Sanksi Amerika marang Rusia kena Visa

181
Sistem pembayaran Visa ngumumake akibat negatif saka introduksi sanksi marang Rusia dening Amerika Serikat. Kacarita, volume transaksi ing Rusia wis suda banget, lan nilai saham perusahaan wis mudhun meh 5%.



"Kita wis dadi sandera kanggo kabijakan AS lan kabijakan Rusia," ujare InoTV, direktur urusan finansial Visa, Byron Pollitt.
Miturut dheweke, volume transaksi ing Rusia wis suda banget. Nanging, Pollitt ora kelangan pangarep-arep yen perusahaan bakal terus beroperasi ing negara kita.

"We have 100 yuta pelanggan ing Rusia, lan ora ana siji, kalebu Rusia, bisa kasengsem ing wong ora bisa nggunakake kertu kredit iki maneh,"Panjenenganipun ditekan.

Warta nyuda kegiatan bisnis Visa ing Federasi Rusia nyebabake reaksi negatif ing pasar finansial: saham perusahaan ambruk meh limang persen, tambah InoTV.

Komentar Pollitt bertepatan karo pernyataan Presiden Rusia Vladimir Putin nalika rapat paripurna Forum Media pisanan saka media regional lan lokal independen ing St.

Ing 24 April, pimpinan Rusia ngumumake manawa panguwasa ora nganggep langkah-langkah kanggo ngukum sistem pembayaran Amerika Visa lan MasterCard, sing sadurunge wis nundha layanan kertu sawetara bank amarga sanksi. Nanging, dheweke nambahake yen kanthi cara iki kapercayan dirusak, lan perusahaan duwe risiko kelangan pasar Rusia.

"Kita mikir yen sistem pembayaran wis depolitisasi. Pranyata dheweke kena tekanan politik sing kuat lan langsung mbengkongake ing tekanan kasebut. Nanging kita durung nggawe sistem nasional, "ujare presiden.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

181 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 56
    26 april 2014 10:08
    Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?
    1. + 79
      26 april 2014 10:17
      Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?

      saiki dheweke bakal nggawe, Duma wis ngetrapake paket undang-undang ing wacan pisanan ((((
      lan saiki supaya padha terus sag, Visa lan liya-liyane....kanggo kita, p......th (((
      1. + 19
        26 april 2014 11:18
        Kita wis nggawe, lan ing sasi aku bakal nampa kertu nasional. Bener, miturut pendapatku, iki isih eksperimen, nanging isih ...
        1. + 37
          26 april 2014 11:49
          Pind0snya ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe, lan nindakake kanthi ati-ati! ngguyu
          1. + 16
            26 april 2014 13:09
            Quote: Behemoth
            Pind0snya ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe, lan nindakake kanthi ati-ati! ngguyu

            Pancen bener! Negara mung mandhiri ing planet Bumi kanthi populasi luwih saka siji yuta wong - ing proses ngembangake peradaban manungsa - wiwit awal abad kaping rong puloh yaiku Rusia! (Minangka komentar babagan "alasan" para ahli ekonomi babagan sing duwe huruf kapital "luwih keren" - ub.. Yudki). Rusia, sanalika panguwasa ngerti yen idola - "ekonomi pasar" - mung siji (!) Alat kanggo ngatur sistem ekonomi (mung!) Negara, Rusia bakal bisa menehi sanksi kanggo loro pin. ...nu lan sapa-sapa sing keweden kluruk ing arahe. Nganti lan kalebu pati.
            1. +2
              27 april 2014 09:31
              Mung negara sing mandhiri ing planet Bumi kanthi populasi luwih saka siji yuta wong ... yaiku Rusia

              Luwih becik ngrusak reptil kanthi cara dhewe. wong lanang! Pin0stan minangka negara pasar loak. Kita padha pisanan mabur menyang angkasa. 6 taun sawise perang! Saiki makhluk wis teka karo pedhang menyang negara kita. Apa pancene ora ana cara kanggo ngubur "urip manis", dibangun ing kasusahan wong liya!?..
              1. Bodrov
                +2
                28 april 2014 10:23
                Quote: Behemoth
                Luwih becik ngrusak reptil kanthi cara dhewe. wong lanang!

                Apa nggunakake cara dhewe?! Yen anjing cokotan sampeyan, sampeyan ora bakal nyakot maneh, sampeyan bakal njupuk bedhil ...
              2. johnsnz
                +1
                28 april 2014 11:48
                Aku bakal mbenerake, nuwun. Kanggo papan - ing 16
          2. 0
            26 april 2014 19:19
            Sampeyan kudu milih presiden sing cukup, lan ora. Sanadyan ora bisa ngganti apa-apa.
          3. 0
            29 april 2014 08:10
            sial bro, aku setuju 100%!!!!
          4. 0
            29 april 2014 08:42
            Pak baptis nggebug awake dhewe.... Ayo padha terus sanksi.
        2. +8
          26 april 2014 17:35
          Aku uga bakal seneng mbuwang visa iki
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 17
        26 april 2014 17:27
        Sanalika sistem pembayaran Rusia wiwit digunakake, aku bakal langsung ngganti kertu mungsuh (aku duwe visa lan mastercard) Nanging aku ora ngerti kelembutan Putin - makhluk Amerika ngidini dheweke ngethok kertu, nanging kanggo sawetara alasan kita ora bakal nutup pasar kanggo wong-wong mau. Senajan, muga-muga, akeh wong sing ora bakal nggunakake
        1. kamuflase
          + 10
          27 april 2014 02:21
          Kutipan: Wanderer H7
          Sanalika sistem pembayaran Rusia wiwit digunakake, aku bakal langsung ngganti kertu mungsuh (aku duwe visa lan mastercard) Nanging aku ora ngerti kelembutan Putin - makhluk Amerika ngidini dheweke ngethok kertu, nanging kanggo sawetara alasan kita ora bakal nutup pasar kanggo wong-wong mau. Senajan, muga-muga, akeh wong sing ora bakal nggunakake

          Putin ora nganggo pernyataan lan tumindak sing banter. Dheweke bakal nindakake kabeh sing kudu ditindakake, nanging kanthi tenang. Sapa wae sing ngerti ngerti yen "Visa" wis entuk tandha ireng.
        2. +2
          27 april 2014 08:35
          dheweke ora nemtokke titik tampilan lan ora nuduhake apa apa karo SIM, amarga Iki prakara pribadi kanggo nduwèni kertu, ing mratelakake panemume iki bener.

          UEC, contone, bakal narik kawigaten sing duwe visa lan master, utamané ing cahya saka acara anyar.

          pitakonan iku beda, Kutipan: "carane? bakal mung bisa? Sistem pembayaran Russian?"
        3. garing
          +3
          27 april 2014 09:55
          Sampeyan kudu nyukupi hubungane karo kahanan iki, amarga ing dasare kabeh bank bisa nganggo visa lan mastercard! Yen diblokir, ambruk bisa diwiwiti, wong-wong kita bakal nandhang sangsara kanthi finansial, amarga mayoritas nampa upah kanthi kertu elektronik, visa lan mastercard. Ing kene, masalah iki kudu dicedhaki kanthi kompeten, mboko sithik nransfer warga menyang peta elektronik nasional, banjur sampeyan bisa nyedhot ula ing luar negeri! am
          1. 0
            27 april 2014 22:14
            Ora perlu gupuh! Apa jenis ambruk? Yen sampeyan nindakake kabeh kanthi wicaksana, mula, umpamane, wiwit wulan ngarep sampeyan bakal nampa penghasilan ing kertu Rusia lan nggunakake kanthi cara sing padha. Lan kepiye sampeyan bakal nandhang sangsara finansial? Ora bisa! Lan bank-bank bakal mbangun maneh yen ana kekarepan politik! Lan kertu manca iki mung bakal ora bisa digunakake! Ora perlu! Kanggo kita.
            1. +1
              28 april 2014 10:42
              Ora kabeh gampang banget, nanging ATM wis disetel, lan nyimpen ... mulane, ora perlu cepet-cepet ngomong, kabeh kudu disiapake kanthi sistematis ing pungkasan taun, banjur dumadakan kabeh perusahaan negara bakal dadi. ditransfer menyang sistem pembayaran nasional ing babagan gaji.
          2. 0
            28 april 2014 11:37
            Sampeyan ngomong kabeh kanthi bener lan sampeyan ora bakal bisa "nyekek" "ula" tanpa nyoba banget amarga ... Bakal nguntungake ekonomi kanggo perusahaan Rusia ngalih menyang nasional. plat. sistem, lan liyane Amerika Serikat tightens sanksi, liyane proses bakal akselerasi. Ora ana ala tanpa becik.
        4. +2
          27 april 2014 10:47
          Lan Dheweke mung menehi kita wektu kanggo nerusake! Banjur sanksi, lsp. lan liya-liyane.
      4. RAF
        +5
        26 april 2014 21:17
        Duh, ayu tenan!!! Kita kudu wis ngenalaken sistem pembayaran kita dhewe ing dangu kepungkur, tanpa looking bali ing West bosok!
      5. Filipus
        0
        27 april 2014 08:13
        ngenteni, WHERE kanggo njaluk iku.
      6. 0
        27 april 2014 22:59
        Saiki kita isih kudu mbayar lenga lan gas ing rubles ...
        1. 0
          28 april 2014 11:39
          Kutipan saka persei
          Saiki kita isih kudu mbayar lenga lan gas ing rubles ...
          Aku bisa ngucapake selamat kanggo kita kabeh - proses wis diwiwiti
      7. 0
        28 april 2014 19:03
        Apa sampeyan mikir yen UEC minangka cara metu?

        http://ruskline.ru/news_rl/2011/03/12/my_protiv_universalnoj_elektronnoj_karty/

        Sembarang sistem pembayaran liyane ing Rusia (VTB, contone,), nanging ora kertu saka sistem UEC saka Gref!
    2. + 30
      26 april 2014 10:20
      Kutipan saka: punk
      Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?

