Rogozin menehi saran marang Amerika supaya ngirim astronot menyang orbit nggunakake trampolin

279
Minangka kacarita ing situs web lenta.ru, Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin, kanthi latar mburi sanksi sing ditindakake dening Amerika Serikat marang Rusia, menehi saran supaya Amerika nggunakake trampolin kanggo ngirim astronot menyang ISS. Sadurunge, Rogozin wis nyatakake yen sanksi anti-Rusia sing ditindakake dening Uni Eropa lan Amerika Serikat mesthi bakal bali maneh kaya bumerang.

Rogozin menehi saran marang Amerika supaya ngirim astronot menyang orbit nggunakake trampolin


Wakil Perdana Menteri nyathet ing microblog ing Twitter yen masalah larangan marang industri ruang angkasa Rusia nyebabake akeh emosi, sing isih kudu ditahan minangka anggota kepemimpinan pemerintah. Rogozin luwih nambahake yen introduksi sanksi minangka jinis bumerang sing bali lan sing ngluncurake nandhang sangsara. Nanging, ketoke, Amerika Serikat lan Uni Eropa wis lali babagan iki, mula tumindak kaya ngono.

Uga, nyebutake introduksi larangan marang industri roket lan ruang angkasa, Rogozin nandheske yen kanthi nyoba ngresiki pasar Rusia kanggo layanan industri kanthi bantuan sanksi, pisanan kabeh, Amerika Serikat nglebokake Uni Eropa lan Badan Angkasa Eropa. ing resiko.

Kita pengin ngelingake yen dina sadurunge, panguwasa Amerika nambah dhaptar larangan sing dileksanakake ing Rusia amarga kahanan sing luwih parah ing Ukraina. Mangkono, 17 perusahaan Rusia ditambahake ing dhaptar, kalebu perusahaan Rostec. Sauntara kuwi, saiki, kosmonot dikirim menyang orbit sacara eksklusif dening pesawat ruang angkasa Soyuz, kanggo siji kursi ing ngendi Amerika Serikat mbayar Rusia kira-kira $70 yuta.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    279 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 163
      April 29 2014
      Aku kudu nambah mergo: sapa ora gallop, sing M. grin!
      1. + 135
        April 29 2014
        Kutipan: Partizan Kramakha
        Aku kudu nambah: sapa ora gallop, sing b!

        Tim pelatih tim trampolin nasional Rusia wis nyedhiyakake layanan kanggo melu kompetisi. ngguyu
        1. + 67
          April 29 2014
          Nalika Rusia bakal nanggapi negara-negara henchmen Amerika sing dikenalake dening Amerika, Eropa, Jepang? Nganti saiki, kita mung ngancam arep njupuk langkah-langkah pembalasan, nanging ing praktik ora ana apa-apa ... Amarga ora tumindak, dheweke dadi wani. nolak entri kanggo sawetara warga, lan pungkasanipun paling efektif - penolakan saka dollar kanggo dodolan lenga lan gas, lan akeh liyane Sampeyan ora bisa banget - yen sampeyan mencet pipi siji, sampeyan ora kudu ngenteni nganti padha. kenek sing liyane yo kudu mbalik, trus mbesuk sakdurunge kenek 10 ping ping XNUMX mikir, tapi worth it to? bakal ana jawabane...
          1. lex
            + 15
            April 29 2014
            Yagene kita kudu menehi sanksi, marang sapa? Politisi Eropa utawa apa? Ya, padha ora menehi jancok ... bab ngetik Rusia.
            Salajengipun, kula nyengkuyung nesu panjenengan, amargi napa Amerika ngunci kita saking angkasa? Apa sing luwih elek, wong Amerika, nyuwun pangapunten, yen kita nglarang penerbangan sampeyan menyang orbit, banjur ing sawetara taun sabanjure sampeyan bakal njelajah ruang angkasa. saka lemah.
            Nanging pratelan sampeyan babagan ngganti dolar wis apik banget, paling ora ing mangsa ngarep, amarga ora ana ekonomi siji ing donya sing bisa nindakake iki, malah China.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. + 29
              April 29 2014
              ''Sauntara kuwi, saiki, kosmonot dikirim menyang orbit sacara eksklusif dening pesawat ruang angkasa Soyuz, kanggo siji kursi ing ngendi Amerika Serikat mbayar Rusia kira-kira $70 yuta. tambah sugih. Ayo astronot Amerika teka ing kono mlaku, utawa ing crosswalks. Iku wektu kanggo sijine wong ing panggonan.
              1. + 36
                April 29 2014
                ngguyu Pancen. Apa ora wektu kanggo narik maneh? duka
                1. Komentar wis dibusak.
                2. + 18
                  April 29 2014
                  supaya padha dikirim ing trampolines lan cipratan mudhun ing blumbang
                  lan yen dheweke tumindak apik, dheweke bisa nyiram banyu ing kana ... ya
                  1. + 31
                    April 29 2014
                    supaya padha ngirim ing trampolin
                    Ayo padha mikir bab bali saka astronot sing pisanan! ngguyu
                    1. +6
                      April 30 2014
                      Ya, kita bakal nguciwani dheweke, Rusia minangka jiwa sing apikan lan loman ... nanging ngirim wong bali maneh ... iku neraka karo sampeyan ... lan umume kita bakal ngilangi segmen kita lan Cina saka ISS ... lan kita bakal terus mabur kanggo awake dhewe lan berkembang ... lan supaya kabeh liyane kobong ing atmosfer) tanpa mesin kita, ora ana sing bisa nyurung maneh menyang orbit)
                    2. + 17
                      April 30 2014
                            
                      1. +5
                        1 May 2014
                        Ora ana informasi sing nyata ing Ukraina. Dheweke wis ngisi sirahe karo fiksi. Akeh wong sing ora ngerti sejarah negarane. Nanging wong-wong Kulon iku warga Austria-Hongaria.
                    3. kuzia rocker
                      +1
                      1 May 2014
                      Kutipan: Serg 122
                      supaya padha ngirim ing trampolin
                      Ayo padha mikir bab bali saka astronot sing pisanan! ngguyu
                      lan apa sing kudu dipikirake babagan nyetel jambon, supaya tangane cepet lan cepet
                3. kapal kalajengking
                  -51
                  April 30 2014
                  Apa sampeyan kabeh ngenteni, apa jenis chatter, Rusia ora bisa nindakake apa-apa (iku isin kanggo iku), aku mung freaking metu saka surak patriotisme. Kaya sing dikandhakake Putin, kita ora bakal ngetrapake sanksi (amarga ora bisa) lan kabeh wong bengok-bengok.
                  1. + 17
                    April 30 2014
                    Apa sampeyan kabeh ngenteni, apa jenis chatter, Rusia ora bisa nindakake apa-apa (iku isin kanggo iku), aku mung freaking metu saka surak patriotisme. Kaya sing dikandhakake Putin, kita ora bakal ngetrapake sanksi (amarga ora bisa) lan kabeh wong bengok-bengok

                    Kowé bakal dadi baturé sapa?
                    1. +6
                      April 30 2014
                      Ya wis jelas dadi bature sapa. Amerika.
                      1. O. BENDER
                        +1
                        April 30 2014
                        Ora perlu miwiti perang ing antarane sampeyan, tuan-tuan (iki sing dianggep Abamer (kalebu)), umpamane, Ukraina. Lan serangga iki (kalajengking) ujar manawa jelas.
                  2. +2
                    April 30 2014
                    Kutipan saka kalajengking
                    Apa sampeyan kabeh ngenteni, apa jenis chatter, Rusia ora bisa nindakake apa-apa (iku isin kanggo iku), aku mung freaking metu saka surak patriotisme. Kaya sing dikandhakake Putin, kita ora bakal ngetrapake sanksi (amarga ora bisa) lan kabeh wong bengok-bengok.

                    Aja kuwatir banget Andryusha!
                    Dheweke ngenalake lan ngukum awake dhewe. Sampeyan ora bisa nerusake lan ninggalake mesin roket Rusia?!
                    Yen perlu, padha ninggalake kabeh ing efek............
                  3. Komentar wis dibusak.
                  4. +5
                    April 30 2014
                    Delengen kanthi ati-ati, Putin ngupayakake kabijakan sing kompeten. Rusia durung bisa mlengkung otot, nanging saiki ora perlu, lan modernisasi tentara lan angkatan laut maju kanthi cepet. Kabeh ana wektune.
                    1. +1
                      April 30 2014
                      Rusia ora pengin medeni kabeh wong ing distrik lan ing wilayah liyane kanthi otot. Rusia pengin hubungan kemitraan - yaiku, hak sing padha ing kabeh, ing pilihan saka dikarepake lan pilihan saka tawaran ing hak lan kahanan sing padha ... tanpa standar pindho lan hukum kanggo elit.
                  5. 0
                    April 30 2014
                    Lha wong amerika, kowe nduwur....!? Saiki maca apa sing bakal ditulis dening patriot Rusia Agung. Aku bakal migunani. Senajan... wiwit sampeyan nulis iki, sampeyan ora sugih ing Intelligence. Sampeyan ora bakal ngerti.
                  6. +4
                    April 30 2014
                    Kutipan saka kalajengking
                    Apa sampeyan kabeh ngenteni, apa jenis chatter, Rusia ora bisa nindakake apa-apa (iku isin kanggo iku), aku mung freaking metu saka surak patriotisme. Kaya sing dikandhakake Putin, kita ora bakal ngetrapake sanksi (amarga ora bisa) lan kabeh wong bengok-bengok.


                    Ana wong sing imajinasi ngganti kabeh.
                    Kayane dheweke nulis meh bener, apa sing diomongake Putin. Nanging. Aku njupuk lan ditambahake FROM MYSELF ing kurung (amarga ora bisa).
                    Sayang iku sampeyan KOWE ORA BISA.
                    P.S. Aku sengit iku wong goroh!
                  7. +1
                    April 30 2014
                    ....Kita bisa, nanging kita ora pengin - iki rong prabédan gedhe ...
                    1. +2
                      1 May 2014
                      Ukraina duwe dhuwit cukup kanggo siji salvo saka AK, lan yen ana sawetara sasi liyane kebingungan, tentara ora bakal mangan apa-apa, lemak bakal entek.
                  8. +1
                    1 May 2014
                    lan ing endi Eropa cepet-cepet karo Amerika Serikat, supaya puser ketegangan lan ketegangan, luwih gampang kanggo nemtokake tumindak sabanjure
                  9. +1
                    1 May 2014
                    Sapa sing ngomong ora bisa? Mung yen kita ngenalake sanksi, kabeh bakal ora kepenak banget ing planet iki.
              2. +8
                April 29 2014
                Quote: papas-57
                ''Sauntara kuwi, saiki, kosmonot dikirim menyang orbit sacara eksklusif dening pesawat ruang angkasa Soyuz, kanggo siji kursi ing ngendi Amerika Serikat mbayar Rusia kira-kira $70 yuta. tambah sugih. Ayo astronot Amerika teka ing kono mlaku, utawa ing crosswalks. Iku wektu kanggo sijine wong ing panggonan.

                Iku ora mung babagan astronot! ISS minangka stasiun internasional, bagéan saka iku kagungane Amerika. Lan ngramut iku bab VERY larang - contone, stasiun mboko sithik Mudhunake, supaya saben kemajuan docked "munggah" stasiun! Yaiku, yen Amerika Serikat pengin mungkasi kerjasama ing ISS, dheweke kudu mbatalake modul kasebut!
                1. +7
                  April 30 2014
                  Iku ora mung babagan astronot! ISS minangka stasiun internasional, bagéan saka iku kagungane Amerika. Lan ngramut iku bab VERY larang - contone, stasiun mboko sithik Mudhunake, supaya saben kemajuan docked "munggah" stasiun! Yaiku, yen Amerika Serikat pengin mungkasi kerjasama ing ISS, dheweke kudu mbatalake modul kasebut!

                  Nggawe referendum ing ISS lan ngenalake menyang bagean Rusia ing ISS sedulur
                2. potap48a
                  +1
                  April 30 2014
                  supaya padha mabur ing (apa wae sing dikarepake) lan njupuk modul kasebut!
                  1. kuzia rocker
                    +1
                    1 May 2014
                    Kutipan: potap48a
                    supaya padha mabur ing (apa wae sing dikarepake) lan njupuk modul kasebut!

                    lan malah luwih apik, nyelehake modul iki ing Washington karo pind..os ing Papan
              3. +6
                April 30 2014
                Rogozin kobong ... nanging ora kanggo pisanan ngguyu
              4. +1
                April 30 2014
                Kanggo 70 lyam - siji cara. Bali - kanggo 700)))
            3. + 22
              April 29 2014
              Kutipan saka lex
              statement bab ngganti dollar wis Fantastic

              Yah? Malah Shuvalov ngandika ing Interview karo Brilev ana sing padha bakal menehi rekomendasi sing perusahaan karo saham kontrol ing negara ngalih menyang pembayaran internasional ing duit nasional. Lan Shuvalov saka tim libertarian Medvedev ... Ora ana sing bisa dicritakake babagan Glazyev. Lan dheweke ora kurang saka penasehat presiden babagan ekonomi. Ora wewenang kanggo sampeyan?
              1. + 10
                April 29 2014
                Oh, bakal becik yen padha ngrungokake Glazyev !!!
                1. +3
                  April 30 2014
                  Kutipan saka gav6757
                  Oh, bakal becik yen padha ngrungokake Glazyev !!!

                  Sampeyan menehi Glazyev dadi perdana menteri!
            4. + 15
              April 29 2014
              Kutipan saka lex
              Yagene kita kudu menehi sanksi, marang sapa? Politisi Eropa utawa apa? Ya, padha ora menehi jancok ... bab ngetik Rusia.

              Paling ora nglawan politisi sing nyebabake karusakan paling gedhe kanggo Rusia. Layanan intelijen kita luwih ngerti sapa sing kudu ngetrapake sanksi. Dadi sawetara politisi Eropa ora peduli ... amarga sawetara politisi Eropa sing duwe bisnis dhewe bisa nandhang lara. introduksi sanksi saka kita,
              Kutipan saka lex
              Nanging pratelan sampeyan babagan ngganti dolar wis apik banget, paling ora ing mangsa ngarep, amarga ora ana ekonomi siji ing donya sing bisa nindakake iki, malah China.

              Wacanen tembungku kanthi tliti
              Kutipan saka elmy
              penolakan dolar kanggo dodolan minyak lan gas
              Rusia nduweni hak kanggo ngedol sumber daya ing mata uang apa wae.Conto: China, Bank Rusia lan Bank Rakyat China nggawe persetujuan babagan pemukiman perdagangan manca ing rubles lan yuan. http://www.vesti.ru/doc.html?id=487489&cid=6
              1. + 17
                April 30 2014
                Saiki dheweke lagi nyiapake kerja ing wayah esuk, lan ing wektu iki Putin nyiarake ing kothak zombie. Lan dheweke teka kanthi tembung sing menarik: "... kita kudu mikir kanthi serius babagan anané Amerika Serikat lan Uni Eropa ing ekonomi Rusia." Mergo iki.
                1. Korablev
                  +4
                  April 30 2014
                  Aku kepengin weruh suwene sampeyan bisa "mikir"? lan kenapa sampeyan ora mikir babagan iki sadurunge. Kabeh iku mung setengah pitunjuk lan impen.
                2. +1
                  April 30 2014
                  Bener, wayahe mikir, apa pancen butuh Barat sing munafik iki, utawa ditinggal kaya alas poplar ...
                  1. 0
                    1 May 2014
                    Klompok pisanan yaiku sing diarani oligarki Putin, wong sing kekuwatan lan kasugihan adhedhasar jarak cedhak karo presiden. Iki kalebu pemegang saham utama Rossiya Bank Yuri Kovalchuk, kontraktor konstruksi utama raksasa gas Gazprom Arkady lan Boris Rotenberg, lan kepala pedagang energi Gunvor Gennady Timchenko. Klompok kapindho yaiku pasukan keamanan, "hawks" saka antarane mantan perwira intelijen: kepala staf Putin Sergei Ivanov, wakil pisanan Vyacheslav Volodin lan Viktor Ivanov, mantan wakil kepala administrasi Kremlin. Wong-wong iki, sing ngontrol sektor kunci ekonomi kleptokrasi Rusia lan layanan intelijen Rusia sing brutal, wis ngrasakake sanksi sing ditindakake dening Barat marang Rusia amarga tumindake ing Ukraina, sing diarani Putin minangka "pelanggaran hak asasi manungsa." Kanthi nargetake wong-wong mau, Kulon nyopir ing antarane Putin lan sekutu sing paling cedhak. Nanging, ora mung iki sing bisa ditindakake kanggo ngrusak posisi pimpinan Rusia.

