"Sampeyan bisa alon-alon ngowahi kita dadi Iran kanthi cara kaya ngono"

18
Ing wayah wengi pengumuman Barack Obama babagan paket sanksi liyane marang Rusia, Wakil Penasihat Keamanan Nasional Gedung Putih Tony Blinken ujar ing televisi nasional manawa perkara kasebut ora bakal diwatesi kanggo ngembangake dhaptar "wong lan perusahaan" (yaiku, sing cedhak karo Vladimir Putin). Mesthine mbatesi ekspor teknologi dhuwur menyang perusahaan kompleks industri militer Rusia. Apa tegese tembung iki ora sakabehe jelas - negara kita ora duwe kerjasama sing nyata ing wilayah iki.

"Sampeyan bisa alon-alon ngowahi kita dadi Iran kanthi cara kaya ngono"


Kanggo klarifikasi, "MK" nguripake direktur Pusat Analisis Strategi lan Teknologi Ruslan Pukhov:

- Miturut statistik Amerika, kita isih duwe kerjasama, sanajan ora pati penting. Kaping pisanan, kita ngomong babagan ruang: padha tuku mesin RD-180 saka kita kanggo roket Atlas-V, kita tuku alat mesin saka wong-wong mau. Utamane, Pusat kita sawetara wektu kepungkur nerbitake artikel menarik sing nyatakake udakara 90% alat mesin pabrik Votkinsk digawe saka Kulon, kalebu Amerika. Sing, kabeh "Maces", "Topol" lan "Yars" digawe ing peralatan iki. Ya, sawetara perusahaan kita bakal angel yen proyek kerjasama militer-teknis antarane Federasi Rusia lan Amerika Serikat beku. Nanging iki dudu skenario sing nggegirisi. Negara, paling kamungkinan, menehi kompensasi kanggo biaya, lan ing sisih liyane bakal ana sing ora marem karo losses.

Pancen elek bakal diwiwiti yen Amerika wiwit meksa negara katelu. Lan iki ora babagan negara-negara sing luwih suci tinimbang Paus, kaya Jerman, nanging babagan perusahaan Italia, umpamane, sing kanthi tenang ngedol kita kaya ngono. Lan iki bisa uga ditrapake ora mung kanggo negara NATO. Ana, contone, Israel, Singapura, Jepang, karo kang kita wiwiti nambah hubungan nglawan latar mburi ambisi China. Bisa uga ana pengulangan crita kaya tuku piranti mesin rahasia Soviet saka Toshiba ing awal 80s kanggo ngolah baling-baling kapal selam. Nalika iki dicethakaké, Amerika dileksanakake sanksi marang perusahaan. Yen dheweke wiwit tumindak kaya ngono, mula kita bakal rumangsa ala. Wiwit jaman Ivan III, kita durung nampa teknologi saka China, lan dudu saka Suriah.