      Ya, ora perlu ngevaluasi ... nanging sing kudu ditindakake yaiku ngetung gerakane "kanca-kanca sing disumpah" luwih dhisik lan nyiapake luwih dhisik kanggo nyuda akibate.
      nyatane, matrons duwe luwih akeh kesempatan kanggo nindakake iku ora becik kanggo kita saka kita apa kanggo wong-wong mau ... Nanging bab utama kanggo Rusia saiki kanggo nduduhake stabilitas sistem politik lan carane nolak tumindak saka Kulon. Tanpa njupuk langkah sing cetha kanggo nanggepi. Iki dhewe bakal dadi pukulan kanggo Kulon, amarga bakal nuduhake ing saindenging jagad yen Kulon wis ora kuwat lan pinunjul, sing bakal nggawa sekutu anyar menyang kemah kita. Iki tegese sumber daya anyar lan pasar, kang maneh bakal nggawe kita malah kuwat, lan mater.asni.kov ora pati roso.
      1. +6
        26 april 2014 10:30
        Kutipan saka Hammer
        Nyatane, buruh kasur duwe luwih akeh kesempatan kanggo nindakake perkara sing ora becik marang kita,

        yo onok kesempatan, tapi nek sing gawe kasur di dukung bisnis eropa, yo ora gelem nuruti pemerintah. Kajaba iku, durung ana sanksi, lan kabeh sing kedadeyan ing statement sanksi latar mburi
        1. +7
          26 april 2014 14:06
          Kutipan saka: punk
          nanging yen produsen kasur didhukung dening bisnis Eropa lan dheweke ora pengin nuruti pimpinan pemerintah.

          Kajaba iku, wong Jepang umume sinau:
          AS lan Jepang gagal ngrampungake perjanjian perdagangan bebas, sing ngancam nggawe Kemitraan Trans-Pasifik.
          Menteri Perekonomian Jepang Akira Amari ngandhani wartawan yen negara loro kasebut gagal nggayuh persetujuan babagan masalah sing kontroversial, kalebu akses pasar kanggo mobil lan produk pertanian.

          http://www.vestifinance.ru/articles/42211

          Dadi sho - kabeh mung terus ... ngguyu
          1. + 14
            26 april 2014 16:09
            Quote: Kurkul
            Dadi sho - kabeh mung terus ...

            Kita bisa ngomong yen iki mung diwiwiti!
            1 Logis kanggo nransfer gaji kabeh karyawan negara lan kabeh pembayaran elektronik sing ngliwati skema VISA. Ninggalake kertu plastik mung kanggo lelungan ing luar negeri lan pembayaran menyang bank manca.
            2 Sawise nggarap mekanisme pembayaran elektronik nasional, setuju kanggo nglanjutake mekanisme kasebut menyang negara kayata Belarus, Kazakhstan (ing kahanan tartamtu, Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan bisa diundang ing kene) kanthi menehi bagean ing sistem pembayaran.
            3 Nawakake negara kayata China, Venezuela, Iran lan sawetara liyane kanggo nggunakake sistem iki bebarengan
            Mbok menawa iki minangka rencana petualangan, ing bagean kasebut sing ana gegayutane karo ekspansi luwih lanjut, nanging wektune kanggo mbengkongake Amerika !!!
            1. +5
              26 april 2014 16:33
              Kutipan saka APAS
              Kita bisa ngomong yen iki mung diwiwiti!

              Sampeyan ngerti, saka pengamatan pribadi ing sektor perbankan, kabeh wis maju menyang apa sing sampeyan jelasake. Ora cepet kaya sing dikarepake, nanging wong Amerika uga ora langsung teka ing VISA (kartu BankAmericard biru, putih lan emas pisanan ditanggepi maneh ing 1958).
            2. +1
              27 april 2014 19:59
              Ya, China ora mungkin; dheweke dhewe bakal seneng menehi Union Pay.
              Armenia isih bisa, lan umume kudu nyebar ATM ing negara resort, kayata Turki, Mesir, Thailand.
              1. +1
                27 april 2014 22:34
                Kita ora butuh sistem Cina utawa Ethiopia! Sampeyan butuh YOURS! Upaminipun kita ngalih menyang sistem Cina. Kabeh katon apik. Lan ing sawijining wektu - kahanan kaya Pulo Damansky? Apa sampeyan diasuransiake babagan iki? Lan Rusia bakal ing bokong jero ... . Mesthi, kertu "Visa" bakal dibutuhake, nanging mung kanggo wong-wong sing lelungan ing luar negeri kanggo wektu sing cendhak, kanggo liburan, kanggo tur, kanggo perawatan, kanggo kunjungan. Ing kasus iki, bakal digunakake minangka kondom, tuku, digunakake - lan dibuwang!
            3. +1
              27 april 2014 23:01
              Kutipan saka APAS
              Mbok menawa iki minangka rencana petualangan, ing bagean kasebut sing ana gegayutane karo ekspansi luwih lanjut, nanging wektune kanggo mbengkongake Amerika !!!

              Ora, ora petualang. Kabeh bener...
      2. Sergh
        + 33
        26 april 2014 10:38
        Kutipan saka cosmos111
        lan luwih sag, Visa, etc.

        Aku bisa mbayangno carane saiki telapak tangan bakal digosok ing Zelenograd Mikron ing AFK Sistema. Iki kanggo wong-wong mau, saiki, udan emas tiba ing sirahe. Wis ana elektronik universal, padha janji ing setahun:
        Kita ngomong babagan chip kanthi cryptoprotection saka inti, miturut wakil Micron. Chip kasebut bakal nggabungake teknologi kontak perbankan PayPass lan PayWave lan tanpa kontak, ngidini pangguna mbayar nganggo kertu kanthi nyekel menyang maca utawa ndemek terminal tanpa kontak.


        Produksi kertu saben sasi 10 yuta lembar.
        1. + 27
          26 april 2014 11:11
          Kutipan saka Sergh
          Produksi kertu saben sasi 10 yuta lembar.

          Aku setuju 100% Sergh!!!!

          produksi kertu elektronik bakal nyedhiyakake dana tambahan sing dibutuhake kanggo pangembangan elektronik domestik ((((
          lan saiki iki tugas N1, nggawe basis unsur dhewe!!!!
        2. +5
          26 april 2014 16:23
          Kutipan saka Sergh
          Aku bisa mbayangno kepiye telapak tangan sampeyan saiki ing Zelenograd Micron ing AFK Sistema. Saiki wis udan emas tiba ing sirahe.

          Ora preduli apa udan sing tumiba ing perusahaan kasebut, kita ngomong babagan keamanan nasional!
          Senadyan kasunyatan sing angel menehi dorongan kanggo bisnis kita kanthi cara liya.
          Iki carane padha nindakake kabeh ndonya. Contone, China, kanggo ngembangake perusahaan nasional sing padha, ngenalake paspor elektronik kanggo warga negara, lan ing kana dheweke wis ngluwihi lard.............
        3. 0
          27 april 2014 23:05
          Kutipan saka Sergh
          palem bakal ma ing Zelenograd Mikron ing AFK Sistema

          Utamane Pak Vladimir Yevtushenkov
      3. + 15
        26 april 2014 11:19
        "Yen kita bisa nggantung" kolom kaping lima ...
        1. 0
          27 april 2014 08:52
          Aku tugas ora gampang
        2. vasil123
          0
          28 april 2014 11:59
          Ing wangun sing saiki (Novodvorskaya, numpuk Ponomarev, lan liya-liyane) awake dhewe butuh))
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        27 april 2014 08:46
        Aku setuju" +

        nambah:
        ahli kasur melu weakening mungsuh, nuduhake sajarah
        nguatake awake dhewe minangka acara sing luwih migunani.
    3. + 67
      26 april 2014 10:22
      Volume transaksi ing Rusia suda banget, lan rega saham perusahaan mudhun meh 5%.

      Sebagéyan gedhé populasi Rusia kaget.. TRANSAKSI SUDAH! AKUN DIBLOKIR! (sapi mandheg menehi susu ..))) Mungkin sampeyan ora kudu nandur kentang? (sanksi! dumadakan ora munggah .. lan babi bakal wiwit ilang bobot ing yard .. Sanksi!) ngguyu Tank ora bakal diwiwiti, pejuang ora bakal njupuk sanksi. Kita sacara periodik mabur menyang angkasa menyang stasiun orbital..! Lha saiki..TRANSAKSI SUDAH TURUN..)))! Ngeri ngeri..! keprungu
      1. +7
        26 april 2014 20:48
        Kita mabur ora sacara periodik, nanging kanthi rutin.
      2. 0
        26 april 2014 20:48
        Kita mabur ora sacara periodik, nanging kanthi rutin.
    4. + 43
      26 april 2014 10:22
      Kutipan saka: punk
      Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?


      Darmabakti kanggo Byron Pollitta!

      Ora, dheweke dudu Byron, dheweke beda.
      Isih ora dingerteni sing dipilih?
      Bent miturut Departemen Luar Negeri aneh!
      Saiki dheweke dadi pengasingan ing RUSIA?