                    Waca liyane: http://inosmi.ru/world/20140430/219958971.html#ixzz30ReETZES
                    Tindakake kita: @inosmi ing Twitter | Inosmi ana ing Facebook
                3. 0
                  1 May 2014
                  Ana perusahaan manca operasi ing Rusia sing mbayar pajak (Ford, Renault, Nissan) Lan pajak iki cukup gedhe, plus investasi (ing ISS padha)
            5. Zenturion77
              +8
              April 29 2014
              Ora ana sing ditindakake langsung. Kekuwatan PDB isih sadurunge 2018 (saben wulan lan 6 taun liyane), poin utama program pembangunan nganti 2020 wis diitung, tujuane katon wis digarisake, lan personel kudu direkrut. Dadi dedollarisasi bisa ... IMHO
            6. +1
              April 30 2014
              kabeh bener, saiki ora ana cara kanggo nyerahake dolar, mula kita bakal nyimpulake serikat Eurasia, nyambungake China menyang gas lan lenga ... banjur kita bakal miwiti dagang ing rubel lan mata uang negara sing dadi anggota serikat ... banjur kita bisa terus tanpa kertas ijo iki ... lan banjur ora mung Amerika bakal mlengkung, nanging uga bagéan saka Eropah bakal ambruk.
              1. Korablev
                0
                April 30 2014
                Ya, maju lan karo lagu, ing taun 2050.
            7. 0
              April 30 2014
              Ya, ing tingkat iki, perusahaan Amerika bakal pindhah menyang China utawa ngluncurake rudal saka Kourou. Ngendi dheweke bakal uwal saka sanksi minangka pitakonan? Yen ora, dheweke bakal sukses ing stagnasi.
            8. +1
              April 30 2014
              leks RU Wingi, 21:49 ↑

              Yagene kita kudu menehi sanksi, marang sapa? Politisi Eropa utawa apa? Ya, padha ora menehi jancok ... bab ngetik Rusia.
              Salajengipun, kula nyengkuyung nesu panjenengan, amargi napa Amerika ngunci kita saking angkasa? Apa sing luwih elek, wong Amerika, nyuwun pangapunten, yen kita nglarang penerbangan sampeyan menyang orbit, banjur ing sawetara taun sabanjure sampeyan bakal njelajah ruang angkasa. saka lemah.
              Nanging pratelan sampeyan babagan ngganti dolar wis apik banget, paling ora ing mangsa ngarep, amarga ora ana ekonomi siji ing donya sing bisa nindakake iki, malah China.

              Down lan Out masalah diwiwiti. Sing utama yaiku miwiti. Kita ora bisa nindakake kanthi kapisah, nanging yen kita bali menyang mburi karo Arim, wong Hindu, mula aku mikir yen ing mangsa ngarep kita bakal nutupi jamban kanthi "ijo", amarga ora cocog kanggo luwih akeh. recourse
          2. +1
            April 29 2014
            Iku bab wektu .. Iku misale jek sing pin-dos karo gunung geni sing wedi ora mung "bison" sing, nanging uga kita ... Apa pilihan paling aman ana ..? Kayane Canaries ... sad
            1. 0
              April 30 2014
              Amerika bodho ora ngerti manawa ana kewan sing ora lungguh, dheweke migrasi saben musim kanggo golek panganan anyar) banjur bali)
          3. + 25
            April 29 2014
            Kutipan saka elmy
            kapan Rusia bakal nanggapi negara-negara henchmen Amerika sing dikenalake dening Amerika, Eropa, Jepang?

            Mulané ana ramé ing kana:

            Direncanakake yen kulawarga anyar kendaraan peluncuran sing bisa digunakake maneh - MRKN - bakal mesthekake peluncuran muatan sing bobote saka 20 nganti 60 ton tanpa lapangan impact ing tahap pertama, sing minangka langkah kualitatif anyar ing ilmu roket domestik ... basa
            1. +1
              April 29 2014
              Yaiku, mabur. wis bali? opo
              1. 0
                April 30 2014
                Nah iki modifikasi saka "BURAN" kita.
            2. +2
              April 30 2014
              Nanging, iki minangka refinement saka Energy 2. Ing kana, akselerator, sing minangka tahap pisanan, uga tahap kapindho, kanthi aman nesu ing swiwi kanggo ndharat ing lapangan udara.

              http://www.buran.ru/htm/41-3.htm
          4. EKT
            +3
            April 29 2014
            Ya, ora suwe maneh ora perlu nanggepi sanksi. Ing 1 taun bakal ana negara ing ngisor iki: Texas, koloni Spanyol lan China. Dadi ora perlu mbuwang dhuwit kanggo sanksi mbales.
          5. + 40
            April 29 2014
            Rusia jelas ora pengin nurunake Eropa ... Putin, yen sampeyan ndeleng keputusan lan pidato paling anyar, ora main karo Eropa, nanging karo Amerika, utawa, luwih tepat, karo Fed lan liya-liyane kaya dheweke ... Putin's tim looking for leverage kanggo nggawa mudhun inti saka dominasi Amer kang...Amerika Serikat ing sih saka Rusia ngengingi Eropah karo sanksi...saiki peta donya wis wiwit redrawn lan Putin, Duwe digambar kesimpulan lan sinau saka pengalaman saka leluhuré, mangertos cukup sabenere karo kang bener kudu clash ... sawise kabeh, ing tangan pasukan iki, Angkatan Darat AS lan pamaréntah, iki "bat" sing sweeps adoh dissent objectionable, njupuk adoh sumber daya lan nempatno meksa ing kahanan ing umum ing donya... serius saka perang iki angel overestimate, amarga iku ora masuk akal lan bisa nang endi wae Iku muni lucu, loro pesenan saka struktur donya wis tabrakan - spiritual lan materi ... pasukan iki pancene mbutuhake sumber daya sing Rusia wis ... nanging sawise maca sawetara karya saka wong pinter ing jaman kepungkur lan saiki, idea teka ing pikiran sing konco Putin ana luwih akeh pasukan pengaruh sing ndhukung. , nglindhungi lan nglawan pasukan sing nyurung amers kanggo nelukake dominasi donya...
            1. Korablev
              -30
              April 30 2014
              Ana akeh banget tembung "Putin" ing komentar sampeyan, mungkin sampeyan kudu ndeleng psikiater? Iki minangka penyakit anyar - "Putinomania".
              1. + 18
                April 30 2014
                Dear Pak Korablev, aku appreciate ironi lan sarcasm Panjenengan... nanging nyatane Presiden Rusia iku pantes diajeni lan ing konteks iki, saran kanggo ndeleng psikiater katon kaya, nyuwun pangapunten, kentut menyang cekungan kosong. .. iki ora serangan ing jawaban kanggo humor flat Panjenengan, nanging mung nyoba kanggo nggawe sampeyan ngerti sing Putin iku wong, politisi lan pimpinan karo ibukutha L ... lan pracaya kula, sampeyan bisa ngormati lan nuduhake. tampilan wong tanpa diagnosa ... sanajan kanggo sampeyan aku ndeleng kabeh ireng utawa putih ...
                1. Korablev
                  +2
                  4 May 2014
                  Apa kita entuk gaji? Ya allah tulungana...
              2. +4
                April 30 2014
                Sampeyan temenan minangka salah sawijining sing luwih seneng nyebutake Obama, Merkel, Hollande lan "mitra" Rusia liyane. Lan kita ngurmati presiden kita. Pramila, ingkang mulya, keparenga kula ngaturaken pamanggih piyambak-piyambak tanpa dhawuh.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. -1
              April 30 2014
              Kayane sampeyan bener. Putin durung nggawe kesalahan.
          6. +4
            April 29 2014
            Sakabehe "KAnggo" !!! Kita butuh jawaban, yen ora, kita bakal mulai dadi kaya Gorbachev-Yeltsin Rusia, kita ngomong akeh, nindakake sethithik!
          7. + 27
            April 29 2014
            Rusia nindakake EVERYTHING pancen bener! A sethitik liyane lan Amerika bakal katon kaya pug barking ing gajah. Lan malah ajining diri ageng akumulasi liwat kabeh dekade iki, ing nalisir, bakal ngrugekake. Bakal kaya Maling in Law sing dumadakan dadi tukang bully. Kajaba iku, tanpa tumindak mungsuh sing katon. Nanging iki bakal luwih adhem tinimbang sanksi apa wae. Kelangan pasuryan diarani
            1. 0
              April 30 2014
              Piye wae, kancaku, sampeyan telat karo komentar sampeyan) komentar kaya ngono kudu ditulis maneh nalika Rusia nyopot raine Amerika ing Suriah) ... mula Amerika wis suwe katon kaya pug, malah ing antarane sekutu ora ana maneh. katon kuat kaya nyoba nuduhake awake dhewe ... lan ora ana sing bisa kedadeyan kajaba sanksi ...
              iku kaya kirik sing duwe hovers liwat dheweke kanggo nggegirisi dheweke ... lan grumbulan lan barks, nanging whishes ing wektu sing padha.
            2. Pantai Sanyok
              +1
              April 30 2014
              Kaya sing diomongake wong pinter: "Ngrusak mungsuh iku pakaryan, nanging nggawe dheweke nembak awake dhewe iku seni."
          8. 77 bob 1973
            +2
            April 29 2014
            Iki paradoks, nanging Jepang durung ujar, lan Eropa mung pura-pura ngetrapake sanksi!Mulane, kabeh sanksi mung omong kosong!
            1. +2
              April 30 2014
              Kutipan saka: 77bob1973
              Jepang durung ngomong

              lan ora bakal ngomong. Aku njamin yen Jepang ora seneng karo Amerika Serikat, amarga, sing sepisanan, dheweke pancen jajahan (aku wong Jepang sing seneng kebebasan) lan nomer loro, mayoritas wong Jepang ora pengin terus ndeleng pangkalan AS ing wilayahe (ana akeh alasan, nganti saben taun tambah akeh perkosaan bocah Jepang dening prajurit Amerika). Katelu, kenapa wong Jepang kita isih ora ujar manawa "ya" utawa "ora" babagan Kapuloan Kuril? kanggo njaga pepadhamu kanthi apik, dheweke menehi pangarep-arep sing licik)))) ditambah omzet perdagangan antarane Rusia lan Jepang ... padha tuku sumber daya biologi segara saka kita dhewe, lan saiki Segara Okhotsk wis dadi. rampung Russian, Japanese bakal duwe wektu hard. Kajaba iku, dheweke njupuk minyak - gas, batu bara lan liya-liyane saka Sakhalin, Jepang gumantung banget marang Rusia, sejatine negara pulo sing terpencil (ing babagan logistik), lan yen Rusia dumadakan mandheg hubungan dagang karo Jepang, negara iki bakal duwe donya ekonomi anjog, ing saperangan saka taun iku bakal nguripake menyang Papua New Guinea, lan malah dijamin ing lapisan telung-crita karo mobil lawas sawijining, kang bakal ora ana panggonan kanggo push.
              1. +2
                April 30 2014
                kepiye wong wis dicuci otak ... sawetara warga negara Yahudi sponsor Nazisme, liyane, piye wae lali babagan Hiroshima, ndhukung AS ... mung paradoks
              2. +6
                April 30 2014
                Lan sampeyan ngerti, aku ana ing Jepang sawetara taun kepungkur. Dadi dadi wong Rusia ing Jepang banjur luwih nyaman lan luwih aman tinimbang dadi wong Amerika. Simbahku Jepang, veteran Tentara Kwantung, ngomong kanthi hormat babagan tentara Soviet. ing mangsa panas 1945. Panjenenganipun marang putu carane padha We mbalek metu kanggo 2 minggu, lan mbah kakung isih ing kejut.
              3. Pantai Sanyok
                +1
                April 30 2014
                Iku angel kanggo mangerteni carane Jepang ngapura Amerika Serikat kanggo serangan nuklir, pati nglarani saka warga lan jalaran long-term radiation.
                1. +4
                  2 May 2014
                  lan sampeyan menyang sekolah Jepang lan takon marang murid-murid sing nyelehake "bayi" lan "bayi" iki ing dheweke .... Aku mikir jawabane bakal kaget banget ... lan bakal muni kaya iki - THE SOVIET UNION.. . luwih 80% saka Jepang percaya yen Hiroshima lan Nagasaki minangka karya Rusia ... ing AS, ing buku teks sejarah ing bagean WWII, perang paling penting ing Perang Dunia II yaiku ing El Alamein lan operasi Ardennes. ... lan Stalingrad, perang kanggo Moskow lan The Kursk Bulge ditulis mung dipisahake karo koma ... kaya ngono ... sensus sejarah kanthi wujud sing paling murni ... mulane wong enom, tanpa ngerti sejarah. , maca Meinkampf kanthi bungah lan nganggo swastika, lan idolane yaiku Bander lan Goebbels...
              4. Pantai Sanyok
                0
                April 30 2014
                Iku angel kanggo mangerteni carane Jepang ngapura Amerika Serikat kanggo serangan nuklir, pati nglarani saka warga lan jalaran long-term radiation.
          9. +1
            April 30 2014
            Kutipan saka elmy
            Nalika Rusia bakal nanggapi negara-negara henchmen Amerika sing dikenalake dening Amerika, Eropa, Jepang? Nganti saiki, kita mung ngancam bakal nindakake langkah-langkah pembalasan, nanging ing praktik ora ana apa-apa ...


            Nganti saiki, Putin durung ngidinake sanksi.
            "Putin ora setuju karo usul pamrentah kanggo ngenalake sanksi pembalasan.
            Presiden Rusia Vladimir Putin ujar manawa pamrentah Rusia ngusulake sanksi pembalasan marang Moskow marang Amerika Serikat lan Uni Eropa, nanging kepala negara durung menehi ijin babagan iki.

            Putin: ora ana instruktur Rusia, ora ana pasukan khusus, ora ana pasukan ing Ukraina

            "Pamrentah Federasi Rusia wis ngusulake sawetara langkah pembalasan. Aku percaya yen iki ora perlu, "ujare kepala negara marang wartawan.

            Nanging, miturut dheweke, "yen kaya iki terus, mesthi, kita kudu mikir babagan sapa sing kerja lan kepiye ing Federasi Rusia, ing sektor utama ekonomi Rusia, kalebu sektor energi."

            "Kita pancene ora seneng nindakake langkah-langkah utawa langkah-langkah pembalasan, muga-muga iki ora perlu," Putin negesake.
            http://itar-tass.com/politika/1157293
          10. +1
            April 30 2014
            Vladimir Putin ngandika marang sanksi marang negara Kulon. Miturut pimpinan Rusia, anggota pamaréntahan nyedhaki dheweke kanthi proposal kanggo ngenalake sanksi pembalasan marang Kulon, nanging Putin ora nampa proposal iki - miturut Putin, ora perlu "langkah pembalasan".
          11. +4
            April 30 2014
            Sampeyan kudu njawab nalika padha ora samesthine!
          12. Komentar wis dibusak.
          13. +1
            April 30 2014
            Kutipan saka elmy
            Nalika Rusia bakal nanggapi negara-negara henchmen Amerika sing dikenalake dening Amerika, Eropa, Jepang?

