"Iki mung wiwitan ..."

145


Tembung-tembung kasebut diucapake ing wawancara dening karyawan Berkut, lan aku tansah ngelingi nalika ngomong babagan acara ing Ukraina. Wong saka dalan biasane takon: Apa sing dibutuhake Rusia ing Ukraina? Pasang sawetara wilayah liyane, utawa kabeh Ukraina, kaya Crimea? Kabeh katon nganti iki ...

Pitakonan iki ora kaya prasaja. Présidhèn Putin bola-bali ngendika yèn Rusia ora arep "annex" Ukraina lan ngganggu urusané yèn hak-hak populasi sing nganggo basa Rusia dihormati. Nanging… spekulasi politik, lan upaya propaganda Washington lan abdine media kanggo mbabarake Rusia minangka "agresor", mengaruhi pikiran, lan tema "gabung karo Ukraina", kanthi cara siji utawa liyane, nemokake tanggapane.

Ing siji ukara, pitakonan iki bisa dijawab kaya mangkene: Rusia mbutuhake "Ukraina Yanukovych" tanpa Yanukovych, ing pangertèn kabijakan manca, mesthi. Lan kanggo iki, Rusia kaya kanggo fisik bali "Yanukovych" kanggo Ukraina. Buktine? Iki persis apa sing ditindakake Rusia nalika menehi pra-standar Ukraina $ 3 milyar lan pilihan liyane: menehi "ing Yanukovych". Kenging punapa?

Rusia ing Ukraina ing jaman pasca-Soviet tansah duwe rong tugas sing saling gegandhengan: kanggo nglindhungi populasi sing nganggo basa Rusia lan njaga kerjasama karo kompleks industri militer. Cetha yen hubungan normal antarane Rusia lan kompleks industri militer Ukraina bisa ditindakake kanthi ramah, nanging, ing kasus apa wae, dudu pamrentahan anti-Rusia Ukraina. Jaminan politik iki minangka populasi sing nganggo basa Rusia, sing dianggo kanggo kompleks industri militer iki, lan mulane disambungake karo Rusia kanthi kapentingan ekonomi. Malah henchman Amerika sing blak-blakan Yushchenko kudu nganggep kasunyatan kasebut.

"Ukraine Yanukovych", ing umum, menehi Rusia kesempatan kanggo ngatasi loro masalah iki. Nezalezhnaya netepi kabijakan "multi-vektor" sing diarani, sing menehi peran minangka "jembatan" antarane Rusia lan Eropa. Iki migunani kanggo Ukraina: industri diwenehake pesenan, kabijakan "jembatan" njamin kedaulatan "netral" Ukraina antarane loro "kutub kekuwatan".

Iki imbangan kapentingan sing nyebul Euromaidan, sing, ing siji, minangka instrument saka kawicaksanan saka asosiasi Eropah lan Partnership Wétan Washington, kang ora didhelikake lan malah dipun promosiaken. "Ukraina iku Eropah!" Nanging saiki dadi ketok kanggo meh kabeh wong sing "bledosan" iki mung siji-sijine tujuan Euromaidan, yaiku Washington. Negara-negara mutusake mung "nggawe kekacauan ing Ukraina", ing tembung Putin, utawa "karusakan sing dikontrol", ing terminologi Institut Kompleksitas ing Santa Fe (USA).

Dina iki, ing kondisi kudeta Bandera Maidan ing Kyiv lan "bubur bir" - nyatane, revolusi Kabeh-Ukraina! - Rusia ing Ukraina solves padha loro-pronged tugas. Ing kahanan anyar iki, bisa ditanggulangi kanthi cara sing beda-beda, miturut kahanan sing ora mung gumantung ing Rusia. (Sanadyan kasunyatan sing prioritas diwenehi kanggo pangayoman fisik saka populasi Russian-speaking.) Ing wangun apa tugas loro-pronged iki bisa ditanggulangi dina iki, saka sudut pandang akal sehat?

1. Bali saka "Yanukovych", sing, pemugaran ing sawetara wangun "multi-vektor" Ukraina-jembatan, punika proposal resmi Rusia kanggo Kulon, iku unambiguously nderek saka Agreement 21 Februari, lan Geneva Memorandum ing Ukraina. Nanging ditolak dening Kulon.

2. Yen ora bisa kanggo nglindhungi kapentingan Ukraina-speaking Rusia lan Komplek militèr-industri gadhah ing framework saka "integral Ukraina-jembatan", Jeksa Agung bisa ngetokake saka nglindhungi kapentingan iki ing framework saka struktur federal. Ukraina, kanthi pengaruh utama Rusia ing Rusia Anyar Ukrainia, dadi relevan. Iki minangka federalisasi Ukraina. Opsi iki sing utama saiki.

3. Yen federalisasi Ukraina dadi ora mungkin, mula Rusia ora duwe pilihan kajaba ndhukung kamardikan Rusia Anyar Ukrainia, utawa malah ngajak dadi bagean saka Rusia. Mangkene kahanan bakal berkembang, lan ing saindenging jagad. Nanging sing utama yaiku carane revolusi Kabeh-Ukraina sing diprovokasi dening kudeta ing Kyiv bakal berkembang.

Rega saka masalah kanggo Rusia: mundhut Novorossiya Ukrainia bakal mbutuhake nggawe ing Rusia saka kapasitas ilang saka Komplek militèr-industri, kang bakal njupuk nganti rong taun plus biaya financial. Lan bencana moral: kira-kira 20 yuta pedunung Ukraina sing nganggo basa Rusia diancam bakal dadi wong kelas loro ing negarane. Rezim Bandera, neo-Nazi (!) ing Ukraina bakal dadi springboard kanggo provokasi lan ketidakstabilan ing tapel wates Rusia, iki minangka titik program "Sektor Tengen" Yarosh, Tymoshenko lan akeh liyane "Ukrainians independen" ngumumake rencana kasebut. Utawa mbok menawa mung basis NATO.

Rega saka masalah kanggo West: iku "pangilon" Russian. Urutan pertahanan Rusia sebagian diselehake ing Ukraina, sing ndadekake implementasine lan nggawe "ancaman" kanggo Kulon. Ing Novorossia Ukrainia, pengaruh Rusia tetep liwat populasi sing nganggo basa Rusia, lan, kanthi mangkono, pengaruh Kulon saya ringkih.

Umumé, wiwit wiwitan dikenal manawa asosiasi Eropa Ukraina minangka tujuan utama karusakan ekonomi kompleks industri militer, kanthi ngilangi hubungan karo Rusia. Konsekuensi tragis iki kanggo populasi sing nganggo basa Rusia ing Ukraina, sing kelangan pakaryan lan, mulane, "potongan roti", "humanis" sing ora duwe jiwa saka Uni Eropa ora peduli. Lan dina iki dheweke ora peduli babagan kabeh "kekacoan pembuatan bir": rong sasi wis liwati wiwit kudeta, nanging padha ora menehi sen kanggo wayang ing Kyiv!

... Politik minangka pragmatis, prakara sing wicaksana, mula, sing utama ing kekacoan revolusioner kabeh-Ukraina iki yaiku komplikasi sing ora bisa dihindari saka pemenuhan tatanan pertahanan ing Rusia, wektu tundha rong taun - iki serius! Aku ora pengin menehi analogi, nanging menehi saran dhewe: ing siji wektu, USSR uga kurang rong taun kanggo rearm tentara, lan pisanan iku kudu outdated kanggo ngusir serangan Hitler. gaman.

Mulane ... kanggo kudeta Februari Maidan ing Ukraina lan fascistization sawijining, Washington kudu mbayar rega abot. Kita kudu ngadhepi bebener: Kulon ndhukung neo-Nazi ing Ukraina nglawan Rusia, yaiku, maneh dadi fasis, kaya sadurunge Hitler kuwasa ing Eropa ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

145 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 156
    1 May 2014
    Aku congratulate sampeyan kabeh ing tanggal pinunjul saka hoisting Banner of the Great Victory liwat Reichstag, comrades!
    1. + 21
      1 May 2014
      Inggih, kanggo nada:

    2. Horde
      + 39
      1 May 2014
      Wong saka dalan biasane takon: Apa sing dibutuhake Rusia ing Ukraina?

      kita njupuk RUSIA, iku kabeh ...
      1. + 34
        1 May 2014
        Pikiran kita ngusulake kanggo ngganti tanduran Ukrainia kompleks militer-industri kanggo utang gas.
        1. + 48
          1 May 2014
          Luwih becik karo wilayah regional sing cedhak!
          1. + 38
            1 May 2014
            Kutipan: Thompson
            Luwih becik karo wilayah regional sing cedhak!

            Lan mesthi karo populasi!
            1. + 10
              1 May 2014
              tegese kita bali Ukraina rampung kanggo Rusia ombenan
              1. + 12
                1 May 2014
                Kutipan saka: sv68
                tegese kita bali Ukraina rampung kanggo Rusia ombenan

                Aja rampung! Mung kidul wetan.
                1. +2
                  3 May 2014
                  Kutipan saka zennon
                  Kutipan saka: sv68
                  tegese kita bali Ukraina rampung kanggo Rusia ombenan

                  Aja rampung! Mung kidul wetan.

                  alamiah! hi
                2. +4
                  3 May 2014
                  liyane saka Ukraina dhewe bakal mbengkongaken ing saperangan saka taun
          2. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +5
              1 May 2014
              Kutipan saka poc
              kuciwane gedhe nunggu sampeyan, lan ora mung kuciwane, nanging liyane, zombified ....

              Apa TV tiba ing sirah sampeyan ing dalan? Sampeyan tumindak ora pantes.
              Malah nggawe aku ngguyu! Kosakata cilik kanthi eloquently nuduhake yen zombie mung sampeyan!
              Kamulyan kanggo para pahlawan. nangis
              1. Sinara70
                0
                3 May 2014
                sampeyan duwe
                sing dideleng wong sing ana ing kubur.???
              2. Sinara70
                0
                3 May 2014
                sampeyan duwe
                sing dideleng wong sing ana ing kubur.???
        2. +3
          1 May 2014
          Luwih becik karo wilayah regional sing cedhak!
        3. 0
          3 May 2014
          Kutipan: ZU-23
          Pikiran kita ngusulake kanggo ngganti tanduran Ukrainia kompleks militer-industri kanggo utang gas.

          Kutipan: Thompson
          Luwih becik karo wilayah regional sing cedhak!

          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          Lan mesthi karo populasi!

          Cukup, Rusia bakal manunggal maneh liwat reunifikasi Rusia, Rusia Anyar lan Ukraina. Lan utang gas ora ana hubungane.
          Kanthi Belarus, Rusia wis ana ing negara serikat, nyatane, ing Konfederasi.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 31
        1 May 2014
        Kutipan: Horde
        kita njupuk RUSIA, iku kabeh ...




        Poster nyata kanggo Ukraina ing awal Mei iki.
        1. Daemon
          + 24
          1 May 2014
          ya, lan ing institusi negara, mulai ganti pipa ....
          1. +6
            1 May 2014
            Kutipan saka Damon
            ya, lan ing institusi negara, mulai ganti pipa ....

            Apa mung ing institusi negara? Aku bakal sijine kaya ing ngarep nglirik Sampeyan bisa malah ngganti potret, supaya bisa ngomong babagan topik dina ngguyu
            1. +3
              1 May 2014
              Kutipan: Kapten45
              Apa mung ing institusi negara? Aku bakal sijine kaya sing ing ngarep. Mungkin malah karo ngganti potret, supaya bisa ngomong, ing topik dina.


