Perang informasi rakyat. Kolom karo gambar

51
Rong sasi kepungkur, kita nyatakake yen Rusia ora kelangan perang informasi ing Ukraina - ora dibayar.

Ruang informasi negara ambruk wis rampung dikuwasani dening media pro-maidan - dibiayai langsung saka luar negeri lan dibiayai dening oligarki. Atusan sumber daya lan puluhan ewu spesialis lan amatir makarya ing kana.

Padha teka munggah karo "Swarga Atus" lan padha teka munggah karo "toilet emas". Padha teka munggah karo "titushki" lan teka munggah karo "Panda". Sisi perang informasi sing pro-Rusia sing kondisional mung ora duwe wektu kanggo nanggepi. Dheweke ngucapake "Berkut!", ndhukung sing kalah, lan kanthi nesu disebut Bandera Bandera - sing kanggo sing terakhir iki ora banget nyerang.

Agensi warta Rusia lan media kanthi polos ngasilake (lan isih ngasilake) rumus sing teka saka Kyiv babagan "gubernur wong sing diarani." Lan padha obediently disebut (lan isih nelpon) junta "panguwasa Kyiv anyar." Televisi ora nemokake (lan ora nemokake) apa-apa sing luwih apik tinimbang, ing gaya program "Criminal Courier", kanggo ngomong babagan rasa ora puas seksual saka sawetara aktivis Maidan tingkat katelu lan ngukum Amerika sing tanggung jawab kabeh ( kaya-kaya dadi rahasia kanggo wong utawa ngina).

Nanging kahanan wiwit ngganti - saka ngisor.
Perang informasi rakyat. Kolom karo gambar


Pisanan teka Wong Sopan. Ora wong dhewe, maksudku, lan malah ora istilah dhewe. Lan gambar sing nrenyuhake, gambar kawaii lan lagu.

Mesin gambar-nggawe wong disetel menyang gerakan, ngaco menyang wong enom suave ing kamuflase lan gaman abang kucing "matur nuwun, aku dudu paus maneh" - lan saiki Internet wis adol chevrons "wong sopan", ngasilake sajarah patemon VL lan kucing.

Lan dina iki, "Wong Sopan" wis dileksanakake dening Alexandrov Ensemble.



Banjur jaksa Poklonskaya teka - uga poros gambar lan flash drive. Kasunyatan bilih gambar "cute" ing kasunyatan amarga kasunyatan sing pasuryan wis setengah lumpuh sawise mbales bandit mung provoked kreatifitas. Nganti saiki, hit dheweke "Nyash Myash" wis nglumpukake 8 yuta tampilan ing YouTube.

Banjur muncul "wanita Krimea sing prasaja, putri pejabat", sing dadi jeneng kluwarga kanggo kabeh "sofa satus Maidan", nulis ing jaring atas jenenge wong, kaya-kaya, kanggo nggawe, kaya-kaya. , pendapat umum antarane Ukrainians. Dina iki, wanita Crimean iki wis dipoyoki dening putri-putri Crimean nyata perwira.



Saiki, ing umum, bisa dicathet yen inisiatif ing perang informasi liwat upaya warga negara-negara Tenggara kanthi dhukungan saka "pasukan sofa Federasi Rusia" wis dicegat. Sumber daya Maidan ora duwe wektu kanggo medeni para pamaca kanthi "penembak jitu Rusia Babai" saka Slavyansk - amarga Babai sing abot banget jenggot langsung direproduksi ing gambar heroik.



Sumber daya Maidan muter histeria babagan "saboteur Rusia" - lan wis dadi Menteri Pertahanan Federasi Rusia, adhedhasar seni rakyat sing padha, dadi meme babagan "kucing sing pinter, wani lan sopan".

... Akibaté, saiki mesin kanggo produksi meme Maidan ing wangun ala banget. Kanggo nggawe ide nelpon jutaan warga negara, sing wis nganggo pita St. George ing tanggal 9 Mei suwene wolung taun, "kumbang Colorado", uga ngatur pertunjukan karo hares boozy sing main balalaika ing kandhang - iki, kita setuju, ora gerakane paling apik ing perang propaganda.

Yagene kedadeyan kasebut?

Aku duwe versi, para nonton. Nanging, perang informasi ora bisa ngluwihi sing nyata.

Dadi, ing kasunyatan, tata letak uga wis diganti akeh. Anggere Maidan, kanthi luwih utawa kurang sukses, mowed mudhun Revolusi Rakyat marang Snickering Billionaires lan Korupsi Politikus, kabeh kertu ing tangan. Kalebu informasi.