            Ing kene aku mung bisa ngomong siji bab: Lan Vaska ngrungokake lan mangan (iki bab kucing Vaska, sing mangan ora nguntungke krim, ngrungokake carane dheweke scolded kanggo iku)!
            Nanging kanthi serius, biaya penerbangan Amer menyang orbit kurang saka $70 yuta. mulane, iku luwih duwe bathi kanggo ngirim lan nggunakake dhuwit iki kanggo tuku peralatan lan mbayar gaji kanggo wong saka nyemprotake idu kanggo nanggepi. Umat ​​kita nindakké sing bener, nanging supaya wong-wong mau mlebu neraka lan cilaka awaké dhéwé.
          14. kapal kalajengking
            -20
            April 30 2014
            ora tau, amarga ususku cilik
          15. Khalmamed
            +1
            April 30 2014
            Dear .., ora perlu cepet-cepet ..., supaya kabeh serigala katon terang (sekutu, mitra lan ing wilayah RUSIA-mason, 5 homolon ..) lan lickers, ditarik menyang kawah, uga , banjur kita bakal weruh.
            V.V. Putin duwe informasi luwih lengkap, lan pendidikan ..
          16. Khalmamed
            0
            April 30 2014
            Dear .., ora perlu cepet-cepet ..., supaya kabeh serigala katon terang (sekutu, mitra lan ing wilayah RUSIA-mason, 5 homolon ..) lan lickers, ditarik menyang kawah, uga , banjur kita bakal weruh.
            V.V. Putin duwe informasi luwih lengkap, lan pendidikan ..
          17. potap48a
            0
            April 30 2014
            Aku ndhukung sampeyan. sampeyan kudu nanggapi, yen ora, dheweke bisa nindakake apa sing dikarepake lan ora isin! Wis ngganggu tenan. Isin kanggo nutup transit saka Afghanistan, larangan ekspor titanium (supaya padha nggawe Boeing dhewe saka karton) lan moratorium penerbangan menyang ISS. The paddling pools duwe Ariane cosmodrome, supaya padha rembugan karo wong-wong mau.
          18. 0
            April 30 2014
            Kenapa sanksi? Kita wong sing sopan lan "sapa sampeyan!" Kita ora mangsuli "Sapa sampeyan!" utawa "! - Dhewe!" Iki biasane argumen paling sithik nalika kabeh bantahan wis kesel, nanging kita isih dadi wong sing sopan!
          19. 0
            1 May 2014
            Ya, ora ana PDB, ngenteni kesempatan utawa, luwih tepat, laporan sing dibutuhake saka Komite Investigasi, Kementerian Keuangan, lsp. Sampeyan ora bisa kedutan. Politik, sanajan masalah reged, subtle, Rusia lan USSR wis tiba ing bolongan, padha metu mengko, mesthi (mangkono iku Rusia), nanging apa biaya.
          20. 0
            1 May 2014
            Babagan ISS: Perlu nambah biaya ngirim Amerika menyang ISS kanthi kaping 3-4. Justifikasi: nambah. biaya amarga sanksi.
          21. 0
            1 May 2014
            Kutipan saka elmy
            penolakan dolar kanggo dodolan minyak lan gas

            iki sing bakal ditindakake...
            nanging mung ing eling kasar lan inflamed iki rampung ing 1 dina ...

            Kanggo miwiti adol kabeh kanthi rubel, miturut perkiraanku, butuh 2-3 taun ...
            sepisanan, sampeyan kudu bisa ing arah ijol-ijolan
            kapindho, kontrak kudu dirundingake maneh, nanging jangka panjang lan, mesthi, ora ana sing bakal mungkasi saiki ...

            nanging nalika tumindake wis rampung, bakal ana kejutan ...
        2. 0
          April 30 2014
          Quote: Cilik Muk
          Tim pelatih tim trampolin nasional Rusia wis nyedhiyakake layanan kanggo melu kompetisi.
          Siswa saka dheweke ...
        3. 0
          April 30 2014
          Rungokake, tuan-tuan, nanging kanthi serius, apa bisa nggawe trampolin kaya ngono sing bisa mbuwang astronot menyang ISS?
        4. 0
          Desember 19 2017
          Lan ya, wis ana asil, Falcon 9 ngluncurake Naga menyang angkasa kanthi kargo kanggo ISS, saran karo trampolin ternyata apik. Saiki ternyata RD-180 Rusia ora bisa digunakake yen ditawakake ing rega donya?
      2. + 17
        April 29 2014
        Dheweke bakal naleni kaleng Coca-Cola, goyangake, lan penerbangan kasebut bakal normal.
        1. + 14
          April 29 2014
          karo Mentos)
          1. + 48
            April 29 2014
            Wis dikirim))) Kaya, nuwun sewu John, sanksi! (kita mung njupuk dhewe..lan nyedhiyakake)))
        2. platitsyn70
          +8
          April 29 2014
          Dheweke bakal naleni kaleng Coca-Cola, goyangake, lan penerbangan kasebut bakal normal.
          karo Mentos)
          Carane apik sampeyan kabeh, uga menehi saran supaya mangan luwih akeh kacang buncis, banjur cocog kanggo anus bakal langsung mabur.
          1. + 33
            April 29 2014
            Kutipan saka: platitsyn70
            Carane apik sampeyan kabeh, uga menehi saran supaya mangan luwih akeh kacang buncis, banjur cocog kanggo anus bakal langsung mabur.
            Nanging ora perlu mbuwang gas larang kanggo omong kosong, gas iki wis ditawakake menyang Ukraina.
            1. Mih
              +4
              April 29 2014
              Shale gas iku sampah Eropa, aku ngerti.
              1. 0
                April 29 2014
                Shale gas iku sampah!!!
                1. 0
                  April 29 2014
                  SHALE GAS IS A RUN!!!
                2. 0
                  April 29 2014
                  Ora nulis p e n d os o ing ngarep...
            2. Komentar wis dibusak.
              1. RAF
                +2
                April 30 2014
                ngguyu ngguyu ngguyu Ya ampun!!!Thanks konco serg 122, aku ngguyu tenan!!! hi
              2. Komentar wis dibusak.
            3. yulka2980
              0
              April 30 2014
              Lan aku arep mutusake yen iki roti sosis Ukrainia sing diangkut menyang Eropa ngguyu
          2. RND
            + 27
            April 29 2014
            Kutipan saka: platitsyn70
            Dheweke bakal naleni kaleng Coca-Cola, goyangake, lan penerbangan kasebut bakal normal.
            karo Mentos)
            Carane apik sampeyan kabeh, uga menehi saran supaya mangan luwih akeh kacang buncis, banjur cocog kanggo anus bakal langsung mabur.

            Tes pra-peluncuran ...
            1. santepa
              +4
              April 29 2014
              wis!!!! Iki minangka akselerator propelan padhet (antara liya, pangembangan rahasia ... ana) mesthine ana 8. Snowden mbokmenawa bocor informasi kasebut. BAJINGAN!!!!!
          3. +1
            April 30 2014
            karo kacang iki nalika mudhun) sadurunge lemah minangka rem)
        3. -50
          April 29 2014
          nglawan latar mburi sanksi sing ditindakake dening Amerika Serikat marang Rusia, dheweke menehi saran marang Amerika supaya nggunakake trampolin kanggo ngirim astronot menyang ISS.

          Apa Rogozin ora ngomong apa-apa bab Orion?

          Pesawat ruang angkasa generasi anyar, digawe ing AS, kanggo penerbangan ing papan cedhak Bumi, ekspedisi singkat menyang Bulan lan asteroid sing cedhak. Ing mangsa ngarep - kanggo penerbangan berawak saka Venus lan Mars. Massa Orion yaiku 25 ton (kanggo mbandhingake: massa Soyuz-TMA yaiku 7 ton). Otonomi kira-kira - 210 dina. Crew - saka 2 kanggo 6 wong.



          Garis wektu program Orion:
          2006 - NASA nandatangani kontrak karo Lockheed Martin kanggo nggawe pesawat ruang angkasa anyar
          2011, 20 Desember - wiwitan testing atmosfer
          2013 - wiwitan produksi peralatan kanggo modul layanan ruang angkasa Eropa, sing bakal dadi bagian saka kapsul bali Orion Amerika.
          2013, 16 Desember - tameng panas kanggo Orion dikirim menyang Cape Canaveral
          2014 - peluncuran pisanan Orion ing mode tanpa awak direncanakake, kapal kasebut bakal mlebu orbit dhuwur kanthi apogee 6000 km (15 kaping luwih saka orbit ISS)
          2017 - diluncurake ing konfigurasi maksimal, nggunakake kendaraan peluncuran SLS super-abot
          2021 - wiwitan misi berawak


          Kapsul pendaratan Orion



          Iki sanajan kasunyatane yen Yankees wis mabur pesawat ruang angkasa kargo pribadi sing diarani Naga wiwit taun 2012 (pendiri lan kepala Space-X, Elon Musk, nganggep tujuane yaiku nggawa biaya nglebokake 1 kg kargo menyang orbit. $ 1000. Iki warta ala kanggo Roscosmos lan Pak Rogozin)



          Lan mesthi, ekspedisi antarplanet minangka kebanggaan sejati NASA. Peluncuran pungkasan ditindakake ing November 2013 - stasiun antarplanet otomatis MAVEN menyang Mars

          lan supaya Rogozin terus mlumpat ing trampolin
          1. + 37
            April 29 2014
            Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
            lan supaya Rogozin terus mlumpat ing trampolin

            Oleg, saiki Apa Yankees duwe alternatif kanggo "Union" kita??? Ora ... Dadi, sampeyan lan amer kudu mlumpat ing trampolin, dudu Rogozin ... wassat Lan astronot, hey, bakal ngenteni sawetara taun nganti panggedhe teka sawise dheweke ...
            1. -36
              April 29 2014
              Quote: sniper
              Dina iki, apa Yankees duwe alternatif kanggo "Union" kita??? Ora

              Apa kita duwe alternatif kanggo Mars rovers Roh, Kesempatan lan MSL?


              Lawang nutup watara rover Opportunity sing dilipat.


              Ing tanggal 23 Januari 2014, rover ngrayakake ulang taun kaping 10 saka ndharat ing Mars. Rover makarya suwene 3744 dina - 40 luwih suwe tinimbang sing direncanakake lan terus ngirim data saka permukaan Mars kaya sadurunge. Sajrone wektu iki, dheweke lelungan kanthi jarak 40 km


              Apa sampeyan duwe analog dhewe saka probe MESSENGER? (sing luwih saka nem taun manuver gravitasi entuk ekstra 18 km/s lan dadi satelit buatan pisanan Mercury lan paling cepet ing antarane kabeh pesawat ruang angkasa sing ana)

              Apa ana analog saka stasiun antarplanet Juno? (dikirim menyang Jupiter ing 2011)?

              Apa kapal domestik paling sethithik sapisan (loro ing USSR lan sawise) tekan planet njaba tata surya?

              Kita duwe analog dhewe saka probe New Horizons, sing wis ngliwati milyaran kilometer ing njaba angkasa sajrone 8 taun kepungkur. Tanggal perkiraan ketemu karo Pluto yaiku Juli 2015

              Duwe Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) dhewe?

              Apa ana sistem komunikasi ruang jarak adoh (analog Rusia Goldstone lan kompleks cedhak Canberra)?


              Antena 70 meter bisa njaga komunikasi karo pesawat ruang angkasa saka jarak luwih saka 18 milyar km.

              Dadi apa banjur Rogozin tamparan lambé plump lan ngomong omong kosong lengkap, dirancang kanggo lols lengkap? Kekuwatan ruang angkasa pisanan ing donya wis dadi "pemandu taksi ruang angkasa", sing nggawa cadangan pungkasan saka USSR. Kanthi prospek cepet metu saka industri antariksa, Roscosmos dadi kurang kompetitif. Lan Rogozin... Rogozin ora ana hubungane. Tamparan-tamparan ing trampolin

              Horizons New
              1. EKT
                +5
                April 29 2014
                Lan Cossack dikirim, sampeyan tresna US, supaya pindhah lan manggon ana!!!!!
                1. Komentar wis dibusak.
                2. +5
                  April 29 2014
                  sijine minus - miturut sing. bagean - sinau astronautika modern.
                3. tukang pos
                  +5
                  April 30 2014
                  Kutipan: EKT
                  Lan Cossack dikirim, sampeyan tresna US, supaya pindhah lan manggon ana!!!!!

                  Apa maneh bodho ora ana sing teka ing ganglion (sing ana ing antarane kuping)?
                  Kanggo sampeyan ing CENSOR.net
                  Ana bantahan sing digunakake ing kana.
                4. +5
                  April 30 2014
                  Ora temenan!!! Kabeh wis ngandika bener. Industri antariksa kita meh ora berkembang! Dheweke mung janji roket abot, nanging Uni wis mabur wiwit pertengahan abad kaping-20. Saiki, kita ora bisa menehi apa-apa maneh. Mesakaké.
                  1. 0
                    April 30 2014
                    [quote]Ora!!! Kabeh wis ngandika bener. Industri antariksa kita meh ora berkembang! Dheweke mung janji roket abot, nanging Uni wis mabur wiwit pertengahan abad kaping-20. Saiki, kita ora bisa menehi apa-apa maneh. Mesakaké.
                    Aja kandha, saiki Angara lagi disiapake kanthi intensif, malah ana telung pilihan, entheng, medium lan abot ...
                5. 0
                  April 30 2014
                  ing tarub kaya umume kelas menengah saiki manggon ing kono
              2. + 26
                April 29 2014
                Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
                Apa sampeyan duwe analog dhewe saka probe MESSENGER?

                lsp. lan liya-liyane. Apa iki penerbangan berawak? Apa kita ngomong babagan kene? Iku babagan penerbangan MANned.
                Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
                daya wis dadi "sopir taksi angkasa"

                Kaya sing diucapake, "cap ideologis." Lan ora ana maneh. Ora seneng taksi? Dadi mlaku. Utawa njupuk metro. Nanging kasunyatan manawa astronot Amerika minangka Space Pedestrians minangka FAKTA. Mangkene carane sampeyan, ing tingkat saben dina, bakal ngerteni wong sing, "tanpa jaran", ngguyu ing mobil pepadhamu, kanthi alesan yen ing pitung taun dheweke (mungkin !!!) bakal tuku "mobil" kaya ngono?
                Aku nulis kanthi prasaja nanging cetha hi
                1. tukang pos
                  -6
                  April 30 2014
                  Kutipan saka Ziksura
                  lsp. lan liya-liyane. Apa iki penerbangan berawak? Apa kita ngomong babagan kene? Iku babagan penerbangan MANned.

                  Aku bakal ngomong iki, mung yen:
                  135th (! ing pesawat ulang-alik) pesawat diawakke 8 Juli 2011 taun - Atlantis STS-135.
                  Shuttles nggawa 1600 ton muatan menyang antariksa lan 355 astronot lan kosmonot (kalebu kita) mabur menyang angkasa ing shuttles.
                  2014-2011=TOTAL 3 taun ing Soyuz
                  Kutipan saka Ziksura
                  Kaya sing diucapake, "cap ideologis." Lan ora ana maneh

                  Apa hubungane "prangko" karo?
                  Sergey Lukyanenko "Lintang iku dolanan kadhemen"
                  Kamanungsan (jeneng ora resmi - "Pembawa") minangka balapan sing lemah ...
                  Wong-wong durung ngerti peran "Space Cabbies" sing ngladeni balapan sing luwih kuat.
                  Kita ngrebut ceruk aneh sing gratis ing hirarki balapan galaksi. "Gunting teh" ruang angkasa... Kanggo wong liyo, lelungan saka lintang menyang lintang yaiku pirang-pirang wulan. Kanggo kita - jam utawa menit. Iku ora peran sing paling nyenengake kanggo bisa dadi sopir taksi.

