Sektor Kanan menehi saran marang para veteran supaya ora nganggo penghargaan Soviet

66
Sektor Kanan menehi saran marang para veteran supaya ora nganggo penghargaan Soviet


Panguwasa Kyiv anyar nggawe pangaturan kanggo tradhisi preian lan mbatalake parade kanggo ngurmati Dina Kamenangan, lan dewan kutha Lviv, tanpa ngenteni keputusan Rada kanggo mbatalake perayaan 9 Mei, wis nglarang nggunakake Simbol Soviet ing dina iki. Dina sadurunge, ana prosesi neo-Nazi liyane - kanggo ngurmati ulang taun saka divisi SS "Galicia". Kabeh acara kasebut ditindakake kanthi latar mburi kampanye pemilihan presiden ing Ukraina. Dina Pemilu kurang saka sasi maneh, lan calon cepet-cepet nyebar janji-janji banter kanggo populasi.

Nelpon prosesi sing "march of vyshyvankas" Lviv nasionalis ngaturake kanggo divisi SS "Galicia". Bener, ora saben wong, malah ing Lvov, ngormati impuls neo-Banderist. Ngajeni "pahlawan" Ukrainia Kulon sing perang ing sisih Nazi Jerman, nanging, lagi ngomong, kanggo kamardikan Ukraina, padha pisanan wanted kanggo terus tanpa slogan Bandera supaya ora kanggo provoke sapa (ing kene padha seneng ngomong sing padha. digabungake karo wilayah wétan) - ora bisa ditindakake. Lan saiki wong-wong sing nganggep awake dhewe patriot diarani Lvov kanthi cara Jerman.

Larik standar sing ramping kanthi simbol divisi SS Ukrainia. Persis padha - ing lurung-lurung Lvov padha ing newsreels, ngendi pejuang "Galicia" ing 43 sumpah setya marang Fuhrer. Jeneng Bandera saiki wis meh dadi jeneng omah. Ing 44th "Galicia" meh rampung ilang ing cauldron Brodovsky, nanging kamulyan punishers ing crita kenceng mantep.

Veteran Perang Patriotik Agung nyawisake luwih saka siji baris puisi kanggo panguburan dhewe, sing sawise perang Stalingrad ngirim wong tuwane prajurit Tentara Abang Kireev - "Putramu mati heroik". A native of Kiev, kaya para veteran liyane, weruh ing wong-wong sing saiki wis teka daya kepinginan kanggo nulis ulang sajarah ing sembarang biaya.

Kanggo para veteran Ukraina, 9 Mei iki bakal kaping pindho kanthi nangis. Ing dina nalika para pengikut Bandera mlaku ing lurung-lurung Lviv, panguwasa Kyiv resmi ora gelem nganakake Parade Kemenangan. Lan ora malah Khreshchatyk wis diantrekake karo tarub. Dina Kamenangan kanggo Kyiv saiki tanggal karo overtones politik.

Warta Kasunyatan manawa perayaan 9 Mei ing Ukraina bisa dibatalake kabeh wis dibahas luwih saka sasi. Kamentrian Kebudayaan malah pengin mindhah tanggal peringatan menyang 8 Mei - minangka "Hari Panguburan Para Korban Pendudukan Soviet." Nanging, dheweke ora gelem. Nanging Komite Nasional Penyiaran Televisi wis nyiapake rekomendasi babagan cara nampilake Hari Kemenangan ing layar: minimal film Soviet lan kamulyan tentara Soviet.

Gantung Banner of Victory wis dilarang ing Lviv. Ing Uzhgorod, "Sektor Tengen" malah ngelingake: luwih becik ora nganggo penghargaan Soviet kanggo para veteran. Ing wilayah wétan, ing ngendi nilai-nilai sing ditanam dening Maidan, dheweke ora pengin nampa, sanajan larangan kasebut, tanggal 9 Mei bakal ana loro Banners of Victory lan St. George pita, sanajan Kyiv nganggep minangka simbol. saka separatisme.

Calon presiden sing nganggep awake dhewe minangka anggota Maidan katon saingan kanggo ndeleng sapa sing bakal nuduh Rusia kanthi agresif, lan saben liyane ora patriotisme. Bener, ora ing mripat, nanging liyane lan liyane saka layar.

Petro Poroshenko durung nanggapi tuduhan Yulia Tymoshenko babagan "hubungan Kremlin". Ora nemokake dhukungan ing Donetsk lan Lugansk, dheweke lunga menyang kulon menyang Ternopil. Dheweke isih bisa percaya yen ing setahun lan setengah Ukraina bakal bisa ngilangi gas Rusia kanthi lengkap, amarga mesthine duwe gas shale dhewe.

Nanging, Perdana Menteri Yatsenyuk sing ditunjuk saiki ora dadi kategoris. Lan dheweke malah janji bakal mbayar Rusia yen rega tetep padha ing Yanukovych - $268. Nanging sawise kabeh, panguwasa anyar uga ora nyathet. Lan janji Ukrainia wis akrab karo kabeh wong. Bangunan ing tengah Kyiv, senadyan perjanjian Geneva, tetep dijupuk dening radikal. Calon presiden - malah sing wis diparengake pengawal negara - ora aran aman. Dina iki "Sektor Kanan" malah ora nglilani Mikhail Dobkin mudhun saka pesawat ing Kherson, ngatur balapan ing lan watara lapangan.

