MiG Rusia sing anyar bisa uga dadi sampah

147
Moscow ngirim pesenan kanggo pesawat tempur MiG-29 anyar sing wis dimodernisasi. Nanging, bisa uga ora anyar. Rencana tuku Kremlin kanggo MiG-29SMT mesin kembar nuduhake manipulasi boros lan bisa uga curiga dening Kremlin sing bisa nambah kekuwatan angkatan udara Rusia ... utawa ngrusak.

Ana wektu nalika wong manca disebut meh kabeh pejuang Soviet utawa Rusia "MiG". Lan sanajan biro desain liyane ngasilake pejuang kanggo Blok Timur lan sekutu, sing paling produktif yaiku karya perusahaan sing dijenengi Artem Mikoyan lan Mikhail Gurevich.

Ing ngendi-endi produk biro desain nggambarake popularitas pesawat MiG dhewe lan nikmat sing diwenehake dening rezim komunis marang perusahaan kasebut.

Saiki jaman wis owah. Sawise runtuh kekaisaran Soviet, saingan Sukhoi Design Bureau dadi pemasok utama pejuang Rusia kanggo tentara dhewe lan kanggo pelanggan manca.

Kasuksesan MiG, sauntara, nyritakake babagan kontrak ekspor sing botched, masalah teknis serius, macem-macem embargo, lan ora bisa ngamanake salah sawijining kontrak Kementerian Pertahanan Rusia. Swara wektu, janjeni, lan mbok menawa kanthi potensial gedhe, pembangunan MiG dadi ing ngisor piso supaya baris produksi Sukhoi sibuk.

Ing taun-taun pungkasan, angkatan udara Rusia wis apik, lan Kremlin sepisan maneh mrentah jet tempur anyar sing dibutuhake. Nanging - ing Sukhoi, ora ing MiG. Sing terakhir kudu ngatasi sawetara kontrak ekspor lan pesenan sederhana kanggo modernisasi kanggo angkatan udara asing.

Sing utama yaiku pangembangan MiG-29UPG sing ditingkatake kanggo Angkatan Udara India lan MiG-29K berbasis operator kanggo Angkatan Udara India. armada.

Kasuksesan MiG-29K kanggo kapal induk India Vikramaditya sing wis suwe ditundha, nyebabake armada Rusia supaya mrentah model sing padha. Lan saiki Rusia Vladimir Putin wiwit lentur otot, Angkatan Udara Rusia mrentahake MiG maneh. Kaya ing jaman biyen nalika Perang Dingin.

Nanging sejarah supaya MiGs anyar ora supaya prasaja. Kaya sing asring kedadeyan ing Rusia, kasunyatane bisa uga ora kaya sing katon.

MiG Rusia sing anyar bisa uga dadi sampah

MiG-29SMT


Tanggal 15 April, pers Rusia nglaporake manawa Kremlin wis nggawe kesepakatan karo MiG - utawa, resmi, Perusahaan Pesawat Rusia MiG - kesepakatan kanggo 16 MiG-29SMT kanggo Angkatan Udara Rusia. Miturut syarat kontrak, regane kira-kira $ 473 yuta, pejuang pisanan bakal dikirim menyang Angkatan Udara Rusia ing 2016.

Umumé, iki cukup bisa, nanging tetep pitakonan apa jinis pesawat bakal dikirim menyang customer.

Planid saka MiG-29SMT nganti saiki bisa diganti. Nyatane, ing sawetara titik, proyek kasebut minangka conto kegagalan industri pertahanan Rusia.

Modifikasi SMT saka MiG-29 sing ana ing ngendi-endi wiwitane dianggep minangka versi overheated saka MiG-29 konvensional, sing kira-kira 1 unit dibangun ing macem-macem versi.

Dipikir minangka opsi upgrade kanggo ngoptimalake MiG-250 Angkatan Udara Rusia sing kira-kira umur 29, iku adoh banget saka MIG-35 sing uga ditawakake perusahaan. Ora kaya airframes paduan cahya eksotis saka MiG-29 anyar, MiG-29SMT tetep mirip karo MiG-29 Perang Dingin asli.

Nanging nalika MiG-35 macet ing fase pangembangan sing rada dawa, MiG-29SMT katon minangka pilihan penengah sing apik.

Paling ora kanggo wong Rusia. Nanging Kamentrian Pertahanan Aljazair duwe crita sing beda. Ing 2006, Aljazair mrentahake kumpulan MiG-29SMT minangka bagean saka kontrak pertahanan gedhe karo Moskow, sing mesthine regane $ 7.5 milyar. MiG-28UB.

Pangiriman pesawat pisanan diwiwiti sadurunge pungkasan taun 2006, nanging wong-wong Aljazair weruh yen ana sing ora bener. Para pejuang "anyar" ora anyar. SMT dirakit nggunakake pesawat MiG-29 lawas sing ora didol sing ana ing panyimpenan terbuka ing pabrik Lukhovitsy.

Dheweke bisa uga nggunakake glider sing dibangun kanggo Irak ing taun 1980-an. .

Iki minangka pelanggaran perjanjian kasebut, lan Aljazair nuntut penundaan pasokan. Nalika pangiriman diterusake ing 2007, kabeh isih padha. Aljazair ora gelem mbayar lan malah njaluk pesawat tempur multirole Sukhoi Su-30MKA.

Dheweke entuk - dilaporake kanthi rega sing padha karo MiG.

Sawise Aljazair mbatalake kontrak kasebut ing taun 2007, kira-kira 15 MiG-29SMT sing dikirim menyang Afrika Lor bali menyang Rusia, sing dibayar kanthi cepet ing taun 2008. Sawise mriksa cilik, Angkatan Udara Rusia nampa 30 pejuang kasebut lan dikirim menyang Pengawal kaping 14. Resimen Penerbangan Tempur.

Dheweke teka ing lapangan terbang resimen ing Kursk ing awal 2009. Dipugar, kanthi kamuflase seger lan kanthi nomer anyar, MiG-29SMT saiki dadi pesawat paling siap tempur saka kulawarga MiG-29 ing Angkatan Udara Rusia. Sisa papat MiG saka batch sing ditolak dening Aljazair dikirim menyang Pusat Penerbangan Lipetsk.

"Tes shot" ing crita kontrak Aljazair digawe pungkasan musim gugur, nalika terdakwa pungkasan ing kasus pidana sing gegandhengan dihukum patang taun ing Moskow. Putusan kasebut ditampa dening mantan direktur perusahaan sing nyedhiyakake MiG karo peralatan sing wis lawas nggunakake sertifikat palsu.

Telung pengusaha Rusia liyane sing melu penipuan iki dihukum ing Mei 2012.

Apamaneh, Rusia nolak tuduhan Aljazair babagan "kualitas produk sing ora apik", kanthi negesake manawa panggunaan pesawat udara sing digawe ulang ing MiGs sesuai karo syarat kontrak - lan regane wis disetel. Panglipur cilik kanggo MiG, sing ora nampa dhuwit kanggo pesawat nganti ketemu pemilik anyar ing Angkatan Udara Rusia.

Ketoke, transfer mantan jet tempur Aljazair menyang Angkatan Udara Rusia luwih minangka tumindak nylametake MiG saka potensial bencana finansial tinimbang nganyari maneh tentara Rusia. Senadyan iki, ora ana keraguan manawa pemilik anyar seneng karo akuisisi kasebut.

MiG-29SMT bisa uga ora fungsional kaya MiG-35 utawa malah versi modern saka Su-27 abot - Su-30M2, Su-30SM lan Su-35S. Nanging mesthi migunani banget.

MiG-29 asli tansah diumpetake kanggo jarak sing cendhak, sing meh ora cocog kanggo apa wae sing luwih penting tinimbang jangkoan instalasi lan infrastruktur militer utama. MiG-29SMT nanggapi iki karo tank bahan bakar tambahan dumunung ing "hump" fairing, kang ndadekake iku bisa kanggo meh pindho radius pertempuran sawijining.

Uga nduweni boom pengisian bahan bakar ing pesawat. Peralatan onboard kalebu radar multi-fungsi sing ditingkatake, kokpit digital, peralatan navigasi sing luwih apik lan macem-macem senjata sing digunakake. Mesin sing didorong nambah persenjataan dorong pesawat lan nambah umur layanan - ngilangi ngimpi elek liyane saka MiG-29 asli.

Kasunyatane, MiG-29SMT sing mentas dipesen bisa uga beda karo MiG-35 mung kanthi nggunakake badan pesawat lawas. Akibaté, kita entuk pejuang kanthi radar H041R modern kanthi pemindaian mekanik lan senjata modern.

Ngelingi sejarah karo Aljazair, kita kudu ngaso lan ndeleng manawa SMT "anyar" kanggo Rusia bakal dibangun "saka awal", kaya sing dikarepake, utawa bakal nggunakake fuselages modern sing dibangun kanggo pelanggan manca liyane sing potensial, nanging ora tau. dikirim menyang sapa wae. Nomenklatur avionik lan persenjataan sing tepat uga durung dingerteni.

Wakil Menteri Pertahanan Rusia Yuri Borisov ngusulake gagasan kanggo tuku kumpulan liyane MiG-29SMT ing Agustus 2013. Ing wektu iku, Kremlin nggoleki model SMT minangka pilihan perantara sadurunge MiG-35 anyar mlebu pasukan. Ing Nopember 2013, Panglima Angkatan Udara Rusia Viktor Bondarev ngeluh yen MiG-35 isih durung siap.

United Aircraft Corporation, perusahaan induk sing dadi divisi MiG, tetep yakin manawa bakal bisa ngedol MiG-35 menyang Moskow. Nanging, pejuang anyar isih nunggu ing swiwine, lan perusahaan ngarep-arep supaya udakara 100 pesawat ing 2016 mung.

Pesenan kanggo MiG-29SMT uga menarik ing konteks kasunyatan manawa Angkatan Udara Rusia terus ndeleng titik ing armada campuran Sukhoi pejuang MiG abot lan entheng.

Lan sawise MiG-35, MiG ngarep-arep bisa ngasilake kapentingan ing pesawat tempur cahya sing janjeni - potensial MiG-29 ing mangsa ngarep. Status pas pesawat, dikenal minangka LFI, utawa Light Frontline Fighter, tetep ora dingerteni.

Di hormati penerbangan kolumnis Petr Butovski nyaranake yen Moskow bisa ninggalake proyek LFI kanggo milih MiG-35 sing luwih sederhana. Nanging, nalika nerangake pengadaan pertahanan Rusia, kesimpulan apa wae kudu digawe kanthi ati-ati.

Lan nalika LFI tetep mung ing kertas, iku kudu banget gumantung ing teknologi demonstrator fighter saka 1990s, MiG 1.44 - iki ngrancang minangka F-22 archrival. Nanging [LFI], bakal luwih cilik tinimbang T-1.44 50 lan Sukhoi, kanthi sing terakhir njupuk posisi tempur abot ing armada campuran potensial.

Pungkasan taun, nalika Alexander Zelin, mantan komandan Angkatan Udara Rusia lan Asisten Menteri Pertahanan saiki, nampilake rencana kanggo tuku pesawat nganti 2025, pejuang siluman LFI ditandhani abang, nuduhake yen program kasebut durung disetujoni, lan mula nasibe ora jelas.

