Ukraina, Rusia lan EU bakal ngrembug masalah gas ing Warsaw

93
Ukraina, Rusia lan EU bakal ngrembug masalah gas ing WarsawMinangka dilapurake dening Interfax-Ukraina, Menteri Energi Ukraina Yuriy Prodan sarujuk kanggo nganakake rapat trilateral babagan masalah gas ing 2 Mei taun iki, ing ngendi Rusia lan Uni Eropa uga bakal melu.

"Anggota Komisi Eropa kanggo Energi Oettinger ana hubungane karo Menteri Energi Prodan Ukraina, sing setuju kanthi prinsip tanggal lan papan rapat kasebut," ujare layanan pers Günter Oettinger, anggota Komisi Energi Eropa. .

Interfax nyathet yen ing wayah sore tanggal 28 April, obrolan telpon ditindakake antarane Günther Oettinger lan Menteri Energi Rusia Alexander Novak, nalika masalah pasokan gas menyang negara-negara Uni Eropa lan Ukraina dibahas, uga nganakake rapat trilateral babagan iki. masalah. Perwakilan resmi EC, Sabine Berger, ngandhakake yen rapat iki bisa ditindakake tanggal 2 Mei ing Warsawa, yen Menteri Ukraina wis wareg karo tanggal lan panggonan.

Ing pertengahan April, Presiden Komisi Eropa Jose Manuel Barroso ngirim layang menyang Presiden Rusia Vladimir Putin, ing ngendi dheweke ujar manawa EC siap kanggo konsultasi tripartit karo Federasi Rusia lan Ukraina.

"Konsultasi sing diusulake kudu mbantu ngindhari skenario sing ekstrem lan njamin keamanan pasokan lan transit, lan ing wektu sing padha nggawe kahanan sing dibutuhake kanggo kerjasama terstruktur, kalebu, utamane, babagan modernisasi sistem transmisi gas Ukraina," ujare Barroso. layang.
  • http://www.segodnya.ua/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

93 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Validator
    + 35
    April 29 2014
    Pateni lan kabeh bisnis. Daya bakal ganti - nguripake
    1. + 15
      April 29 2014
      ya...
      Iku menarik, ta?
      Gazprom diwajibake nyimpen pasokan menyang Eropa liwat pipa sing padha karo gas kanggo Ukraina, nanging ing memoriku, dina-dina pungkasan gratis kanggo Ukraina wis liwati, ternyata gas mung bakal dikirim menyang Eropa (aku ngelingake. sampeyan sing transit liwat Ukraina wis prabayar kanggo dangu).
      Lan apa sing bakal kelakon - Ukraina bakal terus milih (nyatane, wis nyolong) gas dimaksudaké kanggo Eropah, lan kita - kanggo Eropah kapekso kanggo nyuplai gas tyutya kanggo tyutya ing kontrak.
      Aku mikir dheweke bakal miwiti nuduh kita ana underdelivery ...
      Kajaba iku, wong Eropa ora nate mangsuli babagan surat PDB ...
      Lha, saiki diobong nganggo kayu bakar.... dhewe sing disalahake
      1. + 20
        April 29 2014
        Output minangka counter, input minangka counter. Ayo padha golek bocor - "dudu wong Ukrainia sing nyolong", "jujur". wassat
        1. +9
          April 29 2014
          wis nglakoni. Kabeh padha, wong Ukrainia nyolong gas, lan wong-wong Eropa ora ngomong apa-apa marang Ukraina - "kita bakal mbayar apa wae sing dipasang ing meter kita, lan kita ora kasengsem ing masalah transit, nyolong Ukraina minangka masalah. kanggo Rusia" - kaya iki sing diomongake pungkasan.

          Menapa malih, padha sengaja sijine teken ing gembong saka stream kidul supaya kita maneh subsidi ekonomi Ukraina karo dhuwit kita.
          1. +5
            April 29 2014
            Bulgaria wis ngomong babagan South Stream sing bakal terus kerja tanpa preduli saka sanksi lan liya-liyane, yaiku, bagean Bulgaria kudu disambungake karo kita, supaya UP ora menyang ngendi wae, kita bakal mbangun.
            Inggih, kanggo "mbayar dening meter" - ora kabeh iku supaya prasaja, pungkasan wektu padha pungkasanipun sarujuk sing iki ora mung masalah kita. Ya, ing kasus sing paling ekstrim - sawise kabeh, kita bisa ngalih menyang prabayar karo dheweke ...
            1. jj
              +5
              April 29 2014
              Barroso ngandika minggu kepungkur sing Eropah ora Care babagan nyolong gas Ukraina. Miturut dheweke, ing kasus apa wae, Rusia kudu ngirim jumlah sing dikontrak menyang Eropa, yen ora bakal dianggep minangka pemasok sing ora bisa dipercaya. Kang kita mangsuli: pangiriman iku pangiriman, transit iku transit, kontrol transit dhewe. Lan, ketoke, konsep negara urusane wiwit tekan Eropah. Pira, kita bakal ngerti babagan iki ing 2 Mei
              1. +3
                April 29 2014
                Ing Eropah, dheweke durung biasa yen dheweke bisa dicelupake kanthi irung menyang genangan dhewe kaya kucing, nanging pungkasane malah kucing sinau, uga, kayane dheweke uga wiwit alon-alon tekan ... Senajan Aku bisa ngomong manawa kucingku ing omah luwih bisa dilatih.
              2. +4
                April 29 2014
                Sapa sing Barroso? Ora ana hubungane karo gas utawa pelanggan. Ayo dheweke ngomong apa sing dikarepake.
          2. +2
            April 29 2014
            Kutipan: GDP
            Kabeh padha, wong Ukrainia nyolong gas, lan wong-wong Eropa ora ngomong apa-apa marang Ukraina - "kita bakal mbayar apa wae sing dipasang ing meter kita, lan kita ora kasengsem ing masalah transit, nyolong Ukraina minangka masalah. kanggo Rusia" - kaya iki sing diomongake pungkasan.


