Banyu minangka alasan sing sah kanggo perang sing adil

229
Banyu minangka alasan sing sah kanggo perang sing adil
Bocah lanang njupuk banyu saka pompa ing salah sawijining dalan ing Bakhchisarai


Pejabat Ukrainia nglakoni tindak pidana.

Banyu iku urip, lan konsumsi dening peradaban kita kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang konsumsi sumber daya liyane, dadi lenga utawa bahan bangunan. A pastime favorit geopolitician ing taun anyar wis diskusi topik sumber daya banyu. Lan ora mung geopolitik "kanthi kecenderungan", nanging uga "kanthi posisi": contone, Sekretaris Dewan Keamanan Rusia Nikolai Patrushev bubar nyatakake yen banyu bisa dadi sumber strategis ing mangsa ngarep.

Lan pancen bener. Mantan Menteri Sumber Daya Alam, ahli ekonomi kondhang V. Danilov-Danilyan malah ngetung yen sajrone 50 taun kepungkur ana luwih saka 500 konflik babagan banyu ing donya, lan 21 saka wong-wong mau diiringi nggunakake gaman. Ing tartamtu, saka 1965 kanggo 1967. Ana papat konflik bersenjata antarane Suriah lan Israel babagan pambangunan fasilitas intake banyu ing Suriah. Sajrone artileri lan tank tandhing, wong mati, akeh peralatan militer lan sipil, tank, buldoser lan ekskavator dirusak. Banyu uga minangka salah sawijining tujuan utama Perang Enem Dina sing misuwur: ing wulan Juni 1967, Israel ngancurake fasilitas intake banyu ing Suriah, sing dikarepake wong Siria lan Yordania kanggo mbangun ing Kali Yarmuk, anak kali Yordania.

Nanging ing kene kita durung siyap - yen negara kita bakal diserang saka "senjata banyu" iki. Pejabat Ukrainia (khususe, Wakil Kepala Administrasi Presiden Ukraina A. Senchenko) dhawuh supaya bisa mblokir aliran banyu Dnieper menyang Crimea liwat Terusan Krimea Lor.

Panguwasa Crimean, mesthi, nyoba kanggo mutusake masalah masalah dening kurban kanggo mbayar malah ing advance, nanging pejabat Ukrainia "ngaktifake wong bodho", nemokake alasan anyar kanggo nolak malah nimbang kontrak ngajokaken. Wigati dicathet yen ing sisih Ukrainia, iki ora malah inaction: ora ana stasiun pompa ing wilayah Ukrainia, banyu saka reservoir Kakhovka menyang Crimea kanthi gravitasi. Langkah-langkah pamblokiran saluran yaiku tumindak, lan tumindak ala. Iki minangka prilaku wong bodho sing ala: ora ana sing entuk manfaat saka tumindak kasebut, ora ana wong ing Ukraina sing butuh banyu sing disimpen. Apa anggaran Ukrainia pancen butuh dhuwit nyata, utamane saiki?

Apa akibat saka langkah-langkah kasebut? Mesthine, sadurunge nggawe kanal, wong manggon ing Crimea lan ana tetanèn. Nanging saiki populasi wis akeh, lan tetanèn wis jumangkah jero menyang wilayah steppe. Tanah ing kana, ing Crimea, emas. Nanging gumantung ing mbanyoni. Kabeh wilayah tetanèn bakal sirna saka kahanan garing lan kurang banyu, utamane tanduran sing seneng banyu kaya pari, sayuran, sawetara kebon lan kebon anggur. Pasokan banyu uga bakal kaganggu ing kutha-kutha ing sisih wétan Crimea - Sudak, Feodosia, Kerch. Umume pemukiman Krimea, nanging ora gumantung ing kanal: ana akeh waduk ing Crimea lan ana sawetara cadangan ing cedhak kali lan kali Crimea.

Salah siji cara utawa liyane, akibat saka tumindak pejabat Ukrainia iki bakal ana ing kasus apa wae. Iki minangka akibat ekonomi utamane: karusakan diprediksi ing 5 milyar rubel. Bakal ana akibat sing luwih dawa, amarga mandheg irigasi kanthi cepet ing sawetara kasus mbebayani kanggo lemah.

Nanging sing paling penting yaiku kesehatan dilebokake ing risiko, lan mulane, nganti sawetara, nyawa warga Rusia. Kepiye negara kudu tumindak ing kasus kaya ngono? Iki kudu nglindhungi urip lan kesehatan warga kanthi cara apa wae, iki ora pantes dirembug. Wigati dicathet yen tumindak A. Senchenko lan kanca-kancane minangka tindak pidana sanajan miturut hukum Ukrainia, amarga wong sing ora duwe banyu isih dianggep warga Ukraina. Tegese, iki minangka tindak pidana lan, ing pangertèn sing paling bener, tumindak perang. Politisi Ukrainia dudu titan intelektual, nanging ing kasus iki, kaya sing diucapake, "indeks moronisitas ngliwati atap."

Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen konflik iki ora ana hubungane karo konflik sing saiki ana ing saindhenging Ukraina lan uga bisa nyebabake penyebaran pasukan perdamaian Rusia. Ing kono, konflik kasebut, sanajan wis nyebabake nyawa, nanging isih politik lan bisa nganti suwe, luwih-luwih yen junta isih ngundurake pasukan saka wilayah pemberontak. Nanging tanpa banyu, wong urip mung sawetara dina.
Kanggo alasan sing ora jelas, topik banyu Crimean kaya-kaya muffled ing negara kita. Nanging wektune para politisi kita ujar manawa nyingkirake banyu minangka sebab sing sah kanggo perang sing adil, bisa dingerteni sapa wae. Yen wong bodho ala ora mbukak dalan banyu, tentara Rusia kudu nguwasani terusan nganti Kakhovka.


Lan ora bisa ditundha kanthi panjelasan kaya ngono, amarga lumakune wektu ora mandheg.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

229 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mnbv199
    +9
    April 26 2014
    Padha Cut mati banyu, lan kita mateni gas!

    Aku menehi saran kanggo ndeleng



    http://poznavatelnoe.tv/
    1. Validator
      + 37
      April 26 2014
      Junta mung arep perang. Ana ngombé banyu ing Crimea, iku liwat kanal utamané kanggo irigasi. Apike, nalika kita ngontrol Novorossia ing Mei, apa bakal ana kerugian gedhe kanggo ekonomi Crimea saka tumpang tindih iki?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 27
        April 26 2014
        iku tugas utami junta lan bendarane kanggo tarik RUSSIA menyang perang.
        1. + 17
          April 26 2014
          Tugase yaiku nggawe provokasi kanthi cara apa wae kanggo entuk pretext resmi.
          1. + 56
            April 26 2014
            slovak007 EN "Tugase yaiku provokasi kanthi cara apa wae supaya entuk pretext resmi."
            -------------------------------------------------- ------------
            Njaluk OFFER apa? Apa sing sampeyan wedi kabeh? Mbok menawa cukup WEDI! Mungkin iki wektu kanggo mikir ora bab bali bantala saka saiki "Ukraina" HOME, nanging kanggo mundhakaken pitakonan luwih wiyar: Iku wektu kanggo menehi kabèh Kulon apik ing sirah! Kita nambani wong-wong mau TWICE ing taun 1812, ing taun 1945, lan saiki wis teka maneh TIME kanggo menehi PREVENTION OTAK!
            1. +3
              April 26 2014
              Kutipan saka alexdol
              Njaluk OFFER apa?

              Sing Rusia minangka kekaisaran sing ala.
              Kutipan saka alexdol
              Mbok menawa cukup WEDI!

              Lan ora ana sing wedi! Mung ing emosi sampeyan ora perlu mutusake apa-apa, ora ana sing bisa dipikirake.
              Kutipan saka alexdol
              We nambani wong TWICE

              Lan ora kaping pindho, nanging luwih (contone, wong Swedia sing paling ngerti, padha nyuwil sapisan kanggo umur). Mung kita tansah mbela pisanan lan ora tau miwiti gelut.
              1. +3
                April 26 2014
                Lan kita malah ora miwiti.
              2. +5
                April 26 2014
                Kutipan saka: slovak007
                Lan ora ana sing wedi! Mung ing emosi sampeyan ora perlu mutusake apa-apa, ora ana sing bisa dipikirake.
                - supaya ngajokaken kanggo udan mau tanpa emosi. Sampeyan bisa malah mesem loropaken nalika eksekusi, kok ora? Nanging sing paling apik kanggo meneng lan tanpa emosi, nanging nyengsarakke, iku lara banget sing mengko sampeyan ora bakal nyedhaki wates kepinginan kanggo liyane satus utawa rong atus taun.
              3. +2
                April 27 2014
                Kutipan saka: slovak007
                Sing Rusia minangka kekaisaran sing ala.

                Ayo padha wedi iki lan adol dhewe. Iki wiring-wiring, kayane wong-wong homo sing nyinggung iku ora manusiawi, nanging supaya ora tersinggung, ayo dicritakake saka sekolah yen iki ngombe ... iki biasane! Apa sampeyan arep mikir nganggo sirah?
              4. +1
                April 28 2014
                Njaluk OFFER apa?

                Sing Rusia minangka kekaisaran sing ala.


                Rusia tansah dadi kekaisaran ala kanggo wong-wong mau. Malah nalika USSR dadi sekutu Inggris ing Perang Donya II, Churchill, malah sadurunge rampung, nyurung Amerika Serikat kanggo bom atom kutha-kutha kita ...

                Punapa mawon kita nindakaken, kita bakal tansah paria ing Eropah, paling anggere Anglo-Saxon mrentah ing kono.
            2. Artem1967
              0
              April 26 2014
              Apa iki saka opera "Let's Throw Our Hats"? Iku salah siji bab kanggo break ing juntas presumptuous lan njupuk kontrol saluran banyu, perang donya katelu, minangka sampeyan suggest, iku cukup liyane. Luwih pinter, luwih nahan lan sopan, utawa liya-liyane, sampeyan kudu am
              1. +1
                April 26 2014
                Kahanan sing padha berkembang ing Asia Tengah - masalahe karo banyu! Tajikistan arep mbangun kaskade pembangkit listrik tenaga air, sing bakal nyebabake masalah banyu ing Lembah Fergana (lan apa tegese "gedhe" ing Lembah Fergana yaiku tembung "Banyu" - "Altyn Vodi" - iki jeneng sepur internasional Tashkent - Moscow!
              2. +4
                April 26 2014
                Apa donya katelu? Korea Utara ora seneng karo AS, ora diserang. Amarga ana bom cilik.
                1. + 14
                  April 26 2014
                  Ana anekdot: Presiden Amerika Serikat takon marang asistene negara sing ora duwe demokrasi.
                  - Ing Irak, - padha mangsuli marang.
                  - Lan apa ana ing Irak?
                  - Akeh lenga.
                  - Ya, kita kudu netepake demokrasi ing Irak kanthi cepet.
                  Madegake demokrasi iki
                  Obrolan sing padha babagan Libya - dheweke uga nggawe demokrasi.
                  Ayo ngomong babagan Korea Lor.
                  - Apa ana ing negara iki?
                  - Pancen ora ana apa-apa. Nanging ora ana demokrasi ing kana.
                  - Nah, yen ora ana apa-apa, negara iki ora pantes kanggo demokrasi! - wangsulane Presiden Amerika Serikat.
                  1. +1
                    April 28 2014
                    Feed warta kanggo taun wulu 2000:
                    12:00 SENSASI! Cadangan minyak tanpa wates ditemokake ing Prancis lan Jerman!
                    12:01 Departemen Luar Negeri AS takon babagan sifat demokratis Prancis lan Jerman!
                  2. +1
                    April 28 2014
                    Lan Korea Lor duwe senjata nuklir! Sampeyan bisa njaluk snot!
                2. +2
                  April 27 2014
                  Kutipan saka: woron333444
                  Apa donya katelu? Korea Utara ora seneng karo AS, ora diserang. Amarga ana bom cilik.


                  Amarga China cilik cedhak. Lan bom kasebut mesthi macet ing sisih mburi, amarga ora ana sistem pangiriman.
            3. yur
              yur
              +4
              April 26 2014
              [quote=alexdol]Entuk PROPOSISI apa? Apa sing sampeyan wedi kabeh? Mbok menawa cukup WEDI! [/ kutipan 100% dhukungan! Aja wedi, aja njaluk ngapura kanggo kesalahan sing ora sampeyan lakoni, mandheg nelpon mungsuh "mitra"! Kanggo seprapat saka abad kita wis nyoba cara iki lan sing kanggo please West, kanggo nggawe hubungan, kanggo nggawe kanca - YA ORA ING FEED jaran. Cukup!!
            4. +9
              April 26 2014
              WAKTUNYA MEMBERI KESEHATAN ING KEPALA KULON! Kita nambani wong-wong mau TWICE ing taun 1812, ing taun 1945, lan saiki wis teka maneh TIME kanggo menehi PREVENTION OTAK!

