Panglima unit ing Transbaikalia tilar donya, nylametake wong saka bledosan

60
Panglima unit ing Transbaikalia tilar donya, nylametake wong saka bledosan


Mayit saka loro sing mati pisanan ing geni ing gudang militèr ing Transbaikalia wis diidentifikasi. Salah sijine yaiku komandan unit. Risking nyawa, kang njupuk wong metu saka geni ing mobil perusahaan. Nanging, truk kasebut ketutupan bledosan, lan mobil kasebut kobong. Korban nomer loro sing diidentifikasi yaiku buruh gudang. Gunggunge, sepuluh wong mati. Nembelas tatu tetep ing rumah sakit. Lebu diresiki ing situs arsenal sing diobong.

Iki minangka jarak paling cedhak sing saiki diidini nyedhaki gudang, ing ngendi bledosan kedadeyan dina sadurunge. Miwiti extinguishing kene esuk iki lan penerbangan.

Kabeh peralatan penerbangan dilengkapi mekanisme spillway. Banyu dijupuk langsung saka kali, sawetara atus meter saka situs extinguishing. Helikopter baris munggah secara harfiah ing antrian.

Awak helikopter Mi-8 lan pesawat Il-76 teka ing wilayah kasebut dina iki lan langsung miwiti kerjane. Mobil ngubengi lan mbuwang banyu ing alas cedhak arsenal sedina muput. Senadyan cuaca berangin, kanthi bantuan udara kasebut, militer bisa nyegah panyebaran geni. Ing sawijine dina, geni wis mati kabeh.

"Ing dina iki, kabeh wabah wis diilangi, lan ora ana ancaman kanggo populasi lan wong-wong ing saubengé amunisi lan depot bahan bakar," ujare Wakil Menteri Pertahanan Rusia Dmitry Bulgakov.

Geni diwiwiti ing wayah sore lan, kanthi angin gedhe, langsung nyebar menyang wilayah unit sing disimpen amunisi. Ana luwih saka rong puluh bledosan. Gelombang detonasi nyuwil jendhela ing omah-omah warga rong desa sing cedhak. Rong puluh telu wong njaluk bantuan menyang rumah sakit regional. Iki kalebu militèr lan populasi sipil, kalebu bocah-bocah. Umume duwe tatu serpihan, kobong lan kejut traumatik.
"Pasien kasebut, sing ana ing unit perawatan intensif, duwe tatu sing mbledhos ranjau, kanthi karusakan ing pirang-pirang bagean saka ekstremitas ndhuwur lan ngisor, rai, lan lara lara, nanging kobong ing wilayah cilik," ujare wakil ketua. dokter kanggo bagean medis rumah sakit kutha 1 kutha Chita Fedor Cheptsov.

Luwih saka sewu wong dievakuasi. Minangka panguwasa lokal janji, warga bakal bisa bali menyang omahe. Lan dina iki bakal miwiti ngimpor slate lan kaca jendela supaya warga bisa ndandani omah.

"Kita mesthi bakal menehi pitulungan kanggo wong, saiki kita bakal nemtokake kulawarga korban, kanthi karusakan, kita uga bakal menehi pitulungan kanggo wong-wong sing sanak-sedulure, sayangé, wis lunga, lan wong-wong sing, untunge, slamet, nanging omah-omahé padha. rusak," lapor Gubernur Wilayah Trans-Baikal Konstantin Ilkovsky.

Mayit sepuluh mati ditemokake ing lokasi - kabeh ditemokake ing truk. Ing Kamaz, kepala pangkalan lan serviceman kontrak, risking nyawa, ngumpulake wong kanggo njaluk wong metu saka geni ing wektu. Nanging cangkang sing njeblug ora ngidini dheweke ninggalake wilayah arsenal. Kamentrian Pertahanan ujar - iki sing nglawan unsur kasebut nganti pungkasan. Kasus pidana wis dibukak babagan kasunyatan pati.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. johnsnz
    + 29
    April 30 2014
    Memori rahayu saka pahlawan!
    1. + 16
      April 30 2014
      Wong-wong kuwi ndadekake tentara paling kuat ing donya.
      1. Salamander
        + 27
        April 30 2014
        Banjur!
        Ing peringkat pejuang donya sing diklumpukake dening karyawan Blackwater, Rusia duwe posisi 1st:

        1 panggonan. wong Rusia. Counteracting platoon saka mercenary Russian punika galak, getih jancok-up. Dheweke perang nganti pungkasan, nganti peluru pungkasan, lan nalika amunisi entek, dheweke nggunakake kabeh sing ana ing tangan. Rusia sing tatu pati? Aja ndemek dheweke, paling kamungkinan sadurunge mati - dheweke squeezed granat tanpa mriksa.

        Rusia iku inventif, duwe intuisi banget. Lan… Pokh… ist. Apa pesawat teka? Miturut ... uy, dheweke bakal ditembak nganggo sekop sapper. Tank? Miturut ... eh, yen tangan ora tugel.

        Pejuang sing durung nate nyekel SVD ing wektu kritis bisa metu saka watesan kasebut. Lan kanggo ... wow, iku kartrid pungkasan, padha bakal ngalahake mungsuh karo bedhil dhewe.

        Taktik lan strategi? Gampang! Komposisi apa wae, saka tentara nganti lumpuh setengah mati, nyekel perusahaan mungsuh mung ... Rusia, sanajan tentara bayaran, ora bisa mundur.

        Lan yen padha mundur - dadi manawa, padha mung mbukak kanggo cartridges. Kabeh ing ndhuwur uga ditrapake kanggo tentara, sing luwih utawa kurang dipecat. Nanging, kanggo iki, ing pirang-pirang kasus, siji clash cukup ...

        Rating - Warriors!

        Artikel wutuh:
        http://politruk.tk/blog/1330.html#cut

        1. +2
          April 30 2014
          Ora babagan sing saiki sampeyan nulis ... ora babagan!
          1. Salamander
            0
            1 May 2014
            Sing, miturut pendapat sampeyan, ora perlu nulis babagan kepahlawanan prajurit Rusia ing komentar menyang artikel sing ngomong babagan iki ??? Chet - sampeyan ngganggu ... ora
        2. 0
          April 30 2014
          Rating - Warriors!

  2. Gagarin
    +9
    April 30 2014
    Aku wong mati bisa diganjar, wong perang nganti pungkasan.
    Inggih, kanggo nggoleki sing guilty, kita ora duwe masalah karo iki ...
    1. Ork-78
      +3
      April 30 2014
      Kutipan saka Gagarin
      Aku wong mati bisa diganjar, wong perang nganti pungkasan.
      Inggih, kanggo nggoleki sing guilty, kita ora duwe masalah karo iki ...

      Dheweke mesthi bakal nemokake sing pungkasan!
      1. +4
        April 30 2014
        Ora bakal ketemu!Sapa sing kudu disalahake wis netepi kuwajibane nganti pungkasan, lan wong mati ora duwe isin!
  3. + 10
    April 30 2014
    Risking nyawa, kang njupuk wong metu saka geni ing mobil perusahaan.

    Panglima kuwi kudu padha. Kenangan rahayu marang dheweke.
    1. 0
      April 30 2014
      Ing kene aku langsung njaluk ngapura.Pahlawan iku mesthi wong sing gagah prakosa, dikembangake rasa kuwajiban lan kaluputan....kaya Samsonov, numpes tentara lan nembak awake dhewe.Lan minangka komandan....kok njeblug?!
      1. +1
        April 30 2014
        Quote: Predator
        Lan minangka komandan .... kok njeblug ?!

        Jawaban:
        Geni diwiwiti ing wayah sore lan, kanthi angin gedhe, langsung nyebar menyang wilayah unit sing disimpen amunisi.