            Ing kene kita bakal ngrembug masalah kasebut. Saiki dudu wektune kanggo ndeleng maneh, ora ketompo carane nesu EU.
          3. +1
            April 29 2014
            Dina iki, ora saiki. Carane akeh padha "goyangake metu" saka Outskirts, banjur padha bakal duwe.
      2. waf
        waf
        +1
        April 29 2014
        Kutipan saka afire
        Lha, saiki diobong nganggo kayu bakar.... dhewe sing disalahake


        Kanthi kawicaksanan kaya mengkono, kita luwih cenderung panas karo kayu bakar. tinimbang padha recourse
    2. + 21
      April 29 2014
      Kutipan saka Validator
      Daya bakal ganti - nguripake
      1. +3
        April 29 2014
        Bakal ana obrolan "Aku ora ngerti sampeyan ...". Uni Eropa bakal ujar manawa kita kudu nyuplai apa wae, lan Ukraina ora kudu disalahake, Rusia sing nggawa dheweke ... Yen kita mateni gas, mula bakal ngetrapake sanksi maneh amarga dendam. Hohlohapugi ora bakal wedi karo mbayar utang, lan ing umum, padha ora bakal mbayar salah siji ing lawas utawa ing prices anyar, salah siji karo utawa tanpa discounts gas. Kenging punapa? Dheweke ora bakal, lan iku! Dheweke ora seneng mbayar moskals ...
        Sing. loro "mitra" iki bakal sijine nerusake sembarang panjaluk khayal lan nandheske ing kasenengan saka kontrak dening Rusia, supaya dadi ora kanggo mbayar tagihan lan terus nglanggar perjanjian kontrak piyambak.
    3. Validator
      + 16
      April 29 2014
      Dhiskusi tingkat ndhuwur
      1. + 11
        April 29 2014
        Sampeyan nyanjung dheweke, dheweke meh kaya mbah putri ...
    4. + 17
      April 29 2014
      Perwakilan resmi EC, Sabine Berger, ngandhakake yen rapat iki bisa ditindakake tanggal 2 Mei ing Warsawa, yen Menteri Ukraina wis wareg karo tanggal lan panggonan.

      wah! Pranyata sing Mulia Menteri Prodan uga kudu ngatur panggonan karo tanggal? Rampung bangkrut lan nul dictates karsane? Paling kamungkinan dheweke bakal njagong ing njaba lawang nalika paman serius ngomong. ngguyu
      1. waf
        waf
        +2
        April 29 2014
        Kutipan saka: major071
        wah! Pranyata sing Mulia Menteri Prodan uga kudu ngatur panggonan karo tanggal?


        Lan kepiye sampeyan pengin? Carane WE PUT dhéwé. lan luwih-luwih kepriye tumindake saiki belay ..mung kuku kesed ora ngusap am
    5. + 11
      April 29 2014
      Iku mung topik ekonomi global.

      RMB ing gambar lan mbukak kanggo nggedhekake.

      1. platitsyn70
        +8
        April 29 2014
        kanggo nawarake gas kanthi rega saiki 486,5 saben 1000 m3 yen dina iki ora njupuk 500 sesuk, lan sawise sesuk denda, ilang bathi, lan liya-liyane malah luwih larang.
      2. +1
        April 29 2014
        Ngapunten, dear, nanging saka ngendi kita entuk kabeh RMB? Kita wong sing tentrem) Kita ora nyimpen cache.
    6. +3
      April 29 2014
      Kutipan saka Validator
      Pateni lan kabeh bisnis. Daya bakal ganti - nguripake

      Lan wektu kanggo njupuk "saechka kanggo wedi" saka wong-wong mau. ngguyu
    7. 120352
      +2
      April 29 2014
      Kanggo apa? Kita ora duwe masalah gas, apa sing kudu dibahas! Sapa wae sing duwe masalah, ayo padha ngrembug: Ukraina lan EU. Mangsa bakal teka. ora kanggo rembugan, nanging nyuwun. Mung, aku wedi, rega ing wektu iku bisa munggah banget!
    8. RND
      0
      April 30 2014
      Kutipan saka Validator
      Pateni lan kabeh bisnis. Daya bakal ganti - nguripake
  2. +8
    April 29 2014
    "Anggota Komisi Eropa kanggo Energi Oettinger ana hubungane karo Menteri Energi Prodan Ukraina, sing setuju kanthi prinsip tanggal lan papan rapat kasebut," ujare layanan pers Günter Oettinger, anggota Komisi Energi Eropa. .

    Nah, "ngarep" perjuangan liyane wis dibukak.
    Muga-muga Menteri Energi Rusia Alexander Novak sukses lan kuwat, lan kemampuan sing padha kanggo "komunikasi" karo mitrane minangka kancane Sergey Lavrov.
    1. +7
      April 29 2014
      Ing pertengahan April, Presiden Komisi Eropa Jose Manuel Barroso ngirim layang menyang Presiden Rusia Vladimir Putin, ing ngendi dheweke ujar manawa EC siap kanggo konsultasi tripartit karo Federasi Rusia lan Ukraina.
      Aku mikir iki wektu kanggo publik ngilangi scammer iki ing gaya Lavrov, "Sapa iki?" menyang wakil saka Ukraina ing Geneva. negatif
      Lan umume sijine ing pose "ngombe kancil" kabeh iki gopota Euro-Ukraina. ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      April 29 2014
      [quote=svp67][quote
      Wish Mentriу Александром Novakом [/ Quote]
      Dear, piye kabare?
  3. + 15
    April 29 2014
    Nanging ora ana masalah karo gas ... Masalah karo insolvency saka Ukraina. Kita kudu ngrembug sapa sing bakal menehi dhuwit ...
    1. +8
      April 29 2014
      Kutipan: Roman1970
      Nanging ora ana masalah karo gas ... Masalah karo insolvency saka Ukraina. Kita kudu ngrembug sapa sing bakal menehi dhuwit ...