              Aja bingung! Banjur kita dadi korban serangan, lan saka sudut pandang hukum internasional! Lan saiki sampeyan bener-bener ngusulake, saka sudut pandang hukum internasional, supaya dadi agresor kanggo kita? Elinga, aku Aku pancen ing sisih sampeyan.TANAH KITA!.Nanging sampeyan kudu tumindak kanthi cerdas lan subtly, kaya ing Crimea. ombenan
              1. +2
                April 27 2014
                Kutipan saka zennon
                Aja bingung! Banjur kita dadi korban serangan, lan saka sudut pandang hukum internasional!


                Apa hukum internasional sampeyan ngomong babagan? "Sampeyan mung disalahake amarga aku pengin mangan."
                1. 0
                  April 27 2014
                  Apa hukum internasional sampeyan ngomong babagan? "Sampeyan mung disalahake amarga aku pengin mangan."

                  Lha nek arep mangan yo golek duit Ojo bingung masyarakat dunia karo kitsch yo kudu rembugan karo wong waras yo mesti.
              2. -2
                April 28 2014
                Aku wedi yen saka sudut pandang hukum internasional ing Crimea, Rusia tumindak minangka aggressor ... Dadi, sampeyan ora bisa mandheg saiki, bledug ing mripatmu, sampeyan ora bakal ngapusi sapa wae.
                1. +1
                  April 28 2014
                  Kutipan: Zveroboy
                  saka sudut pandang hukum internasional ing Crimea, Rusia tumindak minangka aggressor ...

                  menehi conto nglanggar hak-hak internasional sing padha Rusia. menarik banget.
                  1. 0
                    April 29 2014
                    Jupuk Crimea, apa ora cukup? Utawa apa masyarakat donya ngukum tumindak Rusia iki muspra?
                    1. 0
                      April 29 2014
                      - Monya, aku ora ngerti apa-apa kanggo Ukraina kita. Kabeh wong terus ngandhani Mina yen kita lagi perang karo Rusia.
                      - Lan apa?
                      - Nganti saiki, asil perang Ukrainia-Rusia nguciwani. Kerugian Ukraina: 7 tank, 1 howitzer self-propelled, 10 kendaraan lapis baja, 1 helikopter lan 1 pesawat. Luwih saka 2 yuta wong nyerah ... Lan apa sampeyan mikir? Tentara Rusia durung teka ing perang!
            5. Komentar wis dibusak.
            6. +4
              April 26 2014
              Yagene ora - kanggo ngindhari bencana kamanungsan, wong sing sopan kudu njupuk kabeh dawa terusan ing sangisore pengawal bersenjata.
              Ora guyon. Lan aku bakal ngumumake yen iki minangka warisan saka USSR (sing kita wis mbayar kabeh utang) - ora ana sing seneng, sampeyan bakal teka ing pengadilan. nglindhungi.
              Lan bisa luwih gampang - bali wilayah Kherson Ngarep !!!!! hi
            7. +1
              April 26 2014
              Kutipan saka alexdol
              slovak007 EN "Tugase yaiku provokasi kanthi cara apa wae supaya entuk pretext resmi."
              -------------------------------------------------- ------------
              WAKTUNYA MEMBERI KESEHATAN ING KEPALA KULON!

              Apa ora wektu kanggo Presiden kita lali leksikon diplomatik lan nyebutake awake kanthi gaya Zhirinovsky, ujare, meneng kabeh, wong Eropa homo lan s - Rusia bakal nindakake kabeh sing dianggep perlu ing wilayah sing ana ing jejere. Lan yen wong blathers soko - kang bakal nampa program lengkap.
              Bakal ana perang gedhe, mung wong bodho sing ora jelas. Lha kok sujud marang mungsuh demi?!
            8. 0
              April 28 2014
              Apike kanggo ngelingi loro 1855 lan 1918. Yen memori serves, ing 1837 tsar-imam uga mrentah repertoar teater Paris.
            9. necha265
              +1
              April 29 2014
              Iki dolanane ing sisih kulon
          2. 0
            April 26 2014
            Kaya sing diwulangake dening wong-wong kuna ing kana: "Tumindake apa sing kudu sampeyan ..."
        2. 0
          April 26 2014
          wis padha nguculi.
        3. +1
          April 26 2014
          Iku bakal luwih bener kanggo ngomong: sing nduweni nyetel Junta tugas nyeret Rusia menyang perang ing sembarang biaya.
          1. +3
            April 26 2014
            Yen ana perang, banjur kita bakal "jancok" kabeh wong! Kita wis ora lali skills Afghan!!! "Yankees", nanging sampeyan ora bakal pindhah menyang x .........! Ayo clash, mungkin, kaya ing tropis Afrika?! Sapa sing bakal menang?! Ing serangan pungkasan, kita mateni sampeyan! Sapa sing digawa "Chinooks", ah, Rangers !!!
        4. +2
          April 26 2014
          Iku bakal luwih bener kanggo ngomong: sing nduweni nyetel Junta tugas nyeret Rusia menyang perang ing sembarang biaya.
          1. +1
            April 26 2014
            Aku bakal nyoba tumindak kanthi bener! Kita "udan" Yankees ing Afrika: kabeh kedadeyan kaya iki: Yankees lan kita mlebu "kontak pertempuran" - sapa wae sing nyekel - kuwi kekuwatan !!! Dadi, bapak-komandan7!!
        5. 0
          April 27 2014
          Quote: inti
          iku tugas utami junta lan bendarane kanggo tarik RUSSIA menyang perang.

          Rungokake, ahli strategi! Ing Jerman, yen Hitler wis mungkasi perang ing wektu, ora bakal ana akibat. Kasunyatan yen kita narik "karet" menyang tangan Anglo-Saxon lan junta saiki. Padha saya kuwat. Lan banjur kabeh padha, karo pamrentahan kaya ing Ukraina, bakal ana pembantaian. Mung banjur akibate bakal luwih elek. Iki bakal dadi apa sing dikarepake dening Anglo-Saxon! Kita bakal numpes saben liyane sak tenane. Procrastination kaya mati.
      4. +3
        April 26 2014
        Layanan BBC Rusia nglaporake penilaian ahli kasebut: "Ana 23 waduk ing semenanjung kanthi volume total 399,5 yuta meter kubik. Saiki padha kebak setengah. Crimea ngonsumsi kira-kira 200 ewu meter kubik banyu saben dina (ing tingkat 100 liter saben wong saben dina). Ing rezim penghematan, konsumsi bisa dikurangi kanthi faktor telu. Mulane, tanpa pasokan banyu saka njaba, Crimea bisa urip watara sasi.
        http://rufabula.com/news/2014/04/18/crimean-water

        Lan ing dina Rebo, Aksyonov ujar manawa wadhuk kasebut 90-100% kebak. Udan wis liwat. Dadi, Mei isih dowo, lan ana mbanyoni wis suda. Losses bakal, nanging ora kritis.
        1. + 10
          April 26 2014
          Kutipan saka grbear

          Lan ing dina Rebo, Aksyonov ujar manawa wadhuk kasebut 90-100% kebak. Udan wis liwat. Dadi, Mei isih dowo, lan ana mbanyoni wis suda. Losses bakal, nanging ora kritis.

          Lha, kayane ora turu, golek solusi, senajan ora sesuk. Aku ngormati wong-wong iki kanthi tenang lan malah monoton, nanging screamers lan windbag mung entuk.
          http://www.vz.ru/news/2014/4/21/683210.html
          Gegayutan karo katergantungan pasokan banyu Krimea ing Ukraina, pamarentah republik nimbang sawetara opsi sumber banyu alternatif.Kepala Kementerian Sumber Daya Alam Rusia Sergey Donskoy ujar manawa ing taun 2015 departemen kasebut bakal nimbang kemungkinan mbangun a saluran pipa saka wilayah Kuban menyang Crimea, lan uga ngembangake program kanggo sumber banyu alternatif kanggo Crimea.
          Minangka pilihan liyane, Donskoy disebut "cadangan serius banyu soko njero lemah" lan kapasitas reservoir ana. Kajaba iku, miturut menteri, instruksi diwenehake kanggo nimbang kapasitas desalinasi
          Sadurungé, Dmitry Medvedeva nyaranake nggawe reservoir ing Semenanjung Taman lan ngembangake celengan banyu ing wilayah Dzhankoy lan Nizhegorsk. Dheweke uga ngelingi proyek kanggo pambangunan pabrik desalinasi banyu segara, nandheske yen ing mangsa ngarep pemerintah bakal nganalisa usulan kasebut lan milih pilihan sing paling apik kanggo implementasine.Ing dina Jumuah, dikenal manawa perusahaan desalinasi lan pasokan banyu Israel melu melu. kanggo ngrampungake masalah pasokan banyu menyang Crimea.
          .
      5. 0
        April 27 2014
        Kutipan saka Validator
        . Aku wonder nalika kita bakal njupuk kontrol Novorossia ing Mei

        Apa sampeyan Kepala Staf Umum? Nuduhake rencana sampeyan, kita ora ngerti. ngguyu
    2. + 13
      April 26 2014
      Kutipan saka: mnbv199
      Padha Cut mati banyu, lan kita mateni gas!

      ya, Fedorov iki uga k.ozel nanging ing Crimea ana masalah nyata lan kudu ditanggulangi
      1. + 10
        April 26 2014
        Kutipan saka: punk
        ana masalah nyata ing Crimea lan kudu ditanggulangi

        Iku wektu kanggo njupuk prakara menyang tangan sampeyan dhewe.
        Lan ing endi wae, subdivisi VSN sing mentas digawe kudu dilatih. Sampeyan bisa njeblug sawetara bendungan saka helikopter ........... ana akeh cara metu saka kahanan kasebut!
        1. + 22
          April 26 2014
          Kutipan saka APAS
          Sampeyan bisa njeblug sawetara bendungan saka helikopter.

          Kanggo apa? Iki bendungan kita. Sampeyan perlu kanggo njupuk kontrol, ora njeblug. Kaya kabeh liyane. Kita bakal numpes mungsuh, dudu infrastruktur.
        2. 0
          April 28 2014
          ... Undermining ora bakal menehi apa-apa .... Deleng peta elevasi wilayah kasebut ... Kasunyatane yaiku yen banyu ing bagean Kakhovka-Dzhankoy diunggahake dening pompa, banjur kanthi gravitasi, lan malah ora ana ing endi wae . .. Nanging pikirake kepiye nalika musim udan kudu nggawe udan kanthi artifisial kanggo ngebaki waduk ... Babagan kasunyatane yen ana wadhuk sing cukup kanggo sasi - omong kosong ... Kita urip ing mangsa mangsa ( nalika kanal kosong) lan ana cukup banyu kanggo sirah ... Kene kanggo irigasi ing steppe - iku pitakonan liyane ..
      2. 0
        April 27 2014
        pasukan, meriam, tank, bedhil mesin, omong kosong, kabeh iki, nguripake, kita bakal ngatasi udan ing instalasi Volfovich, lan piyambak bakal mbukak floodgates, yen ora bakal banjir. jancok
    3. + 25
      April 26 2014
      Aku propose kanggo mblokir Dnieper ing sumber, iku ing Rusia))
      Padha bakal squeal kanggo minggu, lan banjur bakal mbucal saka Maidan, lan malah mbusak kabeh uwuh!
      1. + 12
        April 26 2014
        Kutipan saka antarmuka
        Aku propose kanggo mblokir Dnieper ing sumber, iku ing Rusia))

        Ing urat iki, kita kudu tumindak, kanggo nyedhiyakake Dyatlosaurs saka Kyiv saiki kanthi proyek nyata kanggo nransfer amben Dnieper nang endi wae, sadurunge lumebu ing wilayahe, mesthine, lan supaya wong-wong mau mindhah sethithik sing wis dirampas dening alam. saka!
        Mesthi bakal squeal, nanging minangka warms munggah, bakal nanggapi!
        1. + 11
          April 26 2014
          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          project ing pangalihan saka riverbed saka Dnieper

          Ya, kenapa mbuwang wektu ing trifles, ayo mungkasi Bumi nalika padha duwe wengi - supaya padha lungguh ing peteng! am
      2. Horde
        +9
        April 26 2014
        Kutipan saka antarmuka
        Aku propose kanggo mblokir Dnieper ing sumber, iku ing Rusia))


        Iki minangka BENCANA LINGKUNGAN kanggo wilayah sing wiyar, ora ana sing bakal nindakake iki, kajaba biaya gedhe, lan Volga ora bakal bisa nampa kabeh banyu Dnieper. Yen sampeyan ngomong A, sampeyan kudu ngomong B, yaiku, Mbebasake Ukraina liyane saka Bandera, yen ora, Crimea bakal dadi LAND GREAT ...
        1. +2
          April 26 2014
          Ya, ngalangi sumber Dnieper ora bakal ngrampungake masalah kasebut, utawa nggawe bencana, anak kali liyane ora bisa diblokir ...

          Mungkin mung njeblug gateway? Amarga banyu mlaku kanthi gravitasi, iki minangka salah sawijining solusi ...
      3. +2
        April 26 2014
        Kutipan saka antarmuka
        Aku propose kanggo mblokir Dnieper ing sumber, iku ing Rusia))

        Quote: pensiunan
        Ngendi Dnieper mili karo kita? Kaya ing Smolensk? Kita cepet-cepet nggawe Terusan Dnieper-Volga lan supaya Dnieper kanthi tenang mili menyang Kaspia.

