Kamentrian Dalam Negeri Ukraina: gegaman saka kang dijupuk Gennady Kernes dicekel

81
Kamentrian Dalam Negeri Ukraina, sing dipimpin dening Arsen Avakov, nerbitake informasi manawa piranti bledosan improvisasi lan kasus kartrid 7.62 mm ditemokake ing situs upaya pembunuhan ing walikota Kharkiv Gennady Kernes. Kajaba iku, kabar yen aparat penegak hukum dicekel gaman, saka ngendi walikota ditembak. Ora ana katrangan babagan sapa sing disita senjata kasebut. Kernes dhewe sawise nyoba mateni lagi dirawat ing salah sawijining klinik ing Israel. Dokter Israel nindakake rong operasi lan nyatakake yen nyawane politisi kasebut ora ana bebaya.

Kamentrian Dalam Negeri Ukraina: gegaman saka kang dijupuk Gennady Kernes dicekel


Kamentrian Dalam Negeri wis bisa nyuarakake versi motif kanggo upaya pembunuhan. Sing utama yaiku serangan marang Gennady Kernes dening panyengkuyung anti-Maidan, sing didakwa ngancam walikota sawise dheweke ngumumake jabatane nglawan federalisasi Ukraina.

Verkhovna Rada saka Ukraina dina iki ngumumake bakal nggawe komisi khusus sing bakal nyelidiki upaya pembunuhan ing walikota Kharkiv. Para ahli ujar manawa komisi Rada kudu ditindakake kanthi objektif - supaya diselidiki dening Kementerian Dalam Negeri ora mudhun menyang saluran khusus sing migunani kanggo "panguwasa" Kyiv saiki - padha karo sing diselidiki saka kegiatan kasebut. penembak jitu ing Maidan wis ditindakake wiwit Februari 2014.

Anggota Partai Wilayah Mykola Levchenko sajrone ringkes ing Verkhovna Rada ujar:

Tembakan ing Gennady Kernes minangka tembakan dening panguwasa ing wong Ukrainia, ing demokrasi Ukrainia. Kita menehi tanggung jawab lengkap babagan pamrentah saiki, sing ora bisa njamin ketertiban ing negara lan keamanan warga.
,-
ngirim RT.

Anggota saka Verkhovna Rada saka "Partai Wilayah" Valery Pisarenko:
Upaya urip walikota Kharkiv minangka demonstrasi impunitas sing wis nutupi Ukraina.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    81 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 42
      April 29 2014
      Ora suwe dheweke bakal nyritakake kepiye kedadeyan ... Apa akrobat Kernes!
      1. + 14
        April 29 2014
        Ora suwe dheweke bakal ngandhani kepiye kedadeyane ...


        Sing mesthi wae ... Ora ana sing kudu kaget ing Ukraina saiki.
        1. + 23
          April 29 2014
          Ora ana katrangan babagan sapa sing disita senjata kasebut. Putin kasil zigzag ngliwati tapel wates. keprungu Edan sansaya kuwat.. (9 Mei wis cedhak..)
          1. +7
            April 29 2014
            Iku dudu Putin, nanging Babai
            1. jj
              +5
              April 29 2014
              Kasunyatan manawa iki minangka upaya bunuh diri mbuktekake manawa ana rong peluru. Tradhisi kasebut ing antarane bunuh diri Ukrainia sajrone rong puluh taun kepungkur
      2. +3
        April 29 2014
        Kanggo apik, Rusia kudu mbayar saperangan saka lards kanggo mafia Ukrainia supaya padha ngresiki viper iki sing nganggep piyambak pamaréntah Ukraina. Lyamov 10-20 kanggo awak ora rega ala, aku mikir.
        1. +3
          April 29 2014
          Lan kok mbayar, mbuwang dhuwit. Dheweke wis nindakake ...
        2. +1
          April 30 2014
          Kutipan saka Canep
          Lyamov 10-20 kanggo awak ora rega ala, aku mikir.