Radikal bertopeng mecah jendela kantor saluran Inter TV lan mbuwang bom asap ing lantai siji. Akeh saiki mangu-mangu apa ngrancang undian calon kanggo partisipasi ing debat pra-pemilihan ing First National bakal njupuk Panggonan ing wayah sore.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

66 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yulka2980
    + 25
    April 29 2014
    Bajingan, ora ana apa-apa, lan bakal nanggapi! am
    1. +9
      April 29 2014
      Punika alesan liyane kanggo nuduhake West babagan fascism, Israel katon wiwit lali bab Holocaust, iku mikir sing bakal bypass iku, katon kaya bakal ana wulangan liyane.
      1. +3
        April 29 2014
        Ayo padha nggawe kahanan luwih elek. Dheweke bakal nindakake perkara kasebut, dheweke bakal ujar manawa sampeyan ora bisa ngumbah nganggo sabun mengko. Oh, Nazi, fasis lan sampah liyane bakal duwe rai sedih banget. AS ora bakal nulungi asu kasebut.
      2. + 21
        April 29 2014
        Kutipan: skizofrenia
        Punika alesan liyane kanggo nuduhake West babagan fascism, Israel katon wiwit lali bab Holocaust, iku mikir sing bakal bypass iku, katon kaya bakal ana wulangan liyane.

        Dear Skizofrenia! Israel mung nyiapake ngirim klompok veteran perang lan tahanan kamp konsentrasi menyang negara-negara kanggo takon marang Kongres lan pamrentah AS, kepiye negara sing nglawan fasisme ndhukung saiki. hi informasi ing media - search ...
        1. +3
          April 29 2014
          Quote: Andrey Yurievich
          Dear Skizofrenia!

          Jeneng julukan sing apik, sopan santun ngguyu
          1. 0
            April 29 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Jeneng julukan sing apik, sopan santun

            Minangka paling aku bisa, kadhangkala telusuran tenan dadi metu. ngguyu
      3. +5
        April 29 2014
        Kutipan: skizofrenia
        Israel kayane lali babagan Holocaust

        Lan apa Israel? "Konduktor" kabijakan lan gagasan AS ing Timur Tengah lan Asia. Iki mung siji-sijine sing Amerika Serikat nggawe negara kaya Israel.
        Menapa malih, kita kudu ora lali sing akeh wong, supaya bisa ngomong, saka bangsa Yahudi aktif kolaborasi karo Nazi ing wektu lan ndhukung wong-wong mau karo keuangan. Yen bathi, wong Yahudi kanthong dhuwit bakal ngedol ibune dhewe, ora kaya wong liya. Lan ing conto Ukraina, iki jelas katon. Oligarki Yahudi ndhukung junta fasis lan accomplices Bandera sawijining, ora keganggu ing kabeh kasunyatan sing Bandera sak taun "kegiatan" tanpa masalah ngidini wong Yahudi ing Ukraina expended.
        Lan yen, ayo padha ngadhepi, Amerika Serikat nyedhiyakake dhukungan kabeh-kabeh marang rezim fasis ing Ukraina, banjur ing ngendi Israel bakal njerit? Dheweke tucked buntut lan mlaku skipping sawise pemilik.
        Lan babagan wong Yahudi ... Khodorkovsky, misale jek, saka suku Musa, lan uga Turchinov lan Yarosh ... dilat bokonge.
        1. 0
          April 29 2014
          Kutipan: Kombitor
          Amerika Serikat nyediakake dhukungan lengkap marang rezim fasis ing Ukraina, banjur ing ngendi Israel bakal nguwuh. Dheweke tucked buntut lan mlaku skipping sawise pemilik.

          Pancen, kanggo ngupaya pangerten, dhukungan dening akta kanggo prinsip sing diumumake dening PBB, lan mung - mitra jujur ​​kanggo negosiasi ing Tel Aviv, London lan Washington - "buruh Sisyphean". Apa sing dideleng utawa dikarepake wong - supaya "ndeleng" lan "kepengin" lan bakal tetep. "Inggris ora duwe mungsuh lan kanca sing langgeng, nanging ana kepentingan sing langgeng." Kita ora duwe sekutu sing langgeng, lan ora ana mungsuh sing terus-terusan. Kapentingan kita langgeng lan langgeng, lan kapentingan kasebut dadi kewajiban kita. - Kuil Henry, Viscount Palmerston kaping 3 Babagan layanan "heroik", "kurban" wong Yahudi kanggo manungsa mung bisa dirungokake ing anekdot. Iku "Anglo-Saxo-Semites" sing mbukak acara saiki. Mulane Rusia uga nduweni postulat sejati sing langgeng: "Ing donya kita mung duwe loro sekutu sing setya - tentara lan angkatan laut kita. Kabeh liyane bakal njupuk senjata nglawan kita ing kesempatan pisanan." - Alexander III Romanov. Iku ora bab carane kita nelpon kabeh Galician riff-raff iki (cedhak karo Transylvania mengaruhi) - Nazi, fasis. Dheweke mlebu kanthi kesalahan - apa prinsip ideologi konseptual fasisme?! Ing jantung kabeh ana Russophobia patologis, lan malah inspirasi lan digawe panas dening "Anglo-Saxo-Semites" sing digunakake kanggo raking ing panas karo tangan salah ...
          1. +2
            April 29 2014
            Kutipan: 1812 1945
            Ngajeni "pahlawan" Ukrainia Kulon saka divisi SS "Galicia", sing perang ing sisih Nazi Jerman, nanging lagi ngomong ing kene, kanggo kamardikan Ukraina,