Nyederhanakake, Amerika mung teka ing sawetara Eurocopter lan ujar: "Apa sampeyan pengin adol menyang Rusia? Mangga. Nanging banjur kita bakal nulis ing kabeh koran kita lan marang liwat kabeh saluran kita. Banjur ora ana penjaga pantai, ora ana polisi sing bakal tuku helikopter sampeyan. Ana conto ing wektu iku. Kanggo Olimpiade 80, Swedia nyedhiyakake sistem kontrol lalu lintas udhara otomatis, sing kalebu komponen Amerika. Perusahaan iki banjur bangkrut dening Amerika. Kanthi cara kasebut, kita bisa alon-alon dadi Iran. Nanging iki minangka skenario apokaliptik.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. 0
    2 May 2014
    Aku njaluk ngapura amarga metu saka topik, nanging ing topik dina iki ...
    Lugansk wis siyap kanggo perang pungkasan!
    2014-05-02 01:15:00
    Lugansk wis siyap kanggo perang pungkasan!
    Miturut intelijen para pejuang Republik Rakyat Luhansk, kolom kendaraan lapis baja lan akeh tentara bayaran junta pindhah menyang kutha saka arah Kharkov kanthi prentah kanggo ngresiki kutha. Wong lanang wis siyap-siyap kanggo menehi perang pungkasan. Wanita nangis, wong lanang njupuk posisi ... Bengi iki bisa dadi penentu. Dheweke njaluk menehi informasi babagan jaringan lan ngumumake mobilisasi.
    Repost. Kita tetep driji ing pulsa.http://www.voicevas.ru/
    1. +6
      2 May 2014
      Scribe scribe, iku ora tanpa alesan sing wartawan asing mlayu saka Slavyansk wingi. Ya ampun, apa wong bodho iki bakal miwiti pembantaian!?
      1. +3
        2 May 2014
        Yen Amerika saiki ngetrapake kabeh sanksi sing bisa ditrapake marang kita, apa sanksi liyane sing bakal ditindakake nalika pasukan kita mbebasake sisih kidul-wétan Ukraina? sakdurunge kabeh sanksi sing ana sing bisa ditrapake marang kita wis kesel ing dina sadurunge.Ing kene akeh tanggapan marang sing ditindakake, nanging amarga sawetara alasan kita ora nggunakake lan ora mangsuli, mbok menawa. bakal dadi ora sopan saka impunity iki.
        1. +3
          2 May 2014
          Kulon bisa ngetrapake sanksi sing padha karo Iran. Contone, aja tuku utawa matesi (kutipan) tuku lenga Rusia. Lan kanggo Iran ngangkat sanksi ing lenga, nambah produksi ing CA, UAE, etc. Mesthi, Asia bisa uga ora langganan; nanging ora bakal bisa kanthi cepet pangalihan aliran - prasarana lemah ing arah iki.
          Nalika iku bakal "angel". Nalika iku Rusia ora bakal lungguh. Nanging Barat ora duwe semangat sing cukup kanggo pilihan iki. Iku apik yen Eropah ing pipa gas. Rusia minangka pasar sing ageng lan cepet berkembang kanggo dheweke. Minangka salah siji oilman menowo ngandika (Amerika). "Exxon Mobil saiki wis rampung kontrak karo Federasi Rusia ing Arktik sing bakal njupuk presiden iki dening tenggorokan." Boeing padha karo Russian, bagean titanium kanggo sasis. Utawa kontrak kanggo pasokan pesawat menyang Federasi Rusia. hi
  3. +4
    2 May 2014
    penulis ora drive badai salju.
    1. +1
      2 May 2014
      Aku setuju ya Liyane ... soko ora keganggu sapa kanggo tuku saka kita helikopter padha, etc. Dadi ojo wedi-wedi, wis pada wedi!!!
      1. +1
        2 May 2014
        Ing kasus apa wae, wektune kanggo nindakake perkara sampeyan. Lan kanggo ngandhani yen kita ora bisa mbayar iki pancen omong kosong.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  4. yulka2980
    +5
    2 May 2014
    Iku bakal luwih cepet yen gunung geni njeblug, carane akeh sampeyan wis bisa keno saka tawon Amérika unfinished iki humiliations! am
    1. +4
      2 May 2014
      Kutipan saka: yulka2980
      Iku bakal luwih cepet yen gunung geni njeblug, carane akeh sampeyan wis bisa keno saka tawon Amérika unfinished iki humiliations! am

      Anekdot ing topik: "Iku 2017. Rusia" nandhang "ing kuk saka paket 34th sanksi, Amerika Serikat nerbitake volume katelu saka dhaptar warga Rusia sing dilarang mlebu ing wilayah Amerika Serikat .. . Eropa klelep karo kayu bakar"
      1. 0
        2 May 2014
        Aku ngguyu ing topik. Kamulyan kanggo Rusia!
  5. +7
    2 May 2014
    Rusia sing kuwat lan stabil kaya balung ing tenggorokan kanggo Departemen Luar Negeri lan Kulon, nanging pilihan Iran ora bakal bisa digunakake, jagad wis owah, ekonomi luwih bergengsi tinimbang pasulayan lan perselisihan, akeh negara sing ora ngerti. Amerika sing wis ambruk. Rusia katon pantes ing Olympus politik ing donya, Amerika saben dina kalah ...
  6. +2
    2 May 2014
    Baaalin carane medeni kanggo wong. Iki video saka limang menit kepungkur. Apa persis wiwit ana.

    www.youtube.com/watch?v=dJYLQwsNSr8
  7. 0
    2 May 2014
    "Sampeyan bisa mboko sithik dadi Iran kanthi cara kaya ngono."

