OSCE ujar manawa ora para pengamat sing dicekel ing Slovyansk

44
OSCE ujar manawa ora para pengamat sing dicekel ing SlovyanskOrganisasi Keamanan lan Kerjasama ing Eropa (OSCE) nyathet yen misi militer ditahan ing Sloviansk, sing teka ing undhangan Ukraina sesuai karo Dokumen Wina 2011, laporan situs web.musim semi Rusian".

Wong sing dicekel ing Sloviansk dudu pengamat OSCE. Iki dilaporake dening layanan pers organisasi kasebut. "Kabeh anggota misi pengamatan khusus OSCE lan misi pengamatan pemilihan ODIHR aman, ora ana sing ilang," ujare pesen kasebut.

Organisasi kasebut nyathet yen misi verifikasi militer ditahan ing Slovyansk, sing teka ing undhangan Ukraina sesuai karo Dokumen Wina 2011. Kacarita kalebu wolung wong, kang papat warga Jerman lan siji wakil saka Republik Ceko, Denmark, Polandia lan Swedia. "Dheweke dudu pengamat OSCE, nanging dikirim dening negara OSCE ing kerangka Dokumen Wina," jelas organisasi kasebut.

Sadurungé, Kementerian Dalam Negeri ngonfirmasi informasi saka Kementerian Luar Negeri babagan penangkapan milisi ing Slavyansk (wilayah Donetsk) saka wakil Organisasi Keamanan lan Kerjasama ing Eropah (OSCE). Miturut laporan palsu dening layanan pers pelayanan, dina iki jam 11:40 ing lawang mlebu menyang Slovyansk saka Kramatorsk, wong sing ora dingerteni mandheg mandheg bus sing nggawa 13 penumpang - pitu wakil saka OSCE, limang anggota Angkatan Bersenjata Ukraina lan sopir.

Sadurungé, walikota Slavyansk, Vyacheslav Ponomarev, ujar manawa minibus OSCE ditahan dening pejuang milisi ing salah sawijining pos pemeriksaan. Miturut dheweke, milisi padha isin yen misi kasebut kalebu perwira aktif saka negara anggota NATO Eropa, uga Staf Umum Ukraina.

- Misi OSCE ora bisa ditindakake dening personel militer biasa. Wong-wong iki, saliyane lencana militer, ditemokake duwe peta kanthi tandha kabeh checkpoints, sing minangka bukti aktivitas intelijen ing tutup misi OSCE, "ujare Ponomarev. - Kajaba iku, sajrone telusuran, dheweke nemokake amunisi sing akeh banget, panggunaane dilarang ing pirang-pirang negara lan digunakake dening militan "Sektor Tengen".


"Wong-wong kuwi mlebu kutha kanggo ngatur sabotase. Junta wis ngapusi nganti ora ngerti apa maneh sing bakal ditindakake. Komen-komen mereka edan. Luwih apik yen dheweke nulis buku sing apik banget, ”ujare Ponomarev.


Spesialis keamanan milisi rakyat mriksa anggota misi OSCE sing ditahan, ing dina Setu esuk keputusan bakal ditindakake babagan pakaryan ing wilayah kasebut.

Aktivis perlawanan wis nemokake kaca ing facebook salah sawijining prajurit NATO sing ditahan.

Amerika Serikat nuntut kanggo mbebasake perwakilan misi OSCE sing ditahan ing Ukraina, nanging ora duwe konfirmasi laporan media babagan subyek iki, juru bicara Departemen Luar Negeri Jen Psaki ngandika ing briefing. RIA News.

"Kita prihatin banget karo laporan manawa wong bersenjata sing ora dingerteni wis nyulik klompok inspektur," ujare Psaki.


Miturut dheweke, staf OSCE ana ing bangunan sing dikontrol dening pasukan pro-Rusia. Nanging, wakil Departemen Luar Negeri ngakoni manawa dheweke ngerti apa sing kedadeyan mung saka laporan media.

"Yen iki bener, kita banget ngukum tumindak kasebut lan njaluk supaya dibebasake langsung," ujare.


Miturut Psaki, Departemen Luar Negeri percaya yen Rusia bisa menehi kontribusi kanggo mbebasake para tahanan, nggunakake pengaruhe.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    44 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. AnakKuburanKuda
      +8
      April 26 2014
      Pancen njupuk "angsa" sabanjure?
      1. + 15
        April 26 2014
        Maydanuts iki mung kudu diijolake kanggo PEMIMPIN gerakan rakyat Ukraina utawa kanggo wong Berkutov sing lara paling parah sing dioyak dening junta Kyiv.
        1. +6
          April 26 2014
          Ide apik. Nanging ora utawa utawa, nanging kanggo ngganti ing umum kanggo EVERYTHING.