          Sampeyan sampah sembarang karo dhuwit wong, dear. Kanggo dhuwit iki (Lyamov 10-20 kanggo awak, sampeyan bisa ngetung kabeh rada, mung ora ana sing pengin tanggung jawab lan biaya finansial ..
      3. + 12
        April 29 2014
        Kutipan saka Hans51
        Ora suwe dheweke bakal ngandhani kepiye kedadeyane ...

        Kacarita aparat penegak hukum ngrebut gaman sing ditembakake menyang walikota.
        Lan ing bokong ana ukiran incriminating:"Minangka hadiah kanggo Babay kanggo pengabdian saka GDP" lan tanggal pangiriman 25.04.2014/XNUMX/XNUMX Kremlin. ngguyu wassat
      4. platitsyn70
        +5
        April 29 2014
        Ora suwe dheweke bakal nyritakake kepiye kedadeyan ... Apa akrobat Kernes!

        Avakov isih dadi tukang crito, sedulur dandanan lagi ngaso.
        1. +1
          April 30 2014
          Lan ora mung storyteller, nanging akting menteri-online.
          1. +1
            April 30 2014
            Inggih, tukang crito iku tukang crito, lan homoseksual Avakov wis nyoba mlumpat menyang posisi gubernur Kharkov sing luwih enak:
            http://korrespondent.net/ukraine/3355832-bohoslovskaia-schytaet-chto-kharkovskuu
            i-oha-dolzhen-vozglavyt-avakov

            Wong Romawi kanthi "Sapa sing entuk manfaat?" terus nyopir.
      5. +5
        April 29 2014
        Sampeyan nggawe kabeh! Iku mung siji tembakan, mung peluru ricocheted ing sadawane lintasan "licik". Kennedy uga ditembak nganggo peluru aneh. Karo motor.
      6. +1
        April 29 2014
        Apa bocahe...
        1. 0
          April 30 2014
          Apa bocahe...


          Aku uga mikir, wong Yahudi main pagelaran lan bakal bali ing mobil lapis baja minangka pahlawan gedhe.
      7. +3
        April 29 2014
        Pancen aneh yen dheweke ora nemokake RPG-7! Apa efek! Lan Moscow mesthi ora bakal metu! Lan supaya sawetara jenis SVD ora swinger! :)
      8. +2
        April 29 2014
        Ana peringatan babagan provokasi Sektor Kanan lan Kalomoisky:
        Nampa informasi saka Lugansk! Aktivis dijaluk "waspada!". Jendral Tentara Ukraina teka ing Luhansk, ketemu karo Gubernur Lugansk lan menehi prentah kanggo provokasi: 10 Amerika sing nganggo basa Rusia kanthi apik kudu mlebu alun-alun cedhak SBU ing Luhansk lan mbukak geni ing bangunan utawa wong saka macem-macem. titik.
        Info 100% saka wong sing melu rembugan lan dadi saksi. Skema iki bakal ditindakake ing kabeh wilayah wétan Ukraina. Ayo media nyebarake iki sadurunge kabeh diwiwiti! Miturut data operasional saka agen counterintelligence kita, miturut
        Kramatorsk, militan Sektor Kanan ditahan, nyiapake sabotase
        checkpoint kita. Sajrone obrolan karo dheweke, dheweke kepeksa ngakoni
        Klompok Sektor Tengen cedhak Slavyansk, Kramatorsk lan pamukiman liyane
        TCTerms nyiapake provokasi gedhe-gedhe marang formasi bersenjata
        tentara reguler Ukraina, Pengawal Nasional, disandangi ing overalls saka detasemen
        Self-nimbali saka Donbass. Wong-wong sing nyiapake aksi iki, miturut dheweke, yaiku
        Ditinggalake ing kendaraan sipil saka Dnepropetrovsk, provokasi iki bakal nyebabake kahanan lan nyurung Garda Nasional kanggo nyerang.
        Slavyansk, Kramatorsk, Donetsk lan kutha-kutha liyane.
        Artem Chernyshev
      9. 0
        April 30 2014
        Ing papan kedadean kasebut, dheweke nemokake sertifikat Presiden Rusia utawa tali bahu Mentri Pertahanan sing ambruk. Sapa sing ora percaya, wong lanang sing jujur?
    2. +6
      April 29 2014
      Ora mungkin sing penembake bakal ditemokake, kajaba mayit.
      1. +8
        April 29 2014
        Penembake bisa uga ora ditemokake, nanging mesthi bakal ngumumake sapa iku. Sing mbokmenawa wis guessed - kolonel GRU liyane. Kabeh kaya biasane.
      2. +1
        April 29 2014
        nek senapane ketemu ya kudu digoleki sapa sing nembak, lan yen dicekel, pitakone saka sapa lan saka ngendi!
    3. +1
      April 29 2014
      Prakara iki peteng lan ora bisa dimangerteni.
      1. +6
        April 29 2014
        Iki minangka pitakonan babagan laba-laba ing bank-bank. Kernes isih angga. Inggih, padha mangan siji. Luwih tepate, dheweke ora mangan.
        1. grenz
          +3
          April 29 2014
          Aku ora nelpon physiognomists kanggo ngevaluasi pribadine Kernos.
          Nanging kasunyatan sing ana akeh turbidity ing kene wis mesthi. Kabeh liyane sing dijupuk.
          Ya, dhasar sapa wae. Angga iki kepengin nyenengake wong loro. Asil dikenal.
          Nanging ing umum, dheweke dianggep "pengawas" Kolomoisky ing wilayah Kharkiv.
          Dadi "Cossack" isih padha. Ya, lan dijupuk, miturut dokter Israel, piye wae kanthi ati-ati. Penembak jitu ora bakal ilang ing sirahe.
          1. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          April 29 2014
          Hariva RU Dina iki, 20:32 ↑ ". Kernes isih angga2