        Dadi, kita isih kudu setuju karo Belarus supaya mblokir Pripyat, mblokir Desna lan anak kali liyane ...
        Rave! Sinau geografi...
      4. +2
        April 26 2014
        Kutipan saka antarmuka
        Aku propose kanggo mblokir Dnieper ing sumber, iku ing Rusia))

        Aja lali uga mili liwat Belarus!
      5. +1
        April 26 2014
        Uh-huh, bendungan - banjur bakal nembus))
      6. +2
        April 26 2014
        Kutipan saka antarmuka
        Aku propose kanggo mblokir Dnieper ing sumber, iku ing Rusia))
        Krantik saka banyu uga cedhak karo Rusia, Dnieper minangka sumber ing wilayah Smolensk.
      7. 0
        April 28 2014
        .. Ora bakal menehi apa-apa ... Dnieper diwenehi panganan dening anak kali ... Nanging kudu mateni gas ... "Kanca-kanca" Eropa bakal cepet nggawa junta menyang akal ...
    4. + 34
      April 26 2014
      Kutipan saka: mnbv199
      Padha Cut mati banyu, lan kita mateni gas!

      Saiki wis wektune kanggo ngethok gas kanggo Eropa, uga karo pasokan minyak. Ing seminggu, Merkel bakal ngilangke bledug saka sepatu Lavrov.
      1. 0
        April 27 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan saka: mnbv199
        Padha Cut mati banyu, lan kita mateni gas!

        Saiki wis wektune kanggo ngethok gas kanggo Eropa, uga karo pasokan minyak. Ing seminggu, Merkel bakal ngilangke bledug saka sepatu Lavrov.

        Aku wedi ora bakal mandheg karo bledug. Lavrov minangka wong sing misuwur. Nanging yen ora Merkel, nanging paling Teresa Orlovsky dadi kanselir ...
        Banjur kabeh jagad bakal ngetutake warta politik kanthi ambegan ... sedulur
      2. 0
        April 28 2014
        ... Sampeyan mikir bener ... Ngalahake nuwuhake kesadaran - Karl Marx ...
    5. + 13
      April 26 2014
      Kutipan saka: mnbv199
      Padha Cut mati banyu, lan kita mateni gas!


      Lan bebarengan karo gas lan oksigen kanggo sawetara wong, supaya padha ngerti carane muter karo banyu.
    6. Horde
      0
      April 26 2014
      Kutipan saka: mnbv199
      Mateni banyu, lan kita mateni gas


      lan apa? nawarake gas kanggo ngombe lan nyirami sawah?
  2. + 27
    April 26 2014
    Ngendi Dnieper mili karo kita? Kaya ing Smolensk? Kita cepet-cepet nggawe Terusan Dnieper-Volga lan supaya Dnieper kanthi tenang mili menyang Kaspia.
    1. +1
      April 26 2014
      Quote: pensiunan
      Ngendi Dnieper mili karo kita? Kaya ing Smolensk? Kita cepet-cepet nggawe Terusan Dnieper-Volga lan supaya Dnieper kanthi tenang mili menyang Kaspia.

      ing-in lan umume wis dadi pelanggaran hukum
    2. + 10
      April 26 2014
      Terusan Dnieper-Don, Desna lan akeh kali liyane diwiwiti ing Rusia. Saluran kasebut bakal ngilangi kabeh
      1. +6
        April 26 2014
        Dheweke ora bakal ngilangi apa-apa - kajaba bagean gedhe saka anggaran Rusia kanggo proyek infrastruktur sing pancen ora perlu. Sing persis apa sing diwiwiti) kanggo njupuk 5% saka Dnieper catchment liwat construction saka kanal pangalihan kanggo satus utawa rong kilometer - iki mesthi aplikasi serius kanggo mbales elek)) misale jek kula luwih murah - ing nemen. kasus, bom bendungan saka reservoir Kakhovka. Iku prasaja lan efektif - kita bakal pindhah menyang Crimea kanthi gravitasi. Saluran kasebut cilik - luwih saka 50 m, yen pengin diisi, bisa dibom maneh. Ing wektu sing padha, sanajan tanpa resiko, amarga. saluran punika obyek stabil, karo GPS utawa Glonass koordinat, sampeyan malah ora perlu kanggo ngirim bidang, titik Iskander lan iku.
        1. +1
          April 26 2014
          Profesional. Bara Boom, dadi kanggo ngomong. Sampeyan duwe 100 plus, wektune dadi pejabat. nglirik
        2. +1
          April 26 2014
          Kita duwe pikiran sing padha. Mung ora bendungan, banjur wadhuk bakal bocor menyang Segara Ireng, aku ngerti. Jeblugan kunci kanal lan kabeh.
          1. +3
            April 26 2014
            Kutipan: nerd.su
            Jeblugan kunci kanal lan kabeh.

            Lah, kapan kita ngebut??? Inggih, ing paling soko, tengen? Dadi infèksi karo gagasan, aku mung ora bisa mangan!
            1. 0
              April 27 2014
              Tetep ing tangan, bledosan ora ngidinke fuss ngguyu
        3. 0
          April 28 2014
          ..... Aku nulis ing ndhuwur - ora bakal menehi apa-apa ...
      2. 0
        April 26 2014
        Lan kepiye carane dheweke bakal nyebar maneh? Sawise kabeh, dheweke bakal mbanjiri wilayahe dhewe ing wilayah Kherson - mung kanggo biaya bendungan maneh ... utawa kanal bypass sing anyar, nanging iki akeh dhuwit.
    3. +1
      April 26 2014
      Quote: pensiunan
      supaya Dnieper anteng mili menyang Kaspia.

      Ora mungkin - Volga bakal kebanjiran. Dig luwih, contone, kanggo Mongolia seduluran! Banjur, yen ora ing Mars, banjur ing Gobi, "wit apel mesthi bakal mekar"!
  3. + 12
    April 26 2014
    Wis wayahe nggabung karo Rusia Cilik, yen ora, bajingan iki wis dadi edan, mung bisa ngrusak.
  4. zvo
    + 44
    April 26 2014
    Banyu ing kutha bakal cukup kanggo sasi maneh. Irigasi sawah wis dipateni. Kita bakal tetep piye wae, junta kurang urip)))
    Aku ora ngerti persis carane iku ing kutha-kutha liyane, nanging ana sawetara sumber apik ing n sekitare Kerch. Paling ora kita ora bakal gupuh ing Crimea. Ora ngono
    1. + 10
      April 26 2014
      Kutipan saka zvo
      Paling ora kita ora bakal gupuh ing Crimea. Ora ngono

      Wis apik, nanging kudu sabar. Taun iki bakal angel, nanging taun ngarep akeh sing bakal owah dadi luwih apik ... Aku ngerti yen sampeyan saiki duwe urip satus kaping luwih elek karo banyu lan Ukraina tinimbang saiki tanpa banyu, nanging karo Rusia. Donbass minangka conto sing jelas ... Yen digiling, bakal ana glepung, glepung sing apik.
    2. + 11
      April 26 2014
      iku wektu kanggo Crimeans kanggo ngganti gendéra ing gambar profil.
    3. +4
      April 26 2014
      Sampeyan bisa ngganti gendera
    4. + 13
      April 26 2014
      Sabar wae. Sirkus iki bakal rampung rauh. Lan Rusia ora bakal ninggalake sampeyan ing alangan. Kita bareng lagi. Aku manggon ing St. Perusahaan wis meh mandheg, akeh sing golek kerja. Nanging ora ana siji - ora ana - sing nesu - iki kontribusi kita kanggo tujuan umum. Kita bakal nandhang sangsara - bebener ana ing sisih kita. Lan mungkin malah taun iki kita bakal duwe wektu kanggo ngendhokke ing Crimea.
  5. +6
    April 26 2014
    Banyu minangka alasan sing sah kanggo perang sing adil
    nanging, amarga iku, negara kita ora bakal ngrampungake Ukraina ... Kita bakal bisa nuduhake yen negara kita nduweni kemampuan kanggo ngatasi masalah iki kanthi tentrem ...
    Iki minangka akibat ekonomi utamane: karusakan diprediksi ing 5 milyar rubel.
    - taun iki nandur pari ing Crimea rampung ditinggalake ... Ora ana sing bakal diganjar junta, tikel satus ...
  6. AnakKuburanKuda
    + 18
    April 26 2014
    Incidentally, wis diblokir sumber banyu kanggo Crimea, junta uga ninggalake wilayah Kherson tanpa banyu. Nalika wong-wong lokal padha mbalela, coba tebak sapa sing teka kanggo nenangake? - sing tengen, sektor tengen.
    1. + 13
      April 26 2014
      Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
      Incidentally, wis diblokir sumber banyu kanggo Crimea, junta uga ninggalake wilayah Kherson tanpa banyu. Nalika wong-wong lokal padha mbalela, coba tebak sapa sing teka kanggo nenangake? - sing tengen, sektor tengen.

      Nanging iki wis menarik banget. Aku mung duwe pitakonan, nanging jumlah anggota ing "PS" yen ana ing ngendi wae? Lan yen ana akeh banget sing cukup kanggo "nutupi" kabeh Ukraina, banjur apa jenis 1% dhukungan Yarosh sing bisa diomongake, diwenehi organisasi lan motivasi? Aku mikir yen akeh ing pemilihan sing bakal teka bakal kaget banget ...
      1. AnakKuburanKuda
        +5
        April 26 2014
        Sampeyan bener ngeweruhi sing padha diatur, iki kauntungan utama. Minangka aturan, 15-20 wong teka, nanging iki cukup kanggo medeni populasi. Ing pemilihan kanggo wong-wong mau lan 1% bakal sukses.
      2. lg41
        +7
        April 26 2014
        Ing kasunyatan, ana sawetara anggota saka sektor tengen. Nanging kanthi sampurna diwenehake kabeh sing perlu kanggo nggawe keunggulan numerik kanthi cepet ing papan sing bener, kanthi material lan finansial. Lan padha tumindak marang warga sipil sing ora bersenjata. kejem.
        1. +2
          April 26 2014
          Nanging warga sipil sing ora bersenjata ora diijini ngatur? Iki warta, iki wong jahat.
        2. +3
          April 26 2014
          Wektu kanggo Kherson mulih - iku kabeh!!!!
          Aku ora mikir yen penduduk Crimea beda banget karo penduduk Kherson. Wektu kanggo ngekspor Cossack menyang tanggane !!! duka
    2. Tanechka-pinter
      +6
      April 26 2014
      "Sapa sing teka kanggo nyenengake wong-wong mau? - bener, sektor sing bener"
      Mangkono - Rusia kudu nglindhungi Crimea lan wilayah Kherson, lan ngukum sektor sing bener - apa wae sing kedadeyan
    3. Komentar wis dibusak.
  7. zvo
    +6
    April 26 2014
    Kutipan saka Validator
    Apike, nalika kita ngontrol Novorossia ing Mei, apa bakal ana kerugian gedhe kanggo ekonomi Crimea saka tumpang tindih iki?

    Nganti saiki, ora ana sing serius: seminggu kepungkur ana udan ing saindhenging Crimea, wiwit Senin, miturut ramalan, bakal udan 3-4 dina. Ora ana panas, lemah teles.
    Ana kerugian mung yen wedi kemarau, warga ora nandur
    1. +3
      April 26 2014
      Kutipan saka zvo
      Ana kerugian mung yen wedi kemarau, warga ora nandur

      Wis resmi diumumake yen taun iki ALL peternakan padi ing Crimea ora bakal nandur. Negara mbayar ganti rugi ...
    2. +2
      April 26 2014
      Sampeyan saka Kerch. Nulis luwih kerep, laporan warta, kita kabeh kasengsem nampa warta langsung. Tenang, bajingan iki ora bakal cepet ninggalake sampeyan. ombenan
  8. +2
    April 26 2014
    Kutipan saka: svp67
    Banyu minangka alasan sing sah kanggo perang sing adil
    nanging, amarga iku, negara kita ora bakal ngrampungake Ukraina ... Kita bakal bisa nuduhake yen negara kita nduweni kemampuan kanggo ngatasi masalah iki kanthi tentrem ...

