -7
    April 26 2014
    Sing Amerika Serikat bakal nampa pukulan sabanjure lan paling nglarani statuse minangka hegemon donya


    Kabeh bakal apik, nanging yen AS mandheg dominasi, mula kita bakal tetep 1 lawan 1 karo China. Ora prospek padhang. Ora bakal ana sing ngalangi wong Asia. Umume kita ora duwe pasukan ing Primorye, mung penjaga perbatasan! Saka Irkutsk nganti Khabarovsk - 2 brigade.
    1. +7
      April 26 2014
      Kutipan saka antarmuka
      Kabeh bakal apik, nanging yen AS mandheg dominasi, mula kita bakal tetep 1 lawan 1 karo China. Ora prospek padhang. Ora bakal ana sing ngalangi wong Asia. Umume kita ora duwe pasukan ing Primorye, mung penjaga perbatasan! Saka Irkutsk nganti Khabarovsk - 2 brigade

      Mungkasi inflating unobvious!

      China wis nyiyapake pro-Rusia lan sampeyan ora kudu mbukak ahead saka lokomotif uap ... Yen ora, sampeyan bisa ngomong babagan ancaman Antartika karo mayuta-yuta penguin menyang tapel wates Wétan Tebih Rusia, lan malah luwih absurd kanggo wates saka Arktik Rusia... lol
      1. -4
        April 26 2014
        Ukraina uga pro-Rusia. Saiki wis ora ana. Lan babagan China, waca ahli strategi. Dheweke malah luwih elek tinimbang Amerika
        1. nicollider
          0
          April 26 2014
          tegese wong Ukraina utawa panguwasa? lan yen wong wetan apa kulon?
        2. 0
          April 26 2014
          Kutipan saka zbidnev
          Ukraina uga pro-Rusia.

          Inggih, inggih, inggih, ya, banjur kabeh wilayah Baltik mung ngantem ing ekstasi saka katresnan kanggo kita.
        3. sowa8
          0
          April 27 2014
          Lan kene aku setuju karo sampeyan karo Cina, sampeyan uga kudu tetep mripatmu mbukak, lan dening cara, ana sing ngandika ana sing padha arep tuku bumi ireng saka sampeyan ana ,,,
    2. nicollider
      0
      April 26 2014
      Aku ora mikir yen wong Tionghoa bakal mutusake, ing taun 90-an, nalika Rusia ana ing sikil pungkasan, dheweke ora mutusake, saiki kok dumadakan?
  3. +1
    April 26 2014
    Kabeh iku diijini yen bebener lan kaadilan ana ing pasuryan, unggah-ungguh iku ora pantes nglawan sombong lan ora eling wong amers lan Barat ....
  4. kamulyan45
    + 10
    April 26 2014
    Menteri Luar Negeri Rusia Ngomongi Publik EU lan AS Langsung kanggo Pertama Kali Inggris (video)
    Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov kanggo pisanan kanthi terang-terangan nyatakake yen Moskow bakal nganggep serangan marang warga Rusia minangka serangan marang Rusia. Yen kita diserang, mesthi, kita bakal nanggapi, ujare Sergey Lavrov ing wawancara karo saluran Rusia ing Inggris Rasa USAToday.

    Mentri Luar Negeri Rusia kena marang ing krisis ing Ukraina lan bisa respon Moscow kanggo escalate tension saka admininstracije Amérika.

    Sergey Lavrov menehi wawancara ing basa Inggris lan nyatane minangka daya tarik langsung kanggo publik saka EU lan AS liwat kepala administrasi AS lan pamrentah Eropa. Nada saka wawancara nuduhake yen Moskow ora duwe niat maneh kanggo ngerteni ukuran gedhe saka goroh, distorsi kabijakan Rusia, provokasi dening panguwasa Kyiv lan intrik administrasi Obama menyang watese.

    Luwih saka wawancara Sergey Lavrov babagan acara ing Ukraina ditampilake kanthi nada sing keras lan tegas. Menteri Luar Negeri Rusia, salah sawijining diplomat paling berpengalaman ing donya, ateges negesake maneh garis abang sing ngluwihi Kremlin ora bakal ngidini juntas neo-Nazi ing Kyiv lan para patron ing Washington.

    Amerika, Sergey Lavrov ngandika, kang sijine nyalahke ing pundak wong liya, nyalahke Rusia kanggo acara ing Ukraina. Miturut Lavrov, Rusia ora nemerava nandhang karusakan kanggo kapentingan, utawa serangan marang warga.

    - Yen kita diserang, mesthi bakal mangsuli. Yen padha ngancam kapentingan sing sah, kanthi langsung nglanggar kapentingan warga Rusia, kaya sing kedadeyan karo Ossetia Kidul, aku ora weruh cara liya nanging nanggapi miturut kabeh norma hukum internasional.

    Pomen Ossetia Kidul langsung ana hubungane karo Perang Kaukasia 2008 sing ngluncurake rezim pro-Amerika Presiden Mikheil Saakashvili. Ing wengi tanggal 7 lan 8 Agustus 2008. Pasukan Georgia wiwit nyerang ibukutha Ossetia. Antarane target utama sing dipilih yaiku pangkalan perdamaian Rusia ing cedhak Tskhinvali.

    Istochnik:http://www.srbijadanas.net/ministar-spoljnih-poslova-rusije-se-prvi-pu

    t-direktno-obratio-javnosti-eu-sad-na-engleskom-video/
    terjemahan saka Serbia tanpa koreksi
    1. kamulyan45
      +6
      April 26 2014
      Batalyon Perdamaian ana ing Ossetia Kidul kanthi basis legal, miturut persetujuan antarane Rusia, Georgia lan Ossetia Kidul wiwit taun 1992. Was. Pasukan Georgia nerak lan mateni 12 sèket Rusia. 150 padha tatu abot. Moskow kepeksa miwiti karya kanggo nindakake perdamaian. Dheweke ngrampungake bangunan istirahat sakabèhé Saakashvili.

      Sergey Lavrov ora ndhelikake kasabaran Moskow nalika pungkasane dadi jelas yen protektorat Kyiv lan junta Kyiv langsung dikontrol dening Washington. Iki katon jelas, ujare, mung ngrampungake kunjungan Wakil Presiden AS Joe Biden menyang Kyiv. Gedung Putih kanthi terang-terangan ngalih menyang "kontrol manual" gubernur Kyiv.

      Sajrone kunjungan Wakil Presiden Joe Biden menyang Kyiv tanggal 21 lan 22 April, panguwasa Kyiv ngumumake operasi kontraterorisme maneh, ujare Lavrov. Penting manawa panguwasa Kyiv nerbitake nalika kunjungan Biden. Kaputusan kanggo miwiti operasi ing Kyiv digawe sawise trip dening direktur John Brennan. Sing terakhir ana ing Kiev tanggal 13 April. Amarga aku ora duwe alesan kanggo pracaya yen AS wis diatur dening ciri, mentri Rusia ngandika.

      Sergei Lavrov nolak tuduhan ngapusi marang Rusia babagan tuduhan keterlibatan ing kekerasan ing Ukraina wétan lan persiapan agresi marang Kyiv saka Moskow.

      - Pasukan Rusia ana ing wilayah Rusia. Rusia wis nyukupi syarat inspeksi miturut Perjanjian Wina Document 2011 lan Open Skies:. Inspektur ngunjungi wilayah ing ngendi dheweke nyebarake pasukan sing melu manuver lan njupuk penerbangan pengamatan ing wilayah kasebut. Ora ana wong - ora Amerika, utawa Ukrainians, Eropah -. Ora ana bukti keterlibatan Rusia ing kegiatan militer sing ngancam Ukraina

      Sergei Lavrov uga ujar manawa dheweke kaget amarga Sekretaris Negara AS John Kerry ngobrol kanthi pasuryan ngakoni radikalisme lan ekstremisme pamrentah Kyiv. Nanging umum ngomong liya. Aku disebut AS pancen luar biasa panyokro bowo sing kabeh bangunan administratif ing Kyiv dijupuk saka bandit saka demonstran ing basis saka legal.

      Ukraina mung minangka salah sawijining manifestasi AS nyerah menyang perang geopolitik sing ora dikarepake. Lan luwih becik yen AS sinau kanggo mikir ora mung babagan kapentingan geopolitik dhewe, nanging uga babagan hak-hak wong biasa.
  5. +3
    April 26 2014
    Kasunyatan ana ing sisih kita, mula kita kudu nindakake apa sing dadi kepentingan kita lan ora ana sing mbalik maneh, lan uga bakal menehi sanksi, mula apa gunane ngenteni?
  6. +8
    April 26 2014
    Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.

    Artikel sing apik tenan! Iku wektu kanggo wong lanang kanggo nyelehake peluru ing moore 23rd iki karo Ukraina .. Yen ora, kita ora bakal Rusia ..!
    1. +3
      April 26 2014
      Quote: MIKHAN
      Artikel sing apik tenan! Iku wektu kanggo wong lanang kanggo nyelehake peluru ing moore 23rd iki karo Ukraina .. Yen ora, kita ora bakal Rusia ..!