            Kabeh padha sumpah, sing kalebu tembung ing ngisor iki: "Aku sumpah setya lan manut marang Pemimpin Jerman lan Panglima Tertinggi Tentara Jerman, Adolf Hitler. Aku kanthi temen-temen netepi kabeh dhawuh lan dhawuhe para panggedhe ... Cetha yen sawise sumpah, aku tundhuk kabeh sanksi disiplin militer Jerman.
            Apa "kamardikan"? Ya, kaya iki!
        2. 0
          April 29 2014
          Kutipan: Kombitor
          Israel njerit. Dheweke tucked buntut lan mlaku skipping sawise pemilik

          Aku ngerti banget babagan Holocaust, pungkasan wektu wong Yahudi bisa ngilangi krim kasebut, wektu iki bakal luwih angel. Kanthi tumindak luwih lanjut saka junta ing Ukraina, donya bakal weruh yen Israel ora bisa ngatasi anti-Semit, minangka asil, tekanan saka negara-negara Arab mbokmenawa bakal nambah. Senajan junta dipimpin déning wong Yahudi, Israèl bakal ngalami masalah.
        3. 0
          April 29 2014
          Oligarki Yahudi Ukraina, sanalika padha mambu soko goreng, padha bakal langsung mbucal kabeh liwat gunung. Lan liyane bakal mbayar.
        4. 0
          April 29 2014
          Iku misale jek sing ora maneh konduktor, nanging semikonduktor belay kanthi resistance gedhe nglirik
      4. + 23
        April 29 2014
        Kutipan: skizofrenia
        Israel kayane wiwit lali babagan Holocaust,

        Kirimi foto iki menyang Israel, supaya padha neliti kemungkinan reinkarnasi.
        1. +2
          April 29 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan: skizofrenia
          Israel kayane wiwit lali babagan Holocaust,

          Kirimi foto iki menyang Israel, supaya padha neliti kemungkinan reinkarnasi.


          Stunned! wong siji!
      5. +5
        April 29 2014
        Wong-wong Yahudi iku wong Yahudi, padha bisa uga ngelingi Holocaust mung nalika iku ono gunane kanggo wong-wong mau.

        (ora lali marang wong putih
        Yahudi Zionis nyambut gawe kanggo numpes sampeyan)
      6. 0
        April 29 2014
        Holocaust minangka mitos sing diciptakake kanggo mbukak wong Yahudi minangka sing paling tertindas lan ing wektu sing padha nampa ganti rugi. Aku nyaranake buku saka sejarawan Jerman Jurgen Graf "THE MYTH ABOUT THE HOLOCAUST: THE TRUTH ABOUT THE FATE OF JEWS IN THE SECOND WORLD WAR" http://www.libtxt.ru/chitat/graf_yurgen/2858-Mif_o_holokoste.html
    2. MG42
      + 10
      April 29 2014
      Video iki saka Kharkov ora bakal ditampilake ing UkroTV >>
      Kharkiv. Letnan kolonel milisi ora gelem ngladeni junta.

      Polisi wis nyegah sapa wae nyedhaki monumen Lenin ing Sq. Kebebasan, polisi uga ana ing bis, iki minangka kegilaan lengkap ing kerangka ATO ing Kharkov >>
    3. +4
      April 29 2014
      Kutipan saka: yulka2980
      Bajingan, ora ana apa-apa, lan bakal nanggapi! am

      Aku ora ngerti apa sing bakal teka, nanging ora ana sing bisa mbatalake prestasi prajurit Soviet, prestasi negara kanthi jeneng bangga USSR. Kajaba iku, makhluk Nazi ora bakal bisa. Siji-sijine perkara sing nyenengake yaiku simbah durung diresiki saka abses iki. Pranyata generasi kita kudu ngresiki lan disinfeksi
      1. +6
        April 29 2014
        Oh, lan banderlogs duwe memori cendhak, wektu kanggo ngelingi pelajaran sejarah sing cocog (Brodovsky cauldron, contone, cedhak Lvov, baleni) prajurit
        1. 0
          April 29 2014
          Memori dheweke normal. Mung wae, akeh sing ora ngerti yen ana perang, padha diwulang nasionalisme wiwit bayi.
    4. platitsyn70
      +1
      April 29 2014
      , junta, kanggo ngganggu Rusia, siap lungguh ing gilyak dhewe.
    5. +2
      April 29 2014
      Kutipan saka: yulka2980
      minangka rawuh watara, supaya bakal nanggapi!