      Sapa sing nari bocah wadon ing Maidan, ayo menehi ...
      1. +4
        April 29 2014
        Aku wedi yen petani naif iki wis diapusi maneh !!
        1. AVIATOR36662
          +1
          April 29 2014
          Yen petani iku Tymoshenko, banjur ana masalah kanggo ninggalake dheweke. Dheweke (partai dheweke) duwe mayoritas ing Rada, mung badan sing sah ing Kiev. Ing kasunyatan, dheweke saiki dadi nomer 1 ing negara kasebut, lan dudu I.O. utawa Yatsenyuk karo Poroshenko lan Kolomoisky. Ing kasus apa wae, dheweke metu saka banyu garing. Dheweke ora, ora dadi anggota, ora mbiayai!
          1. 0
            April 30 2014
            Kutipan: AVIATOR36662
            Yen petani iku Tymoshenko, banjur dadi masalah kanggo mbuwang dheweke.

            Yatsenyuk kanthi tekun meksa ngethok kekuwatan presiden. Presiden dadi "jenderal pernikahan". Napa Tymoshenko butuh kiriman iki? Dheweke butuh kekuwatan! Dheweke bisa dadi perdana menteri, utawa, kabeh, tetep dadi "nurani bangsa" - "kaluhuran abu-abu". Kapindho meh ora carane dheweke bakal urip tanpa konfirmasi umum lan katon saka AUTORITIES.
    2. +3
      April 29 2014
      Nanging ora ana masalah karo gas ... Masalah karo insolvency saka Ukraina. Kita kudu ngrembug sapa sing bakal menehi dhuwit ...

      IMF bakal nyedhiyakake utangan Ukraina 17 milyar rubel, kira-kira jumlah sing padha karo Rusia, supaya dheweke langsung ngirim dhuwit iki menyang kita. ngguyu
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +3
    April 29 2014
    Inggih, wong lanang, mungkasi muddying banyu ing Ukraina. Lan mbok menawa kita bakal ngomong kanthi sopan am
  6. Zelen
    +3
    April 29 2014
    Cut gas sing, supaya Eropah favorit sing gas
  7. Validator
    + 10
    April 29 2014
    Iku uga pilihan. Dheweke ngerti carane nggawe pertandhingan
    1. +5
      April 29 2014
      Kutipan saka Validator
      . Dheweke ngerti carane nggawe pertandhingan

      Padha ora duwe es karo alas ....
      1. +2
        April 29 2014
        Kutipan saka Validator

        . Dheweke ngerti carane nggawe pertandhingan

        Padha ora duwe es karo alas ....

        Nanging sadurunge x .. Aku ban
      2. Komentar wis dibusak.
  8. + 11
    April 29 2014
    ya, kanggo tuku sistem transportasi gas iki kanggo utang. tho, ora ana dhuwit ing pinggiran kanggo modernisasi lan ndandani
    1. +5
      April 29 2014
      Sampeyan ora bisa tuku maneh, wis janji kanggo Amerika Serikat, yen aku ora salah.
    2. +4
      April 29 2014
      Wis ditawakake luwih saka sepisan. Saiki apa embezzler cukup dhewe bakal menehi feeder kuwi.
      1. +4
        April 29 2014
        nanging aku maca nang endi wae sing GTS Ukraina banget bobrok lan mbutuhake investasi ageng kanggo reconstruction. Aku ora bakal ngapusi babagan dhuwit, nanging butuh udakara 16 taun kanggo mbangun maneh. Ngitung dhewe. Iku luwih murah kanggo mbangun GTS anyar. carane upgrade sampah iki
        1. jj
          +4
          April 29 2014
          "South Stream" dadi luwih nguntungake ing kabeh babagan
      2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      April 29 2014
      ...ora dodol ur..s....
  9. +3
    April 29 2014
    "Setuju", delengen..Pamer maneh.... Wis wayahe rembugan ora bab pasokan gas, nanging babagan pasokan kayu bakar lan kompor borjuis. Lan selimut anget karo sepatu bot kanggo mangsa sing bakal teka. Lan kanggo "tentara" uga. Banjur bakal ana prajurite, kaya Fritz ing cedhak Moskow, mbungkus selendang. Yen padha urip, mesthi, nganti mangsa nglirik
  10. +3
    April 29 2014
    lan ora apa arep nggawe pawai lan kanthi mangkono njamin keamanan pasokan hazu menyang gaypop, lan siji-sijine lan njamin pasokan banyu menyang Crimea
  11. +3
    April 29 2014
    Mbayar utang dhisik, negosiasi sawise.
  12. +2
    April 29 2014
    Apa sing arep dirembug? Sampeyan kudu nggoleki opsi alternatif kanggo pasokan gas menyang Eropa, lan ngethok Ukraina.
  13. + 19
    April 29 2014
    Iku kasep kanggo rembugan .. "Ing esuk dhuwit kursi ing wayah sore" We dielingake .. Lan saiki kaya iki!
  14. +8
    April 29 2014
    Nanging, aku mangu-mangu produktivitas negosiasi kasebut. Alesan utama kanggo kecukupan dill. Eropah, ing siji, ora pengin mbayar bangsal. Ekspor penting kanggo kita, adhedhasar tembung Putin, kita entuk 192 lard saka ekspor lenga, lan 29 lard saben taun saka ekspor gas, mundhut sapratelon (lan kita bisa ngekspor sapratelon gas sadurunge SP mung bisa digunakake. liwat Ukraina) biaya ekspor gas meh 10 lard saben taun, mundhut banget pinunjul kanggo kita "lumed" ekonomi. Sapa sing wareg karo kabeh iku pi.ndosov.
    1. +5
      April 29 2014
      Leveling iku gampang.
      Cukup wae mangsulising ilang 10 lemak bakal dijupuk saka cadangan emas.
      Ana 700 milyar ... cukup kanggo 70 taun ngguyu