    Aku setuju! Kita ora bakal nggawe junta luwih elek, nanging ya kanggo wong biasa .. Kita bakal metu saka banyu!
  9. +2
    April 26 2014
    Inggih, ukrochinovniks iki bodho. Trik reged apik banget, nanging kabeh duwe watesan. Sakcepete pak iki bakal "nyokot siku".
  10. +2
    April 26 2014
    Manipulator nyedhot, dheweke ora bakal nulis babagan iki menyang pers Amerika, nanging kepiye Rusia, amarga ora mbayar lan nyolong saka pipa, nundha pasokan gas menyang Ukraina, dheweke menehi kabeh wong minangka - "Rusia blackmailing Ukraina apes"
  11. + 15
    April 26 2014
    Kejahatan ora beda karo fasis. Perlu dielingake kanthi cathetan resmi yen banyu ora dibukak sajrone sedina, banjur Rusia bakal ngirim pasukan menyang zona kanal kanggo nyegah bencana kamanungsan ing Crimea.
    1. -17
      April 26 2014
      Kutipan: wax
      Kejahatan ora beda karo fasis. Perlu dielingake kanthi cathetan resmi yen banyu ora dibukak sajrone sedina, banjur Rusia bakal ngirim pasukan menyang zona kanal kanggo nyegah bencana kamanungsan ing Crimea.

      apa luwih gampang kanggo mbayar banyu? Masalah pembayaran minangka adoh aku ngerti
      1. +2
        April 26 2014
        Dheweke ora butuh dhuwit ... wong Amerika ujar fas ...
      2. +4
        April 26 2014
        Kutipan saka atalef
        Masalah pembayaran minangka adoh aku ngerti

        ya, sampeyan mung trolling, nanging miturut hakim, sampeyan ora ngerti carane sampeyan biasane ngandhani kabeh wong ?? ... link menyang studio ..... saiki iki ditrapake kanggo sampeyan
        1. +1
          April 26 2014
          Kutipan saka gispanec
          ya, sampeyan mung trolling, nanging miturut hakim, sampeyan ora ngerti carane sampeyan biasane ngandhani kabeh wong ?? ... link menyang studio ..... saiki iki ditrapake kanggo sampeyan

          tenan . siap kanggo mbayar infe anyar.
          Ketoke Ukraina ora perlu dhuwit, uga, mateni gas.
          Kabeh iku adil.
      3. +1
        April 26 2014
        Malah pembayaran advance ditawakake - ing sembarang !!!!
        Gadget - siji tembung !!!
      4. necha265
        0
        April 29 2014
        Lan padha ora bisa mbayar udhara Segara Ireng? Mikir apa sing sampeyan pikirake !!!
    2. 0
      April 26 2014
      Bener! Kirimi cathetan ing ekspresi Kamentrian Luar Negeri: "sampeyan ora nggawe prasyarat kanggo ngilangi ketegangan", "sampeyan nambah kahanan", lsp.
  12. +5
    April 26 2014
    Kanggo ngumumake menyang junta kanthi banter lan cetha yen dheweke bakal ngilangi banyu menyang Crimea - ana sing bakal mabur menyang Kyiv saka swarga. (Pilihan gedhe nglirik ) Lan nerangake ing basa Rusia, supaya kabeh wong bisa ngerti kanthi sampurna.
    1. +1
      April 26 2014
      Kutipan saka Vadim12
      Ngumumake junta kanthi banter lan jelas yen bakal ngilangi banyu menyang Crimea

      Dheweke wis ditutup ...
      1. +1
        April 26 2014
        Dadi, ngomong yen dheweke ora mbukak ...
        1. +1
          April 28 2014
          ... banjur ana sing bakal teka saka swarga, kaya sing dicritakake kanca ing ndhuwur :)
  13. +3
    April 26 2014
    banyu wis dadi bahan mentah strategis, lan ing mangsa ngarep Rusia bakal ngadhepi ora mung wong-wong sing pengin nuduhake sumber daya alam kita kayata lenga gas alas, nanging uga banyu, supaya kita arep ninggalake kanggo keturunan kita kabeh kasugihan saka Rusia lan padha. duwe cadangan paling gedhe ing bumi lan perlu tentara iku paling apik ing donya, yen ora kabeh bakal pindhah menyang paman sam!
  14. +2
    April 26 2014
    Apa bisa rada nyebar gapura sing dikutuk iki utawa nembus rada sithik, mung supaya ora nutup
    1. AnakKuburanKuda
      +3
      April 26 2014
      Ora, pompa mundhakaken banyu ana, gravitasi ora nang endi wae. Dadi luwih becik ora ngrusak kuncine.
      1. +3
        April 26 2014
        Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
        Ora, pompa mundhakaken banyu ana, gravitasi ora nang endi wae. Dadi luwih becik ora ngrusak kuncine.


        Banyu mili dhewe saka reservoir Kakhovskoye menyang Dzhankoy (inf. saka pedagogy), lan Dzhankoy wis dadi wilayah Federasi Rusia.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      April 26 2014
      Quote: rubah licik
      Apa bisa rada nyebar gapura sing dikutuk iki utawa nembus rada sithik, mung supaya ora nutup

      Pikiran uga teka ing aku. Kasebut kanthi teliti, supaya iku perlu kanggo Smash kunci kurang ajar. Aku yakin manawa wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah ing kahanan kaya ngono ora bakal adus uap - dheweke bakal dibom liwat gapura 100%
      1. +6
        April 26 2014
        Kepiye babagan maknane? Banjur mulihake dhewe.
        Saluran kasebut ambane 50-100 meter, lan sampeyan bisa ngisi kanthi bodho.
        Sampeyan perlu kanggo mindhah tapel wates Crimea kanggo Dnieper, kanggo garis Kherson-Kakhovka
      2. +1
        April 26 2014
        Aja ngelingi Gusti Allah ing Vanity ... Padha fiends neraka!
  15. -21
    April 26 2014
    Lan sapa sing nglebokaké Crimea kanthi keputusan sing kuwat sing ditiup? Biasane ngomong A lan ngomong B! Utamane ing kasus iki! Banjur sawetara jinis solusi setengah ati dipikolehi! Lan ing cahya saka kabeh acara njupuk Panggonan ing iki malah non-Eropa-integrasi regime kasar marang wong dhewe! Nalika tentara dhewe mateni wargane kanthi prentah saka menteri dhewe, posisi sing ditindakake dening Rusia ora bisa dingerteni! Utawa ora Suriah, ana apa-apa kanggo njupuk ???
    1. +8
      April 26 2014
      Ya, aja godhok, "Aku ora bisa ngomong", kabeh ana wektune. Bakal luwih elek kanggo kabeh wong, wong Ukraina lan Rusia, yen tumindak kaya gajah ing toko cina. Vladimir Vladimirovich, iku pramuka nyata lan tumindak prudently, ngetung sawetara gerakane ahead. Nanging babagan kasunyatan sing iki ora Suriah, lan ora ana apa-apa kanggo njupuk ... Dadi ing Suriah ora ana apa-apa kanggo njupuk, malah nganalisa. Lan sampeyan kandha, "Aku ora bisa ngomong," kanthi kasar.
      1. +1
        April 27 2014
        "ora bisa ngomong61"
        Aleksandrt61
  16. 0
    April 26 2014
    nalika ana perang karo Georgia (sanajan perang banget ngandika), malah banjur ekonomi ngadeg sisih, Gas menyang Ossetia kaya mengkono.
  17. +1
    April 26 2014
    roket liwat airlock
    1. + 13
      April 26 2014
      Kutipan saka SOGA
      roket liwat airlock
      opo

      jancok?? Ya, wong sing jaga kudu mendem ing wayah wengi kaya sing kudu ditindakake, angin chenid ​​ing kana saperlune, lan nyuwek kabeh sing durung suwek ing kana, supaya ora digulung maneh. Lan mekaten. Aja ngrusak bisnis junta saiki, supaya ora suwe kuncine didandani, banjur ...
      1. +1
        April 26 2014
        Solusi sing wicaksana yaiku ngeculake katup menyang aliran gravitasi sing terus-terusan, slug isih ora duwe dhuwit kanggo ndandani. ngguyu
        1. 0
          April 27 2014
          Shaw kanggo nonhumans minus wong? Apa dheweke kerja ing saluran kasebut? Cover gates? Lho... Apa kowe wis krungu Pangadilane Gusti? Ora krungu? Dadi luwih elek kanggo sampeyan.
        2. 0
          April 27 2014
          Shaw kanggo nonhumans minus wong? Apa dheweke kerja ing saluran kasebut? Cover gates? Lho... Apa kowe wis krungu Pangadilane Gusti? Ora krungu? Dadi luwih elek kanggo sampeyan.
  18. +2
    April 26 2014
    Aku weruh yen Kulon nggunakake kabeh cara kanggo narik Rusia menyang konflik! Lan luwih apik ing getih!
  19. +1
    April 26 2014
    Muga-muga ing sawijining dina paukuman bakal ditindakake kanggo keputusan kasebut.
  20. +2
    April 26 2014
    Aku langsung kelingan film kasebut, kaya "Thirst". Kaya nalika perang, kita mbledhosake gerbang sing diblokir dening Nazi. Apa ora wektu kanggo mbaleni?
  21. 0
    April 26 2014
    Nalika bantahan rampung, otak mati, lan ing panggonan karo materi abu-abu, banyu mateni .... byaka saka wong wadon tuwa Shapoklyak.
  22. + 11
    April 26 2014
    Ngapura kula, nanging dadi alam bébas kanggo kula nalika maca baris iki, carane padha mateni aliran banyu kanggo Crimea lan kita tearfully nyuwun wong-wong mau, kita janji kanggo mbayar ing advance kanggo banyu. Aku ora pracaya kok kita duwe tunyuk ing pipelines gas, iku mokal kanggo mateni soko, sepuluh menit sawise nutup tunyuk ing pipa gas, banyu bakal katon ing Crimea. Ana apa-apa kanggo ngunyah ing snot lan wedi, ora ketompo carane ala Barat mikirake kita.
    1. +1
      April 26 2014
      Bener, kita wis ala ing kabeh sing didakwa, apa bedane apa sing bakal didakwa. Kirimi wong sing sopan lan nyiyapake bahan peledak.
    2. +4
      April 26 2014
      Sing nulis - sampeyan kudu mbayar banyu, apa sampeyan lali carane Yanuka diwenehi 3 milyar ing tranche pisanan?
      Mungkin kita wis overpaid dhuwit kita?
  23. +1
    April 26 2014
    Apa pancene isih ana sing ngira yen bisa rembugan liyane karo kancil iki? mateni banyune mung ... trus sing ora baku terus.
  24. +1
    April 26 2014
    Kene sing aneh. Apa padha sekolah? Apa sing kedadeyan nalika saluran ing reservoir buatan (ing kasus iki, reservoir) diblokir? Bener. kebanjiran. Lan, minangka asil, bendungan pecah lan banjir. Lan apa sing bakal dikandhakake wong-wong sing kabeh ngarep-arep panen bakal sirna?
    1. +2
      April 26 2014
      Padha pour menyang segara
      1. 0
        April 26 2014
        kepriye? Sendok, bener? Banyu dipompa menyang kanal. Padha mung dipateni. Saiki banyu ora metu saka reservoir. Ing segara, draining ora kasedhiya ing wiwitan.
        1. 0
          April 26 2014
          Dheweke bakal mbukak gerbang ing bendungan lan kabeh kasus. Jumlah banyu iki bakal dibuwang.
    2. 0
      April 26 2014
      Deleng peta sing dakkirim ing kene. Yen sampeyan nutup gateway ing wiwitan saluran, ora bakal kelakon. Miturut cara, ana stasiun pompa ing wiwitan kanal.
  25. +1
    April 26 2014
    Saiki wektune kanggo mblokir udara ing Ukraina keprungu
  26. Palych9999
    +1
    April 26 2014
    Ya, perlu kanggo mblokir Dnieper ing sisih ndhuwur, ing Belarus ...
    1. +3
      April 26 2014
      Pisanan sampeyan kudu mikir kanthi sirah.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. yur
      yur
      0
      April 26 2014
      Kutipan saka Palych9999
      Ya, perlu kanggo mblokir Dnieper ing pucuk ndhuwur, ing Belarus
      Bener, Dnieper wiwit ing wilayah Smolensk, Rusia.
      1. 0
        April 26 2014
        Ana 100 anak kali sing langsung mili menyang Dnieper, kanthi dawane luwih saka 21 kilometer, 50 dawane luwih saka 24 kilometer, lan luwih saka 200 anak kali sing dawane 10 nganti 50 kilometer. Kang siji kita miwiti karo?
  27. +6
    April 26 2014
    Ya, mung AS, kanthi cara siji utawa liyane, kudu mbukak kunci bendungan penghalang banyu ing Ukraina dhewe, kanthi ngontrol wilayah Kidul-Wétan ... Kita mung ngenteni alesan ...
  28. + 11
    April 26 2014
    Sing nggumunake, perlu kanggo nggulung "gerobak" menyang PBB - miturut hukum internasional, mateni banyu padha karo deklarasi perang (utawa malah pembantaian ...)
    Lan ndeleng carane dheweke bakal metu ...
  29. KAVS
    +3
    April 26 2014
    Provokasi sawise provokasi dening JUNTA, rakyat ora ana apa-apa kanggo dheweke lan kuratore. Iki langkah-langkah sing wis serius banget, panggunaan tentara ing Ukraina nglawan wargane dhewe, kabeh acara dibalik, macem-macem sanksi, ancaman saka jagad "beradab", pidato paling anyar dening Presiden AS lan sekutu. Muga-muga pimpinan negara kita duwe kekuwatan kanggo nyegah PERANG AGUNG, sanajan miturut kabeh kasunyatan sing dibandhingake, iki pancen kedadeyane kabeh .... SAYANG ...
    1. yur
      yur
      0
      April 26 2014
      Kutipan: KAVS
      Kepemimpinan negara kita bakal duwe kekuwatan sing cukup kanggo nyegah PERANG BESAR, sanajan miturut kabeh fakta sing dibandhingake, iki pancene kabeh bakal ...
      Ora ana "perang gedhe" antarane Rusia lan "donya beradab", kajaba mung nuklir. Apa dheweke siap kanggo iki? opo nangis
  30. +3
    April 26 2014
    Inggih, pisanan sampeyan kudu ngliwati kabeh cara sing tentrem. supaya ora katon kaya wong galak. Untunge, isih ana wektu lan kesempatan. Perlu kanggo nampilake masalah kanthi bener ing media donya. Iki supaya mengko, nalika kita kudu ngatasi masalah kanthi cara liya, kita ora dituduh agresi tanpa motivasi. Sanajan siji ara bakal dituduh mesthi ...
    1. 0
      April 28 2014
      Bener, sanajan wong-wong mau ditudhuh, kita ora kudu dadi sing pertama miwiti perang. Yen ora salah, doktrin militèr kita ngomong yen kita mung perang pertahanan.
  31. 0
    April 26 2014
    Sayange kanggo petani Krimea, tetanèn bakal nandhang sangsara banget (kekeringan, mundhut proyek, ngowahi tanah dadi lemah prawan, lan liya-liyane), Rusia mesthi bakal nandhang karusakan 5 milyar rubel, lan Crimea ora bakal nandhang masalah!
    Sawise kabeh, perang ora bisa ditindakake tanpa korban, sanajan cara para panguwasa Ukrainia smack fascism.
    Muga-muga sing paling apik yen kekacauan Amerika sing dikontrol ing Ukraina iki bakal urip maneh, utawa sabar Rusia bakal entek, bebarengan karo gas, utangan kanggo Ukraina, pesenan kanggo industri pertahanan, lsp.
    Utawa Mungkin kita bakal njupuk saperangan utawa telung wilayah ngendi kanal liwat utang Ukraina?
    1. 0
      April 26 2014
      Nanging ana cadangan banyu ing Crimea. Waduk Saki. Cukup kanggo mangsa.
    2. 0
      April 27 2014
      Sayange para petani Crimea, tetanèn bakal nandhang sangsara banget (
      Krimea nduweni iklim sing unik, sawetara tanduran bisa ngasilake panen kaping pindho saben taun. Perlu kanggo banyu. Ing Rusia, 2 wong ngomong yen musim ngarep ora bakal ana masalah karo banyu. Mula pikiren dhewe pinten-pinten junta cuckoo mateni urip. Kayane mung KU lan iku ... eseman
  32. kula
    +7
    April 26 2014
    Banyu iku urip. Kita mateni banyu - LANGSUNG lan LANGSUNG mateni gas kanggo Vei Geyropa, nalika menehi kabar marang kabeh wong yen iki minangka sanksi marang panguwasa Urkanian amarga ngilangi pasokan banyu menyang Crimea, kabeh pitakonan babagan mulihake pasokan gas - khusus kanggo Wakil Kepala Administrasi Presiden Ukraina A. Senchenkov. Ngelingake kabeh wong yen ora bakal ana gas nganti Urkaina mulihake pasokan banyu kanthi lengkap, mbayar ALL utang gas lan ngrampungake ALL syarat perjanjian Februari lan April. Dadi ayo ndeleng suwene ukrointegrator bakal tahan sawise iku ...
  33. Tanechka-pinter
    +4
    April 26 2014
    Aku setuju karo posisi penulis artikel. "..wis wayahe para politisi kita ujar manawa nyuda banyu minangka alasan sing sah kanggo perang sing adil" lan supaya ana wong sing ngukum. Yen dina iki Rusia ora menehi gas kanggo Eropah, iku bakal katon kaya perang, nanging kita ora ngumumake. Ing donya tansah ana perang kanggo banyu, lan saiki Rusia nduweni hak kanggo nglakoni. Iku misale jek kula sing ora biso ditompo kanggo keno iki saka sisih junta fasis. Lan apa sing bakal ditindakake Amerika Serikat - bener - Amerika Serikat ora bakal ngapura sapa wae sing kaya ngono - mula mung ngebom lan ora peduli karo pendapat jagad iki. Ukraina wis ngumumake perang marang Rusia lan nantang. Jawaban iki kita saiki, nanging uga samesthine ing Crimea
  34. -25
    April 26 2014
    Secara pribadi, panemuku pancen salah yen ngalangi banyu kanggo sing butuh. Iku mung ora manungsa. Apa hubungane karo mantan warga, sing paling akeh sedulur. Nanging comrades "sedulur sepuh" sampeyan annexed Crimea, pamaréntah njupuk tanggung jawab kanggo wong, supaya padha ngatasi masalah banyu. Ngibar-ngibar gendera lan bangga iku siji bab, nanging nyatane nyedhiyakake akeh wong karo kabeh sing dibutuhake liyane. Lan sampeyan pengin perang kanggo sawetara banyu, sampeyan kudu wis rong sasi sadurungé. Operasi nyerang kudu ora dikarepke, lan kanthi kauntungan sing cocog. Kanthi siyap kanggo kurban gedhe antarane personel. Ya, kita bakal ngalami kerugian luwih akeh, nanging kanthi kerugian sing sepisanan, motivasi populasi kanggo nglawan sampeyan bakal tambah akeh. Kita dudu Georgia utawa Chechnya - luwih akeh. Dadi ngatasi masalah sampeyan dhewe.
    1. +2
      April 26 2014
      Ganti gendéra, ora perlu kelet.
    2. +4
      April 26 2014
      zbigniew sampeyan pancene wong cedhak utawa nyamar dadi wong bodho?
      1. -21
        April 26 2014
        Adoh utawa cedhak iku pendapat subyektif sampeyan, lan sampeyan ora bakal ngrampungake kabeh masalah karo wong cilik sing sopan, utawa luwih sampeyan bakal entuk masalah liyane.
        1. +3
          April 26 2014
          Kutipan saka zbidnev
          wong cilik sing sopan