                  Uga, lan liya-liyane, babagan lapisan ozon sing bocor lan karya industri bumi kanggo peluncuran kapal orbit.
                  =============
                  Dheweke tegese
                  1. -1
                    April 30 2014
                    kanca! Apa sampeyan kudu nyerah fiksi ilmiah? Sirah wis bolong! uga nyaranake supaya Lukyanenko didadekake buku teks lan sastra ilmiah!... wong-wong iku pancen bodho
                    1. tukang pos
                      -1
                      April 30 2014
                      Kutipan saka maxxdesign
                      wong pancen bodho

                      Genosse, aku ora bisa mbandhingake karo sampeyan.
                      Kabeh sing mbok waca yaiku:
                      -ala omong kosong ing TOPVAR (kaya "kendaraan tempur Soviet. S-200 ing Irak ("Aku dijupuk mudhun loro Tornadoes"))?
                      - ya tape(s)ru, lan malah banjur karo kangelan
                      ?
                      wong lanang:
                      - aja menehi saran apa sing kudu ditindakake lan aku ora bakal ngandhani sampeyan menyang ngendi
                      -Ana kepinginan? Mungkin kita bisa bersaing sapa sing goblok?
                      A ? Kaya chmudik karo ganglion? SUBJEK? Basa komunikasi (Inggris, Jerman, Rusia)?
                      Malah tanpa "test" aku ngerti asil.
                    2. -1
                      April 30 2014
                      Kutipan saka maxxdesign
                      Sirah wis bolong!

                      Akhire ana wong sing bisa ngomong iki marang tukang pos
                2. +2
                  April 30 2014
                  Kutipan saka Ziksura
                  Mangkene carane sampeyan, ing tingkat saben dina, bakal ngerteni wong sing, "tanpa jaran", ngguyu ing mobil pepadhamu, kanthi alesan yen ing pitung taun dheweke (mungkin !!!) bakal tuku "mobil" kaya ngono?

                  Iki tepat ing target!
              3. santepa
                + 21
                April 29 2014
                Lan apa hubungane karo program riset ruang angkasa Amer? Rusia ora peduli, sanajan Alpha Centauri, wong lanang. Aku nulis dhewe - pesawat pertama ORION ing taun 2021, nanging apa sing kudu ditindakake para Amers sadurunge ... sampeyan ora bisa mabur menyang ISS ing Internet lan Spiritual. Apa ana segmen Amerika ing ISS? Ya, aku kudu mabur, aku kudu mabur, ING APA? Aku setuju, kahanan kasebut acak, AS minangka kekuwatan industri, finansial, lan ruang angkasa sing kuat. Lan ora bakal gampang kanggo Rusia nyekel dheweke. Nanging kahanan kasebut ana - ana !! lan kita kudu nggunakake kanggo soften AUTORITY saka MITRA kita, lan aja isin!!!!!
                1. +7
                  April 30 2014
                  Sampeyan kudu ora tumindak kanthi sanksi marang astronot, nanging ngunggahake regane. Dhewe 70 yuta, saiki dadi 270 yuta. Dheweke isih setuju. Lan gunakake dhuwit iki kanggo ngembangake program ruang angkasa.
              4. + 12
                April 30 2014
                Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
                lan kita duwe alternatif kanggo rovers Mars
                Sial...Kok wong Mars ngancam kita nganggo sanksi???? Pichalka, iki bakal luwih angel kanggo ngilangi .... wassat
              5. +3
                April 30 2014
                Kekaisaran narapidana kudu dibusak saka bumi !!! ngguyu Sugeng dalu...
              6. yulka2980
                +1
                April 30 2014
                Henchman AS, sampeyan bisa ngomong bab liyane menarik? Luwih apik informasi rahasia! Sampeyan bakal bungah ngguyu
              7. +1
                April 30 2014
                Apa ora apa-apa yen rover sing saiki roaming ing sekitar Mars duwe peralatan Rusia? :)))) lan apa hubungane MARS Rover AND ISS maneh? :)))))
                1. 0
                  April 30 2014
                  lan peralatan kasebut kanggo ngilangi kasus sawetara peretas)
              8. 0
                April 30 2014
                Dheweke bisa uga duwe pangembangan, nanging elinga babagan program "Star Wars" SDI. Iku kabeh banget ora mungkin hi
                1. 0
                  April 30 2014
                  Dheweke bisa uga duwe pangembangan, nanging elinga babagan program "Star Wars" SDI. Iku kabeh banget ora mungkin

                  Ya, kabeh program "janji" sing ana gandhengane karo ruang angkasa lan penerbangan wis diilangi. "Shuttle", "Saturnus", B-2, F-117, F-22, ing 15 taun lan F-35 bakal mbuktekake ora efektif.
              9. +1
                April 30 2014
                Kanggo surprise gedhe, Saturn 5 dibangun dening Jerman, supaya kita bisa ngomong yen Amerika miber ing roket Jerman. lan padha ora duwe ambruk ing 90s, minangka asil kang ewu ilmuwan program spasi pindhah menyang Amerika.
              10. Korablev
                0
                April 30 2014
                Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
                Apa kita duwe alternatif kanggo Mars rovers Roh, Kesempatan lan MSL?

                Ora Ana
                Kabeh kita birokrat kaya kanggo ngisi kanthong, apa neraka karo Mars rovers!
              11. Chuikov
                +2
                April 30 2014
                Perkembangane ora mandheg sedina, dene pembangunan kita, paling ora kanggo periode 90 nganti 2000, dibatalake paling ora 30 taun, lan ditambah dhuwit, meh kabeh jagad kerja kanggo program ruang angkasa.... Rogozin.. Rogozin ngendika yen dheweke kudu ... bakal luwih elek yen dheweke wiwit njaluk ngapura lan njaluk ngapura, nanging saiki tembung kasebut relevan.
            2. tukang pos
              +2
              April 29 2014
              Quote: sniper
              Apa Yankees duwe alternatif kanggo "Union" kita???

              1. Sayange, kita ora duwe ALTERNATIF kanggo mbiayai ISS (bagian singa saka NASA lan ESA)
              2. ing cilik saka perlu gedhe, program Chinese manned 921-2
              "Shenzhou-9", "Shenzhou-10"


              Padha 3 lan taikonaut

              Unit docking, kaya kabeh teknologi, nanging IDENTICAL karo Rusia.
              karo daya industri saka China, iki ora masalah, padha mung bakal seneng kanggo pembayaran
              1. +3
                April 30 2014
                Quote: tukang pos
                kita ora duwe ALTERNATIF kanggo mbiayai ISS
                Iki mesthi sedih ... Nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kahanan, liyane, aku ora ngandel yen Yankees bakal duwe katresnan, Persahabatan lan chewing gum karo China, lan padha isih perlu kita mesin ...
                1. tukang pos
                  0
                  April 30 2014
                  Quote: sniper
                  Iki mesthi sedih ...

                  Bareng dideleng angka-angka udakara 2 taun kepungkur... oh. nelangsa

                  Quote: sniper
                  Kajaba iku, aku ora ngandel yen Yankee tresna karo China,

                  China kanthi teknologi lan finansial siap ngusir Rusia saka pasar layanan "orbital".

                  Kanggo dhuwit? Ya, China bakal nindakake apa wae sing dikarepake kanggo dhuwit (anggere ora nglawan kepentingane)
                  Quote: sniper
                  lan isih butuh mesin kita...

                  Murah...lan malah mung kanggo Atlas-5. Sing nylametake industri kita (pabrik) ing taun 90-an saiki ngrusak kita. Pratt & Whitney Rocketdyne (RD AMROSS Power Atlas) regane dhuwit. Kita uga tuku elektronik Cina.

                  Dheweke duwe 15 mesin roket propelan cair RS-25 ing saham (ing syarat tekanan cutoff saka 100% ing permukaan laut nganti 109% vakum).

                  TAPI:
                  1. iku larang lan oksigen + hidrogen (lan padha ora duwe kuwi tataran pisanan)
                  2. bisa digunakake maneh (lan Atlas lan Ares-5 bisa digunakake)
                  1. yulka2980
                    0
                    April 30 2014
                    Oke, China, nanging sampeyan lali babagan India! Apa masalahe? Nyuwun
                    1. tukang pos
                      0
                      April 30 2014
                      Kutipan saka: yulka2980
                      Apa jenis shishi?

                      Dadi, mung kanggo referensi:
                      1. PDB India = 1,842 triliun USD (2012)
                      PDB Rusia ing 2012 gunggungipun 3,38 triliun USD
                      =========
                      India tuku senjata milyar dolar saka kita, saka AS, saka Israel, saka China, saka Eropah
                      2. Dinamika pertumbuhan GDP per kapita:

                      ====================
                      "shishi" - iya!
                      3. Kosmodrom India: Pusat Angkasa Satish Dhawan - ing sadawaning Sriharikota (13°43′04″ N 80°12′00″ E - SING LUWIH LUWIH, kanthi energik, ekonomi lan logistik) lan Baikonur lan Vostochny )

                      4.Line kendaraan peluncuran India

                      5.LV GSLV Mk.3 lan GSLV Mk.X (karo tataran ndhuwur cryogenic Rusia utawa CUS C25 dhewe karo mesin roket ICE) karo manned KA (pesawat ruang angkasa Soyuz Rusia sing didesain ulang)

                      6. Ing taun 2008, India ngirim pesawat ruang angkasa PSLV-XL Chandrayaan-1 menyang Bulan.
                      7. Wiwit 2012, ISRO wis nggunakake superkomputer SAGA, kalebu ing TOP 500 pisanan ing donya lan dibangun ing basis saka 640 Nvidia Tesla akselerator (394 teraflops). Ing taun 2016, peluncuran pisanan pesawat ruang angkasa berawak
          2. + 13
            April 29 2014
            Elinga mesin apa sing ana ing kabeh roket.
            1. -9
              April 29 2014
              Kutipan saka ShadowCat
              Elinga mesin apa sing ana ing kabeh roket.

              kabeh mau - Aku mangu-mangu yen sampeyan dhewe bakal bisa langsung menehi jeneng. Minus.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +4
              April 29 2014
              Kutipan saka ShadowCat
              Elinga mesin apa sing ana ing kabeh roket.

              Ora kabeh, nanging ing topik!
            4. Komentar wis dibusak.
            5. -1
              April 29 2014
              Kutipan saka ShadowCat
              Elinga mesin apa sing ana ing kabeh roket.

              Ayo ngomong kendaraan peluncuran Amerika sing paling populer "Delta-4"

              Tahap pisanan ngemot mesin Rocketdyne RS-68 (iku mesin paling kuat sing nggunakake hidrogen cair (LH2) lan oksigen (LOX) minangka komponen bahan bakar. Thrust 300+ ton)

              Tahap kapindho - "Rocketdyne" RL-10


              Tahap ndhuwur "Centaurus" - padha karo Rocketdyne RL-10



              Atlas-5. Tahap pisanan nggunakake mesin RD-180 buatan Rusia
              Iki ngendi, kanggo rasa ora seneng patriot jingoistic, kontribusi Rusia kanggo eksplorasi ruang angkasa Amerika rampung.
              1. 0
                April 30 2014
                Atlas-5. Tahap pisanan nggunakake mesin RD-180 buatan Rusia
                Iki ngendi, kanggo rasa ora seneng patriot jingoistic, kontribusi Rusia kanggo eksplorasi ruang angkasa Amerika rampung.

                Lha opo maneh NK-33, soale biaya launching 1 kg muatane bakale kompetitif suwe-suwe. utamané wiwit RD-90 wingi, testing saka RD-180 ing ayunan lengkap
                1. 0
                  April 30 2014
                  Kutipan: Rostov
                  Kajaba iku, RD-180 wingi, kita nyoba RD-193 kanthi cepet.

                  RD-180 - thrust 400 ton
                  RD-193 - thrust 200 ton

                  Iki mesin saka macem-macem kelas
                  1. Komentar wis dibusak.
            6. tukang pos
              +8
              April 29 2014
              Kutipan saka ShadowCat
              Elinga mesin apa sing ana ing kabeh roket.


              Lan ora perlu ngelingi:
              1. 2004 "Titan-4V" - LR87, LR91 + boosters karo motor roket propelan padhet UA1207, USRM
              http://archive.gao.gov/d19t9/144770.pdf
              2. Atlas II Dinamika Umum
              + 3rd karo mesin roket propelan padhet Altair saka macem-macem modifikasi

              3.Atlas V: Penguat roket propelan padhet (Aerojet) utawa Heavy ("5HX") URM,tahap pisanan RD-180 (Rusia) , Centauri kapindho, deleng 5
              4. Delta: RL-10 (hidrogen/oksigen), RS-68 (hidrogen/oksigen), RS-27A (minyak tanah/oksigen) saka Rocketdyne

              5. Centaur tataran ndhuwur karo engine roket Cairan RL10A-4-2 saka Rocketdyne
          3. + 14
            April 29 2014
            '' 2021 minangka wiwitan misi sing diawaki. Dumadakan, ora 2021 negara mini sing bakal ambruk.
          4. Komentar wis dibusak.
          5. + 16
            April 29 2014
            Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
            Apa Rogozin ora ngomong apa-apa bab Orion?

            Apa ngomong babagan bocah, sanajan "konsepsi" wis sawetara taun, ora kanggo sebutno lair.
            "Mabur uji coba pesawat ruang angkasa wiwitane dijadwalake ing taun 2013, penerbangan berawak pisanan kanthi kru loro astronot. direncanakake kanggo 2014, wiwitan penerbangan menyang Bulan - kanggo 2019-2020. Ing pungkasan taun 2011, dikira penerbangan pisanan tanpa astronot bakal ditindakake ing taun 2014, lan pesawat pisanan wong - ing 2017 ... Ing Maret 2014, pesawat uji coba tanpa awak pisanan nggunakake operator Delta 4 ditundha nganti Desember 2014 ... 2012, tanggal 12 September, ing pangrungon ing Kongres AS, Asisten Direktur NASA Daniel Dumbacker ujar manawa kapal bakal pindhah ing pesawat test pisanan tanpa kru ing 2014 lan bakal dibukak dening roket Delta 4. Ing 2017, SLS operator abot anyar wis samesthine kanggo digunakake kanggo tujuan padha. Tes kapal karo kru ing kapal direncanakake kanggo taun 2021...Space Launch System (SLS, Russian Space Launch System) yaiku kendaraan peluncuran super-berat Amerika kanggo ekspedisi berawak ngluwihi orbit Bumi lan ngluncurake kargo liyane, dikembangake dening NASA... Uji coba pisanan Penerbangan kendaraan peluncuran kasebut dijadwalake ing pungkasan taun 2017. Miturut petungan NASA, siji peluncuran bakal biaya kira-kira $ 500 yuta.
            Mung plans lan bayangan alam bébas saka panjelajah angkasa ... ing kasunyatan, pancet postponements, anané loro apparatus dhewe lan operator. Akeh tembung lan sethitik tumindak.
          6. Komentar wis dibusak.
          7. Komentar wis dibusak.
          8. + 10
            April 29 2014
            Reagan, aku elinga, uga nggawe program SDI ing 80s. Lan ing ngendi kabeh laser sinar-X sing dipompa nuklir iki - apa ana sing ndeleng? Kaya, kita mabur liwat ... :)
          9. + 15
            April 29 2014
            Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
            Apa Rogozin ora ngomong apa-apa bab Orion?