Lan saiki kabeh wis dadi sebaliknya. Ing elit sing dikuwasani dening Maidan, wong-wong sing ora mlarat kanthi pengalaman ekstensif ing "kepemilikan anti-rakyat" Avakov, Tymoshenko lan Poroshenko, lan kabeh komunitas politik "komunis", lan anekdot Dopa lan Gepa, padha. Integrasi tanpa sinetron. Elit malah enriched piyambak karo karakter revolusioner simpatik anyar - multibillion-dollar "Benya" Kolomoisky karo "10 ewu dolar kanggo Muscovite" lan Taruta karo "anti-tank selokan".

Lan sapa ing sisih ngelawan? Ing sisih ngelawan, thanks kanggo total ngiyanati elit Ukrainia, ana wong minangka wong. Wong lanang normal biyasa sing raine kusut amarga kurang turu. Walikota rakyat nganggo sweater karo sawetara bisnis cilik lan menengah. Penambang, sopir taksi, buruh pabrik. Wong wadon kesel. Bocah-bocah enom saka kutha-kutha cilik ing Donbass, sing ora ana sing nate njupuk seminar lan melu program kanggo ngembangake demokrasi lan nambah transparansi. Ing tembung - total non-elit. wong.

…Mulane, ana panemu manawa para pemenang Maidan ora duwe kesempatan maneh ing perang informasi nglawan dheweke saiki tinimbang sing nyata.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 22
    April 29 2014
    Gusti Allah ngalang-alangi, ora ketompo apa sing nyata, nanging kita bakal menehi hasil karo informasi kasebut. Wong kita humoris. Sembarang pitenah marang kita bakal bali menyang mungsuh.
    1. Validator
      + 55
      April 29 2014
      Artikel kasebut apik banget! Ing kasunyatan, perang informasi saiki ora kalah penting tinimbang sing nyata, mula kita kudu ngalahake Maidan nganggo senjata dhewe, sing bener ana ing sisih kita. Lan foto-toad-demotivators Maidan saiki wis kesel banget. Iki Babai kita - Ganteng!!!
      1. + 14
        April 29 2014
        Babai (s) minangka merek!
        1. + 28
          April 29 2014
          Ya, uga rampung, wong Rusia nyata))) Dheweke mbokmenawa ora bisa mbayangno yen dheweke bakal misuwur ing saindenging jagad)) Ngajeni lan ngurmati dheweke.
          1. kot007
            +1
            April 29 2014
            Amerika bodho))
          2. +2
            April 29 2014
            COSSACKS!!!!!! Kita tansah njaga Rusia lan kepentingane, kita tetep lan bakal ngadeg.
            1. RND
              +1
              April 30 2014
              Kutipan saka: razved
              COSSACKS!!!!!! Kita tansah njaga Rusia lan kepentingane, kita tetep lan bakal ngadeg.

              +++++++++++++++++++
        2. +6
          April 29 2014
          Kutipan: Rostov
          Babai (s) minangka merek!


          Persis. Wong sing sopan minangka ciri khas Crimea, lan Babai saiki dadi pahlawan Donbass!
          1. +4
            April 29 2014
            Kutipan saka: mamont5
            Persis. Wong sing sopan minangka ciri khas Crimea, lan Babai saiki dadi pahlawan Donbass!

            Caption ing gambar:Ayo menyang Rusia sadurunge Rusia teka sampeyan.
      2. Validator
        + 11
        April 29 2014
        Yen Babai ora ana, mesthine kudu diciptakake !!!
      3. +8
        April 29 2014
        Artikel kasebut pancen apik tenan! Lan kita, kaya biasane, ora kejawab ing wiwitan, lan saiki kita mulai menang maneh. Babai, wong sing sopan, Natalia Poklonskaya - apik banget, ora ana gunane yen Amerika dadi histeris babagan RT
        1. +1
          April 29 2014
          Elinga, rakyat, lan profesional kita ora nyekel tikus.
          Sampeyan ora kudu katon adoh - saka dhaptar judhul anyar "The Look":
          "Aktivis pro-Rusia nguwasani bangunan administrasi regional Luhansk" - apa padha mbela Rusia? Aktivis pro-Rusia minangka istilah junta Kyiv. Pamrentah pusat, anak didik Pravoseks lan Svoboda, ora bakal ngakoni yen iki minangka oposisi anti-putschist, utawa pemberontak anti-fasis, anti-bander, sing sejatine wong-wong iki. Lha, kok media kita ngetutake timbalan junta?
          1. +2
            April 29 2014
            ''Wigati, wong, lan profesional kita ora nyekel tikus.'' "Profesional" kita direkrut saka manajer efisien sing misuwur mung amarga hubungane karo pejabat lan bankir.
          2. Komentar wis dibusak.
      4. platitsyn70
        0
        April 29 2014
        Artikel kasebut apik banget! Ing kasunyatan, perang informasi saiki ora kalah penting tinimbang sing nyata, mula kita kudu ngalahake Maidan nganggo senjata dhewe, sing bener ana ing sisih kita. Lan foto-toad-demotivators Maidan saiki wis kesel banget. Iki Babai kita - Ganteng!!!
        kita wiwit menang ing perang informasi, kang Keri nandheske. BABAY SUPER.
      5. S_mirnov
        +2
        April 29 2014
        Kutipan saka Validator
        Nyatane, perang informasi saiki ora kalah penting tinimbang perang nyata,

