Ing buritan saka operator helikopter Russian "Sevastopol" dibukak ing Baltik Shipyard

31
St. Petersburg, 30 April (Artem Izyurov). Bagean buritan saka dermaga kapal sing nggawa helikopter jenis Mistral, sing dijenengi miturut jeneng Sevastopol, diluncurake tanggal 30 April ing slipway A saka Baltiysky Zavod - perusahaan Shipbuilding, laporan koresponden BaltInfo.

Miturut Denis Mironov, Wakil Ketua Komite Kebijakan Industri lan Inovasi St. Petersburg, Baltiysky Zavod ngrampungake tugas kasebut kanthi tepat lan kanthi kualitas sing cocog. "Pangumpulan lengkap kapal kasebut bakal ditindakake bebarengan karo kanca-kanca Prancis. Kita yakin manawa karya kasebut bakal rampung kanthi kualitas lan tepat wektu lan bakal nguatake hubungan antarane perusahaan, "ujare.

"Ing kene kita ngomong babagan peluncuran kapal, sing ditindakake 11 sasi sawise diluncurake pesenan pisanan, kanthi nganggep manawa pesenan kaloro biaya jumlah jenuh sing luwih gedhe. Keturunan ditindakake ing tanggal sing dijadwalake, sing ngonfirmasi kemajuan karya ing urutan sing bener miturut kabeh kondisi. Keturunan iki uga ngonfirmasi hubungan apik sing wis dikembangake ing antarane perusahaan kita, "ujare Jean Yves Joen, Direktur Produksi ing STX France. Dheweke nyatakake rasa marem karo kualitas karya sing ditindakake ing St. Petersburg lan kemajuan sakabèhé proyek kasebut.

Rusia lan Prancis nandatangani kontrak $1,12 milyar kanggo pambangunan kapal serbu amfibi tipe Mistral ing wulan Juni 2011 ing St. Iki nyedhiyakake pambangunan rong kapal pisanan ing galangan kapal STX ing Saint-Nazaire Prancis, Rusia bisa mbangun loro liyane kanthi lisensi dhewe.

Kaping pisanan saka rong kapal pendaratan helikopter kelas Mistral sing dipesen ing Prancis yaiku Vladivostok. Bakal dipasrahake menyang Rusia musim gugur iki. Kapal kapindho dijenengi Sevastopol. Loro-lorone bakal mlebu Angkatan Laut Rusia ing 2015.

Kapal pembawa helikopter tipe Mistral lan kapal dermaga amfibi kanthi pamindahan 21 ton lan dawa lambung maksimal 210 meter kanthi kecepatan luwih saka 18 knot. Range cruising - nganti 20 ewu mil. Ukuran kru yaiku 160 wong; Kajaba iku, operator helikopter bisa nampung 450 wong. Klompok udara kalebu 16 helikopter, sing enem bisa diselehake bebarengan ing dek lepas landas.

Ing buritan saka operator helikopter Russian "Sevastopol" dibukak ing Baltik Shipyard







Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

31 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    1 May 2014
    Kabeh lumaku miturut rencana. Pembuat kapal kita maneh nuduhake ing saindenging jagad kepiye bisa kerja. Inggih rampung.
    1. + 12
      1 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Kabeh lumaku miturut rencana

      Lan rencana kasebut kaya ing ngisor iki - saiki slipway rampung gratis kanggo pambangunan kapal pemecah es nuklir loro-draf Arktika proyek 22220, dilebokake ing 5 November taun kepungkur. Utawa isih luwih apik kanggo njupuk slipway kanggo construction saka UDC liyane disebut "Odessa"? nglirik !
      1. + 10
        1 May 2014
        Lan ing Vyborg dina liyane wong nggantheng iki dibukak menyang banyu:


        http://sdelanounas.ru/blogs/49200/
      2. +3
        1 May 2014
        Kanggo nglawan mungsuh?! Ngapa ora! Ayo "busa" metu!
      3. 0
        1 May 2014
        Kutipan: Tersky
        UDC liyane disebut "Odessa"?

