SBU: milisi Slavyansk nyekel 40 wong

27
Marina Ostapenko, kepala layanan pers keamanan Ukraina, ujar manawa milisi sing ngontrol kutha Slovyansk ing wilayah Donetsk duwe udakara 40 wong, laporan. RIA News ".

"Ing dina iki, ana udakara 40 wong sing ditawan ing Slavyansk, kaya sing sampeyan ngerti, lan wakil saka misi OSCE. Saiki kita njupuk langkah ora mung kanggo mbebasake karyawan saka panangkaran, nanging uga kabeh tahanan liyane, "ujare.

Biyèné "Walikota Rakyat" Sloviansk informedsing padha nyekeli 11 anggota misi militèr OSCE, kalebu 8 Eropah lan 3 Ukraina seng di tuduh spionase. Sopir misi, warga Ukraina, wis dibebasake nalika iku.

"Kita njupuk langkah kanggo ngeculake," ujare Ostapenko ing taklimane Senin. Kajaba iku, dheweke nyathet yen nganti saiki milisi durung menehi panjaluk. Miturut kepala layanan pers SBU, dheweke ora duwe data apa dheweke ditawani nggawe ijol-ijolan.

Wigati dicathet yen dina Senin Ponamarev ujar manawa dheweke isih nganggep para pengamat sing ditahan minangka tawanan perang lan pengin ngganti karo pendukung federalisasi sing ditahan dening Kyiv.

Elinga yen wiwit Maret, rally panyengkuyung federalisasi wis dianakake ing Ukraina wétan. Panguwasa Kyiv ngluncurake operasi khusus kanthi partisipasi tentara, ana laporan sing tiwas lan tatu.

Tahap kapindho operasi khusus yaiku pamblokiran Slavyansk, sing dikontrol kanthi lengkap dening milisi.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    April 29 2014
    SBU: milisi Slavyansk nyekel 40 wong

    Lan carane akeh wong sing dicekel dening Kyiv JUNTA kanggo alasan politik?
    1. + 13
      April 29 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Lan carane akeh wong sing dicekel dening Kyiv JUNTA kanggo alasan politik?

      Kanggo EU lan AS, masalah iki ora ana kapentingan.
      1. +7
        April 29 2014
        Dadi, diwenehi lomba unggul tawanan, utamané p lan n o sov, ngganti 1 kanggo 100! Yen ora, EU bakal gelo!
      2. +6
        April 29 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kanggo EU lan AS, masalah iki ora ana kapentingan.

        Kajaba saka wedhus "angsa liar" sing wulu ing "Falcon" sing ilang ing jembar wilayah Donetsk, ora ana alesan yen Turchynov, kanthi ekstasi sing setia, nuduhake arah menyang Slavyansk, ing ngendi, ing jeneng "nyimpen" ajining diri saka pangareping layanan khusus manca, kang ninggalake militèr Ukraina kanggo ngeculaké getih sabangsa. Sasha, hi !
        1. +3
          April 29 2014
          Kutipan: Tersky
          dheweke ninggalake militèr Ukraina kanggo ngeculaké getih sabangsane.

          Ya, wong-wong militèr iki bakal kesel ngoyak-ngoyak kutu ing kémah-kémah lan dhéwéké bakal mbuwang wong-wong mau saka mrana, saya suwe tentara ing limbo, morale saya mudhun, sanajan akeh sing arwah.
          hi Vit hi
    2. +3
      April 29 2014
      Buah-buahan Amerika..
    3. platitsyn70
      +3
      April 29 2014
      Lan carane akeh wong sing dicekel dening Kyiv JUNTA kanggo alasan politik?
      tawanan kudu diijolke kanggo federalists ditahan dening SBU, lan padha kudu njagong mudhun ing meja rembugan lan ora ing Brussels, nanging nang endi wae ing Kharkov.
    4. Validator
      0
      April 29 2014
      Aja menehi!!! Bargain nganti pungkasan, luwih becik ngganti menyang kita, nanging sawise referendum tanggal 11 Mei
  2. +5
    April 29 2014
    Sawetara, sawetara banget.
  3. +8
    April 29 2014
    Wong sing sopan nyambut gawe. kene patang puluh preman resmi dijupuk. losses Ukrov, Mulane, pinunjul.
  4. +4
    April 29 2014
    "Kepala layanan pers keamanan Ukraina, Marina Ostapenko, ujar manawa milisi sing ngontrol kutha Slovyansk ing wilayah Donetsk duwe udakara 40 wong ...
    "Ing dina iki, ana udakara 40 wong sing ditawan ing Slavyansk, kaya sing sampeyan ngerti, lan wakil saka misi OSCE. Saiki kita njupuk langkah ora mung kanggo mbebasake karyawan saka panangkaran, nanging uga kabeh tahanan liyane, "ujare.

