Sloviansk nampa bantuan kamanungsan saka Oleg Tsarev

49
Miturut pawarta kasebut RIA News ", konvoi truk lan mobil teka ing kutha Slavyansk, diklumpukake dening calon presiden Ukraina Oleg Tsarev.

Welasan warga nemoni konvoi 50 mobil ing Lapangan Oktober. Kacathet yen banyu, panganan lan rokok dikirim menyang kutha.

Tsarev, sing bubar diserang, diiringi dening akeh pengawal. "Aku ndeleng wong sipil ing kene. Aku dikandhani yen ana militan bersenjata ing kene, nanging jebule kabeh warga ing kene, sing bener-bener mbela awake dhewe saka wong bersenjata liyane, ”ujare warga.

Banjur Tsarev tindak menyang gedung dewan kutha kanggo rembugan karo "walikota rakyat" Slavyansk Vyacheslav Ponomarev. Ana informasi manawa dheweke menehi panyengkuyung federalisasi sawetara jinis kompromi. Ing tartamtu, kanggo legalize milisi lokal, mbentuk semblance saka Garda Nasional, minangka kedaden sawise Maidan.

"RT in Russian" nyathet yen sawise negosiasi, Tsarev ngandhani para wartawan sing padha kumpul ing alun-alun ing ngarep Dewan Kota.

"We ndamel liwat kabeh Donetsk, wilayah Donetsk, lan nang endi wae kita weruh mobil kita karo St. George pita, nang endi wae wong waved tangan. Kita weruh yen ana dhukungan, ora mung individu, nanging gerakan, gerakan rakyat. Lan ora pantes perang karo wong, amarga ora ana sing bisa ngalahake wong iki, "ujare.

Dheweke nyathet yen rembugan saiki lagi ditindakake, "supaya wakil OSCE menehi tekanan marang pimpinan Ukraina, supaya perjanjian Jenewa isih ditindakake."

"Kita kudu mungkasi kasus pidana marang pasukan khusus, kita kudu mungkasi tuntutan pidana marang wong-wong sing njupuk menyang lurung-lurung ing kutha-kutha lan ngomong babagan apa sing dipikirake kabeh warga," ujare.

Kajaba iku, Tsarev percaya yen tatanan tentara kudu dibuwang saka wilayah wilayah kasebut menyang lokasi.

"Ora mungkin kanggo nganakake pemilihan ing wayahe nalika tentara nembak wargane," ujare.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

49 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    April 28 2014
    "Kita kudu mungkasi kasus pidana marang pasukan khusus, kita kudu mungkasi tuntutan pidana marang wong-wong sing njupuk menyang lurung-lurung ing kutha-kutha lan ngomong babagan apa sing dipikirake kabeh warga," ujare.


    ING Kyiv dheweke pengin numpes wong-wong iki nganggo SENJATA NUKLIR..... kepiye sampeyan bisa komunikasi karo junta Kyiv sawise iku? .... mung liwat ngarsane Kalash.
    1. +9
      April 28 2014
      Blokade piye wae kebak bolongan, tentara Ukrainia wis degradasi, aku umume tetep meneng babagan SBU, perwira Alpha diobong, lan ora kanggo perwira kontra intelijen profesional, nanging kanggo milisi. Isin!
    2. Horde
      -13
      April 28 2014
      Apa tsar iku oligarki utawa apa? Ngendi dheweke entuk dhuwit kanggo kabeh iki? Yen wong wis diklumpukake, iku kudu ngandika yen wong, ora tsars, nanging rokok, kanggo pedunung SLAVYANSK, iki mesthi sing paling penting ...
      1. + 15
        April 28 2014
        Kutipan: Horde
        Apa tsar iku oligarki utawa apa?

