Analisis umum kahanan ing Ukraina lan ramalan kanggo masa depan

219


Ayo dadi nyoba kanggo njelasno kahanan ing Ukraina (aku nulis persis "ing", ora "ing", amarga jeneng asalé saka tembung pinggiran, pinggiran). Kaping pisanan, kasunyatan umum.

1. Ing kasunyatan, ana kudeta ing Ukraina. Kepemimpinan wis rampung diganti. Sampeyan ora bisa nyebataken revolusi, amarga. revolusi iku owah-owahan ing sistem politik, lan sistem wis ora diganti, paling formal.

2. Kekuwatan ing Ukraina saiki ora sah. Presiden resmi Ukraina yaiku Yanukovych. Ya, dheweke bisa uga dadi kepala negara sing ala, nanging dheweke dadi kepala negara sing sah. (Iki ora ateges aku ndhukung Yanukovych. Aku mung ngomong sing sah dheweke isih presiden.)

3. Crimea kanthi sukarela dadi bagéan saka Rusia. Ukrainians bisa bengok-bengok kaya sing dikarepake yen referendum dianakake kanthi gunpoint. Gampang banget kanggo mbantah pernyataan kasebut: pengamat saka PBB ana ing referendum. Muga-muga ora ana sing bakal mangu-mangu iki, ngerti carane akeh perhatian acara Ukraina ing Kulon. Lan mulane, kabeh jinis tangisan kaya "Sampeyan, Rusia, wis ngilangi Krimea saka kita" paling ora ana akal lan logika.

4. Para oposisi ing Ukraina wétan njaluk federalisasi negara kasebut, dudu pemisahan. Iki prabédan ageng loro saka formal lan saka sisih nyata. Contone, para demonstran ora ana ing artikel konstitusi "Ancaman kanggo integritas lan kesatuan negara."

Saiki ayo nganalisa kahanan saka sudut pandang logika. Kaping pisanan, panguwasa Ukrainia anyar ora ngontrol kabeh kahanan ing negara kasebut. Siji-sijine perkara sing isih ana ing kontrol Kyiv yaiku media lan kabijakan manca. Ya, ing teori, iki cukup kanggo ngontrol kabeh kahanan, nanging, kaya sing dikandhakake V. I. Lenin, nalika ide njupuk pikiran, mula dadi kekuwatan nyata. Nanging apa sing ora ana ing pamrentah Ukraina saiki yaiku ide. Isih ana sawetara gema saka slogan "Sektor Kanan" lan nasionalis, nanging ora bisa diarani gagasan. Sing. ing mangsa, panyiapan saka kontrol malah ora foreseen.

Kapindho, para politisi sing mentas dicetak, sawise ngrebut kekuwatan, ngadhepi kompleks masalah sing, kaya iki, ora bisa dirampungake langsung. Ing sisih siji, ana defisit anggaran, ing sisih liya, utang luar negeri sing gedhe, lan katelu, wong sing diunggahake perang, sing ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Kabeh iki mbingungake panguwasa.

Apa sing ngancam? Iki ngancam ambruk lengkap ekonomi, politik, lan banjur kabeh negara. Ya, iki meh dadi kasunyatan - CRASH LENGKAP UKRAINE! Kabijakan pamrentah babagan pengecualian saka Rusia lan kabeh jinis slogan kaya "Kanggo Ukraina sing bebas lan merdika!" mung nggawa wayahe ambruk nyedhaki. Ing kahanan sing wis berkembang ing negara kasebut, ekonomi, sing wis banget banget, ora bisa mlaku kanthi normal. Kahanan iki gawe stres negara, ngancam bakal koma, banjur nyebabake pati. Kajaba iku, aku bakal ngandhani yen proses kasebut ora bisa dibatalake lan malah ora bisa bali menyang mantan Ukraina. Aku bakal ngomong, mbokmenawa bab blasphemous, nanging ora ana maneh free Ukraina. Saiki sampeyan kudu mutusake - karo sapa?

Lan Ukrainia biasa - dudu militan, dudu oposisi, nanging patriot prasaja sing tresna marang negarane - kudu duwe pitakonan alami: "Apa sing kudu ditindakake?"

Pancen angel njawab pitakonan kaya ngono. Nanging aku isih bakal nyoba. Senajan aku dudu Ukrainia, nanging kanthi gumolonging ati aku pengin sing paling apik kanggo Ukraina (sedulur-sedulur Slavia sing ditresnani, aku ora bakal ngrebut negaramu lan neror rakyatmu, aku pancene pengin mbantu).

1. Sampeyan kudu katon sehat ing donya lan dadi horrified. Kanggo nyegerake ekonomi Ukraina, yen ora kabeh, bagean penting saka pasukan produksi Kulon bakal dibutuhake. Lan iki injeksi multibillion-dollar, sing, nanging, ora bakal mbayar. Jagad kabèh sejarah ngandika yen Kulon ora rentan kanggo sentimentality. Motto dheweke yaiku logika sing apik lan petungan sing sober. Pengusaha Eropah ora bakal mung nyumbang dhuwit mung amarga tega marang wong Ukraina. Utangan minangka langkah politik sing ngidini Ukraina dadi gumantung banget marang Eropa lan Amerika. Siji-sijine sing bisa nylametake kahanan kasebut yaiku, yen ora aliansi, banjur rapprochement ekonomi karo Rusia. Ekonomi Ukraina wiwitane fokus ing Rusia lan digabungake menyang ekonomi Rusia. Ya, kanggo patriot nasionalis sing galak, tembung-tembung kasebut bisa uga katon kaya pitenah, nanging pancen bener. Lan aja wedi ngadhepi bebener. Kajaba iku, wong Rusia, mbok menawa, mung wong sing bener-bener simpati karo Ukrainia.

2. Ing kahanan kaya mengkono, iku penting kanggo Ukrainians kanggo rapat umum watara siji idea. Kita kudu nemokake siji aliran, siji slogan sing bakal ditindakake wong. Iku penting kanggo Ukraina saiki kanggo saestu aran integritas saka wong. Kita kudu nyawiji ing kepinginan kanggo nylametake negara.

PS Ukrainians, mikir bab sing bener entuk manfaat saka konflik antarane bangsa fraternal.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

219 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. johnsnz
    + 46
    April 28 2014
    Ya, dheweke ngrusak negara
    1. +4
      April 28 2014
      ngarep kapindho
      https://www.youtube.com/watch?v=U2ZeFevsFO0#t=2399
      1. + 72
        April 28 2014
        Prakiraan, ramalan. Prakiraan langsung! ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          April 28 2014
          Tentara wis dadi pasukan. Nanging ing ngendi struktur daya?
          1. + 66
            April 28 2014
            hi
            Wis dadi cetha banget kanggo meh kabeh wong sing VO "Svoboda" lan sing diarani. IT "Sektor Tengen" iku pungkasan saka bajingan Nazi saka SS saka bagéan saka pengawal fasis Galicia, mercenary punitive saka batalyon Nachtigall lan Roland, lan populasi Bandera loropaken kanggo pasukan saka Reich Katelu - ngandika ing slogan. "Ora ana Gusti Allah kajaba Bandera, lan Tyagnibok iku nabi" .
            OUN kabeh garis lan UPA mesthi dadi SEPARATIS. Tujuane ora "UKRAINE GRATIS", nanging "ALL UKRAINE BANDEROV-NAZI GALICIA". Paling ora siji anggota UPA utawa OUN perang kanggo Kyiv utawa Kharkov, Odessa utawa Sevastopol, Lugansk utawa Krivoy Rog, nyerang Berlin? Nanging ing dina kapindho perang, padha nembak prajurit Tentara Abang ing mburi lan disambut tentara Nazi karo kembang, sumpah setya marang Fuhrer!
            Mula, tanggal 9 Mei apa sing bisa dadi Dina Kamenangan kanggo dheweke? - Mung Dina Sedhih kanggo pangarep-arep sing ora bisa ditindakake para leluhur fasis ...
            Miturut cara, sampeyan wis tau kepingin weruh carane ing konglomerat saiki bangsa lan bangsa sing wis historis dikembangaké ing Ukraina, iki mentas-minted Ukrainians nasionalis bakal ngenali titular Ukrainians?
            Ditilik saka pratelan - kaya fasis saka Aryan sejati - ngukur tengkorak nganggo kompas.
            Lan apa karo non-Ukrainians? - Nanging, UPA ing Babi Yar lan Volhynia wis ditampilake ...
            Lan sing disebut Western Ukraina-Galicia wis tau Ukraina!
            Nganti 1939 - ghetto Eropah - ing kasunyatan, malah ora duwe industri dhewe, Nanging, minangka saiki - lan kothak rereged kanggo Polandia, Austria-Hongaria lan Nazi Jerman.
            Lan yen ora kanggo Uni Soviet ing 1939, kang ateges menehi kesempatan kanggo ana lan disebut Western Ukraina kaya mengkono, lan pedunung - Ukrainians (!).
            Iku saka kene - saka Lviv, Ternopil lan Ivano-Frankivsk wilayah - kang kurang saka 11% saka populasi negara urip, sing 60% (!) Mbiayai lan manggon mati pegawe residents saka Kidul-Wétan Ukraina, nanging kanggo sapa sing sacara historis alami kanggo "mbajak" buruh tamu ing Eropah - ideologi Galicia nasionalis militan nyebar kanthi histeris, dibiayai kanthi murah saka dana non-negara P_Indos kanggo ndhukung mundhut kedaulatan lan identitas nasional Ukraina - utawa ana sing mangu-mangu. , Dipuntedahaken produk EU kadaluwarsa, imam saka Uniate, Katulik lan pasamuwan-pasamuwan liyane bakal pour menyang Ukraina?!
            Sadawaning sajarah, Galician perang karo Kievan Rus, Cossacks Ukrainia lan Ortodoks, lan mulane, ing kasunyatan, padha ora duwe hak kanggo disebut Ukrainians!
            Mulane, nalika Galician-nasionalis mrentah "elit", oligarki kriminal lan parlemen pelacur politik sing dipimpin dening junta sing nyatakake diri nyatakake slogan babagan "kesatuan" Ukraina, siji kudu ngerti yen sing dimaksud yaiku nyerah tanpa syarat marang gagasan Bandera, cita-cita tentara bayaran saka batalyon khusus lan SS "Galicia", Russophobia saka OUN-UPA lan totalitarianisme nasionalis frank - ideologi kawangun ing Galicia dening efforts abad-lawas saka Polandia lan Austria, kang boils mudhun kanggo kasunyatan sing Ukrainia kudu sengit sengit kabeh Russian, kalebu ing awake.
            1. + 14
              April 28 2014
              Kutipan: Apologet.Ru
              sawise produk kadaluwarsa EU, imam Uniate, Katulik lan pasamuwan-pasamuwan liyane bakal pour menyang Ukraina?!

              Imam Kievan, Filaret skismatik (M. Denisenko), minangka "exaltation" sing paling cocok - titushka. Persis ing pangertèn sing digunakake wong Kulon. Yen inti spiritual bosok, banjur tumindak, kaya rot, bakal decompose, disintegrate, ilang saka awak Ukraina, kaya scab sawise lara.
              1. kamulyan45
                +6
                April 28 2014
                Kutipan: 1812 1945
                Kutipan: Apologet.Ru
                sawise produk kadaluwarsa EU, imam Uniate, Katulik lan pasamuwan-pasamuwan liyane bakal pour menyang Ukraina?!

                Imam Kievan, Filaret skismatik (M. Denisenko), minangka "exaltation" sing paling cocok - titushka. Persis ing pangertèn sing digunakake wong Kulon. Yen inti spiritual bosok, banjur tumindak, kaya rot, bakal decompose, disintegrate, ilang saka awak Ukraina, kaya scab sawise lara.

                Ing sawetoro wektu, sing Imam Agung Romawi lan Yatsenyuk ijol-ijolan courtesy
                lan peparingé, siji bisa ngomong ing getih saka Ortodoks.
                Tanggal 26 April 2014, Paus Fransiskus nampa Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ing pirsawan ing Vatikan. Miturut Hall of the Seal of the Holy See, sajrone negosiasi, dianakake ing konteks hubungan apik antarane Tahta Suci lan Ukraina, politisi lan Rama Suci ngrembug kahanan saiki, kanthi pangarep-arep yen kabeh pihak sing kasengsem bakal bisa kerja. kanthi konstruktif bebarengan kanggo mulihake stabilitas politik lan sosial ing negara, sesuai karo hukum internasional, lan ningkataké pangerten bebarengan antarane wong ing wilayah.
                Peran khusus sing kudu ditindakake dening Gereja lan organisasi agama ing proses nguatake rasa hormat lan harmoni ing antarane kabeh sektor masyarakat dicathet, kanthi referensi kanggo tumindak luwih lanjut dening komunitas internasional ing arah iki.

                Rama Suci maringi Perdhana Mentri Ukrainia karo pena emas, nyatakake kepinginan sing Perdana Menteri Ukraina bakal mlebu tentrem karo lan prajanji sing bakal nindakake kabeh bisa kanggo iki. Salajengipun, Pak Yatsenyuk ngendika bilih piyambakipun ugi ngajeng-ajeng. Perdhana Mentri Ukraina menehi Paus foto Taun Anyar saka Maidan, ing ngendi wong Ukraina berjuang kanggo kebebasan lan hak-hak.

                Saka Vatikan, Arseniy Yatsenyuk budhal karo pengiring menyang Basilika Hagia Sophia ing Roma, ing ngendi dheweke nganakake pandonga kanggo Ukraina, ngurmati Ratusan Surgawi ing ngarep peringatan cedhak basilika lan ketemu karo komunitas Ukraina. Para tamu ditemoni Kepala UGCC, Beatitude Svyatoslav Shevchuk, Uskup Agung Mechislav Mokshitsky, Metropolitan RCC Lviv ing Ukraina, lan hierarki Ukrainia liyane.
                1. + 11
                  April 28 2014
                  Kutipan saka: gloria45

                  Rama Suci maringi Perdhana Mentri Ukrainia karo pena emas, nyebutake kepinginan sing Perdana Mentri Ukraina bakal mlebu tentrem karo lan prajanji sing bakal nindakake kabeh bisa kanggo iki.

                  Paduka ingkang klentu.. Kanthi pulpen, pimpinan junta bakal nandhatangani dekrit babagan mateni warga sipil.
                  1. +8
                    April 28 2014
                    Kutipan saka: gloria45
                    kanggo Perdana Menteri Ukraina kanggo mlebu perdamaian

                    Kutipan: Corsair
                    Paduka ingkang klentu.. Kanthi pulpen, pimpinan junta bakal nandhatangani dekrit babagan mateni warga sipil.

                    Kanggo wong-wong mau, iku padha.
                    Iki minangka "perang salib" anyar nglawan Ortodoks.
                  2. +8
                    April 28 2014
                    Carane. Bakal ngedol ing lelang. mentalitas.
                2. +6
                  April 28 2014
                  Mungkin Paus Roma janji Yaytsenyuk nyanyi ukroina independen kanthi biaya dhewe lan ngirim telung puluh potongan perak euro menyang akun dheweke.
                  1. +2
                    April 28 2014
                    ya, lan uga ngilangake kabeh dosa junta Kyiv ... lan papan ing swarga ...
                    1. 0
                      April 29 2014
                      kanggo yaytsenyuk, swarga iku maidan.
                3. +9
                  April 28 2014
                  Ya, kepriye anggone marani Gusti, sawise kabeh sing ditindakake ing negarane. Apa sampeyan lunga kanggo indulgensi? Dheweke menehi foto saka Maidan - kanggo nuduhake Paus carane neraka kudu katon kaya!Non-Kristus!!!
                4. 0
                  April 29 2014
                  Kutipan saka: gloria45
                  Perdhana Mentri Ukraina maringi Paus foto Taun Anyar saka Maidan
                  sing digantung neng wc.... ngguyu
                  1. +6
                    April 29 2014
                    Hei, sampeyan ana, ing Maidan!
            2. +1
              April 29 2014
              Kutipan: Apologet.Ru
              "Sektor Kanan" minangka bajingan Nazi pungkasan saka SS saka bagean saka pengawal fasis Galicia, tentara bayaran punitive saka batalyon Nachtigal lan Roland, lan populasi Bandera sing ramah karo pasukan Reich Katelu - ngandika ing slogan. "Ora ana Gusti Allah kajaba Bandera, lan Tyagnibok iku nabine."

              Mesthi, iki rada ... rada exaggerated. Ora kabeh anggota asosiasi iki ... dki sing nembak prajurit kita. Umume sing, wiwit umur 91 (luwih saka 5 milyar), inspirasi yen dheweke paling apik ... sampeyan jarang ketemu sapa wae. ing pangkat ideologis ... Kene, mesthi, babagan ... ralli, aku kudu ngomong muda. Inggih, iku ora nggawe wong luwih apik.
              Ana uga industri ing kana, sing padha gumunggung) ...
              Ing struktur wilayah I-FR, industri tenaga listrik, industri bahan bakar, industri kimia lan petrokimia, lan industri panganan duwe bagean paling gedhe.
              Sing paling awon yaiku warga biasa, sanajan sing duwe akar komunis, percaya yen dheweke paling apik lan bisa nindakake tanpa kita. Ing pengaruh propaganda Barat, sentimen nasionalis wis awakened ing wong-wong mau ... Sampeyan maca statements ing jaringan sosial lan wonder ... ngendi, kok ... Kita kudu sober munggah wong biasa, ngadili sektor tengen (a show trial). kaya Nuremberg) lan ngukum ... supaya ngukum ... supaya padha ngukum putu lan buyut ..... Lan sing saiki wis teka ing setir kanggo drive ... drive lan drive, ngalahake, ngalahake lan ngalahake. Iki Timoshenki, Poroshenkos .... loro pasuryan ... (kaya ora tiba ing tikar) gantung ..
        3. S_mirnov
          + 11
          April 28 2014
          "Ing kahanan kaya mengkono, iku penting kanggo Ukrainians kanggo rapat umum watara siji idea. Kita kudu golek siji stream, siji slogan sing wong bakal tindakake."
          Dadi dheweke ora duwe ide kasebut! Ing kertas, kabeh apik babagan wong Rusia persaudaraan, nanging sanalika kedadeyan kasebut, kabeh masalah kudu dirampungake kanthi vertikal korup saka kekuwatan Rusia lan oligarki, lan ora duwe sedulur miturut definisi. !
          Dadi pranyata wong-wong Sedulur iku ana, nanging ora mutusake apa-apa ing negarane!

          Dadi wong Ukrainia kudu milih antarane rentenir Eropa lan rentenir Rusia!
          Nanging, nalika Nazi kuwasa ing Ukraina, ora akeh pilihan. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo drive Nazi!
          1. + 10
            April 28 2014
            Kanggo wektu sing suwe, wong Ukrainia biasa wis ngerti kabeh, nanging dheweke ora pengin nyuwek bokonge saka sofa - kabeh padha pengin miturut karsane dhewe, ing printah Putin, supaya kabeh dadi salah ...
          2. 0
            April 28 2014
            Kutipan: S_mirnov
            Dadi pranyata wong-wong Sedulur iku ana, nanging ora mutusake apa-apa ing negarane!

            Tegese, kudu dianakake referendum babagan apa bakal mbantu utawa ora, pira sing kudu diwenehake lan ing persentase apa, nggawe panitia kanggo nulungi wong-wong sedulur, nyetujoni ing rapat nasional, ngirim utusan menyang Ukraina, lsp. Iki sejatine kekuwatane rakyat! Hore sobat!!!!
            Apa sampeyan ora ngira yen rakyat wis delegasi kekuwatane ing pemilihan presiden???
            Hobi favorit sampeyan yaiku mbuwang ing penggemar?
            1. S_mirnov
              -6
              April 28 2014
              Kutipan: Fin
              Tegese, kudu dianakake referendum apa ora, pira sing diwènèhaké lan % apa, kanggo nggawé panitia kanggo mbantu sedulur-sedulur.

