Kepiye "mitra" monopoli informasi Amerika dicabut

127


"Kakaisaran Apik", lan aku ngomong, mesthi, babagan Amerika Serikat, dumadakan wiwit ngerti yen urusane karo monopoli ing planet iki saya tambah elek. Sajrone 23 taun kepungkur, Washington pungkasane percaya yen "magnet" bisa duwe siji kutub, sanajan para fisikawan meksa ...

Anane kutub kapindho ing donya modhèrn, sing saya nyata, Negara-negara dirasa ora mung ing bidang politik, nanging uga ing bidang informasi. Lan yen Amerika Serikat wis digunakake kanggo kutub ekonomi kapindho ing wangun China, Washington, jujur, mung ora siap kanggo oposisi informasi lan politik (utamane saka Rusia, mesthi). Nanging, Gedung Putih kudu biasa karo kahanan anyar, lan luwih cepet luwih apik. Aku digunakake kanggo China ing ekonomi, lan kene kabeh kudu bisa metu kanggo "mitra". Kita ngerti: proses kasebut nglarani, kadhangkala bakal lara, efek samping lan liya-liyane, nanging apa akibate! - tamba lengkap kanggo megalomania lan infallibility dhewe, karo kemampuan simultaneous kanggo ndelok kahanan minangka, lan ora katon liwat lensa mendhung nglukis saka Amérika kikuk "diplomasi".

Obat kanggo megalomania ing Amerika Serikat njupuk oh carane wegah. Washington dhewe ora bakal nampa apa-apa, nanging amarga kahanan saiki, Amerika kepeksa mbukak cangkeme, ngucapake "Aaaaaa", lan ing wektu iki pil penyembuhan diselehake ing tutuk sing dibukak dening "sabar". ”.
Lan pil kasebut bubar, kaya sing ditemokake ing Amerika Serikat, teka saka siji arah. Departemen Luar Negeri nyetel dhewe tugas kanggo nemtokake siji. Dipasang lan ditemtokake. Kepala departemen kabijakan luar negeri Amerika, Pak Kerry, ngumumake versi dhewe, ujar manawa kabeh ana ing basa Rusia, "propaganda Putin", sing dadi saluran TV Russia Today.

John Kerry:

Saluran TV Russia Today diorganisir kanggo ngrampungake fantasi Presiden Putin babagan apa sing kedadeyan, babagan perane ing jagad iki. Dheweke nyedhiyakake meh kabeh wektu udhara kanggo propaganda lan distorsi apa sing kedadeyan ing Ukraina.


Adhedhasar andharan dening Pak Kerry iki, kita bisa narik kesimpulan ing ngisor iki, nanging uga takon. John Kerry nglampahi kabeh wektune ngetutake rutinitas siaran RT, lan amarga RT minangka saluran siaran 800 jam sing nyiarake program ing Eropa, Amerika Lor lan Kidul, Asia, banjur kapan Kerry melu kerja diplomatik langsung? .. Judging kanthi pratelan lan "gerakan awak" AS ing arena internasional, AS ora melu diplomasi apa wae. Inggih, ing rong puluh telu taun, siji bisa bener lali apa diplomasi lan apa iku ana ing kabeh ... Yaiku, ing Amerika Serikat ana kepala diplomat, kang diangkat, lan ora ana sing bisa njawab pitakonan prasaja: kenapa? Kerry dhewe ora bisa. Dheweke mumbles sawetara omong kosong sing diprogram babagan nglindhungi nilai-nilai demokratis ing latar mburi atusan pangkalan militer Amerika (miturut perkiraan sing paling konservatif, Amerika Serikat paling ora ana XNUMX ing luar negeri), sing, nyuwun pangapunten, studded planet saka Greenland. menyang Filipina. Bangsal Kerry nggawe cookie kanggo distribusi. Panjenenganipun piyambak, kang menehi kritik dening tembung dhewe, ora kantun siaran siji saka saluran TV Russian. Umume, dheweke golek pakaryan kanggo awake dhewe supaya bisa entuk gaji sing diwenehake para wajib pajak Amerika.

Pernyataan John Kerry babagan esensi "propaganda" RT langsung dijawab dening pimpinan redaksi saluran iki Margarita Simonyan ing microblog dheweke:

Kaget banget yen Sekretaris Negara Kerry, ing wektu sing angel lan ngremehake iki kanggo tanah air, ora ana sing kudu kuwatir, kajaba saluran TV kita.


Ya, ing prinsip, ora ana sing nggumunake ... Pejabat Amerika, kaya sing wis dingerteni, mung nggolek obyek kanggo aplikasi pasukane - dheweke nggoleki stopkontak kanggo potensial sing dijepit dening Amerika " luar biasa".

Margarita Simonyan, minangka editor-in-chief, mutusake njaluk njaluk ngapura lan klarifikasi saka Departemen Luar Negeri babagan tembung sing ditulis dening Kerry. Margarita, keparenga kula ngaturaken panemu ingkang andhap asor: inggih punika boten prelu. Kosok baline, supaya Kerry ngomong luwih akeh, supaya dheweke nggawe pariwara gratis kanggo media Rusia ing saindenging jagad. Sawise kabeh, akeh ing Amerika Serikat, lan ing Eropa, lan ing saindenging jagad ngerti yen Departemen Luar Negeri kudu ujar manawa "ora seneng" sawetara media, tegese media kasebut kudu diwenehi perhatian, Iki tegese bilih informasi ingkang dipunparingaken dening media menika objektif lan wigatos. Lan yen pamirso (pangguna) ing saindhenging donya uga elinga yen Departemen Luar Negeri posisi dhewe minangka penjamin utama saka kabebasan wicara donya, banjur sembarang nyoba kanggo meksa media wekasanipun bakal nguripake marang Departemen Luar Negeri dhewe. Dadi Rusia Dina iki kudu nggunakake iki anggere "klien" (iki babagan Kerry) "anget".

Lan sawise kabeh nggunakake, ya seneng! Ing dina liyane, wartawan Russia Today ing briefing ing Departemen Luar Negeri takon marang wakil resmi Kementerian Luar Negeri Amerika, Jennifer Psaki:

Apa kebetulan yen kaping pindho sawise kunjungan pejabat AS menyang Kyiv, pisanan dening John Brennan lan banjur Joe Biden, panguwasa ngirim pasukan menyang sisih kidul-wétan negara kasebut.


Lan Psaki sepisan maneh mlebu ing genangan, pisanan menehi kaya: sampeyan nyalin pernyataan palsu Lavrov, lan banjur ujar: ayo pindhah menyang pitakonan sabanjure ...



Nalika padha ngomong, viva kamardikan wicara ing Departemen Negara pangerten iku! Kamulyan kanggo demokrasi!

Iki dudu pisanan Psaki nduduhake unprofessionalisme dheweke, sing jelas diwujudake nalika dheweke kudu mangsuli pitakon saka wartawan saluran TV Russia Today. Iki minangka episode liyane. Perwakilan resmi Departemen Luar Negeri AS ing Twitter dheweke ngetokake teks ing ngisor iki:

Mungkasi njupuk ing Simferopol. Cetha kanggo kabeh wong Rusia dipecat dhisik, lan dheweke kudu ngendhaleni.