        Ora oligarki ... Fisikawan lulus MEPhI ing wektu sing tepat, lan panyengkuyung Republik Donetsk ngumpulake kolom kasebut. Ya, lan pengusaha lokal mbuwang dhuwit akeh kanggo nyedhiyakake kutha.
        Umumé, walikota Slavyansk banget kompeten nindakake ora mung pertahanan, nanging uga bisa karo bisnis lokal.
        Nanging kanggo Tsarev, calon presiden, aku bakal ngomong yen iki pancene minangka cara kanggo tetep nganakake pemilihan, lan iki ora bisa diidini dening DPR.
        1. Validator
          +1
          April 28 2014
          [/ Quote] Nanging babagan calon presiden Tsarev, aku bakal ujar manawa iki minangka cara kanggo nganakake pemilihan, lan iki ora bisa diidini dening DPR. [/ Quote]
          Tsarev mratelakake yen ana keputusan DPR, dheweke bakal mundur saka pencalonane. Dheweke luwih kerja kanggo ngganggu pemilihan - ngalahake, ngilangi penjaga, nolak debat televisi ing teleconference, bantahan wis diketik.
      2. trew2012
        +7
        April 28 2014
        Halo, salam saka wilayah Tyumen, aku pengin ngatur penggalangan dana liwat pesen sms, kaya sing ditindakake kanggo Timur Jauh.
        Aku pensiunan, nanging aku uga bakal menehi paling sethithik, dhuwit ora superfluous kanggo Pemilu, lan sampeyan bisa tuku pangan.
        Piye carane!!!!!!
        1. +7
          April 28 2014
          Kutipan saka trew2012
          Halo, salam saka wilayah Tyumen, aku pengin ngatur penggalangan dana liwat pesen sms, kaya sing ditindakake kanggo Timur Jauh.

          Penawaran kasebut nggodha banget. Nanging ora bisa ditindakake ing tingkat negara. Kita butuh organisasi umum sing bakal nindakake misi iki ... manawa bantuan saka kita bakal pantes. apik
          1. +2
            April 28 2014
            Kutipan saka domokl
            .Nanging ora bisa ditindakake ing tingkat negara. Kita butuh organisasi umum sing bakal nindakake misi iki ...

            Aku bakal mbenerake, tugas bisa ditindakake, Rusia bisa ngatasi kabeh, nanging implementasine bakal ngunggahake WAR KAYA ing "donya demokratis", ing bagean Ukraina, lan (nanging sedhih) kita ...

            Dadi umum sing luwih apik ya
          2. zzz
            zzz
            0
            April 28 2014
            Kutipan saka domokl
            Kutipan saka trew2012
            Halo, salam saka wilayah Tyumen, aku pengin ngatur penggalangan dana liwat pesen sms, kaya sing ditindakake kanggo Timur Jauh.

            Penawaran kasebut nggodha banget. Nanging ora bisa ditindakake ing tingkat negara. Kita butuh organisasi umum sing bakal nindakake misi iki ... manawa bantuan saka kita bakal pantes. apik


            Inggih, ana wong saka Slavyansk kene? Nunggu telpon!
          3. +1
            April 28 2014
            Nah, yen kepinginan banget, sampeyan bisa nggunakake kontak sing diterbitake ing blog Vershinin, contone. Ana rincian aktivis saka Lugansk. Lan dompet Qiwi (dompet kuwi disambungake menyang ponsel). Sampeyan bisa njlentrehake luwih akeh, nanging banjur ora perlu ngubungi aktivis langsung lan njlentrehake.
          4. Komentar wis dibusak.
        2. Validator
          +2
          April 28 2014
          Kutipan saka trew2012
          Halo, salam saka wilayah Tyumen, aku pengin ngatur penggalangan dana liwat pesen sms, kaya sing ditindakake kanggo Timur Jauh.
          Aku pensiunan, nanging aku uga bakal menehi paling sethithik, dhuwit ora superfluous kanggo Pemilu, lan sampeyan bisa tuku pangan.
          Piye carane!!!!!!

          Saiki kamungkinan iki lagi digarap ing basis saka gerakan saka Front Kidul-Wétan
      3. avt
        0
        April 28 2014
        Kutipan: Horde
        Apa tsar iku oligarki utawa apa?