        Lan apa komandhan kudu apa karo yen geni wiwit njaba unit?
        1. 0
          April 30 2014
          Pitakonan yaiku, apa langkah-langkah kanggo nyegah geni diamati? Apa ora padha gawe baut amarga ora bisa ditampa, utawa nalika diselidiki jebule alas cedhak karo gudang, ora ana banyu lan peralatan pemadam kebakaran liyane, apa kabeh syarat kasebut ditindakake? Komandan ora ninggalke bawahane lan perang nganti pungkasan iku tambah gedhe, nanging iki kedadeyan, muga-muga penyelidikan bakal mangsuli. PB ketemu, gudang bisa murub, kepahlawanan tansah akibat saka goto idiocy ..
        2. -1
          1 May 2014
          O, geni?!!!Ora ana sistem proteksi ing depot amunisi?!Aja gawe cangkemku!
          1. 0
            1 May 2014
            Wengi sing malang iku, ana angin kanthi kacepetan 25 m/s. Saka saksi mata: "A geni jaran iku pemandangan elek. Cabang-cabang sing gedhe banget nyebar kaya kripik ing arah sing beda-beda, lan kerucut luwih elek - bisa mabur meh siji kilometer lan ora metu. Geni saka Darasun luwih dhisik menyang pangkalan BBM. Padha mbela dheweke. Dheweke lunga menyang pangkalan amunisi. Angin saya kuwat. Miturut informasiku, mobil pemadam kebakaran ana 7-8. Nanging geni makutha wis ora bisa maneh isi ing angin kuwi. Firebreak 400 meter ing saubengé basa-30 cukup standar, nanging nyatane ora ana biaya kanggo Verkhovik kanggo ngatasi. Ing kono perlu kanggo ngethok jalur paling sethithik 500 meter supaya ora nyebar. Geni tindak menyang pangkalan. Loro truk pemadam kebakaran ora bisa nyopir saka kono ing wektu, padha kobong. Lagi wae nyimpen traktor. Ing awal sore 10th bledosan pisanan gludhug, "sawise peralatan kantor dievakuasi, kepala Tour Big Yuri Fedoseev wiwit ngomong.
      2. 0
        1 May 2014
        Sawetara foto wengi iku http://foto.chita.ru/60858/
  4. Verdent
    +6
    April 30 2014
    Kene iku perlu kanggo ngomong "kamulyaning pahlawan!", Lan ora bengok-bengok antarane kethek mbayar ing lantai saka negara rampog.
  5. +6
    April 30 2014
    Kenangan rahayu kanggo kabeh wong sing tiwas. Wong enom biasane ... urip lan urip luwih ...
  6. +8
    April 30 2014
    Sayange kanggo wong sing tilar donya ing pos militer, perwira nyata, pakurmatan lan kamulyan kanggo kuwi. Lan nyuwun pangapunten kanggo liyane. Nanging aku isih pengin ngerti, sawise sawetara kasus sing padha, kenapa ora ana sing ditindakake kanggo nyegah iki. Api sing dipasang nyebar kanthi cepet. Nanging dheweke lunga ing ndhuwur, ing sadawane makutha wit. Dadi alas iku cedhak karo gudang. Apa sebabe ora ana deforestasi pemadam kebakaran ing cedhak gudang kanthi bahan peledak? Kajaba iku, artikel kasebut ujar manawa kebakaran ana saben taun. Dadi pranyata, wong apik mati amarga wong sing bungling.
    1. 0
      April 30 2014
      Kutipan saka novobranets
      Apa ora ana deforestasi fire-fighting cedhak gudang karo

      lan Serdyukov lan perusahaan? Apa sampeyan wis lali babagan iki? Ngendi golek dhuwit, aku mikir kabeh wong, wong urip, wis nandhang sangsara.
      1. +1
        April 30 2014
        Sampeyan mung durung weruh apa geni makutha, ngendi kacepetan nganti 100 km / h bisa karo angin tengen.
        1. +2
          April 30 2014
          Kutipan saka leon-iv
          geni jaran ana kacepetan nganti 100 km / h bisa karo angin tengen.