          digawa menyang Israel lan dioperasi .. piye wae aneh kabeh iki..
          Ayo dadi conto perang. Ngelu ing ngarep. Tatu - digawa menyang mburi ..
          saiki tatu - digawa menyang Israel ... mburi iku opo? utawa "tatu" - padha mlayu menyang Britain - sampeyan bisa ndeleng mburi banget ??? Dadi kita duwe sing unggul???
          1. +2
            April 29 2014
            saiki tatu - digawa menyang Israel ... apa iku TIL? ngungsi menyang Britain, sampeyan bisa ndeleng mburi banget?

            Ing perang aneh iki, padha digawa menyang ngendi wae mat tegese ngidini.
            Lan sapa sing digawa menyang GB?
          2. +1
            April 29 2014
            Kutipan: 222222
            Hariva RU Dina iki, 20:32 ↑ ". Kernes isih angga2

            digawa menyang Israel lan dioperasi .. piye wae aneh kabeh iki..
            Ayo dadi conto perang. Ngelu ing ngarep. Tatu - digawa menyang mburi ..
            saiki tatu - digawa menyang Israel ... apa sing mburi

            Inggih, ngendi kanggo njupuk putra Adolf Lazarevich Kernes lan bojoné Anna Abramovna?
    4. +3
      April 29 2014
      Kamentrian Dalam Negeri wis bisa nyuarakake versi motif kanggo upaya pembunuhan. Sing utama yaiku serangan marang Gennady Kernes dening panyengkuyung anti-Maidan, sing didakwa ngancam walikota sawise dheweke ngumumake jabatane nglawan federalisasi Ukraina.
      Nanging apa tujuane geng kasebut, ora ngeculake konflik getih kanthi biaya apa wae? Nanging Kernes nentang iki!
    5. +7
      April 29 2014
      ya, metu saka pakulinan, padha bakal nemokake sing pungkasan. amarga wis nyatakake yen panyengkuyung anti-Maidan sing disalahake, dheweke ora bakal mundur saka iki. pemerintah iki ora perlu bebener
    6. Komentar wis dibusak.
    7. + 10
      April 29 2014
      Vyacheslav Ponomarev: Ora wong kita ditembak ing Kernes