        ,, Koordinator gerakan protes, "maneh, calon preziki pemerintah saiki. Dadi landak kita bisa nindakake ing ngendi wae.
        Kutipan saka domokl
        Nanging kanggo Tsarev, calon presiden, aku bakal ngomong yen iki pancene minangka cara kanggo tetep nganakake pemilihan, lan iki ora bisa diidini dening DPR.

        Lan minangka asil - kanggo terus mbangun bangsa Ukrainia Agung lan ndawakake sangsara saka project "Ukraine 1991". Umumé, Ssynukovych No. narik munggah - njagong ing sadawane cabang kekuwatan, sing utama yaiku kanthi bener saddle protes lan gabung, kaya Hepa ing Kharkov. ? Lan ing kene Tsarev, sing nandhang pravosekov kanthi mundhut celana! Aku ora ngandel marang dheweke, sing nandhang sangsara turu banget, nanging "kanthi tumindak sampeyan bakal ngerti dheweke", nanging tumindak kasebut nyata saka dheweke, kaya saka politisi umum sing cepet-cepet menyang wong pisanan, lan sampeyan ora bisa ndeleng sing cocog. .
        1. Validator
          +2
          April 28 2014
          Kutipan saka avt
          Kutipan: Horde
          Apa tsar iku oligarki utawa apa?

          ,, Koordinator gerakan protes, "maneh, calon preziki pemerintah saiki. Dadi landak kita bisa nindakake ing ngendi wae.
          Kutipan saka domokl
          Nanging kanggo Tsarev, calon presiden, aku bakal ngomong yen iki pancene minangka cara kanggo tetep nganakake pemilihan, lan iki ora bisa diidini dening DPR.

          Lan minangka asil - kanggo terus mbangun bangsa Ukrainia Agung lan ndawakake sangsara saka project "Ukraine 1991". Umumé, Ssynukovych No. narik munggah - njagong ing sadawane cabang kekuwatan, sing utama yaiku kanthi bener saddle protes lan gabung, kaya Hepa ing Kharkov. ? Lan ing kene Tsarev, sing nandhang pravosekov kanthi mundhut celana! Aku ora ngandel marang dheweke, sing nandhang sangsara turu banget, nanging "kanthi tumindak sampeyan bakal ngerti dheweke", nanging tumindak kasebut nyata saka dheweke, kaya saka politisi umum sing cepet-cepet menyang wong pisanan, lan sampeyan ora bisa ndeleng sing cocog. .

          Tsarev nyatakake, kanthi keputusan DPR, dheweke bakal mbatalake pencalonane. Nalika dheweke kerja mung kanggo ngganggu pemilihan, dheweke entuk invoice kanggo statement. Iku bakal syuting watara 11 Mei.
        2. Validator
          +1
          April 28 2014
          "Lan kasus kasebut REAL saka dheweke, kaya saka politisi umum sing cepet-cepet menyang wong pisanan, lan sampeyan ora bisa ndeleng sing cocog. [/ Kutipan]

          Tsarev, saka sudut pandang ukronatsiks, wis suwe nyabrang garis karo tumindak REAL. Punika kutipan saka Censor:
          "Sergei 1967 kab
          Kanthi Tsarev, masalah kasebut kudu dirampungake kanthi radikal! Luwih becik kanthi bantuan wong bersenjata sing ora dingerteni!"
          Dadi iki ora PR mesthi lan ora SSynukovich. Tsarev kandha yen dheweke ngremehake Janek amarga dheweke ora mbubarake Maidan. Nalika pesen palsu Janek kanggo resubordinate Angkatan Bersenjata Ukraina muncul ing Februari, Tsarev banget nuwun sing iki dudu pesenan nyata. Dadi keraguan sampeyan mung saka kekurangan informasi
      4. +3
        April 28 2014
        Oligarki yaiku wong sing duwe dhuwit lan kekuwatan. Lan Tsarev mung nduweni bisnis sing relatif cilik.
  2. +8
    April 28 2014
    Lan Tsarev, ing pamindhahan, nyoba kanggo mlumpat menyang sepur ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      April 28 2014
      Lan Tsarev nyoba mlumpat ing sepur ing perjalanan ..