      angker




      wangsulane

    6. Validator
      +1
      April 29 2014
      Nonhumans padha nonhumans.
  2. + 40
    April 29 2014
    Lan aku ora gelem nyoba mbatalake pita KAMI. Ing 9 Mei, ing Lapangan Konstitusi ing Kharkov, kita bakal metu karo kabeh kulawarga nganggo pita St. Lan mung supaya padha kedutan ....
    1. + 16
      April 29 2014
      Mung sampeyan bakal ngatur luwih apik ing kono, Gusti Allah pareng apa!Temtunipun bakal ana provokasi!
    2. +6
      April 29 2014
      Muga-muga polisi ora ngidini kerusuhan. Aku bakal medeni yen banderlogs njupuk menyang lurung-lurung ing preian suci iki. Banjur Dina Kamenangan bakal dadi dina perang!
      1. +5
        April 29 2014
        Kutipan: Evgen Suslov
        Muga-muga polisi ora ngidini kerusuhan. Aku bakal medeni yen banderlogs njupuk menyang lurung-lurung ing preian suci iki. Banjur Dina Kamenangan bakal dadi dina perang!

        Aku njaluk sampeyan !! polisi opo? Pulisi normal ninggalake polisi kaya "Berkut" lan ora ngremehake kehormatan seragam kanthi ngladeni junta, mung geeks saka fasis Mil, sing bisa ngeksploitasi mung karo populasi lanang lan wadon sing ora duwe senjata !!
  3. Zelen
    +7
    April 29 2014
    Padha ilang banget wedi. Basah iki ing jamban!
    1. +5
      April 29 2014
      Kutipan saka Zelen
      Padha ilang banget wedi. Basah iki ing jamban!

      Nganti 9 Mei, isih suwe, lan Nazi wis nesu ...
      Pawai "neo-Nazis" kanggo ngurmati divisi SS Galicia, sing diumumake rong minggu sadurunge diwiwiti, ora kedadeyan. Ora ana neo - Nazi ing Krivoy .

      Masyarakat kutha wis suwe mbujuk penyelenggara "pawai" Pak Kovbasyuk supaya ora nyekel apa-apa kaya iki, ora nyebabake konflik. Nanging, dheweke ngeyel.

      "Nazi March" uga diarep-arep banget kanggo ndeleng wong televisi. Papat kru film teka ing wiwitan pawai sing diusulake - saka bioskop Sovremennik, laporan koresponden 0564.

      Nanging ana sawetara peserta - mung telung wong. Dheweke seneng-seneng ing ngarep kamera, nanging ora bisa nggawe pawai apa wae. Sensasi kasebut pecah. Lan wartawan Rusia gagal karo urutan video.

      Nanging ora ana apa-apa. Kanggo pemandangan sing diarani Nazi, anti-fasis, sing bersenjata kelelawar, ngrancang nyerang para peserta pawai ing memori Galicia, bisa uga pas. Nanging wong-wong anti-fasis nyampurake panggonan - padha teka kanggo nggoleki Nazi ing ngendi dheweke arep nganakake parade kaos bordir. Ing kene ana musibah.

      Pranala menyang sumber: http://www.0564.ua/news/525085
      1
    2. mad
      +2
      April 29 2014
      bajingan! Dheweke butuh meme anyar - fasis ing Gilyak!
  4. +8
    April 29 2014
    Akeh veteran ing Ukraina bakal pindhah ing 9 Mei minangka serangan pungkasan! Dheweke ora bakal bisa medeni wong sing wis ngalami perang kaya ngono.
  5. +5
    April 29 2014
    Pedi.. sungkawa ki.” Dianjurake... kanggo mbasmi reptil.
  6. +8
    April 29 2014
    Aku mikir sing saiki ora mung Stalin, nanging uga Roosevelt lan Churchill tossing lan nguripake ing kuburan. Wong loro iki, sanajan padha dadi mungsuh ideologi saka USSR, ngerti banget apa fasisme, lan uga ngerti yen fasisme kudu dirusak. Malah kanthi biaya mbantu mungsuh ideologis.
  7. +4
    April 29 2014
    Iki demokrasi pro-Kulon.Ora ana sing suci, wis wiwit medeni para veteran !!!
  8. +9
    April 29 2014
    Wong bodho suci saka Galicia iki wis ilang kabeh, bebarengan karo sejarahe. Nanging, dheweke duwe sejarah anyar sing diwutahake utawa digosok dening Amerika Serikat. Dheweke ngidak-idak ing memori suci kita saka Eyang kakung kita - aku ora duwe tembung "apa sing padha. ." Sawise kabeh, katon ing wong - iki nom mlaku watara Lviv, darlings panas-ati nanging wis karo pendapat kleru dhewe. Horror ngunjungi kula - apa sing bakal kelakon ing 10-15 taun. sukses! Gusti Allah mbokmenawa bakal "ngapura" kula !
  9. +2
    April 29 2014
    ing Kyiv, lan oty ing kuwasa, kang padha mbuktekaken karo kaputusan kanggo mbatalake ing 9 Mei. Inggih, pawai ing memori nggawe divisi SS mbuktekaken anané Nazi luwih apik tinimbang Channel 1 lan RT bisa mbuktekaken. dheweke uga mbuktekake manawa Khodorkovsky wuta ing zona kasebut lan ora bisa ndeleng, mesthine dheweke kudu bali maneh lan kanggo perawatan.
  10. +3
    April 29 2014
    We urgently kudu ngatur operasi kanggo ngresiki "sektor tengen", scum wis dadi kurang ajar !!!!
    1. +2
      April 29 2014
      Yen kabeh ana ing "sektor sing bener", nanging kepiye generasi sing percaya kabeh iki, uga ngresiki ?!
      1. +3
        April 29 2014
        Iki flog karo rod, maca kaca saka trials Nurberg! negatif
        1. 0
          April 29 2014
          Meksa wong bodho iki maca banter ing ngisor rod, SHOBBLE BETTER ELING!!!! am
  11. +2
    April 29 2014
    Kamenangan ora bisa dijupuk saka kita,
    Lan memori kita ora bisa dibenerake,
    Lan sampeyan fasis ora ngerti
    Sing pikiran kita ora bisa diatur!
  12. +3
    April 29 2014
    Calon presiden sing nganggep awake dhewe minangka anggota Maidan katon saingan

