Punisher

51
PunisherDina iki, ora rahasia kanggo sapa wae sing gumantung saka panguwasa pseudo Kyiv. Iki minangka boneka sing dikontrol dening Anglo-Saxon saka Washington lan London.

Iku saka bendarane sing mantan putschists, sing saiki disebut piyambak Ukrainia "Vlada", njupuk instruksi. Kaping pindho "operasi khusus" nglawan Tenggara diwiwiti dina sawise direktur CIA lan Sekretaris Negara AS teka ing Kyiv.

Siji kudu ora kaget ing kepinginan junta meh manic kanggo ngwutahake getih. Cukup kanggo ngelingi sapa gurune, lan kejutan bakal ilang.

Meh 95 taun kepungkur, tanggal 13 April 1919, Kakaisaran Inggris nindakake salah sawijining kejahatan getih.

Dina iki, nalika media donya wis rampung kontrol dening Anglo-Saxon, padha prakteke ora ngomong utawa nulis bab iki.

Lan iki kedadeyan. India dadi koloni Inggris nganti taun 1949. Saiki Ukraina bener-bener koloni AS.

Tanggal 10 April 1919, kerusuhan dumadi ing negara bagian Punjab ing India, sing disebabake dening penahanan humanis gedhe lan putra gedhe India, penulis gagasan perlawanan tanpa kekerasan, Mahatma Gandhi. Inggris nugasaké Jenderal Dyer kanggo mulihake ketertiban.

Dheweke mutusake tumindak kanthi yakin lan nggawe provokasi. "Esuk-esuk, provokator dheweke muncul ing kutha, ngajak wong-wong padha kumpul kanggo rapat umum, sing diduga diatur dening partai Kongres Nasional India.

Ing jam esuk sing padha, herald mlaku liwat Amritsar lan, kanggo ngalahake drum, maca kaping pirang-pirang pesenan kanggo introduksi langsung saka hukum militer lan larangan ing kabeh demonstrasi lan rapat. Sajroning rame-rame iku, mung sawatara kang krungu pawarta mau, lan ora ana kang pracaya. Iki kedadeyan tanggal 13 April 1919 ing tengah kutha Amritsar India.

Ing wayah wengi Baisakhi, akeh wong sing ora duwe gegaman padha nglumpuk ing reruntuhan taman kutha Jalianwala Bagh, diubengi tembok dhuwur, kanggo nyatakake protes. Lan akeh - kanggo seneng-seneng lan ngrameke. Miturut macem-macem prakiraan, saka 10 nganti 20 ewu wong sing ana.
Babagan pisanan sing ditindakake yaiku menehi resolusi kesetiaan marang monarki Inggris.

Apa sing kedadeyan sabanjure tetep ana ing crita kaya "pembantaian Jalianwala Bagh" utawa "Pembantaian Amritsar".

Pasukan Inggris mlebu ing taman kasebut, mapan ing bukit, ngubengi wong sing ora duwe dalan metu - padha kaya tikus. Jendral Inggris Dyer mènèhi prentah kanggo mbukak geni. Tanpa bebaya. Ing sepuluh menit, 1650 tembakan ditembak. bedhil. Ora ana sing ngetung senapan mesin.

379 wong tiwas, 1137 tatu. Iki miturut buku "Mahatma Gandhi" dening penulis Prancis Christine Jordis.

Ensiklopedia Soviet nulis kanthi cara sing béda: "Kira-kira sewu wong sing tiwas lan udakara kaping pindho luwih akeh sing tatu."

Apa karakteristik "tulisan tangan" Anglo-Saxon? Nyetel bagean siji saka wong marang liyane. Thanks kanggo iki, sawetara Inggris mrentah atusan yuta wong India.

Wong-wong Anglo-Saxon nggunakké pengalamané kanggo "mbagi" bangsa luwih saka sepisan ing sajarah. India lan Pakistan. Siprus sisih lor lan mung Siprus. Loro Irlandia lan liya-liyane.

Dina iki padha nyoba kanggo dibagi donya Rusia, peradaban Rusia, lan wong Rusia.

Wigati dimangerteni - kabeh militan fasis lan kabeh politisi ing Ukraina nganggo basa Rusia kanthi sampurna. Nanging ing wektu sing padha, kaya biasane, dheweke ngeyel yen dheweke dadi wong sing beda ...

Ing detasemen Jenderal Reginald Edward Dyer, sing nindakake ontran-ontran getih ... ora ana wong Inggris siji lan ora ana wakil saka warga negara sing manggon ing Amritsar lan wilayah sekitar.

Lan siji pitakonan pungkasan sing worth takon. Apa sing ditindakake marang Jenderal Dyer, sing menehi perintah pidana?
"Akibat investigasi, House of Commons nemokake Brigadir Jenderal Reginald Edward Dyer, sing nindakake penembakan rally ing kutha Amritsar India, guilty amarga nggunakake kekuwatan sing ora adil lan kakehan lan menehi saran supaya Sekretaris Perang Winston Churchill. mecat jenderal."

Churchill bener-bener ngirim jenderal pembunuh menyang pensiun kanthi pensiun dikurangi setengah. Nanging kanggo dheweke, "komite" digawe, sing diduga militèr ditransfer jumlah kolosal 26317 pound sterling.

Dadi sing mateni ora kekurangan dhuwit. Kepriye rasane ora getun. Kabeh padha persis kaya saiki kanggo wong-wong sing menehi prentah nggunakake tentara nglawan rakyate ing Ukraina.

Sawise kabeh, sawise karir, London sing ramah nunggu dheweke ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    1 May 2014
    Dalang wis jelas pasrah, driji-drijine saya obah-obah lan ora padu, wayang dadi murah lan ala. Penutupan teater wayang janji bakal muluk-muluk.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. +9
      1 May 2014
      Quote: Krang
      Salah siji saka freaks iki Kars. Dheweke uga nganggo basa Rusia sing apik, nanging ing wektu sing padha dheweke nyalahake Rusia kanggo kabeh.
      Vinyl, saiki dheweke ngevaluasi akeh perkara kanthi beda. Ana mayuta-yuta wong ing Ukraina, lan saiki ora perlu kanggo push wong adoh, nanging kanggo narik wong-wong mau ing kabeh cara bisa. Dheweke wis ngerti manawa apa sing diomongake dening "Svidomites" marang dheweke iku PALSU.Perjuangan kanggo JIWA lan atine manungsa rumit lan butuh wektu.
      1. 0
        2 May 2014
        Kutipan saka: svp67
        Vinyl, saiki dheweke ngevaluasi akeh perkara kanthi beda. Ana mayuta-yuta wong ing Ukraina, lan saiki ora perlu kanggo push wong adoh, nanging kanggo narik wong-wong mau ing kabeh cara bisa. Dheweke wis ngerti manawa apa sing diomongake dening "Svidomites" marang dheweke iku PALSU.Perjuangan kanggo JIWA lan atine manungsa rumit lan butuh wektu.
        - Wah, tank amatir piye wae muncul? Sanajan dheweke ora tenggelam ... ngguyu Lan, kaya aku ngerti, dheweke nglangi ing sisih Maidanists? Nu-nu, iki alam. ngguyu Eh, kars, kowe arep klelep opo ora klelep? lan kenapa iku unsinkable? ngguyu
        1. 0
          2 May 2014
          Quote: tuwa
          Eh, kars, kowe arep klelep opo ora klelep? lan kenapa iku unsinkable?


          Dear, apa sampeyan bakal kelangan bantahan karo Kars - apa sampeyan bakal iri?
          yen sampeyan ora duwe cukup erudition kanggo argue karo Kars, ora pamer.
          1. +3
            2 May 2014
            Kutipan saka Karlson
            Sampeyan kinurmatan

            Saka ngendi dheweke diajeni? Lan ora ana gunane kanggo mbantah, wong sing cerdas bisa ngerteni informasi sing mbantah panemune, nanging mung mbuwang dhuwit.
            Aku salah siji sing pisanan menyang kahanan darurat.
            1. +2
              2 May 2014
              Kars

              menek kanggo ngrangkul

              Kanca, saiki kita bakal nggawe gangguan! duka
              1. +3
                2 May 2014
                Inggih, sampeyan pejuang. Sampeyan kudu njupuk iki luwih gampang.
                1. -1
                  2 May 2014
                  sing karo kita Kars duka
                  1. 0
                    2 May 2014
                    Kutipan saka Karlson
                    sing ing kita karo Kars
    2. +8
      1 May 2014
      Aja ngomong babagan KARS kaya ngono. Dheweke dadi PATRIOT negarane. Ya, dheweke salah ing pirang-pirang cara, aku mikir maneh wis diwiwiti. Kita sengit karo fasisme, nanging dudu Jerman, ta? Kita ngerti yen dheweke pancen apik banget. pejuang lan berjuang kanggo ide sing kaya ngono - minangka fanatik kaya kita, ta? !
      1. +2
        1 May 2014
        "Dheweke dadi PATRIOT negarane."

        sadurunge invasi Batu wis akeh "patriot". "Patriot" Kyiv, Ryazan, Suzdal, etc. lan liya-liyane. Saben uwong ngerti apa sing kedadeyan amarga "patriot" kaya ngono, kajaba para korban Ujian Negara Bersatu lan propaganda Ukrainia.
      2. +2
        2 May 2014
        Kutipan saka Den 11
        .Ya, akeh cara dheweke salah-

        Saka titik iki, sampeyan bisa njlèntrèhaké luwih rinci, titik demi titik.
        1. +2
          2 May 2014
          Simpenan ing bir lan ram
        2. 0
          2 May 2014
          Kars

          Padha nuduh sampeyan kabeh dosa, aku perang karo wong-wong mau kaya macan Amur.
    3. +6
      1 May 2014
      Quote: Krang
      Salah siji saka freaks iki Kars. Dheweke uga nganggo basa Rusia sing apik, nanging ing wektu sing padha dheweke nyalahake Rusia kanggo kabeh.