        Aku mikir ora kurang penting kanthi cara apa perang informasi ditindakake! Sawise kabeh, ing sisih kita, cara sing padha digunakake dening fasis Ukrainia ing sisih liya!
        conto:
        - Kita banget nesu yen saluran TV Rusia dipateni ing wilayah sing dikontrol dening fasis, nanging TV Ukrainia uga dipateni ing wilayah sing dikuwasani Federasi Rusia, kenapa banjur nesu?
        - Nazi teka karo "putri saka perwira" ing jeneng lanang, lan Federasi Rusia teka karo "rally putri nyata saka perwira" (sifat pentas saka rapat umum iki cetha kanggo sapa wae sing luwih utawa kurang. akrab karo topik acara massa). Loro-lorone palsu!
        Aku ora bisa ngomong apa-apa bab Babai, ing mratelakake panemume asli.
        Nanging cara perang informasi dileksanakake dening Kulon lan adhedhasar LIE, lan goroh ora bisa dadi prinsip kreatif! Nglakokake perang informasi, kita main miturut aturan Barat lan dadi kaya wong-wong mau, ngapusi. Aku mikir saben wong duwe pendapat sing jelas lan ora jelas babagan media kita.
        Aku ora ngerti carane ngatasi perang informasi Barat, nanging aku yakin yen ing sawetara cara ing cara Rusia dhewe, tanpa stooping kanggo ngapusi warga sandi! Carane asimetris! opo
    2. tukang golok
      +5
      April 29 2014
      Kutipan saka vadimalehin76
      Gusti Allah ngalang-alangi, ora ketompo apa sing nyata, nanging kita bakal menehi hasil karo informasi kasebut. Wong kita humoris. Sembarang pitenah marang kita bakal bali menyang mungsuh.


      Ing perang informasi, kita menang amarga kita gumantung ing sajarah kita, lan Maydanuts wis pinasthi - amarga padha gumantung ing bloodsuckers lan pengkhianat!
      1. S_mirnov
        +1
        April 29 2014
        Quote: PANDAI
        Ing perang informasi, kita menang amarga kita gumantung ing sajarah kita, lan Maydanuts wis pinasthi - amarga padha gumantung ing bloodsuckers lan pengkhianat!

        Ya, Bandera iku pengikut pengkhianat! Lan bloodsuckers minangka rentenir, utawa bankir, utawa pedagang, utawa oligarki, kaya sing dikarepake, lan saiki wis nyetel nada ing Ukraina lan Rusia!
        Yen ora, aku ora ngerti kenapa monumen Yeltsin, Gaidar, Solzhenitsin didegake ing Federasi Rusia lan Chubais lan Kadyrov dianugerahi! mandheg

        Lan iki conto metode perang informasi ...
        "Kanthi dhuwit saka PrivatBank lan pabrik Roshen sing diduweni dening Kolomoisky lan Poroshenko, Nazi padha bersenjata lan dilatih. Kanthi dhuwit, pasukan khusus Berkut lan bocah lanang saka pasukan internal Ukraina dipateni. Nazi, sing dibayar dening wong-wong mau, nyiksa a komunis, ngalahake wakil, nyiksa warga sipil ing Kyiv ing guo.
        http://zergulio.livejournal.com/930345.html
        kabar iki bisa uga bener, utawa bisa uga goroh, aku ora ngerti. Ngapusi, setengah ngapusi lan Kebenaran dadi dalan ing perang informasi! Kajaba, mesthi, Bebener duwe papan ing perang informasi!
    3. +3
      April 29 2014
      Ing Lugansk, padha njupuk administrasi negara regional lokal, lan nemokake Bunch saka dicithak, nanging ora Cut, dhuwit!
      Kayane junta wis mandhiri.
  2. + 12
    April 29 2014
    ing perang informasi nglawan wong-wong mau, para pemenang Maidan saiki ora duwe kesempatan luwih akeh tinimbang sing nyata.