          Wedi marang Gusti Allah.
          Geni makutha ngobong makutha wit. Kebakaran sing dipasang, uga geni ing lemah, dipérang dadi buronan lan stabil. Kanthi geni mahkota sing lancar, geni kasebut kanthi cepet nyebar liwat mahkota wit-witan ing arah angin, lan kanthi geni sing stabil (umum), geni nyebar ing saindhenging alas alas: saka rereged menyang mahkota. Wit sing kapisah lan rumpun kobong.. Kacepetan geni mahkota: terus-terusan - 300 ... 1500 m / jam (5 ... 25 m / min), mlayu - 4500 m / jam utawa luwih (75 m / min utawa luwih. ).
          Aku dhewe njabat ing ZabVO. Sawise aku weruh geni makutha, saka sisih, mesthi, watara kita, wit-witan ditegor ing 100-150m. Malah grumbul-grumbulan kasebut kanthi rutin dipotong. Mula aku kaget kok gudang-gudang bisa kobong. Kanthi langkah-langkah perlindungan geni sing ditindakake ing saben gudang gedhe, geni bisa kedadeyan nalika alas cedhak pager njaba. Lan iki omong kosong.
          1. +4
            April 30 2014
            Dheweke ngentekake masa kanak-kanak ing Siberia, ing Mountain Shoria. Ing taun 1972, taiga kasebut kobong banget ... Iku mung serem, sanajan alas kasebut kira-kira 500 meter saka desa kasebut, mula, nalika geni mahkota, kembang api ukurane meter. lan diameteripun 10 sentimeter kanthi bebas miber kilometer kanggo loro utawa luwih, ing wayah awan ora katon banget, nanging ing wayah wengi iku pemandangan sing medeni banget, wong diwasa ora turu nganti pirang-pirang bengi, njaga omah-omahé ... Lan sampeyan ngomong. penebangan geni, ora tansah mbantu sayangé ... Sampeyan mung ora weruh geni taiga nyata ... Panglima kudu dianugerahi, mesthi !!!
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      April 30 2014
      Ketoke, aku ngelak getih: Aku pengin sing kaluputan, yen ana, ditembak.
    3. +1
      April 30 2014
      Kepahlawanan apa wae minangka akibat saka gouging wong.
      L. Yakubovich.
  7. +4
    April 30 2014
    panyuwunan kanggo kabeh wong sing ana hubungane karo preian lan piknik - tuangake geni ing mburi sampeyan, kabeh wong duwe meriam banyu karo sampeyan ........ kepiye kabar kasebut, lan malah kanggo preian
  8. +3
    April 30 2014
    Rusia ora ninggalake dhewe! Mugi-mugi arwahipun tiyang ingkang tilar donya leren wonten ing swarga.
  9. +7
    April 30 2014
    Wingi, secara harfiah 120 km saka pangkalan mbledhos, depot artileri ing desa Domna dibela saka geni. dipateni, kalebu. lan helikopter. Siji bisa mbayangno yen ora kanggo upaya heroik saka personel, uga pilot helikopter, karo "ember" dilereni soko tugas, banjur ora bakal ana siji "boom", nanging loro. Lan ing Domna bakal ana gudang sing luwih serius, lan uga bakal ana lapangan terbang militèr ing dalan, lan bakal ana gudang.
    1. 0
      April 30 2014
      Nyuwun pangapunten, nanging ing endi gudang artileri. ing Domna? yen ora rahasia militer? Aku njabat ing kono suwene 6 taun ing 120 IAP 1984-90. mbok menawa ana sing owah?
      1. +1
        April 30 2014
        Ing gunung mburi dalan gedhe, sing dadi basis PRTB, lan mung ngisor gudang BBM lan pelumas.
      2. 0
        April 30 2014
        Lan aku mbangun jembatan ing Ingoda cedhak Domna sajrone taun-taun iki.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +1
        1 May 2014
        Ana ing Domna dhewe, lan ana 10 kilometer.
    2. +4
      April 30 2014
      Lan Apple Ridge terus kobong ing kene. Inggih, aku ora pracaya ing kayu mati, warga dhewe ... nindakake arson, lan gubernur anyar, umume, kanggo cf. , ya warga lokal sadar. Contone, saka sisih Ing Sivyakovo, ora ana kobongan gedhe, luwih-luwih, ora ana, nanging ing musim panas pungkasan, nalika njupuk jamur, aku weruh loro bajak pencegahan geni lan jalur normal menyang waduk. Dadi ana sing duwe.
      1. +1
        April 30 2014
        Kutipan: 52 gim
        dolbos lokal dhewe ... nggawe arsons