      Aja dadi cetha, Kars lan aku padha begalan kanggo urip ing sawetara sumber jaringan Ukraina kanggo argue karo banderlogs lan fasis.
      Kajaba iku, aku pribadi luwih yakin manawa basis kawruh luwih gedhe tinimbang sampeyan, wektu iki; dheweke nulis luwih akeh artikel ing situs iki tinimbang sampeyan, yaiku, dheweke nindakake luwih akeh kanggo situs lan pengunjung tinimbang sampeyan loro; ngina wong iku nglanggar aturan situs (sing bakal dakkandhakake menyang administrasi situs hi ), nanging kanggo ngina wong ing mburi iku ala, prabédan ing views ora alesan kanggo iki, iki telu.
      Kanthi kabeh hormat Karlson.
      1. krang
        +7
        1 May 2014
        Kutipan saka Karlson
        Kajaba iku, aku pribadi luwih yakin manawa dheweke duwe kawruh luwih akeh tinimbang sampeyan,

        Sawise aku padu karo dheweke nganti jam 4. Aku yakin iku kurang.
        Kutipan saka Karlson
        artikel ing situs iki saka sampeyan, sing, digawe kanggo situs lan pengunjung saka sampeyan loro;

        Kutipan saka Karlson
        ngina wong iku nglanggar aturan situs (sing bakal dakkandhakake menyang administrasi situs

        "Military Review" punika domestik, ing pangertèn saka sumber Russian, tengen? Dadi Kars iki ana ing situs web kita i.e. Coba, ing wilayah virtual Federasi Rusia, dheweke langsung ngandhani yen dheweke bakal seneng ngalahake tank T-72 kita. Pranyata kita provokasi Maidan. Sing kabeh iku salah kita. Lan wong Ukrainia luwih seneng kerja sama karo Amerika Serikat tinimbang karo kita. Iki sanajan kasunyatane nganti saiki setan iki ngonsumsi gas Rusia (ku) kanthi rega sing ora cukup (dianggep kita mbayar saka kanthong dhewe) lan keuntungan liyane. Marang kula, apa sampeyan nemokake pratandha ngenyek utawa paling ora demonstrative disrespect kanggo Rusia lan wong Rusia ing iki? Kanggo kula, dheweke mung ana. Lan aku cukup alami nelpon dheweke wedhus lan freak. Sing sapa. Yen ora ana Rusia, dheweke ora bakal ana saiki amarga ... Nazi bakal rotted leluhure ing kamp konsentrasi. Lan bajingan iki isih nguwuh-uwuh ing kene. Sampeyan bisa ngomong yen kita mungsuh lan bakal ngalahake tank kita, lan karo RPG kita dhewe, nanging aku ora bisa? Mungkin sampeyan lan dheweke ana ing tim sing padha lan lagi perang informasi nglawan kita ing kene? Aku uga bakal laporan menyang administrasi. Kanthi pakurmatan.
        1. 0
          1 May 2014
          Quote: Krang
          Sawise aku padu karo dheweke nganti jam 4. Aku yakin iku kurang.


          Buktikake karo artikel sampeyan, aku bakal maca kanthi seneng.

          Quote: Krang
          "Military Review" punika domestik, ing pangertèn saka sumber Russian, tengen?


          Tegese, wong non-Rusia ora duwe hak milih? Apa panulis Rusia ora bisa menehi komentar saka wilayah Rusia? Apa wong Rusia sing dudu warga Rusia bisa ngucapake pendapat?

          Thanks in advance kanggo balesan. hi

          Quote: Krang
          Dadi Kars iki ana ing situs web kita i.e. nimbang ing wilayah virtual saka Federasi Rusia


          keselak kopi

          Aku lali njaluk visa, apa sing kudu dak lakoni?

          Quote: Krang
          Dheweke ngomong langsung ing ngarepku yen dheweke bakal seneng ngalahake tank T-72 kita. Pranyata kita provokasi Maidan. Sing kabeh iku salah kita. Lan wong Ukrainia luwih seneng kerja sama karo Amerika Serikat tinimbang karo kita.


          Aku curiga yen iku dudu Kars, ana wong sing nggunakake akun, Kars, sing aku ngerti, dilarang amarga avatar sing bendera Amer diowahi dadi fasis.

          Quote: Krang
          Lan aku cukup alami nelpon dheweke wedhus lan freak. Sing sapa.


          Iki kaping pindho sampeyan nglanggar aturan situs (sing bakal daklaporake hi )

          Quote: Krang
          Yen ora ana Rusia, dheweke ora bakal ana saiki amarga ... Nazi bakal rotted leluhure ing kamp konsentrasi. Lan bajingan iki isih nguwuh-uwuh ing kene.


          Kita ora bakal ana yen dudu USSR! Lan dudu prestasi wong SOVIET! Aku komunikasi karo dheweke luwih saka sampeyan lan aku ngerti yen leluhure perang nglawan Nazisme. Iki kaping telune sampeyan nglanggar aturan situs.
          Apa padha dadi angel kanggo ngelingi lan tindakake?

          Quote: Krang
          Mungkin sampeyan lan dheweke ana ing tim sing padha lan lagi perang informasi nglawan kita ing kene?


          ngguyu Sampeyan bisa maca maneh artikel lan komentarku, banjur sampeyan bakal ngerti apa jenis perang informasi sing dakkarepake, lan marang sapa.

          Quote: Krang
          Aku uga bakal laporan menyang administrasi.


          Sugeng enjang! Kanthi kabeh hormat, Karlson.
          1. krang
            +6
            1 May 2014
            Kutipan saka Karlson
            Tegese, wong non-Rusia ora duwe hak milih? Apa panulis Rusia ora bisa menehi komentar saka wilayah Rusia? Apa wong Rusia sing dudu warga Rusia bisa ngucapake pendapat?

            Iki dudu masalah larangan resmi, nanging prinsip kasebut dhewe. Inggih, kira-kira - apa sampeyan seneng yen ana tamu ing apartemen sampeyan dumadakan ngomong yen sampeyan nyedhot? Aku ora. Yaiku, sampeyan ora bakal seneng, sing bisa dingerteni. Nanging yen sampeyan ngandhani yen ing omah sampeyan, sampeyan bakal nyinggung luwih akeh.
            Kutipan saka Karlson
            Aku lali njaluk visa, apa sing kudu dak lakoni?

            Boten kanggo sampeyan. Aku wis ngomong yen iki dudu masalah hukum utawa larangan resmi, nanging prinsip dhewe. Ya, yen sampeyan ngremehake lan sengit marang Rusia lan Rusia - kayane - apa sing sampeyan tindakake ing kene? Apa sing dikarepake ing kene? Sampeyan lungguh ing kene, nganggo basa Rusia lan ngluhurake AS, nanging kosok balene, sampeyan ngremehake kita. Apa sampeyan ngerti artine? Sampeyan tumindak normal, ora ana pitakonan kanggo sampeyan.
            Kutipan saka Karlson
            Kita ora bakal ana yen ora ana USSR! Lan dudu prestasi wong SOVIET!

            Aku ngomong karo dheweke babagan iki nganti dheweke biru ing pasuryan. Aku ngandhani yen kita minangka wong siji lan kita kudu perang bebarengan nglawan junta NATO fasis lan urip maneh USSR. Nanggepi: "kita merdika" sial (sanajan kasunyatane ing parlemen, panggonan presiden dikuwasani dening Sekretaris Negara utawa pejabat CIA saka Amerika Serikat, sing isih ana yaiku nyumerepi gendéra Amerika) . "Aku bakal ngalahake T-72 sampeyan." "sampeyan penjajah", etc. Mung kuwi sing diomongake ing kene.
            Kutipan saka Karlson
            Sugeng enjang! Kanthi kabeh hormat, Karlson.

            Ya, kaya sing dikarepake. Bash ing bash. Aku ora pisanan laporan.
            1. -1
              1 May 2014
              Quote: Krang
              Iki dudu masalah larangan resmi, nanging prinsip kasebut dhewe. Inggih, kira-kira - apa sampeyan seneng yen ana tamu ing apartemen sampeyan dumadakan ngomong yen sampeyan nyedhot? Aku ora.


