"Gordian knot" bisa ngeculake dhewe

164
Ing wayahe, akeh pitakonan Ukrainia tetep ora dijawab. Lan ing kahanan kaya mengkono, umume wong Rusia pengin ngerti apa sing bakal diarepake saka para impostor sing wis mapan ing pamaréntahan negara tetanggan lan langkah-langkah apa sing bisa ditindakake dening direktur kinerja Maidan, utamane, direktur saka Amerika Serikat.

Ora kabeh cetha kaya sing digambarake media Barat lan domestik. Amerika Serikat duwe rencana sing jelas kanggo ngrusak kahanan ing Ukraina (tujuane ora jelas kanggo kita). Saiki umume ditampa yen dheweke kudu mindhah blok NATO luwih cedhak karo tapel wates Rusia, nanging Ukraina ing babagan iki ora dadi mitra sing paling dipercaya. Kanthi gampang, dheweke bisa nandur "demokrasi" lan njupuk posisi sing luwih apik kanthi taktik kanthi narik Mongolia menyang konflik, umpamane. Nanging dheweke stubbornly menek menyang Ukraina, nglampahi sumber daya ageng lan main game banget mbebayani sing bisa teka bali kanggo kabeh masyarakat donya karo krisis abot. Ora ana cadangan minyak lan gas sing strategis, gampang diekstraksi ing Ukraina, luwih saka 50% populasi yaiku wong sing nganggo basa Rusia, pro-Rusia. Lokasi strategis semenanjung Crimean minangka panjelasan sing rada ringkih kanggo kepinginan kanggo mindhah Ukraina menyang pinggir meja.

Iki mbokmenawa masalah sing luwih subtle. Saka sudut pandangku, Negara-negara pengin nandur wong-wong ing Ukraina ora mung kanggo ngadhepi Rusia, nanging uga menehi tekanan marang Uni Eropa. Masalahe, akhir-akhir iki negara-negara pembangkit tenaga listrik Uni Eropa wis manut banget karo ekonomi Rusia, saengga nyuda turnover dhuwit karo Amerika Serikat. Ewonan perusahaan wis operasi ing jembar negara kita, ing ngendi, kanggo siji utawa liyane, ngedekke lan nduweni uneg-uneg Eropah. Ekonomi negara-negara Uni Eropa tambah akeh terintegrasi karo ekonomi Rusia. Minangka conto, ekonomi negara Baltik (Estonia, Latvia lan Lithuania) 40% gumantung ing perdagangan karo kita. Minyak, gas, listrik teka saka Rusia, ekspor menyang negara kita 34%, impor 31%. Ana kabeh sektor ekonomi sing 100% gumantung ing Rusia. Kahanan sing padha uga ana ing Eropa Tengah. Lokomotif Uni Eropa, Jerman, bubar nggabungake ekonomi menyang bisnis Rusia nganti ora bisa mbalikke, lan yen nyoba, bakal nyebabake jotosan kaya ing ngisor sabuk dhewe sing ora bakal bisa. kanggo mbalekake saka iku kanggo akeh taun maneh. Fasilitas produksi lan aset akeh keprihatinan Eropa dumunung ing Rusia, lan pemecahan hubungan ekonomi ora bakal ngasilake dhuwit sing dibuwang. Sing paling penting yaiku fasilitas produksi bakal tetep ana ing Rusia, lan bakal entuk. Destabilisasi hubungan Rusia karo negara-negara Uni Eropa mung migunani kanggo Amerika Serikat. Sajrone sawetara taun kepungkur, Putin wis mbuktekake ing saindenging jagad, kalebu Eropa, yen Rusia minangka mitra ekonomi sing bisa dipercaya, manawa bisa duwe bisnis umum karo kita lan entuk dhuwit bebarengan. Ana ing jaminan Putin manawa para investor teka ing negara kita lan nandur modal milyaran ing ekonomi, mbangun fasilitas produksi, lan ngluncurake pabrik. Kita wis duwe fasilitas produksi raksasa kayata Volkswagen, Renault, Liebherr, Knauf, Schwarzkopf, Heineken, Dupont… Dhaptar bisa ditambah meh tanpa wates. Nanging saka Amerika, kajaba pabrik Ford cedhak St. Petersburg, ora ana sing dipikirake.

Eropah duwe soko kanggo ilang ing Rusia. Putin wis suwe dadi politisi sing konsisten lan tenang, tanpa tantrum, giliran 180 derajat sing cetha, keluwihan lan kebingungan. Anggere dheweke kuwasa, kita lan Eropa bisa turu kanthi tentrem, amarga gerakan dadakan ing politik ora luwih saka kahanan sing durung mesthi. Presiden kita ora. Dheweke ngerti kanthi jelas apa sing kudu ditindakake lan cara tumindak ing wektu sing padha, lan nindakake kabijakan manca negara sing sistematis. Komunitas donya ngerti yen Rusia minangka raksasa sing ora bisa dicelupake, kanthi yakin ngadeg ing sikile dhewe, kanthi ekonomi sing kuwat lan pimpinan sing wibawa ing sirah. Iki persis apa nesu AS.

Industrialis Eropa nyawang Rusia, para politikus Eropa katon maneh ing Amerika Serikat, ndeleng maneh saka pakulinan. Nanging dudu Amerika Serikat sing nyedhiyakake dhuwit kanggo kampanye pemilihan ing Eropa. Mula, politisi kepeksa ngrungokake wong-wong sing nyengkuyung umure politik. Sampeyan ora bisa mbantah dhuwit!

Saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur, dadi cetha yen tugas utama Amerika Serikat yaiku nglawan Rusia lan Eropa, lan nindakake iki liwat Ukraina, nyebabake Rusia ngirim pasukan, menyang konflik militer. Mudhunake rating kapercayan ing Putin ing saindenging jagad. Sing AS nyoba kanggo entuk saiki. Dheweke pengin nuduhake yen Rusia karo Putin ora bisa dipercaya minangka pemain politik. Dheweke ngupaya ngrusak wewenang Rusia ing Eropa. Aku bisa kanthi aman nganggep manawa iki ora bakal kelakon.

Kabeh tumindak lan pratelan sing ditindakake presiden kita akurat banget. Lan iki dudu karya siji wong, nanging aparat gedhe, kanthi tembung liya, layanan analitis sing nganalisa data sing ditampa saka sumber saka Kementerian Luar Negeri, Layanan Intelijen Luar Negeri, Kementerian Pertahanan lan akeh departemen liyane. Analysts ngetung saben Piece saka informasi lan ngetokake pancasan imbang lan politik panginten-metu kanggo gunung, lan presiden nemtokaken pancasan bakal paling produktif.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, skenario ing Ukraina meh padha karo skenario acara Georgia ing Agustus 2008. Padha manunggal ora mung dening kasunyatan sing padha miwiti ing Kawa saka Olimpiade - lan ing 2014 prestise saka Games penting banget kanggo umur dawa politik presiden - nanging kasunyatan sing padha duwe screenwriter padha. Ing taun 2008, ana uga akeh gangguan lan bau babagan agresi Rusia, nanging ombake suda, lan saiki kabeh tenang ing Ossetia lan Abkhazia, kekuwatan wis diganti ing Georgia, lan Amerika Serikat wis ilang. Ing wayahe, ana game sing padha, mung ing papan catur Ukrainia. Lawan, sing wis tau nampa klik ing irung, dadi luwih circumspect lan ngalami. Dheweke ora lunga menyang konfrontasi sing mbukak, nanging, kaya biasane, dheweke nyoba nyusup ing panas kanthi tangan sing salah. Badut-badut sing saiki ana ing gedhong pamrentahan Ukraina wis ngerti yen dheweke lagi nawarake chip, lan bakal diwenehake kanggo nyenengake intrik politik Amerika Serikat. Nanging nalika dijupuk saka papan catur, dheweke bakal duwe papan kanggo pindhah. Aku manawa passports karo ijin panggonan ing Amerika Serikat wis ing kanthong, lan jumlah perlu ing akun. Padha uga weruh sing game catur ora arep miturut rencana, lan rauh gambit bakal diputer. Pitakonan mung, apa dheweke duwe wektu kanggo metu saka Ukraina?

Ing wulan Mei, Kyiv bakal dadi tuan rumah pertunjukan sing diarani "pemilihan presiden demokratis." Ing ngendi anak didik Amerika Serikat mesthi bakal "menang", lan pemilihan kasebut diakoni minangka demokratis sing apik banget dening direktur lan kabeh klompok direktur. Nanging ora penting. Sing penting yaiku kepiye Ukraina bakal terus urip. Ing Amerika Serikat, dheweke ngerti yen solusi kuat kanggo konflik ing sisih kidul-wétan Ukraina yaiku bunuh diri, amarga. yen getih diwutahake, bakal ana ing tangane badut wayang Ukrainia lan Amerika Serikat dhewe. Banjur Putin bakal kanthi tenang ngirim pasukan menyang wétan Ukraina lan ngidini referendum dianakaké kanggo federalisasi utawa pamisahan saka Kidul-Wétan dadi negara merdika. Secara geopolitik, Rusia ora butuh Ukraina tenggara, larang kanggo ngunggahake wilayah liyane. Iku luwih gampang kanggo nggawe wong independen lan mulihake hubungan perdagangan karo wong-wong mau. Industri kasebut bakal mangan dhewe, lan dalan menyang Crimea bakal mbukak. Saiki wektu muter ing kita.

Wektu minangka mungsuh utama AS. Saben uwong ngerti kanthi becik yen sawise musim panas sing panas, musim gugur tansah teka, lan banjur mangsa. Lan nalika seneng-seneng diwiwiti. Konsumsi gas bakal mundhak ing Ukraina lan Eropa. Kasunyatane, saiki Ukraina duwe panyimpenan gas sing ora ditutup, ing ngendi gas dipompa kanggo dikirim menyang Eropa ing musim dingin, lan ngompa saka kono kanggo konsumsi dhewe, nalika ora ngompa apa-apa ing kana. Persetujuan karo Slovenia babagan pasokan gas kita dhewe ora bakal nutupi kabutuhan Ukraina ing musim dingin. Nanging aja lali yen ing musim dingin kabeh cabang pompa gas menyang Eropa. Lan diwenehi ing mangsa Ukraina ora bakal duwe apa-apa kanggo sumber kanggo Eropah, amarga. fasilitas panyimpenan dibukak, banjur skenario saka penarikan ora sah saka gas Eropah bakal pindhah. Banjur Eropa bakal menehi tekanan marang Ukraina, lan bakal dadi violet banget kanggo dheweke apa sing dipikirake Amerika Serikat, amarga yen populasi wiwit nampa kurang gas lan beku, mula ora adoh saka kahanan darurat lan kerusuhan. Bab sing padha bakal kelakon ing Ukraina. Ora ana gas, lan yen ana, dicolong, ora ana batu bara, ora ana sing menehi tanpa dhuwit. Ora ana dhuwit uga. Ora ketompo carane Eropah lan Amerika Serikat janji gingerbread, padha isih durung menehi krupuk (lan padha ora bakal). Eropah ora organisasi amal, iku ora bakal menehi dhuwit, utamané wiwit de facto Ukraina wis bangkrut. Ing AS, dhuwit ora diwenehake dening McCain lan Obama, ing kono dhuwit kasebut diwenehake dening Kongres. Coba dhewe karo kredit ala sejarah njupuk utang saka bank. Sampeyan ora bakal diwenehi, amarga. ora njamin bali. Pancen padha ing kene. Dhuwit dijanjekake nanging ora diwenehi. Saiki bayangake kahanan: mangsa, ora ana dhuwit, ora ana gas, ora ana batu bara… Apa sing katon? Bencana kamanungsan! Pamrentah gagal nindakake tugase. ngendi iku? Sing bener - ing pawon. Yen padha bisa metu saka negara - uga rampung. Yen ora, iku masalahe. Sawise iki, Rusia teka lan menehi roti jahe lan anget. Ing mata masyarakat donya, Rusia apik, paman sopan. Banjur pemilihan anyar lan pamaréntahan pro-Rusia.

