Abang-ireng miwiti lan ilang. Kaya biasane

30
Abang-ireng miwiti lan ilang. Kaya biasaneBiyen ana wong ala. ala banget. Dheweke lunga menyang Kulon, sinau soko ana, "kreatif" rethought kabeh jinis ilmu, wiwit mesem sumringah lan teka kanggo mateni tanah air. Aja mikir yen aku ngomong babagan Gaidar utawa Chubais, aku ngomong babagan Pol Pot.

Dhèwèké dadi adoh banget nganti matèni saprapat wong. Ora ana sing ngerti persis, sejuta luwih, sejuta kurang. Iku apik sing ora rampung apa kang diwiwiti, padha ngomong sing malah sepuluh persen saka Kampuchea bakal cukup kanggo wong. Sisane kudu dipateni nganggo cangkul. Kanggo sirah. Sayange dheweke bisa mbubarake lan ngrusak kabeh kutha lan ngatur de-industrialisasi kabeh sing digayuh. Padha abang lan ireng. Khmer abang lan ireng. Gendéra padha, abang lan ireng, ora abang. Kabeh Nazi.

(Katon kaya Bandera, ing dalan kanggo Munich kang, nang endi wae nyabrang dalan karo kanca Pot, rembugan carane matèni wong ing kelompok, apa gendero kanggo nyumerepi munggah, carane ajrih populasi sipil, nanging lali marang carane kabeh biasane ends kanggo Nazi.)

Taun lan dekade liwati, lan ing salah siji saka reruntuhan Uni, mesem freaks abang-ireng liyane teka daya. Bocah-bocah wadon iki uga mutusake kanggo ngilangi wong-wong sing "luwih-luwih" - sawetara kanggo lading, liyane kanggo gilyak. Ora hoes, kabeh wis diwasa, Eropah. Malah ngobong mayit ing krematoria, lan ora ngubur ing alas. Dheweke uga duwe bom nuklir ing arsenal. Supaya adoh, Nanging, virtual, nanging isih.

Bandera tau dibagi kabeh pedunung Ukraina menyang kategori. Kabeh wong manca lan wong manca padha tundhuk liquidation. Wong Ukrainia sing ora cukup Ukrainia uga ana biaya. Sing kerja sama karo non-Ukrainia utawa karo Svidomo sing ora cukup, uga ana ing kana. Mung chauvinists ideologis lan Nazi padha mestine kanggo tetep, nanging ing antarane wong-wong mau ana pembersihan getih - kabeh panyengkuyung Shukhevych padha matèni.

Pol Pot, bocah Kamboja sing mesem iki, dadi murid sing bisa lan ukr sejati, sanajan kanthi squint sing khas. Dheweke mbaleni meh persis cara lan cara OUN, mung sayange dheweke mati kanthi alami. Lan Paul Yarosh lan Co nyoba mbaleni dalan urip "wong gedhe" iki. Mugi-mugi gubug ing wana, ing pundi para rekan-rekan sami nyepeng pimpinanipun ingkang bangkrut, saged dipunpanggihaken kanthi cepet ing pagunungan Carpathian. Guwa uga cocok, luwih becik udan lan adhem. Yen dheweke bisa mbuwang ing London, aku ora duwe apa-apa karo kapak es.

Dadi, ing Pol Pot, kabeh wong manca lan "mantan" tundhuk extermination. Lustration karo pacul ing sirah, lan tanpa telat birokrasi. Menang dina iki ing "VO" Aku maca yen Yulia arep ngadili kabeh wong sing melu ing pakunjaran. Yen aku dadi terdakwa, aku bakal teka ing pengadilan nganggo helm, yen ora, sampeyan ora ngerti. Aku ora bakal kaget yen dadi metu sing Bandera saka alas pisanan kabeh matèni abusers kanak-kanak.

Abang-ireng uga sengit kutha-kutha, loro Kamboja lan Rusia (Aku krungu versi sing inspirator utama, Adolf karo kumis, numpes setengah saka Eropah, amarga ing muda kang ora dijupuk kanggo sinau minangka arsitek, lan ing retaliation. wiwit ngrusak kuthane wong liya). Kringet wis resettled kabeh kutha ing alas, lan panguwasa rahasia anyar methodically numpes industri South-East, supaya ana panggonan kanggo Banderlogs gelombang hoes sing.