Nanging, gumantung saka sukses, uga rega T-50, LFI bisa uga muncul minangka solusi sing luwih murah ... lan kanthi potensial ekspor sing luwih gedhe.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

147 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 79
    26 april 2014 09:03
    Ora artikel, nanging prapogandos liyane.

    Mungkin Bander-TV bakal miwiti posting kene langsung?
    1. mongoose
      -15
      26 april 2014 09:08
      cah ayu tenan...mak!
      1. mongoose
        -1
        26 april 2014 09:45
        carane cute ngguyu carane akeh pembela ora libel Russophobic vile duwe
        1. + 14
          26 april 2014 10:26
          Iku luwih apik kanggo supaya wong nulis bab modernisasi saka 15,18, kang isih telek!
          1. + 14
            26 april 2014 11:59
            Sawise maca setengah artikel, kaya-kaya aku wis mlebu menyang klompok asu. Wis, aja nganti kesusu! Sampeyan bisa langsung weruh sing penulis iku wong miskin. Wong-wong kuwi kudu dikasihani, dipakani, dipanasake lan disimpen ing straitjackets. eseman
            1. jj
              +6
              26 april 2014 14:29
              Ana kesimpulan sing wiwit Angkatan Udhara Rusia wareg karo mesin "Aljazair", kualitas lan karakteristik pertempuran saka MiGs ing paling apik. Umumé, iki ditulis minangka kompilasi saka macem-macem teks. Kajaba iku, iku "ahli" kita sing ngandika akeh bab sadurungé. Lan ing kene sampeyan mikir: salah siji wong Amerika kanthi ati-ati nyinaoni karya verbiage kita, utawa saka Amerika, tesis siap teka menyang "ahli" kita sing kudu disuarakake ing sastra.
              1. waf
                waf
                +4
                26 april 2014 14:33
                Kutipan saka jjj
                sing wiwit Angkatan Udhara Rusia wareg karo mesin "Aljazair", kualitas lan karakteristik pertempuran saka MiGs ing paling apik.


                Dadi apa ora seneng yen sampeyan miber ing 9-12, lan langsung ditransfer menyang "Prancis" Isi kanggo avionics.? nglirik
                Mulane, kabeh wong seneng banget! sedulur
                1. +2
                  26 april 2014 15:11
                  Kutipan saka waf
                  Mulane, kabeh wong seneng banget!
                  Sugeng rawuh, Sergey! Piye wae aku ora seneng karo artikel iki, nanging sayange, aku ora kuwat ing penerbangan ... Ngomong aku, kepiye kahanan MiGs ???
                  1. waf
                    waf
                    +4
                    26 april 2014 15:21
                    Quote: sniper
                    Dakkandhani, kepiye kahanan MiGs ???


                    Hello Nikolay! ombenan .. Jujur, banjur .. Aku luwih seneng! Sejatine, ana ora cukup kapasitas, uga, lan .. personel ora bakal babras .. kita ngilangi komponen politik.
                    ana komentarku ing ngisor iki, ngendi aku nulis saka ngendi SMT iki ombenan
                    1. +2
                      26 april 2014 15:36
                      Kutipan saka waf
                      ana komentarku ing ngisor iki, ngendi aku nulis saka ngendi SMT iki
                      Nuwun sewu cak, kulo sampun maos sedoyo, katingalipun sampun jelas, senajan taksih kathah ingkang pitaken... wassat Aku dhewe nyambut gawe 17 taun ing "Ekran" MAPovsky ... Ayo, sedulur, kanggo langit lan swiwi ing langit !!! ombenan
      2. +1
        26 april 2014 12:46
        Quote: luwak
        cah ayu tenan...mbak
        bunch lucu ... ma ing sirah!
        yen SU24 kancaku medeni mobil Yankee anyar, apa sing anyar bisa ...
    2. + 55
      26 april 2014 09:11
      Inggih opo Ayo dadi ngomong ninggalake siji pangembang lan Produsèn ing wong saka "Garing" uga ora pinter. Njaluk diatur lan nerusake.
      1. platitsyn70
        + 33
        26 april 2014 09:23
        padha ambruk cepet, nanging sampeyan kudu kringet kanggo mulihake. Kita bakal break liwat apa-apa lan kabeh bakal nggoleki.
    3. + 17
      26 april 2014 10:08
      Sadurunge maca ing tengah-tengah artikel, wis cetha yen penulis iku wong manca.
      1. Tanechka-pinter
        + 21
        26 april 2014 11:26
        "Jelas penulis iku wong manca" - dheweke isih ora bakal mabur ing URA MiG - yen ora kanggo rearmament urgent saka perang 41-45, USSR ora bakal menang - patriotisme iku kuat. pasukan, nanging infantri ora bersenjata isih bakal buyar marang tank utawa ngapusi mati. Mulane, ora ketompo sing nulis artikel - wong manca utawa Rusia. Saka sawetara jurnalisme Rusia - reeks sponsor Amerika. Ana rong poin penting ing artikel kasebut: Aljazair nolak lan iki minangka kasunyatan, nanging wong-wong sing terlibat ing penipuan iki dihukum ing Mei 2012. Lan dheweke ora disalahake ing luar negeri, nanging ing Rusia. Nguripake mripat menyang sing jelas lan ora nanggepi ing wektu sing tepat biasane regane akeh. Lan kasunyatan manawa wong-wong sing dadi kuwasa ing taun 90an kanggo "freebie" pengin nggunakake bakat lan panemu minangka kasunyatan. Miturut cara, saiki Kyiv Bandera duwe pangarep-arep padha. Patriotisme wong sing duwe bakat kudu kerja kanthi gratis, nanging panguwasa lali yen kreatifitas minangka manuk sing bebas lan ora urip suwe ing kandhang "budak".
        1. +7
          26 april 2014 11:47
          Lan luwih:
          "Sawise Aljazair mbatalake kontrak kasebut ing 2007, kira-kira 15 MiG-29SMT sing dikirim menyang Afrika Lor bali menyang Rusia, sing langsung dibayar ing taun 2008. Sawise mriksa sethithik, Angkatan Udara Rusia nampa 30 pejuang kasebut lan dikirim menyang Resimen Penerbangan Tempur Pengawal 14.
          Carane sampeyan bisa bali 15 pesawat, lan nampa 30 menyang resimen?
          1. waf
            waf
            +6
            26 april 2014 11:56
            Kutipan saka wijen
            Carane sampeyan bisa bali 15 pesawat, lan nampa 30 menyang resimen?


            Amarga pesawat dikirim ing kelompok. lan ora ing "wong akeh" ... saiki, yen sparks lawas sijine ing mburi .. banjur padha bali kabeh sing ditampa bebarengan, nanging supaya .. jebule. 9-51A saka kang .. " buta" edisi MiG-29UBT (ed. 9-52) nglirik

      2. 0
        26 april 2014 13:34
        Luwih tepate, riser.
    4. + 30
      26 april 2014 10:35
      Lan kenapa artikel kasebut ala, kader mutusake kabeh. Yen wayahe gagal, mula tangan sing salah dituntun. Utawa apa, suwene 20 taun dheweke ngasilake "pengacara lan ahli ekonomi" saiki dadi ora ana sing bisa dituku. Wis wektune kanggo ngganti praktik negara ing kabijakan personel, yen sekolah mung nglatih "tukang pipa" miturut tingkat pendidikan, ora ana alesan kanggo menehi inspirasi kanggo pindhah menyang institusi lan dadi "pengacara" sing ora perlu lan ora trampil. sesok. Napa slompret perlu kanggo pendidikan sing luwih dhuwur kanggo saben wong saka layar TV, yen negara ora mung kepala emas, nanging uga tangan emas, lan latihan kene beda Ngartekno - bayaran kanggo karya kudu pantes kanggo wong lan kabeh bakal tiba menyang panggonan. Aja mimpin bocah-bocah sekolah menyang panggodha sing ora perlu, sampeyan kudu ngormati profesionalisme sing digayuh ing mangsa ngarep ing bisnis apa wae. Banjur pesawat bakal mabur, sepur bakal mlaku, komputer dhewe bakal katon, lan liya-liyane.
      1. +3
        26 april 2014 10:45
        varov14
        + Kanggo kesimpulan lan kemampuan kanggo entuk manfaat kanggo awake dhewe, sanajan saka "puffing partner." apik
      2. + 16
        26 april 2014 11:01
        Kutipan saka varov14
        yen negara mbutuhake ora mung kepala emas, nanging uga tangan emas, lan latihan ing kene beda banget, pambayaran tenaga kerja kudu layak kanggo wong lan kabeh bakal tiba.

        Ide sing bener lan penting banget!
        Ing Jerman, aku ketemu spesialis sing nindakake pemecahan masalah mesin diesel kapal, tanpa disassembling, mung dening swara saka unit. Dheweke mung ngganti brigade lan ngirit wektu kanggo perakitan lan disassembly. Dadi gaji wong kerja iki ana ing tingkat spesialis kepala perusahaan! Dheweke getun nolak tawaran mangan bareng karo kita, amarga sajrone sejam dheweke kudu mabur menyang Amsterdam kanggo ngatasi masalah mesin diesel liyane. Kene sampeyan duwe tingkat buruh "prasaja"!
      3. +4
        26 april 2014 12:23
        Kutipan saka varov14
        Banjur pesawat bakal mabur ...

        Minangka Vasily Ivanovich ngandika - "nanging ana siji nuansa cilik ..." Kantor MiG diduweni negara lan dianggo kanggo pertahanan - kanggo pertahanan kita, meh kabeh gumantung ing pesenan negara - lan yen ora ana, banjur ora ana. dhuwit lan kabeh liyane.
        Persis ajur padha bisa disebut Boreas karo Awu, dibangun kanggo puluh, Aku umume tetep sepi bab modernisasi T72M3.
        1. angin topan7
          0
          26 april 2014 14:31
          Aku langganan komentar sampeyan.
      4. wong tuwa 72
        0
        26 april 2014 14:07
        Oh carane aku setuju karo sampeyan varov14 !!!
      5. angin topan7
        +6
        26 april 2014 14:28
        Kanthi Partai Aljazair, ora kabeh babagan kualitas. Dheweke mrentahake MiG-29M ++, rampung nol, nanging amarga kekurangan dana, kabeh ngisi MiG-29M ++ didorong menyang glider bekas (roofing felts 9-13, roofing felts 9-15 specialists ngerti) . Alami, kabeh mbukak. Aku mikir yen MiG wis dipimpin dening Sergei Korotkov banjur, iki ora bakal kelakon. Kosok baline, yen wartawan Barat njeblug lendhut, mula urusane MiG saya resik. Luwih saka 20 shipbuilders, 32 SMTs, sawise 2016 luwih saka 100 35s, saliyane iki, aman lan modernisasi kabeh 31s sing padha mothballed, nggawe interceptor hipersonik. Nggawe stasiun pangopènan MiG-29 ing India. Prospek apik. Lan mesin saka pembuat kapal, ing afterburner maksimum menehi 10,5 ton tikaman (sanajan kanggo wektu cendhak), golek paling siji fighter liyane ing donya. Lan MiG-z5 minangka pejuang paling dhuwur.
        1. waf
          waf
          +5
          26 april 2014 14:46
          Kutipan: typhoon7
          Dheweke mrentahake MiG-29M ++, rampung nol, nanging amarga kekurangan dana, kabeh ngisi MiG-29M ++ didorong menyang glider bekas (roofing felts 9-13, roofing felts 9-15 specialists ngerti) .