    Padha saingan endi sing luwih bodho?
    Dewan kutha Lviv, tanpa ngenteni keputusan Rada kanggo mbatalake perayaan 9 Mei, kanthi resolusi kasebut wis nglarang nggunakake simbol Soviet ing dina iki.

    Sampeyan bisa tansah ndeleng rawa padha ana. Simbah ibu, sing njabat ing NKVD, sadurunge perang, strictly nglarang mbah putri ninggalake omah ing wayah sore lan ninggalake lurung-lurung tengah.
  13. Khalmamed
    +9
    April 29 2014
    - Bajingan reged! .., roh jahat, pak yuds sampeyan duwe utang urip! ...
    - master sampeyan ing 1937 nyeponsori brahala hitlerschlucherburger sampeyan lan rencana bakal mandheg ..!
    - brahala lan roh-roh jahat bandardos matèni WONG RUSIA PUTIH lan RUSSIA saka OKRANA!
    - babi sampeyan littered ibukutha Ukraina!, omong kosong kabeh ndonya!
    - sampeyan ngedol sapi saka DADI lan putri kanggo omah bordil - anak asu lan dajjal!
    - sampeyan sing wis kelangan komponen Manungsa lan tanpo pekso matak Spark saka Pangeran Yehuwah ing dhewe - bajingan, pasuryan saka orientasi werna - HARAMA!, ing kabeh skrip ditulis kajaba WANITA, ANAK lan TUWASA! - ing ngisor sampeyan BUMI BAKAL Obong!.

    TIME bakal mbusak uwuh duraka!
    PAHLAWAN PERANG DUNIA II-Embah-mbah kakung kita Gusti Allah sing dilestarekake sanajan saiki sampeyan duwe wani!
    SELAMAT HARI RAYA KEMENANGAN mbah kakung!.., KEMENANGAN KOWE nglawan roh jahat-dodjala-haram.., ana wong ing bumi RUSIA Matur nuwun kanggo KOWE! lan tuladha-tuladha Panjenengan saka Keberanian direndhem ing ROH!
    KANGGO HORMAT LAN MATUR NUWUN!
    Khalmamed Amangeldyevich NURMURADOV .., putu saka WARS sing ngwutahake getih kanggo tanah RUSIA lan USSR!
  14. +7
    April 29 2014
    Apa maneh sing bisa dikarepake saka wong-wong mau? Fasis iku fasis. Dadi, sampeyan kudu menehi hasil karo wong-wong mau.

    "Sawijining potret Hitler digantung ing Kyiv ing fasad bangunan kanthi teken "Hitler the Liberator" (FOTO) Lan dheweke bakal ngandhani yen wong sing nyukupi ana ing Kyiv, nanging ora ing Rusia ??? Ora, Kyiv arep. edan ..... bangunan kang Hung nistha iki saka administrasi kutha Kyiv, bangunan dijupuk pisanan dumunung ing Khreshchatyk.
    http://www.liveinternet.ru/users/2125404/post322732635/
    1. +7
      April 29 2014
      Kutipan saka: mamont5
      "Potret Hitler digantung ing Kyiv ing fasad bangunan kanthi tandha "Hitler the Liberator" (PHOTO)

      Mangga aja nggawa kebingungan menyang kahanan sing wis ora jelas karo Ukraina ...
      Iki photoshop, iki foto asline.

      Potret gedhe pimpinan OUN Stepan Bandera katon ing ndhuwur lawang menyang bangunan Administrasi Negara Kyiv City, laporan. Pulo.

      Ing ndhuwur potret, para aktivis nggantung Gendéra Negara Ukraina lan gendéra VO "Svoboda".