"Helmsman gedhe saka wong Kampuchean", wis bisa mateni kabeh wong sing dituju, banjur mutusake kanggo "nyelehake samubarang" ing tetanggan Vietnam lan wiwit nggawe urutan getih ing sisih wetan (aku bakal bingung babagan sapa sing daktulis. bab, apa padha katon kaya, kabeh Khmer iki). Dheweke milih mungsuh, temenan dudu sing paling cocog, amarga. sadurunge, Vietnam methodically ulig kabeh invaders asing, lan ing siji demokrasi jaban rangkah gedhe, film tearful bab sindrom Vietnam isih kang digawe. "Pilot" milih taktik sing menarik: dheweke cepet nggodho mungsuh menyang wilayahe, ninggalake meh kabeh populasi sing keluwen lan ora seneng ing mburi. Dheweke mesthi ngobong ibukuthane, kaya sing ditindakake sadurunge pasukan Napoleon, nanging aku mbaleni maneh, durung ana kutha. Iku kabeh rampung karo kasunyatan sing abang-ireng manggon ing Carpathians, utawa minangka gunung-gunung ing kono, lan banjur kanggo dangu muddied banyu, perang partisans, ngwutahake getih, omong kosong cilik lan gedhe, nganti ketemu. dhewe ing gubug cilik dening putusane mantan bawahan.

Saiki, cedhak banget karo tapel wates kita, kanca-kanca Vietnam kita - Donbass - ngadeg karo gaman ing tangan lan saru Vietnam kuwat ing cara saka Khmer Abang lan Ireng. Kita, wong Hanoi, Ho Chi Minh lan wilayah saubengé, bisa ndeleng mungsuh matèni wong-wong mau nganggo pacul nuklir, utawa nyopir menyang tapel wates Thailand kanthi cara sing paling ditemtokake lan sopan, lan supaya wong-wong Polandia padha lisp karo wong-wong mau. .

Muga-muga mungsuh padha ngancam, bakal mandheg tuku sandal lan kaos saka pabrikku, supaya kurang sega ing mangkukku, lan aku, wong sing prasaja, ora kena mlebu Eropa maneh, ing kono ora ana. utawa menyang Negara, ing kono ora dakkarepake, nanging sedulur-sedulur kita ing sabranging tapel wates mbutuhake pitulungan, amarga Khmer wis ngasah cangkul.

Aku sijine hieroglif pungkasan ing petisi. Lan aku isih duwe pitakon pungkasan: Kawan Li Xi Qing, kapan kita bakal mabur?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

30 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    April 28 2014
    Mungsuh-mungsuh padha ngancam, bakal mandheg tuku sandal lan kaos ing pabrikku, supaya kurang beras ing mangkukku, lan supaya aku, wong sing prasaja, ora kena mlebu Eropa maneh, sing durung ana, lan uga. negara-negara sing ora dakkarepake, nanging bantuan kanggo para sadulur kita dibutuhake banget ing sisih liya, amarga wong Khmer wis ngasah cangkul.

    Aku sijine karakter pungkasan ing petisi lan aku duwe pitakonan pungkasan: Comrade Li Xi Qing, nalika kita bakal njupuk? negatif
    sing gatel kanggo unleash perang gedhe sing negara supaya stubbornly mbujuk kita menyang? kita wis mbantu sedulur-sedulur kanthi moral (aku mikir ora mung), supaya padha mindhah gulungan sethithik, kita ora nggawa negara menyang negara iki, kita dhewe p.r.o.s.r.a.l.i! karo ora peduli! Saiki wayahe nyambut gawe!Kabebasan ora diparingi pakdhe saka njaba.
    1. platitsyn70
      +5
      April 28 2014
      kabeh pemimpin nasionalis Ukrainia Yarosh, Tyagnibok, Nalyvaychenko, chop wong munggah, sampeyan malah ora perlu kanggo ngadili lan ora perlu kanggo dipenjara, wektu.
      1. 0
        April 28 2014
        hmm ... lan kemah sing dibangun dhewe lan bakal migunani ... sanajan sampeyan bisa ngeksekusi !!!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        April 28 2014
        Shooting kanthi gantung!
        1. +1
          April 28 2014
          Kutipan saka Tim
          Shooting kanthi gantung!