      HE HE dhuwit ditemokake ... proses wis diwiwiti.

      Umumé, aku ora seneng yen UKRAINE ngetutake dalan BOSNIA ..... (ana prasyarat kanggo iki)
      Apa sing kedadeyan ing BOSNII sawise ambruk YUGOSLAVIA angel digambarake lan luwih-luwih bisa dideleng ing dokumen fotografi, lan aku ngarep-arep supaya pedunung SLAVYANSK lan kutha-kutha liyane ing TIMUR bisa nyingkiri nasib kasebut.
      1. 0
        April 28 2014
        Quote: LYOKHA padha
        Muga-muga para warga SLAVYANSK lan kutha-kutha liyane ing TIMUR bisa nyingkiri nasib sing padha.

        Ukraina dudu Yugoslavia. Iki ngendi wong Rusia kita manggon, lan Rusia ora bakal ngidinke kekerasan kaya Yugoslavia. Kajaba iku, Rusia ora padha karo 15 taun kepungkur ing Yeltsin mabuk iki.
    3. +3
      April 28 2014
      Sejatine, iku mung stunt publisitas. Dheweke katon minangka calon presiden, mula kabeh cocog karo kerangka kampanye pemilihan. Pamindhahan kasebut dirancang kanggo narik kawigaten wong-wong sing pro-Rusia, nanging ora manggon ing sisih kidul-wétan, amarga ana keraguan manawa sisih kidul-wétan bakal milih ...
      Nanging tetep wae, kudu dielingake manawa sanajan tumindak populisme cukup akeh, wong kasebut cukup wani ...
    4. 0
      April 28 2014
      Kutipan saka: dimdimich71
      Lan Tsarev, ing pamindhahan, nyoba kanggo mlumpat menyang sepur ...

      Dheweke saiki nyoba ngetrapake Tsarev ing Timur Kidul supaya bisa nganakake pemilihan.
      1. +1
        April 28 2014
        Dheweke saiki nyoba ngetrapake Tsarev ing Timur Kidul supaya bisa nganakake pemilihan.


        Lan ora tanpa bantuan kita.
      2. Validator
        +1
        April 28 2014
        Kutipan: Ivan Tarasov
        Kutipan saka: dimdimich71
        Lan Tsarev, ing pamindhahan, nyoba kanggo mlumpat menyang sepur ...

        Dheweke saiki nyoba ngetrapake Tsarev ing Timur Kidul supaya bisa nganakake pemilihan.

        Ora ana sing meksa sapa wae. Ora ana pemilihan ing DPR, Tsarev bakal mundur saka pemilihan sekitar 11 Mei
    5. -1
      April 28 2014
      Kutipan saka: dimdimich71
      Lan Tsarev, ing pamindhahan, nyoba kanggo mlumpat menyang sepur ...

      Ayo padha "mlumpat", yen mung ana rasa ...
    6. 0
      April 28 2014
      "Candidat Tsarev" ora ana maneh

      Tsarev, sing wis dadi "calon saka Kidul-Wétan", wiwit nyadari yen upaya kanggo legitimasi pemilu iku transparan kanggo wong-wong ing Kidul-Wétan, sing padha boikot ing Pemilu. lan sawise kunjungan menyang Luhansk lan Donetsk, ing ngendi dheweke ngandhani yen dheweke mikir babagan dheweke, mula ngganti posisine. Iku mung cara kanggo nyimpen pasuryan. Metu saka kampanye lan melu perang saka wong mbrontak. Ing wektu sing padha, Tsarev wiwit menehi ultimatum marang wong-wong: Aku bakal mundur saka pemilihan yen sampeyan nggawe aku dadi pimpinan sampeyan. Pimpinan, Tsarev, dadi ing perjuangan bebarengan karo wong. Munculé dhukungan saka Moskow kanggo Tsarev wis rampung dibuwang dening program Dmitry Kiselev, ing ngendi dheweke nuduhake cuplikan pidato Tsarev ing Donetsk, kanthi ngilangi dheweke. Mula, "calon Tsarev" wis ora ana maneh, ora preduli yen dheweke nyerahake amanat utawa ora. Nanging minangka pejuang nglawan junta, kosok balene, dheweke bisa uga kedadeyan. Dheweke terus-terusan ngupayakake garis iki, lan yen ora ana idin kanggo melu ing farce Mei, dheweke bisa dadi tokoh politik sing lengkap. Nanging, ketoke, bisnis gedhe ing Dnepropetrovsk ndhikte strategi liyane kanggo Tsarev. - Inggih, aku bener!
  3. +8
    April 28 2014
    banyu, pangan lan rokok ... nyata "bantuan kamanungsan" - mangan lan ngrokok ... sawetara jenis PR ing mratelakake panemume watara Tsarev, iku piye wae muddy.
    1. +6
      April 28 2014
      Quote: Andrey Yurievich
      banyu, pangan lan rokok ... nyata "bantuan kamanungsan" - mangan lan ngrokok ... sawetara jenis PR ing mratelakake panemume watara Tsarev, iku piye wae muddy.