            Kabar kanggo aku uga!!!! Apa sampeyan ngerti manawa konsep kasebut luwih cedhak karo Soyuz tinimbang kabeh sing sadurunge dheweke mabur. Yagene kedadeyan kasebut? opo Kepiye babagan Rus-M kanthi rencana penerbangan berawak ing 2018 saka Vostochny Cosmodrome? Kepiye carane?
            Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
            2021 - wiwitan misi berawak

            Saiki taun pinten? 2021-2014 = 7 taun!!!!!!!!!!!!!!!! Ngilangke trampolin. Ora sampah wektu.
            1. +1
              April 29 2014
              Apa persis? Bantuan Amerika? Mungkin dheweke kudu njaluk ngapura, nyuwun pangapunten? Ya, ngaco wong-wong mau ... Padha ora pengin urip tentrem, supaya padha wedi!!!
            2. +6
              April 30 2014
              http://maxpark.com/community/5257/content/2701056

              A sethitik babagan rudal lan pertahanan rudal Amérika

              Tanggal 26.04.2014 April 24, peluncuran rudal antarbenua RS-XNUMX YARS sabanjure ditindakake saka papan latihan Kapustin Yar minangka bagian saka latihan tempur Pasukan Rudal Strategis.
              Roket kasebut mesthine bisa nutupi jarak 9 km kurang saka 000 jam. Roket ngrampungake target kanthi sampurna, nanging rute penerbangan roket kasebut gagal, roket kasebut pindhah menyang bawana Amerika Utara, target yaiku AS.
              Kaya sing kasebut ing Pentagon: Rusia nyoba ngganggu negara-negara kasebut supaya tumindak kuat sing bakal nyebabake ora bisa didandani.
              Pertahanan udara AS ora bisa njupuk RS-24 menyang target sanajan rudal kasebut ana ing jarak kurang saka 2000 km saka negara kasebut. Nalika roket nyedhaki jarak udakara 500 km, roket kasebut ganti dalan lan mabur menyang Argentina.
              Kamentrian Pertahanan Rusia ngomentari kahanan iki minangka "Gagal cilik saka rute penerbangan rudal, luwih-luwih, pancen aman lan ora ngemot basis mbledhos."
              Pentagon nimbali tumindak Rusia minangka provokatif lan ngelingi yen rudal Rusia ora nate gagal kaya iki, kajaba rudal Bulava, lan dheweke ora ngandel yen kedadeyan kabeh iki.
              Elinga yen iki ora pisanan nalika Amerika Serikat ora bisa njamin keamanane, utamane kasus anyar ing Segara Ireng, nalika pengebom Su-24 Rusia kanthi dhukungan saka sistem perang elektronik nglawan penghancur rudal Amerika Donald. masak.
              Su-24, nggunakake sistem perang elektronik, nggawe interferensi sing ora bisa ditolak karo radar pemusnah lan sistem panuntun, sawise iku simulasi serangan tempur luwih saka siji jam, nyedhaki pemusnah kanthi 100 meter.
              Perlombaan senjata global bakal dadi milik kita, ujare Chuck Heigl, nanging dina iki kita ndeleng liyane. AS wiwit nuduhake kelemahane lan ora duwe daya.
              1. tukang pos
                +3
                April 30 2014
                Kutipan: Berkut-UA
                A sethitik babagan rudal lan pertahanan rudal Amérika

                bebek (14.04, ora 26.04) lan tiba ing Kura
                2 jam kanggo mabur 9000 km? ing babagan balistik? kebodohan

                Su-24 ora duwe perang elektronik, lan yen iya, apa sing bisa ditindakake dening SU-24 kanthi energi lan dimensi marang pembangkit listrik Donald (4 x General Electric LM2500-30 = 4x20(25) MW) lan AN/ SLQ perang elektronik -32v3: 4 xPAR karo sektor 90grx4, total daya 1 MW?

                (antena bakal luwih gedhe tinimbang Su-24)
                1. yulka2980
                  0
                  April 30 2014
                  Piye carane ngerti kabeh? Apa dheweke ngandhani sampeyan pribadi? Ya, sampeyan dadi tukang pos, sampeyan bisa uga maca surat wong liya kaya Obama. ngguyu
                  1. tukang pos
                    0
                    April 30 2014
                    Kutipan saka: yulka2980
                    Kepiye sampeyan ngerti kabeh?

                    Ora kaya sampeyan, aku ora duwe sirah kanggo nganggo topi.
                    Lan ora ana ganglia ing sirah.
                    ======================
                    Sadurunge ngomong omong kosong (sing njerit), pikirake nomer sing dakwenehake (babagan Su lan 2 jam penerbangan ICBM)

                    Lan ing paling sok-sok ing website saka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia (Kanggo Obama-analis, mugi kula ngelingake sampeyan - sembarang Bukak ICBMs: iki rencana kanggo taun lan kabar kabeh negara karo senjata nuklir)
          10. Komentar wis dibusak.
          11. GARNET-19
            + 19
            April 29 2014
            Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
            Lan mesthi, ekspedisi antarplanet minangka kebanggaan sejati NASA. Peluncuran pungkasan ditindakake ing November 2013 - stasiun antarplanet otomatis MAVEN menyang Mars lan ngidini Rogozin terus mlumpat ing trampolin.

            Kerep banget URIP nggawe pangaturan dhewe lan apa wae bisa kedadeyan ...! Aku eling ing Irak padha nggunakake piranti kanggo golek bal golf kanggo nggoleki IED lan bahan peledak ...!!! Apa sampeyan ngerti apa sing wis diraih dening sing diarani "MINE DESIGNERS", "DASARKAN PRINSIP LAIN" - TANPA ANALOG ING DUNIA !!! Sapa sing ngalang-alangi sampeyan ngomong, ngrancang lan ngegung-egungake bab sing durung ana lan karyane durung diverifikasi ...!? Aja lali babagan linuwih !!! Lan takon dhewe kenapa ing Afghanistan (lan ora mung ing DUNIA) RUSIA COMPANY VERTICAL-T nyedhiyakake kendaraan, kru lan personel layanan kanggo transportasi kargo non-militer!? Mungkin amarga helikopter sing ajur (sengaja karo huruf cilik!) Lan padha njupuk maneh kanggo ndandani lan njaga saka padha nglampahi wektu ing pesawat!!!? Kanthi pakurmatan, kula ngaturaken panemu ingkang andhap asor.
          12. +1
            April 29 2014
            Orion duwe mesin apa, apa ora Amerika? Wis ngono wae...
          13. -10
            April 29 2014
            Ing eksplorasi antariksa, Amerika Serikat luwih adoh tinimbang Federasi Rusia (sayangé). Padha wis duwe kendaraan pangiriman komersial lan negara ing dalan, plus program ... Lan nggunakake Uni malah luwih gampang kanggo wong-wong mau, kurang sumelang.
            Ya, saiki Rogozin bisa ngguyu babagan trampolin, nanging ing setahun?
            Dheweke dhewe bisa. lan dudu spesialis --- banjur ing ngendi konsultane? Iki minangka "trampolin" - pameran murah. Menapa malih menawi badhe nglajengaken karieripun (utawa dhateng panjenenganipun) --- pikiran lan tembung d.b. luwih imbang.
            1. +6
              April 29 2014
              Kutipan saka Des10
              Ya, saiki Rogozin bisa ngguyu babagan trampolin, nanging ing setahun?

              Aku bakal banget nguciwani sampeyan. Dheweke bakal bisa ngguyu ing loro utawa telu.
            2. santepa
              + 10
              April 29 2014
              Ora perlu dadi dramatis. Ya, ahead, nanging ora banget. Ya, papan jero dikembangake - kekuatan. satelit navigasi, panggunaan sing nyebar minangka kekuwatan, linuwih sakabèhé pesawat ruang angkasa minangka kekuwatan. UNION sing padha - kraton pitu isih mabur, lan nganti saiki biaya lan bobote ora bisa dikalahake dening sapa wae (mesthi, yen diluncurake saka garis lintang sing kurang - KURU, umpamane) Lan pirang-pirang AMERS sing wis diganti operator, lan program - sampeyan ora bisa ngetung. Lan akeh sing mung gagal, kanthi finansial lan teknis (mesthi wae, negara iki luwih sugih tinimbang sing bisa ditindakake dening USSR) Nanging Rusia sing MISKIN uga ora mandheg - lagi mbangun stasiun ruang angkasa (basa-basa ala ngomong yen Rusian. babagan ISS malah luwih gedhe tinimbang AMERICAN PALING ONE) Dadi, padha goroh (bisa ana sing luwih gedhe lan luwih apik tinimbang AMERICAN), mbangun spaceports, ngrancang papan anyar. kapal. SOOOOO luwih cilik, lan luwih elek tinimbang AMIRICAAAAN, nanging isih. Mesthi wae, kabeh iki minangka hadiah lengkap - wong-wong bast iki ora bakal bisa nyedhak (lan ora bakal nyedhaki) menyang mercusuar kemajuan, ilmu pengetahuan, peradaban, lan demokrasi - bangsa AMERICAN gedhe..... Oh, apa sing akrab lagu - sing swallow, sing.
            3. +3
              April 30 2014
              Apa banjur, ora kasur multi-tataran?
            4. Korablev
              -5
              April 30 2014
              Kutipan saka Des10
              - banjur ngendi konsultan kang?

              Padha dipecat konsultan! konsultan ora perlu kanggo mirah show-off.
              1. -1
                April 30 2014
                Dear, sampeyan wis wiwit jengkel karo pesimisme sampeyan
          14. Komentar wis dibusak.
          15. +3
            April 29 2014
            "crita dolanan" - supaya dheweke terus nggawe kartun babagan astronot Amerika))))))))
          16. upasika1918
            0
            April 29 2014
            Peluncuran wis ditundha nganti Desember. Kita kudu ngenteni.
          17. tukang pos
            0
            April 29 2014
            Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
            lan supaya Rogozin terus mlumpat ing trampolin

            Rogozin, mesthi, isih populis karo pendidikan jurnalistik.
            dheweke mung ora ngerti apa sing kita ngomong (senadyan EKONOMI kapindho).
            NASA lan ESA ana ing mburi ISS.

            Lan PKA sing digawa6
            1.isih ing project
            2.durung certified kanggo nggunakake manned. Ora 1961, kita isih butuh akeh peluncuran tanpa awak, latihan darurat, SAS, lsp.

            Sanajan Amerika nggunakake "mung" kanthi bathi, ana hubungane karo penutupan "anter jemput"
          18. yulka2980
            +2
            April 30 2014
            Apa jenis troll ing kene antarane patriot? Yen Amerika bisa nindakake kabeh ing ndhuwur tanpa bantuan saka Rusia, banjur kok neraka ... banjur padha mbayar kita 70 yuta kanggo siji kursi? wong bodho
            1. tukang pos
              0
              April 30 2014
              Kutipan saka: yulka2980
              Apa jenis troll ing kene ing antarane para patriot?

              "Sapa sing ora mlumpat?"
              Patriotisme palsu yaiku akeh zombie bodho. Sampeyan bakal mbandhingake statement sampeyan karo Maidanists sing ngombe teh akeh banget karo antidepresan (ganti aku lan aku pasuryan Nazi karo wong Amerika).
              KOPO?

              Saka cemlorot, geni lair maneh ing candhi.
              Lonceng kasar muni.
              Pimpin kita perang nglawan mungsuh sing kejem
              Martir suci nganggo makutha eri!

              Ahli teori kita, Grey Mare,
              Bakal mbantu sampeyan njupuk langkah ing mangsa ngarep:
              "Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi nyata,"
              Nalika crayfish whistles ngundang saka gunung.


              =======
              PS lan uga nulis kanggo panguwasa wewenang (sinyal) sing SWEET_SIXTEEN rahasia Zanzibar ndelok (tombol ing fly ing sisih salah), lan pengin ngrusak joint venture Baikonur nggunakake OSA-L karo ngarsane laser mburi.
              njamin - langsung menyang OUR
              Kutipan saka: yulka2980
              , banjur kok jancok .. banjur padha mbayar kita 70 yuta kanggo siji kursi

              1. Ora 70, nanging kurang (lan nyatane padha ora mbayar AT ALL, ndeleng 2):
              Biaya TOTAL LAUNCH (3 astronot lan PN) = udakara 100 yuta dolar AS
              2.
              2.1.kanggo njaga ISS ing kondisi kerja, perlu kanggo nindakake 10 diluncurake saben taun
              2.2. Implementasine program ing ISS kira-kira ing luwih saka 1 milyar dolar saben taun. (utamane dibayar dening Amerika lan ESA)
              2.3. "Upaya gabungan struktur negara lan komersial Biaya ISS Rusia kira-kira $200 yuta saben taun, - (Wakil Desainer Umum kanggo Masalah Desain NPO Energia Albert Bryukhanov).
              2.1 + 2.2 + 2.3 = OUTPUT?
              Sing mbayar sapa?
              (Aku nganggep manawa Amerika dikirim menyang ISS dening kita umume FREE, kanthi biaya, kanggo mbayar utang ing ISS)
          19. +1
            April 30 2014
            dadi nganti 2021, ayo padha mlumpat saka trampolin:) iki siji, sareh, apa sawetara jinis kapal pribadi kudu apa karo? Apa diadaptasi kanggo docking karo ISS? :))) Omongan bayi apa iku? lan apa hubungane "ngubengi Mars lan Bulan" karo docking karo ISS pesawat ruang angkasa sing kompleks????
          20. +4
            April 30 2014
            Kaping pira Naga mabur mrana? gangsal? Wiwit Desember 2010?
            Kaping pira Soyuz mabur ing wektu sing padha? Kalih welas, ditambah kalih dereng wangsul. Inggih, kanthi cara, "Naga" durung bali saka penerbangan kaping lima, dadi yen kita mung ngetung sing wis rampung, mula rasio siji nganti telu kanggo kita.
            Ya, ana pira wong sing dikirim menyang Naga? Apa, ora siji? Isin, isin...
            "Orion" sampeyan ngomong? Apa pesawat pisanan sing direncanakake kanggo 2014? Lan mung kanggo 2017 ing konfigurasi lengkap? Ayo kula takon sampeyan, taun apa Ares 5 sing pisanan kudu diluncurake? Lan kaping pirang-pirang tenggat wektu ditundha? Akibaté, Obama nutup program kasebut. Endi jaminan manawa Orion ora bakal nutupi awake dhewe? Lan ing kasus apa wae, wiwitan misi berawak yaiku 2021. Ayo, apa sing bakal ditindakake para astronot iki ing ISS sajrone pitung taun? Dheweke bakal mabur kanthi ekstrem nganggo hitchhiker Cina ... wassat
          21. 0
            April 30 2014
            lan carane sampeyan mikir bakal miwiti? Dheweke nilar mesin kita, lan dheweke ngrancang kanggo ngumpulake mesin dhewe kanthi kekuwatan kasebut mung ing 2018-2020 .... ing 4 taun, akeh sing bisa ilang ing eksplorasi ruang angkasa.
            lan mokal kanggo njaga orbit 15 kaping luwih saka ISS, sampeyan kudu terus-terusan nyetel pesawat ... yen ora, dolanan larang iki bakal bodho mabur menyang telenging alam semesta) iku ora bakal biaya kanggo njaga ISS adoh saka. bumi, nanging banjur bakal ninggalake orbit lan mabur menyang jarak biru)
            1. tukang pos
              0
              April 30 2014
              Kutipan saka maxxdesign
              lan padha ngrancang kanggo ngumpulake kapasitas kasebut mung ing 2018-2020.... ing 4 taun akeh sing bisa ilang ing eksplorasi ruang angkasa.

              apa padha ora duwe?
              RD-180 (390.2 tf segara, 423.4 tf vakum)
              Delta II lan IV
              1. RS-27 (Vacuum: 107,5 tf Permukaan segara: 90,7 tf) = RP-1 kerosene lan oksigen cair

              + boosters karo mesin turbojet (nganti 9! bêsik) Castor IV-A utawa Alliant GEM-40 (44 tf tikaman ing segara lan 49,9 tf vakum,TAPI ana nganti 9 potong)

              2. RS-68 (RS-68A) (Level segara: 300,7 tf, Vakum: 348,4 tf) = LH2 lan LOX

              + 2 utawa 4 booster turbojet Alliant Techsystems GEM-60, 85 tf saben


              MASALAH APA?