      www.youtube.com/results?search_query=Vyacheslav+Ponomarev
      1. nicollider
        + 11
        April 29 2014
        Mesthi ora sampeyan, Vyacheslav - kabeh ok. iku Putin V. pribadi. lan Shoigu S. menehi cartridges
        1. +1
          April 29 2014
          Apa amatir, sing Shoigu, sing Putin. Inggih, paling padha ngresiki munggah lengen klambi sawise piyambak. :)
          1. +1
            April 29 2014
            Ora, (lengan klambi) sengaja ditinggal ing kono. Iku mung provokasi. Aku ora bakal kaget yen sawetara milisi dituduh lan malah kejiret.
          2. +5
            April 29 2014
            Aku mikir dheweke nonton "penembak Voroshilovsky" ...
    8. nicollider
      +3
      April 29 2014
      Ya, 2 pilihan - Kernes nyadari yen dheweke mambu goreng - lan ditiru. lan adu pidana kapindho.

      nanging kasunyatan sing padha ketemu gegaman, kok goleki: Avakov ing Twitter bisa nulis mergo
      1. +1
        April 29 2014
        100% setuju! Sadawane dalan, kanthi kedok, redistribusi sing lara ditindakake!
    9. +1
      April 29 2014
      Sabangsa bakal nggambar catu lan menehi sertifikat babagan senjata api. Aku ngomong babagan Israel. Inggih, punika perlu, mangga, mangga.
    10. +5
      April 29 2014
      Pembunuh wis nyusut, nanging ganjarane kanggo Kolomoisky...
      1. +2
        April 29 2014
        Shooting ;)
    11. +5
      April 29 2014
      uga kasus 7.62 mm

      iki tilak cetha saka Moscow wassat
      1. +6
        April 29 2014
        Kutipan saka: andrei332809
        uga 7.62 mm lengen klambi cetha tilak Moscow

        nggih. Lengan nominal kanthi ukiran. "Salam saka Kremlin. Babai". wassat
    12. +3
      April 29 2014
      Dheweke mutusake kanggo mabur kanthi cara sing tenang lan apik, supaya mengko dheweke munggah kaya lintang. Paling kamungkinan, nalika kabeh calms mudhun, dheweke bakal dadi calon nominasi dhewe kanggo dill.
      1. +1
        April 29 2014
        Ya - Tymoshenko nomer 2!
    13. + 11
      April 29 2014
      Senjata sing dijupuk saka Gennady Kernes ditembak

      Sampeyan bakal ngguyu, nanging iki persis batang saka ngendi kabeh "swarga atus" glethakaken.
      1. +6
        April 29 2014
        Kutipan saka Karabin
        Sampeyan bakal ngguyu, nanging iki persis batang saka ngendi kabeh "swarga atus" glethakaken.

        lan iku belongs alamiah kanggo elang emas
        1. pacangan bebener
          +1
          April 29 2014
          Lan ing kono ana cetakan paling ora sawetara ewu "dissenters" lokal.
      2. 0
        April 30 2014
        Ya, ora ana senjata sing cukup, lan ing ngendi kompleks industri militer ing pinggiran katon? ..
    14. +3
      April 29 2014
      Apaan sih!!!!???? misteri abad, senjata dicekel lan saka sapa Nyuwun
      1. +2
        April 29 2014
        Kutipan saka Patton5
        Apaan sih!!!!???? misteri abad, senjata dicekel lan saka sapa

        Kaya sapa? Bocah umur 3 taun, sing main perang ora adoh karo pakdhe jenggot sing ora kenal jenenge "Babai". wassat
    15. +3
      April 29 2014
      mayDAUNY bakal nyalahke MILICIANS kanggo kabeh. Sanajan jelas kanggo kabeh wong, Kyiv ngresiki "bidang kegiatan": - sing dipenjara, sing ditembak, sing digebugi lan diintimidasi ... - iki dudu "wong sing sopan" kanggo sampeyan ...
      Luwih saka 20 taun "pendidikan budaya, pro-Barat" ngasilake "woh-wohan". Iki mung bisa ditindakake ORAsing ngerti DUWE ORA TENDI KEKUASAAN DENGAN CARA JUJUR.
    16. +7
      April 29 2014
      Wong lanang, senapanku ilang, No. 566655. Delengen, iki dudu duwekku?
      1. +8
        April 29 2014
        Kutipan saka: sabakina
        Wong lanang, senapanku ilang, No. 566655. Delengen, iki dudu duwekku?