      sing. Kita bakal njupuk maneh bagean saka upeti. Bebener kudu gelut karo Bank Sentral ...
      Iki dudu dhuwit negara, lan dudu dhuwit Bank Sentral sing dhuwit kasebut.
      1. +3
        April 29 2014
        Kutipan saka gandalf
        Leveling iku gampang.
        Cukup wae mangsulising ilang 10 lemak bakal dijupuk saka cadangan emas.
        Ana 700 milyar ... cukup kanggo 70 taun ngguyu

        sing. Kita bakal njupuk maneh bagean saka upeti. Bebener kudu gelut karo Bank Sentral ...
        Iki dudu dhuwit negara, lan dudu dhuwit Bank Sentral sing dhuwit kasebut.

        Kita bakal njupuk, nanging kita ora pengin ilang 10 lards ... Ing tangan liyane, iku dhasar mokal kanggo Feed dill.
    2. +1
      April 29 2014
      .... Minangka pilihan, banjur waras saka Vuikaina kanggo ilang bathi, etc ....
      1. +1
        April 29 2014
        Kutipan saka: aleks 62
        .... Minangka pilihan, banjur waras saka Vuikaina kanggo ilang bathi, etc ....

        Iku mung kanggo mbalekake ... Dill pancen bangkrut, lan udakara 90% saka utang kasebut ana ing Amerika Serikat.
  15. Komentar wis dibusak.
  16. Alex_sw4
    +4
    April 29 2014
    Pira Eropa mbayar gas? Lan wiwit kapan panuku nyetel rega barang menyang pabrikan?
    1. +2
      April 29 2014
      Saben uwong mbayar beda, kene rega Ukraina, njupuk menyang akun diskon Kharkov.
      1. 0
        April 29 2014
        Belarus duwe posisi sing paling menarik !!)) Aku kepengin weruh apa biaya nyata kanggo dheweke ??))
        1. 0
          April 30 2014
          Sedulur ora melas gratis;) Lha kok bayarane UK sithik?
  17. Gagarin
    +8
    April 29 2014
    Ing mratelakake panemume, titik tipping wis nyedhak.
    Ing rapat iki Rusia bisa kanthi yakin ndhikte syarate, nanging ora - mulih lan ninggalake Eropa kanggo nglakokake Kyiv shobla dhewe miturut kabeh hukum ekonomi.
    Senajan Eropah, yen pengin, bisa ndhukung idlers ing biaya dhewe.
    1. +3
      April 29 2014
      Kutipan saka Gagarin
      Ing mratelakake panemume, titik tipping wis nyedhak.
      Ing rapat iki Rusia bisa kanthi yakin ndhikte syarate, nanging ora - mulih lan ninggalake Eropa kanggo nglakokake Kyiv shobla dhewe miturut kabeh hukum ekonomi.
      Senajan Eropah, yen pengin, bisa ndhukung idlers ing biaya dhewe.

      Gampang dadi prinsip ing forum, nanging ing urip kabeh luwih angel. Yen sampeyan ninggalake pasar (Eropa), sampeyan bisa uga ora bali maneh.
      1. +2
        April 29 2014
        ... Aku ora mikir .. Ora bakal bisa diganti ing 5-6 taun sabanjure ...
        1. 0
          April 29 2014
          Kutipan saka: aleks 62
          ... Aku ora mikir .. Ora bakal bisa diganti ing 5-6 taun sabanjure ...

          Dheweke uga bisa nindakake prinsip lan ... tuku gas cair luwih larang ing jumlah underdelivery, nyatane, ing pilihan kanggo ngalangi pasokan, dheweke ora duwe apa-apa. Kajaba iku, Amerika Serikat meksa.
          1. AVIATOR36662
            0
            April 30 2014
            Dadi sawise 2017, USA janji akeh gas cair. Lan nganti 2017, oh, piye wae sampeyan kudu muter tanpa USA. USA ora bisa mbantu junta apa-apa, lan dheweke ora pengin duwe tambahan. sirah saka Rusia liwat masalah sing. Kadhangkala sampeyan kudu kalah karo pasuryan normal.
    2. +2
      April 29 2014
      Bener! Sing utama yaiku Rusia ora nyerah maneh, yen ora bakal dadi isin!
    3. +3
      April 29 2014
      Kutipan saka Gagarin
      nglakokaké Kyiv shobla miturut kabeh hukum ekonomi


      Tanpa vaseline? Anizadeti!
  18. +7
    April 29 2014
    Sapa sing duwe masalah? Kita ora duwe. Gas ing negara kita akeh banget. Eropa lan Ukraina duwe masalah. Pancen bener. Dadi ayo padha mutusake. Banjur aku njaluk kita menehi gas kanggo 100% advance. Nanging apa babagan sanksi marang Federasi Rusia? Dheweke dhewe pengin mblokir kita ing kabeh. Lan dheweke langsung pengin ngrampungake masalah gas, kaya aku ngerti, kanthi biaya. Ora, sedulur, kaya sing diomongake, dheweke diarani beban, menek menyang awak.
  19. +4
    April 29 2014
    Menteri Junta IA setuju kanggo ndeleng rembugan gas Rusia-EU ... ngguyu
    1. 0
      April 29 2014
      IA menteri junta setuju kanggo ndeleng rembugan gas Rusia-EU ... ngguyu

      Aku uga seneng ndeleng ... lan urip ... karo bir lan kacang asin
  20. +2
    April 29 2014
    dheweke bakal mbujuk kita supaya nggawe konsesi lan uga modernisasi sistem transportasi gas. misale jek kula. tinimbang dikirim menyang alas!..
  21. +4
    April 29 2014
    Ukraina, Rusia lan EU bakal ngrembug masalah gas ing Warsaw

    Iku misale jek kula sing anggota EU bakal duwe wektu hard ing Warsaw. Gazprom ing swasana ati banget serius.
  22. +3
    April 29 2014
    Ing gambar, gendéra Prancis dirukunaké karo aku piyambak ???