Apa sing bisa ditindakake AS kanggo nanggepi? Kajaba sing wis ditindakake, ora ana apa-apa. "Visa" lan "Mastercard" wis ngerti yen bodho nepaki karsane kethek luwih larang kanggo awake dhewe. Dheweke isih bisa, mesthi, ngancam sanksi ekonomi, nanging dheweke ngerti yen Rusia mung bisa ngenalake siji, lan Amerika Serikat bakal mlebu ing alas menyang standar dhewe. Kita bisa ngenalake siji sanksi sing nyata - kanggo ngedol minyak lan gas kanggo rubel. Lan mung bakal kenek AS. Eropa ora preduli mata uang apa sing kudu dituku kanggo mbayar sumber daya energi. Dheweke bakal tuku rubel kanggo euro. Ing cendhak, Amerika Serikat ketemu dhewe ing kahanan angel banget: iku perlu ora mung kanggo nyimpen pasuryan, nanging uga ekonomi, lan iki ora supaya gampang, utamané amarga padha digunakake kanggo tumindak saka posisi kekuatan lan meksa. nalika Rusia tumindak saka posisi legality lan ora ngidini tantrums, kang banget ngganggu politisi Amérika. Nanging sing luwih ngganggu yaiku Putin ora nggawe kesalahan, ora kaya wong liya, lan tumindak kanthi jelas lan sistematis, lan sing paling penting - alon-alon lan ora nggatekake kabeh squealing babi iki. Pracayaa - iki direktur banget ngganggu.

Apa sing isih ana kanggo kita? Kita kudu nyedhiyakake popcorn lan ngenteni. Naskah ditulis, gerakane dikenal, potongan-potongan dilebokake ing papan. Putin ndadékaké gambit kanggo uncalan mati ratu sabanjuré lan raja saka Papan, iku apik ing, lan sing paling Jahwéh - tanpa tantrums lan snot.

Sing luwih nggumunake lan nyenengake ing wektu sing padha yaiku yen troll Internet langsung ilang, sing ing saben forum lan blog bengok-bengok yen Putin minangka mata-mata Amerika lan entuk gaji ing AS. Aku ngerti siji bab: nalika dheweke ana ing Rusia ing setir, aku bisa urip tentrem lan mundhakaken anak-anakku.

Aku sympathize karo wong Ukraina lan sympathize karo kasunyatan sing politisi Amérika wis milih negara sampeyan kanggo game politik, kang wong biasa ora malah pion. Nanging aku mikir sampeyan bakal apik. Rusia ora arep menyang ngendi wae saka sampeyan. Sampeyan ora bisa nransfer negara. Kita wis mesthi lan bakal dadi tanggi, kita wis mesthi lan bakal dadi siji bangsa - Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

164 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 36
    April 30 2014
    Naskah ditulis, gerakane dikenal, potongan-potongan dilebokake ing papan. Putin ndadékaké gambit kanggo uncalan mati ratu sabanjuré lan raja saka Papan, iku apik ing, lan sing paling Jahwéh - tanpa tantrums lan snot.


    Bener ... nanging, akeh sing ora duwe cukup sabar ... bocah-bocah panas karo pedhang telanjang ngupayakake numpes tank mungsuh. eseman
    1. + 62
      April 30 2014
      Pembunuh detasemen ukrofascist sing dikenalake dening junta Kyiv
      menyang brigade airmobile kaping 25 sing mbrontak, Andrei Kiselev ditembak mati
      nolak kanggo murub ing wong ing pesenan saka Fashington.
      Padha nyoba kanggo nggambarake Rajapati VEGAIN iki minangka lampus!
      http://warfiles.ru/show-54294-desantnik-ubit-za-otkaz-strelyat-v-russkih.html
      1. +9
        April 30 2014
        Pati kanggo punishers! Lan iku (pati) mesthi. Lan supaya AS goyangake wilayahe kanthi produksi shale gas.
        1. + 13
          April 30 2014
          Kutipan: wax
          Lan supaya AS goyangake wilayahe kanthi produksi shale gas.


          Aku wis ndeleng apa iku - "Shale GAS". Pranyata manawa kanggo produksi banyu dicampur karo bahan kimia, sing banjur diwutahake menyang sumur lan ana reaksi sing ngrusak ikatan lan ngeculake gas sing bali bebarengan karo banyu, kaya soda. Kajaba iku, banyu sing diisi (ora mung kontaminasi karo gas, nanging uga karo bahan kimia sing ditambahake) metu ora mung saka sumur, nanging uga mlebu ing kabeh wilayah ing ngendi produksi ditindakake.

          Aku jujur ​​rada kaget.
          1. +2
            1 May 2014
            Nanging ora butuh wektu suwe kanggo nginfèksi banyu soko njero lemah!Kepiyé penambangan bisa ditindakake kanthi cara sing mbebayani?
          2. +1
            2 May 2014
            Kutipan saka: nezabor
            ana reaksi sing ngilangi ikatan lan ngeculake gas

            Nyatane, "campuran" ngilangi "watu" - retak dibentuk ing kono, saka ngendi gas mlebu sumur - lan dipompa metu ing ndhuwur "i.e. saliyane ngracun lemah uga ambruk..
            Lan dheweke uga ujar yen gunung geni sing paling penting yaiku tangi, sing miturut teori bisa nutupi ora mung negara, nanging uga ing saindenging jagad. Bison kesusu metu saka kono, nanging pamrentah ujar manawa dheweke mung migrasi amarga keluwen.
          3. +1
            2 May 2014
            Kutipan saka: nezabor
            Aku jujur ​​rada kaget.
            Yen lenga bisa diekstrak saka getih manungsa, dheweke uga bakal nindakake. Ora ana pribadi mung bisnis.
          4. Komentar wis dibusak.
          5. 0
            2 May 2014
            Ya, "mangsa" kuwi pancen nggegirisi. Bom lingkungan sing bakal njeblug.
            Kasunyatan yen dheweke "ora bakal diwenehi roti jahe" ora bener. Mung karo roti jahe (tanpa kuotasi) Nuland dipakani Maydanuts! Babla - ora bakal menehi. Kajaba ora langsung, miturut bantuan kamanungsan Amerika lan senjata dhewe. Ora siji sen bakal tiba ing paws saka Junta.
            Ya, sundel iki bakal duwe wektu kanggo mbucal jaban rangkah. Dheweke ora bakal keluwen, nanging uga bakal dihormati dening masyarakat. "Non-shake hands" - iku nasibe. Iki paling apik. Paling awon - kapak es ing makutha! Utawa prick nganggo payung.
        2. +1
          1 May 2014
          Wektu kanggo ngenalake organisasi kanthi jeneng sing meh Stalinis, lan jenenge SMERK, sing tegese pati kanggo sing ngukum.
    2. + 20
      April 30 2014
      Foresight saka kahanan. Iki minangka kauntungan saka PDB liwat pseudo-demokrat Barat sing blinkered, sing ngadeg kanggo gay lan lesbian, Europoids, CIA, malaekat lan barak sing overslept Crimea. lan nyiapake kanggo unleash pembantaian ing Ukraina karo tangan Bandera fosterlings Yatseks, Turchiks lan Klitschkos karo otak diantemi. Nanging PDB ujar: kita kudu ngenteni, kita kudu ngembangake industri teknologi dhuwur dhewe, modernisasi angkatan bersenjata, nutup akun manca lan nyingkirake real estate asing, lsp. Lan dumadakan bakal ngandika: ......... (nalika meneng) lan Samudra Pasifik bakal dadi Samudra RUSIA BESAR, lan bakal katon selat anyar antarane Kanada lan Meksiko.
      1. + 20
        April 30 2014
        kita ora butuh Kamerad Stalin,
        kanggo nyelehake Yankees ing panggonane,
        kita bakal nyelehake boots ing tombol
        ing arak-arakan arak-arakan...

        lan sampeyan ora butuh pilar khusus,
        Aku kudu mbalek kertu ....
        cipratan selat anyar - "Amerika"
        antarane meksiko lan kanada...
        1. +4
          April 30 2014
          Amerika bisa uga ora setuju karo status selat kasebut ngguyu
          1. +4
            April 30 2014
            dadi kita ora sengaja nyelehake sepatu bot ...
            1. +1
              April 30 2014
              Nah, yen ora sengaja, dheweke bakal ngapura kita ...
              1. +4
                April 30 2014
                ora bakal ana sing ngapura. lan minangka njaluk ngapura, kita bakal ngadegake tugu kanggo wong-wong mau. titanium. ing ngisor Mariana Trench.
                1. +4
                  April 30 2014
                  Karya Tsereteli?))
                  1. +1
                    April 30 2014
                    ora. karya Jamshud mendem nglirik
                    1. +2
                      April 30 2014
                      Sampeyan bisa uga mikir ana bedane nglirik
                      1. +1
                        April 30 2014
                        ana. ing rega lan langka)))
                    2. Komentar wis dibusak.
                  2. +1
                    1 May 2014
                    Miturut cara, babagan Tsereteli! Iku bakal wektu kanggo Zurab Konstantinovich kanggo mikir bab reconstruction saka Patung Liberty. Mesthine ana "Motherland" saka Mamaev Kurgan.
                2. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            April 30 2014
            Lan sapa sing bakal njaluk idin dheweke? Yellowstone? Dadi dheweke dhewe nggawa wektu iki luwih cedhak, kaya sing bisa - padha nyuwek lapisan shale ing wilayahe. Luwih becik mati tinimbang Rusia (abang) minangka meme sing ora bakal mati saka demokrasi Amerika (Anglo-Saxon).
            1. +1
              April 30 2014
              nanging ide sing apik. pangalihan rudal kita menyang yellowstone. lan ngumumake kanthi umum. dhuwur puser sampeyan bakal nyuwek sistem sak gunung geni. banjur ngomong iku guyon nglirik
            2. +2
              April 30 2014
              Kutipan: wax
              Yellowstone?

              Tumindak Amerika Serikat saiki luwih bisa diarani yellowstone politik.
          3. 0
            1 May 2014
            Nanging bakal padha takon dheweke.
          4. 0
            2 May 2014
            Kutipan saka Eselon
            Amerika bisa uga ora setuju karo status selat kasebut

            bisa mratelakake prihatin banget babagan iki opo
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Ham
          0
          April 30 2014
          Lan Kanada njaluk supaya uga kalebu ing selat!
          1. +1
            April 30 2014
            kita bakal kalebu ing Alaska. kanthi sukarela.
        4. 0
          2 May 2014
          Utawa pasang "Boots".
      2. +4
        1 May 2014
        Ya, aku ndhukung kabijakan luar negeri GDP, mung pitakonan yaiku kabijakan domestik, ora ana negara sing kuwat tanpa ekonomi sing kuwat, kemampuan kanggo ngetrapake sanksi marang kita ngomongake kelemahane lan siji-sijine pembangunan ekonomi kita. , pamaréntah wis ngaco dhewe menyang pasar Western ing kuwi cara sing politisi Western nggunakake. Kelemahane pemerintah kita katon, 2013 minangka kegagalan ekonomi sing lengkap, PDB kurang saka 2%, nalika China ngasilake luwih saka 7%, kuartal pisanan taun 2014 wutah GDP kira-kira 1%, China 7,4%, ing ngendi iku logikane nek presiden ngomong yen wis puas karo kerjane pemerintah lan awake dewe RAKYAT ora puas karo kerjane, berarti presiden wakil rakyat kabeh kudu ora puas, iki dudu cabal. , Gagal ing ekonomi mengaruhi kabeh warga sing manggen ing Rusia negara karo ngelmu banget, potensial pendidikan, luwih saka 30% saka sumber daya alam donya, lags konco ekonomi donya, carane iki bisa sabdho, mediocrity, short politik- sightedness, teledor pidana, ngendi jawaban politik, lan ora Bunch saka bogotheans lan pejabat ngrusak kabeh loreng lan rangking ing Ring Taman, hak awal ing harfiah, lan ora ngumumaké pangertèn, banjur kita bakal m ngadeg ing loro sikil, kawicaksanan manca kuwat lan ekonomi kuat disambungake menyang ruble lan wong lan negara bakal digambar kanggo kita, nanging nganti saiki iki ora, lan panguwasa ora krungu apik, nuwun.
        1. 0
          1 May 2014
          Kula pribadi ugi mboten marem menawi namung nyuling minyak bumi, menawi badhe nyorong BBM siap-siap ing luar negeri, kahananipun badhe malih. Bahan bakar luwih larang tinimbang minyak mentah - tegese penghasilan bakal luwih dhuwur, uga bahan bakar ora mundhak kaya minyak mentah, yen ana. Secara pribadi, misale jek cukup masuk akal yen bahan bakar ora bakal murah, yen iki bener, bathi gedhe katon ing kene.
          1. 0
            2 May 2014
            Sampeyan bisa mbangun kilang anyar kanthi ewonan proyek anyar. Nanging ana siji "nanging" - ora ana personel sing dilatih ing jumlah kasebut. Kilang-kilang modern ora bisa diisi karo sekolah kejuruan, lan sanajan ora ana ing jumlah sing dibutuhake. Ingkang utama yaiku ana gerakan ing arah iki, para ahli minyak dipeksa modernisasi produksi kanthi alesan ngalih menyang standar Euro-5, lan iki minangka proyek, lan kudu nglatih personel kanggo awake dhewe lan ngedol nilai tambah sing dhuwur. produk. Kabeh bakal, nanging liwat wektu. (Kita sekarat, nanging ora saiki..DMB :-))
      3. ngantuk
        +1
        3 May 2014
        Kutipan saka xenod55
        "... lan selat anyar bakal katon ing antarane Kanada lan Meksiko."