      Wah pejuang kang.
      Lan kanggo sampeyan, presiden wewenang GDP utawa apa?
      Apa pesenan? Saka sapa?
      Apa kita miwiti perang sipil karo wong Ukraina?
      Ing endi logika? Mikir dhisik, banjur nulis.
      1. +3
        April 26 2014
        Quote: Cilik Muk
        Quote: MIKHAN
        Artikel sing apik tenan! Iku wektu kanggo wong lanang kanggo nyelehake peluru ing moore 23rd iki karo Ukraina .. Yen ora, kita ora bakal Rusia ..!

        Wah pejuang kang.
        Lan kanggo sampeyan, presiden wewenang GDP utawa apa?
        Apa pesenan? Saka sapa?
        Apa kita miwiti perang sipil karo wong Ukraina?
        Ing endi logika? Mikir dhisik, banjur nulis.

        Putin dudu wewenang, Rusia minangka wewenang! Bosen mikir lan nalar (wis wiwit mateni kita..)
        Ora bakal ana perang sipil.
        Ana bakal squeezing metu sembarang scum saka Ukraina.
        Lan kanthi biaya logika, banjur ngrungokake Lavrov lan Churkin .. (padha wis kesel njelasake kanthi logis menyang "mitra")
        Lan kesimpulane, sing paling penting.. AKU PRIBADI KESEH NEK NEGARAKU DIHEBOH LAN DIRAMPOK SAMPEYAN! Lan kita kabeh nggawe alesan.. Aku ngomong kabeh (lan aja nganti nesu)
        1. +4
          April 26 2014
          Quote: MIKHAN
          Putin dudu wewenang, Rusia minangka wewenang!

          Banjur sampeyan mikir sapa Putin?
          Utawa sampeyan bali Crimea menyang Rusia tanpa murub?
          Aku uga pejuang nesu.
          Miturut cara, ing perang iku bakal becik kanggo duwe sirah kelangan lan akal sehat.
          Lan kanggo Putin sampeyan minus!
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +3
            April 26 2014
            Quote: Cilik Muk
            Quote: MIKHAN
            Putin dudu wewenang, Rusia minangka wewenang!

            Banjur sampeyan mikir sapa Putin?
            Utawa sampeyan bali Crimea menyang Rusia tanpa murub?
            Aku uga pejuang nesu.
            Miturut cara, ing perang iku bakal becik kanggo duwe sirah kelangan lan akal sehat.
            Lan kanggo Putin sampeyan minus!

            Sampeyan provokator.. lan lunyu banget)))
            Lan Putin ora perlu ndhelikake ing mburi keprungu .. (Aku bisa mambu liberal kaya intuisi ..) Aku mbaleni maneh, aja nesu.. hi Cons sampeyan kanggo aku (kaya nyamuk cokotan) ..))
            1. +4
              April 26 2014
              Quote: MIKHAN
              Sampeyan minangka provokator .. lan lunyu banget))) Lan Putin ora perlu ndhelikake

              Apa provokasi?
              Posisiku ing junta bisa dingerteni. Iki mungsuhku.
              Cukup maca komentarku. Lan nalika bakal kesempatan resmi. Aku mesthi bakal nggunakake (kantor registrasi lan pendaftaran militer durung dibatalake).
              Ing sawetoro wektu, aku ora pengin menehi alesan kanggo SBU (resmi, ora ana militer kita ing Ukraina) marang negara lan GDP. Beda karo sampeyan, kanggoku dheweke dadi panguwasa.
              Dadi apa sing lunyu? Amarga aku nuruti tumindake presidenku? hi
  7. +2
    April 26 2014
    Iku mbebayani kanggo angan-angan.
  8. +3
    April 26 2014
    Kutipan saka: svp67
    Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
    Ya kuwi pokoke, dudu titik nanging koma. Kira-kira 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Eastern, lan 50% siap perang nganti mati karo, lan iki utamané YOUTH ... swasana ati saka populasi Ukraina. wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...


    Hahahah kabeh kepahlawanan rampung sawise 1-2 tembakan ing sikil, minangka aturan. Langsung menyang sisih, pindhah adoh
  9. + 21
    April 26 2014
    Kita kudu miwiti karo kolom kaping lima ...
  10. + 11
    April 26 2014
    Kita bisa ngomong kanthi ringkes:

    Pasukan Rusia ora bakal ngliwati tapel wates karo Ukraina ing kahanan apa wae. Padha mung di-push bali wates Ukraina ing njaba Republik Donetsk ...

    Donetsk lan Lugansk minangka wilayah Rusia, Rusia - kaadilan sajarah kudu ditindakake.
    1. 0
      April 27 2014
      Akeh liyane lemak +++ apik
  11. +4
    April 26 2014
    Tank Rusia sing sopan, numpes klompok bandit sing ora pati penting nganggo seragam militer Ukrainia (ya, operasi militer sing nyata bakal dibutuhake ing kene, lan bisa uga ana korban), banjur dheweke bakal nggulung bocah-bocah lan wanita sing ngucapke matur nuwun kanthi armor sopan ing kutha-kutha. saka Novorossia lan Ukraina.
    Nganti saiki, aku ngerti, ora ana pasukan kita ing Ukraina.
    Iku misale jek sing kabeh wis mutusaké kanggo kita. WHO?
    Aku nglawan junta, nanging nyuwun pangapunten, ngendi Ukraina mbrontak, ngendi paling atusan ewu warga nesu saka Ukraina. Siji Slavyansk lan Lugansk.
    Ya, ora kabeh warga Ukraina bakal seneng, lan butuh wektu kanggo otak supaya adoh saka zombie sing agresif.
    Dideleng saka pigura TV, umume (utawa mung "sepi")
    Lan baris pungkasan:
    Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
    Nah, "presiden" sing mentas dicetak langsung. Kabeh wis diumumake. wong bodho
  12. +5
    April 26 2014
    Bener, sampeyan kudu nylametake Rusia saka pembantaian sing ditindakake dening junta Bandera fasis. Lan kabeh bebaya iki ngelingake bengok-bengok ing wulan Juni 1941 babagan ora nyerah marang provokasi. Kaya saiki, oh, bakal diarani agresor, oh, bakal diumumake sanksi tambahan. Wong-wong menehi carte blanche kanggo kepemimpinan negara kita kanggo mbebasake Ukraina saka fasisme, supaya bisa digunakake.
  13. +4
    April 26 2014
    Sampeyan kudu nyetel tanggal kanggo mlebu kontingen perdamaian (!) Pasukan Rusia ing sisih kidul-wétan Ukraina, lan penulis nulis kanthi bener: - "bebarengan karo Kementerian Darurat Rusia" ...
    Nemtokake papan ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina bakal diwajibake ... liyane "sing ora ndhelikake, aku ora bakal nyalahke", sing bakal nolak (kayata Sektor Kanan) ngancam bakal dirusak . .. Lan ngrusak tenan!
    Kita ora seneng fasis, lan iki kudu dibuktèkaké ing memori saka mbah kakung lan buyut kita.

    Merikosovskie protes - SIDE! Ayo padha mrentah ing omah.

    Wong karo Putin! Belarus lan Kazakhstan karo kita! Slavs maju!

    Secara pribadi, ing telpon pisanan saka Motherland, aku bakal pindhah menyang Komisariat Militer ing tangan!
    1. 0
      April 26 2014
      Kutipan: Tartarius
      Sampeyan kudu nyetel tanggal kanggo mlebu kontingen perdamaian (!) Pasukan Rusia menyang sisih kidul-wétan Ukraina.

      Kita uga bakal nuduhake pira kita bakal ana, kanthi pasukan apa sing bakal kita lebokake. Lan umume, kita bakal nulis rencana aksi, nyetak leaflet, lan manawa bakal disebarake menyang banderlogs supaya kabeh wong ngerti lan mriksa. Ayo nyimpang saka rencana. iya ta? wong bodho
      Yen mangkono, tetep ing omah. Ripples bakal luwih utuh ana.
      Lan supaya sampeyan perang ing komputer. Miturut cara, cukup serius. Pimpin perang informasi.
  14. +5
    April 26 2014
    Tank Rusia sing sopan, numpes klompok bandit sing ora pati penting nganggo seragam militer Ukrainia (ya, operasi militer sing nyata bakal dibutuhake ing kene, lan bisa uga ana korban), banjur dheweke bakal nggulung bocah-bocah lan wanita sing ngucapke matur nuwun kanthi armor sopan ing kutha-kutha. saka Novorossia lan Ukraina.

    Ora mungkin nulis babagan PERANG kanthi sembrono !!!
  15. +6
    April 26 2014
    Bandera teles bareng karo para amers.. (kuwatku wis ora ana maneh..) gaaadyy
  16. +7
    April 26 2014
    Apa trap Amerika sing licik banget iki?