Ing pengarahan kasebut, koresponden RT Anastasia Churkina (kayane kulawarga Churkins dadi ngipi elek kanggo pejabat Amerika) takon marang Jen Psaki babagan carane dheweke ngerti yen penembakan kasebut ditindakake dening warga Rusia?

Psaki:
Sisih Rusia nembus wilayah pangkalan Ukrainia. Iki nyebabake keprihatinan kita lan nuduhake tingkat agresi ing kasus iki. Acara katon cukup jelas, lan kita mung nyatakake keprihatinan babagan laporan sing teka saka adegan kasebut. Kita ora ngandel yen Rusian nyatakake yen agresor iku wong liya utawa Ukrainia, amarga wong Rusia sing mlebu ing pangkalan kasebut.


Koresponden RT:
Rusia ora ngomong iki. Dheweke ujar manawa iki minangka provokasi, dene sampeyan ujar manawa jelas ...


Psaki ora nglilani aku rampung, nggunakake dheweke biasane: misale jek kita bisa nerusake menyang pitakonan liyane ...

Lan maneh, bravo kanggo kebebasan wicara a la Psaki!
Siji entuk kesan yen wartawan Rusia wis kesel banget karo Jennifer, mula dheweke "netes" bose ing RT. Kaya, apa bisa njupuk lan ngomong atas jenenge Departemen Luar Negeri, nuduh RT propaganda? Ya, ora masalah, - wangsulane Kerry lan ngomong, nambah rating RT lan sirah informasi AS ...
Miturut cara, babagan sirah Amerika. Jerman nimbang panyuwunan babagan wiwitan siaran saluran TV Russia Today ing Jerman ing negara kasebut.

Saka petisi:

Secara total, udakara 100 yuta wong Eropa ing macem-macem negara lan wilayah nganggo basa Jerman. Mulane, nyiarake Rusia Dina ing basa Jerman bakal dadi aspek penting minangka alternatif informasi, amarga akeh wong Jerman sing ora bisa nganggo basa manca kanthi cukup kanggo ngerti siaran saluran TV nganggo basa Inggris, uga siaran ing basa liya. Hukum Jerman nyengkuyung kebebasan kanggo nampa informasi liwat saluran manca, kalebu ing basa Jerman, supaya luwih ngerti apa sing kedadeyan ing donya.


Tanda tangan kanggo petisi diklumpukake nganti September taun iki. Nganti saiki, kira-kira 20% saka jumlah sing dibutuhake wis diklumpukake kanggo pertimbangan petisi dening pejabat Jerman sing relevan.

RT siaran ing luar negeri ing Inggris, Arab lan Spanyol, dadi luwih saka saingan pinunjul kanggo saluran kayata CNN utawa BBC, lan mbisakake warga manca kanggo ndelok informasi obyektif. Departemen Luar Negeri ngamuk ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

127 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 52
    April 28 2014
    RT mesthi propaganda saka titik pamaréntah AS kang, nanging padha ora bisa nyedhiyani bukti, lan padha ora bisa dhaftar kasunyatan kleru dening RT. Mula kesimpulane - dheweke (pamarentah AS) ora tanggung jawab kanggo tembung kasebut. Kantong angin. Nanging yen ora ana bukti, RT bisa nuntut Sekretaris Negara kanggo libel.
    Lan kanggo petisi - iku perlu kanggo siaran ora mung ing Jerman, nanging uga ing Prancis, Italia, Polandia lan umume ing kabeh basa Eropah, nomer pamicara kang luwih saka 10 yuta. Pancen aneh yen petisi kasebut ditujokake menyang pamrentah Jerman, dudu Rusia.
    1. + 17
      April 28 2014
      Lho, padha duwe pasuryan!!!
      Deleng menyang mata psak Amérika, ora cekap lengkap.
      1. + 18
        April 28 2014
        nyawang pasuryan ... alien. opo maneh...maskune kok elek...
        1. + 33
          April 28 2014
          Kayane omongane Kerry sing bodho marang RT mung narik kawigaten marang sensor media.
          1. +9
            April 28 2014
            Ya, Kerry mung darling. Pranyata ing Wetan Ukraina kabeh wong wis dadi bisu sing padha kepengin banget dadi nir: mateni siaran Ukrokanals lan nguripake Rusian. Iki minangka sensai propaganda sing padha kanggo RT - saka nonton saluran pro-Kulon, wong-wong rumangsa bodho sing duwe kepinginan sing ora bisa ditolak kanggo ngalih menyang "propaganda Rusia".
            1. kapal kalajengking
              0
              April 30 2014
              ah, Aku wonder sing ana (ing Outskirts) everyone mangerténi Jerman supaya uga!
          2. kapal kalajengking
            0
            April 30 2014
            uga rampung, supaya wong siaran luwih kerep.
      2. + 53
        April 28 2014
        Quote: ora katon
        Deleng menyang mata asu Amérika

        Lha, pikiren dhewe, apa cah bagus iku diarani PSAK?
        1. + 21
          April 28 2014
          Simbahku biasa nyebut asu "psyukami". Dadi Psaki iki "psyuka", kanthi logat Amerika.
        2. +9
          April 28 2014
          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          Muttering sawetara omong kosong sing diprogram babagan nglindhungi nilai-nilai demokratis ing latar mburi atusan pangkalan militer Amerika (miturut perkiraan sing paling konservatif, Amerika Serikat duwe paling ora 800 ing luar negeri),

          Ukuran sejatine kekaisaran militer Amerika wis ngluwihi 1000 pangkalan sing beda-beda ing negara-negara sing diduweni bangsa liya, nanging ora ana sing ngerti nomer sing bener kanthi akurat, sanajan ing taun-taun pungkasan wis berkembang sacara dramatis lan signifikan.

        3. WKS
          +2
          April 29 2014
          Emansipasi ing tumindak. Iku mung wiwitan. Ora suwe dheweke bakal mulai mekar, nalika iku pancene ...
      3. + 11
        April 28 2014
        Quote: ora katon
        Lho, padha duwe pasuryan!!!
        Iki, ketoke, amarga dheweke wis biasa ndhelikake kemunafikan lan gething ing mburi eseman "Amerika sing benevolent". Nanging ketoke wis akumulasi akeh banget sing esemane dadi grimis. Lan ing umum, gething ing jumlah kuwi ora Paint sapa. Lan kita malah eseman kurang, nanging jujur ​​lan tulus.
      4. +8
        April 28 2014
        Quote: ora katon
        Lho, padha duwe pasuryan!!!
        Deleng menyang mata psak Amérika, ora cekap lengkap.