        Babagan nggawe selat anyar bisa ditemokake ing Internet.
        http://joyreactor.cc/post/457209

    3. + 12
      April 30 2014
      Kita bisa ngenalake siji sanksi sing nyata - kanggo ngedol minyak lan gas kanggo rubel. Lan mung bakal kenek AS. Eropa ora preduli mata uang apa sing kudu dituku kanggo mbayar sumber daya energi.

      Wis didilat ping satus. Rusia, sayangé, ORA BISA saiki mbuwang dollar metu saka ekonomi. Aparat negara rumit banget kanggo langkah-langkah drastis sing cepet kasebut. Lan pemerintah kebak liberalisme. Nganti dheweke bisa ...
      Rusia saiki ndhisiki partai, pisanan kabeh aku matur nuwun kanthi ati-ati lan akurasi tumindake, ing kene penulis bener. Dadi ing prakara fin. sektor - sampeyan kudu ati-ati lan konsisten. "Perestroika" mulang.
    4. +1
      April 30 2014
      Pasukan kavaleri Polandia ing taun 1939 uga bakal nyuwek Wehrmacht Jerman nganti rusak! Ya, lan ing USSR ing Kawa Perang Donya II, hat-taking "dikembangaké" (ing minggu padha arep lumaku ing Berlin!)!
    5. Validator
      + 12
      April 30 2014
      Mung ana siji cara kanggo ngethok simpul Gordian ing Ukraina - kanggo nggawe Maidan ora cocog kanggo kumpul massa. Putus taman
      1. +4
        April 30 2014
        Babi bakal nemokake rereget ing endi wae. Ana ekspresi ...
      2. GCU
        +1
        April 30 2014
        Kutipan saka Validator
        Mung ana siji cara kanggo ngethok simpul Gordian ing Ukraina - kanggo nggawe Maidan ora cocog kanggo kumpul massa. Putus taman

        Iku luwih apik nalika ana kabeh limo sektor tengen, kanggo mine kabeh wilayah cedhak, padha pomaide!!!
      3. 0
        April 30 2014
        nggawe Maidan ora cocog kanggo kumpul massa. Putus taman
        Breaking taman ora bakal bantuan, padha bakal miwiti ngeduk caches ana, iku ing memori genetis sing. lol
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        2 May 2014
        Kutipan saka Validator
        nggawe Maidan ora cocog kanggo kumpul massa. Putus taman

        blumbang baaalshoy luwih, utawa blumbang ya
    6. WKS
      + 18
      April 30 2014
      Quote: LYOKHA padha
      Amerika Serikat duwe rencana sing jelas kanggo ngrusak kahanan ing Ukraina (tujuan sing ora jelas kanggo kita).

      Rencana lan tujuane yaiku:
      a). Eliminasi (likuidasi sing direncanakake dening wong akeh sing nesu) saka kekuwatan Yanukovych.
      b). Gerakan militan Maidan kanthi sepur lan bis saka Kyiv menyang berths ing Sevastopol lan umume menyang Crimea. Kanthi piranti "Maidan" ing berths ing ngarepe kapal Rusia, karo barricades kobong, karo beatings saka pelaut Rusia lan kulawargané ing lurung-lurung Sevastopol, karo siaran CNN langsung saka "damai" protes mahasiswa Ukrainia karo pasuryan resik lan padhang. . Ngimpi asosiasi karo EU.
      c) Pemilihan ing pungkasan Mei saka presiden pro-Amerika ing Ukraina.
      G). Pengusiran armada Rusia saka Sevastopol ing pertengahan musim panas.
      e). Netralisasi militan sing ora bisa diatur ing Crimea.
      f) Ndhaptar ing awal musim gugur karo Amerika Serikat saka persetujuan babagan sewa terusan saka berths Sevastopol lan lapangan udara ing Crimea.

      Nanging rencana kasebut ambruk. Yanukovych oncat urip. Crimea ketemu maneh karo Rusia. Militan sing ora bisa dikendhaleni tetep dadi buzz ing Kyiv. Banjur Donbass mbalela.

      Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake ing AS, pilihan iki ora dianggep. Ing kono asale tantrum karo haid lan Sanctuaries. Yen kekacoan iki ing Ukraina paling sethithik nem sasi utawa setahun. Bakal dadi jelas kanggo zombie apa wae sanajan ing AS manawa wong bodho lan wedhus lungguh ing administrasi AS. Lan warga Ukraina lan Kyiv, embroiled ing crah sipil, bakal ngimpi bali menyang kaping lawas karo tenang, aman Yanukovych.
      1. +7
        April 30 2014
        Kanggo kredit Yanukovych, aku kudu ngomong yen dheweke nggawe, miturut pendapatku, pamindhahan sing paling bener - dheweke mbuwang tanpa shitting, ora noda getih lan mangkat urip manungsa, ora njupuk dosa ing nyawane. Pracayaa, angel banget urip kanthi beban kaya ngono. Senadyan kabeh iki, dheweke tumindak kaya babi pengecut. Umaté milih ora mung mimpin, nanging uga nglindhungi. Nanging kaya sing diomongake:Saka wedhus ireng, malah gulu wulu."
        1. 0
          1 May 2014
          Nanging ngakoni - bakal luwih trep yen Yanukovych menehi dhawuh. Berkut minangka unit serius, para komandan ngerti yen mung njupuk kabeh wong akeh ora apik. Kanggo apik, panitia kudu diitung lan dijupuk urip. - kanggo mbukak wong-wong mau kanggo hiburan wong.Sing paling semangat iku ora dosa lan kontrol. Kanggo ngindhari lan kanggo mbangun wong tuwa, lan mung kanggo seneng-seneng, lan wong biasa sing mung ditipu dening Kulon - kanggo mbubarake, nanging ora ngidini pertumpahan getih.
      2. +1
        April 30 2014
        Ana expression - "Gusti nandhani Rogue" Nanging - Manungsa (USA) ngusulake, lan Gusti Allah disposes. "Gusti, ndeleng sing Rusia iku benteng pungkasan ing path saka manungsa ngusapake menyang obscurantism saka fascism, perversions Sodomy. lan nyembah donya "Pedhet Emas" menehi kita kesempatan kanggo nyawiji watara pimpinan nyata sing ngumpulake Donya Rusia lan ing wektu sing padha Rusia Suci! Mulane obamas lan antek-antekne nesu banget supaya bisa ngrusak Rusia! lagi nunggu ambruk lan lalen ing sajarah donya!
  2. + 19
    April 30 2014
    "Saiki bayangake kahanan: musim dingin, ora ana dhuwit, ora ana gas, ora ana batu bara ... Apa sing katon? Bencana kamanungsan! Pamrentah gagal nindakake tugase. Ana ing endi? Masalah. Sawise kedadeyan kasebut, Rusia teka lan menehi roti jahe lan anget."

    Aku wedi yen ing kasus apa wae, "kutuk m.o.skali" bakal disalahake. Aku isih ora ngerti ngendi "gambit" ing konteks artikel? Kita kayane ora nyumbang apa-apa kanggo Kulon, malah sebaliknya.
    1. + 13
      April 30 2014
      Kutipan: Vladimirets
      Sawise iki, Rusia teka lan menehi roti jahe lan anget.

      Nanging iki ngganggu aku! Aku ora bakal menehi banderlogs roti jahe! Malah sing diracun!
      1. +7
        April 30 2014
        Ukrainians Western wis tau lan ora bakal sedulur. Panggonane Bendera iku panggonane para pemimpine. Ing kuburan.
        1. +7
          April 30 2014
          Penjelasan: ing kuburan ADIK! Lan "Bandera"! Ora perlu nelpon jeneng kanggo pedunung kutha Bendery ing Republik Moldavia Transnistrian.
          1. 0
            1 May 2014
            Pancen, salah sawijining perang paling gedhe ing jaman kita ditindakake kanggo kutha sing mulya iki, lan getih Rusia ora mili.
      2. gsg955
        +2
        April 30 2014
        Sangang gram ing mburi sirah.
        1. +3
          April 30 2014
          Lan aku bakal ngirim menyang Galicia lan menehi menyang Pseks. Aku ngerti yen njupuk luwih manungsa, nanging aku kejam.
          1. 0
            2 May 2014
            Galician kudu bali kanthi paksa menyang Polandia. Lan aja nganti, ing kahanan apa wae, mbalekake.
      3. +1
        April 30 2014
        Kutipan saka: dmitriygorshkov
        Kutipan: Vladimirets
        Sawise iki, Rusia teka lan menehi roti jahe lan anget.

        Nanging iki ngganggu aku! Aku ora bakal menehi banderlogs roti jahe! Malah sing diracun!

        Persis! Gingerbread lan anget Ukraina saiki, karo administrasi Amerika, punika kontribusi diangkah gratuitous kanggo budget Pentagon kanggo karusakan saka Rusia. Penulis artikel ngandika: Saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur, dadi cetha yen tugas utama Amerika Serikat yaiku nglawan Rusia lan Eropa, lan nindakake iki liwat Ukraina, nyebabake Rusia ngirim pasukan, menyang konflik militer. Mudhunake rating kapercayan ing Putin ing saindenging jagad. Sing AS nyoba kanggo entuk saiki. Dheweke pengin nuduhake yen Rusia karo Putin ora bisa dipercaya minangka pemain politik. Dheweke ngupaya ngrusak wewenang Rusia ing Eropa. Aku bisa kanthi aman nganggep manawa iki ora bakal kelakon. Ana sawetara kontradiksi ing kene. Yen posisi tunggu-lan-ndeleng (ing wayahe) Eropa diganti dening kapercayan yen Rusia ora gumantung marang sapa wae kanggo nepaki kewajibane, AS nuntut kanggo ninggalake hubungan bisnis karo Rusia, sing nggawa meh patang atus milyar dolar, bakal digatèkaké. Nanging iki ora bisa ditindakake yen Amerika Serikat tetep ngontrol wilayah kasebut (negara pseudo Ukraina) lan sistem transportasi gas! - Rusia ora ngirim pasukan ... Mulane - introduksi pasukan lan kanthi mangkono: penghapusan ancaman militèr, pangayoman saka kapentingan ekonomi, kawilujengan yuta wong Rusia saka pembantaian , disualekno saka papan geostrategis lan kamardikan tartamtu kanggo éling kapentingan sing unconditionally perlu! kapan? Putin luwih ngerti. Kita ora miwiti game urip lan pati iki, sing taruhane gedhe banget, malah menang medeni. Muga-muga - Putin (lan liya-liyane kaya dheweke) bakal duwe cukup wani.
        1. +1
          April 30 2014
          Pilihan karo pangembangan lan aggravation saka krisis dollar uga cocok. Pangembangan iki kanthi otomatis nyebabake penolakan Amerika Serikat ing game iki. Kanggo ngulandara bakal aggravate malah luwih.
          Lan kanggo nindakake iki, kanthi strategi AS saiki ngiket surplus dolar utama ing pasar saham, ora angel. Delengen Soros. Lan asete minimal dibandhingake karo Rusia.
    2. + 49
      April 30 2014
      Kutipan: Vladimirets
      ing kasus apa wae, "kutuk m.o.skali" bakal disalahake.

      persis
      1. +2
        April 30 2014
        http://topwar.ru/uploads/images/2014/213/uasg514.png или так
      2. RAF
        +1
        1 May 2014
        ngguyu Dheweke mesthi duwe, ora diare, mula scrofula lan Rusia kudu disalahake!
    3. + 11
      April 30 2014
      Kutipan: Vladimirets
      Aku isih ora ngerti ngendi "gambit" ing konteks artikel? Kita kayane ora nyumbang apa-apa kanggo Kulon, malah sebaliknya.