    Ya, wis kaping pirang-pirang wis voiced: apa persis. Lan ing media lan ing-sing. Aku mikir saiki para diplomat kita kerja keras lan utama karo kolega saka BRICS, lsp. ing topik mbukak, dhukungan tanpa syarat kanggo aksi militer Rusia ing Ukraina. Mungkin ora malah BRICS, nanging malah luwih akeh. Sanalika ora ana dhukungan sing mbukak lan tanpa syarat kanggo aksi militer Rusia ing wilayah Ukraina saka sawetara negara sing penting ing urusan internasional, ora bakal ana penyebaran pasukan. Lan aku yakin manawa kita isih bakal ngrasakake sanksi kasebut. Shitting Rusia minangka hobi favorit ing Kulon, ing ngendi dheweke entuk sukses sing signifikan. Kita bakal ngrasakake, nanging aku ora mangu-mangu yen kita bakal tahan lan metu saka kahanan iki malah luwih kuwat. Nanging sampeyan kudu sabar. Nang endi wae, nanging lara. Minangka pemuda ngandika - IMHO.
  17. +3
    April 26 2014
    Aku setuju! Amerikososov lan banderovtsev kudu dibasahi !!!
  18. Komentar wis dibusak.
  19. +5
    April 26 2014
    Perangkap ing kene yaiku biaya kampanye militer sing dhuwur. Sing bener kabeh. USSR kesel dening lomba senjata, contone.
    Aku pribadi ora keberatan gabung ing sisih tenggara. Nanging pitakonan ana ing petungan - pinten kampanye militer Federasi Rusia iki bakal mbayar lan apa akibate. Apa industri ing sisih kidul-wétan Ukraina worth biaya utawa ora worth iku? Ana macem-macem sudut pandang babagan perkara iki.
    Nanging misale jek yen Rusia bakal metu saka jebakan iki mung kanthi nguatake awake dhewe.
  20. GRUN
    +2
    April 26 2014
    Jebakan kasebut yaiku Rusia bisa uga ora bisa nangani iki saiki, urip bakal dadi luwih angel, lan para liberal kanthi kelas kreatif bakal ribut karo kita, dene sing duwe wektu paling angel bisa ngadeg ing sangisore spanduk ... duwe Maidan lan kabeh ditresnani ing ngarep ... Kaya ndhuwur ora bisa ngisor ora pengin 2017 dadi ing mburi. Mulane, sampeyan kudu luwih wicaksana lan luwih akurat!
    1. +4
      April 26 2014
      Kene aku padha.
      Aku ngimpi nalika aku nikah bab lima, uga, paling telung anak. Mung siji sing ngatur.
      Banjur jaman owah-owahan wiwit, sampeyan ngerti.
      Lan ing kene aku uga, kita kudu mutusake babagan omah, lan pendidikan saiki dibayar, lan obat-obatan.
      Wis seket kopèk wis mèlu watu. Aku ngenteni anak putu.
      Lan kenapa aku ngetung banget? Apa ana gunane kanggo kesejahteraan materi?
      Lan ora liya?
      1. GRUN
        0
        April 26 2014
        Kolega sing kaya ngono, saiki aku luwih enom ...
  21. +5
    April 26 2014
    wawancara karo Igor Strelkov, salah sawijining pimpinan pertahanan Slavyansk




    lan luwih:

    Voentorg pengin ndhaptar merek "Wong Sopan":

    http://www.nakanune.ru/news/2014/4/26/22350624


    Slavyansk: Agresor Kyiv nindakake pengintaian kanthi kekuwatan (25.04.2014/XNUMX/XNUMX):

    http://colonelcassad.livejournal.com/
    1. +4
      April 26 2014
      Lan ing kene, minangka PEMIMPIN. Cekap, kalem lan kandel nerangake meh kabeh ing 10 menit sing diwenehake marang dheweke. Ing latar mburi, Avakov minangka goblok.
      1. +1
        April 26 2014
        Quote: pensiunan
        . Ing latar mburi, Avakov minangka goblok.

        Nanging ing facebook dheweke dadi pahlawan !!!
        1. 0
          April 27 2014
          Quote: lelikas
          Nanging ing facebook dheweke dadi pahlawan

          Ya, aku uga ana - Apollo ...
        2. Komentar wis dibusak.
    2. MG42
      0
      April 27 2014
      Sapa sing saka Kharkov sesuk rapat umum anti-Maidan cedhak Lenin ing 12-00, lan ing 16-30 bakal ana provokasi, pravoseks lan ultras Dnepropetrovsk bakal teka ing Kharkov, mbok menawa bakal ana skirmishes, kita njupuk peralatan protèktif.

      Video menarik dikirim dina iki dening misi OSCE sesambungan karo warga Lugansk >>
      Warga Luhansk takon pitakonan tartamtu nanggepi lowing Eropah >>
  22. +1
    April 26 2014
    Kutipan: Tartarius
    Kutipan saka: svp67
    Sayange, aku ora bisa ngomong sing padha karo aku, uga babagan akeh wong sing biyen dadi kanca, kanggo wong-wong mau aku saiki dadi mungsuh.

    Lan akeh kanca-kanca lan kenalanku sing ngomong sing padha karo aku ...
    Iku mung mokal kanggo ngomong karo akeh wong kita dhewe ing Ukraina - koyo sing ana nir pepeteng ana.

    Ing Nazi Jerman uga, kabeh padha zombified. Carane akeh sungkowo padha nggawa kanggo saben wong. Apa sing bakal kita ngenteni.
  23. 0
    April 26 2014
    Kutipan saka: svp67
    Kutipan saka: svetlomor
    Lan sapa sing nindakake jajak pendapat iki lan kepiye carane bisa dipercaya?!
    Cetha yen saiki ora ana sing bakal nyekel wong-wong mau, iki minangka pendapat lan kesan pribadi ... Aneksasi Crimea minangka Kamenangan lan Kalah kita ... Sawise iku, akeh wong sing gelo karo kita ...

    Padha njupuk banyu kanggo gelo lan sijine iku.
  24. +3
    April 26 2014
    Kita wedi perang karo sedulur. Ora bakal ana perang karo pedunung Ukraina. Bakal ana operasi ngluwari kanggo nglindhungi wong asli kita saka penjahat sing wis manggon ing Kyiv kanthi bantuan saka Amerika.
    Apa sampeyan wis mikir babagan apa sing bakal kelakon sawise operasi nylametake iki?
    Konspirasi negara-negara NATO nglawan Rusia ana ing pasuryan. Saiki dheweke nyoba nyeret kita menyang perang, pisanan karo Ukraina, lan banjur bisa ngobong saka sisih liya. Iki jelas. Ana cukup fasis sing bisa naleni pasukan kita kanggo dangu nalika kita njupuk metu saka massa saka wong, proses pamisahan lagi ditindakake, nanging ora rampung. durung ditibakake, pasukan kanggo mbantu, contone, senjata, dhuwit, obat-obatan, produk. Lan maneh, kita duwe tapel wates gedhe, nalika pasukan digawa mlebu, ancaman liyane bisa lan kudu dumadakan muncul, kita kudu siyap.
  25. +1
    April 26 2014
    Kutipan saka antarmuka
    Sing Amerika Serikat bakal nampa pukulan sabanjure lan paling nglarani statuse minangka hegemon donya


    Kabeh bakal apik, nanging yen AS mandheg dominasi, mula kita bakal tetep 1 lawan 1 karo China. Ora prospek padhang. Ora bakal ana sing ngalangi wong Asia. Umume kita ora duwe pasukan ing Primorye, mung penjaga perbatasan! Saka Irkutsk nganti Khabarovsk - 2 brigade.

    Lan yen mbah duwe bal, mesthi ana mbah kakung))
  26. +1
    April 26 2014
    Kutipan saka: svp67
    Ya kuwi pokoke, dudu titik nanging koma. Kira-kira 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Eastern, lan 50% siap perang nganti mati karo, lan iki utamané YOUTH ... swasana ati saka populasi Ukraina. wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...

    Bener! Ora akeh ing Ukraina sing ndeleng Rusia minangka kanca. Bojoku duwe wong tuwa ing Ukraina. Kayane wis diwasa. Lair ing USSR, kekancan karo wong. Nanging saiki dheweke wis dicuci otak! Aku ora komunikasi maneh. Amarga kita dadi penjajah kanggo wong-wong mau! Lan pracaya marang aku, ana akeh.
  27. +3
    April 26 2014
    Kabeh viper iki - kanthi jeneng "mitra Barat kita" nyoba kanthi medeni kanggo ngeculake perang antarane Ukraina lan Rusia! Amarga sing utama ing perang iki bakal dadi pipa! Lan Ukraina, lan Rusia, umume, ora ana sing butuh!
  28. +1
    April 26 2014
    Kutipan saka No Nick
    Perangkap ing kene yaiku biaya kampanye militer sing dhuwur. Sing bener kabeh. USSR kesel dening lomba senjata, contone.
    Aku pribadi ora keberatan gabung ing sisih tenggara. Nanging pitakonan ana ing petungan - pinten kampanye militer Federasi Rusia iki bakal mbayar lan apa akibate. Apa industri ing sisih kidul-wétan Ukraina worth biaya utawa ora worth iku? Ana macem-macem sudut pandang babagan perkara iki.
    Nanging misale jek yen Rusia bakal metu saka jebakan iki mung kanthi nguatake awake dhewe.