    Amerika, mesthi, pengin nindakake iki, nanging mung ora bisa sukses. Wektu ora pas. Lan wong duwe gagasan beda.
  8. +1
    2 May 2014
    Padha nulis turntable iki kalah metu ing Slavyansk, ing cendhak, perang tindak Assault saka Slavyansk - Online! http://j.mp/1n8Wo9Y
  9. 0
    2 May 2014
    apocalypse rodo weakly diterangake dening avtor, iku rada cilik piye wae .. lan wektu wiwit 80 Olimpiade wis lunga bebarengan karo sosialisme .. minus artikel
  10. 0
    2 May 2014
    Ana unen-unen Rusia: apa sing biyen dituwuhake. Donya ora mandheg lan Checkers isih bisa nindakake apa wae, nanging ora perlu ngurutake luwih akeh babagan manfaat sadurunge. Saiki kasunyatane rada beda....
  11. +1
    2 May 2014
    Beda karo Iran, potensi Rusia luwih dhuwur, ayo sinau urip tanpa Barat.
  12. +2
    2 May 2014
    2 Mei. INTERFAX.RU - Pasukan pertahanan diri Donbass ngaku yen unit militer Ukraina ngluncurake serangan ing Slovyansk ing dina Jumuah esuk.

    "Kira-kira jam kepungkur, serangan kasebut diwiwiti. Geni kasebut ditindakake dening unit lemah lan saka udhara kanthi dhukungan penerbangan, "ujare wakil markas pasukan pertahanan diri kutha marang Interfax.

    Miturut dheweke, durung ana informasi babagan wong sing tiwas lan tatu.

    Dheweke nyathet yen ana gangguan ing komunikasi seluler ing kutha kasebut. "Aku butuh sejam kanggo liwat. Praktis ora ana komunikasi seluler, "tambahe.

    Interfax ora duwe informasi babagan kedadeyan kasebut saka sumber liyane.

    Deleng materi asli ing http://www.interfax.ru/374582
  13. ramsi
    0
    2 May 2014
    menarik, nanging ing asas, sawise kabeh, iku mbokmenawa bisa saka sisih kita, contone, kanggo corporatize kuwi "disgraced" perusahaan ... uga, utawa mbukak karo pesenan.
  14. +2
    2 May 2014
    Ing radio Slavyansk ujar manawa dheweke nembak helikopter kapindho!
    1. 0
      2 May 2014
      Kutipan saka DEZINTO
      Ing radio Slavyansk ujar manawa dheweke nembak helikopter kapindho!

      Sing siji ditembak, sing nomer loro "dharat", menyang "dipeksa", lungguh ing lapangan.
  15. +1
    2 May 2014
    penulis bener mung ing kasunyatan sing perlu kanggo mulihake mesin lan industri sledge-bangunan sanalika bisa, nanging digunakake iku mung screech saka paneker lan ora artikel.
  16. petugas
    +3
    2 May 2014
    Pusat Analisis Strategi lan Teknologi - likuidasi Ruslan Pukhov, minangka alarmist - menyang Slavyansk kanggo ngunggahake semangat penduduk lokal lan nambah strategi para pemberontak lan teknologi para pejuang pertahanan populasi.
  17. 0
    2 May 2014
    Artikel kasebut apik.+ Saiki Rusia, ing wiwitan, duwe produksi alat produksi.
  18. +1
    2 May 2014
    Skenario kasebut, mesthi, ora ala .... nanging iki: 1-mikirake lingkungan ilmiah sampeyan, 2- aja adol apa wae lan mbukak pasar Asia, ana sawetara sing pengin .. iki umume alesan gedhe kanggo ngukum kabeh donya Western karo ambruk sakteruse, lagi ngomong apa padha wanted apa padha entuk.
  19. 0
    2 May 2014
    Lan kita, Rusia, durung sinau carane nggawe alat mesin lan elektronik sajrone 3 dekade kepungkur?
    1. 225 teh
      0
      2 May 2014
      Kutipan saka Ustas
      Lan kita, Rusia, durung sinau carane nggawe alat mesin lan elektronik sajrone 3 dekade kepungkur?