      Mbokmenawa njupuk menyang akun kasunyatan sing Obama muter karo putih lan mesthine nyumbang Crimea, ana meme infowar anyar. Nanging, kanggo saben gambit pinter, kita duwe dhewe pertahanan Slavia, pemain catur ngerti sing iki bukaan banget ngalangi lan ditutup tanpa resiko lan obahe petualang. Panggonan penting kang belongs kanggo maneuvers ksatria ing flank. Dadi Putin tansah duwe "gerakan ksatria" minangka cadangan kanggo nanggepi gambit Obama.
      Ana artikel khas ing manual anyar liberoids endhog-headed ing cabang sabanjuré. Minangka judhul "Crimean Gambit", kabeh dadi jelas, utamane amarga umume wong maca berita kanthi judhul lan kudu dilebokake kanthi tepat ing tingkat subconscious. kurban sing bakal mimpin kanggo ambruk.
      1. +2
        April 30 2014
        Aku isih ora ngerti ngendi "gambit" ing konteks artikel? Kita kayane ora nyumbang apa-apa kanggo Kulon, malah sebaliknya.


        Lan telung milyar dolar sing mlebu Ukraina ora dadi dhuwit maneh?
        1. +4
          April 30 2014
          Contone, dheweke bakal ngasilake telung milyar. Ora kok gambit. Nanging nyatane yen kita ora nyekel Yanyk nganti pungkasan lan ngidini dheweke mbuwang dheweke, lungguh ing dhampar, rumangsa dadi pemenang lan omong kosong, mula dheweke ngoyak setengah negara (nganti seprapat, nanging aku iki dudu pungkasan ...) Aku iki sing dimaksud penulis.
          1. 0
            April 30 2014
            Sial, sampeyan penulis, banjur aku lulus ...
            1. +1
              April 30 2014
              Ora apa-apa, iku komunikasi normal aran
            2. Komentar wis dibusak.
        2. WKS
          +1
          April 30 2014
          Kutipan saka Eselon
          Lan telung milyar dolar sing mlebu Ukraina ora dadi dhuwit maneh?
          Yen padha ora hooted, banjur kabeh Ukrainia acara bakal pindhah rong sasi kepungkur. Mung ing wektu kanggo Olimpiade. Lan bakal dadi masalah kanggo ngatasi Crimea sadurunge Olimpiade. Ana risiko yen implementasine bakal dadi masalah, banjur luwih akeh dhuwit sing wis nandur modhal bakal ilang. Iki uga minangka rencana Yesuit kanggo kudeta Ukrainia sing direncanakake dening Amerika Serikat.
      2. Komentar wis dibusak.
  3. + 10
    April 30 2014
    Aku sympathize karo wong Ukraina lan sympathize karo kasunyatan sing politisi Amérika wis milih negara sampeyan kanggo game politik, kang wong biasa ora malah pion.
    Bener! Aku uga simpati! Mungkin liwat kabeh iki Ukraina bakal pungkasanipun reborn!
    1. + 13
      April 30 2014
      Simpati disebabake dening wilayah kidul-kulon Ukraina, sing berjuang kanggo hak-hak kasebut. Sisane sabab, kanthi entheng, nistha amarga ngidini rezim Bendera dadi kuwasa, kanggo mirsani kebangkitan fasisme ing negara kasebut. Carane Padha bakal katon menyang mata Veteran ing 9 Mei. Kang padha ngiyanati lan diremehake dening ngidini iki.
      1. + 13
        April 30 2014
        Bapak-bapak, ayo dadi obyektif. Ya, saiki akeh sing bakal ngomong "Banjur aku ngerti kabeh!". Kesimpulane yaiku masyarakat bisa diapusi, Rusia wis ngalami iki luwih saka sepisan. Pitakonan mung suwene ...
        Aku yakin wektu bakal liwati lan mayoritas mutlak wong sing ndhukung acara sing ditindakake ing U bakal isin karo kapercayan. Lan iku isin ...
        1. +9
          April 30 2014
          Ya, kita liwati. Sistem kita, cara urip saya rusak. Nanging kita ora nyanyi fascism, kita ora lunga karo prosesi obor liwat kutha-kutha. Ukraina, kaya kabeh mantan republik, liwat 90s. Nanging sakperangan alesan, mung ing Ukraina lan ing negara Baltik, henchmen fasis wungu kepala
          1. +3
            April 30 2014
            Kita nggawe hotbeds liyane saka tension. Ing Ukraina - fascism, ing negara kita - nasionalisme (Chechnya, etc.), gething saka daya. Persis - padha digawe. Lan saiki, aku mikir, kabeh wong ngerti sapa para pematung kasebut.
        2. +2
          April 30 2014
          Mayoritas, sayangé, ora bakal isin ing Kyiv .., lan padha ora bakal metu kanggo nglawan Maidanists. Biyen proletariat dadi penggerak, saiki neng endi..? Sebagéyan gedhé populasi ing kutha-kutha iku pedagang, lan wong-wong sing kerja kanggo wong-wong mau.Lan padha (lan anak-anake) ora peduli: perdagangan kanggo hryvnias, utawa kanggo rubles, utawa kanggo euro ... Padha bakal tansah duwe wates . ..
          Lapisan kutha paling gedhe nomer loro yaiku macem-macem birokrasi panguwasa lokal. Apa sampeyan bakal teka karo pitchfork menyang Maidan..?!!!
          Sawetara wektu kudu tenan liwat kene, supaya mayoritas, liwat kangelan lan kangelan, wis ilang proyek lan kang bener mungsuh.
    2. Ork-78
      -2
      April 30 2014
      Ora malah pion, nanging mung bledug saka papan catur ...
    3. +1
      April 30 2014
      Nalika "Svobodovtsy", pravosekov lan liya-liyane padha dijupuk! Lan sing mlumpat menyang slogan: "Sapa sing ora mlumpat, iku mos..l!" transplanted kanggo gamblang ing pikiran kanggo sepuluh taun! Dadi rabble iki bakal terus nggawe masalah kanggo pai saka Departemen Luar Negeri
  4. + 25
    April 30 2014
    Ya ora perlu kesusu. Wektu dianggo kanggo kita, lan Ukraina kudu sip kabeh kanggo ngisor, amarga kanggo 23 taun wis diijini dhewe kanggo fooled dening tales bab negara sawijining gedhe protoukrov.
    1. + 11
      April 30 2014
      Kutipan saka Flinky
      Ya ora perlu kesusu. Wektu dianggo kanggo kita, lan Ukraina kudu sip kabeh kanggo ngisor, amarga kanggo 23 taun wis diijini dhewe kanggo fooled dening tales bab negara sawijining gedhe protoukrov.

      Tembung sing bener. hi
  5. +8
    April 30 2014
    Dheweke mbongkar geopolitik kaya Gelfant main Kramnik nglawan Korchnoi - mate ing telung gerakan!
    1. 0
      April 30 2014
      Aku ora ngerti, nanging muni apik! ngguyu
  6. +3
    April 30 2014
    Panggonan suci ora tau kosong. Sawetara bajingan bakal lunga, liyane bakal teka kanthi janji lan program sing padha. Tuladha Yushchenko. Knot kudu dipotong yen ora.
    1. +2
      April 30 2014
      Persis. Nanging sopan banget ... prajurit ya
  7. +8
    April 30 2014
    Aku sympathize karo wong Ukraina lan sympathize karo kasunyatan sing politisi Amérika wis milih negara sampeyan kanggo game politik, kang wong biasa ora malah pion. Nanging aku mikir sampeyan bakal apik. Rusia ora arep menyang ngendi wae saka sampeyan. Sampeyan ora bisa nransfer negara. Kita wis mesthi lan bakal dadi tanggi, kita wis mesthi lan bakal dadi siji bangsa - Rusia.

    AKU SETUJU !
  8. zzz
    zzz
    +7
    April 30 2014
    Aku kepingin weruh carane Amerika bakal metu saka kahanan iki tanpa kelangan pasuryan?
    1. + 10
      April 30 2014
      Kutipan saka zzz
      Aku kepingin weruh carane Amerika bakal metu saka kahanan iki tanpa kelangan pasuryan?
      luwih becik ilang "pasuryan" kaya ngono lan ora golek maneh ... ngguyu hi
    2. +5
      April 30 2014
      Kutipan saka zzz
      Aku kepingin weruh carane Amerika bakal metu saka kahanan iki tanpa kelangan pasuryan?


      Kolega, sampeyan yakin sampeyan ndeleng pasuryan? ngguyu
      1. zzz
        zzz
        +1
        April 30 2014
        Kutipan saka Duelist
        Kutipan saka zzz
        Aku kepingin weruh carane Amerika bakal metu saka kahanan iki tanpa kelangan pasuryan?


        Kolega, sampeyan yakin sampeyan ndeleng pasuryan? ngguyu


        Lha iki, "rekan" padha isin.... aran
      2. +2
        April 30 2014
        Kutipan saka Duelist
        Apa sampeyan yakin sampeyan ndeleng pasuryan?
        Pancen, ngendi IT? Sawise kabeh, iku adat kanggo wong-wong mau muni: "Simpenen kuldimu!" Nalika, miturut plot, "rubah polar lemak" teka! Nyuwun
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +3
      April 30 2014
      Aku kepingin weruh carane Amerika bakal metu saka kahanan iki tanpa kelangan pasuryan?

      Pasuryan ageng, tanpa kisut lan siji gyrus. Dheweke bakal ana ing kono.
      1. Jogan-64
        +4
        April 30 2014
        Kutipan saka kush62
        Pasuryan ageng, tanpa kisut lan siji gyrus. Dheweke bakal ana ing kono.

        Muga-muga aku ora salah milih ilustrasi... hi
        1. +2
          April 30 2014
          Oh ora gumun yen digambar
  9. +4
    April 30 2014
    Amerika Serikat ing endi wae beroperasi miturut siji rencana prasaja:
    1. Ing saus gagasan pseudo-liberal, padha legalize rampokan bangsa dening "Ilits" sing (ora ana hubungane karo elit bener)
    2. Nggawa Iliths iki kanggo daya.
    3. Teguh nyekel antek-antekne "ing kukan", padha ningkatake kapentingan geopolitik lan ekonomi.
    4. Kabeh iki generously fertilized dening informasi, support ideologi lan financial saka pengkhianat nasional internal.
    Ora larang banget, nanging banget efektif, lan sing paling Jahwéh ala.
  10. maksimal1
    0
    April 30 2014
    Cathetan muncul ing media Ukrainia yen Mariupol lan Berdyansk ana ing baris sabanjure sawise Lugansk.
    http://nbnews.com.ua/ru/news/119931/
    1. 0
      April 30 2014
      Aku wanted kanggo nulis saperangan tembung affectionate kanggo ambitsil iki, lan kanggo kabeh morons saka langganan kang ... Dadi aku ora nemu soko carane masang komentar.
  11. + 29
    April 30 2014
    dheweke bakal ngeculake "simpul" kita! wassat
  12. +4
    April 30 2014
    Kutipan saka zzz
    Aku kepingin weruh carane Amerika bakal metu saka kahanan iki tanpa kelangan pasuryan?