          Ora, padha dhawuh 9-13SM / 9-14S ..... 9-15 ora mlebu produksi .... mung 6 potong sing diprodhuksi (kalebu sing nganggo OVT lan MiG-35D).

          Lan mbedakake .. Mig-35 lan Mig-35S .. iki mesin sing luwih beda, lan yen sing pisanan mung ana ing gambar lan ing sawetara unit bangku lan tata letak, banjur sing nomer loro yaiku pesawat Mig-29m / m2. siap kanggo release. Bener karo Beetle mechanical prajurit
          Ngarep-arep tenan..wes recourse +! ombenan
        2. +2
          26 april 2014 15:51
          Kutipan: typhoon7
          kabeh stuffing saka MiG-29M ++ iki shoved menyang glider digunakake

          Iki diarani penipuan, penipuan, pemalsuan - apa wae sing disenengi, nanging asile padha, pelanggan nyoba ora duwe bisnis karo kantor kasebut maneh. Kene kita rallied menyang kanthong sampeyan
    5. +7
      26 april 2014 10:52
      Kutipan: GreatRussia
      Ora artikel, nanging prapogandos liyane.

      Yen ora Pengarang Thomas Newdick - Aku mutusaké sing Poghosyan wrote;).
      Ing sisih liya, malah ngimpor kanca-kanca sing bisa uga wis weruh apa distorsi saiki ing industri penerbangan kita - sedhih.
      1. +3
        26 april 2014 11:37
        Quote: lelikas
        Yen ora kanggo Penulis Thomas Newdick - aku mutusake yen Poghosyan nulis

        Miturut cara, asumsi sampeyan bener.
        Lan sing ngerti apa jenis "kewan" didhelikake ing "Thomas Newdick"?
        Mungkin sampeyan ora adoh saka bebener. hi
    6. 0
      26 april 2014 16:15
      Artikel babagan apa? Awal lan pungkasan ora nyambung kanthi cara apa wae.
    7. +5
      26 april 2014 16:59
      artikel iki, omong kosong saka bayangan lara ... ayo kang miwiti karo kasunyatan sing Mig-29, malah dening ahli Amérika, iki diakoni minangka pejuang garis ngarep paling apik kabeh wektu ... nalika, sawise reunifikasi Jerman, NATO entuk sawetara wektu, para ahli mutusake kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake dening mesin Rusia .. .ana sepuluh latihan gelut kanthi cepet nglawan f-18 ... asile 9-1 kanggo cepet! semangat pilot Amerika ... babagan idiocy karo artikel iki kebak, aku teka menyang kesimpulan sing wong sing nulis iku salah siji ora jelas ing prakara construction pesawat militèr kaya jam 12 ing wayah wengi, utawa wrote. Iki "masterpiece" saka sawetara jinis ing dikte aktivis pro-Rusia ...
      1. +4
        26 april 2014 18:43
        nuwun sewu, dudu pro-Rusia, nanging anti-Rusia ... nuwun sewu
  2. + 26
    26 april 2014 09:04
    Sanalika aku maca nganti flexing otot Putin, aku langsung ngerti artikel mungsuh.
    1. + 24
      26 april 2014 09:09
      Kutipan saka kush62
      Aku langsung ngerti artikel mungsuh.

      Pengarang Thomas Newdick Dheweke ora ngerti menyang ngendi para MiG, dheweke nglumpukake artikel saka pers lan nerbitake artikele.
      1. + 16
        26 april 2014 10:09
        Kutipan: Alexander Romanov
        Pengarang Thomas Newdick

        Soko aku ora ngandel yen iki jeneng asli, utawa luwih jeneng. Luwih kaya jeneng panggung aktor porno. Newdick diterjemahake saka basa Inggris minangka "New X..", ya iku, martabate wong lanang.
        1. +5
          26 april 2014 16:05
          Apa sampeyan mikir iki jeneng samaran John Kerry?
    2. 0
      26 april 2014 09:23
      Ora, kasus Pogosyan urip lan tuwuh luwih kuat lan ngilangi pesaing sing mungkin, kemungkinan MIG ngenteni penggabungan, utawa luwih, bakal dipangan dening perusahaan Pogosyan, lan bakal dadi luwih apik?
      1. +4
        26 april 2014 10:50
        Ing kene, saka artikel kasebut, aku nggawe kesimpulan sing padha, lan ditambah karo iki, yen kabijakan personel kekacoan, dudu profesional sing tanggung jawab, lan ora disdain loot lan sampah vparivanie. Lan ing ngendi negara katon, lan kok neraka kita duwe kementerian lan departemen sing beda-beda, ketoke kanggo tujuan sing padha - kanggo ngethok rampokan lan ngedol omong kosong sing beda karo manajemen sing luwih dhuwur lan ing rantai. Pranyata tinimbang nggunakake intrik lan langkah.
      2. 0
        26 april 2014 22:01
        Ora, kasus Pogosyan urip lan tuwuh luwih kuat lan ngilangi pesaing sing mungkin, kemungkinan MIG ngenteni penggabungan, utawa luwih, bakal dipangan dening perusahaan Pogosyan, lan bakal dadi luwih apik?

        Aku maca artikel lan raos supaya. Lan aku ora ngilangi tangan perusahaan DRY, sing seneng karo perang sing angel karo pesaing ing Rusia. Iki ditrapake kanggo penerbangan militer lan penerbangan sipil.
    3. +2
      26 april 2014 10:10
      Kutipan saka kush62
      Sanalika aku maca kanggo flexing otot Putin, aku langsung ngerti artikel mungsuh

      Sampeyan bisa ngerti luwih dhisik, maca "Kremlin nggawe pesenan" utawa "Moscow nggawe pesenan" lan kabeh langsung dadi jelas. ya
    4. +1
      26 april 2014 15:49
      Ora bisa ngomong manawa! Gawe bayangan ing pager wattle wong bodho
  3. Ilkhan
    + 20
    26 april 2014 09:09
    Artikel sing kompetitif. Ditulis dening pelobi kompleks industri militer Barat. Kita kelangan tender menyang India utawa ing papan liya, ora amarga kualitas mobil anyar sing ora apik, nanging amarga korupsi sing dhuwur ing antarane jenderal India lan sing tanggung jawab kanggo tuku. Perusahaan Amerika lan Prancis bisa mbayar dhuwit kanthi ngusap "iklan" utawa apa wae. Ya, lan padha ngapusi kanthi biaya, nyetel rega siji, lan setaun mengko padha ngangkat loro utawa telu, ketoke kanggo nyekel suap)))
    1. + 14
      26 april 2014 09:20
      Artikel sing kompetitif. Ditulis dening pelobi kompleks industri militer Barat

      Pancen bener. Tegesipun cetha. Aja tuku saka Rusia, tuku saka Amerika.
      Nanging, ing artikel, malah mungsuh, siji kudu tansah golek informasi, lan bisnis iki luwih rumit tinimbang mung nesu.
    2. +9
      26 april 2014 09:23
      Iku: "nyoba kanggo nyimpen ..." - mesthi, nyimpen!
      Ing wiwitan, sawise pimpinan liberal pro-Amer, Mig meh mati, saiki kudu disimpen, supaya aliran mobil anyar, perlu lan apik bakal terus maju!
    3. +6
      26 april 2014 09:53
      Saktemene, iki kedadeyan karo para pejuang Rafal Prancis: saiki tinimbang 11 padha nuntut 14 milyar. Rupee, sanajan ora dolar ... Nanging wong India isih gelo.
  4. + 13
    26 april 2014 09:09
    Pengarang Thomas Newdick ... sing ngomong kabeh! Artikel kanggo reassure wong awam Western! lan: ORA TENANG!!! kabeh ora kaya sing diwenehake thomas... wassat
    1. +9
      26 april 2014 09:26
      Ya!
      Artikel iki nduweni panggonan babagan sumber daya Estonia-Latvia.
      Padha seneng mbukak (lan ora diam-diam) pour lendhut ing Rusia, kaya ing "kuma".
      - hello menyang kolom 5 sing pulih - pejuang ideologi sing ora fleksibel! am
    2. Sergh
      +8
      26 april 2014 09:40
      Quote: Andrey Yurievich
      Pengarang Thomas Newdick

      Eprst, kabeh Internet ditutupi, nanging dudu WORD babagan Thomas Newdick iki. Ana akeh liyane Thomas. Katon yen jeneng samaran iki dijupuk utamane kanggo artikel iki dening sawetara koresponden Amerika ing industri penerbangan.
      1. +7
        26 april 2014 09:47
        Kutipan saka Sergh
        Eprst, kabeh Internet ditutupi, nanging dudu WORD babagan Thomas Newdick iki.

        ngguyu Ora ana Thomas, nanging ana MiG! nglirik
    3. +7
      26 april 2014 09:50
      Kutipan: Andrey Yurievich
      Miturut Thomas Newdick ... sing ngandika kabeh!

      guyon. Man, aja ngombe banyu sendhang iki, kabeh saluran pembuangan mili ing kono. Sing .... Ya, sampeyan njupuk banyu karo tangan loro, resik kaya luh. ngguyu
  5. + 11
    26 april 2014 09:10
    Kaya ing "Office Romance" - "Apik banget, sampeyan kudu njupuk."
    1. + 13
      26 april 2014 12:07
      Kutipan: Minyak standar
      "Apik banget, kita kudu njupuk."

      MiG-35 bisa nggawa senjata pesawat sing janjeni produksi Rusia lan manca. Wis super-maneuverability amarga mesin thrust vectoring kuat. Salah sawijining fitur utama yaiku anané radar Zhuk-A kanthi susunan antena fase aktif. Radar ngijini sampeyan kanggo bisa ing podo karo ing mode udhara lan udhara-kanggo-lumahing, ngenali lan klasifikasi obyek udhara klompok lan siji ing kadohan saka 150 km, lan obyek segara ing kadohan saka 250 km.
      MiG-35 bisa ngiringan 30 lan bebarengan nyerang 8 target. Ing babagan kombinasi karakteristik tempur, maneuverability lan pangayoman marang serangan rudal, MiG-35 minangka pejuang cahya paling apik ing donya ing antarane kabeh analog sing diprodhuksi. Lan ing syarat-syarat rega-kualitas, iku ketoke ngungkuli malah Amérika generasi kaping lima fighter JSF-35.
      Angkatan Udara Rusia rencana tuku 37 MiG-35. Lan yen operasi sukses, tumbas bakal terus. http://www.rg.ru/2013/08/26/mig.html
      Mulane amers lan landak karo wong-wong mau kudu telek mobil iki.
      Lan Angkatan Udara kita pancen butuh pejuang sing entheng. Dadi ayo MiG nerusake penerbangane!
      1. waf
        waf
        +5
        26 april 2014 13:52
        Quote: Boa constrictor KAA
        MiG-35 bisa


        Alexander. Sugeng rawuh! Bener...mungkin..utawa BISA kapan!+! ombenan

        Quote: Boa constrictor KAA
        ngarsane radar Zhuk-A karo Uploaded antena phased aktif. Radar ngijini sampeyan kanggo bisa ing podo karo ing mode "air-to-air" lan "air-to-surface"


        Nganti saiki, mung ing tes lan ... liwat udhara lan darat ... bedo "konfigurasi" balok.. utawa balok sempit utawa cosecans'2 .... yen ora, mung loro antena lan loro kalkulator. nglirik

        Quote: Boa constrictor KAA
        Lan Angkatan Udara kita pancen butuh pejuang sing entheng. Dadi ayo MiG nerusake penerbangane!