        Persis, iki tembung, peduli ... Padha ngobong alas pinus enom, karo angin jarum diobong kaya mesiu, trunks tetep, lan ngadeg, ireng charred. Kayu sing apik kanggo taun ngarep. Sampeyan malah ora perlu kanggo Cut mau, padha tiba saka kick. Piye wae, dheweke lunga panen ing papan sing kaya ngono. Ing sawijining dina, dolbokluy lokal ngobong alas, angin ganti, lan geni menyang desa. Kanthi weker, kabeh unit sing cedhak diunggahake, piye wae dipateni. Wanita, sing bakal dadi petugas pemadam kebakaran, meh dibongkar kanggo organ. Dheweke kandha yen dheweke banjur diadili.
  10. +4
    April 30 2014
    Kenangan langgeng! Petugas tenan!
  11. +3
    April 30 2014
    Aku bangga karo negaraku! Kenang pahlawan!
  12. +4
    April 30 2014
    Lan apa ora luwih murah kanggo njaga jalur pemadam kebakaran kanthi ambane 100 meter tinimbang ilang wong lanang? Aku ora ngelingi iki ing taun 70-an, 80-an ...
    1. 0
      April 30 2014
      Peralatan safety geni kudu ing tingkat paling dhuwur. Kaslametane wong sing paling utama!
    2. +1
      April 30 2014
      njabat luwih saka enem taun ing departemen geni (banjur isih Departemen Dalam Negeri). Aku ora ngetokake amunisi, nanging aku ngurusi produk minyak. Aku ora ngerti kepiye kahanan kasebut berkembang - nanging saka pengalaman, wong kudu mundur kanthi cepet, lan mung pengin pengintaian ditindakake dening spesialis ... ora kasunyatan, mesthi, nanging komandan unit, tanggung jawab kanggo wong sing ora ngerti babagan penilaian lan metode pemadaman bisa nyebabake kebakaran iki .. lan dheweke paling mungkin ora duwe pengalaman kaya ngono, sayangé ... uga, maneh, aku ora ngerti apa sing bakal ditindakake latihan geni lan apa komandan saka unit kasebut liwat ...
    3. 0
      April 30 2014
      Dheweke ngentekake kanak-kanak ing Siberia, ing Mountain Shoria. Ing taun 1972, taiga diobong kanthi gedhe ... Iku mung serem, sanajan alas kasebut kira-kira 500 meter saka desa kasebut, mula, nalika geni mahkota, kembang api ukurane meter. lan diameteripun 10 sentimeter kanthi bebas mabur kilometer kanggo loro utawa luwih, ing wayah awan ora katon banget, nanging ing wayah wengi iku pemandangan sing elek banget, wong diwasa ora turu nganti pirang-pirang bengi, dheweke njaga omah ...
      Pira sampeyan ngerti apa sing kedadeyan ing negara kasebut? Aku ngerti tenan yen ana korban, wong-wong padha sesak, ewonan hektar taiga dibakar, lan ora ana koran siji-sijine sing ngomong babagan iki !! Padha ora malah nulis carane pedunung desa Kazynet ndhelik kanggo sawetara jam ing Tom, lagi wae sijine sirahe metu ... Welasan desa padha evakuasi lan ora ana siji wrote apa-apa bab tragedi iki, tilas geni sing isih katon. , firebrands saka wit tancep metu kanggo puluhan kilometer, ora ana siji kanggo firewood ora Cut, apa omong kosong. Yen sampeyan pindhah kanthi sepur saka Novokuznetsk menyang Abakan ing wayah awan, sampeyan bisa ndeleng kabeh iki!
    4. 0
      April 30 2014
      Setuju! 100m ora cukup? Nah, gawe 200,300, apamaneh kedadean geni ing panggonan-panggonan iki..
  13. Tanechka-pinter
    +1
    April 30 2014
    Padha perang nganti pungkasan - memori apik kanggo wong-wong mau. Sayange yen tragedi kasebut ora bisa dihindari ing urip.
  14. Alx1miK
    0
    April 30 2014
    Asring iki wiwit kedadeyan.
  15. +1
    April 30 2014
    Petugas tenan! Dheweke ora nilar bawahane.
    1. +3
      April 30 2014
      Kutipan: russ69
      Petugas tenan! Dheweke ora nilar bawahane.