      Kaya sing dilaporake Obozrevatel, tanggal 1 Desember ing Kyiv, para demonstran mbobol jendhela lan lawang lan ngrebut bangunan KGG.
    2. +5
      April 29 2014
      Kutipan saka: mamont5
      "Potret Hitler digantung ing Kyiv ing fasad bangunan kanthi tandha "Hitler the Liberator" (PHOTO)
      Mesthi, ora ana bedane antarane Hitler lan Bandera, nanging isih ...

      Aku ora bakal "minus", nanging kanthi informasi sampeyan bakal luwih gampang diwaca ...

      FOTO - PALSU.
      1. +1
        April 29 2014
        Kutipan: Corsair
        Mesthi, ora ana bedane antarane Hitler lan Bandera, nanging isih ...

        Aku ora bakal "minus", nanging kanthi informasi sampeyan bakal luwih gampang diwaca ...

        FOTO - PALSU.


        Ya sampeyan bener. Aku ora mriksa pesen, aku langsung nesu.
  15. +3
    April 29 2014
    Aku langsung kelingan carane dheweke nyopir pasyuk sehat ing garasi. Aku ngetung kanggo ngetung, nanging serangan saka kewan mburu padha eling. Banget ora nyenengake.

    Semono uga junta. Secara objektif, dheweke mati, nanging tikus kanthi bedhil mesin pancen ala banget.
  16. +2
    April 29 2014
    Kamentrian Kebudayaan malah pengin mindhah tanggal peringatan menyang 8 Mei - minangka "Hari Panguburan Para Korban Pendudukan Soviet." Nanging, dheweke ora gelem.

    We wanted kanggo ngrameke bebarengan karo Jerman. Sawise kabeh, wong Jerman ngrayakake tangisan ing dina iki.
    Sawetara preposisi tetep normal, liyane mat .........
  17. +2
    April 29 2014
    Siji tembung - GREAT. Sayange yen saiki wektu "manungsa" lan ora ana sing bakal nglilani dheweke nggantung ing alun-alun
  18. +2
    April 29 2014
    Kutipan saka: kondor-espada
    ora bakal bisa dididik maneh sapi sing kaya ngono!

    Nanging sampeyan bisa nyoba, kita kene sethitik sadurungé nawakake kanggo ngatur farm kolektif kanggo angonan bruwang kutub ing Novaya Zemlya saka sexualists sayap tengen lan liyane kaya wong-wong mau, tanpa hak kanggo cocog.
    Ide sing apik banget, lan sing paling penting manungsa lan sabar.
    Banjur ish, sampeyan kudu ngilangi kabeh.
    1. +1
      April 29 2014
      Bears ora bisa dipercaya. Apa sing ditindakake bruwang?
  19. +2
    April 29 2014
    Sat pravoseki elinga ing tingkat genetis, sing numpuk ing wong ing forties! Lan padha goyang sing bakal mangsuli maneh rauh !!! am
  20. +1
    April 29 2014
    Nalika sampeyan bakal mimpin menyang biaya saka jalmo reged? Piye carane aku arep ngilangi unggah-ungguh LAN SEKALI CRUSH MUSIK IKI!!!!
  21. +1
    April 29 2014
    Sektor Kanan = PS = PSy junta. rante. Rantai digawe saka $. am
    1. +6
      April 29 2014
      Kutipan saka gandalf
      Sektor Kanan = PS = PSy junta. rante. Rantai digawe saka $.

      Ya, ana informasi yen Polandia "mbantu"

      Mingguan sayap kiwa Polandia Nie (Ora) nerbitake akun saksi mata sing nggumunake babagan cara para aktivis Euromaidan sing paling kasar dilatih.

      Miturut sumber iki, ing September 2013, Menteri Luar Negeri Polandia Radosław Sikorski ngundang 86 anggota sektor sayap tengen Ukraina, sing dianggep minangka bagian saka program pertukaran universitas.

      Sejatine tamu-tamu kuwi dudu mahasiswa – akeh sing umure luwih saka patang puluh taun. Beda karo jadwal resmi, dheweke ora menyang Universitas Teknologi Warsawa, nanging menyang pusat pelatihan polisi ing Legionowo, sejam perjalanan saka ibukutha. Ing kono, sajrone patang minggu, dheweke sinau kanthi intensif babagan kontrol wong akeh, mbedakake wong tartamtu saka wong akeh, taktik pertempuran, kemampuan kanggo menehi perintah, prilaku ing kahanan krisis, perlindungan saka gas sing digunakake dening polisi, mbangun barikade lan shooting, kalebu saka a bedhil sniper.



      Wong-wong iki dilatih ing September 2013, sajrone protes ing Maidan, sing diduga disebabake dening dekrit babagan penundaan persiapan kanggo penandatanganan Persetujuan Asosiasi antara Ukraina lan Uni Eropa, sing diterbitake dening Perdana Menteri Mykola Azarov tanggal 21 November - sing yaiku, rong sasi mengko.

      Mingguan Polandia nuduhake foto sing nuduhake yen latihan wong ing Legionowo pancen ditindakake. Padha nuduhake Ukrainians nganggo seragam Nazi jejere plainclothes instruktur Polandia.
      Ing kasus apa wae, masalah babagan pelatihan anggota sektor sing tepat digawa menyang perhatian Jaksa Agung Polandia.