      Pollitta, cekel celonone
      Apa bisnis sampeyan bakal njupuk alih?
      Aku bakal menehi setengah liter kanggo sampeyan!
      Kita bisa nindakake tanpa VISA!

      Inggih, kanggo sistem pembayaran domestik kita! ombenan
      1. +9
        26 april 2014 10:51
        Kutipan: Arberes
        Inggih, kanggo sistem pembayaran domestik kita!

        Mengko, Arberes, mengko. Isih ing kontrol. Lan supaya - mental karo sampeyan ya !
        Hello! hi
        1. +7
          26 april 2014 11:16
          Quote: pensiunan
          Mengko, Arberes, mengko. Isih ing kontrol. Lan supaya - mental karo sampeyan

          Apa kita bakal ketemu ing wayah sore? Aku nambani kowe! ombenan

          Quote: pensiunan
          Hello!

          Seneng maca pikirane, dear pensiunan (5) hi
          1. +6
            26 april 2014 12:34
            Kutipan: Arberes
            Aku nambani kowe!

            disapu...
            Kutipan: Arberes
            Seneng maca pikirane

            opo
            Telepati? Rasane aku kudu luwih ati-ati karo pikiranku...
    5. + 21
      26 april 2014 10:48
      Kutipan saka: punk
      Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?

      Kabeh donya wis edan!
      Para junta nganiaya rakyate lan kaget nalika rakyat nyoba mbela awake dhewe.
      Kabeh jinis visa nyoba mlebu ing kanthong Rusia lan kaget nalika dikirim nah!
      Ing sekolah, sampeyan kudu ngajar fisika; - Sudut kedadeyan padha karo sudut refleksi!
    6. platitsyn70
      + 16
      26 april 2014 10:50
      Aku wonder yen padha nemtokke sanksi ketat, banjur padha njaluk kita dhuwit.
      1. Ivan Petrovic
        + 11
        26 april 2014 11:02
        Nanging apa sing dipikirake wong kita sadurunge? Sampeyan kudune wis sinau Belarusian sethitik saka bapakmu
      2. 0
        27 april 2014 22:36
        Tanggepan pungkasan kanggo sanksi Barat yaiku nasionalisasi ruble, lan banjur "Mitra" Kulon bakal nyebul trompet kanthi nyata. belay
    7. + 18
      26 april 2014 11:20
      "We have 100 yuta pelanggan ing Rusia, lan ora ana wong, kalebu Rusia, ora bisa kasengsem ing wong sing ora bisa nggunakake kertu kredit iki, "dheweke nandheske

      Wishful thinking minangka fitur karakteristik utama kabeh amers.
      Nalika nggarap Rusia, sinau dhisik paribasan lan paribasan:
      "Aja ngombe cabang sing sampeyan lungguhi" lsp

      Lan bakal rampung kaya iki: "Nalika teka, mula bakal nanggapi". ngguyu
      1. rhd
        +8
        26 april 2014 13:19
        Kowe dudu Cilik, Muk, pikiranmu wis dewasa, BENER!!! apik
        1. +4
          26 april 2014 15:09
          Matur suwun
          Wingi aku mengeti 44 taun. (nanging kursi) hi
    8. +4
      26 april 2014 11:52
      Aku ora peduli milih presiden AS sing bodho.
      1. +3
        26 april 2014 12:09
        Kutipan saka Turkir
        Aku ora peduli milih presiden AS sing bodho.

        Lan aku mikir wong sing luwih bodho, luwih apik kita bakal dadi. hi
        1. sergeybulkin
          +4
          26 april 2014 16:03
          Ora ana sing luwih mbebayani tinimbang wong bodho, ora ana gunane yen kabeh peralatan penting kudu duwe "bukti bodho" khusus, malah ana istilah teknis "bukti bodho".
      2. +9
        26 april 2014 12:20
        Kutipan saka Turkir
        Aku ora peduli milih presiden AS sing bodho.

        Kayane sawise Obamacare, ora bakal ana presiden Afrika-Amerika kanggo wektu sing suwe banget ...
        Nanging kertu pambayaran nasional isih kudu mapan ing ruang pambayaran global supaya bisa digunakake ing luar negeri.
        Masalahe yaikusing Visa mblokir layanan kertu sing ditanggepi dening bank-bank Rusia sanksi, persis ing luar negeri. Sampeyan bisa nampa dhuwit saka kertu kasebut ing negara kasebut.
        "Ora ana rasa seneng, nanging kacilakan bakal mbantu."
        1. + 12
          26 april 2014 12:25
          Kutipan saka zanoza
          Sampeyan bisa nampa dhuwit saka kertu kasebut ing negara kasebut.

          Dadi tugas utama yaiku ngalih pasar internal lan pemukiman internal menyang sistem kita. Mangkono, kanggo remet amers metu saka pasar domestik. Banjur pindhah menyang pasar manca. hi
          1. +1
            27 april 2014 16:08
            Kertu UEC nggunakake aplikasi M/Chip4 saka sistem pembayaran internasional MasterCard.
            Apa M/Chip4? Iki ora produk lunak utawa chip, iku format aplikasi tartamtu sing ATM lan kertu ngerti. Format ora bisa dijupuk lan ora bisa diwenehi. Iki mbukak lan bisa digunakake kanthi sah utawa ilegal. Kanthi MasterCard, kita duwe persetujuan sing kalebu dhaptar lengkap alasan kenapa bisa langsung mandheg, lan alasan kasebut utamane amarga kita ora mbayar utawa bangkrut. Yen diakhiri amarga kabeh alasan liyane, kalebu sing diarahake saka ndhuwur (kanggo alasan politik), banjur mandap sing diwiwiti dening MasterCard ditrapake. Ana periode transisi sing signifikan meh rong taun kanggo mandap kasebut.
            Saiki sistem pembayaran PRO100 duwe aplikasi unik - iki minangka aplikasi ID, sing uga bisa digunakake kanggo nggawe transaksi pembayaran. Luwih rumit tinimbang M/Chip4. Iku luwih angel kanggo bank-bank kanggo nyambung menyang. Aplikasi iki bisa diinstal ing kertu, UEK wis minangka standar. Durung direncanakake kanggo nginstal ing kertu bank sing bakal ditanggepi.
            Aplikasi ID meh padha karo M / Chip4, mung luwih modern, ndhukung macem-macem jinis pembayaran tanpa kontak, lan paten kasebut dadi milik kita. Iku Rusian lan disertifikasi dening FSB, di-host ing chip Rusia, lan aplikasi iki bakal diandelake minangka strategis.
            Pitakonan: - Mungkin kita kudu langsung ngluncurake sistem anyar nggunakake pembangunan Rusia?
            Iku ora cocok kanggo wiwitan cepet amarga iku luwih angel kanggo bank-bank kanggo nyambung menyang. Saben uwong sing bisa nganggo kertu bisa karo MasterCard, karo PRO100, nimbang sing padha wis bisa uga. Iki luwih angel. Ana driver kanggo iku - iku disebut passport elektronik saka warga Federasi Rusia. Direncanakake nggunakake paspor elektronik minangka alat pembayaran tanpa kontak. Lan ora bakal ana M / Chip4, mung aplikasi ID.
        2. Ham
          +1
          26 april 2014 14:41
          Lan dheweke uga bakal nyoba Clinton histeris minangka presiden, bakal ana sirkus, sanajan menopause dheweke wis suwe, kegilaan tetep ..
        3. 0
          27 april 2014 22:56
          Sampeyan salah paham babagan kertu. Nalika kertu kasebut disebar ing Rusia, wong Amerika sing ngethok kupon, dudu kita. Kita ora ndhukung finansial, amarga persentase turnover langsung menyang kanthong! Lan turnover punika 90 persen saka sumber dhuwit ing Rusia, kang dilayani dening sistem Amérika. Kita uga kudu nasionalisasi Bank kita dhewe lan njupuk emas saka Fort Knox! Kaya sing ditindakake wong Prancis ing jamane. Kita bisa nyimpen emas kita dhewe! Lan mbuwang ing discretion dhewe, lan ora minangka Pakdhe Sam ngidini!
      3. 77 bob 1973
        +4
        26 april 2014 12:57
        Kayane presiden ora duwe peran khusus ing kana, dheweke mung ngucapake pendapat perusahaan transnasional!
      4. +2
        26 april 2014 21:44
        Yen mung masalah "prezik", kompleks industri militer sing disesuaikan kanggo konflik sing terus-terusan, nanging karo Rusia, dheweke rada telat - kita wis dadi kuwat lan ing "pasuryan" kita bisa nyurung supaya ora bisa. ketoke ora cukup
    9. +1
      26 april 2014 17:10
      Jujur, aku kepengin weruh carane bungkus permen kentut. Wis mutusake kanggo nindakake.
    10. +1
      26 april 2014 17:19
      Iki mung luh, ora suwe bakal ana snot lan drool. Kamulyan kanggo RUSIA!
    11. 0
      26 april 2014 17:58
      Kutipan saka: punk
      Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?