          Sampeyan minangka "wong cilik", lan kita duwe "wong sing sopan", aja bingung.
          1. 0
            April 26 2014
            Luwih tepat - "subhuman" - menehi kritik dening kabisan mental
        2. +1
          April 26 2014
          Aja kuwatir - sing ora sopan bakal teka. Lan omong-omong, ora ana sing wedi karo Polandia ...
        3. 0
          April 28 2014
          Kutipan saka zbidnev
          Adoh utawa cedhak iku pendapat subyektif sampeyan, lan sampeyan ora bakal ngrampungake kabeh masalah karo wong cilik sing sopan, utawa luwih sampeyan bakal entuk masalah liyane.

          "Aku pitutur marang kowe iki - Zbigniew Brzezinski!"... nglirik
    3. +2
      April 26 2014
      Sampeyan ora ana maneh, nanging luwih elek, lan sampeyan ngedol tanah air lan masang gendera manca. Tentara kasebut nesu kaya Crimea. Mung pravoseks sing perang karo sampeyan, nalika padha murub saka shotgun, padha mlayu lan mbuwang senjata bebarengan karo mobil.
      1. -18
        April 26 2014
        Kita ora duwe wektu kanggo telek tentara, sampeyan ora menehi. Saiki tentara Ukraina luwih efisien lan pimpinan sampeyan ngerti iki. Crimea, ya, aku setuju, kahanan ora ayu, nanging ing Chechnya, carane akeh sampeyan sijine, lan populasi sipil? Apa iku efisien? Dadi aja ngajari awake dhewe, sinau dhewe.
        1. +6
          April 26 2014
          Ya, mesthine - ora ana mungsuh sing luwih ala tinimbang mantan budak ...
          Rusia wis ngompa gas gratis sajrone wulan katelu. Lan sampeyan mateni banyu sing gratis - sampeyan ngeculake menyang segara .. Sapa sing ngerti yen sampeyan bakal klelep kaya ngono ...
        2. +4
          April 26 2014
          Ing endi tentara sampeyan, sawetara militan saka sektor sing tepat lan nyewa Amerika, banjur ilang 20 Amerika, dheweke isih ora bisa nemokake. Lan wong-wong sing wis direkrut lan ora menehi senjata, wedi, lan ora Feed. Ing Slavyansk, sawijining pos papriksan diserang, pisanan, nyolong panganan lan mundur. Iki tentaramu luwe lan ora
        3. enggal
          +3
          April 26 2014
          "Tentara Ukrainia luwih efisien" - iki kuwat ... Nonton TV Ukrainia sing kurang, yen ora, sampeyan metu karo komentar kaya ngono - isin maca. Utawa troll?
          1. +1
            April 27 2014
            "Tentara Ukrainia luwih efisien" - iki kuwat ... Nonton TV Ukrainia sing kurang, yen ora, sampeyan metu karo komentar kaya ngono - isin maca. Utawa troll?
            Efisiensi dievaluasi miturut prinsip: sing luwih keluwen, tentara sing luwih nesu eseman
        4. 0
          April 26 2014
          Kutipan saka zbidnev
          Dadi aja mulangi kita

          Sampeyan wis milih guru sampeyan! Apa dadi munafik - sing nduweni!
        5. +1
          April 27 2014
          Iku njijiki lan ora ayu kanggo ngelingake Chechnya, Nord-Ost, Volgograd, sampeyan isih ngelingake kakang anyar ing 11 September. Aku nelpon ibuku ing Crimea, kanggo pitakonan: kepiye sampeyan, ana, aku krungu jawaban sing tenang: aja kuwatir, kabeh apik karo kita.
        6. 0
          April 27 2014
          Kepriye maneh sampeyan nindakake. SMS lan Avakyan nangis kaya Nglamar popok (lan kok ora langsung kanggo celonone coklat) iku ora diakoni yen kabeh iku PRO saka AWAL? Aku katon ing babad saka operasi khusus lan ora weruh benteng vaunted siji, mung 72 sing bisa miwiti. ngguyu
    4. +3
      April 26 2014
      Kutipan saka zbidnev
      Nanging comrades "sedulur gedhe" sampeyan annexed Crimea

      Siji karakter kondhang ngandika ing topik iki, kita bali kita
      Lan supaya Crimea ninggalake lan mbanting lawang, lan sampeyan padha gelo, nanging, sampeyan ngerti, padha nggawa banyu ing gelo, supaya luwih ati-ati, sayang, ora ketompo carane hard sampeyan kudu sabuk.
    5. Artem1967
      +1
      April 26 2014
      Yen aku wis matesi dhewe kanggo 3 sentences pisanan, Aku wis lulus kanggo siji pinter.
      Ya, pungkasane kita bakal ngrampungake masalah kasebut, sing wis ana. Nanging sampeyan, Maidanists, mesthi ora bakal luwih gampang saka iki!
    6. +1
      April 26 2014
      Crimea bali menyang omah. Kabeh bakal apik ana - lan impostor homoseksual bakal kelangan dhuwit gratis kanggo banyu. Negara sampeyan wis tanpa celonone - sampeyan isih bakal keluwen - sampeyan kudu mbayar idiocy. Ayo mateni gas - kanthi sah, sampeyan ora bakal nyanyi kaya ngono. Lan jelas ing sisih sapa populasi Rusia Cilik.
    7. +2
      April 26 2014
      Sampeyan dicaplok, lan kita bali. Wektu kanggo ngelingi ing salawas-lawase.
    8. yur
      yur
      0
      April 26 2014
      Kutipan saka zbidnev
      Kita dudu Georgia utawa Chechnya - kita akeh
      Ya, sampeyan pancen dudu Chechnya, "pravoseks" sampeyan bakal lungguh ing memori sajrone seminggu.
    9. 0
      April 26 2014
      Lan sampeyan bisa uga njupuk banyu, mbangun sumur, eksplorasi geologi ??
      Lan kanggo perang karo sapa?Endi tentara banjur mardika?
  35. Komentar wis dibusak.
    1. -14
      April 26 2014
      Kasunyatan bilih sampeyan nyathet kuwalitas manungsa. Iki carane Rusia uga dosa. Kanggo posisi ing kewarganegaraan tartamtu minangka manifestasi fasisme. Korolev Ukrainia sing padha, muga-muga sampeyan ngelingi sing dadi desainer utama nalika ngluncurake satelit Bumi buatan pisanan, lair ing Zhytomyr, tank digawe ing Kharkov lan liya-liyane. Nguripake dhewe lan mbrastha tumindak ala lan sampeyan bakal seneng.
      1. +3
        April 26 2014
        Kasunyatan bilih sampeyan nyathet kuwalitas manungsa.

        Iki minangka kutipan saka FSE sampeyan.
        "Kita dudu sedulur" minangka kutipan saka brahala sampeyan saiki.
        Sepisan maneh, ganti gendéra.
        Ing gendéra iki, padha perang nglawan fasisme, nanging padha mbela ing beda.
        1. -16
          April 26 2014
          Aku ora duwe brahala. Program nyetel gendera, aku ora ngganti amarga aku lair ing USSR. Lan kasunyatan sing sampeyan promosiake yaiku fasisme, lan ora ana kain terry.
          1. +5
            April 26 2014
            Gendéra dipilih dening pangguna. Default dening IP. Gendéra USSR ora mung hak lair.
            Kanthi gendera iki, ora ana sing mlumpat, nguwuh-uwuh BANDEROV lan nyebut "... TO GILYAK, ... KULY IN THE FOREGO, ... TO KIVES.
            Yen sampeyan nonton TV dill utawa pro liyane, banjur nyetel gendéra kanthi jujur.
            Utawa wis kita kene Nemtsovo Macaron muncul?
            [bSALO DROPPED - HEROES SHIT[/b] am
            1. -13
              April 26 2014
              Ora pitakonan aku bakal milih flag Ukrainia. Ngomong lan sampeyan ora luwih elek iku kasunyatan. Lan ora ana fasis sing luwih sithik, utawa bisa uga luwih akeh? Nglawan sapa? Luwih becik ditata.
              1. +2
                April 26 2014
                Ngomong lan sampeyan ora luwih elek iku kasunyatan. Lan ora ana fasis sing luwih sithik, utawa bisa uga luwih akeh?

                sampeyan bisa mbuktekaken? Utawa sampeyan pracaya Benya-TV?
                Supaya padha ora koyone dilarang ing net, padha bisa njupuk dipikir luwih akeh.
                Nglawan sapa?