              Aku suggest ing woh pir, marga saka nambah produktivitas.
          2. Burung hantu
            0
            2 May 2014
            Apik, kudu tetep.
          3. Avira
            0
            4 May 2014
            wis wayahe ... dheweke mung ana ing kene ...
      4. + 16
        1 May 2014
        Kadhangkala, nanging arang banget, pikirane teka yen wong-wong stigmatize bangsa tartamtu kanthi muspra! Nanging acara njupuk Panggonan ing Ukraina nggawe manawa kritik wong iku bener! Oke, politisi lan oligarki nyuwek lan cepet-cepet, kabeh salah kanggo dheweke lan kabeh salah kanggo dheweke! Nanging arbitrariness saka prajurit individu njupuk Panggonan ing tapel wates Ukrainia punika, kanggo sijine iku mildly, njijiki! Murni bandit! Lan maneh, ngelingi saka taun tentara lawas statements saka mandor perusahaan: tanpa badge, apa pi ... ya, tanpa plug! Sawise maneh, sampeyan kaget karo wawasan manungsa lan definisi sing tepat! Akeh sing bakal mbantah: Kulawarga kasebut duwe wedhus ireng! Nanging kok akeh wong aneh, lan uga dicela dening panguwasa! Saiki, lan ing Ukraina?
        1. + 17
          1 May 2014
          Kutipan saka fktrcfylhn61
          Kadhangkala, nanging arang banget, pikirane teka yen wong-wong stigmatize bangsa tartamtu kanthi muspra! Nanging acara njupuk Panggonan ing Ukraina nggawe manawa kritik wong iku bener!


          Branding ing basis nasional yaiku Nazisme.
          Iki ditindakake ing Baltik lan, kanggo penyesalanku, ing Ukraina; leluhur kita perang karo iki, uga, kita terus kanggo paling saka kemampuan kita.

          Kutipan saka fktrcfylhn61
          Akeh sing bakal mbantah: Kulawarga kasebut duwe wedhus ireng! Nanging kok akeh wong aneh, lan uga dicela dening panguwasa! Saiki, lan ing Ukraina?


          Amarga pirang-pirang taun wong wis dicuci otak kanthi sengaja, kaya sing duwe kekuwatan - Kulon "ngunggahake" sawetara lan Russophobia disetel miturut syarat tugas. nglirik dene wong liya mung nggatekake kekuwatane dhewe lan kasugihane dhewe.

          Sanajan kabeh iki, aku pribadi seneng banget:



          Wong wis ora glethakaken mudhun tangan, wong perang sabisa: sawetara karo bedhil mesin, sawetara karo klip video ing net, arep rapat umum; iki tegese Nazisme ora bisa break kita malah ing 23 taun.
          Lan yen mangkono, kamenangan bakal dadi milik kita.
          1. +1
            2 May 2014
            http://www.youtube.com/watch?v=NpO81OnoLUg (Мы РУССКИЕ!!!) prajurit
        2. +7
          1 May 2014
          Amarga luwih saka sepuluh taun saiki "" duwe kesempatan luwih akeh kanggo "urip" ing Ukraina. Eling jaman 90-an, arek-arek cah lanang-lanang padha nyawang pakdhe-pakdhe sing gagah-gagahan lan kepengin dadi bandit, amarga paman-paman kuwi duwe dhuwit lan mobil, lan folder penambang mung duwe kerucut diiseni medali. Kita bisa urip wektu iki, lan masyarakat mboko sithik urip personel kuwi. Lan ing Ukraina, hukum "90s" isih aturan.
          1. +5
            1 May 2014
            Kutipan: Evgen Suslov
            Amarga luwih saka sepuluh taun saiki "" duwe kesempatan luwih akeh kanggo "urip" ing Ukraina.


            Iku ora kaya sing.

            Kutipan: Evgen Suslov
            Eling jaman 90-an, arek-arek cah lanang-lanang padha nyawang pakdhe-pakdhe sing gagah-gagahan lan kepengin dadi bandit, amarga paman-paman kuwi duwe dhuwit lan mobil, lan folder penambang mung duwe kerucut diiseni medali.


            Kanggo isin, aku ora langsung ngliwati 90-an ing sadawane garis bandit, banjur atlet sing entuk apa-apa tiba ing lapangan pandang kelompok gangster. Aku wis ngubur akeh associates ing karpet lan ring.
            Iki salah siji sebabe aku dadi kiwa radikal - gene pool rakyat kita sengaja dirusak (yen ora warnane bangsa).

            Kutipan: Evgen Suslov
            Kita bisa urip wektu iki, lan masyarakat mboko sithik urip personel kuwi.


            Sapa, aku njaluk ngapura kanca sejatine sampeyan? Nuwun sewu - sampeyan, lan nyuwun pangapunten kanggo pitakonan sing ora sopan (kanggo kula, topik iki getihen); sampeyan atlet Soviet? bisa ketemu nang endi wae? dadi yakin?
            Tembakan iki kaya aku. Sayange, ora akeh sing isih ana.
            Nanging njupuk tembung sandi iku, kanca, kita bakal menehi rintangan kanggo akeh.

            Kutipan: Evgen Suslov
            Lan ing Ukraina, hukum "90s" isih aturan.


            Sampeyan salah, kanca, yen saiki taun 90-an, kita bakal ngremuk junta sajrone 48 jam; Iki ora gumunggung - pracaya kula.
            Alpha, pasukan khusus, SBU - iku bakal bodho saka "Cornets" Smash corteges saka Yaytsenyuk-Tyagnibok-Parashenko-Tymoshenko-Tigipko, ora ana sing bakal goyang.

            Nanging saiki dudu taun 90an, meh kabeh atlit, kaya bandit saka generasiku, ora ana maneh karo kita.

            Mula, aja nganti mbuwang tembung-tembung sing nyapu.

            Minangka hadiah, (Aku tansah dianggep lan isih nimbang Klitschko biasa-biasa wae, kang complicates urip kanggo sawetara ombone, nanging aku ngerti carane padha miwiti) foto saka sedulur Klitschko, nalika padha torpedo lan enem kanggo "biru", sing kanggo "atlet" minangka aib:
        3. Mih
          +1
          1 May 2014
          guyon.
          Padha mlebu omah.
          Lungguh ing meja.
          Ya, aku ora piyambak, nanging karo kopral -
          Dasi asu ing plataran.
          Ora mungkin bali menyang tanah air tanpa lencana.
      5. 120352
        +1
        1 May 2014
        Ing paragraf 3. ana tembung sing salah banget: "Ukrainia Novorossiya". Iku Novorossia lan Novorossia, lan Ukraina modern wis boten apa karo. Deleng apa sing dikarepake ing Ukraina ing 1654 ing peta. Lan apa Novorossiya. Ora bakal ana pitakon.
        Miturut cara, miturut Bogdan Khmelnitsky, ana, ing Ukraina (ing tembung pinggiran ditulis nganggo huruf cilik), wong-wong Ortodoks RUSIA urip, bab manunggalaken kang takon Tsar Rusia Alexei Mikhailovich paling Quietest, lan ora bab reunification. Ukraina karo Rusia, amarga Ukraina tansah dadi bagéan saka Rusia, pinggiran lan ora ana apa-apa kanggo ngumpulake maneh. Saiki sampeyan kudu nyawiji maneh.
      6. Komentar wis dibusak.
      7. 0
        4 May 2014
        Kutipan: Horde
        kita njupuk RUSIA, iku kabeh ...

        Matur nuwun!!!! Disenengi!!!
    3. Validator
      + 11
      1 May 2014
      Kutipan saka Karlson
      Aku congratulate sampeyan kabeh ing tanggal pinunjul saka hoisting Banner of the Great Victory liwat Reichstag, comrades!

      Muga-muga kita bakal cepet ngrayakake Pengibaran Spanduk Kemenangan Perlawanan Kidul-Wétan ing Maidaun Nezalezhnosti!!!
      1. 225 teh
        +7
        1 May 2014
        Kutipan saka Validator

        Muga-muga kita bakal cepet ngrayakake Pengibaran Spanduk Kemenangan Perlawanan Kidul-Wétan ing Maidaun Nezalezhnosti!!!

        Kulon lan tetep dadi mungsuh Rusia, lan fasis sejati.
        Sampeyan ora bisa lan wiwit saiki dipercaya Kulon lan kasur, padha bakal tansah intrik lan nyoba kanggo luh kita kanggo bêsik.
        Basah sanalika bisa dhisik
        1. + 11
          1 May 2014
          Kutipan: 225chay
          Kulon lan tetep dadi mungsuh Rusia, lan fasis sejati.
          Sampeyan ora bisa lan wiwit saiki dipercaya Kulon lan kasur, padha bakal tansah intrik lan nyoba kanggo luh kita kanggo bêsik.


          Aku setuju.

      2. + 18
        1 May 2014
        Kutipan saka Validator
        Muga-muga kita bakal cepet ngrayakake Pengibaran Spanduk Kemenangan Perlawanan Kidul-Wétan ing Maidaun Nezalezhnosti!!!


        Kamrad dina iki bakal teka, ora bakal gampang, kita ing kene - ing Kyiv kudu nindakake akeh, nanging Kamenangan bakal dadi milik kita.
        1. + 12
          1 May 2014
          Kanggo topik wingi babagan banyu ing Crimea:

          Junta Kyiv pro-Amerika terus provokasi marang Rusia.

          Dadi dina iki, senadyan liburan, 10 kilometer sisih lor Armyansk cedhak tapel wates Federasi Rusia, peralatan konstruksi Ukrainia wiwit numpes lan backfill Terusan Crimean Utara, kang Penyetor banyu kanggo semenanjung Crimean.
          Miturut koresponden portal saka pemandangan, crane melu, mbikak blok beton ing amben kanal lan loro grader, nutupi karo bumi lan nggawe bendungan. Ana perkemahan ing sacedhake. Banyu dibuwang liwat saluran pengalihan menyang Segara Ireng ...


          seng --- http://novoross.info/happens/25652-hunta-nachala-razrushenie-severo-krymskogo-ka
          nala-vlasti-kryma-obeschayut-prinyat-mery.html

          junta kuwi junta... nglirik
          PYSY: calon "presiden Ukraina" - Sanajan sampeyan ngidoni mripatmu - kabeh iku ebune Gusti Allah.



          ana sing wis suwe ora krungu babagan "calon" liyane, mula aku curiga "elek" wassat
          1. +2
            1 May 2014
            Miturut perkiraan Forbes paling anyar (Maret 2014), dheweke rangking 7 ing antarane wong sugih Ukrainia (negara - $ 1,3 milyar).
            1. +1
              1 May 2014
              Sith Gusti halo kanca, suwe ora ketemu! ombenan
              Sugeng Liburan!
              Forbes iku salah, utawa, malah fitnah.
              pararashenko luwih gedhe babagan modal pribadi.
              1. 0
                2 May 2014
                Kutipan saka Karlson
                Sith Gusti halo kanca, suwe ora ketemu! ombenan
                Sugeng Liburan!
                Forbes iku salah, utawa, malah fitnah.
                pararashenko luwih gedhe babagan modal pribadi.

                Sugeng Liburan uga kanggo sampeyan ombenan
                Iki dianggep minangka resmi ditanggepi kanggo Poroshenko.
    4. + 27
      1 May 2014
      "Aku krungu crita dina iki: ing minibus, wong wadon gipsi ngandhani wong-wong mau, "Aja kuwatir, ing 8 Mei sampeyan bakal turu ing sawijining negara lan tangi ing 9 Mei ing negara liya. Ora percoyo? Aku budhal saiki. Lan ing halte sabanjure, ana wong lanang lemu lan wong wadon sing lagi ngandhut bakal mlebu. "Gypsy metu, wong-wong padha tegang. Ing halte sabanjure, ana wong sing ukurane gedhe banget mlebu ing minibus. Lawang ditutup. Minibus wiwit obah. . Banjur ana sing nuthuk lawang. Lawang mbukak lan wong wadon ngandhut mlebu. kaget. Tirai. Crita kasebut kedadeyan ing Lugansk tanggal 29.04.14"
      1. +3
        1 May 2014
        Ing wektu, aku weruh liwat jendhela sing ngadeg ing halte bis?))) Oh, gypsies iki) Nanging Gusti Allah pareng wong Yu_V tangi ing Novorossia sanalika bisa.
    5. Fanat1984
      +1
      1 May 2014
      UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
    6. +2
      2 May 2014
      Wong Amerika - takon dhewe yen sampeyan pengin
      berets prajurit kita mlaku bebarengan Washington Panjenengan.
      Ya utawa ora, lan marang freaks utama babagan.
    7. Komentar wis dibusak.
  2. + 52
    1 May 2014
    1 MEI - Dina Buruh Internasional!
    1. + 11
      2 May 2014
      apik Ternyata Babai, sing biyen medeni bocah-bocah Soviet, ana. Saiki wong militer Ukrainia diwasa wedi karo: yen tumindak ala, Babai bakal teka nganggo peluncur granat ing wayah wengi.

      wassat SBU wis nampa bukti sing ora bisa dibantah manawa Babai minangka anggota saka klompok tentara bayaran ekstremis Rusia. Saliyane Babai, saboteurs Koza-Dereza, Kashchei, Serpent Gorynych, Yaga-Bone Leg lan Kolobok nindakake kegiatan subversif marang Ukraina minangka bagéan saka grup kasebut. Obrolan liwat saluran komunikasi sing aman direkam dening karyawan sing waspada lan bakal dikirim ing Internet.