              Tampilake ing ngendi ditulis yen situs web Military Review eksklusif Rusia lan pendapat warga Rusia duwe prioritas ing kene.


              Quote: Krang
              Boten kanggo sampeyan. Aku wis ngomong yen iki dudu masalah hukum utawa larangan resmi, nanging prinsip dhewe.


              Yaiku, apa aku padha karo hak ing situs iki karo warga Rusia, utawa ora? Mangga nggedhekake.

              Quote: Krang
              Apa sampeyan ngerti artine? Sampeyan tumindak normal, ora ana pitakonan kanggo sampeyan.


              Tumindak normal? Sampeyan sing nerak aturan situs kaping telu ing thread iki, lan komentar sampeyan sing administrasi situs wis dibusak.

              Quote: Krang
              Aku ngomong karo dheweke babagan iki nganti dheweke biru ing pasuryan. Aku ngandhani yen kita minangka wong siji lan kita kudu perang bebarengan nglawan junta NATO fasis lan urip maneh USSR. Nanggepi: "kita merdika" sialan


              Kaya sing wis daktulis, aku mikir yen akun Kars dicolong, ora kaya dheweke, nanging aku wis kenal luwih saka 6 taun.

              Quote: Krang
              Aku ora pisanan laporan.


              Lan aku tansah ngandhani administrasi situs yen aku ndeleng nglanggar aturan, iku ora pribadi kanggo sampeyan (Aku bakal ngomong soko elek: Aku uga kerjo bareng karo panguwasa).

              1. +1
                1 May 2014
                Duh, sial, mung ana CheKists. Sampeyan ora bisa ndhelikake saka sampeyan. Apa aku kaya fasis? Sampeyan pancen salah, kanca-kanca.
                1. +3
                  1 May 2014
                  Kutipan saka Den 11
                  Ugh, sial, mung ana CheKists. Sampeyan ora bisa ndhelikake saka sampeyan.


                  Ah! nglirik Aku ora ngerti carane kanca karo kang kita screwing munggah thread karo iku salah, nanging aku petugas keamanan turun temurun. hi


                  Kutipan saka Den 11
                  Apa sampeyan mikir aku fasis?


                  Yagene kanca kudu nyalahke awake dhewe kanthi sia-sia?
                  Aku tansah seneng maca komentar sampeyan. Ing pirang-pirang cara, kita dadi wong sing padha.
                  1. +1
                    1 May 2014
                    Matur nuwun Alexey kanggo tembung sing apik. Jujur, apa sampeyan ora kesel ngomong babagan Ukraina saben dina? Ora, aku ngerti manawa warta utama saka kana. Ayo Hans, Yankees, We, apa wae. Happy Holidays wong tuwa!
                    1. +1
                      1 May 2014
                      Aku mesthine kudu nulis babagan Reich kaping 3 (aku kasengsem banget karo topik iki)
                      1. 0
                        1 May 2014
                        Kutipan saka Den 11
                        Aku mesthine kudu nulis babagan Reich kaping 3 (aku kasengsem banget karo topik iki)


                        Sayange kancaku ilang, aku mikir nggawa siji fasis ing kene (mesthi, nanging kawruh babagan Reich kaping 3 iku ensiklopedia.
                      2. +1
                        1 May 2014
                        Kutipan saka Karlson
                        Aku mikir nggawa siji fasis ing kene

                        Mungkin iku ora worth iku sawise kabeh?!
                      3. 0
                        1 May 2014
                        Apollo Sugeng Liburan, nuwun sewu yen kita ngrusak benang, nanging sampeyan bisa nerangake kahanan karo Kars?

                        bab fasis opo Aku percaya yen wong duwe kawruh ensiklopedia, mesthine kudu dirungokake, sanajan dheweke ...
                    2. +1
                      1 May 2014
                      Kutipan saka Den 11
                      Matur nuwun Alexey kanggo tembung sing apik. Jujur, apa sampeyan ora bosen ngomong babagan Ukraina saben dina?


                      Kanca, sampeyan ora bakal percaya yen aku kesel! Nanging sayangé, aku manggon ing Ukraina lan wilayah kerjaku (salah sawijining wilayah) nglanggar blokade informasi. Dadi ojo nyalahke aku.

                      Kutipan saka Den 11
                      Aku pancene pengin grind soko angkatan laut saka Perang Donya II! Ayo Hans, Yankees, We, sapa.


                      Iki ngendi Kars bakal migunani minangka ahli! nglirik Dheweke doc apik .


                      Kutipan saka Den 11
                      Happy Holidays wong tuwa!


                      Aku meh salaman, kira-kira kuwat:
                2. 0
                  4 May 2014
                  Halo, apa iki saluran bantuan FSB anonim? Ya Alexey, apa sing dikarepake?))
              2. krang
                0
                1 May 2014
                Kutipan saka Karlson
                Yaiku, apa aku padha karo hak ing situs iki karo warga Rusia, utawa ora? Mangga nggedhekake.

                Hak iku padha, nanging ora babagan hak, nanging babagan makna. Sampeyan ora ngerti aku maneh.
                Kutipan saka Karlson
                Tampilake ing ngendi ditulis yen situs web Military Review eksklusif Rusia lan pendapat warga Rusia duwe prioritas ing kene.

                Iki digawe ing Rusia lan ing server Rusia sing ana ing tlatah Federasi Rusia. Iki minangka basis kita. Alamiah, warga Rusia duwe hak kanggo nganggep omah kasebut lan njaluk supaya wong manca netepi adat istiadat lan ngurmati budaya kita. "Aku bakal seneng T-72 Panjenengan" muni kaya ngidoni ing nyawa saka wong Rusia. Iku tikel njijiki sing iki ora ngandika nang endi wae ing forum militèr jaban rangkah ing Inggris. Lan ing kene kita duwe ing basa Rusia. Inggih, bodho.
                Kutipan saka Karlson
                Kaya sing wis daktulis, aku mikir yen akun Kars dicolong,
                Ora katon kaya dheweke, nanging aku wis kenal dheweke luwih saka 6 taun.

                Iki ora kedadeyan karo wong enom sing nyenengake iki:
                1. +2
                  1 May 2014
                  Quote: Krang
                  Hak iku padha, nanging ora babagan hak, nanging babagan makna. Sampeyan ora ngerti aku maneh.


                  ambegan abot

                  Sayange, kanca, iki minangka ciri komunikasi online; komunikasi teks asring nuduhake salah paham.

                  Quote: Krang
                  Iki digawe ing Rusia lan ing server Rusia sing ana ing tlatah Federasi Rusia. Iki minangka basis kita.


                  Lan aku kanthi dosa ngira yen iki minangka sumber basa Rusia kanggo kabeh penutur Rusia lan kita kabeh padha ing kene, yen salah sawijining tujuan nggawe situs kasebut yaiku komunikasi sing saling nambahi antarane penutur Rusia, ora preduli ing ngendi wae, lan hak lan tanggung jawab kene padha kanggo saben wong.

                  Quote: Krang
                  Alamiah, warga Rusia duwe hak kanggo nganggep omah kasebut lan njaluk supaya wong manca netepi adat istiadat lan ngurmati budaya kita.


                  Sampeyan ora bisa mbantah iki, nanging yen sampeyan nganggep kanthi teliti, sampeyan bisa ilang kabeh sudut pandang babagan masalah yen sudut pandang iki ora kanonik.

                  Quote: Krang
                  Inggih, bodho.


                  Apa sampeyan ora bosen nglanggar aturan situs?

                  Quote: Krang
                  Iku ora wong enom becik iki


                  Ora, aku weruh fotone, dudu dheweke.
              3. +1
                1 May 2014
                sapa sing downvote?
                Aku ora preduli babagan tali bahu, aku pribadi njaluk administrasi situs kanggo nyuda pangkat lan file marshal, nanging aku kepengin weruh:
                - sampeyan ora setuju karo apa? duka
                1. +1
                  1 May 2014
                  Lali! Aku wis suwe ora nggatekake iki
                  1. 0
                    1 May 2014
                    Kutipan saka Den 11
                    Lali! Aku wis suwe ora nggatekake iki


                    Kanca - ora suwe aku bakal dadi marshal maneh, lan maneh aku bakal njaluk diturunake.

                    Aku propose kanggo nindakake proyek bebarengan. Yen sampeyan setuju, ketok PM.
                    1. +1
                      2 May 2014
                      Carlson hi
                      Kutipan saka Karlson
                      lan maneh aku bakal njaluk sampeyan mudhun pangkat.
                      Apa iki bisa? Yen ngono, banjur aku resmi (!) njaluk admin supaya mudhun dadi pribadi ...
                      1. +1
                        2 May 2014
                        sampeyan bisa.
                        Secara pribadi, aku bakal enggal pindhah menyang babak katelu.
                      2. +1
                        2 May 2014
                        Kutipan saka: bombg.77
                        Apa iki bisa? Yen ngono, banjur aku resmi (!) njaluk admin supaya mudhun dadi pribadi ...