      Komandan unit wis mati! ing jaman Soviet ana kahanan darurat sing luar biasa, aku ngomong iki amarga aku ana ing sepatu iki. Ora! uripe senapati ora dihargai ngungkuli uripe prajurit prasaja, pati prajurit iku tansah kedadean mirunggan, mung senapati kang nduweni tanggung jawab kang gedhe tumrap uripe para bawahane, padha takon, dhisik, kepriye. apa sampeyan ngakoni yen wong sampeyan mati. Komandhane mati ing kene, tegese dheweke karo bawahan lan ora ndhelikake ing mburine, lan nindakake kabeh sing bisa kanggo mateni geni, lan bareng weruh yen kahanan kritis, dheweke nyoba nylametake personel. Apa kabeh kedaden ing cara iki, padha bakal ngerti, mesthi, memori rahayu wong mati.
  16. +4
    April 30 2014
    Kutipan saka novobranets
    Sayange kanggo wong sing tilar donya ing pos militer, perwira nyata, pakurmatan lan kamulyan kanggo kuwi. Lan nyuwun pangapunten kanggo liyane. Nanging aku isih pengin ngerti, sawise sawetara kasus sing padha, kenapa ora ana sing ditindakake kanggo nyegah iki. Api sing dipasang nyebar kanthi cepet. Nanging dheweke lunga ing ndhuwur, ing sadawane makutha wit. Dadi alas iku cedhak karo gudang. Apa sebabe ora ana deforestasi pemadam kebakaran ing cedhak gudang kanthi bahan peledak? Kajaba iku, artikel kasebut ujar manawa kebakaran ana saben taun. Dadi pranyata, wong apik mati amarga wong sing bungling.

    Iku mabur puluhan meter. Ing mangsa panas 2010, aku dadi istilah ing wilayah Moskow, mung ing tengah-tengah kebakaran iki. Penyelamat saka wilayah liyane manggon karo kita lan ngomong babagan layanan.

    Kanthi angin banter, geni kasebut mlumpat liwat kobongan. Yen kliring wis ora di resiki nganti pirang-pirang taun, geni bakal ngliwati ngisor. Nang endi wae ora adoh saka kita, geni mabur 50-100 meter nyabrang tlaga.

    Lan banjur komandan unit kita dumadakan nyadari yen keliling unit sing ana ing pinggir alas durung diresiki wiwit jaman Soviet, lan ing zona teknis (kompleks sehat karo piring satelit) wit-witan meh cedhak karo pager. . Padha disebut chipper kayu poto-propelled khusus, wit nebang, lan dheweke crawled bebarengan lan sakabeheng menyang Kripik kayu. IRM-ki ndamel liwat alas, ngresiki clearings. Perimeter unit kasebut uga diubengi dening kliring.