    Aku setuju .... wong lanang normal mesthi ana sing diomongake karo pederast Maidan ....
  3. + 10
    April 29 2014
    Kita wis nggawe bungkus anyar kanggo coklat "Babaevsky" wassat
    Karo wong jenggot nglirik Nuwun sewu aku ora bisa nemokake link
    1. Sinik lawas
      + 12
      April 29 2014
      kene kanggo mbantu sampeyan !!!
      1. + 24
        April 29 2014
        Lan liyane babagan Baba
        1. + 28
          April 29 2014
          Lan ana cabang rahasia militer kanggo dheweke. Vitaly Churkin
          1. buzzard
            0
            April 30 2014
            Lan Lavrov! Uga rampung. Sing sabar..
  4. tnship2
    +7
    April 29 2014
    Koor Alexandrov nganti tekan sumsum tulang belakang. Kabeh wis jelas lan bisa dingerteni. Wong sing sopan - Iki duweke.
    1. Sinik lawas
      +5
      April 29 2014
      lan dina iki dheweke menehi resep seluler ... ing umur 49 taun.

      aku ngomong opo? ya ngono...
  5. + 42
    April 29 2014
    Nganti saiki, kabeh Ukraina wis delirious:
  6. +8
    April 29 2014
    Iku prasaja lan angel dingerteni ing wektu sing padha.

    Iku ngandika WONG! Ora populasi, ora warga, ora purun karo Ladies. Iku- WONG!
    prajurit

    Lan yen iki WONG MULTINASI RUSIAbanjur ... takon Napoleon, Hitler ...
  7. +4
    April 29 2014
    Ing perang peradaban, siji ora bisa ngandelake kasempatan ... Kasunyatan bilih Ukraina ora duwe propaganda Pro Rusia sing jelas, terpusat lan nyata luwih minus kanggo layanan pemerintah lan keamanan tinimbang plus ...
    Watu gulung ora nglumpukake lumut ...
  8. + 18
    April 29 2014
    Yen wong edan bengok-bengok, ora perlu diselani. Histeria bakal mungkasi lan kabeh bakal tiba ing panggonan. Semono uga junta iki. Hey mbengok dhewe. Kita bakal ngrekam kabeh ing riwayat medis.
    1. +1
      April 29 2014
      shaman-25rus Sampeyan ora psikolog kanggo jam, bab ombenan
      1. +1
        April 29 2014
        Resmi - ora :-) nanging nyatane - sampeyan kudu :-)
    2. 0
      April 29 2014
      shaman-25rus Sampeyan ora psikolog kanggo jam, bab ombenan
    3. +1
      April 29 2014
      Ora perlu ngganggu, mesthi. Sampeyan kudu nganggo straitjacket lan ngisolasi.
      1. +3
        April 29 2014
        Luwih becik ngrungokake nganti pungkasan, supaya diagnosis luwih angel :-)
        1. +1
          April 29 2014
          Kutipan: shaman-25rus
          Luwih becik ngrungokake pungkasan, supaya diagnosis luwih angel

          Lan kanggo nglumpukake materi kanggo kasus pidana ... keprungu
  9. +9
    April 29 2014
    Lan sapa ing sisih ngelawan? Ing sisih ngelawan, thanks kanggo total ngiyanati saka elit Ukrainia, ana wong minangka wong.
    Patah kasebut dirasa landhep ... Ya, Gusti Allah, kita bakal ngadeg!

    Wong biasa mlebu perang, sing ora ana sing nate melu seminar lan ora nyambung karo program pangembangan demokrasi!
  10. +8
    April 29 2014
    Kekacoan informasi kabeh maydauns saiki meh padha karo rekor lawas, ora ana sing anyar, mung barang lawas, bola-bali saben dina. Amarga ora ana otak, lan ora ana. wong bodho
    1. +1
      April 29 2014
      Kutipan saka: major071
      Kekacoan informasi kabeh maydauns saiki meh padha karo rekaman sing rusak, ora ana sing anyar, mung sampah