    Ing cara sing padha metu sawise acara 08.08.08/XNUMX/XNUMX - ing kawitan nangis alam bébas, ancaman sanksi, penolakan kanggo kerjo bareng, banjur publikasi tuwuh sing kabeh iku temen beda saka carane acara padha dijamin ing Kulon, dheweke isih ngomong, ngilangke awake dhewe lan lali, kabeh kedadeyan sing luwih penting wis teka - krisis global. Ing wektu sing padha, ora ana sing ngakoni yen dheweke dhewe nindakake salah. Ing cendhak - tambang apik ing game ala.
  13. +5
    April 30 2014
    Sori, akeh sing bisa kedadeyan sadurunge musim dingin. Dadi artikel kasebut katon bener lan dirumusake, sanajan ana siji "NANGING" sing apik - nganti PDB urusan karo liberal ing sektor ekonomi, pilihan saka kahanan kaya mengkono bakal dilebokake ing kabeh "kanca" iki. , lan iki Menteri Keuangan, iki Timur Jauh Bank Sentral lan sawetara tokoh liyane sing kurang penting .. kaya ngono ....
    1. +2
      April 30 2014
      Kutipan saka: grog_bm
      Bener, ana siji "NANGING" gedhe - nganti PDB urusan karo liberal ing sektor ekonomi, pilihan saka kahanan kaya mengkono bakal sijine ing rem dening kabeh iki "comrades", lan iki Menteri Keuangan, iki. yaiku Bank Sentral lan sawetara tokoh liyane sing kurang penting .. kaya ngono. ...

      Ya, ora ana sing bakal menehi hasil karo wong-wong mau lan kabeh maling oligarki liyane, lan conto iki Serdyukov. Piye wae dheweke wis lali karo dheweke, kaya-kaya ora tau ana! Lan urip lan ing-uy ora jotosan! Lan kang nyolong saka kang pengajuan lan karo kang nuduhake - Aku sing ana ora perlu kanggo nerangake. Kahanan padha karo kabeh liyane "Abramovichs", "Chubais", "Deripaskas" lan master liyane saka Rusia. Dheweke dadi master, dudu kita! Lan apa babagan Ukraina, banjur, kaya sing wis daktulis ing salah sawijining komentarku, nganti ana getih sing cukup ing kono, karo dheweke, mula kita ora bisa ngomong babagan introduksi pasukan kita. Mungkin sawetara bantuan ilegal kanggo para pemberontak wis teka, nanging pamrentah kita ora bakal ngakoni. Lan supaya - artikel apik, ing topik. Lan bab pungkasan: Bandera "ing Ukraina" nyengsarakke mripat. Ing basa Rusia ditulis kanthi beda. A trifle, nanging ora nyenengake.
  14. +1
    April 30 2014
    hmm ... seneng-PPC Bander, ngganggu industri ambruk, mula tenggara wis munggah, sampeyan ora bisa ngapusi ekonomi sial !!!
  15. +7
    April 30 2014
    Apa maneh sing nggumunake lan nyenengake ing wektu sing padha yaiku trolls Internet langsung ilang, sing ing saben forum lan blog bengok-bengok yen Putin minangka mata-mata Amerika lan entuk gaji ing AS.


    Waca carane pendapat umum wis diganti dramatically ing mung setahun (utawa kurang?)! Acara Siria (utamane inisiatif senjata kimia), sukses nyekel Olimpiade (eling, mung wong sing kesed ora ngritik Putin), aneksasi Crimea lan acara ing Ukraina - kabeh minangka tambahan gedhe kanggo Putin lan minus kanggo Amerika!
  16. + 12
    April 30 2014
    Sampeyan ora kudu deluded. Simpul Gordian ora tau dibongkar. Ora ana sing bakal nambah ing Ukraina. Wektu Ukraina wis rampung. Kita ora bakal dadi tetanggan. Rusia bakal tetep, lan tinimbang Ukraina bakal ana Ruin. Sawisé iku, wong-wong sing ngira sing gubug saka pinggiran bakal miwiti ngimpi saka Rusia. Sepisan maneh ing rake padha. Sejarah mung mulangake yen ora ana apa-apa. Sampeyan bisa simpati karo wong-wong sing berjuang lan entuk, lan dudu wong-wong sing licik ing rong jamban.
    1. +4
      April 30 2014
      Aku mikir yen wektu Ukraina durung rampung, kabeh mung diwiwiti.
      Ukraina kudu mlaku dhewe lan mbuwang kekuwatan politikus sing korup, mula negara kasebut bakal dikuwasani dening wong sing ngurmati negarane lan ngelingi sejarahe. Kaya phoenix njedhul saka awu.
      Wong-wong njupuk senjata kanggo nglindhungi tanahe, hak ngomong Rusia, ngerti sejarahe, lan tanggal 9 Mei minangka tanggal sing apik. Aku pracaya padha bakal menang. Ukraina ora bakal dadi Reruntuhan.
  17. +2
    April 30 2014
    +100500 artikel kasebut cukup masuk akal lan masuk akal.. sampeyan kudu ngenteni..
  18. +3
    April 30 2014
    rencana kanggo destabilize kahanan ing Ukraina (tujuan kang ora rampung cetha kanggo kita).


    Sampeyan uga bisa nambah ing kene:
    - Perlu piye wae ing Amerika Serikat kanggo nyiapake kasunyatan manawa gelembung gas shale bakal bledosan (lan iki bakal luwih elek tinimbang krisis ing 2008, nalika gelembung hipotek bledosan ing AS)
    - Perlu nambah dodolan senjata menyang sekutu NATO, utamane F-35

    Saka kene kita krungu banding utama saka AS:
    - nyuda katergantungan ing gas Rusia
    - nambah anggaran pertahanan negara-negara NATO


    Kaya sing diucapake: "Ora ana pribadi, mung bisnis"
    1. Ork-78
      +3
      April 30 2014
      Soko ing Amerika Serikat, "ikologi" sing ora muni weker amarga alam mati dening shale gas!
      1. +2
        April 30 2014
        Kutipan: Ork-78
        Soko ing Amerika Serikat, "ikologi" sing ora muni weker amarga alam mati dening shale gas!


        Produksi minyak lan gas kasebut ora ana ing kontrol Badan Perlindungan Lingkungan.
        Persetujuan non-disclosure dirampungake karo para korban lan menehi ganti rugi.
        Kajaba iku, pertambangan ditindakake utamane ing wilayah sing jarang penduduk.

        http://www.warandpeace.ru/ru/exclusive/view/78275/
  19. +2
    April 30 2014
    Apa sing kudu dipikirake? Kabeh tontonan iki dipentasake kanggo meksa Eropah kanggo tuku gas Amérika lan weakened Rusia.
  20. +8
    April 30 2014
    Artikel sing apik, jero. matur nuwun. Penulis pantes ditambah.

    Aku nganggep rada aneh kanggo nganalisa artikel analitis kasebut, lan aku nganggep minangka ngisor martabatku kanggo mbatesi nyanyian, sanajan patriotik.

    Aku mung nambah siji. Donya pancen ganti kanthi cepet, lan luwih adoh, kesan sing luwih jelas digawe yen Ukraina bakal dadi puncak program sing bakal ditindakake presiden kita menyang tutup jagad unipolar Amerika. Negara-negara kasebut ora bakal nyerah maneh, amarga para pemilih Eropa wis kesel karo goroh sing ora ana pungkasane. Saiki kita bakal ngunggahake siaran RT ing sawetara negara liyane lan reaksi berantai bakal diwiwiti. Utamane menarik kanggo ndeleng asil pemilihan Parlemen Eropa lan parlemen negara-negara Eropa.
    1. +2
      April 30 2014
      Matur nuwun kanggo saran.
    2. Komentar wis dibusak.
  21. pink
    0
    April 30 2014
    Wektu pancen bisa digunakake kanggo Rusia, lan ora perlu ngenteni musim panas, industri terus kerja, mula kabeh bakal luwih lancar.
  22. +4
    April 30 2014
    Artikel kasebut apik, apik banget, lan aku pengin percaya karo dongeng optimis iki. Penulis punika plus ageng.
    Nanging ora kabeh prasaja ing donya iki. Rusia pancen siji lan ana akeh makhluk sing iri lan ora duwe prinsip.
    Ora tanpa perjuangan keras. Senajan Rusia tau beda?
  23. +1
    April 30 2014
    Apa maneh sing nggumunake lan nyenengake ing wektu sing padha yaiku trolls Internet langsung ilang, sing ing saben forum lan blog bengok-bengok yen Putin minangka mata-mata Amerika lan entuk gaji ing AS.
    Kasunyatan. Senajan iki wis suda ...
    1. +1
      April 30 2014
      Kutipan: Stanislav
      Apa maneh sing nggumunake lan nyenengake ing wektu sing padha yaiku trolls Internet langsung ilang, sing ing saben forum lan blog bengok-bengok yen Putin minangka mata-mata Amerika lan entuk gaji ing AS.
      Kasunyatan. Senajan iki wis suda ...

      Dheweke ora tenang. Mung iki, ing nalisir, dadi malah luwih aktif. Mung saiki padha duwe instalasi liyane saka "tengah". Tembang wis owah, nanging isih diucapake dening wong sing padha.
  24. +2
    April 30 2014
    Ing taun 1991, Ukraina nampa infrastruktur lengkap ing USSR - saka pabrik kanggo kreteg. Pabrik-pabrik dijarah, kreteg lan dalan ambruk ing roda, amarga umur layanane nyedhak satus taun. Simpenan omah iku luar biasa outdated, amarga setengah saka negara manggon ing limang-lantai bangunan saka jinis "Khrushchev", kang, miturut dokumentasi project, direncanakake bakal kabongkar ing taun 1980! Sapa sing bakal njupuk kabeh iki marang awake dhewe? Negara Ukraina, sing dipimpin dening cabal saiki, wis buntu ing ngarep. Kanthi utawa tanpa Tenggara. Tanpa ngrusak kabeh sistem politik, menyang lemah, ing ngendi kabeh oligarki iki - Avakovs, Kolmoiskys, Poroshenkos lan pejabat langgeng - Turchinovs, Yatsenyuks, karo wakil langgeng Rada, bakal kesapu, ora ana apa-apa, ora ana susu. kali karo bank jeli. Ana bakal luwih mlarat lan degradasi ing tingkat Somalia. Lan sateruse nganti revolusi sabanjure. Apa ana sing kudu kelangan sawetara taun sing luwih larang supaya bisa yakin babagan iki? Ora ana pilihan liyane karo rezim saiki ing Kiev. Ing sisih kidul-wétan, wong-wong mbrontak, kalebu alasan iki. Kabeh iki wis katon dening wong-wong mau, ngendi padha arep - cetha. Wong sanadyan nyimpen masa depan. Apa ngenteni maneh?
    1. +1
      2 May 2014
      A comparison cilik ing topik iki. Bener banget
  25. +3
    April 30 2014
    Ora mungkin bakal ilang dhewe ...
    Nanging kanthi kabijakan Rusia sing jelas lan konsisten, mesthi bakal ana solusi kanggo topik kasebut ... lan adoh saka skenario asli sing nyenengake kanggo Amerika Serikat ...
    Gerakan protes ing Timur wis ngetrapake pimpinan kanthi posisi urip sing aktif, lan kita kudu ngrembug babagan masa depan.
  26. 0
    April 30 2014
    Dene aku, gambit wis dimainake, mung kabeh gerakan sing ditindakake "alon-alon", nanging mesthi game kasebut rampung lan sing menang wis dingerteni, nanging ora ana sing seneng kalah, mula Gos.dep nyoba kanggo alon mudhun gerakane supaya asor ora dadi cetha.
  27. 0
    April 30 2014
    Artikele pinter....mung bab sing ora perlu kesusu....kuwi sing diomongake mbah kalih....ora larang regane ngenteni.....menurutku. , iku luwih gampang kanggo "simulasi" kahanan
  28. maksimal1
    0
    April 30 2014
    Ya, kanggo 400% bathi, sapi ing luar negeri iki lan ibune bakal didol.
    Apa negara, apa bangsa? Lebu sing ngganggu urip ...
    Lan junta saiki? Episod perjuangan "suci" kanggo setan, kanggo ula ing wit - Moor iki wis rampung tugase, saiki dheweke bisa mati. Bahan sampah.
  29. + 10
    April 30 2014
    Kepiye carane? Rusia ora butuh Kidul-Wétan? Kita krungu meh saben dina sing jumlah buruh kita nolak, sing yuta migran Asia semi-alam bébas buta huruf penting kanggo kita, dinuga Rusia bakal mati tanpa wong-wong mau ... Lan nalika iku dadi bisa kanggo nggawa menyang ekonomi akeh yuta Rusia, pendhidhikan, kerja keras lan pabrik - ora dibutuhake maneh? Nanging wong-wong Tajik terus lunga ... Ugh!
  30. +2
    April 30 2014
    Amerika Serikat disambungake simpul tali, lan Rusia nguripake menyang gandhewo, narik ing syaraf ekonomi, busur untied ing wangun memorandum ing construction saka bagean South Stream bypassing Ukraina.
    Austria mutusake bali menyang proyek South Stream.
    Konstruksi bagean South Stream wis diwiwiti ing Serbia.
    Italia bakal nepaki kabeh kewajiban ing South Stream.
    Sanksi saka Washington dadi poof.
    Malah Brezhnev ujar: "Ekonomi kudu ekonomi" lan Kulon ngerti iki.
  31. +1
    April 30 2014
    Ing ngisor iki kutipan saka artikel ing RBC babagan kahanan ing Donbas. Ora kabeh cetha banget. Lan ana bebener sing atos babagan iki. Kita duwe tambang sing ditutup ing Yeltsin, lan ternyata Ukraina butuh Donbass, Rusia ora butuh batu bara. Dheweke duwe kekandelan 1-2 meter, nanging ing Usinsk ora ana sing ndemek ketebalan 100 meter.
    Penambang saka wilayah wétan Ukraina minangka pasukan sing durung ditampilake dhewe ing konflik sing dibagi negara dadi panyengkuyung integrasi Eropa lan panyengkuyung gabung karo Rusia. Nganti para panambang padha sisihan
    "Iki minangka kesulitan sementara, durung medeni," Vovk katon tenang. Paling kabeh, Alexander wedi yen Novogrodovka bakal dicekel dening separatis saka Slavyansk: "Kita ora butuh supermen Rusia iki kaya komandan militer sampeyan Igor Strelkov, sing njupuk wong-wong sing disandera. Mangga ngomong marang dheweke supaya ora teka ing kene."