                        gampang - 0.5 tequila lan aku bakal ngatur.
          2. +2
            2 May 2014
            Kutipan saka Karlson
            Aku curiga iku dudu Kars

            Ora, iku bakal aku, nanging aku ngati-ati supaya kru ora cilaka, lan Kreng bakal disalahake kanggo posisi chauvinistic, sing nyumbang kanggo insulasi perang antarane Ukraina lan Rusia.
            1. +1
              2 May 2014
              Kutipan saka Kars
              Ora, iku bakal aku, nanging aku ngati-ati supaya kru ora cilaka, lan Kreng bakal disalahake kanggo posisi chauvinistic, sing nyumbang kanggo insulasi perang antarane Ukraina lan Rusia.


              dheweke kejiret amarga nglanggar aturan situs am
              1. +1
                2 May 2014
                Kutipan saka Karlson
                dheweke kejiret amarga nglanggar aturan situs

                wah. Bakal mboseni. Dheweke lucu.
            2. krang
              +3
              2 May 2014
              Mesthi sampeyan, sapa maneh? Apa sampeyan pengin ngalahake tank Rusia, wong pinter? Banjur Nazi bakal nggulung sampeyan lan nggantung gendera Amerika ing Rada. Iku pilihanmu Kars.
            3. krang
              +3
              2 May 2014
              Kutipan saka Kars
              .Lan Kreng bakal pribadi kanggo nyalahke kanggo posisi chauvinistic kang, kang nyumbang kanggo inciting perang antarane Ukrainians lan Rusia.

              Dadi sampeyan duwe posisi chauvinistic. Sampeyan sengit karo Rusia lan nyalahake kabeh. Apa sampeyan nyalahke Rusia kanggo Maidan? Sampeyan badut. Apa sampeyan nelpon kanggo ngobong tank Rusia? Mesthi sampeyan. Ing wektu sing padha, anane pasukan khusus Amerika ing negara sampeyan ora ngganggu sampeyan. Kepiye Kars ora mbingungake sampeyan yen ing papan presiden sampeyan ing Dewan Tertinggi Amerika lenggah lan ngandhani junta sampeyan apa lan kepiye carane. Iki ora miturut sampeyan, nanging tank Rusia sing tujuane kanggo nglindhungi sedulur-sedulur kita Ukrainians lan numpes junta fasis iku ala kanggo sampeyan. Iki sing sampeyan sebut "kerjasama sing padha" karo Amerika Serikat.
              Kowe elinga Kievan Rus Kars? Apa sampeyan kelingan fragmentasi Rus? Lha, sepira kuate awake dhewe? Neka - sapa wanted kita wis kita. Lan Polandia, lan Mongol-Tatar, lan Nazi. Lan mung manunggaling Rus' sing bisa mulihake ketertiban ing tanah kita lan ngusir wong manca. Saiki kedadeyan sing padha, mung mungsuh saiki ora Golden Horde, nanging NATO, dipimpin dening Amerika Serikat. Lan maneh bokong bodho ngomong bab inflated "kamardikan" Panjenengan, maneh padha bakal duwe kita. Dadi siji-sijine wong Slavia sing gedhe minangka siji-sijine wujud lan urip bebarengan karo kewan Kulon. Sembarang alternatif ndadékaké persis apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina. Dadi pilihanmu Kars. Salah siji sampeyan karo kita, utawa sampeyan karo fasis iki. Lan sampeyan isih nyoba lungguh ing kursi loro. Sampeyan duwe Presiden Yanukovych, lan tinimbang ngupayakake kabijakan rapprochement karo Rusia, dheweke nyoba melu Eropa, nyoba lungguh ing kursi loro. Nganti padha pisah ing sangisore dheweke.
              1. +1
                2 May 2014
                Quote: Krang
                Mesthi sampeyan, sapa maneh?

                Kutipan saka Kars
                Ora sing bakal kula

                ))))sampeyan lucu )))
                Quote: Krang
                Apa sampeyan pengin ngalahake tank Rusia, wong pinter?

                Aku ora pengin, nanging aku bakal yen padha kelakon cedhak.
                Quote: Krang
                Dadi, fasis bakal mateni sampeyan

                kesimpulan aneh))) kenapa? iki, kanthi cara, nuduhake tingkat aktivitas otak sing kurang lan kurang logika)))
                Aku mbaleni maneh - kenapa? Apa aku ngalahake tank Rusia? Utawa ana fasis ing tank Rusia?
                mbok menawa bab gendera.
                Quote: Krang
                Dadi sampeyan duwe posisi chauvinistic. Sampeyan sengit marang Rusia lan nyalahake kabeh

                Tampilake ing ngendi aku sengit marang Rusia? Aku ora ngidinke badut kaya sampeyan, aku ora ndhelikake iki. Lan aku ora nyalahake dheweke kanggo kabeh, nanging mung kanggo apa sing disalahake.
                Quote: Krang
                Apa sampeyan nyalahke Rusia kanggo Maidan?

                Mesthi, Rusia umume disalahake kanggo Maidan.
                Quote: Krang
                Apa sampeyan nelpon kanggo ngobong tank Rusia?

                Ora, Aku ngandika yen aku wong kaya siji T-72. Iku ora kamungkinan sing iki telpon.
              2. +1
                2 May 2014
                Quote: Krang
                Ing wektu sing padha, anane pasukan khusus Amerika ing negara sampeyan ora ngganggu sampeyan.
                Padha bingung, kok ora?

                Quote: Krang
                Kepiye Kars ora ngganggu sampeyan yen wong Amerika lenggah ing papan presiden sampeyan ing Dewan Tertinggi lan ngandhani junta sampeyan apa lan kepiye carane?

                Menarik yen sampeyan nggawe pernyataan kaya ngono, kepiye sampeyan ngerti? Aku nulis ing endi wae ... apik banget yen wong Amerika teka? opo kowe mung khayal?Lan sakwise tak tuduhake alane pikiranmu lan lamunanmu uga ala.
                Quote: Krang
                Iki minangka tank Rusia sing tujuane kanggo nglindhungi sedulur-sedulur kita Ukrainia lan ngrusak junta fasis amarga sampeyan jahat.

                Aku ora ngandel yen tank Ross duwe tujuan kaya ngono. Tujuan utama yaiku wilayah.
                Quote: Krang
                Iki sing sampeyan sebut "kerjasama sing padha" karo Amerika Serikat.
                Endi aku ngomong ngono?

                Quote: Krang
                Lan mung manunggaling Rus' sing bisa mulihake ketertiban ing tanah kita lan ngusir wong manca.

                Sayange, ora ngidini, ana siji wektu nalika Stalin ana, banjur iki ora kelakon.

                Quote: Krang
                Lan maneh bokong bodho ngomong bab inflated "kamardikan" Panjenengan, maneh padha bakal duwe kita

                Dadi ing kasus apa wae, iki utawa Putin, sing wis duwe Ukraina suwene 5 taun kepungkur.
                Quote: Krang
                Dadi siji-sijine wong Slavia sing gedhe minangka siji-sijine wujud lan urip bebarengan karo kewan Barat

                Ya, aku ora ngerti, aku ora ngerti. Federasi Rusia kayane dudu negara Slovenia, nanging negara multinasional banget, kalebu warga negara sing ora disenengi.

                Quote: Krang
                . Dadi pilihanmu Kars. Salah siji sampeyan karo kita, utawa sampeyan karo fasis iki

                Dheweke bakal nggawe pilihan kanggo aku, nanging aku bakal seneng tank mung amarga permusuhan pribadi marang sampeyan.
                Quote: Krang
                Sampeyan duwe Presiden Yanukovych, lan tinimbang ngupayakake kabijakan rapprochement karo Rusia, dheweke nyoba melu Eropa,

                Dadi Federasi Rusia nindakake kabeh kanggo nggawe Yanyk nguripake menyang Kulon, dheweke mlebu perjanjian Kharkov, ninggalake NATO - lan kabeh sing diwenehake mung diskon kanggo gas, lan kanthi cara sing Ukraina isih duwe utang iki. Medvet saiki nuntut 16 milyar (iki sadurunge denda amarga ora ngumpulake cukup)
                Lan padha ngomong bab Mudhunake rega, padha ing Januari, nanging supaya demonstratively sing mung nambah bahan bakar kanggo geni.

                Quote: Krang
                Nganti padha pisah ing sangisore dheweke

                Sampeyan bisa teka menyang persetujuan, nanging Putin panginten sing bakal luwih nyenengake kanggo remet Crimea ing sepi.
                1. krang
                  +1
                  2 May 2014
                  Kutipan saka Kars
                  Padha bingung, kok ora?

                  Yagene kowe ora mateni wong-wong mau? Padha aggressors. Yagene sampeyan ngomong yen sampeyan bakal ngalahake tank Rusia, nanging bandit Amerika kanthi gaman nindakake apa sing dikarepake ing kono lan sampeyan ora nglawan dheweke?
                  Kutipan saka Kars
                  Endi aku ngomong ngono?

                  Ing perang lawas, T-90A vs T-80U.
                  Kutipan saka Kars
                  Sayange, ora ngidini, ana siji wektu nalika Stalin ana, banjur iki ora kelakon.