    40 wong ora cukup, sampeyan kudu luwih utawa njupuk tokoh sing cukup gedhe kanggo ijolan kanggo kabeh sing dijupuk dening junta Kyiv. Kanggo barter kabeh.
    1. +2
      April 29 2014
      Iki mung wiwitan lan durung ana gelut serius. Yen padha miwiti, banjur bakal ora ana panggonan kanggo nempatake tengen-wingers. Uga, sampeyan kudu Feed.
  5. + 10
    April 29 2014
    lan wakil saka misi OSCE

    Aja ngapusi. Iki dudu misi OSCE, iki minangka mata-mata biasa. Inggih, mbok menawa ora biasa, nanging impor.
  6. torrr38_41
    0
    April 29 2014
    iku lanang? wassat
    1. +3
      April 29 2014
      Kutipan: torrr38_41
      iku lanang?

      Wis, ora mangu.
  7. +3
    April 29 2014
    Bajingan saka OSCE katon jelas ing Ukraina kanggo koordinasi interaksi bandit karo bandit fasis saka junta Kyiv.
    Iku bakal apik kanggo convincingly interrogate wong-wong mau ing ngarepe kamera video, lan banjur nuduhake ing saindhenging Eropah apa OSCE lan carane perang nglawan Ukraina lan Rusia.
  8. +9
    April 29 2014
    Sampun dangu tiyang Jêrman wontên ing panangkaran rumiyin, prayoginipun anggènipun dipun damêl kados botên sanès-sanèsipun.
  9. +5
    April 29 2014
    Apa tetep wong. Padha kudu dirilis ... menyang tambang! wassat
  10. +2
    April 29 2014
    Sampeyan bisa malah muter. Kirimi deza menyang markas OSCE atas jenenge.
    1. +2
      April 29 2014
      Kutipan saka Delink
      Kirimi deza menyang markas OSCE atas jenenge.

      Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh pro sing apik, lan dudu kasunyatan sing bakal ditindakake!
  11. 0
    April 29 2014
    Miturut cara. Apa ana sing ngerti rincian upaya pembunuhan ing Kernes? Lan kepiye perasaane ing kana? Banjur ana sawetara informasi sing bertentangan babagan warta ...
    1. +2
      April 29 2014
      Quote: pensiunan
      Miturut cara. Apa ana sing ngerti rincian upaya pembunuhan ing Kernes? Lan kepiye perasaane ing kana? Banjur ana sawetara informasi sing bertentangan babagan warta ...


      Dheweke nulis yen tatu kasebut serius, paru-paru lan ati kena, lan perawatan jangka panjang bakal dibutuhake.
    2. +2
      April 29 2014
      Quote: pensiunan
      Miturut cara. Apa ana sing ngerti rincian upaya pembunuhan ing Kernes?