    Oke, lirik. Kita ora bisa mateni gas kaya ngono. Ana pilihan kanggo meksa wong kanggo ngontrol sistem gas Ukrainia piyambak, nanging toad mekso kanggo menehi apa sing dibangun dening rama lan mbah kakungipun.
    Dadi siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku ngontrol.
  23. sazhka4
    +3
    April 29 2014
    Lha yo ngene iki.. "Persemakmuran" ora suwe.. "nyempit" kanthonge.. Kaya biasane.. Kita posting minggir lan ndeleng. Sapa, marang sapa, lan Kepriye bakal menehi.. Kamasutra iku. ora cedhak..
  24. -2
    April 29 2014
    Bakal paling dipercaya yen Ukraina, minangka perantara, bakal duwe persentase saka Eropa, kalebu biaya transit, kanthi adol maneh gas Rusia.
    1. +7
      April 29 2014
      Aku wis suwe ora ngguyu kaya ngene iki. Nanging nyedhaki topik. Secara teoritis, dheweke bisa uga pengin nyusoni EU lan SGA ("nalika dheweke ngetutake Vanya Rusia"), nyanyi lagu babagan persaudaraan, nanging sapa sing bakal ngapusi EU lan SGA? Ukraina minangka obyek hukum donya, dudu subyek, lan bisa mbukak jendhela mung kanggo barking ing arah "M0skalia getih".



  25. +4
    April 29 2014
    Aku ora ngerti sapa sing duwe utang marang sapa !!!
    Miturut Interfax-Ukraine, Menteri Energi Ukraina Yuriy Prodan sarujuk kanggo nganakake rapat trilateral babagan masalah gas ing 2 Mei taun iki, ing ngendi Rusia lan Uni Eropa uga bakal melu. M.L.Ya.T.b. viditile sarujuk - iku wis wiwit nesu kanggo 3 lards iki, ora ketompo carane apik iku bisa (sanajan saka pajak, iki kanggo liberal, yen ana).!!
  26. +2
    April 29 2014
    Aku ora bisa ngerti apa neraka sampeyan kudu mbukak watara karo gas kanggo Maydanuts iki. Dheweke ngalangi banyu ing Crimea sing ora sopan, dheweke uga nyoba nyetel sawetara kahanan kanggo kita. Ya, ngethok gas kurang ajar lan nganti mbayar utang lan bunga sing lawas, nanging ora mbayar dhuwit kanggo kiriman anyar, ora ngirim maneh. Lan padha bakal miwiti squeezing gas saka Geyropa, supaya nerangake marang Heropeians sing amarga padha dadi worn karo wong-wong mau, supaya padha ngerti dhewe!
    1. +5
      April 29 2014
      .... Dheweke ngancam bakal mateni listrik .... Sampeyan ndeleng, wong Krimea ora mbayar listrik ... Lan dheweke dhewe mblokir akun lan bank-bank ing Crimea urip ing dina-dina pungkasan, iki ora. ora diitung ... Kanggo kebekan !!!! Kanggo pembayaran advance !!!!! Kanthi potongan saka gas !!!
  27. +1
    April 29 2014
    Kutipan: Roman1970
    Nanging ora ana masalah karo gas ... Masalah karo insolvency saka Ukraina. Kita kudu ngrembug sapa sing bakal menehi dhuwit ...

    Ya, lan ora perlu rembugan, nalika ana dhuwit, kita bisa ngobrol luwih akeh.
  28. Gagarin
    +4
    April 29 2014
    Aku uga weruh humor.
    Dheweke ditimbali supaya ngrungokake lan netepi keputusane para pinituwa, lan dheweke, para peramal, SETUJU ...
    Ayo dheweke njupuk brondong, yen ora, dheweke kudu ngenteni suwe ing koridor, lan mung yen, lan vaseline - kasus kasebut beda ...
    Kutipan saka gandalf
    Menteri Junta IA setuju kanggo ndeleng rembugan gas Rusia-EU ...
    1. +1
      April 29 2014
      bisa ditindakake tanggal 2 Mei ing Warsawa, yen Menteri Ukraina wis wareg karo tanggal lan panggonan.


      UE - Apa sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo tiket kanggo Warsaw lan bali?
      Ukraine - Kanggo Warsaw - iku cukup. Nanging menyang Madrid - mung ana.
      UE - Apa sampeyan teka ing 2 Mei?
      Ukraine (aside) - Apa sampeyan duwe tiket kanggo 1 Mei menyang Warsaw? - ana!
      Ukraine - Aku bakal teka.

      Dadi piye wae... ngguyu
  29. -2
    April 29 2014
    Saiki kahanan ing Ukraina angel banget lan transisi menyang sistem prepayment kanggo gas ora pilihan sing paling apik, "panguwasa Kyiv" ora bakal dadi Samsaya Awon saka iki, nanging bakal kenek wong umum liyane. Mesthi, utang saya akeh lan ing wektu sing padha defisit anggaran, nanging paket pinjaman nyata durung samesthine. Muga-muga prudence bakal njupuk tol, saiki mung Rusia sing bisa nulungi Ukraina, apa sing dikarepake utawa ora, nanging nyatane yen sampeyan ora nulungi Ukraina saiki, sampeyan kudu ngutangi luwih akeh lan suwe. .
    1. +2
      April 29 2014
      Kutipan saka mackonya
      Saiki kahanan ing Ukraina angel banget lan transisi menyang sistem prabayar kanggo gas ora dadi pilihan sing paling apik, "panguwasa Kyiv" ora bakal dadi luwih elek saka iki, nanging bakal kenek wong biasa.