      Sampeyan ora mung siji, akeh wong nulis yen dheweke muddy.
      1. 0
        April 28 2014
        Nanging bener, ora ketompo carane akeh iku mine, sampeyan ora bisa wisuh) Nanging dibandhingake liyane Dokkernes & Co. - umume lanang apik. Liyane bab - iku pilihan? Mesthi ya.
        Nanging, dibandhingake karo PDB utawa Wong Tua ... kita mikir dhewe.
      2. Validator
        +1
        April 28 2014
        Kutipan saka: GELEZNII_KAPUT
        Quote: Andrey Yurievich
        banyu, pangan lan rokok ... nyata "bantuan kamanungsan" - mangan lan ngrokok ... sawetara jenis PR ing mratelakake panemume watara Tsarev, iku piye wae muddy.

        Sampeyan ora mung siji, akeh wong nulis yen dheweke muddy.

        Tsarev transparan, ora ana sing luwih resik ing politik. Iku mung sing akeh wong pengin dheweke bisa kanggo ambruk Ukraina, lan Tsarev - supporter saka USSR 2.0. karo Ukraina sekutu kita, bisa uga tanpa Galicia
    2. +4
      April 28 2014
      Quote: Andrey Yurievich
      banyu, pangan lan rokok.

      Sing paling penting kanggo C / P. Lan Tsarev, lan malah muddy, ora bakal break mati maneh, supaya duta antarane Federasi Rusia lan Federasi mangsa Ukraina. hi
      1. +1
        April 28 2014
        Quote: Jeneng
        dadi duta antarane Federasi Rusia lan Federasi Ukraina ing mangsa ngarep.

        Aku mikir yen kita wis ora duwe views ing wong (ora ketompo apa kapasitas), banjur kita meh ora bakal miwiti ngomong karo dheweke, ngundang wong kanggo ngomong karo Solovyov (lan program iki banget mbukak saiki. Sawetara tamu worth iku. soko: Lavrov, Churkin lan akeh liyane).
        Ayo diakoni, dina iki kurus, ora suwe, ora siji
        kajaba Tsarev (saiki).
    3. Validator
      +1
      April 28 2014
      Kutipan: Andrey Yurievich
      banyu, pangan lan rokok ... nyata "bantuan kamanungsan" - mangan lan ngrokok ... sawetara jenis PR ing mratelakake panemume watara Tsarev, iku piye wae muddy.

      Sing dijaluk, digawa. Minangka turbidity - Aku propose kanggo nang ing wiski sing bakal dibusak watara 11 Mei
  4. +3
    April 28 2014
    Kajaba iku, Tsarev percaya yen tatanan tentara kudu dibuwang saka wilayah wilayah kasebut menyang lokasi.