    RUSIA kudu mbalekake wilayah sejarahe lan nyawiji wong-wonge.
  29. +2
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Aku ora butuh plus sampeyan, aku uga ora butuh lilin. Ora isin mati kanggo Tanah Air, lan dadi pakurmatan kanggo kabeh wong. Lan kanggo sapa prajurit lan perwira sampeyan bakal dipateni lan dipateni? Kanggo kekaisaran mitos? Kanggo USSR? utawa kanggo ambisi wong? Lan iki isin.

    Ora babagan pro ... Ing endi Andrei duwe rasa sengit marang sampeyan? Sampeyan diapusi dening wong anyar, pimpinan anyar sampeyan, lan sakperangan alesan sengit marang kita, marang Rusia. Dheweke ngedol negara Amerika Serikat kanthi ora ana apa-apa, kanthi rahasia ngekspor warisan umum kita - emas Scythian regane puluhan milyar dolar, lan kanggo sampeyan wong Ukrainia biasa ngenalake pajak anyar lan ngunggahake tarif, mbatalake keuntungan. Lan apa sebabé awaké dhéwé kudu nyalahké kowé manèh? Aku pancene pengin sampeyan, sedulur getih kita, tangi. Ora ana sing pengin gelut karo sedulur.
    1. +1
      April 26 2014
      Aku ora sengit. Aku duwe pendapat dhewe, aku bela, aku ora nyinggung sapa-sapa. Yen aku salah, aku bisa mbuktekake kanthi argumentasi. Aku ora troll, aku malah ora ngerti apa iku. Aku ora sengit marang bangsa apa wae. Mungkin bunder - asil saka perang informasi. Lan mungkin sampeyan uga ora seneng. Aku ora pengin gelut, akeh ing kene luwih seneng mutusake kabeh kanthi paksa. Nanging kedadeyan ing jagad iki mesthi bakal ana kekuwatan liyane. Lan saben wong kudu ngelingi iki. Ing beyo saka guilty - saben wong duwe bagean saka sirno, kang saben wong mutusaké kanggo awake dhewe. Sejarah bakal mutusake mengko.
      1. alin12
        +2
        April 26 2014
        Dijawab luwih cedhak sampeyan lan toko saka Rusia lan Rusia? nulis ing Rusia, sampeyan mikir mbokmenawa uga ora ing basa Inggris, apa sampeyan ora weruh sing tanggung jawab ing Kyiv saiki lan apa sing lagi dilakoni karo Ukraina? ing ekonomi utawa padha mung fanning perang sipil mikir paling ora akèh karo sirah, ora sing media wis meksa nindakake perkara sampeyan!
      2. 0
        April 26 2014
        anggere iku serves kapentingan financial sing.

        Dadi kita ora komunikasi ing zombie. Google kanggo mbantu sampeyan nemokake kabeh, sampeyan mung kudu nyaring.
        Nanging kedadeyan ing jagad iki mesthi bakal ana kekuwatan liyane

        Aku bakal mbukak rahasia. Kanggo seprapat abad, wis berkembang yen mung wong sing kuwat sing bener ing donya. Uga sadurunge.
        Sakdurunge ana kutub kekuwatan liyane. Lan saiki siji. Insolent Saxon lan klub kasur gedhe.
        Apa sampeyan pengin dadi bagian saka "Pasukan" iki?
        Supaya wong Ukrainia "mbela demokrasi" ing Irak, Libya, Yugoslavia. Apa sampeyan mikir ana ing kana? Sampeyan bakal menyang Suriah, Iran.
        Utawa apa kepentingan Ukraina yen pangkalan NATO kanthi rudal luwih cedhak karo Moskow? Apa kapentingan sampeyan? Mung kanggo ngrusak Rusia?
        Sampeyan nggulingake presiden sing dipilih kanthi sah kanthi kekuwatan senjata. Apa iki perayaan demokrasi sampeyan?
        Sampeyan nggulingake maling sing sampeyan pilih dhewe, lan nandur oligarki, tukang mateni, lan Bandera ing gulu. Apa sampeyan ora lara dhewe?
        "Penguasa" sampeyan saiki, lan dudu Janek sing pengecut, nyemprotake Maidan, sing malah diakoni dening sponsor. Saiki padha matèni ing Slavyansk. Ukrainia. Sapa sing ora ngakoni junta Bandera.
        Dadi tangi, mbuwang wong aneh iki dhewe. Pilih presiden sampeyan, sing ora bakal nyebarake wilayah Ukraina menyang oligarki kanggo dipakani. Waca persetujuan karo Geyropa. Apa sampeyan butuh?
        Nguripake sirahmu. Tangi saka kursi, ngoyak junta.
        Lan kita bakal mbantu. Lan ora dening tentara, yen padha siyap kanggo ngrampungake.
      3. 0
        April 27 2014
        Kutipan saka zbidnev
        . Aku duwe pendapat dhewe, aku mbela

        Ya kanggo kesehatan.
        Sing mung, kanggo kapentingan, Aku katon, ing saran saka TV supaya ora tresna sampeyan, lan carane revolusi bener ALWAYS rampung. Gambar-gambar kasebut janjeni.
        Delengen dhewe, padha kanggo kapentingan, sanajan sampeyan bakal siap psikologis
        ketemu?
        http://gefter.ru/archive/11598
  30. +2
    April 26 2014
    Apa penulis dadi promotor? minus.
    1. +3
      April 26 2014
      Semono uga sing dakpikir, rasane sing nyurung perang
      1. 0
        April 27 2014
        Aku ora mikir ... aku weruh ...
  31. 0
    April 26 2014
    Quote: Cilik Muk
    Dadi apa sing lunyu? Amarga aku nuruti tumindake presidenku?

    Sampeyan lulus tes (ing konsepku))) keprungu Ayo mbah... negatif
  32. +3
    April 26 2014
    Wektu pungkasan kita perang yaiku taun 1941-1945. Wiwit iku, kita mung nggawe tentrem. Apa ana dermaga liyane? :-/
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  33. ASSARU
    +3
    April 26 2014
    Painfully kabeh Gamelan lan manis lan mendem.
    Iku tetep kanggo nambah, lagi wae obah ilat, Nessa VAVAN Dadi lanang.
  34. + 11
    April 26 2014
    Salam kanggo sampeyan. Aku mikir (saka perch) perlu kanggo nulungi populasi ing sisih kidul-kulon Ukraina kanthi senjata, obat-obatan, dhuwit, informasi sing bener babagan apa sing kedadeyan, lan nggawa pasukan perdamaian mung minangka pilihan pungkasan (yaiku nalika ana ancaman nyata permusuhan marang populasi wilayah kasebut). Nanging perlu kanggo nyekel sirahe Bandera dina sadurunge wingi. Njupuk conto saka karya MOSSAD. prajurit
  35. +3
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Upama ana pitulungan ekonomi, gotong-royong, lan ora kabeh perang dagang, sisih kidul wetan, ora mung setaun utawa rong taun, mesthi njaluk, mula kita bakal ngrasakake kekerabatan.

    Kanthi kabeh bab amarga sampeyan zbidnev! Bantuan ekonomi saka Rusia ana ing saindhenging kamardikan Ukraina. Ayo didhelikake ana ing macem-macem keuntungan kanggo gas, lan liya-liyane, dheweke mateni produk pertanian dhewe, nanging kita tuku lan tuku produk Ukrainia, kita ora ngembangake produksi dhewe, nanging nggunakake skema lawas saka USSR (sampeyan butuh pesenan kanggo militèr utawa cedhak-militer). Nanging kok perlu bantuan. Sawise ambruk, Ukraina minangka salah sawijining ekonomi pasca-Soviet sing paling kuat (kabeh Uni dibangun maneh sawise perang lan dadi stagnasi). Oligarki sampeyan ngrebut kabeh sing dicolong lan saiki padha moyoki sampeyan, patriotisme sampeyan - dhuwit kanggo tentara, Rusia minangka penjajah, mungsuh, mateni Rusia (I) - entuk ....
    Kutipan saka zbidnev
    Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake dhewe.
    Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya, aja ngganggu kita. Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.