        Mung kanggo +! apik prajurit Nanging sadurunge iku .. sampeyan isih kudu urip recourse
        1. +2
          26 april 2014 14:40
          Aku ana ing MiG ing taun 1998, nalika direncanakake kanggo ngedol kumpulan MiG SMT ing versi ekspor UKM, kanthi panjaluk saka panuku, radar lawas ditambah karo mode sintesis aperture maju lan tampilan optoelektronik kanggo target lemah. Kesepakatan karo Ekuador ora kedadeyan, diganggu Ukraina, nyurung MiG-29 lan Su-27 bekas kanthi rega sing luwih murah. Aku ora ngerti, ing asas, ing ngendi penulis weruh mobil anyar?
          1. waf
            waf
            0
            26 april 2014 14:53
            Kutipan saka GregAzov
            nalika direncanakake kanggo ngedol kumpulan MiG SMT ing versi ekspor UKM, ing panjalukan saka panuku, radar lawas ditambah karo mode sintesis aperture maju lan tampilan optoelektronik kanggo target lemah.


            Bener, +! ana sing kaya ngono .... mung mobil-mobil kasebut dudu SMT, nanging C (9-13C) banjur lunga kaya SE. prajurit lan kabeh 9-13 wis karo "sintesis" lan OEP .. liyane 9-12 .. nyetel
        2. +2
          26 april 2014 16:41
          vaf (1) EN

          Mung kanggo +! apik prajurit Nanging sadurunge iku .. sampeyan isih kudu urip recourse[/ quote] Seryoga, apa sing sampeyan lakoni? sampeyan isih bakal kelingan nalika umur tuwa: ana MiG sing keren ing jamanku ... sing saiki ora padha ... sawetara jinis hypersound ... (kaya kabeh wong tuwa ...) ngguyu
  6. +8
    26 april 2014 09:10
    Artikel murni provokator lan pengkhianat. am
  7. +5
    26 april 2014 09:13
    Diare verbal, mesthi.
  8. + 13
    26 april 2014 09:14
    Panemu saka "ahli" jaban rangkah sing ngumpulake informasi saka Internet tansah mateni aku. Ingkang paling penting yaiku kanggo mbuktekake, kanggo ngetokake wiji keraguan. Luwih becik ngati-ati ing drintolet lan ngeduk telekmu, lan ing kene kita bakal nemtokake awake dhewe tanpa sampeyan, snotty.
    1. +5
      26 april 2014 10:12
      Begjanipun, pakar ing kene ora jelas manawa artikel kasebut adoh banget, mula kudu nulis sing negatif, mula dheweke nulis ing grumbulan.
    2. +8
      26 april 2014 10:18
      Kutipan saka: major071
      Panemu saka "ahli" jaban rangkah sing ngumpulake informasi saka Internet tansah mateni aku.

      Kabeh miturut prinsip:
      Aku seneng banget kanggo sampeyan. Aku edan karo kowe. Apa wae, aku tresna sampeyan.
      Mulane, nikah ing dhadha supaya luwih cedhak karo atimu. wassat
      Artikel minus. Biaya penulis. am
  9. Joyly Roger
    +8
    26 april 2014 09:19
    MIG-29, mesthi, minangka salah sawijining pejuang sing paling apik, nanging isih kudu dipikirake kanthi luwih rinci babagan pangiriman ekspor lan nyepetake kerja kanggo ngganti. Ing iki penulis bener.
  10. +2
    26 april 2014 09:20
    "MiG" kudu dibalèkaké.
  11. +8
    26 april 2014 09:21
    Kamus Etimologi Rukhlyad saka Basa Rusia
    ajur Iskon. Suf. turunan saka ruhlo "properti sing bisa dipindhah" (ing basa lan dialek Rusia liyane isih kacathet), wangun sing bisa ditemtokake cf. R. adj. a rickety "mobile", sederek Ukrainia. ruh "gerakan", kanggo numpes. Junk Originally - "properti movable".

    ... sinau basa Rusia sing kuwat.
    1. +5
      26 april 2014 09:50
      Kutipan saka Strashila
      .. sinau basa Rusia kuwoso.

      lan isho ing jaman biyen ing Rusia, wulu sable, martens, lan liya-liyane diarani sampah. hi
      1. +1
        26 april 2014 11:00
        empuk lembut...
  12. +5
    26 april 2014 09:21
    Aku duwe kesempatan kanggo operate MiG-29 lan Su-27. Aku ora bakal ngevaluasi karakteristik kinerja, sanajan kabeh wis jelas. Nanging manufacturability operasional saka Su incomparably luwih. Aku ora ngandel yen MiG bakal bisa nyekel, padha utawa maju. Perjuangan kompetitif wis ilang lan iki kudu diakoni.
    Jujur, aku ora ngerti apa isine postingan iki.
    1. 0
      26 april 2014 10:15
      Nanging sawise kabeh, kanthi modernisasi sing trampil, dheweke nulis manawa dheweke bisa nembak satelit mungsuh, nyatane dheweke duwe "langit-langit sing dhuwur".
    2. +3
      26 april 2014 13:57
      Aku setuju karo sampeyan, aku dhewe ora tau dadi pilot, nanging aku ngomong karo flyers ing Kubinka supaya padha banget mamang babagan kuwalitas pertempuran MIG 29, lan kabeh wong muji Sushka, lan sing MIG dadi banget mentahan lan. digawa menyang pikiran kanggo 20 taun, lan liyane aku krungu akeh masalah, padha langsung ngandika yen ora kanggo lobbying saka "Yahudi" kantor MIG, pesawat iki ora bakal weruh langit .. Ndhuwur ing komentar, mratelakake panemume iki ditulis ing MIG Biro wis ngrusak dhewe saka njero, sijine wong tengen, sederek lan liyane, lan karo pendapat iki aku rampung setuju. Ya, kasunyatan manawa salah sawijining biro desain ing negara kasebut tanggung jawab kanggo pangembangan meh kabeh macem-macem pesawat salah lan kekurangan kompetisi nyebabake stagnasi, nanging Poghosyan nindakake apa wae, lan MIG mung nyoba ninggalake wektu kepungkur. manfaat .. Kerja lan kabeh bakal dadi ..
      1. waf
        waf
        +4
        26 april 2014 14:14
        Kutipan: max 702
        nanging aku ngomong karo flyers ing Kubinka supaya padha banget mamang babagan kualitas tempur MIG 29, lan kabeh wong memuji Sushka.


        Ora kleru.. tapi salah komunikasi, opo salah paham. apa sing dikandhakake.
        Pisanan, apa MiG-29 lan Su-27 sing endi?
        yen kita mbandhingake Mig-29A lan Su-27P .. banjur "ekstrim" ora ngadeg jejere kritéria kanggo nindakake pertempuran Highly maneuverable ing dhuwur lan medium.
        RLPK ing Miga wektu iku wis luwih apik tinimbang ing Su.. nanging umume loro-lorone "merpati perdamaian" prajurit, mung saiki "nyuwil" luwih kerep Garing nglirik

        Lan umume ora bener kanggo mbandhingake pejuang garis ngarep sing entheng lan multifungsi sing abot.

        Supaya sampeyan njaluk "menarik" lan SMig ngrusak wedhus Tupolev lan Ilyushentsev lan Yakovlevtsev, Myasishchevtsev ing umum .. padha ndamel menyang electronics, ing Berievites prakteke .. ing dalan ...
        siji Poghosyan.. "ganteng" wassat
        Ora ana sing mikir? nglirik
      2. +4
        27 april 2014 01:18
        Aku ora ngerti sapa sing diajak ngobrol, nanging nalika aku dadi tentara, aku njabat ing Angkatan Udara Israel saka 96-99, ing 98 kita nyoba 4 MiG 29 M ing salah sawijining pangkalan kita. Skuadron F-4E " Kurnas 2000" , uga melu uji coba penerbangan gabungan iki, uga 4 F-16 "Nets", 4 F-16 "Barak", 4 F-15E "Baz" pesawat - jeneng ing kurung nuduhake yen pesawat iki ngalami. modernisasi Israel. Dadi, minangka penutur basa Rusia, aku kerep kudu dadi juru basa, mula aku ngobrol akeh karo teknisi sing ngladeni MiG, aku banjur mudhun, liwat lan ing dheweke dhewe, lan uga ngobrol karo personel penerbangan MiG. banjur asring ngobrol karo pilot Israel sing uga ngrampungake seri penerbangan lan latihan perang ing peran pilot MiG. Dadi aku bakal pitutur marang kowe yen pilot kita canggih banget kanthi akeh jam penerbangan lan pengalaman (pilot paling enom kita ana ing pangkat letnan kolonel) lan ing wiwitan dheweke kanthi tenang nanggepi MiG, nanging sawise perang udhara. ternyata ing TPA (adu asu) MiG ora mung menang ing F-16, nanging uga ing F-15 E. Modifikasi Israel F-15 utawa F-16. Udara - lemah uga akeh sing dikarepake, maneh saka isi elektronik. Uga, flyer kita seneng mesin (nanging, kaya sing dikandhakake, radius MiG isih akeh sing dikarepake), kursi pilot. Umumé, kaya sing dikandhakake, pesawat kasebut ora mung apik banget, nanging keren, amarga ora kaya pesawat Barat modern sing akeh mode penerbangan diwatesi dening komputer, ing MiG pilot ngrasa ora mung pilot, nanging pilot predator, lan yen Angkatan Udara lan pro - ditingkatake menyang tingkat F-15E, sing ana ing layanan kita, umume, bakal ana dongeng sing luwih adhem tinimbang f-15,16, Eurofighters, lsp. Dadi sampeyan muspra, pesawat kasebut ora mung apik, pesawat kasebut keren lan perlu banget kanggo ngrampungake akeh masalah ing jaman perang, mung siji sing kudu ditindakake yaiku modernisasi kanthi bener, mula bakal bisa nglindhungi langit sampeyan. pirang-pirang taun maneh.
        Ikhlas.
    3. +2
      26 april 2014 14:43
      Nalika nyoba MiG-29 ing Akhtubinsk, overalls saka Staff technical grup, pesawat lan mesin, katon kaya kulit, supaya akeh bahan bakar lan lubricants mili saka kabeh retak.
      1. waf
        waf
        +2
        26 april 2014 14:56
        Kutipan saka GregAzov
        dadi akeh bahan bakar lan lubricants mili saka kabeh retak.


        Ana sing kaya ngono ombenan utamané ing 9-11
        1. +2
          26 april 2014 15:55
          Kutipan saka waf
          Kutipan saka GregAzov
          dadi akeh bahan bakar lan lubricants mili saka kabeh retak.