      Rincian kasebut kontradiktif .... TAPI
      Setengah wulan kepungkur:

      Kernes ngaku ancaman marang dheweke
      17.03.2014/20/59 | XNUMX:XNUMX


      Walikota Kharkiv Gennadiy Kernes ngaku ancaman marang dheweke lan kulawargane, kalebu bocah-bocah, lan percaya yen akting bisa uga ana. Menteri Dalam Negeri Ukraina Arseniy Avakov.
      Salajengipun http://www.unian.net/politic....es.html
      xxx
      Sanajan, mesthine, saiki kabeh wong bakal disalahake amarga "teroris kanthi aksen Moskow"
  12. grenz
    +5
    April 29 2014
    Perjuangan saraf, target operasi khusus kanggo nangkep utawa ngrusak mungsuh politik lan militer bakal terus maju. Sawise kabeh, cukup sawetara cara kanggo ngonfirmasi efektifitase, mula langsung diolah. Kirnes minangka conto - mung wingi dheweke ngomong babagan perlu kanggo nglindhungi wong kasebut (bisa uga dheweke lan dhewe - nggoleki Kharkov saka Kolomoisky). Ing wektu sing padha, kasunyatan sing kapribaden dibuwang.
    Dadi, panangkepan roh jahat kudu kanthi cepet. Ora ana OSCE sing bakal nylametake Gubarev, yen ora, dheweke bisa ngganti dheweke. Apa Khodorkovsky dirilis. Kanggo sel lan ing pesawat khusus kanggo Rusia, supaya Merkel nyang-nyangan kanggo wong maneh.
  13. Kuantum
    +4
    April 29 2014
    Kyiv munafik nyamar yen dheweke ora dikontak babagan ijol-ijolan kasebut.
    Dheweke langsung mlayu menyang Merkel lan Obama liyane, deleng - kita siyap kanggo ijol-ijolan!
    Kaya impudently padha nglirwakake perjanjian ing banyu kanggo Crimea, padha ngomong padha ora hubungi kita! Nanging, prilaku paling impudent saka junta gas saka Rusia!
    We mréntahaké kanggo gay Eropah pengadilan karo complaint marang Rusia sing ora pengin
    free gas ing Mei!
    1. +3
      April 29 2014
      Kutipan: Kuantum
      Kita nyuwun marang pengadilan Eropa gay kanthi keluhan marang Rusia yen ora pengin ngeculake gas gratis ing Mei!

      Lan ora ana sing kepengin ngelingi yen rega sing dituduhake - 485 dolar - ditandatangani dening Yulia bebarengan karo Sold sing padha! Saiki padha sambat! Ya, lan diskon diwenehake kanggo Yanukovych telung sasi! Dadi ayo padha sambat babagan awake dhewe!
  14. sanek0207
    0
    April 29 2014
    tahanan iki ora ana regane kanggo ovs! Yen ora, wong-wong mau wis padha nguwuh-uwuh kaya ngono, nanging saiki padha meneng, tegese butuh tahanan liyane sing luwih larang!
  15. +3
    April 29 2014
    tegese ing Slavyansk, kanthi apik, ora muspra yen tentara Ukraina ngubengi kutha kanthi jeneng sing padha, ora ngeculake luwih saka siji sandera, nanging mung kanggo ijol-ijolan lan ora liya.
  16. Gagarin
    +2
    April 29 2014
    Ana sawetara milisi, yen makhluk kasebut wani tumindak, mula kemungkinan kanggo nyekel pertahanan kasebut sithik banget.
  17. 0
    April 29 2014
    pikiran muncul: ing mratelakake panemume, iku ndadekake pangertèn ing Ukraina katon ing umum minangka katelu "pasukan" - Makhnovists. Nah, kaya ana "rampok rampokan." Tugase ngresiki oligarki, lan bareng karo wong miskin. Ya, ana keadilan, Robin Hood, lsp. Wong-wong bakal mbantu wong-wong mau (sawise kabeh, dheweke bakal nuduhake! Oligarki dirampok!) Menapa malih, iku bakal normal kanggo langsung ngumumake babagan sampeyan dhewe: "kita ora kanggo Reds lan ora kanggo Whites" ". Tegese - Milisi ora bisa ndemek wong-wong mau, supaya dheweke nyuwek Kolomoiskys, ngganggu dheweke saka ekspedisi punitive. "Ora telek kanggo dhewe - bebarengan serius, lads!" "Dadi sampeyan dudu" vagabonds sing dihormati ", nanging asu ajag bengkong!"
    Eh, dheweke mesthi krungu aku ing struktur kita, aku mikir dheweke bakal ngormati topik kasebut !!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"