    Sing bener, nefig ngganggu referendum! keprungu
  5. +4
    April 28 2014
    Lan ora pantes perang karo wong-wong mau, amarga ora ana sing bisa ngalahake wong-wong iki.
    Wong urip, nasibe ora kalah.
    Wong-wong, minangka simbol keberanian lan kamulyan,
    Tansah manunggal lan ing endi wae bebarengan.
  6. 0
    April 28 2014
    Lha yen rega rokoke uga mundhak?
  7. +3
    April 28 2014
    "... kutha Slavyansk teka konvoi truk lan mobil, dirakit dening calon presiden Ukraina Oleg Tsarev."

    Nah, mbok menawa iki sing asli. Plus Tsarev, mbok menawa dheweke bakal dadi pimpinan ing sisih kidul-wétan Ukraina.
  8. Kodar75
    +1
    April 28 2014
    Saiki ayo Dobkin ngirim konvoi kanthi bantuan kamanungsan)))
  9. 0
    April 28 2014
    Senjata kudu dibuwang, angel dilawan nganggo watu ...
    1. lg41
      +1
      April 28 2014
      Ora ana cobblestones ing Slavyansk. Iki minangka kutha industri khas ing pedalaman. Aspal ing dalan. lan pit. Kabeh dhuwit menyang Kiev.
  10. Filipus
    0
    April 28 2014
    Durung wektune wong lanang nata barang. Kesel karo kekacoan.
    Mung iku ora gampang.
  11. +4
    April 28 2014
    Ya, pofik - Tsarev bakal dadi "duta besar" utawa wong liya - sing paling utama yaiku paling sethithik bantuan, lan miturut pendapatku, iki minangka perkara utama. Apa sing diomongake banjur dadi pitakonan liyane.
  12. +5
    April 28 2014
    Inggih Tsarev.
    Dheweke nuduhake ing Euronews rapat wartawan karo wong militer asing sing ana ing Slovyansk. Dheweke kandha yen dheweke ora ana ing panangkaran, ngunjungi (!!) walikota rakyat (!!!) ing kutha kasebut (padha ujar langsung: "Ngunjungi walikota rakyat" !!) lan kabeh wis apik karo dheweke, nanging saiki Dheweke ora ngerti kapan mulih. Ketoke bakal bali yen wis cukup lol . Miturut cara, wong Swedia diijini mulih. Dheweke kena diabetes lan butuh perawatan. Ing intelijen karo diabetes? Apa iki bisa karo kita?
    1. zzz
      zzz
      +3
      April 28 2014
      Quote: pensiunan
      Dheweke nuduhake ing Euronews rapat wartawan karo wong militer asing sing ana ing Slovyansk. Kandhane ora ana ing tawanan, dolan (!!) walikota (!!!) walikota (wong langsung ngomong: "Ngunjungi walikota rakyat" !!)


      YA YA YA!!!! Bener sing diomongke!!! Aku uga "seneng" kanggo junta. Aku bisa mbayangno saben wong nalika "Walikota Rakyat Slavyansk-Ponomarev" muni saka lambe wong manca!
  13. +2
    April 28 2014
    Kanggo nindakake samubarang ing Ukraina, sampeyan kudu O. Tsarev - kanggo Presiden Ukraina!
  14. maksimal1
    +3
    April 28 2014
    Kutipan saka PValery53
    Kanggo nindakake samubarang ing Ukraina, sampeyan kudu O. Tsarev - kanggo Presiden Ukraina!

    Dheweke aktif, diatur lan duwe dhuwit. Dheweke umum lan pantes banget kanggo nyekel jotosan - moral lan fisik sing angel.
    Dheweke saka kita lan bisa mimpin "game" sing pantes nglawan junta.
    Apa wong umum liyane sing duwe sifat kaya ngono?
    Aku kanggo dheweke.
  15. Gagarin
    +8
    April 28 2014
    Guys, mungkasi buzzing ing Tsarev, malah yen iku malah PR pamindhahan ing sisih, nanging ngerti - FOR THE RESIDENT Mbela ing kutha WARING, HELP iki mung penting.
    Meh ora ana sing nulungi dheweke (kajaba simpati kita), nanging wong kasebut ora nesu, diklumpukake lan digawa bali.
    Aku mikir wong bakal luwih ngajeni tumindake tinimbang wong liya. Liyane rolas wong PR kuwi lan kita bakal menang.
    Iki mratelakake panemume pribadi.
    1. +1
      April 28 2014
      Paling ora, iki PR positif - tanpa ekstrem ekstremis.
      Cukup cekap dilebokake ing gambar TV kanggo media Barat.
      Supaya Kulon, yen isih weruh soko ana, bakal duwe prabédan antarane
      endi calon sing nindakake paling ora cukup ing istilah kamanungsan lan / utawa diplomatik, lan sing nguwuh babagan senjata atom (Tymoshenko) utawa babagan basa kekuwatan (Poroshenko).