    Dheweke kandha yen bubar "milisi" ngalangi bis sing dituju para penambang menyang shift. "Dheweke njaluk supaya kita mogok," ujare Vovk, sing kerja minangka wakil serikat pekerja ing tambang. Dheweke ora gelem nyerang, "milisi" njupuk wektu metu lan mangkat menyang Donetsk. "Ora biyasane kita mogok," Golovina dadi bungah. "Ana ancaman saka direktur lan kepala seksi." "Ora dadi titik," Vovk nesu. "Kekandelan jahitan ing kene mung siji meter, uga, bisa uga loro. Wong kita kerja ing jerone 80 cm, kabeh bijih dipilih. bakal ditinggal tanpa gawe: gendheng banget, yen sampeyan mandhegake tambang, kabeh bakal ambruk ing neraka, tambang bakal ngubur dhewe, ora ana bagean siji.
    Waca kanthi lengkap: http://top.rbc.ru/politics/29/04/2014/921312.shtml


    Akibaté, kita entuk Donbas sing nganggur.
    1. +1
      April 30 2014
      Ora bakal ana Donbass sing nganggur yen:
      1) Kabeh Novorossiya bali HOME ing wektu sing padha.
      2) Batubara ana kanggo metalurgi.
      3) Drive cedhak.
      4) Mulai mbangun akeh kapal ing Nikolaev lan Crimea, lan ora akeh sing menyang kapal.
      Aku mikir yen wong dhewe pengin, kabeh Novorossia bisa diklompokaké dadi siji republik nganti 9 Mei. Lan referendum bisa dianakaké ing ngendi wae nganti 22 Mei. Banjur - ora Vladimir Vladimirovich, utawa junta, ora Amerika Serikat - ora bakal duwe. ora ono kanggo pindhah, carane ngenali kasunyatan anyar. hi
      1. +1
        April 30 2014
        Batu bara ora kabeh coking.
        Ing sisih liya, personel sing kerja keras sing apik mesthi dibutuhake, nanging tugas kudu ngatur kerja kanggo dheweke ing lapangan. Lan supaya bisa nyebar ing saindhenging Rusia sanajan tanpa revolusi. Ing wilayah pertambangan kita, mesthi ora gampang banget karo personel.
    2. Jogan-64
      +1
      April 30 2014
      Quote: Ora dilayani
      Akibaté, kita entuk Donbas sing nganggur.

      Saka apa shisha kesimpulan kuwi? Mung saka artikel iki? Nanging apa-apa, sing ing artikel punika mratelakake panemume saka bigwig serikat pekerja? Kanggo informasi sampeyan, meh ora ana serikat pekerja ing Ukraina ing inkarnasi asline. Wong-wong sing nyebut awake dhewe serikat pekerja dituku dening pemilik koran-steamboat kanthi giblets bebarengan lan akeh, amarga ora ana kapercayan! Lan argumentasi sing diandharake yaiku sampah, "mie" kanggo wong sing ora ngerti. Ana, contone, konsep beda, mungkasi produksi utawa mungkasi tambang. Aku ora bakal pindhah menyang rincian, sing ngerti bakal ngerti, nanging iki ora mengaruhi pengangguran ing Donbass. Kajaba iku, fasteners ala. wong bodho
  32. +8
    April 30 2014
    presiden kita tumindak bener ing lapangan njaba, nanging iki urusan internal! Kayane mung Lavrov, Shoigu lan Rogozin sing tulus ndhukung dheweke ing pamrentahan. Kabeh tentara Medvedev sullenly meneng. Ing rating dhuwur presiden saiki, bisa uga wektu kanggo nambah jumlah panyengkuyung ing njero?
    1. +1
      April 30 2014
      Aku kabeh luwih licik yen kabeh wong kaya Shoigu - sing ngirim karo jaran Trojan? hi
    2. +2
      April 30 2014
      "Tentara Medvedev" tansah pro-Atlantik. Aku mikir yen GDP ngidinke wong-wong mau kanggo wektu iki, amarga alasan strategis. Kayane, aja nganti mungsuh lunga adoh saka sampeyan, supaya sampeyan bisa ndeleng apa lan kepiye tumindake.

      Umumé, ing apparatus negara ora mung rearrangement, nanging uga panggantos lengkap. Iku mung proses iki bertahap, amarga yen sampeyan goyangake prau banget, iku cukup bisa kanggo njaluk Moscow anti-Putin Maidan. Umumé, aku mikir yen presiden kita ngerti ngendi kanggo nggereng lan ngendi kanggo lumaku ing paws alus. Ora ana gunane dheweke kerja ing KGB nganti pirang-pirang taun.
    3. mikha.ru
      0
      1 May 2014
      pracaya kula, lan ana akeh pandherekipun Putin, Aku ora yakin sing ing kahanan iki kelalen politik domestik.
  33. +2
    April 30 2014
    "Persetujuan karo Slovenia babagan pasokan gas kita dhewe ora bakal nutupi kabutuhan Ukraina ing musim dingin."

    Slovenia wis nilar trik kasebut. Sawise kabeh, dheweke ngerti yen Ukraina ora bakal mbayar. lan padha ora pengin padu karo Rusia kanggo "kesenengan" kuwi.

    "Apa sing isih ana kanggo kita? Kita kudu nyedhiyakake popcorn lan ngenteni. Skrip ditulis, gerakane dikenal, potongan-potongan ing papan diselehake. Putin mimpin gambit kanggo mbuwang ratu lan raja sabanjure saka papan, dheweke iku apik, lan sing paling penting - tanpa tantrums lan snot."

    Ya, ngenteni. Kabeh iki bener, yen mung ngemot tumindak gedhe-gedhe ing Donbass.
    1. AVIATOR36662
      +2
      April 30 2014
      Slovenia, bagéan saka tilas Yugoslavia, ora wewatesan karo Ukraina. Yen kanca nggawe kesalahan kaping pindho (mesthine typo, mbokmenawa wanted kanggo nulis "Slovakia") ing nulis, sampeyan pancene kudu katon menyang atlas geografis topik kanggo tembung "Slovenia"!Rong dina kepungkur, Anna Muzychuk, sing wis main kanggo Slovenia kanggo akèh taun, dadi juara blitz donya ing catur wanita. Kejuaraan dhewe (GP, cepet lan blitz) dianakaké ing Khanty-Mansiysk. Stryi, Wilayah Lviv Anya adhine Maria uga grandmaster, wis kaping pindho juara Ukraina antarane wanita, main kanggo tim Ukrainia, kang menang bagean wanita saka turnamen Gibraltar tradisional sadurungé taun.
  34. +1
    April 30 2014
    Gambit - menehi 3 lard, dianggep minangka kekirangan. Dheweke menehi jawaban sing jelas lan tekanan wektu diwiwiti - sampeyan kudu mlaku, ora ana wektu kanggo "mikir".
    Layanan analitik P. apik
    Saiki- "Cepet...cepetan" © (Kawicaksanan rakyat ora tundhuk terjemahan).

    PS Lan simpul ... Iku "Gordian" kanggo sing, amarga ora bakal mbubarake dhewe. Ya, lan sampeyan ora kudu. Bakal "rot" liwat wektu.
  35. +1
    April 30 2014
    Kene kita, ing jaman owah-owahan, lan malah redistribusi ....
  36. +1
    April 30 2014
    Aku wedi kabeh ora bakal diwatesi kanggo kekurangan gas. Kanca-kanca saka Odessa ujar manawa ing wulan April kabeh bakal rampung, amarga. paling pravosekov lan liyane deso. Kampanye nyebar bakal diwiwiti lan bakal nyebar. Ana sing ora mlayu. Iki tegese bakal nandur luwih sithik. Ya, lan tanduran sing nyebar iki bakal mabur - panen kanggo sen cantik. Kabeh peralatan tetanèn iki nganggo akeh bahan bakar, komponen, lsp. Ora saben farm bisa nindakake iki. Ora ketompo carane pailan nyata kedadeyan ing kono.
    1. -1
      2 May 2014
      Kutipan saka onizhe
      Ora ketompo carane pailan nyata kedadeyan ing kono.

      Coba tebak sapa sing bakal disalahake babagan iki? Nyuwun
  37. minaco
    +2
    April 30 2014
    Saiki bayangake kahanan: mangsa, ora ana dhuwit, ora ana gas, ora ana batu bara… Apa sing katon? Bencana kamanungsan! Pamrentah gagal nindakake tugase. ngendi iku? Sing bener - ing pawon. Yen padha bisa metu saka negara - uga rampung. Yen ora, iku masalahe. Sawise iki, Rusia teka lan menehi roti jahe lan anget. Ing mata masyarakat donya, Rusia apik, paman sopan. Banjur pemilihan anyar lan pamaréntahan pro-Rusia.


    Minangka warga Donbass, Aku arep ngomong sing, mesthi, kabeh iku nggoleki, nanging kita ora bakal nggawe kanggo mangsa. Lan ora bakal ana wong sing nampa roti jahe saka Rusia ing Desember, Kajaba saka encroachments junta ing wilayah kita karo bedhil mesin lan operator personel wojo, kita duwe masalah liyane - pabrik mandheg. Wong bisa ing dalan, ewonan wong. Pabrikku wis ganti jadwal kerja 4 dina, ora ana pesenan, ora ana kerja, uga ora bakal bisa nahan blokade nganti musim dingin, aku ora weruh dalan metu.
    1. +3
      April 30 2014
      Nyuwun pangapunten, nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan wis dibuwang kaya chip tawar-menawar. Iki ora salah Rusia, iki kabijakan Amerika Serikat lan mitra. Aku bisa menehi saran supaya sampeyan kudu wani, sabar lan isih nganakake referendum lan pisah saka Ukraina menyang negara sampeyan dhewe, mula sampeyan ora kudu ngenteni mangsa, kita ora nglirwakake dhewe.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 225 teh
      +2
      April 30 2014
      Kutipan saka Minaco
      Pabrikku wis ganti jadwal kerja 4 dina, ora ana pesenan, ora ana kerja, uga ora bakal bisa nahan blokade nganti musim dingin, aku ora weruh dalan metu.