      Media Ukrainia nyatakake yen dheweke bisa nemokake kothak ireng saka helikopter MI-8 sing diunekake. Ing kaset kasebut, tawa Putin sing banter keprungu, sadurunge ana peluru pembakar waja ing tangki bensin. ngguyu(nyuwek opini politik)) apik
  3. Komentar wis dibusak.
  4. + 11
    1 May 2014
    Kulon bisa gampang nemokake dhewe ing jebakan sing wis disiapake kanggo Rusia. Kerry wis nyalahake Eropa Kulon amarga eskalasi kekerasan ing Ukraina. Umumé, kita isih duwe akeh perkara sing menarik ing ngarep.
    1. + 38
      1 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Kulon bisa gampang nemokake dhewe ing jebakan sing wis disiapake kanggo Rusia. Kerry wis nyalahake Eropa Kulon amarga eskalasi kekerasan ing Ukraina. Umumé, kita isih duwe akeh perkara sing menarik ing ngarep.


      Aku setuju.
    2. +7
      1 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Umumé, kita isih duwe akeh perkara sing menarik ing ngarep.

      Nanging aku mikir wektu iki sifat multi-vektor Ukraina ora bakal cocog karo kita. Ing kahanan saiki, iku cukup bisa kanggo njaluk Gawan saka Ukraina utawa bagéan saka Uni Customs lan salajengipun ing Uni Eurasia kanggo pungkasanipun mbubarake saka Kulon. Miturut pendapatku, Rusia wis mbayar iki sajrone 23 taun.
    3. + 15
      1 May 2014
      Kulon ndhukung neo-Nazi ing Ukraina nglawan Rusia, yaiku, maneh dadi fasis, kaya sadurunge Hitler dadi kuwasa ing Eropa ...
      Nah, sampeyan kudu ngelingi pungkasan dongeng kasebut.
      Simbahku ngunjungi Berlin, saiki aku kudu lunga lan ngunjungi. am
      Aku yakin bakal ana akeh wong Ukraina sing cedhak.
      1. xan
        + 10
        1 May 2014
        Quote: Cilik Muk
        Simbahku ngunjungi Berlin, saiki aku kudu lunga lan ngunjungi.

        Kula uga ngunjungi, saka ing kono dheweke didemobilisasi. Nanging kita kudu kampanye kanggo njaluk wong-wong sing konco genangan gedhe. Iku dudu perang, lan ing perang kita ora bakal ngadhepi nganti kita nyabrang genangan. Apa kita butuh?
        Lan ing Eropah, ora ana sing bakal perang karo kita yen kita ora munggah menyang wong-wong mau. Apa kita butuh?
        Cekakipun. Ora ana wong saka Kulon sing bakal perang kanggo Ukraina. Nanging uga ora ana gunane kanggo nyelehake Svidomo ing gulu - kita butuh tanah Rusia karo wong Rusia.
        Kabeh iku obah menyang iki.
        Aku seneng perang kaya wong-wong kita perang lan menang kanthi pertunjukan kekuwatan, dhuwit, informasi, diplomasi, dhukungan saka panyengkuyunge, lsp. Nanging kabeh iki mung dianggo nalika mungsuh ora mangu - yen perlu, kita bisa clash mbukak.
        1. +2
          1 May 2014
          Simbahku mung tekan Lvov. Nanging apa sing dideleng ing kono wis cukup ...
          1. + 12
            1 May 2014
            Kutipan saka Slava
            Simbahku mung tekan Lvov. Nanging apa sing dideleng ing kono wis cukup ...


            Simbahku diwiwiti ing 22 1941 lan rampung, sawise tatu parah nalika nyerang Koenigsberg, pengintaian artileri.
            Ngliwati desa asale diobong.
            Dheweke ngandhani kabeh perkara, yaiku dheweke (senadyan kekancan karo wong-wong ing USSR) sing nggawe aku gething marang Banderlogs.
            Leluhurku ing Belarus diobong urip kanggo kamardikan Ukraina dening Ukrainians ing layanan saka Jerman, sawise aku ndeleng proses obor ing KHRESCHATIK nalika aku (dina iki) takon:
            - kepiye perasaan sampeyan babagan Rusia, sing ngrebut tanah kita - aku meneng.

            Aku elinga: Babi Yar, Belaya Tserkov, Khatyn, Sobibor ... Aku ora duwe apa-apa kanggo ngomong karo wong-wong kuwi.

            ing foto (saka koleksiku) - Loro bocah wadon Belarusia ing latar mburi omah sing rusak ...
            1. +6
              2 May 2014
              Mênggah ingkang makatên punika botên sagêd nglalekake, botên sagêd apurani, saha ingkang anggêp makatên wau, dados pandhèrèkipun tiyang punika, kêdah dipun remuk ing pucukipun, tanpa ampun.
              Iki ora kuna. "Pahlawan" tengen ing Ukraina, wong Bandera, ninggalake jejak elek.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +4
      1 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Kulon bisa gampang nemokake dhewe ing jebakan sing wis disiapake kanggo Rusia.


      Mulane perlu ngukum Amerika Serikat kanthi "Aku ora pengin" amarga ndhukung lan ngembangake fasisme, supaya ora ana pengaruh Amerika nanging kenangan sing ora nyenengake. Lan bab pisanan sing kudu ditindakake yaiku nyuda dolar. Rusia duwe mekanisme kasebut, lan Obama main geni kanthi miwiti bacchanalia iki nglawan Rusia.
  5. + 12
    1 May 2014
    Artikel kasebut apik lan bisa dingerteni, aku setuju karo kabeh, aku uga mikir yen Rusia ora butuh penyitaan Ukraina, butuh stabilitas lan perdamaian ing hubungan, sing ing kasus retorika anti-Slavia saka impostor ing Kyiv ora. pas kabeh
    1. + 22
      1 May 2014
      Kutipan: Gray 43
      Aku uga mikir yen Rusia ora mbutuhake rebutan Ukraina


      Ora ana sing ngomong babagan panangkepan, kita ngomong babagan nglindhungi Rusia ing Ukraina lan babagan nrima - ora nrima bagean Ukraina menyang Rusia, sing wiwit ilang, amarga proyek Ukraina wis rampung.

      Saiki ing Khreschatyk:

      PYSY: yen Che, ing kene kita duwe tank sing ditarik menyang Kyiv, lagi ngomong babagan latihan wengi, Kamentrian Pertahanan Ukraina nyatakake yen dheweke ora ngerti babagan iki.
      1. +6
        1 May 2014
        Kutipan saka Karlson
        Kamentrian Pertahanan Ukraina nyatakake yen ora ana sing ngerti babagan iki.

        Departemen Keamanan Negara, bebarengan karo resimen presiden, nganakake latihan ing wayah wengi tanggal 1 Mei kanggo mriksa keamanan bangunan administratif yen bisa ditangkep.

        Miturut skenario latihan, sepuluh operator personel lapis baja nyopir menyang kuartal pemerintah. Militer lan penembak jitu karo Kalashnikov uga munggah ing gedung parlemen.

        Miturut komandan resimen presiden, Sergei Lyalin, tes digawe babagan kemampuan kanggo nyebarake pesenan kanthi cepet lan kemampuan kanggo kerja ing wektu nyata. Latihan wengi wis direncanakake sadurunge dening kepala pengawal negara. Kabeh personel militer liyane makarya ing mode "Weker".

        "Latihan sing direncanakake ditindakake kanggo mriksa kesiapan tempur unit kasebut sing sesambungan karo departemen pengawal negara. Sepira cepet kita bisa teka ing papan sing ana fasilitas penjaga negara, "ujare kepala latihan kasebut.

        Miturut dheweke, kabeh liyane makarya kanthi waspada, "kita ngrampungake latihan sing ditindakake."
        Sumber: http://polemika.com.ua/news-144611.html
        xxx
        Inggih, kita latihan, lan sadurunge 9 Mei, kita kudu ngatur premiere! hi
        1. +1
          1 May 2014
          Egoza halo tresna

          Ing wayah esuk informasi iki durung kasedhiya. aran
      2. +2
        1 May 2014
        Kutipan saka Karlson
        PYSY: yen Che, ing kene kita duwe tank sing ditarik menyang Kyiv, lagi ngomong babagan latihan wengi, Kamentrian Pertahanan Ukraina nyatakake yen dheweke ora ngerti babagan iki.


        Ati-ati ing njaba, jaga awakmu. Kars ngendi? Dheweke wis suwe ora ana, apa dheweke wis mutusake karo sapa?
        1. +3
          1 May 2014
          hommer Halo kanca! ombenan
          Sugeng preian!

          Kabeh iku angel banget kanggo kita.
          Ing release - "The Punishers" Aku nyoba kanggo nglindhungi jeneng jujur ​​Kars, nanging aku malah rebutan minus, aku ora peduli bab minus, nanging aku ora ngidini kanggo nelpon Kars ing mburi - wedhus, wong aneh. duka Kita wis kekancan suwe banget.
          1. +8
            2 May 2014
            jujur, kita wisuh dhéwé karo getih kene, nanging kita ora nyerah.
            tega iku asing kanggo kita - kita bakal menang kamardikan.
            ing bab mung kita pengin ora bantuan, nanging manunggal!
            saiki kita perang ing tapel wates Rusia, kita minangka pos terdepan,
            kita leren, --- ngenteni mungsuh ing giliran.
            nanging nalika aku ngandelake sampeyan, aku ora ngarep-arep utawa njaluk,
            kita sijine kuping kita menyang lantai, ngarep-arep sing bantuan teka kanggo kita.

  6. + 17
    1 May 2014
    Siji mung bisa guess carane kekacauan iki bakal mungkasi, nanging kasunyatan sing Kulon kudu males kabeh ala iku bab pakurmatan.
    1. + 21
      1 May 2014
      Mbales dendam sing paling apik yaiku yen kekacauan kasebut rampung ing tawuran gedhe antarane EU lan AS. Lan sawetara supaya adoh sepi, nanging mboko sithik nambah voices, menehi pangarep-arep tartamtu kanggo iki.
      1. +5
        1 May 2014
        Kutipan saka arj
        Mbales dendam sing paling apik yaiku yen kekacauan kasebut rampung ing tawuran gedhe antarane EU lan AS.

        Miturut cara, ana prediksi perang serius antarane Kulon lan Amerika Serikat kanthi nggunakake senjata nuklir.
        1. +1
          1 May 2014
          Aku wonder apa downside iku?
          A sumber
          http://www.revolar.ru/predictions/454-predictions-44.html
          Prediksi Hieromonk Jerome Sanaksarsky babagan masa depan Rusia.
          1. + 10
            1 May 2014
            kanggo Amerika Serikat, rencana becik kanggo muter negara-negara NATO lan Rusia, uga, lan nggawe dhuwit kaya sadurunge. Dheweke ngupayakake iki kanthi ora bisa dingerteni. $ 17 triliun bisa diilangi sebagian dening perang. kita bakal mbantu Jerman kanggo ngalahake USSR, yen Jerman menang, kita bakal mbantu USSR .. amarga sawise depresi gedhe padha munggah amarga perang 41-45
        2. 0
          1 May 2014
          Quote: Cilik Muk
          Miturut cara, ana prediksi perang serius antarane Kulon lan Amerika Serikat kanthi nggunakake senjata nuklir.