        Inggih, kados makaten punika kedahipun tiyang-tiyang ingkang gadhah kuwajiban resmi mbeneraken tumindakipun atasan, nanging boten kekirangan kabisan, utawi profesionalipun, malah ugi boten pitados dhateng mbetahaken karyanipun dhateng masarakat.
      5. +9
        April 28 2014
        Lan apa sing kudu dadi pasuryan yen ngombe kentang goreng karo cola manis.)))
      6. Mih
        +1
        April 29 2014
        Psaki? Ana asosiasi karo lelucon Soviet lawas: ... wong putih ngombe bir bajingan ..
        Deleng menyang mata asu Amérika
      7. +1
        April 29 2014
        Dheweke ora seneng rahim bebener)))) Sadurunge, dheweke mesthi duwe versi "bebener" dhewe, nanging iki ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      April 28 2014
      Iki anak wedok, tapi yo anak wedok.
    4. platitsyn70
      +7
      April 28 2014
      RT nulis apa padha ndeleng, lan media Amérika njupuk laporan ing Pentagon lan sing propagandist, Cheers kanggo kasunyatan sing kita bisa saingan ing perang informasi.
    5. + 25
      April 28 2014
      Nyatane, bakal aneh yen saluran TV kanthi jeneng kasebut nyebarake sudut pandang Amerika utawa Ukrainia.
      Inggih, babagan propaganda umume - ya, saluran kasebut melu propaganda, nanging propaganda kasebut ora ateges distorsi kasunyatan. Kosok baline, propaganda sing paling apik yaiku pilihan saka fakta sing dipercaya lan gampang diverifikasi sing ditampilake kanthi bener.
    6. + 27
      April 28 2014
      RT kudu siaran ing kabeh basa kalebu Cina, India, Jerman, Italia, Move, kudu nyakup 90% basa ing donya. Siar ORT lan RTR ing Internet ing kabeh basa. Nalika iku persis Psaki lan Kerry bakal gantung awake dhewe ing tali demokrasi.
      1. + 11
        April 28 2014
        Kutipan saka Alez
        ing pamindhahan, kudu


        hi Ing pamindhahan, dhasar ora perlu! Yen ora, wong Rusia sing apik bakal lali!
        Umumé, aku mikir yen kita kudu duwe saluran kasebut ing Federasi Rusia, supaya politisi kita difitnah kanthi cara dhewe!
        Ora trep kanggo nonton video ing situs web lan terjemahan butuh wektu suwe kanggo mbukak!
        Aku seneng banget karo siaran Max Kaiser ing RT, lan terjemahan ing basa Rusia ana ing endi wae mung sepersepuluh saka luwih saka 500 masalah!
        1. +2
          April 28 2014
          Kutipan: Sid.74
          Kutipan saka Alez
          ing pamindhahan, kudu

          ...
          Umumé, aku mikir yen kita kudu duwe saluran kasebut ing Federasi Rusia ...


          Ing Federasi Rusia, saluran kasebut diarani "RTR-Planeta" hi
      2. +9
        April 28 2014
        RT luar negeri siaran ing Inggris, Arab lan Spanyol,

        Simonyan ngendika wingi yen persetujuan ditandatangani karo wong Italia babagan siaran ing Italia kanthi caption.
        Lan uga ing Prancis, Portugis lan ing Amerika Kidul ing kabeh negara. Wong ing kono aktif, mung nuduhake sapa sing disalahake ...
      3. +3
        April 28 2014
        Kutipan saka Alez
        RT kudu siaran ing kabeh basa kalebu Cina, India, Jerman, Italia, Move, kudu nyakup 90% basa ing donya. ...


        Inggih, sampeyan ngayun! eseman
        90% basa ing planet, kalebu basa Pygmies lan suku Amazon sing ilang? Nyuwun
        Ing negara-negara cilik, populasi, minangka aturan, ngerti salah sawijining basa utama ing donya, iki cukup.
        Lan karo wong Tionghoa, aku bakal menehi saran supaya luwih ati-ati, sampeyan kudu nggatekake reaksi pimpinan PKC (sekutu ing Dewan Keamanan, sawise kabeh). hi
        1. +1
          April 28 2014
          Dear, pygmies lan suku Amazon sing ilang dadi bagian sekedhik saka persen populasi donya. 40% Cina lan India, liyane Inggris, lsp. EEC minangka papan kanggo 800 yuta wong.
          1. +1
            April 28 2014
            Ing India, ngerti basa Hindi iku keren banget. Ana cukup basa lokal, nanging kabeh populasi fasih nganggo basa Inggris.
      4. +4
        April 28 2014
        Kutipan saka Alez
        Nalika iku persis Psaki lan Kerry bakal gantung awake dhewe ing tali demokrasi.

        Mung ing jejere sampeyan kudu nggantung wong liya ...
        Aku mbukak siji situs lan maca:
        <Minggu kepungkur, Kamis lan Jum'at, Kongres "Ukraine-Rusia: Dialog" dianakake ing Kyiv, diatur dening Pusat PEN Rusia, "Rusia Terbuka" Mikhail Khodorkovsky lan "Republik Ketiga" Yury Lutsenko. Wiwit wiwitan, ora ana sing nggawe rahasia manawa salah sawijining tugas utama para peserta Rusia ing Kongres yaiku nyatakake ora setuju karo kebijakan Putin marang Ukraina ing bagean lapisan budaya lan intelektual Rusia sing nindakake. ora baris kanggo nyebut persetujuan admiringly obsequious saka "pemenang", kang annexed kanggo Rusia bagéan saka tlatah negara tanggané, kang terus destabilize kahanan ing Kidul-Wétan Ukraina, meksa nindakake perkara Rusia menyang isolasi internasional.
        Iki diucapake nalika mbukak Kongres dening penyelenggara saka sisih Rusia - Mikhail Khodorkovsky ("Kita wis kumpul ing kene kanggo macem-macem alasan, nanging pisanan, amarga kita ora setuju karo kabijakan Presiden Rusia Vladimir Putin babagan Ukraina. Kita wis kumpul, antara liya, amarga kita pengin nyatakake solidaritas karo wong Ukrainia, sing dicegah dening rezim Kremlin supaya ora mbangun urip dhewe.") lan Lyudmila Ulitskaya, sing nambahake: "Iki dudu kepahlawanan, nanging prilaku normal wong sing sopan." Nyatane, tekane ing Kyiv dhewe dadi demonstrasi>
        Ngendi sampeyan mikir asale saka?: 28 APRIL 2014, MAXIM BLANT "Jurnal Saben", KONGRES ing Kyiv AS DEMONSTRASI SOLIDARITAS.
        Sanalika scribbler korup iki nguripake ilat, utawa rodo driji, nelpon henchmen Western, kayata Khodorkovsky lan Ulitskaya, "wakil" saka Rusia?
      5. +2
        April 28 2014
        Kanca-kanca, kapan kita arep golek sabun kanggo tujuan sing apik? Yen ana, aku ora bakal getun dhuwit.
      6. +1
        April 29 2014
        Aku uga pengin ing basa Rusia.
    7. +8
      April 28 2014
      Nalika radio ceramah ing Ekb., Ekho Moskvy, RCP lan Vesti FM ora ana siaran, malah wong Ekhovites wiwit tantrum kabeh babagan nggawe RT. Dhuwit, padha ngomong, ngendi liyane kanggo nglampahi, etc. Yen ora kanggo "Echo M.", Aku ora bakal mbayar manungsa waé kanggo nggawe siaran manca ing Federasi Rusia. Lan histeria swara liberal ndadekake aku dadi penggemar RT, sanajan sadurunge nggawe. Lan ora muspra. Nalika ana kudeta ing Kyrgyzstan, aku ana ing Mesir, aku mikir. saluran Russian - mung RT. Ana ing ngerti.
    8. Validator
      + 14
      April 28 2014
      Ya, dheweke mesthi ora bakal nuduhake kaya ngono ing saluran kasebut
      1. + 38
        April 28 2014
        By-gee-gee! Aku seneng banget karo foto kasebut! Separatis ing Donbass! ngguyu
    9. +1
      April 28 2014
      Dheweke dudu kanthong angin, mung mbukak cangkeme ing mburi podium, lan teks kasebut wis suwe ditulis dening "editor". Siji tembung - solid "plywood".
    10. + 15
      April 28 2014
      Lan padha ora ngowahi apa-apa.