        Yen sampeyan mbangun 2 liyane, banjur menehi jeneng kanggo ngurmati kutha pahlawan Stalingrad lan Leningrad.
        1. 0
          1 May 2014
          Kutipan saka siber
          Yen sampeyan mbangun 2 liyane

          Lan sampeyan bakal ngrumusake lan ngumumake tugas kanggo wong-wong mau, amarga markas umum kaya-kaya mumbling babagan kabutuhan loro iki ...
          Apa salah utawa ora ngrampungake kontrak konstruksi (SAMBUNGAN), saiki dadi masalah cilik.
          Entuk pengalaman bangunan lan kapal SIAP.
          Yen ana perlu kanggo sawetara liyane prau, iku luwih gampang kanggo tuku padha "Don Juan" saka Spanyol.
          Kanthi kemampuan kanggo njupuk saka dek ora mung kanggo "turntables", nanging uga kanggo pesawat entheng.
          1. +2
            1 May 2014
            Don Juan ora bakal didol marang kita, ing ngendi komponen lan teknologi saka AS digunakake sajrone konstruksi. Kasunyatan bilih Staff Umum hums languidly ora ateges sing ora ngerti carane lan ngendi kanggo nggunakake Mistrals. Ya, BDK proyek 775 lan 1171 ora langgeng, saiki uga kudu diganti.
      4. StolzSS
        +1
        1 May 2014
        Pemecah es luwih dibutuhake saiki, lan ana risiko politik sing kurang)
  2. +2
    1 May 2014
    Ing .... Punika fellow apik. Dijogo. Minangka kanca Lenin ngandika. "Kanca, sampeyan ana ing dalan sing bener." Pembuatan kapal bagean gedhe yaiku masa depan kita. Conto iku infèksius. Ora suwe kabeh kapal bakal mulai keling kaya iki. Good luck ing gaweyan - shipbuilders.
    1. +6
      1 May 2014
      Jawaban kita kanggo Chamberlain (ugh, Holland!)

      Hei, Oland, - utawa dhuwit, utawa Mistral
      Lan kita isih bakal ngelingake sampeyan babagan "privatisasi" Armada RUSIA ing Aljazair
      1. +3
        1 May 2014
        Quote: lawas banget
        Hei, Oland, - utawa dhuwit, utawa Mistral

        Utawa mangan sanksi !!!ngguyu
      2. +1
        1 May 2014
        Ora apa-apa, wayahe bakal teka, kita bakal bali ORAN! Biyen ana basis "penengah" kanggo kita ...!
      3. +1
        1 May 2014
        Quote: lawas banget
        Hei, Oland, - utawa dhuwit, utawa Mistral

        Sing mesthi!
        Isih durung jelas sapa sing bisa entuk manfaat saka kontrak iki.
      4. +1
        1 May 2014
        LAWAS banget Nyuwun

        Skuadron Rusia adhedhasar ing Bizerte - lan iki Tunisia, dudu Algeria ...
  3. +3
    1 May 2014
    Iku apik. Kita bisa uga nggawe kapal kasebut dhewe. Ya, aku mikir liyane.
    1. Komentar wis dibusak.
  4. 0
    1 May 2014
    Nanging apa sanksi "Mistral" ora kena? Apa kita bisa nyana kejutan saka Prancis? Utawa gambar bisnis luwih penting kanggo wong-wong mau?
    1. +3
      1 May 2014
      Gambar opo??? Sing penting duit!!!
      Sadurunge mistral, galangan kapal bangkrut, wong Prancis (Sarkozy) njaluk karo nangis kontrak iki kanggo ndhukung pabrikan Prancis!
    2. +1
      1 May 2014
      Nganti saiki, kabeh apik, ing wulan Mei tim kasebut bakal pindhah menyang Vladik lan bakal mlebu lan latihan sajrone 2 wulan. Transfer ing Oktober.
  5. +1
    1 May 2014
    Aku ha banjur kanggo ninggalake construction saka pasangan kapindho, kita bisa nindakake dhewe.
  6. +2
    1 May 2014
    dheweke bakal nyopir "Sevastopol" menyang Odessa lan ngajak bocah-bocah wadon menyang disko :-)
    1. DimychDV
      0
      3 May 2014
      Apa dheweke bakal nglilani wong-wong mau liwat selat? Utawa sampeyan kudu njupuk Gibraltar karo perang? lan fraternize karo Turki - nganti Amerika Serikat ngidini pitik jago oranye ing Erdogan ...
  7. +1
    1 May 2014
    Ayo padha netepi kewajiban nganti pungkasan ... utawa mbalekake dhuwit.
    Ayo ndeleng kepiye acara luwih maju.
  8. 0
    1 May 2014
    Apa kita bisa nindakake dhewe? Lan kenapa sujud ing "beda"?! Ing pungkasan - "kutu iki shod"! Apa sing lemah? Iku mung perlu (perlu!) Keputusan sing kuwat saka panguwasa! Utawa kita, nyuwun pangapunten, ing telek, utawa sawijining negara, swasembada! Nganti saiki, topik iki mung kaya mangkene, ora liya! Kasar lan ora ambigu! Iku nganti panguwasa kanggo mutusaké apa Rusia bakal sesuk!
    1. +1
      1 May 2014
      Kita bisa nindakake kabeh dhewe, pitakonan iku dhuwit. Menang korvet Timur Jauh 20380 wis regane $ 500 yuta saben, sawise negosiasi ulang kontrak, saben 18 rubel lard. Sing, ing rega MISTRAL.