                Lan simbah tandhing karo sapa? Lan ing gendéra apa? Apa angel kanggo milih? Utawa Banderlog medeni?
              2. 0
                April 27 2014
                Dadi ayo nglakoni sethithik. hi
          2. +1
            April 26 2014
            Apa pendidikan sing ditampa lan ing ngendi?
      2. +3
        April 26 2014
        Kasunyatan bilih Korolyov saka Zhytomyr ora ateges dheweke Ukrainia, Rusia paling alami (ndeleng jeneng ngarep lan tengah lan dudu sawetara jinis Korolenko). Ora lara yen sampeyan nulis ing basa Rusia, utawa sampeyan ora ngerti carane nulis ing Ukrainia, sampeyan wis lali marang leluhur Rusia, pengkhianat !!!
        1. -12
          April 26 2014
          Wis dadi pengkhianat. Russian Kings lan Shevchenko, banget, nanging ora pitakonan sing wong padha apik, uga, sampeyan ora bisa argue karo jeneng. Aku ngormati budaya lan basa Rusia, nanging aku ora bakal ngormati fasisme Rusia.
          1. +2
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            Aku ngormati budaya lan basa Rusia, nanging aku ora bakal ngormati fasisme Rusia.

            Banjur! Kanggo fasisme pribumi sampeyan, luwih seneng mati!
          2. 0
            April 27 2014
            Lan Ukrainia? Aku ngomong babagan fasisme. Tembak Rusia nganggo senjata atom. oalah, meh calon presiden ngomong...
      3. +2
        April 26 2014
        digawe ing Kharkov
      4. +3
        April 26 2014
        Luwih tepate, tank wis rampung ing Kharkov! Lan saiki - iku apik yen padha ndandani iku. Ing mangsa kamardikan, sampeyan njaluk kabeh: industri, ilmu, personel qualified, piranti produksi. Malah tetanèn ing tanah apik sampeyan njaluk! "Penjajah sialan" ninggalake sampeyan kabeh ing ndhuwur. Sebutna fakta sing ana saiki!
        Lan ngganti gendéra, iku ora kanggo sampeyan. Sampeyan luwih peteng lan kanthi salib ing tengah kudu ana.
      5. 0
        April 27 2014
        lan ora nyoba mulang sejarah? Zhytomyr, Kharkiv iku kabeh Rusia Cilik, lan Ukraina diciptakake dening Peys, lan provinsi Kyiv bakal dadi wilayah Federasi Rusia.
      6. +1
        April 27 2014
        Aku mbaleni kanggo sing paling wasis: "walkie-talkie ing sepur lapis baja ...". Sampeyan bisa lair ing ngendi wae, nanging wong dianggep Rusia ora saka panggonan lair, nanging kanthi oyod. Punika Sergei Agung. Pavlovich Korolev (kabeh wong ngerti iki), sanajan dheweke lair RUSSIAN ing Zhytomyr, lan N.V. Gogol, senajan lair ing Little Rusia, tansah dianggep piyambak RUSSIAN. Lan Korolova - Break siji iki kanggo manawa! Senajan apa kanggo ngomong karo ... ing mratelakake panemume, Gusti Yesus Kristus lan Basa Allah saka Ukraina (sing 2000 taun kepungkur malah ora ana), miturut sampeyan, Adam asalé saka Zhmerinka. Lan sampeyan lan "banderlogs" sampeyan posisi ing pendapat sampeyan "kualitas manungsa universal", uga, apa sing bisa sampeyan njupuk saka wong miskin. Ya, amers mbutuhake sampeyan, kaya kondom - padha digunakake lan mbuwang. Apa sampeyan mikir dheweke bakal Feed sampeyan ing gulu Rusia, nanging ora ana wong bodho: "... Sapa sing nari cah wadon, dheweke mangan dheweke ..."!
  36. + 11
    April 26 2014
    Jerman uga ngilangi pasokan banyu kutha nalika perang kanggo Odessa. Lan saiki pitutur marang aku carane "pamarentah Kyiv anyar" bedo saka wong-wong mau?
  37. +1
    April 26 2014
    Bendungan iki wis tuwa, dibangun taun 1959, bisa pecah.
  38. +4
    April 26 2014
    Guys, wektune kanggo nindakake turnaround saka Banderlogs! Padha wis rampung ilang gondho sing!
  39. +6
    April 26 2014
    Kanggo ngumumake bencana kamanungsan sing bakal teka, lan ing saos iki kanggo nggawa pasukan lan ngrampungake kabeh masalah karo banyu.
  40. +9
    April 26 2014
    Apa siji roket cukup? Aku glethakaken ing ruang paling ngisor ...
    Nanging kanthi serius, iki dudu tantangan kanggo Crimea, nanging kanggo Moskow!Lan Moskow ora bakal ngadeg ing upacara!
  41. GRUN
    +4
    April 26 2014
    Iki jenis paceklik Crimea mutusaké kanggo ngatur Junta ?? Rendhem ing banyu kanal iki ...
  42. +2
    April 26 2014
    Iki tumindake wong bodho: ora ana wong sing entuk manfaat saka tumindak kaya ngono.

    - Kepiye carane "ora entuk manfaat"?! Ya, pricks iki bakal nyuwil mripate yen nglarani sapa wae!
  43. Mih
    +3
    April 26 2014
    Komunis menehi kabeh Novorossiya kanggo maling lan padha nganggep iku alam.
    A Bunch saka gopniks sing kudu buyar, mecut karo rod lan sijine iku supaya.
    Lan apa, manajemen ora ngetung kahanan?
    Dheweke nyanyi yen kita ora sedulur, dadi wani lan umume - werewolf.
    Singkaté, kita kudu ngerti sapa sing kita tindakake.
  44. Elena2014
    +3
    April 26 2014
    Wah, kesel banget karo provokator junta iki lan junta dhewe, kepiye manajere, sing diwakili Amerika Serikat, pengin perang!
  45. +1
    April 26 2014
    wong barbar! Dheweke bakal diadili bebarengan karo patron lan mentor ing jaban rangkah kanggo kejahatan marang manungsa.
  46. nabi
    +1
    April 26 2014
    s..ki iki bakal luwih apik kanggo nguras banyu menyang Segara Ireng kanthi gratis tinimbang menehi wong Crimea! Iku tega sing banyu saka Dnieper ora bisa dialihake nang endi wae cedhak Smolensk
  47. +1
    April 26 2014
    ..... pejabat Ukrainia "ngaktifake wong bodho" .....
    Lho, kok mung ngenyek. Kanggo nguripake lan mateni, kudu ana sing ana ing sirah, utawa paling ora ana sing tetep. Lan ing kene, ing pasuryan, ana ora ana apa-apa ing panggonan kanggo otak (aku ora bisa nguripake sirah kanggo jenenge) - wong bodho, wong bodho. Lan malah nyebut wong bodho Pack frenzied iki, ngakoni sikap sing marang bangsa manungsa. Ora perlu nyinggung wong bodho
  48. nabi
    +1
    April 26 2014
    Rusia, dheweke kaya ngono, luwih sampeyan cilaka dheweke, dheweke luwih kuwat.
    1. -16
      April 26 2014
      Sayange, Rusia kuwat nalika nindakake perang domestik, defensif, lan saiki, sayangé, sampeyan dadi penjajah. Kajaba iku, rasa percaya diri babagan kekuwatanmu mundhak. Iki ala, yen sampeyan pengin menang perang, ngormati mungsuh lan goleki kelemahane supaya bisa ngilangi. Lan sampeyan ora duwe - banjur rampung.
      1. +8
        April 26 2014
        Sapa sing kita tangkep? Ayo njupuk kita.
        1. -8
          April 26 2014
          Hitler uga njupuk. Carane rampung, muga-muga sampeyan kelingan!
          1. +1
            April 26 2014
            Yen sampeyan lali, kita bakal ngelingake sampeyan.
          2. +5
            April 26 2014
            Hitler ora njupuk dhewe, munggah menyang kita, lan mulane rampung kanti awon. Lan sampeyan menehi kita bali
      2. +5
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        angkuhmu marang kasektènmu lumaku ing payon.

        Ora perlu ngadili iki kanthi komentar emosional, presiden kita duwe pitungan sing sober lan sirah sing adhem - Crimea wis nuduhake iki. Dadi, aja mangu-mangu babagan kamenangan, yen kedadeyan, kita bakal kenek alon-alon nanging hard!
      3. +2
        April 26 2014
        RUSIA minangka pembebas. Dokter bakal menehi resep obat kanggo wabah coklat. Lan sampeyan bakal waras))
      4. yur
        yur
        +2
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Sayange, Rusia kuwat nalika perang domestik, defensif, nanging saiki, sayangé
        Lan kita nindakake perang pertahanan Patriotik nglawan bandit liberal Barat. Nanging sampeyan, sayangé, wis nyebar menyang mungsuh. negatif
      5. 0
        April 27 2014
        perang apa? Ninggalake fantasi kanak-kanak kanggo kanca sekelas saka taman kanak-kanak. Sapa sing dadi mungsuh? Yaytsenyukh? Pendeta? Yarosh? Yulia? Badut ora bisa dadi mungsuh. Dadi, maling sing nyekel potongan gedhe lan saiki ora bisa mangan utawa mbuwang, amarga srakah minangka sifat nasional para mutan kasebut, amarga nyabrang keturunan rabi lan budak pan. Ya, kutu bayi. Uler.
  49. 0
    April 26 2014
    Amerika butuh perang kaya hawa kanggo mbenerake kahanan krisis. Lan perang ing panggonan sing kelangan, antarane kabeh wong, lan ana ing pinggir lan bakal teka kabeh siap mung dongeng! Sing paling penting, kita ora butuh. Nanging kanggo mateni gas menyang kabeh geyrope, supaya bisa. Lan apa? Padha muter tong minyak ing kita, "... lan iki wis transportasi wadhah."
  50. +4
    April 26 2014
    Apa masalahe? 2 rudal jelajah ing damper lan kabeh. Ora bakal ana maneh kanggo ngalangi banyu. Apa sing bakal dikandhakake ing Kulon? Ya, padha lunga lan terus! Israel ngebom Suriah! Lan ora ana apa-apa? Israel bisa, kita ora bisa? Apa sampeyan ngomong! Jeblugan lan rampung karo!
    1. -13
      April 26 2014
      Masalah mung bakal diwiwiti, lan masalah kasebut serius. Komplek industri militer sampeyan wis diikat banget karo kita, kita uga duwe rudal, lan kemampuan kanggo mulihake senjata nuklir uga. Pasukan ora bakal ngrampungake masalah.
      1. + 10
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Masalah mung bakal diwiwiti, lan masalah kasebut serius. Komplek industri militer sampeyan wis diikat banget karo kita, kita uga duwe rudal, lan kemampuan kanggo mulihake senjata nuklir uga. Pasukan ora bakal ngrampungake masalah.

        Andrey, sampeyan provokator! Apa sing sampeyan omongke? Sing kudu setuju tanpa kita karo sampeyan. kekuatan apa? Ukraina ambruk dhewe, lan kompleks industri militer Rusia bakal bisa nggawe mesin kanggo helikopter lan sistem liyane kaya "Kedr"! Aja cepet-cepet nyopir !!! Apa jenis pluru sampeyan duwe, sampeyan adol kabeh kanggo kethokan, Aku gumun ngendi bahan bakar teka saka helikopter sing ngubengi Slavyansk! wong bodho
        1. -11
          April 26 2014
          Mesthi wae, sapa wae sing ora karo sampeyan yaiku provokator, sebagian besar teknologi sing sampeyan entuk saka luar negeri, uga saka Ukraina. Iki minangka kerjasama normal, nanging saiki kabeh jinis kerjasama karo sampeyan lagi dibatasi - sampeyan ora bisa ngembangake teknologi kanthi cepet, sanajan ing wilayah prioritas, lan ing kahanan kasebut bakal angel banget lan larang. Sistem terisolasi ora berkembang lan bakal mati.
          1. +6
            April 26 2014
            Belarus ing sanksi wis urip lan berkembang kanggo 20 taun bab ora pati lan ora ana pitakonan saka pati, Aja exaggerate.
          2. +5
            April 26 2014
            Kutipan saka zbidnev
            umume teknologi sing sampeyan entuk saka luar negeri, uga saka Ukraina.