          "Teka ing undhangan saka Ukraina"...
          Viktor Fedorovich, wow! Apa sampeyan ngundang dheweke?
          Apa misi NATO ing Slovyansk ditindakake? Apa kegiatan verifikasi? Apa Perjanjian Wina?
          Pedunung Slavyansk ora tundhuk karo perjanjian kasebut lan mesthi ora bisa ngancam NATO.
          Utawa aku ilang soko ing "strategi pertahanan" sing?
          Perlu dimangerteni manawa kolonel kasebut saka "staf umum" nggoleki jejak "wong sing sopan" supaya bisa menehi bukti "kemanusiaan progresif" saka intervensi Rusia ing bentuk remah-remah saka cookie pabrik Red Oktober utawa puntung rokok " Obat".
          P-a-r-a-n-n-n-n-o-i!!! Skala universal.
          Sing bisa ditemokake mung ana wong RUSIA. Amarga pedunung Slavyansk yaiku RUSIA, sing, amarga kesalahpahaman sejarah, duwe paspor Ukrainia.
          Dheweke ora dadi warga Ukraina maneh. Dheweke dadi warga Republik Donetsk.
          Aku ora bakal kaget yen badut saka Jalan Bankova iki kanthi serius njaluk bantuan militer NATO supaya bisa "nyisihaken hotbed terorisme" ing Slavyansk. Siji karo arit wis kasebut senjata nuklir. Ayo, ayo, ngumumake operasi pasukan koalisi nglawan Slavyansk, kaya "Fluffy Claw" utawa "Soft Ass", lan manawa, liwat "Muzzle Book" (iki ing Surzhik).
          Kita kudu serius nggedhekake dacha Kashchenko lan Kanatchikov. Ora bakal ana papan sing cukup.
        2. +1
          April 26 2014
          Kutipan: diff
          Maydanuts iki mung kudu diijolke kanggo PEMIMPIN

          Ora ala, mesthi, lan miturut rumus "kabeh kanggo kabeh"!
          Nanging sampeyan mesthi ora bakal nolak "teroris"!
          Ing sisih liya, ayo kaya ngono, "teroris" isih bakal mbengok ...
        3. Validator
          0
          April 26 2014
          Kutipan: diff
          Maydanuts iki mung kudu diijolke kanggo PEMIMPIN

          Ponamarev ora ana apa-apa, dheweke wis ngumumake klompok iki minangka mata-mata lan menehi bukti.
          Sampeyan bisa rembugan kanggo ijol-ijolan
        4. +3
          April 26 2014
          Perwira NATO sing ditawan lan Staf Umum Ukraina ORA BISA diwenehake utawa diijolake.
          Dheweke kudu digunakake ing perang informasi, diinterogasi, difilmkan, disebarake sabisa-bisa.
          Lan sing paling penting, digunakake minangka sandera kanggo nyegah serangan ing kutha-kutha ing sisih kidul-wétan dening unit militer tentara Ukraina lan NATO, "Sektor Tengen", kampanye militer asing pribadi.
          Ing wiwitan permusuhan utawa organisasi teror marang wong-wong ing Tenggara, ngadili wong-wong mau dening pengadilan rakyat, minangka penyelenggara lan pimpinan permusuhan lan teror, lan tembak.
        5. +2
          April 26 2014
          Kutipan: diff
          Maydanuts iki mung kudu diijolake kanggo PEMIMPIN gerakan rakyat Ukraina utawa kanggo wong Berkutov sing lara paling parah sing dioyak dening junta Kyiv.