                  Lha, kepriye yen ora diijini, yen kanthi manunggaling aku bisa ngusir bangsa Mongol-Tatar lan fasis ing Tlaga Peipsi.
                  Kutipan saka Kars
                  Dadi ing kasus apa wae, iki utawa Putin, sing wis duwe Ukraina suwene 5 taun kepungkur.

                  Kepiye carane dheweke duwe Ukraina? Apa utang kita? Apa kita kudu menehi dhuwit, gas, lenga lan listrik kaya ngono? Utamane babagan apa sing sampeyan ucapake ing kene babagan Rusia? Kita ngurmati "kamardikan" lan mung nonton nalika sampeyan mutusake nasibe dhewe. Sampeyan wis nuduhake apa sing bisa sampeyan lakoni - saiki, minangka asil "kamardikan" sampeyan, sampeyan minangka negara sing wis sebagian ditaklukake dening Amerika Serikat. Bebarengan karo Yugoslavia, Libya lan Irak.
                  Kutipan saka Kars
                  Ya, aku ora ngerti, aku ora ngerti. Federasi Rusia kayane dudu negara Slovenia, nanging negara multinasional banget, kalebu warga negara sing ora disenengi.

                  Persentase warga negara kasebut sithik banget. Bangsa titular yaiku Slavs. wong Rusia. Ing Ukraina, uga, ora mung Ukrainians manggon, sampeyan setuju?
                  Kutipan saka Kars
                  Dheweke bakal nggawe pilihan kanggo aku, nanging aku bakal seneng tank mung amarga permusuhan pribadi marang sampeyan.

                  Sampeyan kaya wong wadon histeris sing pengin nuduhake soko metu saka ngendi wae. Aja nindakake apa-apa Kars. Priksa manawa pendapat sampeyan dianggep. Kanggo mesthekake yen pendapat sampeyan dianggep, kita bakal nguatake sampeyan kanthi tank sing kuat. Banjur ora ana sing bisa milih kanggo sampeyan. Dheweke duwe wong lanang apik sing nganggo basa sing padha karo sampeyan lan duwe nilai lan budaya sing padha karo sampeyan. Yen sampeyan ngalahake wong-wong mau, uga, luwih gampang sampeyan mung njupuk dhewe. Iku tegese sampeyan mung.
                  1. +2
                    2 May 2014
                    Quote: Krang
                    Yagene kowe ora mateni wong-wong mau? Padha aggressors.

                    Durung, isih dadi pemain politik.
                    Lan sampeyan ora bakal weruh Abrams ing tapel wates. Lan jujur, ora ana wong Amerika sing ngganggu aku karo omong kosong kaya sampeyan.

                    Quote: Krang
                    Ing perang lawas, T-90A vs T-80U.

                    Sampeyan ngapusi, utawa luwih, kanthi bodho sampeyan, sampeyan ora ngerti apa sing dakcritakake,

                    Quote: Krang
                    Lha, kepriye yen ora diijini, yen kanthi manunggaling aku bisa ngusir bangsa Mongol-Tatar lan fasis ing Tlaga Peipsi.

                    Sinau sejarah, yen babagan Nazi ing taun 1941-45 mungkin, nanging Mongol-Tatar lan Lake Peipus bakal kaget sampeyan sawise sinau.
                    Quote: Krang
                    Kepiye carane dheweke duwe Ukraina?

                    Apa sampeyan bodho? Kabeh wis ditulis ing topik pungkasan, bali lan maca maneh, ing babak kaping lima, aku wis kesel.
                    Quote: Krang
                    Persentase warga negara kasebut sithik banget
                    cekap.

                    Quote: Krang
                    Ing Ukraina, uga, ora mung Ukrainians manggon, sampeyan setuju?
                    Inggih, aku ora ngomong apa-apa bab kesatuan saka Slavs.

                    Quote: Krang
                    Sampeyan kaya wong wadon histeris sing pengin nuduhake soko metu saka ngendi wae.
                    Aku mung kandha yen aku bakal nindakake, iku kabeh. Lan sampeyan minangka salah sawijining sebab kenapa aku bakal nindakake.
                2. krang
                  +1
                  2 May 2014
                  Kutipan saka Kars
                  Kabeh sing diwenehake dheweke yaiku diskon kanggo gas, lan kanthi cara sing Ukraina isih duwe utang iki, apa muspra yen Medvet saiki nuntut 16 milyar (iki sadurunge denda amarga ora ngumpulake cukup)

                  Sampeyan diwenehi diskon kanggo gas, nanging sampeyan uga ora mbayar rega diskon. Apa kita mung menehi gas utawa apa? Jancok sampeyan yen sampeyan kelangan lan "merdika". Nanging yen sampeyan dadi bagean saka negara kita, kita bakal menehi cara kasebut.
                  Kutipan saka Kars
                  Lan padha ngomong bab Mudhunake rega, padha ing Januari, nanging supaya demonstratively sing mung nambah bahan bakar kanggo geni.

                  Inggih, kancaku, lan sawise tangisan "Rusia iku mungsuh", "pisau dheweke", "tembak nganggo senjata atom", Amerika ing kursi presiden sampeyan - uga, apa sing dikarepake, bayi? Kowe ngomong aku lucu ya? Delengen dhewe Kars. Sampeyan nggolek mungsuh ing kita, sing mung salah yaiku kita ora pengin ndhukung "kamardikan" sing ora sopan kanthi biaya. Lan ing wektu sing padha sampeyan ora weruh mungsuh utama - Amerika Serikat lan satelit sawijining. Dadi Karsushka - ora perlu ngobong tank kita. Go njupuk RPG-26 Panjenengan, lan AKM utawa Berdanka apa duwe lan pindhah njupuk karo kabeh iki ing Amerika, fasis saka sektor tengen, setan Western lan freaks saka "pamaréntah" iki. Singkatnya, Kars - gabung karo milisi anti-Maidan. Sampeyan duwe mungsuh nyata ing kono. Simpen nesu kanggo dheweke lan aja ngrusak T-72 kita. Aku kudu nglukis mengko lan mbenerake layar sawise sampeyan bodho.
                  1. +1
                    2 May 2014
                    Quote: Krang
                    Priksa manawa pendapat sampeyan dianggep.

                    Aku arep menyang jajak pendapat
                    Quote: Krang
                    Supaya pendapat sampeyan dianggep - kita bakal nguatake sampeyan kanthi tank sing kuat

                    Banjur iku ora bakal mratelakake panemume, nanging Panjenengan.
                    Quote: Krang
                    ora ana sing bisa milih kanggo sampeyan

                    kepiye carane tank bakal nindakake kanggo aku
                    Quote: Krang
                    dheweke diisi karo wong lanang sing apik sing nganggo basa sing padha karo sampeyan lan duwe nilai lan budaya sing padha karo sampeyan

                    Aku bakal njupuk kasebut kanthi teliti, aku ora pikiran malah menyang tank kosong.
                    sanajan aku ragu babagan nilai lan budaya sing padha.
                    Quote: Krang
                    Sampeyan diwenehi diskon kanggo gas,
                    Padha mbayar piye wae, nanging ing wektu sing padha diskon cukup ora adil, kaya kontrak dhewe ing asas - nanging iki complaint marang Tymoshenko.

                    Quote: Krang
                    Nanging yen sampeyan dadi bagean saka negara kita, kita bakal menehi cara kasebut.

                    Gas sampeyan kanggo populasi luwih larang tinimbang kita sadurunge kenaikan rega Mei.
                    Quote: Krang
                    Inggih, kancaku, lan sawise tangisan "Rusia iku mungsuh", "pisau dheweke", "tembak nganggo senjata atom", Amerika ing kursi presiden sampeyan - uga, apa sing dikarepake, bayi?
                    Apa sampeyan dadi bodho? Apa hubungane karo iki?
                    Yanyk ngapusi Putin saka 15 yuta dolar lan rega gas sing normal lan sah - nanging para maydaun ora ngerti kaendahan penipuan kasebut, dheweke percaya ing Schengen)))

                    Quote: Krang
                    Sampeyan nggoleki mungsuh ing pasuryan kita
                    Secara pribadi, ing sampeyan, aku ora duwe keluhan babagan mayoritas Rusia, ana kategori wong sing padha karo sampeyan, nanging ana sawetara.

                    Quote: Krang
                    Lan ing wektu sing padha sampeyan ora weruh mungsuh utama - Amerika Serikat lan satelit
                    Iki mungsuhmu, lan kita mung korban saka game geopolitik iki.

                    Quote: Krang
                    Go njupuk RPG-26, lan AKM utawa Berdank

                    Sayange mung ana RPG
                    Quote: Krang
                    Singkatnya, Kars - gabung karo milisi anti-Maidan.