      Sampeyan dhewe ngerti pinten biaya Mistral kita lan suwene wektu kanggo mbangun.
      1. 0
        1 May 2014
        Ndandani 13 lard saben kapal, Sampurna wis metu lan padha tuku liyane ana ing luwih saka 13 diparengake ing baris kapisah.
  9. dzau
    +2
    1 May 2014
    Sing sabanjure diarani "Odessa". Mungkin Kyiv. Inggih, kanthi prosedur geografis sing cocog sadurunge.
  10. 0
    1 May 2014
    Bakal dipasrahake menyang Rusia musim gugur iki.
    Sing wis dadi keraguan BESAR ...
  11. vladsolo56
    -4
    1 May 2014
    Dadi akeh dhuwit mudhun, scam grandious "Mistral" kudu njaluk tutugan pidana sawijining.
    1. +1
      1 May 2014
      13 lard kanggo Perfect lan 13 lard kanggo Loud. Ing wektu sing padha, Perfect wis ora cocog karo 13 lard, miturut tender paling anyar, kit awak dituku nganggo dhuwit sing kapisah. Iki, mesthi, KITA BAKAL Mbangun STANDAR!

      Nanging Mistral kanggo dhuwit padha menehi hasil pidana.
      1. vladsolo56
        0
        1 May 2014
        lan sapa sing butuh? liyane, iku mung trough, galosh alon-obah, target ageng. Angkatan Laut durung mutusake apa papan sing bakal dikuwasani ing struktur armada kasebut.
        1. +2
          1 May 2014
          Lan BDK pr 775 won ora perlu ing kabeh? Dheweke diusir saka kabeh armada supaya bisa ngalahake Siria lan Krimea, banjur, kanggo periode Krimea, ora ana barang sing bisa dituju menyang Suriah. Asil kasebut yaiku 2 penerbangan saben wulan, kanthi standar 2 saben minggu. Lan target sing luwih gedhe, amarga padha rentan marang kabeh umume, malah kanggo mbah T-34-85 lan recoilless / recoilless liyane kabeh kaliber. Mistralka ora bakal mengaruhi kontur iki, amarga mung bisa tekan rudal sing dipandu kanthi jarak luwih saka 6-7 km, utawa malah 20.