          Nanging iki wis bakal disebut hostages, lan iki kertu trump ekstra kanggo Kyiv junta, kabeh media bakal nuduhake yen padha ngomong lagi nyekeli hostages internasional, lan wong-wong mau! Dheweke bisa nggunakake pasukan khusus NATO ing meh kabeh negara kanggo mbebasake.
    2. platitsyn70
      +4
      April 26 2014
      iki sing kudu dibuktekake, Inggris, Amerika, lan analis NATO liyane.
    3. +9
      April 26 2014
      Lan Cossacks dikirim ...
    4. + 12
      April 26 2014
      Sapisan maneh, Amerika lan Maydanuts mbenerake r.a.l.i.s.s ..., amarga Kamentrian Luar Negeri Ukraina enggal, ora tanpa pathos, nimbali Moskow kanggo ngukum panangkepan inspektur militèr OSCE ing Slavyansk: "Penangkepan lan penahanan paksa para pengamat internasional sing seneng hak istimewa lan kekebalan miturut Konvensi Wina babagan Hubungan Diplomatik minangka konfirmasi liyane babagan sifat kriminal lan teroris saka aktivitas kelompok separatis bersenjata ing wilayah Donetsk, sing diilhami lan didhukung dening khusus Rusia. layanan"... Lan iki statement saka OSCE ... ngguyu
    5. +4
      April 26 2014
      Iku mokal kanggo dijupuk MEMBERS OSCE ing Slavensk, lan padha nyoba ora kanggo pindhah ana, supaya ora kanggo ndeleng kakehan!
    6. +6
      April 26 2014
      Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
      Pancen njupuk "angsa" sabanjure?


      Ora, iku dudu geese maneh. Iku luwih serius. Wong-wong sing ditutup mata kaya ngono kudu dikirim menyang Moskow lan diguncang kanthi apik!
      1. + 10
        April 26 2014
        Kutipan saka crambol
        Wong sing ditutup mata kaya ngono kudu diangkut menyang Moskow lan diguncang kanthi apik!

        "Walikota Rakyat" Slavyansk ora bakal ngeculake inspektur militer sing ditahan

        Milisi pasukan pertahanan diri Donbass ing Slovyansk dicurigai spying klompok inspektur militèr saka negara OSCE lan perwira Ukrainia padha dijupuk ana.

        "Peta sing ditemokake ing tahanan karo checkpoints kita ditandhani ing wong-wong mau menehi kesaksian marang aktivitas intelijen. Kajaba iku, dokumen penting liyane ditemokake karo wong-wong mau, "ujare "walikota rakyat" Slavyansk Vyacheslav Ponomarev marang Interfax.

        Dheweke nemtokake manawa ana 12 tahanan.

        "Kita wis ngidentifikasi wong-wong iki, ana 12 kabeh: papat saka wong-wong mau minangka perwira tentara Ukrainia, wolung wong liyane minangka wakil OSCE sing padha, lan kabeh wong minangka personel militer negara-negara NATO ing Jerman. Republik Ceko, Polandia lan Denmark, "ujare.

        Ponomarev ujar manawa milisi durung bakal mbebasake para tahanan.

        "Kita bakal ngomong dhisik karo dheweke, wawancara, banjur bakal mutusake apa sing kudu ditindakake maneh," ujare "walikota rakyat".
        1. +4
          April 26 2014
          Sawise kabeh, wong-wong sing adoh saka wong manca biasa iki dibayar akeh banget kanggo "misi" sing ora cocog ing sirahe.
        2. +1
          April 26 2014
          ''Peta sing ditemokaké ing tahanan sing dicenthang ing papan papriksan kita dadi bukti aktivitas intelijen.'' Aja ngomong omong kosong. Mung wong wuta ora ngerti lokasi checkpoints sak Slavyansk. Kiriman stasioner lan ngadeg luwih saka seminggu. Aja ngrusak gambar sampeyan kanthi moronicity, aja katon nganti Kyiv.
        3. Komentar wis dibusak.
    7. +3
      April 26 2014
      Ya, sing bakal mangu-mangu. Sampeyan perlu kanggo njupuk, kaya invaders lan grayston, uga, lan politikus Kyiv, bebarengan karo sederek, penyayang lan mistresses, ing krematorium. sad
      1. +5
        April 26 2014
        Kutipan saka: bombg.77
        .Iku perlu kanggo njupuk kaya invaders lan gre
        Iki sing ditulis sedulur kita saka Mordor
        1. +2
          April 26 2014
          Lha kok gumun???Wuda 80% wong sing bandel wis rusak, bengok-bengok yen Rusia iku penjajah!!!
          1. +2
            April 26 2014
            Kita bakal narik luwih akeh, persentase bakal nambah. Ora ketompo carane muni, mung perang bakal mbantu, dheweke dhewe ora bakal ninggalake, lan populasi lokal dadi amorf sing kanthong cilik saka resistance minangka pangecualian kanggo aturan. mungsuh ora, padha stupidly troll kita lan nesu kita mati, ora ana bebener mbangun! Ukraina ing ngarepke saka 9o derajat tumiba Nazisme lan frenzied Russophobia, plus cockerel kulon nyetel kita ing perang supaya tetep resik sadurunge sajarah. . Rusia kurang lan kurang maneuver kanggo nyingkiri perang, nanging kita bakal teka ing kesimpulan yen kita kudu nggawa tentara, ana luwih akeh, mung perang bakal mbusak kandang Augean iki, obrolan karo wong-wong mau. ora bisa lan ora bisa.
            1. +1
              April 26 2014
              Kutipan saka: bombg.77
              bom.77