          Ana sing kaya ngono ombenan utamané ing 9-11

          wit cemara ... sampeyan wedi kula ... sing bener? lan kepiye saiki? Aku ora bakal percaya, nanging wiwit Lyokha dikonfirmasi ... cant iku pancake beton. sad
    4. angin topan7
      +2
      26 april 2014 14:59
      Kanggo MiG-35, luwih dhuwur tinimbang Su-35, malah Rogozin ndhaptar iki, lan rega lan kualitas, rega biaya uga tindakake saka kene, nalika kanggo Su-35 kaping pindho utawa luwih dhuwur ( 45 maksimum lawan 80-100 lan malah 120 yuta rubel ijo) Mulane, Kazakhstan ora tuku Su-35, ngenteni MiG-35 kanggo produksi. Dheweke ngerti yen MiG-35 minangka model sing paling dhuwur, luwih unggul saka segi rega tinimbang kualitas Sukhoi, uga kanthi gampang pangopènan, ora kalah karo versatility lan luwih unggul minangka pejuang. Kenapa kita duwe bias? Amarga kita duwe kabeh perusahaan. Kabeh diatur dening dhuwit. Amerika Serikat malah nyadari yen iki mbebayani kanggo industri pertahanan lan ngakoni industri militer Soviet minangka sing paling apik. Kita duwe pesawat sing dibutuhake utawa ora dibutuhake, dudu militer, dudu komisi militer, utawa Angkatan Udara, nanging Kepala UAC (dheweke uga mutusake pesawat sing ala lan sing apik), aku ora mikir. worth ngomong bab asil.
      1. waf
        waf
        +1
        26 april 2014 15:25
        Kutipan: typhoon7
        Kabeh diatur dening dhuwit. Amerika Serikat malah nyadari yen iki mbebayani kanggo industri pertahanan lan ngakoni industri militer Soviet minangka sing paling apik. Kita duwe pesawat sing dibutuhake utawa ora dibutuhake, dudu militer, dudu komisi militer, utawa Angkatan Udara, nanging Kepala UAC (dheweke uga mutusake pesawat sing ala lan sing apik), aku ora mikir. worth ngomong bab asil.


        Mung +! ombenan Lan umume .. kabeh komentar apik
    5. +2
      26 april 2014 15:51
      Kutipan saka ODERVIT
      Aku duwe kesempatan kanggo operate MiG-29 lan Su-27. Aku ora bakal ngevaluasi karakteristik kinerja, sanajan kabeh wis jelas. Nanging manufacturability operasional saka Su incomparably luwih. Aku ora ngandel yen MiG bakal bisa nyekel, padha utawa maju. Perjuangan kompetitif wis ilang lan iki kudu diakoni.
      Jujur, aku ora ngerti apa isine postingan iki.

      carane jenenge? ing mratelakake panemume, Mig ora bisa menehi kita cahya ngarep-line utawa fighter basis operator? Nanging mripatku ngomong liya! Kita pancene butuh pesawat sing apik iki, kita mung kudu nyengkuyung kanthi finansial, lan yen sampeyan ujar manawa kita ora butuh Mig, mula sampeyan mesthi dadi mungsuh saka Tanah Air Kita ... ora
  13. +5
    26 april 2014 09:23
    Duc, artikel kuwi, diklumpukake dening paragraf saka macem-macem sumber, lan aku bisa rivet (kanggo ruble saben). Nanging, contone, Kozhukhov mikir beda:
    "Bahan bakar tambahan dilebokake ing rong tangki konformal kanthi kapasitas total 2020 l (1585 kg). Amarga iki, jangkauan pejuang ing ngrampungake misi udara-ke-udara tanpa PTB tambah kaping 3. Watesan sing ditrapake ing penerbangan. mode ing ngarsane PTB Ngartekno Boom refueling, dipasang ing sisih kiwa irung, bisa dicopot lan njupuk maksimum 5 jam kanggo nginstal ing lapangan.
    Lan ana apa-apa kanggo angin snot ing ajiné. Iki dudu sampah!
    1. +2
      26 april 2014 10:02
      Apike dianggep "Kozhukhov". Pasokan bahan bakar kanggo MiG-29 (9-12) dumunung ing limang fuselage lan rong tangki sayap kanthi kapasitas total 4300 liter. Kita nambah, ternyata, sawetara tangki sing luwih nyaman kanthi liter 2020 lan radius mundhak .... 3,5 kaping!
  14. +4
    26 april 2014 09:24
    Mdya. opo Aftyr, ketoke ora weruh sing wakil militèr padha bali menyang perusahaan pertahanan?
  15. +2
    26 april 2014 09:27
    ... kira-kira 15 MiG-29SMT sing dikirim menyang Afrika Lor bali menyang Rusia, sing dibayar kanthi cepet ing taun 2008. Sawise mriksa cilik, Angkatan Udara Rusia nampa 30 pejuang kasebut ...

    tukang sulap ngguyu
  16. +6
    26 april 2014 09:30
    Sawise Aljazair mbatalake kontrak kasebut ing taun 2007, kira-kira 15 MiG-29SMT sing dikirim menyang Afrika Lor bali menyang Rusia, sing dibayar kanthi cepet ing taun 2008. Sawise mriksa cilik, Angkatan Udara Rusia nampa 30 pejuang kasebut lan dikirim menyang Pengawal kaping 14. Resimen Penerbangan Tempur.

    Apa ana sing ngerti sampah iki? Saka 15, 30 sing ditampa, 40 sing isih kudu dikirim menyang penulis artikel minangka ragad.
    1. +5
      26 april 2014 09:41
      Aljazair bisa nampa 15 wektu, lan banjur bali menyang Rusia. Ing total, pesenan ana 28 kendaraan, sing dituku dening militer Rusia.
      Iku luwih saka kualitas terjemahan.
  17. +2
    26 april 2014 09:42
    Sing paling penting yaiku artikel kasebut dhewe, ora ketompo carane konyol, ditulis tanggal 19 April ... Iki nalika MIG-35s mabur kanthi kuat lan utama, penulis nulis yen dheweke durung diuji.

    Pungkasan taun, nalika Alexander Zelin, mantan komandan Angkatan Udara Rusia lan Asisten Menteri Pertahanan saiki, nampilake rencana kanggo tuku pesawat nganti 2025, pejuang siluman LFI ditandhani abang, nuduhake yen program kasebut durung disetujoni, lan mula nasibe ora jelas. - ngadeg cedhak, ngulungake potlot abang.

    Iki sumbere ... Fotone apik-apik neng kono :))) - https://medium.com/war-is-boring/3629dd50871c
    1. +3
      26 april 2014 09:57
      Mig-35 bener-bener diuji, sanajan ing versi "dilucuti" saiki, nyatane minangka versi modifikasi saka Mig-29K angkatan laut. Versi "India" karo AFAR umume ditundha kanggo diproses.
    2. +1
      26 april 2014 09:58
      Kasunyatan yen dheweke mabur ora ateges dheweke wis diuji. T-50 uga mabur.
  18. Gagarin
    +3
    26 april 2014 09:42
    ARTIKEL PROPAGANDISM FARCE, Nuwun sewu wekdal ingkang kabucal.
  19. +1
    26 april 2014 09:52
    Helikopter Apache AN-64E nabrak bangunan omah ing sisih lor Taiwan

    [media=http://warfiles.ru/show-53866-novaya-modifikaciya-broneavtomobilya-tigr-m
    -spn-zapuschena-v-seriynoe-proizvodstvo.html]
  20. +3
    26 april 2014 09:56
    Lan kenapa akeh kontra? Sedhih banget kanggo aku minangka wong Rusia, nanging artikel kasebut ditulis babagan fakta. Ing wektu iku, kasunyatan bali saka pesawat kita dening Aljazair wis sepi ing kabeh cara, supaya wong ora ngerti.
    1. waf
      waf
      +8
      26 april 2014 11:09
      Kutipan saka: voliador
      Lan kenapa akeh kontra?


      1. Mung amarga ora ngerti.
      2. uga, patriotisme .. lan ngendi tanpa iku.

      Ngomong-ngomong, aku ora seneng karo artikel sing padha, sanajan ana akeh, nanging komentar .. ora seneng maneh.

      Lan omong-omong, wong-wong sing daktresnani, sadurunge kita ngomong urya - kita tangi saka dhengkul, mbok menawa ana sing bakal nerangake kasunyatan yen MiG-29K / KUB (inggih, sing kanggo kita) isih diuji ing LII (sanajan Kode Sipil Angkatan Udara Rusia Bondarev wis ditampa lan dikirim lan dipasrahake, lan liya-liyane, lan liya-liyane, nanging ... Nopember 2013), nanging ... lan dheweke ora miwiti lukisan ??? nglirik (wis suwene?)

      MiG-29K



      Mig29KUB

      1. waf
        waf
        0
        26 april 2014 11:38
        Kutipan saka waf
        Lan kanthi cara, wong sing dikasihi,


        Nah, lan XTO ing kene MINUSSATEL sing wani muncul ???? wassat
      2. Volkhov
        +3
        26 april 2014 12:46
        Sawise Desember 2013, mung bisa digunakake ing Liaoning utawa Vikrant (nalika dibangun) - ora ngecet nganti didol, kabeh logis.
      3. yur
        yur
        +2
        26 april 2014 13:57
        Kutipan saka waf
        2. uga, patriotisme .. lan ngendi tanpa iku.
        Aku ora menehi sampeyan cons, nanging ORA ENENG kanggo ngece patriotisme.
        1. waf
          waf
          +6
          26 april 2014 14:18
          Kutipan saka yur
          nanging ironis babagan patriotisme iku ORA INDAH.


          Amarga PATRIOTISME lan "TK.. BODO".. ora padha! prajurit
          1. +2
            26 april 2014 16:08
            Kutipan saka waf
            Amarga PATRIOTISME lan "TK.. BODO".. ora padha!

            Sawetara duwe patriotisme, ing tingkat pejabat jaminan perusahaan: "Ngandika luminum - tegese luminum, lan sapa sing ora setuju - dheweke bakal mbukak wesi tuang!"
    2. yur
      yur
      +1
      26 april 2014 13:52
      Kutipan saka: voliador
      Lan kenapa akeh kontra? Apes banget kanggo aku minangka wong Rusia, nanging artikel kasebut ditulis
      Cons disetel kanggo gudang empedu ing "industri pertahanan" Rusia.
      1. +1
        26 april 2014 16:12
        Kutipan saka yur
        Cons disetel kanggo gudang empedu ing "industri pertahanan" Rusia.

        "Sage, kenapa sampeyan kandha marang wong liya yen wong jahat manggon ing kene, lan wong liya manggon ing kene?"
        "Ana wong apik lan wong ala ing ngendi wae," wangsulane wong tuwa. - Iku mung sing saben wong golek mung apa padha ngerti carane goleki
    3. +3
      26 april 2014 14:30
      Kutipan saka: voliador
      Lan kenapa akeh kontra? Sedhih banget kanggo aku minangka wong Rusia, nanging artikel kasebut ditulis babagan fakta.

      Pancen, ora ana pesenan saka General Dynamics F-16 "Fighting Falcon", padha pesenan tanggal 29!
      lol
      Ya luwih_
      Kutipan saka: voliador
      Sedhih banget kanggo aku minangka wong Rusia

      Konstruksi lisan khas kanggo kategori HOMO tartamtu sing manggon ing Rusia, tape putih.
    4. +2
      26 april 2014 16:04
      Kutipan saka: voliador
      Lan kenapa akeh kontra?