          Sapa sing arep perang?
          1. +4
            1 May 2014
            Kutipan saka tandha 7
            Sapa sing arep perang?

            Sampeyan ndeleng kabeh banget langsung. Lan apa bab para panguwasa? Sampeyan ngremehake kekuwatane para bangsa.
            Sistematis nggawa kesadaran babagan kasunyatan apa sing kedadeyan, alon-alon nanging mesthi ndadékaké revolusi pendapat kanggo Rusia. Iki persis sing diwedeni AS. Sanalika informasi nyata mili ora ing kali cilik, nanging ing kali, Amerika Serikat bisa ditransfer menyang kategori mungsuh Eropah. Iki ngendi kabeh bisa kelakon. hi
    2. +8
      1 May 2014
      Kutipan: Igor39
      Siji mung bisa wonder carane kekacauan iki bakal mungkasi,

      KILAT!!!
      "Eduard Nazarenko Guys, aja sijine kelas, nanging nyalin lan ngirim! Cepet buyar kanggo kabeh wong !!! Aku kerja ing bandara Donetsk. Saiki 2 turntables karo 30 pejuang wis teka, Il76 karo peralatan militer lan pejuang saka sektor tengen. dijaluk kanggo ndharat saka Kyiv + loro sisih liyane karo sektor tengen!!!Dheweke bakal ninggalake liwat stasiun bis Putilovsky mantan!!!Kabeh iki ngarahke ing hard dispersal warga sipil ing Donetsk!!!URGENTLY: BUS saka Kyiv GO TO KHARKIV, DONETSK LAN LUGANSK!!!! BLOKIR JALAN !!!!! MOHON REPOST ING JARINGAN SOSIAL !!!! Njaluk saka DONETSK."
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        2 May 2014
        Aja mabur, ayu! Ora bakal kelakon. Rada keprungu, lan pi*ndos wedi. Pravoseki ing Donbass - ora ana! Ayo ngomong aku guess. Kanggo "gerakan" mbayar, nanging kanggo asil durung. Good luck lan Sugeng Dina Kamenangan! Taun iki bakal dadi suci lan ora mung kanggo Rusia.
        1. +2
          2 May 2014
          Bungah, dheweke diunekake, nanging junta isih tetep. Kita kudu nyebul dhisik sawetara meter ing lemah, banjur kita bisa ngomong kanthi tenang babagan iki lan iki
    3. +1
      3 May 2014
      Kutipan: Igor39
      Kulon kudu mbales kabeh sing ala,


      Tembung emas, kanca, yen ora, kepiye carane aku (lan ora mung) ndeleng mripate simbahku nalika jam teka, sing ngliwati perang saka wiwitan nganti pungkasan.
  7. + 28
    1 May 2014
    Yen federalisasi Ukraina dadi ora mungkin, mula Rusia ora duwe pilihan kajaba ndhukung kamardikan Novorossiya Ukrainia, utawa malah ngajak dadi bagean saka Rusia. Mangkene kahanan bakal berkembang, lan ing saindenging jagad.Dina iki preian ngancam karo provokasi gedhe ing Kidul-Wétan. Nanging aku mikir yen ideologis, bakal nyawiji luwih akeh wong. Sugeng 1 Mei lan Taun Budaya ing Rusia!
    1. WKS
      +3
      1 May 2014
      Kutipan saka chinararem
      Ing duweni saka kutha njupuk

      Lan malah kabeh wilayah. Lan cepet lan tanpa getih.
    2. + 14
      1 May 2014
      Kita malah duwe kucing sing ramah. prajurit
    3. +4
      1 May 2014
      Kutipan saka chinararem
      Dina iki preian ngancam karo provokasi gedhe ing Kidul-Wétan. Nanging aku mikir yen ideologis, bakal nyawiji luwih akeh wong. Sugeng 1 Mei lan Taun Budaya ing Rusia!


      Kanca-kanca kita nglaporake manawa Nazi, sing saiki narik peralatan menyang Slavyansk, ora apik:

      ... ing 2 Mei taun iki, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina - kanthi pesenan tertulis saka Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional - dijadwalake wiwitan operasi skala gedhe kanggo ngresiki kabeh Kidul-Wétan. Rencana kasebut nyathet kesalahan sing ditindakake sadurunge, nyedhiyakake kepemimpinan terpusat, interaksi pasukan lan sarana klompok sing digawe, tutup udhara diparengake, lan malah urutan panjalukan kanggo dhukungan artileri ditemtokake (!) ...

      Kangge ing Kyiv (iki minangka bangunan Kabinet Menteri).

  8. +8
    1 May 2014
    Kanggo Courtesy! Sugeng 1 Mei lan Taun Budaya!
  9. +6
    1 May 2014
    Kene sampeyan lunga! Artikel biasa!
    Sanalika Viktor Kamenev ninggalake emosi, ninggalake clichés propaganda, mandheg nyalahake lan scolding mungsuh politik, teks wis wikan ing cara temen beda. Dirasakake kanthi bener.

    Mung saiki paragraf penultimate babagan rong taun lan rearmament rada kontroversial.

    Lan ing artikel umum, plus.
    1. + 13
      1 May 2014
      Sugeng dina Mei! Saben uwong, ing ngendi wae, utamane wong sing sopan. Kita bakal nyoba kanggo njupuk menyang akun komentar.
      Sabab kita mung, mulane, kayane Gusti Allah nulungi kita: uga, Rusia saiki begja, luck ana ing sisih kita!
      1. +3
        1 May 2014
        Quote: Viktor Kamenev
        Sugeng dina Mei!


        Lan sampeyan, Victor, Happy Holidays. DUNIA! KERJA! MUNG! ombenan
        1. + 12
          1 May 2014
          Quote: biasa wae
          DUNIA! KERJA! MUNG!
          ombenan

      2. +3
        1 May 2014
        Quote: Viktor Kamenev
        : uga, Rusia begja saiki, luck ing sisih kita!

        Bejo kanggo sing bejo! ya
  10. +3
    1 May 2014
    Ya, dina sing ora bisa dilalekake ing kabeh babagan, nanging kekacauan global maneh mambu lan maneh Amerika kudu disalahake.
  11. +7
    1 May 2014
    Kulon ndhukung neo-Nazi ing Ukraina nglawan Rusia, yaiku, maneh dadi fasis, kaya sadurunge Hitler dadi kuwasa ing Eropa ...

    Eropa Kulon, AS - wis suwe dadi fasis, luwih tepat, Nazi.
    Kabeh slogan babagan demokrasi iku goroh. Ing negara-negara kasebut, wis suwe ora ana demokrasi, ora ana kamardikan, lan ora ana sing mbantah.
    Kepentingan Vatikan, Nazi, Zionis saling gegandhengan kanggo ngrebut sumber daya lan tanah kita.
    Kita wis nyatakake perang, nganti saiki mung ideologi lan ekonomi.
    Iki mung bisa dilawan karo persatuan kita.
    1. Mih
      0
      1 May 2014
      Bebener sampeyan, nanging medeni - apa sing kudu ditindakake? Unity - carane iku? Nyenengake, sethithik, mung Pasukan Rudal Strategis.
    2. +1
      3 May 2014
      Kutipan saka Turkir
      Kabeh slogan babagan demokrasi iku goroh. Ing negara-negara kasebut, wis suwe ora ana demokrasi, ora ana kebebasan ngomong, lan ora ana sing mbantah.


      Mungsuh wis ana ing gapura, lan perang ana ing ambang. Lan demokrasi (ing kene sampeyan pancen bener) tembung - gombal kanggo Kulon, ing mburine kepentingan sejatine karusakan kita didhelikake.
  12. +8
    1 May 2014
    Aku ora ngerti kenapa kita ora bisa mlebu ing burghs karo sanksi staggering nyata. Ora ing cara kaya kanggo Cut gas, amarga iki perang, nanging supaya ing trampolin menyang papan. Supaya ora ana makhluk sing nganggo basa Inggris ing Sakhalin, sing ngompa lenga lan ngrusak alam kita ing kana. Pasar kita saka kenguryatin lan sikil Bush liyane cedhak nol. Anggur Georgia cepet ilang nalika Sobakashvili dadi aneh ing Ossetia. Dadi iki nyata. Kapitalis kudu diukum kanthi kerugian bencana finansial. Iku aneh sing Vladimir durung mangsuli greyhound sing. Nunggu...
    1. Pangertèn umum
      +7
      1 May 2014
      Kita isih ana ing WTO, kita ora bisa ngilangi pasokan produk miturut kontrak lan perjanjian. Aku bungah yen boneka teddy karo bahan peledak wis dilarang ngimpor tanduran GMO saiki, plus gedhe.
      Nalika kita ngenteni, kita ndeleng sapa sing nyenyet ing arah kita, banjur mudhun gunung kanthi tenang lan mangan kabeh komplotan.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        1 May 2014
        Inggih, kita durung nganti tekan ing WTO. Kita bisa ngirim. Utamane yen sanksi sing adoh diterapake.
  13. +3
    1 May 2014
    Inggris lan Prancis nggawa Hitler menyang daya, saiki padha (lan ora mung wong-wong mau, meh kabeh EU bebarengan karo Amerika Serikat) pengin nggawa "Hitler" Tyagnibok utawa Yarosh saka Ukraina.
    1. +7
      1 May 2014
      Saka Tyagnibok, Hitler kaya peluru saka feces. Kaliber cilik.
    2. Mih
      0
      1 May 2014
      Kutipan: La-5
      Inggris lan Prancis nggawa Hitler dadi kuwasa,

      Inggris lan Prancis mimpin Hitler kanggo kuwasa.
      Kaya sing diomongake ing wetan: iki nasibe.
  14. + 27
    1 May 2014
    Kabeh mung diwiwiti, lan muga-muga bakal rampung karo iki.
    1. +5
      1 May 2014
      Pilihan sing menarik ... lan mbok menawa sing paling apik!
      1. ikar2006
        0
        5 May 2014
        Lan padha lali babagan Kharkov lan wilayah sad
    2. +8
      1 May 2014
      Aku babar blas setuju lan sarujuk!
      Aku bakal nambah sethithik:
      1) Perusahaan pertahanan strategis penting sing ora mlebu Novorossia kanthi cara siji utawa liyane dirusak sacara fisik kanthi ngilangi informasi sing dibutuhake.
      2) Nawakake kabeh karyawan pindhah menyang Novorossia utawa Rusia - kanthi bantuan golek lapangan kerja lan omah.
      Alesane yaiku kabeh Soviet dikutuk kanggo pahlawan lemak - dadi kenapa kudu ninggalake apa sing dibangun Uni Soviet sing gedhe !!!!!! hi
    3. Hiu Whisperer
      0
      4 May 2014
      Apik - aja nyerah !! Wong Amerika karo sampeyan!
  15. Aku wong Rusia
    +7
    1 May 2014
    Mburu PRESIDEN - Skenario Gagal Gaddafi [30/04/2014]
    http://www.youtube.com/watch?v=3-ODNvnQrKk
    *
  16. +9
    1 May 2014
    Mad West.Rusia bakal nambani sampeyan!
  17. +1
    1 May 2014
    Kahanan wis digawa menyang tingkat edan ... sing ora ana maneh bener ... asil sing cocog karo kabeh.