              Omonganmu opo! Pamrentah kita wedi karo referendum kaya geni - iki minangka ekspresi langsung saka kekarepan warga! Iki ekstremisme miturut konsep modern! Mangkono sampeyan bisa mutusake ninggalake WTO!

              Kutipan: Fin
              Apa sampeyan ora ngira yen rakyat wis delegasi kekuwatane ing pemilihan presiden???

              Yagene presiden wedi banget karo referendum?
              http://igpr.ru/articles/ty_izbral_tebe_sudit
              1. +3
                April 28 2014
                Kutipan: S_mirnov
                Apa sampeyan ngomong babagan! Pamrentah kita wedi karo referendum kaya geni - iki minangka ekspresi langsung saka kekarepan warga!

                Sampeyan wis lunga menyang papan liya. Artikel babagan Ukraina, lan sampeyan menehi kula pranala babagan sawetara jenis pengadilan ... Rauh 1 Mei, tengen ana ing rapat umum lan mindhah slogan.
                1. S_mirnov
                  +2
                  April 28 2014
                  Kutipan: Fin
                  Sampeyan wis lunga menyang papan liya. Artikel babagan Ukraina

                  Sampeyan wis nyingkir, kita manggon ing Rusia! Referendum ing Rusia ing mburi layar dilarang.
          3. +2
            April 28 2014
            Kutipan: S_mirnov
            Dadi dheweke ora duwe ide kasebut!

            Nanging, kaya kita.
            1. +8
              April 28 2014
              Kutipan saka nycson
              Dadi sawise kabeh, dheweke ora duwe ide kaya ngono! Nanging, kaya kita.

              Yagene ora ide kanggo ngumpulake tanah Rusia? Iki ora ditulis ing koran, nanging ing udhara ...
              1. +3
                April 28 2014
                Quote: matros
                Yagene ora ide kanggo ngumpulake tanah Rusia? Iki ora ditulis ing koran, nanging ing udhara ...

                Sadurunge ngumpulake tanah, perlu kanggo ngganti tim lan dalan. Mulihake tentara lan angkatan laut, lsp. Sapa sing bakal menehi sampeyan kanggo ngumpulake? Faktor eksternal kudu digatekake. Ya, lan domestik uga: ekonomi gumantung ing Kulon, tentara reformasi, kahanan demografi, lsp.
                1. S_mirnov
                  +8
                  April 28 2014
                  Kutipan saka nycson
                  Sadurunge ngumpulake tanah, perlu kanggo ngganti tim lan dalan.

                  Hi Nixon!
                  Ing kene, ora saben wong ngerti yen kepinginan wong Ukrainia kanggo gabung karo Federasi Rusia amarga kasunyatane yen oligarki Ukraina njaga wong ing kahanan sing luwih elek tinimbang oligarki Federasi Rusia-ovskie.
                  Lan nalika oligarki Ukrainia miwiti perang lan redistribusi properti, padha lali bab wong kanggo sawetara wektu. Lan aku pengin mangan!
                  Lan oligarki Rusia katon luwih stabil. Mesthi, wong dirampok, nanging kanthi rasa proporsi, supaya bisa mangan TV kabel lan mbayar bunga kanggo utangan.
                  1. + 10
                    April 28 2014
                    Kutipan saka nycson
                    Sadurunge ngumpulake tanah, perlu kanggo ngganti tim lan dalan.
                    - Kenapa? Putin, Lavrov lan Shoigu nindakake kanthi apik.
                    Minangka kanggo mesthi - Putin announced nitahaken saka donya Russian. Kene iku perlu kanggo ngerti bener - ora donya Rusia ing pangertèn saka wilayah jembar kanggo Rusia, nanging liyane ing sawetara Utas hak manuk utawa malah ing likeness saka pribumi Amérika Lor, nanging donya Rusia minangka alternatif kanggo donya Kulon ing pangertèn peradaban, ing pangertèn saka nilai lan goal-setting urip dhewe. Cetha manawa kursus iki mbebayani kanggo jagad Kulon, kaya pesaing potensial sing mbebayani, lan jelas manawa Kulon bakal ngrusak ide kasebut. Sawise kabeh, China wis katon apik ing bidang ekonomi, bakal nuduhake dhewe ing lapangan ngelmu lan militèr, ayo padha realistis, panggonan kapindho Rusia ing ekspor senjata ora bakal suwe, kaya Amerika Serikat pisanan. Inggih, sedasa, nggih, kalih dasawarsa ... Nanging ingkang boten saged dipuntindakaken dening Tiongkok inggih punika ningkataken pengaruh budayanipun. Dheweke duwe budaya kuno lan kuat, nanging spesifik lan rumit, mula angel dingerteni wong Tionghoa, umume aku tetep meneng babagan wakil budaya liyane. Mulane, pengaruh budaya Barat ing China gedhe, pengaruh budaya Rusia uga gedhe. Vaughn Vitas isih digendhong, lan film "The Dawns Here Are Quiet" isih dadi hit. Tanpa pengaruh budaya, jagad iki ora bakal dadi Tionghoa, tandha dhasar kanggo menehi jeneng kabeh peradaban yaiku pengaruh budaya lan linguistik. Tujuane jelas, sapa sing bakal ngganggu - uga jelas, apa pitakonan? Pitakonan kanggo ngatasi. Ing pisanan? Ya, kangelan iku bener luwih angel, apa, luwih ala tinimbang bapak-bapak?
                    Kutipan saka nycson
                    Sapa sing bakal menehi sampeyan kanggo ngumpulake? Faktor eksternal kudu digatekake. Ya, lan domestik uga: ekonomi gumantung ing Kulon, tentara reformasi, kahanan demografi, lsp.
                    Inggih, ora gumantung banget. Sing liyane sanksi, kurang gumantung iku, ekonomi iki bakal.
                    1. +5
                      April 28 2014
                      Saiki, sawise tendhangan sing kuat, sistem pembayaran sampeyan dhewe bakal katon, nanging tanpa tendhangan - nanging supaya visa lan kertu master bisa dilas ing kene, apa sayang utawa apa? Kita duwe dhuwit akeh, kita bakal ngedol minyak luwih akeh - luwih akeh bakal katon. Dadi liyane sanksi beda, liyane! Minangka kanggo demografi - pitakonan angel. Ana bahan analitis ing kene, kutipan: "Ing mratelakake panemume, telpon Presiden Rusia Vladimir Putin kanggo bali saka compatriots menyang tanah air sajarah iku kepinginan Rusia kanggo" plug bolongan demografi karo Kazakhs.
                      Napa ora ana aliran metu saka Rusia ing Kazakhstan? Amarga Rusia ing Kazakhstan tradisional manggon ing kutha

                      "Dheweke malah ora butuh wong Rusia - dheweke butuh kabeh wong kanggo ngisi tanah kosong ing Siberia, Timur Jauh, ing desa lan desa. Yagene ora ana aliran Rusia sing cetha ing Kazakhstan? Amarga wong Rusia ing Kazakhstan biasane manggon ing kutha-kutha. tingkat technical pendidikan, lan iki ora cocog karo kapentingan Rusia, kang perlu massa tani.

                      Mulane, luwih nyaman kanggo manggon lan manggon ing Kazakhstan, ing kutha-kutha, tinimbang menyang ara-ara samun Rusia.
                      Waca kanthi lengkap: http://news.nur.kz/311647.html Dheweke nyoba ngatasi demografi, nanging ing kene sampeyan ora bakal kasengsem babagan finansial. Kanggo informasi - padha Sobchak wong wadon miskin? Nanging sing diarani. "Bebas bocah". Tegese, demografi ora ana gandheng cenenge karo taraf urip, rakyat mung duwe alasan yen ora pengin anak - kaya negara ora mbantu, mula ora pengin nglairake, mula trick. sing kesuburan bisa dirangsang karo bablos. Dheweke nindakake iki ing Amerika, mulane dheweke mlayu ing saindenging jagad lan ngalahake bocah-bocah kaya wong-wong sing nggegirisi, dheweke dadi pakulinan Rusia nganti saiki, nanging ing wektu sing padha, dheweke ngobati bocah-bocah, kepiye carane bisa gampang? Mung bisnis, ora ana pribadi, aku nggawe dhuwit kanggo bocah-bocah, nanging dina kerja nganti 18-00, lan sawise dina kerja bakal ditindakake - aku bakal mateni sampeyan! Lan iku mateni! Iki minangka stimulasi bubbly. Pengin? - ing implementasine, sampeyan bakal entuk perkara sing padha, banjur sawetara benang ing Afrika banjur bakal ngilangi oksigen kanggo sampeyan babagan ngadopsi anak-anak sampeyan.
                      1. 0
                        April 29 2014
                        [kutipan = aksakal] Napa ora ana aliran metu saka Rusia ing Kazakhstan? [/ kutipan] amarga sing bisa ninggalake landak ninggalake ...
                        [Kutipan]
                        Populasi Kazakhstan, bagean saka Rusia ing% sajrone 10 taun kepungkur wis suda saka 49 dadi 23%
                  2. +1
                    April 28 2014
                    Kutipan: S_mirnov
                    Hi Nixon!

                    Hello! Aku setuju. Kahanan ing Rusia padha karo Ukrainia. Srakah saka fraer bakal ngrusak. Dheweke kejiret ing antarane watu lan papan sing angel ...
                2. Komentar wis dibusak.
                3. +5
                  April 28 2014
                  Kutipan saka nycson
                  Sadurunge ngumpulake tanah, perlu kanggo ngganti tim lan dalan.

                  Nanging Putin, Lavrov lan Shoigu ora puas? kepriye? Aku ora takon babagan kursus, sing jelas saka konteks ...
                  Kutipan saka nycson
                  Mulihake tentara lan angkatan laut, lsp.

                  Tim lagi nggarap. Nanging apa kudu diganti? Miturut cara, etc. bab apa iki?
                  Kutipan saka nycson
                  Sapa sing bakal menehi sampeyan kanggo ngumpulake?

                  Apa sampeyan wis krungu saka Crimea? nglirik
                  1. +1
                    April 28 2014
                    Quote: matros
                    Nanging Putin, Lavrov lan Shoigu ora puas? kepriye?

                    Yen sampeyan takon pitakonan kaya ngono, mula ora ana gunane kanggo ngrembug babagan iki karo sampeyan. Suwe banget ngomong.
                    Quote: matros
                    Tim lagi nggarap.

                    ora yakin....
                    Quote: matros
                    Miturut cara, etc. bab apa iki?

                    Ekonomi contone...
                    Quote: matros
                    Apa sampeyan wis krungu saka Crimea?

                    Mesthi aku krungu. Mung ing Crimea iku banget awal kanggo mungkasi.
                    1. +1
                      April 29 2014
                      apa sampeyan menehi saran koma? Kok ngono?
                4. +5
                  April 28 2014
                  Saka mburi 80s (Elinga carane sampeyan dhewe antusias nyawang Kulon), 15 taun diijini kanggo numpes negara, kita njupuk 15 taun kanggo mbusak omong kosong pro-Kulon saka otak kita. Lan mung saka awal taun 2000-an padha wiwit mulihake tatanan ing negara. Break-ora biaya, utawa luwih: Mbangun-Aja BREAK! Nganti saiki, mung AWAL, kita bakal nyetel ekonomi (banjur demografi bakal nambah), kita uga bakal mulihake tentara lan angkatan laut (padha ora bakal ngidini kita urip kanthi tentrem tanpa dheweke). Lan aja cepet-cepet kita! Yen sampeyan ngganti dalan kanthi cepet, sampeyan bisa ngowahi kapal - sing meh kita lakoni.
                  1. 0
                    April 30 2014
                    Otak kudu didandani dhisik. Lan kabeh mesthine bakal diatur nalika ekonomi diatur - kita wis ngalami iki ing taun 1905, 1917, 1991-93. Ngendi arep lan apa sing arep dibangun - iki kudu diputusake dhisik. Logika sejarah banget ndadékaké kita nguripake kanggo ngadhepi wong lan pungkasanipun miwiti mbangun negara Rusia. Rusia minangka entitas mandiri lan proyek peradaban. Manawi rumiyin rumaos prayogi, inggih punika prayogi tumraping bangsa sanès, amargi tiyang rusia punika botên sagêd adamêl cilaka dhatêng tiyang sanès.
              2. s1n7t
                -7
                April 28 2014
                Quote: matros
                Yagene ora ide kanggo ngumpulake tanah Rusia?

                Kanggo apa? Kanggo nambah kapitalisasi Gazprom? Mungkin luwih dhisik kita kudu mikir babagan carane nambah urip wong ing wates sing ana? Lan banjur "tanah Rusia" bakal narik awake dhewe, apa ora?
                1. +4
                  April 28 2014
                  Kutipan: s1n7t
                  Kanggo apa?

                  Iki minangka pitakonan sing ala banget kanggo kasus iki. Saka seri: iku perlu kanggo defend Leningrad ing biaya kurban kuwi. Kowe elinga crita Rain?
                  Ana pitakonan sing ora bisa ditakoni, lan ora kabeh babagan censorship lan kebebasan ngomong. Dheweke mung ora relevan lan ora mungkin. Aku menehi sampeyan minus.
                  1. s1n7t
                    0
                    April 28 2014
                    Apa sampeyan sengaja mbingungake utawa metu saka salah paham? Apa hubungane Leningrad, Rain? Iku kaya alus lan anget kanggo mbandhingake. Pitakonan khusus - kenapa "klumpukake tanah Rusia"? Sapa lan apa sing bakal luwih apik? Inggih, saliyane iku bakal dadi luwih gampang kanggo ngunjungi sederek, mesthi. Anggere kita duwe kapitalisme, miturut pendapatku, iki ora bakal ngganti apa-apa. Inggih, nambah pengaruhe "mastering gesang" kita ing tataran donya. Lan apa kanggo kula?
                    1. -1
                      April 28 2014
                      Kutipan: s1n7t
                      Anggere kita duwe kapitalisme

                      Ayo bali menyang sosialisme? Aku bakal ndhukung kanthi kesenengan lan pangerten, kanthi konfirmasi - avatarku. Saka sofa aku bakal melu revolusi sing bakal mateni Rusia. Begjanipun, revolusi iki mung bisa kelakon sakbenere, ing atine setengah persen wong pikun rabid. Nanging, Rusia nduweni sosialisme minangka ideologi (lan sawetara wektu minangka sistem negara) mung watara 70 taun. Apa sisa sejarahe, muga-muga sampeyan ngerti. Miturut cara, angel nelpon sajarah resmi "kolektor tanah Rusia" Ivan III Vasilyevich, penganut path sosialis. nglirik Mulane,
                      Kutipan: s1n7t
                      alus lan anget mbandhingaké

                      ora worth nyoba.
                      Utamane yen anget lan alus. hi
                    2. +3
                      April 28 2014
                      s1n7t. Sorry, nanging aku downvoted sampeyan. Aku uga ora seneng banget, nanging ..... Negara dudu prawan abang, supaya kabeh seneng. Ya, ing hubungane karo PDB, kerjane. Aku pengin owah-owahan luwih cepet, nanging sampeyan lali bab "kalima" kolom ing daya. Lan sampeyan ora bisa nyingkirake kanthi cepet. Lan isih akeh sing ora ngerti apa sing ana ing mburi keputusan sabanjure lan kenapa. Ikhlas.
            2. jj
              + 11
              April 28 2014
              Aku gumun karo karya kolosal sing ditindakake Rusia ing Tenggara. Yen kita ngelingi, slogan pisanan babagan gabung karo Rusia. Saiki ana akeh omongan babagan federalisasi. Aku wani suggest sing Ukraina bakal maneh mlebu orbit Rusia minangka kabèh, uga, bisa uga tanpa wilayah kulon, minangka negara loropaken. Iki bisa nerangake kegilaan Barat, sing ditemokake karo langkah-langkah negara kita kanggo ngrampungake masalah Ukraina.
              1. zzz
                zzz
                +2
                April 28 2014
                Kutipan saka jjj
                Aku gumun karo karya kolosal sing ditindakake Rusia ing Tenggara. Yen kita ngelingi, slogan pisanan babagan gabung karo Rusia. Saiki ana akeh omongan babagan federalisasi. Aku wani suggest sing Ukraina bakal maneh mlebu orbit Rusia minangka kabèh, uga, bisa uga tanpa wilayah kulon, minangka negara loropaken. Iki bisa nerangake kegilaan Barat, sing ditemokake karo langkah-langkah negara kita kanggo ngrampungake masalah Ukraina.


                Iki mung siji-sijine cara kanggo nerangake kabeh gerakan sing ora bisa dingerteni ing sisih kidul-wétan. IMHO.
              2. +6
                April 28 2014
                Kutipan saka jjj
                Aku gumun karo karya kolosal sing ditindakake Rusia ing Tenggara. Yen kita ngelingi, slogan pisanan babagan gabung karo Rusia. Saiki ana akeh omongan babagan federalisasi.
                Aku setuju yen karya wis rampung ing arah iki. Mung apa sing apik babagan iki? Kanggo nimbang kemungkinan federasi ing orbit Rusia minangka negara sing ramah iku utopia. Conto 20 taun kamardikan saka Ukraina sing disebut, karo Maidans, Kuchmas, Jules, Yanukovychs, wis ora mulang apa-apa, awit kita arep kanggo langkah ing rake padha maneh. Yen Donbass, Lugansk, lan Novorossia liyane ora ketemu maneh karo Rusia, iki bakal dadi pengkhianatan gedhe ing Donya Rusia. Nanging ketoke kabeh wis arep iki, menehi kritik dening akeh pratandha ora langsung.
                1. +2
                  April 28 2014
                  Kutipan saka Karabin
                  Conto 20 taun kamardikan saka Ukraina sing disebut, karo Maidans, Kuchmas, Jules, Yanukovychs, wis ora mulang apa-apa, awit kita arep kanggo langkah ing rake padha maneh. Yen Donbass, Lugansk, lan Novorossia liyane ora ketemu maneh karo Rusia, iki bakal dadi pengkhianatan gedhe ing Donya Rusia.

                  Sarujuk banget.
                  Kutipan saka Karabin
                  Nanging ketoke kabeh wis arep iki, menehi kritik dening akeh pratandha ora langsung.

                  Nanging aku ora pengin percaya iki.
                2. +2
                  April 28 2014
                  Pengalaman Ukraina mulang manawa wong-wong persaudaraan bisa percaya yen sampeyan minangka mungsuh sing paling awon yen pancen kaya sing ditulis ing buku-buku sekolah. Kabeh migran sing teka kanggo entuk dhuwit kudu lulus ujian babagan kawruh basa Rusia lan sejarah Rusia (miturut buku teks kita). Kanggo mbantu sekolah Rusia ing luar negeri nganggo buku teks...
                3. +5
                  April 28 2014
                  Sing kita kabeh wis bener "nyatuke maneh, ya reunite", conto negara Slavic liyane, Belarus, iku ala, lan ing harmoni karo adhine Rusia, lan Jeng dhewe ana ing omahe.
              3. 0
                April 28 2014
                Gusti Allah pareng "tanpa wilayah kulon"
            3. 0
              April 28 2014
              Ora suwe, nanging IDE pungkasane muncul: PATRIOTISME lan Kesadaran RUSIA babagan DIRI!
          4. + 17
            April 28 2014
            Kutipan: S_mirnov
            . Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo drive Nazi!
          5. +9
            April 28 2014
            Uni Eropa bakal nulungi dheweke ...
          6. 11111mail.ru
            0
            April 28 2014
            Kutipan: S_mirnov
            Ukrainians kudu milih antarane rentenir Eropah lan rentenir Rusia!