      Saka penolakan patologis artikel kritis sing ditulis ing luar negeri. Ana wong sing ngarani penulis minangka pengkhianat. Apa pengkhianat, sing dikhianati - ya, ora malah saka Rusia!
  21. +2
    26 april 2014 09:58
    carane dadi kaya iki:
    "... Mumu ditulis dening Turgenev.
    Lan apa monumen Tolstoy didegaké?
  22. 0
    26 april 2014 10:00
    Iku wektu kanggo tanduran kanggo propaganda dill.
  23. 0
    26 april 2014 10:09
    nanging apa bedane!!!migi,garing,ana,bangkai!! Ingkang utama yaiku rudal kasebut ora akeh banget. Yen kita mbukak tambang, kita bakal ventilate planet .... JOKING
  24. +4
    26 april 2014 10:11
    MiG anyar Rusia sing nggegirisi bisa uga dadi sampah.
    Pengarang Thomas Newdick
    Kayane Thomas Newdick minangka reinkarnasi Internet anyar saka Profesor. Ora liya...
    1. +6
      26 april 2014 12:24
      Quote: pensiunan
      Kayane Thomas Newdick minangka reinkarnasi Internet anyar saka Profesor.

      Yuri, hello! Kanthi umume ora seneng marang Profesor, kita kudu menehi dheweke amarga: dheweke luwih pinter lan luwih licik, utawa liya-liyane. Lan siji iki langsung minangka sleeper, lan prasaja minangka telung rubles.
      1. +1
        26 april 2014 14:17
        Sugeng siang Alexander! hi
        Quote: Boa constrictor KAA
        dheweke luwih pinter lan luwih licik, utawa apa wae, nanging sing iki lurus, kaya turu, lan prasaja, kaya telung rubel.

        Ing ngisor simpleton wiwit mow. ndhelik- ya .
  25. +4
    26 april 2014 10:13
    Umumé, artikel kasebut, sanajan ditulis kanthi negatif, umume, bener-bener nemtokake sawetara data sing bener babagan tuku peralatan MiG.
    - Nyatane, MiGs "Aljazair" (28 potongan) dituku, sanajan ana keluhan (adil).
    - Nyatane, kontrak saiki (16 kendaraan) MiG-29SMT uga minangka "buyback" pesawat sing mesthine bakal dipasrahake menyang Siria. Mbok padha beda-beda saka "Aljazair" ing anané saka electronics diimpor.
    - Nyatane, MiG-35 saiki, sawise ilang tender India, direvisi dadi luwih murah lan simplistik (ninggalake AFAR, glider luwih gampang nggunakake komposit), lan uga bisa digabungake karo nguwasani lan ngasilake "marine" MiG-29K / Kub . Bisa uga nalika pesenan MiG-35 diwiwiti, bakal ana owah-owahan positif ("papan" sing padha bakal ditarik munggah), nanging nganti saiki iki mung pejuang "murah" kanggo ngisi bolongan ing militèr MiG. anggaran lan keuangan.

    Kanggo prospek Mig, aku mikir yen kabeh ora dadi ala, sanajan tim kasebut rusak banget ing masalah 90s. Ing basis saka MiG-35, iku bisa kanggo nggawe mesin inexpensive sing, ing kasunyatan (sanajan kanggo wektu relatif cendhak), bakal bisa ngrampungake tugas kanggo nambah mesin modern 5 generasi lan dadi tawaran ekspor.
    1. waf
      waf
      +2
      26 april 2014 11:35
      Kutipan saka clidon
      Nyatane, kontrak saiki (16 pesawat) MiG-29SMT uga minangka "tuku" pesawat sing mesthine bakal dipasrahake menyang Siria. Mbok padha beda-beda saka "Aljazair" ing anané saka electronics diimpor.


      Ora bener, amarga kanggo wong Siria padha digawe Mig-29M / M2, i.e. anyar.....



      lan ora 9-12-13 kanggo mangsa SMT kita .. liyane "bejo". kang saka zagashniks bakal mundhakaken 9-13C utawa 9-14 .. banjur bakal kaya versi pisanan saka M2 9, kang everyone nelpon MiG-35. kang disiapake kanggo India).
      1. +1
        26 april 2014 13:50
        Lha, nyatane, mobil-mobil kasebut luwih tuwa.
        1. waf
          waf
          +4
          26 april 2014 14:05
          Kutipan saka clidon
          Lha, nyatane, mobil-mobil kasebut luwih tuwa.


          Kabeh gampang banget ing kene +! nglirik

          Aja ngomong babagan .. "reformasi sukses ing bimbingan sing ketat ... ", lsp. wis kesel.NANGING ...... yen ora Agustus 2008.. medeni yen dipikir. apa sing bakal kelakon ing pesawat kita ing mangsa ngarep ... mung resimen Kremlin. parade.

          banjur ... padha weruh cahya lan .. padha nggegirisi lan wiwit obah cepet. nanging ... sajrone periode "reformasi" ora mung Angkatan Bersenjata sing nandhang sangsara - kekurangan materi lan personel), nanging uga kemampuan kompleks industri militer kanthi sakabehe.

          Banjur dumadakan "NATA muncul" wassat statement saka PEMIMPIN kita bab iku. sing "..akhire kita ngerti sapa kanca lan sapa mungsuh...." belay babar blas ngluwihi pangerten Nyuwun

          Lan kito ngitung na ....... tapi nyatane Mig mung iso 12-16 mobil setaun .. lha nek ngaso yo 20, tapi .. gelut opo?
          Tokoh Urya-patriotik mesthi apik apik , nanging .. iku bakal seng di pengeni kanggo aran. lan malah luwih apik kanggo duwe, nanging karo iki ..... recourse

          Dadi keputusan ing SMT "lair" ... cepet lan wis diuji, luwih-luwih amarga wis ana glider.

          Lan babagan umur, ya .. sumber daya sing ditugasake dadi persis miturut glider lan formulir kasebut didaftar miturut glider. karo kabeh sumber daya mrikso sabanjuré lan deadline. opo
          1. +2
            26 april 2014 16:51
            yen ora Agustus 2008.. medeni mikir. apa sing bakal kelakon ing pesawat kita ing mangsa ngarep ... mung resimen Kremlin. parade.

            Iku medeni kanggo ngunjungi situs kuwi ing 2005, nalika propaganda kanggo daya lan kekuatan wis ing ayunan lengkap ing TV kita, lan kasunyatan (ing Angkatan Udhara padha) iku luwih apik kanggo ora ngerti. Serangan kasebut dipindhah menyang "pensiun" kanggo ngunggahake kelas sadurunge "demobilisasi", bahan bakar didol ing sisih kiwa, kanthi laporan ing ndhuwur babagan mundhake jumlah penerbangan latihan. Lan apa apa karo, yen ing kertas ana 23 mesin urip (liyane 12 "donor" utawa sluggish ndandani saiki), nanging ing kasunyatan iku ora medeni kanggo ngangkat mung 11 menyang udhara?

            Saiki wis dadi luwih apik - sanajan peralatan anyar wis menyang pasukan, nanging saiki "pamikiran patriotik" wis luwih maju - saiki kita umume sing paling kuat lan paling wani, kita ora wedi karo sapa wae, kita wedi kabeh. . Iku jenis kaya thrill saka sukses. Lan ngerti yen "segara mendem iku ambane dhengkul, lan genangan nganti kuping."
  26. stranik72
    +2
    26 april 2014 10:23
    Quote: luwak
    carane cute ngguyu carane akeh pembela ora libel Russophobic vile duwe

    Libel? 100% bener, aku ora seneng, aku bakal pitutur marang kowe luwih akeh, miturut asil latihan "gedhe" Februari, Angkatan Udara nuduhake kesiapan tempur sing paling murah amarga logistik sing ora apik lan ora bisa dipercaya peralatan penerbangan, iki kesimpulan iki announced dening Kamentrian Pertahanan ing TV. Ana mung akeh kekacauan ing kompleks industri militer lan Angkatan Udara, lan ora bisa dirampungake sajrone setaun, lan langkah-langkah kasebut mung "obrolan", mula artikel iki kanggo wong sing waras lan panguwasa, kanggo gagasan babagan carane kita bakal mbela Tanah Air.
    1. mongoose
      -1
      26 april 2014 11:28
      Inggih, persis, kaya-kaya "bebener" lan ora liya "bebener" wiwit taun apa sampeyan nerbitake koran?
  27. +1
    26 april 2014 10:31
    MiG Rusia anyar sing apik banget bisa jebule dadi bodho.
    Ora ana pangarep-arep kanggo "Mungkin", kita bakal weruh.
    1. mongoose
      0
      26 april 2014 11:32
      Yaiku, apa sampeyan ora nemokake ngapusi liberal (Bolshevik) sing khas?
      topik babagan gada dijupuk, etc. Bunch saka telek tiba metu ... ma, marang latar mburi masalah nyata, masalah ditanggulangi, dumpers nggawe Bunch anyar saka telek ... ma wektu iki bab moments, lan ing bunder, kelingan nomer Ukrainia menang?
  28. +1
    26 april 2014 10:34
    Aku ora ngerti kenapa artikel iki muncul ing kene? Ana akeh opuses custom-made bodho kuwi. Ayo padha nyetak kabeh, kenapa artikel normal ora cukup?
    1. sazhka4
      +1
      26 april 2014 14:46
      Kutipan: Alexey11
      Aku ora ngerti kenapa artikel iki muncul ing kene? Ana akeh opuses custom-made bodho kuwi. Ayo padha nyetak kabeh, kenapa artikel normal ora cukup?

      Banjur sapa sing arep dipoyoki? Dadi ana alesan lan kabeh ana ing "kasus" .. Ana kesempatan kanggo ngendhokke. Artikel "apik". Opus Uniting All.. nglirik
    2. +1
      26 april 2014 16:17
      Kutipan: Alexey11
      yen kita kekurangan artikel normal?

      Lan normal, apa yen kabeh ana ing jambon, nalika kabeh apik lan bener? Kuwi sing diarani ngapusi awake dhewe!
      1. sazhka4
        0
        28 april 2014 17:47
        Quote: Bayonet
        Kuwi sing diarani ngapusi awake dhewe!

        Panase. Mung ora katon kaya ngono.
  29. Bashkaus
    +2
    26 april 2014 10:35
    Apa sih iki dina Sabtu esuk?
    1. sazhka4
      +2
      26 april 2014 15:10
      Quote: Bashkaus
      Apa sih iki dina Sabtu esuk?