        ora luck ing lotre iki. kesalahan siji digit
      2. +2
        April 29 2014
        Kutipan saka: sabakina
        Wong lanang, senapanku ilang, No. 566655. Delengen, iki dudu duweke kanthi kebetulan

        Dadi sapa sing ngiklanake kaya ngono?
        Mesthine kaya mangkene: Aku njaluk sampeyan mbalekake nomer bedhil menyang panemu (ora adoh saka papan kedadean) (aku percaya sampeyan) ing alamat: ..... Moscow Kremlin. Sampeyan ora kudu muni gerbang. Aku bakal lunga dhewe. Babai. wassat
    17. +3
      April 29 2014
      Dadi wong lanang, sampeyan wis siyap? Kanggo opo???? Kanggo nampa mie ing kuping.
      Miturut lelucon. Dheweke nyumerepi mie kanggo aku, nggantung. lan sungu-sungune dak gulung, digulung, digulung ......
      Saiki dheweke nggantung kaya Beria dhewe melu iki. Banjur???? 3.14 dadi 3.14. Dheweke bakal lulus kanggo pinter.
    18. +2
      April 29 2014
      Kutipan saka Delink


      Dheweke mutusake kanggo mabur kanthi cara sing tenang lan apik, supaya mengko dheweke munggah kaya lintang. Paling kamungkinan, nalika kabeh calms mudhun, dheweke bakal dadi calon nominasi dhewe kanggo dill.


      Setuju ing kabeh 100500%. Ing Kharkov, paling ora ing antarane kanca-kanca, ana versi sing diputusake Kernes kanggo mbucal "sepi / banter." Rubah ngrasa yen bakal enggal-enggal ana acara nyata. Dadi dheweke nyoba mateni awake dhewe !!! Kayane dheweke ngerti yen bakal ana ing Kharkov kanggo "Mei". Dadi dheweke mutusake mundur ... Iki ana ing repertoar, artis "anyar anyar" ....
    19. Ork-78
      +2
      April 29 2014
      P. zdat, kaya biasane ...
    20. ded10041948
      +1
      April 29 2014
      Dadi slug Kolomoytsevo iki disimpen ing Israel. Ing Kharkov, hawa bakal dadi luwih resik!
    21. +6
      April 29 2014
      Saiki tetep kanggo uncalan mayit saka sawetara sniper
      1. + 11
        April 29 2014
        Mayit penembak jitu ora gelem dibuwang! :) wassat
      2. +1
        April 29 2014
        Mayit penembak jitu ora gelem dibuwang! :) wassat
      3. MG42
        +3
        April 29 2014
        Pisanan, supaya wong-wong mau nemokake penembak jitu saka Maidan, sing dipateni Pashinsky lan Parubiy, lan Pashinsky njupuk bedhil ing bagasi.
        Saluran "112" nuduhake video sing nuduhake carane wakil saka "Batkivshchyna" (mantan BYuT) Sergei Pashinsky njupuk senapan sniper karo silencer saka Maidan.

        LiveJournal ngandhani kenapa Pashinsky butuh senjata. "Miturut pendapatku, ora ana saluran" jujur ​​"sing nuduhake video iki. Iku menarik yen New York Times nyebutake kedadeyan iki, nanging dina iki informasi iki ora ana ing artikel kasebut. Kanggo tujuan apa wong-wong Byutovites nggawa senapan penembak jitu menyang Maidan kanggo nembak para demonstran lan (utawa) polisi, saéngga nggegirisi kahanan ing negara kasebut?

    22. +1
      April 29 2014
      Kutipan saka Hariva
      Iki minangka pitakonan babagan laba-laba ing bank-bank. Kernes isih angga. Inggih, padha mangan siji. Luwih tepate, dheweke ora mangan.