    Saiki babagan Crimea. Apa ora jelas sapa sing dadi kuwasa karo sampeyan. wayang pro-Amerika. Ora ana papan kanggo nyelehake conto. 2-3 taun mesthi wis liwati lan bakal ana pangkalan militer Amerika ing Crimea (ing prospek pertahanan rudal), lan basis kita bakal diuripake, dheweke bakal nemokake alasan (provokasi). Kabeh Kaukasus ing Mirit, Dataran Rusia, Segara Ireng ing kontrol, etc. lan Amerika Serikat ora kudu repot karo Republik Ceko lan Polandia. Dadi Crimea utamane geopolitik. GDP ngatur pisanan. Mulane, Amerika mundhakaken dhuwur kuwi.
    Lan bab ora sedulur. Dadi ayo njupuk Chechnya minangka conto. Perusahaan pisanan, kabeh Ceko, tumindak minangka front united nglawan agresor (Rusia). Nanging sawise urip 4 taun ing kekacauan getih, akeh sing wis mikir maneh.
    Aku ora ateges Rusia kudu mlebu ing wilayah Ukraina, nanging sampeyan bakal ngerti yen Rusia cedhak karo mentalitas lan semangat kanggo negara kasebut. Lan nglarani kita ndeleng kepiye oligarki sampeyan nyuwek sampeyan karo amers.
  36. TOLIBAS
    +1
    April 26 2014
    Artikel provokatif, ayo mbela, mlayu nylametake, cukup tembung. Kabeh luwih rumit, Rusia terus terang diundang perang. Lan kita kudu nampa tantangan iki, DIMLOMACY lan sepisan maneh DIPLOMASI. Kanggo pirembagan, mbecikake lan saiki, saiki lan mbecikake, kasunyatan kawujudan gangster, s, homo Eropah, leaky Kyiv non-manungsa lan noobs liyane. Nanging banjur, kita bakal entuk saka B.l.ya.d.e.y iki. kanggo ombone kebak.
  37. Nika-10
    +3
    April 26 2014
    Ora ana sing bakal nylametake wong Ukrainia. Ana perang kanggo wilayah pengaruh lan kapentingan ekonomi. Dhuwit, dhuwit, dhuwit lan, maneh, dhuwit. Kabeh ing slogan ayu babagan demokrasi ing tangan siji lan kawilujengan saka junta ing sisih liyane. Bubar, Rusia wis aktif nyumbang kanggo Kurangé populasi saka ekonomi Ukrainia. Ayo padha ngelingi "perang dagang" lan "kontrak gas". Nganti saiki, Kremlin wis cukup tenang babagan carane oligarki Ukraina njarah-rayah negara lan siap kanggo rembugan malah karo Iblis, yen mung bakal entuk manfaat saka kapentingan financial. Padha bakal setuju malah saiki, nanging wong bakal, minangka tansah, ora menehi peduli.
    1. +4
      April 26 2014
      Bener
      Kremlin wis milih kabeh presiden Ukraina kanggo sampeyan. Lan nandur oligarki.
      Apa sampeyan ora lucu dhewe?
      Kremlin dipeksa rembugan karo wong aneh sing wis dipilih lan namaydanili.
      Lan "perang dagang" pancen aneh. Dheweke nyiksa kabeh wong kanthi diskon gas, dheweke mbayar transit luwih dhisik. Iku misale jek sing pendidikan ora apa-apa ... Lan sampeyan
      anggere iku serves kapentingan financial sing.
    2. 0
      April 27 2014
      Lan aku nambah plus. Dadi aku pengin pracaya marang orisinalitas avatar lan kepinginan naif kanggo "disimpen". Aku romantis :) Kanggo sawetara ombone, avatar cantik bener, nanging mung cukup, cukup sebagéyan ... Kanggo nerangake dawa lan lazily, nuwun, sun. Wektu bakal teka, mung teka lan nyimpen.
  38. KAVS
    +2
    April 26 2014
    Yen kabeh iku gampang lan prasaja, katon saka taman kanak-kanak ....
  39. +3
    April 26 2014
    Cepet utawa mengko, Ukraina kudu "dijupuk", nanging ing kasus apa wae, sisih kulon kudu dadi negara sing kapisah lan supaya marinate ing jus dhewe.
    1. +2
      April 26 2014
      Kutipan saka Bosch
      Cepet utawa mengko, Ukraina kudu "dijupuk", nanging ing kasus apa wae, sisih kulon kudu dadi negara sing kapisah lan supaya marinate ing jus dhewe.

      "Cepat utawa mengko" wis liwati (23 taun tahan) Sampeyan kudu njupuk kabeh bebarengan.!
  40. +3
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Ya, aku setuju karo sampeyan. Upama ana pitulungan ekonomi, gotong-royong, lan ora kabeh perang dagang, sisih kidul wetan, ora mung setaun utawa rong taun, mesthi njaluk, mula kita bakal ngrasakake kekerabatan. Sawise Crimea, kita bakal perang karo sampeyan, kita ana ing tanah kita dhewe lan kita bakal nemtokake dhewe. Iki dudu Georgia lan dudu Chechnya, aja ngganggu kita. Awaké dhéwé wis dudu sedulur lan hubungané karo kowé wis ora rukun.

    Ora maneh "sedulur" ?! ... Pira taun sampeyan wis anget (lan ora mung) gratis - saiki "anget" karo tangisan "... iki rega sing ora bisa ditampa !!! ..". Ya, iki dudu sing utama. Lan apa kegilaan mayoritas wong Ukrainia sing nganggo basa Rusia ing serangan saka propaganda sing ora ditemokake maneh babagan "Europeanization" worth? Lan kepinginan saben-saben liwat panguwasa korupsi kanggo ngrebut potongan sing isih urip saka wong sing diapusi? Apa regane? Secara pribadi, aku ora kepengin dadi sedulur. Sanajan dheweke dibaptis ing Voroshilovgrad ing taun 1982 lan bapak baptisku manggon ing kana karo kulawarga gedhe, mesthine aku kuwatir babagan dheweke, lan ora mung babagan dheweke. Iku nyengsarakke kanggo éling sing Memori, kang priceless ing salawas-lawase lan irretrievably ninggalake atine ing ijol-ijolan kanggo artificially nurtured "ide fix", kang ora ana siji bisa nerangake, apa maneh ngerti. Ukraina, ing negara geografis umum, sosial lan budaya saiki, ora bakal duwe apa-apa ing umum karo Eropah ing wangun kang troupe tragis-komedian saka Kyiv mbayangno iku. Kabeh bakal diputusake dening rakyat. Kekarepan lan tekade kanggo mujudake hak-hake, sanajan wis pirang-pirang taun telat, tetep kudu DIHORMATI!!! Lan iki aku setuju banget karo sampeyan - ora perlu ndhisiki acara. Nanging babagan Crimea - aja !!! Bumi kabeh, sanajan ditetepake kanthi wates, elinga pira getih sing wis diwutahake ing bagean sampeyan supaya ora ditundha, nanging kanggo ngobong pucuk fasisme ing pucuk. Mesthine, mesthi ana keluwihan pimpinan sing ana hubungane karo macem-macem bangsa ing negarane, nanging aku yakin manawa iki pancen ora ditrapake kanggo Rusia nyata, sanajan uga kebak masalah sosial. Aku ora setuju karo penulis artikel. Status kita saiki ora ngidini kita dadi agresor paling sethithik lan dadi setara karo Amerika sing ana ing ngendi-endi. Lan padha entuk sopatka, - lan bakal entuk luwih akeh! (Iku dudu tamparan sadurunge tandhing)
    1. +2
      April 26 2014
      Hmm, kita digawe panas, nanging sawetara wong ngerti lan ngormati iki, lan 23 taun ora ana kontra-propaganda serius. Ide fix iki ditanem lan diatur dening AS.
      Cara kabeh revolusi oranye yaiku mbentuk gerakan nasionalis, sing diduga dilanggar dening tanggane lan pemerintah.
  41. +6
    April 26 2014
    Quote: MIKHAN
    Sundel kuwi ngrebut kekuwatan ing Kiev .. Apa sampeyan mikir sampeyan bisa rembugan karo wong-wong mau ..?

    Sundel isih sing! Apik banget lan indikatif ing kene yaiku keseimbangan liyane. Sektor Kanan, nalika wiwit Maidan, nesu njaluk ngusir wong-wong Muscovites lan wong-wong Yahudi sing jijik karo wong-wong mau, lan terus terang pengin dilebokake ing lading.
    Lan dumadakan, kaya chik chirp, kerdyk kuku. Voila tweedledum lan oppa .... Wong-wong iki banget, nglawan dominasi sing ana ing politik lan bisnis, sektor sing bener dhewe tumindak, piye wae dumadakan, ora dikarepke kanggo kabeh wong, njupuk kabeh jabatan, banjur nyalonake Poroshenko dadi presiden, lan saiki dheweke ngumumake penghargaan kanggo nyekel separatis lan milisi ing dolar saben kilogram. Lan ing sawetoro wektu, dheweke uga nganakake macem-macem konferensi. Lan bab utama padha duwe ana ing TV, ora mung sapa, nanging padha Savik, thutybl Shuster!
    Utawa aku misunderstanding soko, utawa apa Nazi perang kanggo????
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      April 26 2014
      Kutipan: demotivator
      Utawa aku misunderstanding soko, utawa apa Nazi perang kanggo????