            Iki ora jelas, amarga wakil saka "wong sing dipilih" "mrentah" ing kene.
          7. 0
            April 30 2014
            Aku dudu sedulure, re sedulur!
        4. Arh
          0
          April 28 2014
          Kamenangan bakal dadi milik kita !!!
        5. +1
          April 28 2014
          Saiki, miturut Vesti24, dheweke ujar manawa walikota Kharkov, Kernes, ditembak ing mburi. Ana operasi.
          Tembakan reged diwiwiti. Sapa sing sabanjure?
          Looking forward kanggo warta apik liyane.
          1. zzz
            zzz
            0
            April 28 2014
            Quote: Cilik Muk
            Saiki, miturut Vesti24, dheweke ujar manawa walikota Kharkov, Kernes, ditembak ing mburi.


            supaya dijupuk utawa ora?
            1. 0
              April 28 2014
              Kutipan saka zzz
              supaya dijupuk utawa ora?

              Ana operasi. Kita ngenteni pesen anyar.
        6. +5
          April 28 2014
          ayo wong menang!!! sampeyan entuk dheweke ora kaya liyane apik
        7. +2
          April 28 2014
          Ing Sembelit, wong pancene wis nggodhok sethithik ... sing utama yaiku kanggo lengen lan menehi instruksi ing wektu
        8. +1
          April 28 2014
          Aku seneng roller. Aku mikir yen wong sing kaya ngono bakal bisa nggugah wong sing isih turu lan bisa nulungi sing isih ragu.
        9. 0
          April 29 2014
          Tetep ana wong, kita kene.
        10. 0
          April 30 2014
          wong lanang, ayu, terus. Sampeyan minangka wong sing paling wicaksana ing Ukraina, Rusia karo sampeyan
      2. Validator
        + 16
        April 28 2014
        Sapa sing sementara ing kene?
        1. jj
          +3
          April 28 2014
          Ya, Babai dadi simbol. Lan tembung dhewe ing Old Slavonic tegese kepala kulawarga - bapake wong. Lan mamai - mungguh - ibu
          1. +2
            April 28 2014
            Ing basa Turkik, "babá" tegese mbah kakung, mbah kakung. paling tuwa ing kulawarga, tuwa, karo jenggot gedhe.
        2. +4
          April 28 2014
          Wawancara karo Babai sing legendaris

      3. +5
        April 28 2014
        Ing 26 April 2014, kongres perwakilan organisasi sosial lan patriotik saka wilayah kidul-wétan Ukraina dianakaké ing Donetsk. Luwih saka 300 delegasi saka 37 organisasi publik regional Lugansk, Donetsk, Kharkiv, Zaporozhye, Mykolaiv wilayah rawuh ing kongres. Delegasi nyediakake karya kongres lan keputusane kanggo para veteran Perang Patriotik Agung lan warga sipil sing tiwas ing tangan Nazi ing jaman saiki. Bandhing, pernyataan diadopsi ing kongres lan resolusi kongres dipilih. Agenda kongres
        1. Ing kahanan politik ing Ukraina (Speech dening Vitrenko N.M. ing mode Skype).
        2. Ing larangan partai neo-Nazi lan gerakan ing Ukraina (speaker Khokhlov Yu.N.).
        3. Ing sikap saka residents saka wilayah Kidul-Wétan kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake saka legitimasi saka panguwasa tengah Ukraina lan boikot saka pemilihan presiden ing Ukraina ing Mei 25, 2014 (V.R. Marchenko wicara ing Skype mode).
        4. Ing release saka tahanan politik lan mandhek saka represi politik (wicara dening Ekaterina Gubareva).
        5. Penentuan diri wilayah Ukraina ing referendum minangka reaksi pertahanan marang putsch neo-Nazi sing wis kedadeyan (wicara Miroslav Rudenko).
        http://www.imperiya.by/news.html?id=133830
    2. + 21
      April 28 2014
      Kutipan saka johnsz
      Ya, dheweke ngrusak negara

      Aku setuju. Bajingan lengkap. Nanging pratelan babagan golek ide, rapat umum, lan luwih akeh mikir babagan golek sing entuk manfaat - iki utopia.Salah sawijining cara yaiku federalisasi. Lan saben wong kudu mangan mung apa sing wis entuk. Lan kanggo numpak rabble fasis ing Slavs kakehan, minangka salah siji kucing misuwur ngandika
      1. + 25
        April 28 2014
        Kutipan saka smel
        Aku setuju. Bajingan lengkap.

        Yagene kowe padha kuwatir banget babagan simulasi iki?!
        Ukraina wis tau dadi negara lan mulane ana apa-apa kanggo meneng!!!!!
        Ukraina minangka phantom, simulasi negara.
        Kang ana kanggo 23 taun ing beyo saka Rusia lan ing éwadéné Rusia.
        Ya, nalika Ukraina pungkasanipun "salah" Aku bakal pindhah ing binge kanggo minggu kanggo bungah!
        Lan ora perlu ngomong yen bakal angel kanggo wong-wong biasa ing Ukraina, iku wis angel kanggo wong-wong mau lan "mburi elek luwih apik tinimbang medeni tanpa pungkasan"!
        Banjur bakal luwih gampang!
        1. +3
          April 28 2014
          Alah, aku setuju! Ora ketompo carane akeh permen sing sampeyan sebut ...
      2. dik-benteng
        + 10
        April 28 2014
        Wiwit jaman Soviet, sakperangan alesan, bagean sajarah Rusia - Novorossia wiwit disebut Ukraina, malih, tesis palsu iki hammered menyang wong. Iku wektu kanggo kabeh wong kanggo kuwat nangkep - Novorossia dudu Ukraina, iku dudu kidul-wétan Ukraina, de facto wilayah dikuwasani. Saiki guru Ukrainia ing sekolah "ngajari" bocah-bocah Novorossia yen Bandera minangka pahlawan, yen Rusia minangka mungsuh, yaiku. penjajah sing ngowahi wong menyang nir, pengkhianat kanggo memori sajarah. Lan kanthi cara kasebut, wong Novorossia minangka wong internasional, dibentuk ing taun-taun Kakaisaran Rusia lan USSR, sing pancen ora ana hubungane karo wong Galicia, kanthi sejarah utawa budaya.
        1. +9
          April 28 2014
          Kabeh bener. Watesan gawean - rada ditarik saka kabeh Eropa lan USSR, ideologi gawean - total ngapusi lan penipuan, kepemimpinan buatan - sekelompok impostor, ekonomi buatan - sisa-sisa potensial USSR, tentara buatan.
          Sing isih ana ing jaman saiki yaiku rakyat. Kanggo sapa kabeh kawulo iki wis jijik.
    3. + 14
      April 28 2014
      Ing tembung, analisa umum Ukraina minangka negara sing meh mati, pati ora bisa dihindari.
      1. + 37
        April 28 2014
        Kabeh politik ing siji guyon.

        Monya, aku ora ngerti apa-apa kanggo Ukraina kita ... Saben uwong terus ngandhani Mina yen kita lagi perang karo Rusia! - Lan apa? - Nganti saiki, asil perang Ukrainia-Rusia nguciwani. Kerugian Ukraina: 7 tank, 1 howitzer self-propelled, 10 kendaraan lapis baja, 1 helikopter lan 1 pesawat. Luwih saka 2 yuta wong nyerah. .....Lan menurutmu piye? .... Tentara Rusia durung teka ing perang! ...."
      2. + 10
        April 28 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        analisis umum Ukraina iku negara cedhak-pati, pati iku kudu ono.

        Nanging, iku:
        Yatsik metu menyang teras kanggo nyopir endhog ing tangane.
        Faberge, wong mikir, ana pasuryan Obama.
        Lan, kaya ing Frost, ndhelikake ing jerone.
        Rasane enggal rusak, saka gangguan saka njaba.
        ngguyu wassat
      3. zzz
        zzz
        +4
        April 28 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ing tembung, analisa umum Ukraina minangka negara sing meh mati, pati ora bisa dihindari.


        Lan sawise mati bakal ana lair anyar, hukum alam semesta.
    4. + 11
      April 28 2014
      OSCE: mogok keluwen mengaruhi kesehatan Gubarev
      OSCE ngandhani pihak Rusia yen dheweke bisa ketemu karo Pavel Gubarev tanggal 26 April. Miturut perwakilan OSCE, kesehatane kena pengaruh mogok lapar sing ditindakake. Dheweke ora kekurangan komunikasi karo pengacara.


      - Kita kudu golek video babagan negara Pavel Gubarev!
      Katon kaya dheweke nyetel panggung kanggo ujar manawa Paulus dhewe sing kudu disalahake ...
      Ora ana sing duwe akses sing bisa dipercaya!
      Lan kabeh wong ngerti apa OSCE!
      1. +4
        April 28 2014
        Ya, organisasi iki, adoh saka independen, kaya sing dipimpin dening panitia wilayah Abamovsky, carane sampeyan bisa ngerti
        Kepala OSCE sing ngukum pertahanan diri Donbass amarga ditahan
        Perwira NATO, lan apa sing dibutuhake ing kana, ora ana tembung!
        Sampeyan ndeleng, dheweke pengin ndeleng jagad iki, nggawe pamblokiran dalan ing peta, lsp. Sapa sing sawise iku cetha kanggo kabeh wong, nanging maneh, padha ndhelikake soko sing padha karo OSCE.
        Omong kosong universal saka wong-wong iki lan kanggo promosi "Nach dran Osten" dheweke siyap ora mbela patriot kaya Pavel Gubarev, nanging numpes karo tangan junta Kyiv, mbuwang dheweke menyang penjara. kudu nylametake dheweke sadurunge kasep, sing mentri kita ngeyel Lavrov, sing utama ora telat!
      2. +4
        April 28 2014
        ana sing kepeksa mogok keluwen, liyane sing dakpangan ...
    5. +5
      April 28 2014
      Kutipan saka johnsz
      Ya, dheweke ngrusak negara

      lan liwat pot sad
    6. +3
      April 28 2014
      Ramalan sing paling awon!
      Contone, iki artikel saka Rosbalt:
      Amerika Serikat mblokir peluncuran satelit Eropa kanthi rudal Rusia
      http://www.rosbalt.ru/main/2014/04/28/1262294.html


      WASHINGTON, 28 April. Peluncuran pesawat ruang angkasa Eropa sing ngemot komponen Amerika kanthi bantuan kendaraan peluncuran Rusia diblokir. Miturut media Amerika, iki kedadeyan sawise Departemen Perdagangan pemerintah AS nglarang pasokan pesawat ruang angkasa buatan Amerika lan kendaraan sing nggunakake "isi" Amerika menyang Rusia.
      "Keputusan Maret Departemen Perdagangan AS kanggo nolak lisensi ekspor menyang Rusia kanggo barang-barang militer utawa panggunaan ganda sing ana ing satelit saiki wis ditrapake," tulis ahli Amerika Peter de Selding.
      Miturut dheweke, sanksi kasebut, utamane, kalebu pesawat ruang angkasa telekomunikasi Astra 2G saka perusahaan Luxembourg SAS, sing diluncurake ing wulan Juni saka kosmodrom Baikonur (Kazakhstan) nggunakake kendaraan peluncuran Proton-M; telekomunikasi Inmarsat 5 F2, sing uga direncanakake bakal diluncurake dening Proton ing taun iki; Satelit Turki Turksat 4B bakal diluncurake ing musim panas 2014, laporan Interfax.
      Kajaba iku, sanksi kasebut kena pengaruh perusahaan-perusahaan sing arep ngluncurake kendaraan kanthi kontrak karo Layanan Peluncuran Internasional (diduweni dening Pusat Angkasa Khrunichev), uga kendaraan sing diluncurake minangka muatan liwat roket Soyuz lan Dnepr.
      Sadurungé kacarita Kanada nundha persiapan kanggo ngirim mikrosatelit M3MSat menyang Rusia amarga kahanan karo Ukraina. M3MSat direncanakake bakal diluncurake minangka sideload bebarengan karo pesawat ruang angkasa Meteor-M No. 2, uga mikrosatelit MKA-PN2 (Relek), Ukube-1, SkySat-2, TechDemoSat-1, AISSat-2, DX-1 , "Baumanets-2", Venta-1. Peluncuran kasebut dijadwalake tanggal 19 Juni nggunakake roket pembawa Soyuz-2.1b saka Kosmodrom Baikonur (Kazakhstan).
      Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin, menehi komentar babagan keputusan panguwasa Kanada, nyathet yen dheweke "ora gelem ngluncurake satelite, ngakoni minangka militer. Lan sadurunge dheweke njamin yen iku sipil." Miturut Wakil Perdana Menteri, ing kasus iki, pihak Kanada uga bakal nandhang kerugian finansial.
      1. +2
        April 28 2014
        Kutipan saka nycson
        Ramalan sing paling awon!
        Contone, iki artikel saka Rosbalt:

        Dadi ala kanggo sapa?
      2. +6
        April 28 2014
        Kutipan saka nycson
        iki kedaden sawise Departemen Perdagangan pamaréntah AS nglarang pasokan pesawat ruang angkasa buatan Amerika menyang Rusia

        dadi dheweke dhewe mabur ing mesin kita. lan yen kita uga mandheg nggawa menyang ISS?
        1. +1
          April 29 2014
          iku perlu wis tanpa IF! Wektu kanggo mbela diri kanthi serangan, suwene sampeyan bisa mblokir serangan ??? Kita uga apik, ora ana creep. Sampeyan kudu ngrusak kabeh stasiun pangaturan satelit kanthi buldoser, yen ora, kita dhewe nambah akurasi ngarahake senjata ing fasilitas kita, nutupi pangkalan ing Ulyanovsk, dheweke mabur kosong ing sapu ing ISS, ngluncurake satelit kanthi slingshots ... Stop main-main karo "mitra"
      3. Mbah Vitya
        +4
        April 28 2014
        Sampeyan kudu langsung nutup pangkalan transshipment AS ing Ulyanovsk. Lan padha menyang J...
    7. DPN
      +3
      April 28 2014
      Ora ana sing aneh, UNION wis bajingan, lan ora ana sing bisa dicritakake babagan pecahan. Kajaba saka permusuhan lan gelut, dheweke ora entuk apa-apa.

      Kanggo proses kasebut, mantan pimpinan kudu tanggung jawab pidana, lan ora nampa penghargaan pemerintah saka Medvedev. Kita uga kudu matur nuwun marang wong sing bisa dikuwasani. Iki babagan eBN lan Humpbacked.
      Kanthi ngompa GAZ menyang Ukraina, Rusia mbantu junta sing padha karo pamrentah sing diarani saiki. Minangka Barat, ing urip dheweke tansah nemokake Rusia, mula saiki, Inggris lan Amerika ngerti apa sing ditindakake. Ukrainians kudu diijini kanggo mutusaké kanggo awake dhewe lan mung sawise pump GAS. Awake dhewe duwe PENSIONS 5600r + 7oor total 6300r. dadi kita kudu Feed dhewe, lan ora kulon Ukraina, kang bakal pindhah menyang KULTAN tho.
    8. +2
      April 28 2014
      Sawetara keributan wiwit ing referendum ing Donetsk lan Luhansk. Ing wayah wengi, Oleg Tsarev ngirim dokumen aneh:
      teks dokumen:
      1. Republik Rakyat Donetsk wis ana, ora ana referendum sing dibutuhake.
      2. Milisi DPR ora ngakoni Kyiv minangka pamaréntahan sing sah.
      3. Menawi perkawis DPR dipunajak-ajak dening Penyelenggara Negara, milisi DPR mboten manut lan mboten sesrawungan kaliyan "Pemerintah" DPR lan nganggep anggotanipun minangka pengkhianat rakyat. Republik Rakyat Donetsk.
      4. Referendum kudu dianakake mung sawise wilayah DPR dibebasake saka pasukan lan pasukan keamanan junta Kyiv lan geng "Sektor Kanan".
      5. Referendum kudu kalebu telung posisi:

      DNR ing Rusia.
      DPR ing Ukraina.
      DPR minangka negara merdika.

      Wigati dielingake yen formulir saka pemerintah DPR wis disepakati lan dikirim kanggo dicithak. Mulane, katon kaya "dokumen saka Militia DPR" bisa ateges nyoba kanggo numpes wis direklamasi, de facto, kamardikan saka Republik Rakyat Donetsk, utawa "dokumen" bisa dadi hoax disinformasi.

      1. +3
        April 28 2014
        Kutipan saka Ross
        Ing wayah wengi, Oleg Tsarev ngirim dokumen aneh:

        Apa nulis goroh?
        Mangkene kutipan saka situs web resmi Tsarev:
        Ing Slavyansk, aku dikenalake karo keputusan milisi DPR.

        sumber
        http://tsarov.com.ua/novosti/novosti-oleg-tsarov/v-slavyanske-menya-oznakomili-s
        -resheniem-opolcheniya-dnr.html
    9. +1
      April 28 2014
      "Analisis umum babagan kahanan ing Ukraina lan ramalan kanggo masa depan"
      salah siji saka momen penting saka kahanan ing Ukraina iku nyoba kanggo nggawe daya sah ing Kyiv lan ing wilayah.
      Contenders utama kanggo kirim Presiden Poroshenko lan Pimoshenko .. (ora ono kanggo sijine prangko ing loro).
      NV Starikov: "Carane Poroshenko lan Tymoshenko menehi bagean saka Ukraina menyang Romania"
      http://nstarikov.ru/blog/38998
      "Dina iki, pagelaran nyata sing diarani" pemilu "dimainake ing Ukraina. Para pesaing utama kanggo kamenangan ing balapan yaiku Yulia Tymoshenko lan Petro Poroshenko. Ana "perjuangan" ing antarane. nglawan separatis lan teroris” , kaya saiki ing Kyiv padha nelpon warga dhewe saka Kidul-Wétan negara.
      Apa sebabe tembung "perang" ing tanda petik? Amarga loro tokoh kasebut, lan Tymoshenko lan Poroshenko, minangka anggota tim sing padha. Bareng wis padha ing pamaréntahan padha. Kang, ing printah saka Kulon, nransfer bagéan saka negara menyang yurisdiksi manca ....
      ....Saiki wektu kanggo ndeleng sapa sing dadi anggota pamaréntahan Ukraina, sing kanthi gampang lan kanthi eseman menehi bagean saka rak menyang Romania. Viktor Yushchenko minangka Presiden - dheweke wis suwe ora ana ing politik. Nanging liyane saka "pahlawan Ukraina" terus perang kanggo votes. Lan integritas Ukraina.
      Komposisi saka pamaréntah Ukraina ing wektu kaputusan dening pengadilan internasional
      - Tymoshenko Yulia Vladimirovna - Perdhana Mentri Ukraina
      - Oleksandr Turchynov - Wakil Perdana Menteri pisanan Ukraina
      - Poroshenko Petr Alekseevich - Menteri Luar Negeri Ukraina ..""
      . lan kok padha kuwasa ..http://dbelyaev.ru/how-are-yatsenyuk-klitschko-poroshenko-16525.ht
      ml # liyane-16525
    10. +3
      April 28 2014
      Lan durung - ambruk! Aku ora melas kanggo Ukraina. Aku mesakake wong-wong sing manggon ing kono. "Negara" iki digawe sacara artifisial, khusus kanggo pamisah donya Slavia Timur. Iki wis rampung fungsine ... 23 taun "kamardikan" ora muspra. Generasi militan Russophobes wis digawa munggah. Saiki iki tragedi kabeh bangsa Rusia kita! Oyod saka proses iki ana ing kabut wektu, nalika Uni Kievan Rus wis ora ana, nalika Galicia ambruk menyang Uniatism, nalika wong Rusia united pamisah. Proses iki bisa kalem mudhun, nanging iku luar biasa angel kanggo nguripake maneh, amarga. wis kakang tindak kakang. Reptil fasis apa ora diremuk! ..
    11. +1
      April 28 2014
      Bener!!! Iku tega mung wong Ukrainia biasa lan awake dhewe, ing pangertèn saka Rusia. Sawise kabeh, terserah kita lan mung kita kanggo ngilangi tanpa alternatif. Amerika, sing wis duwe dhewe, njupuk kabeh sing cair lan nyetel basis marang Rusia, dheweke bakal muter tanpa pitakonan kanthi utang sing berlebihan.
    12. s1n7t
      +2
      April 28 2014
      Kutipan saka johnsz
      Ya, dheweke ngrusak negara