      Duwe cokotan!
    23. +1
      April 29 2014
      Iku aneh piye wae, nanging kok ing mburi, lan apa ora ing sirah? Kok ora entuk? :))))
      1. +3
        April 29 2014
        Ing ngendi wae peluru kasebut, asile bakal padha, amarga Kernes minangka potongan monolitik.
      2. + 11
        April 29 2014
        ---------------------
    24. Komentar wis dibusak.
    25. +2
      April 29 2014
      Penampilan terus, istirahat durung diumumake.
    26. +2
      April 29 2014
      Kamentrian Dalam Negeri Ukraina, dipimpin dening Arsen Avakov, nerbitake informasi manawa piranti bledosan improvisasi lan kasus kartrid 7.62 mm ditemokake ing situs upaya pembunuhan ing walikota Kharkiv Gennady Kernes. Kajaba iku, kabar yen aparat penegak hukum ngrebut senjata sing ditembakake menyang walikota.

      Ana uga pengakuan penembake, sing disertifikasi dening pamrentah Rusia, uga sidik jari, sing diakoni dening ahli AS-Rusia!
      1. +1
        April 29 2014
        Inggih, yen mung print paw prints.
    27. 0
      April 29 2014
      Omong kosong saka gelding abu-abu kanthi ambisi kekaisaran!
    28. Ivan 63
      +1
      April 29 2014
      Aku ora ngerti carane wong, nanging aku langsung ketoke piye wae ora wajar, minangka dening cara lan tansah diantemi Tsarev, aku ora ngandel, soko ora tengen kene.
      1. +1
        April 29 2014
        Sing siji ditembak, sing nomer loro dhewe mbatalake pencalonane saka pemilu. Sapa maneh sing sampeyan ora seneng?

        Kutipan: Ivan 63
        Aku ora ngerti carane wong, nanging aku langsung ketoke piye wae ora wajar, minangka dening cara lan tansah diantemi Tsarev, aku ora ngandel, soko ora tengen kene.
    29. +5
      April 29 2014
      Sundel A-A (Avakov Arsen), kang wis mbanting siji, Yarosh, iki fighter saka sabab Ukrainia tengen mung bocor Shurik kang, ngulungaké lan loro seneng, lan wong bodho biasa nyumerepi kuping, bakal rauh menehi munggah. Sapunika dèrèng rêmên anggèning angkara, sampun ngandika sintên ingkang nindakakên, milisi, punika “jago” kluruk, sapunika sampun têrang ingkang dhawuh, inggih sundel A-A, inggih tikus.
    30. vkrav
      +1
      April 29 2014
      Sesuai karo tradhisi nasional, gepa mutusake yen "Sing paling penting yaiku lunga ing wayahe!"
    31. +1
      April 29 2014
      Kernes ing Israel, meriam Avakov.
      Kabeh tiba ing panggonane.
    32. +9
      April 29 2014
      Lan sing sabanjuré kanggo njupuk? Yulia bakal becik.
    33. Palych9999
      +1
      April 29 2014
      Versi karo "coba bunuh diri" nggawe aku mesem, sanajan kahanane dhewe sedih
      1. Palych9999
        +1
        April 29 2014
        Bener, Kapten.
        Mung saiki tembung wis akrab kabeh, nanging pikirane angel dipahami
      2. Komentar wis dibusak.
    34. Tanechka-pinter
      +1
      April 29 2014
      "sawise dheweke ngumumake jabatane nglawan federalisasi Ukraina.".

      Lan Kernos ngomong marang Avakov - dadi ora ana gunane sing diomongake mbah putri kanggo loro
      1. tokin1959
        +1
        April 29 2014
        Kernes isih kewan.
        Yanukovych dibandhingake karo Kernes - malaekat ing daging.
        Kernes iki wong apa - akeh informasi ing internet.
        angkara mbanting dheweke, ketoke kanggo lawas "grievances". iku wektu kanggo mbayar tagihan
        Kernes ngresiki dalan kanggo awake dhewe tanpa isin kanthi cara lan cara.
        junta isih duwe bathi - padha bakal nerangake kanggo hamster Ukrainia - tangan Moscow ngrambah metu
    35. SongnyaDV
      +1
      April 29 2014
      Ora ana target mateni 100%.
      Ana rasa wedi. Serius, karo getih, TAPI medeni. am

      Aku durung maca ing ngendi wae, nanging apa sing dipikirake korban dhewe?
      Mesthine, ngenteni bebener saka dheweke ora ana gunane.
      Nanging goroh saka lambene bakal dadi indikatif.
      1. MG42
        +4
        April 29 2014
        Kutipan saka PesnyaDV
        Aku durung maca ing ngendi wae, nanging apa sing dipikirake korban dhewe?
        Mesthine, ngenteni bebener saka dheweke ora ana gunane.
        Nanging goroh saka lambene bakal dadi indikatif.