      Bebener sing bener. Iki minangka Maidan pisanan (5 Mei 1942, Kyiv, cedhak Univer):
  11. +8
    April 29 2014
    Penjahat utamane mbebayani!
    1. johnsnz
      +2
      April 29 2014
      lan nambah Novodvorskaya ana!
    2. minaco
      +1
      April 29 2014
      Yulia ilang lan Akhmetov
  12. + 14
    April 29 2014
    Wong sing sopan "ing souvenir"
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 17
      April 29 2014
      Lan liyane babagan sopan)))
      1. +4
        April 29 2014
        Ya, lan "jaket quilted" yen ... Apa sing nyerang? Iki uga MEREK!!!
  13. +8
    April 29 2014
    Gambar liyane eseman
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Sinik lawas
      +1
      April 29 2014
      lan gambar liyane ...
      1. +2
        April 29 2014
        Miturut cara, Gepa mlayu menyang tanah kelairan sajarah, piye wae dhokter Israel ana ing cedhak lan pesawat khusus kanggo Tel Aviv diatur. Sanajan dudu tikus sing paling penting ing omah tikus, nyatane - tikus mlaku. Sapa sing sabanjure?
      2. +2
        April 29 2014
        Kernes, mesthi, main game dhewe, nanging sapa ngerti, bisa uga dheweke main giveaway menyang junta kanggo nylametake kuthane, nanging ketoke ora bisa lan junta mutusake kanggo mbusak wong sing ora bisa dipercaya kanggo awake dhewe ..
    3. kot007
      0
      April 29 2014
      gambare keren)
    4. +2
      April 29 2014
      Kutipan saka: ambiorix
      Gambar liyane
  14. +2
    April 29 2014
    Kutipan saka Validator
    Artikel kasebut apik banget! Ing kasunyatan, perang informasi saiki ora kalah penting tinimbang sing nyata, mula kita kudu ngalahake Maidan nganggo senjata dhewe, sing bener ana ing sisih kita. Lan foto-toad-demotivators Maidan saiki wis kesel banget. Iki Babai kita - Ganteng!!!
    Perang informasi luwih penting tinimbang njupuk, lan Babai kita bakal ngremukake Svidomo kanthi wewenange!
  15. +5
    April 29 2014
    …Mulane, ana panemu manawa para pemenang Maidan ora duwe kesempatan maneh ing perang informasi nglawan dheweke saiki tinimbang sing nyata.
    Ekspresi "ana pendapat kaya ngono" pancen akrab. opo
    Wong Rusia, kanthi otak sing luar biasa lan tumindak sing luwih ora bisa ditebak, bakal nglebokake lan nguripake, lan siji-sijine, dheweke bakal ngethok benang ing awak "sanctioners" lan junta sing alus. am
    Ing tembung liyane, driji tengah ditambahi ing arah kita bisa, minangka yen dening Piandel, mungkasi munggah karo siji pointing menyang sikut ing f..e. ngguyu
  16. +4
    April 29 2014
    Duh, sayange ora nyawang gambare, aku lungguh ing gawe, malah karo mbalik menyang panguwasa, wah, apa-apa ing omah bakal dakdeleng. Umumé, aku seneng memes lan kartun babagan topik iki, sayangé wong-wong biasa ing Kulon lan Wétan Ukraina bakal nandhang sangsara.
  17. +2
    April 29 2014
    Iku mung sing Departemen Negara "enlighteners politik" kanggo rong puluh telu taun perang karo macem-macem suku wis lali cara penetrating manungsa normal, lan ora otak Banderlog! wong bodho apik
  18. + 25
    April 29 2014
    Iki uga bener banget ...
  19. +9
    April 29 2014
    "kumbang colorado"

    Waca dina iki:
    "Yen sampeyan nyebut macan minangka kumbang kentang Colorado kanggo wektu sing suwe, mula asile bisa ditebak ..." (C)
  20. upasika1918
    + 21
    April 29 2014
    Apa yen iki bener?
    1. tukang golok
      +4
      April 29 2014
      Karl Marx saka kulawarga MacLeod
      1. +5
        April 29 2014
        Quote: PANDAI
        Karl Marx saka kulawarga MacLeod

        Miturut cara, salah siji saka Marxes (aku ora ngelingi, putu utawa buyut) ing pangkat pejabat SD tiwas cedhak Novgorod.
        Ya, lan Herr Karl dhewe minangka Russophobe sing kondhang, mula jenggote rada ora ana ing kene. ora
    2. +2
      April 29 2014
      Jenggot, yen Babai nyukur soko ... Lan pikiran, pikiran, menyang ngendi ??
      1. +2
        April 29 2014
        Quote: pensiunan
        Jenggot, yen Babai nyukur soko ... Lan pikiran, pikiran, menyang ngendi ??