      PUTIN ora tau turu!!!
      1. +2
        April 29 2014
        Thanks kanggo penulis kreasi iki. Dadi semangat.
    11. +1
      April 30 2014
      pisanan sampeyan kudu menehi hasil karo siaran ing Rusia. Kabeh saluran TV kebak permen karet Amer, saluran sawise saluran miwiti acara "apa Rusia nindakake perkara sing bener kanthi ndherek Crimea", kabar kasebut diwiwiti kanthi informasi babagan apa sing kedadeyan ing AI lan geyrop. Katon yen swara "kanca", kanthi kedok kebebasan informasi, wis ndhaptar ing ruang media Rusia.
    12. kapal kalajengking
      +1
      April 30 2014
      Bener, RT kudu siaran ing Jerman lan Prancis, nanging ora kudu ing liyane, iku aneh carane isih ora siaran, senadyan kasunyatan sing siaran ing Spanyol.
    13. AVG
      +1
      April 30 2014
      Ing Jerman, petisi dianggep kanggo miwiti nyiarake saluran TV Russia Today ing Jerman ing negara kasebut.

      Apa, durung siaran? Iki minangka cacat gedhe. Loro-lorone kita lan mitra
  2. Komentar wis dibusak.
  3. johnsnz
    +9
    April 28 2014
    Ya, pancen angel dadi wong Amerika! Mitos ambruk, politisi ora kuwasa. Dheweke yap saka licik, kaya pak asu)))
    1. +4
      April 28 2014
      Apa sing tansah ditindakake lan ditindakake, asu mbungkuk)
    2. +2
      April 28 2014
      Departemen Luar Negeri ngamuk ...

      Dadi kita pindhah menyang arah sing bener. ya Wenehi RT ing saindenging jagad !!! sedulur
  4. Gagarin
    + 15
    April 28 2014
    Amarga Amerika ora pengin diobati, Rusia bakal nggawe perawatan TERPAKSA.
    1. +6
      April 28 2014
      Pangobatan tradisional ora bakal mbantu Amerika - metastase ing awak wis diwiwiti. Amputasi mung. nglirik
      1. +3
        April 28 2014
        Transplantasi otak mung bakal mbantu
        1. +9
          April 28 2014
          Kutipan saka comprochikos
          Transplantasi otak mung bakal mbantu

          opo iki....
      2. +3
        April 28 2014
        Kutipan saka gandalf
        Pangobatan tradisional ora bakal mbantu Amerika - metastase ing awak wis diwiwiti. Amputasi mung. nglirik


        Amputasi panganan... eseman
  5. +2
    April 28 2014
    Ya, tutup kasur bodho ... wektune nggawe reservasi kanggo wong-wong mau, kanggo pager wong sing cukup saka donya ...
    1. +1
      April 28 2014
      Kutipan saka: mig31
      Ya, tutup kasur bodho ... wektune nggawe reservasi kanggo wong-wong mau, kanggo pager wong sing cukup saka donya ...

      Dheweke ora bodho, nanging ...
  6. +6
    April 28 2014
    Ngalahake mungsuh nganggo senjata dhewe!
    1. + 11
      April 28 2014
      rugor
      Ngalahake mungsuh nganggo senjata dhewe!


      Kita menang amarga kita ngomong BENER.
      Kajaba iku, kita luwih kasengsem ing asil saka proses.

      Loro perwira tentara Rusia lungguh ing Chants Elysees ing Paris ing "bistro".

      Tank Rusia, kendaraan lapis baja, truk liwat ...

      Siji perwira ngandika marang liyane: "Damn, aku kuwatir yen kita ilang perang informasi menyang NATO!"
  7. +7
    April 28 2014
    Iki mergo. Apa sing bakal ditindakake Departemen Luar Negeri nalika Rusia ngrebut monopoli demokrasi, kebebasan ngomong lan kebebasan mung .. supaya patung kamardikan bakal dipompa menyang sawetara jinis "vasyuki anyar". ngguyu Ora perlu menek menyang Rusia, ora perlu ngrusak USSR.
    1. + 11
      April 28 2014
      "Wanita wesi" dielingake maneh ing taun 90-an .... jarene, bungah-bungah awal ... serikat bakal urip maneh lan menehi pi .... supaya. sing ketoke ora akeh...
    2. +5
      April 28 2014
      Kutipan saka disa
      ... Patung Liberty bakal kumpa liwat sawetara "anyar-vasyuki". ngguyu...