        Dokter nyambungake Kernes menyang alat pernapasan buatan lan nyuntikake menyang koma medis
        Kernes dudu pribadine sing ora jelas, nanging dheweke nindakake akeh kanggo Kharkiv kita, kalebu mbangun taman rekreasi tingkat Eropa sing apik banget, akeh perkara ing kutha sing diganti nalika dadi walikota ..
      2. +2
        April 30 2014
        Sawetara dina sadurunge syuting iki, Kernes ngobrol (kanthi telpon) karo Kolomoisky. Obrolan kasebut kanthi nada ala. Diwenehi ambisi K., sampeyan bisa mikir kabeh liya ing dhewe. hi
    36. +2
      April 29 2014
      7.62. Ati lan paru-paru kena pengaruh. Tulang tonggong lara. Take off. Ana getih ing trotoar. Dadi mayit miturut definisi. 100%. IMHO.
    37. 0
      April 30 2014
      Aku kepingin weruh yen pemain isih urip? Asring, nalika tilas pembunuhan kontrak ditutupi, pelaku dikirim kanggo ngetutake korban.
    38. RAF
      0
      April 30 2014
      Liyane lan dudu provokasi pungkasan junta lan sedulure!
    39. MG42
      +2
      April 30 2014
      Bengi iki ing Maidan ing Kyiv >>
      Ing salah sawijining barricades Maidan, ana tawuran massal antarane aktivis Majelis Sosial-Nasionalis lan, mbokmenawa, para pejuang pertahanan diri.

      Miturut Hromadske TV, sawetara puluhan menit kepungkur, para aktivis SNA ngumpul ing sangisore bangunan Dewan Kota Kyiv lan pindhah ing prosesi obor menyang Maidan.

      Ing barricade, ngelawan Kantor Pos Utama, kolom mandheg. A gelut diwiwiti.

      Miturut informasi awal, para aktivis SNA ngrancang kanggo pindhah ing Verkhovna Rada kanggo nuntut ATO lengkap ing sisih wétan saka panguwasa.

      http://glavcom.ua/news/202630.html
      1. MG42
        0
        April 30 2014
        Kanggo sing pengin nonton tawuran massal saiki ing Maidan ing Kyiv antarane pertahanan diri lan sayap tengen, video kasebut ana ing ngisor link.

        Iki mung preian! ombenan apik

        http://www.ustream.tv/recorded/46860323

        Prosesi obor Sektor Kanan dadi tawuran massal karo maydaun. tresna
    40. 0
      April 30 2014
      Dokumentasi babagan roket "Setan" ing Israel
      Edward Khodos
      Fascism Yahudi utawa Chabad - dalan menyang neraka
      http://www.youtube.com/watch?v=RAqWLwpXNeA
    41. +1
      April 30 2014
      Kutipan: hrych
      ---------------------


      Punika podho! Inggih, minangka wong, mesthi, nuwun! Iku tansah ateges yen wong dipateni!
    42. 0
      April 30 2014
      Iku tetep kanggo menehi wong kanggo nyekel bedhil!
    43. vladsolo56
      +1
      April 30 2014
      Kamentrian Dalam Negeri Ukraina saiki mung bisa nyekel nyamuk, banjur kanthi ijin Yarosh utawa wong liya. Sing liya yaiku teater wayang.
    44. Zelen
      +1
      April 30 2014
      Saiki dheweke bakal nemokake wong miskin, ngubungake senapan marang dheweke lan nyatakake dheweke minangka prajurit pasukan khusus Rusia ....
    45. +1
      April 30 2014
      Nanging, individu Hepa ulet, njupuk 2 peluru 7.62, ora kabeh wong bakal slamet! keprungu

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"