          7 taun shooting!
      4. -3
        April 28 2014
        Kutipan saka: platitsyn70
        ora perlu nandur

        Luwih kaya sing kudune. Ing totoan.

        1. +1
          April 28 2014
          Quote: Nagant
          Luwih kaya sing kudune. Ing totoan.

          ora cara kita, iki apa kita beda-beda ing, Aku ora minus, nanging aku ora setuju.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      April 28 2014
      Kita paling kamungkinan bantuan karo Intelligence, lan iki ora bantuan cilik. Sing duwe informasi, banjur duwe kahanan. Lan setengah-Potovites abang lan ireng iki, i.e. "setengah pujangga" perang ngendi padha ngerti sing pil ora fly kanggo wong-wong mau. Gurune padha, padha perang mung karo pouases lan karo sipil, nanging karo wong lanang normal padha bzdat.
      1. 0
        April 28 2014
        Kutipan saka alexneg
        ora sethithik bantuan

        Utawa mungkin wong Rusia uga kerja ing lapangan iki?
        Amerika "angsa liar" reinkarnasi minangka falcon Ukrainia. Lan padha ilang tanpa tilas.
        Sawise kabeh, saka telung atus pejuang profesional sing teka ing Ukraina, koordinator ora bisa ngetung luwih saka rong lusin. Loro "wisatawan manca" ilang ing Kyiv, ing ngendi dheweke teka kanggo konsultasi karo pejabat keamanan anyar. Nanging, ceramah ora duwe wektu kanggo maca. Kita mlaku liwat kutha sing rusak, ora sengaja nyimpang saka rute sing dituju. Ora ana sing weruh dheweke wiwit saiki. Secara harfiah sawetara dina mengko, grup pengintaian lan sabotase ilang ing cedhak Slavyansk, nyewa, kaya sing diucapake ing Ukraina, dening oligarki lokal Taruta lan Kolomoisky. Banjur kabeh platoon "nguap" ing Donetsk steppes - 20 saboteurs bersenjata kanggo untu lan dilatih kanggo tumindak ing kahanan apa wae.
    4. zzz
      zzz
      +1
      April 28 2014
      Quote: Andrey Yurievich
      Kawan Li Xi Qing, kapan sampeyan bakal budhal?


      Lan sapa sing Comrade Lisitsin?
      1. +4
        April 28 2014
        Elingi lagu. Sampeyan ditembak dening pilot kita Li Xi Qing.
        1. +1
          April 28 2014
          Lagu "Phantom", saka ChiZh & Co.
          http://www.moskva.fm/artist/%D1%87%D0%B8%D0%B6_amp;_co/song_657078
      2. +1
        April 28 2014
        .... Ana lagu kasebut nalika Perang Vietnam babagan pilot ("Vietnam") kanthi jeneng Rusia Li SI Tsyn (a):)))))))))
        1. +1
          April 28 2014
          Lagu "Phantom" diarani, miturut pendapatku, aku krungu saka "Chizh lan K" saka pungkasan.
      3. +4
        April 28 2014
        Kutipan saka zzz
        Lan sapa sing Comrade Lisitsin?

        iki jeneng umum pilot Soviet ing Vietnam ya Ana anekdot kaya ngono: Para veteran Amerika Perang Vietnam ing rumah sakit wiwit ngomong: Joe, sapa sing nembak sampeyan? - Rusia! - Lan aku wong Vietnam ... - kepiye sampeyan ngerti? - lan aku krungu ing radio: Sanya! tutupen, I- X.u.y.n.u!!! ngguyu ngguyu ngguyu
    5. Validator
      0
      April 28 2014
      Lan pungkasane kabeh bakal digantung
  2. +3
    April 28 2014
    Mussolini kaput, Hitler kaput, benders of all stripes kaput and everyone who is for them BIG KAPUT !!!
    1. johnsnz
      +4
      April 28 2014
      Bender soko saka sampeyan ora please?
      1. 225 teh
        0
        April 28 2014
        Kutipan saka johnsz
        Bender soko saka sampeyan ora please?