      pimpinan Russian ngandika sing panguwasa ora envisage sembarang langkah kanggo ngukum sistem pembayaran Amérika Visa lan MasterCard

      pimpinan bisa uga ora foreseen iku (sing dipercaya), nanging saiki (adhedhasar acara anyar karo MasterCard lan Visa) wong (lan utamané wong sing ngerti hubungan ekonomi) wis mutusaké kanggo muter aman. Akibaté, "wong kasur" entuk sirah liyane
    12. 0
      27 april 2014 21:58
      Sanalika sistem pembayaran Rusia kita diluncurake, ora perlu njupuk langkah kanggo ngukum utawa ngukum sistem pembayaran Amerika! Sistem kita bakal bisa, lan "Visa" lan "Master Kart" bakal alon-alon kicked metu saka Rusia! Tanpa sanksi sing dhuwur, Amerika bakal entuk jotosan sing apik banget!
      1. 0
        28 april 2014 21:59
        3 taun kepungkur, nalika VVP dadi perdana menteri, pamrentah ngirim tagihan menyang Duma Negara sing kalebu kabeh bab babagan sistem pembayaran. Bab kasebut diterangake kanthi rinci babagan aktivitas sistem pembayaran, mesthine nggawe pusat kontak ing Rusia, sing bakal ditindakake kabeh pembayaran. Undhang-undhang kasebut diadopsi ing wacan pisanan. Sadurunge maca kapindho, ana telpon saka Kedutaan Besar AS kanggo kabeh fraksi, lan bab iki rampung dipun tilar saka hukum ing maca kapindho. Iki minangka karya Kolom kaping 5 sing kuwasa lan Kedutaan Besar AS.
        Lan yen hukum wis diadopsi, akeh sanksi saiki mung Fiksi.
  2. + 15
    26 april 2014 10:10
    Amerika wiwit alon-alon kelangan dhuwit.
    1. +8
      26 april 2014 12:24
      Kutipan saka JIaIIoTb
      Amerika wiwit alon-alon kelangan dhuwit.
      lan elinga yen malah mundhut 8% gandum saka Rusia minangka kerugian sing signifikan kanggo pasar donya
      1. 77 bob 1973
        +2
        26 april 2014 13:00
        Miturutku, jadwale kurang pas, sak ngertiku, bensin sing disedhiyakake ing luar negeri separo lenga!
        1. +5
          26 april 2014 13:22
          Kutipan saka: 77bob1973
          Miturutku, jadwale kurang pas, sak ngertiku, bensin sing disedhiyakake ing luar negeri separo lenga!

          Iki minangka bagean saka pasokan ing saindenging jagad, lenga digunakake luwih akeh tinimbang gas.
  3. + 12
    26 april 2014 10:12
    Lha piye. Padha ngukum bangsane dhewe.
    1. +3
      26 april 2014 11:30
      Ora ana gunane menehi sanksi tanpa mikir! Boomerang IS BACK!!! apik
  4. + 26
    26 april 2014 10:12
    Dadi, sawise kabeh, Departemen Keuangan AS "nangis" babagan kasunyatan kasebut Sanksi marang Rusia ngrusak bisnis Amerika: "Nalika sampeyan mandheg nindakake bisnis karo negara gedhe kaya Rusia, ana efek sing ora mung ing watese. Ana perusahaan Amerika sing wis ana ing posisi sing rada sempit, lan ana perusahaan Eropa sing rada sempit. posisi nyesek", ngandika Sekretaris Keuangan AS Jacob Lew...Dadi Iku BOOMERANG ING AMERIKA lan ora mung ing AUSTRALIA. ngguyu
    1. +4
      26 april 2014 11:40
      Para globalisator sregep ngglobalisasi nganti dadi pra-global... mokal ing kahanan saiki bisa nglakokake perang lengkap - mung ratting ing mburi layar. donya wis dadi perusahaan gedhe.
  5. + 22
    26 april 2014 10:13
    PAWARTA AGUNG! AS kelangan dhuwit saka sanksi dhewe. apik apik
  6. nicollider
    + 17
    26 april 2014 10:14
    Vaughn, dina Senin dheweke rencana ngumumake sanksi liyane. Iku mung menarik ing sektor ekonomi sing padha mutusaké kanggo meneng munggah
    1. +6
      26 april 2014 10:23
      Kutipan saka: nicollider
      Iku pancene menarik kang sektor ekonomi padha mutusaké kanggo target

      opo Yen sampeyan ngira-ngira cara perang kasebut, mula iki bakal dadi bom karpet "pinpoint", miturut prinsip "mateni kabeh wong, Gusti bakal nemtokake endi umatmu" nglirik
    2. +3
      26 april 2014 12:02
      ora, padha bakal ngumumke 15 jeneng liyane
  7. Komentar wis dibusak.
  8. +2
    26 april 2014 10:16
    "Kita mikir yen sistem pembayaran wis depolitisasi. Pranyata dheweke kena tekanan politik sing kuat lan langsung mbengkongake ing tekanan kasebut. Nanging kita durung nggawe sistem nasional, "ujare presiden.

    Mesthi wae ... Gusti Allah ngalang-alangi, kita bakal nggawe sistem pembayaran dhewe ... Nanging iki adoh saka proses cepet.
    1. vlum
      +6
      26 april 2014 10:50
      Tradisional kita nggunakake kanggo dangu. Iku misale jek sing kabeh masalah karo pembayaran elektronik kanggo visa utawa master ora banget cocog. Cetha yen ing segmen massa iki ngasilake bathi sing apik, nanging amarga daya tarik massa. Nanging iki ora kritis - dudu oksigen, nanging mung penyegar hawa aromatik.
  9. + 42
    26 april 2014 10:17
    Barack Obama:
    - Apa sampeyan pengin Alaska? Njupuk adoh! Nanging elinga yen kanggo nanggepi iki, kita bakal beku akun limang pejabat Rusia liyane!

    - Ya, siji saka Siberia kita limang Frances!
    - Donya kabeh kuwatir yen sampeyan ngukur wilayah sampeyan karo negara liya.

    Obama janji bakal ngisolasi Rusia - Aku duwe pitakonan kanggo dheweke: TAPE ELECTRIC CUKUP
    1. + 18
      26 april 2014 10:41
      Kutipan saka delfin
      Obama janji bakal ngisolasi Rusia - Aku duwe pitakonan kanggo dheweke: TAPE ELECTRIC CUKUP

      Inggih ngandika! Salam, dear delfinN(1 hi ombenan

      Obama ngancam kita ambruk!
      Lan kabeh luwih elek tinimbang janji?
      Dheweke janji kabeh sanksi!
      Apa wejangane nggegirisi?

      Kanggo ngisolasi Rus'
      Lunge impoten dituju!
      Aku wedi sampeyan ora cukup
      Barack Obama - lakban!

      Sing impoten ing kasus iki politik! Ora ana cara aku pengin nyinggung Michelle Obama sing dikasihi!
      1. platitsyn70
        +8
        26 april 2014 10:58
        Ditunjuk dening Verkhovna Rada akting. Perdhana Mentri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ana nuduh Rusia ngupaya perang donya katelu, nggawe konflik sing bisa nyebar menyang liyane Eropah, Reuters kacarita, nyebutake siaran langsung saka rapat kabinet.

        "Upaya kanggo miwiti konflik militer ing Ukraina bakal nyebabake konflik militer ing Eropa," ujare ing dina Jumuah. "Donya durung lali Perang Donya II, lan Rusia wis pengin miwiti katelu."
        Aku wonder sing bakal ngumumake Perang Donya III ing Rusia, Truchinov utawa sniffer endhog cross-eyed iki. Egg-sniffer, sampeyan bakal ngerti bokong sampeyan dhewe, lan kanthi cepet sampeyan bakal mlayu nang endi wae sadurunge digantung sampeyan ing bal,
        1. +1
          27 april 2014 09:08
          kita kudu ngelingi "mitra" supaya

          mihserggorb ing mburine mihsaak

          Eggsniff njupuk Panggonan ing baris
      2. +3
        26 april 2014 10:59
        Minangka tansah, ndhuwur 10, dear!
      3. +1
        26 april 2014 13:06
        Kutipan: Arberes
        Sing impoten ing kasus iki politik! Ora ana cara aku pengin nyinggung Michelle Obama sing dikasihi!

        WAH! ngguyu Carane sopan kita! ngguyu malah ora cocog karo wanita ... ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
    3. sergeybulkin
      +1
      26 april 2014 16:07
      Siberia paling ora limang nanging seket Prancis.
  10. + 23
    26 april 2014 10:17
    Saben teken duwe rong ujung. Lan nalika mencet Rusia ing siji mburi, sampeyan ora kudu mikir sing ora bakal teka saka liyane. Kita wis ngalami akeh banget ing Rusia supaya kita ora bisa wedi karo sanksi, nanging kaya sing dikandhakake, Eropa ora bakal seneng. Padha lali carane njagong tanpa gas, banyu lan pangan. Lan kabeh iku anjog kanggo iki. Ing tandha pisanan krisis, Eropa dhewe bakal nyerahake Ukraina menyang Rusia ing piring perak, lan nyerahake kabeh junta yen ora mandheg AS. Amerika Serikat adoh, Rusia cedhak, mula sanksi kena ing loro-lorone, lan Banan Abramych ngguyu Uni Eropa kanthi rahasia.
  11. Gvozdovsky
    +8
    26 april 2014 10:19
    "We found dhéwé sandera kanggo kabijakan AS lan kabijakan Rusia" ... sing pancen ora bener! Kita kudu "matur nuwun" manajemen bodho saka VISA lan MASTER-CARD, sing ora ngerti carane ngetung acara setengah langkah ahead! hi Lan mesthi elit sing ngatur S.S.P., kanggo kawicaksanan "wicaksana".
  12. aeroliga-66
    + 19
    26 april 2014 10:19
    Wis wektune kanggo numpes hantu. Hantu nyedhot lan nyedhot Rusia. Sayange, malah Belarus duwe sistem pembayaran dhewe! Iki kabeh amarga liberal ing omah kita ...
    1. +6
      26 april 2014 11:01
      Ing Belarus, Lukashenko nganakake pembersihan wis suwe; kita durung nindakake iki.
  13. tnship2
    + 13
    26 april 2014 10:20
    Padha wiwit nyembelih pitik sing endhog emas. Kiev lan Washington curiga tumindak padha. Alien padha wis mapan ing pamaréntahan negara iki, kita kudu nyimpen Amerika, ora kanggo sebutno Ukraina.
    1. +6
      26 april 2014 10:29
      Kita kudu nylametake Amerika, ora kanggo sebutno Ukraina.