      Setu.Ana sing wis ngombe bir.. Ngaso.. (Lan aku lagi teka saka kerja lan bir ora "sumorot"). Maca komentar uga nggawe aku luwih kepenak.. ngguyu
      1. 0
        26 april 2014 15:39
        Aku uga ngendhokke karo bir, nanging aku ora bisa "ngudud", apa fotografer-pendo werni Petro Butowski apa karo? Iku katon kaya ahli ing ff torus wis strained artikel, nanging Mungkin padha menang!
    2. Komentar wis dibusak.
  30. Palych9999
    +3
    26 april 2014 10:37
    Artikel saka "musuh" apik, kabeh kasebut kanthi bener, tanpa distorsi, fakta sing kasebar diklumpukake lan sistematis ing dinamika.
    Lan kasunyatan manawa sampeyan kudu duwe armada pejuang sing abot lan entheng ora bisa dipungkiri.
    1. mongoose
      0
      26 april 2014 11:33
      mesthi, mesthine sampeyan kudu, kabeh wong ngerti apa sing dibutuhake nalika dibutuhake, nanging dheweke ora pengin mbayar solusi, lan dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa, lan ngetrapake Everest saka "kanak-kanak" kaget" iku "suci" aran
  31. 0
    26 april 2014 10:45
    Artikel kasebut nuduhake masalah anyar 29 instan kanthi tampilan saka amatir tanpa mbantah kasunyatan prospek mobil kelas iki lan perusahaan kasebut dhewe, nanging judhul kasebut ujar manawa instan g @ jelas.
    Artikel lan penulis minangka minus sing jelas; dheweke nggawe kesan wong sing ora aman.
    1. angin topan7
      +1
      26 april 2014 15:37
      Kasunyatane yaiku kabeh wong duwe masalah, Su-35 lan Su-34, Mi-28, Ka-52, dheweke uga rampung sawing kanggo wektu sing suwe, sampeyan ora bisa ngomong babagan Yak-130, sabar lan karya bakal nggiling kabeh. Ing kene, kabijakan negara babagan industri pesawat militer lan sipil kudu diganti kanthi lengkap. Kabeh wis diprivatisasi lan kabeh, banjur sapa sing duwe sambungan lan dhuwit wiwit mulang apa sing dibutuhake negara lan apa sing ora.
  32. +2
    26 april 2014 10:48
    Sayange "MiG" ngalangi hawane
    1. angin topan7
      0
      26 april 2014 15:21
      Iku ora kabeh ala, dipercaya kula.
  33. +1
    26 april 2014 11:19
    Aku tansah panginten sing ajur soko bobrok, lawas, contone, Furnitur, kang kanggo sawetara alesan disimpen, sanajan iku dhuwur wektu kanggo uncalan adoh.
    Yen 20 taun kepungkur, Angkatan Udhara Rusia duwe 430 pejuang garis ngarep MiG-29, sing cukup anyar kanggo wektu kasebut, saiki ana luwih sithik, lan sing kasedhiya wis dimodernisasi lan ora mung "sampah", nanging "ora ajur babar pisan". Umumé, paritas dijaga antarane Rusia lan "kanca" kita kanggo kabeh jinis pesawat, ora ketompo carane akeh sing dikarepake. MiG-29SMT, MiG-29K, MiG-35 - modifikasi saka fighter misuwur. Ing sawetara cara, dheweke nglengkapi lan ngluwihi sing sadurunge, dadi sing paling apik ing kelas. Desain lan pamikiran teknis ora mandheg, karya ing LFI saiki ditindakake kanthi sukses, pesawat wis ngliwati siklus LI lan, tanpa obrolan sing ora perlu, lagi disiapake kanggo produksi massal.
    MiG minangka perusahaan negara lan, ing pangertèn iki, ora ana ambruk finansial sing ngancam. Dibangun, mbangun lan bakal terus mbangun pesawat tempur modern, efektif, bisa nindakake pertempuran udara sing bisa maneuver lan njamin keunggulan udara saka mungsuh sing potensial.
  34. 0
    26 april 2014 11:27
    Omong kosong opo?
  35. 0
    26 april 2014 11:28
    Angkatan Udara kudu duwe pejuang sing entheng lan abot, kita ora duwe masalah karo sing abot, nanging ana alangan cilik karo sing entheng. Nalika MiG melu para pejuang ringan, kita kudu sesambungan karo dheweke. Yen, contone, Biro Desain Yak ngetokake versi sing apik saka pejuang cahya menyang gunung, mula Menteri Pertahanan bakal mutusake nampa layanan kasebut, bakal ana pilihan, nanging, sayang, durung ana.
  36. Bangga
    +1
    26 april 2014 11:40
    MiG ngrusak awake dhewe lan iki dudu salahe Poghosyan. Merek iki ilang ...
    1. angin topan7
      0
      26 april 2014 15:43
      Apa hubungane karo MiG, nurani wong wis mudhun, pesawat dhewe tetep ayu kaya saiki, liyane, negara langsung mengaruhi Angkatan Udara, Angkatan Laut, pabrik, reformasi ora mesthi efektif. Napa kudu ngrusak mekanisme sing wis diasah nganti pirang-pirang dekade, malah negara-negara ngguyu.
      1. Bangga
        +1
        26 april 2014 20:23
        Apa maneh sing kudu dilanggar?Kepemimpinan MiG sing sengsara ing taun 90-an sing disalahake amarga pesawate luwih ala tinimbang Su utawa Yak.
        Saiki negara mung butuh sing paling apik lan saiki ora ana dhuwit kanggo sampah (kaya MiG-23 ing jamane), ing negara-negara, kanthi cara, Boeing uga tansah ngeluh yen dheweke gelo lan ora tuku F. / A-18 ... Nanging kabeh iku luwih prasaja.
  37. Komentar wis dibusak.
  38. +1
    26 april 2014 11:42
    pengarang bisa dadi bodho biasa, sanajan ora ngerti inti saka masalah kasebut, utawa bisa uga dadi scumbag sing ora biasa, cendhak, penulis dadi bodho. wong bodho
  39. Igor Gor
    0
    26 april 2014 11:45
    Mesthine ora muspra yen Kerry squeals kaya babi ing media Rusia kita ...) Aja menyang peramal, penulis narik artikel iki saka arsip ing pungkasan 90s, shamanized dening tanggal, dicocogake kanggo 2014. lan nuduhake kabeh "profesionalisme" (Cukup saka histeria))) Ya, sanksi bakal nggawe kita bisa luwih irit ...))) Aku pengin ngelingi aphorism dikenal kanggo akeh, lan sing ora ngerti saiki ngerti - "Perang bakal Ayo, sijine kabeh ing panggonane ... ")))
  40. Komentar wis dibusak.
  41. +2
    26 april 2014 12:06
    Quote: Cilik Muk
    Mungkin sampeyan ora adoh saka bebener.

    Miturut kasunyatan manawa kita langsung nampa minus - Mikhail Aslanovich rutin ngunjungi situs kita ngguyu hi
  42. +1
    26 april 2014 12:23
    Mesthi ruzlyad! Kaya T-50. Sawise kabeh, supernova American F-35 nyetel standar anyar. Iku ngadeg kaya ora ngerti apa, mabur intermittently, ora suwe lan ora adoh. Supersonik ora berkembang, ora nggawa cangkang. Kanggo pilot, gerbong gas pribadi. Iki sing diupayakake kanca-kanca. Banjur kita nindakake sampah - mesin murah mabur kanthi kacepetan supersonik, nggawa akeh amunisi ing mode siluman.
    1. 0
      26 april 2014 17:10
      Ing supersonik (cruising), lan malah ing mode siluman, ora ana sing mabur saka kita saka kulawarga 29.
      Aku ora bakal menehi komentar babagan omong kosong sing ditulis babagan F-35.
  43. +2
    26 april 2014 12:35
    Gusti Admins, sampeyan wis nyabrang kabeh watesan lan wiwit ngumumake komentar ora bisa ditampa, sanajan aku ora nggunakake profanity, nanging mung nyatakake persetujuan karo Al. Romanov! jaga awakmu lan aja dadi kaya wong Ukraina. Media! Lan aku nulis ing ngisor iki: "Artikel iki minangka upaya liyane kanggo ngremehake Industri Penerbangan kita, komponen militer. MiG kita ora luwih ala tinimbang F-16 lan F-22 (sing pilot wedi mabur amarga wedi mati lemas nalika penerbangan ), lan ing sawetara babagan kita malah luwih apik tinimbang Amerika ... Lan sampeyan mikir iki ora bisa ditampa?
    1. +3
      26 april 2014 17:10
      Kepiye sampeyan mbandhingake MiG-29 lan F-22? wong bodho
  44. rocketman
    -1
    26 april 2014 12:42
    Aku isih ora ngerti apa sing diarani penulis sampah?
  45. Palych9999
    -4
    26 april 2014 12:47
    Nyatane, ing konflik lokal, kontinental, pertempuran tapel wates, kayata tanggi kidul lan negara Baltik, "supersonik" ora perlu, lan kanggo pertahanan udara militer, swara supersonik lan non-supersonik ora nemtokake.
    Ing babagan iki, minangka garis ngarep, aviation tentara, bebarengan karo SU-25, Yak-130 banget relevan, mung mesin anyar pungkasanipun digawa menyang pikiran lan iki "tawon" cilik bisa cokotan banget, banget painfully.
    Lan rega, dibandhingake karo "duckling" Dryers lan padha MiG-35, kang biaya ing 1 milyar +/- 100 yuta, punika 30-40% kurang.
    Sampeyan kudu bisa ing pesawat saka mungsuh karo sistem pertahanan udhara, lan ora karo Kozhedubs karo Pokryshkins, duels udhara kepungkur, nanging pasukan ndhukung ing lemah YaKi-130.
    1. +2
      26 april 2014 17:11
      Yak-130 ora cocok kanggo perang serius.
  46. +1
    26 april 2014 12:52
    uga, iku ora pisanan pugs yelp lan gajah dadi ing
  47. +2
    26 april 2014 13:12
    Quote: Boa constrictor KAA
    ... Kanthi umum kita ora seneng marang Profesor, kita kudu menehi dheweke amarga: dheweke luwih pinter lan luwih licik, utawa liya-liyane. ...

    Apa? Apa dheweke ora karo kita? Ora, aku ora setuju banget - panggantos sing penting kanggo gendéra negara asal! hi
    Iku kaya tes lakmus, tanpa iku bakal angel!)
  48. +7
    26 april 2014 13:53
    Kutipan saka waf
    Kutipan saka: voliador
    Lan kenapa akeh kontra?


    Lan omong-omong, wong-wong sing daktresnani, sadurunge kita ngomong urya - kita tangi saka dhengkul, mbok menawa ana sing bakal nerangake kasunyatan yen MiG-29K / KUB (inggih, sing kanggo kita) isih diuji ing LII (sanajan Kode Sipil Angkatan Udara Rusia Bondarev wis ditampa lan dikirim lan dipasrahake, lan liya-liyane, lan liya-liyane, nanging ... Nopember 2013), nanging ... lan dheweke ora miwiti lukisan ??? nglirik (wis suwene?)