        Apa wong kita uga ana?
        1. kot007
          +1
          April 29 2014
          kabeh agen kita saka GRU duwe pasuryan sing padha (padha katon kaya film "Matrix" direvisi)
  21. +6
    April 29 2014
    Ora suwe, lifenews nuduhake "tahanan" EU. Dadi dialek Jerman lan penampilan pejabat kasebut ngelingake aku babagan babad karo Paulus. Isih "tari" kaya ing Moskow!
    De-ja-vu.
  22. Gagarin
    +7
    April 29 2014
    Wetan-Wetan Ukraina uga ora nonton warta televisi, utawa katon karo ngguyu, kabeh slop sing disiapake wong TV iku hawala dening Kulon lan wartawan dhewe. Padha invent, njupuk, nonton lan pracaya.
  23. + 22
    April 29 2014
    ... Banjur jaksa Poklonskaya teka - uga batang gambar lan flash drive ...
    - iki gambar liyane
    1. GRUN
      +1
      April 29 2014
      Gambar paling keren!
    2. kot007
      +2
      April 29 2014
      Nyash-Myash
      Crimea iku Kita!
      1. +7
        April 29 2014
        Punika liyane mbandhingaké manis kuwat-karep wadon! (loro usaha mateni ..) Nanging dheweke ngadeg! Kanggo Rusia lan wong! "Dheweke bakal ngendhegake jaran sing mlayu .. dheweke bakal mlebu gubug sing kobong .." Lan shizla iki ing sisih kiwa?)))) Iki sing kita duwe (lan padha meri kita .. lan ganas klik untune)
  24. + 15
    April 29 2014
    Maidauns ing siji tembung)))
  25. + 14
    April 29 2014
    Iki kedadeyan nalika sampeyan ndemek nilai-nilai Barat
    1. + 24
      April 29 2014
      Lan malah medali dianugerahi khusus kanggo wong sing misuwur))) ngguyu
      1. 0
        April 29 2014
        Medal - yum lan ora medali ngguyu
  26. KAVS
    +1
    April 29 2014
    Sayange, kita adoh saka arah iki!
  27. BarrettM95
    + 26
    April 29 2014
    Iki gambar simbolis liyane ...
  28. +4
    April 29 2014
    Lan kita nggawe gambar kita sajrone istirahat sajrone limang menit. Malah iklan lawas meh ora kudu diganti. Kelelawar kasebut tetep ana wiwit jaman pra-revolusioner.
  29. + 21
    April 29 2014
    Ayo sinau sethithik! Ing pojok pedhang RT, kanggo mitra asing! Inggih, ayo padha tiba ing panggonan karo kabeh donya!
    1. + 11
      April 29 2014
      Yen ana sing durung weruh ... babagan Yulia))))
  30. + 10
    April 29 2014
    Putu saka ilmuwan politik sing misuwur ngandhani mbah kakunge:
    -Mbah, lan mbah, tulungi aku nggarap PR kanggo sesuk! Aku kudu nerangake apa pakulinan lan apa tradhisi.
    Si mbah kakung karo ngrenyuhake bathuk lan nggaruk-garuk sirahe, kandhane kanthi pinter:
    - Dadi, nulis putu-putu kaya iki - ing Mei, pemilihan presiden awal bakal dianakake ing Ukraina. Biasane, Yulia Tymoshenko bakal melu lan, kaya biasane, amarga kebiasaan, dheweke bakal njupuk posisi kaping pindho....


    Warga Crimea, sing njupuk silihan saka bank-bank Ukrainia - EVERYONE meri sampeyan!

    Ana loro godfather ing Maidan ing ngarep lemari garing
    - Kume, huruf J kok ana ing jamban?
    - Dadi mbokmenawa kanggo wanita
    - Lan huruf M?
    - Iku kanggo mo%als
    - Lan ing ngendi kita, patriot sejati?
    - Kume, kita master saka Nenko Ukraina, supaya kita bisa pindhah menyang ngendi kita arep.

    Mlebu saka kebon binatang "Lviv - aja feed!" diakoni minangka hit ing wilayah wétan Ukraina.

    Hohls sowan marang Gusti Allah lan wiwit ngrengek:
    - Dhuh Allah, paringana apa-apa! Kita ora duwe apa-apa, mung menehi apa wae. Mo%alives menang - naphtha lan gas, Polandia - Eropah, nanging kita ora duwe apa-apa. Menehi!
    - Lan lemak?
    - Ty sing lemak, lemak lan lemak, menehi paling soko.
    - Oke, yakin. Aku bakal menehi sampeyan bab kuwi - Nickname`!
    - Lan apa iku?
    - Inggih, iku bakal nesu kabeh.
    - Kabeh-kabeh? Lan pandonga?
    - Lan pandonga.
    - Lan Polandia?
    - Lan Kutub.
    "Lan kabeh jinis nigrov?" Nimtsev-Ugrian? Kabeh?
    - Lan ireng, lan Jerman, lan liyane. Kabeh!
    - PENGERAN!! MEMBERI KARO!!!

    AS ngancam blokade ekonomi Rusia !!! Carane urip tanpa coca-cola, kripik, chickenmatnuggets, wiski??? Aku ora bisa mbayangno ... maneh aku kudu mangan kentang, daging babi, kaviar abang lan ngombe moonshine

    Iku apik kanggo sampeyan ing Moscow - MOSmyaso, MOSmoloko. Ora apa sing ana ing Nikolaev - NImyaso, NImoloko, nanging ing Odessa? ODEmeat, ODEmilk, lan aku meneng babagan KHERSON ...