      Sampeyan ngerti kanthi bener .. (sanajan aku ora ngerti kabeh dhewe ..))) Ing sirahku ana siji tembung "wet nah" .. Iku angel, nanging aku ora weruh dalan liyane, sayang!
  42. +7
    April 26 2014
    Bisa uga dibusak nanging aku seneng. ngguyu
  43. +5
    April 26 2014
    Kutipan: Nika-10
    Ora ana sing bakal nylametake wong Ukrainia. Ana perang kanggo wilayah pengaruh lan kapentingan ekonomi. Dhuwit, dhuwit, dhuwit lan, maneh, dhuwit. Kabeh ing slogan ayu babagan demokrasi ing tangan siji lan kawilujengan saka junta ing sisih liyane. Bubar, Rusia wis aktif nyumbang kanggo Kurangé populasi saka ekonomi Ukrainia. Ayo padha ngelingi "perang dagang" lan "kontrak gas". Nganti saiki, Kremlin wis cukup tenang babagan carane oligarki Ukraina njarah-rayah negara lan siap kanggo rembugan malah karo Iblis, yen mung bakal entuk manfaat saka kapentingan financial. Padha bakal setuju malah saiki, nanging wong bakal, minangka tansah, ora menehi peduli.

    Ya, luwih saka rong puluh (paling ora) taun sampeyan wis ngidoni arah kita karo kabeh gerombolan, lan sampeyan isih duwe kayu bakar gratis kaya sedulur? "Perang Dagang"... Sepira akrabe... Lan saka ngendi angin njeblug?! Ya, aku ora katon tenang, iku mung "mentalitas" kamardikan, - uga, - ing kene apa sing sampeyan usahakake, banjur sampeyan kudu reap, sayangé gedhe. Kabeh sing wis digawe pirang-pirang taun lan nyoba metu - sampeyan-s-s-wis ...
    Sabar kanggo sampeyan lan kesucian
  44. +4
    April 26 2014
    Ing taun 45 ana prahara ing Berlin, ing taun XNUMX, sawise kita nyuwil subway Berlin, komando Jerman dhawuh supaya banjir, sing ditindakake, sanajan akeh wong sipil sing padha ngungsi.
    Aku kanggo apa? Ora bakal ana invasi bersenjata marang Ukraina dening Rusia. Sanajan tentara Donetsk dikumpulake, dheweke ora bakal pindhah luwih saka tapel wates wilayah Donetsk menyang Kyiv. Amarga Amerika sing kuwasa ing Kyiv lan padha duwe setengah saka Ukraina disandera. Amarga ana reservoir Kiev, 99m ing sadhuwure segara, sing dianggep minangka salah sawijining obyek sing paling mbebayani ing bumi.
    http://vu.ua/news/2585.html
    Lan ana bendungan darurat sing bisa diunekake, lan digandhengake karo tumindake para spesialis GRU, sing wis ngempet untune, malah menyang Kulon. Lan ana akeh pembangkit listrik tenaga nuklir. Lan Amerika, umume, ora peduli karo Ukraina lan EEC, Ukraina, kanggo dheweke, owah-owahan pion.
    Dadi, zbidnev, sampeyan wis dikuwasani, lan kuwat dicekel udder.
  45. +3
    April 26 2014
    Sampeyan kudu nyimpen Ukraina kanthi sopan, kanthi teliti, nganti Moldova lan Uzhgorod! Lan perlu kanggo mateni TV zombie Ukraina. Amer fasis karo hak-geiseks bakal ninggalake dhewe utawa ..... kita ora Getun iku. Aku lair lan manggon ing Ukraina nganti 2008.
  46. 0
    April 26 2014
    Kutipan: VL33
    Sampeyan kudu nyimpen Ukraina kanthi sopan, kanthi teliti, nganti Moldova lan Uzhgorod! Lan perlu kanggo mateni TV zombie Ukraina. Amer fasis karo hak-geiseks bakal ninggalake dhewe utawa ..... kita ora Getun iku. Aku lair lan manggon ing Ukraina nganti 2008.

    Pilihan sing paling apik langsung menyang Lisbon (kelangan mesin tank) lan nglangi ing segara)))) Lan kasepen kuwi .. seagulls fly oh!
  47. +2
    April 26 2014
    [quote = svp67] [quote = Oleg147741] Sayange, aku ora bisa ngomong sing padha karo aku, uga babagan akeh wong sing sadurunge aku kekancan, kanggo wong-wong mau aku saiki dadi mungsuh. [/ Quote]
    Ing Paskah aku mutusaké kanggo congratulate kanca lan sederek ing Ukraina. Aku nelpon 4 kulawarga, lan mung siji kita ngomong babagan liburan. Kanthi liyane, aku entuk kesan yen dheweke diobati karo dokter sing padha lan ngombe obat sing padha. b, zaprodanets-tembung paling affectionate. Tembung-tembungku babagan Paskah, Kristus - ora ana reaksi. Dheweke ngipat-ipati USSR, Yanukovych, Putin (uga ora pengin ngomong babagan 23 taun kamardikan). Pendhaftaran panginten iku zombified ana (Aku ora ngerti apa lan carane). Iki wiwit katon sanalika sawise revolusi oranye nalika Yushchenko njupuk kantor. Lan saiki wong normal, cukup sing aku kenal sadurunge mung nyebul saka gendheng. Sampeyan ora perlu siji bak banyu kadhemen dening iker-iker rasukan kanggo nggawa wong-wong mau kanggo raos. Lan karo bak ing Kyiv wis ngadeg. Insya Allah rasa seneng iki ana ing sirahe....
    1. -1
      April 26 2014
      Sampeyan provokator!
      Kutipan saka Makarych
      wong-wong sing ngerti sadurunge mung nyuwek gendheng. Sampeyan ora perlu siji bak banyu adhem ing iker-iker rasukan kanggo nggawa wong-wong mau kanggo pikiran sehat. Lan karo bak ing Kyiv wis ngadeg. Insya Allah rasa seneng iki ana ing sirahe....
      1. +1
        April 26 2014
        Ya dudu provokator, sanak-sedulurku nanggapi babagan cara sing padha saka Lviv, lan ponakan kenalanku siap nembak bibi, iki, kaya sing diomongake, tanpa pandang bulu, asil pangolahan informasi, ora duwe khayalan. sing ana akeh kanggo Rusia, paling seprapat
  48. 0
    April 26 2014
    Zbitnev lan Nick, aran prabédan, kabeh Rusia ngomong bab mardika saka wilayah ngendi mayoritas Rusia lan Rusia-speaker sampeyan nglawan kabeh Federasi Rusia? kenapa-amarga sampeyan mikir kita butuh wilayah sampeyan- kepiye wilayah sampeyan? lan sawise kabeh, jujur, kabeh gumantung ing kompleks industri militer. kalebu EU lan AS. padha pracaya sing bakal weaken Federasi Rusia dening undermining Komplek militèr-industri Ukrainia lan padha ora menehi peduli bab liyane, kalebu demokrasi. lan sanalika RF njupuk langkah, bakal akeh bau, nanging bakal langsung tenang lan sampeyan bakal weruh. mung apa sing bakal sampeyan tindakake karo utang - maneh ora bakal bisa kanggo nyolong gas, lan Komplek militèr-industri bakal miwiti digunakake bypassing "daya pusat" lan everyone mangerténi iki loro saka sisih kita lan saka EU.
  49. +1
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Matur nuwun kanggo tembung sing apik !!! Nem sasi kepungkur aku duwe pendapat sing beda lan swasana ati sing beda. Aku pancen ngormati lan bangga karo tanggane wetan. Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhls, Bulbash, lsp.). Iki ngomong babagan penyakit masyarakat, agresi marang wong liya. Wong beda-beda, pikirane lan gagasan beda - kabeh iki ndadekake peradaban maju. Sampeyan duwe budaya lan sejarah sing apik, nanging saiki kedadeyan mung elek.

    Iku bener kanggo ngomong ora karo sampeyan, nanging karo kita.
  50. Komentar wis dibusak.
  51. 0
    April 26 2014
    26 April. Lugansk. Pesen saka layanan pers Markas Tentara Kidul-Wétan.

    Ultimatum.

    "Yen ing 14 p.m. ing dina Selasa, 29 April, kabeh panjaluk kita, didhukung dening perjanjian Geneva, ora kawujud, kita nganggep kabeh panguwasa dumunung ing Kyiv dadi anti-wong lan pidana, lan kita bakal pindhah menyang tumindak aktif."

    Kamenangan bakal dadi milik kita!