    VAF, aku dudu pilot ... Aku kalebu insinyur sing nggawe, ngoperasikake, lsp.
    TAPI TAPI .. aku ngomong to the point! IDEAS lair LONG lan surem! apa sing perlu kanggo KORBAN!
    Lan babagan kasunyatan sing - Wenehana wingi!
    Aku kudu kurang -POGOSYAN kanggo ngrungokake lan ndhukung EVERYONE lan MIGs lan Sushnikovs!
    saben-saben kanggo tujuan lan tujuane dhewe-dhewe
    1. waf
      waf
      +3
      26 april 2014 14:30
      Kutipan saka Nitarus
      TAPI TAPI .. aku ngomong to the point! IDEAS lair LONG lan surem! apa sing perlu kanggo KORBAN!
      Lan babagan kasunyatan sing - Wenehana wingi!
      Aku kudu kurang -POGOSYAN kanggo ngrungokake lan ndhukung EVERYONE lan MIGs lan Sushnikovs!
      saben-saben kanggo tujuan lan tujuane dhewe-dhewe


      Setuju banget + prajurit
      Lan .. layangmu ilang ing pribadi.Mula sedhela mangsuli ing kene (titik per titik):
      1. Miturut Sknilov .. ing kana, Toponar wis "nyopir" UBK menyang mode kasebut. Sing ... ora ana sing bisa disimpen. , dudu roket ...
      2. Kartun murni wassat
      - ing pejuang pigura pisanan saka "Star Wars"
      - ing kaloro, nalika padha njupuk ing 3/4 .. banget padha karo Mig-31st, nanging .. tau ing tatanan pertempuran interval kurang saka 3 meter digunakake lan tanpa Jarak, padha ora ngetik giliran ing. dhuwur kurang karo nyuda ing pandherekipun (mung kanggo jendhela klamben lan parades. nanging ing wilayah banget menowo, lan nalika ora, banjur ... elinga Cam Ranh).
      - kacepetan banget kurang ing dhuwur kuwi lan kanggo ngiringan (nyathet .. tanpa amba katon saka serangan lan karo mekanisasi landing rampung dibusak).
      - ngiringan ditindakake - siji ing ngarep (nuduhake arah), lan sing kapindho ing mburi lan ora ana ing bokong.
      uga, lan akeh liyane.
      dadi.. KARTUN!! ombenan
  49. +3
    26 april 2014 13:54
    Saka judhul artikel, aku nyadari yen ora nyenengake.
  50. +2
    26 april 2014 14:07
    kaya sing diomongake wong tuwa - goleki sapa sing entuk manfaat saka artikel iki, sing pesen, lsp. - lan sing ora katon dicethakaké !!!!
  51. +2
    26 april 2014 14:13
    Punapa mawon jinis rereget sing bakal ditemokaké wong scribblers purun, saka jamban kanggo keblasuk asu, mung kanggo jiwit luwih pain, mung kanggo drench Rusia saka sirah kanggo jempol, Ya, kita ngerti kabeh bab awake dhewe, loro apik lan ala. Lan kita ora perlu mbukak Amerika lan nggantung mie ing kuping. Lungaa lan martakaké ing désamu dhéwé. Iku lunyu tanpa sing snotty.
  52. +1
    26 april 2014 14:15
    Kutipan saka varov14
    kader iku kabeh.

    kene! Sing paling penting! Yen aku bisa menehi komentar limang pluss.
  53. 0
    26 april 2014 14:29
    Aku maca publikasi Thomas Newdick lan mriksa kaping pindho ing ngendi iku ing "review militer" website utawa website saka laporan TV Dozhd kanggo kurator saka Washington?
    Oke, ana ciri teknis "MIG" lan "SU".
    Nanging modernisasi Putin, Rusia Putin flexing otot. am Kremlin nonton, Kremlin dhawuh, lan nikmat sing diwenehake dening rezim komunis marang perusahaan kasebut minangka istilah asing kaya: ambruk kekaisaran Soviet. am
    Yen Kremlin nggawe kesepakatan karo MiG lan proyek kasebut minangka conto kegagalan industri pertahanan Rusia. am
    Apa Kremlin sing dadi sumber kabeh masalah? am
  54. 0
    26 april 2014 16:03
    Artikel babagan perdagangan ing industri penerbangan.
  55. +2
    26 april 2014 16:22
    Aku maca, aku entuk dhuwur)) Aku seneng - luwih akeh kamenangan Rusia lan Putin, luwih akeh penulis artikel karo propaganda anti-Rusia lan anti-Kremlin katon. PENULIS! AJA Mbuang wektu lan dhuwit nulis jancok, luwih apik ngirim SMS menyang nomer ... bantuan Tentara Ukrainia lan Tentara NATO tuku amunisi, waja awak, lan liya-liyane)) sampeyan bakal luwih migunani ana troll lousy)) )
  56. 0
    26 april 2014 16:40
    Lan aku mikir yen persepsiku babagan opus iki pancen ala, nanging tandha tangan ing artikel kasebut nerangake kabeh! Kita beda lan wong Kulon iki beda banget ...
  57. 0
    26 april 2014 17:03
    Lan kalem wates kita ambegan ing saben baling-baling.
  58. +1
    26 april 2014 18:04
    Pancen, masalah karo MiG wis mbukak lan kudu ditanggulangi, Muga-muga RSK MiG bisa ngrebut maneh prestise sing sadurunge, sanajan sadurunge dirilis MiG-15 lan MiG-21.
    1. Bangga
      +1
      26 april 2014 23:11
      Padha mbokmenawa kudu murub 90 persen kanggo neraka, Aku ora pracaya maneh sing MiG iki bakal bisa kanggo nggawe salah siji saka pejuang paling, amarga malah ing 70s-80s MiG-29 diaktifake metu, kang rampung mbuwang F-16. ..
      Ora ana pangarep-arep yen amarga proyek 1.44, dheweke bakal bisa nindakake apa wae sing migunani.
      Dheweke malah ngremehake awake dhewe nganggo drone ...
      1. 0
        27 april 2014 10:42
        Kutipan saka Fiero
        Padha mbokmenawa kudu murub 90 persen kanggo neraka, Aku ora pracaya maneh sing MiG iki bakal bisa kanggo nggawe salah siji saka pejuang paling, amarga malah ing 70s-80s padha diprodhuksi MiG-29, kang rampung lemes F-16. .. Kulo pengen sing thanks kanggo 1.44 project Padha mung ora bisa nindakake apa-apa migunani. Dheweke malah ngremehake awake dhewe nganggo drone ...


        Setuju apik Ing awake dhewe, ing pertempuran udara MiG-29 ora luwih lemah, nanging ing sawetara cara malah luwih kuwat tinimbang F-16. Nanging pejuang Amerika nduweni sawetara kaluwihan operasional: radius tempur sing luwih gedhe, beban tempur sing luwih gedhe. , mesin sing luwih irit. Lan beda karo MiG F Wiwit wiwitan, -16 digawe ora mung kanggo pertempuran udara, nanging uga minangka pesawat serangan. Iki nerangake manawa bisa nggawa senjata nganti 7,5 ton, lan MiG nganti 2 ton. Ing BVB, MiG kaping 29 duwe kaluwihan, luwih-luwih - iku sing pisanan duwe sistem penunjukan target sing dipasang ing helm. MiG uga bisa nindakake maneuver kanthi sudut serangan gedhe. Sajrone perang ing Yugoslavia, pilot kabeh pejuang NATO (kalebu F-16) disaranake supaya ora melu dogfighting karo Serbia 29s. Iki mbuktekake manawa Igla lan Fighting Falcon rada rentan ing pertempuran cedhak dibandhingake karo MiG.
  59. ksendzov1971
    -2
    26 april 2014 19:28
    Penulis artikel salah arah. Kabeh apik karo MIG, ana pesenan lan pesawat. Nanging penulis artikel ora ngerti akeh.
  60. 0
    26 april 2014 20:09
    Apa hubungane Kremlin karo iku? Dheweke njupuk dalan nganyari kanthi biaya paling murah, nanging yen sampeyan ngrungokake pilot dhewe, Angkatan Udara Rusia menang kanthi ngganti sing lawas karo pesawat anyar. Kanggo glider, iku fitur sing nggumunake: nalika komposit muncul, flyers kasebut ora adoh saka dheweke, apa sing kedadeyan saiki? pilot, kok meneng, amarga kabeh bakal wekasanipun teka mudhun kanggo sampeyan. Wayahe kaping 2 digawe kanggo gelut ing wilayah kasebut, sing penting ing kene ora bujur pesawat, nanging kemungkinan ngganti pasangan siji karo liyane. Yak-3 uga ilang sajrone penerbangan, nanging owah-owahan lan produksi massal nindakake tugas - maneh teori lan praktik. lan ing ngendi operasi militer - Suriah minangka papan uji coba sing apik - nanging Federasi Rusia maneh ora melu. Mungkin kita bakal mandheg nggawe pasuryan sing apik nalika game kasebut ala lan mriksa wayahe ing tumindak karo flyer kita. Staff Umum duwe pitakonan kanggo sampeyan.
    1. +4
      27 april 2014 00:51
      moment29 minangka pejuang garis ngarep! Apa hubungane durasi penerbangan kasebut? Fungsi lan tugas pejuang garis ngarep yaiku kanggo netepake supremasi udara ora ewonan kilometer saka garis ngarep, nanging persis ing ngendi garis iki. lan ing wektu iki29 ora ana sing padha ... ya wis ketinggalan jaman ... nanging digawe kanthi tujuan modernisasi ... lan moment29 sing ditindakake saiki lan sing dirilis ing taun 80-an yaiku loro mobil sing beda banget! Malah saiki, mobil-mobil iki diiseni sistem lokasi lan radar anyar, sistem panuntun dhumateng lan gaman, ora kalah karo mitra Kulon ... ana sing bisa ngomong, kepiye F22 Raptor? Amerika wis nggawe massal kanggo sepuluh taun saiki, lan isih ing tahap fine-tuning ... deleng statistik ing pati saka pilot F22 lan kita duwe T-50 ing dalan, kang mabur 2,5 ewu km saben jam tanpa afterburner! lan cadangan penerbangan kaping pindho saka raptor lan langit-langit siji lan setengah ... lan KB bakal nyenengake kita ...
  61. -1
    26 april 2014 23:30
    Omong kosong iki ditulis supaya ora medeni awake dhewe. Ing kasunyatan, ora bakal mbantu ...
  62. 0
    27 april 2014 00:36
    Artikel kasebut edan, nanging nuwuhake diskusi sing menarik, sing luwih menarik kanggo diwaca tinimbang artikel kasebut dhewe. eseman ombenan
  63. -1
    27 april 2014 00:44
    Artikel sing ditulis malah dening penulis musuhan apik kanggo nerbitaké yen ngemot bab migunani kanggo analisis. Sing liyane potensial mungsuh ngomong, luwih gampang kanggo counteract wong. Iki pancen mbebayani, amarga yen tabrakan bisa nyebabake kerugian sing ora perlu.
  64. -1
    27 april 2014 10:54
    Thomas Newdick muji f-222 utawa f-3555, asu anekdot iki saka industri penerbangan Amerika (setengah bagean digawe ing China).
  65. +1
    27 april 2014 15:06
    MIG 29 mesthi minangka pesawat sing luar biasa ora mung ing wektu kasebut, nanging uga babagan iki lan masa depan !!! Artikel kasebut kanthi jelas ora bisa diarani sukses! Wong sing nulis ora ngerti babagan karakteristik MiG 29 SMT.
    Aku mikir Angkatan Udara Rusia bakal tuku MiG 35, jelas dibutuhake minangka tambahan kanggo Sushki! Lan wong-wong India sing ora tuku MiG 35 saiki kanthi jelas getun, amarga ana masalah karo Rafales, sing paling menarik yaiku kenaikan rega tuku!
    1. 0
      28 april 2014 12:18
      Kutipan saka Lesorub
      Lan wong-wong India sing ora tuku MiG 35 saiki kanthi jelas getun, amarga ana masalah karo Rafales, sing paling menarik yaiku kenaikan rega tuku!


      Aku ora ngira yen dheweke getun. MiG-35 mesthi duwe masalah luwih akeh babagan produksi lan pangiriman tinimbang Rafal. Amarga pejuang Prancis wis suwe saya produksi massal, lan kita mung sawetara salinan ( malah ora prototipe). Lan babagan Rafal MiG ora duwe kaluwihan gedhe. Ya, yen dheweke ora milih Rafal, mula dheweke ora bakal njupuk MiG, nanging Eurofighter, sing, bebarengan karo wong Prancis, nggawe semifinal saka tender.
  66. 0
    28 april 2014 09:22
    Sampeyan ngerti zakaznicheks lan ora artikel .... :)
  67. 0
    28 april 2014 13:37
    Kanca-kanca saka Tanah Prajanjian khusus ngalembana tanggal 29 kita supaya kita ora teka karo sing anyar!.....
    P.S. Ngerti, jebule guyonan ora bisa!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"