    Nalika geni nyedhaki unit watara siji kilometer, kumelun kaya wulu, kaya gunung geni njeblug. Iki minangka unsur alam lan sampeyan kudu dadi wong nyata kanggo nglawan geni alas kanggo depot amunisi. Memori padhang!
    1. 0
      April 30 2014
      Lan banjur komandan unit kita dumadakan nyadari yen keliling unit sing ana ing pinggir alas durung diresiki wiwit jaman Soviet, lan ing zona teknis (kompleks sehat karo piring satelit) wit-witan meh cedhak karo pager.
      Tembung kunci komentar sampeyan, begja manawa ana teknologi, wong lan sing paling penting, wektu! Yen ora, sampeyan ora bakal nulis apa-apa.
  17. 0
    April 30 2014
    Memori langgeng kanggo jawata.
  18. Alejandro
    0
    April 30 2014
    Sampeyan perlu kanggo nyelehake rolas wong supaya duwe alesan kanggo narik kawigaten aviation? Aku ora ngerti, jujur.
  19. +7
    April 30 2014
    Kadhangkala sampeyan miwiti takon dhewe!
    1. Yagene, sajrone 10 taun kepungkur, gudang ing Rusia kerep njeblug (kobong) Teknik rega amunisi Losinoe,Penerbangan ing Moscow, Marine ing Timur Jauh, lan Tentara cedhak Ulyanovsk, tank ing Uryupinsk, bedhil motorized ing Transbaikalia?
    2. Apa kita duwe papan latihan kanggo pasukan khusus NATO? KENAPA ORA njeblug simpenan amunisi?
    3. SERDIUKOV "ON THE asu" kanggo nyuda Staff lan spesialis kanggo panyimpenan saka bahan peledak lan SV!
    4. STOCK MOBILISASI UNTUK PERANG DIBUNTAK!!!!Elinga Regimen Brandenburg 1941 saka Wehrmacht !!!!
    Nanging aku salah - banjur MO - mikir babagan gudang lan arsenal !!!!!!!!
    1. 0
      April 30 2014
      Warehouses kobong mung kanggo loro alasan: salah siji maling ing skala ageng topeng ing cara iki, utawa wong saka Staff sengaja ngrusak wong-wong mau kanggo ragad. Simpenan strategis Epidemi kebakaran diobati kanthi gampang - komandan distrik nyopot tali bahu lan mlebu penjara rong puluh taun kanthi rampasan properti.
  20. angin prahara
    +2
    April 30 2014
    Wong Rusia Sejati! Memori padhang! Iku ora adil yen amarga saka slovenliness lan pengawasan wong, connivance biasanipun, wong-wong kuwi mati!

    Kabeh tanah kita gedhe lan akeh,
    lan ora ana tatanan (urutan) ing kono.

    Nestor, Babad, p. 8.