      Iku negara ing kertas. Lan menehi kritik saka tembung sampeyan, ing jamban.
    13. protopop Avvakum
      +3
      April 28 2014
      Ing Crimea menehi $ 6 BILLION lan ana 2,4 yuta jiwa, kanggo kabeh Ukraina (46 yuta: 2,4 = 19 kaping luwih)
      $ 6 milyar * 19 = $ 115 milyar, akeh banget, sampeyan ora bisa ngunggahake akeh, nanging $ 60 milyar isih bisa. mulane, supaya Galicia muncul dhewe, ing wektu sing padha Ukrainians bakal weruh prabédan ing pitulungan Russian
    14. 0
      April 30 2014
      Ora ana sing mbuang apa-apa - nyatane, proyek Bolshevik Lenin-Stalin sing diarani Ukraina AWALNYA ora bisa ditindakake, wilayah sing diwajibake patchwork diklumpukake ing ngendi bangsa Ukrainia ora digawe, sanajan kabeh usaha, iki minangka warga negara, padha ora thukul menyang bangsa amarga padha ora bisa nggawe salah siji elit independen dhewe, utawa komunitas politik utawa poto-eling bisa nyawiji bangsa Ukraina dadi bangsa, supaya Ukraina ngenteni pamisah lan divisi menyang bagean.
      23 taun kasangsaran saka misunderstanding iki ing peta Eropah mbuktekaken bener apa aku wrote
    15. 0
      April 30 2014
      "Prosrat strany" mung bisa metu saka bodho. Apa ngono? Ukraina tenan didol, diwenehi tutup kasur kanggo manajemen, lan wong digawe cacat otak. Dadi kabeh wis rampung malah dipikir banget.
  2. +8
    April 28 2014
    babagan kabar kasebut wingi, Kolovoisky misale jek arep entuk gesheft saka perusahaan strategis Ukraina, kalebu Yuzhmash, kanggo adol, utawa nampa penghasilan saka produk.
    1. +1
      April 28 2014
      saag (1) SU Dina iki, 09:18 "Yuzhmash"
      ...menarik . manawa direktur CIA John Brennan mabur menyang Ukraina tanggal 12 April 2014. Padha nulis sing padha looking for kanca? (http://www.bfm.ru/news/254315) .. Miturut versi liyane: "kanggo ngirim data intelijen AS seger ing lokasi tentara Rusia ing tapel wates Ukraina.
      (http://ru.tsn.ua/svit/direktor-cru-privez-v-kiev-dannye-razvedki-ssha-the-daily-
      kewan-361001.html).
      Hipotesis katelu: "Pesenan kanggo operasi khusus ing Slavyansk diwenehake dening kepala CIA, miturut media.
      Operasi khusus ing Slavyansk diluncurake kanthi persetujuan Direktur CIA John Brennan...."(http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1397399400)--
      ... supaya kabeh iki ora BARSKY .. Ya, lan VIP kuwi drive watara. nalika topik kasebut nyentuh babagan dhasar keamanan nasional AS ...
      Utawa mungkin ana sing "berat" saka "Yuzhmash" ..... ???
      Elinga, ora ana sing abot ing Angkatan Bersenjata AS STRATCOM?
      "Usaha Amerika kanggo nggawe ICBM abot saka Pikeper (Peacemaker) kanggo nanggepi Setan kita gagal banget. Sistem rudal, sing digawe, miturut macem-macem perkiraan, nganti triliun dolar (kalebu biaya produksi lan tugas tempur 50 ICBM), tahan kurang saka rong puluh taun lan dicopot saka tugas tempur tanpa ngganti! ing "Peskyper": Dawane sepur ing Amerika Serikat cilik banget kanggo njamin siluman - lan iki kanthi total dawane luwih saka 250 km! """ (http://katerina-000.diary.ru/p0906 .htm?oam))
      1. +1
        April 28 2014
        Kutipan: 222222
        Utawa mungkin ana sing "berat" saka "Yuzhmash" ..... ???
        Elinga, ora ana sing abot ing Angkatan Bersenjata AS STRATCOM?

        Ora perlu nggoleki kucing ireng ing kamar sing peteng, luwih-luwih yen kucing iki sopan, pinter lan wani. (Shoigu)
        Dheweke teka kanggo nggoleki kanca, agen khusus CIA sing wis ilang dina sadurunge ing expanses telas Donetsk bebarengan karo 20 mercenary saka Amerika Serikat.
        Kabeh sing padha perlu miturut Iblis, padha wis dawa dijupuk menyang Panggonan tengen!
        1. 0
          April 29 2014
          24 April, 17:48 MOSCOW, 24 April. /ITAR-TASS/. Kepala Badan Antariksa Federal (Roscosmos), Oleg Ostapenko, ora ana gunane kanggo ngetung kendaraan peluncuran Zenit sing ana hubungane karo kahanan ing Ukraina. Roskosmos bakal fokus ing teknologi domestik kanthi karakteristik sing bakal ngluwihi Zenit.
          "Mesthi, kita nggunakake pangembangan sing kita duwe, lan kita ora nolak pengalaman sing kita duwe, nanging, sayangé, kahanan sing saiki ana ing Ukraina ora tundhuk komentar, lan ing kahanan saiki, nang ing operator iki. , contone nganti aku weruh titik
      2. +2
        April 28 2014
        ... Ayo padha nggawe ... Mesin kanggo Yuzhmash diwenehake dening Federasi Rusia ... Lan roket tanpa mesin ..... mung tank bahan bakar ...
  3. +5
    April 28 2014
    Isih ana sawetara gema saka slogan "Sektor Kanan" lan nasionalis, nanging ora bisa diarani gagasan.

    Gagasan Bandera ora bisa nggawa tentrem ing Ukraina
    1. +4
      April 28 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Gagasan Bandera ora bisa nggawa tentrem ing Ukraina

      carane golek gagasan umum yen brainwashed? Saiki ing Ukraina (ora antarane kabeh populasi) gagasan umum mung karo politisi kulon - sing ora mlumpat sing m * oscal. nanging iki dudu soko sing bisa nyawiji negara
    2. +2
      April 28 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Gagasan Bandera ora bisa nggawa tentrem ing Ukraina

      Pancen bener! Gagasan sing ngrusak ora nggawa tentrem! Saben warga Ukriya kudu ngerti iki kanthi lungguh lan mikir, lan ora preduli sapa wong Rusia utawa Ukraina!
      Lan siji liyane bab, lan iki sing paling penting, kanggo sapa iku hard, Aku suggest pisanan nggebug sirah ing tembok, ngerti kabeh padha ngendi kanca lan ing ngendi mungsuh! Nolak gagasan putlerism saka brainwashed (uga , omong kosong kancaku!), Deleng APA sing digawa dening nilai Amerika!
      Inggih, Ukrainians, pitakonan ora malah kanggo sekolah menengah, kang luwih edan: rezim Putin getih, kang ngimpi enslaving Ukraina, utawa wong Amerika persaudaraan, ngangap mung karo kasunyatan sing everyone ing Ukraina bakal panganan lan kasedhiya karo. kabeh keuntungan saka peradaban!
      Sanalika sampeyan nemokake jawaban kanggo pitakonan iki, sampeyan bakal langsung dadi luwih gampang, lan bakal luwih jelas menyang ngendi lan ngapa!
  4. +4
    April 28 2014
    Ora ana sing merdika maneh, wis ana wilayah Bedera, lan wong-wong liyane bakal nemtokake apa sing diarani ....
    1. +2
      April 28 2014
      Bakal ana NOVOROSSIYA! ... lan cepet banget ...
    2. +5
      April 28 2014
      Aku njaluk kanca-kanca kanggo ngurmati jeneng negara - UKRAINE. Wiwit jeneng-jeneng derogatory sing ditindakake dening para kanca-kancane, menehi ciri saka sisih sing salah lan kanthi jelas ora menehi kontribusi kanggo pangerten antarane Rusia lan Ukrainia ... ya
      1. +8
        April 28 2014
        Kutipan: Zveroboy
        lan cetha ora kontribusi kanggo pangerten bebarengan antarane Rusia lan Ukrainians.

        Lan apa babagan Rusia lan Siberia?
        Lan aku bakal nulis maneh.
        Yen sampeyan nganggep sampeyan minangka warga Ukraina, mula sampeyan lan saben wong sing nganggep awake dhewe minangka Ukrainia kudu teka ing mausoleum ing Moskow, kaya ing Mekkah saben taun, nguripake Lenin ing weteng lan dilat bokonge, amarga dheweke nggawe negara lan bangsa kasebut. kanggo sing nambani dhewe, lan ora numpes monumen kanggo wong ing saindhenging pseudo-negara (saham donya ngguyu).
        Lan aku ora bakal nolak pendapatku amarga kekarepanmu!
        Ora ana bangsa Ukrainia, iki minangka istilah teritorial sing ana hubungane karo wong Rusia sing manggon ing kana, sing duwe dialek dhewe, lan dialek iki, utamane ing Ukraina kidul, ora beda karo dialek ing Stavropol, sanajan wong sing nganggep dhewe Rusia manggon ana, mung amarga kasunyatan sing komunis wis ora hammered menyang sirah kanggo 70 taun sing Ukrainians.
      2. +6
        April 28 2014
        Kutipan: Zveroboy
        Aku njaluk kanca-kanca kanggo ngurmati jeneng negara - UKRAINE. Wiwit jeneng-jeneng derogatory sing ditindakake dening para kanca-kancane, menehi ciri saka sisih sing salah lan kanthi jelas ora menehi kontribusi kanggo pangerten antarane Rusia lan Ukrainia ...

        Apa sebutno jeneng sajarah saka Kidul-Wétan saiki Ukraina jar ing sampeyan? Novorossia minangka bagéan saka tanah sing dikembangaké lan disambungake menyang Kakaisaran Rusia minangka asil saka tentrem (kajaba Taurida lan Ismael) expansion ...
        Utawa luwih manis yen sampeyan nyebut Ukraina bongkahan kasebut, sing diduweni para hetman ing abad kaping XNUMX-XNUMX?
      3. +1
        April 28 2014
        Kutipan: Zveroboy
        jelas ora nyumbang kanggo saling pengertian antarane Rusia lan Ukrainia ...


        Novorossia minangka jeneng sajarah. Sinau sejarah, lan yen sampeyan gabung karo EU lan NATO, apa jeneng kasebut? Ora iki, kadhangkala?
        1. 0
          April 28 2014
          Kaya sing dikarepake! Lan sing bener!
        2. 0
          April 30 2014
          Peta lawas. Crimea wis dadi milik kita. Tangane cekak.
  5. +2
    April 28 2014
    Aku nambahake artikel kasebut, sanajan iki minangka dhaptar fakta sing kondhang, nanging isih migunani
  6. +9
    April 28 2014
    Sampeyan kudu katon sehat ing donya lan wedi. Kanggo nyegerake ekonomi Ukraina, yen ora kabeh, bagean penting saka pasukan produksi Kulon bakal dibutuhake.

    Napa ing bumi bakal nindakake iki ... BARAT butuh pasar anyar lan dudu negara pesaing.
    1. +5
      April 28 2014
      Apa pasar dodolan Ukraina? Saiki lagi ngrusak kabeh sing isih ana ing teras.
      1. 0
        April 30 2014
        Mbok ora ing teras, nanging langsung ing panel!
  7. + 12
    April 28 2014
    Nyanyi lagu-lagu babagan wong-wong persaudaraan .. uga, sabisa-bisa ... Oke, Little Russia ... banjur ora kabeh dadi prasaja, nanging isih ... Kabar paling anyar saka Ukraina ... lan iki pembatalan. saka 9 Mei minangka Dina Kamenangan Agung ora liya, minangka paku liyane ing peti mati Ukraina .. Junta saiki ditampilake dalan sing bakal tetep ana ing Kiev .. lan dalan iki minangka siji .. divisi Ukraina .. ing skenario liyane, kabeh Ukraina bakal tiwas ing kekacauan ..
  8. + 29
    April 28 2014
    (Slavs sing ditresnani

    Ukrainians, mikir bab sing bener entuk manfaat saka konflik antarane bangsa fraternal

    Iki minangka phrases sing penulis nggunakake lan drive wedge antarane pedunung Ukraina lan Rusia tengah. Ora ana wong Ukrainia!!!!! Ora, chimera Staf Umum Austria iki umure 150 taun.
    Ukrainia, iki minangka konsep teritorial, kaya Siberia, kaya Tulyak utawa Moskvich!
    Lan bebarengan kita kabeh mung Rusia, ora sedulur Slavs.
    1. +4
      April 28 2014
      Kutipan saka: ATA
      Ora ana wong Ukrainia!!!!! Ora, chimera Staf Umum Austria iki umure 150 taun.
      Ukrainia, konsep iki teritorial

      Sapa sing bakal ngomong iki marang Lenin lan Stalin sadurunge! Wiwit kapan kewarganegaraan dituduhake ing paspor Soviet?
      1. +4
        April 28 2014
        Kutipan: Nikolaevich I
        Sapa sing bakal ngomong iki marang Lenin lan Stalin sadurunge! Wiwit kapan kewarganegaraan dituduhake ing paspor Soviet?

        Ya, aku, mung banjur padha wiwit solder otak Ukrainians.
        Paling ora miturut tsar, kewarganegaraan ora dituduhake kanthi tepat, mung ana kolom kewarganegaraan sing ditulis "Rusia".
        Lan padha nindakake iki ing USSR kanggo menehi komunisme karakter donya, kayata kabeh negara, kabeh bangsa karo kita.
        Kaya biasane ing eksperimen sosialis, wong Rusia dikorbanake kanggo ambisi ilusi revolusi donya.
        1. +2
          April 28 2014
          Kutipan saka: ATA
          Ya, aku mung banjur wiwit solder otak Ukrainians, paling ora ing sangisore tsar, warga negara ora persis dituduhake, mung ana kolom kewarganegaraan kang ditulis "Rusia". USSR kanggo menehi komunisme karakter donya, kayata kabeh negara , kabeh bangsa karo kita, kaya biasanipun ing eksperimen sosialis, marga saka ambisi ilusi revolusi donya, wong Rusia padha kurban.


          Setuju apik Kontribusi sing signifikan kanggo divisi wong Rusia dadi telung cabang digawe dening "bapak revolusi" Vladimir Ilyich, sing mung ora peduli babagan Rusia lan wong-wong konstituen. Persemakmuran sing nganggo basa Rusia (leluhur nyata saka Ukrainians lan Belarusians). Kawicaksanan Lenin sing kaya mengkono nyebabake integritas wilayah Rusia, sing kita kenal. kasil dibagi.
    2. +5
      April 28 2014
      Kutipan saka: ATA
      Ukrainia, iki minangka konsep teritorial, kaya Siberia, kaya Tulyak utawa Moskvich!
      Lan bebarengan kita kabeh mung Rusia, ora sedulur Slavs.


      Punika jawaban kanggo
      pitakonan logis: "Apa apa?"


      nyawiji. Kanggo nggawe United Russian WORLD (ora kudu langsung minangka bagéan saka negara siji).
      Kanggo miwiti, kanggo mbuang bangga lan conceit bodho padha ngomong kita dudu Rusia, nanging sawetara wong khusus Ukrainians (tegese luwih saka Rusia, pinter lan ing umum ...)
  9. ken
    + 14
    April 28 2014
    Iman sing wuta lan salah ing cita-cita Barat minangka alesan utama pamisah kasebut
    1. NIWH
      + 12
      April 28 2014
      Quote: LYOKHA padha
      ... BARAT butuh pasar anyar lan dudu negara pesaing.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +9
      April 28 2014
      Quote: ken
      Iman sing wuta lan salah ing cita-cita Barat minangka alesan utama pamisah kasebut

      Pengin EU? Sinau sejarah, pengalaman leluhur!
  10. +6
    April 28 2014
    Lan Ukrainia biasa - dudu militan, dudu oposisi, nanging patriot prasaja sing tresna marang negarane - kudu duwe pitakonan alami: "Apa sing kudu ditindakake?"


    Mung kanggo saiki, pitakonan liyane, ora kurang langgeng ing agenda: "Sapa sing kudu disalahake?"
    Lan ora mungkin yen warga Ukraina ing kahanan saiki ora mung bisa setuju, nanging mung bisa ngobrol.
    1. 0
      April 28 2014
      Ora ana pitakonan "sapa sing kudu disalahake" ing Nezalezhnaya! Jawaban wis suwe dikenal kanggo kabeh wong: "Iki kabeh bajingan-m. Oskali "
      1. +1
        April 29 2014
        persis! Padha ora koyone keganggu karo masalah iki - ana "ekstrim" kanggo kabeh kaping - Putin! Mikir iku kerja keras! Lan apa neraka kanggo bisa ... Gusti, nyimpen lan nyimpen Ukraina!
      2. Komentar wis dibusak.
  11. +1
    April 28 2014
    Lan mulane, kabeh jinis tangisan kaya "Sampeyan, Rusia, wis ngilangi Krimea saka kita" paling ora ana akal lan logika.


    Akal lan logika ora perlu bengok-bengok kaya ngono.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      April 29 2014
      Wiwit 22 Februari, akal sehat lan logika katon wis ninggalake Ukraina ...
  12. + 10
    April 28 2014
    Saiki ora ana pimpinan ing Ukraina sing bisa nglumpukake paling ora bagean saka negara sing ambruk ing saubengé.
  13. +4
    April 28 2014
    "Ukrainians, mikir bab sing bener entuk manfaat saka konflik antarane bangsa fraternal."

    Ya, saiki padha ora bisa mikir. Lan mung bisa mikir babagan "wong persaudaraan" kanthi cara siji - mungsuh. Iku apes, nanging saiki, iku nyata.
  14. maksimal1
    0
    April 28 2014
    Kutipan saka SHILO
    Prakiraan, ramalan. Prakiraan langsung!