              =============
              ana prabédan antarane biaya (mirah) lan ora bisa digawe (ing saham)
          22. 0
            2 May 2014
            Minangka aku ora pengin pracaya sing paling apik, kosmonautika kita wis lagged adoh lan kanggo dangu. Kita mung ora duwe basis unsur kompetitif kanggo peralatan elektronik. Ora babar pisan!!! Akeh sing ditindakake, nanging lag banget. Lan sing paling nyenengake yaiku ana sawetara spesialis sing kompeten. Luwih gampang kanggo manajer tanpa otak entuk dhuwit tinimbang insinyur radio sing kompeten.
        4. +6
          April 29 2014
          Lan Red Bull menehi inspirasi ...
        5. 0
          April 30 2014
          ora ngono)... telung botol cola, mentos lan "ayo"))))
      3. platitsyn70
        +8
        April 29 2014
        Iku perlu kanggo nambah, sapa ora mlumpat, sing M. grin! Ukrainians bakal mulang astronot Amérika carane mlumpat ing trampolin.
      4. Borisych
        + 16
        April 29 2014
        +1 Aku mati ngguyu.
        Rogozin rocks apik.
        Umume wong-wong Amerika ditiup.
        Yen ana gunane, ora ana sanksi, nanging yen sebaliknya, sanksi.
        Aku bakal nglarang wong-wong mau ngimpor sikil pitik, mula ayo ndeleng apa sing diomongake para petani Amerika menyang barak, aku rumangsa ora cukup.
        1. +7
          April 29 2014
          opo Apa iki? Maydowns ing munggah maneh? Apa iku sampah wektu kanggo mbukak catapult? Nanging isin. nangis Mbuwang dhuwit liwat mesin kasir ... wong bodho Trampolin kudu dipasang !!!
          1. +1
            April 29 2014
            Amerika dhewe ora ngerti manawa sanksi sing paling nggegirisi bisa ditindakake ora dening Kulon, nanging dening Federasi Rusia, yen nindakake kabeh kanggo ninggalake DOLLAR. Iku misale jek kula mung elit perbankan (dalang presiden AS) sing ngerti iki, lan mulane dheweke nesu amarga ora ana pengaruh ing Federasi Rusia lan PDB. hi
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +4
        April 29 2014
        Omonganmu apa, bakal nabrak rembulan banjur!!!
      7. +8
        April 29 2014
        Tanggepan paling efektif Rusia kanggo sanksi yaiku ngganti pamrentah Medvedev karo pamrentah Glazyev! Banjur temtunipun bakal "Ales kaput!", Nalika pamaréntahan Medvedev dikirim menyang negara kanggo njaluk wong metu saka krisis! :)
      8. Mih
        0
        April 29 2014
        Kutipan: Partizan Kramakha
        Aku kudu nambah mergo: sapa ora gallop, sing M. grin!

        Aku kudu nambah mergo: sapa ora gallop, sing M. grin!
        Nanging pancen bener - sapa sing ora mlumpat yaiku ... Ya, kabeh alun-alun mlumpat. Sekelompok oligofrenia.
      9. Validator
        0
        April 29 2014
        [media=www.youtube.com/watch?v=OHpFAPSN-TE&feature=youtu.be]
        Iki, kanthi cara, video Rogozin lan trampolin
      10. Horde
        +3
        April 29 2014
        Kutipan: Partizan Kramakha
        Rogozin menehi saran marang Amerika supaya ngirim astronot menyang orbit nggunakake trampolin


        Luwih becik yen Rogozin ngandhani jagad iki ora ana pin_dos ing MUNA, yen mung ana lolongan, mesthi bisa nyopot THALER ijo, Bajingan Amer mikir babagan carane nyerang RUSIA ...
      11. Siberian
        +3
        April 29 2014
        Rogozin sing apik babagan kabeh tim Putin. Lan kita bakal tansah nambani wong ala kanthi rasa humor sing jero.
      12. 0
        April 30 2014
        Ya, kowe mung f... tak takoni tanpa mangu-mangu!!!
      13. 0
        April 30 2014
        Tanggapan dikirim saka Volgograd:

        "Sapa sing ora tresna marang aku ... bakal entuk .... yuley" :)))
      14. +1
        April 30 2014
              
    2. lopactb
      + 23
      April 29 2014
      credit to Comrade Rogozin!!! nglirik
      1. +8
        April 29 2014
        Lan nalika wilayah Dnepropetrovsk dadi bagéan saka Rusia, karo YuzhMash legendaris, banjur kosmonautik kita bakal maju luwih cepet!!! am
      2. pacangan bebener
        +6
        April 29 2014
        nah. Aku pisanan weruh statement iki ing Twitter. Piye wae aku ora ngandel. Saiki aku duwe pakurmatan kanggo ndeleng kanca ing saluran Rusia 24. Sing langsung dakkandhakake. Kaget, nanging tembung kanggo tembung!
    3. + 11
      April 29 2014
      Sijine ing Ukraina Kulon, ana akeh jaran ing kana, dheweke bakal cepet ninggalake Amerika ngguyu
    4. + 14
      April 29 2014
      Rogozin ZhZhoT! Kabeh tim ngguyu ing karya. ngguyu
      1. + 14
        April 29 2014
        Video sing gegandhengan:
        1. 0
          April 29 2014
          Geng nyoba railgun, saiki gendéra ana ing tangane, lan tailwind ana ing mburi! Ayo padha miwiti karo bantuan sawijining ....
    5. angin prahara
      +8
      April 29 2014
      Sampeyan uga bisa masang spring menyang sikil lan mlumpat! Ayo padha mabur! Sing utama yaiku tembung-tembung ora nyimpang saka tumindak!
      Space iku Kita!
    6. Ivan 63
      +5
      April 29 2014
      Ya, amarga aku dudu anggota manajemen, aku mung ngirim wong-wong mau, kanthi gampang, adoh.
    7. + 13
      April 29 2014
      Kaya lelucon lawas sing apik:
      - Ayo ngalahake dheweke!
      - Ayo! Lan ... yen dheweke kita?
      - Kanggo apa?
      Iku padha ing kene. Negara-negara mbengkongake mundur kanggo nggawe sawetara sanksi anyar, nanging ing wektu sing padha ora mikir babagan kasunyatan manawa Rusia ora mung ora bakal nolak pipi liyane, nanging uga bisa nguripake. dhewe ing cara sing ora katon kaya akeh.
    8. EKT
      +6
      April 29 2014
      Kita uga kudu menehi buku "Baron Mundhausen", supaya dheweke njaluk nyewa Tsar Cannon, nanging barang antik larang!
      1. Mih
        +2
        April 29 2014
        Tsar Cannon ora bisa diwenehi bali. Ya, apa Amerika bakal mbangun siji lan mabur menyang rembulan, kaya Jules Verne? Apa wong Inggris mangan iki?
        Tsar Cannon iku kabeh kita.
        Wong Inggris padha karo Skopje, nanging bangsane beda. Hello Elizabeth!
    9. + 11
      April 29 2014
      BRAVO, Dmitry Olegovich! Iku misale jek sing ing muda kang dadi anggota KVN!
      1. +6
        April 29 2014
        Kutipan saka ia-ai00
        Iku misale jek sing ing muda kang dadi anggota KVN!

        Ing kasus, calon banget kanggo KVN juri. ngguyu
    10. lex
      +2
      April 29 2014
      Iku kabeh gumantung sapa sing ngluncurake boomerang lan carane dheweke bakal nyekel ing baris bali, yen dheweke pro, ora mungkin boomerang bakal cilaka pangirim, lan yen dheweke amatir, banjur bisa ilang driji !!!! !!!!
      1. +1
        April 29 2014
        Cekakipun, iki diarani - bali iku zae...t. Nuwun sewu.
      2. +4
        April 29 2014
        Mesthi, p, i, n, d, o, s, s - "ya, bodho" wong bodho , nanging isih ora kanggo ombone. Aku isih percaya yen langkah-langkah kasebut diwilang lan ora kabeh gampang banget. Kasunyatan yen dheweke ngenalake sanksi ing wilayah tartamtu ing pasar nuduhake yen dheweke pengin ngusir Rusia saka pasar lan ngremukake kabeh kanggo awake dhewe! Aku yakin yen p,i,n,d,o,s,s bakal bisa nerusake penerbangan dhewe. Dheweke wiwit nggunakake layanan Rusia amarga regane murah. Dheweke bakal mandheg nggunakake roket kita, bakal diluncurake dhewe lan nggawa wong liya kanthi rega dhuwur!
        Sampeyan kudu ngerti kabeh kanthi teliti lan nganalisa kabeh kanthi apik, supaya ora tetep ing *oops!
        Nanging p, i, d, o, r, g, lan supaya iki mlumpat ing trampolin!!! lol
        1. 0
          April 29 2014
          Mesthi ora bodho. Ora ana gunane yen dheweke kudu mikir banget sadurunge ngenalake sanksi; dheweke milih sing bakal cilaka kita lan ora cilaka. Lan meh ora ana! Dadi dheweke milih ... Aku umume meneng babagan Eropa! Banjur padha duwe dalan langsung kanggo dadi Mahochists!!!
        2. 0
          April 29 2014
          Mungkin padha bisa, nanging kapan? Ing pitung taun? Apa sadurunge iku? Ing kasus kaya mengkono, sembarang lag iku jotosan serius banget.
        3. +3
          April 29 2014
          Rogozin kanthi akurat nyathet yen sanksi sing diadopsi dening Amerika Serikat marang Cosmosprom kita utamane ditujokake marang sekutu-saingan saka EU, amarga Amerika Serikat (dheweke dhewe ngakoni iki) ora bisa ngirim kru lan (utawa) kargo menyang ISS tanpa Rusia. .... Supaya kanggo Amerika, kapentingan egois luwih larang tinimbang kekancan karo sekutu ... Iku wektu kanggo bisnis Eropah Kulon kanggo narik mudhun politisi sing cilaka kapentingan, lan mulane negara!
    11. +4
      April 29 2014
      Para penggawe kasur cetha ngungkuli kekuwatane nindakake sanksi, lan kita padha lemu lan miturut mu.salam.
    12. +7
      April 29 2014
      bener. Lan mangan sup kacang polong sing apik. Padha bener bakal bisa mabur menyang rembulan.
      1. +2
        April 29 2014
        Quote: Sinyalman
        Feed wong sawetara luwih apik kacang sup

        Lan sampeyan bisa nindakake tanpa masak: supaya padha takon prajurit ing Afghanistan kanggo bahan bakar bubuk putih - lan ing kene sampeyan, ing wayahe siji, ing orbit, lan ing Bulan, lan ing papan jero.
      2. pacangan bebener
        +1
        April 29 2014
        Feed wong sawetara luwih apik kacang sup.

        Halo rekan kerja! Pratelan sampeyan rada kejam tumrap manungsa liyane. Dadi bisa menehi percepatan tambahan kanggo rotasi Bumi. Lan lempeng tektonik pindah ...
    13. +8
      April 29 2014
      Proposal iki wis suwe dirungokake ing situs web kita. Siji-sijine piranti pangiriman anyar yaiku trampolin. ngguyu
      Lan yen lelucon aside, banjur severance saka hubungan ing ISS kudu dileksanakake (uga, ing paling awon, paling diumumake ing kabeh serius), lan sing paling Jahwéh, pedhot saka bagean Rusian (rencana kuwi wis dikembangaké) lan, minangka akibat, banjir sing ora bisa dihindari saka kabeh sisa ISS. Banjur kita bakal weruh sapa sing luwih apik babagan masalah "sanksi".
      1. +3
        April 29 2014
        Kutipan saka Ziksura
        Proposal iki wis suwe dirungokake ing situs web kita. Siji-sijine piranti pangiriman anyar yaiku trampolin. ngguyu

        Inggih, kemajuan ora mandheg. ngguyu
    14. +4
      April 29 2014
      D. Rogozin ngendika kanthi bener, sing isih ana yaiku nindakake perkara sing bener.
      1. pacangan bebener
        +3
        April 29 2014
        Piye iki? Menehi trampolin??? )))
    15. +6
      April 29 2014
      Tanggapan sing cukup kanggo omong kosong). Ayo padha ngeruk kothak pupuk.
    16. +9
      April 29 2014
      dheweke ora pengin ngluncurake satelit karo operator Dnepr kidul-wétan, ayo diluncurake saka slingshot Maidan Kulon
    17. + 10
      April 29 2014
      Rogozin tansah dibedakake karo pikirane lan humor sing sober. Sabanjure, aku bisa menehi saran supaya ngirim menyang ISS kanthi tendhangan sing apik. Latihan bisa diwiwiti sesuk ing Amerika sing kurang terkenal - anggota Departemen Luar Negeri.
    18. +7
      April 29 2014
      Ayo padha tuku catapult saka kanca Euromaidan anyar.
      1. + 14
        April 29 2014
        Apa AS pengin mungkasi kerjasama ing ruang angkasa?
        1. +4
          April 29 2014
          Kutipan: Ivan Tarasov
          Apa AS pengin mungkasi kerjasama ing ruang angkasa?

          Prasasti ing ngisor gambar kasebut bisa kaya mangkene: "Aja kuwatir, iki mung lemparan watu saka Bumi, nanging sampeyan ora bisa teka menyang kita, sampeyan duwe sanksi." ngguyu
    19. +4
      April 29 2014
      Lan yen sampeyan pisanan mangan kacang polong astronot, sampeyan bisa langsung menyang rembulan.
      1. Mih
        0
        April 29 2014
        Utama - kreatifitas yaiku kemampuan sampeyan kanggo nanggapi kekurangan tugas sing ditugasake. Nanging, aku appreciate humor sampeyan.
        Umumé, aku seneng kacang polong.
        Yen bisa digunakake ing papan - senjata rahasia pasukan khusus Rusia (FBI - bahan rahasia kanggo DSP Ukraina)
    20. +2
      April 29 2014
      Dikirim menyang trampolin)) iki pendapat kita)
    21. +5
      April 29 2014
      Cetha yen Obama iku p.r.e.z.e.r.v.a.t.i.v lan hubungane karo dheweke wis tegang. Kita uga bakal nyepak dheweke ngguyu Kita bakal ngetokake paten eksklusif kanggo kick drive karo sumpah kanggo Y.N.Kes. Ing tendhangan menyang Betelgeuse, banjur kita bakal weruh ....
    22. nicollider
      +3
      April 29 2014
      Inggih, lelucon iku apik, mesthi, nanging iki pendapat pribadi. ora ana sanksi. sanajan aku bakal tuku saham ing pabrik trampolin
    23. +3
      April 29 2014
      Dadi uga perlu ngusulake supaya dheweke mudhun saka ISS kanthi parasut)
    24. +3
      April 29 2014
      Ha! Kaya Ivan Vasilievich ing keg saka mesiu.
      Ayo padha mabur!
    25. +9
      April 29 2014
      Sampeyan bisa nindakake tanpa trampolin, kaya iki:
      1. Mih
        0
        April 29 2014
        Tanpa trampolin ora ana gambar sing apik banget, mula aja.
        1. +5
          April 29 2014
          Tanpa trampolin ora ana gambar sing apik banget, mula aja.
          Lha kok ora? mangan! wassat
    26. +1
      April 29 2014
      maca flyer http://maxpark.com/community/politic/content/2681420
    27. langit
      +3
      April 29 2014
      Lho yo, aku ndelok komentare nang tv, wonge duwe humor apik , Katon kaya dheweke bisa menyang ngisor pulo ing AS kanthi humor, Gusti Allah tulung! hi
    28. +1
      April 29 2014
      maca flyaway http://warfiles.ru/54238-nebolshoy-sboy-kursa-rossiyskoy-rakety-rs-24-yars.h
      tml
    29. +4
      April 29 2014


      Red Bool menehi inspirasi!
    30. + 14
      April 29 2014
      Quote: seriy_wolk
      Dadi uga perlu ngusulake supaya dheweke mudhun saka ISS kanthi parasut)

      Penawarane pas.
    31. +7
      April 29 2014
      guyon Baikonur lawas.
      China ngluncurake satelit bumi buatan. 30000000 wong kena hernia.
      Ayo padha saiki nggunakake cara Cina. lan ora bakal ana apa-apa kanggo dipakani ing kana. kemajuan mung bakal ditindakake kanggo rakyate dhewe. Inggih abaman, maju liwat eri menyang lintang
    32. +2
      April 29 2014
      Pisanan padha nindakake, banjur padha mikir.
      1. +2
        April 29 2014
        Kutipan: Anton Gavrilov
        Pisanan padha nindakake, banjur padha mikir

        Inggih, apa sampeyan bisa njupuk saka wong-wong mau, "wanita". wassat
    33. +1
      April 29 2014
      Ruang apa wae, ayo padha sinau mlaku lurus.
    34. +6
      April 29 2014
      Sauntara kuwi, saiki, kosmonot dikirim menyang orbit sacara eksklusif dening pesawat ruang angkasa Soyuz, kanggo siji kursi ing ngendi Amerika Serikat mbayar Rusia kira-kira $70 yuta.