    Kanthi wong-wong Kulon, kabeh luwih cetha ... kabeh pitakonan yaiku carane aktif ing Kidul-Wétan ... pira wong bakal duwe sekring kanggo mbela kapentingan ... ing tataran apa Rusia bakal bisa. aktif (Maksudku partisipasi langsung ing wilayah) nyambung.
  18. +3
    1 May 2014
    Ing Ukraina, kabeh ora kaya sing dicritakake dening penulis! Acara ing sisih kidul-wetan nuduhake yen ora akeh Nazi! Junta, sanajan upaya titanic, ora bisa nggawe pasukan bersenjata serius saka separatis sayap tengen! Rekrutmen menyang Garda Nasional gagal!Sawise pemisahan DPR, proses kasebut ora mandheg, nanging mung nyepetake Penurunan standar urip ing sisa-sisa Ukraina bakal mbantu njupuk sisih tengen!Aku mikir proses ninggalake wilayah saka Ukraina bakal mandheg ing wilayah Lviv, iku amarga ora ana kang perlu wong, lan utang saka sawijining kudu dibuwang mati ing wong!
  19. Pangertèn umum
    +2
    1 May 2014
    Miturut kasunyatan sing Angkatan Laut kabeh padha allocates silihan kanggo Ukraina, padha digawe iku cetha sing padha ora bakal mundur. Saiki dheweke uga bakal nyuplai senjata kanggo asu-asu iki, dheweke bakal mulang carane nggunakake kabeh iki, lan bakal nyerbu ing sisih kidul-wétan. Pemisahan ing sisih kidul-wétan, kalebu Zaporozhye, Odessa, Kherson lan Kharkov, banget mamang, tanpa wilayah kasebut ora ana Ukraina maneh, lan ora ana rencana kanggo menehi potongan kasebut menyang Rusia. Kanggo Rusia, aku luwih nguntungake yen kita duwe tetangga federal, duwe bisnis karo wong-wong mau kanggo kamakmuran umum lan duwe, kaya sing ana, minangka zona penyangga antarane geyropy lan Rusia. Gawan menyang Rusia banget masalah, mung ngomong, kita ora bakal narik dhuwit, lan dadi luwih jus squeezed metu karo Crimea, nanging mung kaputusan tengen, padha ngiyataken nimbali Ngartekno! Lan kita bakal entuk dhuwit.
    1. +3
      1 May 2014
      Tranche pisanan saka silihan bakal digunakake kanggo mbayar utang urgent saka Ukraina, lan ora kanggo menehi malah dhuwit iki isin kanggo West! Menapa malih, padha prakteke menehi kanggo awake dhewe, lan Gazprom misale jek njaluk soko. Umumé, iki nundha masalah kasebut, lan nuduhake manawa Kulon ora duwe keputusan gabungan ing Ukraina.
      Bubur terus godhok...
    2. +2
      1 May 2014
      Quote: akal sehat
      Miturut kasunyatan sing Angkatan Laut kabeh padha allocates silihan kanggo Ukraina, padha digawe iku cetha sing padha ora bakal mundur. Saiki dheweke uga bakal nyuplai senjata kanggo asu-asu iki, dheweke bakal mulang carane nggunakake kabeh iki, lan bakal nyerbu ing sisih kidul-wétan.


      IMF ora bakal nyedhiyakake silihan nganti Ukraina tenang lan ngrampungake kabeh instruksi dana kasebut. Wetan Kidul sing murub ora kondusif kanggo tenang. Ora ana sing bakal menehi senjata, lan nganti saiki ora bakal, sanajan kabeh lolongan junta.
    3. +8
      1 May 2014
      Quote: akal sehat
      Miturut kasunyatan sing Angkatan Laut kabeh padha allocates silihan kanggo Ukraina, padha digawe iku cetha sing padha ora bakal mundur. Saiki dheweke bakal nyedhiyakake senjata kanggo asu kasebut


      Kanthi utangan, kabeh durung jelas. Tanggal 11 Mei wis cedhak, nanging wis cetha yen rencanane junta wis kleru. Kanthi biaya senjata, iki bakal dadi kesalahan global Kulon, kaya mbuwang minyak tanah menyang geni.
      Nanging kasunyatan manawa Kulon narik Ukraina kanggo nyembelih wiwit dimangerteni sanajan dening Svidomites sing frostbitten.
  20. +5
    1 May 2014
    Amers karo Kulon duwe diare gedhe-gedhe babagan indigestion saka Ukraina, bau ing saindenging jagad, ngarepake getih gedhe ...
  21. +4
    1 May 2014
    Kutipan: Horde
    Wong saka dalan biasane takon: Apa sing dibutuhake Rusia ing Ukraina?

    kita njupuk RUSIA, iku kabeh ...

    Ora! Kita bali KELUARGA, sedulur-sedulur ing tanah air!
  22. +3
    1 May 2014
    "Ing wangun apa tugas dual iki bisa ditanggulangi dina iki, saka sudut pandang akal sehat?"

    Sampeyan bisa nggunakake solusi liyane ing kene. Ing acara sing kita isih dipeksa kanggo nggunakake pasukan lan ngirim pasukan menyang Ukraina. Langsung ngumumake tujuane - kanggo mbantu wong-wong sedulur ing pemilihan sing sah gratis lan terus-terusan nggayuh tujuan kasebut. Ing pengawasan "wong sopan" pemilihan Presiden, Rada lan institusi panguwasa liyane dianakaké. Ing kasus iki, padha bakal dadi obyektif sabisa, amarga. kabeh dissatisfied karo pandelengan ketok sing ora cekap lan minangka asil saka tumindak ilegal bakal dibusak saka urip politik aktif Ukraina. Sawise netepake tatanan, pasukan ditarik lan Ukraina tetep dadi negara sing tenang lan apik. Opsi iki bakal cocog karo kita.
  23. +8
    1 May 2014
    Mulane ... kanggo kudeta Februari Maidan ing Ukraina lan fascistization sawijining, Washington kudu mbayar rega abot.
    akeh sing kudu dijawab. oh apa tagihan gedhe kanggo wong. saka kabeh pratelan planet bakal diketik. bisa ngapusi nang endi wae
  24. +5
    1 May 2014
    Luhansk lan Donetsk bakal pisah, Kharkiv bakal ngetutake. Dadi bagéan saka Federasi Rusia iku kanggo menehi alesan liyane kanggo Russophobes kanggo aggravate kahanan. Bantuan organisasi, finansial lan liyane saka Federasi Rusia bakal cepet, efisien, lan sing paling penting, bisa dingerteni kanggo kabeh Tenggara. Ing musim gugur, wong bakal weruh bedane bantuan Rusia lan Amerika. Ing pungkasan taun, Odessa, Nikolaev, lan sethitik mengko Kherson lan Zaporozhye bakal nuthuk ing lawang saka New Ukraina iki, utawa luwih Novorossiya, lan sethitik mengko Kherson lan Zaporozhye "Grey Ukraina" bakal agonize kanggo saperangan liyane. taun. Mesakke wong... Happy May Day everyone!!!
  25. +3
    1 May 2014
    Ya, Amerika wis nggawa cauldron nggodhok banget cedhak wates kita. Iku bakal migunani kanggo wong-wong mau kanggo ngatur alaverdy (trik reged retaliatory). Kabeh padha, Amerika bakal crap celonone ing jembar Ukraina, yen kita wisely mindhah "kasus".
    1. +6
      1 May 2014
      Kutipan saka PValery53
      Iku bakal migunani kanggo wong-wong mau kanggo ngatur alaverdy (trik reged retaliatory).

      lan ana ngendi kanggo nguripake (ing jejere wong-wong mau) vinezuela, chile, argentina, mexico))
  26. +1
    1 May 2014
    Kutipan: VD chauvinist
    Sabanjure Kharkiv

    iki pitakonan gedhe, kaya Nikolaev lan Kherson
  27. + 12
    1 May 2014
    "Iki mung wiwitan ..."
    Iki medeni. Ing Ukraina, malah karusakan lan karusakan saka negara - BUSINESS, BUSINESS lan ora ana liyane ...
    1. +4
      1 May 2014
      boten pribadi (lan boten suci), mung bisnis. uga bakal ngedol ibune dhewe, mung mbayar. Ugh!
    2. +4
      1 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Iki medeni. Ing Ukraina, malah karusakan lan karusakan saka negara - BUSINESS, BUSINESS lan ora ana liyane ...


      Aku konfirmasi kanca, iki sing saiki disebarake ing jaringan Ukrainia:

      iki diarani panggilan Maidan kanggo Maidan 3.0,
      Aku ndeleng lan aku ora kaget maneh. wong bodho
    3. +1
      1 May 2014
      Iku ora maneh wong. Iki liyane kanggo wong liya.
    4. 0
      1 May 2014
      TOPIK iki kudu dikirim maneh sabisa-bisa lan luwih apik ing situs Ukrainia !!! Ayo wong ngerti sapa sing ana ing mburine!!!!!
    5. 0
      1 May 2014
      TOPIK iki kudu dikirim maneh sabisa-bisa lan luwih apik ing situs Ukrainia !!! Ayo wong ngerti sapa sing ana ing mburine!!!!!
    6. 88888rb
      0
      2 May 2014
      Lan ing endi wae lan ora mung ing Ukraina ... Ana pemain figuran profesional. Dina iki rapat umum "kanggo". Sesuk rally " nglawan " . Sawise sesuk, njupuk ing wong akeh ing Mikhalkov, etc. Bayar wae....
  28. +6
    1 May 2014
    Matur nuwun Victor! hi
    Mulane ... kanggo kudeta Februari Maidan ing Ukraina lan fascistization sawijining, Washington kudu mbayar rega abot.

    Iku katon kaya bakal mbayar. ya Akhire.
    1. +1
      1 May 2014
      pensiunan Salam iki! hi

      Kaya sing sampeyan ngerteni, Perang Kamardikan ing Amerika Serikat diwiwiti kanthi "Pesta Teh Boston", kanthi ironis babagan kebodohan Maidan Svidomites lan pimpinane, trolling lair ing Internet babagan teh radioaktif lan kecanduan narkoba, sing diombe wong. ing Maidan lan padha kelangan kemampuan kanggo alesan sensibly sawise sing.
      Dadi - ujug-ujug dadi dikenal yen tèh iki didol kanthi gratis ing ranté ritel Ukraina (yen ana sing mamang, foto kasebut ora palsu, dijupuk ing metro Kiev).

      Ana sing nggegirisi bakal teka ... belay
    2. +1
      1 May 2014
      Selamet preian! Nalika Rusia banter marang donya sing Washington ndhukung Bandera neo-Nazis, mulane Rusia Suspect Washington dhewe saka Nazi worldviews, banjur Amerika bakal mbayar rega abot!
      1. +1
        1 May 2014
        Iki apa kabeh teka mudhun kanggo. Saiki, misale jek, rapat perwakilan organisasi Yahudi karo Amerika lan politisi babagan anti-Semitisme ing Ukraina mesthine ditindakake ing Amerika. A. Lieberman prajanji sing wong Yahudi bakal nyedhiyani ALL bukti bab fascisization saka negara lan kawujudan saka anti-Semitism ing tingkat negara. Lan dheweke uga janji manawa Departemen Luar Negeri bakal ora kepenak banget ...
      2. 0
        1 May 2014
        Iki apa kabeh teka mudhun kanggo. Saiki, misale jek, rapat perwakilan organisasi Yahudi karo Amerika lan politisi babagan anti-Semitisme ing Ukraina mesthine ditindakake ing Amerika. A. Lieberman prajanji sing wong Yahudi bakal nyedhiyani ALL bukti bab fascisization saka negara lan kawujudan saka anti-Semitism ing tingkat negara. Lan dheweke uga janji manawa Departemen Luar Negeri bakal ora kepenak banget ...
  29. +6
    1 May 2014
    kabeh bakal kaya ing gambar, lan ora kabeh jinis Smirnovs, Baltika 18, Optimis lan jinis liyane mbayangno lan terus mbayangno Lan kabeh limo pilot virtual lan patriot AS kayata vaf ora mengaruhi Angkatan Udhara Rusia. kanthi cara apa wae.
    Aku ngelingi ramalan Baltika 18, aku kelingan carane dheweke mbadek ing musim semi 2013 yen Putin bakal digulingake ing 2014))) nanging saiki kita weruh yen Putin wis meh 80% saka kapercayan Rusia.
  30. + 15
    1 May 2014
    Simbah nalika isih enom seneng banget lelungan nganggo voucher serikat pekerja. Ing taun 1945 dheweke lunga menyang Berlin, ing taun 1956 - menyang Hongaria, ing taun 1968 - menyang Praha. Wingi ditawani tiket kobong menyang Kyiv, dheweke bakal goyangake jaman biyen.
    1. +5
      1 May 2014
      mdaaa, saiki serikat ora padha. wassat
      lan mbahmu ora ditawani tiket menyang Washington? prajurit
    2. + 12
      1 May 2014
      Kutipan: Klim Podkova
      Simbah nalika isih enom seneng banget lelungan nganggo voucher serikat pekerja. Ing taun 1945 dheweke lunga menyang Berlin, ing taun 1956 - menyang Hongaria, ing taun 1968 - menyang Praha. Wingi ditawani tiket kobong menyang Kyiv, dheweke bakal goyangake jaman biyen.