      nyatane, cukup aneh, kanthi penyesalan sing paling gedhe sajrone 25 taun kepungkur, industri kasebut mung dirusak, kaya-kaya ana wong saka seberang samodra ngarahake tumindak para pemimpin kita ...
  20. 0
    2 May 2014
    lan yen Federasi Rusia ora ngetrapake sanksi pembalasan, kaya ing daftar Magnitsky? Vaughn lan Iran ngetrapake sanksi marang EU lan AS.
    1. +1
      2 May 2014
      saka Don.
      Mekaten! Kita meh didorong menyang pojok lan ngenteni, kita wedi nyabrang titik ora bali? Kita duwe sing kudu dijawab, lan bruwang kasebut, disemat, bisa nindakake akeh!
      Yen wedi ojo gawe, yen kowe ojo wedi!:
  21. +1
    2 May 2014
    Penulis nulis omong kosong kaya sing maca, kepiye kita bakal mlarat lan apes terus urip tanpa "instruksi bapak" saka Kulon, kepiye kita bakal, ditinggal ing nasibe, ana tanpa alat mesin lan teknologi AS sing canggih. We urgently kudu mlayu lan nyuwun pangapunten tiba dhengkul, ngapura kita ora barbar cukup, kita dhewe ora ngerti apa sing kita tindakake Ah ... sampeyan ora pengin gulu goose, elinga gentlemen Obama, Kerry, Merkel lan liyane, Rusia ora tau ngadeg ing dhengkul lan ora njaluk ngapura lan wong-wong sing nyoba kanggo nggawa Rusia menyang dhengkul rampung ing kuburan.
    1. +2
      2 May 2014
      USSR ora bisa wedi banget karo sanksi kasebut. Lan saiki industri teknik wis ambruk, industri alat mesin wis rusak.
      Dadi sanksi ora bakal mengaruhi kita saiki, nanging ing jangka menengah bakal mbebayani.
      1. 0
        2 May 2014
        Aneh, sing menehi minus ing pabrik kerja utawa adol sampah impor liwat telpon saka kantor sing resik?
        Yen ing pabrik, aku saranake takon babagan umur lan kewarganegaraan taman mesin.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  22. +1
    2 May 2014
    Yen iki bener, banjur ana sing kudu dipikirake! Abad pungkasan wis diganti dening saiki, nanging isih ana? Kabeh sing ana ing salah siji cara utawa liyane babagan keamanan negara kudu ditindakake kanthi ora adil lan dhasar dening komisi sing relevan, lan diselesaikan kanthi ketat karo kepentingan negara! Lan wis tuku siji mesin saka luar negeri, iku perlu kanggo gawé nomer sing padha sing padha! Lan ora ana maksiat ing kene, lan yen ana wong sing nyatakake iki, mula dheweke mesthi duwe kepentingan egois dhewe! Lan mokal kanggo negara, nglindhungi kapentingan para kapitalis, kanggo mréntahaké kanggo patriotisme saka populasi! Sampeyan kudu milih salah siji saka loro!
  23. 0
    2 May 2014
    Penulis panik, mbandhingake Iran lan Rusia. Iku bakal angel, ora kanggo pisanan. Kita bakal sinau maneh carane nggawe peralatan. Perlu alon-alon mudhun saka impor. Kajaba iku, peralatan impor ora bakal rusak kabeh bebarengan, ana wektu.
  24. +2
    2 May 2014
    Iku medeni - iku serem. Kabeh upaya Euro-Amérika kanggo ngisolasi Rusia saka pasokan "komponen" sing wis sithik mung bakal meksa kita ngasilake unsur-unsur kasebut ing omah lan kanthi efisiensi sing luwih gedhe, sing, kanthi cara, Pak Rogozin kudu ngurus dawa. biyen. ora
  25. 0
    2 May 2014
    Lan iki shish kanggo sampeyan.
  26. Mihail
    0
    2 May 2014


    Propaganda arep miturut program lengkap ... ndeleng apa iki ngandika ... nanging aku elinga maca buku nalika isih cilik ... Cold Warrior supaya mantan agen KGB ngandhani carane Amerika nindakake propaganda liwat film ... .lan saiki malah video game ....
  27. 0
    2 May 2014
    sanksi bakal migunani banget, ing China sampeyan bisa entuk mesin apa wae ing wektu sing paling cendhak ... yen ana panjaluk. kaya mobil, padha wiwit nggawe mobil apik banget ... malah nyalin peralatan militer ing limang menit .. Aku kabeh bakal nggoleki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"