        siji penjahat)
        1. +1
          April 28 2014
          Kutipan: 225chay
          Kutipan saka johnsz
          Bender soko saka sampeyan ora please?


          siji penjahat)

          Dheweke ngurmati "hukum pidana"! ngguyu
      2. +2
        April 28 2014
        Kutipan saka johnsz
        Bender soko saka sampeyan ora please?

        Persis, Ostap Ibragimovich, utawa, kanthi resmi, Ostap-Suleiman-Berta-Maria-Bender-bey pancen ora ana hubungane.
    2. 0
      April 28 2014
      Kutipan saka: mig31
      Mussolini kaput, Hitler kaput, benders of all stripes kaput and everyone who is for them BIG KAPUT !!!


      Apa sing bisa dakkandhakake - CAPUT BESI!
  3. +4
    April 28 2014
    Ya, lan ing Rusia ana akeh wong sing nunggu "gubuk dhewe" karo hakim dhewe.

    Sampeyan liwati, elinga carane sampeyan cilik, lan sawah kabeh ditanduri gandum, carane peternakan menehi susu lan daging, carane kebon kentang dipanen. Kabeh kanggo Rusia, kabeh kanggo wong. Ya, lan tetep kanggo awake dhewe, paling ora ngunyah jarahan.
    1. +2
      April 28 2014
      Ya, lan ing Rusia ana akeh wong sing nunggu "gubuk dhewe" karo hakim dhewe.

      Persis. Padha ora bakal dilalekake ing mriyang. Sawise kabeh, padha nyolong kabeh, nanging tanpa hoes.
  4. +4
    April 28 2014
    Aku bakal nambah ing artikel, ana sadurungé kaya kanca TROTSKY-BRONSTEIN ... sing pracaya kanggo entuk gol saka revolusi donya, iku perlu kanggo numpes Rusia sabisa supaya padha ora bakal. malah kudu mikir TANAH AIR lan NEGARA.
    Ing UKRAINE, para pengikut BANDERA lan TROTSKY siyap ngrusak sapa wae sing ngalang-alangi ... mung masalah wektu lan kesempatan.
    Lan tugas kita yaiku kanggo mesthekake yen iki ora bakal kedadeyan.
    1. +2
      April 28 2014
      Inggih, yen memori ora gagal, banjur Pol Pot padha karo Trotsky.
  5. 0
    April 28 2014
    Apa kekacoan? Apa iki?
    1. +2
      April 28 2014
      Quote: giring
      Apa kekacoan? Apa iki?

      babagan carane Pol Pot nyerang Vietnam saka wilayah Ukraina ... ngguyu
      1. 0
        April 28 2014
        eseman Umumé, pisanan ana gagasan muncul ing kepala wong ... sing banjur dileksanakake .. pimpinan revolusi kita sing kepungkur nyedhiyakake materi sing sugih kanggo iki ... sampeyan ngerti kemajuan hi
    2. +3
      April 28 2014
      Revolusioner, yen perlu lan bisa, ngilangi alangan sejarah kanthi kekuwatan; yen ora bisa, dheweke bakal ngliwati; yen ora bisa ngliwati, dheweke nekad lan sabar ngrusak lan ngremukake. Dheweke revolusioner amarga ora wedi kanggo njeblug, nggunakake kekerasan tanpa ampun, dheweke ngerti rega sejarahe. Dheweke tansah ngupayakake ngembangake karya sing ngrusak lan kreatif kanthi lengkap, yaiku, kanggo ngekstrak saka saben kahanan sejarah sing maksimal apa sing bisa diwenehake kanggo kemajuan kelas revolusioner. - L. D. Trotsky, "Tugas Pendidikan Komunis" (18 Juni 1923).