    - Apa sampeyan prawan Muscovite? - Nehai tse bude sandi rahasia

    Odessa. Deribasovskaya.
    - Sarochka, apa sampeyan krungu pidato pungkasan Klitschko?
    - Oh, aja nggawe aku seneng! Shaw, sing pungkasan?!
    1. buzzard
      0
      April 30 2014
      Odessa. Deribasovskaya.
      - Sarochka, apa sampeyan krungu pidato pungkasan Klitschko?
      - Oh, aja nggawe aku seneng! Shaw, sing pungkasan?! LANGSUNG LANGSUNG!!!!!!!!!!!)))))))))
  31. Jogan-64
    + 15
    April 29 2014
    Lan saka kula tambahan kanggo perang informasi. Iki minangka respon kanggo kunjungan Yuli menyang Donbass, amarga dheweke ujar ing kene yen dheweke "lara" kanggo SE lan dheweke bakal nindakake kabeh kanggo kita, tanpa kesel ... ngguyu
    1. Komentar wis dibusak.
  32. 0
    April 29 2014
    Ya, mesthi kita nindakake. Amarga padha didhukung mung ing tembung, nanging kita didhukung finansial (pangan, obat-obatan) lan moral. Umumé, mesthi lucu yen sampeyan ndeleng carane oligarki ngumpulake dhuwit kanggo tentara utawa polisi. Lan Natalya ayu, ya ...
  33. +8
    April 29 2014
    Mergo ngono...

  34. + 11
    April 29 2014
    Kadhangkala aku mesakake Klitschko amarga dheweke moyoki ing internet))))
    1. +1
      April 29 2014
      Lho, bensin nang Yuli
      1. 0
        April 29 2014
        Pokoke melas tenan...
        1. buzzard
          0
          April 30 2014
          Ora nyebabake. Ora gram siji. Nalika aku dadi petinju, aku bangga. Saiki ora ana apa-apa. Saben jangkrik - ngerti hearth Panjenengan.
  35. +9
    April 29 2014
    Quote: Cynic lawas
    lan dina iki dheweke menehi resep seluler ... ing umur 49 taun.

    aku ngomong opo? ya ngono...

    Aja kuwatir! Kabeh bakal apik !!!
  36. + 17
    April 29 2014
    A allusion subtle kanggo kahanan aneh ..
    1. GRUN
      0
      April 29 2014
      Iki mesthi bakal ngandhani, Hans Hohlian Avakandersen! Singkat cerita...
  37. +3
    April 29 2014
    Sofa pasukan Federasi Rusia - amused, ya kita kuwi ngguyu
    1. +3
      April 29 2014
      Inggih, sampeyan ndeleng, padha dibutuhake. Simbah nalika perang ora dadi draftee maneh, dheweke ditimbali menyang front buruh. Lan saiki wis ana sofa, kabeh wektu aku getun yen aku ora sinau basa Inggris.
    2. +1
      April 29 2014
      Iblis katon, prajurit teka.
    3. Komentar wis dibusak.
  38. + 13
    April 29 2014
    Kutipan saka Lyton.
    Sofa pasukan Federasi Rusia - amused, ya kita kuwi ngguyu
    1. +2
      April 29 2014
      Lan malah duwe marshal dhewe :-) ora nglanggar :-)
    2. +2
      April 29 2014
      Gambar liyane babagan subyek:
  39. +6
    April 29 2014
    Nanging ana wektu nalika Amerika nyithak tanggalan kasebut ...
  40. +2
    April 29 2014
    Kutipan: 528 Obrp
    Ora suwe, lifenews nuduhake "tahanan" EU. Dadi dialek Jerman lan penampilan pejabat kasebut ngelingake aku babagan babad karo Paulus. Isih "tari" kaya ing Moskow!
    De-ja-vu.

    Wah, deja vu pasti!!!!
    Media: Jerman bisa nggunakake pasukan khusus ing Slavyansk
    Manstein tindak kanggo terobosan.
    http://lifenews.ru/news/132307
    Bakal luwih elek tinimbang ing foto.
  41. +7
    April 29 2014
    Aku duwe gunner mesin sing akrab saka sawetara pusat pelatihan GRU, sing dijuluki Babai. Ana akeh Babaev, kita negara Babaev ... Uuuuuuu ...... wedi, ......
    1. 0
      April 29 2014
      Lan aku duwe kanca Letnan Kolonel Babaev saka Departemen Kejahatan Ekonomi. Oh, iku bakal luwih elek tinimbang sawetara jinis bedhil mesin.
  42. + 12
    April 29 2014
    Tanggapan kita marang sanksi AS .. (bisa uga) keprungu
    1. +3
      April 29 2014
      Quote: MIKHAN
      Tanggapan kita marang sanksi AS .. (bisa uga) keprungu