    Markas Besar Tentara Bersatu Tenggara.
  52. 0
    April 26 2014
    Nah apa sing bisa dakkandhakake. Artikel patriotik pretentious ora liya. Pranyata penulis pancen pengin nuduhake patriotisme. NANGING ORA SIMPLE KOE! Bakal luwih apik kanggo penulis maca Khazin Grigoriev lan liya-liyane.Lan umume, sinau luwih jero babagan alasan proses sing kedadeyan saiki ing Ukraina.
  53. 0
    April 26 2014
    Nah apa sing bisa dakkandhakake. Artikel patriotik pretentious ora liya. Pranyata penulis pancen pengin nuduhake patriotisme. NANGING ORA SIMPLE KOE! Bakal luwih apik kanggo penulis maca Khazin Grigoriev lan liya-liyane.Lan umume, sinau luwih jero babagan alasan proses sing kedadeyan saiki ing Ukraina.
  54. 0
    April 26 2014
    Sementara, RIA Novosti nerbitake sawetara gambar "lucu" ing sekitar Slavyansk
  55. bubnovitnik
    +1
    April 26 2014
    SOS. SOS. Ngapunten para komentator! Apa sampeyan nulis babagan lan apa sing sampeyan komentar?!
    Apa sampeyan ora mikir yen sampeyan adoh saka kasunyatan!
    Kita kudu nglindhungi RUSIA saka rereget, saka serangan, lan ora nyebar demagoguery!
    P.S. Iki pendapat pribadiku (aku wis pensiun)
  56. +2
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Aku ora sengit. Aku duwe pendapat dhewe, aku bela, aku ora nyinggung sapa-sapa. Yen aku salah, aku bisa mbuktekake kanthi argumentasi. Aku ora troll, aku malah ora ngerti apa iku. Aku ora sengit marang bangsa apa wae. Mungkin bunder - asil saka perang informasi. Lan mungkin sampeyan uga ora seneng. Aku ora pengin gelut, akeh ing kene luwih seneng mutusake kabeh kanthi paksa. Nanging kedadeyan ing jagad iki mesthi bakal ana kekuwatan liyane. Lan saben wong kudu ngelingi iki. Ing beyo saka guilty - saben wong duwe bagean saka sirno, kang saben wong mutusaké kanggo awake dhewe. Sejarah bakal mutusake mengko.

    Matur nuwun kanggo jawaban. Aku setuju karo sampeyan yen sampeyan kudu ngerti kabeh kanthi tenang lan soberly. Iku emosi sing mimpin kanggo ora ono. Nanging ana hukum logika, yen sampeyan ngerti carane ngurutake informasi lan ora menehi gorengan, banjur gambar sing muncul kanggo Ukraina ora nyenengake. Aku ora duwe apa-apa marang Ukrainians; Aku wis kanca wiwit cilik. Nanging kita ora tau, kaya saiki ing Ukraina, dibagi saben liyane miturut warga negara. Delengen carane dheweke bisa nglawan kita. Kepiye carane wong-wong pseudo-Ukrainia, Galicia, sing urip atusan taun minangka abdi saka Austria lan Polandia, nyathet yen dheweke mung bubar dadi Ukrainia, ndhikte aturan dhewe marang sampeyan? Aku mung ngajak sampeyan mikir babagan kedadean iki? Wong-wong sing ora manggon ing Ukraina sajrone taun-taun kamulyane Zaporozhye Sich, ora mbangun kekuwatan gabungan karo Rusia, sing ora ngalami pati lan kamenangan bebarengan, saka sing ora ana Gogol utawa Shevchenko, nanging sing saiki ndhikte dheweke. aturan dhewe kanggo sampeyan kabeh. Kepiye carane iki bisa kedadeyan? Sapa sing ngerti yen Ukrainia minangka panguwasa, lan Rusia minangka abdi??? Iki eling saka abdi kang master munggah pangkat kanggo pengawas.
    Aku ora pengin sampeyan ngerteni tembung kasebut minangka propaganda; nyatane, iki minangka pitakonan kanggo jiwa sampeyan. Carane edan padha Amerika bisa ngapusi Ukrainians ing cara kanggo pit kita marang saben liyane? CIA disebut operasi dhewe (ing pungkasan 2013!) Chechnya ing Dnieper. Iki sing kudu sampeyan pikirake, lan dudu babagan pendhudhukan Rusia ing Ukraina, sing mung bisa ana ing otak para penguasa sampeyan. Amarga padha ngerti yen dheweke kudu mangsuli kabeh.
    1. nelav1951
      +2
      April 26 2014
      ross-respect. Ora bisa ngomong luwih apik.
  57. +1
    April 26 2014
    Penulis optimis-->penulis-->penulis, kita cepet-cepet ujar manawa bakal ngyakinake kabeh wong ing kana lan ngajari maneh sing dadi zombie.
    Ya, ana legiun ing kana lan dheweke ora pengin dididik maneh ing kahanan apa wae, ora ana bantahan sing bisa ngyakinake dheweke. Kanggo 20 taun, padha indoctrinated karo gething kanggo dhuwit Amérika, mayoritas mung kebak karo, lan kita bakal cepet gawe uwong yakin everyone - Fantastic.
    Nalika Jerman dikalahaké ing 45 lan mbah kakung kita mlaku-mlaku ing lurung-lurung ing Jerman, udhara mung kebak karo gething Jerman marang Rusia (simbahku ngandhani aku). Aku durung ketemu anti-fasis, ngandika. Katon watara ngandika kanggo saben bocah.
    Atas jenenge dhewe, aku uga bakal ngomong yen aku kerep padu karo Ukrainia ing forum kerja ing taun-taun pungkasan 10. Dheweke katon tenang, buruh sing sederhana, nanging nalika obrolan babagan politik, kita dadi budak. ing kene, ora kaya kita, dheweke ngerti kabeh, dheweke bakal nindakake kabeh kanthi bener, mung Kita ora bakal nyegah dheweke mbangun swarga.
  58. DNR
    -1
    April 26 2014
    Populasi Ukraina kira-kira 50 yuta.
    Pertahanan diri saka Kidul-Wétan - pinten?
    2000, 3000, 50000, 500000? Iki kurang saka (utawa kira-kira) siji persen.

    Kutipan luwih lanjut: "Aku mbaleni - tentara Rusia teka kanggo nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Periode."

    Nerangake iki kanggo 49 liyane (utawa paling ora 000).

    Nalika kita nerangake, utawa nalika padha ngerti, banjur padha bisa pindhah lan nyimpen.
  59. Tais34
    +1
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Sapa sing Bandera? Aku ora weruh wong-wong mau. Ana ing ngendi? Aku ora ngarang geguritan iki, lan aku ora ngutip ing kene. Lan apa jenis sedulur ing tapel wates saber-rattling? Lan ya, iki sedulur, hubungan kulawarga sing apik!

    Lan sapa sing nyatakake mobilisasi nglawan Rusia? Sapa sing ngatur "acara budaya" ing Kyiv, sijine wong ing kandhang, drapes kandhang iki karo gendéra Rusia lan nulis "Ati-ati, penjajah"? Sapa sing njaluk ngapura, "Ngapunten, ing basa Rusia"? Amerika mlaku-mlaku ngubengi Maidan kaya-kaya ana ing omah, nanging sampeyan ora ngerti? Apa sampeyan ora seneng karo pasukan kita ing tapel wates? Apa sampeyan seneng tentara bayaran manca nembak ing negara sampeyan? Sampeyan bakal nemtokake dhewe lan mutusake sapa sing dadi kanca lan sapa sing dadi mungsuh. Lan mung banjur padha ngomong bab sesambetan kulawarga.
  60. tokin1959
    +1
    April 26 2014
    "Dheweke nyoba nyeret kita menyang perang karo Ukraina"
    "we are provoke"
    aja kesusu


    ing taun 1941 uga ana instruksi - aja nganti tunduk marang provokasi Jerman.
    Saben uwong ngerti kepiye pungkasane.
  61. nelav1951
    0
    April 26 2014
    Umumé, pitakonan iki prasaja: Sapa sing kanggo Ukraina free lan sing kanggo koloni Amerika.
  62. 0
    April 26 2014
    Iku gampang kanggo ngadili saka njaba, mesthi. Mesthi, bakal migunani kanggo Rusia mung ngenteni nganti ambruk lengkap ekonomi Ukrainia. Banjur bakal bisa kanggo nambah wilayah kapentingan praktis tanpa korban. Nanging masalah iku Ukraina wis bangkrut kanggo patang sasi saiki, nanging thanks kanggo efforts master Eropah Kulon sawijining, artificially katahan saka ambruk. Nyatane, Ukraina ing wangun mantan sadurunge Maidan 4 ora ana maneh.
  63. +1
    April 26 2014
    Iku gampang kanggo ngadili saka njaba, mesthi. Mesthi, bakal migunani kanggo Rusia mung ngenteni nganti ambruk lengkap ekonomi Ukrainia. Banjur bakal bisa kanggo nambah wilayah kapentingan praktis tanpa korban. Nanging masalah iku Ukraina wis bangkrut kanggo patang sasi saiki, nanging thanks kanggo efforts master Eropah Kulon, iku artificially katahan saka ambruk. Nyatane, Ukraina ing wangun sadurunge sadurunge Maidan 4 ora ana maneh.
  64. 0
    April 26 2014
    Iku gampang kanggo ngadili saka njaba, mesthi. Mesthi, bakal migunani kanggo Rusia mung ngenteni nganti ambruk lengkap ekonomi Ukrainia. Banjur bakal bisa kanggo nambah wilayah kapentingan praktis tanpa korban. Nanging masalah iku Ukraina wis bangkrut kanggo patang sasi saiki, nanging thanks kanggo efforts master Eropah Kulon sawijining, artificially katahan saka ambruk. Lan bakal dianakake nganti pungkasan, miturut prinsip "yen ora kanggo aku, mula ora kanggo sapa wae." Nyatane, Ukraina ing wangun mantan sadurunge Maidan 4 ora ana maneh.
  65. 0
    April 26 2014
    Iku gampang kanggo ngadili saka njaba, mesthi. Mesthi, bakal migunani kanggo Rusia mung ngenteni nganti ambruk lengkap ekonomi Ukrainia. Banjur bakal bisa kanggo nambah wilayah kapentingan praktis tanpa korban. Nanging masalah iku Ukraina wis bangkrut kanggo patang sasi saiki, nanging thanks kanggo efforts master Eropah Kulon sawijining, artificially katahan saka ambruk. Lan bakal dianakake nganti pungkasan, miturut prinsip "yen ora kanggo aku, mula ora kanggo sapa wae." Nyatane, Ukraina ing wangun mantan sadurunge Maidan 4 ora ana maneh.
  66. Komentar wis dibusak.
  67. 0
    April 26 2014
    Iku gampang kanggo ngadili saka njaba, mesthi. Mesthi, bakal migunani kanggo Rusia mung ngenteni nganti ambruk lengkap ekonomi Ukrainia. Banjur bakal bisa kanggo nambah wilayah kapentingan praktis tanpa korban. Nanging masalah iku Ukraina wis bangkrut kanggo patang sasi saiki, nanging thanks kanggo efforts master Eropah Kulon sawijining, artificially katahan saka ambruk. Lan bakal dianakake nganti pungkasan, miturut prinsip "yen ora kanggo aku, mula ora kanggo sapa wae." Nyatane, Ukraina ing wangun mantan sadurunge Maidan 4 ora ana maneh.
  68. sowa8
    0
    April 27 2014
    Aku mung pengin ngucapake tembung sampeyan menyang kupinge Gusti Allah. Lan ing pungkasan artikel AMEN!
  69. +1
    April 27 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Matur nuwun kanggo tembung apik !!! Nem sasi kepungkur aku duwe pendapat sing beda lan swasana ati sing beda. Aku pancen duwe rasa hormat lan bangga marang pepadhamu wetan. Nanging ing forum, ing kene aku nemoni manifestasi intoleransi gedhe marang bangsa liya (Khokhols, Bulbash, lsp).