      Kutipan dening TROTSKY ... kaya sing kita deleng ing Kyiv, dheweke ngetutake dalan iki.
      1. +4
        April 28 2014
        Matur nuwun kanggo kutipan dening Leon Trotsky.
        Babagan kutipan - verbiage kutha cilik sing khas. Sakumpulan frase crackling.
        Mateni minangka master, Trotsky, kanthi proxy.
        Nanging nalika dheweke entuk otak kanggo wong sing dipateni lan disiksa, oh, dheweke ora seneng banget. Sejarah ora ngidinke upstarts talkative.
        1. 225 teh
          +1
          April 28 2014
          Kutipan saka Turkir
          Mateni minangka master, Trotsky, kanthi proxy.



          Sepira gedhene p.a.d.l.a Trotsky lan antek-anteke nindakake piala marang wong-wong kita, utamane Slavia ...
          Apa dheweke duwe keturunan?
          Apa dheweke, amarga keturunan sing ala, bakal nyoba ngrusak Rusia ...
        2. +1
          April 28 2014
          Revolusioner permanen yaiku wong sing lara mental.
          Lan dheweke mbutuhake perawatan sing cocog.
          Arsenal ora gedhe, nanging efektif: isolasi, straitjacket, obat-obatan
          Aku bakal nambah castration lengkap kene supaya padha ora sampah pusaka bosok
          Sawetara sing permanen - long-ati
          Resmi, ing alun-alun gedhe - mokal, kita bakal dadi penjajah,
          99% saka populasi mung nunggu iki, kang kanggo solemnly nggantung kabeh asu
          Jeblugan spiritual, ora mesthi dadi penasehat sing apik recourse
      2. 225 teh
        +1
        April 28 2014
        Quote: LYOKHA padha
        revolusioner amarga ora wedi kanggo jotosan munggah, nggunakake merciless panganiaya, kang mangerténi Nilai sajarah. Dheweke tansah ngupayakake ngembangake karya sing ngrusak lan kreatif kanthi lengkap, yaiku, kanggo ngekstrak saka saben kahanan sejarah sing maksimal apa sing bisa diwenehake kanggo kemajuan kelas revolusioner. - L. D. Trotsky, "Tugas Pendidikan Komunis" (18 Juni 1923).

        Kutipan dening TROTSKY ... kaya sing kita deleng ing Kyiv, dheweke ngetutake dalan iki.


        Revolusioner sejatine minangka penghancur lan pembunuh. tegese bajingan.
        Nalika sampeyan bisa ndeleng, revolusioner sing wis ngrancang sawetara jenis trick reged marang wong kita, sampeyan ora kudu ngenteni nganti dheweke ngatur serangan teroris utawa racun, contone, reservoir kanggo nimbulaké discontent antarane massa. kudu diilangi langsung kanthi cara apa wae sing kasedhiya.
        1. +1
          April 28 2014
          Inggih, sial, sampeyan ora perlu menehi pitunjuk!
          1. 225 teh
            +1
            April 28 2014
            Kutipan saka DEZINTO
            Inggih, sial, sampeyan ora perlu menehi pitunjuk!


            Dheweke wis duwe sawetara ewu taun kepungkur ...
            Lan iku mung kembang.
  6. +1
    April 28 2014
    Iki minangka wong sing didhukung Amerika saiki. Pranyata dheweke duwe hubungan sing wis suwe karo demokrasi Amerika, sanajan negara-negara luwih seneng meneng babagan iki.

    "70 Taun Kolaborasi karo Nazi: Rahasia Ukrainia Kotor Amerika.

    Ing sawetara minggu kepungkur, ana krisis ing Ukraina. Ing latar mburi iki, angel kanggo Amerika ora nganggep Vladimir Putin minangka penjahat utama. Nanging, kabeh sejarah wilayah iki dumadi saka perjuangan para penjahat siji lan sijine, lan sawetara penjahat kasebut - yaiku Nazi - duwe sejarah kerja sama sing dawa karo Amerika Serikat. Biasane kolaborasi iki ora ana ing radar, nanging kadhangkala diungkapake, kaya sing ditindakake Russ Bellant ing bukune Old Nazis, the New Right, and the Republican Party") (South End Press, 1991).