      Dadi ing wektu sing padha nggawa obyek nyata. Macem-macem. Lan yen dheweke ora nerbitake kabeh dhaptar apa sing ana ing kothak utawa tas ... uga, mula ana sing ora kudu diwenehake marang sapa wae.
      Contone, obat kuat - yen obat-obatan kasebut diwenehake marang wong liya, mula kudu tundhuk karo pirang-pirang formalitas sing ora ana sing pengin tundhuk saiki.
    2. Komentar wis dibusak.
  16. +4
    April 28 2014
    Mesthi wae, ana sing mikir yen iki minangka gerakan PR, mungkin aku ora ngerti. Nanging jujur, saka kabeh calon, dheweke luwih nyukupi, paling ora ngubengi wilayah. Sayange tapel wates antarane Ukraina lan Rusia ditutup, mula bisa ngatur aliran bantuan kamanungsan.
  17. -1
    April 28 2014
    Kutipan saka PValery53
    Kanggo nindakake samubarang ing Ukraina, sampeyan kudu O. Tsarev - kanggo Presiden Ukraina!


    Ukraina sing? Siji lan ora bisa dipisahake? Apa kita butuh? Gangren kaya ngono ing sisih Rusia ora bisa ditabuh lan ora bakal ditabuh kaya ngono. Lan Pak Tsarev, ora preduli, kepengin banget dadi presiden Ukraina, nanging ora dingerteni sing endi. wong Maidanites ora banget ngremukake dheweke, ing ngendi dheweke ndesek milih dhewe, dheweke kepengin njupuk panggonan Yanukovych. .
    1. Validator
      +1
      April 28 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Kutipan saka PValery53
      Kanggo nindakake samubarang ing Ukraina, sampeyan kudu O. Tsarev - kanggo Presiden Ukraina!


      Ukraina sing? Siji lan ora bisa dipisahake? Apa kita butuh? Gangren kaya ngono ing sisih Rusia ora bisa ditabuh lan ora bakal ditabuh kaya ngono. Lan Pak Tsarev, ora preduli, kepengin banget dadi presiden Ukraina, nanging ora dingerteni sing endi. wong Maidanites ora banget ngremukake dheweke, ing ngendi dheweke ndesek milih dhewe, dheweke kepengin njupuk panggonan Yanukovych. .

      Pilihan becik kanggo kita lan Ukraina - negara sekutu kanggo kita tanpa wates lan adat ing USSR 2.0 tanpa Bandershtat - 3-4 wilayah kulon
  18. -1
    April 28 2014
    Aku ora percoyo, yen politisi biasa wae, kudune wong wetan wetan ora melu dolanan sing ora sah.
    Lan iki carane flirting karo wong kelakon. Muga-muga Donetsk ora bakal tuku cookie.
  19. ed65b
    +5
    April 28 2014
    Sampeyan wong aneh. Tsarev nglumpukake bantuan kamanungsan - Muddy, ora nindakake apa-apa - Kremlin mbantu dheweke, ora apik, ora mbantu, pengkhianat. Lan apa, sampeyan duwe, utawa ana alternatif kanggo ing Ukraina? Sapa maneh saliyane dheweke katon utawa ditampa kanthi apik dening perlawanan saka Rada? Siji-sijine wong ing kabeh Ukraina tetep ana ing antarane para politisi lan kenapa para bikers kita ora nampa kritik nalika bantuan kamanungsan dikirim menyang Crimea. ana tenan wong sing lan jinis ahli bedah umume muddy.
    1. 0
      April 28 2014
      Dadi ahli bedah ora ngrancang mlebu presiden, kanthi bantuan bantuan kamanungsan iki.
      Lan kenapa Tsarev-Muzhik nganggo huruf kapital? Amarga padha menehi wong ing mripat? Iku uga ora cetha, padha wrote brutal diantemi, lan wis mung siji chip ing mripat. Garise ora bisa dingerteni, dheweke ora seneng karo PR.
      1. Validator
        +1
        April 28 2014
        Quote: kucing apik
        Dadi ahli bedah ora ngrancang mlebu presiden, kanthi bantuan bantuan kamanungsan iki.
        Lan kenapa Tsarev-Muzhik nganggo huruf kapital? Amarga padha menehi wong ing mripat? Iku uga ora cetha, padha wrote brutal diantemi, lan wis mung siji chip ing mripat. Garise ora bisa dingerteni, dheweke ora seneng karo PR.

