Model miniatur senjata saka perusahaan "Arsenal Miniatures"

23
Wiwit katon ing Inggris ing abad kaping 15, model miniatur-salinan bedhil gaman padha diwenehi minangka tandha pakurmatan lan ngormati wong kraton lan mrentah, pejabat pemerintah - connoisseurs nyata saka skill seni paling dhuwur. Karya-karya unik sing digawe dening pengrajin Eropa, sing menehi kesaksian marang kekarepan magang kanggo pindhah menyang pangkat gunsmith, minangka perwujudan kualitas lan profesionalisme sing sampurna.

Ing Rusia, adat nggawe lan nampilake miniatur minangka hadiah dadi nyebar rong abad sabanjure - ing abad kaping 17.

Mangkene tradisi nglumpukake senjata miniatur.

Arsenal Miniatures pantes terus tradisi abad-lawas nggawe unik model miniatur digunakake-salinan saka tangan cilik.

Dina iki, ngumpulake conto senjata miniatur saka perusahaan senjata terkemuka ing donya saka jaman sing beda-beda ora mung kegiatan sing menarik lan terhormat, nanging uga sing bergengsi.
Saliyane komponen estetika, nilai praktis saka koleksi kasebut dumunung ing kemampuan kanggo nglacak critane evolusi senjata api, pangembangan metode lan teknik kanggo nggawe, dekorasi lan dekorasi.

Model senjata miniatur saka perusahaan Arsenal Miniatures, ora kaya produk liyane sing padha, kanthi fungsi lan bisa ngasilake kabeh fungsi asline. Saben produk miniatur ngalami rekonstruksi skala gedhe lan apik banget kanggo kualitas saben detail.
Kabeh produk wis disertifikasi lan duwe dokumen sing relevan.

Pengrajin perusahaan minangka pencipta sejati sing nggabungake katrampilan lan upaya kanggo ngasilake model kanthi kualitas paling dhuwur ing skala ukuran 1: 2, 1: 3, 1: 4 lan 1: 5.

Saiki, perusahaan Arsenal Miniatures wis ngasilake salinan kerja miniatur luwih saka 100 model senjata cilik saka jaman lan negara sing beda-beda. Iki minangka revolver, pistol, bedhil submachine, bedhil mesin, bedhil, bedhil mesin, bedhil mburu.

Perusahaan "Arsenal of Miniatures" kondhang ing antarane kolektor ing saindenging jagad.

Miniatur Arsenal
































































































    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    23 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      1 May 2014
      Aku malah ora ngerti yen ana wong lanang sing duwe Pts Skillful Hands.
      Ngujo katrampilan tukang kunci lan ngowahi.

      Katrampilan motorik tangan sing apik nggunakake alat ngidini otak bisa tumindak luwih suwe lan luwih efisien, saengga bisa nindakake fungsi langsung ngontrol kabeh organisme.
    2. +6
      1 May 2014
      Model sing apik banget. Saka iki, aku dhewe bakal ngumpulake arsenal
      1. +3
        1 May 2014
        Aku rumangsa seneng-seneng ora murah. Kayane amunisi kanggo "miniatur" kasebut minangka master-geometri master, ukuran, bobot, "pilotage" nyata. Nanging, iki ora bakal nyuda katrampilan wong sing nggawe tong minyak. . Kelangan!
    3. +4
      1 May 2014
      sing carane akeh wektu lan syaraf ngginakaken
    4. +4
      1 May 2014
      kopi sehat. Ora ngerti iki ana!
    5. +4
      1 May 2014
      wow, kaendahan lan liyane! apik
    6. +5
      1 May 2014
      KAGUN. Lan panginten aku angel kanggo surprise
    7. +1
      1 May 2014
      Kutipan saka ptah
      Aku malah ora ngerti yen ana wong lanang sing duwe Pts Skillful Hands.
      Ngujo katrampilan tukang kunci lan ngowahi.

      Katrampilan motorik tangan sing apik nggunakake alat ngidini otak bisa tumindak luwih suwe lan luwih efisien, saengga bisa nindakake fungsi langsung ngontrol kabeh organisme.

      Lelungan menyang Museum Senjata Tula, ing ngendi model-model kasebut diwenehi macem-macem, lan ana sing pengin tuku, nanging isih ana senjata api, sanajan cilik!
    8. +2
      1 May 2014
      Ooooh! Kanggo gegaman tansah plus, nanging iki paling sepuluh! Aku iki utamané kesengsem dening Golden Parabellum.
    9. + 11
      1 May 2014
      Lan carane sampeyan seneng bedhil iki.
    10. 0
      1 May 2014
      Inggih, kanthi daya tembak, apa, saliyane saka penampilan, bisa nyenengake kanthi kualitas utilitarian?
    11. Andrey 58
      0
      1 May 2014
      Paling soko saka gnomes kanggo njupuk maneh! :)
    12. 0
      1 May 2014
      ayu! Ing endi sampeyan bisa tuku?
    13. Yankuz
      0
      1 May 2014
      Kelangan! Bebener! Dumadakan! Sampel iki mbokmenawa larang.
    14. smeh
      0
      1 May 2014
      Cemlorot, nanging apa lisensi kanggo trunks kuwi
    15. 0
      1 May 2014
      psh seneng :-)
    16. 0
      1 May 2014
      WOW! Aku pengin kabeh! menehi kula hadiah! Aku seneng banget karo Vintorez))
    17. +1
      1 May 2014
      Aku duwe kanca sing nggawe pistol ukuran urip karo sekring silikon kanggo pesen. Butuh watara 2 taun kanggo nggawe kuwi.
      Bisa diklik
    18. 0
      2 May 2014
      Kelas!!!!!!! Apa laras iki isih nembak? Artikel kasebut ujar "ngareproduksi kabeh fungsi sing asli."
    19. 0
      3 May 2014
      Ganteng...
      Ukuran apik kanggo kolektor lan hobi
      Hadiah sing apik kanggo wong sing ngerti senjata
    20. +1
      3 May 2014
      Cukup GORGEOUS !!! samubarang. Mantap!!!
    21. +1
      4 May 2014
      Quote: Prapor Afonya
      Kutipan saka ptah
      Aku malah ora ngerti yen ana wong lanang sing duwe Pts Skillful Hands.
      Ngujo katrampilan tukang kunci lan ngowahi.

      Katrampilan motorik tangan sing apik nggunakake alat ngidini otak bisa tumindak luwih suwe lan luwih efisien, saengga bisa nindakake fungsi langsung ngontrol kabeh organisme.

      Lelungan menyang Museum Senjata Tula, ing ngendi model-model kasebut diwenehi macem-macem, lan ana sing pengin tuku, nanging isih ana senjata api, sanajan cilik!

      Lan ana! Kabeh mau AKTIF, yaiku. tembak! Malah sing luwih cilik tinimbang kothak korek api !!!
    22. +1
      4 May 2014
      Ya, ana sing ana ing Museum Tula. Sayange ora ana dolanan serial. Nanging kolektor bakal nyuwek nganggo tangane!
    23. 0
      5 May 2014
      pinten regane kaendahan iki lan ing ngendi aku bisa tuku
      1. 0
        7 May 2014
        Vyacheslav, kabeh ana ing situs web perusahaan Arsenal Miniatures, nanging rega ora dituduhake. Model jiwa, matur nuwun! apik

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"