              Halo Leh! Iki Photoshop?
              1. +2
                April 26 2014
                Kutipan: Alexander Romanov
                Halo Leh! Iki Photoshop?
                Hello hiIng situs kita karo swastika ing Ukrainia tanpa.
            2. +1
              April 26 2014
              '' lan populasi lokal amorf ''. Yen padha duwe tentara ing kontrol kanggo manggon, apa kabeh hype babagan. Ayo padha urip kaya sing dikarepake. Banjur, kaya biasane, sedulur tuwa bakal teka lan gratis. Lan apa mengko sing luwih tuwa bakal disebut penjajah, padha ora menehi apa-apa. Ingkang utama yaiku dheweke rumangsa apik tanpa gerakan sing ora perlu.
              1. 0
                April 27 2014
                Quote: papas-57
                Yen padha duwe tentara ing kontrol kanggo manggon, apa kabeh hype babagan. Ayo padha urip kaya sing dikarepake.
                Kasunyatane yaiku yen kita ora bisa "nglilani" lan duwe 50 yuta wong sing musuhan karo kita, cedhak wates kita. Iku ora bakal nandhang sangsara , lan Rusia bakal kesel Samsaya Awon saka Perang Donya II. Yen banderlogs entrenched ing Kyiv, iku 99% ing mangsa kanggo duwe perang gedhe-ukuran lan ora mung karo Ukraina, nanging uga karo kabeh serigala. , ing njero negara lan ing saubengé. Saben uwong bakal nyerang Rusia.
                "Program maksimal ing Ukraina padha karo ing taun 1930-an kanthi nyiptakake Reich Nazi Jerman: nggawe pasukan sing, yen perlu kanggo Kulon, bakal njupuk bagian sing nemtokake perang karo Rusia lan ngilangi minangka akeh sing bisa, nalika poto-destructing. Ing tembung liyane, solusi pungkasan saka masalah Slavia / Rusia dening pasukan Slavia / Rusia dhewe, ngiring dening divisi saka Rusia / Eurasia Lor lan appropriation saka sumber daya lan papan. Iki minangka cara Andrei Fursov, sejarawan lan spesialis geopolitik sing kondhang, direktur Institut Analisis Sistem-Strategi, nerangake tugas strategis Barat.
                maca liyane ing kene http://vz.ru/politics/2014/3/1/674907.html
                Fursov nerangake luwih kompeten tinimbang aku, nanging aku nuduhake akeh sing ditulis.
            3. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        April 26 2014
        Kutipan saka: bombg.77
        Ya, sing bakal mangu-mangu. Sampeyan perlu kanggo njupuk, kaya invaders lan grayston, uga, lan politikus Kyiv, bebarengan karo sederek, penyayang lan mistresses, ing krematorium. sad

        Lan nulis ing Gedung Putih nganggo cat abang:
        -Aku rotiball sampeyan!
        Nyuwun pangapunten kanggo kasar, nanging cukup ....
        1. +1
          April 26 2014
          Dheweke entuk tembung sing salah, siji pasangan terus-terusan ing ilat.
    8. +5
      April 26 2014
      Dadi wong-wong mau padha golek roti, sekutu-sekutune junta manca mung ora apik.
      1. +1
        April 26 2014
        Quote: Humpty
        Dadi kita banjur golek roti.

        Dadi sampeyan kudu milih roti sing bener!
        Yen padha ketemu ing Kyiv karo roti lan uyah lan layanan seksual, banjur kene mung bisa njaluk sing terakhir, lan ing wangun ora wajar!
        Senajan Geyropians ngirim ora biasa kanggo wong-wong mau! Dheweke uga bakal mbuwang medali! Kaya "Tarekat Hollow Rahayu!"
        (uga, utawa "dupy" yen ing versi Polandia!
    9. 0
      April 26 2014
      Pour greenery saka sirah kanggo driji sikil lan ngeculake. Sampeyan bisa nuduhake penet carane padha nyegah seng nembus wong ijo cilik saka kulon.
      1. +3
        April 26 2014
        Ora ana kasus sing kudu dibebasake, diikat ing cagak lan diselehake ing pamblokiran dalan, minangka tameng kabeh bakal tenang, sing nduweni ora bakal mati.
        1. 0
          April 26 2014
          Kutipan: hrych
          Ora ana kasus sing kudu dibebasake, diikat ing cagak lan diselehake ing pamblokiran dalan, minangka tameng kabeh bakal tenang, sing nduweni ora bakal mati.