      Sa adoh aku ngerti, gas kita menyang industri Ukraina. Populasi ing dalan. Munggah ing rega gas bakal rampung mati metallurgists. Kolomoisky lan liya-liyane wassat Malah yen kita menehi gas gratis, sampeyan mikir "wong biasa" bakal mbayar pira?
      1. 0
        April 30 2014
        Aja lali yen sanajan gas dipateni, Ukraina bakal njupuk gas transit kanggo awake dhewe, utawa sing dipompa menyang panyimpenan. Apa aku "peduli" karo wong, amarga senadyan kabodhoan Kyiv, liyane ora disalahake. Lan mokal kanggo nyerang oligarki lan "panguwasa Kyiv" tanpa nyerang wong biasa.
    2. +7
      April 29 2014
      Ya!!!.... Wong biasa padha nganggo pai lan roti kanggo Maidan, lan sampeyan panggangan kanggo dheweke .... Dheweke dhewe nyekseni acara lan weruh carane akeh "wong umum" mlayu menyang Maidan - sawetara kanggo dhuwit, sawetara. metu saka stupidity .. Lan "wong kang veche" 1,5 yuta wong padha ing Kyiv .... Iki metu saka 3 yuta. residents saka Kyiv ... Nerangake wong kuwi beda - liwat w..pu .... Nalika padha ngomong, bakal (lan) dasi menehi munggah kanggo eling ... Sampeyan durung krungu carane Ukrainia "Rusia" ipat Federasi Rusia lan Putin, ya lan kita wong Krimea.
  30. +4
    April 29 2014
    “...Yuri Prodan sarujuk nganakake rapat trilateral babagan masalah gas tanggal 2 Mei iki...” Lho, kurang ajar!!! Sampeyan bisa uga mikir yen dudu Ukraina sing utang gas marang Rusia, nanging kosok balene!!! Stop main-main karo wong-wong mau!!! Mateni gas lan menyang pengadilan kanggo kabeh jumlah (nang endi wae luwih saka 20 milyar dolar). Kanthi nggawe konsesi babagan gas, mula kita ndhukung junta iki, lan dudu ekonomi Ukraina!
  31. +4
    April 29 2014
    Kutipan saka afire
    ya...
    Iku menarik, ta?
    Gazprom diwajibake nyimpen pasokan menyang Eropa liwat pipa sing padha karo gas kanggo Ukraina, nanging ing memoriku, dina-dina pungkasan gratis kanggo Ukraina wis liwati, ternyata gas mung bakal dikirim menyang Eropa (aku ngelingake. sampeyan sing transit liwat Ukraina wis prabayar kanggo dangu).
    Lan apa sing bakal kelakon - Ukraina bakal terus milih (nyatane, wis nyolong) gas dimaksudaké kanggo Eropah, lan kita - kanggo Eropah kapekso kanggo nyuplai gas tyutya kanggo tyutya ing kontrak.
    Aku mikir dheweke bakal miwiti nuduh kita ana underdelivery ...
    Kajaba iku, wong Eropa ora nate mangsuli babagan surat PDB ...
    Lha, saiki diobong nganggo kayu bakar.... dhewe sing disalahake



    Sa adoh aku ngerti ... ing tapel wates karo Ukraina, loro saka sisih kita lan saka Eropah, ana stasiun ing ngendi pengamat saka supplier lan konsumen ngawasi jumlah gas mlebu lan metu saka Ukraina. Ing tembung liyane, yen input 100, lan output 80, banjur 20 nang endi wae ing tlatah Ukraina ana "Kamulyaning Ukraina" wassat
    Dadi ora bakal dadi masalah. lol
  32. +1
    April 29 2014
    Ukraina duwe kesempatan!
    Yen EU ora menehi dhuwit, lan malah ing syarat-syarat preferensial .... Dheweke bakal ngenalake sanksi marang EU! Dheweke bakal ngilangi gas lan bakal milih utangan EU kanthi jinis!
    Sirkus Nikulin lagi ngaso!
  33. +4
    April 29 2014
    "Yen panggonan lan wektu bakal cocog karo Ukraina"! Wayahe tanda tangan kesaksian, dudu persetujuan, sialan menteri ... negatif
  34. +7
    April 29 2014
    wenehi saben wong korek gas lan mulih
    1. +1
      April 29 2014
      Kosong korek lan banyu mineral tanpa gas
  35. matvey1978
    +4
    April 29 2014
    Yatsenyuk njupuk emas Scythian menyang Amerika Serikat, kira-kira 25 dolar, padha ngomong iki kanggo 000 ngginakaken ing demokratisasi Ukraina, lan kanggo silihan saka IMF! Miturut pendapatku, AS bakal mbuwang dheweke. Perasaan iku dheweke pengin push EU lan Rusia marang saben liyane lan mirsani saka njaba.
  36. +4
    April 29 2014
    Apa sing bisa kok omong karo wong-wong kuwi? Wong ngapusi lan maling.
  37. +2
    April 29 2014
    Wis wayahe junta ngasilake gas dhewe. yaiku ngalih menyang nutrisi kacang)
  38. Verdent
    +2
    April 29 2014
    Masalah sing endi? Ora ana alangan apa-apa, kita duwe gas lan ana sawetara Maydan idlers ing panguwasa sing sregep rebutan kanggo dhuwit recehan, utawa malah kanggo apa-apa, sanajan padha durung mbayar kanggo kiriman kepungkur. Nanging, iki ora nyegah wong-wong mau saka nyamar dadi korban lan menehi saran marang Eropah yen Rusia iku ala.
  39. maksimal1
    +1
    April 29 2014
    Yen, minangka Yatsenyukh ngancam, srachestvo kang ora wareg karo jawaban, padha deign kanggo sue. Ing pengadilan iki, dheweke ngetrapake hukum ing wilayah sing dikuwasani sementara. Banjur, kanthi rasa sing bener, dheweke bakal njaluk diskon kanggo tetep ing Armada Segara Ireng ing Crimea.
    Mesthi, pengadilan bakal ndhukung sudut pandange, tk. geyropa ora ngakoni referendum.
    GDP ngirim ora chatting karo wong-wong mau, nanging kuwat sijine ing sudhut. Sing kurang apik kanggo scoundrels - utawa luwih cepet dheweke bakal ngerti, utawa luwih cepet bakal dikirim menyang jamban sejarah.
  40. +4
    April 29 2014
    MIKHAN..... Wis telat rembugan.. "Isuk-isuk dhuwit ing kursi sore" We ngelingake..