    Thanks wong lanang!
    Oh, kanggo bali puluhan taun ...
  15. + 21
    April 28 2014
    Ukraina, minangka negara J**A. Donbass ngerti banget yen masa depane yaiku hubungan politik lan ekonomi karo Rusia Agung, Ukraina Kulon ora bakal nampa iki. Inggih, jancok dheweke.
    1. 0
      April 29 2014
      Iku urgently perlu kanggo Donbass kanggo sijine nerusake slogan "Western Ukraina ... poto-netepake lan kamardikan" !!!!!
  16. +4
    April 28 2014
    Aku mung siji-sijine cara metu yaiku: owah-owahan lengkap kekuwatan ing Ukraina, deklarasi standar, mundur saka WTO, nasionalisasi sektor utama ekonomi (metalurgi, industri batu bara, industri tenaga listrik, kompleks industri militer, pertanian). , gabung karo Uni Pabean (kaya Belarus, sampeyan kudu nyang-nyangan istilah sing paling nguntungake). Mesthine, iki bakal nyebabake penurunan standar urip, nanging populasi bakal duwe prospek pangembangan luwih lanjut. Yen ora, bakal ana lapangan Walk ageng.
    1. 0
      April 29 2014
      Nalika pamrentahane mutusake kanggo nawarake milyaran saka EU lan AS ...
  17. +5
    April 28 2014
    Aku skenario wis disetujoni ing Kremlin uga .. Skenario bisa miturut kang serangan ing Slavyansk bakal diwiwiti .. Federasi Rusia lan skenario Crimean bakal mlebu ... Kanggo Kyiv, iki skenario paling ditrima. ... amarga padha ora bisa nglawan Federasi Rusia ....
  18. 0
    April 28 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Ing tembung, analisa umum Ukraina minangka negara sing meh mati, pati ora bisa dihindari.

    yen ing tembung, banjur, kaya iki: FSE ...
  19. +3
    April 28 2014
    Ing mratelakake panemume: pilihan sing paling perlu kanggo mbatalake Ukraina saka krisis iku junta ing dermaga, gabung karo Uni Pabean, federalisasi, reformasi konstitusi, menehi basa Rusia status basa negara liya. Nanging, sayangé, iku meh ora layak ing kahanan saiki.
  20. +4
    April 28 2014
    Kutipan saka: gnv731
    Aku mung siji-sijine cara metu yaiku: owah-owahan lengkap kekuwatan ing Ukraina, deklarasi standar, mundur saka WTO, nasionalisasi sektor utama ekonomi (metalurgi, industri batu bara, industri tenaga listrik, kompleks industri militer, pertanian). , gabung karo Uni Pabean (kaya Belarus, sampeyan kudu nyang-nyangan istilah sing paling nguntungake). Mesthine, iki bakal nyebabake penurunan standar urip, nanging populasi bakal duwe prospek pangembangan luwih lanjut. Yen ora, bakal ana lapangan Walk ageng.

    Ora bakal ana sing kaya ngono .. EXIT - DISINTEGRASI UKRAINE miturut jender .. Eropa bakal nggawe saka Ukraina Kulon - Romania ... bakal nggawa pasukan NATO ... uga, kepiye carane ngenalake ... 600 marinir bakal disebarake ... pitakonan liyane, Tenggara bakal miwiti narik pusat ... Ora perlu kanggo mbangun ilusi sing Moscow bakal tetep ing sela-sela ... Moscow duwe kekuatan lan liya kanggo nanggapi militèr .. Nggoleki perwira NATO kejiret ing Slavyansk, sampeyan pengin ngeculke luh ... padha ora ngerti apa jenis gilingan daging sing bisa tiba. ..mda..
    1. +1
      April 28 2014
      Kutipan saka Dave36
      Nggoleki perwira NATO sing dicekel ing Slavyansk, sampeyan pengin luh ... dheweke ora ngerti apa jenis gilingan daging sing bisa dicelupake ... hmm ..


      Ya pancen, dheweke ora tau mlebu ing ngendi wae.
    2. 0
      April 28 2014
      Muga-muga dheweke ora dadi sing pertama ngenalake siji marine utawa sapa wae, kajaba mung Banderlogia sing isih ana saka Ukraina.
  21. +1
    April 28 2014
    Wis kasep, kancaku, ngombe Borjomi nalika ati wis gagal.
  22. + 14
    April 28 2014
    Ukroarmiya terus gumun :)
    1. Mulane padha mbatalake parade ing Kyiv ing Mei 9th.
    2. Iki carane padha push pesawat nalika kios mesin.
    3. Padha perang, nyelehake pesawat saka ndhuwur.
    1. +3
      April 28 2014
      Kutipan saka: nika407
      . Padha perang, nyelehake pesawat saka ndhuwur.

      Saiki dheweke bakal ngeculake pesawat kasebut lan nyoba miwiti "menyang pusher", saka bukit ... ngguyu
      1. +3
        April 28 2014
        Quote: biasa wae
        Saiki dheweke bakal ngeculake pesawat kasebut lan nyoba miwiti "menyang pusher", saka bukit

        Ora kaya iki minangka modernisasi jero saka V-1.
      2. PAPA cokelsgogel
        +2
        April 28 2014
        Aku propose kanggo introduce cabang Ukrainia anyar menyang warplanes. montor mabur nanging ora nembak, dheweke nembak nanging ora njupuk, dibuwang saka gunung, mlumpat ...
  23. Palych9999
    +2
    April 28 2014
    Artikel luwih saka apik: kahanan diterangake kanthi jelas, tanpa twists ideologis, skenario sing bisa ditemtokake kanthi bener.
    Kabeh bakal apik. nanging "ana nuansa": Crimea, transisi kang menyang bosom Rusia ora bakal dilalekake, ora bakal diapura kanggo ing paling 2 generasi Ukrainians.
    Wektu iki bakal nyebabake skenario sing ora dingerteni kanggo kabeh pangembangan kahanan ing negara iki.
  24. +2
    April 28 2014
    Analisis kasebut apik. Kanggo pitakonan penyatuan miturut prinsip ideologi - UTOPIAN! Wong-wong iki dibagi-bagi miturut prinsip ideologis iki, kulon - tengah - tenggara, nganti ora bisa njaga integritas, nanging ora ana pemimpin serius sing bisa mimpin massa. Tsarev minangka pilihan liwat. Supaya kita bisa ngomong yen Ukraina, minangka negara integral de facto, NO.
  25. +3
    April 28 2014
    Hryvnia ora ambruk, ana ing 11.2, kenaikan rega kanggo kabeh ora katon, ekonomi ambruk, nanging ora ambruk, bakal ana standar, utawa bisa uga ora. Lan dheweke duwe ide nasional - sosis ing Kulon luwih murah lan luwih enak, lan wong-wong manggon ing kana, luwih apik tinimbang ing Rusia. Lan kita uga bakal manggon ana!
    1. +2
      April 28 2014
      Kutipan: Semenov
      Lan kita uga bakal manggon ana!


      Sampeyan bisa urip!
  26. +1
    April 28 2014
    Kutipan saka Palych9999
    Artikel luwih saka apik: kahanan diterangake kanthi jelas, tanpa twists ideologis, skenario sing bisa ditemtokake kanthi bener.
    Kabeh bakal apik. nanging "ana nuansa": Crimea, transisi kang menyang bosom Rusia ora bakal dilalekake, ora bakal diapura kanggo ing paling 2 generasi Ukrainians.
    Wektu iki bakal nyebabake skenario sing ora dingerteni kanggo kabeh pangembangan kahanan ing negara iki.

    Lan iki, kancaku, carane dalang bakal mutusake .. dheweke bakal ngomong yen Crimea iku Rusia kanthi bener ... kabeh bakal langsung tiba ing panggonan ... kabeh .. nanging padha bakal katon ing Crimea karo gething liyane.
  27. 0
    April 28 2014
    Artikel sing apik babagan kahanan saiki.
    Minangka tambahan kanggo bayangan babagan Ukraina, aku menarik kanggo kenalan karo Vladimir Matveev:
    http://vybor.ua/video/economika/maydan-kak-agoniya-kapitalizma.html
    http://www.narodsobor.ru/events/backstage/17141-vladimir-matveev-qmossad-na-ukra
    ineq-chast-1
  28. +5
    April 28 2014
    Kasunyatan bilih UKRAINE WESTERN bakal pindhah menyang NATO minangka FAKTA, lan apa sing bakal kelakon ing TIMUR-SELATAN bakal diputusake dening dheweke. Lan RUSIA bakal nulungi dheweke. Pitakonan mung apa wilayah ing Ukraina bakal nyawiji utawa ora. Yen misahake 1 utawa 2 wilayah, luwih becik dheweke dadi bagean saka RUSIA. BAGIAN WETAN SELURUH WETAN BISA DIKATAKAN NERIAL, MEH SEPAREH MELAWAN, SETENGAH KARO ORA MELU. LAN SAPIRANG ATUSAN AKTIVIS IKI ORA BAKAL NGLAKOKE MANEH, GUDANG AMAN KANG GANGGUNG NANGING ORA BERSENJATA. Iki dudu nuduhake kanggo kabeh wong, yen kita apik banget yen dibandhingake karo panguwasa fasis, nanging kabodhoan liar kanggo nglawan fasis kanthi SLOGAN siji lan tangan kosong. KITA kudu lengen lan NANGLUkake wilayah sampeyan kanthi lengkap. APA BANDEROVTS ora duwe kiriman BLOCK. GAMBAR MILITIA, UNIT MILITER menyang sisih sampeyan lan kalebu ing komposisi sampeyan. Sampeyan kudu tumindak lan ora ngenteni!.
    1. 0
      April 29 2014
      lan mung mangkono! Minangka Ulyanov ngandika ... "tundha pati iku kaya"
  29. +2
    April 28 2014
    Peta lawas dilebokake ing kirim iki, Crimea Rusia. sawise kesalahan iki, maca ing, iki krama inggil.
  30. 0
    April 28 2014
    Aku ora ngerti kesimpulan saka penulis.
    iku penting kanggo Ukrainians rapat umum watara siji idea. Kita kudu nemokake siji aliran, siji slogan sing bakal ditindakake wong. Iku penting kanggo Ukraina saiki kanggo saestu aran integritas saka wong. Kita kudu nyawiji ing kepinginan kanggo nylametake negara kita.

    25 Mei 2014 bakal ana Pilpres, mula ayo padha ngumpulake calon, sing bakal mujudake aspirasi rakyat. Lan bakal ana pamrentah sing sah sing bakal mutusake menyang ngendi langkah kasebut ...
    1. 0
      April 29 2014
      Ya ... Poroshenko bakal nglumpukake dheweke .... nangis
  31. +1
    April 28 2014
    Iki mbokmenawa sing kudu dieling-eling.
    Ing tanggal 1 Oktober 1653, Zemsky Sobor dianakaké ing Moskow, lan diputusaké: "supaya panguwasa agung, tsar lan pangeran agung Alexei Mikhailovich saka kabeh Rusia, deigned sing hetman Bohdan Khmelnitsky lan kabeh Tentara Zaporizhzhya karo. kutha-kutha lan tanah-tanahé bakal direbut ing tangané Panguwasa."
    Ketoke wektu kanggo nulis petisi kanggo njupuk Rusia ing lengen minangka entitas kapisah.
  32. Ork-78
    +1
    April 28 2014
    Aku ora pengin ngakoni dhewe, nanging misale jek penulis bener - Ukraina wis tilar donya ...
    1. avt
      +2
      April 28 2014
      Kutipan: Ork-78
      Aku ora pengin ngakoni dhewe, nanging misale jek penulis bener - Ukraina wis tilar donya ...

      Wangsulan: Bab ingkang utama iku akèh-akèhé saka pedunung project "Ukraina 1991" ora pengin ngakoni iki, sing, ora kaya sawetara wong, sing wis temen maujud karo gaman ing tangan sing wis ngluwihi mangsa, njagong. , sniff menyang gombal, wedi kelangan proyek sing wis padha ora mbayar, lan yen padha nindakake, padha bakal rauh mandheg, nanging padha ngenteni sing dumadakan piye wae bakal mutusake masalah dhewe lan dumunung mudhun, utawa "Red". Tentara" bakal teka. Prospek proyek "Ukraina 1991" dieja dening Amers lan ditindakake kanthi apik - varian saka Yugoslavia.
    2. +3
      April 28 2014
      Kutipan: Ork-78
      Ukraina wis mati ...


      Apa sampeyan? Luwih akeh lemak teka!
      1. 0
        April 29 2014
        wis, wis! Gagasan swarga isih urip ... "Ista bacon karo daging babi lan spatha ing jerami"
  33. alikalik
    +3
    April 28 2014
    Sejarah mbaleni dhewe. Ora suwe, Kekuwatan Agung Rusia lan Amerika bakal nggawe garis sing kandel ing Ukraina. Saben bakal nemtokake zona kapentingan dhewe. Rusia bakal ndhukung Tenggara kaya sing dikarepake. Aku mikir yen dheweke mung bakal entuk manfaat saka iki. karo wilayah liyane ing Ukraina, iku banget boten mesthi.Tanggi duwe kakehan pitakonan bab tanah iki.Poles, Ceko, Romania, Hungaria lan Moldovans ora keberatan bali. Amerika, njupuk kauntungan saka kasunyatan sing saiki daya ing independen belongs kanggo wayang sing, bisa pindhah menyang fragmentasi Ukraina ing sih saka partners NATO sing 5 milyar dolar nandur modhal ing kudeta kudu metokake woh lan Ukraina kanggo Amer karo antek-antekne ing Eropa mung dhuwit recehan chip. Amerika Serikat ngrampungake masalah geopolitik.
  34. Kuantum
    +2
    April 28 2014
    Ing sasi, hetman Ukraina sabanjuré bakal kapilih ing pemilu. Porosyuk-Valtsman jelas menang. Apa sabanjuré? Pecah negara ora bisa dihindari! Timur lan bisa uga Kidul bakal dadi negara merdika. Kanthi federalisasi, ora ana apa-apa.
    ora bakal bisa, Kyiv ora ngidini.. Liyane saka wilayah Ukraina bakal lolong saka
    mlarat lan pengangguran, gelaran bakal diwiwiti antarane detasemen sing digawe cepet-cepet
    Yarosh, Tymoshenko lan Kolomoisky, pemerintah pusat bakal ngontrol
    mung Kiev Galicia rampung ngalih menyang construction saka Nazi
    formasi saka wilayah 3-5. Kabeh iki wis ana ing abad 17-18. Ukraina, negara mitos, bakal ilang ing salawas-lawase.
  35. +5
    April 28 2014
    Aku maca artikel liyane karo ramalan kanggo Ukraina.
    Kita pancen kudu mikir babagan awake dhewe. Iki sing utama.
    Perkembangan kahanan ing Ukraina ngetutake skenario Amerika lan ngarahake kelemahan ekonomi maksimum Rusia.
    Dadi karo USSR. Apa sejarah bola-bali?
    Sayange, nanging Yankees bakal menang yen kita kepepet.
    Kabeh sing disusun iku primitif, nanging efektif:
    1. Yen sampeyan bisa menang kanthi bantuan anak didik sampeyan, blok NATO bakal diisi maneh karo "anggota" liyane sing nggegirisi nganti wates ... Rusia, kanthi mangkono, bakal nandhang kekalahan geopolitik utama liyane kanthi kabeh akibat, ditambah senjata liyane balapan.
    2. Yen ora bisa metu, Yankees bakal ninggalake, nanging bakal ninggalake konco kita ekonomi dying Ukraina, ora kanggo sebutno masalah sosial, nasional, etc.
    Rusia, kanthi bungah lan ora duwe tugas, bakal cepet-cepet nulungi "sedulur-sedulur ing pikiran", sing bakal mbutuhake biaya finansial sing gedhe banget.
    Dadi, kanthi pilihan apa wae, Federasi Rusia bakal ngadhepi biaya finansial sing gedhe, sing bakal nyebabake nyuda standar urip, rasa ora seneng sosial lan pretext kanggo revolusi "putih".
    1. +2
      April 28 2014
      Quote: Samsebenaume
      Dadi, kanthi pilihan apa wae, Federasi Rusia bakal ngadhepi biaya finansial sing gedhe, sing bakal nyebabake nyuda standar urip, rasa ora seneng sosial lan pretext kanggo revolusi "putih".

      Apa usulan spesifik sing sampeyan duwe ing kahanan saiki?
      1. +3
        April 28 2014
        Saranku ana ing komentar.
        Kabeh mripat ing RF. Kita minangka negara sing 100% mandiri.
        Kanthi wajar, mesthi, manajemen ekonomi, keuangan, sumber daya, ilmu pengetahuan, lsp.
        Aku pengin ngelingake yen ekonomi iku utami, politik iku sekunder.
        Saiki kita gumantung banget marang wong manca. Alas, kanca-kanca ing antarane wong-wong mau - kucing nangis.
        Ekonomi kita banget ringkih lan rawan. Yen ing USSR kita "ahead saka liyane saka planet" ing akeh wilayah, saiki kita ora duwe bangga. Kajaba tenaga nuklir.
        Kabeh rencana, kabeh pikiran, kabeh sumber daya kudu diarahake menyang pangembangan industri Federasi Rusia.
        Kanca lan "mitra" ayo ngenteni.

        1. +1
          April 28 2014
          Kanca lan "mitra" ayo ngenteni.

          Kamrad, avatarmu keren! Nanging sampeyan jelas ora tekan kecerdasan pimpinan.
          Sampeyan ngirim ora menehi adoh tanah YOUR. Yen sampeyan ora ngerti, nuduhake apartemen sampeyan karo wong neneko. wong bodho
          Dina iki, Federasi Rusia wis Gagal demografi, lan 30-40 yuta wong ora bakal superfluous, loro ing karya lan ing perang.
          Saka unifikasi - Slavs menang, liyane - kalah. Sanajan, umume, nylametake bagean Eropa saka karusakan minangka berkah.

          Apa sing angel??? nglirik
          1. 0
            April 28 2014
            Kutipan: RONIN-HS
            Sampeyan ngirim tau menehi adoh tanah YOUR.

            Lan sampeyan ngomong iki kanggo pasangan sing manis ......
    2. +2
      April 28 2014
      Quote: Samsebenaume
      Kita pancen kudu mikir babagan awake dhewe. Iki sing utama.

      Hello Valera. Kaya biasane, sampeyan bener. Aku wis nulis luwih saka sepisan yen ing kasus apa wae, kita sing kapitunan. Menapa malih, pemerintah kita ora ngerti carane mikir, cara sing gangster, i.e. primitif. Saiki aku ngrampungake buku Maxim Kalashnikov "Kode PDB" - rambutku wis rampung, lan sing paling penting, aku ora bisa mbantah fakta siji. Maca, aku menehi saran. Ana ing internet.
      Kabeh sing kita lakoni ngeling-eling aku babagan kematian. hi
      1. +3
        April 28 2014
        nycsson
        Alexey, sehat, kancaku!
        Seneng ngobrol karo sampeyan! Akeh ing negara kita mbutuhake analisis serius lan keputusan sing produktif.
        We lumaku ing bunder ing siji rake.
        Good luck!
        1. +3
          April 28 2014
          Kutipan saka nycson
          Hello Valera. Kaya biasane, sampeyan bener.

          Quote: Samsebenaume
          Alexey, sehat, kancaku!


          Salam, kanca! Aku setuju karo omonganmu! ombenan Kabeh iku mung sedhih.
          1. +2
            April 29 2014
            Sugeng siang, kanca-kanca! "Kabeh iki bakal apik - yen ora sedhih banget." Wis suwe ora ana ing situs kasebut. Inggih, ing kene kabeh kaya biasane. Hooray-patriots siap nyuwek kabeh. Kok mikir. Dheweke njotosi pasuryanku lan kabeh. Ana sing sedhih. Ora gampang. Ikhlas.
    3. DPN
      +2
      April 28 2014
      Quote: Samsebenaume
      alesan kanggo revolusi "putih".

      Bener, kajaba revolusi putih, stratifikasi rakyat dumadi ing taun 1993 wiwit taun iki negara kasebut urip kanthi aturan.
    4. 0
      April 29 2014
      ALLAH pareng revolusi putih ... iki bakal dadi Maidan kaping pindho ... Ana mung Maidans ing Bolotnaya ...
  36. +3
    April 28 2014
    9 Mei Dina Kamenangan ora bakal dirayakake ing Ukraina. Miturut tagihan, sing disiapake dening Menteri Kebudayaan Ukraina Yevhen Nyshchuk lan disetujoni dening Sekretaris Dewan Keamanan Nasional Andriy Parubiy, 9 Mei bakal dirayakake minangka dina tangisan kanggo ngelingi para korban pendhudhukan Soviet.