    Kasunyatan bilih Bellant nemokake partisipasi wong buangan Nazi saka negara-negara sing dadi sekutu Jerman nalika Perang Donya II ing kampanye presiden Bush 1988 sing nyebabake sangang wong mundur, loro ing antarane yaiku imigran saka Ukraina. Mulane, kita mutusake kanggo nguripake dheweke kanggo njlentrehake masalah unsur Nazi lan fasis ing kalangan nasionalis Ukrainia. Unsur kasebut asring kasebut, nanging sakperangan alesan tanpa komentar lan panjelasan tambahan. Mesthine, umume wong Ukrainia dudu Nazi utawa fasis. Kabeh alasan liyane kanggo mbukak wong-wong sing ndhelikake sifat sejatine ing bayang-bayang ... utawa ing mburi lampu sorot sing ngapusi.
    http://warfiles.ru/show-53786-nato-nam-v-pomosch.html
    1. +2
      April 28 2014
      Dheweke nyamarake awake kanthi trampil
      Kabeh nganggo patriotisme,
      Kobong karo nesu sing bener
      Nanging dheweke fasisme lan ana fasisme.

      Isin yen lali
      Babagan para korban perang sing nggegirisi kasebut,
      Muga-muga wong-wong sing ora manungsa dikutuk,
      Fasis minangka abdiné Iblis.
  7. +2
    April 28 2014
    Kanggo wong-wong sing (kalebu Rusia!) "Menyang Kulon, sinau soko ana," kreatif "rethought kabeh jinis ilmu, wiwit mesem sumringah" Mung siji sing dikarepake - terus-terusan goyang-goyang. Ngapunten ireng putih...
  8. +3
    April 28 2014
    Nganti Ukraina nyingkirake nasionalis Ukrainia, tentrem lan kamakmuran ora bakal ana ing kono, makhluk kasebut, kaya tikus wabah, nyebar gagasan ala Hitler lan Bandera lan nginfèksi wong, utamané enom lan ora pengalaman.
    1. 225 teh
      0
      April 28 2014
      Kutipan: Corsair5912
      Nganti Ukraina nyingkirake nasionalis Ukrainia, tentrem lan kamakmuran ora bakal ana ing kono, makhluk kasebut, kaya tikus wabah, nyebar gagasan ala Hitler lan Bandera lan nginfèksi wong, utamané enom lan ora pengalaman.


      Lan sapa sing dadi inspirasi saka fasisme iki?
      Ing latar mburi, instigators sejati njagong ing vila-vila sing ngombe anggur sing larang regane, ngobong cerutu sing wangi lan ngguyu: "Ayo wong goyim bisa mateni saben liyane ..."
      lan padha ngomong bab ngendi liya kanggo ngatur revolusi werna liyane, supaya banjur quietly cocok property.
  9. +9
    April 28 2014
    Kabeh Natsiks Ukrainia padha kapitunan lan ora sinau sajarah - padha bakal ngerti carane kabeh Fuhrers iki rampung munggah.
    1. +1
      April 28 2014
      Lan kosok balene.
      Yen dheweke sinau kanthi apik, dheweke ora bakal dadi Nazi. nglirik
      1. 0
        April 28 2014
        Sing nggumunake, Tyagnibok ora mung sinau kanthi apik ing sekolah, nanging uga lulus saka Institut Kedokteran kanthi penghargaan.
        Sampeyan perlu kanggo mbenerake ing Conservatory, utawa ngrusak menyang e-yum.
  10. +1
    April 28 2014
    Kutipan: Andrey Yurievich
    Quote: giring
    Apa kekacoan? Apa iki?