                    Vryatli.
                    1. krang
                      -1
                      3 May 2014
                      Kutipan saka Kars
                      Aku arep menyang jajak pendapat

                      Apa gunane? Tanpa tank kita, sampeyan mung bakal kepeksa milih kanthi gunpoint kanggo salah sawijining calon. Kajaba iku, ora ana siji sing bakal normal. Kabeh iku fasis utawa oligarki. Utawa swara sampeyan ora bakal dianggep / direkam kanggo wong liya. Apa angel banget dimangerteni? Boikot pemilihan tanpa tank Kars kita.
                      Kutipan saka Kars
                      Banjur iku ora bakal mratelakake panemume, nanging Panjenengan.

                      Lan sampeyan uga. Apa yen ing kahanan iki panemu kita lan pendapat sampeyan pas?
                      Kutipan saka Kars
                      kepiye carane tank bakal nindakake kanggo aku

                      Sampeyan bakal nindakake iki kanthi bantuan tank. Saiki, sanajan RPG-26 sampeyan, sampeyan ora duwe kesempatan kanggo "kerjasama" kanthi syarat sing padha karo mungsuh saka sektor sing tepat, Pengawal Nasional, lsp. Lan kanthi T-72 lan T-90, sampeyan bakal bisa ngobrol kanthi luwih produktif.
                      Kutipan saka Kars
                      Aku bakal njupuk kasebut kanthi teliti, aku ora pikiran malah menyang tank kosong.

                      Kekuwatan peteng njupuk sampeyan Kars. Aja nyerah marang dheweke. Sampeyan Jedi Knight. Bakal dadi isin yen sampeyan gampang nyerah menyang sisih peteng lan dadi salah sawijining orc.
                      Kutipan saka Kars
                      sanajan aku ragu babagan nilai lan budaya sing padha.

                      Yen sampeyan duwe nilai sing beda, sampeyan bakal nyiarake ing papan sing beda. Mbusak omong kosong iki saka otak sing bodho lan rosin. Pira umur sampeyan - wis USSR lali utawa apa?
                      Kutipan saka Kars
                      Padha mbayar piye wae, nanging ing wektu sing padha diskon cukup ora adil, kaya kontrak dhewe ing asas - nanging iki complaint marang Tymoshenko.

                      Endi sing jujur? Apa aku kudu menehi bensin gratis? Jancok sampeyan nalika sampeyan "merdika".
                      Kutipan saka Kars
                      Secara pribadi, ing sampeyan, aku ora duwe keluhan babagan mayoritas Rusia, ana kategori wong sing padha karo sampeyan, nanging ana sawetara.

                      Nanging sampeyan ngomong kaya-kaya mungsuh Rusia lan Rusia. Sampeyan ngerti Kars - ing kahanan iki sampeyan kudu milih pusat daya. Posisi "dudu sampeyan utawa kita" ora bakal bisa digunakake ing kene. Sampeyan ora bakal bisa njagong ing loro kursi. Dadi terserah sampeyan milih.
                      Kutipan saka Kars
                      Iki mungsuhmu, lan kita mung korban saka game geopolitik iki.

                      Kang USA miwiti marang kita Kars. Inggih, nglawan sampeyan uga. Apa sing ora jelas? Apa Amerika dudu mungsuhmu? Apa ora cukup kanggo sampeyan apa sing wis ditindakake ing negara sampeyan? Apa sampeyan isih ngarep-arep "kerjasama sing padha"? Apa sampeyan ora wedhus?
                      Kutipan saka Kars
                      Sayange mung ana RPG

                      Dadi apa masalahe? Yagene sampeyan arep njupuk tank Rusia lan sampeyan nesu amarga dheweke ngadeg ing tapel wates. Nanging pasukan khusus AS wis operasi ing wilayah sampeyan lan sampeyan ora nembak karo RPG iki? Mungkin sampeyan Kars kanggo wong-wong mau?
                      Kutipan saka Kars
                      Vryatli.

                      Punika. Iki tegese sampeyan wis meh condong menyang sisih peteng saka daya Kars. Lan sing luwih mungkin sampeyan mung wedhus pissing. Sampeyan mung ngerti carane ngomong sing bakal njupuk ana, nanging nyatane sampeyan ora duwe guts.
                      1. +3
                        3 May 2014
                        Quote: Krang
                        Tanpa tank kita, sampeyan mung bakal kepeksa milih nganggo bedhil saka bedhil mesin Amerika.

                        Yen aku ndeleng bedhil mesin Amerika ing stasiun polling, aku bakal njaluk ngapura karo sampeyan. Lan aku bakal sumpah bakal ngalahake wong pisanan sing aku ketemu ing Abrams Street
                        Quote: Krang
                        Kabeh fasis utawa oligarki

                        Dadi sapa sing bakal mbantu aku milih banjur? Putin?
                        Quote: Krang
                        Boikot pemilihan tanpa tank Kars kita.

                        Boikot dudu solusi.
                        Quote: Krang
                        Lan sampeyan uga. Apa yen ing kahanan iki panemu kita lan pendapat sampeyan pas?

                        Apa sampeyan?
                        Quote: Krang
                        Kekuwatan peteng njupuk sampeyan Kars.

                        Sampeyan overestimate dhewe. Sampeyan bisa uga peteng, nanging mung ing urip, ora kekuatan.
                        Quote: Krang
                        Yen sampeyan duwe nilai liyane, sampeyan bakal nyiarake ing papan liya

                        Aku ing kene utamane amarga artikel babagan topik militer. Lan aku bakal luwih kepenak yen ora nyebutake Ukraina ing kene.
                        Quote: Krang
                        Endi sing jujur?

                        260
                      2. krang
                        -1
                        3 May 2014
                        Kutipan saka Kars
                        Yen aku ndeleng bedhil mesin Amerika ing stasiun polling, aku bakal njaluk ngapura karo sampeyan. Lan aku bakal sumpah bakal ngalahake wong pisanan sing aku ketemu ing Abrams Street

                        Iku bakal becik. Kaping pisanan, kanggo sampeyan.
                        Kutipan saka Kars
                        Dadi sapa sing bakal mbantu aku milih banjur? Putin?

                        Kanggo Tsarev. Dheweke kepeksa mbatalake pencalonane, nanging sampeyan isih ndhukung dheweke.
                        Kutipan saka Kars
                        Boikot dudu solusi.

                        Ora preduli sapa sing sampeyan pilih ing "pemilu" iki, kabeh calon iku bandit. Saben siji saka wong-wong mau. Boikot lan ora diakoni mung siji-sijine pilihan ing kene. Utawa item "Nglawan kabeh".
                        Kutipan saka Kars
                        Apa sampeyan?

                        Aku bakal nyoba kanggo guess wishes dhasar:
                        1. Bubar junta sialan lan meksa Amerika mulih. Iku? Kita ndhukung.
                        2. Nggawa menyang hukuman pidana paling abot bandits sing ngrebut daya ing Kyiv. Iku? Kita ndhukung.
                        3. Disarm utawa mateni kabeh makhluk saka "sektor tengen" lan kelompok ultra-nasionalis liyane. Iku? Kita ndhukung.
                        4. Mungkasi panganiaya geng ing lurung-lurung ing negara. Iku? Kita ndhukung.
                        Tank kita bisa nindakake iki. Banjur, ing pangayomane, sampeyan bakal milih presiden sampeyan. Ora Putin, nanging dhewe. Lan luwih apik kanggo sampeyan babagan basa Rusia.
                        Kutipan saka Kars
                        260

                        Dadi aku ora ngerti? Sampeyan merdeka, ta? Ing ngendi wis katon yen sing tuku nemtokake rega barang marang sing adol? Sapa kowe? Iki gas kita lan kita mutusake pira regane. Ing cahya saka acara anyar, Kyiv nits iki kudu Cut wong mati. Nah, nganti saiki wis entuk 400-500. Iki hak kita. Kita uga "merdika". Ora mung sampeyan.
                      3. +3
                        4 May 2014
                        Quote: Krang
                        Kanggo Tsarev

                        dheweke mundur saka pemilu lan ora bakal melu pemilihan. Kaya Darth Vader, aku bakal milih dheweke.

                        Quote: Krang
                        Saben siji saka wong-wong mau. Boikot lan ora diakoni mung siji-sijine pilihan ing kene

                        Aku isih bakal ngakoni pemilihan lan wong-wong sing menang bakal duwe dhukungan gedhe.
                        Quote: Krang
                        . Bubar junta lan meksa Amerika mulih
                        mbubarake junta, nanging apa hubungane Amerika karo iku?Prinsip, padha ora kene.

                        Quote: Krang
                        Nggawa menyang hukuman pidana paling abot bandit sing ngrebut daya ing Kyiv

                        Iki minangka titik 1 sing padha - kanthi pribadi, aku pengin investigasi sing jujur ​​babagan kabeh kedadeyan. Yanyk uga dudu malaikat lan tim.
                        Quote: Krang
                        Tank kita bisa nindakake iki

                        Polisi kita uga bisa nindakake iki yen pengin.
                        Quote: Krang
                        Dadi aku ora ngerti? Sampeyan merdeka, ta? Ing ngendi wis katon yen sing tuku nemtokake rega barang marang sing adol?
                        ana konsep kaya pasar lan rega pasar sing padha kanggo Ukraina 260-280

                        Quote: Krang
                        Sapa kowe? Iki gas kita lan kita mutusake pira regane.