      Metu siji:
      Ngusir accomplices NATO metu saka wates!
    4. trew2012
      +2
      April 30 2014
      Anak lanang, teka menyang Siberia, ana akeh karya, kita urip normal, kita kabeh padha sumelang ing bab sampeyan !!!
    5. +1
      April 30 2014
      Lan sapa sing tuku produk tanduran?
    6. Jogan-64
      +1
      April 30 2014
      Kutipan saka Minaco
      Aku ora weruh metu.

      Sapa sing duwe tanduran lan ing endi? Apa sampeyan krungu babagan nasionalisasi?
  38. +4
    April 30 2014
    Quote: LYOKHA padha
    Naskah ditulis, gerakane dikenal, potongan-potongan dilebokake ing papan. Putin ndadékaké gambit kanggo uncalan mati ratu sabanjuré lan raja saka Papan, iku apik ing, lan sing paling Jahwéh - tanpa tantrums lan snot.


    Bener ... nanging, akeh sing ora duwe cukup sabar ... bocah-bocah panas karo pedhang telanjang ngupayakake numpes tank mungsuh. eseman

    Anekdot babagan topik:
  39. Barei16RUS
    +1
    April 30 2014
    "Kita wis mesthi lan bakal dadi siji bangsa - Rusia."
    Western Ukraina wis entangled karo tembung kuwi. Iku bakal luwih bener kanggo ngomong - Slavs.
  40. +2
    April 30 2014
    "Putin ora nggawe kesalahan" - ora kaya wong liya! ora, apik kabeh padha, padha memulang uga ing Sekolah Tinggi KGB saka USSR!
  41. Timmir
    +1
    April 30 2014
    Artikel plus! Nanging aja ngelem awake dhewe, ing game catur, kesalahan apa wae bisa dadi kerugian.
  42. Nik S.U.
    +1
    April 30 2014
    Aku rada ora setuju karo penulis. Amerika Serikat mbutuhake Ukraina kanggo sawetara game geopolitik sing cendhak banget. Dheweke uga ngerti manawa miturut skenario wektu asline, dheweke duwe nem wulan sadurunge musim dingin. Iki, pisanan, lan kapindho, skenario ing Ukraina beda karo skenario ing Georgia.
    Georgia - nyurung pamaréntahan kanggo agresi - konflik bersenjata - paling ora, nyepetake konflik sing saya suwe ing Kaukasus; maksimum yaiku aneksasi dening Georgia saka bagean wilayah Rusia ing Kaukasus - deklarasi langsung saka negara sing nyatakake diri ing wilayah sing dicaplok (Republik Lezgin, umpamane) - pangenalan langsung saka Amerika Serikat lan sekutu. saka republik iki - perjuangan protracted dening Rusia kanggo bali saka wilayah. Akibaté, Rusia, wis dadi bogged mudhun ing konflik iki, bakal dibuwang metu saka arena internasional kanggo dangu lan bakal mandek kanggo ngganggu Amerika Serikat ing implementasine saka plans sawijining.
    Saiki Ukraina - nggulingake pamaréntahan lan presiden - nominasi anak didiké (liwat pemilihan rigged) - pecah dening Ukraina kabeh hubungan karo Rusia - integrasi Ukraina menyang EU - ? Banjur apa? Apa tujuane? Kose ngerti yen iki bakal nyebabake ambruk ekonomi Ukrainia - masalah pasokan gas + kemiskinan rakyat - pemberontakan anyar lan pamindahan wayang. Asil, mundhut liyane kanggo Amerika Serikat. Aku AS ngerti iki banget. Lan padha ora bakal melu perang ngerti ing advance bab mundhut. Dadi apa tujuane?
    Nganalisis kabeh sing kedadeyan, kita bisa nganggep skenario awal ing ngisor iki: Ukraina - nggulingake pamrentah lan presiden - nominasi anak didik (liwat pemilihan sing dicurangi) - privatisasi lan adol sistem transmisi gas (GTS) Ukraina. - tuku GTS Ukrainia dening sawetara perusahaan Amerika (perusahaan Chevron bubar nuduhake minat tambah ing GTS Ukrainia) - ngalangi pambangunan South Stream. Akibaté - entuk pengaruh kuat ing Rusia lan EU.
    1. 0
      April 30 2014
      script banget kelangan, malah kanggo Chevron.
      1. +2
        April 30 2014
        GTS Ukrainia durung dimodernisasi wiwit jaman USSR. Dheweke bakal entuk akeh logam kethokan lan biaya pangopènan lan modernisasi. Mulane Gazprom kepengin tuku supaya bisa modernisasi lan ngatur kanthi alami.
      2. 0
        April 30 2014
        Kutipan saka Eselon
        script banget kelangan, malah kanggo Chevron.

        Ing perang apa wae, kaya sing dikandhakake, kabeh cara apik! Lan ora gumantung apa jenis perang sing ditindakake, ekonomi, informasi utawa kabeh jinis liyane ...
    2. Komentar wis dibusak.
  43. +1
    April 30 2014
    Kutipan saka Validator
    Mung ana siji cara kanggo ngethok simpul Gordian ing Ukraina - kanggo nggawe Maidan ora cocog kanggo kumpul massa. Putus taman

    Dadi wis ana kebon lan kandang babi! Nyuwun
  44. +4
    April 30 2014
    Aku ngerti siji bab: nalika dheweke ana ing Rusia, aku bisa urip kanthi tentrem lan nggedhekake anak-anakku.
    Aku kebak nuduhake raos saka Author.
    Lan ing wektu iki:
    Wingi ing Wina, Wakil Ketua Komite Manajemen Gazprom Alexander Medvedev, Ketua Dewan Manajemen OMV Joint Stock Company Wolfgang Ruttenstorfer, CEO OMV Gas Werner Auli, EconGas Managing Director Michael Peisser, GWH Managing Director Christoph Hiller lan Centrex Europe Energy & Gas CEO AG John F Skinner nandatangani kontrak jangka panjang kanggo nyedhiyakake gas alam menyang Austria.
    Iki liwat South Stream.
  45. +1
    April 30 2014
    Urip diatur kanthi cara sing paling ala saka kabeh pilihan mesthi diwujudake. Aku mikir yen tingkat "lousiness" ing Ukraina bakal rauh munggah maneh, sadurunge populasi tengah negara sobers munggah, Tyagnibok teka kanggo daya. Ora ana wong liya, resik-resik politik, lan pendhudhuk wilayah tengah durung bisa nyalonake pimpinane.
  46. +1
    April 30 2014
    Kutipan: Baikal
    Bapak-bapak, ayo dadi obyektif. Ya, saiki akeh sing bakal ngomong "Banjur aku ngerti kabeh!". Kesimpulane yaiku masyarakat bisa diapusi, Rusia wis ngalami iki luwih saka sepisan. Pitakonan mung suwene ...
    Aku yakin wektu bakal liwati lan mayoritas mutlak wong sing ndhukung acara sing ditindakake ing U bakal isin karo kapercayan. Lan iku isin ...

    Apa tegese "nyengkuyung acara sing kedadeyan ing Ukraina" ???? Oh, sampeyan Cossack sing ora bisa dimangerteni? Sawetara acara aku (kaya akeh, akeh wong) ndhukung, sawetara ora. Contone, yen milisi ing sisih kidul-wétan nyekel satus utawa loro sayap tengen lan kulit dheweke urip, aku ndhukung banget, nanging aku pancene ora ndhukung prosesi obor saka sayap tengen sing padha ngliwati Kiev! .. Lan NATE, Aku ora bakal isin karo sikap iki kanggo "kedadeyan ing Ukraina"!!!
  47. Stepan Vikt
    +1
    April 30 2014
    Ing spring saka 1991 kang ana ing trip bisnis ing Odessa. Aku pengin tuku dolanan lan coklat kanggo bocah-bocah kanggo rubel kita, nanging dheweke ora ngedol. Malah banjur ngandika yen Rusia tiba tanpa Ukraina, padha bakal njaluk kabeh nganti Ural, lan liyane bakal dipérang antarane piyambak dening China, Jepang lan Amerika Serikat. Lan elinga, iki South-East, sadurunge Komite Darurat Negara lan sadurunge partisi. Lan kabeh karyawan perusahaan, sing dakkandhakake, saka manajer nganti buruh, yakin babagan iki.
  48. +5
    April 30 2014
    Produsen kasur isih bakal ngipat-ipati dina nalika dheweke ngandhut kabeh kekacoan iki ing Ukraina, kita bakal mbantu dheweke nindakake luwih cepet.
  49. +1
    April 30 2014
    Lan kepiye wong Rusia sing ora mangan brondong?
    1. +1
      April 30 2014
      Putin nawakake pai Ossetia nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
    3. AVIATOR36662
      0
      April 30 2014
      Ana kripik utawa wiji sing ditinggalake, ing pangertene sampeyan kudu ngenteni sawetara wektu, lan, kaya saiki, tangan kudu dikuwasani.
  50. Komentar wis dibusak.
  51. +1
    April 30 2014
    Nanging Amerika Serikat duwe hostage negara kabeh - Ukraina, rakyate, wong Rusia. “Catur” apa iki? Mungkin kita kudu nelpon spade spade, mungkasi nggunakake terminologi Z. Brzezinski, lan nerangake kanggo donya kabèh apa jenis "tatanan anyar" panguwasa saka jaban rangkah nyepakaké kanggo kabeh djalmo manungso. Lan kabeh iki diarani terorisme negara. Katon yen Amerika, nalika nglawan terorisme ing saindenging jagad, dhewe kejiret virus iki, kena infeksi lan lair maneh ing elit penguasa sing ngrebut kekuwatan. Masalahe yaiku negara sing lara ora bakal pulih dhewe, mukjijat ora kedadeyan. Lan catur lan dolanan catur ing sepi kantor ora cukup maneh ing kene.
  52. +1
    April 30 2014
    Aku dudu politisi utawa ahli ekonomi. Ing tembung, konsumen amatir. Nanging, aku seneng artikel kasebut amarga nggambarake pikiranku, lan ing endi wae bakal kaya ngono. Lan saiki ora preduli sapa sing dadi kuwasa ing Ukraina (kajaba fasis), Ukraina isih ora bakal bisa urip tanpa Rusia, dialog kudu ditindakake, lan sing ora seneng kudu ditindakake. ngemas barang-barange lan menyang kasur.
  53. GRUN
    0
    April 30 2014
    Apa sing bisa ditindakake AS kanggo nanggepi? Kajaba sing wis ditindakake, ora ana apa-apa.
    Maneh, piala banget ... Dheweke bisa nggawe kekacoan sing ora katon, paling ora ing bidang piranti lunak (aku ora ngomong babagan Windows ing komputer), contone ing sektor perbankan.. .
    1. 0
      April 30 2014
      Aku mikir ora bakal ana langkah drastis kaya ngono. Pedhang iku tansah ping pindho. Duwe provokasi babak anyar saka krisis ekonomi global, Amerika Serikat ora bakal dadi kuwat, nanging kapercayan ibukutha donya bakal mudhun banget lan outflow ing sektor perbankan bakal kaya sing ora katon sethitik.
    2. Komentar wis dibusak.
  54. nyembur200
    -2
    April 30 2014
    Saben uwong ngerti kanthi becik carane kekacoan iki diwiwiti ing Ukraina, ing kabeh laporan saka ing kono, saben wong nyatakake yen ora bisa urip maneh ing sangisore REGIME YANUKOVYCH INI (ora ketompo sapa sing tengen, kiwa, moderat, jambon, lsp.) NYAMBUT ALASAN UTAMA KORUPSI, nanging ora ana sing mikir apa bedane REGIME kita karo sing digulingake?! Kabeh padha wae. Nyolong utawa nyogok jutaan, entuk ukuman digantung, nyolong kentang sekantong GET 5 taun. . APA INI Adil???!!!Lan KITA NDELENG KALIAN LAN KITA NGERTI! 80% pedunung urip saka gaji nganti gaji utawa ing ngisor tingkat subsisten. Aku iki pekerja keras, entuk dhuwit apik (miturut rata-rata gaji ing Rusia), Aku ora kasengsem ing dagang indeks utawa rega emas, AKU BANGET INTERESTED karo HARGA ROKOK, kang wis munggah atusan kaping!!! !!!.KAKU. BODO-BODO MASUK KANTUNGKU lan puluhan yuta wong Rusia, ndhelikake ing mburi surat bodho "bab njaga kesehatan".SAYA DIRI LAN SIAPA SING JAGA KESEHATAN DHEWE!!!!!!! Sampeyan kudu mbayar urip sing ayu. PDB bubar nyatakake yen musim semi terus-terusan dikompres luwih kuat, cepet utawa mengko bakal lurus, mula musim semi ing Rusia iki ana ing ketegangan kritis, ana cukup spark lan EVERYTHING. Aku ngadili saka swasana ati bunderan wong-wong sing aku komunikasi (Iki Mratelakake panemume saka wong, lan dudu sawetara "DIsaranake" panemu kanggo MEDIA manut), lan iki minangka buruh hard prasaja sing pancene ora seneng iki. kekacoan ing negara malah gaji apik ora mengaruhi pendapat iki lan bisa uga spark bakal murub, sanksi nyata bakal ditetepake UTAWA SPARK LAIN AWAL utawa mengko lan iku kabeh, nalika ing tingkat republik pisang kita adol bahan mentah. Dadi Maidan bakal katon ing Rusia nalika ora ana sing bisa dipangan lan ora ana sing bisa dituku.
    1. 0
      April 30 2014
      AKU MINAT BANGET karo HARGA ROKOK sing wis diunggahake ping atusan!!!!!.
      Endi sing "campur 200" weruh rega rokok munggah RATUS kaping? limalas taun kepungkur sebungkus Marlboros regane 30 rubel, saiki kira-kira sewidak!!!
      iki kaping pindho ing 15 taun, aku kudu sinau ing sekolah, lan ora ndhelikake saka udan!!!
      1. nyembur200
        +1
        April 30 2014
        Vyacheslav 64, sapa wae bisa ngira APA TETEP dudu "atus kaping", nanging atusan%.Jawa ing bungkus putih digawe St. 6 rubel, saiki 43 rubel. 43: 6 = 716%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iki mung 1 (!!!!! ) conto saka akeh conto negatif Ide utama yaiku sampeyan ora perlu nyekel wong kanthi omong kosong kanthi ngencengi sekrup, yen omong kosong iki bisa ngelingi 1917 lan TANPA AMERIKA.
      2. Komentar wis dibusak.
  55. 0
    April 30 2014
    Simpul dipotong nganggo pedhang, kuwi sing ditindakake para demokrat, ora kudu dibongkar, dipotong supaya ora nyenengake wong liya, titik ...
  56. 0
    April 30 2014
    Ayo padha sumelang ing bab apa pasuryan Obama bakal (Syria lan Ukraina). Ayo kabeh donya weruh apa m.u.r.l.o kang wis. Tutup kasur akhire ilang rasane.
  57. 0
    April 30 2014
    Dadi ora mung aku sing mikir kaya ngono! Aku setuju banget karo artikel kasebut, wektu ana ing sisih kita. Ya, mesthine kaya ngono! Amerika Serikat pancen ora butuh Ukraina kaya mbutuhake tekanan marang Uni Eropa kanggo ngremehake Rusia! Nanging iki ora mungkin, lan misale jek padha setuju karo iki!
  58. 0
    April 30 2014
    Kanthi ease sing padha, dheweke bisa ngetrapake "demokrasi" lan njupuk posisi sing luwih apik kanthi taktik kanthi nyeret, contone, Mongolia menyang konflik kasebut. Nanging dheweke terus-terusan ngganggu Ukraina, ngentekake sumber daya sing akeh banget lan main game sing mbebayani banget, sing bisa teka maneh kanggo ngganggu kabeh komunitas jagad kanthi krisis sing kuat.
    Lan yen sampeyan mbandhingake: sapa sing luwih gampang lan luwih nguntungake kanggo "implant" ing "demokrasi" sampeyan:
    Ora Mongolian "tankers".
    Sing nggumunake lan nyenengake ing wektu sing padha yaiku troll Internet langsung ilang,
    ... lan popcorn entek, mu-yu ... Paling badut iki paling amused kula karo latar mburi warta saka Ukraina.
  59. +2
    April 30 2014
    Kalem presiden kita utamane kaget lan nyenengake!
  60. vesteon
    0
    April 30 2014
    Iku wektu kanggo sijine wong ing Panggonan tengen, supaya padha manggon ana ing pulo dhewe lan ora kedutan.
  61. RAF
    0
    1 May 2014
    Penulis wis rampung, alignment sing bener saka kabijakan AS wis nuduhake yen dheweke tansah narik kemul ing awake dhewe, nglirwakake hukum internasional lan pungkasane dadi ora sopan, nganti negara kita, Rusia kita, dikenal dhewe! Lan luwih apik kanggo wong Eropa kanggo manggon karo kita ing tentrem, minangka pepadhamu lan tansah elinga wulangan Mei 1945!
  62. 0
    1 May 2014
    Kutipan: VNP1958PVN
    "Putin ora nggawe kesalahan" - ora kaya wong liya! ora, apik kabeh padha, padha memulang uga ing Sekolah Tinggi KGB saka USSR!