      Apa sampeyan ngrokok esuk iki? wassat
      Kanggo nylametake kita supaya mbuwang lendhut maneh karo pasukan sing luwih gedhe lan nginstal sistem pertahanan rudal ing tapel wates?
      budhal, Pak! Ayo padha ngrusak awake dhewe dhisik!
      Ayo wong-wong ing kono padha nglawan kekuwatane. Lan kita bakal nulungi dheweke.
      1. +6
        26 april 2014 11:02
        Tricolor ing Gedung Putih minangka cara kanggo nylametake Amerika.
        1. sergeybulkin
          0
          26 april 2014 16:12
          Ora, supaya Amerika nylametake awake dhewe! Kita wis cukup masalah kita dhewe. Yen padha ngirim menyang Abram, mungkin kita bisa ngomong. Ing sawetoro wektu, ayo padha mangan dhewe.
      2. +5
        26 april 2014 11:08
        Kutipan: Junior, I
        Ayo wong-wong ing kono padha nglawan kekuwatane. Lan kita bakal nulungi dheweke.

        Lan mung kanggo legal, populasi pribumi!
        India, yen ana sing wis lali! basa
    2. +8
      26 april 2014 11:01
      Kutipan saka tnship2
      Kita kudu nylametake Amerika

      ...saka Obama.
  14. +9
    26 april 2014 10:20
    Iku bakal becik kanggo ngedol sumber daya kanggo rubles tinimbang dolar
    1. +7
      26 april 2014 10:26
      Muga-muga bisa ndeleng lan maca iki kanthi cepet.
  15. +3
    26 april 2014 10:22
    kita kudu ngukum iki sistem pembayaran Amérika dening rampung nglirwaaken nggunakake sanalika kita introduce dhewe
    1. +3
      26 april 2014 11:45
      Ditilik saka artikel-artikel sing muncul ing kene sajrone minggu kepungkur ("lenga kanggo rubel", "Babagan rubel Stalin", lan liya-liyane), sampeyan bisa mbayar bahan mentah ing rubel-yuan mata uang internasional sing disepakati.
      1. +3
        26 april 2014 12:12
        Kutipan saka: Starover_Z
        iku bisa kanggo mbayar bahan mentahan ing sarujuk mata uang internasional ruble-yuan.

        Banjur mung "ruban" lan ora ana apa-apa kanggo lay hyphens,
        Bebarengan tegese bebarengan.
        Nanging piye wae. hi
  16. + 37
    26 april 2014 10:23
    Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu.
    Echo saka kasunyatan sing perusahaan bisa ing sembarang wektu, ing arah politisi, mungkasi layanan isih bakal biaya sistem pembayaran iki dearly. Iku ora malah bab Rusia, nanging ing asas, iki tandha kanggo kabeh negara lan warga individu. Reputasi bisnis butuh pirang-pirang taun kanggo berkembang, nanging bisa ilang sewengi. Manajemen kudu luwih pinter Sistem kasebut kudu mlaku miturut prinsip "Ora ana pribadi - mung bisnis," sapa wae sing ora ngerti iki bakal kalah.
    Lan sistem pembayaran nasional mung perlu saka sembarang titik tampilan, lan utamané kanggo Angkatan Bersenjata.
    Nalika dheweke ngenalake transfer gaji menyang kertu debit VTB 24 (tanpa kompetisi, aku nyathet) aku takon sawetara pitakon menyang manajemen:
    1. Apa sampeyan ngerti yen kabeh komposisi saka Angkatan Bersenjata RF bakal dikenal dening mungsuh potensial, server sistem pembayaran dumunung ing luar negeri???
    2. Sistem bank lapangan ora bisa digunakake maneh yen WAR, saka ATM ing zona perang sing bakal narik dhuwit???
    3. Kepiye kulawargane wong sing wis weker bakal nampa dhuwit, ing ngendi dheweke bakal ngetokake surat kuasa kanggo dheweke lan kepiye carane nransfer ???
    4. Lan yen kertu diblokir (kanthi alesan apa wae ... kalebu apa sing kedadeyan saiki karo sistem pembayaran Amerika Visa lan MasterCard), apa sing kudu ditindakake wong ing perang ???

    Pitakonanku sing prasaja, adoh saka kompleks nyebabake reaksi negatif lan tetep ora dijawab.
    1. Sergh
      +7
      26 april 2014 10:48
      Kutipan saka silberwolf88
      Pitakonanku sing prasaja, adoh saka kompleks nyebabake reaksi negatif lan tetep ora dijawab

      Aja kuwatir, chip domestik pisanan kanggo kertu bank wis diwenehi. Pabrikan chip yaiku pabrik Zelenograd Mikron, dikontrol dening AFK Sistema. Bank Rossiya kudu dadi sing pertama.
      1. +1
        26 april 2014 20:07
        Kutipan saka Sergh
        Aja kuwatir, chip domestik pisanan kanggo kertu bank wis diwenehi.

        Kajaba iku, sampeyan uga kudu nransfer kabeh sistem Internet menyang chip domestik dhewe lan nggunakake khusus kanggo jaringan lan institusi lan sistem operasi adhedhasar Linux.
        Pengawasan ditindakake liwat Internet lan komunikasi seluler, lan saben wong katon kanthi lengkap lan kondisine dianggep liwat sistem pembayaran. Tegese, dhemit-dhemit ngubengi jagad kabeh.
        Nanging kita kudu ngowahi kabeh modem lan hub jaringan menyang domestik kita dhewe karo chip lan dips dhewe. Kita kudu luwih ngontrol Internet kita dhewe lan kita kudu nggawe luwih akeh saka server kita dhewe supaya kurang karya rampung liwat manca. Sampeyan uga kudu duwe garis komunikasi kacepetan dhuwur dhewe lan nyewakake kanggo sapa wae sing takon (nanging iku duweke).
        Globalisasi minangka kontrol kabeh lan kabeh wong, ditambah karo pengungkit kontrol. Ayo rampung Glob iki kanggo saiki.
    2. +1
      26 april 2014 11:57
      Sing bener, aku wis kaget karo kasunyatan iki kanggo dangu. Birokrat minangka kolom kaping lima.
    3. 0
      27 april 2014 00:58
      Kutipan saka silberwolf88
      Reputasi bisnis butuh pirang-pirang taun kanggo berkembang, nanging bisa ilang sewengi

      Wakil komandan resimenku kandha: "Mung butuh semenit kanggo nemoni masalah, nanging kadhangkala sampeyan kudu nglampahi kabeh urip kanggo ngresiki awak!"
      1. 0
        27 april 2014 01:10
        Bapak-bapak moderator! Gawea maneh tembung d.e.r.b.m.o. ing panggonan, iki tembung sastra! Utawa sampeyan wis dadi TOLERAN?
  17. + 16
    26 april 2014 10:26
    "We found dhéwé sandera kanggo kabijakan AS lan politik Rusia"InoTV ngutip direktur urusan keuangan Visa, Byron Pollitt.
    Nanging ing kene ora perlu nyalahake Rusia, dheweke wis ora sopan, lan kita kudu disalahake.
    1. +3
      26 april 2014 11:12
      Kutipan: Victor-M
      "Kita wis dadi sandera kabijakan AS lan kabijakan Rusia,"

      Sampeyan pengin akeh saka wong-wong mau!
      Matur nuwun uga ora mung nyalahake Rusia! Wis +!
  18. + 21
    26 april 2014 10:30
    Apa bank sampeyan menehi utangan kanthi parole?
    - Ora masalah...
    - Apa yen aku ora bali?
    - Sampeyan bakal isin ing ngarsane Kang Mahakwasa nalika katon.
    - Kapan iku...
    - Saiki, yen sampeyan ora bali kaping lima, sampeyan bakal katon ing enem.
  19. +8
    26 april 2014 10:34
    "We have 100 yuta pelanggan ing Rusia, lan ora ana siji, kalebu Rusia, bisa kasengsem ing wong ora bisa nggunakake kertu kredit iki maneh,"Panjenenganipun ditekan.


    Kita sabenere kasengsem ing "visa" Panjenengan ngumbara ing saindhenging Amerika Serikat.
    1. +2
      26 april 2014 11:15
      Quote: Arkan
      Kita sabenere kasengsem ing "visa" Panjenengan ngumbara ing saindhenging Amerika Serikat.

      Ing tembung liyane: - A sethitik liyane lan sampeyan bisa shove kertu menyang sudhut paling didhelikake ing awak!
      Lan ora kaya biasane, nanging miring !!!
  20. +4
    26 april 2014 10:35
    sampeyan butuh sistem dhewe, mung internasional ing luar negeri, ing ngendi 5% saka populasi lelungan (ora bakal bingung karo data keberangkatan resmi, amarga sing mbutuhake khusus bisa lelungan kaping 5-6)
  21. +5
    26 april 2014 10:35
    Sampeyan perlu kanggo nggawe sistem pembayaran luwih cepet. Nerbitake lan ngganti kertu. Loop proses pembayaran liwat bank kita. Lan yen wong manca pengin nggunakake kertu Visa, banjur bathi kudu pindhah menyang treasury kita.
    Aku isih bakal krungu squeak mouse karo ambruk Enggo bareng perusahaan.
  22. +4
    26 april 2014 10:36
    Planet iki pancen cilik, lan kita kabeh gumantung ing siji utawa liyane. Nanging Barat ora pengin ngerti iki ... Apa bakal teka?
    1. +6
      26 april 2014 11:00
      Kutipan saka: tag17
      Nanging Barat ora pengin ngerti iki ... Apa bakal teka?