      Informasi anyar iki menehi perspektif anyar babagan resolusi sing diadopsi dening Parlemen Polandia (Sejm) ing awal Desember 2013, sing njanjeni "solidaritas lengkap karo warga Ukraina, sing kanthi tekad sing kuat nuduhake jagad kepinginan kanggo ndeleng negarane kanthi lengkap. anggota Uni Eropa." Alamiah, ing wektu sing wakil Ukraina durung weruh saka keterlibatan Polandia ing latihan saka wong-wong sing ngrancang rebutan panguwasa kanthi kasar lan pungkasane bisa nggayuh tujuane.

      Skandal iki nggambarake peran NATO kanggo Polandia babagan acara ing Ukraina - kanthi cara sing padha, Suriah "dipasrahake" menyang Turki. Pamrentahan liberal pro-Eropa Donald Tusk cocog karo perane.
  22. -Patriot-
    +2
    April 29 2014
    Para ghoul lali yen para Pemenang menehi hak kanggo lair ing jagad iki, kanggo kuciwane saben wong.
  23. MG42
    +9
    April 29 2014
    Sing paling penting, kreativitas Svidomo rampung nalika pita St. George dibandhingake karo kumbang Colorado.
  24. +6
    April 29 2014
    Dadi karo iki ...... sialan carane nesu! PS goreng, kaya ngono lan iku Big Mac.
  25. +3
    April 29 2014
    Sektor tengen iku gelut sundel saka CIA, ana biasane bodho nom.
    1. +3
      April 29 2014
      Kutipan saka Masterzserg
      Sektor tengen iku gelut sundel saka CIA, ana biasane bodho nom.

      Yen...
      "Puncak" PS dumadi saka fasis ideologis, terlatih, sinis lan kejam.
      Wong bodho enom iku "infantry", bahan konsumsi ...TAPI(!)sing ora bisa dikurangi, yen sampeyan nglilani dheweke, dheweke bakal sumpah, ibu aja nangis ...
  26. +3
    April 29 2014
    Lan sawise kabeh, pitakonan "Endi Eropah looking ing" malah ora njedhul maneh. Cetha sing looking ing bokong kanggo amers, lan aku bakal drum munggah apa bakal kelakon karo Ukraina, yen mung Rusia bakal nindakake luwih elek.
    Dheweke mung ora ngerti, sampeyan ora bisa ndemek sing suci, kita apikan, wong sing tulus, nanging iki kita nyumerepi ing bal lan corak.
  27. +3
    April 29 2014
    Kutipan saka: mamont5
    Kyiv dadi edan ..... bangunan kang digantung nistha iki dening administrasi kutha Kyiv, bangunan pisanan dijupuk, dumunung ing Khreshchatyk.