    Inggih, ya, ya...Given prabédan ing tumindak Gorbachev / Yeltsin lan Putin kanggo negara, Aku iku ndadekake pangertèn kanggo nggawe requirement kanggo calon mangsa kanggo presiden Federasi Rusia "kanggo wis dilatih ing a sekolah KGB” :))))
  63. +1
    1 May 2014
    Kutipan saka Mikros
    Lan aku bakal ngirim menyang Galicia lan menehi menyang Pseks. Aku ngerti yen njupuk luwih manungsa, nanging aku kejam.


    Ya, wong Polandia bakal ngelingi pembantaian sing ditindakake dening pengikut Bandera ing Polandia.
  64. +1
    1 May 2014
    Umumé, panulis artikel kasebut bener. Amerika Serikat weruh yen Rusia wis pulih, kalebu liwat hubungan karo Eropa. Apa dheweke butuh? Dadi, ing 20-30 taun, pasar mandhiri bakal dibentuk ing Donya Lawas, ing ngendi barang-barang Amerika ora dibutuhake. Ing kasus iki, ngendi sampeyan kudu pour Coca-Cola?
  65. AAF
    +2
    1 May 2014
    Aku ngerti siji bab: nalika dheweke dadi pimpinan ing Rusia, aku bisa urip kanthi tentrem lan nggedhekake anak-anakku.

    Saiki, yen dudu aku, bojoku - dheweke tetep milih Putin - mesthi bakal mlebu. Dadi apa sabanjure? Dheweke mung siji sing kita duwe. Lan ora langgeng (sanajan sing ngerti manawa? ☺). Apa kudu dibusak lan karo sapa Rusia bakal ditinggal? Pak iPhone, versi Gorbacheff-cahya?
    1. +1
      1 May 2014
      Sayange, saiki ora ana alternatif kanggo Putin ing politik Rusia. Aku mikir yen ing pungkasan mangsa kapindho bakal diwenehi penerus. Sanajan, yen sampeyan nggoleki ing Rusia, aku mikir yen ing endi wae ing aparat Presiden ana wong cilik. Putin dudu wong sing bener ora duwe penerus, lan iki dudu bocah lanang Misha - mesthine.
      Saka simpati pribadi, aku seneng Glazyev lan Zhukov minangka manajer lan politisi.
  66. +1
    1 May 2014
    Aku mikir yen Liburan 9 Mei bisa dadi katalis kanggo resolusi "Gordian Knot" ing Ukraina, utamane ing wilayah Kidul-Wétan.
  67. mikha.ru
    0
    1 May 2014
    Skenario acara sing kuwat, patriotik lan kompeten, penulis minangka palu, nanging aku seneng percaya yen iki bakal kedadeyan, mula Putin duwe kabeh kertu ing tangane, mula mung perkara cilik, yaiku. wektu!
  68. +1
    1 May 2014
    Kutipan saka: nikolaev
    Pembunuh detasemen ukrofascist sing dikenalake dening junta Kyiv
    menyang brigade airmobile kaping 25 sing mbrontak, Andrei Kiselev ditembak mati
    nolak kanggo murub ing wong ing pesenan saka Fashington.
    Padha nyoba kanggo nggambarake Rajapati VEGAIN iki minangka lampus!
    http://warfiles.ru/show-54294-desantnik-ubit-za-otkaz-strelyat-v-russkih.html

    Tentrem lan ayem tentrem - pahlawan sejati, iki wong sing wani ora nembak bangsane dhewe! :(
  69. Tanechka-pinter
    0
    1 May 2014
    "Tugas Amerika Serikat yaiku padu antara Rusia lan Eropa" - iki minangka tugas strategis Amerika Serikat. Nanging yen getih diwutahake ing Ukraina, mula wong Rusia ora bakal ngapura Amerika Serikat lan hubungan apik bisa dilalekake nganti pirang-pirang dekade, lan iki bakal dadi wiwitan pungkasan Amerika Serikat minangka negara ing ruang sejarah.
    Artikel kasebut apik lan apik kanthi cara dhewe - tentrem kanggo jagad, lan iki sing utama. Matur nuwun kanggo penulis
  70. tosh_
    0
    1 May 2014
    +++++++++++
    apik, bener, diakses
    Aku mesakake sedulur-sedulur Ukrainia sing ngalami masalah kaya ngono...
  71. 0
    2 May 2014
    Matur nuwun. Artikel sing apik.
  72. 0
    2 May 2014
    Rusia minangka raksasa sing ora bisa dicelupake, kanthi yakin ngadeg ing sikile dhewe, kanthi ekonomi sing kuwat lan pimpinan sing wibawa ing sirahe. Iki persis apa nesu Amerika Serikat.

    +1000 kanggo penulis !!!
  73. 0
    2 May 2014
    apa sing dicritakake ing artikel kasebut minangka pratelan sing prasaja babagan fakta sing jelas nanging ditampilake kanthi apik tanpa emosi sing ora perlu
  74. +1
    2 May 2014
    Kita kudu nyedhiyakake popcorn lan ngenteni.

    Sampeyan bisa lungguh ing kursi lan ngenteni, ngunyah sampah iki.

    Nanging panganan asu iki ora apik kanggo awake dhewe, paling ora duwe tangan sing luwih cilik.
    Lan luwih apik yaiku PRZK.
  75. +1
    2 May 2014
    Ing politik, sirah sing adhem lan ati sing panas iku penting. V.V. Putin ngerti bebener iki ora kaya wong liya. Ing pungkasan taun 90-an, nalika dheweke dadi kuwasa, kahanane luwih elek. Perang ing Chechnya, serangan teroris, tragedi Kursk, kerusuhan regional, tentara incapacitated lan morally nandhang sungkowo, ekonomi banget, Sakhalin-2, etc. Dheweke slamet, wiwit mbentuk NOD, kanggo nyiapake masyarakat. Tujuan utama yaiku kedaulatan lengkap. Iki minangka tujuan utama lan strategi. Liyane minangka woh saka proses positif lan progresif iki.
  76. +1
    2 May 2014
    Kutipan: shaman-25rus
    dadi kita ora sengaja nyelehake sepatu bot ...

    Apa sing bisa dijupuk saka "tansah mabuk, barbar liar"! ngguyu Lan yen kita ora kenek karo boot felt, banjur kita bakal nambah balalaika lan boneka matryoshka. Nah iku FALLED!
    1. 0
      3 May 2014
      Wong roket lungguh sawise ngresiki. Dumadakan ana lindhu cilik. Panglima "Wektu penerbangan 30 menit, gelombang bali 40 menit. Ensign Petrenko, apa sampeyan ngilangke bledug ing remot kontrol Iblis sing dituju ing Washington? wassat "
  77. +1
    3 May 2014
    "Aku ngerti siji bab: anggere Putin dadi pimpinan ing Rusia, aku bisa urip kanthi tentrem lan nggedhekake anak-anakku." Aku setuju karo iki rampung
  78. +1
    3 May 2014
    AKU BAKAL MUNGKAR RAHSIA)) AKU TATAR LAN CRIMEAN. NANGING RUSIA OMAHKU. AKU LOVE RUSSIA!!!!
    1. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"