      Ketoke alon-alon wiwit esuke:Ing dina Jumuah, Sekretaris Keuangan AS Jacob Lew ngakoni manawa sanksi marang Rusia ngrusak bisnis Amerika lan Eropa. Tembung-tembung saka Sekretaris Keuangan AS mung ngonfirmasi apa sing wis diomongake pihak Rusia kanggo wektu sing suwe. Presiden Rusia Vladimir Putin, Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, uga akeh pejabat, wakil lan wakil bisnis utama wis bola-bali nandheske yen sanksi sing ditindakake marang Rusia dening Amerika Serikat lan Uni Eropa bakal dadi boomerang ing para inisiator larangan kasebut.
      Jerman lan Latvia setuju karo iki banget Umumé, Uni Eropa "ora duwe alat, utawa kepinginan, utawa kabijakan manca umum" kanggo sanksi marang Rusia. nglirik
    2. sersan21
      +3
      26 april 2014 12:53
      Ora bakal teka ... Ekonomi dikontrol dening wong sing ora duwe tanah air ...
  23. +1
    26 april 2014 10:37
    Inggih, ing pungkasan, paling padha bakal nambah sethitik, visa lan kertu master iki!
  24. Gagarin
    + 31
    26 april 2014 10:38
    Wektu kanggo warga Donbass njupuk silihan gedhe saka Bank Privat Kolomoisky!
    1. Andrey44
      +4
      26 april 2014 11:09
      Oh bravo!!!Aku ngguyu nganti limang menit. Matur nuwun Gagarin! Lan uga esuk kanggo sampeyan!
      1. MBA78
        +5
        26 april 2014 11:23
        Wektu kanggo warga Donbass njupuk silihan gedhe saka Bank Privat Kolomoisky!
        lan ora mung ing Donbass lan ora mung silihan ... njupuk apa sing dikarepake saka Kolomoi ... bea cukai menehi go-ahead ...
  25. +2
    26 april 2014 10:51
    Wis wayahe nggawe sistem pembayaran nasional lan mandiri saka Pen..sni! 1998 lan 2008 ora ngajari apa-apa...
  26. +9
    26 april 2014 10:53
    "Sistem pembayaran Visa ngumumake akibat negatif saka introduksi sanksi marang Rusia dening Amerika Serikat. Kacarita, volume transaksi ing Rusia wis suda banget, lan rega saham perusahaan wis mudhun meh 5%.

    Wis ngono wae, ora bakal padha. Lan pinten bakal tiba nalika ngenalake sistem pembayaran dhewe ing Rusia?
    Glazyev ngusulake kanggo nyuda katergantungan marang dolar ing Rusia.
    Penasihat Presiden Federasi Rusia Sergei Glazyev ngusulake rencana 15 tumindak kanggo nglindhungi ekonomi Rusia kanggo nanggepi kemungkinan ekspansi sanksi saka Amerika Serikat lan Uni Eropa ...
    Miturut publikasi, rencana Glazyev duwe rong tujuan: kanggo nanggapi sanksi kanthi cepet, banjur nyuda katergantungan Rusia ing jagad njaba sabisa-bisa. Perlu kanggo ngurangi sirkulasi dolar ing ekonomi Rusia, lan owah-owahan uga kudu mengaruhi transaksi finansial ing sektor publik, lan perusahaan swasta, lan malah populasi.

    Kaping pisanan, penasihat Vladimir Putin ngusulake kanggo mbatalake kabeh aset lan akun ing euro lan dolar saka negara NATO menyang negara netral, uga kanggo nindakake penjualan pre-emptive obligasi negara NATO. Bank Rusia, kanthi cepet, kudu nyuda instrumen dolar lan nyingkirake obligasi pemerintah negara-negara sing nyatakake dhukungan kanggo sanksi marang Rusia.
    http://ria.ru/economy/20140425/1005381084.html#ixzz2zsKewrGu
    1. +3
      26 april 2014 11:22
      Kutipan saka: mamont5
      Wis ngono wae, ora bakal padha. Lan pinten bakal tiba nalika ngenalake sistem pembayaran dhewe ing Rusia?

      Secara pribadi, aku bakal dadi salah sawijining sing pertama nyingkirake visa
    2. Andrey44
      +2
      26 april 2014 11:26
      Lan Pak Kudrin (Baba Yaga) nglawan. Jokes aside, yen kita dipeksa kanggo revive lan ngembangaken produksi Rusia, banjur sanksi mung hadiah saka kita "mitra". Lan sampeyan bisa langsung ndeleng sing duwe akun manca - iku "kolom kalima".
      Matur nuwun kanggo sanksi kasebut !!!
      1. sersan21
        +3
        26 april 2014 12:14
        Sanksi minangka "pengintaian sing ditindakake". Yen ora ana, mula kudu dipikirake carane ngenalake ... Ing perang, kaya perang. Kita kudu ngenali posisi kita dhewe lan "mitra" sing ringkih.
  27. Ivan 63
    +3
    26 april 2014 10:55
    Iku wektu kanggo mbayar lenga ing rubles.
    1. sersan21
      0
      26 april 2014 12:49
      Ing endi bakal nemokake akeh rubel? Revolusioner?
  28. +2
    26 april 2014 10:55
    Ora ketompo carane oligarki "kita" mbrontak saka akibat saka sanksi. Ing kono sampeyan bisa nyana bau.
    1. sersan21
      +3
      26 april 2014 12:31
      Conto Khodorkovsky dijenengi miturut ilmu. Lan yen kahanan darurat diumumake, mesthine gantungan ...
  29. +3
    26 april 2014 10:58
    Ya, kanthi pribadi, aku ora bakal nganyarake kabeh kertu. Aku ninggalake siji kanggo luar negeri, liyane ora masalah.
    1. +2
      26 april 2014 11:09
      Napa nolak keuntungan peradaban, mung nggunakake kertu sing adhedhasar sistem pembayaran domestik: "PRO100" lan "Makutha Emas"
  30. Kelevra
    +2
    26 april 2014 11:03
    Ora suwe, kita bakal ngalih menyang sistem pembayaran dhewe, banjur direktur umum visa lan mastercard bakal pindhah saka omah menyang omah karo kertu lan njaluk supaya bisa kerja sama! !
  31. starleySA
    +1
    26 april 2014 11:05
    Apa ora wektu, sawise kabeh, kanggo nanggapi sanksi kita marang ancaman AS?
  32. +2
    26 april 2014 11:05
    Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu.
  33. +2
    26 april 2014 11:10
    Kutipan saka silberwolf88
    Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu.
    Echo saka kasunyatan sing perusahaan bisa ing sembarang wektu, ing arah politisi, mungkasi layanan isih bakal biaya sistem pembayaran iki dearly. Iku ora malah bab Rusia, nanging ing asas, iki tandha kanggo kabeh negara lan warga individu. Reputasi bisnis butuh pirang-pirang taun kanggo berkembang, nanging bisa ilang sewengi. Manajemen kudu luwih pinter Sistem kasebut kudu mlaku miturut prinsip "Ora ana pribadi - mung bisnis," sapa wae sing ora ngerti iki bakal kalah.
    Lan sistem pembayaran nasional mung perlu saka sembarang titik tampilan, lan utamané kanggo Angkatan Bersenjata.
    Nalika dheweke ngenalake transfer gaji menyang kertu debit VTB 24 (tanpa kompetisi, aku nyathet) aku takon sawetara pitakon menyang manajemen:
    1. Apa sampeyan ngerti yen kabeh komposisi saka Angkatan Bersenjata RF bakal dikenal dening mungsuh potensial, server sistem pembayaran dumunung ing luar negeri???
    2. Sistem bank lapangan ora bisa digunakake maneh yen WAR, saka ATM ing zona perang sing bakal narik dhuwit???
    3. Kepiye kulawargane wong sing wis weker bakal nampa dhuwit, ing ngendi dheweke bakal ngetokake surat kuasa kanggo dheweke lan kepiye carane nransfer ???
    4. Lan yen kertu diblokir (kanthi alesan apa wae ... kalebu apa sing kedadeyan saiki karo sistem pembayaran Amerika Visa lan MasterCard), apa sing kudu ditindakake wong ing perang ???