          Banget malah menehi. Paling mung kanggo nyalahke ing SE
        2. Komentar wis dibusak.
    10. +4
      April 26 2014
      Aja mung nglilani wong-wong mau. Sampeyan kudu ngganti inspektur militer iki kanggo Gubarev lan aktivis anti-Maidan liyane sing ditahan.
    11. 0
      April 26 2014
      Kutipan saka: serega.fedotov
      Iku mokal kanggo dijupuk MEMBERS OSCE ing Slavensk, lan padha nyoba ora kanggo pindhah ana, supaya ora kanggo ndeleng kakehan!

      Ejaan nandhang sangsara. Apa wingi ana slametan dawa? nglirik
    12. qqwqw
      0
      April 26 2014
      Ch.mo. Rusian-udud bisa nindakake apa wae. Sapa sing bakal pracaya freak. Ch.moR.ashka mlayu menyang ATO kanthi partisipasi NATO.
    13. +3
      April 26 2014
      Katon kaya operasi massive lagi ditindakake. Ing pers disinformasi, tentara lan departemen "A" mlaku. Lan anggota Staff Umum dijupuk ing pengintaian. Ing sawetara dina, sampeyan kudu ngenteni serangan roket lan artileri bebarengan lan panangkepan cepet kabeh pemberontak ing kutha.
      Reconnaissance (saka lat. recognosco - mriksa) - ing urusan militer - pengawasan posisi mungsuh ing wilayah musuhan mbesuk pribadi dening komandan (komandan) lan perwira Staff kanggo gain kauntungan lan nggawe keputusan; ing wektu tentrem - ing nyiapake latihan lan tumindak liyane.
    14. +4
      April 26 2014
      Iki kayane.Lho, piye Avakov lan liya-liyane? Apa sampeyan nindakake latihan lan taktik perang gerilya maneh? Saiki ing bendera OSCE. Sampeyan isih kudu ngetutake bazaar.
    15. qwertynsan
      +2
      April 26 2014
      apa sih? Aku ora ngerti kenapa CIA kerjane kikuk? Apa dheweke wis mandheg ngurmati? Apa dheweke mikir yen counterintelligence turu ing Rusia?
    16. 0
      April 26 2014
      Miturut Psaki, Departemen Luar Negeri percaya yen Rusia bisa menehi kontribusi kanggo mbebasake para tahanan, nggunakake pengaruhe.


      Kamentrian Luar Negeri Rusia percaya yen Departemen Luar Negeri AS bisa menehi kontribusi kanggo nyuda kahanan ing Ukraina sesuai karo Kesepakatan Geneva.
    17. 0
      April 26 2014
      asu utawa asu, Aku ora ngerti carane iku tengen, nanging Rusia bisa bantuan telik karo mung sangang gram ing sirah saben utawa dasi hemp ing gulu insolent Ana mung ora opsi liyane - iku ora aman lan pidana kanggo ngidini tindak.
    18. 0
      April 26 2014
      "Kita prihatin banget karo laporan manawa wong bersenjata sing ora dingerteni wis nyulik klompok inspektur," ujare Psaki.

      Oh, gugup banget, ya?
    19. sanek0207
      0
      April 26 2014
      Q.E.D! OSCE - DISCHANGED saka "MISSIONERS", lan Amerika maneh nuntut soko saka milisi, supaya yen ana, ing negara, padha kejiret Bunch saka mata-mata, bakal padha ngrungokake akeh !? Banjur meneng lan lungguhan! Padha nyoba ing paketan saka gendarme donya, lan padha nuduhake kanggo sapa apa lan carane nindakake! Cekap semanten Pak Obama, - TEMPAT KOWE CEKAK PADURAN BATTLE SING SING ORA MENENG!!!
    20. Komentar wis dibusak.
    21. 0
      April 26 2014
      Kutipan saka qwertynsan
      Aku ora ngerti kenapa CIA kerjane kikuk?