      Inggih rampung!
      Ngelongok dangu!
      Nggawa cathetan!
    2. +1
      April 29 2014
      Sampeyan pancen wong sing weruh.
      Rogozin ngajak Amerika Serikat ngirim astronot menyang ISS nggunakake trampolin
      http://ria.ru/world/20140429/1005941846.html#ixzz30HcjhYzi
  43. +7
    April 29 2014
    Wingi aku khusus menyang situs Maidan, sampeyan dhewe ngerti sapa sing manggon ing kana. Ing forum kasebut, aku weruh cathetan lan video sing ing Sevastopol, ing Nakhimov Square, sawetara jinis karo slogan nasionalis Rusia ing poster nyoba nggawe skandal. Sanalika ana juru kamera sing nganggo kamera "saka ngendi wae" provokator iki wiwit bengok-bengok, banjur ana polisi nyedhaki lan sopan, kaya ngono, menehi saran supaya badut iki mandheg tumindak sing ora sah. Lumrahe, ana pasulayan. Kabeh iki ora ana gunane, nanging ana badai polemik ing situs web Maydanuts babagan carane "Putinoids ora ngidini tembung sing diucapake, lan carane gerakan protes diremuk ing Crimea." Sawisé iku, aku ora tahan, lan butted ing diskusi.
    Babagan pisanan sing daktampa yaiku bagean saka sumpah lan ekspresi non-sastra liyane saka sawetara peserta forum bebarengan, nanging mboko sithik komunikasi, cukup aneh, apik, pitakonan teka saka wong-wong mau: "Apa bener 96% sampeyan milih ing Crimea? ", "Ah, Apa ana operator personel lapis baja ing persimpangan?", "Apa bener kabeh saluran TV Ukrainia dipateni ing Sevastopol?" Sawise kabeh, sampeyan wiwit ngerti apa nir, nanging aku ora kabeh dadi ngarep-arep.
    1. buzzard
      +1
      April 30 2014
      menarik. matur nuwun. Aku uga tansah pengin macet, nanging aku wedi ora bakal nglangi metu saka tikar ..
  44. +2
    April 29 2014
    Kutipan saka delfin
    Nganti saiki, kabeh Ukraina wis delirious:

    Ah!
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/724/deng612.jpg
    Lan harvest saka Ukrov ing Kyiv wis ripened!
  45. +1
    April 29 2014
    Wong kita ngerti carane ngowahi minus dadi plus, lan malah ngguyu. Inggih punika ingkang ndadosaken mengsah-mengsah kita panas putih, mugi sami ngamuk-ngamuk, lan kita sedaya sami ngguyu, guyu ugi senjata kita.
  46. + 17
    April 29 2014
    papan kanggo sanksi lan sranction :)))
    1. kot007
      +2
      April 29 2014
      Aku pengin omongan kaya ngono))
    2. buzzard
      0
      April 30 2014
      Damn ... A ngimpi))) Lan ing ngendi aku bisa njaluk siji?)) Aku wis tuku dhewe gombal kanggo jubin. Ing wangun andhuk terry belang lintang. Saiki aku ora duwe cukup push kanggo sanksi ..
  47. +5
    April 29 2014
    Slavyansk katon pungkasane gabung karo ruang informasi.
    Aku laporan kuwi bakal saiki ajeg.
  48. lingsir64
    +1
    April 29 2014
    Coklat for sale!!!
  49. +8
    April 29 2014
    "We, sampeyan bajingan, bakal njawab kanggo Sevastopol!" (Saka)


    Dheweke mangsuli Sevastopol .....
  50. +5
    April 29 2014
    Minangka kanggo gambar kuwi ing Internet .. Apa aku ngeweruhi ing situs anti-Rusia kabeh jenis angkoro lan stereotyped Inggih, contone .. Iku isih dadi-dadi!
    Kita duwe gelombang sing dudu gambar, mesthine humor lan dibuwang .. (ana sawetara moyoki langsung, tansah humor halus lan, sing paling penting, kapercayan yen bebener ana ing sisih kita) SOFA CYBER TROOPS ARE BROKEN IN FULL KESIAPAN BATTLE!) Kauntungane wis jelas ing sisih kita .. Zadornov temenan konsultan..!! ngguyu ngguyu
  51. RustamCf1
    +2
    April 29 2014
    BABA YU UNIVERSAL. RESEP
  52. +1
    April 29 2014
    Ya, apa sing bisa dakkandhakake, dudu Tanah Air lan dudu dhuwit, sanajan kabeh "masa depan sing cerah" karo Eropa, utawa Rusia, utawa AS. Wong kaya Pak Strelkov perlu lan cukup kanggo ngomong:
    "Iku apik lan tresna kanggo nyelehake nyawa siji kanggo ataman kuwi." Kamulyan kanggo Ukraina! Kamulyan kanggo pahlawan!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"