                        dadi coba adol menyang China kanthi rega sing padha karo Ukraina, iku gas sampeyan lan ora ana dhuwit akeh banget.
                        Quote: Krang
                        Nah, nganti saiki wis entuk 400-500. Iku hak kita

                        Ing 90, sampeyan kudu nolak transit liwat wilayah Ukraina lan ngisi 30 dolar ing tapel wates.
                      4. +2
                        3 May 2014
                        Quote: Krang
                        Nanging sampeyan ngomong kaya-kaya mungsuh Rusia lan Rusia
                        Sampeyan mung dadi sempit-minded sing ora ngerti statements sandi uga, lan sampeyan ngenali dhewe karo Rusia lan Rusia.
                        Quote: Krang
                        Kang USA miwiti marang kita Kars

                        marang kowe
                        Quote: Krang
                        Apa Amerika dudu mungsuhmu?

                        AS bisa dadi mitra sing duwe bathi.
                        Quote: Krang
                        Apa ora cukup kanggo sampeyan apa sing wis ditindakake ing negara sampeyan?

                        Lha, ora mung wong-wong kuwi, warga negara kita uga nandhang susah.
                        Quote: Krang
                        Apa sampeyan isih ngarep-arep "kerjasama sing padha"?

                        Aku ora nate ngarep-arep iki, aku ngarep-arep sing jujur ​​lan saling migunani.
                        Quote: Krang
                        Dadi apa masalahe?
                        Aku nyoba sekuat aku, aku wis entuk lemon, sanajan sing lawas
                        Quote: Krang
                        Pira sing arep ditembak ing tank Rusia?

                        amarga sampeyan
                        Quote: Krang
                        Sampeyan nesu mung amarga dheweke ngadeg ing tapel wates.
                        Apa aku nesu? Aku mung ujar manawa dheweke ana, nanging durung ana sing Amerika.
                        Quote: Krang
                        Nanging pasukan khusus AS wis operasi ing wilayah sampeyan lan sampeyan ora nembak karo RPG iki?

                        Ora mungkin pasukan khusus kasebut, lan tentara bayaran minangka wong, ing asas, tanpa negara, lan Terek Cossacks uga beroperasi ing wilayah Ukraina, ing asas, aku uga ora bakal nembak.
                        Quote: Krang
                        Mungkin sampeyan Kars kanggo wong-wong mau?
                        Sawise Odessa, aku dhewe.
                        Quote: Krang
                        Punika. Dadi sampeyan wis meh condong menyang sisih peteng pasukan Kars

                        Aku pracaya yen saklompok cilik aku, sidekick paling apik lan godfather luwih efektif ing perang campuran.
                        Quote: Krang
                        Lan sing luwih mungkin sampeyan mung wedhus pissing.
                        Lha, aku ora ngerti carane tugu Lenin metu kanggo mbela, sanajan ana luwih sithik, nanging aku ora diobong, ora ana sing bisa didhelikake.
                        Quote: Krang
                        Sampeyan mung ngerti carane ngomong sing bakal njupuk ana, nanging nyatane sampeyan ora duwe guts.

                        Banjur kita bakal ngerteni manawa tank kasebut adohe 30 meter.
                      5. krang
                        0
                        3 May 2014
                        Kutipan saka Kars
                        marang kowe

                        Lan nglawan sampeyan. Sampeyan ora bakal ngerti. Kanggo wong-wong mau, kabeh Slavs iku Rusia. Ora Matter apa sampeyan Rusian, Ukrainia utawa Belarusian. Tujuane yaiku nyirnakake kabeh etnis kita saka jagad iki. Padha mungsuh langsung Kars.
                        Kutipan saka Kars
                        Ora mungkin pasukan khusus kasebut, lan tentara bayaran minangka wong, ing asas, tanpa negara, lan Terek Cossacks uga beroperasi ing wilayah Ukraina, ing asas, aku uga ora bakal nembak.

                        Ora sakabehe bener. Organisasi kasebut dumunung ing Amerika Serikat lan nindakake kekarepan Pentagon. Iki minangka tentara AS profesional sing padha.
                        Kutipan saka Kars
                        Lha, aku ora ngerti carane tugu Lenin metu kanggo mbela, sanajan ana luwih sithik, nanging aku ora diobong, ora ana sing bisa didhelikake.

                        Mikir luwih cepet. Nazi ing Odessa wis wiwit ngobong sedulur-sedulur kita urip-uripan. Ngobong wong-wong mau uga Kars. Obong, moyoki lan lara banget sadurunge sampeyan mati.
                        Kutipan saka Kars
                        Sawise Odessa, aku dhewe.

                        Ayo kanggo kita.
                      6. +1
                        4 May 2014
                        Quote: Krang
                        Kanggo wong-wong mau, kabeh Slavs iku Rusia

                        ora
                        Quote: Krang
                        Tujuane yaiku nyirnakake kabeh etnis kita saka jagad iki.

                        ora, tujuane saben wong yaiku dhuwit
                        Quote: Krang
                        Ora sakabehe bener. Organisasi kasebut dumunung ing Amerika Serikat lan nindakake kekarepan Pentagon

                        Ana macem-macem organisasi, lan padha ora tumindak miturut karsane Pentagon, nanging kanthi persetujuan.

                        Quote: Krang
                        Nazi ing Odessa wis wiwit ngobong sedulur-sedulur kita urip-uripan

                        iku tumuju menyang iki.
                        Quote: Krang
                        Ngobong wong-wong mau uga Kars

                        Yen ana kesempatan, aku bakal nindakake.
                        Quote: Krang
                        Ayo kanggo kita.

                        Nalika sampeyan ora ana, aku bakal dadi pengemis crawling.
        2. 225 teh
          0
          1 May 2014
          Quote: Krang
          Kars ing situs web kita i.e. Coba, ing wilayah virtual Federasi Rusia, dheweke langsung ngandhani yen dheweke bakal seneng ngalahake tank T-72 kita. Pranyata kita provokasi Maidan. Sing kabeh iku salah kita. Lan wong Ukrainia luwih seneng kerja sama karo Amerika Serikat tinimbang karo kita.


          Dheweke bisa uga wis ilang lan ana akeh, nanging dheweke dadi sedulur lan kita mung kudu nuntun dheweke ing dalan sing bener.
        3. 0
          2 May 2014
          Iku ora kanggo kula kanggo maringi pitutur sampeyan, nanging sampeyan ora kudu ngenyek, ora ngerti kabeh raos arep ing nyawa saka residents saka Ukraina! Sawetara wong wis ing kahanan dual kuwi, lan minangka adoh aku elinga, kang wrote Yen pasukan mlebu Ukraina, dheweke bakal nindakake dhewe bakal metu nglawan wong-wong mau. Pesen kasebut yen sampeyan ora bisa meksa, sampeyan mung kudu ngerti dhewe, tanpa campur tangan eksternal. ngina.
      2. +2
        2 May 2014
        Kutipan saka Karlson
        Kars dicekal seumur hidup saka sawetara sumber online Ukraina amarga mbantah karo banderlog lan fasis.

        Inggih, kita padha kanggo Banderlogs kita, nanging kene kita Bandera kanggo chauvinis Russian. Iku angel dadi obyektif lan adil.
        Nanging luwih becik ora ndemek Kreng, aku ora nyelehake dheweke ing Kahanan Darurat mung amarga dheweke ngguyu.
        1. +1
          2 May 2014
          nulis kabeh!
          kancaku - Kars bali! ngguyu duka
          Akeh wong bakal entuk sup kubis! keprungu
        2. -2
          2 May 2014
          Kutipan saka Kars
          Nanging luwih becik ora ndemek Kreng, aku ora nyelehake dheweke ing Kahanan Darurat mung amarga dheweke ngguyu.


          Kars - Aku bakal matèni wong, mung amarga dheweke kenek sampeyan ing mburi.
  3. +1
    1 May 2014
    Ya, sayang banget yen ora kabeh wong ing Ukraina ngerti iki, saiki lagi nyuarakake fakta sing paling konyol, saengga sampeyan kaget, tekan titik Segara Ireng digali (!) dening Ukrainia.
  4. +5
    1 May 2014
    Apa sing ditindakake dening pasukan Entente ing wilayah Rusia wiwit taun 1918 nganti 1922? Pira wong Amerika, Inggris, Jepang, Prancis, Jerman (nanging ora dadi bagian saka Entente) sing mateni rakyat kita, pira sing ngrampok?
    Dheweke uga ora ngomong babagan iki; Kuningan ndhuwur kita ora pengin nggawe ribut. Uga babagan prajurit Tentara Abang sing tilar donya ing panangkaran Polandia ing taun 1920. Nanging panguwasa njaluk ngapura kanggo Katyn, crawling ing sikil saka Polandia. Sanajan pengadilan internasional ora ngakoni kesalahane USSR.
  5. +1
    1 May 2014
    Sing sedhih yaiku ... sejarah ora mulang apa-apa marang wong-wong sing bakal entuk manfaat saka pelajaran kasebut
  6. 0
    1 May 2014
    Kutipan saka Den 11
    Ojo ngomong KARS ngono, PATRIOT negarane, ya akeh salahe, mikir maneh wis mulai.