      Ayo padha mabur! Lepas landas - 70 yuta dolar + 100% kanggo sanksi marang Rusia, landing - 500 milyar rubel + 100% kanggo safety!
    35. +2
      April 29 2014
      Ayo padha mabur...bugagaaa)))
    36. +1
      April 29 2014
      [kanggo sak panggonan ing ngendi Amerika Serikat mbayar Rusia kira-kira 70 yuta dolar.

      mundhakaken ragad kanggo 700 lyams, Aku rega cukup!
    37. stranik72
      -5
      April 29 2014
      Soko metu saka statement status, sawise kabeh, ora wong pungkasan ing negara. Luwih becik "landhep" babagan kegiatan sampeyan sajrone 2 taun iki. Yen mung bisa "ngguyu", utamane babagan basis unsur lan substitusi impor, dheweke pancen edan, yen ora, dheweke pancen pinter nyritakake dongeng lan nggawe lelucon, nanging pungkasane, "kucing nangis."
      1. +1
        April 29 2014
        http://www.sdelanounas.ru/blogs/48951/
        Pakaryan lagi mlaku.
    38. +2
      April 29 2014
      Yeoksil-poksil, menyang rembulan aran "ndharat", nanging ora bisa menyang ISS. Utawa isih "penipuan lunar"? nglirik
      Miturut cara, ana cara pangiriman sing apik banget - metode Baron Munchausen. ngguyu
      1. +1
        April 29 2014
        Utawa bisa uga bener babagan traktor rembulan.
    39. +6
      April 29 2014
      Rogozin wis mesthi dibedakake kanthi ekspresi biting lan ora nguciwani ing kene))) BEAUTY!!!!
    40. -1
      April 29 2014
      Yen sampeyan ora seneng mabur ing kapal kita, ayo padha mabur ing CHUGUEVSKY SUSPENDERS, nanging badge Chuguev ora bakal ngedol. Iki masalah kanggo Amers.
    41. +1
      April 29 2014
      Kaya apa papan kanggo wong-wong mau, padha mabur adoh banget, wektune bali menyang bumi.
    42. +8
      April 29 2014
      Inggih Rogozin. Sharply ngeweruhi
    43. +5
      April 29 2014
      Iki mung liyane impudence ora duwe isin ing bagean saka perusahaan kasur. Kaya, kita, wong sing paling penting ing Bumi, kanthi serius ngenalake sanksi marang sampeyan, nanging priksa manawa kapentingan Amerika ora nandhang sangsara ing endi wae (ora ana ing ISS, utawa ing Afghanistan, lan liya-liyane)! Yen ora, ora adil, amarga kita kudu ngukum sampeyan. Normal, kan?
      Aku nganggep proposal Rogozin bener, sing kudu ditindakake kanthi cepet. Lan nalika produsen kasur pungkasane ngerti yen dheweke digawa lan takon maneh supaya ngirim personel menyang ISS, banjur mundhakake rega kiriman iki kaping telu nganti kaping papat. Banjur padha ngetung sing kesalahane luwih larang.
      1. +1
        April 29 2014
        Andrey (x.andvlad) nulis iki kanthi bener!
        Aku maca bagean korespondensi ing ndhuwur babagan jarak Rusia ing mburi Amerika Serikat.
        Ya, Rusia saiki ketinggalan.
        Nanging iki ora ateges manawa Amerika Serikat nyedhiyakake teknologi kanggo sapa wae!
        Padha nyedhiyani Layanan kanggo akèh dhuwit!
        Nanging dheweke ora bakal menehi apa-apa marang Rusia, ora ketompo carane "kanca" kita karo wong-wong mau!
        Dadi aku dhewe mikir yen "PATners" iki kudu dielingake khusus babagan sanksi saka Rusia RESMI!
    44. Komentar wis dibusak.
    45. Timmir
      +2
      April 29 2014
      Kanggo politisi Amerika, sampeyan kudu nggawe catapult kanggo ngirim menyang rembulan, supaya ora ngganggu sampeyan kanthi tumindak bodho.
    46. 0
      April 29 2014
      Iku wektu kanggo introduce Brand "Sanksi_amarga_Obama_ora_privatisasi_Ukraina"
      Inggih, utawa Inggris. "Sanksi_kanggo_sing_Obama_ora_privatisasi_Ukraina"
    47. PRN
      +2
      April 29 2014
      Saliyane ing papan, Amer uga kudu mandheg transit saka Afghanistan, kanggo rasa seneng sing lengkap!!!!!
    48. +4
      April 29 2014
      Sampeyan kudu nolak pangiriman astronot Amerika dening kapal kita, amarga iki nyebabake pangembangan astronautika berawak kita. Kita kudu nggawe kapal angkasa anyar dhewe, "fiksi ilmiah ing gambar" kudu diterjemahake dadi conto nyata pesawat ruang angkasa anyar. Lan mungkasi ngedol mesin kanggo wong-wong mau kanthi alasan sing padha. Mesin anyar dibutuhake, lan produksi sing lawas kudu dikurangi dadi minimal, sing ora diidini dening Amerika. Lan umume, papan minangka perkara cilik sing saiki bisa ditindakake kanthi efektif, lan sing paling penting, kanthi cepet nyerang Amerika Serikat lan sekutune, nanging ora bakal nanggapi kita kanthi cara apa wae.
      Napa saiki kita ora krungu apa-apa saka pihak kita babagan nolak tuku "sikil Bush" - produk pitik setengah rampung - saka petani Amerika? Apa kontrak wis rampung? Dadi aja nyimpulake sing anyar. Pertanian minangka respon liyane sing efektif lan cepet kanggo mungsuh.
      Ing Afganistan, aku bakal nyoba nyegah Amerika supaya ora lunga saka kana, nanging tumindak oposisi nglawan dheweke saya tambah akeh. Ayo padha njagong ana endlessly ing "bèntèng" lan nglampahi dhuwit sing mbayar pajeg. Prajurit Amerika ora kena mlebu Ulyanovsk!!!
      Wangsulan utama sing kita butuhake yaiku kekarepan politik lan manungsa - kanggo nindakake apa sing bisa lan kudu ditindakake saiki kanggo nyegah wong Afrika-Amerika lan asu-asu pengawale supaya ora melu intrik marang Rusia lan Rusia. Kita kudu nganti pungkasan, ora mundur. Lan aku mikir kabeh wong bakal ndhukung iki.
      1. +2
        April 30 2014
        Ulyanovsk wis suwe ditutup, sikil grumbulan uga ora dipangan ing Rusia, ayo lungguh ing Afghanistan lan mangan sayuran ijo.
    49. +5
      April 29 2014
      Aku pancen edan. Inggih, sampeyan bisa paling ora katon sawetara sasi ahead? Aku pengin nyingkirake pesawat ruang angkasa berawak, mangga, ana wong sing gelem nglakoni. nanging yen sampeyan ngerti, sampeyan bakal teka lan takon. Mung banjur kita bakal nyetel kahanan. lan kita bakal ngisi ragad kaya iki, sampeyan bakal hiccup kaping patang puluh
    50. +2
      April 29 2014
      Rogozin ngerti apa sing diomongake, dheweke ora bakal menehi saran sing ala.
    51. + 14
      April 29 2014
      Sanksi anyar..)) keprungu
    52. + 14
      April 29 2014
      Utawa bisa uga ...
      1. + 18
        April 29 2014
        Utawa..)))Sawise sanksi 2015.. keprungu
    53. 0
      April 29 2014
      Kita kudu nggawe slingshot gedhe lan njupuk astronot menyang orbit.
    54. 0
      April 29 2014
      Mantap. Ganteng. Ing kasus iki, pinter.
    55. 0
      April 29 2014
      Mbokmenawa, yen ora ana pilot Amerika ing ISS saiki, mula program ruang angkasa mesthi bakal dibatalake karo Rusia. Nalika lagi mabur ing kana, Baran Obama ora bisa nindakake apa-apa. Mesakake bangsaku dhewe.
    56. leo44
      +6
      April 29 2014
      Dmitry Rogozin, kanthi latar mburi sanksi sing ditindakake dening Amerika Serikat marang Rusia, menehi saran supaya Amerika nggunakake trampolin kanggo ngirim astronot menyang ISS.

      Ha ha! Inggih Rogozin! Dadi kanggo wong-wong mau! Amerika wis nangis - kita isih bisa menehi cara kanggo ngirim astronot menyang orbit:
    57. +2
      April 29 2014
      Nanging iki aku, maaf, radikal. Ayo padha ndhukung stasiun dhewe - oh, kita karo China lan / utawa
      Iku luwih apik kanggo "nggawe soko" karo India. IMHO, respon politik apik kanggo Western Nits kanggo sanksi nemen "ora" kanggo plans kanggo eksplorasi papan bebarengan karo monsters moral iki.
    58. Komentar wis dibusak.
    59. +1
      April 29 2014
      Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
      Apa Rogozin ora ngomong apa-apa bab Orion?
      Dheweke ora ngomong akeh perkara ... Nanging para priyayi saka negara kanthi gendera sing meh padha karo kasur ngomong akeh perkara, nganggep lan ngarep-arep ... Mung ing anggaran ana luwih akeh bolongan tinimbang lintang !!! ngguyu Lan ing basa Rusia: "Aku seneng karo pikirane"
    60. +5
      April 29 2014
      ISS minangka proyek internasional. Aku mangu apa Rusia bakal narik mati piyambak. Ya, lan iki ora perlu. Stasiun kasebut minangka pos terdepan manungsa ing ruang angkasa. Ora butuh akeh intelijen kanggo ninggalake dheweke, nanging bakal angel banget kanggo bali.
      Kalebu Ora ketompo carane njijiki, kita kudu nggawa borjuis menyang ISS.
      Wong ing ndhuwur kasebut sawetara alternatif kanggo Soyuz ... Inggih, ngendi padha? Kabeh isih mung ana ing proyek lan kepiye pungkasane yaiku apa sing diomongake Mbah dadi loro. Ya, ya, aku wis krungu swarane mungsuh "Amerika nindakake perkara-perkara sing kaya ngono !!! Pesawat ruang angkasa berawak uga bakal nindakake !!!" Aku bakal mbantah. Aku. Kalebu Shuttles. Desain pungkasan 70-an. Kepiye pungkasane kabeh? 2 bencana lan siji setengah rolas astronot ilang. Mung 5-7 taun kepungkur. Mundhut pungkasan saka Soyuz (desain pungkasan 60s) karo 3 mati dumadi ing awal 70s (Aku isih ngelingi panguburan sing!!!). Wiwit iku, ora ana kerugian. Senadyan ambruk industri Rusia kanthi penurunan kualitas produk sing diprodhuksi.
      Sing. Solusi desain Soviet ing pungkasan taun 60-an dadi luwih dipercaya tinimbang solusi Amerika ing pungkasan taun 70-an. Kuda kerja lawas Soyuz wis nggawa wong lan kargo menyang lan saka orbit pirang-pirang dekade. Jaran apa sing bakal dikembangake dening Amerika ing kandhange lan pira wektu lan dhuwit sing bakal ditindakake - iki minangka misteri sing diselimuti pepeteng. Lan apa jaran bakal lair pincang iku pitakonan liyane ...
      1. yulka2980
        0
        April 30 2014
        Ya, luwih becik njupuk oligarki sampeyan minangka turis tinimbang astronot Amerika am
    61. leo44
      +2
      April 29 2014
      siji Amerika wis nyoba kanggo njaluk menyang orbit
      1. Mih
        0
        April 29 2014
        Slingshot - sarana kanggo ngirim astronot Amerika menyang orbit!!!
    62. 0
      April 29 2014
      Kutipan saka SWEET_SIXTEEN

      Lan mesthi, ekspedisi antarplanet minangka kebanggaan sejati NASA.

      ngguyu
      Ngenteni, ngenteni. Kepiye balapan jaran ing rembulan? Tunggangan buggy, golf, papat centners saka lemah "lunar" ...
      1. yulka2980
        +1
        April 30 2014
        Nalika maca komentar saka Sixteen Manis iki, aku ora bisa ngilangi pikirane yen dheweke nulis saka wong Amerika. Ukara mung babagan kebanggaan sejatine NASA pancen ana regane, wong Rusia ora bakal nulis kaya ngono.
    63. luka095
      +6
      April 29 2014
      Artikel "plus". Rogozin apik karo humor.
    64. Mih
      +4
      April 29 2014
      TRAMPOLINE - Iki minangka cara manawa kanggo ngirim amer (malah sing ireng) menyang orbit.
      Monyet tansah dibedakake kanthi lompatan sing apik banget. Yen sampeyan ndeleng Obama, dheweke bakal mlumpat pisang luwih apik tinimbang kabeh tim - NYJ.
    65. +3
      April 29 2014
      Trampolin minangka teknologi sing ora bisa dipercaya, luwih becik nggunakake teknologi lawas lan bukti - saka meriam.
      Pangiriman menyang swarga dijamin))))
    66. +2
      April 29 2014
      Rogozin mung paling apik, ngandika iku apik banget lan competently, uga rampung manawa.
    67. DPN
      0
      April 29 2014
      Kutipan saka elmy
      Nalika Rusia bakal nanggapi negara-negara henchmen Amerika sing dikenalake dening Amerika, Eropa, Jepang?

      Nganti saiki, RUSIA ora duwe kekuwatan kaya sing diduweni USSR, ora ekonomi utawa militer, lan presiden sadurunge wis nyebar kanca-kanca ing arah sing beda-beda. Kabeh iki mung dibalèkaké.
      1. 0
        April 30 2014
        Waca babagan senjata kita.
    68. + 11
      April 29 2014
      Aku wis melas kanggo Amerika Serikat lan dheweke (wong-wong sing ana ing Kyiv).
    69. upasika1918
      +6
      April 29 2014
      - Apa sampeyan kelangan? -Ya, kita lagi ngenteni trampolin angkasa.
    70. +1
      April 29 2014
      Nanging pratelan sampeyan babagan ngganti dolar wis apik banget, paling ora ing mangsa ngarep, amarga ora ana ekonomi siji ing donya sing bisa nindakake iki, malah China.

      Kabeh bener! Amarga iku mboseni, mboseni kanggo kabeh wong. Pitakonan mesthi ora prasaja. Amerika disambungake everyone munggah karo wrappers Candy sing. Mulane, dheweke bisa "nyilih" kaya sing dikarepake. Lan ing saindenging jagad, kalebu Eropa, mbayar.
      Dakol?? Ing sawijining dina sampeyan kudu miwiti!
      Lan sapa wae sing miwiti njupuk risiko, mesthi, utamane ing wiwitan
    71. +5
      April 29 2014
      Kutipan saka SWEET_SIXTEEN
      Apa kita duwe alternatif kanggo Mars rovers Roh, Kesempatan lan MSL?

      Apa kita butuh saiki? Yen sampeyan butuh, percaya marang aku, bakal ana rovers lan liya-liyane, saiki tugase beda - kanggo mencet "mitra" ing sungu supaya padha ngelingi dangu lan ora mikir bab apa maneh.
    72. + 11
      April 29 2014
      Kutipan saka gav6757
      Sakabehe "KAnggo" !!! Kita butuh jawaban, yen ora, kita bakal mulai dadi kaya Gorbachev-Yeltsin Rusia, kita ngomong akeh, nindakake sethithik!