      Nanging iki ora perlu, "Motherland" luwih ditresnani lan luwih cedhak karo kita. hi
      1. +2
        April 28 2014
        Tata ing jejere awujud reruntuhan!
  8. Komentar wis dibusak.
  9. + 13
    April 28 2014
    Psak kudu dandan lan diuri-uri, nang endi maneh golek sekretaris pers sing bodho lan ilat !!!!
    Lan yen sampeyan ndeleng "pertunjukan" dheweke, sampeyan langsung ngrasakake tangan Moskow! nglirik
  10. +9
    April 28 2014
    Ya, kabeh media ing jaman saiki mung propaganda. Saben wartawan, lan ora mung wartawan, ngerti: sing penting ora apa sing sampeyan tulis, nanging carane sampeyan nulis. Ora apa-apa, kita ora manggon ing donya ideal. Nanging Simonyan bener mencet badut iki Kerry: menehi conto ngendi kita kleru kasunyatan. Lan tanpa conto, pakdhe, sampeyan minangka windbag.
  11. +9
    April 28 2014
    Lan sepisan, akeh wong sing ujar manawa negara ora kudu nandur modal ing saluran TV liyane! Sayange, USSR ora duwe RT dhewe, kang pungkasanipun metu miring, nanging kanggo propaganda, aku bakal ngomong iki kanggo alesan apik ing konstitusi saka Federasi Rusia ditulis dening sampeyan ngerti karo bantuan kang ideologi negara dilarang! Lan propaganda ana ing saubengé kita ing saben majalah, koran utawa TV nganggo Internet, mung nalika propaganda alkohol, obat-obatan, pornografi utawa sawetara perversions liyane, sing paling bebas lan paling mandiri ora ngomong apa-apa lan ndalang yen iki kudune piye...
  12. +4
    April 28 2014
    Dheweke mudhun menyang masalah USSR kanthi biaya kebebasan ngomong.
  13. + 10
    April 28 2014
    Amerika serem kaya neraka. Padha saya kentut otak kanggo soko, lan padha ora nyeret apa-apa ing atmosfer. Nganti padha nindakake urusane kanthi apik. Utang kanggo dhuwit sing dicithak TRILIUN! Perang ing Afganistan lan Irak minangka jinis pembunuhan prajurit Amerika sing alon-alon. Kita menek menyang Ukraina ... saiki wis crumbling sadurunge kita mripat. Politisi lan diplomat kebak omong kosong, lan dheweke percaya yen iki dudu omong kosong, nanging kekarepane sing ora ana gandhengane. Dheweke wis nglumpukake teken -Putin kanggo presiden Amerika Serikat. Lan padha nyebarake ambisi ing saindenging jagad !!...
    1. +5
      April 28 2014
      Mula dheweke nesu babagan saluran iki. Ngapusi lan ora profesionalisme ngambang menyang permukaan. Kaping pisanan, para pamilih bakal ngapura, wis kedadeyan luwih saka sepisan. Nanging kaloro - entails sampah dhuwit. Pamilih ora bakal ngapura iki.
  14. + 12
    April 28 2014
    Urip kebebasan ngomong! RT nyerang wong-wong mau nganggo gaman dhewe! Lan luwih-luwih, persis ing titik sing lara. Bravo RT !!!
  15. Kodar75
    +2
    April 28 2014
    Luwih becik sup kol Psaka iki sinau masak, bakal migunani ...
    1. +2
      April 28 2014
      Kodar, opo kowe? Apa sampeyan wis edan? Apa sampeyan mbayangno sup kubis ing Pepsi-Cola? Lan tinimbang daging, hamburger.
    2. +1
      April 29 2014
      Ora bakal dadi sup kubis, nanging racun.
  16. +2
    April 28 2014
    Lan minangka purun P lan N doSY wanted. siswa sing nduweni kemampuan Rusia. Ya, sirah kerja. Ora gumun Goebbels ngurmati Dostoevsky. Lan wong-wong ora dadi bodho lan bisa maca ing antarane garis. Ayo kanca-kanca universal saiki nyoba propaganda kita ... ngguyu
  17. +4
    April 28 2014
    Supaya ana propaganda, mikir wong bakal ngerti apa sing kudu dirungokake, wong Jerman seneng.
  18. Komentar wis dibusak.
    1. +8
      April 28 2014
      Kutipan saka cybernetics
      Psaki zassaki lan kita FSU kita nassaki ing Psaki.

      Tinju pun apik hi
  19. + 12
    April 28 2014
    Aku ora bisa ngira yen saluran TV Rusia bisa ngganggu lan ora nyenengake negara. Sekretaris AS! Wis mesthi dianggep cilik banget ing AS kanggo ngrembug babagan kabijakan informasi saka outlet media tartamtu. Iki menehi kesaksian babagan profesionalisme wartawan kita lan kasunyatan manawa "... Ora kabeh apik banget ing karajan Denmark .."
    Amerika Serikat miwiti introduksi censorship.
  20. + 11
    April 28 2014
    Uga rampung babagan kulawarga Churkin lol
    Mesthi lan alamiah, Kremlin kudu duwe cangkem ing negara-negara sing strategis. Nglaporake informasi alternatif minangka cara paling apik kanggo ngatasi goroh sing terang-terangan lan blaka.
    Sithik banget wektu bakal liwat lan Departemen Luar Negeri bakal mandheg mesem ing "American luck" lan kudu mikir babagan akibat sing bisa ditindakake. hi
    Sampeyan bisa ngapusi sapisan, sampeyan bisa ngapusi kaping pindho ... Lan banjur padha mandheg pracaya nglirik Apa kita nyoba kanggo entuk ombenan
    1. +2
      April 28 2014
      Kabeh laporan wartawan kita bisa gampang dipriksa lan dikonfirmasi. Nang endi wae ana video nyata, lan dudu potongan foto lan video taun kepungkur saka YouTube, kaya akeh SMD. Dheweke ora tau menehi bukti. Siji mung bisa krungu: "kayane kita, kita mangu-mangu, kita kuwatir, kita nganggep, lan liya-liyane."
      1. +1
        April 28 2014
        Ya, kaya sing diwulangake ing kursus latihan maneh. padha bakal mbaleni, nanging apa sampeyan bisa njupuk saka parrots? Iki minangka biorobots Veda sing dipilih dening Gusti Allah.
    2. +1
      April 29 2014
      Sampeyan ngluncurake serangan ing kabeh informasi!
  21. +2
    April 28 2014
    "Acara koyone cukup ketok kanggo kita" Sing bener - padha koyone, nanging kita ora dibaptis !!!
    1. +2
      April 28 2014
      Quote: Tetangga
      "Acara koyone cukup ketok kanggo kita" Sing bener - padha koyone, nanging kita ora dibaptis !!!

      Lan dheweke terus-terusan mikir apa-apa! Dheweke kudu mandheg ngrokok obat-obatan sing ora disertifikasi, yen ora bisa tekan straitjacket!
  22. +9
    April 28 2014
    Psaki ora kanggo pisanan nuduhake unprofessionalism kang

    Aku ndeleng episode iki. Nanging ana sekuel. Yen Psaki terus terang ora nggatekake wartawan kita, mula dheweke ora bisa nglirwakake sedulure. Dadi. Siji wong (kaya aku ngerti, wartawan sing dihormati) langsung nyuwil Psaka iki kanthi pitakon. Dhèwèké squirmed kaya ing wajan, blushing kabeh saka gaweyan, nanging kabeh padha: dheweke katon pucet banget.
    1. +9
      April 28 2014
      Quote: pensiunan
      Dadi. Siji wong (kaya aku ngerti, wartawan sing dihormati) langsung nyuwil Psaka iki kanthi pitakon.

      Iku dudu sepisanan dheweke duwe. Aku kepengin weruh sapa dheweke lan yen wektune kanggo njupuk dheweke kerja (isi).
  23. + 11
    April 28 2014
    Saluran TV "Russia Today" diatur kanggo ngemot fantasi Presiden Putin
    Ana sing dakkarepake manawa mayoritas Rusia saiki duwe fantasi sing padha karo Putin. Lan fantasi apik banget kanggo nerjemahake menyang kasunyatan. Apa sing bakal kita lakoni ing mangsa ngarep kanthi seneng telu.
    1. +5
      April 28 2014
      Kutipan saka chinararem
      Ana sing dakkarepake manawa mayoritas Rusia saiki duwe fantasi sing padha karo Putin.

