Foto saka album Perang Agung

6














Foto saka album Perang Agung

















Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    April 26 2014
    Foto-foto dhewe sing menarik. ngapunten mboten teken.
  2. +2
    April 26 2014
    Kang menehi kritik dening ngarsane topeng gas - iki wis tengah perang, gegaman ngandika sing lagi artillerymen, lan lanskap lan foto saka pemukiman - iku ngarep Austria, paling kamungkinan nang endi wae ing Carpathians, utawa rodo. kaki bukit...
  3. +8
    April 26 2014
    Ya .... "Civilized" geyropa nemokke gas beracun, lan "liar" Rusia - topeng gas!
  4. jj
    +3
    April 26 2014
    Aku disenengi piranti kanggo cepet horisontal ngarahke saka bedhil. Simbah D-30
  5. +2
    April 26 2014
    Foto sing menarik. Foto-foto kasebut mbokmenawa saka arsip kulawarga, amarga siji pasuryan terus diulang. Keturunan sing apik. Aku mung duwe foto siji. mbah buyutku.
  6. 0
    April 27 2014
    Carpathians. Saka buku The Great War in Images and Pictures. 1914-1916
    Klik kanggo nggedhekake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"