    Ukraina mutusake kanggo mbatalake perayaan Dina Kamenangan tanggal 9 Mei. Yen Rada Verkhovna ngetrapake hukum anyar, mula warga Ukraina bakal ngrayakake Hari Kemenangan bebarengan karo kabeh Eropa ing tanggal 8 Mei.

    Miturut RIA Novosti, direncanakake tanggal 8 Maret lan 1 Mei ora dadi preian maneh bebarengan karo 9 Mei. Dheweke pengin nggawe ing Kyiv Dina Pengetan Korban Pendudukan Soviet.


    Menteri Kebudayaan Ukraina Evgeny Nishchuk mbantah laporan babagan pembatalan perayaan Dina Kemenangan 9 Mei: "Aku sinau babagan inisiatif kasebut saka pers. Kita ora ngomong babagan iki. Aku ora ngerti inisiatif sapa." Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen perayaan tanggal sajarah dhewe disambungake karo kemungkinan anggaran negara lan kemungkinan Kementerian Kebudayaan. Sekretariat Verkhovna Rada uga njamin yen "nganti saiki tagihan kasebut durung katon ing kene."
    Batal soko saiki ing 9 Mei, iki gelombang anyar, bahan bakar kanggo geni ... malah rampung chumps ora bakal bisa. Kabeh liyane ZRADA. Dheweke ora pengin eskalasi rasa ora seneng populer. Lan sponsor uga ora peduli.
    Dheweke ora bakal mbatalake 9 Mei. Kosok baline, dheweke bakal nuduhake kabeh wis rapi. Nanging, 9 Mei luwih preinan kanggo masarakat tinimbang dina resmi.
    1. +5
      April 28 2014
      Nonton parade ing Crimea! Ing wilayah Donetsk, pusat televisi mesthine wis nuduhake saluran Rusia ... wektu bakal teka lan parade bakal ngliwati Kidul-Wétan! Preian gedhe ing GENES ora bisa dipateni !!! ombenan
      1. +2
        April 28 2014
        Kutipan saka Anabat
        Nonton parade ing Crimea! Ing wilayah Donetsk, pusat televisi mesthine wis nuduhake saluran Rusia ... wektu bakal teka lan parade bakal ngliwati Kidul-Wétan! Preian gedhe ing GENES ora bisa dipateni !!!

        Apa parade ala ing Odessa?
        Ora ana sing kaya ngono ing tanggal 10 April - kanggo pisanan aku ndeleng "siji lan setengah" urip ing perjalanan, aku rumangsa durung ana ing museum.
        Sampeyan kudu mbusak ndandani lan supaya dheweke mlaku (sanajan luwih gampang nggawe goblok, luwih becik ora ndemek monumen kasebut)
        Utamane kebangkrutan - uga pemandangan sing apik banget.
        Ing Crimea, mung ana parade angkatan laut sing luwih apik - ing Odessa, parade luwih apik tinimbang sing Crimean.
        1. +2
          April 28 2014
          Kutipan saka Cristal
          Ing Crimea, mung ana parade angkatan laut sing luwih apik - ing Odessa, parade luwih apik tinimbang sing Crimean.

          Nanging sapa sing mbantah?
          Mung ing Crimea bakal parade saiki tanpa wedi yen wong sing ora cukup karo bat bakal mlumpat saka sudhut ...
          Lan sampeyan kudu ngurus ...
          Aku weruh ing TV carane Fry karo St George pita ing dodo iki bludgeoned dening bajingan ing jumlah paling sepuluh. nangis
        2. +4
          April 28 2014
          Kutipan saka Cristal
          Apa parade ala ing Odessa?
          Tumindak = Parade Kamenangan, ora tumindak = tawanan fasis.
          Iki minangka pangeling ora mung kanggo Odessans ...
    2. 0
      April 28 2014
      Bakal mbatalake, ora bakal menyang ngendi wae, yen ora Maidan bakal ngobong Rada. Iki ngerti-carane ing demokrasi ing Ukrainia.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        April 30 2014
        9 Mei ora bakal dibatalake. Eropa ora bakal ngidini. Ya, lan negara-negara banjur dadi sekutu kita. Nanging kipezh ora bakal dadi guyon. Iki bakal "sober up" Banderlogs banget. Ya, lan pemilihan bakal kena pengaruh yen, mesthi, bakal ditindakake. Sing mamang banget.
  37. +2
    April 28 2014
    Masalahe yaiku ora gelem nyuwek bokonge saka sofa empuk. Dheweke wis biasa lan percaya yen ana wong sing kudu mutusake apa wae kanggo dheweke, nindakake apa wae, supaya dheweke rumangsa kepenak.
  38. +5
    April 28 2014
    Rusia duwe kabeh, expanses jembar, segara, kayu, batu bara, emas, lenga, inten, gas, malah palladium. Ana Presiden nyata Negara Agung! Affectionate, anget, romantis lan kuwi native Crimea, Rusia uga wis.
    Apa sing bisa dakkandhakake, malah Presiden Ukraina ana ing Rusia!
  39. +1
    April 28 2014
    Aku sing negara wis liwati titik ora bali! Kahanan iki ora bakal rampung kanthi tentrem, apa wae perjanjian sing ditandatangani, apa wae tembung sing diucapake. Kahanan mung bisa disimpen kanthi kontrol eksternal! Sampeyan kudu nggawa pasukan Rusia, PBB, NATO ......... Disarm EVERYONE tanpa istiméwa, njupuk fasilitas strategis, perusahaan, infrastruktur ing kontrol gabungan ........
  40. tnship2
    +2
    April 28 2014
    Gendéra curiga! Apa sing ditindakake Crimea? Ing oven iki gendera !!!
  41. +1
    April 28 2014
    Kutipan saka johnsz
    Ya, dheweke ngrusak negara

    Lan iku rencana AS! Wis ngrusak negara, nggawe wong mlarat, nggawe kekacauan ing wates kita. Mayuta-yuta wong Ukrainia sing mlarat mesthi bakal nuntut intervensi Rusia, lan Amerika ngarep-arep supaya bisa nyuda ekonomi kita lan nggawe kita tanggung jawab kanggo Ukraina.
  42. +2
    April 28 2014
    Kabeh mau akibate... Alasane BUDAK. Kulon kanthi sistematis lan terus-terusan melu karusakan saka Slav, perlu wilayah sing dikuwasani dening Slav, sumber daya. Slavs dhewe ora perlu kanggo wong-wong mau, supaya padha muter kita ... Lan carane akeh kita bakal mati, amarga padha sijine liyane ing brink kaslametané, lan Gusti Allah ngalang-alangi padha rock prau - padha mung bakal numpes, kuwi strategine. Ana perang sing ora mandheg sedhela sajrone pirang-pirang abad kepungkur, mung wujud lan cara perang iki gumantung karo kahanan saiki. Kita ora duwe sekutu ing perang iki, mung kita bisa nglindhungi awake dhewe.
  43. +2
    April 28 2014
    Hm. Aku ndeleng kurs saka hryvnia menyang rubel. 1 hryvnia = 3 rubel. Apa kita ngomong babagan krisis? Hryvnia uga ora mudhun akeh babagan dolor. Nalika iku sinks kanggo paling 2 rubles saben hryvnia, banjur kita bakal pirembagan bab krisis lan ing. Nganti aku percaya...
    1. +3
      April 28 2014
      Kutipan saka Zomanus
      Hm. Aku ndeleng kurs saka hryvnia menyang rubel. 1 hryvnia = 3 rubel. Apa kita ngomong babagan krisis? Hryvnia uga ora mudhun akeh babagan dolor. Nalika iku sinks kanggo paling 2 rubles saben hryvnia, banjur kita bakal pirembagan bab krisis lan ing. Nganti saiki aku ora percaya

      soko dramatically diganti karo mesthi
      3 minggu kepungkur, hryvnia ambruk banget lan rasio kasebut dadi 3.5 UAH nganti 10 rubel (wiwit 2.25) lan saiki wis mudhun 2.8. Dollar uga kesusu ing 14-15 - Enteni 11-12 hryvnia lan melorot.
      Kang menehi kritik dening Odessa, daya tuku saka pedunung Odessa equalized prices ing pasar.
      Produk amarga musim semi lan kurs sing luwih percaya diri - ambruk maneh (sawise mlumpat sing cetha - amarga wedi devaluasi sing cetha)
      sanajan, mesthi, dibandhingake "domaidan" 15% saka kurs umum (loro ing dolar lan ing prices), kita ilang.
      Saiki biaya bahan bakar nganti 15 UAH (iku 12) waktu padha.
      Umumé, bungah cilik mesthi. Banjur sampeyan metu, sampeyan pindhah menyang kuartal, sampeyan menyang Sberbank Rusia (mbokmenawa ana akeh ing kutha minangka Privatovskih ing nomer) lan carane kurs diganti saben dina lan dollar ageng dening leaps lan wates lan rasane ora kepenak..
      1. +2
        April 28 2014
        Kutipan saka Cristal
        lan kepiye kurs ganti saben dina lan dolar mundhak akeh lan ora kepenak ..

        Sampeyan bakal ngguyu, nanging kita duwe bab sing padha, dollar lan euro wis thukul wegah!
        Nanging aku mutusake wis suwe, ora ana masalah, aku ora bisa nindakake apa-apa ing kahanan iki ...
        Mulane, kaya ing lelucon, aku santai lan seneng ... ngguyu
        Joke tentunya...
        Nanging aku nyimpen tabungan cilik ing rubles, lan aku nyimpen kanggo wektu cendhak - Aku nyoba kanggo nglampahi ing vacation.
    2. +3
      April 28 2014
      Nganti 21 Februari, 1 hryvnia = 4 rubel. Kanggo 20 sasi, count, dara, tiba saka hryvnia marang ruble ... Lan dollar biaya UAH 2 ing Februari, lan saiki iku crawling kanggo 8,2 lan iki ora watesan saka tiba, maneh, ing mung 13 sasi , lan mung amarga Maidan! LAN MAYDOWNS!
      1. 0
        April 28 2014
        Lan aku ngelingi hryvnia kanggo 6 rubel. Utawa ora ana inflasi ing Rusia?
        1. 0
          April 30 2014
          Yen rong nol dibusak saka rubel Rusia, banjur telung dolar bakal diwenehi kanggo ruble. Pira regane ing hryvnia? ngguyu Mergo iki.
    3. 0
      April 28 2014
      Ing wulan Agustus taun kepungkur, 180 hryvnia diwenehake kanggo sewu Rusia, temenan ora siji saka telu.
  44. +1
    April 28 2014
    Kutipan saka: gnv731
    Aku mung siji-sijine cara metu yaiku: owah-owahan lengkap kekuwatan ing Ukraina, deklarasi standar, mundur saka WTO, nasionalisasi sektor utama ekonomi (metalurgi, industri batu bara, industri tenaga listrik, kompleks industri militer, pertanian). , gabung karo Uni Pabean (kaya Belarus, sampeyan kudu nyang-nyangan istilah sing paling nguntungake). Mesthine, iki bakal nyebabake penurunan standar urip, nanging populasi bakal duwe prospek pangembangan luwih lanjut. Yen ora, bakal ana lapangan Walk ageng.


    Dadi, aligarhi lokal bakal ngidini sampeyan nasionalisasi kabeh!!!! Saka ngendi-endi kanggo metu lan menyang ngendi kanggo mlebu!?! Kabeh sing kedadeyan wis diatur lan cocog karo wong Asashai !!!
  45. +3
    April 28 2014
    Penulis langsung endeared piyambak saka baris pisanan, Aku ngomong bab "ing" lan "ing". Demi Gusti, kanca-kanca kanthi tekun nglereni basa Rusia entuk.
  46. +1
    April 28 2014
    "Yen urip sampeyan paling sethithik 5% luwih apik tinimbang EU, Ukraina mesthi wis nuthuk sampeyan kanggo dangu - ngantem ajiné ing lawang lan squealing babagan persaudaraan! Mung kanggo iki sampeyan kudu demokrasi nyata, glasnost .... "- nyerat siji warga saka (saka) Ukraina ing sensor. Lagi ngomong, komentar sing superfluous, motif ketok, lan misale jek kula sing iki posisi umum kita tanggi.
    1. 0
      April 28 2014
      Apa sing apik ing Eropa iki sing kabeh wong akeh banget?
  47. panas
    +2
    April 28 2014
    Ya, sampeyan muddied sehat! Lan carane media ing Ukraina ngolah otak! Warga Ukraina wis mbuwang tong minyak ing sanak-sedulur ing Rusia, kaya "sampeyan wis entuk wong Rusia ing endi-endi kanggo nusuk irung"! Aku wis krungu iki saka wong luwih saka sapisan, padha mung kaget, carane wong wis diganti!
  48. +1
    April 28 2014
    Sejarah nyritakake yen bisa dadi luwih elek, mesthi bakal kelakon. Utamane amarga kita kabeh wis ndeleng sadurunge. Mulane, ramalan kasebut nguciwani - kasangsaran wong gedhe wis ditemtokake, ora bakal ditindakake tanpa getih, para maling bakal entuk dhuwit luwih akeh babagan iki, ing sawetara taun kabeh bakal mboko sithik ganti - paling ora wong pisanan cukup, rasionalitas. , nanging wis ana ing kahanan sing luwih elek.
    Kamardikan malih dadi diagnosa, Aku dhokter ngandika "marang kamar mayat."

    Umumé, aku mikir sing cara paling apik kanggo nyelehake ring boxing ing Rada lan supaya wong-wong mau ngerti sapa sing bener lan sing ora ana. Asil kasebut bisa ditebak, politisi sing kondhang kanthi jab sing apik bakal kuwasa, sanalika negara kasebut bakal duwe kewan wulu lor sing lengkap lan kudu mikir babagan carane metu. Nanging iki lagu liyane lan wong liya.
  49. +2
    April 28 2014
    Padha duwe apa-apa kanggo mikir bab - EU nuduhake Piece saka lemak, aktif salivation wiwit lan mati lengkap saka otak!
  50. Sigismund
    +1
    April 28 2014
    Ora ana pangerten, ora ana pimpinan, ekonomi jengkel, Yudas, pekarangane kebak, malah ora ana gunane kanggo daftar. Umume, “apa sing wis suwe diomongake.., wis kedaden. "Apa dheweke, ora bakal maneh. Pitakonan iku carane lan ing wektu apa. Iku tetep kanggo ndedonga marang Gusti sing tanpa getihen serius, kang dadi "perlu" kanggo Staff.
  51. +2
    April 28 2014
    Sing paling awon yaiku Ukraina ora bakal entuk apa-apa saka Kulon, bakal nyusup bali menyang Rusia kanthi bokong kosong, lan Ibu Rusia kudu kerja keras maneh, ngunggahake ekonomi sing rusak (luwih elek tinimbang ing WAR). .. Apa kita kudu?! Mbuwang akeh dhuwit ing wilayah sing "pemimpin" terus-terusan ngrusak Rusia? Apa kita ora kudu njupuk maneh negara merdika kaya Crimea?!
    1. +2
      April 28 2014
      Kutipan saka nnz226
      Sing paling awon yaiku Ukraina ora bakal entuk apa-apa saka Kulon, bakal nyusup bali menyang Rusia kanthi bokong kosong.

      Kutipan saka nnz226
      Apa kita ora kudu njupuk maneh negara merdika kaya Crimea?!

      Inggih, pisanan: yen Krajina rampung ing rumah bordil Uni Eropa, banjur omong kosong bakal nglilani dheweke bali - selir dibutuhake ing rumah bordil (ya, kajaba, minangka pelacur lara sing ora bisa digunakake, nanging sampeyan kudu Sareh: yen Ukrainians mikir, sing wis bejat karo Rusia, padha bakal slurp ing sosis Western (sedhep lan mirah), banjur kita kudu menehi wong kesempatan kanggo nyoba Yaiku: mungkasi tuku produk Ukrainia lan ngedol gas ing "Europrice", banjur kita bakal weruh! Yen padha slurp ing Euro-cervelat ( tinimbang lemak babi) lan wisuh mudhun karo scotch wiski (dicampur karo vodka), banjur nyekel gendéra Uni Eropah ing tangane lan nelpon. Lan yen, tinimbang lemak babi, cowbass nyedhot kondom bekas, banjur tanpa panjelasan tambahan padha bakal ngerti carane salah padha, sing padha nguripake bokong kanggo Rusia , lan anggota EU ngadhepi.
  52. MG42
    +9
    April 28 2014
    Miturut kahanan ing Kharkov, wingi wong akeh babagan 7 Banderlogs ing TV, ngomong babagan 000 individu, nyerang kolom pro-Rusia sekitar 10 wong. Loro aktivis anti-Maidan tiwas, puluhan tatu. Menapa malih, kita lumampah tanpa gaman, kita malah ora duwe teken. Wong akeh agresif mlayu metu kanggo ketemu wong-wong mau, saben ing tangane duwe salah siji 000 cobblestones gedhe utawa cobblestone lan shovel sapper utawa watu lan tongkat, pisanan padha wiwit ngalahake mobil karo gendéra Rusia, padha matèni driver lan cyclist karo. watu kanggo sirah, padha ngalahake wong wadon lan wong liwat-by.
    Iki sektor tengen lan ultras saka Dnepropetrovsk, saperangan ewu lan pembuangan lokal ultras metalist, padha uga anggota saka sektor tengen. Kajaba iku, polisi minangka sing pertama wiwit nyebar nalika wong akeh wiwit mlaku.
    Banjur, kira-kira jam 20, wong lokal, kira-kira 00 wong, wiwit ngumpul. nanging wong-wong bersenjata wis nunggu wong-wong mau kanggo perang ing alun-alun, nanging maydauns ndamel mati kanggo Dnipropetrovsk ing bis saka Kharkov, aku khusus nulis kutha iki karo layang cilik, warga buyar.
    UkratTV sing ngapusi ujar manawa kita sing nyerang dheweke, sanajan video kasebut mbantah kabeh, UkrotTV pancen omong kosong.
    1. MG42
      +1
      April 28 2014
      Wiwit wiwitan protes, wis ana 4 wong sing tiwas ing Kharkov, lan udakara 100 wong sing ditangkep.
      Bengi iki polisi nyerang kutha kémah, 13 wong sing dicekel, ing wektu iki kurang luwih 50 wong. polisi njaga tugu Lenin. Liyane lungguh ing bus sing dikuatake.
      Iki ketoke kanggo ndhelikake isin sampeyan.
      Miturut cara, maneh wingi anti-Maidanites nyuwek lan nyuwek gendera Ukraina saka stele lan Hung Gendéra St George, nanging ing wayah wengi polisi njupuk mudhun.
      Cedhak tandha peringatan "Watu kanggo ngurmati tekad bangsa Ukrainia tanggal 16 Juli 1990 Pranyatan Kedaulatan Negara Ukraina" ing Kharkov, warga sing ora dingerteni mbusak bendera negara Ukraina saka tiang gendera lan nyuwek, ATN. laporan.
      Wektu sing tepat nalika tumindak vandalisme ora dingerteni, nanging ing jam telu sore para peserta rapat umum pro-Rusia wis njupuk gambar kanthi latar mburi gendéra robek.