    Ngapunten, nanging sing mobil iki, Aku ora ngerti lan ana ora koyone apa-apa bab iku ing artikel? Aku mbokmenawa ora ngerti kabeh Petriots ing wilayah.
    1. +1
      1 May 2014
      ya ing kene ana patriot kang kaya mangkono, bareng karo para akim, padha njlentrehake propaganda kadhaulatan Urkaina, nanging ana sing ilang karo wiwitane Maidan. salah siji padha mati ing Maidan iki banget, utawa lagi nyiapake gilyaka kanggo moskalak, utawa, apa sing paling kamungkinan, lagi rethinking kedadean disebut "Urkaina".
    2. +1
      1 May 2014
      Kutipan saka Lyton.
      Ngapunten, nanging sing mobil iki, Aku ora ngerti lan ana ora koyone apa-apa bab iku ing artikel? Aku mbokmenawa ora ngerti kabeh Petriots ing wilayah.


      Kars minangka salah sawijining kanca saka Military Review, pakar banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo peralatan militer, lan wis bola-bali ngirim artikel sing apik banget ing kene.
      Pandhangane babagan politik kontroversial, nanging dheweke ora pantes:

      Quote: Krang
      Salah siji saka freaks iki Kars. Dheweke uga nganggo basa Rusia sing apik, nanging ing wektu sing padha dheweke nyalahake Rusia kanggo kabeh.


      Ana curiga yen dheweke melu ing salah sawijining regejegan kancane krang , supaya komentar kuwi muncul, sanajan aku bisa salah.

      Secara pribadi, aku karo kancaku Kars Aku wis dikenal kanggo wektu sing suwe banget (sakbenere), dheweke lan aku dilarang bebarengan ing sumber jaringan Ukraina sing padha, amarga Rubilov tanpa ampun karo fasis nasionalis, ing sawetara panggonan kita dilarang kanggo urip. wassat

      Minangka kanggo punishers, padha duwe persis rong pilihan:
      - 1. menyang kuburan;
      - 2. diubengi wong apik.

      1. +3
        1 May 2014
        pasuryan painfully menowo
        1. +2
          1 May 2014
          Kutipan saka Buran
          pasuryan painfully menowo
  7. +2
    1 May 2014
    Minangka kanggo punishers, padha duwe persis rong pilihan:
    - 1. menyang kuburan;
    - 2. diubengi wong apik.

    Kanggo tembok paling cedhak. Lan banjur ndeleng titik 1.
  8. Juan Carlos
    +1
    1 May 2014
    Sing ngukum dhewe bakal diukum.
  9. +4
    1 May 2014
    Aku pracaya sawise kabeh sing wis kedaden lan emanated saka Ukraina ing sajarah dawa saka orane Ukraina (pinggir), iku perlu kanggo liquidate minangka negara. Ora wong, nanging negara. Yen jenis omong kosong iki kelakon ajeg, iku ora Matter apa Ukrainians aktif melu utawa ora, tumor kudu Cut metu. Lan supaya wong Ukrainia, kanggo indulgensi bisu, manggon ing negara liya. "Sanak" sing ora masuk akal kudu dihukum....
  10. +4
    1 May 2014
    Kebetulan?
    1. 0
      1 May 2014
      Sedulur... ing alesan...
    2. 225 teh
      0
      1 May 2014
      Kutipan saka redka
      Kebetulan?


      Mripat sing padha ...
  11. +2
    1 May 2014
    Inggris minangka provokator utama, lan saiki Amerika Serikat minangka penerus sing pantes. Sapa wae sing seneng karo sejarah mesthi bakal setuju karo aku.
  12. +2
    1 May 2014
    Aku nemokake kutipan saka buku "The History of the Ukrainians from the Cradle to the Present Day" ing Internet - sial, aku diam-diam ditinggal ing slump, ora kaget yen Russophobia wis berkembang banget ing Ukraina, malah ing antarane sanak keluarga.
  13. conthong pinus
    +1
    1 May 2014
    Acomplices fellow suku
  14. 0
    1 May 2014
    Aku ora bakal ngomong apa-apa bab Kerry ... dheweke nindakake pakaryane, nanging sing tangane goyangake ... degenerates! Sampeyan ora kudu dadi ahli fisiologi sing apik kanggo ngerti kepiye wong sing ganas !!! ora ana sing bakal ditindakake kanggo kanca-kanca iki (ing profesine) ing Ukraina .. lan iki wong lanang ... ora perlu kanggo banyu mudhun wong ing Ukraina .. peduli, aku melas kanggo wong, wong ing kono nandhang sangsara marga saka iki " manajer" lan supaya ... padha duwe persis padha saiki omong kosong padha kita ing nineties ... sing elinga mesthi. Nalika iku kanca sing duwe katrampilan judo muncul lan ngatur kabeh! lan sadurunge iku kabeh padha, yen ora luwih elek....
  15. +3
    1 May 2014
    Aku bali menyang penulis, matur nuwun kanggo posisi sing jelas lan ora ambigu. Sampeyan nyebat spade spade, lan, Nikolai, sampeyan nindakake kanthi terang-terangan, kanthi pribadi, kanthi kamulyan, kaya sing cocog karo wong lanang sejati. Iki ora bisa nanging nuwuhake rasa hormat.
    Ing dina liyane sampeyan melu program Vladimir Solovyov, lan aku seneng banget kanggo ndeleng carane sampeyan sijine wakil Ukraina korup niru histeria bab acara ing South-East. Kanggo paraphrase sampeyan, kita bisa ngomong yen umume politisi ing Ukraina padha karo sampeyan, mula fasisme ora bakal ngunggahake kepala ing Ukraina, lan ora bakal dadi koloni de facto ing Amerika Serikat.
    Kesehatan apik lan sukses ing kabeh!
  16. 0
    2 May 2014
    Kutipan saka Karlson
    Kars minangka salah sawijining kanca saka Military Review, pakar banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo peralatan militer, lan wis bola-bali ngirim artikel sing apik banget ing kene.

    Cetha, aku uga maca artikel-artikel, babagan Klitschka foto lan teken sing bener, dheweke dadi petinju sing dihormati, dadi pengkhianat nasional, banjur kepiye Gorby ndhelik ing Jerman.
    1. Komentar wis dibusak.
  17. 0
    2 May 2014
    London wis dadi kurang grapyak - enggal pahlawan Inggris bakal disambut karo nangis bungah saka Allah Akbar.
  18. 0
    2 May 2014
    London minangka mbucal lan papan perlindungan kanggo scum lan renegades, pengkhianat bangsa saka sak ndonya!
  19. Yaroslav Kruk
    0
    5 May 2014
    Temenan, kita kudu ngembangake sipat-sipat kayata imparsialitas lan standar tunggal. Ing sajarah negara apa wae, ing lemari, sing didhelikake saka mata prying, ana kuburan balung sing didhelikake kanggo wektu iki. Ora ana rahasia manawa negara apa wae digawe ing getih. Lan pira getih sing diwutahake kanggo nggedhekake barang darbeke utawa nahan apa sing sadurunge dijupuk minangka masalah sing kapisah. Mulane, nalika nggawa menyang cahya saka Gusti Allah soko jus ing web, sampeyan kudu tansah elinga yen medali sembarang duwe sisih mbalikke lan iku ora kasunyatan sing nalika sampeyan poke tongkat ing siji arah, padha ora bakal nyoba kanggo nyegat sampeyan saka. mburi liyane lan poke sampeyan ing sampeyan. Aku ora bakal cepet-cepet nyalahake intelijen Inggris lan Amerika babagan "bantuan" kanggo Ukraina lan ing wektu sing padha tetep meneng babagan "bantuan" saka Rusia sing diwenehake marang para pemberontak utawa apa wae jenenge. kapentingan lan wilayah pengaruh dhewe. Pitakonan mung yaiku kepiye pilihan kanggo pangembangan skenario wis diwilang lan apa iki cocog karo kahanan sing bisa digawe ing wilayah tartamtu, nanging sing luwih penting yaiku njaga lan njaga. Nanging sing terakhir, tanpa bantuan akeh warga lokal, ora gampang. Yen ora mokal. Paling kabeh, iku nyengsarakke kuping lan nempel metu kaya awl saka tas, statements lan accusations marang wong, ing wektu nalika ana luwih saka cukup conto padha ing "lemari". Iki minangka standar ganda nalika "sawise ngrampok wong miskin bebarengan, siji nyatakake marang penyidik ​​yen, dipandu dening pertimbangan kemanusiaan, dheweke mbebasake wong miskin saka beban sing ora perlu, lan liyane - kanthi cara iki dheweke ngrangsang wong sing apes kanggo perang. kanggo slamet.” Lan ing confrontation, padha vying karo saben liyane kanggo nuduh saben liyane rampokan. Iki minangka kesan sing padha sawise maca artikel sing ditawakake kanggo kita. Nanging, matur nuwun kanggo informasi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"