    GDP ngumumake - Aku menehi wektu tundha persis sasi. Ora ana tandha-tandha tunggakan, wiwit 7 Mei, Gazprom bakal ngalih menyang pasokan gas kanthi prabayar. Aku mung ora seneng yen rembugan ana ing Warsawa. Apa mabuk?
    Yagene kita ngetutake timbale sanajan iki. Apa kita nyedhiyakake platform kanggo histeria liyane saka Russophobia ing ibukutha?!
  41. +7
    April 29 2014
    Kutipan saka Ruswolf
    Ukraina duwe kesempatan!
    Yen EU ora menehi dhuwit, lan malah ing syarat-syarat preferensial .... Dheweke bakal ngenalake sanksi marang EU! Dheweke bakal ngilangi gas lan bakal milih utangan EU kanthi jinis!
    Sirkus Nikulin lagi ngaso!

    Kasus kasebut minangka pipa. Bisa Yarosha njaluk jotosan munggah minangka janji. Ora ana pipa - ora masalah.
  42. 0
    April 29 2014
    Kakehan ing tabung lan fender saka dumps pipa Eropah ing sisih! Utawa Mungkin meneng munggah slegonets kanggo ijol-ijolan banyu Dnieper ing Terusan Crimean? Lan ing kana, mangsa wis cedhak, ana masalah gedhe karo kayu bakar ing sisih lor Krimea. keprungu
  43. +4
    April 29 2014
    Angkatan bersenjata Jerman bisa nggunakake unit pasukan khusus KSK elit marang milisi ing Slovyansk. Koran Bild nyathet yen unit kasebut wis siyaga lan ngenteni pesenan.
    Penulis artikel kasebut nyathet yen ana papat warga Jerman ing kutha kasebut, sing uga dadi prajurit militer, lan rembugan Kyiv babagan pembebasan kasebut ora kasil.
    Koran kasebut uga ngutip pejabat Ukraina sing ora dijenengi minangka ngakoni manawa pasukan keamanan Ukraina durung siyap melu konfrontasi militer terbuka karo milisi ing Ukraina tenggara. Interlocutor kasebut ateges nyathet yen mung personel militer saka njaba sing duwe keberanian kanggo mbukak geni marang warga sipil.
    Bild nyathet yen KSK bisa uga ana ing wilayah Ukraina sajrone rong jam.
    Sadurungé, walikota rakyat Sloviansk ujar manawa dheweke ora nentang ngganti anggota OSCE sing ditahan kanggo tahanan politik sing ditawan pasukan keamanan Kyiv kanthi cara pidana. Miturut dheweke, kepemimpinan organisasi bisa lan kudu mengaruhi panguwasa Kyiv.
    Ponomarev njamin yen anggota OSCE sing ditahan disimpen ing kahanan sing apik lan ora dianggep tawanan.
    - Kaping pisanan, iki pejabat. Aku wis omong-omongan karo wong-wong mau, amarga aku dhewe dadi mantan tentara. Kita sarujuk yen kita bisa digabung karo Kode Kehormatan Perwira, "ujare Vyacheslav Ponomarev. - Aku marang wong-wong mau yen aku ora nganggep wong tawanan perang, padha tamu. Dheweke uga percaya marang aku kanthi lengkap. Dheweke ora duwe masalah karo pangan lan akomodasi.
    KSK minangka unit khusus elit Bundeswehr dibentuk ing taun 1996. Calon kanggo melu KSK kudu lulus tes angel: Maret pitung kilometer karo 20 kilogram bagasi ing 52 menit, nglangi 500 meter ing 15 menit. Sawise rong taun latihan sing kuat, para prajurit nampa status "siap perang" lan mlebu ing staf pasukan khusus.


    IKI uwis nglanggar eksplisit
    1. +3
      April 29 2014
      Kutipan saka awg75
      Angkatan bersenjata Jerman bisa nggunakake unit pasukan khusus KSK elit marang milisi ing Slovyansk.