      Luwih becik teka dhewe, mesthi, kita bakal seneng banget karo mbah kakungmu, nanging kayane giliran kita wis teka.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +6
        1 May 2014
        Apa pihak sing nampa bakal nyedhiyakake instrumen kasebut?
        Hi Carlson! hi
        1. +4
          1 May 2014
          Quote: pensiunan
          Apa pihak sing nampa bakal nyedhiyakake instrumen kasebut?


          Sugeng sonten! hi

          Iki loro angel lan prasaja, kita ana ing pendhudhukan, nanging kita lagi nggarap. nglirik
  31. +5
    1 May 2014
    Istanbul ngrusak demonstrasi tanggal 1 Mei ..! Erdogan bakal nuduhake ..)) keprungu
    1. +3
      1 May 2014
      Quote: MIKHAN
      Istanbul bubar demonstrasi kasebut

      Lan kita uga duwe "hadiah" ...
      Pengadilan Kyiv nglarang partai kabeh-Ukraina "Russian Unity"
      Pengadilan Administratif Distrik kutha Kyiv marem pratelan saka Kamentrian Kehakiman Ukraina ing larangan ing aktivitas saka partai politik "Russian Unity" ing wilayah Ukraina ...
      pimpinan kang kepala Republik Crimea Sergey Aksyonov.

      Miturut koresponden Interfax-Ukraina, pratelan saka Kementerian Kehakiman wis rampung kanthi lengkap, sajrone 10 dina pihak terdakwa bisa ngajokake banding marang keputusan iki.
      http://www.versii.com/news/302685/
  32. + 10
    1 May 2014
    Ing 8 am, saka arah Dnepropetrovsk, wong sing ora dingerteni nyerang pos papriksan ing lawang mlebu kutha Krasnoarmeysk. Antarane 10 lan 12 milisi sing njaga pos pertahanan kasebut ilang. Durung ana laporan sing tiwas utawa tatu, nanging ana getih ing trotoar cedhak pos pemeriksaan, laporan saksi mata.

    Sabanjure, Kamentrian Dalam Negeri Ukraina kanthi resmi nyatakake yen ora ana sing tatu sajrone panangkepan lan kabeh milisi sing ditangkap ing pos kasebut dipasrahake menyang lembaga penegak hukum ing wilayah Dnipropetrovsk.
    http://lifenews.ru/news/132450
    1. AVIATOR36662
      +3
      1 May 2014
      Kabar sing ora apik. Konfirmasi yen milisi ing pos pemeriksaan kudu bersenjata nganggo senjata cilik, yen mung kanggo keamanan pribadi.
  33. +9
    1 May 2014
    dijupuk saka Odnoklassniki
    CEPAT!
    KITA wis mriksa INFORMASI!
    KABEH BENER!

    DINI WISATA 6 POST BLOCK ING KRASNOYARMEISK DIBUKA WILAYAH.
    11 cah lanang dicekel mung siji begja kanggo ndhelikake.
    KITA ORA NGERTI SING TAtu. NANGING ANA GETIH ING TENDA.
    SEKTOR sing bener uga bakal digawa menyang kutha.
    Checkpoint dumunung ing dalan gedhe Dnepropetrovsk-Donetsk (ing lawang menyang kutha saka Dnieper). Wong lanang njaluk tulung!!!Sebar!

    WONG DIBUTUHKAN URGENT UNTUK POST BLOCK!
  34. +1
    1 May 2014
    Dina iki, koran Izvestia nerbitake informasi kasebut

    Rusia bisa uga sebagian ngapura utang Ukraina kanggo gas minangka ijol-ijolan kanggo perusahaan kompleks industri militer.

    Perusahaan Ukrainia saka kompleks industri militer (kompleks industri militer) mung bisa digunakake kanggo pasar Rusia. Panggabungan ing produksi senjata Rusia kira-kira 30%. Mangkono, Ukraina bisa lali babagan milyaran dolar utang gas yen nyedhiyakake perusahaan kasebut menyang Rusia. Apa sing bakal menehi:
    1. Perusahaan Ukrainia saka kompleks militèr-industri bakal mlebu ing yurisdiksi Rusia, nanging nyatane personel Ukrainia sing padha bakal nyambut gawe, kanthi potongan pajak sing padha karo anggaran Ukrainia. Apik kanggo kabeh wong: wong duwe proyek, kebak pesenan kabeh wektu, anggaran Ukraina diisi maneh.
    2. Senajan Rusia bakal nandhang sangsara gedhe banget losses dening ngapura utang Ukraina kanggo gas, nanging nggunakake Enterprises Komplek militèr-industri, iku bakal mbayar dhewe liwat wektu.
    3. Eropa (EU) bakal turu kanthi tentrem ing mangsa, amarga ora bakal kuwatir babagan masalah transit gas liwat Ukraina.

    Sing, iku ono gunane kanggo kabeh wong, loro Rusia lan Ukraina lan EU. Iku ora duwe bathi mung kanggo Amerika Serikat, kang goal punika karusakan saka Ukraina lan perang sipil.


    rincian liyane: http://izvestia.ru/news/570177
  35. + 11
    1 May 2014
    Nanging… spekulasi politik, lan upaya propaganda Washington lan abdine media kanggo mbabarake Rusia minangka "agresor", mengaruhi pikiran, lan tema "gabung karo Ukraina", kanthi cara siji utawa liyane, nemokake tanggapane.


    Babagan kasunyatan sing ana ing pikirane ana video sing menarik.
  36. -2
    1 May 2014
    Aku ora menehi rating artikel ora bab mangsa, nanging bab kepungkur karo referensi kanggo Februari lan ing, sebutno Komplek militèr-industri Ukrainia ..... sepisan maneh mlaku ing rake padha sing sawise Yushchenko? Yushchenko ketoke wis lunga, Yanukovych teka lan kerjasama karo Ukraina diuripake maneh, dadi apa??? penulis apa sabanjure? yen meh 10 taun sampeyan ora nyiyapake produksi ing omah, mula sampeyan kudu nyetel saiki lan ora ngenteni Yanukovych anyar, sing mesthi bakal diikuti Julia utawa Turchinov anyar ... kita kudu lali babagan crests lan supaya padha menyang EU, supaya wong-wong mau saiki Feed
  37. Komentar wis dibusak.
  38. +1
    1 May 2014
    Aku Yanukovych bakal rauh teka ing Kyiv lan pasukan khusus kita bakal njaga dheweke, dheweke bakal bali kabeh mentri dening dekrit, dissolve dewan, supaya penahanan kabeh putschists, nanging ing pasukan sing ora manut dhawuh saka komandhan. -in-chief, dheweke mung bakal ditahan, kabeh basis sayap tengen Rusia dikenal ana unit khusus bakal dikirim metu lan wong lanang bakal bisa karo wong-wong mau ing kontak lengkap, lan kabeh iki bakal kelakon sadurunge Mei 9!
  39. +3
    1 May 2014
    Dadi dheweke ngundang menyang divisi SS Galicia, kayane dheweke ngundang ing bendera Sektor Tengen.
  40. +7
    1 May 2014
    ora mikir. Aku ora mikir yen Federasi Rusia siyap njupuk risiko kasebut ing rawa iki.
    Yen Kyiv nang endi wae ing tapel wates wilayah Bryansk ... lan ing tengah Ukraina - iki prau saka roh-roh jahat.
    Umume, kene panas ing sisih kidul saiki ... wis panas ing kaos oblong, soaring, iku stuffy .. Pesisir wis rampung siap kanggo "capture".
    Sawah ing cedhak Odessa wis thukul 30-40 cm gandum ... kanthi kabisat.
    Lan mung Kiev kuwatir Ukrainians..jinis nest karo potensial ekspor kerusuhan, kabar ala, goroh lan impotism.
    1. 0
      1 May 2014
      pramila masalah iki kudu dirampungake sapisan lan kanggo kabeh, junta 2 mutusake kanggo miwiti operasi khusus kanthi tangan batalion SS Sektor Pertama, lan iki bakal dadi titik ora bali, mula ing tanggal 9 Mei aku mikir. duraka iki bakal dibuwang metu saka kutha pahlawan kamulyan Russian Kyiv.
  41. tiba
    -5
    1 May 2014
    Wis diwiwiti!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ora ana wong Rusia sing isih ana ing elit kekuwatan ing wilayah Kaukasia Lor

    Aliran metu saka Rusia saka republik Kaukasia Lor ndadékaké pamisahan sosial-budaya saka wilayah kasebut saka Rusia. Kabijakan nasional resmi luwih seneng nglirwakake tren iki.
    plot
    Pitakonan Nasional:

    Ide nasional yaiku dadi bangsa
    Pushkin salah

    Tags

    Kaukasus Lor
    pitakonan nasional
    Sekitar ideologi
    Rusia
    Rusia
    Kaukasus
    Prakiraan jangka panjang

    Alfa lan omega saka kabijakan nasional Rusia saiki dianggep minangka nggawe lan nguatake sawijining bangsa Rusia. Ing wektu sing padha, pitakonan, minangka aturan, tetep ing njaba kurung ing basis apa proses iki kudu dilakoni. Nanging, jawaban kasebut umume ketok lan bisa ditemokake, contone, ing artikel pemilihan Vladimir Putin "Rusia: pitakonan nasional," ing ngendi presiden nyebutake wong Rusia minangka kain sing nggabungake peradaban Rusia sing unik. Pancen, ing Rusia dhasar kanggo mbangun bangsa siji mung bisa dadi budaya Rusia, basa Rusia, lan wong Rusia sing tepat minangka pembawa. Contone, apa sing padha karo Nivkhs lan Avar, kajaba Rusia?
    iklan

    Ing wektu sing padha, politisi lan tokoh masyarakat sing beda banget, saka komunis nganti liberal Barat, tambah akeh ngomong babagan ancaman sirnane wong Rusia. Yen kanggo Rusia sakabèhé prakiraan kasebut katon kaya fiksi apokaliptik sing surem, mula ora ana Rusia ing Chechnya lan Ingushetia, uga pengurangan permanen populasi Rusia ing sisa republik Kaukasia Lor, minangka kasunyatan objektif. Lan kasunyatan iki ora mung nggawe bangsa Rusia, paling ora ing tlatah Kaukasus Lor, nanging uga anané Kaukasus Lor minangka bagéan saka Federasi Rusia.
  42. +3
    1 May 2014
    Ing Ukraina, sampeyan bisa takon pitakonan sing padha. Apa tranches saka Kulon mlebu Ukraina? ora? Dadi sampeyan dudu negara, nanging dandruff mendem. Amarga dhuwit diwenehi mung kanggo wong-wong sing banjur bisa njaluk. Lan supaya sampeyan bisa takon svidomnutyh nanggepi kabeh nangis bab kamardikan, Great Ukrainia lan kamardikan liyane.
  43. +3
    1 May 2014
    Link kasebut duwe artikel sing diarani: "Kyiv ora nempel ing sisih wétan Ukraina, nanging kanggo gas"

    http://www.kp.ru/daily/26225.5/3108313/
  44. +2
    1 May 2014
    "Ukraina lan Shell nandatangani persetujuan operasi ing karya ing lapangan gas Yuzovsky - Stavitsky" ( 12.09.2013)