    babagan carane Pol Pot nyerang Vietnam saka wilayah Ukraina ... ngguyu

    Gyyyy. Lan saiki Paul Yarosh lan K nyoba kanggo niru tumindak gedhe. Ora lali Adolf karo kumis sing numpes setengah saka Eropah
  11. +1
    April 28 2014
    Sayange, manungsa beda karo kewan amarga dheweke ora ngerti carane sinau saka kesalahane, ora saka wong liya, utawa saka kesalahane dhewe.
  12. +2
    April 28 2014
    Matur nuwun Comrade Skif! Artikel kasebut imajinatif lan warni! Awal sing paling apik kanggo dina iki!
    Lan saiki menyang titik, nuwun banget, nanging katon kaya kita ora kudu menek menyang Ukraina luwih saka Donetsk lan Luhansk!
    Yen mung ana 300 wong ing Kharkiv sing ora setuju karo junta (saka 1,5 yuta!), Mungkin kita salah? Mungkin junta nindakake iki kanggo Ukraina? -fledged wewatesan, karo Dzhulbars lan Karatsups, KSP lan joys padha ... Inggih, padha ora pengin urip sing luwih apik kanggo awake dhewe saka manggon ing dhengkul Rogues ing layanan saka Kulon!
    Ora ana sing ditindakake ing kene!
  13. 0
    April 28 2014
    Artikel minus.
    Aku ngerti, mesthi, perang informasi lan kabeh sing ...
    Nanging ora bisa kaya ngono. Isih, cutlet kudu kapisah lan mabur kanthi kapisah.
    Atribut kanggo siji kabeh Kadurjanan (lan malah niat) wong liya, mesthi, "kuwat" pamindhahan ing skirmish propaganda. Nanging kanggo counteraction sing efektif, kabeh kudu diurutake lan ora dibuwang dadi siji tumpukan. Dadi kita mung bingung lan ngganggu awake dhewe.
    1. 0
      April 28 2014
      Opo sing salah. Analogi langsung lan eksplisit.
      1. +1
        April 28 2014
        Kutipan: FC Skif
        Opo sing salah.

        Kabeh salah.
        Kutipan: FC Skif
        Analogi langsung lan eksplisit.

        Ora perlu nyederhanakake. Jaran lan lincak duwe sikil papat, lan padha lungguh ing loro-lorone. Uga analogi langsung lan eksplisit, mung "obyek" sing beda banget.
        1. 0
          April 28 2014
          Kebiasaan lan warna gendera padha, gething lan fasisme transenden identik, bakal padha pungkasane. Analogi pasuryan. Aku pasa, nanging padha Ukrainians, padha ora bakal maca Russian tho. Padha muntah. Lan kita bakal maca lan mikir maneh babagan apa sing bisa ditindakake.
          1. 0
            April 28 2014
            Kutipan: FC Skif
            Kebiasaan lan warna gendera padha, gething lan fasisme transenden padha,


            Quote: biasa wae
            . Isih, cutlet kudu kapisah lan mabur kanthi kapisah.


            Kutipan: FC Skif
            Analogi pasuryan.


            Quote: biasa wae
            Jaran lan lincak duwe sikil papat, lan padha lungguh ing loro-lorone. Uga analogi langsung lan eksplisit, mung "obyek" sing beda banget


            Kutipan: FC Skif
            Lan kita bakal maca lan mikir maneh apa sing bisa nyebabake.

            Quote: biasa wae
            kanggo counteraction efektif, kabeh kudu diurutake metu lan ora dibuwang ing siji numpuk. Dadi kita mung bingung lan ngganggu awake dhewe.


            Ing gaya iki, sampeyan bisa "polemize" kanggo dangu. murub aku. Aku substantiated sandi artikel minus. Sayange sampeyan ora gelem ngrungokake argumentasiku hi
  14. 0
    April 28 2014
    Ya, sakperangan alesan aku yakin yen ora bakal ana pembantaian massal kaya setengah kringet lan Ieng Sari utawa Hitler, geng Ukraina bakal dibubarake luwih awal.
  15. 0
    April 28 2014
    Fasisme, ora ketompo sandhangan apa wae, mesthi bisa dingerteni, mula bakal dirusak, kalebu ing Ukraina. Ora ana dalan liyane kanggo manungsa. Fasisme minangka patine manungsa, lan kita ora bisa ngidini.
  16. +2
    April 28 2014
    Kanggo pengadilan anggota forum kanggo "VO".

    "Natasha, aku njaluk ngapura lan aja ngrusak! Aku salah. Obama dhewe ngapusi, sial aku bakal!" eseman

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/597/vyam976.jpg

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"