    Lan nganti saiki..
  21. +2
    April 30 2014
    memori rahayu saka komandan nyata, dheweke tilar donya ing pos militèr, wanted lan njupuk langkah kanggo solder wong.
    Ora kabeh wong bisa nindakake. ya, ya! liyane bakal ngece. Iki ora bisa.
  22. urhik
    0
    April 30 2014
    Cahya saka geni lan bledosan katon ing langit wengi kanggo 110 km.
    1. 0
      April 30 2014
      Miturut cara. ana ora adoh lan tambang karo "hutan perkebunan" ngadeg. Gusti Allah welas asih, nanging mung wektu iki. Suwene?
  23. +1
    April 30 2014
    hi Aku ora ngerti siji bab: saben taun ana geni lan banjir ing Timur Jauh.
    Satelit ora mabur ing papan kasebut? Apa ora bisa diprediksi? Aku weruh ing tumindak kuthah dening helikopter lan karo B200. prabédan amba. Mungkin Timur Jauh kudu dikuatake dening pesawat kasebut. Lan siji maneh... Sawetara taun kepungkur, nalika ana kobongan, nuduhake desa sing kobong. Sisa suket sing mati katon. Dheweke nuduhake omah sing isih urip lan sing duwe: Lan aku duwe kentang, mula aku terus-terusan ngethok kabeh suket, lan nyirami kentang. Lan plot lan omahe ngubengi geni!
    Aku lunga menyang Moskow ing wektu iki. Bagean ing sadawane rute N.Novgorod lan Moskow ing ngendi padha mati lan arep murub gantian. Bisa dideleng yen wong-wong kerja ing saindhenging jam: cardoons ing metu saka dalan gedhe menyang alas, truk pemadam kebakaran, petugas pemadam kebakaran, helikopter. Skala punika ageng! Iki minangka pengamatan maneh: Ing sadawane rute kasebut ana jalur alas pinus sing ambane kira-kira 6-8 meter. Ing sawetara panggonan iku smolders saka ngisor kanopi lan dumadakan flare munggah sadurunge kita mripat !, flares munggah ing Strip panah ing sadawane dalan! ora ing gedhe, nanging 2-3 meter! Apike, kelip-kelip nyedhaki dalan. Lapangan ing mburi landing ora kobong, ing mburi lapangan alas deciduous ora kobong, lan ing mburine, adoh saka kilometer, sampeyan bisa ndeleng carane helikopter mateni. Ing wektu iku, drone antariksa Amerika digantung ing orbit. Lan saiki dheweke ora liwat Timur Jauh? prajurit
  24. 0
    April 30 2014
    Ing taun-taun pungkasan, kasus kebakaran ing depot amunisi wis dadi omongan ing kutha. Aku pancene pengin percaya yen kabeh langkah-langkah pemadam kebakaran wis ditindakake, nanging ... yen mung ing kertas, ing laporan, lan dhuwit sing "disimpen" "mlebu" menyang kanthong para scoundrels, aku seneng krungu yen wong-wong jahat. ditembak, paukuman eksekusi diwaca ing kabeh departemen keamanan geni, yen kulawargane sing ditinggal tanpa pencari nafkah dijupuk dening Tentara kita.
    Kanggo wong-wong sing ngetokaké nyawané ing Altar Tanah Air - Kamulyan!
  25. +3
    April 30 2014
    Aku wong mbayangno carane iku. Aku mikir sapa wae sing bakal nindakake perkara sing padha yen dheweke ngladeni. Dheweke duwe wong ing dhawuhe. Lan dheweke ngurus wong-wong mau. Puji lan pakurmatan marang Panjenengane. Lan memori langgeng. Lan kanggo kita sing isih urip - kanggo saiki - ilmu ........
  26. Kelevra
    +2
    April 30 2014
    Kamulyan kanggo Pahlawan! Lan bela sungkawa kanggo kulawarga!
  27. +1
    April 30 2014
    Wong lanang sing nganggo huruf kapital, pahlawan sing nylametake nyawane wong liya menehi awake dhewe kanggo dheweke. Rusia ora duwe hak nglalekake KOWE. Matur nuwun lan ngaso kanthi tentrem
  28. 0
    April 30 2014
    Inggih, delengen:
    1Komandan iku wong lanang, ora ana pasar, nanging apa sebabe kabeh jinis sampah sing gampang kobong tuwuh ing cedhak gudang?
    2 zampotila (utamane karo sing cilik, biasane sing paling maling) ing pengadilan, kanggo ngekstrak emas kanggo negara (bakal dibutuhake saiki).
  29. 0
    April 30 2014
    Ing negara kita, minangka tansah, seda ing tugas - pahlawan, ora ngidini pati kanggo kabeh layanan - "wedhi" ...
    (Ora ana kasus, aku njaluk wani saka komandan unit).
  30. +1
    1 May 2014
    Kutipan saka: dimdimich71
    Aku bangga karo negaraku! Kenang pahlawan!


    Kita njabat bebarengan ing taun 90-an. Pan Vitaly Urovich, 1 Mei taun iki bakal umur 46 taun. Perwira sing kompeten lan mumpuni saka pasukan teknik. Ramah lan tanggap marang wong liya, nggatekake prajurit.
    Padha ora pracaya nganti pungkasan, padha ngandika ilang ing pangarep-arep sing dumadakan katon. Dheweke mati mati pahlawan, karo bawahan, dheweke pengin nylametake dheweke nanging ora duwe wektu. Siji kudu bangga karo wong-wong kuwi, kabeh gumantung marang wong-wong mau, ing wong sing bajak biasa. Ana anak lan bojo tanpa bapak lan bojo sing tresna. Geser kanca.
  31. Serge56
    +1
    1 May 2014
    ngisin-isini... mergo kurang informasi nang internet soal lulusan sekolah jepang sabotase.(((
    Mbalik ing taun wolung puluhan, aku nyoba ngerteni topik iki - kenapa gudang njeblug, barak penjaga tapel wates dipotong ... Nanging ora - kabeh wong ditulis minangka kacilakan ... masalah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"