          Ora, mesthi, korvet kanthi sistem pertahanan udara sing ora bisa digunakake luwih nguntungake kanthi rega Mistral!
  12. 0
    1 May 2014
    Iku ALL apik.
    Nyepetake, BB bakal ndhukung, lan wektu menet. nglirik
  13. 0
    1 May 2014
    metodologi lan teknologi kanggo mbangun kapal kanthi cara bagean wis digarap lan kudu digunakake kanggo pambangunan kapal kanthi kapasitas gedhe dening Rusia.
  14. kucing 1970
    0
    1 May 2014
    Aku ora setuju yen kapal kita - seri 1001 - 100014 kudu ninggalake saham lan $ 1,5 milyar minangka kesalahan.
  15. rumatam
    0
    1 May 2014
    ya, lan cepet kanggo Prancis, lan padha ing meksa, Amerika bakal sita lan bakal seneng, lan kita bakal esuk minangka tansah.
    1. +2
      1 May 2014
      Aku dhewe dadi insinyur desain kanthi pendhidhikan, mula aku bisa ujar manawa suwe banget lan larang kanggo ngembangake proyek kapal kelas anyar wiwit awal. bakal nampa kapal sing wis rampung ora luwih awal tinimbang taun 2020. Kajaba iku, tanpa sekolah, pengalaman lan persiapan kanggo pambangunan kapal kasebut, mesthine bakal nggawe proyek dhewe kanthi akeh kekurangan, mula kita tuku sing utama - dudu kapal dhewe, nanging dokumentasi lengkap kanggo wong-wong mau, proyek sing wis rampung kanthi basis sing anyar bakal dikembangake proyek lan isi NATO Apa sing dibutuhake wis ditampa - proyek, dokumentasi lan latihan kanggo pambangunan kapal kasebut. , kalebu sanajan wong Frank nglanggar kontrak, kita wis menang. Lan kanggo desainer sing kompeten, ganti proyek kasebut supaya wong Frank ora bisa ngirim gugatan amarga nyolong proyek ora angel. UMUM, KAPAL iki minangka titik nol kanggo garis saka kapal sakteruse sing bakal dirancang dening desainer kita lan dibangun dening kita Ya, yen wong banjur dheweke mikir yen kita duwe sekolah kanggo mbangun kapal pendarat sing gedhe, mula kita bisa kanthi gampang nggawe operator helikopter - ora kaya ngono. Kita nawakake kanggo mbangun kapal kasebut ing Rusia, nanging dudu proyek kita, nanging Korea lan luwih murah tinimbang francs, yaiku, kita tuku teknologi sing dibutuhake kanggo 1,2 milyar, lan yen padha nglanggar kontrak, kita uga bakal ngalahake dhuwit. Miturut cara, Amerika nindakake iki ing Ukraina - padha tuku saperangan saka conto kabeh produk militèr sing digawe Ukraina kanggo kita: tank, pesawat, komponen.
  16. Tamu khusus
    0
    1 May 2014
    Kabar apik! Aku nunggu kapal rampung siap lan dadi bagéan saka Armada Segara Ireng!
    1. +1
      1 May 2014
      Dheweke bakal dadi bagean saka Armada Pasifik ing Segara Ireng, nganti saiki dheweke ora duwe apa-apa. Ya, lan infrastruktur dibangun ing Vladivostok
  17. +2
    1 May 2014
    iki carane akeh "wong sopan" sampeyan bisa numpak)))
  18. 0
    2 May 2014
    Saiki isih ngenteni Kodhok ngrampungake bagean kontrak kasebut.
    1. 0
      3 May 2014
      Nalika nindakake:

      ... Saint-Nazaire wis siyap kanggo nampa 400 pelaut Rusia. Tekane dijadwalake tanggal 1 Juni 2014. Dheweke bakal dilatih kanggo ngatur lan njaga ...

      Para kru bakal teka ing Prancis numpak kapal latihan Smolny, sing uga bakal dadi barak ngambang kanggo kru nganti musim gugur.

      www.ouest-france.fr, bmpd.livejournal.com
    2. Komentar wis dibusak.
  19. 0
    2 May 2014
    Video sing gegandhengan:




  20. DimychDV
    0
    3 May 2014
    Aku ngerti, mesthi, sing nggawe kapal iku proses larang. Apa ana cara kanggo nggawe luwih murah? Kickbacks Cut, lan bonus, ing nalisir, wungu. Tenders ora kanggo dianakaké karo wong-wong sing bakal menehi liyane ing paw, nanging sing tenan mangerténi carane nindakaken. Pelanggan komunikasi karo kontraktor liwat siji, lan ora liwat telu utawa lima kontraktor umum.
    Banjur aku duwe kanca - insinyur elek ing NGO ing Vladivostok. Dheweke nggawe proyek peternakan angin kanggo KTT APEC. Akeh gaweyan ditindakake kanggo mesthekake yen jaringan 18 - 20 kincir angin bisa miwiti kerja kanggo entuk bathi sajrone 8 - 10 taun (sadurunge mrikso, umur layanan dhukungan yaiku 20 taun). Lan contractor umum teka, solidly obah jarahan - salah siji saka perusahaan energi anjog ing Rusia, lan ngandika: swasembada? Kok perlu iki??? Kita bakal nggarap proyek kasebut kanthi cara supaya Moskow uga bakal mbayar ekstra kanggo saben watt sajrone kabeh wektu operasi.
    Ngerti ta? Klompok industri finansial iki pancen finansial, luwih sithik - industri, nanging ora ekonomi, nanging - GROUPS!!! Ora ngomong klompok. Kita berjuang kanggo nyimpen dhuwit kanggo budget. Lan klompok kejahatan terorganisir iki duwe pompa sing disiyapake mung kanggo ngompa adonan ...
    ...Inggih, sampeyan ndeleng energi angin ing Summit?...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"