    Nanging iki goroh lengkap! Setengah saka anggota forum kene Ukrainians! Dheweke mung mikir ing basa Rusia!
  70. +2
    April 27 2014
    Kutipan saka: svp67
    Aku mbaleni - tentara Rusia arep nylametake Ukraina, ora kanggo perang karo. Titik.
    Ya kuwi pokoke, dudu titik nanging koma. Kira-kira 15 persen populasi nunggu tentara kita ing kana, lan banjur ing wilayah SOUTH-Eastern, lan 50% siap perang nganti mati karo, lan iki utamané YOUTH ... swasana ati saka populasi Ukraina. wis owah sacara dramatis sajrone 20 taun kepungkur lan ora bisa digatekake ...
    Nanging yen sampeyan ngunyah snot lan ninggalake Kidul-Wétan lan Pusat "Ukraina" kanggo ambruk kanggo bêsik dening fasis Western, banjur ing 10 taun 100% bakal siap kanggo perang nglawan Rusia, lan keturunan kita kudu masalah iki? Kajaba iku, tanah-tanah iki akeh banget disiram getihe para leluhur, simbah, simbah, lan simbah-simbah, sing wis mbebasake saka kuk Ottoman. Dadi, apa adil yen ora peduli babagan getih sing diwutahake dening para leluhur kita (intine, ngiyanati prestasine, patine) lan menehi kabeh kanggo urip sing sehat kanggo sawetara fasis sing ora ngangkat driji kanggo mbebasake iki. tanah, lan sing Kulon uga, saka Polandia lan rakit Turki? Lan sisih kidul lan wétan lan tengah lan kulon "Ukraina" dibebasake dening RUSIA lan ora ana wong liya. Iku Rusia sing nggawe negara sing saiki, saiki kabeh wong nelpon Ukraina. Yen aku salah, sebutno paling siji kutha utawa bèntèng sing dibangun mung dening "Ukrainians" utawa hetman sing nelukake tanah iki saka Ottoman.
    1. +1
      April 27 2014
      Ora ana sing ninggal sapa wae. Aku serius. Lan saiki, minangka lelucon, saboteur Rusia ditahan ing batch saben dina. wassat
  71. 0
    April 27 2014
    Kutipan: W1950
    Dnepropetrovsk bakal nyerah menyang Rusia, mesthi.

    Dnepropetrovsk lan Zaporozhye beda karo Donbass ing jaman Soviet.
  72. +1
    April 27 2014
    Iku gampang kanggo ngadili saka njaba, mesthi. Mesthi, bakal migunani kanggo Rusia mung ngenteni nganti ambruk lengkap ekonomi Ukrainia. Banjur bakal bisa kanggo nambah wilayah kapentingan praktis tanpa korban. Nanging masalah iku Ukraina wis bangkrut kanggo patang sasi saiki, nanging thanks kanggo efforts master Eropah Kulon sawijining, artificially katahan saka ambruk. Lan bakal dianakake nganti pungkasan, miturut prinsip "yen ora kanggo aku, mula ora kanggo sapa wae." Nyatane, Ukraina ing wangun mantan sadurunge Maidan 4 ora ana maneh.
    1. 0
      April 27 2014
      Kutipan saka Curbstone 24
      Masalahe yaiku Ukraina wis bangkrut sajrone patang sasi, nanging amarga upaya para master Eropa Barat, kanthi artifisial ditahan supaya ora ambruk.

      Sing paling awon bakal diwiwiti ing pungkasan musim panas: tentara ngobong bahan bakar sing disimpen kanggo musim nyebar, wong ora duwe dhuwit lan ora ngarep-arep, Kulon ora mikir mbantu, lan Rusia wis ora gelem nulungi negara. sing kebak nesu marang iku. Ancaman ambruk umum lan paceklik nggantung ing negara kasebut.
  73. Komentar wis dibusak.
  74. 0
    April 27 2014
    Mbalekake tanah sampeyan ora dadi masalah. Lan banjur apa karo wong-wong mau. Wong manggon ing kono uga. ngguyu We kudu negara tetanggan waras fokus ing donya Rusia, lan ora koloni kanggo koreksi ing grub pamaréntah. Yen kita njaluk Novorossiya sawijining, iki wis kamenangan ing urutan donya. Lan banjur bakal nyebar ing sadawane ranté menyang Balkan.
    Ing kene kita bisa entuk pengalaman karo Crimea. Aja ngetung pitikmu sadurunge netes. Mergo iki. hi
  75. +2
    April 27 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Kita ora pengin perang karo sampeyan - iki dibudidayakake dening sampeyan, kanthi ati-ati maca komentar ing forum, mungkin sampeyan bakal ngerti.


    Dear zbidnev! Yagene, banjur, ing Ukraina, wiwit Maret, wis ora krungu tembung - perang, aggressors? Apa sampeyan ndeleng mobilisasi ing Rusia? Apa demobilisasi wis dibatalake ing Rusia? Nang endi wae ing Rusia, prajurit menehi wawancara ing ngendi dheweke ngomong yen dheweke siap perang karo wong-wong persaudaraan? Apa sampeyan bisa mbayangno yen bakal ana aksi ing metro Moskow, sing dipuji ing media Ukrainia - "khas"? Lan sampeyan bangga ngremehake wong Rusia.

    Tuduhna ing endi rasa sengit ing pihak kita ?? Ya, ana nesu amarga Ukraina sing paling sethithik setengah taun kepungkur ora ana maneh. Sawetara negara agresif anyar wis muncul ing ngendi rapat pimpinan dianakake dening wong lanang sing mabur saka Amerika Serikat, ing ngendi meh kabeh calon kanggo pemilihan "konon" nyiapake tentara kanthong kanggo nglawan sawetara wong. Lan ing "Aku" sampeyan bisa nulis sapa wae sing nglawan "kita".

    Sampeyan diwenehi kawruh babagan kampanye. Dadi deleng saluran Ukrainia lan Rusia, lan sampeyan ora kudu dadi jenius kanggo ngerti yen dheweke nglatih sampeyan perang, nanging ing negara kita mung nggawe alesan kanggo apa sing bisa ditindakake ing acara kasebut. saka provokasi ing sisih sampeyan.

    Lan aku pribadi gelo dening "diduga pejabat keamanan" sing, nalika ing Maidan, main banget hard sing ora ngerti sing ana kudeta lan kapentingan kang. Uga, ngakoni yen sampeyan kanthi tenang nembak kolega sing ora bersenjata.
    1. +1
      April 27 2014
      Zbidnev iki, ketoke, ana ing sisih sing beda. Yen iki dudu "pejuang ngarep elektronik sing ora katon", mula dheweke bisa uga dadi pejuang sektor sing bener utawa pertahanan diri Maidan, salah sijine sing nentang kekuwatan nyolong Yanukovych, sing wis ngalahake kekuwatan iki. malah ora ngerti sing padha wis ing wangun perverted kanggo program kebekan bajingan. Padha bajingan lan palmed mati mungsuh - Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"