            Nalika ana Ukraina, lan ora rusak ing kontrol Amerika Serikat, ana uga kerjasama, ijol-ijolan teknologi. Nanging saiki sampeyan ora nganti, lan teknologi apa sing bisa sampeyan tawarake? Revolusi oranye utawa terus terang gangster ngrebut kekuwatan dening neo-fasis? Lan ora perlu kuwatir babagan nasib kita - wektune mikir babagan awake dhewe.
          3. +4
            April 26 2014
            umume teknologi sing sampeyan entuk saka luar negeri, uga saka Ukraina

            "Teknologi" apa sing dikembangake lan diekspor dening Ukrainia-ina? Maling gas? Ikatan menyang pipa minyak lan nyolong saka kana? Ora mbayar? Pitakonan gedhe! dening karo Perang Dingin, lan malah banjur kita entuk teknologi. Dadi kita ora bakal dadi "sistem terisolasi".
          4. +3
            April 27 2014
            OAO Klimov. tinimbang Motor Sich, mesthine bakal tekan kapasitas penuh ing 2017, nanging sithik-sithik, sithik-sithik.. Cara nglayani gubernur lagi dikembangake, roket kasebut. Dadi ayo nggedhekake sethithik. Kita padha malah begja karo sanksi, digunakake kabeh iku nggoleki supaya adoh. Lan saiki kahanan wis nyurung kanggo dadi mandhiri.
      2. 0
        April 26 2014
        zbidnev 19:10 ↑

        Masalah mung bakal diwiwiti, lan masalah kasebut serius. Komplek industri militer sampeyan wis diikat banget karo kita, kita uga duwe rudal, lan kemampuan kanggo mulihake senjata nuklir uga. Kekuwatan ora bakal ngrampungake masalah ...
        Wis telat! Sampeyan ora duwe wektu maneh. Wektu kanggo njawab kabeh perkara sing wis ditindakake 23 taun. negatif
      3. +2
        April 26 2014
        Lan kita ora mikir, kita ngenteni wong kaya sampeyan diusir saka Ukraina nganggo sapu, warga negara sampeyan dhewe.
        Lan sampeyan duwe pluru, mung sampeyan ora ngerti carane nangani.
        Sampeyan uga duwe pembangkit listrik tenaga nuklir sing sampeyan duwe, ing bahan bakar Amerika, lan bakal njeblug. We njagong lan gumeter wedi, amarga sampeyan bakal jotosan dhewe karo tumindak iki, lan yen sampeyan ora bisa, penasehat Amérika bakal bantuan sampeyan, padha ora Care apa mengkono kanggo sampeyan.
      4. +1
        April 26 2014
        opo roketmu? sampeyan sawed kabeh ing prentah saka Amerika Serikat.
      5. yur
        yur
        +2
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        kita uga duwe pluru, lan kemampuan kanggo mulihake senjata nuklir banget.
        Sampeyan bisa uga duwe kesempatan kanggo mulihake senjata nuklir ing 30-40 taun sabanjure, nanging sampeyan ora bakal nampa IZIN saka AS babagan perkara iki. ngguyu
        1. +2
          April 27 2014
          Sampeyan bisa uga duwe kesempatan kanggo mulihake senjata nuklir ing 30-40 taun sabanjure, nanging sampeyan ora bakal nampa IZIN saka AS babagan perkara iki.

          Ora ana kesempatan - infrastruktur rusak, personel rusak lan ora ana dhuwit! Babagan reinkarnasi nuklir Ukraina utawa crita babagan kasunyatan manawa ora kabeh senjata nuklir digawa menyang Rusia ing taun 90-an, iki minangka dongeng kanggo para petani Volyn, mung kanggo konsumsi pribadi lan upaya kanggo ngunggahake semangat ing ngarep ASS sing nyedhaki!
      6. 0
        April 27 2014
        Ayo, pindhah menyang tank. Yarosh croaked sing Voronezh lan Belgorod bakal njupuk. Kita ngenteni, Pak. Akeh kuldi. Ana uga tali.
  51. +2
    April 26 2014
    Самый длинный в Европе. Протяженность канала – 402 километра

    33 дня. За это время вода, выпущенная в Таврийске Херсонской области, где начинается канал, дойдет до насосной станции в селе Зеленый Яр Ленинского района, где он заканчивается



    11 водохранилищ. Столько искусственных водоемов питает канал. Их общий объем – 200 миллионов кубометров

    "Монополист". 85% пресной воды, которая используется в Крыму, приходит на полуостров по каналу

    10 тысяч человек и 2 тысячи механизмов. Столько людей и машин строили канал

    7 метров. Глубина воды в канале в самом глубоком месте.
    Строил канал Советский Союз и пользоваться им имеют право все граждане бывшего СССР.
    1. -6
      April 26 2014
      Тогда все мы имеем право пользоваться тем же Байкануром, Беломорканалом, газовыми скважинами и т.п.
      1. +5
        April 26 2014
        Тогда все мы имеем право пользоваться тем же Байкануром, Беломорканалом, газовыми скважинами и т.п.

        Sapa sing padu.

        Бандеровцев вешайте, выберите себе нормального президента типа Батьки, подписыпайьесь в ТС.
        А потом вместе выгоним либерастов и олигархов.И будет счастье и вам и нам.
        1. +1
          April 26 2014
          До сих пор не могу понять почему этот гад Янек не вошёл в ТС? Может кто объяснит?
          1. +2
            April 26 2014
            До сих пор не могу понять почему этот гад Янек не вошёл в ТС? Может кто объяснит?

            Не хорошо дурака включать.
            Янек и гадом стал тогда, когда от ЕС развернулся в ТС.
            Тут и майдан с печеньками случился.
            А по остальным позициям не...
            Бандеровцев вешайте, выберите себе нормального президента типа Батьки, подписыпайьесь в ТС.
            А потом вместе выгоним либерастов и олигархов.И будет счастье и вам и нам.

            Бандеровцев на вУкраине давить не будете?
            И Байден в кресле презика это круто?
            1. +2
              April 26 2014
              Kutipan saka mpa945
              И Байден в кресле презика это круто?
              1. +3
                April 27 2014
                Реалии Украины-
          2. 0
            April 26 2014
            А мы Украине перечислили 3 миллиарда долларов, чтобы она вылезла из глубокой ж.опы. Отдавать когда будете, может объясните?
          3. +1
            April 26 2014
            чуть-чуть не успел, потому и свергли
          4. 0
            April 26 2014
            Янукович не хотел в ТС, он хотел поторговаться, и от России, и от Европы что-то переговоры с Европой активизировал именно он!
          5. 0
            April 27 2014
            Потому, что печенье от ЮСА вкуснее показалось ngguyu
      2. +3
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Тогда все мы имеем право пользоваться тем же Байкануром, Беломорканалом, газовыми скважинами и т.п.

        А кто вам не давал? Вы же самостийности захотели, платите Казахстану за Байконур и пользуйтесь.
      3. +1
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        zbidnev
        Послушай , может хватит тролить ??? Неужели не видишь , что тебе не рады ??? или бана ждёшь ???
      4. yur
        yur
        0
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Тогда все мы имеем право пользоваться тем же Байкануром, Беломорканалом, газовыми скважинами и т.п.
        Конечно. Платите за всё и пользуйтесь. Мы же платим за воду из Днепра ( правда, вы и в этом случае, нам её почему то не даёте). Nyuwun
      5. 0
        April 27 2014
        Объединяйтесь с нами в ТС, а лучше в СССР 2.0 и пользуйтесь на здоровье.
  52. +2
    April 26 2014
    Прошу прощения, я конечно не специалист в военном деле, но по моему подобные действия можно квалифицировать как применение оружия массового поражения против гражданского населения, геноцид и военное преступление. Похожие действия применяли немцы в период ВОВ против Одессы.
  53. amba kurang
    +4
    April 26 2014
    с мест сообщают что воду в канал дали , канал уже заполнен... Хунта чего то испугалась... prajurit
    1. -11
      April 26 2014
      Вряд ли кто то чего то испугался. Почему вы хотите что бы вас боялись? Вам приятно когда вас окружают враги? Договорились, там была большая задолженность по водоканалу. Скорее всего перечислили деньги, или учли при расчётах за газ.
      1. amba kurang
        + 10
        April 26 2014
        Kutipan saka zbidnev
        Вряд ли кто то чего то испугался. Почему вы хотите что бы вас боялись? Вам приятно когда вас окружают враги? Договорились, там была большая задолженность по водоканалу. Скорее всего перечислили деньги, или учли при расчётах за газ.

        никакой задолженности за воду перед украиной у крыма нет.. За воду заплатили авансом еще в начале апреля...Как и за электроэнергию...
        Хунта просто с огнем играет и доиграется...
        1. 0
          April 26 2014
          Там вроде по Украине платеж проведен не был. От Киева до Каховки три недели деньги шли.
      2. +2
        April 26 2014
        просроченые платежи могут быть у кого угодно но только не у России.Предоплата по воде была.Тупо психованое решение киевхуны.
      3. 0
        April 27 2014
        вот так бы за газ Киев бабло перечислял...
  54. nika08
    +7
    April 26 2014
    Чисто фашистские замашки!Что ни день, то новые проявления украинского сволочизма, дебилизма и жестокости.Уж не сон ли это??? Додуматься до такого - значит не иметь чем думать.
    1. +2
      April 26 2014
      Что ни день, то новые проявления украинского сволочизма, дебилизма и жестокости.Уж не сон ли это??? Додуматься до такого - значит не иметь чем думать.

      Да,трудно не согласиться.Вода эта Украине не нужна.Сбрасывается в Днепровско-Бугский лиман без толку.Могли бы деньги получать.Я думаю в конце концов всё устаканится,а пока-как по украински "не з'їм, так понадкушую..."
  55. 0
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Secara pribadi, panemuku pancen salah yen ngalangi banyu kanggo sing butuh. Iku mung ora manungsa. Apa hubungane karo mantan warga, sing paling akeh sedulur. Nanging comrades "sedulur sepuh" sampeyan annexed Crimea, pamaréntah njupuk tanggung jawab kanggo wong, supaya padha ngatasi masalah banyu. Ngibar-ngibar gendera lan bangga iku siji bab, nanging nyatane nyedhiyakake akeh wong karo kabeh sing dibutuhake liyane. Lan sampeyan pengin perang kanggo sawetara banyu, sampeyan kudu wis rong sasi sadurungé. Operasi nyerang kudu ora dikarepke, lan kanthi kauntungan sing cocog. Kanthi siyap kanggo kurban gedhe antarane personel. Ya, kita bakal ngalami kerugian luwih akeh, nanging kanthi kerugian sing sepisanan, motivasi populasi kanggo nglawan sampeyan bakal tambah akeh. Kita dudu Georgia utawa Chechnya - luwih akeh. Dadi ngatasi masalah sampeyan dhewe.

    Пан чемодан вам в руку и в Варшаву.
  56. 0
    April 26 2014
    [quote=zbidnev]Далёкий или недалёкий это ваше субъективное мнение, а все проблемы вашими вежливыми человечками вы не решите, вернее получите ещё больше проблем.[Всегда РОССИЯ решала и готова решать проблемы.А вы пан готовы?
  57. +1
    April 26 2014
    Сейчас люди в комментариях пишут,что воду дали и канал уже заполнен на 70%.Подождём подтверждения от официалов.
  58. 0
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Wis dadi pengkhianat. Russian Kings lan Shevchenko, banget, nanging ora pitakonan sing wong padha apik, uga, sampeyan ora bisa argue karo jeneng. Aku ngormati budaya lan basa Rusia, nanging aku ora bakal ngormati fasisme Rusia.

    человек они всегда называли себя РУССКИМИ.
  59. +2
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Тогда все мы имеем право пользоваться тем же Байкануром, Беломорканалом, газовыми скважинами и т.п.