      Aku setuju banget! Fantasi Putin minangka fantasi paling ora 140 wong, kepiye carane jumlah kasebut bisa ngegungake ing wektu sing padha?
  24. +3
    April 28 2014
    Kaya sing diucapake: "Lemake kanggo dheweke ing musal" ngguyu Ayo padha wis biasa, teh ora mung sing manggon ing Ibu Pertiwi. keprungu
  25. +6
    April 28 2014
    Badut iki seneng ngenali awake dhewe karo Roma amarga padha bener
    Dheweke uga parasit ing wong liya, ing Roma ora nyebar gandum, nanging menehi roti gratis
    Benteng demokrasi, wah, ana sing dipangan singa, dadi ora demokrat lan tresna marang kewan, utawa padha ngebom wong, dadi totalitarianisme.
    Pecah lan nelukake, ora ana tentrem ing saubengé, pisanan sampeyan kudu padu, banjur rukun
    Angkuh banget - ana sing ora mlumpat, dudu Negro, utawa dudu Demokrat, Negro lan India sing padha tansah mung.
    padha dipangan coklat, asring ora gelem mangan kanthi paksa
    Ana akeh podho, siji bab utamané nyenengake - revelry homoseksualitas sadurunge ambruk.
    1. +1
      April 29 2014
      Ing saben kesempatan kanggo kasengsem ing urip lan cara urip saka populasi pribumi ing Amerika Serikat.
  26. +5
    April 28 2014
    RT iku apik banget lan perlu, lan aku ora Care carane akeh iku biaya (Aku iku ora banget mirah), iku tetep getun sing ora katon sadurungé.
  27. + 10
    April 28 2014
    "Novodvorskaya: Sanksi marang Federasi Rusia kudu kaya kabeh wong ngrasa yen resort wis rampung, krematorium wis teka." Mesthi, aku ngerti yen kita ora 37 taun, nanging ana sing kudu ditindakake (oh). Napa wanita iki isih manggon ing Rusia? Utawa dheweke disimpen kaya sabochenka barking cilik kanggo pura-pura yen kita duwe demokrasi?
    1. +8
      April 28 2014
      Sampeyan ora bisa ngilangi "kolom kalima" saka pasuryan njijiki kaya Novodvorskaya.
      1. +1
        April 28 2014
        Sampeyan ora bisa ngilangi "kolom kalima" saka pasuryan njijiki kaya Novodvorskaya.

        kudu tansah ing lumahing, luwih katon.
        Luwih elek wong-wong sing nindakake trik kotor kanthi licik.
    2. +1
      April 28 2014
      Kutipan: Vladimir1960
      Utawa dheweke tetep kaya sabochenka barking cilik kanggo katon

      Wis nemokake aplikasi sing penting banget
      Kita kudu mbukak rahasia militer
      1. 0
        April 28 2014
        Quote: Denis
        Kita kudu mbukak rahasia militer

        Dheweke ora menehi, dheweke njaga rahasia
        diapusi, diganti komentar
    3. +2
      April 28 2014
      Ing jaman Soviet, dheweke katahan minangka provokator, sawise wektu liyane ing durke, dheweke, saka wektu kanggo wektu, wiwit ngumpulake Maidanites Soviet, ngendi padha dijupuk lukewarm. Ya, dheweke lagi nglangi galaperidol sing cendhak.
    4. +1
      April 29 2014
      Iki minangka cangkeme kabeh pengkhianat menyang MOTHERLAND kanthi fisiognomi sing cocog.
  28. +3
    April 28 2014
    "Sajrone 23 taun kepungkur, Washington pungkasane percaya yen" magnet "bisa uga duwe siji kutub, sanajan para fisikawan meksa ..."

    Inggih, apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau, kajaba kanggo analisis - padha bodho.
  29. +4
    April 28 2014
    Kayane aku megalomania Amerika mung diobati karo obat sing diarani Topol-M. Argumentasi liyane kanggo wong-wong mau bakal kaya tembakan ing prosthesis. Inggih, utawa dolar liyane kanggo nggawe sunat. Yen ora, sayangé ora. Dheweke ora bakal ngerti. Ora ana sing bisa diajak ngobrol karo dheweke, miturut pendapatku.
    Lan kulawarga Churkin - apik luck lan liyane trolling ing sisih Amérika! Tk tetep!
  30. +6
    April 28 2014
    "RT luar negeri nyebarake ing basa Inggris, Arab lan Spanyol, nggawe kompetisi sing luwih penting kanggo saluran kayata CNN utawa BBC, lan ngidini warga manca bisa ngerteni informasi kanthi objektif. Departemen Luar Negeri nesu…"

    Departemen Negara miskin. Dheweke malah nesu. Lan Psaki miskin dadi rada edan.
  31. +3
    April 28 2014
    Strangle iki dabilov psikologis, sue, njaluk njaluk ngapura, panjelasan, etc. lan nutupi kabeh iki kanthi rinci ing media, ngowahi dadi tawa global. Causticity budaya secara harfiah bisa mimpin mungsuh sempit-minded edan, kang Comrade Churkin cetha nuduhake kanggo kita ing Dewan Keamanan PBB. Lavrov sopan santun rada ngganggu, yen mung nambah mrico lan pungency kanggo wicara, cukup iki "dubious" kemitraan, padha ora partners, nanging jesters kacang polong, lan komunikasi karo wong-wong mau ing footing witjaksono - aja ngormati dhewe. kaya sing diomongake - dheweke ngalahake wong bodho sanajan ing gereja, lan ana keluwihan sing jelas ing papan Amerika.
    1. +1
      April 28 2014
      Kutipan saka GOGY
      Strangle iki dabilov psikologis, sue, njaluk njaluk ngapura, panjelasan, etc. lan nutupi kabeh iki kanthi rinci ing media, ngowahi dadi tawa global. Causticity budaya secara harfiah bisa mimpin mungsuh sempit-minded edan, kang Comrade Churkin cetha nuduhake kanggo kita ing Dewan Keamanan PBB. Lavrov sopan santun rada ngganggu, yen mung nambah mrico lan pungency kanggo wicara, cukup iki "dubious" kemitraan, padha ora partners, nanging jesters kacang polong, lan komunikasi karo wong-wong mau ing footing witjaksono - aja ngormati dhewe. kaya sing diomongake - dheweke ngalahake wong bodho sanajan ing gereja, lan ana keluwihan sing jelas ing papan Amerika.