      Amerika kudu menehi Gorbachev. Kanggo apik. Saiki ayo padha dadi aneh
      1. 0
        April 30 2014
        Utawa luwih apik, perusahaan perwira sing duwe pengalaman ing layanan ing posisi komersial
        1. +1
          April 30 2014
          Ora, sampeyan ora bisa ngalahake bongkok, sanajan perusahaan kasebut kalebu paling akeh Svidomo Galician.
    73. +3
      April 29 2014
      Rogozin kobong!!!
      Senajan iki ora banget diplomatis, iku bakal tekan sapa wae.
      Rogozin - lungguh!
    74. 0
      April 29 2014
      Amerika Serikat kabeh nganggo jendela lan nggetak, kapan kita bisa ngarepake kasunyatan?
    75. everest2014
      +1
      April 29 2014
      Kanada ngencengi negara kanthi sanksi, perusahaan pertambangan emas ing Chukotka wis mbangun kompleks kanggo ekstraksi emas lan perak... Kita butuh sanksi, kita butuh :)
    76. 0
      April 29 2014
      Introduksi sanksi ekonomi nggawe perasaan sing kuat ... yen Ukraina mung alesan ... sing utama yaiku ekonomi ... mbatesi pesaing lan promosi barang lan teknologi. Kuping bisnis metu ing endi wae.
    77. +3
      April 30 2014
      Copot lan mulih nganggo parasut karo gendéra ing tanganmu.
      1. Alexander Angin
        +1
        April 30 2014
        Iku luwih dingerteni)))
    78. +7
      April 30 2014
      Iki uga minangka respon sing pantes kanggo sanksi -)))
    79. RAF
      0
      April 30 2014
      Punapa mawon iku, katon kaya Yankees karo sanksi sing mesthi bakal mungkasi munggah ing genangan. ngguyu
    80. 0
      April 30 2014
      Kutipan saka: pvv113
      Amerika kudu menehi Gorbachev. Kanggo apik. Saiki ayo padha dadi aneh

      Yagene dheweke butuh dheweke? Padha duwe cukup saka pakaryan mukjijat dhewe ana lol
    81. Aku wong Rusia
      +6
      April 30 2014
      BENER banget yen Rusia ora ngetrapake sanksi.
      Kabeh luwih prasaja lan luwih progmatic:
      1. Uni ekonomi karo China
      2. Pambangunan kanal ing Nikaragua bebarengan karo China
      3. Uni Pabean saka EAEU
      4. TINGKAT TINGKAT saka katergantungan dollar
      5. Federasi Rusia ORA duwe utang luar negeri, kaya AS duwe 17 TRILIUN
      lan akeh liyane bisa kadhaptar
      PS
      Ora perlu, saka pakulinan lawas, kanggo nganggep Rusia minangka negara miskin,
      sampeyan, kaya Amerika Serikat, SALAH.
      BABLA - VAL
      Malah luwih RESOURCES
      VV Putin mangsuli dheweke ing telpon, dheweke ora nelpon awake dhewe amarga dheweke BETUL
      Obama kanthi skiom ing sak panggonan wis ngliwati Asia,
      kanggo nyetel kabeh wong marang China - serem...
      pissing sing China bakal miwiti takon kanggo utang kanggo bali ing EMAS
      1. +5
        April 30 2014
        AKU SETUJU...NANGING PIKIR PUTIN ORA MANGGO AS, NANGING ING FED lan pasukan sing ana ing mburi PENTAGON lan omah putih.
    82. Mkhitar
      +4
      April 30 2014
      "Sing luar biasa" ing taun 60-an lan 70-an diduga "mabur" menyang Bulan lan malah "dharat", sing nyebabake keraguan sing wis ana ing antarane para ahli sajrone pirang-pirang dekade. Yen dideleng ing kawicaksanan negarane, mula dheweke ora nganggep ngapusi, ngapusi, utawa nyalahake mungsuh minangka tumindak sing ora sopan, amarga saka sudut pandang geopolitik, kabeh wong dadi mungsuh lan ing perang kabeh cara adil. Pitakonan dhasar babagan sukses sing mesthine ing program Apollo: ing ngendi roket Saturnus 5 sing paling kuat, sing aktif digunakake sajrone program lunar lan sing bakal migunani kanggo ngluncurake stasiun orbital sing abot? Ing endi mesin F-1 sing kuat lan efisien saka Saturn 5 ilang, lan sing "luar biasa" nggunakake prestasi Soviet ing roket abot? The "Lampu Demokrasi", ketoke ngalami frustasi abot, dipeksa kanggo Resor kanggo prestasi saka sengit "Evil Empire" lan penerus sawijining Rusia, kabeh iki aneh - kok nyiksa piyambak banget nalika padha duwe pengalaman ngelmu lan technical nyengsemaken. lan potensial sukses dites ing program lunar? Nanging ora, sawise ngluwihi "eksklusivitas", mbuwang sukses ing ilmu roket, para priyayi, kerot untu, nggunakake teknologi sing dikembangake kanggo roket Soviet pungkasan "Energia", sing digawe ing taun 1988, kasil diuji kaping pindho lan pungkasane dadi. "korban perestroika", yaiku e. Mung 20 taun sawise pesawat pisanan Saturn 5, USSR bisa nyedhaki kapasitas mbeta roket kanggo Saturn 5, kang wis kasil miber menyang angkasa kaping sepuluh sadurunge. Yagene 11 kosmonot manca mabur ing Soyuz, nanging ora ana wong manca siji sing diundang mabur menyang Bulan ing Apollo, sanajan saka kemah sekutu lan antek-anteke? Ing tembung, ana nomer ageng nuansa lan pitakonan serius, kang mbela saka "ngédap" nyoba kanggo nransfer saka dhiskusi menyang farce, lan wong-wong sing takon pitakonan ora adil, diumumake paranoid.
    83. Mkhitar
      +4
      April 30 2014
      Waca reaksi Yankees sawise 4 Oktober 1957 - dheweke wiwit ngalami spasme anal sing ora bisa dikendhaleni. Ing tanggal 12 April 1961, ana angin topan njeblug ing kemah saka nggodhok "luar biasa" lan kasar saka zat kondhang wiwit ana. Lan ing musim gugur taun 1962. Kennedy mratelakake babagan kompetisi kanggo Bulan: "Kita kudu dadi pimpinan, amarga mripate jagad saiki fokus ing ruang angkasa, ing Bulan lan ngluwihi, lan kita wis sumpah yen kita ora kudu ndeleng gendera penaklukan mungsuh. rembulan, bakal ana gendera kamardikan lan tentrem." ". Mangkono, menang balapan lunar kanthi biaya apa wae minangka tugas utama kanggo dheweke, uga kanggo Uni Soviet, nanging ciri khas pendekatan AS yaiku "kanthi biaya apa wae" - ing pangertèn sing ora bisa ngremehake penipuan sing ora sopan, kang padha banget cheerfully lan asring nuduhake ing nguber kanggo "eksklusif" kapentingan nasional. Yen kompetisi dianakake kanthi basis ilmiah lan teknis sing adil, mula asile bakal migunani kanggo kabeh planet. Mungkin pendekatan kita marang moralitas, bebener lan kaadilan minangka kekuatan kita, nanging ing wektu sing padha kelemahane, nalika kita, sing wis biasa, mikir yen Amerika Serikat duwe watesan kasebut? Aku mung mikir sing iku wektu, wis dadi menowo karo seri kawulo lan meanness saka wong-wong mau, kanggo ngerti sing kita dealing with. Ana akeh conto kaya ngono, ayo ngomong babagan sing kepungkur: awal abad pungkasan, wong sing wani saka macem-macem bangsa nelukake kutub Bumi. Kutub Lor sing ora tunduk nglawan nganti suwe, nanging wong lelungan Amerika R. Peary nglaporake yen tanggal 6 April 1909 dheweke tekan Kutub Lor. Amerika sing wani lan heroik iki nambahake koleksi "eksklusivitas" liyane: dheweke nginep ing mangsa ing Kutub karo klompok Eskimo sing ngiringi dheweke, abdi ireng lan kanca-kanca sing duwe sikil papat, lan sakperangan alesan dheweke ngirim pengalaman lan kompeten. anggota ekspedisi, Kapten R. Butler, bali liyane 240 km sadurunge tekan kutub. Nanging peneliti pedantic mangu-mangu foto-foto sing disedhiyakake marang dheweke, mengko, ing taun 20-an, dheweke nemokake kemah Piri lan ternyata dheweke nginep ing musim dingin ing sisih lor Greenland. Ana bukti liyane ing arsip Piri, dibukak miturut karsane, yen dheweke ora tekan Kutub 80 km. Lan apa sing kurang wani lan ora kabeh heroik kanca sebangsane sing kulit peteng, sing durung suwe goyangake tabung uji kanthi bubuk putih misterius ing rapat PBB?....
    84. 0
      April 30 2014
      kita Rusia lan Gusti Allah karo kita
    85. 0
      April 30 2014
      [Kutipan = Starover_Z] Aku maca bagean korespondensi ing ndhuwur babagan ruang angkasa Rusia ing mburi Amerika Serikat.
      Ya, Rusia saiki ketinggalan.

      Iki ngendikane mbah kalih. Yen wis lagged konco, padha ora bakal mabur kita. Amers tansah pamer. Dheweke duwe tentara sing ora bisa perang. Dheweke duwe papan, sing ora bisa nyelehake wong menyang orbit, lan yen sampeyan mikir babagan pesawat generasi kaping lima, sampeyan bakal ngguyu. Lan sing ana ing ndhuwur sing nggambarake kabeh perkara sing apik sing ditindakake dening Amerika, mesthine ora bakal ngerti manawa ana akeh pariwara ing negara-negara mung kanggo entuk dhuwit luwih akeh. Lan aku ora perlu kanggo nyelehake dhewe sing luwih dhuwur lan luwih pinter tinimbang D. Rogozin. Aku mikir dheweke ngerti luwih saka kita ngerti. Lan dheweke ngerti apa sing kita ora ngerti. Pancen lucu yen wong-wong kene ethok-ethok luwih pinter tinimbang pemerintah, nanging ilmune saka koran. Lan Rogozin minangka plus gedhe - dheweke tansah ngomong kanthi cetha lan humor babagan "mitra".
    86. Aku wong Rusia
      0
      April 30 2014
      Ora perlu nganggep Amerika bisu, dheweke badut banget.
      Mokal kanggo mangan RUSIA liwat Ukraina,
      banjur bakal mangan Eropa kanthi ekonomi
    87. Damir
      +1
      April 30 2014
      Rogozin minangka patriot Rusia sejati
      1. -2
        April 30 2014
        Rogozin minangka wartawan-pejabat nyata. Apa tren, kuwi witticisms.
    88. +2
      April 30 2014
      Yuri Mukhin Maksimal goroh lan kabodhoan, Bukti yen Amerika ora tau mabur menyang Bulan, lan ora mung Nyuwun .Ing 2012 dheweke nulis foto lan video asli Moonshots [ilang] opo
      1. tukang pos
        +1
        April 30 2014
        Quote: sovetskyturist
        Bukti yen Amerika ora tau mabur menyang rembulan, lan


        Apa sing bakal dicritakake penulis nalika:
        1. Apa modul lunar (utawa sawetara) miturut proyek Google tekan Bulan ing situs pendaratan Apollo lan nggawa foto saiki lan potongan Apollo?
        2.Sawise wong Tionghoa nglakoni sing padha?
        3. Sawise kita nindakake padha?
        4.Sawise Amerika nindakake perkara sing padha?
        ================
        Apa sampeyan wis kepingin weruh APA Amerika ora nggawe omong kosong sing padha babagan kosmonautika Soviet (penerbangan Gagarin, Lunokhods (NASA bubar ngirim foto, "ilang" No. 2 lan No. 1 konfirmasi ditemokake), rovers Mars)
        ?
        1. 0
          1 May 2014
          Aku pribadi dudu ahli, nanging aku mikir arep ngirim robot menyang Bulan lan wong telu. Ana bedane teknologi, utamane ing orbit, para astronot dilindhungi dening medan magnet. Nanging pitakonane kenapa saiki ora mabur, ora ana stasiun. Pira regane F-35 sangang puluh taun kepungkur, lan iki ana ing kahanan atmosfer. Rembulan minangka papan sing cocog kanggo nginstal rudal tempur, sapa wae sing duwe pangkalan bakal ngontrol bumi. Aku mikir bakal dadi barang sing bakal digawa, nanging saiki kaya dongeng babagan demokrasi.
          1. 0
            1 May 2014
            Napa dheweke ora mabur saiki wis jelas kanggo kabeh wong, tanpa teori konspirasi - penerbangan kasebut mbebayani banget lan larang, nanging apa gunane? Sijine sawetara dhasar sing kudu dilayani (nyebabake krisis global) kanthi dhuwit akeh?
            Lan, apa sing cocog kanggo nginstal rudal tempur ing kana?
    89. +1
      April 30 2014
      Ing program Arkady Mamontov dina iki, tokoh umum saka Israel ngandika lan ngandika sing Aliya Batalyon cepet-cepet kanggo ndhukung wong ing Tenggara.
    90. DimDimych
      +1
      April 30 2014
      "Rogozin wis nyatakake yen kegiatan sing ditindakake dening Uni Eropa lan Amerika Serikat
      sanksi anti-Rusia mesthi bakal bali menyang dheweke kaya bumerang.
      apik
    91. 0
      April 30 2014
      "Trampolin" mesthi ora ala ... ngguyu Mung akselerasi wiwitan ora padha ... Nyuwun Iku bakal luwih apik yen padha miwiti ngluncurake astronot saka catapults operator pesawat. nglirik
      PS: Munchausen ora nindakake apa-apa kaya .... nglirik
    92. 0
      April 30 2014
      Lunga ana ing trampolin, lan bali aku nyaranake sampeyan mudhun ing tali. Priksa manawa sampeyan nganggo sarung tangan, yen ora, sampeyan bakal blisters.
    93. 0
      April 30 2014
      Dokumentasi babagan roket "Setan" ing Israel
      Edward Khodos
      Fascism Yahudi utawa Chabad - dalan menyang neraka
      http://www.youtube.com/watch?v=RAqWLwpXNeA
    94. Pyckaya-Dubina
      0
      April 30 2014
      Spasi dadi duweke lan bakal dadi duweke kita!!!!!!!!!
    95. 0
      April 30 2014
      Ayo padha bali menyang Mandauns, padha bakal nggawe operator kuwi saka Molotov, sadurunge padha duwe wektu kanggo ngerti, padha bakal ana.
    96. +2
      April 30 2014
      Gusti tulung
    97. Beloborodov
      -1
      April 30 2014
      Emosi pisanan ujar manawa ya, kenapa kita kudu mbantu Amerika ing eksplorasi ruang angkasa? Saiki kita mandheg nulungi dheweke lan dheweke bakal njagong ing bokonge.
      Lan sampeyan wiwit mikir luwih lan ndeleng yen tanpa Amerika kita uga bakal njagong ing bokong kita.
      Amarga Uni Soviet duwe sumber daya internal kanggo pangembangan ruang angkasa lan kita mbangun stasiun Mir dhewe.
      Nanging Rosskosmos didhukung dening perdagangan lan panyedhiya layanan komersial. Yen papan kita ora ana bisnis karo Amerika, pembangunan modern bakal rampung.
    98. +3
      April 30 2014
      !!! Dheweke bakal muter-muter karo Ukraina iki, lan nalika padha kudu nandur modal dhuwit serius kanggo mulihake ekonomi, bodho bakal ninggalake iku.
    99. 0
      April 30 2014
      Temokake Amerika Serikat guilty saka kejahatan marang manungsa lan pembantaian bangsa ing donya - http://www.avaaz.org/ru/petition/RF_Putin_VV_KNR_Si_Czinpin_INDIYa_Pranab_M
      ukerdzhi_Papa_Rimskiy_Francisk_Priznat_SShA_vinovnymi_v_prestupleniyah_protiv_/?
      cCwJthb
    100. 0
      April 30 2014
      Rogozin kobong! Ganteng.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"