      Ing watu peringatan, para demonstran nempelake gambar ing bentuk gendéra Rusia kanthi tulisan "Rusia, lindungi saka pembantaian!" Pita St. George diikat ing tiang gendera.
      Dina iki ing Kharkov, perwira polisi nyekel kelelawar, amunisi saka macem-macem kaliber, helm lan balaclava saka salah sawijining apartemen.
      1. MG42
        +1
        April 28 2014
        Iki cara kerjane >, mung gopnik ing dalan >>
        1. MG42
          +3
          April 28 2014
          Video wingi saka Kharkov, akeh Banderlog ultras lan pravoseks saka Dnepropetrovsk lan Kharkov mbanting kabeh sing ana ing dalane, mbuwang watu lan bahan peledak, polisi kanthi malu-malu mlayu liwat gerbang >>
          1. +5
            April 28 2014
            Kutipan: MG42
            polisi kanthi malu-malu mlayu liwat gapura

            Dadi, saliyane saka Berkut, ternyata ora ana wong ing panguwasa Ukrainia.
            Garudha padha buyar, mung manuk gagak sing isih ana.
            1. 0
              April 30 2014
              mulane padha ngadeg kira-kira lan dudu manuk hering, nanging sawetara jinis broiler
              1. 0
                April 30 2014
                Ana sawetara saka wong-wong mau ana lan, minangka tansah, tanpa senjata, utawa mung karo klub lan tameng ... Lan mesthi supaya ora kanggo njupuk ... Yen ora, minangka tansah, padha bakal ing sisih nemen.
                Saperangan platoon prajurit kanthi gaman lengkap dibutuhake ing kana. Lan mateni wedhus pravosek tanpa rasa welas asih. Iki ora ana maneh wong, iku sapi agresif bodho sing bisa lan, sing paling penting, kudu dipateni. Mung banjur iku bakal dibalèkaké ...
  53. maksimal1
    +1
    April 28 2014
    Ing kasus apa wae, lan kanthi objektif, Ukraina kudu ngliwati proses perawatan lan pemulihan.
    Ora ketompo carane kahanan nyata berkembang ing mangsa ngarep, saiki dadi luwih jelas yen proses kasebut ditindakake lan asile bisa diprediksi kanthi jelas.
    Rusia nduweni peran penting ing proses iki. Dheweke, kaya dokter Aibolit sing apik, ngawasi kahanan pasien, njaga tangane ing denyut nadi, siap menehi pitulungan lan nyedhiyakake kanthi ora katon kanggo mayoritas lan saben menit, njupuk saka kabutuhan apa sing perlu kanggo dheweke saiki.
    Lan sanajan bantuan iki bisa uga katon virtual kanggo saiki, nanging ing babagan kasunyatan, iku nyata.
    Tanpa bantuan iki, proses pemulihan bakal ditundha nganti pirang-pirang dekade, lan pasien bakal luwih mati tinimbang pulih.
  54. +1
    April 28 2014
    "Gampang banget kanggo mbantah pratelan kasebut: pengamat saka PBB ana sajrone referendum."

    Lha, kok repot-repot ngomong babagan sing ora ngerti? Ora ana pengamat PBB ing referendum Krimea. Pangenalan utawa ora pangenalan referendum apa wae minangka prerogatif negara individu, dudu PBB. Yen negara ora pengin ngakoni, utawa, sebaliknya, pengin, negara liya utawa referendum, mula ora ana PBB sing bisa meksa nindakake utawa ora nindakake. Ana pengamat internasional saka partai lan organisasi publik liyane.
  55. +2
    April 28 2014
    Pinten wektu wis liwati wiwit kudeta Februari, lan nganti saiki mung South-East wis "mbrontak", utawa malah mung wilayah Donetsk lan Lugansk, lan yen ana inisiatif saka mung siji sisih, bakal entuk manfaat sethitik. Ing kene perlu kanggo Kulon lan Pusat Ukraina kanggo "berontak" marang pamrentah saiki, mula bisa uga bisa nylametake Ukraina, nanging nalika Kulon lan Pusat ora aktif, Timur Ukraina mung ora bakal nylametake. negara, nanging mung piyambak kanthi mratelakake kamardikan.
  56. Kuantum
    +3
    April 28 2014
    Yen Lugansk lan Donetsk nyawiji sawise referendum, banjur Rusia bakal mbantu
    ing kahanan Kharkov isih ing kondisi rusak lan mangsa ora dingerteni.
    Kabeh acara serius ing Ukraina bakal kedadeyan ing musim gugur, nalika kahanan dadi luwih elek
    ekonomi Ukraina.
    1. MG42
      +4
      April 28 2014
      Kutipan: Kuantum
      Kharkov isih ana ing kahanan rusak lan masa depane ora dingerteni.

      Wilayah Kharkov ngemot luwih saka 50% gas alam sing diprodhuksi ing Ukraina kabeh, wilayah iki minangka donor anggaran ing posisi kaping 2 sawise wilayah Dnipropetrovsk, ana potensi industri sing gedhe sing berorientasi marang Federasi Rusia, mula ana sing kudu ditindakake. mikir bab, lan Donetsk lan Lugansk nampa luwih subsidi.
      1. 0
        April 28 2014
        Kutipan: MG42
        dadi ana sing kudu dipikirake

        Dheweke wis mikir sapa sing kudu. hi
        1. MG42
          +5
          April 28 2014
          Dina iki, kira-kira jam 12:00, upaya ditindakake marang walikota Kharkov Gennady Kernes.
          Walikota Kharkov nampa tatu bedhil ing mburi. Dheweke saiki ana ing rumah sakit darurat ing meja operasi. Dokter berjuang kanggo urip.
          1. +5
            April 28 2014
            Kutipan: MG42
            Dina iki, kira-kira jam 12:00, upaya ditindakake marang walikota Kharkov Gennady Kernes.

            Dadi siji liyane sing arep lungguh ing loro kursi dadi korban saka ambisi.
          2. +1
            April 28 2014
            Kutipan: MG42
            Dina iki, kira-kira jam 12:00, upaya ditindakake marang walikota Kharkov Gennady Kernes.
            Walikota Kharkov nampa tatu bedhil ing mburi. Dheweke saiki ana ing rumah sakit darurat ing meja operasi. Dokter berjuang kanggo urip.

            Sapa iki?
            1. MG42
              +5
              April 28 2014
              We are grazed kabeh, jawabane aku ora ngerti. Kasunyatan bilih piyambakipun sellout punika kasunyatan, nanging ora perlu bungah-bungah, ing panggonan kang bakal sijine maydaun Avakov-jinis minangka gubernur ing Baluta saiki.
              1. +1
                April 28 2014
                Kutipan: MG42
                We are grazed kabeh, jawabane aku ora ngerti. Kasunyatan bilih piyambakipun sellout punika kasunyatan, nanging ora perlu bungah-bungah, ing panggonan kang bakal sijine maydaun Avakov-jinis minangka gubernur ing Baluta saiki.

                Ya, bisa uga kita ora bakal ngerti. Maidan wis dadi muddied, sampeyan ora bakal bisa ngerti ...
              2. -2
                April 28 2014
                Kutipan: MG42
                Aku bakal jawab AKU ORA NGERTI.


                Apa sampeyan wis ngerti?
            2. +4
              April 28 2014
              Kutipan: Corsair
              Sapa iki?

              Dheweke nyabrang dalan menyang walikota Avakov. Wektu kanggo nyoba pembunuhan saiki trep - dheweke mateni lan nyalahake "separatis" lan Rusia.
          3. 0
            April 28 2014
            Kutipan: MG42
            Walikota Kharkov nampa tatu bedhil ing mburi. Dheweke saiki ana ing rumah sakit darurat ing meja operasi. Dokter berjuang kanggo urip.

            Sayange Yudas iki durung rampung rampung.
          4. Fanat1984
            +2
            April 28 2014
            Aku malah ngerti kepiye investigasi babagan pembunuhan iki bakal rampung: "Gennady Kernes, nalika jogging, ora nangani SVD (senapan sniper Dragunov) kanthi ati-ati lan ora sengaja nembak awake ing mburi!" wong bodho
  57. KAVS
    +1
    April 28 2014
    Wetan Ukraina kudu tumindak luwih aktif. Masalahe ora ana ing endi wae, nanging ing wilayah sampeyan "ing njaba jendhela." Wong-wong sing ora pengin njupuk kudu pindhah menyang rapat umum, ngatur dhukungan informasi, ngumpulake ing kelompok diatur, nuduhake donya kabeh apa sing dikarepake wong. Aku yakin Rusia nyedhiyakake dhukungan ora resmi, nanging tanpa kegiatan sampeyan ora ana apa-apa, ing pungkasan kabeh bakal ambruk!!!!
  58. 0
    April 28 2014
    Perdhana Mentri Ukraina menehi Paus foto Taun Anyar saka Maidan, ing ngendi wong Ukraina berjuang kanggo kebebasan lan hak-hak.

    Kanggo iki, ketoke, Paus banjur dikanonisasi minangka wong suci.
  59. +1
    April 28 2014
    Kutipan: S_mirnov
    Dadi wong Ukrainia kudu milih antarane rentenir Eropa lan rentenir Rusia!

    Inggih, ora persis, supaya, aja exaggerate, ing umum, ing Desember Ukraina perdagangan 15 lard, ing wangun Eurobonds, i.e. umume, ora ana syarat ... - iki dudu IFV utawa klub Paris, ing ngendi "Aku bakal menehi sampeyan, nanging mung mbusak kene, potong kene, mundhakaken kene, lan aja lali mbayar kula - yen ora, kita ora kasengsem, - aku pengin manggon karo villa lan yacht "
  60. +1
    April 28 2014
    VO "Merdika" lan supaya disebut-. LSM "Sektor Kanan" yaiku bajingan Nazi pungkasan saka SS saka bagean saka pengawal fasis Galicia, tentara bayaran punitive saka batalyon Nachtigall lan Roland, lan populasi Bandera sing ramah karo pasukan Reich Katelu.
    Kelas! Saben tembung iku emas! Lan menyang titik! Sakabehe pakurmatan lan pakurmatan marang panulis!
  61. +2
    April 28 2014
    Analisis, lsp.

    Aku bakal ngandhani yen durung jelas apa sing bakal kelakon sabanjure, lan iki sedhih banget ...

    Kasunyatan mung siji lan sing paling penting, ekonomi Ukrainia wis mlebu puncak, ora bakal bisa metu dhewe ... Junta ora ngontrol negara. Western Ukraina wis rampung kontrol dening Sektor Kanan, Freedom, etc ... Crime wis wungu sawijining sirah ing negara, ana lam lengkap, Kamentrian Internal Affairs lan SBU alon nanging mesthi degrading, aneh bersenjata tentara pribadi lan liyane. tatanan geng katon ... Runtuh lan inflasi UAH, pengangguran, 2-3 kaping mundhak ing prices kanggo pharmaceuticals, wong dadi liyane lan liyane embittered lan wis embittered ing everyone, spring wis compressing liyane lan liyane.... Ana bakal bledosan ... Aku nulis minangka iku amarga aku manggon ing Dn-sk.
    1. MG42
      +4
      April 28 2014
      Kutipan: Kornilovets
      Aku nulis amarga aku manggon ing Dn-sk.

      Dnepropetrovsk? Iki bakal dadi tanggapan sampeyan saka Kharkov kanggo kekacauan wingi ing kutha kita. Wingi, warga Kharkov wis ngirim siji menyang perawatan intensif nganggo selendang Dnieper lan mutusake kanggo mlaku-mlaku ing alun-alun kita.
  62. +1
    April 28 2014
    Aku ora seneng titik No. Aku ora bisa mbayangno carane dheweke bakal urip bebarengan, lan ing wektu sing padha antagonize "Sektor Tengen" lan Kyiv junta ... Kabeneran politik ora dibutuhake ing kene, sisih wétan Ukraina ora ana ing dalan sing padha karo para pengikut Bandera, yaiku temenan!
    1. 0
      April 28 2014
      Lan Ukraina Kulon wedi karo federalisasi amarga dheweke ora bakal mangan gratis lan saka Federasi Ukrainia (ayo sebut wae) Galicia dhewe bakal mlayu menyang Eropa. Bener, pangkalan NATO bakal katon ing Lviv, nanging Tallinn isih luwih cedhak karo Lviv, mula iki ora fatal.
  63. +8
    April 28 2014
    Palsu utawa ora palsu? Nanging nyenengake ...

    BANDING BY RUSIA SPECIAL FORCES OFFICERS TO UKRAINE

    1. +1
      April 28 2014
      Apa sampeyan lali Kolomoisky?
    2. 0
      April 30 2014
      Video kasebut wis dibusak amarga "nggambarake kegiatan sing mbebayani." Ana apa?
  64. +1
    April 28 2014
    Amerika janji bakal menehi dhuwit.
    Nanging dheweke mung ora nindakake apa-apa. Ing bali, perlu kanggo ngubur sampah nuklir saka kabeh ndonya ing wilayah Ukraina. Ekstrak gas nggunakake fraktur hidrolik, nyuntikake zat beracun menyang lemah. Mbokmenawa kanthi cara iki sampeyan bisa ngekstrak gas nang endi wae ing ara-ara samun, lan ora ing lemah ireng. Dhuwit iki ora bakal nylametake Ukraina, nanging bakal mateni wilayah kasebut ing salawas-lawase. Iki minangka karusakan sing disengaja ing jagad Slavia.
    Kajaba iku, dheweke menehi dhuwit kanggo pemilihan. Bayangake yen sawetara negara liya mbiayai pemilihan ing Amerika.
  65. SongnyaDV
    +1
    April 28 2014
    Kahanan kaya lelucon lawas ...

    Amerika Serikat lan Eropa melu konsultasi karo dokter kanggo perawatan Ukraina.
    "Inggih, apa? Apa kita bakal nambani Ukraina utawa supaya dheweke urip?!" wassat
  66. +4
    April 28 2014
    "Rusia ora bakal duwe sengit, wong meri, tukang fitnah lan mungsuh kaya kabeh suku Slavia iki, sanalika Rusia mbebasake dheweke. Aku tresna banget marang Slav, nanging aku ngerti yen kabeh bakal kelakon persis kaya sing dakkandhakake, amarga kaya ngono. Sawisé mardika, wong-wong mau bakal miwiti urip anyar kanthi njaluk jaminan lan pangayoman marang Éropah marang kabébasan ing pertahanan saka Rusia.

    Dheweke mesthi bakal miwiti kanthi yakin yen dheweke ora duwe utang marang Rusia, nanging ora bisa lolos saka hawa nepsu Rusia kanggo kekuwatan, uwal saka perbudakan menyang suku Rusia Agung sing rakus, licik lan barbar.

    Kanggo dangu padha ora bakal bisa kanggo ngenali selflessness Rusia. Dheweke bakal terus-terusan gumeter amarga "kabebasan" lan wedi marang hawa nafsu Rusia kanggo kekuwatan; padha bakal kari sih karo negara Eropah, padha bakal pitenah Rusia, gosip bab iku lan intrik marang iku.

    Iku bakal utamané penake kanggo Slavs liberated kanggo nyebut lan slompret kanggo kabeh donya sing padha suku educated, saged budaya Eropah paling dhuwur, nalika Rusia minangka negara barbar, colossus lor gloomy, ora malah saka getih Slavic murni, a penganiaya lan sengit peradaban Eropah.

    Mesthi wae, wiwit wiwitan mula, pamrentah konstitusional, parlemen, menteri sing tanggung jawab, pamicara, pidato. Dheweke bakal nemokake iki banget nyenengake lan nyenengake.

    Rusia kudu nyiapake kanthi serius kanggo kasunyatan manawa kabeh Slav sing wis dibebasake bakal cepet-cepet menyang Eropa, kena infeksi bentuk Eropa, politik lan sosial, nganti ilang kepribadiane, lan kanthi mangkono kudu nandhang kabeh wektu Eropaisme sadurunge ngerti. paling ora ing makna Slavic sawijining.

    Wong-wong ing bumi iki bakal padha padudon ing salawas-lawase, padha meri ing salawas-lawase, lan padudon ing salawas-lawase. Mesthine, ing wayahe ana masalah serius, kabeh bakal njaluk bantuan menyang Rusia. Ora ketompo carane sengit, gosip lan pitenah kita menyang Eropah, flirting karo lan assuring iku katresnan, padha bakal tansah aran instinctively (mesthi, ing wayahe alangan, lan ora sadurunge) sing Eropah iku mungsuh alam, sing padha ana ing donya amarga ana sembrani ageng - Rusia, kang, irresistibly narik kawigaten wong-wong mau kabeh kanggo awake dhewe, mangkono restrains integritas lan kesatuan.

    Yen pungkasan perang saiki sukses, Rusia mesthi bakal mlebu fase anyar lan luwih dhuwur ing eksistensi ... "