      Iki normal, iki exacerbation musim semi ...
  32. +2
    April 28 2014
    Bebener iku senjata paling ngrusak ing perang informasi. Amerika ora duwe senjata kuwi - padha nransfer informasi menyang Pentagon, kang tegese asor ing perang informasi iku mesti. Nanging perlu ora mung kanggo weaken efforts, nanging kanggo mbangun munggah.
  33. +3
    April 28 2014
    Kaya sing dikandhakake Zadornov, "Wah, wong Amerika iki bodho !!" Kanggo Obama lan liya-liyane kaya dheweke, aja tangi beruang Rusia sing lagi turu.
  34. + 12
    April 28 2014
    S.Yu. Belyakov saka Taganrog: "Inggih, mymra ..."
  35. Pendeta52
    +3
    April 28 2014
    Babagan inisiatif karo RT ing basa Jerman seneng
  36. +9
    April 28 2014
    "Ing AS, miturut Nielsen Media Research, warga wilayah metropolitan luwih seneng RT tinimbang kabeh saluran warta internasional kayata Euronews, France 24 lan Deutsche Welle. Ing pitung kutha paling gedhe, saluran Rusia duwe pamirsa saben minggu meh rong yuta. wong."
    Sampeyan ana ing dalan sing bener kanca (RT) !!! apik
  37. +2
    April 28 2014
    Aku milih - kanggo nundhung Novodvorskaya lan K menyang Kulon Ukraina - wis entuk !!!! Churkin, kanggo kabeh wong sing ana ing ngarep perang nglawan rakus lan kasar anggota staf, hormat! Anggere ana wong kuwi, kita duwe swara ing donya lan splinter ing kasur ing titik kalima.
    1. +5
      April 28 2014
      Ora mungkin deportasi Novodvorskaya! Sapa sing bakal nggawa gendera liberalisme ing Rusia. Gambar Novodvorskaya sing padhang minangka iklan paling apik kanggo gerakan iki!
  38. +2
    April 28 2014
    Quote: pemikir
    Kepiye "mitra" monopoli informasi Amerika dicabut


    kudu maca:
    Minangka "mitra" Amerika saka monopoli informasi wisshayut
    apik apik apik
  39. +4
    April 28 2014
    Aku ora ngerti kenapa nerbitake artikel sing meragukan babagan kegagalan media lan diplomasi Amerika.
    Cara tumindak AS saiki mung iwak abang. A layar saka sawetara kabodhoan lan Gagal, konco kang dumunung ing preparation kanggo jotosan sabanjuré!!! Ayo dadi ngomong ing taun ing Asia Tengah. Ing kabeh iki, kabijakan sing wicaksana banget kanggo ngrusak ekonomi Rusia bisa dilacak !!! Kanggo saben dolar sing nandur modal ing Ukraina destabilizing, kita kudu nglampahi 10!!! Ing Kazakhstan lan Kyrgyzstan, tingkat ketegangan ing masyarakat dhuwur banget, mung perlu dipanasake sethithik. Aku elinga yen ing 90s ana buron kuwat saka Rusia. Ora angel ngunggahake segara sing marginal iki, populasi sing ora bisa dikendhaleni, dadi mlarat banget maneh !!!
  40. +2
    April 28 2014
    Saiki ing Internet sampeyan bisa nonton langsung (utawa direkam) akeh program.
    Napa RT ora nggawe sumber internet sing kuat iki kanggo warga sing pengin nonton lan ngrungokake?
  41. +6
    April 28 2014
    Prekara sing nggumunake kedadeyan ing negara belang abang. Kanggo milih wong bodho sing mutlak kaya Psaki minangka tribune hubungan internasional, sampeyan kudu dadi kayu nganti kuping. Bangsal #6 lagi ngaso. Inggih, babagan Kerry lan bose, piyama belang abang wis suwe ora ana (lan ora mung). keprungu
  42. +1
    April 28 2014
    Nalika kucing ora duwe apa-apa - dheweke dilat endhog.
  43. +1
    April 28 2014
    "Propaganda Putin adhedhasar goroh, nanging efektif banget lan angel dibantah." Ya, ora ......, lan iki sing ditulis koran Washington Post http://www.inosmi.ru/world/20140428/219886189.html
  44. +2
    April 28 2014
    Kutipan: shaman-25rus
    nyawang pasuryan ... alien. opo maneh...maskune kok elek...

    Utamané karo Kerry, nalika padha sijine topeng karet ing soko!
    1. +2
      April 29 2014
      Dheweke kabeh ana kaya kondom ing sirahe.
  45. +2
    April 28 2014
    lan ing kabeh masalah ii Putin lan Rusia sing kudu disalahake !!!!
  46. +1
    April 28 2014
    "" Empire of Good ", lan aku ngomong, mesthi, babagan Amerika Serikat "

    Mungkasi urip ing donya stereotype. Reagan ngresiki otak Amerika kanthi apik, mbuwang dheweke bali menyang jaman watu diplomasi.):
  47. + 20
    April 28 2014
    Nanging kaya sing ditindakake Churkin ing rapat ing PBB, mung langsung dipotong ngguyu P/S/ bisa klik
  48. +2
    April 28 2014
    We nggawa bebener kanggo wong-wong ing donya, lan bebener bakal tetep dalan, senadyan kabeh alangan sing nutupi kasur sijine ing. Kabeh larangan lan alangan ora kuwasa nglawan bebener.
  49. +2
    April 28 2014
    Thanks Kerry kanggo iklan gedhe!
  50. +1
    April 28 2014
    Nyamar dadi selang lan dadi rong prakara sing beda, wong Amerika iku bajingan licik, padha mbengkongake baris lan iku, lagi nyiapake luwih saka siji set-up kanggo kita ing bekas republik.
  51. +1
    April 28 2014
    Minangka salah siji saka wong Eropa wicaksana ngandika (ana wong sadurunge): "Analogues Rusia saka produk Eropah tahan syarat standar kualitas paling dhuwur." Dadi karo RT - senjata kita ing perang informasi bisa uga ora dadi nggilap, flashy. lan intrusive, nanging, Nanging, banget efektif
  52. +1
    April 28 2014
    Sing dibutuhake dudu obat ing cangkeme, nanging enema ing bokong, amarga ndadekake dheweke abuh ngluwihi tingkat bocah.
  53. +2
    April 28 2014
    Amerika Serikat tumindak adhedhasar kaunggulan militer lan ekonomi. Apa ana wong sing weruh wong gedhe sing tiba-tiba wiwit nggawe alesan kanggo tumindake? Sajrone wektu Leonid Ilyich sing dikasihi, Amerika duwe nada sing beda.
  54. +1
    April 28 2014
    Perang informasi minangka aspek politik sing penting banget ... utamane ora sadurunge ... nanging tinimbang aksi militer.
    Iki minangka komponen penting kanggo nglindhungi kepentingan Negara.
  55. +1
    April 28 2014
    Kutipan saka: mig31
    Ya, tutup kasur bodho ... wektune nggawe reservasi kanggo wong-wong mau, kanggo pager wong sing cukup saka donya ...