      Iki ora CIA - NATO Intelligence, ana kabèh vinaigrette eseman
    22. 0
      April 26 2014
      Jen Psaki tansah prihatin banget. Apa wong lanang oke?
    23. +2
      April 26 2014
      Sampeyan bisa malah tanpa komentar! duka
      Pengadilan AS ngukum telung demonstran KTT NATO nganti 19 taun penjara

      Pengadilan Amerika nemokake manawa mbuwang koktail Molotov minangka tumindak sing medeni.

      Ing Chicago, pengadilan ngukum telung wong sing didakwa mbuwang koktail Molotov sajrone KTT NATO ing 2012 kanggo hukuman penjara sing dawa, laporan RBC.

      Juri mbebasake wong-wong mau saka tuduhan terorisme, nanging nemokake dheweke guilty saka kejahatan sing luwih cilik saka pelanggaran geng lan pembakaran.

      Para terdakwa nampa 19 taun penjara telung taun. Jared Chase dihukum penjara wolung taun, Brent Betterley enem, lan Brian Church limang taun.

      "Mbuwang koktail Molotov bisa uga dudu terorisme, nanging tumindak sing medeni," ujare hakim Thaddeus Wilson babagan putusan kasebut.

      KTT NATO dianakaké ing Mei 2012 ing Chicago. Banjur polisi nahan kelompok aktivis sipil, miturut macem-macem sumber, jumlah sing ditahan ana 45 nganti 60 wong. Bagéyan saka demonstran, sing ora setuju karo tumindak saka Alliance Atlantik Utara ing Afghanistan, nyoba kanggo break menyang wilayah cordoned mati, minangka asil kang papat perwira polisi lan 12 demonstran padha tatu ing clashes.
      http://korrespondent.net/world/3354816-v-ssha-sud-pryhovoryl-troykh-protestovavs

      hykh-protyv-sammyta-nato-k-19-hodam-tuirmy
    24. 0
      April 26 2014
      Ing keychain karo tank ing wreath, iku cetha kendaraan Wehrmacht, dudu Bundeswehr, katon kaya impen mbales dendam.
    25. 0
      April 26 2014
      "Kita prihatin banget karo laporan manawa wong bersenjata sing ora dingerteni wis nyulik klompok inspektur," ujare Psaki.

      Iki minangka mata-mata NATO, sing saiki diarani.

      "Miturut Psaki, Departemen Luar Negeri percaya yen Rusia bisa menehi kontribusi kanggo mbebasake para tahanan, nggunakake pengaruhe."
      Penting banget yen kabeh tentara bayaran liyane metu saka Ukraina, para penyusup kasebut bakal langsung dibebasake.
    26. +1
      April 26 2014
      Milisi sing apik lan kerjane pertahanan diri kanthi kompeten lan intelijen wis disiapake kanthi kawruh babagan perkara kasebut, junta nggawe kesalahan siji-sijine, luwih ngonfirmasi kabeneran Rusia.
    27. 0
      April 26 2014
      Kutipan saka morpogr
      Junta nggawe salah siji sawise liyane, luwih ngonfirmasi bener Rusia.

      meh ora ... anggere wong lagi zombified, frantically unpunished. "Terorisme ing pikiran lan pikirane wong". Sampeyan ora mikir yen wong Ukrainia kabeh nglawan Putin lan Federasi Rusia - mung kita duwe radio lan TV, yen roti sampeyan tiba, iku salah Putin. Padha terus-terusan ngalangi malah sprouts saka pikiran ing rudiment.
      Wong sing waras malah ora ana ngendi-endi lan ora ana sing takon omong kosong apa.
      Esuk iki aku krungu ing radio - zatrimani (ditahan) ing short teroris Rusia saka wilayah Rostov.
      Saben dina beban pikiran mundhak. Histeria, nir massa saya akeh. Zomboyaschik saiki ora mung siaran, kang envelops saben Ukrainia kaya madat tamba, karo tentacles lan ndhesek wong kanggo nggoleki saboteur Russian malah ing awake lan numpes wong.
    28. 0
      April 26 2014
      Inggih, Svidomo karo patron universal sing. bodho... wassat
    29. +1
      April 26 2014
      Lan sapa persis, ing ngendi lan kepiye para ahli militer iki diikat? Apa pancen gampang banget - bis nyopir menyang pos pemeriksaan "separatis" lan mandheg kanggo nampilake dokumen lan nggoleki?
      Mergo aku ora percoyo.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"