    Pitakonanku sing prasaja, adoh saka kompleks nyebabake reaksi negatif lan tetep ora dijawab.
    1. +1
      26 april 2014 14:50
      kulkas, Dear, arep ngomong opo karo postinganmu???
  34. +4
    26 april 2014 11:14
    Ing kene Rusia mikir dhisik lan banjur tumindak.
    Kulon, ing prentah saka Amerika Serikat, timidly tumindak, lan banjur mikir hard kanggo apa?
    1. sersan21
      0
      26 april 2014 12:34
      Isin mikir, ta?
  35. +3
    26 april 2014 11:28
    Lan iki mung wiwitan! Rauh kita bakal miwiti mbayar ing RUBLES!!! Banjur Amerika bakal nari!!!
  36. +1
    26 april 2014 11:30
    Ora suwe dheweke bakal nyerang otak Departemen Luar Negeri ...
  37. +3
    26 april 2014 11:35
    Sing sabar visa. Sing utama yaiku sayuran lan nilai manungsa!
  38. +5
    26 april 2014 11:49
    Iku apik banget! Aktivitas otak dirangsang mung sawise jeblugan ing bathuk.
    Sawise sistem pembayaran Rusia, luwih becik kita nggawe agensi rating dhewe. Tujuane. Njupuk akun utang internal lan eksternal saben negara. Banjur Amerika Serikat ana ing papan pungkasan, lan ora ana jejak rating AAA ing kana.
  39. +1
    26 april 2014 11:50
    Kutipan saka Hammer
    Nanging sing utama kanggo Rusia saiki yaiku nduduhake stabilitas sistem politik


    Maksudmu mbusak pengkhianat saka sistem? Lan kenapa nduduhake? Sampeyan bisa nduduhake apa wae, kaya, contone, negara Baltik nduduhake kabijakan independen, nanging nyatane ora kaya ngono.
  40. +2
    26 april 2014 12:04
    Wis wektune Obama didakwa.
    Kanggo demensia. Kanggo tong sampah sejarah dheweke lan antek-antekne. Intelligence manager iki ngisor par. Oposisi ing Amerika Serikat uga ana ing levele.
    1. +3
      26 april 2014 13:41
      Kutipan saka Turkir
      Wis wektune Obama didakwa.
      Kanggo demensia. Kanggo tong sampah sejarah dheweke lan antek-antekne. Intelligence manager iki ngisor par. Oposisi ing Amerika Serikat uga ana ing levele.

      Uh-uh! Ati-ati! Ayo padha dadi. Ing endi maneh sampeyan bisa nyekel ngguyu? Aku ora nonton TV, iku ora lucu dibandhingake iki. Lan tanpa badut iki, bakal mboseni sad sanadyan, opo sadawane dalan, Roosevelt prezikov, padha isih ora bakal duwe liyane, ora clowns iki, supaya liyane Nyuwun
      Lana, ngumumake impeachment, kita bakal ngenteni karpet anyar ngguyu
  41. +4
    26 april 2014 12:08
    impen kapitalisme crumbling, digunakake padha wanted kanggo pindhah menyang swarga ing mobil wong liya. Nuwun sewu! pesawat dibatalake. Kaadilan bakal cepet utawa mengko njupuk tol.
    1. sersan21
      +4
      26 april 2014 12:27
      Kita kudu maca maneh Lenin. "Kapitalis dhewe bakal ngedol tali sing bakal kita gantung."
  42. +1
    26 april 2014 12:12
    Ojo dumeh wong liya, kowe bakal kecemplung dhewe!
  43. +2
    26 april 2014 12:25
    "Kita wis dadi sandera kabijakan AS lan kabijakan Rusia"
    Padha mung njupuk lan rampung, sing bakal panginten, lan sing paling Jahwéh padha ora nindakake apa-apa, padha mung diubengi dening mungsuh. Pernyataan sabanjure yaiku "Thanks kanggo kabodhoan lan arrogance kita, kita rampung ing f.., nanging jelas yen kabeh wong kudu disalahake kajaba kita."
  44. +2
    26 april 2014 12:36
    "We have 100 yuta pelanggan ing Rusia, lan ora ana siji, kalebu Rusia, bisa kasengsem ing wong ora bisa nggunakake kertu kredit iki maneh,"Panjenenganipun ditekan.

    Aku kasengsem, menyang kothak geni Visa.
  45. +3
    26 april 2014 12:39
    Sedulur-sedulur, aku dipotong dadi potongan-potongan, nanging aku ora ngrasakake Visa babar pisan! Iku mung menarik: kita, uga, sing duwe kertu iki, bisa ngajokake tuntutan hukum marang dheweke? Dheweke jelas dudu wong sing mlarat, dheweke bakal nyawiji, nyewa pengacara (saka lokal, Ovish, supaya dheweke bakal ngedol ibune dhewe kanggo dhuwit) lan bakal dituntut limang milyar dolar kanggo karusakan moral lan materi! Kanggo ngerti sapa sing kudu dihubungi...
    1. sersan21
      +1
      26 april 2014 12:45
      Gee-gee-gee! Dheweke bakal njupuk kertu kanthi nyita properti!
  46. +1
    26 april 2014 12:44
    Nah, dheweke bakal nggawe sistem pembayaran nasional, apik. Mung siji, tuku lan transaksi ing luar negeri. Iku mung luwih nguntungake kanggo tuku barang ing luar negeri tinimbang ing negara kita. Punika peta umum Rusia-China ... luwih nguntungake ing kasus iki.
  47. +2
    26 april 2014 12:48
    Kertu minangka kertu, nanging sing paling penting kanggo nglindhungi sanksi AS yaiku njupuk Bank Sentral kita metu saka kontrol Federal Reserve AS lan dadi milik negara, banjur pindhah menyang pemukiman karo kabeh "mitra" ing rubel utawa mata uang nasional - iki bakal dadi jawaban kanggo "sanksi" lan kita bakal weruh carane pacangan gedhang lan pemilik nyata bakal seneng. Nanging iki angel banget amarga ... Pamrentah Rusia pancen pro-Amerika!
  48. 0
    26 april 2014 13:06
    Mbalik kabeh rubel menyang Rusia kanggo dolar, lan ngalih menyang pembayaran rubel kanggo impor bahan mentah.
  49. +1
    26 april 2014 13:12
    Aja ndhudhuk bolongan kanggo wong liya, sampeyan bakal mungkasi dhewe.
    Aja ngidoni ing sumur, sampeyan kudu ngombe banyu.
  50. +5
    26 april 2014 13:27
    Aku bakal njupuk wektu lan ngganti kertu karo kertu domestik. Cukup ngomong nalika sistem kita ora bisa digunakake ing mode tes ...
  51. +3
    26 april 2014 13:30
    Nanging yen Rusia nolak dolar, lagu kasebut bakal beda banget, ing kana bakal nangis banter lan ngipat-ipati kanthi tembung sing pungkasan.
  52. +2
    26 april 2014 13:51
    Rusia bakal nolak dolar, banjur tembang bakal beda, ing kana padha nangis seru lan ipat-ipat karo tembung pungkasan, Gusti, mugi-mugi wektu iki teka, yen aku bisa ngrungokake nyanyi.
    Lan carane wong-wong mau bakal mlumpat nalika gunung geni ing tengah-tengahe murub!
  53. Tamu khusus
    +1
    26 april 2014 14:19
    Iku wektu kanggo nggawe sistem nasional kita dhewe. Dheweke narik ban nganti pungkasan. Sampeyan ora bisa naif lan dipercaya Amerika!
  54. keylogger
    +1
    26 april 2014 15:15
    Ora suwe operator kertu Visa lan MasterCard bakal duwe 0 yuta klien ing Rusia lan negara CU.
    1. -2
      26 april 2014 21:30
      Kutipan saka keylogger
      Ora suwe operator kertu Visa lan MasterCard bakal duwe 0 yuta klien ing Rusia lan negara CU.

      Wedi landak nganggo ngisor gundhul)))
      Dheweke duwe 5 milyar pelanggan ing saindenging jagad

      Lan Rusia ing luar negeri bakal mlaku-mlaku kanthi awis, kayata pengedar obat-obatan Meksiko lan pengungsi saka Sudan
      1. 0
        27 april 2014 09:49
        Nanging ing mratelakake panemume, ora ana gunane kanggo nindakake iku liwat gunung, padha isih bakal nambani RUSSIANS ala, malah karo kertu, malah karo "awis".
        1. -1
          27 april 2014 11:48
          Kutipan: Valery_37_RUS
          dheweke isih bakal nambani wong RUSIA

          Apa sampeyan dianggep ora apik?
          Kutipan: Valery_37_RUS
          Lan ing mratelakake panemume ora ana gunane kanggo nindakake liwat gunung

          Puluhan yuta wong Rusia ora setuju karo sampeyan

          Statistik kunjungan warga Rusia menyang negara manca (miturut Rosstat)
      2. 0
        28 april 2014 10:57
        Populasi bumi mung 7 milyar, yen Eropa, China, Jepang lan, misale, India duwe sistem pembayaran dhewe, banjur budhal saka negara liya (lan ora paling cilik sanajan saka segi populasi) ora bisa nanging duwe impact negatif ing bathi VISA kang.

        Mesthi ora bakal ambruk, nanging ayo ngomong yen perusahaan ora peduli.
  55. +1
    26 april 2014 15:24
    Bab-bab sing menarik wis kedadeyan ing jaman saiki ... Panguwasa Ukraina niru ATO ... lan ngirim "pembunuh" sing jelas menyang Slavyansk. Kita nindakake kabeh kanggo mesthekake yen Angkatan Bersenjata Rusia ngliwati tapel wates. Dina iki dheweke uga ngilangi banyu menyang Crimea. Dheweke langsung menehi pitunjuk babagan pilihan militer. G7 ngancam sanksi anyar. Lan ana rasa kuwat yen miturut rencana, wong Amerika, wong sing sopan, mesthine wis seminggu ing wilayah pra lan london. Napa Washington nuntut mundur pasukan Rusia saka Ukraina ... ketoke padha ora duwe wektu kanggo ngganti manual ...
    ZY GDP nuntut kanggo nambah ekspor sistem pertahanan udara. Jawaban kanggo sanksi?
  56. 0
    26 april 2014 15:38
    Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu"! Menapa malih, dear (lan ora dear!) - kabeh mung diwiwiti ...! ngguyu
  57. 0
    26 april 2014 16:11
    Ora ana rencana nglarang Visa lan MasterCard ing Rusia, ujare Shuvalov
    Tanggal 25 April, Duma Negara Rusia pungkasane ngadopsi tagihan kanggo nggawe sistem kertu pembayaran nasional ing Federasi Rusia lan njamin operasi tanpa gangguan saka sistem pembayaran internasional.