    Apa kaya ngono?
  56. tnship2
    +1
    April 28 2014
    Mesthine, wong Amerika kringet amarga mikir yen ana wong, miturut pendapate, ora pantes digatekake, ujar: "Ngrungokake, pakdhe, ayo ngalih celana sampeyan." Ora ana apa-apa. Iku angel kanggo 50 taun pisanan. Banjur dheweke bakal biasa. iku.
  57. +1
    April 28 2014
    Psaki, piss - soko njijiki, kaya kutu kayu wis remuk brrrrr
  58. +1
    April 28 2014
    Psaki kobong, dheweke malah ora ngangkat alis, iki dudu wanita wesi - iki minangka krupuk sing diobong. duka .
    Iku apik yen pers lokal takon pitakonan
  59. +1
    April 28 2014
    Katon kaya kulawarga Churkin dadi ngipi elek kanggo pejabat Amerika
    Kulawarga Churkin sengit marang wong abang sing sombong! ngguyu
    1. 0
      April 28 2014
      Aja nyinggung wong abang, sawetara wong sing apik banget
  60. +1
    April 28 2014
    Pranyata, bebener wis wiwit nyedhaki warga negara Kulon, mula Amerika wiwit histeria.
  61. +2
    April 28 2014
    Elingi carane ing film iso lali - Marang kula, American, apa kekuatan? Apa ing dhuwit? Semono uga kakangku. Aku mikir ana kekuwatan ing bebener. Sapa sing duwe bebener luwih kuwat.
  62. +2
    April 28 2014
    Nilai-nilai demokrasi apa sing bisa diomongake negara polisi? Ing latar mburi revolusi warna, aksi militer marang negara sing berdaulat, total eavesdropping wargane dhewe, pengawasan tokoh politik ing negara liya, kalebu sekutu sing paling cedhak, Amerika Serikat nyoba nyisipake tesis babagan infalibilitas. Lan tuan-tuan saka Departemen Negara umume kaget karo pendhidhikan lan kabodhoane sing kurang! Lan sawise kabeh sing wis ngandika ndhuwur, supaya aku pracaya wong! Ora bisa!
  63. +1
    April 28 2014
    Aku setuju karo isi artikel lan ndhukung karo PLUS, iku mung _
    Dear penulis Volodin Alexey, ditulis dening sampeyan
    Kutipan: Volodin Alexey
    Washington pungkasane percaya yen "magnet" bisa duwe siji kutub, sanajan fisikawan meksa ...

    Dadi ahli fisika ora meksa, dheweke kanthi jujur ​​ngelingake yen _
    Klompok fisikawan wis ngembangake cara sing ndadekake bisa entuk arus stabil saka monopole magnetik - sing diarani magnetisme. Monopoles sing diprediksi ing taun 1930-an dening Paul Dirac pisanan dipikolehi ing taun 2009. Artikel penulis diterbitake ing jurnal Nature Physics, lan katrangan singkat babagan eksperimen kasebut diwenehake ing portal Science News.
    Monopole magnetik minangka partikel hipotetis sing nduweni muatan magnetik non-nol. Bisa dianggep minangka salah sawijining kutub magnet tanpa ana liyane. Kanggo wektu sing suwe, monopole magnetik dianggep minangka entitas teoretis, nanging ing taun 2009 dipikolehi kanthi eksperimen. Monopol magnetik dideteksi ing spin ice digawe saka dysprosium titanate (Dy2Ti2O7).
    1. Pesok
      +2
      April 28 2014
      wah! Nah, misale jek wektu bipole bali))
      1. 0
        April 28 2014
        Quote: Pesok
        wektu bipole bali))

        Ya ora tau ilang, syarate anane monopole pancen nglarani _
        Monopol magnetik dideteksi ing spin ice digawe saka dysprosium titanate (Dy2Ti2O7).

        ombenan
  64. +1
    April 28 2014
    Aku tau nulis ing komentar sing Gusti Allah mutusaké kanggo muter trick ing Amerika dening ngumpulake kabeh freaks minangka asisten kanggo presiden ireng pungkasan. Ora ketompo apa tokoh, sampeyan ora bakal katon ing tanpa nangis, sampeyan bakal nangis karo jijik. .
    1. +4
      April 29 2014
      Ketoke, dheweke ndeleng saka ndhuwur lan ujar - "ya, iki sing pungkasan, proyek ditutup, kenapa mbuwang ...
  65. RAF
    +2
    April 28 2014
    Oh ya RT, oh ya wis rampung!!! Kabijakan Rusia sing adil lan tentrem lan kabijakan Amerika Serikat sing ngapusi, loro-lorone, agresif.
  66. +2
    April 29 2014
    Aku ora ngerti kok padha nyekel Psaka?... dheweke ora pinter, ora duwe akal, dheweke tansah ngaco. Ngomong yen ayu lan ana wong sing "mangan lan nari" karo dheweke yaiku nglawan bebener. Monica paling sethithik minangka boneka bayi sing nyenengake (karo kabeh kabisan tambahan) ... nanging ing kene - ora nyolong utawa nonton!
  67. edison
    +2
    April 29 2014
    Carane supaya pasuryan apik nalika muter ala. Tekan detonator! Nanging sudut pandang liyane, beda karo "adat", bakal dadi propaganda mungsuh. Nanging kabeh padha, Aku ora ngerti inti saka politik Amérika, lagi kelangan gambar, kelangan dhuwit, nanging isih muter game ngendi, kaya ing poker, sampeyan kudu ninggalake meja lan pindhah menyang liyane, supaya sampeyan bisa nuduhake jeroan sing reged, ditinggal tanpa celonone.
  68. +3
    April 29 2014
    KITA BANGGA PRESIDEN!!
  69. zavesa01
    +1
    April 29 2014
    Film sing rada menarik "Game Change" uga nggambarake kahanan ing eselon kekuwatan ing Amerika Serikat. 70% dokumenter.
  70. AAF
    +1
    April 29 2014
    Ana akeh pathos. Nanging Amerika pancen nggumunake ... bodho banget, nanging nyoba nguwasani jagad iki.
  71. +3
    April 29 2014


    Taun iki minangka ulang taun kaping 100 wiwit Perang Dunia I. Darmabakti kanggo memori Pahlawan!
    Matur nuwun Gusti!
  72. +1
    April 29 2014
    Sawise nonton klip iki, aku mung pengin nggoleki Varya lan ngrangkul dheweke kenceng lan matur nuwun! apik
  73. +1
    April 29 2014
    Kutipan: Vladimir1960
    "Novodvorskaya: Sanksi marang Federasi Rusia kudu kaya kabeh wong ngrasa yen resort wis rampung, krematorium wis teka." Mesthi, aku ngerti yen kita ora 37 taun, nanging ana sing kudu ditindakake (oh). Napa wanita iki isih manggon ing Rusia? Utawa dheweke disimpen kaya sabochenka barking cilik kanggo pura-pura yen kita duwe demokrasi?


    Lan sampeyan ngerti pug iku kuwat
    Kohl ngongkon gajah.
    Umumé, kawicaksanan populer ngandika: asu barks, kafilah terus.
  74. Komentar wis dibusak.
  75. 0
    April 30 2014
    Monopoli sampeyan minangka "jago Hamburg", ngresiki parasut nganti lonceng muni kanggo urip! ngguyu



    http://topwar.ru/uploads/images/2014/491/nwdd278.jpg
  76. 0
    5 May 2014
    Bravo menyang saluran TV Russia Today!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"