    Perusahaan Ukrainia "Nadra Yuzivska" lan Royal Dutch Shell wis nandatangani perjanjian operasi, sing bener ngidini wiwitan karya ing lapangan gas Yuzovsky.
    "Dina iki kita nandatangani persetujuan operasi antarane investor - Royal Dutch Shell lan Nadra Yuzovskaya. Iki minangka persetujuan sing menehi ijin lengkap kanggo investasi langsung lan karya ing wilayah Yuzovskaya ing negara kita, "ujare marang wartawan ing Kamis ing Den Haag (Belanda). Menteri Energi lan Industri Batubara Ukraina Eduard Stavytsky.
    Menteri nerangake yen wiwit dina iki, nyatane lan sah, karya Shell ing Ukraina diwiwiti.
    Miturut dheweke, miturut syarat-syarat tender, ing tahap pisanan, Shell bakal nandur modal babagan eksplorasi $ 500 yuta, lan umume, investasi ing pangembangan industri lan instalasi komunikasi ing lapangan Yuzovsky kira-kira $ 10 milyar, lan iki. data dituduhake ing persetujuan.
    "Miturut ramalan para ahli, lan iki diucapake ing ngarsane Perdana Menteri Ukraina, kita ngarepake gas gratis ing pungkasan taun 2014," ujare E. Stavytsky.
    Dheweke uga nambahake yen miturut rencana kasebut, 15 sumur eksplorasi bakal dibor lan sawise iku bakal bisa ngomong kanthi akurat babagan volume produksi gas ing wilayah iki.
    Persetujuan kasebut ditandatangani nalika kunjungan kerja Perdana Menteri Ukraina menyang Walanda.
    Minangka kacarita, ing 2012 Ukraina dianakaké telung tender kanggo kesimpulan saka PSA: kanggo Yuzovsky (Kharkiv lan Donetsk wilayah), Olessky (Lvov lan Ivano-Frankivsk wilayah) lan Skifsky (jero banyu beting saka Segara Ireng) wilayah.

    Pemenang kompetisi kanggo pangembangan bagean Olesko yaiku Chevron Amerika, Yuzovsky - Shell Anglo-Dutch, Scythian - konsorsium sing dipimpin dening American ExxonMobil (40%, operator), Shell (35%), OMV Austria. diwakili dening Romania "putri" Petrom (15%) lan NAC "Nadra Ukraina" (10%).
    Ing 16 Januari, proyek PSA kanggo Yuzivska Square disetujoni dening Dewan Daerah Donetsk, ing 17 Januari - dening Dewan Daerah Kharkiv.
    Persetujuan antarane Ukraina lan Shell, Nadra Yuzovskaya LLC babagan enggo bareng produksi sing diprodhuksi ing wilayah Yuzivska (7,886 ewu kilometer persegi, dumunung ing wilayah Kharkiv lan Donetsk), ditandatangani tanggal 24 Januari 2013.
    15 sumur eksplorasi pisanan ing proyek kasebut direncanakake bakal dibor ing limang taun sabanjure.

    http://interfax.com.ua/news/economic/167135.html
  45. 0
    1 May 2014
    "The bummer saka perjanjian sharing produksi (PSA) ing Scythian (rak banyu jero Segara Ireng)"
    (13 Maret 2014)

    http://prytkovalexey.org/2014/03/13/24-04-2013-%D1%81%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1
    %88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5-%D
    0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BF/
    1. +5
      1 May 2014
      Kayane iki wis dudu rak Ukrainia, ora ana kesepakatan kanggo menehi tandha wilayah banyu, mula regejegan dirampungake kanggo sapa wae sing duwe armada. .
    2. +2
      2 May 2014
      Nyatane, ing ngisor iki conto Turki, iku wektu kanggo njupuk ragad kanggo pass saka kapal (mesthi manca) liwat Selat Kerch. Sampeyan katon lan jembatan bakal diketik. keprungu
  46. stranik72
    +1
    1 May 2014
    Ya, "kabeh mung diwiwiti", lan pisanan kabeh kanggo Rusia, kesalahane saka periode sadurunge sajarah kita sijine negara ing verge saka kaslametané, apa kita saiki frantically nyoba kanggo ndandani iku pujian, nanging soko liyane. saka tembung amba ora cetha banget sing kita arep ngganti vektor kawicaksanan ekonomi sawijining, lan iki dina pitakonan utama orane negara. Kaya ing taun 1941, kita bisa ngatur lan nggawe maneh industri, utawa maneh kita bakal ndeleng gas minangka komponen utama kedaulatan ekonomi, lan pasukan nuklir strategis minangka basis keamanan militer kita, mula iki bakal dadi bencana ing cedhak mangsa, Aku ing 10 taun utawa bakal dadi tengah kanggo kaslametané negara. Iku perlu kanggo nguripake sikap kita marang pendidikan, ilmu lan teknologi anyar lan, mesthi, kanggo wong-warga, supaya ing negara kang ora aran kelas loro, mung cara iki lan ora ana cara liyane.
  47. +2
    1 May 2014
    Kutipan saka Karlson
    Kanggo topik wingi babagan banyu ing Crimea: Kyiv junta pro-Amérika terus provokasi marang Rusia. Dadi dina iki, senadyan liburan, 10 kilometer sisih lor Armyansk cedhak tapel wates Federasi Rusia, peralatan konstruksi Ukrainia wiwit numpes lan backfill Terusan Crimean Utara, kang sumber banyu kanggo semenanjung Crimean. Miturut koresponden portal saka pemandangan, crane melu, mbikak blok beton ing amben kanal lan loro grader, nutupi karo bumi lan nggawe bendungan. Ana perkemahan ing sacedhake. Banyu dibuwang liwat saluran pengalihan menyang Segara Ireng ...

    Ing mratelakake panemume, iki minangka alesan banget kanggo introduksi Angkatan Bersenjata RF.
    1. xan
      +5
      1 May 2014
      Kutipan saka Buran
      Ing mratelakake panemume, iki minangka alesan banget kanggo introduksi Angkatan Bersenjata RF

      Iki minangka alesan kanggo mungkasi nyediakake gas lan nyetel meter.
      Pasukan ora bakal mlebu tanpa getih
  48. +1
    1 May 2014
    mekaten ingkang kita tulis ing mriki enak-enak sasampunipun dhahar sekedhik sasampunipun ngunjuk kadosipun kula jangkep sampah
    ana wong pancene duwe bokong lengkap lan padha ora ngerti carane njaluk metu saka iku
  49. Kutipan: Lukich
    Ing 8 am, saka arah Dnepropetrovsk, wong sing ora dingerteni nyerang pos papriksan ing lawang mlebu kutha Krasnoarmeysk. Antarane 10 lan 12 milisi sing njaga pos pertahanan kasebut ilang. Durung ana laporan sing tiwas utawa tatu, nanging ana getih ing trotoar cedhak pos pemeriksaan, laporan saksi mata.

    Sabanjure, Kamentrian Dalam Negeri Ukraina kanthi resmi nyatakake yen ora ana sing tatu sajrone panangkepan lan kabeh milisi sing ditangkap ing pos kasebut dipasrahake menyang lembaga penegak hukum ing wilayah Dnipropetrovsk.
    http://lifenews.ru/news/132450


    asu ajag nggawe dhuwit.
    1. xan
      +1
      1 May 2014
      Quote: wong tuwa
      asu ajag nggawe dhuwit.

      Kita kudu ngadeg nganggo senjata! Kabeh game wis rampung. Junta ora bakal njupuk menyang akun kapentingan SE Ukraina. Manawa padha pasrah, Bandera lan kanca-kancane bakal dadi pahlawan anak-anake, lan prajurit Kamenangan bakal dadi mungsuh. Apa ana kanggo mikir, iku perlu kanggo njupuk!
      Dyakuyu toby Allah, Aku Moscow.a.l!
      1. + 10
        1 May 2014
        Kutipan saka xan
        Kita kudu ngadeg nganggo senjata! Kabeh game wis rampung. Junta ora bakal njupuk menyang akun kapentingan SE Ukraina. Manawa padha pasrah, Bandera lan kanca-kancane bakal dadi pahlawan anak-anake, lan prajurit Kamenangan bakal dadi mungsuh. Apa ana kanggo mikir, iku perlu kanggo njupuk!
        Dyakuyu toby Allah, Aku Moscow.a.l!


        Kamrad - kita ngadeg, kita ngadeg kuwat, sanajan ing pendhudhukan - nanging kita ora melu tangan kita.

        Saben-saben aku turu, aku matur nuwun marang Gusti Allah amarga aku lair ing Rusia!
        Iku pakurmatan!
        nglirik nggih, liyane ...
        1. +1
          2 May 2014
          Saben-saben aku turu, aku matur nuwun marang Gusti Allah amarga aku lair ing Rusia!
          Iku pakurmatan!
          nglirik apik, liyane ...

          Wis rampung Karlsonn! Tenang. Ora bakal gampang, nanging sampeyan kudu sabar, saiki wis mutusake. KABEH!
  50. AAF
    +3
    1 May 2014
    Yen sampeyan ngomong karo pejabat tinggi negara ekspansi babagan plebisit utawa persetujuan populer, dheweke bakal mikir yen sampeyan edan; nanging yuta (yen ora luwih) pedunung Silesia, conquered dening Frederick, padha banget pleased sing padha ana ing tumit Prusia. Mayoritas populasi sing akeh banget yaiku Protestan, yen ora ditindhes dening pejabat Katolik Austria, banjur ngalami sawetara kesulitan. Kajaba iku, aturan Prusia sing luwih adil kabukten luwih efektif tinimbang aturan Austria. Frederick menang ora mung Silesia, nanging uga andhap asor.
    http://litrus.net/book/read/278/Bitvy_izmenivshie_istoriju?p=43
  51. + 10
    1 May 2014
    Aku Wolfovich bakal nindakake proyek gedhe karo iki
    1. Mih
      +1
      1 May 2014
      Ya, iki sing sampeyan butuhake!
  52. +1
    1 May 2014
    Kutipan: Thompson
    Luwih becik karo wilayah regional sing cedhak!

    "Aku ora srakah. Aku omah-omah!" ??? ngguyu
  53. Mih
    +1
    1 May 2014
    "Ukraina iku Eropah!" - Iki mung lucu, aku ngladeni ing kono bebarengan lan, sedulur karakteristik, Aku ora sok dong mirsani sembarang Eropah.
  54. Alexandr0id
    -8
    1 May 2014
    foto lucu - Putin lan kamardikan! ing T-shirt, nggabungake barang sing ora cocog.
    1. 0
      2 May 2014
      Ilang utawa lara?
    2. 0
      2 May 2014
      Sampeyan, aku weruh, uga ing cepet-cepet karo F... jancok.
      1. Alexandr0id
        -10
        2 May 2014
        Sampeyan fagot, ngimpi babagan wanita liyane, dadi Eropa utawa Rusia. Sampeyan bisa menehi idola marang petugas KGB minangka tandha kekaguman.
        1. Komentar wis dibusak.
  55. wong tuwa 72
    +1
    2 May 2014
    Aku setuju karo Viktor Kamenev. Matur nuwun! Artikel kasebut ditulis nganggo basa sing prasaja lan bisa dingerteni! Lan AS lan GayEurope kudu mangsuli kekacoan lan kekacauan ing Ukraina iki.
  56. 0
    2 May 2014
    Kabeh ditulis kanthi bener.
  57. 0
    2 May 2014
    "Ukraina iku Eropah!" - Ukraina iku bokong
  58. Anton K
    0
    2 May 2014
    Aku setuju banget karo analisis sing ditindakake dening penulis artikel kasebut.

    Nanging sampeyan isih kudu katon ora mung ing lumahing acara, nanging uga nyoba kanggo mangerteni alasan apa mengkono.

    Ing mratelakake panemume, ya, Kulon tansah ndeleng kita minangka mungsuh ing sajarah, lan kita ngerti. Banjur kenapa kita melu banget karo wong-wong mau, nganti kita kesusu ing proyek lan rencana gabungan sing mung ngarahake ngrusak ekonomi lan ngrusak negara. Ya, pimpinan kita ditepuk ing pundhak, diwenehi smartphone lan disuguhi hamburger, nanging ora njupuk watu kasebut saka dhadhane. Kahanan kanggo Rusia saya tambah parah, nanging kabeh sing kita krungu saka TV yaiku mitra, mitra. Padha ndhukung ekonomi Kulon lan numpes dhewe, nyopir kabeh institusi sosial, desa, lan kutha-kutha cilik ing ngisor plinth. Ya, saiki ora mung cilik.