    RIA Novosti http://ria.ru/economy/20140426/1005564137.html#ixzz2zzexhoxL

    Aku mikir dheweke bakal ninggalake pasar dhewe yen luwih sithik wong Rusia sing nggunakake.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      27 april 2014 09:25
      mokal kanggo ninggalake tanpa losses.

      contone, penarikan pasukan saka Afghanistan tegese "kalah"
      Sawetara peralatan dipeksa ditinggalake,
      wiwit rega biaya transportasi kanggo peralatan iki luwih
      biaya peralatan padha.

      ah, adhuh.
  58. +3
    26 april 2014 17:40
    Serves wong tengen. Kita isih kudu ninggalake layanan saka agensi rating. Lan nggawe agensi dhewe ing BRICS.
    Lan uga pusat kliring kanggo pembayaran kanggo layanan lan barang ing mata uang kita. Rubel, yuan, rupee, lsp.
    Lan ana cara liya kanggo ngukum wong Eropa Ov lan Gay. Kanggo nundha tanpa wates (sajrone ana sanksi) pasokan komponen titanium kanggo Boeing lan Aerobus. Iki bakal langsung mengaruhi wektu pangiriman peralatan kanggo pelanggan pungkasan. Bakal mengaruhi reputasi lan langsung mengaruhi rega saham. Lan iki wis ana ing penghasilan para pemegang saham. Kerugian bisa nganti luwih saka siji milyar dolar lan euro. Ayo padha ngukum awake dhewe. Pangiriman Boeing lan Aerobus kanggo taun iki lan taun ngarep kira-kira meh $60 milyar. Lan ana uga paukuman kanggo Gagal ... Sawise kabeh, padha wis mbayar kathah kanggo siji Dreamliner. Deleng, kerugian bakal mbantu produsen pesawat kita entuk pesenan tambahan.
  59. 0
    26 april 2014 17:55
    Kutipan saka Kulneff2009
    Ojo dumeh wong liya, kowe bakal kecemplung dhewe!



    Yen padha ndhudhuk bolongan kanggo sampeyan, aja ngganggu! Sawise rampung, sampeyan bakal nggawe blumbang!
  60. 0
    26 april 2014 18:38
    Dadi Visa / Mastercard ilang monopoli ing Rusia.
    Lan Rusia alon-alon wiwit ngembangake identitas lan swasembada.
    1. -1
      26 april 2014 21:29
      Kutipan saka theadenter
      Dadi Visa / Mastercard ilang monopoli ing Rusia.

      Oh tenan?? Lan apa ing bali?
  61. +2
    26 april 2014 18:53
    Cockerel pecked - iki apik, nanging pecked pungkasan, lan ora dina sadurunge wingi - iki Samsaya Awon, nanging pecked ing bokong, lan ora ing makutha - iki ala. Kita guilty - kita bakal mbenerake awake dhewe. keprungu
  62. +6
    26 april 2014 19:39
    Sistem pembayaran Visa ngumumake akibat negatif saka introduksi sanksi marang Rusia dening Amerika Serikat
    Amerika, kanthi sanksi, kaya wong asli Australia sing entuk bumerang anyar, nanging ora bisa mbuwang sing lawas. wassat
  63. +7
    26 april 2014 19:52
    Sampeyan kudu ngormati Rusia, mula ora ana masalah ...
  64. 0
    26 april 2014 20:34
    Aku uga duwe visa lan kertu master - Aku bakal njaluk nyisihaken saka iku sanalika padha introduce kita, kita uga kudu mbukak kampanye iklan normal, supaya padha nyerah. Lan supaya karo kabeh sanksi sing.
  65. RAF
    0
    26 april 2014 21:11
    Pollittttt - kabeh pratelan marang pamrentah AS !!! Rusia Damai lan Sabar kita ora ana hubungane karo iki !!!
  66. Maloros
    0
    26 april 2014 21:48
    Iku wektu dhuwur! Mungkasi dipakani pus.
  67. +1
    26 april 2014 22:07
    Dheweke ngandhani yen sanksi kasebut ora mung bakal kenek Rusia....
  68. 0
    26 april 2014 22:21
    Apa Pro100 utawa UEC bakal beroperasi ing Kazakhstan?
  69. +1
    26 april 2014 23:19
    Ora jelas kenapa kertu gaji domestik mung diwènèhaké kanggo pegawe negara.
    Sa adoh aku ngerti saka apa Snowden ngandika ing 2013, Amerika Serikat accumulates kabeh informasi sing kapentingan lan digunakake marang sing kena pengaruh.
    Mulane, aku percaya yen kabeh gaji sing ditanggepi ing Rusia ing kertu gaji kudu ditanggepi liwat sistem pembayaran domestik kita, supaya bisa nglindhungi informasi. Inggih, saben kita mutusaken piyambak ngendi kanggo transfer gaji.
    Miturut cara, akeh masalah masalah kayata ing kasus sistem pembayaran wis akumulasi lan uga kudu dirampungake.
    Contone, iku perlu kanggo nggawe sistem operasi dhewe bebas saka Bill
    Gates, sing saben 3 taun teka munggah karo soko "anyar" kanggo kumpa dhuwit metu saka klien. Kita duwe cukup programer ing Rusia. Kena apa kementerian sektoral ora ngurusi masalah iki?
    1. Andrey99
      0
      27 april 2014 08:26
      Aku setuju banget
  70. 0
    27 april 2014 00:01
    Lan aku wanted kanggo nulis kanggo visa saka menara lonceng dhuwur, Aku nggunakake maestro
    1. +1
      27 april 2014 01:21
      Kutipan saka NKVD
      Lan aku wanted kanggo nulis kanggo visa saka menara lonceng dhuwur, Aku nggunakake maestro

      Maestro minangka sub-departemen Mastercard! Dadi, horseradish ora luwih manis tinimbang lobak!
  71. 0
    27 april 2014 08:20
    Kutipan saka dim242
    Aku uga bakal seneng mbuwang visa iki

    Aku duwe loro visa, supaya siji mesthi bakal numpes, utamané amarga iku ing kemitraan karo Sberbank, lan ing mratelakake panemume ora ana bank Russian Samsaya Awon ing Rusia.
  72. Andrey99
    0
    27 april 2014 08:24
    Kutipan saka Hammer
    Kutipan saka: punk
    Ya, sapa sing ujar manawa sanksi mung bakal ngukum Rusia?

    Ya, ora perlu ngevaluasi dheweke ... nanging sing kudu ditindakake yaiku
    Kita kudu ngembangake produksi kita !!! Negara kita wis cukup mandiri lan kapan politisi kita bakal ngerti iki. Yen kita ngembangake industri sing padha karo USSR, yaiku, kita wiwit ngasilake kabeh sing kita butuhake, mula kita ora bakal peduli babagan sanksi.
  73. Polarfox
    0
    27 april 2014 11:28
    "Apik tenan! Wong apik ngarep-arep pertumpahan getih saka dheweke, nanging dheweke mangan siskin!"
    M.E. Saltykov-Shchedrin.
  74. +1
    27 april 2014 12:10
    KITA minangka wong sing mandhiri, kita duwe negara sing mandhiri, mula kita kudu kanthi sistematis ngalih saka sistem pembayaran Visa, WTO, PACE, OPEC, lsp. Eropa - yen sampeyan pengin panas ing omahmu, tuku gas kita, yen sampeyan pengin ekonomi, lan minangka asil, kabeh EU, ora ambruk, perdagangan karo kita, etc. Kita duwe China lan India ing jejere, yen ana sing bisa mbangun maneh ekonomi kanggo nampung wong-wong mau, nanging sapa sing ana ing jejere sampeyan - kekosongan?! Mikir, mutusake dhewe, utawa wong bokong belang wis mutusake kabeh kanggo sampeyan !!
  75. 0
    27 april 2014 20:13
    Dheweke bakal ngenalake sistem dhewe
  76. 0
    27 april 2014 21:15
    IKI IKI IKI...http://topwar.ru/uploads/images/2014/594/npys879.jpg
  77. Nasionalis
    0
    28 april 2014 01:16
    Volume transaksi ing Rusia kacarita wis suda banget, lan rega saham perusahaan wis mudhun meh 5%.

    apa sing bakal kelakon ing saham sawise kabeh bank-bank kita ngalih menyang sistem pembayaran nasional!!! lol
  78. novelloimagesVex
    0
    28 april 2014 08:26
    Ana apa-apa. Matur nuwun kanggo bantuan sampeyan babagan masalah iki. Aku ora ngerti.

    :) wae :)
  79. 0
    28 april 2014 10:37
    Ana unen-unen mangkene: “Wong bodho ndedonga marang Gusti Allah, temah bakal ngremuk bathuk.”

    para leluhur padha wicaksana.
  80. autohen
    0
    28 april 2014 15:47
    Mesthi wae. Aku setuju karo sampeyan.

    :)xa):
  81. blackhairstymum
    0
    28 april 2014 19:27
    Ya, sampeyan ngomong bener

    :)xca:)
  82. +1
    28 april 2014 21:41
    Menehi kula sistem pembayaran dhewe!
    Go Rusia!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"