    F.M. Dostoevsky, PSS ing 30 jilid, PUBLISHING AND LETTERS. jilid XVIII-XXX, DIARY PENULIS, November 1877, jilid 26, bab II, paragraf III, penerbit ILMU, Leningrad, 1984.
    1. 0
      April 28 2014
      Matur nuwun kanggo ngelingake aku babagan tembung kasebut maneh!
  67. Tanechka-pinter
    +2
    April 28 2014
    "Nalika ide njupuk pikiran, iku dadi kekuatan nyata." - mbaleni penulis Lenin. Yen.....
    Aku ngrungokake maneh Evgeniy Fedorov - iki minangka politisi sing kudu dirungokake lan dirungokake, lan bisa uga ide kasebut bakal ditindakake. Nanging, kabeh media ing donya, kalebu ing Ukraina lan Rusia, ana ing tangane wong-wong sing wis nangkep pikiran lan mbayar dhuwit akeh. Alasan liyane - ora ana sing duwe iman maneh lan wong-wong wis bosen amarga mlarat lan ora duwe pangarep-arep - angel cocog karo ide rakyat kanggo mbangun masa depan sing cerah kanggo oligarki anyar lan lawas. Ing kasunyatan, titik lan iki bab utama sing Fedorov tau bosen ngomong bab, kang aku pribadi ngucapke matur nuwun kanggo wong Rusia - iki bab donya Rusia, kang ana ing brink saka karusakan. Ing sisih kidul-wétan Ukraina minangka garis ngarep saiki, lan yen saiki Amerika nyerah ing kene, mula kabeh populasi bakal dirusak ing mangsa ngarep sing ora adoh - banjur pangkalan militer AS sing kuat bakal katon ing kene lan bakal rampung - kabeh wong Ukrainia wis rampung lan muspra Dmitry Yarosh mikir - dheweke bakal menang - para diktator ora menehi iki sadurunge lan ora bakal menehi mengko, nanging mung Rusia menehi, kang dina iki mbayar - kanggo decency. Dina iki, iki persis masa depan sing dibela Khodorkovsky, Nemtsov, Navalny, Makarevich lan ... liyane - dominasi donya AS.
    Sayange Yarosh ora bisa ngrungokake aku, nanging aku isih bakal ngandhani - dheweke kudu nyawiji karo Kidul-Wétan - isi ideologi ing Kulon lan Wétan Ukraina beda, nanging wong-wong padha. Sajrone perang sipil, intervensiis wis nyoba mbantu sawetara wong Rusia numpes wong Rusia liyane. Dadi, ing jeneng kanggo njaga bangsa, iku perlu kanggo buyar - kanggo nyumerepi munggah - sadurunge getih diwutahake lan supaya saben wong pindhah cara dhewe - lan kanggo iki cara paling apik kanggo metu - referendum, lan wektu bakal ngadili sapa sing dadi. tengen - kulon utawa wétan Ukraina. Yarosh mandeg
    1. serge
      +1
      April 30 2014
      Yarosh ora bisa "manunggal karo Tenggara." Mungkin mung ana siji wong, nanging Yarosh ora dadi kagungane. Dmitry (Avdim) Yarosh dudu Rusia, nanging kepala sayap militer revolusi Yahudi ing Ukraina. Jeneng Yahudi Yarosh asalé saka basa Ibrani. Ha-Rosh, sing tegese "kepala", "pemimpin" lan nuduhake posisi dhuwur para leluhur Avdim Yarosh ing komunitas Hasidic Ukraina. Avdim dhewe lair ing kutha Yahudi Kamenskoye tanggal 30 September 1971 (10 Tishrei 5732 miturut kalender Yahudi), ing dina suci Yom Kippur ("Dina Pengadilan"). Para wicaksana Torah nerangake lair saka bocah lanang ing dina iki kanthi cara sing Gusti Allahe Israel milih dheweke minangka prajurit gedhe, sing bakal nuwuhake rasa wedi lan medeni ing wong goyim, lan mulane wiwit cilik dheweke digedhekake ing tradhisi. Zionisme militer lan nyiapake dheweke kanggo peran gedhe. Avdim wis ing umur 12 ngerti Shulchan Aruch lan karya Zeev Jabotinsky dening jantung. Menachem Begin pribadi teka ing Kamenskoye kanggo ndeleng genius cilik. Sawise ngobrol dawa, dheweke mberkahi Abdim lan nyebut dheweke "Macabee ing mangsa ngarep." Wiwit Februari 1989, Avdim Yarosh dadi anggota aktif saka bunder anti-Soviet "Ruach Elohim Ukraina". Lan ing wulan Juni 1994 dheweke dadi salah sawijining pendiri organisasi teroris Zionis Trizub sing dijenengi sawise. Shimon Bender (uga wong Yahudi, kanthi cara), mimpin divisi regional. Lambang organisasi kasebut yaiku huruf Ibrani Shin, kanthi bentuk trisula, sing ing Kabbalah nglambangake roh murub (Ruach) sing metu saka dewa Yahudi. Shaddai ngirim roh murub kanggo mbantu prajurit Yahudi perang kanggo Sion lan Temple Katelu Suleman. Wiwit 2005, Avdim Yarosh dadi pimpinan tunggal organisasi kasebut.
      1. 0
        1 May 2014
        Informasi penting - nerangake akeh!
  68. Polarfox
    +2
    April 28 2014
    Bantuan jaban rangkah kanggo Ukraina.
  69. + 12
    April 28 2014
    Lukashenka ditakoni:
    - Alexander Grigoryevich, yen sampeyan ditugasake ing Ukraina, sepira cepet sampeyan bakal ngatur barang ing kana?
    - Ya, ing rong dina!
    - Carane iku?
    - Prasaja banget! Ing dina pisanan, aku bakal dijupuk kabeh Verkhovna Rada!
    - Lan ing kaloro?
    - Lan ing kaloro, aku bakal njupuk wong sing bakal teka ing panguburan. eseman
    1. +2
      April 28 2014
      ngguyu Oh wis rampung, langsung menyang titik apik
  70. Pesok
    +1
    April 28 2014
    Kepiye artikel kasebut ing umum? Pendapat sampeyan? Kula, contone, pindho.
    1. Teks
      +1
      April 28 2014
      iku ora kamungkinan sing bakal bisa kanggo nyawiji, tanggal 24,04,14 ing Donbass dianggep dening akeh minangka titik ora bali (wiwit perang sipil), lan referendum mung kanggo break mati wétan saka Ukraina lan gabung karo Rusia Mung iki bisa dadi kesalahan, sampeyan kudu nggawe pasukan dhewe kanggo mulihake tatanan ing negara, obah saka wetan menyang kulon, lan banjur sah nyawiji loro negara, tanpa menehi sapa alesan kanggo ngomong apa-apa marang. .
  71. NAHsspigeyropu
    +2
    April 28 2014
    Apa artikel kasebut ditulis dening optimis Ukrainia? Kenapa Crimea ing gambar Ukrainia?
    1. Pesok
      0
      April 28 2014
      Umumé, jeneng mburi penulis iku Miloslavsky. Pole, Rusian?
  72. + 11
    April 28 2014
    - Sampeyan bakal mangsuli miturut hukum gunung nangis - Krimea, mesthi! ngguyu
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/974/vuax902.jpg
  73. +5
    April 28 2014
    Nanging kita ora butuh "Ukraina sedulur" ..... sing kudu diwenehi panganan ... wenehi kita Tenggara, lan kabeh liyane menyang neraka .... menyang Polandia, Hongaria, Slovakia.. ..lan kanggo wong Papua liyane..... ayo padha dipakani
    1. 0
      April 29 2014
      Dheweke bakal pindhah menyang Polandia, Hungaria, lsp. Aku mikir yen Polandia, Hongaria, lan Slowakia bakal enggal ngaku tanah kasebut utawa miwiti referendum babagan aneksasi. Ing sisih kulon Ukraina minangka tanah Polandia, Hungaria, Slovak asli kanthi budaya, iman, lan liya-liyane. Populasi ing tanah iki ora bakal bisa bebarengan karo wong Ukrainia lan Rusia sejati ing Ukraina tengah lan kidul-wétan!Ing sawijining wektu (70s, 80s, 90s) aku ngunjungi Lviv lan Uzhgorod lan ndeleng sikap negatif sing tetep marang Rusia minangka penjajah. Empu kesimpulan: Ukraina ora bakal UNITED!!! Nggawe negara Ukrainia minangka kesalahan sejarah sing gedhe banget !!! Lan sing tanggung jawab kanggo iki: Kravchuk, Kuchma, Yushchenko, Yanukovych, lan mesthi Yeltsin!!!
  74. Kuantum
    +2
    April 28 2014
    Ya, mung wilayah Luhansk lan Donbass! Wilayah liyane bakal gabung mengko, kira-kira rong taun.
  75. +3
    April 28 2014
    Tembak kabeh Banderaites! Aku ora misanthrope, aku mung ora seneng fasis lan pengkhianat!
    1. 0
      April 29 2014
      Ora perlu nggawe alesan! Ora ana cara liya karo scum iki! Dheweke ora bakal ngadeg ing upacara. Dheweke bakal nyirnakake kabeh wong sing pro-Rusia kanthi cara apa wae sing dibutuhake!
  76. The Art of War
    0
    April 28 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=6YDNz5E0m5g
  77. The Art of War
    0
    April 28 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=hycVrCCkyk8
  78. The Art of War
    0
    April 28 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=-W5PpYkd8a0
  79. novelloimagesVex
    0
    April 28 2014
    shoto mendhung banget

    :) wae :)
  80. +1
    April 28 2014
    Kutipan: S_mirnov
    Sampeyan wis nyingkir, kita manggon ing Rusia! Referendum ing Rusia ing mburi layar dilarang.


    Iku kita sing manggon ing Rusia, wong Rusia, lan kita babras lan isin kanggo wong kaya sampeyan, columnists kalima, sing, sanajan dianggep Rusia dening lair, spoil wong ing saben cara bisa, nyoba kanggo sow rasa ora percaya ing wong menyang. presiden lan pemerintah. Sampeyan nyoba muspra, wong-wong Liberal iku omong kosong, ora bakal bisa.
  81. 0
    April 28 2014
    Apa kita bisa ngomong babagan? Wong Ukraina ora bakal urip luwih apik, iki kasunyatan, nanging luwih elek, paling mungkin. Cetha saka kabeh manawa pamrentah sampeyan nindakake kabeh kanggo nyurung Ukraina dadi budak saka Kulon. Kanggo ngganggu Rusia luwih akeh, mung iki bakal dadi biaya standar urip wong Ukrainia biasa.Sapa ing Eropah sing bakal tuku kompleks industri militer, sing bakal ngedol gas sampeyan kanthi rega sing murah, sing bakal menehi utangan tanpa kondisi enslaving. , gandum, permen, daging, susu lan produk susu, sayuran lan woh-wohan , sing butuh gandum ing kana. Pembiayaan donya saka Wall Street lan Frankfurt ing Utama duwe cangkeme mbukak kanggo tanah sampeyan, dheweke mbayar kabeh. Dheweke nyurung slogan geni menyang sirah sampeyan liwat media. Kanthi tangan sampeyan dhewe sampeyan menehi negara sampeyan. Sampeyan bakal boobies yen sampeyan tetep meneng lan ora aktif .
  82. GERRUDOVICH104
    0
    April 29 2014
    iki setaun kepungkur https://www.youtube.com/watch?v=DpBoeA4vQ2c
  83. 0
    April 29 2014
    Penulis artikel uga kudu nambah, sing kudu disalahake kanggo apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina? Aku dudu politisi utawa ilmuwan politik. Nanging aku ngerti kanthi jelas manawa sing tanggung jawab kanggo kahanan saiki ing Ukraina kudu dijenengi! Yaiku, pisanan kabeh, iki mantan pimpinan Kravchuk, Kuchma - iki shifters komunis, Yushchenko lan mesthi Yanukovych!!! Kabeh mau bebarengan karo nasionalis, tinimbang nglarang Una-Unso, partai Bandera kaya "Svoboda" lan liya-liyane. Delengen persetujuan gendera nasional kanthi warna Swedia, apa ora bisa ditinggalake, tanpa simbol komunis, yen ora cocog karo sampeyan? Aku ora ngomong babagan lambang - iku simbol gerakan Bandera, ora preduli apa sing dikandhakake para ahli heraldry Ukrainia. lan kabeh iki marang latar mburi unleashed, ing instigation dhewe, lan pancet nambah ing tingkat anti-Rusia propaganda! Iki ngendi ambruk Ukraina wiwit. Tambah iki nyolong sistematis properti rakyat dening para pemimpin lan rombongan kasebut, "dilat sepatu bot Barat", lan, kaya sing dikandhakake, lukisan minyak !!! "Tokoh" sing kasebut ing ndhuwur kudu diadili dhisik. Aku bakal teka iki!
  84. +1
    April 29 2014
    Saiki wis bisa nyimpulake asil 23 taun kamardikan Ukraina:
    Model Ukraina 1991: iki minangka negara kanthi masalah gedhe nanging kanthi potensial gedhe kanggo reformasi lan pembangunan ... Negara kasebut diwenehi warisan Soviet sing gedhe, akeh perusahaan lan spesialis sing berkualitas tinggi, uga ilmuwan lan tokoh budaya, isih kerja ing negara kasebut. .. Tentara Ukraina minangka salah sawijining sing paling kuat, paling ora ing Eropa Timur ...
    Model Ukraina 2014: Iki minangka negara sing mati - negara donya kaping 3 sing luwih mirip karo negara mafia Amerika Latin utawa Afrika, keuangan negara ana ing kekacauan lengkap, industri ana ing tahap pungkasan degradasi lan penurunan, Ukraina minangka negara sing ora ana kemajuan teknis. , nyebar nepotisme, bribery lan korupsi, ing klan oligarki kuwasa enriched piyambak dening nyolong lan ngedol mati property Soviet, ana sakbenere ora tentara, ana discord lengkap ing masyarakat - ora ana sing kepengin ngrungokake utawa krungu sapa, ana edan lengkap ing ilmu. , ing budaya ana kultus dhuwit lan korupsi ...
    Pitakonan alami muncul - kepiye kedadeyan kasebut? Lan sapa sing kudu disalahake kanggo iki? Mung ana siji jawaban - sing nggawe negara Ukraina kudu disalahake - Kravchuk, Kuchma, Yushchenko lan Yanukovych... Wong-wong iki pantes ditaksir kanthi adil - panggonane padha karo Hitler, Pol-Pot lan Pinochet. ..
    1. kapal kalajengking
      -3
      April 30 2014
      Iku padha ing Rusia, siji kanggo siji. Kabeh wis didol lan dicolong, lan saiki padha bengok-bengok, kita bisa tekan Kulon. Omong kosong lengkap, kita ora bisa nindakake apa-apa nganti ngilangi antek-antek saka Kulon iki.
  85. pedro7707
    0
    April 29 2014
    Penjaga ing garasi wis suwe ngomong babagan carane dheweke dadi wajib militer ing pasukan khusus GRU ing Mozambik lan banjur ing Afghanistan, babagan Banderaites-Kiev-junta, babagan kasunyatan manawa Berkut ora kudu main bodho, nanging ngresiki Maida kanthi bener lan ngisi kabeh sing ana ing kono karo mayit, lan wong-wong Kulon ora bakal ngganggu, dheweke pengecut, aku ngerti babagan ibu maratuwa Ukrainia, wanita sing apik banget sing ditresnani, nanging "dheweke wis manggon ing kene. ilegal kanggo telung puluh enem taun, aku kudu nguripake dheweke, nanging aku ora bakal - aku mbokmenawa ora bakal. bener, Aku ora nonton TV, kanca-kanca marang kula iki, padha lunga menyang Maidan lan padha dijanjekake sepuluh ewu dolar antarane wong-wong mau, banjur padha ngapusi wong-wong mau, lan sanak-sedulurku njupuk rong dina kanggo njaluk saka Kharkov kanggo Pershotravinsk, saiki. padha ora diijini ing kabeh, Crimea wis liberated, saiki kabeh wong kudu liberated.
    Umumé, set lengkap omong kosong sing saling eksklusif ing siji sirah.
  86. 0
    April 29 2014
    Prakiraan babagan Ukraina, mesthi, iku apik, nanging ora matur nuwun lan ora janji. Penulis artikel kasebut ora nganggep siji, nanging, miturut pendapatku, komponen penting, manawa panguwasa sing diarani Ukraina ora njagong ing Kiev, nanging kaya sing wis dituduhake ing saindenging jagad luwih saka sepisan, yen kasunyatane. kahanan ing tilas republik fraternal kita ora dikontrol dening Moskow utawa PDB, nanging dening Amerika, lan kanthi yakin. Kasunyatan manawa Obama ora bakal sukses ing rencana kasebut uga nuwuhake keraguan serius, amarga nganti saiki kabeh utawa meh kabeh bisa digunakake, amarga ora gampang mimpin negara sing ditawan sing diarani Ukraina saka bawana liyane, nanging kabeh terus. Lan sing paling penting yaiku kita ora ngerti skenario kasebut, lan pimpinan kita tumindak miturut kahanan kasebut. Kahanan ing Ukraina duwe produser lan naskah tartamtu. Muga-muga VVP dadi direktur.
    1. kapal kalajengking
      -1
      April 30 2014
      Sing bener, Washington mrentah Ukraina, kaya Rusia.
  87. Komentar wis dibusak.
  88. Komentar wis dibusak.
  89. Komentar wis dibusak.
  90. Komentar wis dibusak.
  91. edison
    0
    April 29 2014
    Lan aku ndeleng Providence sing paling dhuwur ing kabeh kahanan "ora wajar" ing Ukraina. Bener, getihe mili, nanging kapan durung mili?! Empedu lan gething mungsuh, kurang ala, lan positif kaya gludhug, wong langsung nyabrang. Pergeseran wis diwiwiti ora mung ing kesadaran wong, nanging uga ing sistem worldview ing saindhenging donya, ora mung ing struktur internal Rusia (kejujuran, kaadilan, hak asasi manungsa, kamardikan, kamardikan lan kesetaraan). Ramalan kasebut bener - kita ora bakal uwal saka kapal selam, lan kita bakal urip bebarengan. Nalika alesan bakal bali menyang kepala wong wicaksana lan kuwat saka Ukraina, siap kanggo mimpin wong kanggo kamakmuran? Supaya adoh, kita mung bisa ndeleng wong-wong sing baris kanthong karo dhuwit lan bonus - iku relatif regane.
  92. +1
    April 29 2014
    Prognosis apa sing bisa kita ucapake yen sirah dijahit menyang awak manca?!) Lan awak dhewe ora pengin ngrungokake sirah iki)))) Iku sirah utawa awak ....
  93. Kupez
    0
    April 29 2014
    Ukraina!!! Pungkasane, tangi sadurunge kasep, tangi.
  94. 0
    April 29 2014
    Pancen Ukraina biyen wis ora ana maneh. Lan ora bakal ana maneh! Junta wis mesthi ilang rasa kasunyatane. Apa dheweke ngelak getih? Mungkin, nanging sing jelas wedi ngubur. Apa sing bakal kelakon? Ngenteni lan ndeleng. Referendum bakal dianakake lan gambar bakal dadi luwih jelas.
  95. 0
    April 30 2014
    Dokumentasi babagan roket "Setan" ing Israel
    Edward Khodos
    Fascism Yahudi utawa Chabad - dalan menyang neraka
    http://www.youtube.com/watch?v=RAqWLwpXNeA
  96. kapal kalajengking
    0
    April 30 2014
    Kutipan: S_mirnov
    "Ing kahanan kaya mengkono, iku penting kanggo Ukrainians kanggo rapat umum watara siji idea. Kita kudu golek siji stream, siji slogan sing wong bakal tindakake."
    Dadi dheweke ora duwe ide kasebut! Ing kertas, kabeh apik babagan wong Rusia persaudaraan, nanging sanalika kedadeyan kasebut, kabeh masalah kudu dirampungake kanthi vertikal korup saka kekuwatan Rusia lan oligarki, lan ora duwe sedulur miturut definisi. !
    Dadi pranyata wong-wong Sedulur iku ana, nanging ora mutusake apa-apa ing negarane!

    Dadi wong Ukrainia kudu milih antarane rentenir Eropa lan rentenir Rusia!
    Nanging, nalika Nazi kuwasa ing Ukraina, ora akeh pilihan. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo drive Nazi!

    A komentar banget bener, sampeyan kudu milih antarane oligarki, padha ngerti iki lan mulane ora pengin. Pengisap getih kita luwih elek.
  97. kapal kalajengking
    -1
    April 30 2014
    Saben uwong nguwuh-uwuh Ukraina, Ukrainia, ora ana negara sing kaya ngono, utawa wong sing kaya ngono. Delengen critane. Kabeh Ukraina iku Rusia sing wis mlayu saka corvee, lan saiki padha nguwuh "kita". Lan ing konteks saiki, iki umume omong kosong.
  98. 0
    April 30 2014
    Yen Eropah di-push Ukraina menyang ambruk, ayo padha elinga kabeh politisi beda sing teka ing Maidan sak putsch, banjur mulihake iku ora ing kabeh kapentingan. Dheweke bakal terus ngrampungake dheweke. Nelpon kanggo mulihake iku bodho. Rusia ora bakal ngganggu. Alhamdulillah padha njupuk Crimea. Iku bisa kanggo bantuan ing sisih kidul-wétan karo pasukan ing sly: iku ora kasunyatan sing bakal bisa, nanging ing lapangan politik kita mesthi bakal kelangan. Saiki kabeh ana ing kekuwatane wong Ukrainia. Nggawa mudhun putschists lan njupuk daya. Sawise 17 Februari, iku Oktober. Ing kene Rusia bisa nulungi, nanging para liberal sing kuwasa ora bakal wani.
  99. serge
    +1
    April 30 2014
    Ora perlu pengin apik kanggo Ukraina. Ukraina minangka entitas negara sing digawe sacara artifisial, minangka papan uji coba kanggo eksperimen sosial kanggo ngilangi etnis Rusia lan ngowahi dadi Mankurt-Ukrainians. Ukrainians ora sedulur Slavic, nanging bagéan saka wong Rusia besotted karo propaganda. Negara Ukrainia (negara lan rakyat ora padha) minangka mungsuh mbukak Rusia lan wong Rusia. Cepet negara Ukraina disintegrate lan ilang ing salawas-lawase, luwih apik.
  100. Mbah Vitya
    0
    April 30 2014
    Napa Crimea ditampilake minangka bagéan saka Ukraina ing gambar ing wiwitan artikel?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"