    Aku setuju yen saiki dudu wektu kanggo nggoleki para pelakune, nanging kita kudu ngelingi lan ngelingake wong-wong mau. Aku kita duwe kaping banget atos ahead, lan kita kudu lan mung bisa metu saka wong-wong mau karo mbukak mata. Patriotisme wuda mung ora bakal nggawa sampeyan metu.
  59. Ivan 63
    +1
    2 May 2014
    Wangsulan: Bab ingkang paling penting sawise reunification, minangka tenan karo asil sembarang, iku kanggo ngilangi kolom kaping lima saka kamungkinan kanggo mengaruhi kabijakan negara lan, pisanan kabeh, pendidikan, lan sawise iku, Pengadilan, tengen lan cepet.
  60. 0
    2 May 2014
    Aku pengin krungu jawaban kanggo pitakonan ing ngisor iki:
    1.Nalika AS lan EU njawab apa sing kedadeyan ing Ukraina? 2. Pira sing bakal dibayar lan sapa kanggo kudeta lan gilingan daging ing Ukraina?
    3. Suwene Rusia bakal terus ndeleng iki "karusakan sing dikontrol"?
    4.Sapa sing bakal nindakake misi retribusi, kanggo 1 mateni Ukraina - 10 Amerika lan 10 Eropa?
    5. Kapan wong wadon mau bakal diadili ing pengadilan militer?
  61. +1
    2 May 2014
    Ing taun 90-an, Ukraina dikuwasani komunis, ing taun 10-an, Orangemen mrentah. Ing taun XNUMX-an, tahanan sing wedi munggah tahta, kabeh wong ngira yen iki sing paling ngisor.
    Nanging ing 2014 ana ketukan saka ngisor.
  62. bapak
    +2
    2 May 2014
    ora dina tanpa banyolan!
    1. Juan Carlos
      0
      2 May 2014
      ...ya, sendok bubur busuk... eseman
  63. SLAVON
    0
    2 May 2014
    Kabeh nuju perang gedhe, Kulon kudu ngelingi tembung Vanga - ing taun 2016 ora bakal ana geyropa
  64. Khusus Fors
    -1
    2 May 2014
    Kapten kapal selam nuklir
    nelpon pasangan pisanan:
    - Apa jenis push menit kasebut?
    rong kepungkur?
    - Ya, iki ... Midshipman Kovbasyuk
    radiogram teka sing bojoné
    tindak London karo sawetara wong
    ngaso.
    - Inggih?
    - Ora ana maneh "pulo sing gelo" ing peta
  65. voinvatutin
    0
    2 May 2014
    Rusia minangka infeksi sing wis nyebar menyang Ukraina lan ing saindenging jagad, sampeyan kabeh kudu dideportasi menyang negara sampeyan kanthi mutan kepala loro ing lambang lan dirusak kanthi serangan nuklir.
  66. Komentar wis dibusak.
  67. 0
    3 May 2014
    Aku wonder carane akeh kraton saperangan ditampa kanggo awarding Nobel kanggo Obama?
  68. Komentar wis dibusak.
  69. Rod sing nyambung
    +1
    3 May 2014
    Bangsa sadulur padha tabrakan karo bathuk,
    Maidan mecah atine wong.
    Penjaga kamardikan ing jaban rangkah,
    Napa sampeyan nyebar bedlam?

    Lan barang-barangmu menyang omahe wong liya
    Nemtokake, nyebar ing getih,
    Sampeyan ngethok, ngerti, kanthi cepet!
    Sampeyan ngurus kapentingan egois dhewe,

    Mbayar sayuran ijo kanggo Yudas
    Kudeta, kerusuhan lan kekacauan.
    Lan dibagi, aturan bajingan.
    Apa padha perang? Iku kabeh mudhun saluran -

    Kabeh sing dibangun para sedulur,
    Gantung dening benang. jagad siji
    Iku remuk. Ngrangkul munafik
    Vampire Barat wis ngumumake marang dheweke,

    Janji kembang lan gunung emas,
    Iku lays supaya lirih... Mung renounce
    Saka sedulur-sedulure lan bapak-bapak - lan bener
    Sampeyan bakal kudu urip Western.

    Dadi wani! Maju menyang dhuwur yawning,
    Percaya yen dheweke pancen dibutuhake ing kana!
    Ing luar negeri bakal mbantu wong bodho
    Adol celanamu sing terakhir...
    Saka situs http://www.inpearls.ru/
  70. 0
    3 May 2014
    Ukraina arep menyang endi!?
  71. SEKTRIS
    0
    3 May 2014
    Kutipan saka Slavon
    Kabeh nuju perang gedhe, Kulon kudu ngelingi tembung Vanga - ing taun 2016 ora bakal ana geyropa

    Bisa uga, ora butuh perang, nanging dipeksa, sing sapa nekani kita nganggo pedhang, bakal mati saka pedhang sing padha.
  72. bob
    0
    3 May 2014
    "... wektu tundha rong taun pancen serius! Aku ora pengin menehi analogi, nanging nuduhake dhewe: USSR uga ora duwe cukup rong taun kanggo rearm tentara, lan pisanan perlu kanggo ngusir serangan Hitler nganggo senjata sing wis ketinggalan jaman.”
    Ing kene kita isih kudu ngelingi kedadeyan awal abad kaping 20, nalika Rusia ngumumake program rearmament tentara, lan uga kurang 2 taun kanggo dadi pasukan gedhe kanggo mungsuh potensial. Lan Perang Donya 1 pecah ...
    Babagan tanggepan militer Rusia kanthi "senjata lawas," aku ora bakal ujar. Ing cara apa iku outdated lan kanggo ombone!? Kekuwatan utama Rusia yaiku teknologi rudal, sing ana lan dadi pimpinan jagad. Ya, rudal lawas kudu diganti karo sing anyar. Nanging rudal lawas uga siap tempur. Siji-sijine sing bisa kuwatir yaiku nggawe sistem pertahanan rudal berlapis dening Kulon ing wilayah Eropa, sing bisa netralake senjata rudal Rusia ing mangsa ngarep. Ing kasunyatan, aggravation saka hubungan antarane Moscow lan Washington kedaden sabenere liwat sistem pertahanan rudal. Nanging iki dudu panyebab utama, nanging minangka akibat saka kabijakan sing ditindakake dening Kulon menyang Rusia - supaya tetep nganggo tali cendhak lan meksa supaya nuruti prentah apa wae saka Kulon - yaiku, nggawe negara boneka. , lan kanggo maksud iki kabeh cara apik - dhukungan kanggo LSM, oligarki kaya Khodorkovsky, ngatur revolusi kaya Arab Spring, etc., etc.
    Kita ora bisa setuju karo iki. Lan Kremlin nggawe pilihan sing tepat - ngupayakake kabijakan kanggo njaga kedaulatan nasional, nyegerake Uni Negara-negara sing anyar, ngendhaleni militer Barat ing Suriah lan papan panas liyane. Aku uga mikir yen ing Ukraina, Rusia bakal tumindak kanthi cara kanggo nyegah agresi Barat. Nanging, nganti saiki kabijakan iki luwih mirip karo langkah-langkah anti-krisis, yaiku, peran petugas pemadam kebakaran wis dipilih, nanggapi kebakaran ing sekitar; Kanggo sukses sing signifikan, sampeyan kudu njupuk inisiatif ing tangan sampeyan dhewe.
    Sampeyan kudu tumindak nglawan komando utama lan pusat kepemimpinan ing Kulon - Amerika Serikat, kanthi netralake sing bisa kita ngarepake desentralisasi pasukan Kulon lan lumpuh badan panguwasa. Teknologi militer babagan carane entuk iki kanthi cara paling larang sadurunge dikembangake lan ing kahanan tartamtu bisa digunakake - usulan Sakharov kanggo Amerika. Iku angel kanggo prédhiksi carane serangan rudal winates ing siji titik - Yellow Stone National Park - bakal mengaruhi Amerika Serikat ...!?
  73. -1
    3 May 2014
    Kulon ndhukung neo-Nazi ing Ukraina nglawan Rusia

    Lan sapa sing kupinge metu saka saben serangan marang Rusia? Kita kudu katon luwih jero, ana ing Ukraina ora mung neo-Nazis (nasionalisme iku pedhang pindho edged, kedadean politik, lan yen digali jero, uga genetis), ana fasis anti-Rusia lan, sedih kaya. bisa uga muni, padha nganggo basa Rusia lan fasisme minangka fenomena tuwuh saka Yudaisme Talmudic. Iki wektu kanggo sawetara "pilihan Gusti Allah" kanggo Cut mati sidelocks supaya banyu ing Ukraina ora muddied. Iku bakal luwih gampang kanggo ngrampungake karo pengaruh Western ing Ukraina.
  74. +3
    3 May 2014
    Henry Ford uga ngandika:
    -isolasi 10 wong Yahudi paling sugih ing donya lan perang bakal mandheg ...
  75. HF
    0
    3 May 2014
    Kutipan saka Karlson
    Aku congratulate sampeyan kabeh ing tanggal pinunjul saka hoisting Banner of the Great Victory liwat Reichstag, comrades!

    MATUR SUWUN!!! SALING!!! apik
  76. juri08
    -2
    4 May 2014
    Nalika Rusia bakal cukup karo kekuwatan gedhe iki!!!!Atur prekara ing negara sampeyan, lan aja ngganggu tanggane!!! Sampeyan njupuk Crimea lan ilang Ukraina!
    1. 0
      11 May 2014
      Tutupen cangkemmu, bajingan!
  77. +1
    4 May 2014
    Kutipan saka juri08
    Nalika Rusia bakal cukup karo kekuwatan gedhe iki!!!!Atur prekara ing negara sampeyan, lan aja ngganggu tanggane!!! Sampeyan njupuk Crimea lan ilang Ukraina!

    Nalika scum fasis pungkasan mati. Sapa, yen dudu warga negara sampeyan, ora ngerti iki, utawa memori kasebut gagal, utawa kutuApa propaganda Hong Kong ngganggu pikiran sampeyan?
  78. juri08
    -3
    5 May 2014
    Sampeyan ora perlu ngeling-eling apa-apa! Propaganda Kremlin mung ora ngganggu pikiranku! lan aja njupuk kabeh perang nglawan fasisme ing saindenging jagad, amarga iki mung perang kanggo kepentingan kekaisaran sampeyan!
  79. Arthur 775
    0
    10 May 2014
    Sugeng lebaran sedulur!
  80. 0
    11 May 2014
    Kutipan saka Dejavu
    Kabeh mung diwiwiti, lan muga-muga bakal rampung karo iki.

    Sampeyan kudu dadi bagéan saka Rusia ing salawas-lawase! Supaya ora ana maneh omong kosong anti-Rusia, lan iki bisa ditindakake nalika Novorossiya dadi bagéan saka Rusia ing salawas-lawase.
  81. 0
    11 May 2014
    Kutipan saka juri08
    Sampeyan ora perlu ngeling-eling apa-apa! Propaganda Kremlin mung ora ngganggu pikiranku! lan aja njupuk kabeh perang nglawan fasisme ing saindenging jagad, amarga iki mung perang kanggo kepentingan kekaisaran sampeyan!

    tutupen cangkemmu, degenerasi!
  82. 0
    11 May 2014
    Kutipan saka juri08
    Sampeyan ora perlu ngeling-eling apa-apa! Propaganda Kremlin mung ora ngganggu pikiranku! lan aja njupuk kabeh perang nglawan fasisme ing saindenging jagad, amarga iki mung perang kanggo kepentingan kekaisaran sampeyan!

    We are Rus', Russia, Empire of Good, siji kuwat, gedhe, gedhe, kuat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"