        Nonton video sing ngantem ing wektu luang. Sawetara wong bisa nindakake publisitas kaya iki. Lan ora ana politik tanpa PR kanthi definisi
  20. sang Punisher
    +1
    April 28 2014
    Raja iku wong lan omonge bener.
  21. 0
    April 28 2014
    Aku ora pengin nambah gupuh, nanging apa sing bakal kelakon yen wong-wong sayap tengen munggah ing truk, dasi pita lan pindhah karo "bantuan kamanungsan" ??? mandheg
  22. 0
    April 28 2014
    Kutipan saka Gagarin
    Guys, mungkasi buzzing ing Tsarev, malah yen iku malah PR pamindhahan ing sisih, nanging ngerti - FOR THE RESIDENT Mbela ing kutha WARING, HELP iki mung penting.


    Aku kanggo bantuan kamanungsan kanggo SE, sing Kamentrian Situasi Darurat kita meneng. Lan Tsarev, yen dheweke ngimpi dadi presiden, supaya dadi pimpinan kabeh SE, supaya dheweke mimpin perang nglawan junta, mula wong-wong bakal percaya banget lan ngetutake dheweke. Khmelnitsky. Lan yen sampeyan ora bisa, banjur sing isih ana mung nggawa bantuan kamanungsan.
    1. Validator
      0
      April 28 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Kutipan saka Gagarin
      Guys, mungkasi buzzing ing Tsarev, malah yen iku malah PR pamindhahan ing sisih, nanging ngerti - FOR THE RESIDENT Mbela ing kutha WARING, HELP iki mung penting.


      Aku kanggo bantuan kamanungsan kanggo SE, sing Kamentrian Situasi Darurat kita meneng. Lan Tsarev, yen dheweke ngimpi dadi presiden, supaya dadi pimpinan kabeh SE, supaya dheweke mimpin perang nglawan junta, mula wong-wong bakal percaya banget lan ngetutake dheweke. Khmelnitsky. Lan yen sampeyan ora bisa, banjur sing isih ana mung nggawa bantuan kamanungsan.

      Ngenteni nganti 11 Mei, sampeyan bakal weruh
  23. +1
    April 28 2014
    yen pangandikane Sang Tsar terus ora nyimpang saka tumindak, mula dheweke bakal migunani
  24. 0
    April 28 2014
    Iku misale jek kula sing karakter iki (Tsarev) ora luwih saka Yanyk piyambak. Lan "gerakan awak" kuwi ora luwih saka gerakan PR ...
  25. 0
    April 28 2014
    Kutipan saka Validator
    Kutipan: Ivan Tarasov
    Kutipan saka: dimdimich71
    Lan Tsarev, ing pamindhahan, nyoba kanggo mlumpat menyang sepur ...

    Dheweke saiki nyoba ngetrapake Tsarev ing Timur Kidul supaya bisa nganakake pemilihan.

    Ora ana sing meksa sapa wae. Ora ana pemilihan ing DPR, Tsarev bakal mundur saka pemilihan sekitar 11 Mei

    Ayo ndeleng ...
  26. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"