    Конечно.Когда будем одной целой ДЕРЖАВОЙ.
  60. 0
    April 26 2014
    По Крымской воде все очень раздуто. Тысячи лет там жилим люди. Правда, рис не выращивали, как сейчас. Дефицит пресной воды - удел всех приморских территорий. Можно подумать, в Одессе воды больше чем в Крыму. Что есть - тем и нужно пользоваться, а не "заворачивать" реки. Кому черноморские пляжи, а кому байкальские стужи. Выбор есть. Природа - не тупее человека с ссудным процентом.
    1. 0
      April 26 2014
      Совершенно верно. Хотя поступок бендеровцев очень гадкий. А по поводу "пусто-густо", могу сказать словами из Кота Матроскина - "... У нас этого гуталина (воды), ну хоть залейся..." правда рис не растет, все больше брусника...
  61. +1
    April 26 2014
    Kutipan saka alexdol
    slovak007 EN "Tugase yaiku provokasi kanthi cara apa wae supaya entuk pretext resmi."
    -------------------------------------------------- ------------
    Njaluk OFFER apa? Apa sing sampeyan wedi kabeh? Mbok menawa cukup WEDI! Mungkin iki wektu kanggo mikir ora bab bali bantala saka saiki "Ukraina" HOME, nanging kanggo mundhakaken pitakonan luwih wiyar: Iku wektu kanggo menehi kabèh Kulon apik ing sirah! Kita nambani wong-wong mau TWICE ing taun 1812, ing taun 1945, lan saiki wis teka maneh TIME kanggo menehi PREVENTION OTAK!
    Провокация основная цель США. Создание абсолютно нестабильной зоны рядом с Россией, желательно втянутой в вооруженный конфликт с Украиной или возникновение гражданской войны в самой Украине. Просто так по башке не дашь, шапками не закидаешь. Все аспекты надо тщательно просчитать, а затем выполнить как готовую математическую модель. Только потом все разрешить м и р н ы м путем. Это будет здорово!
    1. 0
      April 27 2014
      Setuju banget karo sampeyan.
  62. 0
    April 26 2014
    Конечно, на отключение воды надо реагировать оперативно : находить причину, устранять её и восстанавливать прохождение воды по каналу, а остальное решать в добровольно-принудительном порядке. Вплоть до силового.
  63. -10
    April 26 2014
    Господа, не совсем понятно возмущение. Что вы хотели? Что Украина откажется от такого рычага давления как вода и электричество? Что за детская наивность, это было ясно с самого начала. Вопрос решается "просто", нужно признать нынешнее правительство Украины и договариваться о ценах на электричество и воду. Ну или оккупировать Украину. О чём статья как бы намекает, довольно толсто... В то что в Крым смогут наладить поставки воды и электричества я не верю. Вернее к тому моменту пока это сделают Крым превратится в безлюдную степь, чем он и был всегда. Там куда приходит российский чиновник начинается бардак...
    П.С: Для автора. Канал является гидротехническим сооружением и перекрытие его не повод для войны, это не естественный источник воды.
    1. yur
      yur
      +3
      April 26 2014
      Kutipan saka Nayhas
      Канал является гидротехническим сооружением и перекрытие его не повод для войны, это не естественный источник воды.
      Газ в трубе тоже не естественный источник. Однако сколько визгу и вони на Украине и в Европе.
  64. +2
    April 26 2014
    Kutipan saka Nayhas
    Там куда приходит российский чиновник начинается бардак...
    П.С: Для автора. Канал является гидротехническим сооружением и перекрытие его не повод для войны, это не естественный источник воды.

    На ветке см. выше - три войны Израиля с Сирией за сооружение гидротехнических сооружений...
    А насчет бардака - наш русский бардак отдыхает, по сравнению с Окраинным, где-то так "фельдмаршал" wong bodho
  65. +6
    April 26 2014
    Вот хорошая цитата из Булгакова по поводу происходящего на Украине:
    - Я б вашего гетмана,- кричал старший Турбин,- за устройство этой миленькой Украины, повесил бы первым! Хай живе вильна Украина вид Киева до Берлина! Полгода он издевался над русскими офицерами, издевался над всеми нами. Кто запретил формирование русской армии? Гетман. Кто терроризировал русское население этим гнусным языком, которого и на свете не существует? Гетман. Кто развел всю эту мразь с хвостами на головах? Гетман. А теперь, когда ухватило кота поперек живота, так начали формировать русскую армию?..

    - Сволочь он,- с ненавистью продолжал Турбин,- ведь он же сам не говорит на этом проклятом языке! А? Я позавчера спрашиваю эту каналью, доктора Курицького, он, извольте ли видеть, разучился говорить по-русски с ноября прошлого года. Был Курицкий, а стал Курицький... Так вот спрашиваю: как по-украински "кот"? Он отвечает: "Кит". Спрашиваю: "А как кит?" А он остановился, вытаращил глаза и молчит. И теперь не кланяется.

    Nikolka ngguyu lan ngandika:

    - Слова "кит" у них не может быть, потому что на Украине не водятся киты, а в России всего много. В Белом море киты есть...
  66. +1
    April 26 2014
    Там нужна одна хорошая пушка с точным наведением на цель. Пара выстрелов по шлюзам и все! А перед этим позвонить и предложить людей убрать, чтобы не пострадали. На восстановление у них все равно денег нет. Шлюзы то рядом с Крымом, которые почти перекрыли.
  67. 0
    April 26 2014
    А скважины для воды там пробурить разве нельзя ? Какая собственно проблема ? Вода там соленая в земле ?
    Как то у нас такой проблемы нет ,моя улица вся отказалась от воды из горводоканала . Все сказали да нахрена мы будем платить каждый месяц за воду ,все набурили себе скважин и не жужат . У меня две скважины по 40 метров , место плохое ,воды мало ,но собственно хватает .
    1. +1
      April 26 2014
      А скважины для воды там пробурить разве нельзя ? Какая собственно проблема ?

      Там есть линзы но маловато,для рисоводства по крайней мере.
  68. +4
    April 26 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Корольов

    Для этого человека русский язык не родной! Он даже не украинец.
    Разговорный в полном порядке, а в правописании грубейшая ошибка - это не случайная опечатка при написании фамилии. Учили говорить неплохо, пишет тоже достаточно грамотно. Но многие иностранцы часто путают в разговоре буквы имеющие два звука, так называемые "йотированные" и действительно два отдельных звука, и ещё смягчение согласных звуков перед гласной в словах, как в слове "почталЬОн". Вот они говорят и пишут "мотыльок" и "Корольов" вместо "мотылёк" и "Королёв".
    1. +5
      April 26 2014
      opo Понятно, "дочь офицера" ngguyu
  69. +4
    April 26 2014
    В последнее время не раз убеждался, что нынешние "правители" украины делают все так чтобы простым жителям их страны было еще хуже. Ну вот смотрите например:
    - вместо того чтобы договариваться с Юго Востоком укранины - всячески разжигают там костер войны;
    - по газу - вместо того чтобы заплатить и жить спокойно - доводят дело до того что теряют скидки по газу;
    Теперь вот по воде - вместо того чтобы наполнять свой нищий бюджет сами предпринимают действия к его истощению и т.д.
    Делать это нормальные представители своей страны никогда бы не стали.
    Правда вопрос о нормальности здесь не стоит по одной простой причине, а именно - вся эта нынешняя власть это представители США, а не украины и поэтому они делают все что представляет интерес США. Поэтому совсем неудивительно что Байден приезжая в Киев занимает место руководителя страны.Смех и только.
    А эти "збигневы" которые сейчас здесь троллят, похоже такие же украинцы, заботящиеся о своей стране, как я папа римский.
    Кстати насчет воды и электричества разговор был еще месяц назад, так что удивляться что дошло время до перекрытия канала не стоит.
    Отвечать на их действия надо, но только ответ должен затрагивать в первую очередь того, чьи матрасные уши торчат в этом конфликте с самого начала. Так будет эффективнее.
    Хотя можно конечно попробовать и другие варианты, например предъявить к оплате евробонды украины и вызвать технический дефолт.
  70. +2
    April 26 2014
    Насчет пушки с точным наведением-неплохо.А как Вам такая мысля: Зачем договариваться с хунтой об оплате за воду,раз они "дурака включают". Дать гораздо меньшие деньги обслуживающему персоналу, чтоб шлюз открыли, а потом механизм закрытия сломали. Думаю, что нормальные(т.е. немайданутые) х.о.х.л.ы. за грóши и не такое проделают.
    ПС: не всегда-же в лобовую действовать, хотя душа, всё-таки, хочет пушку или вежливый десант на шлюзы.
  71. 0
    April 27 2014
    Меры по перекрытию канала – это действия, и действия вредоносные. Это поведение злобного идиота: никто не получает от таких действий выгоды, сэкономленная вода никому на Украине не нужна. Неужели украинскому бюджету не нужны живые деньги, особенно сейчас?
    --Чему удивляться,страна в долгах,а на украине мало того что ведут войну со своим народом так еще всякие воинские формирования создают-нац.гвардия(гестапо),всякие батальоны "Днепр"и иже с ним(SS,на дивизию народа пака не насобирали,наберут будет"Галичина2")
  72. +5
    April 27 2014
    Kutipan saka zbidnev
    Hitler uga njupuk. Carane rampung, muga-muga sampeyan kelingan!

    Либо Вы не здоровы! Либо совсем не знаете истории! посмотрите на карту Украины до вступления в Российскую империю! пропагандист х.р.е.н.о.в.! Тут все все знают про земли Украины! Езжайте в Польшу там Вас за серьезного политолога примут!
  73. Polarfox
    0
    April 27 2014
    Tentara kabeh wis kumpul ing cedhak Slavyansk, lan kejahatan perang gedhe-gedhe lagi disiapake. Gambar satelit nuduhake konsentrasi pasukan Ukraina cedhak Slavyansk. Repost sapa sing bisa.
    http://ria.ru/world/20140426/1005594998.html#13985595360494
  74. 0
    April 27 2014
    может быть просто разбомбить шлюзы и все??...
  75. 0
    April 27 2014
    Может со Славянска , рикошетом , при первом-же выстреле прилетит по шлюзу?
    Просьба к модераторам ИЗМЕНИТЕ НА РОССИЙСКИЙ флаги на аватарке для нас Севастопольцев и Крымчан!!!
  76. 0
    April 27 2014
    Вот прочитал если правда то Я даже не знаю,что амперсы делать будут если уж из-за укров такой гундос устроили : http://politikus.ru/events/17781-rossiya-i-kitay-zaroyut-panamskiy-kanal.html
  77. 0
    April 27 2014
    ... разнести к чертовой матери шлюзы одним точечным кдаром одной крылатой ракеты и проблема будет решена координально...
  78. 0
    April 27 2014
    Перестаньте уже называть нынешние украинские власти "junta" mandheg Харэ Путина копировать в каждом слове. "Хунта" в переводе с испанского значит "serikat".
    В Киеве сидят обыкновенные мятежники...ну или бунтовщики. Понятные и знакомые русскому уху слова. prajurit
  79. 0
    April 28 2014
    Никак не могу понять, почему Путин не отвечает на такое скотство, как перекрытие воды для Крыма! Так нет же, мы им ещё и бесплатный газ поставляем! Бред! Наши войска давным-давно должны были взять под контроль Северо-Крымский канал вплоть до самых истоков! И кстати давно пора брать Киев и судить эту обезьянью стаю, которая захватила власть. Именно обезьянья стая! Потому что они даже до звания упырей не дотягивают. Упыри, - это их заокеанские хозяева. А эти - просто сборище макак!
  80. nicolai64
    0
    April 28 2014
    Мужики! Мы конечно всё здесь иронизируем, а на самом деле надо просто свалить эту хунту раз и навсегда. А то эта жалкая кучка баптистов и саентологов- уголовников резко стала диктовать всему миру, чтобы быол всё по ихнему. Сломали мировой порядок и думают, что Россия и дальше будет терпеть и обтекать. Жалкая кучка подонков перевернула всё с ног на голову. Сейчас по-моему уже нет разницы, какие действия предпримет Россия, всё равно будет плохой. А посему надо отстаивать свои нацинтересы. американцы, думаю уже бы давно не сюсюкали, а действовали. А то мы с нашей порядочностью всё сопли жуём, а Запад всё выше на голову нам садится! А эти украинцы подбрёхивают за спиной всё наглее. Пора уже нашему терпению лопнуть.
  81. 0
    April 28 2014
    А не попробовать ли вызвать искусственные дожди? Думаю, что тучки над Крымом всё-таки имеются (не даром же рядом море).
  82. 0
    April 28 2014
    Kutipan saka zbidnev
    До сих пор не могу понять почему этот гад Янек не вошёл в ТС? Может кто объяснит?

    Потому что бабки свои все хранил в Европе. И когда его слегка "прижали" братья-европейцы, побежал в Европу вприпрыжку. И только, когда понял, что подписывая ассоциацию с ЕС, подписывает себе смертный приговор - остановился. Но это его не спасло. Родные братья-европейцы всё-равно кинули его на бабки.
  83. pedro7707
    +1
    April 28 2014
    А вот другая сторона медали.
    Российские власти отключили насосы, чтобы вода не поступала в Крым, а местные жители винили во всем Украину. Об этом сообщает anonymous.fm со ссылкой на собственные источники.
    "Представляем Вам город Красноперекопск - для многих этот город вообще ни чем не примечателен. НО!! В этом городе находится насосная станция!!!, которая осуществляет дальнейшее прохождение воды на полуостров Крым!!!А теперь из далека. Есть всем известное Каховское водохранилище имеющее высоту над уровнем моря в пределах 22-23 метров. Далее с него вода самотеком стекает в Армянск - где 9 метров от моря. А вот дальше начинается самое интересное. Как только вода дотекает до Красноперекопска - тут происходит увеличение уровня до 12 метров -в результате чего или точнее из-за чего в этом городе были установлены дополнительные насосные сооружения для подачи воды на полуостров Крым. Вода в Северо-Крымске есть. Проблема в том,что российские власти отключили насосы, чтобы вода не поступала в Крым. Далее первый канал создал кучу сюжетов о том,что якобы власти Украины перекрыли воду. На самом деле ее просто Путин не качает вам - да здравствует Путин!!! ", - сообщили в anonymous.
  84. 0
    April 28 2014
    Можно было бы на дамбе диверсию сообразить. А ополченцы Донбасса с удовольствием на себя взяли бы ;) и наши спецы душу отвели ).
  85. NAHsspigeyropu
    0
    April 28 2014
    Украиной рулят девять уголовников и клиент психбольницы.Так что все предсказуемо.И хватит уже с ними филькины бумажки подписывать. Ибо н-е-в-м-е-н-я-е-м-ы !

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"