    Aku pengin nuduhake foto iki menyang Psaka lan ndeleng pasuryane. Nanging, aku uga pengin ndeleng "lisensi" sing kondhang ... Iku menarik: kertas apa sing dicithak "lisensi" iki? Watermarked utawa ora?
  28. +4
    April 29 2014
    Ing kahanan apa wae ora ngakoni pemilihan presiden pro-Kulon. Aja menehi diskon utawa dhuwit. Elinga yen Ukraina gabung karo NATO, RUSIA bakal miwiti permusuhan.
  29. +2
    April 29 2014
    Apa bajingan reged ing kuwasa, mung eksekusi massal bakal nylametake pinggiran
  30. +3
    April 29 2014
    Sampeyan kudu ngalahake dheweke ...
  31. +3
    April 29 2014
    Kasunyatan manawa wong ora sinau saka kesalahane sejarah minangka pelajaran sejarah sing paling penting.(c) Aldous Huxley
    Jebule wong Ukrainia ora sinau babar pisan. Wis ana pawai stormtroopers liwat dalan-dalan lan alun-alun ing Berlin, nganakake prosesi obor sing megah, lan kepiye pungkasane?
    Ketoke kanggo Ukrov sing ora duwe otak, pratelan liyane sing khas banget:
    "Sejarah ora mulang apa-apa, nanging mung ngukum amarga ora ngerti pelajaran." Vasily Klyuchevsky
  32. +5
    April 29 2014
    Saiki dheweke mung THANKS TO mbah kakung kita tryndya ing gerakan kurang ajar, lan ing Rusian. Lan supaya ing Jerman kanggo dangu tryndeli! Ya, lan mesthine bakal ujar manawa wai wai, kenapa USSR ora nylametake kita !!!! Macan tutul ngganti titik! Amarga Ukraina ora sehat kanggo kabeh sirah, ora SEHAT!!!!
  33. +5
    April 29 2014
    Mulane pasukan kita kudu tekan Lviv
  34. +2
    April 29 2014
    Dadi ayo padha ndeleng kaya apa wong Ukrainia anyar. Dheweke bakal ngulu, sawise nandur kentang kanggo preian, utawa dheweke bakal nyapu kabeh rereged kanthi sapu sing kotor. Iki bisa diarani minangka titik kunci, sawise iku bakal katon apa iku malah worth ngomong bab Ukrainians minangka wong fraternal. Kajaba iku, kabeh wis jelas karo wong Kulon. Nanging Kyiv lan sisih wétan karo kidul banget menarik kanggo ndeleng.
  35. +1
    April 29 2014
    uga, supaya padha menehi paling sethithik alesan kanggo ngirim pasukan menyang Ukraina, kita ora bakal mbatalake wong-wong mau saka ing kono maneh, lan ing wektu sing padha kita bakal ngirim Sekiy sayap tengen lan Bandera menyang tanah kelairan sajarah saka duraka, menyang kuburan. Lan aku pengin ngucapake ucapan selamat marang para veteran sing nglawan fasisme ing preian 1 Mei lan 9 Mei SELAMAT MENANGKA KOWE.
  36. 0
    April 29 2014
    Aku maca ing Unian babagan prosesi kanggo ngurmati divisi SS Galich, ora tepak paukuman. Mung statement kasunyatan. Iku misale jek sing Kyiv mandheg dadi kutha Rusia lan sajarah minangka bagéan saka Rusia wis rampung. kasihan.
  37. +1
    April 29 2014
    "Sektor Kanan nyaranake para veteran ora nganggo penghargaan Soviet"
    Wis liwat setengah saka Eropah, storming Berlin, kanggo wong-wong mau metu ing dina iki tanpa penghargaan, iki tegese ngiyanati kanca-kanca tempur sing tiba, ngakoni yen padha ora rampung fascism. Simbah lan simbah bakal lunga kaya ing perang pungkasan. Wong-wong sing ngangkat tangan marang Veteran Perang Donya II, Perang Patriotik Agung ing dina iki - mateni tanpa nyoba lan diselidiki miturut hukum perang.
  38. 0
    April 29 2014
    Sampeyan nindakake apa wae sing dikarepake, lan aku tanggal 9 Mei ... kaya biasane ing antena triwarna, aku bakal ngikat pita ing mobil lan menyang parade ... aku nindakake iki saben taun)
  39. +1
    April 29 2014
    Sialan, oh, aku rumangsa yen simbah bakal metu, kanthi pesenan lan medali. Wong-wong mau ora bakal ngrungokké marang wong sing digulung ing lemah. Apa bisa dadi detonator kanggo pangembangan luwih.
  40. Komentar wis dibusak.
  41. Komentar wis dibusak.
  42. 0
    April 29 2014
    Iki sawetara omong kosong. minangka sung ing siji song Aku prajurit Soviet, Prokhorenko, Matrosov, Gadzhiev. Aku Moscow, Leningrad, Ashgabat, Sevastopol lan Kyiv. Ya kayane kamanungsan ing jaman biyen wong Bandera ora tumpes bakal bali maneh nganti suwe.
  43. +2
    April 29 2014
    PS mung bisa ots ... dadi kanggo iki.
  44. +3
    April 29 2014
    Iki carane aku kaya kanggo numpak liwat lurung-lurung Kyiv ing Mei 9, lan yen isih ana ing kolom, lan supaya bedhil bisa digunakake, ing umum, song. ngguyu
  45. +1
    April 29 2014
    Mesti wae, wong-wong veteran lawas kudu ndeleng apa sing wis dadi anak putu ... Nanging saiki, masa depan anak putu iki wis ditemtokake. 9 Mei 2014 bisa uga dadi titik balik ing sajarah Ukraina merdika, sing pungkasane bakal resmi nutup proyek iki.
  46. 0
    April 29 2014
    Yen sampeyan pengin misahake wong - ngilangi apa sing nyawiji lan suwe-suwe bakal ilang.
  47. 0
    April 29 2014
    Kutipan saka anfil
    Wong-wong Yahudi iku wong Yahudi, padha bisa uga ngelingi Holocaust mung nalika iku ono gunane kanggo wong-wong mau.

    (ora lali marang wong putih
    Yahudi Zionis nyambut gawe kanggo numpes sampeyan)

    Aku setuju 100% kanggo wong-wong mau, luwih penting tinimbang mbah putri, negara fasis dibentuk ing irunge, lan kabeh padha nangis babagan Holocaust nalika ana sing anyar.
  48. 0
    April 29 2014
    Asu rabid luwih apik ditembak tinimbang dipakani. Pateni gas wiwit pisanan Mei.
  49. Komentar wis dibusak.
  50. 0
    April 29 2014
    Sektor Kanan menehi saran marang para veteran supaya ora nganggo penghargaan Soviet
    Ukraina saya tambah akeh dadi "sekutu Jerman Nazi ing Perang Donya II", uga ... sampeyan uga bisa ngirim menyang "Nuremberg" sing anyar, malah ora bisa ditindakake, NEED ...
  51. Kelevra
    0
    April 29 2014
    Kosok baline, kowe kudu sujud marang para veteran, yen ora ana, leluhurmu mesthi bosok ing sawetara Babi Yar! Lan wong nyedhot dhewe ora bakal katon!, bakal teka lan mbebayani kanggo hak metu. menyang lurung-lurung!
  52. 0
    April 29 2014
    Nyuwun pangapunten, nanging apa ana liyane sing non-Soviet? Salib wesi, lsp?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"