      Pancen, overkill sing jelas. Mesthi ana sawetara jinis memori genetik. Dheweke ora bakal menek. Yen ora, tawanan perang pancen bakal katon, luwih akeh.
  44. generalissimo
    +4
    April 29 2014
    Miturut Interfax-Ukraine, Menteri Energi Ukraina Yuriy Prodan sarujuk kanggo nganakake rapat trilateral babagan masalah gas ing 2 Mei taun iki, ing ngendi Rusia lan Uni Eropa uga bakal melu. Ora uga menarik, siji de sarujuk! Sapa sing padha mikir? Banyu Crimea diblokir tanpa ngomong, nanging Crimea iku RUSIA! Tutupi kabeh sing bisa lan kabeh kasus! Sayange kanggo wong-wong biasa, mesthi, kabeh iku Slavs dhewe! Nanging! saben bangsa duwe pamrentah sing pantes! Dadi goreng lemak babi ing geni! Kunci ing terusan ora ditutup dening wong Turchins lan Yatsinyuk karo tangane dhewe, nanging garns biasa padha lads!
  45. Komentar wis dibusak.
  46. +2
    April 29 2014
    Ora guyon karo gas, yen ora ana jaman es kanggo Eropa ...
  47. +2
    April 29 2014
    Dhuwit sore - bensin esuk, dhuwit esuk - bensin wayah awan, dhuwit sore - bensin sore. Iki carane sampeyan kudu nindakake obrolan karo Ukraina.
  48. +2
    April 29 2014
    Ora ana konsesi kanggo fasis (sapa wae sing nglawan kita yaiku fasis) - supaya padha mati kaya wong Swedia cedhak Poltava, kaya Jerman ing Stalingrad, kaya Prancis ing Berezen, kaya Polandia ing Moskow ....
  49. 0
    April 29 2014
    Miturut Interfax-Ukraine, Menteri Energi Ukraina Yuriy Prodan...


    Lan kanggo sapa sing didol ...? nglirik
  50. +1
    April 29 2014
    Solusi masalah gas ing Ukrainia:

    Ilmuwan Ukraina nemokake cara anyar kanggo ngekstrak gas alam ...

    1. 0
      April 29 2014
      Yagupop - 14
  51. 0
    April 29 2014
    Bocah-bocah elek, wiwit maidan nganti belang-belang, wis wiwit gawe aku pribadi nesu, aku ndhawahake sanksi... duka
  52. 0
    April 29 2014
    Quote: Orik
    Kutipan: Roman1970
    Nanging ora ana masalah karo gas ... Masalah karo insolvency saka Ukraina. Kita kudu ngrembug sapa sing bakal menehi dhuwit ...

    Sapa sing nari bocah wadon ing Maidan, ayo menehi ...

    Sampeyan ora bisa njaluk salju saka "penari" ing mangsa ...
  53. 0
    April 29 2014
    Dhuwit sore - bensin esuk, dhuwit esuk - bensin wayah awan, dhuwit sore - bensin sore. Iki carane sampeyan kudu nindakake obrolan karo Ukraina.

    Mangkono carane kita wis nindakake samubarang ... Prepayment, Nanging ...
  54. Komentar wis dibusak.
  55. 0
    April 29 2014
    apa sing arep dibahas?? Kanca-kanca Eropa kudu nyiapake wiwit tanggal 17 Mei kanggo nampa Ukraina merdika lan mbayar tagihan, lan lagu-lagu babagan kita lan counter sampeyan kudu diabaikan dening Rusia ... yen sampeyan pengin ukarina, entuk utang sampeyan. Federasi Rusia kanggo mbuwang rakit iki - Ukraina
  56. +1
    April 29 2014
    Quote: Tetangga
    Bakal paling dipercaya yen Ukraina, minangka perantara, bakal duwe persentase saka Eropa, kalebu biaya transit, kanthi adol maneh gas Rusia.

    Lan apa downsides? Reselling gas ing rega Eropah, Ukraina bakal tuku saka Rusia kanggo rega iki, minus layanan (cilik) kanggo mediasi lan transit nyata, plus tanggung jawab lengkap kanggo shortfalls. Iku bakal cukup kanggo Eropah kanggo ngontrol pasokan saka Rusia menyang Ukraina (iki penting kanggo kita) lan ing metu saka Ukraina (kanggo kita iki ora perlu).
  57. +2
    April 29 2014
    Eropah lan Ukraina isih bisa ...... ana nganti mangsa, lan banjur, supaya tetep anget, padha kudu nyedhot soko liyane saka Gazprom, ora gas!
  58. 0
    April 29 2014
    Kutipan: GDP
    wis nglakoni. Kabeh padha, wong Ukrainia nyolong gas, lan wong-wong Eropa ora ngomong apa-apa marang Ukraina - "kita bakal mbayar apa wae sing dipasang ing meter kita, lan kita ora kasengsem ing masalah transit, nyolong Ukraina minangka masalah. kanggo Rusia" - kaya iki sing diomongake pungkasan.

    Menapa malih, padha sengaja sijine teken ing gembong saka stream kidul supaya kita maneh subsidi ekonomi Ukraina karo dhuwit kita.

    Kita kudu ngalih menyang rute bypass yen Eropa kuwatir. Ora ana gunane Putin menehi tenggat wektu sewulan, menehi tandha manawa Eropa dhewe bakal disalahake ing mangsa ngarep. Saiki kita butuh kabijakan sing kompeten lan ati-ati karo gas supaya Amerika Serikat ora nglawan Eropa.
  59. 0
    April 30 2014
    Iki pikiran sing teka ing pikiran
    Delengen, Amerika ujar marang Eropa, aja sambat, Putin ora bakal menehi sampeyan gas, kita bakal ngisi gas cair, kita bakal nggawa sampeyan ing silinder - sampeyan bakal urip.
    Apa yen kita ora nyuplai gas liwat pipa, mbangun pabrik dhewe ing tapel wates lan menehi gas cair dhewe. Dhuwit menyang kasir lan njupuk sampeyan minangka akeh sing perlu. Ing kasus apa wae, bakal luwih nguntungake lan luwih murah tinimbang saka Amerika. Lan kita durung mbayar dhuwit, sapa sing bakal njupuk. Inggih, sing nyolong gratis uga bakal bisa ngedol, ayo digawa mulih ing silinder, amarga dheweke ora bisa.
  60. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"